ZAFER KOLEJİ KAYIT - KABUL PROSEDÜRLERİ. Her okulda Kayıt-Kabul Komisyonu kurulur. Öğrencinin okula kabulü bu komisyon kararıyla yapılır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ZAFER KOLEJİ KAYIT - KABUL PROSEDÜRLERİ. Her okulda Kayıt-Kabul Komisyonu kurulur. Öğrencinin okula kabulü bu komisyon kararıyla yapılır."

Transkript

1 AÇIKLAMALAR: ZAFER KOLEJİ KAYIT - KABUL PROSEDÜRLERİ Her okulda Kayıt-Kabul Komisyonu kurulur. Öğrencinin okula kabulü bu komisyon kararıyla yapılır. Erken Çocukluk Eğitimi (Anaokulu) ve İlkokulda; Öğrenci ve Aile Tanıma Raporları (ÖTA, ATA) doğrultusunda, öğrencinin kabulüne Kayıt-Kabul Komisyonunca karar verilir. Ortaokula; Kabul Sınavı sonucu, öğrencinin geldiği okuldaki/okullardaki disiplin durumu, PDR Uzmanı ile Aile Tanıma Çalışması raporlarının sonuçlarına göre karar verilir. Anadolu Lisesine; Kayıt-Kabul Komisyonunca yapılacak mülakatla öğrencinin geldiği okuldaki/okullardaki disiplin durumu, PDR Uzmanı ile Aile Tanıma Çalışması raporlarının sonuçlarına göre karar verilir. Fen Lisesine; her yıl belirlenen TEOG taban puanı ile öğrencinin geldiği okuldaki/okullardaki disiplin durumu, PDR Uzmanı ile Aile Tanıma Çalışması raporlarının sonuçlarına göre kabulüne Kayıt-Kabul Komisyonunca karar verilir. Kabulü uygun görülen Anaokulu ve İlkokul 1. ve 2. sınıf öğrencileri için anne ve babadan, ayrı ayrı, çocuklarını her yönüyle anlattıkları mektuplar istenir; amaç, çocukları her yönüyle daha iyi tanımaktır. Öğrenci ve Aile Tanıma Çalışmaları, aynı gün eş zamanlı olarak yapılır. Öğrenci Tanıma (ÖTA) PDR, Aile Tanıma (ATA), Müdür Yardımcısı/Okul Müdürü tarafından yapılır. Tanıma çalışmaları için aday veliye, Okul Müdürlüğü ve PDR Servisi eş güdümünde, Okul Sekreterliği tarafından randevu verilir. Aile Tanıma Çalışması, Zafer Koleji nin kayıt kabul sürecinde öğrenci kabulü kadar önem verdiği bir süreçtir. Aile ile okulun beklentilerinin örtüşmesi, eğitim ve öğrenme sürecinin sağlıklı devamı için vazgeçilmezlerden biridir. Bu nedenle Aile Tanıma Çalışmasına, anne-ve babanın birlikte katılması esastır. Ancak bu durum mümkün olmadığı taktirde anne ya da babadan birinin katılması sağlanır. Bu durum da mümkün değilse, yasal velayeti olan bir yakını kabul edilebilir. Aile Tanıma Çalışmasına katılmayan/katılamayan velinin öğrenciyle ilgili kayıt süreci tamamlanmamış sayılır.

2 Aile Tanıma Çalışmasında (ATA) esas olarak ailenin beklentileriyle okulun eğitim ve öğrenme yaklaşımının ne kadar örtüştüğü değerlendirilir. Ayrıca, ailenin eğitim ve sosyal durumu, işbirliğine açık olması, çocuğuna dair öyküsü, okuldan beklentileri, çocuğun varsa sağlık sorunları, kullandığı ilaçlar, tedavi süreci gibi konular sorulur, görüşler alınır, ilgili forma işlenir. Sonuçta da görüşmeyi yapan/yapanların değerlendirmesi yazılır. Öğrenci ve Aile Tanıma Çalışmaları raporları, PDR Servisince birleştirilerek Kayıt-Kabul Komisyonunda görüşülecek Özet Kayıt Kabul Rapor Formuna işlenir. Kabul süreçlerindeki ölçütleri tamamlanıp olumlu rapor alan öğrenciler kayıt için Muhasebe birimine yönlendirilir. Muhasebe işlemleri tamamlanmayan öğrencinin kesin kaydı yapılmaz. Zafer Kolejine yeni kayıt yaptıran İlkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileri, İngilizce Düzey Belirme Sınavına (İDB) girerler. Anılan sınav, okulun ilk haftasında yapılır. Sınav sonucuna göre belirlenen öğrenciler, ihtiyaç halinde belirlenen süre kadar eğitim ve öğrenim yılı içinde Dünya Dilleri Koordinatörlüğü tarafından Cumartesi günleri ek çalışmalara alınırlar. Fen Lisesi 9. Sınıfa komisyonca belirlenen taban puan ve üstünde olan öğrenciler kabul edilir. TEOG sonuçları açıklanmadan avantajlı ödemelerden yararlanarak 9. sınıfa kayıt yaptırmak isteyenlerin kayıtları ön kayıt olarak alınır. Yeni eğitim ve öğrenme yılı için belirlenen eğitim ücretinin %10 unu ödemek, Öğrenci-Aile tanıma çalışmalarına katılmak koşuluyla ön kayıt yaptırılabilir (bu süreçle ilgili veliden dilekçe alınır). Fen Lisesine, TEOG puanları açıklandıktan sonra, okulca belirlenen TEOG puan limitleri dahilinde olan öğrencilerin kesin kayıtları yapılır. Ön kayıt yaptıranlara kesin kayıtta kontenjan önceliği tanınır. Bu tür öğrenciler, herhangi bir burs kazanamadıkları takdirde ön kayıt yaptırdığı tarihteki avantajlı ödeme koşullarından yararlanırlar. Söz konusu TEOG puanı yeterli olmayan öğrencilerin kayıtları yapılmaz ve ödenen ücretler sınav sonuçlarının açıklanmasını takip eden üç gün içinde velinin banka hesabına iade edilir. Puanı yeterli olduğu halde kesin kayıt yaptırmayan öğrencilerin ön kayıt sırasında ödedikleri %10 oranındaki ücret iade edilmez. Bursluluk Kurulu tarafından, Fen Lisesi öğrencilerine verilecek burs sayısı ve oranları Zafer Koleji Bursluluk Yönetmeliği çerçevesinde ön kayıt yaptıran öğrencilerin TEOG-YEP sıralamasına göre belirlenir. Burslar, TEOG puanları açıklandıktan sonraki puan sıralamasına göre belirlenir. Puanların aynı olması

