YAĞSIZ SU ENJEKSİYONLU VİDALI KOMPRESÖRLER. AQ VSD/AQ (15-55 kw / hp)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YAĞSIZ SU ENJEKSİYONLU VİDALI KOMPRESÖRLER. AQ 15-55 VSD/AQ 30-55 (15-55 kw / 20-75 hp)"

Transkript

1 YAĞSIZ SU ENJEKSİYONLU VİDALI KOMPRESÖRLER AQ VSD/AQ (15-55 kw / hp)

2 GÜÇLÜ YAĞSIZ HAVA Konu temiz, yağsız basınçlı hava olduğunda kaliteden ödün veremezsiniz. Geçmiş yıllarda Atlas Copco yağsız su enjeksiyonlu vida teknolojisine öncülük etti ve %100 yağsız, temiz hava sağlayan çok çeşitli kompresörler geliştirdi. ISO CLASS 0 sertifikasıyla standartları belirleyen AQ serisi, sınıfının en iyisi enerji verimliliği sunarken saf yağsız hava ihtiyacınızı karşılıyor.

3 Sıfır kirlenme riski İster ilaç üretimi, yiyecek içecek veya kritik elektronik parçalar konusunda sterseniz benzer bir hassasiyet gerektiren sektörde faaliyet gösterin; hava kalitesi son ürününüz ve üretim süreciniz için büyük önem taşır. Atlas Copco nun AQ yağsız kompresörleri yağ kirlenme risklerini ortadan kaldırır. Düşük enerji maliyetleri Bir kompresörün yaşam çevrimi maliyetlerinin (LCC) %70'inden fazlası enerji olduğu için bunun önemi kolayca görülebilir. En verimli basınçlı hava çözümü her üretim süreci için basınç, hacim ve hava şartlandırma ekipmanını optimize eder. Atlas Copco'nun AQ kompresörleri elektrik faturanızı minimuma indirmeniz için size en iyi "hepsi bir arada" paketi sunar. Tanınmış uzmanlık Geniş deneyim ve sürekli teknolojik yeniliklerden yararlanan Atlas Copco, altmış yıldan uzun süredir yağsız basınçlı hava teknolojisinde sektör lideridir. Uygulamanızın korunmasına dikkat eden Atlas Copco, ihtiyacınız olan %100 yağsız üstün kaliteli hava temini için AQ ürün gamını tasarladı.

4 İHTIYAÇLARINIZI KARŞILAMAK IÇIN TASARLANDI Atlas Copco olarak sizlere beklentilerinizi ve taleplerinizi karşılayan, hatta daha fazlasını sunan kompresörler sunmayı amaçlıyoruz. Yağsız kompresör tasarımında ve üretiminde onlarca yıllık deneyim sonucunda geliştirilen AQ yağsız vidalı kompresör serisi, tüm bu deneyim ve bilgiyi size sınıfının en iyisi olan bir paketle sunuyor. 1 Su enjeksiyonlu vida elemanı Düşük çalışma sıcaklıkları sayesinde yüksek enerji verimliliği Su ile kayganlaştırılan, greslenmeyen rulmanlar Kurum içi tasarım ve üretim 13 bar'a kadar çalışma basıncı 2 Su filtresi Sürekli temiz su sağlar. Filtreleme kapasitesi filtre ömrü boyunca 10 mikrona eşittir Ağır hizmet tipi hava filtresi En az 3 mikron büyüklüğündeki toz parçacıklarının %99,9'unu temizleyerek kompresör parçalarını korur. Basınç düşüşünü minimuma indirirken önleyici bakım için giriş basıncı farkı Separatör tankı Santrifüj ve yerçekimi kuvvetlerini kullanarak ayrıştırma işlemi yapmak için paslanmaz çelik su separatörü tankı Hassas su kontrolü için üç sensör içerir. 5 Endüksiyon motoru IP55 endüksiyon motoru, mükemmel hizalama için flanşa bağlıdır. Üstün enerji verimliliği için doğrudan tahrikli mekanizmayla birlikte çalışır.

