Kuum Hotel & SPA Atatürk Caddesi No 150 Göltürkbükü Bodrum Muğla TR T: spareception@kuumhotel.com.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kuum Hotel & SPA Atatürk Caddesi No 150 Göltürkbükü Bodrum Muğla 48400 TR T: 0252 311 0082 E-Mail: spareception@kuumhotel.com."
  • Oz Eren
  • 8 yıl önce
  • İzleme sayısı:

Transkript

1 Kuum Hotel & SPA Atatürk Caddesi No 150 Göltürkbükü Bodrum Muğla TR T: spa menu

2

3 Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım diniyor, ruhum hafifliyor, huzur buluyorum; kendimi ödüllendiriyorum Geleneksel SPA rutinleri, Kuum un modern anlayışı ile yeniden doğuyor. Doğal bitki özleri, aromatik kokuları ile zihninizi sakinleştiriyor, iyileştirici etkisi ile yorgun bedeninizi dinlendiriyor, besleyici özelliği ile güzelliğinize güzellik katıyor. Günlük yaşamın yarattığı yorgunluğa ve mutsuzluğa veda edecek, şifalı ellerin anında tesiri ile bedeninizde ve ruhunuzda iyi dinlenmenin keyfini yasayacaksınız. Yorgun bedeninizin rahatlamaya, cildinizin arınarak yenilenmeye ve ruhunuzun iyi bir dinlenmeye ihtiyacı olduğunu hissediyorsanız, kendinizi ödüllendirmenin tam zamanı Kuum SPA ya hoş geldiniz

4 Günübirlik SPA Paketleri Kuum Cenneti (Çiftlere özel) 2 saat 15 dakika 530 TL Kuum Cenneti, dinlenme alanında meyve ikramı baslar, ayak banyosu ve aromatik buhar banyosu kullanımı ile devam eder. Hanımefendiye özel jakuzi keyfi ve beyefendiye özel vücut peeling i ile yenilenirken, aromatik yağlar ile uygulanan tüm vücut masajı ile rahatladığınızı hissedeceksiniz. Masajlarınızın sonrasında, bitki çayınızı yudumlarken dinlenmenin keyfini çıkarın. Yeşil Çay Tazeliği 1 saat 15 dakika 230 TL Yeşil çay özleri ile hazırlanan bu günübirlik wellness deneyimi, yeşil çay özlü bir banyo ile başlar, vücudunuzu toksinlerden arındıran yeşil çay peelingi ve hafif bir masaj terapisi ile devam eder. Antioksidan etkili yeşil çay maskesi, cildinizin yaşlanmasını geciktirirken, sonrasında kan dolaşımınızı hızlandıran yeşil çay banyosu ile jakuzide keyfinize keyif katacak ve yeşil çay özlü losyon ile uygulaması ile dinleneceksiniz. Argan Güzelliği 1 saat 15 dakika 230 TL Fas'ın sıvı altını argan özleri ile hazırlanan bu günübirlik wellness deneyimi, argan özlü bir banyo ile başlar, cildinizi arındırarak yenileyen argan peelingi ve hafif bir masaj terapisi ile devam eder. Yaşlanmayı geciktirici etkili argan maskesi, cildinizin toparlanarak sıkılaşmasını sağlarken, güzelliğinize güzellik katan argan özlü jakuzi keyfi ile cildinizdeki ışıltıyı hissedeceksiniz. Havyar Büyüsü 1 saat 15 dakika 230 TL Gençleştirici etkili havyar özleri ile hazırlanan bu günübirlik wellness deneyimi, havyar özlü bir banyo ile başlar, cildinizi besleyerek onaran havyar peelingi ve hafif bir masaj terapisi ile devam eder. Yenileyici etkili havyar maskesi, cildinizin sıkılaşmasını sağlarken, nemlenmesini sağlayan havyar özlü jakuzi keyfi ile ferahladığınızı hissedeceksiniz.

5 Thémaé Bakımları Kuum Wellness Seyahati 2 saat 15 dakika 350 TL Aromatik buhar banyosu ile başlayan bu günübirlik wellness keyfi ile uzaklardan gelen çay esintisi eşliğinde eşsiz bir deneyim yaşayacaksınız. Çay yaprakları ve çiçekler arasında sıcacık bir jakuzi keyfi eşliğinde hafifletici baş masajının ardından, tüm bedeninize uygulanan rahatlatıcı masaj terapisi ile stresten arınarak yenilendiğinizi hissedeceksiniz. Mutluluk verici bu eşsiz deneyim, cildinizi ferahlatarak anında parlaklık sağlayan yeşil çay özlü yüz bakımı ile sona erer. Kuum Singapur Masajı 1 saat 15 dakika 220 TL Günün getirdiği stres, gerginlik ve yorgunluğu üzerinizden atmak için üç farlı kültürden esinlenerek özel olarak tasarlanan bu mükemmel masaj terapisi, derin bir rahatlama ve sakinleşme hissi sağlar. Enerjilerin yeniden dengelenmesi adına, kesin ve sürekli hareketler ile vücudunuzun gergin bölgelerine odaklanılır. Karın bölgesine uygulanan Malezya'ya özgü masaj öncesinde, Çin'e özgü bir masaj tekniği ile sırt bölgesindeki gerginlik üzerine yoğunlaşılır; Kansu adı verilen bir tas içinde Hindistan'a özgü bir teknik ile ayak tabanındaki refleks noktaları uyarılarak vücudunuzun harareti giderilir. Özellikle stresini üzerinden atmak isteyenlere tavsiye olunur. Kuum Wellbeing Masajı 50 dakika 220 TL Bu geleneksel uzakdoğu masajı, hafif ve rahatlatıcı dokunuşlar ile kaslarınızı ve cildinizi harekete geçirerek bedeninizi stresten arındırır; ovma, bastırma ve rahatlama hareketleri ile dinlenerek sakinleşmenizi sağlar. Bu masaj terapisi ile ruhunuzun yenilendiğini, zihninizin dinlendiğini ve bedeninizin rahatladığını hissedeceksiniz. Yenileyici Sırt Masajı 50 dakika 150 TL Bu yenileyici sırt masajı, sürekli baskı ve yoğurma gibi kaslara odaklanan derin teknikler ile eklemlerdeki baskıyı azaltan hafif hareketlerin birleşiminden oluşmaktadır. Stresi azaltmak için sırt ve bacak bölgelerinde yoğunlaşılarak, kendinizi daha sakin ve huzurlu hissetmenizi sağlar. Kuum Sırt Bakım Seremonisi 50 dakika 210 TL Kuum'a özgü bu bakım, Nepal usulü çay peelingi ile cildinizi ölü derilerinden arındırdıktan sonra, 4 farklı çeşit çay özleri ile uygulanan yenileyici sırt masajı ile derin bir rahatlama sağlar. Işıltılı Mini Yüz Bakımı 30 dakika 150 TL Bu tazeleyici mini yüz bakımı, cildinizin temizlenerek hafif buhar eşliğinde ölü derilerden arındırılması ile başlar, yorgunluğunuzu hafifleten yeşil çay özlü yüz maskesi ile devam eder. Ferahladığınızı hissedeceğiniz bu mini bakım, vücudunuzun üst bölge kaslarına uygulanan masaj terapisi ile sona erer.

