Nasıl sipariş verebilirim? Sizi ziyaret edip ürünlerinizi görebilir miyim? Siparişimi ne kadar süre önce vermeliyim? Ödemeyi nasıl yapabilirim?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Nasıl sipariş verebilirim? Sizi ziyaret edip ürünlerinizi görebilir miyim? Siparişimi ne kadar süre önce vermeliyim? Ödemeyi nasıl yapabilirim?"

Transkript

1 Mutlu Dükkan ekibi olarak öncelikle bize ulaştığınız için çok teşekkür ederiz. İnternet sitemizde görmüş olduğunuz her bir ürün Zeynep Yümlü tarafından tek tek özenle tasarlanmakta ve yaratılmaktadır. Yoğun emek ve el işçiliği gerektiren bu ürünler daha sonra büyük bir titizlikle hazırlanarak beğeninize sunulmaktadır. Sevgi ile hazırlanmış ürünlerimizle özel günlerinizde sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Nasıl sipariş verebilirim? Siparişler sadece yoluyla kabul edilmektedir. Siteden beğenmiş olduğunuz bir modeli seçebilir veya kendinize özel bir tasarım hazırlanmasını isteyebilirsiniz. Ürünlerimiz sipariş üstüne ve tamamıyla kişiye özel olarak hazırlandığından ödeme yapılmadan sipariş kesin sayılmamakta ve tarih rezerve edilememektedir. Sizi ziyaret edip ürünlerinizi görebilir miyim? Tüm ürünler sipariş üstüne hazırlanıp taze bir şekilde sahiplerine teslim edilmektedir, bu yüzden hazırda ürün örnekleri bulunmayıp, pek çoğunun fotoğrafı İnternet sitemizde yayınlanmaktadır. Bu nedenle, Mutlu Dükkan ı ziyaret edip ürünleri görerek sipariş vermeniz maalesef mümkün değildir. Ancak ziyaretinizi tanışma veya model belirleme amacıyla gerçekleştirmenizden memnuniyet duyarız. Siparişimi ne kadar süre önce vermeliyim? Siparişinizi adresinize ulaşmasını istediğiniz tarihten en az 1-2 hafta önce kesinleştirmeniz gerekmektedir. Sipariş adedi arttıkça bu süre uzayabilmektedir. Zaman zaman yaşanan aşırı yoğunluk nedeniyle herhangi bir planlama sıkıntısı yaşamamak için siparişinizi mümkün olduğunca erken kesinleştirmenizde fayda vardır. Ödemeyi nasıl yapabilirim? Ödeme sadece banka hesabına yapılacak havale / EFT yoluyla kabul edilmektedir. Kredi kartı ile ödeme maalesef kabul edilmemektedir. Banka Hesap Bilgileri Mutlu Dükkan Pastacılık Ürünleri Zeynep Yümlü Halk Bankası - Perpa Şubesi Şube kodu: Hesap no: IBAN no: TR Herhangi bir karışıklık yaşamamak adına yapacağınız Havale / EFT sonrasında ile haber vermeniz rica olunur. Kargo gönderilerinde kurabiyelerin zarar görme riski var mıdır? Kargo gönderilerinde paketleme oldukça özen gösterilerek takviyeler yardımı ile yapılmasına rağmen ürünlerin hassas olması sebebiyle kargoda 1% bile olsa kurabiyelerde kırılma riski bulunmaktadır. Mutlu Dükkan, müşterilerinin şehiriçi veya şehirlerarası kargo siparişi verirken bu riski göz önünde bulundurduğu varsayılmaktadır. Size nasıl ulaşabilirim? Mutlu Dükkan Pastacılık Ürünleri - Zeynep Yümlü Adres : Vefa Deresi Sok. No:5 Gayrettepe İş Merkezi A Blok Giriş Kat, Gayrettepe, Şişli, İstanbul Telefon : 0 (212) ( sadece hafta arası 09:00-17:00 saatleri arasında ) info@mutludukkan.com İnternet Sitesi :

2 Teslimat Şekilleri Gayrettepe atölyeden elden teslim İstanbul içi özel araç ile gönderi Tüm Türkiye içi kargo ile gönderi Cupcake Sadece 12 adetlik setler halinde hazırlanmaktadır 3 boyutlu figür içeren cupcake ler hariç Standart Kurabiye Çubuklu Kurabiye Logo Baskılı Kurabiye Yenilebilir kâğıda baskı alınarak kurabiyenin üstüne uygulanan görseller için geçerlidir Büyük Boy Kurabiye ( 15 cm x 25 cm ) Büyük Boy Kurabiye Kavanozu Pasta Nikâh & Bebek Şekeri Teslimat Şekilleri Gayrettepe Atölyeden Elden Teslim: Sipariş verilen bütün ürünler İstanbul Gayrettepe de bulunan atölyemizden elden bizzat teslim alınabilmektedir. İstanbul İçi Özel Araç ile Gönderi: Talep edilmesi durumunda bütün ürünlerimiz beraber çalıştığımız nakliye firmasının özel araçları ile İstanbul il sınırları içerisindeki adreslere gönderilebilmektedir. Bakırköy Maltepe sınırları arasındaki mesafeler için gönderi ücreti standart olarak 70,00 TL olmaktadır. Bu mesafelerden daha uzak gönderiler için fiyat teklifi alınmasını rica ederiz. Tüm Türkiye için Kargo İle Gönderi: Pasta, çubuklu kurabiye ve 3 boyutlu figür içeren cupcake ler çok hassas oldukları için bu ürünler kargo ile gönderilememektedir. Bu ürünler bizzat İstanbul Gayrettepe de bulunan adresimizden elden teslim alınmalıdır. Bunların dışındaki diğer bütün ürünlerimiz kargo ile Türkiye nin her yerine alıcı ödemeli olarak gönderilebilmektedir. Kargo bedelinin alıcı tarafından değil de gönderen tarafından ödenmesini talep etmeniz durumunda kargonun 15,00 TL karşılığında Mutlu Dükkan tarafından ön ödemeli olacak şekilde gönderilmesi de mümkündür. Kargo gönderilerinde paketleme oldukça özen gösterilerek takviyeler yardımı ile yapılmasına rağmen hassas yapısından dolayı kurabiyelerin 1% bile olsa kargoda kırılma riski bulunmaktadır. Mutlu Dükkan, müşterilerinin şehiriçi veya şehirlerarası kargo siparişi verirken bu riski göz önünde bulundurduğu varsayılmaktadır.

