T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013"

Transkript

1 Karar No : 2013/10-1 (237) Belediye Meclisi 03/10/2013 Perşembe günü saat de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Onuncu Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye Meclis Üyeleri; Behçet SARI, Kadri Tufan KÜRKLÜ, Salim TAKAN, Şerife HASOĞLU ve Yaşar YAĞMUR un haricinde, Meclis Üyelerinin katılımlarıyla Belediye Meclis Salonunda toplandı. Gündem maddesi gereğince; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 19/09/2013 tarih ve sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartları na dair yönetmelik 22 Şubat 2007 gün ve Sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. Söz konusu yönetmeliğin 11.maddesinin 1.paragrafında Boş memur kadrolarının sınıf, unvan ve derece değişikliği ile boş memur kadrolarının iptali ve dolu kadrolarda derece değişikliği meclis kararıyla yapılır. denilmektedir. 2 Ağustos 2013 tarih ve Sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Bazı Kanun ve Kanun Hükmündeki Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair 6495 Sayılı Kanun Hükümleri kapsamında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu na geçici 41.madde eklenmiştir. Bu kapsamda yapılacak işleme esas olmak üzere Belediyemiz kadro cetvellerinde sözleşmeli personellerimizin ataması yapılabilmesi için düzenleme yapılmasına gerek duyulmaktadır. Ayrıca; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 49.maddesinde Belediyenin ve Bağlı Kuruluşların Norm kadroları, bu ilke ve standartları çerçevesinde Belediye Meclisi kararıyla belirleneceği hüküm altına alınmıştır. III SAYILI CETVEL:( MEMUR) DOLU KADRO DEĞİŞİKLİKLERİ: 4 adet 1. dereceli mühendis kadrosu iptal edilerek yerine 4 adet 6. dereceli mühendis kadrosunun ihdasına, 1 adet 1. dereceli mimar kadrosu iptal edilerek yerine 1 adet 6. dereceli mimar kadrosunun ihdasına, 1 adet 1. dereceli tekniker kadrosu iptal edilerek yerine 1 adet 6. dereceli tekniker kadrosunun ihdasına, 1 adet 1. dereceli tekniker kadrosu iptal edilerek yerine 1 adet 7. dereceli tekniker kadrosunun ihdasına; Yönetmelik doğrultusunda düzenlenen ve yukarıda bahsedilen memur dolu kadrolarının unvan ve derece değişiklikleri için yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

2 Karar No : 2013/10-1 (238) Belediye Meclisi 03/10/2013 Perşembe günü saat de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Onuncu Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye Meclis Üyeleri; Behçet SARI, Kadri Tufan KÜRKLÜ, Salim TAKAN, Şerife HASOĞLU ve Yaşar YAĞMUR un haricinde, Meclis Üyelerinin katılımlarıyla Belediye Meclis Salonunda toplandı. Gündem maddesi gereğince; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 20/09/2013 tarih ve sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartları na dair yönetmelik 22 Şubat 2007 gün ve Sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. Söz konusu yönetmeliğin 11.maddesinin 1.paragrafında Boş memur kadrolarının sınıf, unvan ve derece değişikliği ile boş memur kadrolarının iptali ve dolu kadrolarda derece değişikliği meclis kararıyla yapılır. denilmektedir. Ayrıca; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 49.maddesinde Belediyenin ve Bağlı Kuruluşların Norm kadroları, bu ilke ve standartları çerçevesinde Belediye Meclisi kararıyla belirleneceği hüküm altına alınmıştır. III SAYILI CETVEL:( MEMUR) DOLU KADRO DEĞİŞİKLİKLERİ: 1 adet 7. dereceli mühendis kadrosu iptal edilerek yerine 1 adet 4. dereceli mühendis kadrosunun ihdasına, 1 adet 7. dereceli mühendis kadrosu iptal edilerek yerine 1 adet 5. dereceli mühendis kadrosunun ihdasına, 1 adet 7. dereceli mimar kadrosu iptal edilerek yerine 1 adet 5. dereceli mimar kadrosunun ihdasına, 1 adet 5. dereceli veznedar kadrosu iptal edilerek yerine 1 adet 4. dereceli veznedar kadrosunun ihdasına, 1 adet 9. dereceli zabıta memuru kadrosu iptal edilerek yerine 1 adet 7. dereceli zabıta memuru kadrosunun ihdasına, 1 adet 5. dereceli itfaiye çavuşu kadrosu iptal edilerek yerine 1 adet 3. dereceli itfaiye çavuşu kadrosunun ihdasına, 6 adet 9. dereceli itfaiye eri kadrosu iptal edilerek yerine 6 adet 8. dereceli itfaiye eri kadrosunun ihdasına; Yönetmelik doğrultusunda düzenlenen ve yukarıda bahsedilen memur dolu kadrolarının derece değişiklikleri için yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

