Bodrum Karia Rotary Kulübü. En İyi 32 Eylül Ayı Satranç Turnuvası

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bodrum Karia Rotary Kulübü. En İyi 32 Eylül Ayı Satranç Turnuvası"

Transkript

1 Bodrum Karia Rotary Kulübü En İyi 32 Eylül Ayı Satranç Turnuvası Bodrum Karia Rotary Kulübü En İyi 32 Eylül Ayı Satranç Turnuvası Bodrum Karia Rotary Kulübü En İyi 32 Eylül ayı satranç turnuvası 23 sporcunun katılımı ile Fen Bilimleri Ortaokulunda gerçekleştirildi. Her turnuvada arkadaşlık ve dostluklarını geliştiren sporcular arasında maç esnasında tartışmalı hiç bir durumun yaşanmadı. Turnuva da, karşılaşan genç sporcular, sportmenliğin ve centilmenliğin ön planda olduğu karşılaşmalarda bulundular. Turnuvada dereceye giren sporcular; 1- Arda Uzgur, 2- Arif Doğuhan Erkin, 3- Bora Erzurumlu, 4- Ömer Mert Işık, 5- Yağız Ömer Küçükenez, 6- Mehmet Onur Belde, 7- Mehmet Parıldar, 8Sefa Gürdal, 10 Yaş altı sıralamasında 1- Arda Uzgur 2Metehan Berber, 3- Erdoğan Akbaş Kızlar Kategorisinde; 1Sevgi Ünal, 2- Talya Akbaş Dereceye giren sporcular ödüllerini Bodrum Karia Rotary Kulübü adına Bodrum Satranç İlçe Temsilcisi Atilla Gürmen den ve turnuva Başhakemi Mehmet Uzun dan aldılar.

2 Eylül en iyi 32 satranç Eylül en iyi 32 satranç

3 TEKNEDE TAVLA TURNUVASI 23 NİSAN DÜNYA ÇOCUKLARI KARATE TURNUVASINDA BÜYÜK

4 BAŞARI Türkiye Karate Federasyonu 2016 yılı Karate Faaliyet Programına alınan 23 Nisan Dünya Çocukları Karate Turnuvası 30 Nisan 1 Mayıs 2016 tarihlerinde İstanbul Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu nda düzenlendi. Uluslar arası boyutta toplam 1575 sporcunun iki gün boyunca mücadele ettiği turnuva çok çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Bodrum Belediyesi Bodrumspor karate takımından İlayda Çakmak tüm rakiplerini yenerek şampiyon olurken, diğer bir sporcumuz Gaye Damla Dur ise tüm rakiplerini yenip yarı final maçında, maçın berabere bitmesi üzerine hakem kararı yenilerek üçüncülük kürsüsündeki yerini aldı,yine takımımızdan turnuvaya katılan Berfin Karakurt ve Ceren Demir başarılı maçları ile göz doldurdular. Bu büyük organizasyonu bir altın, bir bronz madalya ile tamamlayan takımın teknik direktörü ve aynı zamanda Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu başarı grafiği her geçen yıl daha da artarak zirveye çıkan takımımızla ne kadar gurur duysam yeridir, geçtiğimiz yıl kasım ayında dünya şampiyonu olan sevgili sporcum Kayra Sezgin den sonra tüm sporcularımızın ve ailelerinin inanç ve motivasyonların da büyük bir artış oldu, bu da sporcularımızın başarılarını fazlasıyla etkilemeye başladı.önümüzdeki aylarda yurt dışında iki uluslar arası turnuvaya katılarak sporcularımızın bilgi ve birikimlerini daha da fazla arttırmayı hedefliyoruz. İstanbul da ki bu büyük organizasyonda başarı kazanan ve kazanamayan ama arslanlar gibi mücadele eden, kalpleri küçük, yürekleri büyük sporcularımı ve ailelerini kutluyorum dedi.

5

6

7

8

9 KAYMAKAMLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası nı Canay Teknik ile Milli Eğitim Cumhuriyet takımları arasında oynanan ve Canay Tekniğin kazanarak şampiyon olmasıyla sona erdi. 22 Mart ta başlayan ve 19 takımın mücadele ettiği Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Canay Teknik Takımının şampiyon olması ile sona erdi. Canay Teknik takımı ile final mücadelesi yapan Milli Eğitim Cumhuriyet takımı zorlu mücadele sonunda hiç set kazanmaya başaramayınca turnuva ikincisi olmaya hak kazandı. Final müsabakasının öncesinde oynanan 3.lük mücadelesini de Halk Eğitim takımı kazandı. Finali Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu, Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Muammer Bektaş, Muhtarlar Derneği Başkanı A. Cemil Gündüz ünde yer aldığı çok sayıda vatandaşlar izledi. Turnuva sonunda yapılan ödül töreninde dereceye giren takımlara kupalarını daire müdürleri ve şampiyon takımın kupasını da Dr. Mehmet Gödekmerdan takdim etti. Turnuvada mücadele eden Elit Reklam takımı da en centilmen takım olmaya hak kazandı.