3 Kurabiye & Cupcake Minimum sipariş ad. Ürün miktarı Fiyat (KDV dahil) Cupcake Sadece 12 adetlik setler halinde hazırlanmaktadır Standart Kurabiye Çubuklu Kurabiye Her 12 adet çubuklu kurabiye için 12 TL lik kovada sunum imkanı 24 adet 20 adet 24 adet adet 7,50 TL / adet adet 7,00 TL / adet 100 adet ve üstü 6,50 TL / adet adet (5-10 arası farklı model) 10,00 TL / adet adet (en fazla 5 farklı model) 7,00 TL / adet adet (en fazla 10 farklı model) 6,00 TL / adet 100 ad. ve üstü (en fazla 10 farklı model) 5,00 TL / adet adet (5-10 arası farklı model) 10,00 TL / adet adet (en fazla 5 farklı model) 7,00 TL / adet adet (en fazla 10 farklı model) 6,00 TL / adet 100 ad. ve üstü (en fazla 10 farklı model) 5,00 TL / adet Logo Baskılı Kurabiye Yenilebilir kâğıda baskı alınarak kurabiyenin üstüne uygulanan görseller için geçerlidir 50 adet 50 adet ve üstü 6,00 TL / adet Büyük Boy Kurabiye ( 15 cm x 25 cm ) 1 ya da daha fazla kişinin canlandırıldığı bir sahne veya; kişiye özel küçük detayların bulunduğu bir tasarım 1 adet 1 adet 250,00 TL / adet Büyük Boy Kurabiye Kavanozu 1 adet Yaklaşık 40 adet mini kurabiye içerir 250,00 TL / adet Fiyat ve Minimum Sipariş Adetleri Bazı detaylı modellerde işçiliğin yoğun olması sebebiyle fiyatlar değişkenlik gösterebilmektedir. Ör: Çöp adamlı kurabiyeler veya 3 boyutlu insan figürü içeren cupcake ler Arzu edildiği takdirde herhangi bir ekstra ücret talep edilmeden kurabiyelerin çubuklu olacak şekilde hazırlanması mümkündür. Ancak sunumun renkli kovalarda talep edilmesi durumunda her 12 adet çubuklu kurabiye için 12 TL lik ekstra bir kova maliyeti oluşmaktadır. Standart kurabiyeler için minimum sipariş miktarı 20 adettir, çubuklu kurabiyeler için ise bu miktar 24 adettir. Cupcake ler için minimum sipariş miktarı 24 adettir ve sadece 12 adetlik setler halinde hazırlanabilmektedir. Lezzet, Sunum ve Saklama Şartları Kurabiyelerin içeriğinde genellikle yoğun vanilya aroması kullanılmaktadır. Ancak, arzu edildiği takdirde tarçın aroması da eklenebilmektedir. Cupcake lerin içeriği tereyağlı ve çikolatalı ıslak brownie kekler ile bu keklerin içine enjekte edilen bitter Belçika çikolatasından oluşmaktadır. Kurabiyeler şeffaf ambalajlarda tek tek poşetlenmiş ve kurdelelenmiş şekilde sunulmaktadır. Ürünlerimiz sağlam, dayanıklı ve hediye paketi şıklığında özel olarak tasarlanmış Mutlu Dükkan kutularında sunulmaktadır. Kuru ve serin bir ortamda saklandığı takdirde kurabiyelerin dayanma süresi 3-4 haftadır. Cupcake lerin dayanma süresi ise 3-4 gündür. Kurabiye ve cupcake lerin buzdolabında saklanması önerilmemektedir.

4 Pasta Şekil Minimum sipariş mik. Fiyat (KDV dahil) Pasta - 2 boyutlu yassı tasarım 3 boyutlu figür içermeyen pastalardır. Tasarım genel olarak 2 boyutludur ve pastaya yukarıdan bakıldığı zaman görülmektedir sadece yuvarlak 20 dilim (20 kişilik) Dilim Fiyatı: 16 TL Pasta - 3 boyutlu tasarım 3 boyutlu figür içeren pastalardır sadece yuvarlak 20 dilim (20 kişilik) Dilim Fiyatı: TL + her 3 boyutlu figür için 50 TL Fiyat ve Minimum Sipariş Adetleri 2 boyutlu yassı süsleme ile tasarlanmış pastalarda dilim fiyatı 16 TL dir. 3 boyutlu figür içeren pastalarda dilim ücreti pastaların çevresindeki süslemenin yoğunluğuna bağlı olarak 12 TL ile 24 TL arasında değişkenlik göstermektedir. Çok basit bir çevre süslemesi içeren 3 boyutlu pastalar için dilim ücreti 12 TL dir. Beğendiğiniz pastanın kesin ücretini öğrenmek için pastanın görselini bizimle paylaşmanızı rica ederiz: info@mutludukkan.com 3 boyutlu figür içeren pastalarda kullanılan her 3 boyutlu figür için pasta fiyatına ekstra 50 TL eklenmektedir. Ör: gelin ve damat figürleri içeren 20 kişilik pasta fiyatı = ( 20 dilim x 12 TL ) + 50 TL + 50 TL = 340 TL Pastalar için minimum sipariş miktarı 20 dilimdir. (20 kişilik) Pastalarımız 20, 30, 40 veya daha fazla kişilik olmaktadır. Ara porsiyonlar için sipariş alınmamaktadır. Şekil, Lezzet, Sunum ve Saklama Şartları Pastalarımız sadece yuvarlak şekilde çalışılmaktadır. Yuvarlak şekil dışında pasta hazırlığımız bulunmamaktadır. Pastalarımız standart yerli pastalardan farklı olarak Amerikan tarzında ve daha yüksek olacak şekilde hazırlanmaktadır. Her bir pasta katının yüksekliği yaklaşık cm dir. 30 dilim ve üzeri pastalar herhangi bir ekstra ücret talep edilmeden 2 katlı olarak hazırlanmaktadır. 50 dilim ve üzeri pastalar ise herhangi bir ekstra ücret talep edilmeden 3 katlı olarak hazırlanmaktadır. Pastaların içeriği tereyağlı ve çikolatalı ıslak brownie kek ile bu kekin katları arasına konulan bitter Belçika çikolatasından oluşmaktadır. Ayrıca pastanın çevresi de yine bitter Belçika çikolatası ile kaplanmaktadır. Pastalarımız dilimlenmeden önce KESİNLİKLE buzdolabına konulmamalıdır. Servis sonrası ise buzdolabında muhafaza edilebilir. Cupcake ve Pasta Kulesi (Tower) Cupcake kulesinde en üst kata konulan pasta 20 kişilik (dilim) olmaktadır. Cupcake kulesinde sunumun dolgunluğu bakımından en az 24 adet cupcake kullanılması önerilmektedir. Cupcake kulesinde kullanılan stant 6 katlıdır. Sipariş edilen cupcake miktarına uygun olarak kat sayısında ayarlama yapılması mümkündür. Cupcake standı ücretsiz olarak ürünlerle birlikte organizasyon sahibine teslim edilir. Organizasyon sonrasında standın Gayrettepe, Şişli adresimize elden iade edilmesi ya da kargo ile gönderilmesi gerekmektedir. Cupcake standında meydan gelebilecek herhangi bir hasar ya da parça kaybı durumunda organizasyon sahibi 300 TL lik stant bedelini ödemekle yükümlüdür. Standın mekânda kurulumu organizasyon sahibi tarafından yapılır. Standın kurulumu için destek istenmesi durumunda 200 TL lik ekstra bir ücret uygulanmaktadır.

5 Nikah Şekeri & Bebek Şekeri Minimum sipariş ad. Ürün miktarı Fiyat (KDV dahil) Mini Boy Kavanoz 2 adet kalp şeklinde kurabiyeli 100 adet adet 6,00 TL / adet 250 adet ve üstü 5,00 TL / adet Mini Boy Kavanoz 2 adet Pelit tipi badem şekerli 100 adet adet 6,00 TL / adet 250 adet ve üstü 5,00 TL / adet Mini Boy Kavanoz kurdeleli ve etiketli içi boş 100 adet adet 5,00 TL / adet 250 adet ve üstü 4,00 TL / adet Fiyat ve Minimum Sipariş Adetleri Standart mini boy kavanozlarda nazar boncuğu bulunmamaktadır. Kavanozlarda nazar boncuğu talep edilmesi durumunda her bir nazar boncuğu için 1,00 TL lik ekstra bir maliyet oluşmaktadır. Mini boy kavanozlar için minimum sipariş miktarı 100 adettir. Etiket Tasarımı ve Basımı Kavanoz kapaklarında kullanılacak etiketler, siparişin kesinleşmesinden sonra müşteri talep ve isteklerine uygun olacak şekilde tasarlanmaktadır. Dijital ortamda tasarlanan etiketler matbaada basıma gönderilmeden önce mutlaka müşteriden onay alınmaktadır. Onay alınmamış tasarımlar kesinlikle matbaaya basıma gönderilmemektedir. Lezzet, Sunum ve Saklama Şartları Kalp şeklinde kurabiyelerin içeriğinde genellikle yoğun vanilya aroması kullanılmaktadır. Ancak, arzu edildiği takdirde tarçın aroması da eklenebilmektedir. Ürünlerimiz sağlam, dayanıklı ve hediye paketi şıklığında özel olarak tasarlanmış Mutlu Dükkan kutularında sunulmaktadır. Kuru ve serin bir ortamda saklandığı takdirde kalp şeklindeki kurabiyelerin dayanma süresi 3-4 haftadır. Kalp şeklindeki kurabiyelerin buzdolabında saklanması önerilmemektedir. Kuru ve serin bir ortamda saklandığı takdirde Pelit tipi badem şekerinin dayanma süresi 8 9 haftadır. Pelit tipi badem şekerinin buzdolabında saklanması önerilmemektedir.

