Yalıtım Evinize Yatırımdır. Baumit Bülten. Baumit Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri. Yalıtım Evinize Yatırımdır. Enerji Kimlik Belgesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yalıtım Evinize Yatırımdır. Baumit Bülten. Baumit Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri. Yalıtım Evinize Yatırımdır. Enerji Kimlik Belgesi"

Transkript

1 Baumit Bülten Yalıtım Evinize Yatırımdır Baumit Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri Yalıtım Evinize Yatırımdır Enerji Kimlik Belgesi Sistem Bileşenleri ve Ürünleri Taste of Life Renkleri Baumit Kimdir?

2 Baumit Isı Yalıtım Sistemleri Yaşam kalitesinin tadına varın Yüksek konfor ve sağlıklı mekânlar: Bu nitelikler bir konutun gerçek bir yuvaya dönüşmesini sağlayan unsurlardır, bu şekilde dört duvar arasında kendimizi gerçekten iyi hissederiz. Bu niteliklere en önemli katkıyı sağlayan etken ise mükemmel bir ısı yalıtımıdır. Çünkü ancak bu şekilde dengeli sıcaklık seviyeleri elde etmek mümkündür, böylece mekân sıcaklığı tüm mevsimler boyunca dengelenmiş ve korunmuş olur. Mükemmel uyumluluk İnsanlarda giysi ne denli önemliyse, binalarda da uygun ısı yalıtım sistemi o denli büyük önem taşır. Baumit size her zaman doğru sistemi sunar. Baumit ürünleri, müstakil konutlar olsun, yüksek yapılar olsun geniş bir yelpazede tüm bina cephelerinde, alt yüzeyler ve yapısal gerekler ile her zaman mükemmel bir uyum sağlar. Tüm Baumit sistemleri ve sistem bileşenleri, ETAG testinden geçmiş olup birçok özellikleri ile yasal norm ve yönetmeliklerde şart koşulan teknik gereksinimlerin de üzerinde performansa sahip ürünlerdir.

3 Dayanıklı güvenli Baumit Isı Yalıtım Sistemi evinizi koruyucu bir manto gibi sarar. Böylece tüm duvar yapıları, farklı hava koşullarına karşı korunur. Sıcaklık farkından doğan tüm gerilimler dengelenmiş ve cephe üzerindeki çatlaklar önlenmiş olur. Minimum enerji maliyeti Soğuk mevsimlerde ısınma maliyetlerini düşürerek, sıcak mevsimlerde ise klima ihtiyacınızı ortadan kaldırarak iki yönlü enerji tasarrufu yapmanıza olanak sağlar. Konutunuz üzerinde yapacağınız ısı yalıtımı tadilatı ile enerji maliyetlerinden %50 yi aşan oranlarda tasarruf edebilirsiniz. Hatta, pasif enerji veya sıfır enerji standartlarına uygun inşa edilen yeni yapılarda, işletme giderleri çok daha düşük düzeylere indirilebilmektedir. Rahat bir kış Elverişli bir mekân konforuna ancak ısı kaybı önlenerek ulaşılabilir. Baumit dış cephe ısı yalıtımı sistemi, yapıyı sıcak tutan bir manto gibi sararak ısının içeride gerektiği yerlerde korunmasını sağlar. Ayrıca, iyi bir pencere yalıtımı ve doğru havalandırma ile, konut iklimini daha da iyileştirerek optimum bir düzeye getirebilirsiniz. Ferah bir yaz Baumit sistemleri bir ısı kalkanı görevi görürler: Duvar yapılarının ısınması önlenir, böylece içerideki mekân havası ferah ve serin kalır. Açık renk tonları, dışarıdan uygulanan güneş siperlikleri ve iyi bir çatı yalıtımı bu etkinin iyileştirilmesini sağlar. Yani, uykusuzluk çekilen yaz geceleri, ter içinde mesai saatleri, aşırı ısınan mekânlar ve klima kullanımı yaz ortasında nezle olmak gibi olumsuzluklar artık tarihe karışıyor. Zararlı küflenmeye son Farklı yapı malzemelerinin (kompozit duvar yapısı) ısı iletimleri de farklıdır. Isı köprüleri meydana gelir, bu nedenle de iç duvar yüzeylerinde farklı sıcaklıklar oluşur. Özellikle kenarlar ve köşeler yoğuşma (terleme) oluşumuna maruz kalırlar. Bu nemlilik, sağlığa zararlı küf ve mantar oluşumuna neden olan bir ortam oluşturur. Baumit dış cephe ısı yalıtım sistemleri duvardaki sıcaklık farklılıklarını dengeler ve küf oluşumuna karşı etkin bir şekilde koruma sağlar.

4 YALITIM EVİNİZE YATIRIMDIR. Baumit Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi n Her mevsimde konforlu mekan iklimi sağlar. n Yakıt giderlerinde %50 ye varan tasarruf sağlar. n Elektrik giderlerinden tasarruf sağlar. n Duvar yapılarının çatlaklara ve çevre etkilerine karşı korunmasını sağlar. n Dekoratif cepheler oluşturulmasına imkan sağlar. n Küflenmeye karşı koruma sağlar. n Binaların değeri artar. n Uygulama sırasında şantiye yetkin ekipler tarafından takip edilir. n Kullanılan ısı yalıtım sistemine göre garanti süresi verilir. n ETAG 004 standardına uygun test edilmiş ve sertifikalıdır. n TSE ve CE belgelidir.

5 Soru ve Cevaplarla Baumit Dış Cephe Isı Yalıtımı n Baumit Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi nedir? Kışın evinizin sıcak ve konforlu, yazın ise serin ve ferah kalmasını sağlayan bir ısı yalıtım sistemidir. n Sistem nasıl işler? Sistem, iç ısı ile dış ısı arasındaki farkı korumaya çalışır. Aynı zamanda binanızın nefes almasını sağlayarak sağlıklı yaşam alanlarında oturmanızı sağlar. Kışın ısınmak için harcadığınız yakıtın oluşturduğu ısının, yazın ise serinlemek için çalıştırdığınız klimaların sağladığı soğuk havanın dışarı kaçmasını engelleyen bir sistemdir. n Yakıt harcamalarım azalır mı? Yakıt harcamalarınız % 50 ye* varan oranlarda azalır, yazın ise klimanızın daha az çalışmasından dolayı elektrik harcamalarınız da önceki yıllara oranla düşecektir. n Sisteme ödediğim para bir kayıp mı? Sistem yılların geçmesiyle beraber yatkıt tasarrufu sayesinde yaklaşık 3 yıl gibi bir sürede kendini amorti eder ve bu süreç sonunda kar etmeye başlarsınız. n Sistemi kim uygulayacak, doğru uygulandığını nereden bileceğim? Baumit Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi, Baumit tarafından sertifikalanmış bayileri aracılığıyla uygulanmaktadır. Ayrıca Baumit in teknik ekibi tarafından uygulama desteklenir ve takip edilir. n Sistemin fiziksel faydaları nedir? Isı transferinin olumsuz sonucu olan yoğuşmanın (terlemenin) neden olduğu küflenme, siyah leke ve mantar oluşumunu engeller. Rutubet ve nemden kaynaklanan, hastalıklara yol açan sağlıksız ve konforsuz koşulların oluşmasını önler. Ayrıca betonarmeyi, rutubet ve diğer dış etkilerden korur ve böylece binanızın ömrünü uzatır. * %50 ortalama bir değer olup kullanılan malzeme ve binanın diğer ısı kaybeden noktalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