3 durumunda ön kaydını daha erken yaptırmış olan öğrenciler bursta avantajlı duruma geçerler. Öğrenciye verilecek bursun kesinleşmesi için, kayıt kabul koşullarının tamamlanması, Bursluluk Kurulunun onayı ve velinin Bursluluk Sözleşmesini imzalaması gerekir. Anadolu Lisesinin ara sınıflarında kayıt için başvuran öğrenciler Kayıt-Kabul Komisyonunca yapılacak mülakat ile değerlendirilerek kabul edilirler. Fen Lisesinin ara sınıflarında Kayıt-Kabul Komisyonunca belirlenen taban puanın üstünde olup kayıt için başvuran öğrencilere Öğrenci ve Aile Tanıma Çalışması içim eşzamanlı randevu verilir. Randevu günü disiplin cezası almadığına dair belge ile Fen Lisesi için ilgili derslerden not ortalaması belgesi istenir (e-okuldan). Belgelerini getirenler, Öğrenci Tanıma Çalışmasına alınır. Belgelerini sunamayanlar, Öğrenci Tanıma Çalışmasına alınsalar bile, kabulleri kesinleşmez. Kaydını yaptıran öğrencilerden burs kazananların velilerinin ödedikleri miktarlar, kazandıkları bursun oranını aşıyorsa aşan tutar, burslu olarak kesin kayıt yaptırdığı günü takip eden üç gün içinde iade edilir. Her kademedeki okulda ara sınıflara yeni kayıt yaptırmak ya da mevcut velinin kayıt yenilemek ve avantajlı erken kayıt ödemelerinden yararlanmak istemesi halinde, her okulun kayıt kabul prosedürleri tamamlandıktan sonra, eğitim ücretinin %10 unu ödemek koşuluyla kalan tutar, ileri bir tarihte başlatılıp taksitlendirilebilir. Ancak son taksit, hiç bir şekilde takip eden yılın Mayıs ayını geçemez. Ödemeler, peşin olarak, kredi kartı veya anlaşmalı banka KMH ile yapılır.

4 ZAFER KOLEJİ KAYIT - KABUL KOŞULLARI: A) ERKEN ÇOCUKLUK (ANAOKULU) KAYIT-KABUL KOŞULLARI: Erken çocukluk eğitim programımız, 30 Eylül günü itibariyle 36 ayını tamamlamış çocuklardan başlar, 72 aya kadar devam eder. Okula kabul sürecinde: Okul PDR servisinin Öğrenci Tanıma Çalışması ve uygunluk raporu, Okul Yönetimince yapılan Aile Tanıma Çalışması ve uygunluk raporu, Ara sınıflara nakil gelen öğrenciler için devam ettiği okuldan Öğrenci İzleme ve Değerlendirme Raporu (varsa) Anne-baba mektubu istenir. B) İLKOKUL KAYIT - KABUL KOŞULLARI: 1. İlkokul 1. Sınıflarda: Okul PDR servisinin Öğrenci Tanıma Çalışması ve uygunluk raporu, Okul Yönetimince yapılan Aile Tanıma Çalışması ve uygunluk raporu, Anne-baba mektubu istenir. 2. İlkokul 2. sınıflarda; Okul PDR servisinin Öğrenci Tanıma ve Akademik Yeterlilik (ÖTAY) Çalışması ve uygunluk raporu, Okul Yönetimince yapılan Aile Tanıma (ATA) Çalışması ve uygunluk raporu, Anne-baba mektubu istenir. 3. İlkokul 3. ve 4. sınıflarda Okul PDR servisinin Öğrenci Tanıma ve Akademik Yeterlilik (ÖTAY) Çalışması ve uygunluk raporu, Okul Yönetimince yapılan Aile Tanıma (ATA) Çalışması ve uygunluk raporu istenir. C) ORTAOKUL KAYIT- KABUL KOŞULLARI : Ortaokulun bütün sınıfları için; Okul tarafından ilan edilen tarihte yapılan KABUL SINAVI sonucunda, kayıt kabul sürecine katılma hakkı kazanmak (Zafer Koleji İlkokulunda sadece 3. ve 4. sınıfı okumuş öğrenciler de bu sınava katılmak zorundadır. Ayrıca aile tanıma süreci de yapılır. İlkokulun 1,2,3 ve 4. sınıflarını Zafer Kolejinde okumuş ve ara vermemiş öğrencilerin kayıtları doğrudan yapılır. Ancak bu öğrencilerden dileyenler KABUL SINAVI na katılabilirler. Sınav sonucu ne olursa olsun kabullerine engel oluşturmaz, ancak kontenjan dahilinde kendilerine verilen sürede kayıt yaptırmak zorundadırlar.),