6 Sıkça Sorulan Sorular - 1 Ürünleriniz ev yapımı mı? İnternet sitemizde görmüş olduğunuz her bir ürün Zeynep Yümlü tarafından tek tek özenle tasarlanmakta ve yaratılmaktadır. Yoğun emek ve el işçiliği gerektiren bu ürünler daha sonra Zeynep Yümlü nün İstanbul Gayrettepe de bulunan atölyesinin mutfağında büyük titizlikle hazırlanmaktadır. Kullandığınız malzemeler yenilebilir mi? Ürünlerimiz tamamıyla yenilebilir malzemelerden hazırlanmaktadır. Kullandığınız malzemeler ne kadar kaliteli? Mutlu Dükkan olarak sizlere görünüşleri kadar tatları da güzel ürünler sunmayı hedeflemekteyiz. Bu nedenle, ürünlerimizin içeriğinde kullanılan un, şeker, tereyağı, çikolata ve benzeri malzemeler evlerimizde tükettiğimiz gibi en kaliteli markalar arasından seçilmektedir. Süslemede kullanılan malzemeler ise çoğunlukla yurtdışından temin edilmekte olup gıda süslemede uzman dünyaca ünlü firmaların ürünleri tercih edilmektedir. Ürünlerin lezzetleri konusunda bilgi verebilir misiniz? Kurabiyelerde genellikle yoğun vanilya aroması kullanılmaktadır. Ancak, arzu edildiği takdirde tarçın aroması da eklenebilmektedir. Pasta ve cupcake lerin içeriği ise tereyağlı ve çikolatalı brownie kekler ile bu keklerin içine enjekte edilen Belçika çikolatalı bitter ganaj dan oluşmaktadır. Nasıl sipariş verebilirim? Siparişler sadece yoluyla kabul edilmektedir. Siteden beğenmiş olduğunuz bir modeli seçebilir veya kendinize özel bir tasarım hazırlanmasını isteyebilirsiniz. Özel tasarım ürünlerin detaylarını size nasıl iletebilirim? Bu bilgileri size göndereceğimiz Sipariş Formu na girerek yoluyla bize ulaştırabilirsiniz. Ancak bu bilgilerin mümkün olduğunca kısa ve öz şekilde aktarılmasını rica ediyoruz. Sizi ziyaret edip ürünlerinizi görebilir miyim? Tüm ürünler sipariş üstüne hazırlanıp taze bir şekilde sahiplerine teslim edilmektedir, bu yüzden hazırda ürün örnekleri bulunmayıp, pek çoğunun fotoğrafı İnternet sitemizde yayınlanmaktadır. Bu nedenle, Mutlu Dükkan ı ziyaret edip ürünleri görerek sipariş vermeniz maalesef mümkün değildir. Ancak ziyaretinizi tanışma veya model belirleme amaçlı gerçekleştirmenizden memnuniyet duyarız. Siparişimi ne kadar zaman önce vermeliyim? Siparişinizi adresinize ulaşmasını istediğiniz tarihten en az 1-2 hafta önce kesinleştirmiş olmanız gerekmektedir. Sipariş adedi arttıkça bu süre uzayabilmektedir. Zaman zaman oluşan aşırı yoğunluk nedeniyle herhangi bir planlama sıkıntısı yaşamamak için siparişinizi mümkün olduğunca erken kesinleştirmenizde fayda vardır. Ödeme nasıl yapılır? Ödeme sadece banka hesabına yapılacak havale / EFT yoluyla kabul edilmektedir. Kredi kartı ile ödeme maalesef kabul edilmemektedir. Ödeme yapılmadan da siparişim kesinleşmiş sayılır mı? Ürünlerimiz sipariş üstüne ve tamamıyla kişiye özel olarak hazırlandığından ödeme yapılmadan sipariş kesin sayılmamakta ve tarih rezerve edilmemektedir. Ürünlerinizi ne tip ambalaj ya da paketlerde sunuyorsunuz? Ürünlerimiz standart olarak sağlam, dayanıklı ve hediye paketi şıklığında özel olarak tasarlanmış Mutlu Dükkan kutularında sunulmaktadır. Fiyatlarımıza kurabiyelerin tek tek şeffaf ambalajlarda poşetlenmesi ve kurdelelenmesi de dahildir.

7 Sıkça Sorulan Sorular - 2 Ürünlerinizi standart dışı özel ambalaj ya da paketlerde sunma imkânınız var mıdır? Arzu edildiği takdirde herhangi bir ekstra ücret talep edilmeden kurabiyelerin çubuklu olacak şekilde hazırlanması mümkündür. Ancak sunumun renkli kovalarda talep edilmesi durumunda her 12 adet çubuklu kurabiye için 12 TL lik ekstra bir kova maliyeti oluşmaktadır. İstanbul içi adreslere gönderi yapabiliyor musunuz? Talep edilmesi durumunda bütün ürünlerimiz beraber çalıştığımız nakliye firmasının özel araçları ile İstanbul il sınırları içerisindeki adreslere gönderilebilmektedir. Bakırköy Maltepe sınırları arasındaki mesafeler için gönderi ücreti standart olarak 70,00 TL olmaktadır. Bu mesafelerden daha uzak gönderiler için fiyat teklifi alınmasını rica ederiz. Kargo ile gönderi yapabiliyor musunuz? Pasta, çubuklu kurabiye ve 3 boyutlu figür içeren cupcake ler çok hassas oldukları için bu ürünler kargo ile gönderilememektedir. Bu ürünler bizzat İstanbul Gayrettepe de bulunan adresimizden elden teslim alınmalıdır. Bunların dışındaki diğer bütün ürünlerimiz kargo ile Türkiye nin her yerine alıcı ödemeli olarak gönderilebilmektedir. Kargo bedelinin alıcı tarafından değil de gönderen tarafından ödenmesini talep etmeniz durumunda kargonun 15,00 TL karşılığında Mutlu Dükkan tarafından ön ödemeli olacak şekilde gönderilmesi de mümkündür. Kargo gönderilerinde kurabiyelerin kırılma riski var mıdır? Kargo gönderilerinde paketleme oldukça özen gösterilerek takviyeler yardımı ile yapılmasına rağmen hassas yapısından dolayı kurabiyelerin 1% bile olsa kargoda kırılma riski bulunmaktadır. Mutlu Dükkan müşterilerinin şehiriçi veya şehirlerarası kargo siparişi verirken bu riski göz önünde bulundurduğu varsayılmaktadır. Asker gönderileri hakkında bilgi alabilir miyim? Çoğunlukla askeri birlikler direk kargo teslimatı kabul etmemektedir. Bu nedenle asker kargoları birliğe en yakın şubeye gönderilmekte ve askerdeki alıcının paketini hafta sonu kargo şubesinden teslim alması mümkün olmaktadır. Kargo bedelinin alıcı tarafından değil de gönderen tarafından ödenmesini talep etmeniz durumunda kargonun 15,00 TL karşılığında Mutlu Dükkan tarafından ön ödemeli olacak şekilde gönderilmesi de mümkündür. teşekkür ederiz

Nasıl sipariş verebilirim? Sizi ziyaret edip ürünlerinizi görebilir miyim? Siparişimi ne kadar süre önce vermeliyim? Ödemeyi nasıl yapabilirim?

Nasıl sipariş verebilirim? Sizi ziyaret edip ürünlerinizi görebilir miyim? Siparişimi ne kadar süre önce vermeliyim? Ödemeyi nasıl yapabilirim? Mutlu Dükkan ekibi olarak öncelikle bize ulaştığınız için çok teşekkür ederiz. İnternet sitemizde görmüş olduğunuz her bir ürün Zeynep Yümlü tarafından tek tek özenle tasarlanmakta ve yaratılmaktadır.