6 Bunları Biliyor muydunuz? n Enerjinin büyük bir kısmının sanayi tesislerinde ya da taşıtlarda harcandığı düşünülse de aslında enerjinin yaklaşık yarısı konutlarda harcanmaktadır. n Yalıtımsız konutlarda duvarlardan, çatıdan, pencereden enerji kayıpları yaşanmaktadır. Enerji maliyetleri düşünüldüğünde konutlarda harcanan enerjiden tasarruf edilmesi ve yaşanan enerji kayıplarının en aza indirilmesi büyük bir önem kazanmaktadır. n Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi, ısı yalıtımı yapmanın en ekonomik yoludur. n Baumit dış cephe ısı yalıtım sistemleri ile soğuk mevsimlerde ısınma maliyetlerini düşürerek, sıcak mevsimlerde ise klima ihtiyacını azaltarak iki yönlü enerji tasarrufu sağlanabilmektedir. n Isı yalıtımında en önemli faktörlerden biri yalıtım kalınlığıdır. n 5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ve bu kanuna bağlı Binalarda Enerji Performansı yönetmeliğine göre tüm binalar için Enerji Kimlik Belgesi nin çıkarılması gerekmektedir. n Enerji Kimlik Belgesi n Binalarda konfor koşullarının oluşturulması için gerekli olan minimum enerji ihtiyacını, n Bu konfor koşullarının oluşturulması için binanın ne kadar enerji tüketeceğine dair sınıflandırmayı, n Enerji Tüketiminin hangi oranda güneş, rüzgâr, vb. yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlandığını, n Binanın ve içerisinde kullanılan cihazların işletilmesinde çevreye ne kadar CO2 gazı salımı yapıldığını, n Binanın yalıtım özelliklerini, n Isıtma ve/veya soğutma, havalandırma ve sıhhi sıcak su sistemlerinin verimi ile ilgili bilgiler gösterir. n Enerji kimlik belgesinde; binanın enerji tüketimi ve sera gazımı salımı A ila G arasında sınıflandırılmaktadır. A verimli binayı, G ise verimsiz binayı sembolize etmektedir. n Enerji Kimlik Belgesi düzenleme tarihinden itibaren 10 yıl süre ile geçerlidir. Binada; enerji ihtiyacının değişmesine neden olan herhangi bir tadilatın yapılması halinde, Enerji Kimlik Belgesi mevzuatlara uygun olacak şekilde bir yıl içinde yenilenmelidir. n Binalar veya bağımsız bölümlere ilişkin alım, satım ve kiraya verme ile ilgili iş ve işlemlerde enerji kimlik belgesi düzenlenmiş olması şartı aranır. n Dış cephe Isı Yalıtım Sistemi, binanızın enerji sınıfını iyileştirmek için alınabilecek en önemli önlemlerden biridir.

7 Baumit Isı Yalıtım Sistemleri open ISI YALITIM SİSTEMİ İnovatif ürün Nefes alan Isı Yalıtım Sistemi Beyaz Yapıştırıcı ve Sıva %23 daha Yüksek Isı Yalıtım Performansı Daha hızlı prizlenme süresi Kirlenmeye karşı dirençli cepheler 20 Yıl Sistem Garantisi star ISI YALITIM sistemi Daha Yüksek Performans Beyaz Yapıştırıcı ve Sıva Nefes Alma Kabiliyeti Daha Rahat Uygulama %20 daha Yüksek Isı Yalıtım Performansı 16 Yıl Sistem Garantisi (Hazır Dekoratif Kaplama ile) / 10 Yıl Sistem Garantisi (Toz Mineral Kaplama ile) Pro ISI YALITIM sistemi Profesyonel Standart ETAG 004 sistem sertifikası Süpervizör Desteği Uygun fiyatlı performans 12 Yıl Sistem Garantisi (Hazır Dekoratif Kaplama ile) / 8 Yıl Sistem Garantisi (Toz Mineral Kaplama ile)

8 Isı Yalıtım Ürünleri Baumit Isı Yalıtım Plakası Ekspande polistrenden (EPS) imal edilmiş TS EN standartlarına uygun ve test edilmiş, B1 (DIN 4102) ve E (EN ) sınıf yangın dayanımlı, beyaz ve gri renkli ısı yalıtım plakasıdır. Baumit Dübel Baumit beyaz, gri EPS, XPS ve taşyünü ısı yalıtım plakalarının bina yüzeylerine mekanik yolla sabitlenmesi için kullanılır. Baumit Yapıştırma Harcı Çimento esaslı mineral içerikli toz yapıştırma harcıdır. Beyaz, gri EPS, XPS ve taşyünü ısı yalıtım palakalarının yapıştırılmasında kullanılır. Tüketim (yaklaşık) : kg/m 2 Kuruma süresi (Min) : 3 gün Baumit Köşe Profili Kenar ve köşelerin takviye edilmesinde kullanılan köşe profilidir. PVC veya Alüminyum profil kullanılabilir. Baumit Donatı Filesi Alkali ortama dayanıklı donatı filesi Tüketim (yaklaşık): 1.1 m/m 2 Baumit Yapıştırma ve Sıva Harcı Çimento esaslı, mineral içerikli toz yapıştırma ve sıva harcıdır. Beyaz, gri EPS, XPS ve taşyünü ısı yalıtım plakalarının yüzeylerinin sıvanmasında kullanılır. (Sıva harçları levha yapıştırma özelliğine de sahiptir.) Tüketim: Yapıştırma ve sıva için (yaklaşık): kg/m 2 Baumit Astar Kullanıma hazır organik bazlı çok amaçlı astardır. Tüketim: yaklaşık 0.25 kg/m 2 Baumit Çimento Esaslı Dekoratif Kaplama ve Son Kat Boyalar Dış ve iç cepheler için son kat olarak uygulanan mineral esaslı, ice dokulu, beyaz renkli dekoratif kaplamadır. Uygulama sonrası üzeri tercih edilen renkle boyanabilir. Baumit Son Kat Kullanıma Hazır Dekoratif Kaplama Dış ve iç cepheler için kullanıma hazır ve renklendirilmiş son kat dekoratif kaplamadır. Ayrıca boyanmasına gerek yoktur. Hem kolay hem de pratik bir şekilde uygulanabilen hazır dekoratif kaplama ürün grubu, cephelerinizin uzun yıllar boyunca solmadan, zamana meydan okuyarak kalıcı bir görüntüye kavuşmasını sağlar.

9 Sistem Katmanları Dengeli sistem 1. Duvar 2. Baumit Yapıştırma Harcı: Yalıtım malzemesi seçimi, tümüyle yapı sahibinin isteklerine ve uygulama alanının ihtiyaçlarına bağlı olarak yapılmaktadır. Nefes alan opentherm, gri renkli StarTherm, beyaz renkli ProTherm veya su itici özelliğe sahip, yanmaz taşyünü. 3. Baumit Isı Yalıtım Plakası: Gümüş gri yalıtım plakası beyaz plaka ile kıyasla %20 daha yüksek yalıtım performansı sağlar (Isıl iletkenlik değeri: 0,032 W/mK). 4. Baumit Sıva Harcı ve File: Baumit Contact ürünleri ve Baumit SilverFlex, güvenli bir donatı uygulaması elde edebilmek için ideal bir altyapı oluştururlar. Baumit StarTex dış cephelerde gerilimin azaltılmasını ve bu sayede kalıcı güzellikte, çatlaksız dış cepheler yaratılmasını sağlar. 5. Baumit Astar: Baumit PremiumPrimer, aderansı artırmak için kullanılabilecek mükemmel bir astardır. Baumit astarlar, uygulandıkları yüzeyin emiciliğini dengeler. 6. Baumit Son Kat Kaplama: Baumit, dış cephenin son kat tasarımı için birçok farklı ürün alternatifi sunar; kendi kendini temizleyen NanoporTop, nefes alan SilikonTop veya Baumit CreativTop. Baumit yardımcı malzemeler: Baumit tüm gerekli sistem testinden geçmiş yardımcı malzemeleri sunmaktadır, subasman profilleri, köşe profilleri ve bağlantı profillerinin yanı sıra, ısı yalıtımı tadilatında doğru dübellerin kullanılması sağlanır.

