T.C. BALÇOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. BALÇOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI"

Transkript

1 T.C. BALÇOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BALÇOVA BELEDİYESİ HİZMETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ İLE İLGİLİ TEMİZLİK,TEKNİK,SAĞLIK VE BÜRO HİZMETLERİ HİZMET ALIMI İŞİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME İHALENİN KONUSU: MADDE 1 -İzmir Balçova Belediyesi hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili Temizlik,Teknik, Sağlık Ve Büro Hizmetleri için 180 kişi ile İşçilik Hizmet Alım İşinin 4734 sayılı Kamu İhale yasasının 19. maddesine göre Açık İhale Usulü yaptırılmasıdır. İHALENİN SÜRESİ : MADDE 2 Sözleşmenin imzalandığının tebliğinden itibaren 3 gün içinde yer teslimi yapılacak olup, işin süresi İHALENİN KAPSAMI: MADDE 3 İhalenin kapsamı; Balçova Belediyesi hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili Temizlik, Teknik,, Sağlık, ve Büro Hizmetleri hizmet alımı olup,1 Tekniker, 1 Teknisyen,2 Mimar,1 Mühendis,1 Şehir Plancısı, 1 Birim Sorumlusu, 1 koordinatör, 33 Usta işçi, 2 İş Mak.Operatörü,11 Bina içi Temizlik Görevlisi (Hizmet Binamız ve Okullarda), 33 idari ve Büro personeli, 52 Kent Temizlik İşçisi (İlçemiz cadde sokak temizliği) 21 Araç sürücüsü,20 düz işçi (park, bahçe ve yeşil alanların temizlik ve bakımı) olup, 180 personel ile yerine getirilmesi işidir. TANIMLAR : MADDE 4 - Şartnamede bundan böyle Balçova Belediyesinden İDARE işi yüklenecek olandan YÜKLENİCİ olarak söz edilecektir. İzmir Balçova Belediyesi hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili Temizlik,Teknik,Sağlık, ve Büro hizmetleri hizmet alımı işleri İŞ olarak tanımlanmıştır. YER TESLİMİ VE İŞE BAŞLAMA: MADDE 5 Balçova Belediyesi hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili Temizlik, Teknik, Sağlık ve Büro hizmetleri hizmet alımı işinin sözleşmesinin imzalandığının, idare tarafından yüklenicinin kendisine veya tebligat için göstereceği adrese yapılacak tebliğ tarihinden itibaren 3 takvim günü içinde yer teslimi yapılacak olup, yer teslimini müteakip işe başlanacaktır. ÇALIŞMA ESASLARI : MADDE 6 - İhale kapsamındaki personelin sevk ve idaresi idarenin vereceği iş programına göre yüklenici tarafından yapılacaktır. MADDE 7 Mesai yapacak personelin sayısı idare tarafından belirlenecektir.

2 MADDE 8 - İdare gerek gördüğü takdirde bu dosyada tarif edilen hizmet tanımlarını, çalışma yerlerini, hizmet alım işinde çalıştırılacak işçi sayısını değiştirebilir. İdare söz konusu ilave ünite ve mahalleri çalıştırılacak işçi sayısını yükleniciye yazılı bildirir. Yüklenici bu ilave ünite ve mahallerde aynı şartlar dâhilinde işi yapmakla yükümlüdür. MADDE 9 Şartname konusu işin yapılması için 1 Birim Sorumlusu, 1 Tekniker,1 Teknisyen, 2 Mimar,1 Mühendis,1 Şehir Plancısı,1 Koordinatör,,33Usta işçi, 2 İş Mak.Operatörü,33 İdari ve Büro Personeli, 11 Bina içi Temizlik İşçisi (Hizmet Binamızda ve Okullarda), 52 Kent Temizlik İşçisi (İlçemiz cadde sokak temizliği ve okullarda) 21 Araç sürücüsü, 20 düz işçi personel (park, bahçe ve yeşil alanların temizlik ve bakımı) öngörülmüş olup, idare tarafından onaylanacak iş programına (çalışma programı) göre personel çalıştırılacaktır. Personelin çalıştığı ilgili birimin personelle ilgili uygun görüşü alınacak işin devamı esnasında yeterli görülmeyen personel derhal değiştirilecektir. MADDE 10 Çalıştırılan personelin kılık kıyafetinin temiz ve düzgün olması ve vatandaşa karşı davranışlarında gerekli özeni gösterilmesi sağlanacaktır. MADDE 11 Yüklenici işçilerin sağlık muayenelerini düzenli olarak yaptıracaktır. Herhangi bir bulaşıcı hastalık başlangıcında idareye ivedi olarak bilgi verecektir. MADDE 12- Yüklenici, çalıştıracağı personelinin disiplinsiz çalışmalarından dolayı idareye karşı sorumludur. MADDE 13 Yüklenici 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince bu kanundan doğan her türlü yasal yükümlülükleri yerine getirmek zorundadır. BİNA İÇİ TEMİZLİK HİZMETLERİNDE UYULMASI GEREKEN HUSUSLAR: Özellik arz eden, temizlenecek kısım ve eşyalar taşıdığı özellikler dikkate alınarak, idarenin yetkili ve sorumlu personeli hazır bulunmadıkça yapılmayacaktır. İdarece gerek görülen yerler ile eşyalar uygun temizlik araçları ve maddeleri ile temizlenecektir. Temizlik nedeni ile yerlerinden kaldırılan eşyalar yine aynı yerlerine muntazam bir şekilde konulacak, eşyaların hasar görmemesine özen gösterilecektir. Temizlik hizmetleri sırasında meydana gelecek her türlü zarar ziyan ve hasarlardan yüklenici sorumludur, bu sebeple zarar, ziyan ve hasarın telafisinden kaynaklanacak giderler yüklenici tarafından karşılanacaktır. Bütün çöp kovalarına naylon torba konulacaktır. Temizlik işçilerinin büro, koridorlarda merdivenlerde oturmaları, sigara, çay vs. içmeleri, yüksek sesle konuşmaları yasaktır. Çalışma odaları koridorlar, tuvalet, lavabolar vs. yerlerin temizliği yapılacak olup çöp kutuları sürekli olarak kontrol edilecek ve boşaltılacaktır. Temizlik sırasında hiç bir şekilde gürültü yapılmayacak ve çalışanlar rahatsız edilmeyecektir. Yüklenici tüm binalarda iç ve dış cam temizliğini en az ayda iki defa yaptıracaktır. Cam temizliği için her türlü emniyet tedbiri yüklenici tarafından alınacak ve bu konudaki bütün sorumluluk yükleniciye ait olacaktır.

3 ÇALIŞTIRILACAK PERSONELDE ARANILAN NİTELİKLER: 1-KOORDİNATÖR:4 Yıllık Üniversite mezunu olmak 2- ELEKTRİK TEKNİSYENİ:Meslek Lisesi mezunu ve saha deneyimi olmak 3-BİNA İÇİ TEMİZLİK PERSONELİ:En az ilkokul mezunu olmak 4- USTA İŞÇİ :Saha deneyimi olmak 5- KENT TEMİZLİK İŞÇİSİ En az ilkokul mezunu olmak 6-ŞOFÖR: E sınıfı sürücü belgesi olması zorunludur. 7- BİRİM SORUMLUSU : En az lise mezunu olup,5 yıl deneyimi olmak 8-İDARİ VE BÜRO PERSONELİ:En az lise mezunu olmak 9-DÜZ İŞÇİ:Saha deneyimi olmak 10-MİMAR:En az 4 yıllık Üniversite mezunu olmak 11-MÜHENDİS:En az 4 yıllık Üniversite mezunu olmak 12-ŞEHİR PLANCISI:En az 4 yıllık Üniversite mezunu olmak 13-TEKNİKER:Saha deneyimi olmak. 14-İŞ MAK.OPERATÖRÜ:İş Makinası kullanabilen ve saha deneyimi olmak. ÇALIŞMA SAATLERİ : MADDE 14 Mesai , saatleri arasında, cumartesi günleri ise arasındadır. Valilikçe yapılacak mesai saatleri düzenlemelerine uyulacaktır. ÇALIŞTIRILACAK PERSONEL: MADDE 15 Yüklenici 18 yaşından küçük sigortasız işçi çalıştıramaz. MADDE 16 Hizmet birimlerinde görev yapacak personelin denetimleri bağlı bulunduğu Müdürlüklerin sorumluluğunda olup, yapılacak denetimler sonucunda görülen aksaklıklar yazılı olarak yükleniciye bildirilecektir. Yüklenici kendisine iletilen aksaklıkları en kısa zamanda düzeltmekle yükümlüdür. Yüklenici veya onun adına hizmet yürütenler, sözleşme konusu hizmetlerle ilgili olarak belediye aleyhine haksız rekabet yaratacak faaliyetlerde bulunamazlar. Belediyenin faaliyet ve işlemlerine ilişkin gizlilik taşıyan konularda hiçbir bilgiyi açıklayamazlar. MADDE 17 Sosyal Sigortalar Mevzuatı ile her türlü işçi ve işveren hakkındaki mevzuata göre işçi alınması, işçi haklarının ödenmesi, işçi çıkarılması vs. konularda tüm sorumluluk yükleniciye ait olup, idare bu konularda sorumlu sayılmayacaktır. MADDE 18 Yüklenici tarafından çalıştırılacak temizlik işçileri, 18 yaşından küçük ve 45 yaşından büyük olmayacaktır. ( Sakat ve Eski Hükümlü işçiler konusunda yasaların koyduğu zorunluluklara uyulacaktır.) İSTİHDAMDAN DOĞAN SORUMLULUK: MADDE 19 İş ile ilgili olarak meydana gelen iş kazalarının sorumluluğu yükleniciye aittir. Ayrıca gerek yüklenicinin gerekse personelin meydana getireceği kaza ve hasarlar ile 3. şahıslara karşı verecekleri zarar ve ziyanlardan yüklenici sorumludur.