5 6 Ters ozmoz sistemi Dahili ters ozmoz sistemi güvenilir, yüksek kaliteli bir su kaynağı sağlarken makinenin bağımsız ve sürekli olarak çalışabilmesine olanak tanır. 7 Hava soğutmalı fan ve su soğutucu Ürün gamında hava ve su soğutmalı modeller bulunuyor. Dahili ısı eşanjörleri sayesinde kompakt tasarım ve kurulum. Su soğutmalı üniteler 55 C (131 F) altındaki kurutucu giriş sıcaklıklarında sürekli hava sıcaklığı sağlar Entegre ve yüksek verimli kurutucu Hava kalitesinde mükemmellik Klasik kurutucularla karşılaştırıldığında %50 az enerji tüketimi Ozon tüketimine neden olmaz Elektronikon Graphic Gelişmiş Elektronikon Graphic kontrol ve izleme sistemi, (uzaktaki) bir süreç kontrol sistemine entegre edilecek şekilde tasarlanmıştır. 10 Ses yalıtımlı kanopi Ses yalıtımlı kanopi çoğu çalışma ortamına kurulabildiği için ayrı bir kompresör odası gerekmez. 11 Elektronik kayıpsız su tahliyesi Kondensin sürekli olarak giderilmesini sağlar. Güç kesintisi olması durumunda kondensin etkili bir şekilde ortamdan ayrıştırılabilmesi için manuel entegre bypass. Uyarı/alarm özellikleriyle kompresörün Elektronikon sistemine entegredir.

6 BAŞARISI KANITLANMIŞ TEKNOLOJI Yeni AQ ürün gamının temelinde yakın izotermik sıkıştırma koşullarında çalışan, yüksek verimli benzersiz su enjeksiyonlu vida elemanı bulunur. Optimize edilmiş rotor profiline sahip polimer seramik rotorlar, su ile kayganlaştırılan rulmanlarla desteklenir. Böylece yağ, sıkıştırma elemanını hiçbir şekilde kirletemez ve saf, yağsız hava sağlanır. Rotorlar Yüksek verimli sıkıştırma işlemi, optimize edilmiş profilleri olan yüksek kaliteli kalıplanmış polimer seramik rotorlarla sağlanır. Korozyona uğramayan yüksek kaliteli hammadde ve su ile kayganlaştırma teknolojisi birleştirilerek parça ömrü uzatılır. Eleman muhafazası Alüminyum bronz eleman muhafazasıyla elemanda korozyon riski olmadan mukavemet ve dayanıklılık sağlanır. Eleman rulmanları Hidrodinamik rulman kullanımı, rulmanla fiziksel temas olmadığı için uzun ömürlüdür. Bu sistemde rulman bir su filmi üzerinde kayar; böylece herhangi bir yağ veya gresle yağlamaya gerek kalmaz. Sıcaklık Su enjeksiyonlu vidalı sıkıştırma verimi Suyun üstün soğutma kapasitesi, kaynaktaki ısının verimli bir şekilde azaltılmasını sağlar. Isı şeklindeki atık enerjinin ortadan kaldırılması, her kw gücü başına daha fazla hava verimi sağlar. Düşük sıcaklıktaki basınçlı hava, parçalar üzerindeki gerilimi azaltır ve bunların uzun ömürlü olmasını sağlar. 200 C 70 C 20 C Sıkıştırma işlemi Su enjeksiyonlu vida teknolojisi Diğer teknolojiler Üstün su enjeksiyonlu vida elemanı 53,2 C ,8 F 122 Daha yüksek serbest hava dağıtımı Düşük spesifik enerji tüketimi Yakın izotermik sıkıştırma işlemi 7, 10 ve 13 barlık basınç değerleri Suyun son derece güçlü soğutma kabiliyeti ve hassas tasarım sayesinde AQ kompresörler üstün enerji verimliliği sağlar ,4 C ,1 F 49,6 C, 121,3 F