10 Yepyeni Baumit Renkleri. Taste of Life Baumit Taste of Life: En iyinin iyisi Life. Colored By Baumit. Gökkuşağının zengin çeşitliliğini içeren renk dünyası. Tam tamına 888 renk tonu ve daha fazlası. Taste of Life: En iyi kombinasyonları sunan en güzel 88 renk tonu. Kendine özgü, tümüyle kişilikli bir tasarım için, rehberlik ve tasarım desteği sunar. Ayrıca yeni bir hayatı en ince ayrıntısına dek önceden tadabilmeniz için 20 farklı görsel seçenek önerir. BEYAZ 0018 BEYAZ Baumit kaplamalar: Yüzeyin gücü Etkili ve farklı ifadeler. Baumit kaplamalar ve mozaik bitişler sadece cepheleri farklılaştırmak için renklerle yaratılan çözümleri sunmaz, aynı zamanda yapısal ve fiziksel kaliteyi estetik ile birleştirir. Mosaik Kaplamalar M302 M306 M307 M308 M309 M319 M321 M326 M329 M334 Kaplama Dokuları tane K1,5 tane K2 tane K3 çizgi R2 çizgi R3 ince

11 Güçlü Kombinasyonlar future Yaratıcı, öncü, vizyon sahibi modern Yenilikçi, gelecek odaklı, modern creative Etkileyici, sıra dışı, yaratıcı new Büyüleyici, motive edici, ferah casual Davetkar, şık, zarif classic Sıcak, rahat, geleneksel M M329 urban Kozmopolit, kentsel, dost autentic Gerçekçi, kişisel, hakiki

12 Sonsuz Alternatifler gentle Harmonik, mükemmel, huzurlu charming Dostça, nazik, sempatik exclusive Asil, şık, zarif elegant Şık, lüks, çekici pure Temiz, saf, duru plain Yalın, doğal, zarif young Fütüristik, aktif, çekici impulsive Anlamlı, tutkulu, coşkulu

13 Hayal Gücü ve Uyum fashion Stil, moda, trend sport Dinamik, güçlü, aktif nature Canlı, samimi, uyumlu Simple Doğal, nazik, ayakları yere basan M M302 Eviniz için makyajdan daha fazlası Son kat kaplamalar, sadece cephenin görünümünü güzelleştirmekle kalmaz aynı zamanda binalar için önemli koruma işlevini yerine getirir. İnsan derisine benzer şekilde, son kat kaplamalar sahip oldukları çeşitli fiziksel özellikler ve bağlayıcı maddeler sayesinde, duvarları dış etkilere ve mekanik yıpranmalara karşı korur. Baumit dekoratif kaplamalar ve boyalar iklime dayanıklı özellikleri ile cephenizi güneş, rüzgar ve yağmura karşı korur.

14 Dış cephe ısı yalıtım sisteminde uzman marka, BAUMIT. Baumit Kimdir? Avusturya merkezli bir Schmid Industrie Holding firması olan Baumit, 1988 yılında kuruldu. Kısa sürede yapı malzemeleri alanında sağladığı başarı ile Avusturya sınırlarını aşarak Avrupa da adından söz ettirmeyi başardı. Bugün adı, inovasyona verdiği önem, güven ve kalite değerleri ile anılmakta ve 29 ülkede 40 ın üzerinde tesisi bulunmaktadır. Baumit, Türkiye de 2006 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır. Türkiye de; Isı yalıtım sistemleri, Cephe kaplamaları ve boyaları, Sıvalar, Şap ürünleri Karo yapıştırıcıları ve derz dolgular Hazır Beton ve örgü harçları ürün grupları ile hizmet vermektedir. Fark yaratan ürünler Müşteri odaklı, yoğun araştırma ve geliştirme faaliyetleri sürdüren Baumit, sadece kendini değil iş ortaklarını da başarıya ulaştıran ürünler yaratmaktadır. Özellikle dış cephe ısı yalıtım sistemleri alanında uzman bir marka olan Baumit, bu alandaki ürünleri ile daha dayanıklı cepheler yaratmakta; enerji ihtiyacını azaltmakta ve yeşil binalar yaratılmasına katkı sağlamaktadır. Ayrıca Baumit dış cephe ısı yalıtım sistemleri yalıtım yapıldığında daha dar boyutta tuğlalar kullanılabilmekte, böylece yapılarda ilave hacimler yaratılabilmektedir. Bu da mekana alan kazanımı getirmektedir. Yaz ve kış aylarında sağlanan düşük enerji ihtiyacı ve %50 daha düşük karbondioksit emisyonu ile doğaya saygılı bir yaklaşım izlenmektedir. Cephelere hayat veren Baumit cephe kaplamaları ve boyaları, cephelerin sadece görünümünü güzelleştirmekle kalmaz aynı zamanda binalar için önemli koruma işlevini de yerine getirir. Dekoratif sıva üzeri dış cephe boya uygulamasına alternatif olarak, Baumit ürün gamında kullanıma hazır ve kendinden boyalı olan dekoratif kaplama ürünleri de bulunmaktadır. Baumit kullanıma hazır dekoratif kaplamalar hem kolay hem de pratik bir şekilde uygulanabildiği için uygulama esnasında zamandan ve işçilikten tasarruf sağlar. Yaygın olarak kullanılan toz mineral kaplamaların aksine, Baumit Hazır Dekoratif Kaplamalar daha dayanıklı, daha uzun ömürlü olmaları sebebi ile daha uzun garanti süreleri sunar. İçerdiği boya sayesinde, hazır dekoratif kaplamalar uygulandıktan sonra tekrar üzerine boya uygulaması yapılmasına da gerek kalmaz. Baumit in difüzyona (nefes almaya imkan veren) açık sıva sistemleri, hızlı ve sağlıklı bir şekilde uygulanabilmektedir. Birbiriyle uyumlu ürünler sayesinde daha uzun ömürlü ve dayanıklı duvarlar yaratan Baumit makine sıvaları, gazbeton, tuğla ve beton zeminlerin tamamına kolay uygulanabilme özelliği ile zamandan ve işçilikten tasarruf edilmesini sağlamaktadır. Baumit şap ürünleri, hazır fabrika karışımı olarak satışa sunulduğundan, standart bir ürün kalitesine sahiptir. Komple bir sistem olarak sunulan birbiri ile tam uyumlu ürünler sayesinde, homojen bir zemin yapısı, eşit ölçüde uygulama, sertleşme ve kuruma sağlanarak çatlak oluşumları önlenmiş olur.

15 Baumit seramik yapıştırıcıları, her alt yüzey ve fayans boyutu için profesyonel çözümler sunmaktadır. Farklı sınıflarda üretilen ürünler, doğru yüzeye doğru sınıf ve performansta ürün uygulanmasına imkan sağlamaktadır. Baumit derz dolgu harçları ise iç ve dış mekanlarda kullanıma uygun, kalıcı olarak esneklik ve su itici özelliği geliştirilmiş ürünlerdir. Dona dayanıklı ve mantar oluşumuna dirençli derz dolgu harçları 24 renk alternatifine sahiptir. Kalite değerleri Baumit ürünleri ISO 9001 kalite normlarına uygun olarak üretilmektedir. EOTA (Avrupa teknik Onay Komitesi), ETAG 004 (Avrupa teknik Onay Belgesi) standartlarına göre test edilmiş ve sertifikalandırılmış olan Baumit Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri beklenen standardın üzerinde performansa sahiptir. Baumit, Türk Standartları na uygun üretilmekte olup, TSE belgesine de sahiptir. Baumit, Türkiye de İZODER üyesi olarak aktif şekilde bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarına destek vermektedir. Referanslar Dış cephe ısı yalıtım sistemleri uzmanı Baumit, pazara sunduğu inovatif ve yüksek kaliteli ürünleri ile birçok projede yer almaktadır. Hem yenileme projelerinde, hem yeni konut projelerinde hem dış cephe ısı yalıtım ürünlerini hem de diğer ürünlerini görmek mümkündür. Loca İstanbul Marmara Forum Alışveriş Merkezi Toki Kayabaşı Konutları Paksa Metroport Kelebekler Vadisi Avrupa Konutları TEM Avrupa Konutları Atakent 2 Ağaoğlu MyTown İspartakule Ağaoğlu My City