10

11

12

13 BÜLENT AKKURT TAVLA TURNUVASI Delfi Organizasyon tarafından, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Onursal Başkanı gazeteci yazar Bülent Akkurt anısına tavla turnuvası düzenleniyor. Bodrum Beşiktaşlılar Derneğinde düzenlenecek olan turnuvanın 27 mart 2016 pazar günü saat 11:00 de başlayacağı bildirildi. Turnuvada dereceye girenlere süpriz hediyeler verileceği alınan bilgiler arasında ye alıyor. BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı nda turnuvanın üçüncüsünün belirleneceği ilk maçta, Cevat Şakir Mahallesinin sahaya çıkmaması nedeni ile Asi Tayfa takımı hükmen galip sayılarak turnuvanın üçüncüsü olurken, günün ikinci karşılaşmasında, Yalıkavak Mahallesi ile Yeniköy Mahallesi Doğan Spor takımları arasında oynanan şampiyonluk maçının galibi ise Yalıkavak Mahallesi oldu. Gayet çekişmeli geçen maçın normal süresi 2-2 beraberlikle

14 sonuçlanırken, Yalıkavak Mahallesi kaleci bir pozisyonda kırmızı kart görerek maçı 10 kişi tamamladı. Penaltılarda Yalıkavak Mahallesi kalesine geçen oyuncu iki penaltı kurtararak takımının birinci olmasında büyük rol oynarken, penaltılarda Yalıkavak Mahallesi, Yeniköy Mahallesi Doğan ı 4-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrası İlçe Stadı nda düzenlenen ödül törenine, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Garnizon Komutanı Albay Atilla Göksel Oral, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman, Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Hakan Ulukan, BODER Başkanı Halil Özyurt, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, daire amirleri ve taraftarlar katıldı. Turnuvanın ödül töreninde, en centilmen takım seçilen Cumhuriyet Mahallesi AYDEM takımı ödülünü Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman ın elinden alırken, attığı 9 golle gol kralı seçilen Bodrum Belediyesi Bodrumspor teknik direktörü Cem Cambaz ise altın rengindeki krampon şeklindeki plaketini Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Hakan Ulukan ın elinden aldı. Mahalleler arası futbol turnuvasının üçüncüsüne ödülü, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ikinci olan Yeniköy Mahallesi Doğan a kupasını Garnizon Komutanı Albay Atilla Göksel Oral ve şampiyon olan Yalıkavak Mahallesi takımı ise kupasını Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan ın elinden aldı.

15

16

17 Bodrumlular, Vanlı şehit er i saha da andılar Bodrum da düzenlenen Mahalleler Arası Kaymakamlık Futbol Turnuvası nda, Şırnak ın Cizre ilçesindeki terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan er Vedat Dolançay için futbol maçı düzenlendi. Yaşanan terör olaylarına tepki gösteren futbolcular, askere gitmeden önce Bodrum da yaşayan ve çeşitli futbol müsabakalarına da katılan şehit er Dolançay ı özlemle andı.

18 Asi Tayfa takımı sahaya, şehit er Vedat Dolançay ın fotoğrafının basılı olduğu tişört ile çıktı. Karşılaşma başlarken normal formalarını giyerek oynadılar Takımdaki futbolculardan Fehmi Yavuz, şehit Er Dolançay ın ailesine moral olmasını istediklerini söyledi. Turnuvaya şehidin fotoğrafının basılı olduğu tişörtle çıktıklarını anlatan Yavuz, Böyle acı bir günde ailesine moral olur diye düşündük. Umarım öyle de olacaktır. Futbolun içinde böyle güzel şeyler de oluyor diye konuştu. Asi Tayfa takım kaptanı Ümit Kınalı da, şehit er Dolançay ın askere gitmeden önce Bodrum da yaşamını sürdürdüğünü belirtti. Dolançay ın çeşitli futbol turnuvalarında kaleci olarak oynadığını ifade eden Kınalı, anılarını şu sözlerle anlattı: Konacık sporda da üç dönem futbol oynadık. Böyle bir günde ailesine destek olmak için bu etkinliği düzenledik. Muğla ve Bodrum da yaşayan Vanlı arkadaşlarımız şapkasını önüne koyup bir kez daha düşünsün. O Kürt tü, bende Türk ün. Onunla yıllarca sahalarda top koşturduk, kardeş gibiydik. Söylenecek başka bir şey yok. Asi Tayfa takımı daha sahaya Bizim ölümüz şehit, dirimiz askerdir, Sizin ölünüz leş, diriniz kalleştir, Kahrolsun PKK!!! yazılı pankartla çıktı. Tribünlerin de, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez yazılı dev Türk Bayrağını açarak destek verdiği müsabaka, bir dakikalık saygı duruşunun ardından başladı. Asi Tafya takımı maçı 5-0 galip tamamladı.

19

20

21 Bodrum Kadınlar Birinciliği Satranç Turnuvası Bodrum Kadınlar Birinciliği Satranç Turnuvası Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde düzenlendi. Bodrum Satranç İlçe Temsilciliği tarafından ilk üç dereceye alan sporculara Zurih Uluslar Arası Satranç Turnuvası 1953 Kitabı, Efstratios Grıvas Oyun Sonunda Ustalık Dersleri Kitabı, Efstratios Grıvas Oyun Ortasında Ustalık Dersleri Kitabı verildi. Satranç kulübü ilçe temsilcisi Atilla Gurmen, turnuvaya destek olan Bodrum Ticaret Odası ile Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerine teşekkür ettiklerini açıkladı. Turnuvada dereceye giren sporcular; 1- Melda Sağol, 2- Başak Acar, 3- Nisa Nur Kaya, 4- Fatma Yaşam Akkuş, 5- Elif Zeynep Atasoy, 6- Irmak Erimli, 7- Lara Özcan, 8- Esma Nur Şahbaz, 9Esna Naz Atasoy, 10- Melisa Yavaş ödüllerini ve katılım belgelerini Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetleri adına Mine Tezer den ve İlçe Temsilcisi Atilla Gürmen den aldılar.

22

23 EN BÜYÜK BALIĞI, BODRUM DA ALP KIRŞAN VE EKİBİ YAKALADI Bodrumda ekim tarihlerinde düzenlenen 7. Bodrum Uluslararası Sportif Balıkçılık Turnuvası nda en büyük balık ödülünü Alp Kırşan ve ekibi kazandı. Turnuvaya 43 tekne katıldı. Türkiye nin yanı sıra Yunanistan ın Kos ve Atina bölgelerinden, Kazakistan ve Tataristan den gelen yarışmacılarda katıldı. Her teknede yarışmacı olarak 5 kişi yer aldı. Poca pocu adlı teknede Alp Kirşan ve ekibi 14kilo altıyüzseksen gram ağırlığında gelen bir akya balığı yakalayarak turnuvada en büyük balığı yakaladı. İlk gün Fındık teknesi kg ile albakos, Reçete teknesi 5.94 kg ile orkinos balığı yakaladı. İkinci gün ilk üç derecede,fındık teknesi 12,9 kilo, Draygon teknesi 12,36 kg albakos, Dori teknesi 11,7 kilogram albakos yakaladılar. Yunanistan ın Kos adasında gelerek Bey teknesi ile katılan yarışmacılar her iki günde 7,36 kg ve 5,62 kg sinarit balığı yakaladılar ancak kural hatası yaptıkları için sıralama dışı kaldılar. He iki gün yarışları sonunda yakaladıkları toplam balık miktarında Fındık teknesi 13,40 kg albakor ile birinci, Draygon teknesi 12,360 kg albakor ile ikinci, Dori teknesi 11,7 kg ile Albakor balığı ile üçüncü oldular. İlk kez Bodrumda düzenlenen yakala bırak kategorisinde özel ödülü yakaladıkları kılıç balığını ve turna balığını canlı olarak denize bırakan ve bu olayı video çekimi ile kayıt

24 altına alan First Lady ekibi kazandı. Turnuva a en küçük yarışmacı ödülü Barış Akdolu ya veridi. Turnuva sonunda Bey teknesi ekibine Şakir Tüfekçi Özel ödülü, Cano 1 teknesine ise Osman Kandemir özel ödülü verildi. Balıkların tartı işlemlerinden sonra hakem heyeti dereceye giren tekneleri belirledi. Daha sonra düzenlenen törende derece giren ekiplerin ödülleri verildi. Ödül töreninden sonra yakalanan balıklar Marina Yatch Klup restoranında pişirilerek konuklara ikram edildi. Bodrum Marine Group ve Mercury Sport un ana sponsorluğunda, Milta Bodrum Marina ve Marina Yacht Club Bodrum un katkılarıyla gerçekleşen Bodrum Açık Deniz Sportif Balıkçılık Turnuvası bu yıl yedinci kez düzenlendi. Her yıl büyük bir heyecan ve çekişme yaşanan yarışmada yarışmacılar Gökova nın muhteşem güzelliği içinde ki koylarda mücadele ettiler. Milta Bodrum Marina ev sahipliğinde gerçekleştirilen yarışmada, geleneksel turizm anlayışına renk katmak, Bodrum Yarımadası ve Gökova Körfezi nin tarihi ve sosyal zenginliklerinin yanı sıra, doğal güzelliklerine de dikkat çekmek amaçlanıyor. Turnuvada, dereceye girenler, toplam Dolar değerinde çok sayıda özel ödüller verildi. Turnuva sportif amaçlı olup, IGFA (Uluslararası Sportif Balıkçılık Federasyonu) Sportif Balıkçılık Deniz Kuralları ve Bodrum Sportif Balıkçılık Turnuvasına özgün kuralların yanı sıra çevreyi korumak ve sürdürülebilir balıkçılığı sağlamak amacıyla, Yakala ve Sal (Catch and Release) ve etik kurallarda ayrıca uygulandı.

25

26

27

28 10 BİN DOLAR ÖDÜLLÜ TURNUVA BAŞLIYOR BODRUM OLTA BALIKÇILIĞI TURNUVASININ 7 Cİ KEZ DÜZENLENİYOR Bodrum da on bin dolar ödüllü Olta Balıkçılığı turnuvasının yedinci kez düzenleniyor. Bodrum Açık Deniz Sportif Balıkçılık Turnuvası, Bodrum Marine Group ve Mercury Sport un ana sponsorluğunda, Milta Bodrum Marina ve Marina Yacht Club Bodrum un katkılarıyla gerçekleşecek. Her yıl büyük bir heyecan ve büyük bir rekabet yaşanan yarışmada bu yılda yarışmacılar Gökovanın muhteşem güzelliği içinde çok keyifli ve bol balıklı günler geçirmesi bekleniyor. Geleneksel turizm anlayışına renk katmak, Bodrum Yarımadası ve Gökova Körfezi nin tarihi ve sosyal zenginliklerinin yanı sıra, doğal güzelliklerine de dikkat çekmek amacıyla başlatılan ve bu sene 7. sı düzenlenen Bodrum Açık Deniz Sportif Olta Balıkçılığı Turnuvası, Ekim 2015 tarihleri arasında Milta Bodrum Marina ev sahipliğinde gerçekleşecek. Turnuvaya katılacaklar, dereceye girmeleri durumunda, toplam

29 Dolar değerinde çeşitli ödüllere sahip olacaklar. Turnuva sportif amaçlı olup, IGFA (Uluslararası Sportif Balıkçılık Federasyonu) Sportif Balıkçılık Deniz Kuralları ve Bodrum Sportif Balıkçılık Turnuvasına özgün kuralların yanı sıra çevreyi korumak ve sürdürülebilir balıkçılığı sağlamak amacıyla, Yakala ve Sal (Catch and Release) ve etik kurallarda ayrıca uygulanıyor. PROGRAM 22 Ekim, Perşembe Teknelerin varışı ve Marina ya yerleşmesi Milta Marina, Bodrum. 23 Ekim, Cuma Teknelerin varışı ve Milta Marina ya yerleşmesi ve serbest avlanma Yarışma kayıtları Skipper s meeting Marina Yacht Club (Yarışma kurallarının açıklanması ve yarışma alanının tanıtımı) Kokteyl- Marina Yacht Club Jazz Bar 24 Ekim, Cumartesi Offshore balıkçılarının denize açılışı 18.00* Oltaların sudan çıkarılması 19.00** Yarışmacılar için son tartı saati Marina Yacht Club Jazz Bar Hakem kararlarının açıklanması Marina Yacht Club Jazz Bar

30 25 Ekim, Pazar Offshore balıkçılarının denize açılışı 16.00* Oltaların sudan çıkarılması 17.15** Yarışmacılar için son tartı saati Marina Yacht Club Jazz Bar Gala yemegi ve ödül töreni Marina Yacht Club Print

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

EN BÜYÜK BALIĞI, BODRUM DA ALP KIRŞAN VE EKİBİ YAKALADI

EN BÜYÜK BALIĞI, BODRUM DA ALP KIRŞAN VE EKİBİ YAKALADI EN BÜYÜK BALIĞI, BODRUM DA ALP KIRŞAN VE EKİBİ YAKALADI Bodrumda 29-30 ekim tarihlerinde düzenlenen 7. Bodrum Uluslararası Sportif Balıkçılık Turnuvası nda en büyük balık ödülünü Alp Kırşan ve ekibi kazandı.

Detaylı

CARETTA YI SÖRFÇÜLER KURTARDILAR

CARETTA YI SÖRFÇÜLER KURTARDILAR CARETTA YI SÖRFÇÜLER KURTARDILAR BODRUMDA, ÇABALARI İLE, OLTA YUTAN CARETTA YI SÖRFÇÜLER KURTARDI Bodrum da sörf okulu sahipleri çabaları ile balıkçı oltasına yutan Caretta yı kurtardılar. Bodrum Yahşi

Detaylı

Bodrum Muharip Gaziler Derneği üyesi Gaziler Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan ı makamında ziyaret ettiler.

Bodrum Muharip Gaziler Derneği üyesi Gaziler Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan ı makamında ziyaret ettiler. BODRUM DA KUTLANDI GAZİLER GÜNÜ 19 Eylül Gaziler Günü Bodrum da düzenlenen anma töreni ile kutlandı. Belediye Meydanında gerçekleştirilen çelenk sunma törenine Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan,

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

1 Kasım 2015 Genel seçimlerinde Bodrum Seçmeni CHP ve Ak Parti nin oylarını arttırırken, MHP ve HDP nin oy oranları da azaldı.

1 Kasım 2015 Genel seçimlerinde Bodrum Seçmeni CHP ve Ak Parti nin oylarını arttırırken, MHP ve HDP nin oy oranları da azaldı. BODRUM DA CHP VE OYLARINI ARTTIRDI AK PARTİ 1 Kasım 2015 Genel seçimlerinde Bodrum Seçmeni CHP ve Ak Parti nin oylarını arttırırken, MHP ve HDP nin oy oranları da azaldı. Bu sonuçlara göre 7 Haziran seçimlerine

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

EN BÜYÜK BALIĞI, BODRUM DA ALP KIRŞAN VE EKİBİ YAKALADI

EN BÜYÜK BALIĞI, BODRUM DA ALP KIRŞAN VE EKİBİ YAKALADI EN BÜYÜK BALIĞI, BODRUM DA ALP KIRŞAN VE EKİBİ YAKALADI Bodrumda 29-30 ekim tarihlerinde düzenlenen 7. Bodrum Uluslararası Sportif Balıkçılık Turnuvası nda en büyük balık ödülünü Alp Kırşan ve ekibi kazandı.

Detaylı

SATRANÇ TURNUVASI HEYECANI

SATRANÇ TURNUVASI HEYECANI SATRANÇ TURNUVASI HEYECANI Fun Town Yaş Grupları Ekim Ayı Satranç Satranç Turnuvası Fun Town Ekim Ayı Yaş Grupları Satranç Turnuvası Bodrum da Cafe Dé Nargile de yapıldı. 9 Yaş Altı Kategorisinde dereceye

Detaylı

B.B Bodrumspor 1 Etimesgutspor 1

B.B Bodrumspor 1 Etimesgutspor 1 B.B Bodrumspor 1 Etimesgutspor 1 Bodrumspor 3. Lig 2. Gurup lideri Etimesgut Belediye spor ile kendi sahasında karşı karşıya geldi. Yeşilbeyazlı futbolcular özellikle ikinci devre yakaladıkları fırsatları

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Gelişim liginde mücadele veren küçük basketbol takımımız maçlarına galibiyetle başladı. Paşabahçe takımını güzel bir mücadelenin

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 18 Nisan 02 Mayıs 2016 ) Sayfa 1 10. SPOR FESTİVALİ Bu sene 10. su yapılacak olan Spor Festivalimiz, 2 Mayıs Pazartesi başlayacak ve üç gün sürecek. 30 okuldan 400 öğrencinin davet edildiği

Detaylı

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan nın 23 Nisan mesajı şöyle:

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan nın 23 Nisan mesajı şöyle: 23 NİSAN Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan nın 23 Nisan mesajı şöyle: Milli birlik ve beraberlik duygusu ile güçlenen milli irademizin temsil edildiği TBMM nin açılışının 96. yıl dönümü ile büyük

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 15 Mayıs 29 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 17 Mayıs Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Gençlik Yarışları yapıldı. Yarışlarda okulumuzu iki takım ile ENKA Lisesi temsil

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 ( 21 Aralık 2015 04 Ocak 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 22 Aralık Salı günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu nda İstanbul Atletizm Şampiyonası yapıldı. Her kategoride 65 e yakın öğrencinin

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 (12 Mayıs 25 Mayıs 2014) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız başarılı maçlar çıkarmaya devam ediyor. Gelişim ligi maçında rakibi Fenerbahçe Ataşehir basketbol takımını

Detaylı

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Üyeleri nden Başkan Mehmet Kocadon a ziyaret

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Üyeleri nden Başkan Mehmet Kocadon a ziyaret Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Üyeleri nden Başkan Mehmet Kocadon a ziyaret Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Üyesi Güney Kore Yeosu şehri yöneticileri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında

Detaylı

23 NİSAN DÜNYA ÇOCUKLARI KARATE TURNUVASINDA BÜYÜK BAŞARI

23 NİSAN DÜNYA ÇOCUKLARI KARATE TURNUVASINDA BÜYÜK BAŞARI 23 NİSAN DÜNYA ÇOCUKLARI KARATE TURNUVASINDA BÜYÜK BAŞARI Türkiye Karate Federasyonu 2016 yılı Karate Faaliyet Programına alınan 23 Nisan Dünya Çocukları Karate Turnuvası 30 Nisan 1 Mayıs 2016 tarihlerinde

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ 1 ANKARA 2018 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 3 ( 02 Kasım 16 Kasım 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 06 Kasım Cuma günü, Enka Okulları 12. Cumhuriyet Koşusu nu gerçekleştirdik. 4. ve 5. sınıf öğrencilerinden 134 öğrencinin katıldığı yarışımız zevkli

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 27 Mart -17 Nisan 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 11-12 Nisan günlerinde Atatürk Olimpiyat Stadı nda İstanbul Ortaokullar Arası Puanlı Atletizm Yarışları yapıldı. Yarışmalara katılan öğrencilerimiz,

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU

2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU Sayfa1 2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU *TURNUVA 16 TAKIMDAN OLUŞACAKTIR. *TURNUVA 4 TEMMUZ 1 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEKTİR. *MÜSABAKALAR SALI ve PERŞEMBE GÜNLERİ

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 7 ( 04 Ocak 18 Ocak 2016 ) Sayfa 1 BASKETBOL ENKA SPOR (KULÜP) Küçük kulüp basketbol takımımız seri C grubundaki ilk maçını güçlü rakibi karşısında kaybetti. Enka 26 Bahçeşehir Yıldızları 74

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 12 Ocak 23 Ocak 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 22 Ocak Perşembe günü, Ataköy Aslı Çakır Alptekin Kapalı Atletizm Sahası nda, Avrupa Yakası İstanbul un En Hızlısı Yarışması Cheetos sponsorluğunda

Detaylı

BELEDİYESPOR FAALİYET RAPORU 2006

BELEDİYESPOR FAALİYET RAPORU 2006 2006 AMACI Şehrimiz gençliğinin tüzüğümüzde b u l u n a n b r a n ş l a r d a s p o r t i f faaliyetlerde bulunmasını sağlamak, sporu sevdirmek, spora yöneltmek, sporcuları eğitmek, sportif kültür ve bilincini

Detaylı

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol

Detaylı

14-15Temmuz/July Ödül / Prize TL

14-15Temmuz/July Ödül / Prize TL 14-15Temmuz/July Ödül / Prize 25.000TL www.cyprusoffshorefishing.com GOLD SPONSOR GOLD SPONSOR GOLD SPONSOR GOLD SPONSOR GOLD SPONSOR SILVER SPONSOR SILVER SPONSOR SILVER SPONSOR SILVER SPONSOR SILVER

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan ziyaret etti Kocadon u Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI Okulumuz sportif anlamda 2000 yılında okulumuza beden eğitimi öğretmeni olarak atanan Kubilay KIZILBUĞA ile başlamaktadır. Beden eğitimi öğretmenimizin üstün gayretleriyle

Detaylı

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI 1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI FUTBOL TURNUVASI 2013 ANKARA 1 KATILAN ÜNİVERSİTELER Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Fatih Üniversitesi

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ 1 ANKARA 2017 2 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 4 ( 16 Kasım 07 Aralık 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 30 Kasım Pazartesi günü, okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Kaymakamlık Kupası Kros Yarışları yapıldı. Yarışmaya okulumuzdan katılan öğrencilerimiz

Detaylı

Bodrum Karia Rotary Kulübü En İyi 32 Şubat Ayı Satranç Turnuvası

Bodrum Karia Rotary Kulübü En İyi 32 Şubat Ayı Satranç Turnuvası Bodrum Karia Rotary Kulübü En İyi 32 Şubat Ayı Satranç Turnuvası 15-16 Şubat 2014 tarihlerinde Avenue Bodrum AVM de gerçekleştirilen turnuvaya toplamda 31 sporcu katıldı. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 17 Şubat 02 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM ATLETİZM İSTANBUL ŞAMPİYONASI DENEME YARIŞLARI SONUÇLARI ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ

Detaylı

EK-3. İngilizce öğretmenimiz Serkan ŞİMŞEK sınıf öğretmenimiz Mesut DÜNDAR ı final setinde 3-1 yenerek şampiyon oldu.

EK-3. İngilizce öğretmenimiz Serkan ŞİMŞEK sınıf öğretmenimiz Mesut DÜNDAR ı final setinde 3-1 yenerek şampiyon oldu. EK-3 Turnuvaya 22 öğretmen katıldı. Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa DOĞAN yapılan turnuvanın özellikle öğrencileri masa tenisi sporuna teşvik açısından önemli olduğunu belirtti. Turnuva 08.01.2014 Çarşamba

Detaylı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: BODRUMSPOR BÜYÜKŞEHİR 2 2 MANİSA Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER:Halil Sayın (xx), Cemal Alpay (xx), Mustafa Gül(xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR:

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ OKULLARI Bülten No: 7 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL ORTAOKUL STREETBALL Streetball maçlarında, 8-B ile 8-C arasında oynanan üçüncülük dördüncülük maçını 10-9 luk skorla 8-B sınıfı kazandı.

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA 2017 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 13 Mart - 27 Mart 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 15 Mart Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi 18 Mart Atletizm Yarışları yapıldı. Ortaokul ve liseden toplam 15 öğrencimizin

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU

ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU Lütfü Yaman Spor Salonunda 18 Mart Pazar günü yapılan ve özel şirketlerin sosyal sorumluluk kapsamında bir araya gelerek, Paralimpik (Bedensel

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 16 ( 30 Mayıs 15 Haziran 2016 ) Sayfa 1 SPORCU ÖDÜL TÖRENİ 09 Haziran Perşembe günü, tüm okulun katılımı ile Sporcu Ödül Törenimizi coşku ile gerçekleştirdik. Atletizm, basketbol, eskrim, binicilik,

Detaylı

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA 2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul da hafta sonunda düzenlenen Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan yarışmalara katılan İZAK sporcusu Fatma Anter

Detaylı

ÖZEL SAİNT BENOİT FRANSIZ LİSESİ ATATÜRK Ü ANMA TURNUVASI 2013-2014

ÖZEL SAİNT BENOİT FRANSIZ LİSESİ ATATÜRK Ü ANMA TURNUVASI 2013-2014 ÖZEL ATATÜRK Ü ANMA TURNUVASI 2013-2014 Atatürk ü anma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz turnuvamıza katılan tüm okullara başarılar dileriz. KATILAN

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ Öğrenci Spor Müsabakaları

EGE ÜNİVERSİTESİ Öğrenci Spor Müsabakaları EGE ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 Öğrenci Spor Müsabakaları FAKÜLTE / YÜKSEKOKULLARARASI SPOR MÜSABAKALARI Etkinlik Adı: Fakülte / Yüksekokullararası II.Lig Erkekler Basketbol Müsabakaları 1 Etkinlik Tarihi:

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 16Mart 29 Mart 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 17 Mart Salı günü, okulumuz atletizm sahasında Çanakkale Şehitlerini Anma Atletizm Kros Yarışları yapıldı. Yarışlarda okulumuz küçükler ve yıldızlar

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 27 Şubat 13 Mart 2017 ) Sayfa 1 BASKETBOL LİSE BASKETBOL İlçe ve Özyeğin turnuvalarına hazırlanan basketbol takımımız Cent Koleji ile hazırlık maçı yaptı. KÜÇÜK BASKETBOL ENKA SPOR 56 CENT

Detaylı

Bodrumspor da kombine bilet alana forma hediye

Bodrumspor da kombine bilet alana forma hediye Bodrumspor da kombine bilet alana forma hediye Sezon öncesi son hazırlıklarını Afyon kampında tamamlayan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Cumartesi oynanacak Çatalcaspor maçı hazırlıkları için bugün topbaşı

Detaylı

Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü

Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü Dünya ikinciliği elde eden Lena Aylin Erdil, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret ederek başarılarına Başkan Kocadon un desteği

Detaylı

CHP: AYDINLIK TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM

CHP: AYDINLIK TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM CHP: AYDINLIK TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM Cumhuriyet Halk PArtisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen yazılı bir basın açıklaması yaparak 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerini değerlendirdi. Recai Seymen hyaptığı

Detaylı

14 ÜLKE SPORCULARI BODRUM DA

14 ÜLKE SPORCULARI BODRUM DA 14 ÜLKE SPORCULARI BODRUM DA Bodrum da düzenlenen, Bodrum International Optimist Regatta nın (BIOR) dördüncüsüne katılan sporcular renkli görüntülerin yaşandığı kortej yürüyüşünde bir araya geldi. Türkiye

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 (17 Mart - 30 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM İSTANBUL KÜÇÜKLER PUANLI ATLETİZM YARIŞLARI SONUÇLARI 24-25 MART 2014 ENKA ATLETİZM SAHASI ADI VE SOYADI LEYLA ÖZDOĞURAN LEYLA ÖZDOĞURAN SONUÇ YARIŞTIĞI

Detaylı

KATILAN OKULLAR. Ankara Özel Tevfik Fikret Anadolu Lisesi. Galatasaray Lisesi. İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi. İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi

KATILAN OKULLAR. Ankara Özel Tevfik Fikret Anadolu Lisesi. Galatasaray Lisesi. İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi. İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi 1 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz turnuvamıza katılan tüm okullara başarılar dileriz. KATILAN OKULLAR Ankara Özel Tevfik

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ

BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ Bodrum da bu yıl eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak olan Bahçeşehir Koleji, Bodrum Golf ve Tenis Kulübü işbirliğiyle tenis turnuvası düzenledi. Turnuvaya 100 ü çocuk

Detaylı

Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı

Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı FUTBOL TURNUVA YÖNETMELĠĞĠ Mütevelli Heyeti Onay Tarihi: 11.01.2009 Sayı: 02 BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı,

Detaylı

Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor

Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla bu yıl onuncusu düzenlenen Birimler arası Spor Şenliği

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER 1. Pamukkale Belediyesi 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Turnuvası Pamukkale

Detaylı

GÜNÜ NDE HÜZÜNE BOĞULDU

GÜNÜ NDE HÜZÜNE BOĞULDU FATMA GİRİK SEVGİLİLER GÜNÜ NDE HÜZÜNE BOĞULDU Ünlü Yeşilçam oyuncusu Fatma Girik hayat arkadaşı Memduh Ün ü sevgililer gününde yalnız bırakmadı. Yeşilçamın usta oyuncularından Fatma Girik, geçtiğimiz

Detaylı

FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI

FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI MÜSABAKA YÖNETMELİKLERİ VE OYUN KURALLARI Amaç Madde 1- Bu yönetmeliğin amacı FKMD AKPORT LOJİSTİK Halı Saha Turnuvasında oynanan tüm Halı Saha Futbol Müsabakalarının

Detaylı

KOCAELİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİ ARASI. KONU: Okul öncesinde okuyan öğrenciler arası yapılacak satranç yarışması MADDE 2

KOCAELİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİ ARASI. KONU: Okul öncesinde okuyan öğrenciler arası yapılacak satranç yarışması MADDE 2 KOCAELİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİ ARASI 4. GELENEKSEL SATRANÇ TURNUVASI ŞARTNAMESİ MADDE 1 KONU: Okul öncesinde okuyan öğrenciler arası yapılacak satranç yarışması MADDE 2 AMAÇ: Satranç figürlerinin ve satranç

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 (03 Mart - 16 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM İSTANBUL GENÇLER PUANLI ATLETİZM SALON YARIŞLARI SONUÇLARI 04-05 MART 2014 ASLI ÇAKIR A. ATLETİZM SALONU ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 14 ( 02 Mayıs 16 Mayıs 2016 ) Sayfa 1 10. SPOR FESTİVALİ Bu sene 10. sunu gerçekleştirdiğimiz Spor Festivalimiz, 2 Mayıs Pazartesi günü başladı. 4 Mayıs Çarşamba günü coşkulu bir törenle kapandı.