5 Aile Tanıma Çalışmasında uygunluk raporu, Okul PDR servisinin Öğrenci Tanıma Çalışması uygunluk raporu istenir. D) ANADOLU LİSESİ KAYIT - KABUL KOŞULLARI sınıfa kabul için: Öğrenci Tanıma Çalışmasındaki uygunluk raporu, Aile Tanıma Çalışmasındaki uygunluk raporu istenir. Öğrenci ve veli uygunluk raporları değerlendirilerek öğrencinin kayıt hakkı kazanıp kazanamadığı bir iş günü içerisinde veliye bildirilir. 2. Ara sınıflara kabul için: Kayıt-Kabul Komisyonunca yapılan mülakatta başarılı olmak, Geldiği okulda herhangi bir disiplin cezası almamış olmak, Aile Tanıma Çalışması uygunluk raporu istenir. F) FEN LİSESİ KAYIT - KABUL KOŞULLARI : sınıfa kabul için: Ortaöğretime geçiş için yapılan merkezi sistem sınav sonuçlarına göre aldığı puanın Kayıt-Kabul Komisyonunca her yıl belirlenen taban puan aralığında olmak, Öğrenci Tanıma Çalışmasındaki uygunluk raporu, Aile Tanıma Çalışmasındaki uygunluk raporu istenir. 2. Ara sınıflara kabul için: Kayıt olacağı sınıftaki öğrencilerin Zafer Kolejine kayıt olduğu yılda belirlenmiş ortaöğretime geçiş sınavındaki puan aralığında olmak, Geldiği okulda herhangi bir disiplin cezası almamış olmak, Öğrenci Tanıma ve akademik uygunluk raporu, Aile Tanıma Çalışması uygunluk raporu istenir. ÖĞRENCİ ORYANTASYON PROGRAMI: Okul türüne göre kesin kayıt yaptırmış olan yeni öğrenciler, oryantasyon programına alınırlar. Söz konusu program, en geç Ağustos ayı sonunda ilan edilir.

6 VELİ ORYANTASYON PROGRAMI : Okul türüne göre kesin kayıt yaptırmış olan yeni öğrencilerin velileri, okullar eğitim ve öğretime başlamadan önce okulların koşullarına göre planlanan oryantasyon programına alınırlar. Programlarda, yıl içindeki eğitim uygulamaları, yapılacak etkinlikler, velilerden beklentiler gibi içeriklere yer verilir. Söz konusu program, öğrenci oryantasyon programıyla eş zamanlı olarak yapılır. KAYIT RANDEVU: Okul ziyareti ve bilgi için randevu sistemimiz bulunmaktadır. Söz konusu sistem, randevusuz ziyaretlerde ayrılabilen zaman sınırlı olduğu için veli adaylarımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla uygulamaya konulmuştur. Hafta içi günleri Okul Müdürlüklerimizden bilgi almak için, okul sekreterliklerinden randevu alabilirsiniz. Mart ayı itibariyle her Cumartesi günü aşağıda belirtilen program dahilinde okul tanıtımlarına randevu alarak katılabilirsiniz Anaokulu-Lise Ortaokul-İlkokul RANDEVU İÇİN: E-POSTA : info@zaferkoleji.com.tr

TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KABUL KOŞULLARI OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE

TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KABUL KOŞULLARI OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KABUL KOŞULLARI OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE I- OKUL ÖNCESİ BÖLÜMÜ KAYIT KABUL KOŞULLARI Kayıtlarımız 6 Nisan 2015

Detaylı

ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU

ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU EĞİTİM-ÖĞRETİMM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu kılavuz, eğitim öğretim yılında TED Tokat Kolejine kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza,

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU GİRİŞ Bu kılavuz, TED Kocaeli Koleji ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2018-2019

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu kılavuz, 2017-2018 eğitim öğretim yılında TED Kocaeli Kolejine kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu TED TRABZON KOLEJİ Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu 2017-2018 GİRİŞ Bu kılavuz, bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. TED Trabzon Koleji'ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini Okulumuza, 2017-2018

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURS YÖNERGESİ

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURS YÖNERGESİ 1. AMAÇ: EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI Sayfa No : 1 / 6 Bu yönergenin amacı; çatısı altında toplanmış olan okullarda eğitim gören öğrencilere verilen burs ve mali yardımlar ile ilgili usul ve esasları düzenlemektir.

Detaylı

LİSE VE FEN LİSESİ BAŞARI BURSU YÖNETMELİĞİ

LİSE VE FEN LİSESİ BAŞARI BURSU YÖNETMELİĞİ LİSE VE FEN LİSESİ BAŞARI BURSU YÖNETMELİĞİ SON REVİZE TARİHİ: 28.08.2014 REVİZE SAYISI: 18 YAYIN TARİHİ: 28.08.2014 SAYFA SAYISI: 10 HAZIRLAYAN: TERAKKİ VAKFI ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ LİSESİ ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ

Detaylı

LİSE VE FEN LİSESİ BAŞARI BURSU YÖNETMELİĞİ

LİSE VE FEN LİSESİ BAŞARI BURSU YÖNETMELİĞİ LİSE VE FEN LİSESİ BAŞARI BURSU YÖNETMELİĞİ SON REVİZE TARİHİ: 08.08.2014 REVİZE SAYISI: 17 YAYIN TARİHİ: 08.08.2014 SAYFA SAYISI: 9 HAZIRLAYAN: TERAKKİ VAKFI ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ LİSESİ ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ

Detaylı

25.08.2014 tarih ve 2014/33 sayılı Senato kararının ekidir.

25.08.2014 tarih ve 2014/33 sayılı Senato kararının ekidir. T.C. SELAHADDİN EYYUBİ ÜNİVERSİTESİ YURTİÇİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDAN YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1. Bu yönerge; isimleri aynı olan veya ilgili yönetim kurulları tarafından içeriklerinin

Detaylı

ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ LİSESİ ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ TEPEÖREN ANADOLU LİSESİ ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ FEN LİSESİ BAŞARI BURSU YÖNETMELİĞİ

ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ LİSESİ ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ TEPEÖREN ANADOLU LİSESİ ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ FEN LİSESİ BAŞARI BURSU YÖNETMELİĞİ ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ LİSESİ ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ TEPEÖREN ANADOLU LİSESİ ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ FEN LİSESİ BAŞARI BURSU YÖNETMELİĞİ YAYIN TARİHİ: 01 Haziran 2018 SAYFA SAYISI: 11 HAZIRLAYAN: TERAKKİ VAKFI ÖZEL