16 Life Baumit Isı Yalıtım Sistemleri Hayat çok güzel. Boşa harcamayın! Life Renk Sistemi ile Isı Yalıtım Sistemleri Baumit Life renk sistemi cephelerinizi bin bir farklı alternatifle güzelleştiriyor. Baumit ısı yalıtım sistemleri ise harcadığınız enerjiden ve ödediğiniz paradan tasarruf sağlıyor. Hepsini bir araya getirin İşte mükemmel birliktelik. Baumit Life ile 888 renk alternatifini kullanımınıza sunuyor; şu ana kadar cepheler için yaratılmış en geniş renk sistemi ile yaratıcılığınızda sınırlar kalkıyor. Life içinden seçilen ve en çok tercih edilen renk kombinasyonlarını bir araya getiren Taste of Life ise kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor NİSAN 2013 Baumit Isı Yalıtım Sistemleri uzun yıllar boyunca harcadığınız enerjiden tasarruf sağlıyor. Üç farklı ısı yalıtım sistemi paketi ile her ihtiyaca uygun sistemler sunuluyor. Kaliteli ve doğru sistem seçimi ile binalarınız hem uzun ömürlü bir yalıtım sistemine hem de sistem tercihine göre 20 yıla varan ürün garantisine sahip oluyor. facebook.com/baumitturkiye

Isı Yalıtım Kılavuzu. İleriye yönelik fikirler

Isı Yalıtım Kılavuzu. İleriye yönelik fikirler Isı Yalıtım Kılavuzu İleriye yönelik fikirler Evim, sıcak evim! Binanıza ısı yalıtımı yaptırmadan önce bilmeniz gereken her şeyi sizin için özetledik! İleriye yönelik fikirler Kısa Kısa Dış Cephe Isı

Detaylı

KONUTLARDA VE SANAYİDE ISI YALITIMI İLE ENERJİ TASARRUFU - SU YALITIMI EĞİTİMİ VE GAP ÇALIŞTAYI

KONUTLARDA VE SANAYİDE ISI YALITIMI İLE ENERJİ TASARRUFU - SU YALITIMI EĞİTİMİ VE GAP ÇALIŞTAYI MARDİN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ (PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ) KONUTLARDA VE SANAYİDE ISI YALITIMI İLE ENERJİ TASARRUFU - SU YALITIMI EĞİTİMİ VE GAP ÇALIŞTAYI TS 825 in Bina Yaklaşımı Her hacim ayrı ayrı

Detaylı

Mantolama Sistemleri

Mantolama Sistemleri Mantolama Sistemleri 6 7 8 Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Taşyünü sistem uygulama katmanları. 1. Kale Taşyünü Mantotech Yapıştırma Harcı 2. Kale Taşyünü Isı Yalıtım Levhası 3. Kale

Detaylı

Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Mantolama Sistemi ile Isı Yalıtımınız Garanti Altında Kale Beyaz EPS Sistem Bileşenleri

Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Mantolama Sistemi ile Isı Yalıtımınız Garanti Altında Kale Beyaz EPS Sistem Bileşenleri Mantolama Sistemleri Mantolama Nedir? Kale Son Kat Kaplamalar Kale Mantolama Sistem Bileşenleri 9 Adımda Mantolama Kış aylarında dış ortamdaki soğuk havanın iç mekanlarda ısı kaybına neden olmasını; yaz

Detaylı

Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır?

Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır? Problem / Çözüm Önerileri Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır? Yapıların tipine ve kullanım amacına göre ısı yalıtımı kadar, yangın ve ses yalıtımı da önem taşır. Özellikle, Yüksek

Detaylı

UYGULAMA VE SATIŞ BAYİİ

UYGULAMA VE SATIŞ BAYİİ UYGULAMA VE SATIŞ BAYİİ DEĞERLİ APARTMAN SAKİNLERİ ISI YALITIMI DOĞRU YAPILIRSA YATIRIMDIR HEMDE KAZANDIRAN BİR YATIRIMDIR....VE BİZ DEST YAPI OLARAK ATACAĞANIZ BU DOĞRU ADIMDA 14 YILLIK YAPI UYGULAMALARI

Detaylı

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.!

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.! ÜRÜN TANIMI; Granülometrik karbonat tozu, portlant çimentosu ve çeşitli polimer katkılar ( yapışma, esneklik, suya karşı direnç ve aşırı soğuk ve sıcağa dayanmı arttıran ) birleşiminden oluşan, seramik,

Detaylı

Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya

Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya Parex ile gelecek nesillere... İçindekiler Cephe Koruma ve Dekorasyonu 6 Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi Avantajları 7 Binalardaki Isı Kayıpları 7 Parex Dış Cephe

Detaylı

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama Baumit SilikatTop (SilikatPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, mineral esaslı, silikat ince son kat dekoratif kaplamadır. Dış ve iç cepheler için, Tane veya Çizgi dokuya sahip sıva dokulu

Detaylı

Binalarda Isı Yalıtımı ile Güneş Kontrolünün Önemi

Binalarda Isı Yalıtımı ile Güneş Kontrolünün Önemi Binalarda Isı Yalıtımı ile Güneş Kontrolünün Önemi Dünyamızda milyarlarca yıl boyunca oluşan fosil yakıt rezervleri; endüstri devriminin sonucu olarak özellikle 19.uncu yüzyılın ikinci yarısından itibaren

Detaylı

Dekoratif, Kalıcı, Farklı Güzellik

Dekoratif, Kalıcı, Farklı Güzellik Baumit Hazır Dekoratif Kaplamalar Dekoratif, Kalıcı, Farklı Güzellik İleriye yönelik fikirler. Baumit Hazır Dekoratif Kaplamalar Renkli Kaplamalar: Avantajlarla dolu zengin ürün gamı. Eviniz için makyajdan

Detaylı

CeketMAX Dış Cephe Sistemi

CeketMAX Dış Cephe Sistemi Cephedeki terazi ve şakül kaçıklıklarını düzeltir. sistemi, en üst seviyede yalıtım isteyen, A enerji sınıfı, bina tasarlamak, pasif ev tasarımlarında nitelikli yalıtıma sahip dış duvar uygulamalarında

Detaylı

ÇATI MANTOLAMA SİSTEMLERİ

ÇATI MANTOLAMA SİSTEMLERİ ÇATI MANTOLAMA SİSTEMLERİ Maksimum enerji verimliliği, daha fazla enerji tasarrufu ve ideal yaşam konforu Isı kayıplarını gösteren özel kamera çekimi. Part of the Monier Group Yüksek Performanslı Isı Yalıtım

Detaylı

Çift İskeletli Dış Cephe Sistemi. Çok katlı binalarda performansı yüksek, pratik çözümler sunar. Düşük Karbon Salımı 13

Çift İskeletli Dış Cephe Sistemi. Çok katlı binalarda performansı yüksek, pratik çözümler sunar. Düşük Karbon Salımı 13 Çift İskeletli Dış Cephe Sistemi Çok katlı binalarda performansı yüksek, pratik çözümler sunar. Düşük Karbon Salımı 13 Çift İskeletli Dış Cephe Sistemi sistemi, betonarme ve çelik yapılarda, Tek iskeletli

Detaylı

Binalarda Isı Yalıtımı ile Güneş Kontrolünün Önemi

Binalarda Isı Yalıtımı ile Güneş Kontrolünün Önemi Binalarda Isı Yalıtımı ile Güneş Kontrolünün Önemi Dünyamızda milyarlarca yıl boyunca oluşan fosil yakıt rezervleri; endüstri devriminin sonucu olarak özellikle 19.uncu yüzyılın ikinci yarısından itibaren

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 02/2016 İçindekiler Aquapanel Dış Cephe Plakası... 2 Aquapanel İç Cephe Plakası... 2 Aquapanel Tavan Plakası SkyLite... 3 Aquapanel Universal... 3 Aquapanel

Detaylı

CeketMAX Dış Cephe Sistemi. Cephedeki terazi ve şakül kaçıklıklarını düzeltir. Düşük Karbon Salımı 31

CeketMAX Dış Cephe Sistemi. Cephedeki terazi ve şakül kaçıklıklarını düzeltir. Düşük Karbon Salımı 31 CeketMAX Dış Cephe i Cephedeki terazi ve şakül kaçıklıklarını düzeltir. Düşük Karbon Salımı 31 CeketMAX Dış Cephe i sistemi, en üst seviyede yalıtım isteyen, A enerji sınıfı, binaların ve pasif ev tasarımlarında

Detaylı

Cepheye önce daima Baumit UniPrimer Astar uygulaması yapılmalıdır!

