YARIYIL TATİLİ KAYAK KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YARIYIL TATİLİ KAYAK KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR"

Transkript

1 YARIYIL TATİLİ KAYAK KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR Sayın Velimiz TED Kayseri Koleji Spor Kulübü Kış Spor Okuluna kayıtlarımız başlamıştır. TED Kayseri Koleji Beden Eğitim Öğretmeni ve Kayak Antrenörü Tuğba YOKSUL un gözlemci olarak katılacağı kursta eğitim dahil tüm hizmetleri Bolkar Spor Kulübü tarafından, profesyonel ve lisanslı kayak öğretmenleri tarafından verilecek olup öğrenci kontenjanında herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır. Kurs programı iki dönem olarak planlanmıştır. BİRİNCİ DÖNEM : İKİNCİ DÖNEM 26 Ocak Ocak 2015 (5 gün) : 02 Şubat Şubat 2015 (5 gün) Kayak ve snowboard kursumuz en az 10 kişi başvurduğu takdirde yapılacaktır. Eğitimler, öğrencilerin yaş ve seviyeleri göz önüne alınarak gruplara ayrılarak uygulanacaktır. Gruplarda en az 8 en çok 12 öğrenci olacaktır. İlk gün saat da okul bahçesinde toplanarak servislerle Erciyes Dağı eğitim pistine hareket edilecektir. Diğer günler ulaşım servislerle evden eve sağlanacaktır.

2 Velilerimiz için servislerle çıkış önceden kayıt yaptırmak şartıyla ilk gün ücretsiz olup,dönem süresince gidecek velilerimiz için ise toplam 50 tl olacaktır. Ulaşım Mini Tur firmasıyla yapılacak olup servisler kış şartlarına uygundur. Velilerimize Bolkar Mağaza alışverişlerinde % 20 indirim uygulanacaktır. Eğitim Tekir Kapı ve Hisarcık Kapı Bölgelerinde yapılacaktır. KURS ÜCRETLERİ KAYAK VEYA SNOWBOARD TAKIMI KAYAK VEYA SNOWBOARD OLMAYAN: TAKIMI OLAN 650,00 TL : 550,00 TL Ücrete dahil hizmetler: Ulaşım, Yemek,, Gözetmen Öğretmen, Kayak Öğretmeni,Yardımcı öğretmen, SkiPass ( Telesiyej-Gondol-Yürüyen Bant), Kayak takımı ( Kayak ya da snowboard-ayakkabı-baton), Kask KURS KAYITLARI: Öğrencimizin kursa kaydı, İlkokul Kısmı Müdür Yardımcısı Oğuz PAYAS a veya Lise kısmı Müdür Yardımcısı EROL DEDE ye kayıt formu ve ücreti teslim edilerek yaptırılabilecektir.

3 Not: Başvurular 19 OCAK-23 OCAK 2015 tarihleri arasından yapılacaktır. Raci ÜLKE Arif Sırrı ŞİRİN İlkokul-Ortaokul Müdürü Genel Müdür Lise Müdürü VELİ İZİN VE SAĞLIK İZİN BELGESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

4

5 Lise Kısmı Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV PROGRAMI TARİH GÜN PERŞEMBE BAŞARISIZ ÖĞRENCİLER İÇİN SINAV PROGRAMI ÖZEL LİSESİ CUMA PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE SAAT SINIF DERS 5.DERS TÜM SINIFLAR İNGİLİZCE 5.DERS TÜM SINIFLAR MATEMATİK / SEÇMELİ MATEMATİK 2.DERS TÜM SINIFLAR DİL ANLATIM 5.DERS TÜM SINIFLAR GEOMETRİ / SEÇMELİ GEOMETRİ 6.DERS TÜM SINIFLAR ALMANCA 2.DERS TÜM SINIFLAR COĞRAFYA 6.DERS TÜM SINIFLAR TÜRK EDEBİYATI 2.DERS TÜM SINIFLAR KİMYA 5.DERS TÜM SINIFLAR FİZİK 2.DERS TÜM SINIFLAR TARİH 4.DERS TÜM SINIFLAR BİYOLOJİ Ted Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da tarihinde başlayan, Moodle üzerinden alınan eğitimin birinci bölümü bitmiş olup, Almanca Öğretmenlerimiz TED Üniversitesinde yeniden bir araya gelerek birinci eğitimin değerlendirilmesi yapılmıştır.