Detaylı

Değerli dostlarımız ile geldiğimiz bu noktada OSKAR ailesi olarak sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Değerli dostlarımız ile geldiğimiz bu noktada OSKAR ailesi olarak sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. 36 yıl önce başladığımız bu yolculuk şimdi, bütün heyecanı ve güzellikleri ile devam ediyor. Bu uzun yolculuğumuz da siz değerli müşterilerimizin bize olan desteği ve sevgisi ile bugünlere ulaştık. OSKAR

Detaylı

1- Bize biraz kendinizden bahseder misiniz? Bu işe nasıl başladınız?

1- Bize biraz kendinizden bahseder misiniz? Bu işe nasıl başladınız? 1- Bize biraz kendinizden bahseder misiniz? Bu işe nasıl başladınız? Ben Merve Yıldız Topal.1985 kayseri doğumluyum.uzun bir iş hayatım olduktan sonra oğlum doğduktan sonra iş hayatını bıraktım. Evde ne

Detaylı

Faruk Güllüoğlu nun özenle hazırladığı ve her zevke uygun tatlarla dolu Sevgililer Günü

Faruk Güllüoğlu nun özenle hazırladığı ve her zevke uygun tatlarla dolu Sevgililer Günü Sevgililer Gününde Faruk Güllüoğlu ndan Sıcacık Kalpler! Faruk Güllüoğlu nun özenle hazırladığı ve her zevke uygun tatlarla dolu Sevgililer Günü hediyeleri sevenlerle buluşmayı bekliyor. Faruk Güllüoğlu

Detaylı

EL YAPIMI RENKLİ VAZOLARDA SUKULENTLER

EL YAPIMI RENKLİ VAZOLARDA SUKULENTLER EL YAPIMI RENKLİ VAZOLARDA SUKULENTLER Farklı renklerde el yapımı vazolara ekilmiş çeşit çeşit sukulent ile hazırlanmış şık bir yılbaşı hediyesi. Sukulentler stok durumuna göre farklılık gösterebilir.

Detaylı

Kurslar Hakkında Genel Bilgi. Kurs Rezervasyonu ve Ücret İadesi. Ödeme Şekli. Uyarılar. İletişim Bilgileri

Kurslar Hakkında Genel Bilgi. Kurs Rezervasyonu ve Ücret İadesi. Ödeme Şekli. Uyarılar. İletişim Bilgileri Kurslar Hakkında Genel Bilgi Eğitimlerimiz pasta, figür, çiçek, cupcake, kurabiye, makaron, çikolata ve şekersiz tatlılar kursları olmak üzere 8 ana başlıkta toplanmaktadır. Kurslarımız sırasında katılımcılara

Detaylı

E-100. Bonbon Şeker Bonbon Candy

E-100. Bonbon Şeker Bonbon Candy 2 Bonbon șekerlerin ağırlığı 3,2 gr. olup, minimum sipariș miktarı 25 Kg.'dır. Firmanızın logosuna özel grafi k çalıșmaları yapılarak onayınıza sunulmakta ve üretim sürecine geçilmektedir. İster karıșık

Detaylı

Ankara Barosu na kayıtlı avukatlara, Patiswiss ürünlerini %30 indirimle sunmaktayız.

Ankara Barosu na kayıtlı avukatlara, Patiswiss ürünlerini %30 indirimle sunmaktayız. Ankara Barosu na kayıtlı avukatlara, Patiswiss ürünlerini %30 indirimle sunmaktayız. Pandora Kutu Tipi Madlen Pralin (Spesiyal) Lezzet Bahçesi 500 52,50 75,00 59,50 85,00 63,00 90,00 750 77,00 110,00 98,00

Detaylı

www. promedyatanitim.com ÜRÜN KODU 02 OFSET + LAMİNASYON + EMPRENYE OTO KOKUSU

www. promedyatanitim.com ÜRÜN KODU 02 OFSET + LAMİNASYON + EMPRENYE OTO KOKUSU ÜRÜN KODU 02 OFSET + LAMİNASYON + EMPRENYE OTO KOKUSU Ürün Özellikleri : 1. Hamur kağıda baskı yapılıp, Emprenye (Emici Özelliğe Sahip) kartonlara sıvama yapılarak üretilmektedir. Ürünler tek tek lastiklenmiş

Detaylı

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir?

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Hayatımızın en değerli varlığıdır anneler. O halde onlara verdiğimiz hediyelerinde manevi bir değeri olmalıdır. Anneler için hediyenin maddi değeri değil

Detaylı

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 SPONSORLUK OLANAKLARI SPONSORLARA SAĞLANACAK ORTAK HİZMETLER Yaka Kartı Sponsoru veya Kayıt Alanı Sponsoru olarak HPKON 2017 Fuarı na katılan

Detaylı

KURYE KARGO TOPLU DAĞITIM

KURYE KARGO TOPLU DAĞITIM KURYE KARGO TOPLU DAĞITIM KURUMSAL 0850 495 00 26 hakkımızda AN KURYE; 2012 yılında taşımacılık sektörünün Toplu dağıtım, gün içi kurye, yurtdışı kurye ve yurtiçi kargo segmentinde hizmet üretmek amacıyla

Detaylı

GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ SATIŞ ŞARTLARI SİPARİŞ ŞARTLARI TESLİMAT ŞARTLARI

GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ SATIŞ ŞARTLARI SİPARİŞ ŞARTLARI TESLİMAT ŞARTLARI 2016 FİYAT LİSTESİ GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ Fiyatlar 31.12.2015 tarihine kadar geçerlidir. Maliyetler Dolar kuruna göre yapılmıştır. Dolar kuru 3.20 TL. yi geçtiği takdirde fiyat değişikliği yapılacaktır.

Detaylı

YILBAŞI KATALOĞU. İyiliklerle dolu bir yıl dileriz...

YILBAŞI KATALOĞU. İyiliklerle dolu bir yıl dileriz... YILBAŞI KATALOĞU İyiliklerle dolu bir yıl dileriz... Bu yılbaşında iyi şeyler dükkanından iyilik beğenin! LSV İyi Şeyler Dükkanı nın birbirinden güzel ürünleri arasından hem kendiniz hem de sevdikleriniz

Detaylı

Kremalar; pastacılıkta hemen hemen tüm çeşitlerde lezzet vermek, dolgu yapmak, süslemek ve pastanın kurumasına karşı koruyucu bir tabaka oluşturmak

Kremalar; pastacılıkta hemen hemen tüm çeşitlerde lezzet vermek, dolgu yapmak, süslemek ve pastanın kurumasına karşı koruyucu bir tabaka oluşturmak Kremalar; pastacılıkta hemen hemen tüm çeşitlerde lezzet vermek, dolgu yapmak, süslemek ve pastanın kurumasına karşı koruyucu bir tabaka oluşturmak için kullanılan temel ürünlerden birisidir. Pastacı kreması,

Detaylı

Kurslar Hakkında Genel Bilgi. Kurs Rezervasyonu ve Ücret İadesi. Ödeme Şekli. Uyarılar. İletişim Bilgileri

Kurslar Hakkında Genel Bilgi. Kurs Rezervasyonu ve Ücret İadesi. Ödeme Şekli. Uyarılar. İletişim Bilgileri Kurslar Hakkında Genel Bilgi Eğitimlerimiz pasta, figür, çiçek, cupcake, kurabiye, makaron ve beze kulesi kursları olmak üzere 7 ana başlıkta toplanmaktadır. Kurslarımız sırasında katılımcılara ürünlerin

Detaylı

YAYINDA KUZEYPET. b2b.kuzeypet.com.