Cepheye önce daima Baumit UniPrimer Astar uygulaması yapılmalıdır! Baumit FineTop (UniversalPutz Fein) Kaplama Ürün Đç ve dış cepheler için, kullanıma hazır, nefes alma kabiliyetine sahip, ince katmanlı (son kat) kaplama. Elle veya makineli olarak uygulanabilir. Özel

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle Nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

Ceket Omega Dış Cephe Sistemi. Emsalden kazandırır. Düşük Karbon Salımı 25

Ceket Omega Dış Cephe Sistemi. Emsalden kazandırır. Düşük Karbon Salımı 25 Ceket Omega Dış Cephe Sistemi Emsalden kazandırır. Düşük Karbon Salımı 25 Ceket Omega Dış Cephe Sistemi Ceket Omega dış cephe sistemi, nitelikli yalıtıma sahip dış duvar tasarımlarında kullanılan dış cephe

Detaylı

güven veren sıcaklık www.asmadencilikinsaat.com

güven veren sıcaklık www.asmadencilikinsaat.com güven veren sıcaklık YERLİ VE UZMAN EKİP neden as İNŞAAT? SÖZLEŞMELİ İ L G A R A N T İ KURUMSAL YAPI K Ö K L Ü F İ R M A İŞ GÜVENLİĞİ As İnşaat, deneyimli personeli ve üstün özelliklere sahip uygulayıcısı

Detaylı

Yapılar için çözümler

Yapılar için çözümler Yapılar için çözümler DIŞ CEPHE BOYALARI PLUSGUARD A01 PLUSGUARD A20 DIŞ CEPHE BOYALARI Akrilik esaslı, iklim şartlarına dayanıklı, teneffüs eden mat dış cephe boyasıdır. Su buharının dışarı atılmasını

Detaylı

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI STANDART Tanım : Fayans, seramik yapıştırıcı, Çimento esaslı, gri Toz Kullanım : Seramik, fayans için yatay ve düşeyde ıslak ortamlarda kullanıma uygun

Detaylı

Mantolama Harçları ve Sistem Bileşenleri

Mantolama Harçları ve Sistem Bileşenleri Mantolama Harçları ve Sistem Bileşenleri Mantolama Harçları Yapýcement Ürün sý Ürün No. Yapýcement 25 kg/torba 140175 12,40 TL/torba Isı yalıtım plaka yapıştırıcısı ve tamir harcı olarak kullanılır. Satencement

Detaylı

PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER

PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER Promanto Isı Yalıtım Levhası Yapıştırma Harcı Shapemate IB Isı Yalıtım Levhası Promanto Isı Yalıtım Levhası Sıva Harcı Kale Silastar Promanto Dübel Promanto

Detaylı

yalıtımı sağlama alın... /akggazbeton

yalıtımı sağlama alın...  /akggazbeton yalıtımı sağlama alın... www.akg-gazbeton.com /AKG.Gazbeton @AKG_Gazbeton /akggazbeton Yeni Nesil Yalıtım Plağı Minepor Minepor, mineral esaslı yapısı sayesinde, yangın güvenliği sağlayan A1 sınıfı hiç

Detaylı

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI Yeni Bina İnşaatlarında veya mevcutların restorasyonunda İzoBOZZ ve Feltbi Ürünleri Isı ve Ses Yalıtımı sağlamak ve açık alanlarda çınlama - yankılanma

Detaylı

Gelişmiş olan ülkelere göre Türkiye de kişi başına tüketilen enerji miktarı 1/3 oranında olmasına karşın, ısınma için sarf ettiğimiz enerji 2 kat

Gelişmiş olan ülkelere göre Türkiye de kişi başına tüketilen enerji miktarı 1/3 oranında olmasına karşın, ısınma için sarf ettiğimiz enerji 2 kat YALITIM Yapı ve yapının içindekileri (eşya, insan, hayvan v.b) dış ortamın olumsuz etkilerinden (su, rutubet, ses, ısı ve yangın) korumak için alınan önlemlere yalıtım denir. Yalıtım Çeşitleri Şunlardır:

Detaylı

Teknik Bilgi Föyü. Baumit MVR Uni. Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası. Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı.

Teknik Bilgi Föyü. Baumit MVR Uni. Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası. Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı. Baumit MVR Uni Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı. Bileşimi Kalsiyum hidrat, beyaz çimento, kum, katkı maddeleri. Kullanım Alanları Yaygın

Detaylı

ISI YALITIM SİSTEMLERİ VE MALZEMELERİ

ISI YALITIM SİSTEMLERİ VE MALZEMELERİ ISI YALITIM SİSTEMLERİ VE MALZEMELERİ 1 Wallmerk Isı Yalıtım Sistemi Isı Yalıtım Sistem Bileşenleri Sistem Profilleri AZ ENERJİ, TEMİZ ÇEVRE, KORUNMUŞ DOĞA Wallmerk Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi ve Ticaret

Detaylı

Baumit Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri. Güvenilir ve Mükemmel Isı Yalıtım Çözümleri. İleriye yönelik fikirler.

Baumit Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri. Güvenilir ve Mükemmel Isı Yalıtım Çözümleri. İleriye yönelik fikirler. Baumit Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri Güvenilir ve Mükemmel Isı Yalıtım Çözümleri İleriye yönelik fikirler. Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri Her Açıdan Avantajlı Yaşam kalitesinin tadına varın Yüksek

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle Nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA

ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) Su Buharı Difüzyon Direnç Katsayısı (μ) Yangın Sınıfı TS EN 11 Sıcaklık Dayanımı ( C) (Uzun Süreli) Sıcaklık Dayanımı (

Detaylı

DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI

DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI Bu sistemde

Detaylı

İÇİNDEKİLER İç Cephe Ürün Grubu. Dış Cephe Ürün Grubu. Sentetik Ürün Grubu. Yol Çizgi Boyası ve Tineri. Selülozik Ürün Grubu

İÇİNDEKİLER İç Cephe Ürün Grubu. Dış Cephe Ürün Grubu. Sentetik Ürün Grubu. Yol Çizgi Boyası ve Tineri. Selülozik Ürün Grubu TÜRKİYE NİN FAWORİ Sİ OCAK 07 FİYAT LİSTESİ Önerilen fiyatlardır. İÇİNDEKİLER İç Cephe Ürün Grubu 4 Dış Cephe Ürün Grubu 57 Sentetik Ürün Grubu 89 Yol Çizgi Boyası ve Tineri 0 Selülozik Ürün Grubu Tutkal

Detaylı

Baumit GranoporTop. (GranoporPutz) Kaplama

Baumit GranoporTop. (GranoporPutz) Kaplama Baumit GranoporTop (GranoporPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, yapay reçine bazlı ince kat kaplama (son kat kaplama). Dış ve iç cepheler için, tane veya çizgi sıva dokularına sahip bir

Detaylı

ARSECOL. 20 kg Torba göre Açık Gri. Gri. 25 kg Torba Gri. 25 kg Torba uygulandığında Gri. 18 kg Kova Gr / m Beyaz. Yapı Kimyasalları.