4 MADDE 20 Yüklenici aşağıda belirtilen personele fiilen çalıştıkları günler için Brüt (KDV hariç) yemek ücreti, ayrıca fiilen çalıştıkları günler için 4,00- YTL. Brüt (KDV hariç) yol ücreti vermek zorundadır. Brüt yemek ücreti ve brüt yol ücreti teklif fiyata dahil edilecektir. Bu ücretler aylık 26 (yirmialtı) gün üzerinden hesaplanacak olup, ayrıca bordrolarında gösterilecektir. Yemek ve yol ücretleri ihale süresince değişmeyecektir. aşağıda belirtilen oranlarda iş güçlüğü zammı vermek zorundadır. 1-Birim Sorumlusu (1kişi) 6.50.TL. yemek ücreti 2-Tekniker (1 kişi) 6,50.TL. yemek ücreti 3-Teknisyen (1 kişi ) 6,50.TL. yemek ücreti 4-Mimar (2 kişi) 6,50. TL.yemek ücreti 5-Mühendis (1 kişi) 6,50.TL. yemek ücreti 6-Şehir Plancısı (1 kişi) 6,50.TL. yemek ücreti 7-Kent Temizlik Personeli (52kişi) 7,83.TL.yemek ücreti 8-Usta İşçi (33 kişi) 7,83.TL yemek ücreti 9-İş makinası operatörü (2 KİŞİ) 7.83.TL. yemek ücreti 10-Arç sürücüsü (21kişi) 6,50.TL. yemek ücreti 11-Bina içi temizlik (11kişi) 7,83.TL. yemek ücreti 12-Bina içi danışma (3kişi) 6,50.TL. Yemek ücreti 13-İdari ve büro personeli (30kişi) 6,50.TL. yemek ücreti 14-Kordinatör (1kişi) 6,50.TL. yemek ücreti 15-Düz İşçi (20kişi) 6,50.TL. yemek ücreti 1-1 Kişi Teknisyene asgari ücretin % 63 ü 2-1 Kişi Birim Sorumlusu asgari ücretin % 92 si 3-33 Kişi Usta işçiye asgari ücretin % 62 si 4-1 Koordinatöre asgari ücretin % 253'ü 5-30 Kişi İdari ve Büro Personeline asgari ücretin % 41'i 6-11 Kişi Bina içi Temizlik İşçisine asgari ücretin % 59'u 7-52 Kişi Kent Temizlik İşçisine asgari ücretin %70'i 8-21 Kişi Araç sürücüsü Personele asgari ücretin % 47 i 9-3 Kişi Binada Danışma görevlisi asgari ücretin % 41 i Kişi düz işçi asgari ücretin % 10'u 11-2 Kişi Mimar personele asgari ücretin % 109'u 12-1 Kişi Mühendis personele asgari ücretin %109'u 13-1Kişi Şehir Plancısı personele asgari ücretin %109'u 14-1 Kişi Tekniker personele asgari ücretin % 80'i 15-2 Kişi İş Mak. Operatörüne asgari ücretin % 70,i

5 MADDE:21-Kent temizliği işçilerine (52kişi) 2 takım kışlık elbise(iş pantolonu,ceket kot cinsinden), 2 takım yazlık elbise(iş pantolonu kot cinsinden,yakalı tişört),1 çift kışlık çizme,1 adet yağmurluk,1 adet yazlık şapka,1 adet kışlık şapka,1 çift kışlık çelik burunlu bot,1 çift yazlık çelik burunlu ayakkabı,haftada 3 adet (FPP1) ventilli toz maskesi (toplam yıllık 144 adet) ile haftada 1 çift eldiven (toplam yıllık 48 çift),reflektörlü yelek verilecektir. Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan şoförlere (14 kişi) ; 1 adet kışlık pantolon ve gömlek,1 adet yazlık pantolon ve gömlek,1 çift kışlık ayakkabı,1 çift yazlık ayakkabı olmak üzere kışlık kıyafetler ve yazlık kıyafetler sözleşmenin imzalanmasından 1 ay içerisinde giyilmek üzere verilecektir. Fen İşleri Müdürlüğünde çalıştırılacak usta işçi,iş Mak.Operatörü ile Park,bahçe ve yeşil alanların temizlik, bakım hizmetlerinde çalıştırılacak işçi personele (55kişi) 2 takım kışlık elbise(iş pantolonu,ceket kot cinsinden),2 takım yazlık elbise(iş pantolonu kot cinsinden,yakalı tişört),1 çift çizme,1 adet yağmurluk,1 adet yazlık şapka,1 adet kışlık şapka,1 çift kışlık çelik burunlu bot,1 çift yazlık çelik burunlu ayakkabı,haftada 1 çift eldiven ile park,bahçe ve yeşil alanların temizlik,bakım hizmetlerinde çalıştırılacak olan personele reflektörlü yelek verilecektir. Hizmet binasında çalıştırılacak olan şoför personele (7 kişi) 1 adet kışlık pantolon ve gömlek,1 adet yazlık pantolon ve gömlek,1 çift kışlık ayakkabı,1 çift yazlık ayakkabı verilecektir. Hizmet binasında çalıştırılacak temizlik personeline (11 kişi) 1 adet kışlık pantolon ve tişört,1 adet yazlık pantolon ve tişört,1 çift kışlık ayakkabı (spor),1 çift yazlık ayakkabı (spor)verilecektir. Hizmet binamızda çalıştırılacak Danışma personeline (3 kişi) 1 adet kışlık takım elbise(ceket,pantolon ),1 adet yazlık takım elbise( ceket,pantolon ),1 adet kışlık uzun kollu gömlek,1 adet yazlık kısa kollu gömlek verilecektir. Giyim yardımı yapılacak olan personelin tüm kıyafetleri tutanakla müdürlüklerine teslim edilecektir. MADDE 22 İhale konusu işin belirtilen mahallerde ve şartname hükümlerine göre tam ve eksiksiz olarak yapıldığına dair çalışma ve denetim raporları, çalıştırılan personele ait puantaj SSK. Bildirgelerinin aslı veya e-bildirgelerinin (internet üzerinden yapılan bildirgelerin ) SSK. Tarafından tasdikli ödenti makbuzunun suretlerinin eklenmesiyle İnsan Kaynakları Ve Eğitim Müdürlüğünce bu esaslara göre hazırlanan hak edişlerinin tahakkuka bağlandıktan sonra, müteakip ayın günleri arasında Mali Hizmetler Müdürlüğünce düzenlenen çekle tediye edilecektir. MADDE 23 Yüklenici ise çalıştırdığı personele ödemeyi hak ediş ödemesini kurumda tahsil ettiği tarihten itibaren aynı gün içinde yapacaktır. Ödemeler çalıştırılan personel adına açılacak banka hesaplarına yüklenici tarafından yatırılacak olup, kişi bazında alınacak olan hesap dekont veya ekstreleri bir sonraki hakediş döneminde idareye ibraz edilmesi zorunludur.

6 MADDE 24 Mahkeme kararı ile kesinleşmiş işçi alacaklarını yüklenicinin istihkakından mahsup ederek alacaklarına ödemeye İdaremiz yetkilidir. Yüklenici, idaremizin bu tasarrufundan dolayı hiçbir hak iddia edemez. DİĞER HUSUSLAR : MADDE 25 Yükleniciye sözleşme bedeli üzerinden ödenecek miktar brüt ücrettir. Bu itibarla SSK. Primi, gelir vergisi, her türlü resmi ve harçlar ile buna bağlı kesinti ve fon giderlerinin tamamı teklif bedeline dahil olup, yükleniciye aittir. MADDE 26 KDV mevzuat gereğince, idaremizce ödenecektir. MADDE 27 Yüklenici hiçbir ihtar ve ikaza gerek kalmaksızın, lüzumlu bütün güvenlik önlemlerini zamanında almak ve işçilere kazalardan korunma usul ve çarelerini öğretmekle mükelleftir. Bu itibarla, taahhüdün ifasında gerek ihmal ve dikkatsizlik, gerekse tedbirsizlik ve ehliyetsiz işçi çalıştırmaktan veya diğer sebeplerle vuku bulacak kazalar ve sonuçlarından doğan bütün mali, hukuki ve cezai sorumluluklar Yükleniciye ait olacaktır. ŞARTNAMENİN HUKUKİ ÖNEMİ : MADDE 28 Bu şartname ekleri ile birlikte birbirlerinin tamamlayıcısı olup, bu ihale altına imza atmakla şartname ve eklerine uymayı kabul ve taahhüt etmiş sayılır. İş bu Teknik Şartname 5 sayfa ile 28 maddeden ibarettir. GİYİM EŞYALARI VE TEÇHİZATLARININ CİNS VE BİÇİMLERİ ŞARTNAMESİ İŞ CEKETİ Önden gizli fermuarlı olup, bel kemeri ribana olacak. Manşet ribana olacak. Ön kup üzerinde dıştan cep çalışması olacak. Ön ve arka robalı olacak. Arka roba içerisinden reflektörlü parça olacak. Bu parça üzerinde BALÇOVA BELEDİYESİ baskısı olacak Kolda arka kol dikişi vardır. Kolda dirseklik çalışılmıştır. Sağ kol üzerinde üçlü kalemlik vardır. Önde iki adet fleto cep bulunacak. Model içerisi astarla temizlenmiş olup. Sağ ve sol iç klapa içinde fermuarlı fleto cep mevcuttur. Kollar bedenden fermuarla ayrılabilir tipte olacaktır. İçinde yün karışımı muflonlu olacak. Kumaş Rengi ve Karışımı - Kumaş Rengi : lacivert - Kumaş Karışımı : Soğuğa, suya ve yanmaya dayanıklı, nefes alır, çift yüzlü teknik kumaştır. Dış yüzü % 100 pamuk, alt yüzü % 50 polyester, % 50 pamuktur. - Kumaş Gramajı : 360 Gr/m2 - Ceplik Kumaş Rengi : Kendi renginden - Ceplik Kumaş Karışımı : % 100 polyester - Ribana : % 100 polyester Ölçüler - Ön Cep Ağzı : 15.5 / 16.5 cm - İç Fleto Cep Eni ve Boyu : 12.5 / 13 X 15 cm - Arka Roba Cep Ağzı : 24.5 / 25.5 cm Dikiş Özellikleri