YAYINDA KUZEYPET. b2b.kuzeypet.com. B2B KUZEYPET YAYINDA Kuzeypet markaları olan Nestle Purina ProPlan, Ferplast, EverClean, Viyo ve Nutrivet ürünlerini artık online olarak sipariş verebileceksiniz. Ayrıca tüm kampanyalarımızı anında B2B

Detaylı

Kongreyi Mardin Artuklu Üniversitesinde yapacagiz. Detaylı bilgilere www.mezopotamyatipkongresi.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Kongreyi Mardin Artuklu Üniversitesinde yapacagiz. Detaylı bilgilere www.mezopotamyatipkongresi.org adresinden ulaşabilirsiniz. SPONSORLUK DOSYASI Değerli Meslektaşlar, Sizleri 15-17 Mayıs 2014 tarihlerinde Mardin de yapılacak olan VI. Mezopotamya Tıp Kongresine (VI MMC) davet etmek istiyoruz. Gelecek kongremizi uluslararası ve

Detaylı

SENTIDO BELLAZURE da HER ŞEY DAHİL FIRSATI

SENTIDO BELLAZURE da HER ŞEY DAHİL FIRSATI 2016 SEZONU KONAKLAMA BEDELLERİ Rezervasyon işlemi öncesinde, 2016 sezonu genel kullanma şartları dosyasındaki açıklamaları da dikkatlice okumanızı önemle rica ederiz. Her şey Dahil Paketlerimiz SENTIDO

Detaylı

KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU

KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU Genel Tanımlar Mobil Telekom Tanıtım Ticari Şirket Bilgileri Kargo Gönderim Bilgileri Ticari Banka Hesapları Kurumsal Kimlik Çalışmaları Çözüm Ortakları İş Takibi ve Personel

Detaylı

AKYARLAR da YENİ FIRSAT SENTIDO BELLAZURE

AKYARLAR da YENİ FIRSAT SENTIDO BELLAZURE 2015 SEZONU KONAKLAMA BEDELLERİ Rezervasyon işlemi öncesinde, 2015 sezonu genel kullanma şartları dosyasındaki açıklamaları da dikkatlice okumanızı önemle rica ederiz. Her şey Dahil Paketlerimiz AKYARLAR

Detaylı

neden biz? fabrikaların en tatlısı lezzet motivasyon yaratıcılık meslek edinme özel günler 01 el yapımı çikolata 02 kurumsal workshoplar

neden biz? fabrikaların en tatlısı lezzet motivasyon yaratıcılık meslek edinme özel günler 01 el yapımı çikolata 02 kurumsal workshoplar neden biz? lezzet motivasyon yaratıcılık meslek edinme özel günler 01 el yapımı çikolata 02 kurumsal workshoplar 03 bireysel workshoplar 04 çikolata akademisi 05 diğer markalarımız cupcake sepeti aldente

Detaylı

7,90TL +KDV 8,90TL +KDV 9,25TL +KDV 9,75TL +KDV CAM PLAKET 1. GRUBU P-101 P-103 P-102 P-104 P-107 P-106 P-105 P-108 P-109 P-110 P-112 P-111 P-114

7,90TL +KDV 8,90TL +KDV 9,25TL +KDV 9,75TL +KDV CAM PLAKET 1. GRUBU P-101 P-103 P-102 P-104 P-107 P-106 P-105 P-108 P-109 P-110 P-112 P-111 P-114 2017 Fiyat Listesi CAM PLAKET 1. GRUBU P-101 7,90TL P-102 7,90TL P-103 7,90TL P-104 7,90TL P-105 7,90TL P-106 7,90TL P-107 8,90TL P-108 8,90TL P-109 8,90TL P-110 8,90TL P-111 9,25TL P-112 9,25TL P-113

Detaylı

Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji. Erişilebiliriz: Size çok yakınız

Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji. Erişilebiliriz: Size çok yakınız Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Sepaş Enerji, elektrik piyasası kanunu gereğince, dağıtım ve perakende satış faaliyetlerinin ayrı tüzel kişilikler altında yürütülmesi zorunluluğu nedeniyle, hukuki

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :21. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 23-26 Nisan tarihleri arasında Perissia Otel Kapadokya da gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez Oteli

Detaylı

Renkli lezzetlerin vazgeçilmez dünyasına hoşgeldiniz.

Renkli lezzetlerin vazgeçilmez dünyasına hoşgeldiniz. En renkli lezzetler Renkli lezzetlerin vazgeçilmez dünyasına hoşgeldiniz. Bir badem tanesi ile başsladı bu renkli hikaye... Hikayemiz; evvel zaman içinde ekilen bir badem tohumuyla başladı. Özveriyle

Detaylı

MUTLU YILLAR 2019 YENİ YIL KOLEKSİYONU

MUTLU YILLAR 2019 YENİ YIL KOLEKSİYONU MUTLU YILLAR 2019 YENİ YIL KOLEKSİYONU Yepyeni bir yıla, yeni umutlarla girerken bu mutluluğu aileniz, arkadaşlarınız ve iş ortaklarınız ile paylaşma heyecanınıza PELİT in sizlere sunduğu kaliteli, ayrıcalıklı

Detaylı

Müşterilerinizi Mutlu Etmenin 7 Yolu. OLCAY KÜK -

Müşterilerinizi Mutlu Etmenin 7 Yolu. OLCAY KÜK - Müşterilerinizi Mutlu Etmenin 7 Yolu OLCAY KÜK - www.olcaykuk.com Her koşulda iyi niyetinizi gösterin. Satın alma sonrası müşterileriniz ile olan diyaloglarınız onların size olan güvenini %70 oranında

Detaylı

KATILIM BAŞVURU FORMU

KATILIM BAŞVURU FORMU KATILIM BAŞVURU FORMU ITM 2020 ye katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %20 sini başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup gönderen firmalara,

Detaylı

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ANALİZİ TALEP EDENİN Adı, Soyadı: Kurum/Kuruluş/Üniversite, Fakülte, Bölüm: Tel: E-posta: Analiz İsmi ve Miktarı/Adedi: FATURA BİLGİLERİ Verilen Hizmetin Ödemesinin Yapılacağı Kaynak: Bireysel Diğer Üniversite

Detaylı

Dünyada otomatlar. İçindekiler:

Dünyada otomatlar. İçindekiler: Dünyada otomatlar İçindekiler: 1. Dünyada Otomatlar 2. Türkiye de Jetbite Jetomat nedir? Jetomatlar neden çok sevildi? Klasik severler için Jetbite Uygulama ve kullanım şekli İlkeler Hedefler 3. Ürünler

Detaylı

Kurumsal Tanıtım. We are working for your success

Kurumsal Tanıtım. We are working for your success Kurumsal Tanıtım We are working for your success Kurumsal Kurumsal Firmamız 1955 yılından bu yana Elektrik ve Aydınlatma sektöründe faaliyet göstermektedir. Kurucumuz Orhan KURTULUŞ kentimizin ve sektörümüzün

Detaylı

HPKON 2014. ULUSLARARASI KATILIMLI VII. ULUSAL HİDROLİK PNÖMATİK KONGRESİ ve SERGİSİ 22-25 Ekim 2014 Askeri Müze ve Kültür Sitesi Harbiye / İSTANBUL

HPKON 2014. ULUSLARARASI KATILIMLI VII. ULUSAL HİDROLİK PNÖMATİK KONGRESİ ve SERGİSİ 22-25 Ekim 2014 Askeri Müze ve Kültür Sitesi Harbiye / İSTANBUL HPKON 2014 ULUSLARARASI KATILIMLI VII. ULUSAL HİDROLİK PNÖMATİK KONGRESİ ve SERGİSİ 22-25 Ekim 2014 Askeri Müze ve Kültür Sitesi Harbiye / İSTANBUL VII. ULUSAL HİDROLİK PNÖMATİK KONGRESİ VE SERGİSİ AÇIKHAVA

Detaylı

ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271

ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271 ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271 26 28 Ocak 2016 tarihleri arasında Suudi Arabistan ın Cidde şehrinde düzenlenecek olan Automechanika Jeddah 2016 fuarına Uludağ

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

Sponsorluk ve Reklam Dosyası. Fuarcılık ve Organizasyon

Sponsorluk ve Reklam Dosyası. Fuarcılık ve Organizasyon Sponsorluk ve Reklam Dosyası 2016 İstanbul Airshow 27-30 Eylül 2018 Atatürk Havalimanı Sponsorluk ve Reklam Sponsorluk ve reklam başvurusu için dosyanın ekinde ki Sponsorluk ve Reklam Başvuru Formu doldurup