6 Almanca Öğretmenlerimiz diğer TED Almanca öğretmenlerine ve eğitimcilere sunumlarını sunarak derste yapılması mümkün olan eğlenceli, ilginç, öğrenci merkezli alıştırmalar ve aktivitelerin derste uygulanışı, olumlu olumsuz tüm yanlarını belirtip sınıfta uyguladıkları deneyimlerini birbirleriyle paylaştılar.

7

8

9 KAYAKTA KAYSERİ ŞAMPİYONLUĞU Öğretim yılı okullar arası kayak yarışmaları Çarşamba günü Erciyes Kayak Merkezinde yapıldı. Yarışmalara okulumuzu temsilen 17 öğrencimiz katıldı. Alp disiplini büyük slalom küçük erkekler kategrosinde Mustafa Berk ÖZBAKIR Kayseri Birincisi, Ahmet ELOĞLU Kayseri Üçüncüsü,küçük bayanlar kategorisinde Elif Berru KULLUK Kayseri Üçüncüsü olarak Erciyes te TED rüzgarı estirdiler. Öğrencilerimiz Kars Sarıkamış ta yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında okulumuzu ve ilimizi temsil edecekler. Başarılarıyla okulumuzun başarısını taçlandıran kayakçılarımızı ve antrenörümüz Tuğba YOKSUL u tebrik ediyor, Kars Sarıkamış ta yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyoruz.

10

11 GENEL BAŞKANIMIZ SELÇUK PEHLİVANOĞLU OKULUMUZU ZİYARET ETTİ Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Sayın Selçuk PEHLİVANOĞLU, Türk Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Füsun OKUTAN ve Türk Eğitim Derneği Genel Müdürü Sayın Sevinç ATABAY Cumartesi günü okulumuzu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında vakıf yönetim kurulumuz, TED Kayseri temsilciliğimiz, ilkokul- lise okul aile birliklerimiz ve tam eğitim burslu öğrencilerimizle görüşmeler yapıldı. Yapılan bu görüşmelerde, eğitim öğretim çalışmaları hakkında genel değerlendirmeler, öğretim yılı planlamaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşmeler okulumuz sosyal tesislerinde akşam yemeği ile son buldu.

12

13 TED SENFONİ ORKESTRASI KAYSERİLİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU Sanat camiasında benzersiz, ülkemizin ilk ve tek amatör senfoni orkestrası olan TED Senfoni Orkestrası bu kez Kayserili müzikseverlerle buluştu. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi nde 10 Ocak 2015 Cumartesi günü saat de gerçekleştirilen muhteşem konser öncesinde sıcak sohbetlerin gerçekleştirildiği bir kokteyl verildi. Konsere ilgi ve katılım çok fazlaydı. Şef Ahmet ÜNLÜ tarafından yönetilen orkestraya tenor olarak İhsan EKBER, soprana olarak da Tuğba MANKAL katıldı. İki saat süren konserin birinci bölümünde klasik müzik ziyafeti ikinci bölümünde ise halk müziği klasikleriyle kulaklarımızın pası silinerek keyifli anlar ve muhteşem bir

14 gece yaşandı.

15

16

17

18

19

20 TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında, MEB İngilizce öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri, 10 TED Okulunda (Antalya,Aydın,Bursa,Hatay,Isparta,İstanbul,İzmir,Kayseri,Mer sin,samsun) Milli Eğitim Bakanlığı okullarında Sınıflarda görev yapan 30 ar İngilizce öğretmeninin katılımı ile hayata geçti. 4 kademeden oluşan ve eğitim-öğretim yılı boyunca 40 saat olarak (Aralık ayından Nisan ayının sonuna kadar) yürütülecek eğitimin ilki, Dersi planlama mı? Yoksa öğrenmeyi planlama mı? ve Öğrenci seviyesine göre Farklılaştırılmış Öğretim konularında okulumuz İngilizce öğretmeni ve öğretmen eğitimcisi Zuhal YILDIRIM tarafından 20 İngilizce öğretmeninin katılımıyla uygulamalı olarak yapılmıştır.