ARSECOL. 20 kg Torba göre Açık Gri. Gri. 25 kg Torba Gri. 25 kg Torba uygulandığında Gri. 18 kg Kova Gr / m Beyaz. Yapı Kimyasalları. ASIR 001 - DERZ DOLGU Çimento esaslı, polimer katkılı elastik özellikli, yüksek performanslı geniş ve derin uygulanabilen derz dolgusudur. Suya ve dona dayanıklıdır, ısı farklılıklarının yoğun olduğu yerlerde

Detaylı

Dış Cephe Kaplama Levhası Sistem Kitapçığı. www.boardex.com.tr

Dış Cephe Kaplama Levhası Sistem Kitapçığı. www.boardex.com.tr Dış Cephe Kaplama Levhası Sistem Kitapçığı www.boardex.com.tr Kuru Duvar Sistemleri CEKETLEME Tek İskeletli Çift İskeletli Omega Ceket Omega CeketMAX Sistem Ürünleri Performans Tablosu Uyarılar 2 5 8 12

Detaylı

Estetik ve Tasarrufu Birarada Yaşayın

Estetik ve Tasarrufu Birarada Yaşayın Estetik ve Tasarrufu Birarada Yaşayın IŞIKLAR YALITIM SİSTEMLERİ BRICKPLUS KANALLI / İZOKLİNKER ISI YALITIM SİSTEMLERİ Yüzeyine Işıklar Kaplama Tuğla ölçülerine uygun kanallar açılarak montaja uygun hale

Detaylı

ISI YALITIMINDA Uzay Teknolojisi

ISI YALITIMINDA Uzay Teknolojisi ISI YALITIMINDA Uzay Teknolojisi 1 2 3 Uzay teknolojisi artık tüm yapılarda uygulanabiliyor. Uzay programları için geliştirilen nano teknolojik ve nano ölçekli seramik küreciklerinin bileşiminden oluşan

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com. www.endustriyelyapi.com.tr İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 500.000 m² yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve

Detaylı

TAVUKÇULUK VE ATERMĐT

TAVUKÇULUK VE ATERMĐT TAVUKÇULUK VE ATERMĐT Sayılarla Atermit Firması Kuruluş: 1956 2012 Üretimden Net Ciro: 80 Milyon $ / 144 Milyon TL 2012 Đthalat: 16 Milyon $ 2012 Đhracat : 11 Milyon $ Fabrikalar: 4 Satış Ofisleri: 5 Çalışan

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi EXPANDE POLİSTREN KÖPÜK (EPS)

Detaylı

DUVARLARDA ISI YALITIMI

DUVARLARDA ISI YALITIMI 1. TOPRAK ALTI DIŞ DUVARLARDA ve TEMELLERDE ISI YALITIMI Toprak Temaslı Beton Perde Duvarlar Koruma Duvarlı A- Toprak B- Baskı duvarı C- Su yalıtım malzemesi D- Isı yalıtımı (ekstrüde polistiren köpük)

Detaylı

Teknik Bülten Baumit open Reflect Yalıtım Plakası

Teknik Bülten Baumit open Reflect Yalıtım Plakası Teknik Bülten Baumit open Reflect Yalıtım Plakası Ürün Bloklanmış köpük ve ekstrüde polistirol parçacıklı köpükten ısı yalıtım plakası. Baumit open - Die KlimaFassade ve Baumit open S - Die SanierKlimafassade

Detaylı

Omega Dış Cephe Sistemi. İskelesiz kuru duvar çözümü sunar. Düşük Karbon Salımı 19

Omega Dış Cephe Sistemi. İskelesiz kuru duvar çözümü sunar. Düşük Karbon Salımı 19 Omega Dış Cephe Sistemi İskelesiz kuru duvar çözümü sunar. Düşük 19 Omega Dış Cephe Sistemi Üst katlarında beton imalatı devam eden yapılarda, iskele kurmadan içeriden dış cephe duvar imalatına başlanmasını

Detaylı

TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ...

TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ... TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ... ThermoPlast Hakkında Firmamız, binaların yalıtımı amacı ile petrol türevi hammaddeler ile üretilen MANTOLAMA sistemlerine muadil olarak,

Detaylı

YENİ YÖNETMELİĞE UYGUN YALITIM VE DUVAR DOLGU MALZEME SEÇİMİNDE OPTİMİZASYON

YENİ YÖNETMELİĞE UYGUN YALITIM VE DUVAR DOLGU MALZEME SEÇİMİNDE OPTİMİZASYON TMMOB Makina Mühendisleri Odası Yalıtım Kongresi 23-24-25 Mart 2001 Eskişehir-Türkiye YENİ YÖNETMELİĞE UYGUN YALITIM VE DUVAR DOLGU MALZEME SEÇİMİNDE OPTİMİZASYON ÖZET M. Gökhan KORKMAZ MARDAV Yalıtım

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 10/2015

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 10/2015 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 10/2015 Aquapanel Matkap Uçlu Vida Aquapanel İç ve Dış Cephe Plakalarının 0,8-2,00 mm arası sac kalınlığında metal konstrüksiyonlara tespit edilmesinde kullanılan

Detaylı

Baumit Karo Yapıştırıcıları, Derz Dolgular ve Su Yalıtım Ürünleri

Baumit Karo Yapıştırıcıları, Derz Dolgular ve Su Yalıtım Ürünleri Baumit, ve Su Yalıtım Ürünleri Karo Uygulamalarında Profesyonel Çözümler İleriye yönelik fikirler. Karo Uygulamalarında Profesyonel Çözümler Her Yüzey İçin Farklı Ürün Baumit, karo yapıştırıcıları ve derz

Detaylı

Baumit ArtlinePutz. Kaplama

Baumit ArtlinePutz. Kaplama Baumit ArtlinePutz Kaplama Ürün Cephelerin dekoratif tasarımında kullanılan, kullanıma hazır, kıvamlı, organik bağlayıcılı, ince kat örtücü bir kaplamadır. Dış ve iç cepheler için tane dokuya sahip bir

Detaylı

Mantolama Sistemleri 02/2016. Mantolama Sistem Ürünleri ve Isı Yalıtım Plakaları

Mantolama Sistemleri 02/2016. Mantolama Sistem Ürünleri ve Isı Yalıtım Plakaları Mantolama Sistemleri 02/2016 Mantolama Sistem Ürünleri ve Isı Yalıtım Plakaları İçindekiler Mineral Yün FKD... 4 Mineral Yün FKD-S... 4 Beyaz EPS... 5 Gri EPS... 5 Plastik Çivili Dübel... 6 Plastik Çivili

Detaylı

MANTO İZOPOR PLUS. Uygulama

MANTO İZOPOR PLUS. Uygulama MANTO İZOPOR PLUS Isı Yalıtımı Sıvalı dış cephe yalıtım sistemleri için TS EN 13499 a uygun şekilde özel olarak üretilen, karbon katkılı ekspande polistiren levhalardır. Koyu renginden ötürü güneş altında

Detaylı

Enerji Verimliği 2. A. Naci IŞIKLI EYODER (Yönetim Kurulu Murahhas Üye)

Enerji Verimliği 2. A. Naci IŞIKLI EYODER (Yönetim Kurulu Murahhas Üye) Enerji Verimliği 2 A. Naci IŞIKLI EYODER (Yönetim Kurulu Murahhas Üye) Ekim 2018 Konutlarda Enerji Tüketimi Konutlarda tüketilen enerjinin büyük kısmı ısı enerjisidir. 4 kişilik bir aile yılda yaklaşık

Detaylı

Teknik Bilgi Föyü. Baumit NanoporColor. (NanoporFarbe) Boya

Teknik Bilgi Föyü. Baumit NanoporColor. (NanoporFarbe) Boya Baumit NanoporColor (NanoporFarbe) Boya Ürün Dış ve iç cepheler için, kullanıma hazır, silikat esaslı bir mineral boyadır. Özel olarak bu amaçla geliştirilmiş mikro yapıdaki yüzeyinin yanı sıra özel, nano

Detaylı

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ.

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ. ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ www.ardex.com.tr 1949 yılında kurulan ARDEX, dünyanın önde gelen yüksek kaliteli uzman inşaat malzemeleri geliştirip, üreten firmalarından biridir. Genel merkezi Witten, Almanya

Detaylı

Fiyat Listesi. ABS Alçı. Tarih: Alçı Plakalar. Toz Alçı Grubu. Çimento Bazlı Ürünler. Seramik Yapıştırıcıları ve.