3 Karar No : 2013/10-1 (239) Belediye Meclisi 03/10/2013 Perşembe günü saat de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Onuncu Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye Meclis Üyeleri; Behçet SARI, Kadri Tufan KÜRKLÜ, Salim TAKAN, Şerife HASOĞLU ve Yaşar YAĞMUR un haricinde, Meclis Üyelerinin katılımlarıyla Belediye Meclis Salonunda toplandı. Gündem maddesi gereğince; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 30/09/2013 tarih ve sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartları na dair yönetmelik 22 Şubat 2007 gün ve Sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. Söz konusu yönetmeliğin 11.maddesinin 1.paragrafında Boş memur kadrolarının sınıf, unvan ve derece değişikliği ile boş memur kadrolarının iptali ve dolu kadrolarda derece değişikliği meclis kararıyla yapılır. denilmektedir. Ayrıca; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 49.maddesinde Belediyenin ve Bağlı Kuruluşların Norm kadroları, bu ilke ve standartları çerçevesinde Belediye Meclisi kararıyla belirleneceği hüküm altına alınmıştır. III SAYILI CETVEL:( MEMUR) DOLU KADRO DEĞİŞİKLİKLERİ: 1 adet 5.dereceli memur kadrosu iptal edilerek yerine 1 adet 3.dereceli bilgisayar işletmeni kadrosunun ihdasına; Yönetmelik doğrultusunda düzenlenen ve yukarıda bahsedilen memur dolu kadrosunun unvan ve derece değişiklikleri için yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

4 Karar No : 2013/10-1 (240) Belediye Meclisi 03/10/2013 Perşembe günü saat de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Onuncu Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye Meclis Üyeleri; Behçet SARI, Kadri Tufan KÜRKLÜ, Salim TAKAN, Şerife HASOĞLU ve Yaşar YAĞMUR un haricinde, Meclis Üyelerinin katılımlarıyla Belediye Meclis Salonunda toplandı. Gündem maddesi gereğince; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 24/09/2013 tarih ve sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartları na dair yönetmelik 22 Şubat 2007 gün ve Sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. Söz konusu yönetmeliğin 11.maddesinin 1.paragrafında Boş memur kadrolarının sınıf, unvan ve derece değişikliği ile boş memur kadrolarının iptali ve dolu kadrolarda derece değişikliği meclis kararıyla yapılır. denilmektedir. Ayrıca; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 49.maddesinde Belediyenin ve Bağlı Kuruluşların Norm kadroları, bu ilke ve standartları çerçevesinde Belediye Meclisi kararıyla belirleneceği hüküm altına alınmıştır. III SAYILI CETVEL:( MEMUR) DOLU KADRO DEĞİŞİKLİKLERİ: 1 adet 3.dereceli fen memuru kadrosu iptal edilerek yerine 1 adet 1.dereceli tekniker kadrosunun ihdasına, 3 adet 3.dereceli fen memuru kadrosu iptal edilerek yerine 3 adet 3.dereceli teknisyen kadrosunun ihdasına, 1 adet 5.dereceli belediye trafik memuru kadrosu iptal edilerek yerine 1 adet 3.dereceli bilgisayar işletmeni kadrosunun ihdasına, 1 adet 5.dereceli anbar memuru kadrosu iptal edilerek yerine 1 adet 3.dereceli bilgisayar işletmeni kadrosunun ihdasına, 1 adet 5.dereceli tahsildar kadrosu iptal edilerek yerine 1 adet 3.dereceli bilgisayar işletmeni kadrosunun ihdasına, 1 adet 4.dereceli veznedar kadrosu iptal edilerek yerine 1 adet 3.dereceli bilgisayar işletmeni kadrosunun ihdasına, 18 adet 5.dereceli memur kadrosu iptal edilerek yerine 18 adet 3.dereceli bilgisayar işletmeni kadrosunun ihdasına; Yönetmelik doğrultusunda düzenlenen ve yukarıda bahsedilen memur dolu kadrolarının unvan ve derece değişiklikleri için yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

5 Belediye Meclisi 03/10/2013 Perşembe günü saat de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Onuncu Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye Meclis Üyeleri; Behçet SARI, Kadri Tufan KÜRKLÜ, Salim TAKAN, Şerife HASOĞLU ve Yaşar YAĞMUR un haricinde, Meclis Üyelerinin katılımlarıyla Belediye Meclis Salonunda toplandı. Gündem maddesi gereğince; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 30/09/2013 tarih ve sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye Meclisinin 05/03/2013 tarih ve 2013/3-1(106), 05/03/2012 tarih ve 2012/3-1(28) sayılı kararları ile Kemalpaşa Mahallesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi alanında Küçük Sanayi işyerlerinin projelerini yapmak, yapılan projelerle kat irtifakı ve kat mülkiyetlerini kurmak, hazırlanan projeler göre Küçük Sanayi Sitesi inşaatlarını yapmak veya yaptırmak, yapılacak ve yapılan inşaatların arsa payları üzerinden ilgili mevzuat hükümlerine göre satışını yapmak ve Yeni Mahalle 1795 ada 19 nolu parsel ile bu parselin yola terk, tevhid, ifraz işlemleri sonucunda yeni oluşacak olan ticaret alanındaki sabit semt pazarında bulunan dükkanların satış işlemlerinin 5393 sayılı Belediye Kanunun 18 nci maddesinin (e) bendine göre Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ a ve Belediye Encümenine yetki verilmiştir. Söz konusu Meclis kararları ile Küçük Sanayi Sitesi alanındaki işyerlerinin kat irtifakı ve Yeni Mahalle Sabit Semt Pazarında bulunan işyerlerinin Kat Mülkiyetleri kurulmuştur. Kat Mülkiyeti ve Kat İrtifakı kurulan taşınmazların Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde satış işlemlerinin devam ettirilebilmesi için yeni bir Belediye Meclis Kararına ihtiyaç duyulmaktadır. Mülkiyeti Tarsus Belediyesine ait Yeni Mahallesi 1795 ada 30 nolu parsel üzerinde bulunan Kapalı Semt Pazarı bitişiğinde bulunan taşınmazlar ile Kemalpaşa Mahallesi Küçük Sanayi Sitesinde bulunan taşınmazların listesi aşağıdadır. SIRA NO MAHALLE ADA PARSEL CİNSİ ARSA PAYI ALAN 1 KEMALPAŞA ARSA 621 BLOK NO KAT NO BAĞIMSIZ BÖLÜM NO 2 KEMALPAŞA İŞ YERİ 304/ ZEMİN + ASMA KAT 1 3 KEMALPAŞA İŞ YERİ 281/ ZEMİN + ASMA KAT 2 4 KEMALPAŞA İŞ YERİ 281/ ZEMİN + ASMA KAT 3 5 KEMALPAŞA İŞ YERİ 281/ ZEMİN + ASMA KAT 4 6 KEMALPAŞA İŞ YERİ 281/ ZEMİN + ASMA KAT 5