Detaylı

ÇEVRE KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE YÖNERGESİ

ÇEVRE KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE YÖNERGESİ 2018-2019 ÇEVRE KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE YÖNERGESİ 1 İLETİŞİM BİLGİLERİ ERENKÖY KAMPÜS 19 MAYIS MAH. ÇEVRE SOK. NO: 2 ERENKÖY-İSTANBUL TEL: 0 216 360 53 13 / FAX: 0 216 360 54 81 cevre@cevrekoleji.k12.tr

Detaylı

SINAVIN AMACI SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ

SINAVIN AMACI SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ SINAVI DÜZENLEYEN KURUM/KURULUŞ SINAV KONUSU SINAVIN AMACI SINAV TÜRÜ HEDEF KİTLE SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ ÖZEL GEBZE HİSAR İLKOKULU-ORTAOKULU Bursluluk Sınavı HİSAR OKULLARI bursluluk sınavının amacı,

Detaylı

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu TED TRABZON KOLEJİ Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu 2019-2020 GİRİŞ Bu kılavuz, TED Trabzon Kolejine kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2019-2020

Detaylı

TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ

TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ 1. BÖLÜM: Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1. Amaç (1) Bu Yönergenin amacı, lisans düzeyindeki öğrencilerin TOBB Ekonomi ve Teknoloji

Detaylı

TED DENİZLİ KOLEJİ ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU

TED DENİZLİ KOLEJİ ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU TED DENİZLİ KOLEJİ ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU GİRİŞ Bu kılavuz, TED Denizli Koleji ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2014-2015 eğitim öğretim

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İZMİR ÜNİVERSİTESİ KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı; İzmir Üniversitesi ndeki Tıp Fakültesi hariç, bir fakülte, yüksekokul

Detaylı

SINAVIN AMACI SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ KATILIM ŞARTLARI

SINAVIN AMACI SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ KATILIM ŞARTLARI SINAVI DÜZENLEYEN KURUM/KURULUŞ SINAV KONUSU SINAVIN AMACI SINAV TÜRÜ HEDEF KİTLE SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ KATILIM ŞARTLARI ÖZEL GEBZE HİSAR İLKOKULU Bursluluk Sınavı HİSAR OKULLARI bursluluk sınavının

Detaylı

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2019 2020 EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU (01.01.2015-31.12.2015 TARİHLERİ ARASI DOĞUMLULAR) 2019/ANKARA TED ANKARA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ANAOKULU 2019-2020

Detaylı

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu TED TRABZON KOLEJİ Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu 2015-2016 GİRİŞ Bu kılavuz, TED Trabzon Koleji'ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2015-2016

Detaylı

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU 2018/ANKARA

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU 2018/ANKARA TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2018 2019 EĞİTİM YILI ANAOKULU 2014 DOĞUMLULAR (01.01.2014-31.12.2014 TARİHLERİ ARASINDA DOĞAN) E-BAŞVURU KILAVUZU 2018/ANKARA 0 TED ANKARA KOLEJİ VAKFI

Detaylı

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ BURSLARI UYGULAMA YÖNETMELİĞİ Değişiklik No.1/96 1/97

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ BURSLARI UYGULAMA YÖNETMELİĞİ Değişiklik No.1/96 1/97 DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ BURSLARI UYGULAMA YÖNETMELİĞİ Değişiklik No.1/96 1/97 Doğu Akdeniz Üniversitesi Vakıf Yöneticiler Kurulu, Kuzey Kıbrıs Eğitim Vakfı ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Kuruluş

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ŞANLIURA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ŞANLIURA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ŞANLIURA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL PROGRAM VE PROJE UYGULAYAN HATİCE KÜBRA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ NİN BÜNYESİNDE BULUNAN KIZ İMAM HATİP ORTAOKULU YAZILI SINAV VE

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ UYGULAMA ESASLARI GENEL HÜKÜMLER

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ UYGULAMA ESASLARI GENEL HÜKÜMLER T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ UYGULAMA ESASLARI GENEL HÜKÜMLER 1- Yatay geçişler eşdeğer düzeyde, isimleri aynı olan veya ilgili yönetim kurulları tarafından içeriklerinin en az % 80 inin aynı

Detaylı

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE YÜKSEKÖĞRETİM DİPLOMA PROGRAMLARI ARASI YATAY GEÇİŞLERE İLİŞKİN UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE YÜKSEKÖĞRETİM DİPLOMA PROGRAMLARI ARASI YATAY GEÇİŞLERE İLİŞKİN UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE YÜKSEKÖĞRETİM DİPLOMA PROGRAMLARI ARASI YATAY GEÇİŞLERE İLİŞKİN UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL ESASLAR Madde 1-24.04.2010 gün ve 27561 sayılı

Detaylı

ÖZEL AMERI KAN ROBERT LI SESI YERLEŞTİRMEYE ESAS 2. NAKİL DÖNEMİ KILAVUZU

ÖZEL AMERI KAN ROBERT LI SESI YERLEŞTİRMEYE ESAS 2. NAKİL DÖNEMİ KILAVUZU 2017-2018 ÖZEL AMERI KAN ROBERT LI SESI YERLEŞTİRMEYE ESAS 2. NAKİL DÖNEMİ KILAVUZU 1. TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (TEOG) Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 8. sınıf öğrencilerinin ortaöğretime

Detaylı

TED KOCAELİ KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU

TED KOCAELİ KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 16-17 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU GİRİŞ Bu kılavuz, TED Kocaeli Koleji'ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 16-17 eğitim

Detaylı

TOKİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

TOKİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU AFYONKARAHİSAR TOKİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU PANSİYONA KAYIT İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR Okulumuz Kız Pansiyonlu olup 2017 2018 eğitim-öğretim yılı için okulumuzu