Fiyat Listesi. ABS Alçı. Tarih: Alçı Plakalar. Toz Alçı Grubu. Çimento Bazlı Ürünler. Seramik Yapıştırıcıları ve. ABS Alçı Fiyat Listesi Tarih: 11.02.2019 Alçı Plakalar Toz Alçı Grubu Çimento Bazlı Ürünler Seramik Yapıştırıcıları ve Derz Dolguları Yüzey Hazırlama Grubu Isı Yalıtım Grubu ALÇI BAZLI ÜRÜNLER ALÇI PLAKALAR

Detaylı

ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE CAM

ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE CAM ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE CAM Türkiye İMSAD Sektörel Gelişim Toplantıları-Adana 3 Eylül 2015 Şişecam Düzcam Cam Ev Eşyası Cam Ambalaj Kimyasallar Şişecam Düzcam Düzcam üretiminde 50 yıllık tecrübe 1981 den

Detaylı

Tasarruflu Doğal gaz kullanımı

Tasarruflu Doğal gaz kullanımı Tasarruflu Doğal gaz kullanımı TASARRUFLU DOĞAL GAZ KULLANIMI Çatı izolasyonunuz yetersiz ise izolasyonunuzu uygun bir şekilde yaptırınız. Çatınızdaki ısı kaybınız %20 civarındadır. Bu şekilde ısıtma maliyetinizi

Detaylı

KOMPOZİT LEVHA YAPIŞTIRMA

KOMPOZİT LEVHA YAPIŞTIRMA KOMPOZİT LEVHA YAPIŞTIRMA Yalıtımlı kompozit levhalar ile Mevcut duvar yüzeyine, Yalıtımlı Kompozit Levhaların ADERTEK yapıştırma alçısı kullanılarak yapıştırılmasıyla oluşturulan Giydirme Duvar GDY-KL

Detaylı

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır.

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır. FİYAT LİSTESİ Rockwool Fiyat si Sayfa Teras Çatılar Dachrock...3 Durock.....4 Roofrock...5 Yüzer Döşemeler Steprock ( Steprock ND, HD )...........6, 7 Floorrock ( Floorrock C )....... 8 Ara Bölme Duvarları

Detaylı

"Isı Yalıtımında Doğru Çözüm" Tasarruf etmenin en hesaplı yolu...

Isı Yalıtımında Doğru Çözüm Tasarruf etmenin en hesaplı yolu... "Isı Yalıtımında Doğru Çözüm" Tasarruf etmenin en hesaplı yolu... PROMANTO MANTOLAMA SİSTEMLERİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLER Promanto Isı Yalıtım Levhası Yapıştırma Harcı Shapemate IB Isı Yalıtım Levhası Promanto

Detaylı

Baumit Glatt. Saten Dokulu Makine Sıvası. Ürün Đç mekanlarda makineli uygulamalar için, fabrika karışımı hazır alçı/kireç sıva.

Baumit Glatt. Saten Dokulu Makine Sıvası. Ürün Đç mekanlarda makineli uygulamalar için, fabrika karışımı hazır alçı/kireç sıva. Baumit Glatt Saten Dokulu Makine Sıvası Ürün Đç mekanlarda makineli uygulamalar için, fabrika karışımı hazır alçı/kireç sıva. Bileşimi Alçı, kalsiyum hidrat, ince kum, perlit, katkı maddeleri Özellikler

Detaylı

2 3 BELGELERİMİZ ART ART SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt 8 ART SARFİYAT m 2 /kg 7-11 AMBALAJ 10-20

Detaylı

2-B)DUVAR DIŞTAN ISI YALITIMI (MANTOLAMA) (POZ NO:19.055/C1-C2)

2-B)DUVAR DIŞTAN ISI YALITIMI (MANTOLAMA) (POZ NO:19.055/C1-C2) 2-B)DUVAR DIŞTAN ISI YALITIMI (MANTOLAMA) (POZ NO:19.055/C1-C2) Sağlıklı ve rahat yaşam sadece uygun ısı ve nem şartlarına sahip olan mekanlarda mümkündür. Yapılarda görülen rutubetli alanlar, küf oluşması

Detaylı

Katalog. Isı Yalıtım Sistemleri Sıvalar Karo Yapıştırıcıları

Katalog. Isı Yalıtım Sistemleri Sıvalar Karo Yapıştırıcıları Katalog 2015 Isı Yalıtım Sistemleri Sıvalar Karo Yapıştırıcıları Tavsiye edilen satış fiyatları bağlayıcı değildir. 1 Şubat 2015 tarihinden itibaren geçerlidir. KDV hariç fiyatlardır. BAUMIT 2015 Baumit

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 AQUAPANEL UNIVERSAL 8mm PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 2 A- SİSTEM TANIMI: Mevcut duvar sistemlerinin

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

Baumit PRIMO 2. Kaba Dokulu Makine Sıvası. Ürün Đç ve dış cephelerde, elle ve makine ile uygulanan fabrika karışımı hazır kuru sıva.

Baumit PRIMO 2. Kaba Dokulu Makine Sıvası. Ürün Đç ve dış cephelerde, elle ve makine ile uygulanan fabrika karışımı hazır kuru sıva. Baumit PRIMO 2 Kaba Dokulu Makine Sıvası Ürün Đç ve dış cephelerde, elle ve makine ile uygulanan fabrika karışımı hazır kuru sıva. Bileşimi Kalsiyum hidrat, çimento, sıva kumu, katkı maddeleri. Kullanım

Detaylı

Baumit DuoContact. Yapıştırma ve Sıva Harcı

Baumit DuoContact. Yapıştırma ve Sıva Harcı Baumit DuoContact Yapıştırma ve Sıva Harcı Ürün Baumit EPS Isı Yalıtım Sistemleri, taşyünü ve XPS ürünleri için uygun, mineral esaslı toz formda hazır yapıştırma ve sıva harcıdır. Bileşimi Çimento, organik

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti.

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 1.000.000 m 2 yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve Ankara merkezli olmak üzere

Detaylı

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. HAKKIMIZDA Firmamız, "Yeni nesil yalıtım sistemleri" sloganıyla yüksek teknolojiye sahip çözümleri ile sektöründeki öncü firmalardan bir tanesidir. Firmamız, Türkiye'de yalıtım bilincinin gelişmesi ile

Detaylı

ISI YALITIMI. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

ISI YALITIMI. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ISI YALITIMI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ISI YALITIMI Kışın binayı ısıtmak için üretilen sıcak havanın dışarıya

Detaylı

OUTWEAR ÜZERİ KAPLAMA UYGULAMALARI

OUTWEAR ÜZERİ KAPLAMA UYGULAMALARI OUTWEAR ÜZERİ KAPLAMA UYGULAMALARI SIVA UYGULAMASI KAPLAMA UYGULAMALARI 1 derz yerleri kapatılmalıdır. derz yerleri alkali dayanımı yüksek derz bandı ve derz dolgusu kullanılarak kapatılmalıdır. TEKNİK

Detaylı

Serhat Serkan serkan@izocam.com.tr HOŞGELDİNİZ

Serhat Serkan serkan@izocam.com.tr HOŞGELDİNİZ Serhat Serkan serkan@izocam.com.tr HOŞGELDİNİZ Bina kabuğu nedir? ISI KAYIPLARI ISI KAYIPLARI ISI KÖPRÜLERİ IR - I000 0100.005 12.7 C 12 11 10 9 7.7 8 KL ASIK ISITMA LI BINA ISI KAYIPLARI ISI KÖPRÜLERİ

Detaylı

Yeni Nesil Yalıtım Levhası

Yeni Nesil Yalıtım Levhası Yeni Nesil Yalıtım Levhası, ara bölme duvarlarda ve giydirme cephelerde, ısı ve ses yalıtımında kullanılabilen, esnek, dayanıklı, ve uygulaması kolay mineral yün esaslı yalıtım levhasıdır. Isı ve ses yalıtımı

Detaylı

Baumit Sıva Ürünleri. Hızlı, Ekonomik ve Estetik Çözümler. İleriye yönelik fikirler. 1

Baumit Sıva Ürünleri. Hızlı, Ekonomik ve Estetik Çözümler. İleriye yönelik fikirler. 1 Baumit Sıva Ürünleri Hızlı, Ekonomik ve Estetik Çözümler İleriye yönelik fikirler. 1 Mükemmel İÇ YÜZEYLER İÇİN MAKİNE SIVALARI Baumit MPI 25 Çimento esaslı ince dokulu makine sıvasıdır. Islak hacimler

Detaylı

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İtalyanca da pişmiş toprak anlamına gelen Terra Cotta, M.Ö 5000 yıllarından günümüze dünyanın farklı yerlerindeki uygarlıklar tarafından çoğunlukla

Detaylı

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 A- SİSTEM TANIMI: Konutların, otellerin, spor merkezlerinin, stadyumların, alış veriş merkezlerinin,

Detaylı

DC_50_Ω_DCC_100_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC100) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) İLAVE YALITIMLI.