6 7 KEMALPAŞA İŞ YERİ 282/ ZEMİN + ASMA KAT 6 8 KEMALPAŞA İŞ YERİ 282/ ZEMİN + ASMA KAT 7 9 KEMALPAŞA İŞ YERİ 282/ ZEMİN + ASMA KAT 8 10 KEMALPAŞA İŞ YERİ 282/ ZEMİN + ASMA KAT 9 11 KEMALPAŞA İŞ YERİ 283/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 284/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 283/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 284/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 285/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 575/ ZEMİN + ASMA KAT 1 17 KEMALPAŞA İŞ YERİ 421/ ZEMİN + ASMA KAT 2 18 KEMALPAŞA İŞ YERİ 588/ ZEMİN + ASMA KAT 3 19 KEMALPAŞA İŞ YERİ 499/ ZEMİN + ASMA KAT 1 20 KEMALPAŞA İŞ YERİ 392/ ZEMİN + ASMA KAT 2 21 KEMALPAŞA İŞ YERİ 493/ ZEMİN + ASMA KAT 3 22 KEMALPAŞA İŞ YERİ 487/ ZEMİN + ASMA KAT 4 23 KEMALPAŞA İŞ YERİ 390/ ZEMİN + ASMA KAT 5 24 KEMALPAŞA İŞ YERİ 495/ ZEMİN + ASMA KAT 6 25 KEMALPAŞA İŞ YERİ 433/ ZEMİN + ASMA KAT 1 26 KEMALPAŞA İŞ YERİ 429/ ZEMİN + ASMA KAT 2 27 KEMALPAŞA İŞ YERİ 430/ ZEMİN + ASMA KAT 3 28 KEMALPAŞA İŞ YERİ 428/ ZEMİN + ASMA KAT 4 29 KEMALPAŞA İŞ YERİ 429/ ZEMİN + ASMA KAT 5 30 KEMALPAŞA İŞ YERİ 427/ ZEMİN + ASMA KAT 6 31 KEMALPAŞA İŞ YERİ 427/ ZEMİN + ASMA KAT 7 32 KEMALPAŞA İŞ YERİ 425/ ZEMİN + ASMA KAT 8 33 KEMALPAŞA İŞ YERİ 426/ ZEMİN + ASMA KAT 9 34 KEMALPAŞA İŞ YERİ 424/ ZEMİN + ASMA KAT 10

7 35 KEMALPAŞA İŞ YERİ 481/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 487/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 432/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 433/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 431/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 433/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 431/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 433/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 432/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 433/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 432/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 442/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 526/ ZEMİN + ASMA KAT 1 48 KEMALPAŞA İŞ YERİ 527/ ZEMİN + ASMA KAT 2 49 KEMALPAŞA İŞ YERİ 599/ ZEMİN + ASMA KAT 3 50 KEMALPAŞA İŞ YERİ 598/ ZEMİN + ASMA KAT 4 51 KEMALPAŞA İŞ YERİ 341/ ZEMİN + ASMA KAT 1 52 KEMALPAŞA İŞ YERİ 384/ ZEMİN + ASMA KAT 2 53 KEMALPAŞA İŞ YERİ 389/ ZEMİN + ASMA KAT 3 54 KEMALPAŞA İŞ YERİ 343/ ZEMİN + ASMA KAT 4 55 KEMALPAŞA İŞ YERİ 252/ ZEMİN + ASMA KAT 1 56 KEMALPAŞA İŞ YERİ 252/ ZEMİN + ASMA KAT 2 57 KEMALPAŞA İŞ YERİ 251/ ZEMİN + ASMA KAT 3 58 KEMALPAŞA İŞ YERİ 251/ ZEMİN + ASMA KAT 4 59 KEMALPAŞA İŞ YERİ 250/ ZEMİN + ASMA KAT 5 60 KEMALPAŞA İŞ YERİ 301/ ZEMİN + ASMA KAT 6 61 KEMALPAŞA İŞ YERİ 476/ ZEMİN + ASMA KAT 1 62 KEMALPAŞA İŞ YERİ 479/ ZEMİN + ASMA KAT 2