7 - Ön roba-omuz-arka kol dikişi-ön kup-arka roba-ön pat gaze - Ön cep-dirseklik çıma - Ön üst cep ağzı 2.5 cm overloklu Dikiş Özellikleri; - Manşet bedene dikim yeri çıma, -Arka pervaz-ön ve arka kolevi arka kol kup dikişi- yaka-manşet etrafı-ön kenar kibrit çıma, - Ön cep ve ön cep kapak etrafı çift iğne. Usta İşçiler ve temizlik işçileri ve düz işçiler için pantolon Ön bedenin her iki bel yanında 1 er adet, alt yanlarda ise altlı ve üstlü 2 şer adet yan cep bulunmaktadır. Arka beden her iki tarafta ise kapaklı dıştan cep vardır. Ön yan üst kargo cep pilekaşeli, kapaklı ve fermuarlıdır. Alt yan kargo cep ise fleto cep çalışmalıdır. Bel yanlarındaki ceplerde ceplik kullanılmaktadır. Paça boyları istenilen boyda ayarlanabilmesi için overloklu bırakılmıştır. Paça dublesizdir. Çizgi ütü olmayacak, boru ütü olacaktır. Kumaş Rengi ve Karışımı - Kumaş Rengi : Parlement Mavisi veya lacivert - Kumaş Karışımı : % 82 pamuk, % 16 polyester, % 2 likra - Kumaş Gramajı : 220 Gr/m2 - Ceplik Kumaş Rengi : Beyaz - Ceplik Kumaş Karışımı : % 100 polyester Ölçüler - Kemer Kalınlığı : 5 cm - Köprü Adedi : 8 adet - Köprü Eni ve boyu : 1.5 X 6.5 cm - Ön Cep Bel Açıklığı : 3 cm - Ön Cep Yan Dikiş Boyu : 17.5 cm - Yan Üst Cep Eni ve Boyu : 18.5 / 19.5 X 16.5 / 17.5 cm - Yan Alt Cep Eni ve Boyu : 18.5 / 19.5 X 21 / 22 cm - Yan Üst Cep Kapak Eni ve Boyu : 18.5 / 19.5 X3.5 / Arka Cep Eni ve Boyu : 15 / 16 X 15 / 16 cm - Arka Cep Kapak Eni ve Boyu : 16.5 / 17.5 X 6.5 / 7.5 cm - Paça : cm Dikiş Özellikleri; - Kemer-köprü-yan alt ve üst cep- fleto çevresi çıma, - Pat-ön bel yan cep-yan cep kapak-arka cep kapak-yan dikiş gaze, - Pat üzeri arka cep çevresi çift iğne, - Arka cep ağzı 2 cm 1 X 1 temiz çalışılacaktır, İlik Düğme toplam 3 adet ilik + düğme; - Ön kemer üzerinde 1 adet enine, - Arka cep kapaklarında 1 er adet boyuna, Pontrez toplam 13 adet; - Pat üzerinde 1 adet, - Köprü alt ve üstlerinde 8 adet, - Ön bel yan cep ağzında 2 adet, Arka cep ağzında 2 adet,

8 Şapka (Kep) Montun kumaşından ve renginden yapılacak olup, içerisinde astar bulunacaktır. Siperlikli, cırtlı armalı ve arkadan ayarlanabilir olacaktır. Yağmurluk Yeşil renkte olup, iyi kalite su geçirmez vinleks olacaktır Diz boyundan 10 cm daha aşağıdadır ve arkası tek yırtmaçlıdır. Kapşonlu ve yakalıdır. Dış yanlarda iki cep bulunur. Önü beş düğmeli ve patlıdır. Kışlık Uzun Çizme Altları kalın ve kauçuk kaplama olan dizlere kadar içi miflonlu veya keçeli,petrol atıklarına karşın deforme olmayan cistendir. Eldiven Deri ve kalın plastikten mamul,su geçirmez cinstendir. Maske Ventilli,yumuşak köpükten burun kalıbı rahatlık ve sızdırmazlık sağlayacaktır.rengi sarı,lastik tutaçlar kaliteli malzeme olacaktır. Kışlık Pantolon Ön bedenin yanlarında 1 er adet cep, arka bedende ise her iki tarafta kapaksız fleto cep vardır. Paça boyları istenilen boyda ayarlanabilmesi için overloklu olarak bırakılacaktır. Paça dublesizdir. Kemer üstünde 8 adet köprü vardır. Cep torbasında ceplik kullanılmaktadır. Arka orta dikiş payı 3 cm dir. Kumaş Rengi ve Karışımı - Kumaş Rengi : lacivert - Kumaş Karışımı : % 53 yün, % 43 polyester, % 4 likra - Kumaş Gramajı : 280 Gr/m2 - Ceplik Kumaş Rengi : Beyaz - Ceplik Kumaş Karışımı : % 100 polyester Ölçüler - Kemer Kalınlığı : 5 cm - Köprü Eni ve Boyu : 1.5 X 6.5 cm - Köprü Adedi : 8 adet - Ön Cep Bel Açıklığı : 4 cm - Ön Cep Yan Dikiş Boyu : 17.5 cm - Arka Cep Eni ve Boyu : 13.5/14 X 16,5/17 cm

9 - Paça Genişliği : cm Dikiş Özellikleri; - Kemer ve köprü dikişleri çıma, - Patlet üst dikişi çıma-gaze, - Ön cep ağzı ve yan dikiş gaze, İlik Düğme toplam 3 adet ilik + düğme; - Ön kemerde 1 adet enine, - Arka ceplerde 1 er adet boyuna, Pontrez toplam 10 adet; - Arka cep kenarında 1 er adet, - Ön cep alt ve üst kenarında 1 er adet, Patlet ucunda 2 adet. Çelik Burunlu Bot Kışlık Uzun konçlu deri ve altları kalın petrol atıklarından ve asfaltta deforme olmayan dayanıklı tabanlı su geçirmez cinstendir. Kışlık Erkek Ayakkabı(ŞOFÖR) Ayakkabılar hakiki vidala deri olacaktır.yarma deri kullanılmayacaktır.taban özelliği mevsim şartlarına uygun kalite termo veya kauçuk olacaktır.model siyah renk,bağcıklı,rahat ve güncel modeller kullanılacaktır.ayakkabıların iç kısımları tamamen deri astar olacaktır. Yazlık Erkek Ayakkabı(ŞOFÖR) Ayakkabılar hakiki vidala deri olacaktır.yarma deri kullanılmayacaktır. Taban özelliği mevsim şartlarına uygun kalite termo veya kauçuk olacaktır. Model siyah renk,bağcıklı,rahat ve güncel modeller olacaktır. Ayakkabıların iç kısımları tamamen deri astar olacaktır. Reflektörlü Yelek Reflektif (fosforlu) işaretli elbiseler standardına uygun olacaktır. İçinde hav dökmeyen,renk vermeyen,kaliteli muflon astar kullanılacaktır. Kışlık Gömlek Bayan 1) Ön ve arka beden robalı olup, yaka ayaklıdır. Kollar uzun olup, kol ağzı manşetlidir. Roba altında sağ ve sol bedende körüksüz cep mevcuttur. Ceplerin üzerinde cep kapağı vardır ve cepler pilekaşelidir. Arka bedende roba dikişi vardır. Yanlarda yırtmaç mevcuttur. Kumaş Rengi ve Karışımı - Kumaş Rengi : Açık Mavi veya beyaz - Kumaş Karışımı : % 97 pamuk, % 3 likra - Kumaş Gramajı : 125 Gr/m2 Ölçüler - Yaka Ayağı Arka Orta : 3 cm - Yaka Arka Orta : 5.5 cm - Yaka Ucu : 8 cm - Ön Pat : 3 cm - Sağ-Sol Cep En - Boy : 11.5 / 12.5 X 14 / 15 cm - Sağ-Sol Cep Kapak En - Boy : 12.5 / 13 X 5.5 cm

10 Dikiş Özellikleri; - Etek ucu 1 x 1 temiz çalışılacaktır, - Yaka ayağı-cep kenarları-ön pat bedene dikim yeri-omuz çıma, - Yaka-ön pat dış kenarı-cep kapağı-ön ve arka roba-omuz gaze, İlik Düğme toplam 10 adet ilik + düğme; - Ön patta 6 adet boyuna, - Manşetlerde 1 er adet, - Ceplerde 1 er adet. Yazlık İş T-Şhirt(Bina içi tem.pers.usta işçi,kent tem.pers.düz işçi) 30/1 İplik,yakalı,% 100 pamuk malzemeden mamul olacaktır. Yazlık Bayan Gömlek Kısa kollu,% 100 pamuk malzemeden mamul olacaktır. Çelik Burunlu Ayakkabı Deri ve altları kalın petrol atıklarından ve asfaltta deforme olmayan dayanıklı tabanlı su geçirmez cinstendir.