Detaylı

MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI

MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE 06-09 NİSAN 2017 MARDİN FUAR ALANI www.mardinfuarlari.com www.zümrütfuarcilik.com.tr Organizasyon

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 2015 EK LİSTE

FİYAT LİSTESİ 2015 EK LİSTE FİYAT LİSTESİ 2015 EK LİSTE Genel Şartlar Bu fiyat listesi Şubat 2015 te yayınlanan fiyat listesi temel alınarak hazırlanmıştır. Ürün kodları yanında verilen sayfa sayısı Şubat 2015 fiyat listesinde ürünün

Detaylı

Expedia Collect Rezervasyonlarının Yönetilmesi

Expedia Collect Rezervasyonlarının Yönetilmesi Expedia ile İşbirliği Expedia Collect Rezervasyonlarının Yönetilmesi Expedia Virtual Card İçindekiler Expedia Collect Rezervasyon Süreci 3 Expedia Virtual Card 4 Rezervasyon Değişiklikleri 6 Destek 7 2

Detaylı

NASIL KOMİSYONLU SATIŞ YAPABİLİRİM?

NASIL KOMİSYONLU SATIŞ YAPABİLİRİM? Merhaba Sitemize HOŞGELDİNİZ Bu sayfamızda Komisyonlu satış ile ilgili aklınıza takılabilecek tüm sorulara cevap bulabilirsiniz. Yoğunluktan ötürü mesajlara sürekli bakmadığımız için bu bilgilendirme Dokümanının

Detaylı

Promosyon Fiyat Listesi

Promosyon Fiyat Listesi Promosyon Fiyat Listesi Masa Setleri 03 14011 VIP Ahşap Masa Seti 140,00 03 10100 VIP Ahşap Masa Seti 190,00 04 13005 VIP Ahşap Masa Seti 135,00 04 15004 VIP Ahşap Masa Seti 110,00 05 14005 VIP Ahşap Masa

Detaylı

ÖZEL DERSHANELER VE ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI BİRLİĞİ DERNEĞİ

ÖZEL DERSHANELER VE ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI BİRLİĞİ DERNEĞİ 2014-2015 Öğretim Yılı TÜRKİYE GENELİ DENEME SINAVLARI YÖNERGESİ İŞ TAKVİMİ ÖZEL DERSHANELER VE ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI BİRLİĞİ DERNEĞİ Genel Merkez Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 99/1 Maltepe - ANKARA

Detaylı

Ders İzlencesi 2016/2017Eğitim Yılı ve 2.Dönemi AŞÇILIK PROGRAMI

Ders İzlencesi 2016/2017Eğitim Yılı ve 2.Dönemi AŞÇILIK PROGRAMI Ders İzlencesi 2016/2017Eğitim Yılı ve 2.Dönemi AŞÇILIK PROGRAMI Fakülte/MYO/Bölüm Adı: Dersin adı: Pasta ve Ekmekçilik Dersin veriliş şekli: Yüzyüze, Uygulamalı Dersin genel içeriği: Pasta ve Ekmekçilik

Detaylı

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım.

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım. Projeniz için Artegra yı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen bu formun içerisinde projenizle ilgili olan kısımları doldurun, bu projenizi daha iyi anlamamıza yardımcı olacaktır. İyi sonuçlar elde etmek

Detaylı

Ünvanı : MEGA GRUP BİLİŞİM AĞ PAZARLAMA VE İNTERNET HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ.

Ünvanı : MEGA GRUP BİLİŞİM AĞ PAZARLAMA VE İNTERNET HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ SATICI: Ünvanı : MEGA GRUP BİLİŞİM AĞ PAZARLAMA VE İNTERNET HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ. Adresi : Dünya Ticaret Merkezi, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, No:12, B1 Blok Kat:4

Detaylı

Eğitim İçeriği: Doğum fotoğrafçılığı teori eğitim programıdır. Eğitim Süresi: 1 Gün / 9 Saattir. Eğitim 09:00 da başlayıp 18:00 da bitecektir.

Eğitim İçeriği: Doğum fotoğrafçılığı teori eğitim programıdır. Eğitim Süresi: 1 Gün / 9 Saattir. Eğitim 09:00 da başlayıp 18:00 da bitecektir. Eğitim İçeriği: Doğum fotoğrafçılığı teori eğitim programıdır. Eğitim Süresi: 1 Gün / 9 Saattir. Eğitim 09:00 da başlayıp 18:00 da bitecektir. Öğlen 12:00 13:00 arası açık büfe öğle yemeği verilecektir.

Detaylı

Çikolata Butik Koleksiyonu

Çikolata Butik Koleksiyonu Çikolata Butik Koleksiyonu Mutluluk İksiri; Çikolata Butik... Mutluluğa giden en leziz yol çikolatadan geçer. Gerçek bir çikolata tutkununun en mutlu olabileceği yerlerden biri de kuşkusuz çikolata butikleridir.

Detaylı

Sizin İçin Yapabileceklerimiz

Sizin İçin Yapabileceklerimiz Patrol Matbaacılık, 2000 yılından bu yana ofset baskı sektöründe hızlı büyümesini sağlayan, yaşanan tüm gelişmeleri ve teknolojik yenilikleri takip eden köklü bir Türk ofset baskı firmasıdır. 75 personel

Detaylı

Banka. İrsaliye Sipariş

Banka. İrsaliye Sipariş Çek ve Senet Fatura Sen Söyle Stok Cari Banka Kasa İrsaliye Sipariş Depo Sayım Seri No. Kasa 1. Serbest Kasa Girişi 2. Cari Hesaptan Nakit Tahsilat 3. Elden Çek Tahsilatı 4. Elden Senet Tahsilatı 5. Banka

Detaylı

Promosyon Fiyat Listesi

Promosyon Fiyat Listesi 2017 Promosyon Fiyat Listesi www.kilavuzreklam.com Masa Setleri 1 03 13005 VIP Ahşap Masa Seti 135,00 03 15004 VIP Ahşap Masa Seti 110,00 04 14005 VIP Ahşap Masa Seti 115,00 04 15001 VIP Ahşap Masa Seti

Detaylı

KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ

KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ ZEMİN UYGULAMASI Fuaye alanında önceden belirlenmiş hatlar üzerinde zemine yapıştırılabilir reklam uygulamalarıdır. Toplam 6 hat vardır. Bir

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 10-12 Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

4 SPONSORLUK DOSYASI

4 SPONSORLUK DOSYASI 4 SPONSORLUK DOSYASI 4-6 Şubat 2016 İstanbul Neden Partner Olmalısınız? Yeni müşteriler kazanma ve yeni iş fırsatları yaratma Sektörde öncü olan konuşmacılara erişme Sektör öncüleri ile fikirlerinizi paylaşma

Detaylı

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :22. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 21-24 Nisan tarihleri arasında Liberty Hotels Lykia Fethiye de gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez

Detaylı

ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır.

ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır. TÜKETİCİ HAKLARI TESLİMAT- CAYMA İPTAL İADE KOŞULLARI TESLİMAT-TAŞIMA; ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır. Kelepirgidiyor.com üzerindeki

Detaylı

Sayın yetkili. İşbirliğimiz ile başarılı sonuçlar alacağınızı düşünüyoruz. Birlikte başarılı projeler gerçekleştirebilmek ümidiyle saygılar sunarız.