21

22 YÜZME YARIŞMALARINDA BAŞARI ALTIN Öğretim yılı Okullar Arası Gençler ve Küçükler Yüzme Yarışmalarında okulumuz adını başarıya altın harflerle yazdırdı Ocak 2015 tarihlerinde Gençlik ve Spor Olimpik yüzme havuzunda yapılan yarışmalarda öğrencilerimiz okulumuzu gururla temsil etti. Rakiplerine fark atan yüzücülerimiz, girdikleri ferdi yarışlar ve takım yarışmalarında üç birincilik, iki ikincilik, bir üçüncülük ve bir dördüncülük kazandı. Yüzme takımımızda ferdi olarak üç birincilik kazanan öğrencimiz Ahmet Tarık KAPLAN grup müsabakalarında ilimizi ve okulumuzu temsil etmeye hak kazandı. Genç kız takımımız ise 4 50 karışık bayrak yarışmasında ikinci olurken genel toplamda il üçüncüsü oldu. Minik kulaçlarıyla izleyenlerin beğenisini toplayan ve geleceğimize yüzme branşında ışık tutan minik yüzücülerimiz de

23 il dördüncüsü olarak başarımızı taçlandırdı. Öğrencilerimizi ve antrenörlerimiz Tuğba YOKSUL u,elvan AKKAŞ ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

24

25 KOORDİNATÖR VELİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Okulumuz lise bölümü okul aile birliği üyelerine ve koordinatör velilerimize Pazartesi günü bilgilendirme toplantısı yapıldı. Genel Müdürümüz Arif Sırrı ŞİRİN in, lise müdür yardımcılarımızın, zümre başkanları ve rehberlik biriminin katıldığı toplantıda birinci dönemde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Öğrenci ve öğretmen istatistiklerinin yanı sıra dönem boyunca devam eden akademik destek çalışmaları, hafta sonu kursları, YGS-LYS Hazırlık Programları, psikolojik danışma ve rehberlik faaliyetleri, ölçme ve değerlendirme hizmetleri, yurt dışı eğitim danışmanlığı, K12 Net programı,kulüp çalışmaları, yürütülen sosyal faaliyetler ve spor faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Bunların yanı sıra ortak sınavların konu kazanım tabloları, okulumuz ÖSYS istatistikleri, Tam Eğitim

26 Bursu çalışmaları,kış ve yaz okulu faaliyetlerinin anlatıldığı ve velilerimizin önerilerde bulunduğu bilgilendirme toplantımız oldukça verimli geçti.

27 Öğrencilerimiz, TED Bodrum Koleji Öğrencilerine İngilizce Yeni Yıl Kartları Hazırladılar 4.,7. ve 8. Sınıf öğrencilerimiz, TED Bodrum Koleji öğrencilerine İngilizce yeni yıl kartları hazırladılar. Geçtiğimiz yıllarda diğer TED okulları ile de yapmış olduğumuz benzer etkinliklerin TED okulları arasında aidiyeti pekiştireceğine inanıyor, bu etkinliklerin artarak devam etmesini diliyoruz.

28

29

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

KAYAKTA KAYSERİ ŞAMPİYONLUĞU

KAYAKTA KAYSERİ ŞAMPİYONLUĞU KAYAKTA KAYSERİ ŞAMPİYONLUĞU 2014-2015 Öğretim yılı okullar arası kayak yarışmaları 14.01.2015 Çarşamba günü Erciyes Kayak Merkezinde yapıldı. Yarışmalara okulumuzu temsilen 17 öğrencimiz katıldı. Alp

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği 14. Geleneksel Sempozyumu Geleceğin Öğretmeni temasıyla 28-31.01.2015 tarihleri arasında Antalya Belek te gerçekleştirildi.

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. Toplantiya il milli egitim sube muduru Osman Sekerci, TEMA il baskani E.Ü. ogretim gorevlisi Abdulkadir Dagli ve okullarda

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ OKULUMUZDA DÜZENLENDİ DEPREM SEMİNERİ Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize Deprem konulu sunum yapılmıştır. Verdikleri bilgilerden

Detaylı

AİLE KATILIMLI ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ

AİLE KATILIMLI ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ AİLE KATILIMLI ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ Kayak ve Snowboard Kayıtlarımız Başlamıştır. KAYAK KURSU Sayın Velimiz TED Kayseri Koleji Kış Spor Okulumuz kış sezonunda her hafta cumartesi günlük kayak-snowboard

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA

ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA TAM EĞİTİM BURSLU ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA TED Genel Merkezi öğrencilerimizin iletişimlerinin pekiştirilmesi ve kurumsal aidiyetlerinin desteklenmesi amacıyla 5-7 Şubat 2014 tarihlerinde Antalya da tam

Detaylı

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 9,10,11 ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

TED İSTABUL KOLEJİ FORUMUNDAYDIK (TİUF)

TED İSTABUL KOLEJİ FORUMUNDAYDIK (TİUF) TED İSTABUL KOLEJİ FORUMUNDAYDIK (TİUF) ULUSAL 14-17 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul da düzenlenen TED İstanbul Koleji Ulusal Forumuna ( TİUF ), Müzik Öğretmenimiz Eren TOKMAK rehberliğinde okulumuzdan

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1 FEN BİLİMLERİ LİSESİ GENEL AÇIKLAMALAR Fen Bilimleri Lisesi ni farklı kılan, Fen

Detaylı

12-A SINIFI LYS AKADEMİK TAKVİM (EKİM-KASIM)

12-A SINIFI LYS AKADEMİK TAKVİM (EKİM-KASIM) 12-A SINIFI LYS AKADEMİK TAKVİM (EKİM-KASIM) 03 EKİM PAZARTESİ AKADEMİK KURUL BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 12..SINIF ÖĞRENCİLERİ UYGULANACAK TEST--SINIF İÇİ ÖĞRENCİ GÖZLEM FORMU 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ 06 EKİM

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor!

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor! TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor! Türkiye genelinde 15 TED okulu tarafından gerçekleştirilen MEB İngilizce öğretmenlerine yönelik seminerlerin 3.kademesi

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

4. SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

4. SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 4. SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Sayın Velimiz, T.C. MEB Talim Terbiye Kurulu Başkanlığının 28.05.2013 tarihli ve 22 sayılı kurul kararı eki İlköğretim Kurumları Haftalık Ders Dağıtım Çizelgesi açıklamalarının

Detaylı

Programı Seçme Sınavı

Programı Seçme Sınavı Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Seçme Sınavı Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantısı Sayın Velimiz, Okulumuz Lise kısmı bilgilendirme toplantımız kapsamında, 2018-2019 öğretim yılında okulumuzda ilk kez uygulamaya

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

İNGİLTERE YAZ OKULU PROGRAMI BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ LYS Tercih işlemleri

İNGİLTERE YAZ OKULU PROGRAMI BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ LYS Tercih işlemleri İNGİLTERE YAZ OKULU PROGRAMI BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ İNGİLTERE YAZ OKULU PROGRAMI BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ 2015 LYS Tercih işlemleri 2015 LYS Tercih işlemleri 16 Temmuz 2015 Perşembe günü saat 23:59

Detaylı

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI Sosyal etkinliklerine devam eden okulumuz, 27 03.2015 Cuma günü konferans salonunda, edebiyat öğretmenimiz Gülgün KALPAKÇI rehberliğinde 10. Sınıflar arası

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ SABANCI ÜNİVERSİTESİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ Okulumuz üniversite tanıtım çalışmaları kapsamında 15 Ekim 2015 Perşembe günü Sabancı Üniversitesi yetkililerini konuk etti. Üniversite tanıtımında; kampüs,

Detaylı

TEOG Sınavı Tatil Duyurusu

TEOG Sınavı Tatil Duyurusu TEOG Sınavı Tatil Duyurusu Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı nın 22.10.2013 tarih ve 3018736 sayılı yazısı ile ortaokulların 8. sınıfında öğrenim gören öğrencilerin ortaöğretim kurumlarına yerleştirilmesinde

Detaylı

ÖZEL BATI KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ÖZEL BATI KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÖZEL BATI KOLEJİ 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2016 ---- Öğretmen hizmet içi seminerleri(09.10-16:10) ---- 8. sınıf öğrencilerimiz (TEOG kursu) 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 YILLIK

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ II. ULUSAL FORUMU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TED KAYSERİ KOLEJİ II. ULUSAL FORUMU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ TED KAYSERİ KOLEJİ II. ULUSAL FORUMU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ TED KAYSERİ KOLEJİ II. ULUSAL GENÇLİK FORUMU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ 17-20 Ekim tarihleri arasında şehrimiz Kayseri de 2.kez düzenlenecek

Detaylı

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ 9/A SINIFI YAZILI TAKVİMİ İNGİLİZCE 1 08.03.2016 Salı MATEMATİK 1 11.03.2016 Cuma FİZİK 1 14.03.2016 Pazartesi DENEME I 3 28.03.2016 Pazartesi COĞRAFYA 1 30.03.2016 Çarşamba ALMANCA/FRANSIZCA 1 01.04.2016

Detaylı

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 9,10,11 ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM

Detaylı

2015-2016 SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12 A Sınıfı 12 B Sınıfı 12 C Sınıfı

2015-2016 SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12 A Sınıfı 12 B Sınıfı 12 C Sınıfı 2015-2016 SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12 A Sınıfı 12 B Sınıfı 12 C Sınıfı - 1 07 Eylül 2015 Pazartesi 08 Eylül 2015 Salı 09 Eylül 2015 Çarşamba 10 Eylül 2015 Perşembe 11 Eylül 2015 Cuma 14 Eylül 2015 Pazartesi

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

AKADEMİK TAKVİMİ ÖZEL MUSTAFA YELKENOĞLU LİSELERİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

AKADEMİK TAKVİMİ ÖZEL MUSTAFA YELKENOĞLU LİSELERİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL 2012 ÖZEL MUSTAFA YELKENOĞLU LİSELERİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ RENKLERİN DİLİ İDARİ İŞLER PDR ÇALIŞMALARI ZÜMRE FAALİYETLERİ HAFTASONU/TATİL KDS-GTS-YAZILI EKDERS-ETÜT REHBERLİK

Detaylı

8. Sınıf öğrencilerimizin Liseye Geçiş Balosu

8. Sınıf öğrencilerimizin Liseye Geçiş Balosu 8. Sınıf öğrencilerimizin Liseye Geçiş Balosu TED Kayseri Koleji kuruluşunun 50. yılını kutlarken 2016-2017 öğretim yılı 8. Sınıf öğrencilerimizin Liseye Geçiş Balosunu, Radisson Blu Hotelinde yaptık.

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -Çalışma takviminde yapılacak olan değişiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalışma

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU 2013-2014 Öğretim Yılı Liseler Arası Hentbol İl Birinciliği karşılaşmaları Talas Spor Salonunda yapıldı. Bu öğretim yılında yeni kurulan 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizden

Detaylı

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ 2016-2017 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12-A 12-B 1 2 3 4 5 6 7 5 Eylül 2016 Pazartesi 6 Eylül 2016 Salı 7 Eylül 2016 Çarşamba 8 Eylül 2016 Perşembe 9 Eylül 2016 Cuma 19 Eylül 2016 Pazartesi

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Bursu Sınavı (TEB) 5 Mart ta Yapılacak!

Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Bursu Sınavı (TEB) 5 Mart ta Yapılacak! Aile Okulu Eğitim yalnızca okul ortamında yürütülen bir süreç değildir. Çocuğun ilk deneyimlerini edindiği, ilk etkileşimde bulunduğu ortam aile ortamıdır.ted Kayseri Koleji Vakfı Okulları, Rehberlik zümresi

Detaylı

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI AMAÇ VE HEDEFLER AMAÇ 1: Kaliteli bir eğitim öğretim ortamı için okulun fiziki yapısını, araç - gereç ve donanımını

Detaylı

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (21-25 Ocak 2019) İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (21-25 Ocak 2019) İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Velilerimizin Dikkatine!... 1 Kalemle Başlayan Yolculuk (21-25 Ocak 2019)... 1 Avrupa Birliği Erasmus+ Ka2 Programı- Özel Bilkent Ortaokulu ve Jobland Projesi...

Detaylı

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ AY EYLÜL 20 Salı DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 YGS 1 DENEME 1 YGS 1 EKİM 18 Salı DENEME 2 DENEME 2 AY 1 Salı

Detaylı

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS 9 AĞUSTOS 10 AĞUSTOS 11 AĞUSTOS 12 AĞUSTOS 13 AĞUSTOS 14

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI'NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 09 Ekim 2017 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti Okulumuzda Ziyafeti Klasik Müzik Lise Müzik Kulübü öğrencilerimiz, 13 Haziran 2016 Pazartesi saat 14.15 te okulumuz konferans salonunda müzik ziyafeti verdi. Öğretim yılının başından beri Müzik Öğretmenimiz

Detaylı

SAYIN VELİLERİMİZİN, ÖĞRETMENLERİMİZİN, ÖĞRENCİLERİMİZİN BİLGİSİNE; 2015 2016 ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL KOLEJ SINAV TAKVİMİ 9.

SAYIN VELİLERİMİZİN, ÖĞRETMENLERİMİZİN, ÖĞRENCİLERİMİZİN BİLGİSİNE; 2015 2016 ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL KOLEJ SINAV TAKVİMİ 9. TEM.MAT.(SEÇ.) TARİH FİZİK COĞRAFYA BİLİM UYGULAMA (FİZİK + KİMYA) KİMYA SAYIN VELİLERİMİZİN, ÖĞRETMENLERİMİZİN, ÖĞRENCİLERİMİZİN BİLGİSİNE; 2015 2016 ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL KOLEJ SINAV TAKVİMİ 9.

Detaylı

Sosyal- Sportif Etkinlikler

Sosyal- Sportif Etkinlikler Sosyal- Sportif Etkinlikler Sayın Velimiz; 09/10/2015 20/10/2015 Salı gününden itibaren okulumuzda Sosyal- Sportif Etkinlikler (Salı-Çarşamba-Perşembe) başlayacaktır. İsteyen öğrencilerimiz bu etkinliklere

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ AY KASIM EKİM AY AY ARALIK 15 Çarşamba DENEME 1 DENEME 1 22 Çarşamba DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 2 DENEME 2 3 Pazartesi Fransızca 1 4 Salı 5 Çarşamba Fransızca 1 Fransızca 1 DENEME 3 DENEME

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

Vakıf Haftası Etkinlikleri

Vakıf Haftası Etkinlikleri Vakıf Haftası Etkinlikleri Vakıf Haftası Etkinliklerimiz 09. 05. 2014 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Vakıflar Bölge Müdürü Sn. Mustafa EMEKÇİ nin de katılımıyla gerçekleşti. Kutlamada öğrencilerimizin

Detaylı

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 0-06 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL AYI ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları 0 06 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı;.Öğretmenler

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı Lise Öğrenci Okul Oryantasyonu 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma YÜKSELİŞ Gelişim Akademisi 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe

Detaylı

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıf Haftalık Ders Programı İngilizce: 12+5 +1= 18 saat (3 öğretmen) Türkçe: 6 saat Matematik: 5 saat Fen: 4 saat Sosyal Bilgiler: 3 saat Din Kültürü: 2 saat

Detaylı

altın nesil 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ Coğrafya 1 Coğrafya 1 Dil Anlatım 1 Dil Anlatım 1 Edebiyat 1 Edebiyat 1

altın nesil 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ Coğrafya 1 Coğrafya 1 Dil Anlatım 1 Dil Anlatım 1 Edebiyat 1 Edebiyat 1 altın nesil AY EKİM GÜN 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ 9 A/B 10 A/B 11/TM 11/FM 12/TM 12/FM 27 Salı DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 AY GÜN 9 A/B 10 A/B 11/TM 11/FM

Detaylı

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ BÖLÜM SINAVI (FEN 2) 23.02.2015 Pazartesi MATEMATİK 1 03.03.2015 Salı BÖLÜM SINAVI (TÜRKÇE 1) 05.03.2015 Perşembe İNGİLİZCE 1 10.03.2015 Salı BÖLÜM SINAVI (MATEMATİK 3)

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2017-2018 Sene Başı Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu Toplantısı 24 Ağustos

Detaylı

BEYOĞLU ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ STRATEJİK PLANI 2012 YILI EYLEM PLANI

BEYOĞLU ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ STRATEJİK PLANI 2012 YILI EYLEM PLANI HEDEFLER 1 Tüm sınıflarda mesleki formasyon kazandırmak. 1. Kur'an-ı Kerimi tecvid kurallarına uygun bir şekilde yüzüne okuyabilmek, İmam- Hatip'lik yapacak düzeyde ayet ve sureleri ezberlemek. 2. Kur'an-ı

Detaylı

Yakacık Koleji 2015-2016 Eğitim - Öğretim Yılı Lise Sınav Takvimi

Yakacık Koleji 2015-2016 Eğitim - Öğretim Yılı Lise Sınav Takvimi Yakacık Koleji 2015-2016 Eğitim - Öğretim Yılı Lise Sınav Takvimi Sanav Tarihi Sınav Adı Hz. 9 10 17.10.2015 Cumartesi 1. YGS Deneme Sınavı 19.10.2015 Pazartesi 1. Mateamtik Yazılı Sınavı 20.10.2015 Salı

Detaylı

SINAV DERS ARALIĞI. Saat 9:45 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 3.DERS 3.DERS 3.DERS 4.

SINAV DERS ARALIĞI. Saat 9:45 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 3.DERS 3.DERS 3.DERS 4. DENEME (BİLFEN) 3 MART 2017 Cuma ASTRONOMİ 6 Mart 2017 Pazartesi PROJE 7 Mart 2017 Salı SAĞLIK BİLGİSİ 8 Mart 2017 Çarşamba 9 Mart 2017 Perşembe COĞRAFYA 10 Mart 2017 Cuma ALMANCA 13 Mart 2017 Pazartesi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C ALTINORDU KAYMAKAMLIĞI ZUVER KAYA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ALTINORDU-2017 SUNUŞ İddialı okullar öğrenci merkezlidir, zengin akademik

Detaylı

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR 3. SINIFLARIMIZ MENDİL KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR Her yıl geleneksel çocuk oyunları kapsamında düzenlemiş olduğumuz 3.sınıflar arası mendil kapmaca turnuvası, bu yıl da mart ayı içinde gerçekleştirildi.

Detaylı

26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ

26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ 26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Öğrencimiz Yiğit ASLAN, İtalya nın Milano şehrinde düzenlenen yüzme şampiyonasında 200 metre Serbest te

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ a) Ortaöğretim Kurumları Zümre Başkanlarının 02 Eylül 2013 Pazartesi 1 b) Orta Öğretim Kurumları Zümre Toplantıları ve Yıllık Planların Hazırlanması 03-08 Eylül 2013 tarihleri arasında c) Orta Öğretim

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ a) Ortaöğretim Kurumları Zümre Başkanlarının 02 Eylül 2013 Pazartesi 1 b) Orta Öğretim Kurumları Zümre Toplantıları ve Yıllık Planların Hazırlanması 03-08 Eylül 2013 tarihleri arasında c) Orta Öğretim

Detaylı

İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM

İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM 22 Kasım 2014 Cumartesi günü TED Kayseri Koleji nde TED Malatya Koleji ve TED Kayseri Koleji nden İngilizce Öğretmenlerinin katılacağı İngilizce hizmetiçi eğitim yapılacaktır.

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

Uluslararası Eğitim Forumu na Katıldık

Uluslararası Eğitim Forumu na Katıldık Türk Eğitim Derneği IV. Uluslararası Eğitim Forumu na Katıldık TED Kayseri Koleji yöneticileri ve öğretmenlerinden oluşan 16 kişilik ekibimizle, 2 Nisan 2016 Cumartesi günü Türk Eğitim Derneği IV. Uluslararası

Detaylı

EĞİRDİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM I. SINAV PROGRAMI

EĞİRDİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM I. SINAV PROGRAMI 6. ders 2. ders 6. ders 2. ders 6. ders 2. ders 6. ders 2. ders 1. EĞİRDİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM I. SINAV PROGRAMI 11/14/2016 11/15/2016 11/16/2016 11/17/2016

Detaylı

ORTAOKULU TARAMA SINAVLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

ORTAOKULU TARAMA SINAVLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME TEKUF 2016 TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULU TARAMA SINAVLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME Sayın velimiz, TED Kayseri Koleji Ortaokulu nda 2016-2017 Eğitim öğretim yılı içerisinde Ölçme Değerlendirme Birimince

Detaylı

SINAVIN AMACI SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ KATILIM ŞARTLARI

SINAVIN AMACI SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ KATILIM ŞARTLARI SINAVI DÜZENLEYEN KURUM/KURULUŞ SINAV KONUSU SINAVIN AMACI SINAV TÜRÜ HEDEF KİTLE SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ KATILIM ŞARTLARI ÖZEL GEBZE HİSAR İLKOKULU Bursluluk Sınavı HİSAR OKULLARI bursluluk sınavının

Detaylı

TOEFL Primary ve TOEFL Junior

TOEFL Primary ve TOEFL Junior TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirildi 11.06.2016 tarihinde 5. Ve 8. Sınıflarımız için yapılan TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Listening,

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat da İstanbul da düzenlenecek bir

Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat da İstanbul da düzenlenecek bir TEDMEM 20 Nisan 2015 Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat 09.00 da İstanbul da düzenlenecek bir basın toplantısı ile açıklayacak. TEDMEM 20 Nisan 2015 Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı

Detaylı

SÜRMENE HALİS ÇEBİ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ

SÜRMENE HALİS ÇEBİ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SÜRMENE HALİS ÇEBİ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ NOT: MESLEKİ EĞİTİM(ÇIRAKLIK) İLE İLGİLİ KISIMLAR BORDO RENK İLE GÖSTERİLMİŞTİR.

Detaylı

CUMHURİYET BAYRAMI TATİLİ

CUMHURİYET BAYRAMI TATİLİ CUMHURİYET BAYRAMI TATİLİ Sayın Velimiz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle; 1-28 Ekim 2015 Çarşamba günü yarım gün ders yapılacak olup öğrencilerimiz saat 12.15 te evlerine servislerle döneceklerdir.

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ. Mehmet KAMAŞMAZ Genel Koordinatör. Mehmet KAMAŞMAZ VOLEYBOL BRANŞ KOORDİNATÖRÜ

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ. Mehmet KAMAŞMAZ Genel Koordinatör. Mehmet KAMAŞMAZ VOLEYBOL BRANŞ KOORDİNATÖRÜ NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ YAZ SPOR OKULLARI AÇILMIŞTIR 1. Dönem Yaz Okulu Tarihi 22 Haziran 15 Temmuz 2015 2. Dönem Yaz Okulu Tarihi 03 Ağustos 28 Ağustos 2015

Detaylı

Veli-Öğretmen Görüşmeleri

Veli-Öğretmen Görüşmeleri Veli-Öğretmen Görüşmeleri Sayın Velilerimiz, 2015-2016 öğretim yılı Veli-Öğretmen Görüşmeleri (ilkokulortaokul-lise), 1.dönem sonu çalışmaları nedeniyle 18-22 Ocak 2016 tarihleri arasında yapılamayacaktır.

Detaylı

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Öğretim

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

2015-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2015-LYS) SONUÇLARI. 30 Haziran 2015

2015-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2015-LYS) SONUÇLARI. 30 Haziran 2015 2015-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2015-LYS) SONUÇLARI 30 Haziran 2015 2015-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI SAYISAL BİLGİLER 2015-LYS ADAY BİLGİLERİ YGS sonrası herhangi bir LYS ye girmeye hak kazanan aday

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi 2018 2019 SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI 28.09.2018 Sayın Velimiz, Özgüveni yüksek, sosyal ilişkilerinde başarılı,

Detaylı

T.C. SARIYER KAYMAKAMLIĞI İstinye Anadolu Lisesi Müdürlüğü

T.C. SARIYER KAYMAKAMLIĞI İstinye Anadolu Lisesi Müdürlüğü SIRA NO AY TARİHİ YAPILACAK İŞ 1 AĞUSTOS 14 Ağustos 2015 Cuma akşamı sona erer Mesleki Eğitim Merkezlerinde Güz Dönemi Sınav Öncesi Kalfalık ve Ustalık Sınavları Başvurularının Sona Ermesi 2 AĞUSTOS Ağustos

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : 2009-2010 DÖNEMİ : 2 SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI :

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : 2009-2010 DÖNEMİ : 2 SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : GÜNLERİ SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : TÜRKÇE 12.03.2010 26.04.2010 31.05.2010 2, Saat MATEMATİK 29.03.2010 01.05.2010 02.06.2010 PAZARTESİ 2, Saat BİYOLOJİ 19.03.2010 28.05.2010 CUMA CUMA FİZİK 23.03.2010

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1/7 Güncelleme Tarihi: 31/08/2016 Sıra 1 Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu 25

Detaylı