8 63 KEMALPAŞA İŞ YERİ 474/ ZEMİN + ASMA KAT 3 64 KEMALPAŞA İŞ YERİ 478/ ZEMİN + ASMA KAT 4 65 KEMALPAŞA İŞ YERİ 666/ ZEMİN + ASMA KAT 1 66 KEMALPAŞA İŞ YERİ 420/ ZEMİN + ASMA KAT 2 67 KEMALPAŞA İŞ YERİ 420/ ZEMİN + ASMA KAT 3 68 KEMALPAŞA İŞ YERİ 421/ ZEMİN + ASMA KAT 4 69 KEMALPAŞA İŞ YERİ 421/ ZEMİN + ASMA KAT 5 70 KEMALPAŞA İŞ YERİ 748/ ZEMİN + ASMA KAT 6 71 KEMALPAŞA İŞ YERİ 592/ ZEMİN + ASMA KAT 1 72 KEMALPAŞA İŞ YERİ 617/ ZEMİN + ASMA KAT 2 73 KEMALPAŞA İŞ YERİ 375/ ZEMİN + ASMA KAT 3 74 KEMALPAŞA İŞ YERİ 376/ ZEMİN + ASMA KAT 4 75 KEMALPAŞA İŞ YERİ 389/ ZEMİN + ASMA KAT 5 76 KEMALPAŞA İŞ YERİ 388/ ZEMİN + ASMA KAT 6 77 KEMALPAŞA İŞ YERİ 376/ ZEMİN + ASMA KAT 7 78 KEMALPAŞA İŞ YERİ 374/ ZEMİN + ASMA KAT 8 79 KEMALPAŞA İŞ YERİ 250/5823 A ZEMİN + ASMA KAT 1 80 KEMALPAŞA İŞ YERİ 323/5823 A ZEMİN + ASMA KAT 2 81 KEMALPAŞA İŞ YERİ 322/5823 A ZEMİN + ASMA KAT 3 82 KEMALPAŞA İŞ YERİ 249/5823 A ZEMİN + ASMA KAT 4 83 KEMALPAŞA İŞ YERİ 324/5823 B ZEMİN + ASMA KAT 1 84 KEMALPAŞA İŞ YERİ 325/5823 B ZEMİN + ASMA KAT 2 85 KEMALPAŞA İŞ YERİ 322/5823 B ZEMİN + ASMA KAT 3 86 KEMALPAŞA İŞ YERİ 322/5823 B ZEMİN + ASMA KAT 4 87 KEMALPAŞA İŞ YERİ 325/5823 C ZEMİN + ASMA KAT 1 88 KEMALPAŞA İŞ YERİ 326/5823 C ZEMİN + ASMA KAT 2 89 KEMALPAŞA İŞ YERİ 322/5823 C ZEMİN + ASMA KAT 3 90 KEMALPAŞA İŞ YERİ 322/5823 C ZEMİN + ASMA KAT 4 91 KEMALPAŞA İŞ YERİ 327/5823 D ZEMİN + ASMA KAT 1

9 92 KEMALPAŞA İŞ YERİ 327/5823 D ZEMİN + ASMA KAT 2 93 KEMALPAŞA İŞ YERİ 322/5823 D ZEMİN + ASMA KAT 3 94 KEMALPAŞA İŞ YERİ 322/5823 D ZEMİN + ASMA KAT 4 95 KEMALPAŞA İŞ YERİ 402/5823 E ZEMİN + ASMA KAT 1 96 KEMALPAŞA İŞ YERİ 391/5823 E ZEMİN + ASMA KAT 2 97 KEMALPAŞA İŞ YERİ 476/ ZEMİN + ASMA KAT 1 98 KEMALPAŞA İŞ YERİ 444/ ZEMİN + ASMA KAT 2 99 KEMALPAŞA İŞ YERİ 470/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 449/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 237/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 236/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 237/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 239/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 241/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 240/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 241/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 300/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 346/710 - ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 364/710 - ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 249/600 - ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 351/600 - ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 420/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 713/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 375/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 279/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 279/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 306/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 230/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 242/ ZEMİN + ASMA KAT 2

10 121 KEMALPAŞA İŞ YERİ 246/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 245/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 248/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 257/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 259/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 253/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 253/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 257/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 368/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 347/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 240/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 235/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 235/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 240/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 240/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 235/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 235/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 240/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 240/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 234/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 267/535 - ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 268/535 - ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 448/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 280/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 280/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 281/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 280/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 285/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 448/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 269/ ZEMİN + ASMA KAT 2

11 151 KEMALPAŞA İŞ YERİ 268/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 268/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 270/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 269/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 268/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 268/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 267/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 252/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 252/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 251/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 251/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 250/ ZEMİN + ASMA KAT KEMALPAŞA İŞ YERİ 301/ ZEMİN + ASMA KAT YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN 17

12 181 YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN YENİ İŞ YERİ 6/186 - ZEMİN 30 Yukarıdaki listede tapu bilgileri belirtilen taşınmazların 5393 sayılı Belediye Kanunun 18. Maddesinin (e) bendine göre, satışına ve satış işlemlerinin Belediye Encümenince yapılması için yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

13 Karar No : 2013/10-1 (242) Belediye Meclisi 03/10/2013 Perşembe günü saat de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Onuncu Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye Meclis Üyeleri; Behçet SARI, Kadri Tufan KÜRKLÜ, Salim TAKAN, Şerife HASOĞLU ve Yaşar YAĞMUR un haricinde, Meclis Üyelerinin katılımlarıyla Belediye Meclis Salonunda toplandı. Gündem maddesi gereğince; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 01/10/2013 tarih ve sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus, İnceark Mahallesi 649 ada 16 nolu parsel onaylı imar planında E=2.00 Hmax=16 Konut Alanına isabet etmektedir. Söz konusu parsel 1225,00 m² yüzölçümünde olup,1/1225 (1 m²) hisse Tarsus Belediyesi Tüzel Kişiliğine aittir sayılı Belediye kanununun 18. maddesinin (e) bendinde Taşınmaz mal alımına, satımına, takasına, tahsisine, tahsis şeklinin değiştirilmesine veya tahsisli bir taşınmazın kamu hizmetinde ihtiyaç duyulmaması hâlinde tahsisin kaldırılmasına; üç yıldan fazla kiralanmasına ve süresi otuz yılı geçmemek kaydıyla bunlar üzerinde sınırlı aynî hak tesisine karar vermek Belediye Meclisinin karar ve yetkileri arasındadır denilmektedir. İnceark Mahallesi 649 ada 16 nolu parselde bulunan Tarsus Belediyesi Tüzel Kişiliğine ait 1 m² lik hissenin diğer parsel hissedarına, 5393 sayılı Belediye kanununun 18. maddesinin (e) bendine göre satışına, satış işlemlerinin Belediye Encümenince yapılması ve Belediye Encümenine yetki verilmesi için yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/8-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Ulaşım Hizmetleri Đşletmesi Müdürlüğü nün 30/06/2011 tarih ve 996 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye Meclisinin 20/10/2010 tarih ve 2010/10-2(16)