T.C. BALÇOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BALÇOVA BELEDİYESİ SPOR EĞİTİMİ VE SPOR HİZMETLERİNİN ORGANİZASYONU HİZMET ALIMI İŞİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME

T.C. BALÇOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BALÇOVA BELEDİYESİ SPOR EĞİTİMİ VE SPOR HİZMETLERİNİN ORGANİZASYONU HİZMET ALIMI İŞİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME T.C. BALÇOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BALÇOVA BELEDİYESİ SPOR EĞİTİMİ VE SPOR HİZMETLERİNİN ORGANİZASYONU HİZMET ALIMI İŞİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME İHALENİN KONUSU: MADDE 1 -İzmir Balçova Belediyesi Spor Tesislerinde

Detaylı

MADDE 1. İzmir Konak Belediyesi hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili muhtelif yardımcı hizmet satın alınmasıdır.

MADDE 1. İzmir Konak Belediyesi hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili muhtelif yardımcı hizmet satın alınmasıdır. MUHTELİF YARDIMCI HİZMET SATIN ALINMASI İŞİ ÖZEL TEKNİK ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: MADDE 1. İzmir Konak Belediyesi hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili muhtelif yardımcı hizmet satın alınmasıdır. İŞİN SÜRESİ:

Detaylı

GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İŞ GÜVENLİĞİ GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A- Giyim Malzemeleri 1. İş Pantolonu 2. Yelek Çok Cepli İş Yeleği 3. Kaban 4. Mont 5. Yağmurluk Takımı Balıkçı PVC 6. Yağmurluk 7. Belediye Logolu Renkli

Detaylı

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ARALIK HAZİRAN 2018 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ARALIK HAZİRAN 2018 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ARALIK 2017- HAZİRAN 2018 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ MADDE 1 - İŞİN KONUSU Belediyemizce düzenlenen kültürel

Detaylı

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı YAKLAŞIK MALİYET

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı YAKLAŞIK MALİYET Evrak Tarih ve Sayısı: 30/03/2018-E.1829 T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı *BE5D1362* Sayı : 28835345-934.01.03-E. Konu : Yaklaşık Maliyet YAKLAŞIK MALİYET Üniversitemize

Detaylı

TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU E.L.İ.MÜESSESESİ Ç.L.İ. MÜDÜRLÜĞÜ MUHTELİF YAZLIK VE KIŞLIK GİYİM EŞYASI ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME

TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU E.L.İ.MÜESSESESİ Ç.L.İ. MÜDÜRLÜĞÜ MUHTELİF YAZLIK VE KIŞLIK GİYİM EŞYASI ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU E.L.İ.MÜESSESESİ Ç.L.İ. MÜDÜRLÜĞÜ MUHTELİF YAZLIK VE KIŞLIK GİYİM EŞYASI ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME Çan Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü yevmiyeli personeline Toplu İş Sözleşmesi

Detaylı

İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ MART- HAZİRAN 2017 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ

İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ MART- HAZİRAN 2017 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ MART- HAZİRAN 2017 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ MADDE 1 - İŞİN KONUSU Belediyemizce düzenlenen kültürel ve

Detaylı

T. C. DİCLE KALKINMA AJANSI

T. C. DİCLE KALKINMA AJANSI T. C. DİCLE KALKINMA AJANSI ŞOFÖR, SEKRETER, KALORİFERCİ-TEKNİKER, TEMİZLİK PERSONELİ, OFİS PERSONELİ VE BİLGİSAYAR İŞLETMENİ HİZMET ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ MADDE 1- İşin Nevi ve Miktarı İşin Adı:

Detaylı

T. C. DİCLE KALKINMA AJANSI ŞOFÖR, SEKRETER, KALORİFERCİ-TEKNİKER, TEMİZLİK PERSONELİ VE İDARI PERSONEL HİZMET ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T. C. DİCLE KALKINMA AJANSI ŞOFÖR, SEKRETER, KALORİFERCİ-TEKNİKER, TEMİZLİK PERSONELİ VE İDARI PERSONEL HİZMET ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T. C. DİCLE KALKINMA AJANSI ŞOFÖR, SEKRETER, KALORİFERCİ-TEKNİKER, TEMİZLİK PERSONELİ VE İDARI PERSONEL HİZMET ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ MADDE 1- İşin Nevi ve Miktarı İşin Adı: Şoför, Sekreter, Kaloriferci-Tekniker,

Detaylı

T. C. DİCLE KALKINMA AJANSI

T. C. DİCLE KALKINMA AJANSI T. C. DİCLE KALKINMA AJANSI ŞOFÖR, SEKRETER, BAHÇIVAN, TEMIZLIK VE İDARI PERSONEL HİZMET ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ MADDE 1- İşin Nevi ve Miktarı İşin Adı: Şoför, Sekreter, Bahçıvan, Temizlik ve İdari

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN KIYAFET VE TECHİZATINA İLİŞKİN ESASLAR. Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN KIYAFET VE TECHİZATINA İLİŞKİN ESASLAR. Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN KIYAFET VE TECHİZATINA İLİŞKİN ESASLAR Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar * Amaç: Bu esaslar; Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü

Detaylı

T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BARBAROS HAYRETTİN GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ

T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BARBAROS HAYRETTİN GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BARBAROS HAYRETTİN GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Kıyafetlerin Özellikleri a) Yazlık bay tören kıyafeti: Düz, beyaz alpaka

Detaylı

KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi PERSONEL KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Konu: Bu teknik şartname Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi hizmet alımı kapsamında çalışan personeli için satın

Detaylı

T. C. DİCLE KALKINMA AJANSI

T. C. DİCLE KALKINMA AJANSI T. C. DİCLE KALKINMA AJANSI ŞOFÖR, SEKRETER, BAHÇIVAN, TEMIZLIK VE İDARI PERSONEL HİZMET ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ MADDE 1- İşin Nevi ve Miktarı İşin Adı: Şoför, Sekreter, Bahçıvan, Temizlik ve İdari

Detaylı

T.C. BALIKESĠR ÜNĠVERSĠTESĠ KORUMA VE ÖZEL GÜVENLĠK GÖREVLĠLERĠNĠN KIYAFET VE TECHĠZATINA ĠLĠġKĠN ESASLAR Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar

T.C. BALIKESĠR ÜNĠVERSĠTESĠ KORUMA VE ÖZEL GÜVENLĠK GÖREVLĠLERĠNĠN KIYAFET VE TECHĠZATINA ĠLĠġKĠN ESASLAR Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar T.C. BALIKESĠR ÜNĠVERSĠTESĠ KORUMA VE ÖZEL GÜVENLĠK GÖREVLĠLERĠNĠN KIYAFET VE TECHĠZATINA ĠLĠġKĠN ESASLAR Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu esaslar; Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde

Detaylı

T.C. ZİRVE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ

T.C. ZİRVE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ T.C. ZİRVE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ VE GEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ Madde 1 Bu

Detaylı

2014 YILI AMBULANS PERSONELİ KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

2014 YILI AMBULANS PERSONELİ KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 2014 YILI AMBULANS PERSONELİ KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-AMAÇ: TTK ihtiyacı olarak ambulans personelleri için giyim eşyası satın alınacaktır. 2- TEKNİK ÖZELLİKLER: 2.1-BOT Botlar siyah renkte olacaktır.

Detaylı

TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MELBUSAT MAL ALIMI İHALE ZEYİLNAMESİ GİRİŞ:

TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MELBUSAT MAL ALIMI İHALE ZEYİLNAMESİ GİRİŞ: TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MELBUSAT MAL ALIMI İHALE ZEYİLNAMESİ GİRİŞ: Bu Zeyilname 21 Mart 2013 tarihinde ihalesi yapılacak olan 2013/21642 ihale kayıt numaralı Melbusat Mal Alımı İhalesi

Detaylı

OtoPratik Reklam ve Promosyon Malzemeleri

OtoPratik Reklam ve Promosyon Malzemeleri OtoPratik Reklam ve Promosyon Malzemeleri Değerli Bayimiz, Kış sezonu ve 2010 Yılbaşı dönemi için hazırlanan yeni OTOPRATİK ve OTOPAK reklam ve promosyon malzemelerimiz ve servis çalışanları kıyafetleri

Detaylı

İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Dayanak

İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Dayanak GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK VE ULAŞTIRMA YÜKSEKOKULU GÜVERTE ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak Madde 1 - Bu yönergenin amacı, Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu Güverte

Detaylı

TRT ÇUKUROVA MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ HİZMET BİNASI YEMEKHANESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI VE BULAŞIKÇI HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TRT ÇUKUROVA MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ HİZMET BİNASI YEMEKHANESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI VE BULAŞIKÇI HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ TRT ÇUKUROVA MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ HİZMET BİNASI YEMEKHANESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI VE BULAŞIKÇI HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Madde-1 İşin Konusu: 1.1. TRT Çukurova Müdürlüğünün Merkez

Detaylı

ÇORLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DAMPERLİ KAMYON (ŞOFÖRLÜ) VE İŞ MAKİNESİ (OPERATÖRLÜ) KİRALANMASI HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

ÇORLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DAMPERLİ KAMYON (ŞOFÖRLÜ) VE İŞ MAKİNESİ (OPERATÖRLÜ) KİRALANMASI HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ ÇORLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DAMPERLİ KAMYON (ŞOFÖRLÜ) VE İŞ MAKİNESİ (OPERATÖRLÜ) KİRALANMASI HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 1-Müdürlüğümüz tarafından kiralaması yapılacak olan damperli

Detaylı

EK-1 DEĞERLENDİRME FORMU

EK-1 DEĞERLENDİRME FORMU EK- DEĞERLENDİRME FORMU Adı ve Soyadı Sicil No Görev Yeri ve Ünvanı Atanmak İstediği Görev DEĞERLENDİRME KISTASLARI. Başvuru tarihi itibariyle en son öğrenim durumu a) Orta Öğretim (Lise ve dengi meslek

Detaylı

Bu Şartnamede; Konak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden İdare, Firmadan da Yüklenici olarak söz edilecektir.