Sayın yetkili. İşbirliğimiz ile başarılı sonuçlar alacağınızı düşünüyoruz. Birlikte başarılı projeler gerçekleştirebilmek ümidiyle saygılar sunarız. Sayın yetkili Omedya A.Ş. olarak Ostim Organize Sanayi Bölgesi nde 1996 yılından bu yana faaliyet göstermekteyiz. Faaliyette bulunduğumuz Ostim bölgesinde yer alan ve planlama-satış-uygulama çalışmalarını

Detaylı

OMS GROUP GIDA Markasıdır

OMS GROUP GIDA Markasıdır Mossa bir SOĞUK & SICAK TOZ İÇECEKLER OMS GROUP GIDA Markasıdır MUTFAK YARDIMCI ÜRÜNLERI BULYON & ÇEŞNILER ÖZEL TASARIM HEDİYELİK ÜRÜNLER ÖZEL BESLENME AMAÇLI GIDALAR 2 OMS GROUP GIDA BİZ KİMİZ? OMS GROUP

Detaylı

TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK!

TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK! TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK! Sayın İlgili, ABD nin en eski ve köklü Türk-Amerikan derneklerinden biri olan Vaşington Türk Amerikan Derneği adına sizi, Eylül 2014 ayı boyunca

Detaylı

www.balneoloji2012.org

www.balneoloji2012.org SPONSORLUK DOSYASI www.balneoloji2012.org 12-14 Nisan 2012 Divaisib Termal Resort Hotel & Spa Kozaklı - Nevşehir GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Nevşehir- Kozaklı- Divaisib Termal Resort Hotel & Spa Hotel

Detaylı

Programları Gerçekleştiren Birimler: İKÜSEM ve Yabancı Diller Bölümü. İletişim Masası: Yabancı Diller Bölümü-

Programları Gerçekleştiren Birimler: İKÜSEM ve Yabancı Diller Bölümü. İletişim Masası: Yabancı Diller Bölümü- İSTANBUL KÜLTÜR UNİVERSİTESİ İKÜSEM VE YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ İNGİLİZCE KURS PROGRAMLARI KURS GENEL BİLGİLERİ Programları Gerçekleştiren Birimler: İKÜSEM ve Yabancı Diller Bölümü Kurs Yeri: İstanbul Kültür

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke telefon numarası faks numarası Vergi Dairesi Firma Yetkilisi Kadın Erkek Soyad İsim Görevi E-posta

Detaylı

Sayın İlgili, Saygılarımızla. UZAL-CBS 2012 Düzenleme Kurulu

Sayın İlgili, Saygılarımızla. UZAL-CBS 2012 Düzenleme Kurulu Sponsorluk Dosyası Sayın İlgili, IV. Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri (UZAL-CBS 2012) sempozyumu ile ilgili sponsorluk aktiviteleri, stant alanı kural ve bilgilerini içeren dosya bilginize

Detaylı

3. Periferik Girişim Kursu 27-28 Kasım 2014 Marriott Şişli İstanbul

3. Periferik Girişim Kursu 27-28 Kasım 2014 Marriott Şişli İstanbul 3. Periferik Nish A Blok Kat:8 No: 47-48 Çobançeşme Sanayi Cad. 11, Yenibosna, Bahçelievler 34196 - Türkiye T. 212 221 17 30 / 38 F. 212 221 17 54 tkd@tkd.org.tr www.tkd.org.tr 3. Periferik TÜRK KARDİYOLOJİ

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ KAN NAKİL POŞETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ KAN NAKİL POŞETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1 TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ KAN NAKİL POŞETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İÇİNDEKİLER 1. TANIMLAR. 3 2. TEDARİK EDİLECEK ÜRÜNÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN EVRAKLAR. 4 4.

Detaylı

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/ LOVE EAT E-RESTAURANT KETTE START HERE SUNUM Taner Çolak / İÇERİK İş Fikri 1 Misyon. 2 Vizyon.. 2 Nedir. 3 Konsept.. 4 Ürün Hizmet Tanıtım. 5 Ülke Profili 6 Yer Şeçimi. 7 Paket Servis Şehir Bilgi... 8

Detaylı

ÖZEL PASTA VE ŞEKERLEME YAPIM TEKNİKLERİ DERSİ. Jöle, Şekerleme ve Çikolatalar. Jöle, şekerleme ve çikolata çeşitlerini kullanmak

ÖZEL PASTA VE ŞEKERLEME YAPIM TEKNİKLERİ DERSİ. Jöle, Şekerleme ve Çikolatalar. Jöle, şekerleme ve çikolata çeşitlerini kullanmak ÖZEL PASTA VE ŞEKERLEME YAPIM TEKNİKLERİ DERSİ Dersin Modülleri Jöle, Şekerleme ve Çikolatalar Pötifurlar Özel Gün Pastaları Kazandırılan Yeterlikler Jöle, şekerleme ve çikolata çeşitlerini kullanmak Pötifurlar

Detaylı

AVON da yeni bir dönem başlıyor, AVONPARA ile hediye yağıyor! AVON Temsilcilerine özel fırsatlar ADETTEN FAZLA ÜRÜN ÇEŞİDİ /43312

AVON da yeni bir dönem başlıyor, AVONPARA ile hediye yağıyor! AVON Temsilcilerine özel fırsatlar ADETTEN FAZLA ÜRÜN ÇEŞİDİ /43312 AVON da yeni bir dönem başlıyor, AVONPARA ile hediye yağıyor! özel fırsatlar 500.000 ADETTEN FAZLA ÜRÜN ÇEŞİDİ 1133400/43312 Sayısı her geçen gün artan AVON Temsilcileri hem hayallerini gerçekleştiriyor

Detaylı

S40, Model S40. Ölçüler: Kilit Sistemleri:

S40, Model S40. Ölçüler: Kilit Sistemleri: Firma, Dilaver Para Kasaları üretim, satış ve satış sonrası hizmet faaliyetlerini, üst düzey güvenlik ve kalite yi ön planda tutarak gerçekleştirme ilkesinden hareketle, 1968 yılında İstanbul Göztepe de

Detaylı

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR 100.000 Euro Not: Elmas Sponsorluk tek Düzenlenecek basın toplantılarında ve Açılış Töreninde Sponsor Organizasyon

Detaylı

Promosyon Fiyat Listesi

Promosyon Fiyat Listesi Promosyon Fiyat Listesi FİYAT LİSTESİ SAYFA ÜRÜN KOD AÇIKLAMA FİYAT / TL 03 510 FX 0,85 03 100 A-M 0,65 04 100 BC 0,40 05 100 CC 0,40 06 101 BC 0,575 07 102 CC Mini Tükenmez Kalem 0,40 07 102 BC Mini Tükenmez

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR SIKÇA SORULAN SORULAR Sıkça Sorulan Sorular 1- BioBellinda Marketing Organizasyon a nasıl Üye olunur? Şartları nelerdir? BioBellinda Marketing Organizasyon a menajeriniz aracılığıyla ön kaydınız yapılarak

Detaylı

Pastacılık Ürünleri. Pastry Products

Pastacılık Ürünleri. Pastry Products Pastacılık Ürünleri Pastry Products Kek Miksleri Cake Mixes 06244-04 Whoopie Sade Whoopie Ürün net ağırlığı / Net weight 5 kg Koli barkodu / Carton barcode 68690504624440 06244-05 Whoopie Kakaolu Whoopie

Detaylı

Markanıza enerji verir

Markanıza enerji verir Markanıza enerji verir Kurumsal imajınıza katkı sağlayacak kurumsal promosyon ürünleri ile müşterilerinizin zihnindeki kurum imajınızı tazeliyor, markanıza enerji veriyoruz. enerjipromosyon.com AHŞAP KUTULARA

Detaylı

Lezzet Ustası; Kek s Bakery

Lezzet Ustası; Kek s Bakery Lezzet Ustası; Kek s Bakery Herkes pasta yapabilir ancak, pastayı sanat eserine dönüştürmek ustalık ister. Kek s Bakery kurulduğundan bu güne 18 yıldır ustalık gerektiren lezzetleri beğenilere sunuyor.

Detaylı

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Hakkımızda Saat&Saat 1971 yılından beri saat sektöründe lider firma olarak faaliyet göstermektedir. Kurumsal yapısı ve müşteri memnuniyeti odaklı felsefesiyle

Detaylı

Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya

Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya Uluslararası Yönetim Asistanları Birliği Türkiye, ilk Ulusal Lansman ve Konferans

Detaylı

Sipariş formunda üye numarası alanına LUCA Mali Müşavir Paketi üye numarası yazılmalıdır.