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/4-1 (23) Gündem maddesi gereğince; Đnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 01/03/2011 tarih ve 325 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli Đdare

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2013/12-1 (262) Gündem maddesi gereğince; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 27/11/2013 tarih ve 38597 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2014/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 31/12/2013 tarih ve 42772 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2012/2-1 (6) Belediye Meclisi 02/02/2012 Perşembe günü saat 14.00 da Burhanettin Gündem maddesi gereğince; Đnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 30/01/2012 tarih ve 182 sayılı yazısının incelenmesi

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/11-1 (243) Karar Tarihi : 05/11/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/11-1 (243) Karar Tarihi : 05/11/2013 Karar No : 2013/11-1 (243) T.C. Gündem maddesi gereğince; Mali Hizmetler Müdürlüğü Strateji Geliştirme Yöneticiliği nin 01/11/2013 tarih ve 35541 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/2-1 (95) Karar Tarihi : 04/02/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/2-1 (95) Karar Tarihi : 04/02/2013 Karar No : 2013/2-1 (95) Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 22/01/2013 tarih ve 2563 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 1991 Yılından beri Almanya nın Langen kenti ile kardeş şehir

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2014/2-1 (10) Gündem maddesi gereğince; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 29/01/2014 tarih ve 3121 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER Karar Tarihi : 01.07.2013 Karar No : 61 Karar Konusu : S.S Yeni Akbel Konut Yapı Kooperatifi ÜYELER: İlhan ŞENER, Hüseyin ALPASLAN, Musa ÇAKMAK, Halil UYANIK(İzinli), Ertekin ŞAN, Oktay BAĞCI, Yünüs GÖRGÜLÜ,

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2010/12-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Đnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 24/11/2010 tarih ve 1468 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşlar ile Mahalli Đdare

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2012/11-1 (126) Karar Tarihi : 06/12/2012

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2012/11-1 (126) Karar Tarihi : 06/12/2012 Karar No : 2012/11-1 (126) Gündem maddesi gereğince; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 30/11/2012 tarih ve 1965 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2017/11-1 (108) Gündem maddesi gereğince; Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/10/2017 tarih ve 35158 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile Mahalli

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2012/4-1 (29) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 02/04/2012 tarih ve 107 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 33. Maddesi gereğince, görev süreleri

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2010/10-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 01/10/2010 tarih ve 328 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Belediyesi 2011 (2012 2013) Mali Yılı Tasarı Bütçesi, Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/5-1 (121) Karar Tarihi : 03/05/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/5-1 (121) Karar Tarihi : 03/05/2013 Karar No : 2013/5-1 (121) Belediye Meclisi 03/05/2013 Cuma günü saat 14.00 da Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Beşinci Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye Meclis

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2014/11-1 (110) Karar Tarihi : 04/11/2014

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2014/11-1 (110) Karar Tarihi : 04/11/2014 Karar No : 2014/11-1 (110) Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 31/10/2014 tarih ve 30165 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Birleşmiş Kentler ve yerel Yönetimler Teşkilatı nın (UCLG)

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2011/11-1 (114) Belediye Meclisi 04/11/2011 Cuma günü saat 14.00 de Burhanettin Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 25/10/2011 tarih ve 324 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2017/6-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 26/05/2017 tarih ve 16358 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 18/05/2017 tarih

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2011/10-1 (98) Belediye Meclisi 07/10/2011 Cuma günü saat 14.00 de Burhanettin Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 27/09/2011 tarih ve 1294 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Türkiye

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 114 Mülkiyeti S.S Beyaz Site Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Harput Mahallesi, Pafta:72, Ada:5734, Parsel:5 de kayıtlı taşınmaz 18 K-IV 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı.

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. T.C. Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. Ertekin ŞAN, Oktay BAĞCI, Yünüs GÖRGÜLÜ, Semra ULUTAŞ, Murat UĞUR(İzinli), Erdoğan Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 26.08.2013

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/3-1 (16) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 31/01/2011 tarih ve 34 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye Meclisi,

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2012/7-1 (63) Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 02/07/2012 tarih ve 751 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 30 Mayıs 05 Haziran 2012 tarihleri arasında üyesi bulunduğumuz

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2012/10-1 (108) Karar Tarihi : 01/11/2012

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2012/10-1 (108) Karar Tarihi : 01/11/2012 Karar No : 2012/10-1 (108) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 23/10/2012 tarih ve 384 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; BELEDİYE 2013 (2014-2015) Mali Yılı Tasarı Bütçesi, Belediye

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.07.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli

Detaylı

TARSUS BELEDĐYESĐ MALĐ HĐZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2011 MALĐ YILI KESĐN HESABI

TARSUS BELEDĐYESĐ MALĐ HĐZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2011 MALĐ YILI KESĐN HESABI Karar No : 2012/5-1 (43) Belediye Meclisi 02/05/2012 Çarşamba günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2012 Yılı Beşinci Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 44 Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısının1 inci birleşim ve 1 inci oturumunda görüşülmesine geçilen ve gündemin 5 inci bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1 inci maddesinde

Detaylı

T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI. Açılış ve yoklama yapılması (Karar alma çoğunluğunun tespiti) Gündeme Başlanılması.

T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI. Açılış ve yoklama yapılması (Karar alma çoğunluğunun tespiti) Gündeme Başlanılması. T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI TOPLANTI TARİHİ : 08 Ekim 2018 TOPLANTI GÜNÜ : Pazartesi (Saat 14.00 da) TOPLANTI YERİ : Büyükşehir Belediye Meclis Salonu Açılış ve yoklama yapılması

Detaylı

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Belediyemiz Meclisi nin 05 Mayıs 2014 günlü birleşiminde komisyonumuza havale edilmiş bulunan Şişli Belediye Başkanlığı nın 2013 yılı kesin

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.02.2011 Meclis toplantısı Sn. Başkan Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Filiz YILMAZ GÜNER ve Mustafa BAKTIR ın izin

Detaylı

Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192 Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait Dumlupınar Mahallesi 24 L 3 pafta 14085 ada 7 parsel nolu

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Karar No: 206/40 Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Konu: Kapalı Kasa Evrak No: 8057 Özet: Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan araçlara kapalı kasa yapılması. "04/04/206 tarihli Meclis

Detaylı

TARSUS BELEDĐYESĐ MALĐ HĐZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2010 MALĐ YILI KESĐN HESABI

TARSUS BELEDĐYESĐ MALĐ HĐZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2010 MALĐ YILI KESĐN HESABI Karar No : 2011/6-1 (41) Belediye Meclisi 03/05/2011 Salı günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2011 Yılı Altıncı Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye Meclis

Detaylı

01 ARALIK 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ

01 ARALIK 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 01 ARALIK 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 1- Odunpazarı Belediyesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notları Revizyonuna İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi tarafından

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2010/8-1 (1) Gündemin maddesi gereğince; Zabıta Müdürlüğü nün 30/06/2010 tarih ve 1413 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda, Zabıta Müdürlüğümüz elemanlarının yaptıkları denetimlerde ruhsatsız

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 206/46 Konu: Trampa Evrak No: 33055 Özet: Zeytinburnu İlçesi Veliefendi Mahallesi, 7.704,79 m2 miktarlı 659 ada 57 parsel sayılı ve 5.466,35 m2 miktarlı 659 ada 60 parsel sayılı tamamı İstanbul

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü OCAK AYI MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR 01 Gündemin 1. maddesi;plan ve Bütçe komisyonu üyesi seçilmesine dair nün 28.12.2011 tarih 565 sayılı onayı meclise okundu. 5393 sayılı kanunun 24. maddesi gereğince

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015 T.C. TARSUS MECLĠSĠ Karar No : 2015/3-1 (21) Gündem maddesi gereğince; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün 02/03/2015 tarih ve 5477 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 20 yaģındaki üniversite öğrencisi

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 16 Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olup, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü adına tahsisli olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Tuzcu Mahallesi Çat Karayolu üzerinde bulunan 1003 Parsel

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2016 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2012/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığının 27/12/2011 tarih ve 390 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye Meclisi, her

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 104 Mülkiyeti Maliye Hazinesine Erzurum ili Palandöken ilçesi Güzelyurt Mahallesi, 1153 Parsel Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız dışındadır.çevre

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2015-21000 Birleşim Tarihi : 09/10/2015 Birleşim Saati : 20:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ. Toplantının Ayı : Kasım 2015/11 Toplantının Tarihi : 05.11.2015 Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1

T.C. T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ. Toplantının Ayı : Kasım 2015/11 Toplantının Tarihi : 05.11.2015 Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1 T.C. T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ Sayfa 1 Toplantının Ayı : Kasım 2015/11 Toplantının Tarihi : 05.11.2015 Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1 Belediye Meclisinin 05.11.2015 tarihi Perşembe

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/8-1 (212) Karar Tarihi : 05/08/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/8-1 (212) Karar Tarihi : 05/08/2013 Karar No : 2013/8-1 (212) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 30/07/2013 tarih ve 26625 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Bilindiği gibi 6360 Sayılı Onüç İlde Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 70 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 70 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ Tarihi 01.12.2016 Sayısı 70 İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 nolu parselde bulunan Spor Sahasının Spor Genel Müdürlüğüne tahsisi Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis Gündemin

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Revizyon Uygulama İmar Planına Ait Komisyon Raporu

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 04/01/2011 tarih ve 1 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye Meclisi,

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2019/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün 27.12.2018 tarih ve 41203 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.01.2012 Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

T C. GÜRSU BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi

T C. GÜRSU BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi Karar No : 2014/187 Mali Hizmetler Müdürlüğünün; Belediyemizin Yatırım Teşvik Belgesi başvurusu ve kabulü halinde Mali Hizmetler Müdürü M.Nesim CEYLAN

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ Karar No : 119 Özü: İlçemiz, İstiklal Mahallesi, 54 pafta, Karar Trh : 2923 no lu parsel. (PİN:4260,7) Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş Tahsin ÇUHADAR, Yusuf KARACA, Adem KÜMBET, Haluk Uğur

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.08.2013 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyesi Yusuf