Bu Şartnamede; Konak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden İdare, Firmadan da Yüklenici olarak söz edilecektir. TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 DÖNEMİ SOSYAL, KÜLTÜREL, SANATSAL VE HOBİ AMAÇLI KURSLARIN HİZMET ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.İŞİN KONUSU: Müdürlüğümüz

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ Madde 1 a) Bu yönergenin amacı, Karadeniz Teknik

Detaylı

Büro ve Servis Çalışanları nızın kullanımı için tasarlanıp, üretilen markalı kıyafetlerimize ait katalog bilginize sunulmuştur.

Büro ve Servis Çalışanları nızın kullanımı için tasarlanıp, üretilen markalı kıyafetlerimize ait katalog bilginize sunulmuştur. 1 Değerli İş Ortağımız, Büro ve Servis Çalışanları nızın kullanımı için tasarlanıp, üretilen markalı kıyafetlerimize ait katalog bilginize sunulmuştur. Katalog içerisinde ürünlerimizden size ait beden

Detaylı

EK-1 DEĞERLENDİRME FORMU

EK-1 DEĞERLENDİRME FORMU EK-1 DEĞERLENDİRME FORMU Adı ve Soyadı Sicil No Görev Yeri ve Ünvanı Atanmak İstediği Görev DEĞERLENDİRME KISTASLARI 1. Başvuru tarihi itibariyle en son öğrenim durumu a) Orta Öğretim (Lise ve dengi meslek

Detaylı

ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ. Hizmetin Verileceği Yer Hizmetin Verileceği Adres Güvenlik Görevlisi Sayısı (Toplam)

ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ. Hizmetin Verileceği Yer Hizmetin Verileceği Adres Güvenlik Görevlisi Sayısı (Toplam) 1. İŞİN KONUSU: ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.1. 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine dair kanun ve bu kanunun uygulamasına ilişkin yönetmelikler çerçevesinde aşağıdaki tabloda detayları

Detaylı

Giysilerde Kumaş, malzeme, dikim özellikleri kontrolü yanı sıra, ölçü kontrolü de önemli bir yer tutar. T-Shirt Ölçü Kontrol Noktaları:

Giysilerde Kumaş, malzeme, dikim özellikleri kontrolü yanı sıra, ölçü kontrolü de önemli bir yer tutar. T-Shirt Ölçü Kontrol Noktaları: 1. GİYSİLERDE ÖLÇÜ KONTROL NOKTALARI Giysilerde Kumaş, malzeme, dikim özellikleri kontrolü yanı sıra, ölçü kontrolü de önemli bir yer tutar. T-Shirt Ölçü Kontrol Noktaları: 1. Göğüs genişliği: Koltuk altının

Detaylı

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT 2016- HAZİRAN 2016 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT 2016- HAZİRAN 2016 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT 2016- HAZİRAN 2016 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ MADDE 1 - İŞİN KONUSU Belediyemizce düzenlenen kültürel

Detaylı

ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ. Hizmetin Verileceği Yer Hizmetin Verileceği Adres Güvenlik Görevlisi Sayısı (Toplam)

ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ. Hizmetin Verileceği Yer Hizmetin Verileceği Adres Güvenlik Görevlisi Sayısı (Toplam) 1. İŞİN KONUSU: ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.1. 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine dair kanun ve bu kanunun uygulamasına ilişkin yönetmelikler çerçevesinde aşağıdaki tabloda detayları

Detaylı

TÜRKĠYE KÖMÜR ĠġLETMELERĠ KURUMU E.L.Ġ.MÜESSESESĠ Ç.L.Ġ. MÜDÜRLÜĞÜ

TÜRKĠYE KÖMÜR ĠġLETMELERĠ KURUMU E.L.Ġ.MÜESSESESĠ Ç.L.Ġ. MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKĠYE KÖMÜR ĠġLETMELERĠ KURUMU E.L.Ġ.MÜESSESESĠ Ç.L.Ġ. MÜDÜRLÜĞÜ MUHTELĠF YAZLIK VE KIġLIK GĠYĠM EġYASI ALIMINA AĠT TEKNĠK ġartname Çan Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü yevmiyeli personeline Toplu İş Sözleşmesi

Detaylı

TÜRKĠYE KÖMÜR ĠġLETMELERĠ KURUMU E.L.Ġ.MÜESSESESĠ Ç.L.Ġ. MÜDÜRLÜĞÜ. MUHTELĠF YAZLIK VE KIġLIK GĠYĠM EġYASI ALIMINA AĠT TEKNĠK ġartname

TÜRKĠYE KÖMÜR ĠġLETMELERĠ KURUMU E.L.Ġ.MÜESSESESĠ Ç.L.Ġ. MÜDÜRLÜĞÜ. MUHTELĠF YAZLIK VE KIġLIK GĠYĠM EġYASI ALIMINA AĠT TEKNĠK ġartname TÜRKĠYE KÖMÜR ĠġLETMELERĠ KURUMU E.L.Ġ.MÜESSESESĠ Ç.L.Ġ. MÜDÜRLÜĞÜ MUHTELĠF YAZLIK VE KIġLIK GĠYĠM EġYASI ALIMINA AĠT TEKNĠK ġartname Çan Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü yevmiyeli personeline Toplu İş Sözleşmesi

Detaylı

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL ARALIK 2016 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ

KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL ARALIK 2016 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME KONU İZMİR KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL ARALIK 2016 YILI BASILI TANITIM MATERYALİ HİZMETİ ALIM İŞİ MADDE 1 - İŞİN KONUSU Belediyemizce düzenlenen kültürel ve

Detaylı

YAZILIM GELİŞTİRME, VERİ İŞLEME VE OTOMASYON SİSTEMİNİN İŞLETİMİ HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

YAZILIM GELİŞTİRME, VERİ İŞLEME VE OTOMASYON SİSTEMİNİN İŞLETİMİ HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ YAZILIM GELİŞTİRME, VERİ İŞLEME VE OTOMASYON SİSTEMİNİN İŞLETİMİ HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Madde 1. Hizmetin Tanımı, Kapsamı ve Süresi: Temin edilecek hizmet, Üniversitenin ihtiyaç duyduğu yeni yazılımların

Detaylı

BURSASPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

BURSASPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 1 1-İŞİN KONUSU: Bursaspor Özlüce Tesislerinde 7/24 güvenliğin sağlanması konusunda görevlendirilmek üzere Özel Güvenlik Hizmetinin 1 yıl süre ile, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun ile

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet Evrak Tarih ve Sayısı: 09/02/2015-6337 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet Sayın : Üniversitemiz Bakım Onarım ve

Detaylı

YAZLIK VE KIŞLIK İŞ TULUMU ŞARTNAMESİ

YAZLIK VE KIŞLIK İŞ TULUMU ŞARTNAMESİ YAZLIK VE KIŞLIK İŞ TULUMU ŞARTNAMESİ Birliğimiz reklamını içeren aşağıdaki beden, miktar ve özellikleri belirtilen Yazlık ve Kışlık iş Tulumu yaptırılacaktır. 1- İHALE TARİHİ VE YERİ Bu satınalma işine

Detaylı

ÇAN LİNYİTLERİ İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ TEMİZLİK AŞÇILIK GARSONLUK USTALIK VE VASIFSIZ İŞÇİ HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

ÇAN LİNYİTLERİ İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ TEMİZLİK AŞÇILIK GARSONLUK USTALIK VE VASIFSIZ İŞÇİ HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ ÇAN LİNYİTLERİ İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ TEMİZLİK AŞÇILIK GARSONLUK USTALIK VE VASIFSIZ İŞÇİ HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.İşin Tanımı: TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU EGE LİNYİTLERİ İŞLETMESİ MÜESSESESİ

Detaylı

ZABITA MONT ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ZABITA KIŞLIK BOT ZABITA AYAKKABI ESN1021 ESN1022 ESN1023 ESN1024 ESN1025

ZABITA MONT ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ZABITA KIŞLIK BOT ZABITA AYAKKABI ESN1021 ESN1022 ESN1023 ESN1024 ESN1025 ÜNİFORMA KATALOĞU ZABITA MONT ESN1021 Bonding Kumaştan imal edilmiştir. Su geçirmezlik özelliğine sahiptir. İçi Kapitoneli ve elyaf takviyeli olup reflektörlüdür. ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ESN1022

Detaylı

SAMSUN TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞININ TEMİZLİK HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

SAMSUN TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞININ TEMİZLİK HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ MADDE 1 TANIMLAR: SAMSUN TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞININ TEMİZLİK HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Kurum: Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanlığı İdare: Samsun Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası

Detaylı

Temizlik mahallerinde ayrıca gerekli temizlik malzemesi bulundurulur.