Sipariş formunda üye numarası alanına LUCA Mali Müşavir Paketi üye numarası yazılmalıdır. LUCA E-Defter Sipariş Formu nun meslek mensubu tarafından doldurulup, kaşelenip imzalanarak ıslak imzalı olarak ödeme belgesiyle birlikte aşağıdaki adresimize gönderilmesi gerekmektedir. - Faksla veya

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ

ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ Yönetim Sistemi Standartları etkin bir yönetim sistemi kurmak için uluslararası olarak kanıtlanmış en önemli referanslardandır. Firmanızın, dünya

Detaylı

Değerli Okurlarımız, Saygılarımızla. Turkish Studies Dergisi. Banka Hesap Numaraları: : Finans Bank

Değerli Okurlarımız, Saygılarımızla. Turkish Studies Dergisi. Banka Hesap Numaraları: : Finans Bank Değerli Okurlarımız, Turkish Studies Dergisi nin Genel Ağ ortamında yayınlanmış tüm sayıları, basılı olarak da isteyen araştırmacıların hizmetine sunulmuştur. olarak basılan derginin bugüne kadar yayınlanmış

Detaylı

ISO 9001:2008 Yönetim Sistemi Belgelendirme Hizmeti Fiyat Teklifi. Tarih : Ref. No : Rev. No : 00

ISO 9001:2008 Yönetim Sistemi Belgelendirme Hizmeti Fiyat Teklifi. Tarih : Ref. No : Rev. No : 00 ISO 9001:2008 Yönetim Sistemi Belgelendirme Hizmeti Fiyat Teklifi Tarih : Ref. No : Rev. No : 00 Sayfa 1/5 Firma Adı / Unvanı : Adres/ler : Telefon : Vergi No : e-mail : Faks : Vergi Dairesi : Web : Sayın;

Detaylı

BAYRAM KOLEKSİYONLARI

BAYRAM KOLEKSİYONLARI yi Bayramlar GODIVA BAYRAM KOLEKSİYONLARI İlhamını Lady Godiva nın asaletinden alarak 1926 dan günümüze, dünyanın en zarif el yapımı pralin ve trüflerini sunan Godiva; bayram havası nın her anını çikolatanın

Detaylı

LABPT KALİTE KONTROL PROGRAMI GENEL BİLGİLER VE 2016 YILI TAKVİMİ

LABPT KALİTE KONTROL PROGRAMI GENEL BİLGİLER VE 2016 YILI TAKVİMİ GENEL BİLGİLER VE 2016 YILI TAKVİMİ Merhaba, LabPT Kalite Kontrol Programı 2016 yılı programı ile karşınızdayız. Laboratuvarlar arası harmonizasyonun arttırılması ve klinik laboratuvarcılık konusunda ülkemizde

Detaylı

Site Sakini Kullanım Klavuzu

Site Sakini Kullanım Klavuzu Site Sakini Kullanım Klavuzu rev05062014 1 2014 Apsiyon A.Ş. İÇİNDEKİLER 1.0 Genel Özellikler... 3 1.1 Web Sitesine Giriş... 4 1.1.1 Davetiye Maili... 4 1.1.2 Site Erişim Kodu... 5 1.2 Forum... 6 1.3 Anketler...

Detaylı

Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize.

Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. Onun en gerçek hali Kahve Dünyası nda. Kahve Dünyası yıllardır aşkla çikolata üretiyor. Dünyanın dört bir yanındaki seçkin üreticilerden

Detaylı

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ANALİZİ TALEP EDENİN Adı, Soyadı: Kurum/Kuruluş/Üniversite, Fakülte, Bölüm: Tel: E-posta: Analiz İsmi ve Miktarı/Adedi: FATURA BİLGİLERİ Verilen Hizmetin Ödemesinin Yapılacağı Kaynak: Bireysel Diğer Üniversite

Detaylı

%98 müşteri memnuniyeti

%98 müşteri memnuniyeti 6000+ mükellef 45+ sektör 81 ilde hizmet 250+ iş ortağı 200+ uzman 200+ ticari yazılım entegrasyonu %98 müşteri memnuniyeti 1 Şimdi Dijital Dünyaya Uyum Zamanı! Uyumsoft i-dönüşüm çözümleri ile işletmenizi

Detaylı

Vazgeçilmez Lezzetler Serisi

Vazgeçilmez Lezzetler Serisi Vazgeçilmez Lezzetler Serisi Sıcak Sandviç Gıda Turizm Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti. Adil Mahallesi Demokrasi Caddesi No: 1 B/2 34935 Sultanbeyli / İstanbul T 0216 388 93 03 F 0216 338 71 10 info@keksbakery.com

Detaylı

Paket Sipariş Takip Sistemi (Program + Caller-ID + Termal Fiş Yazıcı)

Paket Sipariş Takip Sistemi (Program + Caller-ID + Termal Fiş Yazıcı) Müşterilerinize sürekli isim ve adres sormaktan artık vazgeçin...! MeliPOS Paket Sipariş Takip Sistemi sayesinde müşterilerinizi bilgisayarınıza kolayca kayıt edebilir, siparişlerini alabilir, yazdırabilir,

Detaylı

EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI

EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 25

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

Sayın Yetkili, Süregelen değerli iş birliğinize teşekkür eder, bu değerli etkinliğe azami desteğinizin devamını dileriz.

Sayın Yetkili, Süregelen değerli iş birliğinize teşekkür eder, bu değerli etkinliğe azami desteğinizin devamını dileriz. SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, 1-3 MAYIS 2014 tarihleri arasında, Büyük Abant Oteli / Bolu' da düzenlenecek olan 3. Abant Anestezi Sempozyumu ile ilgili olarak detaylı bilgileri içeren sponsorluk dosyası

Detaylı

ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL

ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL Tüketici Ödeme Hizmetleri Çerçeve Sözleşmesi ( Çerçeve Sözleşme ) Taraflar ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL Telefon: 0850 222 0 600 Faks: 0212 286 61 00

Detaylı

STAND TASARIM KATALOĞU

STAND TASARIM KATALOĞU STAND TASARIM KATALOĞU INHOUSE Hakkında INHOUSE DESIGN departmanı, Hannover Messe International Istanbul tarafından standlarının kurumsal imajlarına uygun, efektif bir şekilde tasarlanmasını ve uygulanmasını

Detaylı

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ANALİZİ TALEP EDENİN Adı, Soyadı: Kurum/Kuruluş/Üniversite, Fakülte, Bölüm: Tel: E-posta: Analiz İsmi ve Miktarı/Adedi: FATURA BİLGİLERİ Verilen Hizmetin Ödemesinin Yapılacağı Kaynak: Bireysel Diğer Üniversite

Detaylı

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU OPERA PASTA UNLU MAMULLER SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ Ön Bilgilendirme Formu ve Mesafeli Satış Sözleşmesi 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 48 inci ve 84 üncü maddelerine dayanılarak hazırlanan,

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

YÜZEY KARAKTERİZASYON CİHAZI (BET) ANALİZ İSTEK FORMU

YÜZEY KARAKTERİZASYON CİHAZI (BET) ANALİZ İSTEK FORMU İlgili Kurum/Kişi Ad Soyad: ANALİZ BAŞVURU FORMU Başvuru tarihi: MÜŞTERİ BİLGİLERİ NUMUNE/ ANALİZ BİLGİLERİ Tel: E-Posta: @... Kurum/Kuruluş/Üniversite, Fakülte, Bölüm: Sonuçların iletileceği Adres: İMZA:

Detaylı

SPONSORLUK FIRSATLARI

SPONSORLUK FIRSATLARI SPONSORLUK FIRSATLARI Geniş bir yelpazeden oluşan sponsorluk fırsatlarıyla Avrasya Ambalaj Fuarı nda üst düzey ziyaretçi profiline markanızın bilinirliğini artırma fırsatı yakalayın. 5 farklı paketimizden

Detaylı