6 Masaj Terapileri Aromaterapi Masajı 50 dakika 150 TL Hafif baskılar ile yavaş bir tempoda aromatik yağlar esliğinde uygulanan Aromaterapi Masajı, kaslarınızı yumuşatırken, ruhunuzu dinlendirir. Terapistiniz sunduğu üç farklı aromatik yağdan size en uygun olanı tercih ederek, huzurlu bir iç yolculuğa çıkabilirsiniz; sakinleştirici etkisi ile lavanta, sinirleri yatıştırıcı kokusu ile vanilya, canlandırıcı etkisi ile bergamot İsveç Masajı 50 dakika 150 TL Sert baskı teknikleri ile uygulanan İsveç Masajı, aromatik yağların iyileştirici etkisi ile kan dolaşımınızı hızlandırır ve kaslarınızda biriken ağrıyı hafifletir. Bedeninizde ve ruhunuzda yarattığı canlandırma duyusu ile daha zinde hissedeceksiniz. Derin Doku Masajı 50 dakika 150 TL Güçlü baskı noktaları ile uygulanan Derin Doku Masajı, duruş bozukluğunun sebep olduğu kas gerilmelerini daha derinlere inerek hafifletir, özel aromatik yağlar ve sıcak havlu uygulaması ile bedeninizin gergin bölgelerinin rahatlamasına yardımcı olur. Geleneksel Thai Masajı 1 saat 15 dakika 230 TL Beden, zihin ve ruhunuzda derin bir rahatlama sağlayan bu geleneksel masaj terapisi, baskıların yerini gerdirme, çekme ve itme hareketlerine bırakarak eşsiz bir deneyim yaşamanızı sağlar. Tayland'a özgü bu masaj terapisi ile yeniden doğduğunuzu hissedeceksiniz. Geleneksel Bali Masajı 1 saat 15 dakika 230 TL Vücudunuzdaki enerji merkezlerini dengeleyen bu geleneksel masaj terapisi, etkili baskılar, yumuşak vuruşlar ve gerdirme hareketleri ile kas dokusunu geçip daha derinlere etki ederek tüm bedeninizin rahatlamasını sağlar.

7 Shiatsu 1 saat 15 dakika 230 TL Vücudunuzun bozulan dengesini onaran bu geleneksel masaj terapisi, bedeninizin kendi kendini iyileştirme yetisini harekete geçirerek derin bir rahatlama sağlar. Japon teknikleri ile uygulanan bu terapi sonrasında, uyku kalitenizin arttığını hissedeceksiniz. Sıcak Taş Terapisi 1 saat 15 dakika 180 TL Vücudunuzun enerji merkezlerini uyaran bu masaj terapisi, ısıtılmış taşların enerji noktalarınıza yerleştirilmesi ile beden, zihin ve ruhunuzun dengelenmesini sağlar. Refleksoloji 30 dakika 130 TL Her bir noktanın vücudunuzdaki bir bölgeye karşılık geldiği ayak tabanına okaliptus, yasemin, portakal yağları ile baskı uygulanarak yapılan bu tedavi, fiziksel, duygusal ve ruhsal olarak doğal dengenize kavuşmanıza yardımcı olur. Huzurlu bir iç yolculuğa doğru farklı bir deneyim yasayacaksınız. Sırt Masajı 30 dakika 110 TL Hafif, orta ya da sert baskılar ile baş, boyun, omuz ve sırt bölgelerinize uygulanan bu masaj, biberiye, lavanta, karanfil ve zenfecil yağları eşliğinde, kaslarınızda biriken stresi hafifletirken zihninizi sakinleştirir. Hamile Masajı 50 dakika 150 TL Anneliğe yaklaştıkça bedeninizde yoğunlaşan ağrıların, anne adayları için özenle hazırlanmış aromatik yağlar ile hafiflediğini hissedeceksiniz. Yumuşak baskılar ve yavaş hareketler ile hamilelere uygulanan bu masaj, bebeğinizin de sakinleşerek huzur bulmasını sağlar. Doktorunuzun onayı ile hamileliğinizin ilk 3 ayından sonra, hamile masajını alabilirsiniz. Geleneksel Türk Hamamı Geleneksel Kese Bakımı 30 dakika 90 TL Cildinizi ölü derilerden arındıran bu hamam bakımı, pürüzsüz bir tene kavusmanızı saglar. Geleneksel Kese ve Köpük Masajı 45 dakika 120 TL Yenileyici ve rahatlatıcı bu hamam bakımı, cildinizi ölü derilerden arındırır, pürüzsüz bir tene kavuşmanızı ve kaslarınızı yumuşatarak yeniden doğmuş gibi hissetmenizi sağlar.

8 Vücut Bakımları Doğanın Mucizesi 1 saat 15 dakika 250 TL Tüm cilt tiplerine uygulanabilen bu eko-sertifikalı bakım, doğal içeriği ile yüz ve vücudunuza uygulanarak cildinizi besler ve koruma sağlar. Jojoba yağı, shea yağı, Çine'e özgü kelebek çalısı özü ve Brezilya'ya özgü brutin yağı ile uygulanan bu bakım, cildinizin olgunlaşmasını geciktirirken daha genç bir görünüme kavuşmanızı sağlar. Tropik Meyve Bakımı 1 saat 15 dakika 230 TL Hücre yenileyici ve yoğun selülit giderici etkisi olan bu vücut bakımı, tropikal meyve özleri ile uygulanan vücut peelingi ve maskesi ile cildinizi canlandırırken sıkılaştırır. Asya Büyüsü 1 saat 15 dakika 230 TL Uzak doğunun güzelleştirici etkili bitki özlerinden oluşan bu vücut bakımı, bedeninizi dinlendirirken cildinizin güzelleşerek yenilenmesini sağlar. Asya'ya özgü bitki özleri ile uygulanan vücut peelingi cildinizi arındırırken, sonrasında uygulanan ballı sütlü vücut maskesi cildinizi besler, nemlendirir ve yeniler. Rahatlatıcı Vücut Bakımı 50 dakika 180 TL Kan dolaşımını hızlandıran bu bakım, gergin kaslarınızın rahatlayarak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar. Günlük yaşamın üzerinizde bıraktığı yorgunluk hissini azaltan bu bakım, cildinizin dokusunu nemlendirerek dengeli bir renge kavuşmasını sağlar. İnceltici Yosun Bakımı 50 dakika 180 TL Metabolizmanızı hızlandıran bu selülit karşıtı bakım, vücudunuzundaki yağ yakımını arttırarak bedeninizin incelmesine yardımcı olur. Selülit karşıtı bu bakım, mineral ve oksijen desteği ile daha ince bir görünüme kavuşmanızı sağlar.