Temizlik mahallerinde ayrıca gerekli temizlik malzemesi bulundurulur. Taraflar Sendika teklifinin; 1. Temizlik Malzemesi başlıklı 56. maddesini, TEMİZLİK MALZEMESİ: Madde 56: Üyelere: a) Yılda bir adet banyo havlusu, (takriben 65 cm x 130 cm ebadında) ile bir adet yüz havlusu

Detaylı

T.C. ÇORLU BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI Fen İşleri Müdürlüğü

T.C. ÇORLU BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI Fen İşleri Müdürlüğü T.C. ÇORLU BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI Fen İşleri Müdürlüğü BORDÜR, PARKE TAŞI VE YAĞMUR OLUĞU ALIMI TEKNİK ŞARTNAME 1 1. İŞİN KAPSAMI 1.1 Bordür, Parke Taşı Ve Yağmur Oluğu Alımı İşi 4734 sayılı Kamu İhale

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü T.C. MALİYE BAKANLIĞI Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü Sayı : 45516914-110.01.16.03-[457-3]-2071 01/ 03 /2017 Konu : Giyecek Yardımı Yönetmeliğinin Uygulanması....BAKANLIĞINA...MÜSTEŞARLIĞINA...REKTÖRLÜĞÜNE...GENEL

Detaylı

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan: Mahmut GÜRSES Üyeler: II. Başkan Kazım ÖZKAN, Ali Kemal AKKOÇ, Ahmet ÖZBAKIR, Mehmet Zeki ADLI, Hasan KOCAGÖZ, Hamdi GÜLEÇ, Mehmet AKSOY BAŞVURU SAHİBİ: Adalı Grup Bilgi

Detaylı

TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI İZMİR ŞUBESİ ve ÜÇEL MODA AKADEMİSİ TEKSTİL KALIPÇILIĞI TEMEL EĞİTİMİ EĞİTİM MODÜLLERİ

TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI İZMİR ŞUBESİ ve ÜÇEL MODA AKADEMİSİ TEKSTİL KALIPÇILIĞI TEMEL EĞİTİMİ EĞİTİM MODÜLLERİ TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI İZMİR ŞUBESİ ve ÜÇEL MODA AKADEMİSİ TEKSTİL KALIPÇILIĞI TEMEL EĞİTİMİ EĞİTİM MODÜLLERİ 1- TEMEL KALIP BİLGİSİ 1 Terimler ( uygulamalı anlatım ) 2 Ölçü alma teknikleri 3 İhracat

Detaylı

Retro Motorlu Araçlar ve Aksesuarları Ltd.Şti. Ceketler / Jackets. Pantolonlar / Pants. Eldivenler / Gloves. Aksesuarlar/Accessoies

Retro Motorlu Araçlar ve Aksesuarları Ltd.Şti.  Ceketler / Jackets. Pantolonlar / Pants. Eldivenler / Gloves. Aksesuarlar/Accessoies Retro Motorlu Araçlar ve Aksesuarları Ltd.Şti. www.lemturkey.com 2017 Ceketler / Jackets Pantolonlar / Pants Eldivenler / Gloves Aksesuarlar/Accessoies Ceketler 2017 Ceketler / Erkek 145,00 Euro City LW800N

Detaylı

BASIN YAYIN VE HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ BELEDĠYEMĠZĠN ĠÇ VE DIġ MEKÂN TANITIM MATERYALLERĠ YAPTIRILMASI HĠZMET ALIMI ĠġĠ TEKNĠK ġartname

BASIN YAYIN VE HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ BELEDĠYEMĠZĠN ĠÇ VE DIġ MEKÂN TANITIM MATERYALLERĠ YAPTIRILMASI HĠZMET ALIMI ĠġĠ TEKNĠK ġartname BASIN YAYIN VE HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ BELEDĠYEMĠZĠN ĠÇ VE DIġ MEKÂN TANITIM MATERYALLERĠ YAPTIRILMASI HĠZMET ALIMI ĠġĠ TEKNĠK ġartname ĠHALENĠN KONUSU : MADDE 1- Belediyemiz tarafından projelendirilen,

Detaylı

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE GÖREV YAPAN EMNİYET HİZMETLERİ SINIFI PERSONELİ SAYGI NÖBETİ İLE CENAZE TÖRENİ KIYAFETİ YÖNERGESİ

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE GÖREV YAPAN EMNİYET HİZMETLERİ SINIFI PERSONELİ SAYGI NÖBETİ İLE CENAZE TÖRENİ KIYAFETİ YÖNERGESİ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE GÖREV YAPAN EMNİYET HİZMETLERİ SINIFI PERSONELİ SAYGI NÖBETİ İLE CENAZE TÖRENİ KIYAFETİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin

Detaylı

ÇAN LİNYİTLERİ İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ TEMİZLİKÇİ, AŞÇI, GARSON, BULAŞIKÇI, USTA VE VASIFSIZ İŞÇİ HİZMET ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

ÇAN LİNYİTLERİ İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ TEMİZLİKÇİ, AŞÇI, GARSON, BULAŞIKÇI, USTA VE VASIFSIZ İŞÇİ HİZMET ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ ÇAN LİNYİTLERİ İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ TEMİZLİKÇİ, AŞÇI, GARSON, BULAŞIKÇI, VE HİZMET ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU EGE LİNYİTLERİ İŞLETMESİ MÜESSESESİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇAN LİNYİTLERİ

Detaylı

Başvuruya ilişkin olarak 2014/1386 sayılı şikâyet dosyası kapsamında yapılan inceleme neticesinde esas inceleme raporu tanzim edilmiştir.

Başvuruya ilişkin olarak 2014/1386 sayılı şikâyet dosyası kapsamında yapılan inceleme neticesinde esas inceleme raporu tanzim edilmiştir. TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan: Mahmut GÜRSES Üyeler: II. Başkan Kazım ÖZKAN, Ali Kemal AKKOÇ, Erkan DEMİRTAŞ, Ahmet ÖZBAKIR, Mehmet Zeki ADLI, Hasan KOCAGÖZ, Hamdi GÜLEÇ, Mehmet AKSOY BAŞVURU SAHİBİ:

Detaylı

MADDE 1- TARAFLAR ve AMAÇ

MADDE 1- TARAFLAR ve AMAÇ MADDE 1- TARAFLAR ve AMAÇ Bu sözleşme, bir taraftan (Bundan böyle İşveren olarak anılacaktır.) ile diğer taraftan (Bundan böyle Taşeron olarak anılacaktır.) arasında, sözleşme konusunu teşkil eden iş ile

Detaylı

E.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 2013 YILI VERİ KAYIT HİZMETİ ALIMI İŞİ İLE İLGİLİ TEKNİK ŞARTNAME

E.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 2013 YILI VERİ KAYIT HİZMETİ ALIMI İŞİ İLE İLGİLİ TEKNİK ŞARTNAME MADDE 1.HİZMETİN TANIMI: E.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 2013 YILI VERİ KAYIT HİZMETİ ALIMI İŞİ İLE İLGİLİ TEKNİK ŞARTNAME Hizmet alımı kapsamında çalıştırılacak personel aşağıda belirtilen hizmet grubunda

Detaylı

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ GENEL HİZMETLER VE YURTLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIYAFET YÖNETMELİĞİ

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ GENEL HİZMETLER VE YURTLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIYAFET YÖNETMELİĞİ YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ GENEL HİZMETLER VE YURTLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIYAFET YÖNETMELİĞİ 2009 BİRİNCİ BÖLÜM İÇİNDEKİLER SAYFA Amaç 1 Kapsam 1 İKİNCİ BÖLÜM Yürürlüğe Giriş 1 ÜÇÜNCÜ BÖLÜM Kıyafet Miad Çizelgesi

Detaylı

Teknik Şartnamenin. Verilecek İşçi Sayısı. Toz Maskesi (FFP1) Haftada 1 Adet 285 12540 Aşağıda belirtilmiştir.

Teknik Şartnamenin. Verilecek İşçi Sayısı. Toz Maskesi (FFP1) Haftada 1 Adet 285 12540 Aşağıda belirtilmiştir. Teknik Şartnamenin Eski hali; 3.3.4 Espey ve Hisarcık Konsantratör Tesislerinde Revizyon Yapılması İşi 3.3.4.1.İdare 2016 ve 2017 yıllarında yılın herhangi bir tarihinde tesislerde, yılda azami 30 güne

Detaylı

MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK)

MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK) TUSAŞ - TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİİ A.Ş Kazan ANKARA MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK) İDARE :TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. YÜKLENİCİ : TUSAŞ-Türk Havacılık

Detaylı

PERSONEL HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ

PERSONEL HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ PERSONEL HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR 1.1. YÜKLENİCİ: Unvanı : Adresi.. 1.2. İŞVEREN Unvanı : İHLAS YUVA SİTESİ YÖNETİMİ Adresi : İş bu sözleşmede İHLAS YUVA SİTESİ YÖNETİMİ bundan böyle İŞVEREN,..