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 29 Şubat 14 Mart 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 01 Mart Salı günü Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda İstanbul En Hızlı Çocuk Yarışları yapıldı. Okulumuzdan yarışmaya katılmaya hak kazanan

Detaylı

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 5. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 5. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 5. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI ÖĞRENCİ BASKETBOL (24 Mart 11 Nisan 2014) 1. Eğitim Fakültesi 2. Orman Fakültesi 3. Fen Edebiyat Fakültesi

Detaylı

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI 1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2013 ANKARA 1 1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ TURNUVASI FİNAL 10 Mart 2013 Pazar, Saat:16.00 YF1-YF2 HACETTEPE-GATA 7-6 (penaltılarla) ÜÇÜNCÜLÜK

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTEN İ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTEN İ Bülten No: 12 ( 02 Mayıs 15 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 11. SPOR FESTİVALİ Festivalimizi 32 okuldan 450 öğrencinin katılımı ile başarı ile gerçekleştirdik. Sonuçları branşların altında bulabilirsiniz. ATLETİZM

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ

TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ THE MARMARA BAYK KIŞ TROFESİ IRC A SINIFININ TROFE KUPASI SAHİBİ FLAYING BOX -LEMON ARKAS TEKNESİ, IRC B SINIFININ TROFE KUPASI SAHİBİ LADY DENİZ TEKNESİ OLDU.

Detaylı

Bodrumlular, Vanlı şehit er i saha da andılar

Bodrumlular, Vanlı şehit er i saha da andılar Bodrumlular, Vanlı şehit er i saha da andılar Bodrum da düzenlenen Mahalleler Arası Kaymakamlık Futbol Turnuvası nda, Şırnak ın Cizre ilçesindeki terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan er Vedat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik. HALİÇ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE Sütlüce Mah. İmrahor Cad.

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik. HALİÇ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE Sütlüce Mah. İmrahor Cad. T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BE6PEPRU4* Sayı :88469847-821.03- Konu :Uluslararası Futbol Turnuvası (UniworldCup 2019) İVEDİ HALİÇ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE Sütlüce Mah. İmrahor

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ OKULLARI Bülten No: 8 ( 22 Aralık 2014 11 Ocak 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 24 Aralık Çarşamba günü atletizm sahamızda İlçe Atatürk Kros Yarışları yapıldı. Okulumuz ilkokul, ortaokul ve liseden 18 öğrenci ile

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ OKULLARI Bülten No: 7 ( 04 Ocak 16 Şubat 2014) Sayfa 1 ATLETİZM 22 Ocak Çarşamba günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Kapalı Atletizm Salonunda yapılan İstanbul un En Hızlısı Yarı Final Yarışmalarına katılmaya

Detaylı

3. Müsabakada takımlar sahaya 7 kişi çıkamaması durumunda sahaya en az 6 kişi ile çıkabilirler. Bu sayının altında takım sahaya çıkması durumunda

3. Müsabakada takımlar sahaya 7 kişi çıkamaması durumunda sahaya en az 6 kişi ile çıkabilirler. Bu sayının altında takım sahaya çıkması durumunda Üniversitemiz çalışanları arasında birlik ve beraberliği ile birimler arası kaynaşmayı sağlamak, çalışma motivasyonunu artırmak amacıyla SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI bünyesinde Personel Halı

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 7 ( 13 Şubat 27 Şubat 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 13 Şubat Pazartesi günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda İstanbul Avrupa Yakası Hızlı Çocuk Yarı Final Yarışları yapıldı. Yarışmalara

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 5 ( 07 Aralık 21 Aralık 2015 ) Sayfa 1 GENEL 11 Aralık Cuma günü, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri, Dünya Olimpiyat Komiteleri Birliği Yönetim Kurulu na seçilen ilk Türk spor

Detaylı

EN BÜYÜK BALIĞI, BODRUM DA ALP KIRŞAN VE EKİBİ YAKALADI

EN BÜYÜK BALIĞI, BODRUM DA ALP KIRŞAN VE EKİBİ YAKALADI EN BÜYÜK BALIĞI, BODRUM DA ALP KIRŞAN VE EKİBİ YAKALADI Bodrumda 29-30 ekim tarihlerinde düzenlenen 7. Bodrum Uluslararası Sportif Balıkçılık Turnuvası nda en büyük balık ödülünü Alp Kırşan ve ekibi kazandı.

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2013 2014 SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) nun ulusal düzeyde düzenlediği kupanın

Detaylı

KATILAN OKULLAR SPOR BRANŞLARI VE KATEGORİLER

KATILAN OKULLAR SPOR BRANŞLARI VE KATEGORİLER KATILAN OKULLAR Lisesi Fransız Lisesi Fransız Lisesi Saint Joseph Fransız Lisesi - İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi - İzmir Fransız Lisesi Sainte Pulchérie Fransız Lisesi Tevfik Fikret Lisesi - Ankara

Detaylı

TEKNEDE TAVLA TURNIVASI

TEKNEDE TAVLA TURNIVASI TEKNEDE TAVLA TURNIVASI Bodrum Modern Tavla ligi ekibi ve Delfi organizasyon sahibi girişimci işadamı Mehmet Dağoğlu tarafından deniz üstünde teknede tavla turnuvası gerçekleştirildi. Turnuvanın, çok sayıda

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

The Bodrum Cup kortejle başladı

The Bodrum Cup kortejle başladı The Bodrum Cup kortejle başladı Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

KATILAN OKULLAR BRANŞLAR KATEGORİLER

KATILAN OKULLAR BRANŞLAR KATEGORİLER 1 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize katılan tüm okullara başarılar dileriz. KATILAN OKULLAR Ankara Özel Tevfik

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor

Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla bu yıl onuncusu düzenlenen Birimler arası Spor Şenliği

Detaylı