Detaylı

A. KURUM İÇİ, KURUMLARARASI ve YURTDIŞI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU VE GEÇİŞ KOŞULLARI

A. KURUM İÇİ, KURUMLARARASI ve YURTDIŞI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU VE GEÇİŞ KOŞULLARI A. KURUM İÇİ, KURUMLARARASI ve YURTDIŞI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU VE GEÇİŞ KOŞULLARI 1- KURUM İÇİ ve KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ Kurumlar arası (Yurt içi üniversiteler arası) yatay geçişler, aynı düzeydeki eşdeğer

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ* BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ* BİRİNCİ BÖLÜM T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ* BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, İstanbul Medipol Üniversitesi önlisans ve lisans

Detaylı

2015-2016 TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Cengiz Topel

Detaylı

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ DEVLET KONSERVATUVARI YARI ZAMANLI PROGRAM YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ DEVLET KONSERVATUVARI YARI ZAMANLI PROGRAM YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ DEVLET KONSERVATUVARI YARI ZAMANLI PROGRAM YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu Yönergenin amacı, müzik alanında özel yetenek ve kabiliyetleri

Detaylı

ÖZEL KOCELİ BİLGİLİ KÜLTÜR OKULLARI KÜLTÜR BURSLULUK SINAVI VE BURS HİZMETLERİ ŞARTNAMESİ

ÖZEL KOCELİ BİLGİLİ KÜLTÜR OKULLARI KÜLTÜR BURSLULUK SINAVI VE BURS HİZMETLERİ ŞARTNAMESİ ÖZEL KOCELİ BİLGİLİ KÜLTÜR OKULLARI KÜLTÜR BURSLULUK SINAVI VE BURS HİZMETLERİ ŞARTNAMESİ A.KONU Özel Bilgili Kültür Okullarında Tam Burslu ve Kısmi Burslu olarak eğitim alacak öğrencileri belirlemek.

Detaylı

TED ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS YÖNERGESİ

TED ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS YÖNERGESİ TED ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS YÖNERGESİ TED ÜNİVERSİTESİ SENATO No: 14 06.09.2018 EK-1 Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı, TED Üniversitesi lisans programlarında kayıtlı öğrencilere verilecek

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal

Detaylı

Kurumlar Arası Yatay Geçiş

Kurumlar Arası Yatay Geçiş MUNZUR ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE BAŞARI PUANI İLE ALINACAK ÖĞRENCİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI, ŞARTLARI, GEREKLİ BELGELER, BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Yükseköğretim

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç-Kapsam-Dayanak

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç-Kapsam-Dayanak (04.07.2014 gün ve 05 Sayılı Senato Kararı) (08.05.2014 gün ve 03 Sayılı Senato Kararı) (11.10.2013 gün ve 07 Sayılı Senato Kararı (06.04.2012 gün ve 04 Sayılı Senato Kararı) (23.02.2012 gün ve 03 Sayılı

Detaylı

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş,

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI YARI ZAMANLI PROGRAM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI YARI ZAMANLI PROGRAM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI YARI ZAMANLI PROGRAM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu Yönergenin amacı, müzik alanında özel yetenek ve kabiliyetleri

Detaylı

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş,

Detaylı

TEOG Sınavına Girmiş 8. Sınıf Öğrencilerimiz İçin Bazı Özel Okulların Taban Puan, Ön Kayıt Ve Kayıt İle İlgili Duyuruları

TEOG Sınavına Girmiş 8. Sınıf Öğrencilerimiz İçin Bazı Özel Okulların Taban Puan, Ön Kayıt Ve Kayıt İle İlgili Duyuruları TEOG Sınavına Girmiş 8. Sınıf Öğrencilerimiz İçin Bazı Özel Okulların Taban Puan, Ön Kayıt Ve Kayıt İle İlgili Duyuruları ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ BAŞVURULARI 2016-2017 I. Ön Kayıt Dönemi Taban Puanları

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL PROGRAM VE PROJE UYGULAYAN KEPEZ MAHMUT CELALETTİN ÖKTEN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BÜNYESİNDE BULUNAN İMAM HATİP ORTAOKULU YAZILI SINAV

Detaylı

ANKARA ÖĞRETİM DERNEĞİ TEVFİK FİKRET EĞİTİM VAKFI TEVFİK FİKRET EĞİTİM VE ÖĞRETİM HİZMETLERİ AŞ

ANKARA ÖĞRETİM DERNEĞİ TEVFİK FİKRET EĞİTİM VAKFI TEVFİK FİKRET EĞİTİM VE ÖĞRETİM HİZMETLERİ AŞ ANKARA ÖĞRETİM DERNEĞİ TEVFİK FİKRET EĞİTİM VAKFI TEVFİK FİKRET EĞİTİM VE ÖĞRETİM HİZMETLERİ AŞ. NE BAĞLI OKULLARDA ÜCRETSİZ VE BURSLU OKUTULACAK ÖĞRENCİLER HAKKINDA YÖNETMELİK AMAÇ BİRİNCİ BÖLÜM MADDE

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ İlk Yayın Tarihi MH Onay Tarihi Revizyon Tarih/No -/00 YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ İlk Yayın Tarihi MH Onay Tarihi Revizyon Tarih/No -/00 YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesindeki fakülte bünyesinde yer alan diploma programları arasında veya diğer

Detaylı

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ TEMMUZ 2014 T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı Örgün ve Yaygın

Detaylı

TED ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS YÖNERGESİ

TED ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS YÖNERGESİ TED ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, TED Üniversitesi lisans programlarında kayıtlı öğrencilere verilecek burslarla ilgili esasları düzenlemektir.

Detaylı

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BAHAR YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BAHAR YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI IĞDIR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BAHAR YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar

Detaylı

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Yüksek İhtisas Üniversitesi ön lisans ve lisans düzeyi

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır. Öğrenci başvurularına ilişkin,

Detaylı

İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS BURS YÖNERGESİ

İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS BURS YÖNERGESİ İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS BURS YÖNERGESİ Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı, öğrencileri daha başarılı olmaya özendirmek ve seçkinlerini ödüllendirmek suretiyle eğitim-öğretimin

Detaylı

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2 Ortaöğretim Kurumlarına Öğrenci kayıtları a) Tercihe Esas Kontenjan

Detaylı

TED ANTALYA KOLEJİ ÖZEL LİSESİ PDR BİRİMİ

TED ANTALYA KOLEJİ ÖZEL LİSESİ PDR BİRİMİ TED ANTALYA KOLEJİ ÖZEL LİSESİ PDR BİRİMİ TED Antalya Koleji PDR Birimi olarak öncelikli amacımız; kişilik özellikleri ve gelişimsel özellikleri göz önünde bulundurarak sorun ortaya çıkmadan öğrencilerimize

Detaylı

BURS YÖNERGESİ GENEL ESASLAR AMAÇ Madde 1 KAPSAM Madde 2- DAYANAK Madde 3- TANIMLAR Madde 4 Dernek: Tüzük: GYK: Şube Yönetim Kurulu:

BURS YÖNERGESİ GENEL ESASLAR AMAÇ Madde 1 KAPSAM Madde 2- DAYANAK Madde 3- TANIMLAR Madde 4 Dernek: Tüzük: GYK: Şube Yönetim Kurulu: BURS YÖNERGESİ GENEL ESASLAR AMAÇ Madde 1- Bu yönergenin amacı, Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından orta ve yükseköğrenim öğrencilerine eğitimlerini sürdürebilmeleri için verilecek karşılıksız bursun

Detaylı

ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT KILAVUZU

ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT KILAVUZU 2016-2017 ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT KILAVUZU 1 ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ (TABLO 1) TABAN PUAN İLANI 17 HAZİRAN 2016 CUMA 25 HAZİRAN CUMARTESİ Toplantıya katılım için online başvuru;

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İELEV ÖZEL ANADOLU LİSESİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İELEV ÖZEL ANADOLU LİSESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İELEV ÖZEL ANADOLU LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İletişim adresi : Ensar Cad. No:4/3 Nişantepe Mah. B Blok Çekmeköy / İstanbul - 34794 Telefon : (0216) 304 30 92-93-94

Detaylı

Kurumlar Arası Yatay Geçiş

Kurumlar Arası Yatay Geçiş MUNZUR ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞARI PUANI İLE ALINACAK ÖĞRENCİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI, ŞARTLARI, GEREKLİ BELGELER, BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Yükseköğretim

Detaylı

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Yüksek İhtisas Üniversitesi önlisans ve lisans düzeyi

Detaylı

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı, İstanbul Esenyurt Üniversitesinin vereceği burslarla eğitim-öğretim kalitesini yükseltmek,

Detaylı

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ LİSANS, ÖN LİSANS DİPLOMA PROGRAMLARINA YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ LİSANS, ÖN LİSANS DİPLOMA PROGRAMLARINA YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ LİSANS, ÖN LİSANS DİPLOMA PROGRAMLARINA YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 - Bu yönergenin amacı, Acıbadem Üniversitesi Lisans, Ön Lisans ve Diploma

Detaylı

MEF ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS YÖNERGESİ

MEF ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS YÖNERGESİ MEF ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS YÖNERGESİ I. AMAÇ, TANIMLAR, GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1. Bu yönergenin amacı, MEF Üniversitesi nde, lisans düzeyinde verilen eğitim-öğretimin niteliğini burs ve

Detaylı

ÖZEL KOCELİ BİLGİLİ KÜLTÜR OKULLARI KÜLTÜR BURSLULUK SINAVI VE BURS HİZMETLERİ ŞARTNAMESİ

ÖZEL KOCELİ BİLGİLİ KÜLTÜR OKULLARI KÜLTÜR BURSLULUK SINAVI VE BURS HİZMETLERİ ŞARTNAMESİ ÖZEL KOCELİ BİLGİLİ KÜLTÜR OKULLARI KÜLTÜR BURSLULUK SINAVI VE BURS HİZMETLERİ ŞARTNAMESİ A.KONU Özel Bilgili Kültür Okullarında Tam Burslu ve Kısmi Burslu olarak eğitim alacak öğrencileri belirlemek.

Detaylı

Kayıt Koşulları ve Bilgilendirme

Kayıt Koşulları ve Bilgilendirme Rota Eğitim Kurumları Kayıt Koşulları ve Bilgilendirme UYGULANACAK İNDİRİM KOŞULLARI ŞUBAT, MART VE NİSAN DÖNEMİ İNDİRİMİ 750 TL olarak, 12 Şubat - 14 Nisan 2018 tarihleri arasında kayıt yapan öğrencileri

Detaylı

YÖNETMELİK. Trakya Üniversitesinden: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

YÖNETMELİK. Trakya Üniversitesinden: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM 13 Nisan 2009 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 27199 YÖNETMELİK Trakya Üniversitesinden: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDIPOL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. İSTANBUL MEDIPOL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. İSTANBUL MEDIPOL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, İstanbul Medipol Üniversitesi önlisans ve lisans

Detaylı

ULUSLARARASI ANTALYA ÜNİVERSİTESİ

ULUSLARARASI ANTALYA ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI ANTALYA ÜNİVERSİTESİ LİSANS DİPLOMA PROGRAMLARINA YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı; lisans düzeyindeki öğrencilerin Uluslararası Antalya Üniversitesi

Detaylı

DENGİ RESMÎ OKUL YÖNETMELİKLERİNİ UYGULAMAK İSTEYEN KURUMLARCA DÜZENLENECEK YÖNETMELİK TASLAĞI

DENGİ RESMÎ OKUL YÖNETMELİKLERİNİ UYGULAMAK İSTEYEN KURUMLARCA DÜZENLENECEK YÖNETMELİK TASLAĞI DENGİ RESMÎ OKUL YÖNETMELİKLERİNİ UYGULAMAK İSTEYEN KURUMLARCA DÜZENLENECEK YÖNETMELİK TASLAĞI EK:1 ÖZEL KURUM YÖNETMELİĞİ 1 DENGİ RESMİ OKUL YÖNETMELİKLERİNDEN FARKLI YÖNETMELİK UYGULAMAK ÖZEL ANAOKULU

Detaylı

ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT KILAVUZU

ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT KILAVUZU 2017-2018 ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT KILAVUZU 1 ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ (TABLO 1) TABAN PUAN İLANI 14 HAZİRAN 2017 ÇARŞAMBA I. 17 HAZİRAN 2017 CUMARTESİ II. 1 TEMMUZ 2017 CUMARTESİ

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç-Kapsam-Dayanak

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç-Kapsam-Dayanak (22.06.2011 gün ve 06 Sayılı Senato Kararı) ATILIM ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç-Kapsam-Dayanak Amaç MADDE 1-

Detaylı

YATAY GEÇİŞ. (c) Öğrenci, kayıtlı bulunduğu programda almış olduğu bütün derslerden başarılı olmalıdır.

YATAY GEÇİŞ. (c) Öğrenci, kayıtlı bulunduğu programda almış olduğu bütün derslerden başarılı olmalıdır. YATAY GEÇİŞ A- Doğuş Üniversitesi Programlar Arası Yatay Geçiş DOÜ diploma programları arasındaki yatay geçiş başvurularında sağlanması gereken asgari koşullar aşağıda belirtilmiştir: a) Öğrenci, DOÜ deki

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL PROGRAM VE PROJE UYGULAYAN KEPEZ MAHMUT CELALETTİN ÖKTEN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ VE HAYME ANA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BÜNYESİNDE

Detaylı

TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI, ŞARTLARI, GEREKLİ BELGELER, BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI, ŞARTLARI, GEREKLİ BELGELER, BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI, ŞARTLARI, GEREKLİ BELGELER, BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Yükseköğretim Kurumları Arasında Ön lisans ve Lisans Düzeyinde

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU İLE MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KAYIT VE KABUL YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU İLE MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KAYIT VE KABUL YÖNERGESİ T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK VE BALE ORTAOKULU İLE MÜZİK VE SAHNE SANATLARI LİSESİ KAYIT VE KABUL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1)

Detaylı

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU Üniversitemize 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Ön Lisans ve Lisans

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ SEKRETERLİĞİ ÖĞRENCİ İŞLERİ YATAY GEÇİŞ PROSESİ

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ SEKRETERLİĞİ ÖĞRENCİ İŞLERİ YATAY GEÇİŞ PROSESİ ENSTİTÜ SEKRETERLİĞİ ÖĞRENCİ İŞLERİ YATAY GEÇİŞ PROSESİ Doküman No: Yürürlük Tarihi: Revizyon Tarih/No: Anabilim Dalı Kurulunun önerisi Enstitü Yönetim Kurulunun Kararı Resmi, Yatay geçiş Kontenjanlarının

Detaylı

T.C. İSTANBUL KAVRAM MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU VE İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK SINIFI ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL KAVRAM MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU VE İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK SINIFI ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ T.C. İSTANBUL KAVRAM MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU VE İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK SINIFI ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ (Yüksekokul Kurulu nun 20.06.2017 tarih ve 73 sayılı kararı) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

T.C. HALİÇ ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler

T.C. HALİÇ ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Kapsam ve Dayanak Madde 1 (1) 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ek 9. maddesinin 3. fıkrasına ve T.C. Haliç Üniversitesi Ana Yönetmeliği dayanılarak hazırlanan bu Yönergenin

Detaylı

T.C AKSARAY VALİLİĞİ. Merkez Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU

T.C AKSARAY VALİLİĞİ. Merkez Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 EĞTM ÖĞRETM YILI PANSYON BOŞ KONTENJANININ SINIFLAR BAZINDA DAĞILIMI ( T A S L A K ) SIRA NO PANSYONLU OKULUN ADI PANSYON TÜRÜ PANSYON

Detaylı

2015-2016 ÖZEL İTALYAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL İTALYAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL İTALYAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Boğazkesen Cad.

Detaylı

1- Burs olanakları nelerdir? Turgut Özal Üniversite sinin burs imkânları aşağıdaki gibidir: a) Öğrenim Bursu:

1- Burs olanakları nelerdir? Turgut Özal Üniversite sinin burs imkânları aşağıdaki gibidir: a) Öğrenim Bursu: 1- Burs olanakları nelerdir? Turgut Özal Üniversite sinin burs imkânları aşağıdaki gibidir: a) Öğrenim Bursu: Her yıl Mütevelli Heyeti kararıyla LYS/YGS de Turgut Özal Üniversitesi tam burslu kontenjanlarından

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ* BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ* BİRİNCİ BÖLÜM T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ* BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, İstanbul Medipol Üniversitesi önlisans ve lisans

Detaylı

ÖZEL OKULLAR BAŞVURU KILAVUZU

ÖZEL OKULLAR BAŞVURU KILAVUZU 2010 ÖZEL OKULLAR BAŞVURU KILAVUZU 2010-2011 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN ÖZEL ORTAÖĞRETİM OKULLARINA 8.SINIF SBS SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME AMACIYLA KAYIT KOMİSYONU TARAFINDAN HAZIRLANMIŞTIR. 1 KOMİSYON

Detaylı

T.C DULKADİROĞLU KAYMAKAMLIĞI TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü

T.C DULKADİROĞLU KAYMAKAMLIĞI TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU SIRA NO PANSYONLU OKULUN ADI PANSYON TÜRÜ PANSYON KAPASTES PANSYON KONTENJANI YATILILIK TÜRÜ KONTENJAN 9 10 11 12 TOPLAM 1 TOK KAZIMKARABEKR

Detaylı

TED ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS YÖNERGESİ

TED ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS YÖNERGESİ TED ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, TED Üniversitesi lisans programlarında kayıtlı öğrencilere verilecek burslarla ilgili esasları düzenlemektir.

Detaylı

TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ ESASLARI (07.08.2015 Tarih ve S-2015-12 sayılı Senato Kararı eki)

TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ ESASLARI (07.08.2015 Tarih ve S-2015-12 sayılı Senato Kararı eki) TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ ESASLARI (07.08.2015 Tarih ve S-2015-12 sayılı Senato Kararı eki) Programlar arası yatay geçiş akademik başarı-taban puan ve üniversite içi-dışı eksenleri

Detaylı

MEF ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS YÖNERGESİ

MEF ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS YÖNERGESİ MEF ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS YÖNERGESİ I. AMAÇ, TANIMLAR, GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1. Bu yönergenin amacı, MEF Üniversitesi nde, lisans düzeyinde verilen eğitimöğretimin niteliğini burs ve

Detaylı

BURS YÖNERGESİ. Rektör Prof. Dr.Abdullah DİNÇKOL. Kalite Koordinatörü Prof. Dr.Mesut KUMRU. Doküman No

BURS YÖNERGESİ. Rektör Prof. Dr.Abdullah DİNÇKOL. Kalite Koordinatörü Prof. Dr.Mesut KUMRU. Doküman No Sayfa 1 / 7 (Üniversite Senatosunun 13/02/2014 tarih ve 2014/06 sayılı toplantısında kabul edilerek, 17.02.2014 tarih ve 2014/10 sayılı Mütevelli Heyeti yazısı ile onaylanmıştır.) 1. AMAÇ MADDE 1- Bu yönergenin

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ HAZIRLIK SINIFI ÖNLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS VE EĞİTİM-ÖĞRETİM ÜCRETİ İNDİRİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ HAZIRLIK SINIFI ÖNLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS VE EĞİTİM-ÖĞRETİM ÜCRETİ İNDİRİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ HAZIRLIK SINIFI ÖNLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS VE EĞİTİM-ÖĞRETİM ÜCRETİ İNDİRİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1 (1) Bu yönerge, Yaşar Üniversitesi ne üstün

Detaylı

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ BURS VE İNDİRİM YÖNERGESİ

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ BURS VE İNDİRİM YÖNERGESİ T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ BURS VE İNDİRİM YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı öğrencileri öğretim programı çerçevesinde ve bu çerçeveye ek olarak, öğrenci kulüpleri

Detaylı

T.C. HALİÇ ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler Amaç, Kapsam ve Dayanak

T.C. HALİÇ ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler Amaç, Kapsam ve Dayanak BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç, Kapsam ve Dayanak Madde 1 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ek 9. maddesinin 3. fıkrasına ve T.C. Haliç Üniversitesi Ana Yönetmeliği dayanılarak hazırlanan bu Yönergenin

Detaylı

T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ UYGULAMA ESASLARI GENEL HÜKÜMLER

T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ UYGULAMA ESASLARI GENEL HÜKÜMLER T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ UYGULAMA ESASLARI GENEL HÜKÜMLER Başarı genel not ortalaması ile yapılan kurumlar arası ve kurum içi yatay geçişlerde; 1. Yatay geçişler eşdeğer düzeyde,

Detaylı

Millî Eğitim Bakanlığı Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Yönergesi

Millî Eğitim Bakanlığı Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Yönergesi Yönergeyle; Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî/özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarına devam eden istekli öğrenciler ile kursiyerler (mezunlar) için, örgün eğitim müfredatındaki derslerle sınırlı olarak

Detaylı

Yerleştirme yedek kayıt işlemleri yapılacak mıdır? Yerleştirme işlemleri bir defada yapılacak olup yedek yerleştirme yapılmayacaktır.

Yerleştirme yedek kayıt işlemleri yapılacak mıdır? Yerleştirme işlemleri bir defada yapılacak olup yedek yerleştirme yapılmayacaktır. Yerleştirme takvimi nasıl işleyecek? YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ TAKVİMİ Tercihlere Esas Kontenjan Tablolarının İlanı 04 Temmuz 2014 8 inci Sınıf Yerleştirmeye Esas Puanların (YEP) İlanı 07 Temmuz 2014 Yerleştirme

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL PROGRAM VE PROJE UYGULAYAN KEPEZ MAHMUT CELALETTİN ÖKTEN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ VE HAYME ANA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BÜNYESİNDE

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YATAŞ GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YATAŞ GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YATAŞ GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi

Detaylı

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ LİSANS, ÖN LİSANS DİPLOMA PROGRAMLARINA YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ LİSANS, ÖN LİSANS DİPLOMA PROGRAMLARINA YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ LİSANS, ÖN LİSANS DİPLOMA PROGRAMLARINA YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Acıbadem Üniversitesi Lisans, Ön lisans ve Diploma

Detaylı

TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI, ŞARTLARI, GEREKLİ BELGELER, BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI, ŞARTLARI, GEREKLİ BELGELER, BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI, ŞARTLARI, GEREKLİ BELGELER, BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Yükseköğretim Kurumları Arasında Ön lisans ve Lisans Düzeyinde

Detaylı

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçişte Ortak Sınav Sürecinin tamamlanması ile birlikte 2014-2015 öğretim yılı için ikinci aşama olan Tercih ve

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçişte Ortak Sınav Sürecinin tamamlanması ile birlikte 2014-2015 öğretim yılı için ikinci aşama olan Tercih ve İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ 2014-20152015 TEOG BİLGİLENDİRME SUNUMU İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçişte Ortak Sınav Sürecinin tamamlanması ile birlikte 2014-2015 öğretim yılı için ikinci

Detaylı

İZMİR BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİ ÖZEL ÖĞRENCİ YÖNERGESİ

İZMİR BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİ ÖZEL ÖĞRENCİ YÖNERGESİ İZMİR BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİ ÖZEL ÖĞRENCİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, İzmir Bakırçay Üniversitesine özel öğrenci kabulüne ve İzmir Bakırçay

Detaylı