Detaylı

TÜRKĐYE RADYO-TELEVĐZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRT ANTALYA MÜDÜRLÜĞÜ HĐZMET ALIMI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ

TÜRKĐYE RADYO-TELEVĐZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRT ANTALYA MÜDÜRLÜĞÜ HĐZMET ALIMI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ TÜRKĐYE RADYO-TELEVĐZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRT ANTALYA MÜDÜRLÜĞÜ HĐZMET ALIMI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ Madde-1 Đşin Konusu : 1.1- Kurum un Lara da bulunan Sosyal Tesisi nin yemekhanesinde yemek pişirme hizmetlerinin

Detaylı

İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ

İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Ödenek Teminine

Detaylı

ÇORLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

ÇORLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇORLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 YILI STRATEJİK HEDEFLERİNDE OLAN CADDELERİN VE YENİ İMAR YOLLARININ AÇILMASI, KALDIRIM YAPILMASI, REFÜJ ve KALDIRIM ONARIMI ASFALT SERİMİ ve ONARIMI

Detaylı

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI VAN ŞUBE BAŞKANLIĞI İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine

Detaylı

CEZA İNFAZ KURUMLARI PERSONELİ İLE CEZA İNFAZ KURUMLARI VE TUTUKEVLERİ PERSONELİ EĞİTİM MERKEZLERİ ÖĞRENCİLERİNİN KIYAFET YÖNETMELİĞİ

CEZA İNFAZ KURUMLARI PERSONELİ İLE CEZA İNFAZ KURUMLARI VE TUTUKEVLERİ PERSONELİ EĞİTİM MERKEZLERİ ÖĞRENCİLERİNİN KIYAFET YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete Tarihi: 29.12.2005 Resmi Gazete Sayısı: 26038 CEZA İNFAZ KURUMLARI PERSONELİ İLE CEZA İNFAZ KURUMLARI VE TUTUKEVLERİ PERSONELİ EĞİTİM MERKEZLERİ ÖĞRENCİLERİNİN KIYAFET YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ

Detaylı

Resmî Gazete Sayı : 26959

Resmî Gazete Sayı : 26959 6 Ağustos 2008 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 26959 TEBLİĞ Maliye Bakanlığından: 5746 SAYILI ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME FAALİYETLERİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA KANUN GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 1) 1. Giriş Teknoloji

Detaylı

3-Koruyucu Giyim Eşyası :

3-Koruyucu Giyim Eşyası : İZMİR KONAK BELEDİYESİ SINIRLARI İÇİNDE YER ALAN MUHTELİF PARK, BAHÇE VE SEVGİ YOLLARINDAKİ YEŞİL ALANLARIN BAKIMI HİZMET ALIMI İŞİNE AİT SÖZLEŞME TASARISI Birim Fiyat Hizmet Alımı Sözleşmesi İhale kayıt

Detaylı

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine ihale

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayın: Firma Yetkilisi

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayın: Firma Yetkilisi T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BE84EM49* Sayı : 85027752-934.02- Konu : Fiyat Tespiti Sayın: Firma Yetkilisi 8 Mart 2016 Tarihinde düzenlenecek olan Dünya Kadınlar

Detaylı

DENİZCİLERE MAHSUS KIYAFET YÖNETMELİĞİ

DENİZCİLERE MAHSUS KIYAFET YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete Tarihi: 28.02.2010 Resmi Gazete Sayısı: 27507 DENİZCİLERE MAHSUS KIYAFET YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Türk Bayraklı gemilerde

Detaylı

TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNÜN HİZMET ARACI KİRALAMA İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNÜN HİZMET ARACI KİRALAMA İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNÜN HİZMET ARACI KİRALAMA İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- Bu şartname; Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğünün resmi hizmetlerinin yürütülmesi amacıyla 3 adet sürücülü binek

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı. Dağıtım Yerlerine

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı. Dağıtım Yerlerine Tarih ve Sayı: 24/02/2015-57150 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı *BELC3P05C* Sayı :45869894-010.07.02- Konu :2015 Yılı Giyecek Yardımı Dağıtım Yerlerine 657 sayılı

Detaylı

2818-1/ II SAYILI CETVEL SINIFLARI ESAS ALINARAK GİYECEK YARDIMI YAPILACAK PERSONEL

2818-1/ II SAYILI CETVEL SINIFLARI ESAS ALINARAK GİYECEK YARDIMI YAPILACAK PERSONEL 2818-1/2018-2 II SAYILI CETVEL SINIFLARI ESAS ALINARAK GİYECEK YARDIMI YAPILACAK PERSONEL V e r i l e c e k G i y i m E ş y a s ı n ı n Sıra Kullanma No. Kadro Unvanı Cinsi Miktarı Süresi Niteliği TEKNİK

Detaylı

: 2018/UH.I İHALEYİ YAPAN İDARE: Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı,

: 2018/UH.I İHALEYİ YAPAN İDARE: Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, Toplantı No : 2018/045 Gündem No : 50 Karar Tarihi : 08.08.2018 Karar No : 2018/UH.I-1496 BAŞVURU SAHİBİ: Silvan Gap Nakliyat Taahhüt İnşaat Turizm Temizlik Hizmetleri Tütün ve Tütün Mamulleri İthalat

Detaylı

BÜRO PERSONELİ, ÇAY SERVİS VE TEMİZLİK PERSONELİ VE ŞOFÖR HİZMET ALIMI İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

BÜRO PERSONELİ, ÇAY SERVİS VE TEMİZLİK PERSONELİ VE ŞOFÖR HİZMET ALIMI İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ BÜRO PERSONELİ, ÇAY SERVİS VE TEMİZLİK PERSONELİ VE ŞOFÖR HİZMET ALIMI İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ MADDE 1- İşin Nevi, Miktarı ve Süresi 1.1. İşin konusu: 2 (iki) büro personeli, 4 (dört) çay servis ve temizlik

Detaylı

İHALEYİ YAPAN İDARE: Kars İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Yenişehir Mah. A.G.O. Bulvarı Eğitim Tipi Sağlık Ocağı 36100 KARS

İHALEYİ YAPAN İDARE: Kars İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Yenişehir Mah. A.G.O. Bulvarı Eğitim Tipi Sağlık Ocağı 36100 KARS TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan: Mahmut GÜRSES Üyeler: II. Başkan Kazım ÖZKAN, Ali Kemal AKKOÇ, Erkan DEMİRTAŞ, Ahmet ÖZBAKIR, Hamdi GÜLEÇ, Mehmet AKSOY BAŞVURU SAHİBİ: Kafkas A.Ş., Ortakapı Mah. Ordu

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ÖĞRENCİ KIYAFET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını İSTEKLİ TEDARİKÇİ

Detaylı

MUHTELİF YARDIMCI HİZMETLER VE BİNA TEMİZLİĞİ HİZMET ALIMI İŞİ ÖZEL TEKNİK ŞARTNAMESİ

MUHTELİF YARDIMCI HİZMETLER VE BİNA TEMİZLİĞİ HİZMET ALIMI İŞİ ÖZEL TEKNİK ŞARTNAMESİ İHALENİN KONUSU: MUHTELİF YARDIMCI HİZMETLER VE BİNA TEMİZLİĞİ HİZMET ALIMI İŞİ ÖZEL TEKNİK ŞARTNAMESİ MADDE 1- İzmir Konak Belediyesi hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili muhtelif yardımcı hizmetler ve

Detaylı

T.C ALTINORDU KAYMAKAMLIĞI Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. Okul Kılık Kıyafeti Belirleme Komisyonu Çalışma Tutanağı

T.C ALTINORDU KAYMAKAMLIĞI Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. Okul Kılık Kıyafeti Belirleme Komisyonu Çalışma Tutanağı T.C ALTINORDU KAYMAKAMLIĞI Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Okul Kılık Kıyafeti Belirleme Komisyonu Çalışma Tutanağı 26.11.2012 Tarihli ve 2012/3959 Sayılı Bakanlar Kurulu Karanın,

Detaylı

T.C. ÇORLU BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI Fen İşleri Müdürlüğü

T.C. ÇORLU BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI Fen İşleri Müdürlüğü T.C. ÇORLU BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI Fen İşleri Müdürlüğü KOMPOZİT DÖKÜM KALDIRIM SINIR ELEMANI ALIMI TEKNİK ŞARTNAME 1 1. İŞİN KAPSAMI 1.1 Kompozit döküm kaldırım sınır elemanı Alımı İşi 4734 sayılı Kamu

Detaylı

E.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 2014 YILI VERİ KAYIT HİZMETİ ALIMI İŞİ İLE İLGİLİ TEKNİK ŞARTNAME

E.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 2014 YILI VERİ KAYIT HİZMETİ ALIMI İŞİ İLE İLGİLİ TEKNİK ŞARTNAME MADDE 1.HİZMETİN TANIMI: E.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 2014 YILI VERİ KAYIT HİZMETİ ALIMI İŞİ İLE İLGİLİ TEKNİK ŞARTNAME Hizmet alımı kapsamında çalıştırılacak personel aşağıda belirtilen hizmet grubunda