Detaylı

T.C. BELEDİYE MECLİSİ

T.C. BELEDİYE MECLİSİ T.C. TURHAL BELEDİYE MECLİSİ Toplantının Yılı-Ayı Birleşim Oturum : 2017-Haziran Toplantının Tarihi Toplantının Günü :01.06.2017 :Perşembe Belediye Meclisinin 01.06.2017 tarihi Perşembe günü saat 14.00'da

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

T.C. ARDEŞEN BELEDİYE MECLİSİ

T.C. ARDEŞEN BELEDİYE MECLİSİ Karar No :0 Ardeşen Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20,2 ve 22.maddeleri gereğince gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere 03.0.207 Salı günü saat,00 da Belediye Meclis

Detaylı

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 2009/60-1 DAİRESİ : YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz Meclisi 09.01.2009 Cuma günü saat 20.00 de Aytekin Başkanlık Makamından meclisimize havale olunan Yazı İşleri Müdürlüğü nün 09.01.2009 tarih

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/3-1 (101) Karar Tarihi : 05/03/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/3-1 (101) Karar Tarihi : 05/03/2013 Karar No : 2013/3-1 (101) Gündem maddesi gereğince; Mali Hizmetler Müdürlüğü Strateji Geliştirme Yöneticiliği nin 26/02/2013 tarih ve 6853 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediyemizin, Türkiye

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 50 Belediye Meclisi, Ağustos ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1 inci oturumunda görüşülmesine geçilen ve gündemin 5 inci bölümüne Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi geçmeden önce

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü AĞUSTOS AYI MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR 67: Gündemin birinci maddesi; İncesu belediyesi ile Kadastro Müdürlüğü arasında yapılacak olan protokolün görüşülmesine dair Fen İşleri Müdürlüğünün 01.08.2012 tarih

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 51 : 2014 Mali Yılı Kesin Hesabının Görüşülmesi 2014 Mali Yılı Kesin Hesabı 28.04.2015 tarihli oturumu ve 134 sayılı encümen kararında kesin hesaba dair cetvel ve kayıtların

Detaylı

TARSUS BELEDİYESİ 2016 MALİ YILI KESİN HESABI

TARSUS BELEDİYESİ 2016 MALİ YILI KESİN HESABI Karar No : 2017/5-1 (52) T.C. Gündem maddesi gereğince; Yazı İşleri Müdürlüğü nün 27/04/2017 tarih ve 13107 sayılı 2016 Mali Yılı Kesin Hesabının incelenmesi sonucunda; TARSUS BELEDİYESİ 2016 MALİ YILI

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 46 Birleşim 1 Oturum Özü T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ.

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 46 Birleşim 1 Oturum Özü T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ. Tarihi 05.08.2016 Sayısı 46 Özü Mutemet Kadrosunun İptaline, 2 adet Bilgisayar İşletmeni kadrosunun İhdas edilmesi Osman ASLANTAŞ, A. Turan SARPKAYA, Abdullah TÜRK,, Cumali DOĞAN,Erdal ÜSTÜN Gündemin 3.

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 200 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI Karar tarihi : 04/0/200 Karar sayısı : 200/09 Birleşim : 9 Oturum :.7 : Başkan Değerli arkadaşlar gündemimizin

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ARALIK AYI 1. BİLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ Gündem Maddesinin Görüşülmesine Geçildi; KARAR 001: Gündemin birinci maddesi; 5393 sayılı Belediye Kanunun

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.07.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli imza altına alındı. Gündem maddelerinin

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 18:00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R Sayfa 1 T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2016-10000 Birleşim Tarihi : 05/05/2016 Birleşim Saati : 17:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA

Detaylı

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI I TARİHİ 03.07.2014 NO 22 KONUSU E SEVK EDİLEN DİLEKÇE (CENK DEMİRKUTLU NUN İMAR DEĞİŞİKLİĞİ TALEBİ) Gündem maddesi olarak, Cenk DEMİRKUTLU nun 12.06.2014 tarih ve 10 sayılı dilekçesi ile 130 Ada 9 parsel

Detaylı

İÇİNDEKİLER OCAK 2019 MECLİS KARARLARI... 2

İÇİNDEKİLER OCAK 2019 MECLİS KARARLARI... 2 İÇİNDEKİLER OCAK 2019 MECLİS KARARLARI... 2 1 OCAK 2019 MECLİS KARARLARI DÖNEM TOPLANTI BİRLEŞİM OTURUM K. TARİHİ K. NO 2019 1 1 04.01.2019 1 Meclisimizin 04.01.2019 Cuma Günü Saat: 17.00 de yaptığı 2019

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/7-1 (55) Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 30/06/2015 tarih ve 19151 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesinde Meclis, resmi

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :378 KARAR 378 : 6360 Sayılı yasa kapsamında, mesai saatleri dışında yapılacak çalışmalarda, görevli personel için 2016 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu K Cetveline istinaden fazla mesai yaptırılması,

Detaylı

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları 06.06.2017 Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları KARAR NO 66 TARİH VE NOSU 15.05.2017 / 4212 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ DEVİR İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ne ait 15.05.2017

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 16.02.2017 Kararın Nosu : 17 Dolu kadro iptal-ihdasının görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, İlhan KURAL, Hüseyin ERTUĞRUL, Ahmet Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 22 M.Atilla ÖZKAYA, Hilmi BAYER, Sibel UYAR, Ertan SAYAR, Aysel NART, KARAR 22 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanununun 7. Maddesinin birinci fıkrasında Büyükşehir Belediyesinin görev ve yetkileri