9 Şekillendirici Vücut Bakımı 50 dakika 190 TL Yağ yakımını hızlandıran bu şekillendirici bakım, vücudunuzdaki yağ depolanmasını azaltarak sorunlu bölgelerinizin şekillendirilmesine destek olur. Vücut şekillendirici bu bakım, kılcal damarları hassas olanlara, troid rahatsızlığı olanlara ve hamilelere tavsiye olunmaz. Yorgun Bacak Bakımı 45 dakika 150 TL Polinezya'ya özgü geleneksel bir uygulama olan rahatlatıcı bu bakım, vücudunuzun hafifleyerek kendinizi daha dinç hissetmenizi sağlar. Canlandırıcı etkili bu bakım, el ve ayak bölgelerinizi besleyerek cildinize ferahlık katar. Vichy Shower Deniz Tuzu Bakımı 30 dakika 120 TL Suyun bedeninizi ve ruhunuzu dinlendiren etkisi eşliğinde Vichy Shower vücut bakımı ile ferahlayacak, dinlenecek ve güzelleşeceksiniz. Organik Süt Bal Banyosu 20 dakika 90 TL Organik süt ve bal ile hazırlanan jakuzi keyfi, cildinizi yenileyerek güzelliğinize güzellik katar. Eski bir güzellik bakımı olan süt bal banyosu ile masaj terapileri ve vücut bakımları öncesinde kendinizi şımartabilirsiniz. Hidroterapi 30 dakika 90 TL Aromatik buhar banyosu ile cildinizi yenileyen bu bakım, uyguladığı buhar terapisi ile cildinizi yumuşatır, gözeneklerinizin açılmasını sağlayarak cildinizi yeniler. LPG Lipomasaj 35 dakika 150 TL Gelismis spa teknikleri, anatomideki uzman bilgiler ile birleserek, bedeninizi tersyüz ederek canlandırır. LPG Teknolojisi ile yüz, boyun, dekolte bölgenizin ve vücudunuzun sıkılastıgını göreceksiniz. Vücut Şekillendirici LPG Paketi 12 Seans 1530 TL LPG Yüz Güzellik Paketi 8 Seans 1000 TL

10 Yüz Bakımları Anti-ageing Yüz Bakımı 1 saat 15 dakika 290 TL Cildinizin temelini güçlendiren bu anti-ageing bakım, amino asitler, E ve C vitaminleri ile ciltteki hasarları onarır, cildinizin yaşadığı sorunları ortadan kaldırır. Cildinizin daha sağlıklı, elastiki ve aydınlık bir görünüme kavuştuğunu hissedeceksiniz. Anti-oksidan Yüz Bakımı 1 saat 15 dakika 290 TL Cildinize enerji veren bu anti-oksidan bakım, C vitamini içerikleri ile güneşten zarar gören cildinizi onarır, cildinizin elastikiyetini ve kolajen üretimini arttırır. Nemlendirici Yüz Bakımı 1 saat 15 dakika 250 TL Cildinizin nem ihtiyacını karşılayan kuru ciltlere özel bu bakım, ölü hücre tabakalarını temizler, cildin doğal nem seviyesini dengeler, cildiniz sağlıkla aydınlık bir görünüm kazanır. Dengeleyici Yüz Bakımı 1 saat 15 dakika 250 TL Cildinizin yağ dengesini düzenleyen yağlı cilt tipine özel bu yoğun bakım, amino asitler, bitki özleri ve B vitamini ile cildinizi temizler, yağlı görünümü geride bırakarak parlak bir cilde kavuşmanızı sağlar. Hassas Ciltlere Özel Yüz Bakımı 1 saat 15 dakika 250 TL Cildinizde oluşan kızarıklık, leke ve hassas kılcal damarları koruyan bu bakım, cildinizi besleyerek hafifletir ve dengeli bir renk tonuna kavuşmasını sağlar. Erkeklere Özel Yüz Bakımı 1 saat 15 dakika 250 TL Toksinlerden ve kirlikikten tıkanan ciltleri rahatlatan erkeklere özel bu bakım, cildinize enerji verir ve gözeneklerdeki toksinleri giderir. Özellikle büyük şehirlerde yaşayan, çok seyahat eden ve sigara kullanan erkeklere tavsiye edilir, sakalsız cilt üzerine uygulanmalıdır. Göz ve Dudak Bakımı 30 dakika 110 TL Göz çevrenizi yapılandıran ve dudaklarınıza dolgunluk kazandıran bu kırışıklık giderici bakım, cildinizi toksinlerden arındırır, kan dolaşımını hızlandırır; göz alt torbaları ve koyu renk halkaları giderirken dudak kenarındaki çizgileri yok eder.

11 Personal Training 50 dakika 120 TL Kişiye Özel Pilates Seansı 50 dakika 140 TL Çiftlere Özel Pilates Seansı (Kişi Başı) 50 dakika 120 TL Grup Pilates Seansı (Kişi Başı) 50 dakika 95 TL Pilates Paketi 8 Seans 850 TL Fitness Programları Günlük Kullanım 70 TL Fitness Center, Kapalı Yüzme Havuzu, Sauna, Buhar Odası, Macera Duş Tüneli, Kar Çeşmesi ve Dinlenme Odası Çalışma saatleri 09:00 ile 21:00 arasındadır; randevu saatleri 10:00 ile 20:00 arasındadır. Son randevu: 19:00

Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım diniyor, ruhum hafifliyor, huzur buluyorum; kendimi ödüllendiriyorum

Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım diniyor, ruhum hafifliyor, huzur buluyorum; kendimi ödüllendiriyorum SPA MENÜ Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım diniyor, ruhum hafifliyor, huzur buluyorum; kendimi ödüllendiriyorum Geleneksel SPA rutinleri, Kuum un modern anlayışı ile yeniden doğuyor. Doğal bitki özleri,