Detaylı

ZEYĐLNAME ĐDARĐ ŞARTNAMENĐN ESKĐ HALĐ

ZEYĐLNAME ĐDARĐ ŞARTNAMENĐN ESKĐ HALĐ ZEYĐLNAME 18.05.2015 tarihinde saat:10.00 da ihalesi yapılacak olan 2015/45405 ihale kayıt numaralı TRT Antalya Müdürlüğü ne bağlı Lara Tunca Toskay Film Çekim Platosu Destek ve Eğitim Tesisleri için 15

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI AZİZAN EĞİTİM ARAŞTIRMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI AZİZAN EĞİTİM ARAŞTIRMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI AZİZAN EĞİTİM ARAŞTIRMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ Elazığ ili SODES 2012-23-826 nolu Her Genç Gelecektir Projesi kapsamında İnşaat-Tadilat mal alımına ve onarımına ilişkin SODES 2011 Uygulama

Detaylı

TRT ANTALYA MÜDÜRLÜĞÜ 20 VASIFSIZ İŞÇİ İLE 24 AY SÜRELİ MALZEMESİZ GENEL TEMİZLİK HİZMET ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAMESİ

TRT ANTALYA MÜDÜRLÜĞÜ 20 VASIFSIZ İŞÇİ İLE 24 AY SÜRELİ MALZEMESİZ GENEL TEMİZLİK HİZMET ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAMESİ TRT ANTALYA MÜDÜRLÜĞÜ 20 VASIFSIZ İŞÇİ İLE 24 AY SÜRELİ MALZEMESİZ GENEL TEMİZLİK HİZMET ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAMESİ Madde-1 İşin Konusu: 1.1. TRT Antalya Müdürlüğü nün Hizmet Binası, Antalya Lara Tunca

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ SAĞLIK DESTEK HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ SAĞLIK DESTEK HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ SAĞLIK DESTEK HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. TANIMLAR: DARÜŞŞAFAKA : Darüşşafaka Cemiyeti ve Bağlı Kurumlarını İSTEKLİ İDARE ÜYE KANUN PERSONEL YÜKLENİCİ : Sağlık Destek Hizmeti veren

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ EVDE VEYA KURUMDA HASTA BAKIM HİZMETLERİ ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; İDARE İSTEKLİ müteahhidini, : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

Detaylı

Business Projesi için Talimatlar

Business Projesi için Talimatlar Business Projesi için Talimatlar www.mybernette.com Business Projesi için Talimatlar Etek İhtiyacınız olanlar 2 adet erkek gömleği 0,7 m gri takım elbise kumaşı (1,4 m genişliğinde) 1 m astar kumaşı 14

Detaylı

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ RAF SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ RAF SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ RAF SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 1. TANIMLAR: Bu madde tarif edilen sözleşme ve eklerinde kullanıldığı takdirde aşağıdaki anlamları taşır.

Detaylı

PERSONEL KIYAFET UYGULAMA TALİMATLARI

PERSONEL KIYAFET UYGULAMA TALİMATLARI KADIN HASTA DANIŞMANI // KADIN HASTA KABUL-VEZNE KADIN SANTRAL GÖREVLİSİ - REZERVASYON - REFERE KADIN DANIŞMA PERSONELİ Saks mavi gömlek / yelek / etek-pantolon, orta boy topuklu ayakkabı. Saçlar uzun

Detaylı

EVSEL KATI ATIK TOPLAMA VE NAKLİ HİZMET BEDELİ TARİFELERİNİN BELİRLENMESİ İLE İLGİLİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU

EVSEL KATI ATIK TOPLAMA VE NAKLİ HİZMET BEDELİ TARİFELERİNİN BELİRLENMESİ İLE İLGİLİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU T.C. ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ DÖNEMİ ARALIK 2014 BİRLEŞİM 21 OTURUM 1 TOPLANTI TARİHİ 05.12.2014 GÜNDEM MADDE NO 1 KARAR NO 84 ÖZÜ ANTAKYA BELEDİYESİ EVSEL KATI ATIK BERTARAF TESİSLERİ TARİFESİNİN GÖRÜŞÜLMESİ

Detaylı

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine ihale

Detaylı

SİRKÜLER NO: POZ - 2008 / 53 İSTANBUL, 08.07.2008

SİRKÜLER NO: POZ - 2008 / 53 İSTANBUL, 08.07.2008 SİRKÜLER NO: POZ - 2008 / 53 İSTANBUL, 08.07.2008 01.07.2008 Tarihinden İtibaren, İşverenlerin 50 veya Daha Fazla İşçi Çalıştırdıkları İş Yerlerinde Çalıştırmaları Gereken Özürlü, Eski Hükümlü ve Terör

Detaylı

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ

Detaylı

Belediyemiz Dış İlişkiler Müdürlüğünde personel çalıştırılması işi İŞİNE AİT SÖZLEŞME TASARISI Birim Fiyat Hizmet Alımı Sözleşmesi

Belediyemiz Dış İlişkiler Müdürlüğünde personel çalıştırılması işi İŞİNE AİT SÖZLEŞME TASARISI Birim Fiyat Hizmet Alımı Sözleşmesi Belediyemiz Dış İlişkiler Müdürlüğünde personel çalıştırılması işi İŞİNE AİT SÖZLEŞME TASARISI Birim Fiyat Hizmet Alımı Sözleşmesi İhale kayıt numarası : 2009/181161 Madde 1- Sözleşmenin Tarafları Bu Sözleşme,

Detaylı

Page of 6 Ağustos 008 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 699 TEBLİĞ Maliye Bakanlığından: 76 SAYILI ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME FAALİYETLERİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA KANUN GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: ). Giriş Teknoloji

Detaylı

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönerge No: 47 ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE VERİLECEK DEMİRBAŞ GİYİM EŞYASI YÖNERGESİ

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönerge No: 47 ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE VERİLECEK DEMİRBAŞ GİYİM EŞYASI YÖNERGESİ ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönerge No: 47 ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE VERİLECEK DEMİRBAŞ GİYİM EŞYASI YÖNERGESİ KASIM - 2006 ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE

Detaylı

Belediyemiz muhetlif birimlerinde personel çalıştırılması işi İŞİNE AİT SÖZLEŞME TASARISI Birim Fiyat Hizmet Alımı Sözleşmesi

Belediyemiz muhetlif birimlerinde personel çalıştırılması işi İŞİNE AİT SÖZLEŞME TASARISI Birim Fiyat Hizmet Alımı Sözleşmesi Belediyemiz muhetlif birimlerinde personel çalıştırılması işi İŞİNE AİT SÖZLEŞME TASARISI Birim Fiyat Hizmet Alımı Sözleşmesi İhale kayıt numarası : 2009/177680 Madde 1- Sözleşmenin Tarafları Bu Sözleşme,

Detaylı

TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRT ANTALYA MÜDÜRLÜĞÜ 1 VASIFLI 19 VASIFSIZ İŞÇİ İLE HİZMET ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME

TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRT ANTALYA MÜDÜRLÜĞÜ 1 VASIFLI 19 VASIFSIZ İŞÇİ İLE HİZMET ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRT ANTALYA MÜDÜRLÜĞÜ 1 VASIFLI 19 VASIFSIZ İŞÇİ İLE HİZMET ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME Madde-1 İşin Konusu : 1.1- Kurum un TRT Antalya Müdürlüğü ne bağlı

Detaylı

İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ İhale İlanı Muhtelif Sokaklarda Tretuar ve Yol Kaplaması Yaptırılacaktır. İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÜNEŞLİ VE ATİLLA MAHALLERİNDE MUHTELİF SOKAKLARDA TRETUAR VE YOL KAPLAMASI

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1 TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İÇİNDEKİLER 1. TANIMLAR. 3 2. TEDARİK EDİLECEK ÜRÜNÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 3. GARANTİ KAPSAMI. 4 4. CEZAİ KAPSAM.4 5.

Detaylı

YÖNETMELİK EMNİYET HİZMETLERİ SINIFI MENSUPLARI KIYAFET YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

YÖNETMELİK EMNİYET HİZMETLERİ SINIFI MENSUPLARI KIYAFET YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK 26 Ocak 2019 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 30667 İçişleri Bakanlığından: YÖNETMELİK EMNİYET HİZMETLERİ SINIFI MENSUPLARI KIYAFET YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 15/8/2007

Detaylı

T. C. DİCLE KALKINMA AJANSI SİLAHSIZ ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ HIZMET ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (Herkese Açık İhale Usulü)

T. C. DİCLE KALKINMA AJANSI SİLAHSIZ ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ HIZMET ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (Herkese Açık İhale Usulü) T. C. DİCLE KALKINMA AJANSI SİLAHSIZ ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ HIZMET ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (Herkese Açık İhale Usulü) MADDE 1- İşin Nevi ve Miktarı İşin konusu: Dicle Kalkınma Ajansı Ana Hizmet Binası

Detaylı

İSTİSNA (İNŞAAT) SÖZLEŞMESİ 1- TARAFLAR Bir tarafta. adresinde bulunan.. ile diğer tarafta adresinde bulunan.. arasında aşağıdaki maddede yazılı

İSTİSNA (İNŞAAT) SÖZLEŞMESİ 1- TARAFLAR Bir tarafta. adresinde bulunan.. ile diğer tarafta adresinde bulunan.. arasında aşağıdaki maddede yazılı İSTİSNA (İNŞAAT) SÖZLEŞMESİ 1- TARAFLAR Bir tarafta. adresinde bulunan.. ile diğer tarafta adresinde bulunan.. arasında aşağıdaki maddede yazılı şartlar dahilinde işbu inşaat sözleşmesi akdolunmuştur.

Detaylı