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2017 yılı Kasım Ayı Birleşim : 11 Oturum : 1 Tarihi : 06.11.2017 Karar Sayıları : 111, 112, 113, 114, 115 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.01.2012 HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Fazla Çalışma Ücreti. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin

Detaylı

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ KARAR NO 28 MECLİSE SEVK EDİLEN DİLEKÇE (M.KÖMÜRCÜ)

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ KARAR NO 28 MECLİSE SEVK EDİLEN DİLEKÇE (M.KÖMÜRCÜ) ÜYELERİ I TARİHİ 02.07.2013 NO 28 İLGİLİ BİRİM KONUSU Yazı İşleri E SEVK EDİLEN DİLEKÇE (M.KÖMÜRCÜ) Başkanı Fikret KESKİN başkanlığında 02.07.2013 Salı günü Belediye hizmet binası toplantı Mahmut KÖMÜRCÜ

Detaylı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü Norm Kadro Değişiklikleri ile Teşkilat Şemasının Kabulü

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü Norm Kadro Değişiklikleri ile Teşkilat Şemasının Kabulü Sayfa 1 / 4 Karar No : 34 Konusu : Kadro Ünvan değişiklileri. Evrak No : 375 Dönemi : Mayıs 2014 Geliş Tarihi : 30/04/2014 Toplantı No : 1 Dairesi : İnsan Kaynakları ve Eğitim Md. Birleşim No : 1 Birimi

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 208-0003 Birleşim Tarihi : 05/07/208 Birleşim Saati : 8:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 208-22000 Birleşim Tarihi : 09//208 Birleşim Saati : 8:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas Karar Tarihi : 01.06.2015 Karar No : 41850698.301.05-140 Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 01.10.2012 Karar Numarası : 142

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 01.10.2012 Karar Numarası : 142 MECLİS KARAR KAĞIDI Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU-Meclis I.Başkan Vekili ÜYELER : Barış AYHAN, Rahmi BALFİDAN, Necla BOZKURT, Vahittin BULUT, Necati CANEL,

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :365 KARAR 365 : İlçenin Altıntaş Mahallesi 2193 ada 1 parselde Belediyemizin 1771/26670 hisse oranına düşen 17,71 m2 lik hissesi, Cemile KAYACAN ın 23448/26670 hisse oranına düşen 234,88 m2 lik

Detaylı

2018 YILI OCAK AYI 1. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM, 1. OTURUM KARAR ÖZETİ

2018 YILI OCAK AYI 1. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM, 1. OTURUM KARAR ÖZETİ 2018 YILI OCAK AYI 1. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM, 1. OTURUM KARAR ÖZETİ Belediye Meclisi 2018 Yılı Ocak ayı, 1. Olağan Toplantı Birinci Birleşim, Birinci Oturumunu yapmak üzere katılım tutanağında

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 297 KARAR 297: Meclis i Yılmaz KARAKOYUNLU, Çağlagül ÖZÇELİK, Mehmet BİLGİN, Bülent ONAT ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 298 KARAR 298 : İlçenin

Detaylı

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN Karar Tarihi : 01.05.2015 24344638-301.05/ Karar No: 2015 / : 1. birleşim Türkeli Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20.nci maddesi gereğince 01.05.2015 Cuma günü saat 15:00 da Belediye Başkanlığı

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 07 Özü: İlçemiz, Vatan Mahallesi, 522 no lu Karar Trh : parsel.

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 07 Özü: İlçemiz, Vatan Mahallesi, 522 no lu Karar Trh : parsel. Karar No : 07 Özü: İlçemiz, Vatan Mahallesi, 522 no lu Karar Trh : parsel. (PİN: 6010,11) Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş ÖZ, Haluk Uğur DAĞISTANLI,, Selvet KARAOĞLU, Cemil ÇALIŞKAN,, Mahmut

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 95 Özü: Adapazarı-Tepeören (Kuzey) Yenileme Karar Trh : Enerji Ġletim Hattının Plan Tadilat teklifi. (PĠN: 4260,6) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Kozluk Mahallesi İmar Plan Tadilatına Ait Komisyon

Detaylı

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA HUKUK KOMİSYONU RAPORU

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA HUKUK KOMİSYONU RAPORU TEKLİFİN ÖZÜ..: 2 adet mimar kadrosunun iptal edilerek yerine 2 adet mühendis kadrosunun ihdas edilmesi talebi hk. Komisyonumuza havale edilmiş bulunan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 14 Ocak 2015

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 01 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Mustafa TOKSÖZ - İsmail KAHYA- Doğan SAYDAM- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 04/02/2013 TARİHLİ ŞUBAT AYININ 1 BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 04/02/2013 TARİHLİ ŞUBAT AYININ 1 BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR Belediye Meclisimiz Meclis 1. Başkan Vekili Sayın M.SALİH ERKEK 'in Başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. 1 (Karar :21/2013) 02/04/2011 tarih ve 68/2010 sayılı meclis kararı ile kabul

Detaylı

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KARARI

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KARARI MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KARARI Birleşim Sayısı : (2) Oturum Sayısı : (1) Dönem Sayısı : (2) Karar Tarihi : 12/11/2015 Karar Sayısı : 1140 Büyükşehir Belediye Meclisi 12/11/2015 Perşembe günü

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 206/ Konu: plan tadilatı Evrak No: 97672 Özet: Zeytinburnu İlçesinde muhtelif mahallelerde dini tesis alanı önerilmesine ilişkin /000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği. "04/0/206 tarihli

Detaylı