Detaylı

Kuum SPA Kuum Hotel & SPA Tel: E-Mail: Web:

Kuum SPA Kuum Hotel & SPA Tel: E-Mail: Web: Kuum SPA Kuum Hotel & SPA Atatürk Caddesi No: 150 Göltürkbükü Bodrum Muğla 48400 Türkiye Tel: +90 252 311 0082 E-Mail: spa@kuumhotel.com Web: www.kuumhotel.com SPA MENU Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Masajlar. Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL. Geleneksel Bali Masajı 50 min. 170 TL. Reflexology 50 min. 170 TL

Masajlar. Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL. Geleneksel Bali Masajı 50 min. 170 TL. Reflexology 50 min. 170 TL Masajlar Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL Beden ve ruhunuzda derinlemesine rahatlama hissi uyandıran, özel aroma yağları ile yapılan yumuşak bölgesel bir masaj terapisidir. Pythia Masajı 50 min. 140

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin...

İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin... İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin... SPA Etkileyici bir atmosfer, arındırıcı masajlar, tazeleyici bir bakım Salix Spa, günün temposuna ara vermek ve iyi hissetmek istediğiniz her an küçük kaçamaklar yapıp

Detaylı

Hayata İhtİşamlı Bİr Mola

Hayata İhtİşamlı Bİr Mola ÇAM THERMAL RESORT & SPA, CONVENTION CENTER KIZILCAHAMAM Hayata İhtİşamlı Bİr Mola Günümüzün sağlıklı yaşam ve güzellik trendi SPA yla şehir ve iş yaşamının omuzlarınızda yarattığı ağırlıktan kurtulacak;

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Aroma Terapi (60 dk.)

Aroma Terapi (60 dk.) Masajlar İsveç Masajı (60 dk.) Orta ve derin baskı tekniklerinin kullanıldığı, tüm vücuda uygulanan bir terapidir. Kan dolaşımını hızlandırır, kas gerilimini azaltarak konsantrasyonu güçlendirir. Anti-Stres

Detaylı

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü 3 %100 Bitkisel Krem Reishi 50 ml Total kırışıklık bakımı %100

Detaylı

Sanitas Spa Koleksiyonu

Sanitas Spa Koleksiyonu Sanitas Spa Koleksiyonu SPA Klasikleri KLASİK MASAJ Kas gevşetici ve stres giderici bir masajdır. Hafif ya da kuvvetli baskılarla kan dolaşımını hızlandırırken stresi azaltır. Ayrıca dokunun, her bir hücrenin

Detaylı

menu of spa services

menu of spa services menu of spa services saf otantik olağanüstü hyatt pure Hyatt Pure, tatil beldelerinden kentlere kadar uzanan sıradışı spa koleksiyonudur. Her bir spa, bulunduğu coğrafi bölgenin özelliklerini ve kültürünü

Detaylı

HAMAM BAKIMLARI KESE VE KÖPÜK MASAJI KAHVE PEELİNGİ ÇAMUR BANYOSU. Süre: 30 dk / Fiyat: 150 TL. Süre: 30 dk / Fiyat: 180 TL

HAMAM BAKIMLARI KESE VE KÖPÜK MASAJI KAHVE PEELİNGİ ÇAMUR BANYOSU. Süre: 30 dk / Fiyat: 150 TL. Süre: 30 dk / Fiyat: 180 TL HAMAM BAKIMLARI KESE VE KÖPÜK MASAJI Türk hamamının sıcak ortamında ve göbek taşı üzerinde uzman bir masör ve masöz tarafından yapılır. Vücudun salgılamış olduğu ter, kötü vücut kokusu, yüksek miktarda

Detaylı

REZERVASYON 7769 7770 TR

REZERVASYON 7769 7770 TR REZERVASYON 7769 7770 TR HAMAM Felsefemiz Ortaçağ da yazılmış yüzlerce şiirde anlatılan efsanevi bir yer var... Lüks kavramının yüzyıllar önce belki de ilk kez tanımlandığı bir yer... Hava hep bahar gibi;

Detaylı

Sanitas Spa Koleksiyonu

Sanitas Spa Koleksiyonu Sanitas Spa Koleksiyonu SPA Klasikleri KLASİK MASAJ Kas gevşetici ve stres giderici bir masajdır. Hafif ya da kuvvetli baskılarla kan dolaşımını hızlandırırken stresi azaltır. Ayrıca dokunun, her bir hücrenin

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

Spa Deneyiminize Hazırlanın 7. Masajlar 11. Therapia Özel 15. Yüz Bakımları 21. Vücut Bakımları 25. Banyo Terapileri 27. Hamam Ritüelleri 29

Spa Deneyiminize Hazırlanın 7. Masajlar 11. Therapia Özel 15. Yüz Bakımları 21. Vücut Bakımları 25. Banyo Terapileri 27. Hamam Ritüelleri 29 1 Spa Deneyiminize Hazırlanın 7 Masajlar 11 Therapia Özel 15 Yüz Bakımları 21 Vücut Bakımları 25 Banyo Terapileri 27 Hamam Ritüelleri 29 Diğer Hizmetlerimiz 30 2 1 Günlük stres ve gerginliklerinizden kaçmanın

Detaylı

Özel Türk Hamamı Kullanımı 1-4 kişi 60 dakika 240 TL Özel Türk Hamamı Kullanımı 5-8 kişi 60 dakika 420 TL

Özel Türk Hamamı Kullanımı 1-4 kişi 60 dakika 240 TL Özel Türk Hamamı Kullanımı 5-8 kişi 60 dakika 420 TL Türk Hamamı Ritüelleri Özel Türk Hamamı Kullanımı 1-4 kişi 60 dakika 240 TL Özel Türk Hamamı Kullanımı 5-8 kişi 60 dakika 420 TL **Özel Türk Hamamı kiralamalarında, kiralama süresi içerisinde alınacak

Detaylı

İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin...

İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin... İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin... SPA Etkileyici bir atmosfer, arındırıcı masajlar, tazeleyici bir bakım Salix Spa, günün temposuna ara vermek ve iyi hissetmek istediğiniz her an küçük kaçamaklar yapıp

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

Ekspres Türk Hamamı Keseleme prosedürü yerine, özel sabun masajıyla vücut temizliği yapılmaktadır. Uygulama süresi: 20 dk

Ekspres Türk Hamamı Keseleme prosedürü yerine, özel sabun masajıyla vücut temizliği yapılmaktadır. Uygulama süresi: 20 dk SERVICES SERVİSLER TÜRKÇE Hamam Ekspres Türk Hamamı Keseleme prosedürü yerine, özel sabun masajıyla vücut temizliği yapılmaktadır. Uygulama süresi: 20 dk Geleneksel Türk Hamamı Osmanlı geleneklerinden

Detaylı

GELENEKSEL HAMAM RİTÜELLERİ

GELENEKSEL HAMAM RİTÜELLERİ TÜRKÇE GELENEKSEL HAMAM RİTÜELLERİ Geleneksel Türk Köpük Masajı Geleneksel Türk hamamında köpük masajı eşliğinde gevşemenin ve temizlenmenin zamanı. Geleneksel Türk Kesesi Bu bakım cildinizin ölü hücrelerden

Detaylı

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu DUDAK BAKIM ÜRÜNLERİ İsmi 2940F 2940F Happy Lips Strawberry 14,00 TL 2950F 2950F Happy Lips Mango 14,00 TL 1100F 1100F MedPlus Stick 14,50 TL 8002F 8002F Lip Protector 14,00 TL 1001F 1001F European MedPlus

Detaylı

IMT HYDROTHERA SPA & WELLNESS

IMT HYDROTHERA SPA & WELLNESS IMT HYDROTHERA SPA & WELLNESS İMT HYDROTHERA SPA & WELLNESS İstanbul un tek termal kaynak noktası olan Tuzla İçmeler in namı çok eskilere dayanır. M.Ö. 8. yüzyılda Asklepis Şifalı Suları olarak bilindiği

Detaylı

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kremler 1.Acıbademli El ve Yüz Kremi: Badem Yağı Kremi Faydaları, Badem yağı kremi uzun yıllardır faydaları bilinen ve özellikle cilt bakımı için kullanılan badem yağından yapılmakta ve badem yağına nazaran,

Detaylı

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc.

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. 90 yıllık bir Bulgaristan şirketidir. Üretim sahası olarak Balkanların

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

DOĞALA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. Petra dünyasına hoş geldiniz! Petra hep birlikte güçlü bir ekip!

DOĞALA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. Petra dünyasına hoş geldiniz! Petra hep birlikte güçlü bir ekip! Petra dünyasına hoş geldiniz! Şirketin tüm alanlarındaki sorumluluk bilinci, yetkinlik ve yaratıcılık, ayrıca partnerlerin ve müşterilerin memnuniyeti sayesinde, Petra evsel işler ve bakım konusunda belirleyici

Detaylı

DOĞAYA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı.

DOĞAYA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. DOĞAYA DÖNÜŞ Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. İnsan, doğanın kendisine sunduğu zengin dünyayı artık her zamankinden daha yakından tanıyor. Bitkilerin sayısız faydasını, geleneklerin

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

SPAKARE Kenevir yağı ile

SPAKARE Kenevir yağı ile Kenevir yağı ile Kenevir oldukça çok yönlü bir bitkidir. Geleneksel olarak, kenevir yelkenli gemilerde halatlar yapmak için kullanılır. Daha yakın zamanlarda, moda tasarımcıları kenevir liflerini elbise

Detaylı

Hattuşa Vacation Club

Hattuşa Vacation Club Hattuşa Vacation Club Kaz Dağları Ev sahibiniz doğa... 4 Ankara FTR Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Hatay Bolu Mucizeler diyarı... Bilinçli tedavi ile sıfır risk! Sağlığınızı yeniden tasarlıyoruz.

Detaylı

SPA Muallim Naci Cad. No: 68 Kuruçeşme 34345 İstanbul Tel: +90 212 359 15 33-34 Fax: +90 212 359 15 44 E-Mail: spa@lesottomans.com www.lesottomans.

SPA Muallim Naci Cad. No: 68 Kuruçeşme 34345 İstanbul Tel: +90 212 359 15 33-34 Fax: +90 212 359 15 44 E-Mail: spa@lesottomans.com www.lesottomans. Muallim Naci Cad. No: 68 Kuruçeşme 34345 İstanbul Tel: +90 212 359 15 33-34 Fax: +90 212 359 15 44 E-Mail: spa@lesottomans.com www.lesottomans.com SPA BEN, SADECE GÜZELLİK ÜRÜNLERİNİN ETKİLİ OLMADIĞINA

Detaylı

MUTLULU UNUZ SPA'DAN Z NDEL N Z FITNESS'DAN!

MUTLULU UNUZ SPA'DAN Z NDEL N Z FITNESS'DAN! MUTLULU UNUZ SPA'DAN Z NDEL N Z FITNESS'DAN! FITNESS 2200 m 2 genişliğinde kapalı alana sahip JOIE CLUB FITNESS & SPA da yer alan son teknoloji cihazlar ve makineler ile fitness çok daha keyifli. Yağ yakımını

Detaylı

GRAND ÖZGÜL TERMAL TATİL KÖYÜ

GRAND ÖZGÜL TERMAL TATİL KÖYÜ GRAND ÖZGÜL TERMAL TATİL KÖYÜ Adres: Esentepe Mh. Çakmak Sk. No:10 Yaylabağı, İhsaniye / Afyonkarahisar, TÜRKİYE Tel: +90 272 273 73 73 Fax: +90 272 273 65 15 Web: www.ozgultermal.com.tr KONUM Uzaklık

Detaylı

55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun

55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun On5yirmi5.com 55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun Mardinli sabun üreticisi Mehmet Yüksel, 55 çeşit sabun ile 55 çeşit cilt hastalığına şifa kaynağı olduğunu söylüyor. Yayın Tarihi : 24 Şubat 2012

Detaylı

Karmanızı değiştirmeye bugünden başlayın... Siz karmanızda pozitif enerji biriktirdiğiniz zaman; ''Karma'' size sağlık, huzur ve dinginlik sunacaktır.

Karmanızı değiştirmeye bugünden başlayın... Siz karmanızda pozitif enerji biriktirdiğiniz zaman; ''Karma'' size sağlık, huzur ve dinginlik sunacaktır. KARMA MENÜ Karmanızı değiştirmeye bugünden başlayın... Siz karmanızda pozitif enerji biriktirdiğiniz zaman; ''Karma'' size sağlık, huzur ve dinginlik sunacaktır. Unutmayın; Wellness bir yaşam tarzıdır.

Detaylı

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n Spa Menü Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n Spa Klasikleri SANITAS İMZA* Sert ve yumuşak teknikler bir arada kullanılarak seçtiğiniz aromatik yağlarla yapılan bu masaj kaslarınızı gevşetirken

Detaylı

Günlük hayatın stresine mola verin. Ve kendinizi yeniden bulun.