DC_50_Ω_DCC_100_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC100) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) İLAVE YALITIMLI. DC_50_Ω_DCC_100_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC100) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ OMEGA SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) RÜZGAR YÜKÜ (km/h) BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) ISI

Detaylı

ATAKENTVADİ SİTESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 2016

ATAKENTVADİ SİTESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 2016 ATAKENTVADİ SİTESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 2016 KURUMSAL Çevre Politikası No1, hammadde seçiminden başlayıp ürün çıkışına dek süren her aşamada çevreye karşı sorumluluğu olduğu bilinciyle hareket eder.

Detaylı

KAPLAMALI CAMLAR. Tasarruf, fonksiyonellik ve estetik bir arada

KAPLAMALI CAMLAR. Tasarruf, fonksiyonellik ve estetik bir arada KAPLAMALI CAMLAR Tasarruf, fonksiyonellik ve estetik bir arada İÇİNDEKİLER Isı Kontrol Camları 2 - Şişecam Low-E Cam Isı ve Güneş Kontrol Camları 3 - Şişecam Solar Low-E Cam Temperlenebilir Isı Kontrol

Detaylı

ONURLU İNŞAAT TAAHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. TEL: 0216 469 21 07-08 FAX: 0216 469 21 09 MAIL:info@onurluinsaat.com. www.onurluinsaat.

ONURLU İNŞAAT TAAHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. TEL: 0216 469 21 07-08 FAX: 0216 469 21 09 MAIL:info@onurluinsaat.com. www.onurluinsaat. ONURLU İNŞAAT TAAHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ TRIOTEKS BUHAR DENGELEYICI ÖRTÜLERI YETKİLİ SATICISI TEMELDEN ÇATIYA YAPI &YALITIM MALZEMELERİ SATIŞ MERKEZİ TEL: 0216 469 21 07-08 FAX: 0216 469

Detaylı

Master Panel NOVA 5TM Çatı

Master Panel NOVA 5TM Çatı Master Panel NOVA 5TM Çatı Ürün Tanımı Yangın riskinin yüksek olduğu yapılarda ve azami yangın dayanımı istenen binalarda güvenle kullanılırken beş hadveli formuyla geniş açıklıkların güvenle geçilmesini

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

Baumit PRIMO 1. Kalın Dokulu Makine Sıvası

Baumit PRIMO 1. Kalın Dokulu Makine Sıvası Baumit PRIMO 1 Kalın Dokulu Makine Sıvası Ürün Đç ve dış mekanlarda kullanılan, fabrika karışımı çimento esaslı kuru hazır makine sıvasıdır. Đç mekanlarda son kat olarak kullanılabilir. Dış mekanlarda

Detaylı

Ytong - Multipor Cephe Sistemi: Yapılar için tek katmanlı, akıllı ısı yalıtım çözümü

Ytong - Multipor Cephe Sistemi: Yapılar için tek katmanlı, akıllı ısı yalıtım çözümü Mineral Yalıtımlı - Yanmaz Isı Yalıtımı için: Ytong - Multipor Cephe Sistemi Ytong - Multipor Cephe Sistemi, yapı ömrü boyunca ısı yalıtımı özelliğini ve sağlamlığını kaybetmeyen, yangına karşı %100 güvenli,

Detaylı

TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ...

TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ... TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ... ThermoPlast Hakkında Firmamız, binaların yalıtımı amacı ile petrol türevi hammaddeler ile üretilen MANTOLAMA sistemlerine muadil olarak,

Detaylı

Yılda 12 milyar dolar tasarruf imkânımız var

Yılda 12 milyar dolar tasarruf imkânımız var HOŞ GELDİNİZ Yılda 12 milyar dolar tasarruf imkânımız var Türkiye nin ithalatı 236 milyar dolar. İthalatımızın yüzde 25 inin de enerji gideri olduğunu biliyoruz. Maalesef Türkiye enerjisinin yüzde 72 sini

Detaylı

Cepheler için silikon reçine emülsiyon boyalar. Sürekli ve uzun vadeli koruma

Cepheler için silikon reçine emülsiyon boyalar. Sürekli ve uzun vadeli koruma Cepheler için silikon reçine emülsiyon boyalar Sürekli ve uzun vadeli koruma Cepheler için modern Ağ 2 Silikon reçine emülsiyon boyalar duvarları hem Bu ağ yapısı, yağmur ve sprey suyu, kar ıslaklığı ve

Detaylı

Daha İyi Bir Gelecek İçin Enerji Verimliliği

Daha İyi Bir Gelecek İçin Enerji Verimliliği Daha İyi Bir Gelecek İçin Enerji Verimliliği www.knaufinsulation.com.tr Daha İyi Bir Gelecek İçin... Hepimiz biliyoruz ki, üzerinde yaşamımızı sürdürebileceğimiz tek bir dünya var. Ancak, dünyamızı, dolayısıyla

Detaylı

TEMEL PERDE YÜZEYLERDE SU YALITIMI YAPILMASI

TEMEL PERDE YÜZEYLERDE SU YALITIMI YAPILMASI TEMEL PERDE YÜZEYLERDE SU YALITIMI YAPILMASI KONU: Toprak altında kalan betonarme perde yüzeylerin dıştan İZOTEX markalı Su Yalıtım Membranı ile yüzeye yapıştırılması suretiyle su yalıtımının yapılması

Detaylı

weber weber mantolamasistemi S STEM DETAYLARI 1 Subasman bölgesi uygulama detayı

weber weber mantolamasistemi S STEM DETAYLARI 1 Subasman bölgesi uygulama detayı Subasman bölgesi uygulama detayı 0. Tuğla/Gazbeton/Betonarme duvar..therm Grubu Yapıştırma Harcı. Çelik Dübel*/Plastik Dübel..therm EPS / EPS plus / XPS / taşyünü..therm Grubu Yüzey Sıvası. Donatı filesi..therm

Detaylı

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri YENİLEME SISTEMI 10 ISLAK YAPI TARZINDA - REHAU tutucu lama 10

Detaylı

Üzerinde yaşadığımız Dünya da tüm maddeler katı, sıvı ve gaz halde bulunur. Daha önce öğrendiğimiz gibi bu maddeler hangi halde bulunursa bulunsun,

Üzerinde yaşadığımız Dünya da tüm maddeler katı, sıvı ve gaz halde bulunur. Daha önce öğrendiğimiz gibi bu maddeler hangi halde bulunursa bulunsun, Madde ve Isı Üzerinde yaşadığımız Dünya da tüm maddeler katı, sıvı ve gaz halde bulunur. Daha önce öğrendiğimiz gibi bu maddeler hangi halde bulunursa bulunsun, bunları oluşturan tanecikler hareket halindedir.

Detaylı

Master Panel 1000 WT Cephe

Master Panel 1000 WT Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 WT Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE

GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE İyisini iste! GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE HERHANGİ BİR UYGULAMA YAPILMADAN 12 AY BOYUNCA

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı