BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2015 YILI İDARİ PERSONEL DURUMU VE İŞ DAĞILIMI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2015 YILI İDARİ PERSONEL DURUMU VE İŞ DAĞILIMI"

Transkript

1 BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2015 YILI İDARİ PERSONEL DURUMU VE İŞ DAĞILIMI DEKAN VEKİLİ: Prof.Dr. Kerim ÖZDEMİR DEKAN YARDIMCILARI: Prof.Dr. Mehmet Tevfik YAVUZ ve Prof.Dr. Nevin ERENSOY FAKÜLTE SEKRETERLİĞİ Ramazan AYDIN / Fakülte Sekreteri (Yasal bir nedenle Ramazan Aydın ın görev yerinde bulunmadığı hallerde, aşağıda belirtilen görevler, İdari İşlerden Sorumlu Dekan Yardımcısı tarafından yürütülür.) 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 51/b maddesi ile tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren, Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim kurumlarının İdari Teşkilatı Hakkında Kanun Hükmünde Kararname nin 38/a maddesi kapsamında, Fakültenin tüm idari hizmetlerinin yürütülmesinden sorumludur sayılı Kamu mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 33. maddesi uyarınca, Fakültenin Gerçekleştirme Görevlisi hizmetlerini yürütmek. Fakülte Kurulu ve Fakülte Yönetim Kurulu ile ihtiyaca göre oluşturulacak diğer kurulların Raportörlüğünü yapmak. Fakültenin, Yazı İşleri, Öğrenci İşleri, Personel İşleri, İdari ve Mali İşler, Teknik ve Destek Hizmetleri birimleri arasında görev dağılımı yapmak, yürürlükteki işleri koordine etmek, kontrol ve denetimlerini yapmak. Öğrenci Kayıtlarının yapılması, Öğrenci Dosyalarının tutulması ve muhafazası, öğrencilerle ilgili elektronik sisteme girilmesi gereken her türlü bilginin girişlerinin yapılması. Fakültenin idari iş ve işlemleri ile ilgili gerekli yıllık ve dönemsel planlamaları yapmak, bu planlara göre işlerin yapılmasını takip etmek. Fakültenin tüm idari iş ve işlemleri ile ilgili Rektörlük birimleri ile diğer Fakülte, Enstitü ve Yüksek Okullarla olan yazışmaların yürütülmesini sağlamak. Fakültenin Gelen ve Giden Evrak Yetkilisi olarak, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (BYS) üzerinden, tüm yazışmaları yönetmek. EBYS üzerinden ve sair kanallardan gelen resmi evrakları incelemek, gerekli birimlere sevkini yapmak ve bu evraklarla ilgili iş ve işlemleri takip etmek. Fakültenin her türlü yazışmaları ile ilgili evrakın, ilgili yasal mevzuat hükümleri uyarınca düzenli olarak dosyalanmasını ve arşivlenmesini sağlamak. Fakülte Kurulu ve Fakülte Yönetim Kurulu Toplantı ve Karar Tutanaklarını yazmak, Kurul üyeleri tarafından imzalanmasını, bu tutanakların, ilgili Kurul defterlerine yerleştirilmesini sağlamak ve muhafaza etmek. Fakülte bina, tesis ve müştemilatının, eğitim-öğretim ve bilimsel araştırma-geliştirme hizmetlerinin en iyi şekilde yürütülmesi için gerektiği şekilde kullanılır durumda olmasını sağlamak. Fakülte bina, tesis ve müştemilatının, bakım, onarım, ısıtma-havalandırma ve klimatizasyonu ile ilgili iş ve işlemleri gerçekleştirmek.

2 Fakültenin her türlü demirbaş eşya envanterinin tutulması, periyodik sayım, bakım, onarım ve yenileme işlerini takip etmek, bunlarla ilgili raporları hazırlamak. Fakültenin günlük işleri ile ilgili olarak idari personelle gerekli toplantıları yapmak. Ast personelin özlük hakları ile ilgili taleplerini almak, değerlendirmek ve üst makamlara iletmek. Personelden gelecek her türlü talepleri almak, değerlendirmek ve gereğini yapmak. Öğrencilerden gelecek her türlü talepleri almak, değerlendirmek ve gereğini yapmak. Fakülte idari personelinin görevlerini yerine getirmeleri ile ilgili hususları takip etmek, gerekli kontrol ve denetlemeleri yapmak. Fakülte idari personelinin birbirleri ile görev gereği olan ve kişisel ilişkilerini takip etmek, gerektiği hallerde aksaklıkları gidermek. Dekan ve Dekan Yardımcıları ile birlikte, Fakültenin yıllık Bütçe Taslağı nı ve Bütçe Çalışma Programı Taslağı nı hazırlamak. Üniversitemiz Rektörlüğünce düzenlenen toplantılara katılmak. Fakültemizde Tıpta Uzmanlık Eğitimi görmekte olan Araştırma Görevlileri ile ilgili Uzmanlık Dosyalarını düzenlemek ve muhafaza etmek, özlük ve eğitim işlerini yapılmak, dosyalarını hazırlanmak ve muhafaza etmek. Öğrenci hareketliliği ile ilgili bilgileri zamanında ilgili birimlere iletmek, bu konuyla ilgili her türlü iş ve işlemleri yapmak. Dönem içi ve dönem sonu sınavlarının koordinasyonun yapmak Program dışı toplantılar için gerekli yerleri temin etmek, o yerlerde gerekli düzenlemeyi yapmak. Bölüm Başkanlıklarından ve Başkoordinatörlük ten gelen Ders Planları, Ders Programları, Akademik Takvim Taslakları, Yatay Geçiş Kontenjan talepleri, bir sonraki eğitim-öğretim yılında Dönem-I e alınacak öğrenci kontenjanı vb hususları, Dekana ve ilgili Kurullara iletmek. Fakülte tarafından gerçekleştirilecek her tülü toplantıları organize etmek, toplantıyı düzenleyen birime gerekli lojistik ve idari desteği sağlamak. Dekan tarafından verilecek sair görevleri yerine getirmek. YAZI İŞLERİ BİRİMİ Filiz YILDIZ / Sorumlu Memur (Yasal bir nedenle Filiz YILDIZ ın görev yerinde bulunmadığı hallerde, aşağıda belirtilen görevler, İdari İşlerden Sorumlu Dekan Yardımcısı tarafından yürütülür.) Fakültenin tüm iç ve dış yazışmalarını yapmak. Fakültenin tüm yazışmaları ile ilgili kayıtları tutmak. Fakülte Kurulu ve Fakülte Yönetim Kurulu nda görüşülmesi gereken evrakları dosyalamak. Fakülte Kurulu ve Fakülte Yönetim Kurulu toplantıları ile ilgili yazılı ve sözlü duyuruları yapmak. Kurul kararlarını ilgili birimlere tebliğ etmek. Bölümlerden ve Başkoordinatörlükten gelen yazıları takip etmek, cevaplarını yazmak.

3 Fakülte Kurulu ve Fakülte Yönetim Kurulu Toplantı ve Karar Tutanaklarının Kurul üyelerine imzalatmak, bu tutanakları, ilgili Kurul defterlerine yerleştirmek. ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ Mehmet YAPICI / Şef (Yasal bir nedenle Mehmet YAPICI nın görev yerinde bulunmadığı hallerde, aşağıda belirtilen görevler, Şahin ÇANDIR tarafından yürütülür.) Fakülteye yerleştirilen öğrencilerin kayıt evraklarını hazırlayarak kayıt işlemlerini yapmak. Sınavların öncesinde, yoklama çizelgelerinin hazırlanması, öğrencilerin devam durumları vb gibi sınavla ilgili olarak, ilgili öğretim elemanları tarafından istenecek bilgi ve dokümanları vermek. Öğrencilerin talep edecekleri, Öğrenci Belgesi, Not Durum Belgesi (Transkript), Ders İçerikleri vb gibi belgeleri düzenlemek, Fakülte Sekreterinin onayına sunmak Mezun öğrencilerin mezuniyetle ilgili işlemlerini yapmak, Diploma defterine işlemek. Mezuniyet belgelerini hazırlayıp deftere işlemek. Öğrencilerin askerlik belgelerini göndermek. Görev alanına giren günlük işleri takip etmek. Otomasyon ile ilgili işleri yapmak. Mezun olan kaydı siline öğrencilerin bilgilerini Kredi Yurtlar Kurumu sayfasından düşmek. Otomasyona öğrenci notlarının girişini takip etmek. İDARİ ve MALİ İŞLER BİRİMİ Şahin ÇANDIR / Sorumlu Memur (Yasal bir nedenle Şahin ÇANDIR ın görev yerinde bulunmadığı hallerde, aşağıda belirtilen görevler, Bahri ARSLAN tarafından yürütülür.) Fakültenin Taşınır Kayıt Kontrol Yetkilisi olarak demirbaşlarla ilgili her türlü, kayıt, sayım, zimmet vb. işleri yürütmek. Fakültenin her türlü satınalma iş ve işlemlerini yürütmek. Dönem-VI İntörn Öğrencilerin Maaş ve Sigorta işlemlerini yapmak. Personelin daimi ve geçici yurtiçi ve yurtdışı görev yollukları ile ilgili tahakkuk ve ödeme evraklarını hazırlamak. Kurum dışından alınan mal ve hizmetlerle ilgili fatura ve benzeri ödemelerin tahakkuk ve ödeme işlemlerini yapmak.

4 PERSONEL İŞLERİ BİRİMİ Sultan İPEK / Sorumlu Memur (Yasal bir nedenle Sultan İPEK in görev yerinde bulunmadığı hallerde, aşağıda belirtilen görevler, İdari Nurgül GEYLAN tarafından yürütülür.) Fakültemiz akademik ve idari personeli ile ilgili; Her türlü yazışmaları yapmak. Özlük dosyalarını düzenlemek, muhafaza etmek. Fakültemiz akademik ve idari personelin Göreve başlama, ayrılış işlemlerini yürütmek. Göreve Başlayışla ilgili Atama Kararnamesi Hazırlamak, Ayrılışla ilgili Personel Nakil Bildirimi ve İlişik Kesme Belgesi düzenlemek, ilgili yazışmalarını yapmak ve dosyalamak Yardımcı Doçent, Öğretim Görevlisi ve Uzman kadrolarına atama işlemleri için; başvuruları almak, bununla ilgili yazışmaları yapmak, takibi ve dosyalamasını yapmak Yabancı Dil Sınavıyla ilgili evrakları tutanak halinde hazırlamak, imzalatmak ve bu tutanakları ilgili dosyalarda muhafaza etmek Yabancı Dil Sınavıyla ilgili adaylara ve jüri üyelerine haber vermek ve yazışmalarını yapmak Yardımcı Doçent Başvurularıyla ilgili Jüri Üyelerine dosya gönderimiyle ilgili yazışmalar yapmak takibi ve bunları ilgili dosyalarda muhafaza etmek Yardımcı Doçent başvurularıyla ilgili Adaylardan şartları sağlamayanların, yabancı dil sınavına girmeyenlerin veya diğer adayın atanması halinde, ilgiliye bilgi vermek ve dosyalarını göndermekle ilgili yazışmaları yapmak, takibi ve dosyalanması Bölüm Başkanlığı ve Anabilim Dalı Başkanlığı Atama sürelerinin takibi, yazışmaları yapmak ve dosyalarına kaldırmak Her türlü izin ve görevlendirme işlemlerini takibi, yazışmalarını yapmak ve dönüşte personel sistemine ve izin takip kartelesına kaydettikten sonra dosyalarına kaldımak Akademik ve İdari Personelin bütün izinlerini aylık olarak takibi, güncellenmesi ve dağıtım olarak ilgili yerlere bildirmek Ders Görevlendirmeleri yazışmalarını yapmak, takibi ve dosyalanmasını yapmak Nurgül GEYLAN / Memur (Yasal bir nedenle Nurgül GEYLAN ın görev yerinde bulunmadığı hallerde, aşağıda belirtilen görevler, Sultan İPEK tarafından yürütülür.) Fakültemizde Tıpta Uzmanlık Öğrenimi görmekte olan Araştırma Görevlileri ile ilgili olarak, her türlü iş ve işlemleri yürütmek. Araştırma Görevlilerinin yeniden atanmaları ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek. Araştırma Görevlilerinin, almakta oldukları eğitimle ilgili Eğitim Dosyaları nı tutmak.

5 Araştırma Görevlisi Eğitim Dosyalarına konması gereken Anabilim Dalı Başkanı Kanaat Raporları nı takip ederek, yerine koymak. Araştırma Görevlilerinin Tez Jüri Raporları ve Tez Jüri Değerlendirme Tutanaklarını takip etmek, dosyalarına koymak. Tıpta Uzmanlık Eğitimini tamamlayan Araştırma Görevlilerinin, Sağlık Bakanlığı na gönderilmesi gereken Tıpta Uzmanlık Dosyalarını hazırlamak ve bununla ilgili yazışmaları yapmak. KOORDİNATÖRLÜK SEKRETERLİĞİ Bahri ARSLAN / Sorumlu Memur Berktuğ ŞEBİN / Memur (Yasal bir nedenle Bahri ARSLAN ın görev yerinde bulunmadığı hallerde, aşağıda belirtilen görevler, Belgin TOPÇU nun sorumluluğunda yürütülür.) Başkoordinatörlük, Dönem-I, Dönem-II, Dönem-III, Dönem-IV, Dönem-V ve Dönem-VI Koordinatörlüklerinin her türlü yazışmalarını yapmak. Ders ve Staj Planları ve Programları ile ilgili dokümanları hazırlamak, duyurularını yapmak. Fakültemiz Klinik Araştırmalar Etik Kurulu Sekreteri olarak, bu Kurulun toplantılarına Raportör olarak katılmak, Kurulla ilgili her türlü yazışmaları ve resmi işlemleri yürütmek. Etik Kurul a yapılacak başvuruları almak, kayda geçirmek. Etik Kurul Toplantı Gündemini hazırlamak, Toplantı ve Karar Tutanaklarını yazmak. Etik Kurul Kararları ile ilgili gerekli yazışmaları hazırlamak, işlemleri yürütmek. Fakülte Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) Sistem Yöneticisi olarak, bu sistemin kullanımı ile ilgili sorunlarla ilgilenmek, bu konuda Fakülte personeline yardımcı olmak. Fakülte resmi internet (web) sitesi ile ilgili webmaster lık işlemlerini yürütmek, sitede yayınlanacak ve/veya yayından kaldırılacak dokümanların girişlerini ve çıkışlarını yapmak. Fakültede yapılan sınavlarda öğrencilerin cevap kağıtlarının değerlendirilmesinde, optik okuyucu cihazının kullanımı konusunda öğretim elemanlarına yardımcı olmak. TEKNİK ve DESTEK HİZMETLERİ BİRİMİ Mesut BAHADIR / Sorumlu Teknisyen (Yasal bir nedenle Mesut BAHADIR ın görev yerinde bulunmadığı hallerde, aşağıda belirtilen görevler, Şahin ÇANDIR tarafından yürütülür.) Fakülte binası ve tesisleri ile, binadaki her türlü donanımın hizmete uygun şekilde kullanılabilir durumda olması ile ilgili görevleri yapmak. Fakülte binasındaki ısıtma-soğutma ve klimatizasyon sistemlerini çalıştırmak, sistemlerin ve cihazların gerekli bakım, onarım ve yenileme iş ve işlemlerini yürütmek.

6 Fakültenin elektrik enerji sistemleri ile donanımlarını takip ve kontrol altında tutmak, muhtemel problemlerin çözümü hususunda, ilgili Rektörlük birimi ile temas kurmak. Fakültenin su ve kanalizasyon sistemleri ile donanımlarını takip ve kontrol altında tutmak, muhtemel problemlerin çözümü hususunda, ilgili Rektörlük birimi ile temas kurmak. BÖLÜMLER SEKRETERLİĞİ Belgin TOPÇU / Memur (Yasal bir nedenle Belgin TOPÇU nun görev yerinde bulunmadığı hallerde, aşağıda belirtilen görevler, Bahri ARSLAN tarafından yürütülür.) Cerrahi, Dahili ve Temel Tıp Bilimleri Bölüm Başkanlıklarına ait Fakülte içi tüm yazışmaları yürütmek Öğretim Elemanlarına ait Ek Ders Ücret Tahakkuk işlemlerini yapmak.

Akademik ve idari hizmetlere ilişkin olarak BAUN birimleriyle yapılan yazışmaların hazırlanmasını ve Dekan onayına sunulmasına sağlamak,

Akademik ve idari hizmetlere ilişkin olarak BAUN birimleriyle yapılan yazışmaların hazırlanmasını ve Dekan onayına sunulmasına sağlamak, Prof.Dr. Ziya İLHAN Dekan :0266 6136692 Dahili: 101 Prof. Dr. Musa KARAMAN Dekan Yard. : 0266 6136692 Dahili: 104 Yard. Doç. Dr. Muharrem EROL Dekan Yard. : 0266 6136692 Dahili: 105 Fakülte Sekreterliği

Detaylı

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ. Görev Tanımı ve İş Akış Şeması İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 1

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ. Görev Tanımı ve İş Akış Şeması İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 1 MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Görev Tanımı ve İş Akış Şeması Sayfa No İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 1 1. GENEL GÖREV TANIMLARI... 1 1.1. Enstitü Müdürü Görev Tanımı...

Detaylı

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2015 YILI İŞ TAKVİMİ Revizyon No:

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2015 YILI İŞ TAKVİMİ Revizyon No: Doküman No: 1 215 YILI İŞ TAKVİMİ 2.1.215 AYLAR FAKÜLTE SEKRETERLİĞİ KURULLAR SEKRETERYASI ÖĞRENCİ İŞLERİ BÖLÜM SEKRETERLERİ GELEN EVRAK KAYIT SORUMLUSU TAŞINIR KAYIT KONTROL YETKİLİSİ PERSONEL SATINALMA

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI A. SORUMLULUKLAR

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI A. SORUMLULUKLAR Birim : Astları : Dekan Rektör Fakültenin tüm akademik ve idari personeli A. SORUMLULUKLAR 1. Fakülte kurullarına başkanlık etmek, fakülte kurullarının kararlarını uygulamak ve fakülte birimleri arasında

Detaylı

EK-3 ANKARA ÜNİVERSİTESİ HEPATOLOJİ ENSTİTÜSÜ GÖREV TANIMI FORMU

EK-3 ANKARA ÜNİVERSİTESİ HEPATOLOJİ ENSTİTÜSÜ GÖREV TANIMI FORMU : Hepatoloji Enstitü Müdürlüğü : Enstitü Müdürü : Prof.Dr.Cihan YURDAYDIN SORUMLULUKLARI 1- "2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu", "657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu", "5070 Sayılı Elektronik Ġmza Kanunu",

Detaylı

Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Tüm Akademik ve İdari Birim Personeli

Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Tüm Akademik ve İdari Birim Personeli Astları Dekan Tüm Akademik ve İdari Birim Personeli 1- Fakülte kurullarına başkanlık etmek, fakülte kurullarının kararlarını uygulamak ve fakülte birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlamak, 2- Her öğretim

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 02/07/2014-12732

Evrak Tarih ve Sayısı: 02/07/2014-12732 Evrak Tarih ve Sayısı: 02/07/2014-12732 T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı *BE6LB1S2* Sayı : 23987327-612.01.01- Konu: Kamu İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem

Detaylı

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Akademik ve İdari Personel Görev Dağılım Listesi

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Akademik ve İdari Personel Görev Dağılım Listesi İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Akademik ve İdari Personel Görev Dağılım Listesi Fakülte Dekanı a. Fakülte kurullarına başkanlık etmek, Fakülte kurullarının kararlarını uygulamak ve Fakülte birimleri

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU Birim/Altbirim Üst Yöneticiler Astları Görev Devri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü Daire Başkanı-Genel Sekreter Şef ve ilgili memurlar İzinli veya görevli olduğu durumlarda yerine Şube Müdürü

Detaylı

TÜTÜN EKSPERLİĞİ YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Görev Tanımları

TÜTÜN EKSPERLİĞİ YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Görev Tanımları 1 / 13 1.1. Yüksekokul Müdürü Görev Tanımı 1.2 Görevin Adı : Yüksekokul Müdürü 1.3 Bağlı Bulunduğu Unvan : Rektör Yönetimi altında bulunan Yüksekokulda verilen eğitim öğretim hizmetlerinin en üst düzeyde

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERS İTES İ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERS İTES İ BÜLENT ECEVİT ÜNİVERS İTES İ Alt - Meslek Yüksekokul Sekreteri Temel Görev ve S orumluk lar 1. Meslek Yüksekokul Kurulu, Meslek Yüksekokul Yönetim Kurulu, Meslek Yüksekokul Disiplin Kurulu gündemlerini

Detaylı

PERSONEL VE YAZI İŞLERİ BÜROSU

PERSONEL VE YAZI İŞLERİ BÜROSU PERSONEL VE YAZI İŞLERİ BÜROSU Personel İşlerinde Yapılan İsler, 1) Personelle ilgili her türlü yazışma. 2) Akademik ve İdari Personelin özlük dosyalarının tutulması ve işlemlerinin takibi, 3) Günlük Resmi

Detaylı

MÜDÜR. Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara. başkanlık eder.

MÜDÜR. Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara. başkanlık eder. MÜDÜR SAĞLIK YÜKSEKOKULU ÜST BİRİM REKTÖR İŞ ÜNVANI MÜDÜR ALT MÜDÜR YARDIMCISI YÜKSEKOKUL SEKRETERİ TEMEL GÖREV Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara başkanlık eder. Eğitim-öğretim

Detaylı

Stratejik planı hazırlamak ve uygulanabilirliğini kontrol etmek,

Stratejik planı hazırlamak ve uygulanabilirliğini kontrol etmek, ( ) Enstitü kurullarına başkanlık etmek, enstitü kurullarının kararlarını uygulamak ve enstitü birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlamak, Her öğretim yılı sonunda ve istendiğinde enstitü genel durumu

Detaylı

KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI GEREĞİ GÖREV TANIMLARI

KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI GEREĞİ GÖREV TANIMLARI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI GEREĞİ GÖREV TANIMLARI YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ: Yüksekokul Kurullarına başkanlık etmek, ilgili

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ BARTIN ORMAN FAKÜLTESİ İŞ TANIMLARI

BARTIN ÜNİVERSİTESİ BARTIN ORMAN FAKÜLTESİ İŞ TANIMLARI TANIMLARI Fiili Görev Selman KARAYILMAZLAR 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu Prof.Dr. Dekan Dekanlık Rektör İN TANIMI Fakülte kurullarına başkanlık etmek, fakülte kurullarının kararlarını uygulamak fakülte

Detaylı

EK-3 ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI FORMU

EK-3 ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI FORMU : Mutemetlik : Memur : Harun FİLİZER 1-Personel maaşlarını zamanında yapmak, 2-SGK primlerini zamanında elektronik ortamda göndermek ve takibini yapmak, 3-Ek Ders ücretlerini yapmak, 4-Fakülte Bütçesini

Detaylı

TC GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Temel İş ve Sorumluluklar

TC GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Temel İş ve Sorumluluklar TC Astları n Amacı : MÜDÜRLÜK : Müdür : Rektör : Enstitünün tüm akademik ve idari personeli : Enstitüde yürütülen her türlü işlemlerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlamak Enstitü misyon ve vizyonunu

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMLARI

BATMAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMLARI BATMAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMLARI GÖREV TANIMI : Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (Daire Başkanı) Kurum içi ve kurum dışında Daire Başkanlığını temsil etmek, Daire Başkanlığının

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI 1- Fakültenin ve birimlerinin temsilcisi olan Fakülte Dekanı Rektör tarafından 3 yıl süre ile atanır. Fakülte Dekanı kendisine

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ PERSONEL DURUMU VE 2015 YILI İŞ DAĞILIMI 1-Prof.Dr. Özlem YAVUZ Enstitü Müdürü Telefon: :0266 612 14 62 Dahili:1113 Enstitü Sekreteri: 1-Fatma İŞLER

Detaylı

BİRİM GÖREV TANIMLARI

BİRİM GÖREV TANIMLARI BAĞLI OLDUĞU GÖREVİN KISA TANIMI: Keles Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Yüksekokul Müdürü Üniversite Rektörü tarafından atanmış Yüksekokul Müdürü birimin en üst idare amiridir.

Detaylı

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ. Amasya Taşova Meslek Yüksekokulu GÖREV TANIMI

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ. Amasya Taşova Meslek Yüksekokulu GÖREV TANIMI T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ Amasya Taşova Meslek Yüksekokulu GÖREV TANIMI GÖREV ADI: Yazı İşleri/Sekreterlik Unvanı: Memur Görev Ve Sorumlulukları -Yazışma işlemlerinin yürütülmesi, -Gelen faksların kontrol

Detaylı

DEKAN. Fakülte ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Dekan, Kurullara başkanlık eder.

DEKAN. Fakülte ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Dekan, Kurullara başkanlık eder. DEKAN ÜST BİRİM REKTÖR DEKAN ALT DEKAN YARDIMCISI FAKÜLTE SEKRETERİ Fakülte ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Dekan, Kurullara başkanlık eder. Eğitim-öğretim faaliyetlerinin düzenli ve başarılı

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Ziraat Fakültesi Dekanlığı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Ziraat Fakültesi Dekanlığı ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Ziraat Fakültesi Dekanlığı GÖREVİN ADI GÖREVİN KAPSAMI : Dekan : Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi 1. GÖREV VE SORUMLULUKLAR 1. Fakülte kurullarına

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Temel İş ve Sorumluluklar

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Temel İş ve Sorumluluklar Astları n Amacı : MÜDÜRLÜK : Müdür : Rektör : Enstitünün tüm akademik ve idari personeli : Enstitüde yürütülen her türlü işlemlerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlamak. Enstitü misyon ve vizyonunu

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ [Yıl] OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ BİRİM İŞLEM YÖNERGESİ ler Envanteri HGE.001 Dekanlığı kıyasladığında çok daha büyük önem taşıyan görevlere hassas görevler denir.

Detaylı

İŞ/GÖREV TANIM FORMU. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Öğretim Hizmetleri Sınıfı Enstitü Müdürü Rektör KURUM BİRİM SINIFI

İŞ/GÖREV TANIM FORMU. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Öğretim Hizmetleri Sınıfı Enstitü Müdürü Rektör KURUM BİRİM SINIFI İŞ/GÖREV TANIM FORMU KURUM Eğitim Öğretim Hizmetleri Sınıfı Enstitü Müdürü Rektör İş/Görev Kısa Tanımı: Düzce Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Enstitünün vizyonu,

Detaylı

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İŞ PLANI

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İŞ PLANI DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İŞ PLANI Aylar FAKÜLTE SEKRETERLİĞİ ÖĞRENCİ İŞLERİ PERSONEL İŞLERİ YAZI İŞLERİ TAHAKKUK İŞLERİ TAŞINIR KAYIT KONTROL BÖLÜM SEKRETERLİĞİ TEMİZLİK HİZMETLERİ OCAK 1. İdari personel

Detaylı

EFLANİ HAYVANSAL ÜRETİM VE YÖNETİM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

EFLANİ HAYVANSAL ÜRETİM VE YÖNETİM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EFLANİ HAYVANSAL ÜRETİM VE YÖNETİM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Yüksekokul Sekreterliği Eflani Hayvansal Üretim ve Yönetim Meslek Yüksekokulu Sekreteri - Yardımcısı - Mevlüt SUZAN 1-Yüksekokuldaki idari

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ İDARİ PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ. Görevleri

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ İDARİ PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ. Görevleri Sayfa 1 / 7 Adı Soyadı Seçil SEVER Görev Unvanı Kadro Unvanı Görevleri 5018 Sayılı Kanun Gereğince Gerçekleştirme Görevlisi Görevlerini 2547 Sayılı Kanun Gereğince Belirlenen Görevleri Kurulu Kararları

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi 2016 Yılı İş Planı Formu OCAK AYI Yürürlük Tarihi:

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi 2016 Yılı İş Planı Formu OCAK AYI Yürürlük Tarihi: 01 Bölüm Sekreterlikleri Öğretim elemanlarının bir önceki yıl izin devirlerinin yapılması Yıllık izin devirlerinin yapılması kaydedilmesi ve enlil sistemine girilmesi ile sonuçlanır 02 Bölüm Sekreterlikleri

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İDARİ BİRİMLERİ GÖREV TANIMI

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İDARİ BİRİMLERİ GÖREV TANIMI 1) Yüksekokul Sekreteri Şef Yüksekokul Müdürü Sekreteri Yüksekokul Sekreteri Sekreteri 2) PERSONEL İŞLERİ 3) ÖĞRENCİ İŞLERİ 4) İDARİ VE MALİ İŞLER 5) BÖLÜM SEKRETERLİĞİ 6) TEKNİK İŞLER Tekniker Teknisyen

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU YILLIK İŞLEM SAYISI 2 903.03.01 Öğrenim durumundaki değişikliklerin intibak işlemleri Personelin öğrenimi bitirdiğine dair dilekçesi, diploma belgesi veya çıkış belgesinin aslı veya kurumca onaylı örneği.

Detaylı

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ŞEKLİ SÜRE 1 Tezli Yüksek Lisans 3 Yıl (6 Yarıyıl) 2 Doktora 6 Yıl (12 Yarıyıl) ÖĞRENCİ İŞLERİ HİZMETİN

Detaylı

Ankara Üniversitesi Adli Bilimler Enstitüsü Enstitü Müdürlüğü

Ankara Üniversitesi Adli Bilimler Enstitüsü Enstitü Müdürlüğü Ankara Üniversitesi Adli Bilimler Enstitüsü Enstitü Müdürlüğü 1. Enstitü kurullarına başkanlık etmek, enstitü kurullarının kararlarını uygulamak ve enstitü birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlamak,

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI FORMU

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI FORMU Doküman No: 1 BAĞLI BİRİMİ : Genel Sekreterlik UNVANI : Personel ADI SOYADI : 124 sayılı Kanun Hükmünde Kararname Gereğince; Üniversitemizin insan gücü planlaması ve personel politikasıyla ilgili çalışmalar

Detaylı

GÖREV TANIMLARI FİHRİS

GÖREV TANIMLARI FİHRİS GÖREV TANIMLARI FİHRİS 1 MÜDÜRÜ GÖREV TANIMI 2 MÜDÜR YARDIMCISI GÖREV TANIMI 3 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI 4 YÜKSEKOKUL SEKRETERİ GÖREV TANIMI 5 ÖĞRENCİ İŞLERİ GÖREV TANIMI 6 İDARİ VE MALİ İŞLERİN GÖREV

Detaylı

KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI GEREĞİ GÖREV TANIMLARI

KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI GEREĞİ GÖREV TANIMLARI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İZMİT MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI GEREĞİ GÖREV TANIMLARI MESLEK YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ: Meslek Yüksekokul Kurullarına başkanlık etmek,

Detaylı

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI İlk Kayıt İşlemleri (ÖSYM tarafından yerleştirilen öğrencilerin kaydı) 2 Yatay Geçiş Başvurusu BAŞVURUDA İSTENEN

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÖREV FORMU Üst Yönetici / Yöneticileri : Enstitü ü Rektör tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Enstitünün vizyonu ve misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretim hizmetlerinin yürütülmesi amacıyla

Detaylı

BURHANİYE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ

BURHANİYE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ BURHANİYE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ -Meslek Yüksekokulu kurullarına başkanlık etmek, Meslek Yüksekokul kurullarının kararlarını uygulamak ve Meslek Yüksekokulu

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HİZMETİN 1 302.11.02 Kayıt Dondurma Öğrencinin mazereti nedeniyle eğitimine ara verme isteği. İ.M.Ü Lisans Eğitim- 24. maddesi. Öğrenci 1- ÖİDB 2- (Mazeretin gerçekleştiği tarihten itibaren 30 gün içinde

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ TIPFAKÜLTESİ İŞ AKIŞ SÜRECİ

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ TIPFAKÜLTESİ İŞ AKIŞ SÜRECİ FAKÜLTE SEKRETERLİĞİ BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ TIPFAKÜLTESİ İŞ AKIŞ SÜRECİ Amaç ve Kapsam Tıp si ndeki eğitim-öğretim hizmetlerinin mevcut kanun ve yönetmelikler ile Balıkesir Üniversitesi nin hazırladığı

Detaylı

ENSTİTÜ MÜDÜRÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI:

ENSTİTÜ MÜDÜRÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI: ENSTİTÜ MÜDÜRÜ ORGANİZASYONDAKİ YERİ : Rektöre bağlı görev yapar. Enstitü kurullarına başkanlık etmek, enstitü kurullarının kararlarını uygulamak ve enstitü birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlamak,

Detaylı

Öğrenci İşleri. 1-Dilekçe 2- Mazeret Belgesi. Bürosu. Öğrenci İşleri. Bürosu

Öğrenci İşleri. 1-Dilekçe 2- Mazeret Belgesi. Bürosu. Öğrenci İşleri. Bürosu Mazeret Sınav Başvurusu Sınav Sonuçlarına İtiraz Yatay Geçiş İşlemleri Transkrip Belgesi Öğrenci Belgesi SIRA NO MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

Detaylı

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ SABUNCUOĞLU ŞEREFEDDİN SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMI. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ SABUNCUOĞLU ŞEREFEDDİN SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMI. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Müdürlüğü Yüksekokulu Müdürü GÖREV AMACI İLGİLİ MEVZUAT Amasya Üniversitesinin vizyon ve misyonu ışığında Meslek Yüksekokulunun, sağlık eğitimi ve bilimin gelişimine katkıda bulunmasına ilişkin hedeflerine

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÖREV TANIMLARI

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÖREV TANIMLARI OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÖREV TANIMLARI 1 İÇİNDEKİLER 1.... 3 1.1. Sosyal Bilimler Enstitü Sekreterliği... 4 1.2. Sosyal Bilimler Enstitüsü Kurulu... 5 1.3. Sosyal Bilimler

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI EL KİTABI

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI EL KİTABI ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI EL KİTABI İçindekiler I BİRİMİN FAALİYET ALANI... 1 II BİRİMDE YAPILAN İŞLERİN ÖZET TANIMI... 1 III ORGANİZASYON ŞEMASI... 2 IV GÖREV TANIMLARI... 3 Daire Başkanı... 3 Daire

Detaylı

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Personel Daire Başkanlığı/Kadro-İstatistik Birimi. Genel İdare Hizmetleri. Daire Başkanı, Genel Sekreter ve Rektör

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Personel Daire Başkanlığı/Kadro-İstatistik Birimi. Genel İdare Hizmetleri. Daire Başkanı, Genel Sekreter ve Rektör GÖREV/İŞ TANIMI FORMU KADRO VEYA POZİSYONUN BİRİMİ/ALT BİRİMİ Personel Daire Başkanlığı/Kadro-İstatistik Birimi STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL UNVANI GÖREVİ SINIFI ŞUBE MÜDÜRÜ ŞUBE MÜDÜRÜ

Detaylı

İÇİNDEKİLER TABLOSU 1

İÇİNDEKİLER TABLOSU 1 1/44 İÇİNDEKİLER TABLOSU İÇİNDEKİLER TABLOSU 1 1.GENEL GÖREV TANIMLARI...2 1.1.YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ GÖREV TANIMI...2 1.2.YÜKSEKOKUL MÜDÜR YARDIMCISI GÖREV TANIMI....3 1.3.YÜKSEKOKUL SEKRETERİ GÖREV TANIMI...4

Detaylı

EK:2 T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. Safranbolu Turizm Fakültesi. Fakülte Dekanı. Görevin Bağlı Bulunduğu Unvan

EK:2 T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. Safranbolu Turizm Fakültesi. Fakülte Dekanı. Görevin Bağlı Bulunduğu Unvan Görevin Bağlı Bulunduğu Dekanlık Fakülte Dekanı Rektör Prof. Dr. Levent AYTEMİZ Fakülte kurullarına başkanlık etmek, Fakülte Kurullarının kararlarını uygulamak ve Fakülte birimleri arasında düzenli çalışmayı

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 903050607 Görevden Ayrılma:15 İzin İşleri: 570 Görevlendirme: 5 Kısmen. 903020103 Kısmen. 102010200 900010300 Kısmen sunulmaktadır. SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ. Fen Bilimleri. Enstitüsü. Fen Bilimleri.

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ. Fen Bilimleri. Enstitüsü. Fen Bilimleri. HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU AMASYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI S.N. HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER HİZMET TAMAMLANMA SÜRESİ 1 Ders Kayıtları ÖBİSİS Programından 1 hafta Giriş yapılarak

Detaylı

Fakülte Sekreteri. İdari Birim Personeli

Fakülte Sekreteri. İdari Birim Personeli Sayfa 1 / 5 Birim Adı Alt Birim Adı Görev Unvanı Fakülte Sekreterliği Personel İşleri Şube Müdürü ve Memuru Görevin Bağlı Olduğu Unvan Astlar Vekâlet/Görev Devri - İdari Birim Personeli Görev Alanı İzmir

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ISPARTA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ISPARTA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ISPARTA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU ADI TANIMI DAYANAĞI MEVZUATI N ADI VE MADDE NUMARASI

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI Müdür / Harcama Yetkilisi Rektör, Rektör Yardımcıları Müdür Yardımcısı Müdür Yardımcıları / İdari Personeller, Rektör tarafından üç yıl süre ile görevlendirilir. Görev süresi sona eren Merkez Müdürü yeniden

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ ADI SOYADI: Prof. Dr. Hidayet OĞUZ KADRO UNVANI: Dekan GÖREVİN KISA TANIMI: Necmettin Erbakan

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU AMASYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI S.N. HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER HİZMET TAMAMLANMA SÜRESİ 1 Ders Kayıtları ÖBİSİS Programından Giriş yapılarak internet

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI Müdür / Harcama Yetkilisi Rektör, Rektör Yardımcıları Müdür Yardımcısı Müdür Yardımcıları / İdari Personeller, Rektör tarafından üç yıl süre ile görevlendirilir. Görev süresi sona eren Merkez Müdürü yeniden

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1)

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK1) N DAYANAĞI MEVZUATIN ADI / N SUNUM SÜRECİNDE KURUMUN VARSA YAPMASI GEREKEN İÇ YAZIŞMALAR KURUMUN VARSA

Detaylı

İÇ KONTROL SİSTEMİ BİRİM GÖREV TANIMLARI T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ BİRİM GÖREV TANIMLARI

İÇ KONTROL SİSTEMİ BİRİM GÖREV TANIMLARI T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ BİRİM GÖREV TANIMLARI İÇ KONTROL SİSTEMİ T.C. BAĞLI OLDUĞU Rektörlük Meslek Yüksekokulu Müdürü Uludağ Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Meslek Yüksekokulunun özgörevi ve uzgörüsü

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN

Detaylı

ENSTİTÜ MÜDÜRÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI:

ENSTİTÜ MÜDÜRÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI: ENSTİTÜ MÜDÜRÜ ORGANİZASYONDAKİ YERİ : Rektöre bağlı görev yapar. Enstitü kurullarına başkanlık etmek, enstitü kurullarının kararlarını uygulamak ve enstitü birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlamak,

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ. Görev Tanımları ve Görev Dağılımları

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ. Görev Tanımları ve Görev Dağılımları OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Görev Tanımları ve Görev Dağılımları 1. Alt Fakülte Sekreterliği Fakülte Özlük İşleri Fakülte Taşınır Kayıt ve Kontrol Fakülte Yazı

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı HİZMET STANDARTLARI

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı HİZMET STANDARTLARI İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 İzin İşlemleri 1- Belge Yönetim Sistemi üzerinden İzin talebi veya İzin Formu. 3 Gün HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ ADI SOYADI : Prof. Dr. Mehmet AKGÜL KADRO UNVANI : Dekan ve öğretimi gerçekleştirmek için gerekli

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 050.03.02 050.01.03 050.01.01 050 040.05 040 010 HİZMETİN YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 1 Mevzuat İşleri Eğitim-Öğretim faaliyetlerinin tümünün yasal dayanakları

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI. Emeklilik isteğinin ve evrakların Rektörlüğe gönderilerek kişinin emekliliğe sevkinin teklif edilmesi

İŞ AKIŞ ŞEMASI. Emeklilik isteğinin ve evrakların Rektörlüğe gönderilerek kişinin emekliliğe sevkinin teklif edilmesi EMEKLİLİK İŞ AKIŞ ŞEMASI Emeklilik İşlemi Anabilim/Bilim Dalı Başkanlıklarından emekli olacak öğretim üyesi için emeklilik ile ilgili yazının Dekanlık Akademik Personel işlerine gelmesi Emeklilik için

Detaylı

DEKANLIK T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU

DEKANLIK T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU DEKANLIK İlgili mevzuat ile Karabük Üniversitesi Rektörlüğü ve nca belirlenen amaç, ilke ve talimatlar doğrultusunda, Fakülte ile ilgili hizmetlerin yerine getirilmesi ve koordinasyonu sağlamak. Dekanlık

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı HİZMET STANDARTLARI

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 İzin İşlemleri 1- Belge Yönetim Sistemi üzerinden İzin talebi veya İzin Formu. 3 Gün 2 Resmi Yazışmalar (Kurum içi

Detaylı

GÖREV BİRİMİ GÖREV GÖREV AYRINTILARI Üniversite Yönetim Kurulunda Temsil Fakülte Temsili

GÖREV BİRİMİ GÖREV GÖREV AYRINTILARI Üniversite Yönetim Kurulunda Temsil Fakülte Temsili Üniversite Yönetim Kurulunda Temsil Fakülte Temsili Üniversite Senatosunda Temsil Diğer Kurum ve Kuruluşlara Karşı Temsil Fakülte Kurulu Başkanlığı Fakülte Kurulunu Toplantıya Çağırmak Fakülte Kuruluna

Detaylı

TIP FAKÜLTESİ. 657 sayılı Kanunda ve ilgili mevzuat belirtilen niteliklerde olmak

TIP FAKÜLTESİ. 657 sayılı Kanunda ve ilgili mevzuat belirtilen niteliklerde olmak Fakülte Sekreteri İşin Kodu 90994112.09 Coşkun DEMİR İş Yapan İşgörenin Bağlı DEKAN 1-İç ve dış yazışmaları kontrol etmek, evrak işleyişini sağlamak için personele talimat vermek 2-Gerçekleştirme görevliliğine

Detaylı

OSMANCIK ÖMER DERİNDERE MESLEK YÜKSEKOKULU PERSONEL GÖREV TANIMLARI

OSMANCIK ÖMER DERİNDERE MESLEK YÜKSEKOKULU PERSONEL GÖREV TANIMLARI PERSONEL GÖREV TANIMLARI YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ 1. Yüksekokul Kurullarına başkanlık etmek, Yüksekokul Kurullarının kararlarını uygulamak ve Yüksekokul birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlamak. 2. Her öğretim

Detaylı

Cumhuriyet Üniversitesi İLETİŞİM FAKÜLTESİ Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Cumhuriyet Üniversitesi İLETİŞİM FAKÜLTESİ Kamu Hizmet Standartları Tablosu Sıra No Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri 1 Lisans Programlarına Kayıt için Kontenjanların Belirlenmesi, Ön Koşullar ve Duyurular 2 Öğrenci Kabulü 3 Kesin Kayıt İşlemleri 1 Fakülte Yönetim

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI GEREKLİ BELGELER SÜRESİ

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI GEREKLİ BELGELER SÜRESİ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI GEREKLİ BELGELER SÜRESİ 1 Yeni Kayıt ÖSYS Sonuç Belgesinin İnternet Çıktısı - Lise Diplomasının

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KÖPRÜBAŞI MYO Görev Tanımı ve İş Akış Şeması İÇİNDEKİLER TABLOSU

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KÖPRÜBAŞI MYO Görev Tanımı ve İş Akış Şeması İÇİNDEKİLER TABLOSU KÖPRÜBAŞI MYO Görev Tanımı ve İş Akış Şeması 1 / 41 İÇİNDEKİLER TABLOSU İÇİNDEKİLER TABLOSU... 1 1. GENEL GÖREV TANIMLARI....2 1.1. Yüksekokul Müdürü Görev Tanımı... 2 1.2. Yüksekokul Sekreteri Görev Tanımı...

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 2 Hafta 3 Fakülte Kurulu Gündem Maddeleri ve Gelen Evrak 4 Fakülte Yönetim Kurulu

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AKHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU Görev Tanımı ve İş Akış Şemaları İÇİNDEKİLER TABLOSU...İ 1. GENEL GÖREV TANIMLARI...

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AKHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU Görev Tanımı ve İş Akış Şemaları İÇİNDEKİLER TABLOSU...İ 1. GENEL GÖREV TANIMLARI... 1 / 46 İÇİNDEKİLER TABLOSU İÇİNDEKİLER TABLOSU...İ 1. GENEL GÖREV TANIMLARI...3 1.1. YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ GÖREV TANIMI...3 YÜKSEKOKUL SEKRETERİ GÖREV TANIMI...4 1.3. ÖĞRENCİ İŞLERİ ŞEFİ GÖREV TANIMI...5 1.4.

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 4 76.01.02 Taşınmaz Tahsis, Devir, takas,satış ve Kiralama 1-1- 018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol 2- Taşınmaz Mal Yönetmeliği Daire Yapı İşleri ve Teknik İl Özel İdare, Belediye, Tapu Müdürlüğü

Detaylı

16/06/2016 Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (Namık Kemal Üniversitesi Senatosunun 16/06/ tarih ve 27 sayılı kararı) YÖNERGE

16/06/2016 Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (Namık Kemal Üniversitesi Senatosunun 16/06/ tarih ve 27 sayılı kararı) YÖNERGE 16/06/2016 Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (Namık Kemal Üniversitesi Senatosunun 16/06/2016-06 tarih ve 27 sayılı kararı) YÖNERGE T.C. NAMIK KEMALÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Detaylı

Kamu Hizmet Envanteri

Kamu Hizmet Envanteri Tamamlanma 1 Öğrenci Belgesi/Transkript İlgili Makama Yazı Talebi Eğitim Öğretim Eğitim Öğretim Tokat Tokat ÖĞRENCİ İŞLERİ 1. Öğrenci Kimliği. Öğrenci Kimliği İlgili Makam 5 Dakika 1 Gün 1000000 15 3 Kayıt

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDAR T DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI HİZMETTEN MEVZUATIN ADI/ MADDE

Detaylı

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Bingöl Üniversitesi Bölümü

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Bingöl Üniversitesi Bölümü Bölümü ORGANİZASYONEL Görevi BİLGİLER Üst Rektör FBE Akademik ve İdari Personeli 26/12/2007 tarihli ve 26738 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu İç Kontrol Standartları Tebliği ile kamu idarelerinde

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO ADI İSTENEN BELGELER 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli Yapılıyor 2 Gelen Evrak Tüm

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 903050607 Görevden Ayrılma:15 İzin İşleri: 570 Görevlendirme: 10 Kısmen. 903020103 Kısmen. 102010200 900010300 Kısmen sunulmaktadır. SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI

Detaylı

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ GEMLİK ASIM KOCABIYIK MESLEK YÜKSEKOKULU BİRİM GÖREV TANIMLARI

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ GEMLİK ASIM KOCABIYIK MESLEK YÜKSEKOKULU BİRİM GÖREV TANIMLARI BİRİM: T.C. Meslek Yüksekokulu Müdürü Rektörlük Uludağ Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Meslek Yüksekokulunun vizyonu, misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretimi

Detaylı

Bozok Üniversitesi. Hizmet Envanteri Tablosu Hizmet Sunmakla Görevli / Yetkili Kurumların / Birimlerin Adı

Bozok Üniversitesi. Hizmet Envanteri Tablosu Hizmet Sunmakla Görevli / Yetkili Kurumların / Birimlerin Adı 6 B32B2K13 532 5 B32B2K13 513 5-1 4 511 2 gün 5-1 3 B32B2K13 5 2 4 1 B32B2K13 1 Sıra No Kurum Kodu Standart Dosya Planı Kodu Hizmetin Adı Hizmetin Tanımı Hizmetin Dayanağı Mevzuatın Adı Ve Madde Numarası

Detaylı

Kamu Hizmet Envanteri

Kamu Hizmet Envanteri Üniversitesi Hizmetin Dayanağı Mevzuatın Ve Tamamlanma 1 Öğrenci Belgesi/Transkript Eğitim Öğretim ÖĞRENCİ İŞLERİ 1. Öğrenci Kimliği 5 Dakika 1000000 İlgili Makama Yazı Talebi Eğitim Öğretim 1. Dilekçe.

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜZİK ve SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1)

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜZİK ve SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜZİK ve SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN

Detaylı

Mali İşler ve Taşınır Kayıt Sorumlusu Görev Tanımı

Mali İşler ve Taşınır Kayıt Sorumlusu Görev Tanımı Mali İşler ve Taşınır Kayıt Sorumlusu Görev Tanımı Birim: Görev Adı: Amiri: Sorumluluk Alanı: Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Mali İşler ve Taşınır Kayıt Sorumlusu (Bilgisayar İşletmeni) Yüksekokul Sekreteri

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER Üniversitesi T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER S NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMLARI. : Kütüphane Ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMLARI. : Kütüphane Ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMLARI 1.1. DAİRE BAŞKANI GÖREV TANIMI 1.1Birimi : Kütüphane Ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı 1.2 Görevin Adı : Kütüphane

Detaylı

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTI FORMU

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTI FORMU S.NO HİZMETİN TANIMI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ 1 Öğrenci Belgesi Beyan+ Dilekçe+Öğrenci Kimliği 2 dk. 2 Transkript Belgesi Beyan+ Dilekçe+Öğrenci Kimliği 2 dk. 3 4 İzin Belgesi

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL DURUMU VE 2015 YILI İŞ DAĞILIMI

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL DURUMU VE 2015 YILI İŞ DAĞILIMI SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL DURUMU VE 2015 YILI İŞ DAĞILIMI 1-Doç.Dr. Halil İbrahim ŞAHİN Sosyal Bilimler Enstitüsü/ Müdür (Dahili: 1407) -Enstitü Kurullarına başkanlık etmek, Enstitü

Detaylı

İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI KAPSAMINDA YAPILAN İŞ VE İŞLEMLER RAPORU

İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI KAPSAMINDA YAPILAN İŞ VE İŞLEMLER RAPORU NECMETTİN ERBAKAN Ü N İ V E R S İ T E S İ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI KAPSAMINDA YAPILAN İŞ VE İŞLEMLER RAPORU İÇ KONTROL SİSTEMİ 01/06/2015 tarihinde birimimizde

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİRİM GÖREV TANIMLARI

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİRİM GÖREV TANIMLARI OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİRİM GÖREV TANIMLARI 1 1. Dekanlığı Alt Dekanlığı 2547 sayılı kanununun 1. maddesinde belirtilen amaca esas olarak, aynı kanunun 12. maddesinde

Detaylı

Birim Görev Tanımları. 1- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı

Birim Görev Tanımları. 1- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı Birim Görev Tanımları 1- Fakülte Sekreterliği Fakülte Taşınır Kayıt ve Kontrol Fakülte Yazı İşleri Fakülte Tahakkuk İşleri Bölüm Başkanlıkları üst yönetim tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak;

Detaylı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi -KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU- SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen

Detaylı