Günlük hayatın stresine mola verin. Ve kendinizi yeniden bulun. Günlük hayatın stresine mola verin. Ve kendinizi yeniden bulun. Espace Vitalité Chenot Huzur ve ahenkli dingin bir vaha. Yemyeşil bir doğanın ortasında, güvenli bir ortamın güzelliği ve huzuruna dalıp

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

Karmanızı değiştirmeye bugünden başlayın... Siz karmanızda pozitif enerji biriktirdiğiniz zaman; ''Karma'' size sağlık, huzur ve dinginlik sunacaktır.

Karmanızı değiştirmeye bugünden başlayın... Siz karmanızda pozitif enerji biriktirdiğiniz zaman; ''Karma'' size sağlık, huzur ve dinginlik sunacaktır. KARMA MENÜ Karmanızı değiştirmeye bugünden başlayın... Siz karmanızda pozitif enerji biriktirdiğiniz zaman; ''Karma'' size sağlık, huzur ve dinginlik sunacaktır. Unutmayın; Wellness bir yaşam tarzıdır.

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

PITHIA TERMAL SPA DENEYİMLEME KILAVUZU

PITHIA TERMAL SPA DENEYİMLEME KILAVUZU PITHIA TERMAL SPA DENEYİMLEME KILAVUZU Pithia Termal Spa hergün 07:00-22:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Masaj ve bakım hizmetleri 07:00-21:30 saatleri arasında verilmektedir. Pithia Termal Spa

Detaylı

Sayın Konuğumuz, Spa Müdürü

Sayın Konuğumuz, Spa Müdürü Spa Menu Six Senses Spa Piramidi,Six Senses Spa deneyiminizi simgelemektedir. Deneyimin temeli üç duyumuzla şekilleniyor;görme, işitme ve dokunma. İkinci aşamada ise, daha yerleşik duyulara ulaşılıyor;tat

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n Spa Menü Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n Spa Klasikleri SANITAS İMZA* Sert ve yumuşak teknikler bir arada kullanılarak seçtiğiniz aromatik yağlarla yapılan bu masaj kaslarınızı gevşetirken

Detaylı

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Doğanın güzelliği bir yatakta Uyuyan güzel yatak uygulamaları koleksiyonu, sizi doğanın güzellik ürünlerini keşfederek, dünya çapında

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir.

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir. SYNERGY + Synergy+ Nedir? Synergy + cildin derinlemesine temizliğini bakımını sağlayan, çeşitli cilt problemlerine çözüm bulmayı hedefleyen kombine bir bakım cihazıdır. Bu bakımları farklı çalışma modu

Detaylı

Ankara Bilkent Otel Sanitas Spa Koleksiyonu

Ankara Bilkent Otel Sanitas Spa Koleksiyonu Ankara Bilkent Otel Sanitas Spa Koleksiyonu Masaj ve Kozmetik Hizmetleri Servis Saatleri: 10.00-23.30 Detaylı bilgi ve rezervasyon için +90 (312) 266 34 64 Otel içi dahili 404 www.bilkentotel.com.tr I

Detaylı

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Mescare ürünleri, insanların kaliteli ve doğal ürün isteklerine cevap verebilmek için, uzun ve özenli bir ar-ge sürecinden sonra Polattürk güvencesi ile üretilmiştir.

Detaylı

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma Gıdalar ve Güzellik Besinlerin dengeli bir şekilde tüketilmesi cildin sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Aşağıda cilt sağlığına katkıları olan besinler ve içerdikleri vitaminler ile mineraller

Detaylı

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir.

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. CORONA Tarihçe Şirketler-Laboratuvarlar Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. Firmamız 1985 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri kendini

Detaylı

Bioform SPA & Eğitim Merkezi

Bioform SPA & Eğitim Merkezi Bioform SPA & Eğitim Merkezi Day Spa ve Genel Spa merkezlerinde yapılabilecek vücut uygulamaları eğitimi Marine and Vegetal Spa Basit spa ve temizleme Tam Spa Temel Spa Temel ağlar Doğal SIAM Thai Masajı

Detaylı

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ ÜRÜN EĞİTİMİ 7 günde daha parlak, pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilde sahip olmanıza yardımcı cilt bakım ürünleri* ETKİLİ CİLT BESLENMESİ: 7 GÜNDE ETKİ İçeriğinde 15 in üzerinde vitamin ve bitkisel içerik

Detaylı

Laboratorios Indermo S.L.

Laboratorios Indermo S.L. Laboratorios Indermo S.L. Basit spa ve temizleme Tam Spa Temel Spa Temel ağlar Doğal SIAM Thai Masajı Sıcak Volkanik Taşlar Basit Spa Küçük güzellik salonları için fazla altyapı gerektirmez Duş gerektirmez

Detaylı

International Ürün Sunumu ONE MORE PAINLESS NIGHT GLU & ONE MORE SLIM STYLE

International Ürün Sunumu ONE MORE PAINLESS NIGHT GLU & ONE MORE SLIM STYLE International Ürün Sunumu ONE MORE PAINLESS NIGHT GLU & ONE MORE SLIM STYLE Efsaneleri One More Painless Night GLU, içeriğindeki doğal bileşenler ve otlar ile, TTS teknolojisi bir araya getirilmiş, sağlık

Detaylı

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK ERKEK KOZMETİK SERİSİNDE İLKİ* ULTRA KONFOR TRAŞ JELİ Bu ferahlatıcı jel mükemmel tıraş için olağanüstü ipeksi kopük oluşturur. Jel sadece

Detaylı

www.efendikozmetik.com

www.efendikozmetik.com www.efendikozmetik.com HAKKIMIZDA 2005 yılında kurulan Efendi Kozmetik, kurucularının kozmetik ve perakende sektöründeki 17 yıllık deneyimini de birleştirerek, müşterilerine doğal kozmetik alanında uzun

Detaylı

Trendbox. Cilt Bakımı. Yaza Özel

Trendbox. Cilt Bakımı. Yaza Özel Trendbox Yaza Özel Cilt Bakımı Cildimize iyi bakmak hem bedenimize hem de ruhumuza iyi gelir. Cildimizi bu sıcak yaz aylarında nasıl mutlu ederiz Parkim Trendbox Ağustos sayısında Ağustos 2017 Sayı 8 /

Detaylı

Düğün hazırlıklarınız başladı, check-listinize her gün yeni bir tik atıyorsunuz ancak bu esnada cildinizin sesine kulak verdiniz mi?

Düğün hazırlıklarınız başladı, check-listinize her gün yeni bir tik atıyorsunuz ancak bu esnada cildinizin sesine kulak verdiniz mi? Düğün hazırlıklarınız başladı, check-listinize her gün yeni bir tik atıyorsunuz ancak bu esnada cildinizin sesine kulak verdiniz mi? Estetik Dermatolog Yrd. Doç. Dr. Melisa Eczacıbaşı cildinizi de düğüne

Detaylı

BİTKİSEL SABUNLAR VE FAYDALARI

BİTKİSEL SABUNLAR VE FAYDALARI BİTKİSEL SABUNLAR VE FAYDALARI Papatya Sabunu : İltihap gidericidir, selüloit tedavisinde kullanılır, cilt parlaklığı içinse sabunlandıktan bir iki dakika sonra durulanmak yeterlidir. Hazırlanacak sabunun

Detaylı

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Arındırın.

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Arındırın. Barbaros Bay Spa 2 Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Arındırın. SPA Klasikler ANTİ STRES MASAJI Bu yoğun masaj gerginlikten kurtulmanıza yardım ederken iç huzurunuzu yeniler. Süre: 40 dk. AROMATERAPİ

Detaylı

Natur-Med de Bir Gün Nasıl Geçiyor?

Natur-Med de Bir Gün Nasıl Geçiyor? Natur-Med de Bir Gün Nasıl Geçiyor? Arınma, Do a, Termal SPA www.natur-med.com.tr Natur-Med Davutlar-Kuşadası Natur-Med'de Konaklama Otel Süiti Bahçe Süiti Bahçe Odası Otel Odası Arınma, Do a, Termal SPA

Detaylı

RUHUNUZA VE BEDENİNİZE İLHAM VERECEK. Büyülü Bir Deneyimle Tanışın

RUHUNUZA VE BEDENİNİZE İLHAM VERECEK. Büyülü Bir Deneyimle Tanışın RUHUNUZA VE BEDENİNİZE İLHAM VERECEK Büyülü Bir Deneyimle Tanışın WORLD LUXURY SPA AWARDS NOMINEE 2017 SPA CARESSE HİZMETLERİ SPA CARESSE BAKIMLAR ÜRÜNLER CARESSE İMZALI SPA BAKIMLARI MASAJ ESPA CİLT

Detaylı

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz!

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! TIENS Aprotie Organics Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! APROTIE ORGANICS Aprotie Organics, organik portakal suyunu su yerine kullanır, çünkü bu, vitamin ve mineraller gibi besleyici maddeler açısından

Detaylı

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR Doğal Bitki ve Yağ Özleri Serisi KOD NO: FT054600 Şampuan Doğal Yağ Özlü Argan Yağı ve Papatya KOD NO:

Detaylı

İÇİNDEKİLER GİRİŞ... XI

İÇİNDEKİLER GİRİŞ... XI İÇİNDEKİLER GİRİŞ... XI BÖLÜM 1: ÇAYIN HAZIRLANMASI...1 Çay Hazırlama...2 Haşlama Hazırlama...4 Koruyucu Olarak Koku...4 Kokuyu Özel Tepkiler Üretmek İçin Kullanma...5 Esans Yağları Tarafından Üretilen

Detaylı

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE GERÇEK BİLİM Experalta Platinum serisinin inanılmaz dönüşüm gücünün sırrı bitkisel ve ileri bileşenlerin etkili birleşimindedir. DÖNÜŞÜM FORMÜLÜ: Х50 MOLEKÜLÜ Hedeflenen,

Detaylı

www.thaliasoap.com facebook.com/thaliasoap twitter.com/thaliasoap

www.thaliasoap.com facebook.com/thaliasoap twitter.com/thaliasoap www.thaliasoap.com facebook.com/thaliasoap twitter.com/thaliasoap Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar Boyalı Saçlar Normal Saçlar Yağlı Saçlar BUĞDAY ÖZLÜ ŞAMPUAN İçeriğindeki yoğun Buğday

Detaylı

Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar

Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar www.thaliasoap.com Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar NEDEN ISIRGAN ÖZLÜ ŞAMPUAN? Etken maddeleri laboratuvar ortamında hazırlanan % 100 bitki ekstrelerinden oluşmaktadır. Thalia laboratuarı

Detaylı

Galvanik Tedavı: Ön Bakım

Galvanik Tedavı: Ön Bakım Galvanik Tedavı: Ön Bakım Nu Skin Galvanik Spa II sistemi Hakkında Bilgi: Patentli, ayarlanabilir Galvanik akım özelliğine sahip ve yüz, kafa derisi ve vücut için değiştirilebilir başlıkları olan programlanan

Detaylı

1991 Yılında kurulan İNCEDOĞAN; yüzme havuzu ve sauna sektörüne hizmet veren bir kuruluştur.

1991 Yılında kurulan İNCEDOĞAN; yüzme havuzu ve sauna sektörüne hizmet veren bir kuruluştur. BİZ KİMİZ? 1991 Yılında kurulan İNCEDOĞAN; yüzme havuzu ve sauna sektörüne hizmet veren bir kuruluştur. Kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini ilke edinen firma, kuruluşundan bu yana pek çok başarılı projeye

Detaylı

Beleza do brasil Felsefesi

Beleza do brasil Felsefesi Beleza do brasil Felsefesi Brezilya ve Amazon bölgesi Dünya'nın en geniş yağmur ormanlarına ve biyolojik çeşitliliğin en büyük zenginliğine ev sahipliği yapıyor. 60.000 'den fazla olan bitki türleri, 1000

Detaylı

Obsidyen ile sağlıklı kalın. OBSİDYEN TAŞI NEDİR?

Obsidyen ile sağlıklı kalın. OBSİDYEN TAŞI NEDİR? HAKKIMIZDA Makro Grup A.Ş. bünyesinde yer alan Obsidyen Maden ve Mermercilik LTD. ŞTİ., 2002 yılında madencilik, değerli ve yarı değerli taş işleme alanlarında faaliyet göstermek üzere İstanbul da kurulmuştur.

Detaylı

M ERH ABA M UTLU Cİ L T YENİ

M ERH ABA M UTLU Cİ L T YENİ M ERH ABA M UTLU Cİ L T V I TAMIN C ISILT I VER E N NEMLEN DIRICI YOĞUN VE STRESLİ YAŞAMLAR, SAĞLIKLI GÖRÜNEN CİLTLER Isıltılı cilt ile ilgili olarak dünya genelinde her ay internette yarım milyona yakın

Detaylı

FITNESS AEROBIC PILATES SPA PT SPINNING TENNIS CARDIO BESLENME ZUMBA BASKETBOL GOLF YOGA YÜZME MASAJ

FITNESS AEROBIC PILATES SPA PT SPINNING TENNIS CARDIO BESLENME ZUMBA BASKETBOL GOLF YOGA YÜZME MASAJ FITNESS AEROBIC PILATES SPA PT SPINNING TENNIS CARDIO BESLENME ZUMBA BASKETBOL GOLF YOGA YÜZME MASAJ Tulipa Spa & Health Club Tulipa Spa & Health Club 2005 yılından günümüze My Town Ispartakule, My World

Detaylı

HYDROTHERA PAKET. Çift Kişi Paket Fiyatı: 235 TL ( KDV Dahil / Tek Gece Konaklama )

HYDROTHERA PAKET. Çift Kişi Paket Fiyatı: 235 TL ( KDV Dahil / Tek Gece Konaklama ) HYDROTHERA PAKET Tek Kişi Paket Fiyatı 185 TL ( KDV Dahil / Tek gece Konaklama ) Spa Merkezi ıslak zemin ( Termal Havuzu, Türk Hamamı, Buhar Odası, Sauna, Jakuzi ) kullanımı dahildir. Hidroterapist eşliğinde

Detaylı

02 Spa Kuralları ve Politikası. 03 Önerilen SPA Kullanım Sıralaması. 05 NUA ya Özel. 06 Yüz Bakımları. 07 Vücut Sağlığı. 10 Masajlar.

02 Spa Kuralları ve Politikası. 03 Önerilen SPA Kullanım Sıralaması. 05 NUA ya Özel. 06 Yüz Bakımları. 07 Vücut Sağlığı. 10 Masajlar. 02 Spa Kuralları ve Politikası 03 Önerilen SPA Kullanım Sıralaması 05 NUA ya Özel Değerli misafirlerimiz, Türkiye nin ilk ve tek destinasyon spasına hoş geldiniz. Nua Wellness-Spa da sizi aramızda görmekten

Detaylı

Spa Menüsü. fairmont quasar İstanbul

Spa Menüsü. fairmont quasar İstanbul Spa Menüsü fairmont quasar İstanbul willow stream spa menüsü 1 Willow Stream Spa, Fairmont Quasar İstanbul Fairmont Quasar İstanbul da yer alan Willow Stream Spa, İstanbul un bitmek bilmeyen enerjisini,

Detaylı

I S T A N B U L S P A M E N U

I S T A N B U L S P A M E N U ISTANBUL SPA MENU BİYOLOJİK RİTMİNİZİ DİNLEMEYİ ÖĞRENMEK EVRENSEL UYUMA DOĞRU ATILAN İLK ADIMDIR Espace Privé Chenot D-Life, Türkiye de Chenot Metodunun uygulayan ilk merkezdir. Doğuş Grubu nun müşteri

Detaylı

Aisha_baby mommy Brosur.ai 1 23.01.2013 13:04 anne ve bebek

Aisha_baby mommy Brosur.ai 1 23.01.2013 13:04 anne ve bebek anne ve bebek aisha anne aisha anne ürünleri, bebek beklerken, doğum sırasında ve sonrasında yaşayabileceğiniz sıkıntılar ve ihtiyaçlarınız dikkate alınarak hazırlanır. Sizi rahatlatmayı, endişelerinizi

Detaylı

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr www.seranem.com.tr Büyükler de kullanabilir 1- Hodan Yağı (Borago Officinalis) 2- Bal Özütü (Ekstraktı) 3-

Detaylı

Modüler Buharsız Sauna

Modüler Buharsız Sauna Modüler Buharsız Sauna SunCare Buharsız Sauna Teknolojisi SunCare Buharsız Sauna Teknolojisi SunCare Buharsız Sauna Sistemleri sauna anlayışına yepyeni bir bakış getirmek amacı ile tamamıyla güneş ışınları

Detaylı

365 Gün Detoks Programları. Detoks Programları

365 Gün Detoks Programları. Detoks Programları 365 Gün Ülkenin ilk ve tek destinasyon SPA'sı olan Richmond Nua, yılın 365 günü "Detoks" imkanı sunan huzur ve arınma adresidir. Detoks programı fiziksel ve duygusal bedeni temizlerken, sezgisel yetenekleri

Detaylı

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları LOKASYO N İstanbul un tekstil bölgesindeki otel; Kale Outlet Center ve Meydan Alışveriş Merkezi, Güngören tramvay istasyonuna yürüyüş mesafesinde olup, CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havalimanı ve Tüyap Fuar

Detaylı

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar Aloe Vera SSS Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar s Aloe Vera nedir ve bakım için neden uygundur? Aloe Vera binlerce yıldır bilinmektedir. Aloe Vera bitkisinin içeriğindeki sayısız madde özellikle de

Detaylı

www.scalaturkiye.com.tr

www.scalaturkiye.com.tr www.scalaturkiye.com.tr Giriş Bayan iç çamaşırları, gecelikleri ve korse alanında dünyanın en ünlü üreticilerinden olan Scala, yıllar süren araştırma ve geliştirme faaliyetlerinden sonra, devrim niteliği

Detaylı

Cildinizi değiştirin. 0% Asit, 100% Doğal

Cildinizi değiştirin. 0% Asit, 100% Doğal Cildinizi değiştirin 0% Asit, 100% Doğal Yağlı ciltler, açıcılar, pre-aging bakımları için multi-etnik kozmesötik* marka... SALONDA Pre-aging Bakımı 3 Olgun cilt Bakımı 4 Açıcı Bakımı 5 Yağlı ve akne eğilimli

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cilt kırışıklıkları herhangi bir hastalık belirtisi değil, doğal bir süreçtir. Ciltte oluşan kırışıklıkların

Detaylı

02 Spa Kuralları ve Politikası. 04 Islak Alanlar. 07 Nua ya Özel. 09 Yüz Bakımları. 12 Vücut Sağlığı. 17 Masajlar. 21 Bedende ve Mekanda Denge

02 Spa Kuralları ve Politikası. 04 Islak Alanlar. 07 Nua ya Özel. 09 Yüz Bakımları. 12 Vücut Sağlığı. 17 Masajlar. 21 Bedende ve Mekanda Denge M E N Ü 02 Spa Kuralları ve Politikası 04 Islak Alanlar 07 Nua ya Özel 09 Yüz Bakımları Sayın Misafirlerimiz, Türkiye nin ilk ve tek destinasyon Spa sına hoş geldiniz. Nua Wellness-Spa da sizi aramızda

Detaylı