7 ÜSTÜN ESNEKLIK Atlas Copco nun AQ WorkPlace Air System kompresörleri, klasik kompresör kurulumlarından farklı olarak çalışma alanınıza kolayca kurulur. Kompakt boyutları ve hava şartlandırma ekipmanıyla entegre olabilmeleri sayesinde optimum verim ve güvenirlik sağlar. En esnek basınçlı hava kaynağı olacak şekilde tasarlanan bu makineler, sizlere üretiminizin uzun yıllar boyunca sorunsuz şekilde çalışmasını sağlayacak "hepsi bir arada" bir paket sunar. Yağ enjeksiyonlu vidalı kompresör kurulumu Sistemde yüksek basınç düşüşü Harici filtreleme ekipmanı/bağımsız kurutucu ve kondens yönetimi Karmaşık ve yüksek maliyetli boru tesisatı Birden fazla bağlantı ve hava kaçağı Birden fazla izleme noktası Oil-free ve WorkPlace Air System Sistemde minimum basınç düşüşü Entegre soğutmalı tip kurutucu Düşük boru tesisatı maliyetleri Tek noktalı bağlantılar Tek noktadan izleme Yüksek gürültülü çalışma Ayrı kompresör odası Daha yüksek kurulum ve enerji maliyeti Düşük gürültülü çalışma Özel kompresör odası gerekmez Minimum kurulum maliyeti

8 ISO CLASS 0 ATLAS COPCO YENI BIR ENDÜSTRI STANDARDI GETIRIYOR Kritik öneme sahip süreçlerde ihtiyaç duyacağınız temiz ve yağsız basınçlı hava söz konusu olduğunda yaptığınız işlemler tehlikeye atılamayacak kadar önemlidir. Yağsız hava üreten vida teknolojisinde öncü olan Atlas Copco, özellikle yağsız hava gerektiren uygulamalar için tasarlanmış su enjeksiyonlu kompresör ürün gamıyla tanınmaktadır. Atlas Copco artık yeni bir kilometre taşına ulaştı: ISO CLASS 0 sertifikasını alan ilk üretici olarak hava saflığında standardı belirliyor. Neden yeni bir sınıf? İlaç üretimi, yiyecek ve içecek, elektronik ve tekstil gibi sektörlerde tüm kirlenme riskleri ortadan kaldırılmalıdır. Aksi takdirde ciddi sonuçlar ortaya çıkabilir: ürünler bozulabilir veya ürünlere güvenilemeyebilir, üretim sekteye uğrayabilir, marka ve şirket itibarı zarar görebilir. Hava saflığının büyük önem taşıdığı kritik uygulamaların ihtiyaçlarını karşılamak için ISO basınçlı hava standardı 2001 yılında revize edildi. Daha kapsamlı bir ölçüm yöntemiyle birlikte mevcut beş saflık sınıfına yeni ve daha katı bir sınıf eklendi: ISO CLASS 0. ISO CLASS 0'ı alan ilk üretici En titiz müşterilerin bile ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen endüstri lideri Atlas Copco bu amaçla, tanınmış TÜV enstitüsünden AQ yağsız su enjeksiyonlu vidalı kompresör serisine tip testi uygulamasını istedi. Olası tüm yağ biçimleri en katı test yöntemleri kullanılarak farklı sıcaklıklarda ve basınçlarda ölçüldü. TÜV, çıkan hava akışında hiçbir yağ izine rastlamadı. Böylece Atlas Copco CLASS 0 sertifikasını alan ilk kompresör üreticisi olmakla kalmadı, aynı zamanda ISO CLASS 0'ın gereksinimlerini aşmayı da başardı. Atlas Copco tüm riskleri ortadan kaldırır Yalnızca yağsız kompresörler yağsız hava sağlar. İster ilaç üretimi, yiyecek içecek veya kritik elektronik parça alanlarında isterseniz benzer hassasiyet gerektiren bir sektörde faaliyet gösterin; riskin ortadan kaldırılması büyük önem taşır. Bu nedenle Atlas Copco'nun risk içermeyen çözümüne ihtiyaç duyarsınız (özellikle en yüksek saflık seviyelerini gerektiren uygulamalar için yağsız vidalı kompresörler için). Sıfır yağ, sıfır risk anlamına gelir. Kirlenme riski sıfırdır. Hasarlı veya güvenilir olmayan üretim riski sıfırdır. Üretimin durmasından dolayı kayıp riski sıfırdır. Hepsinden önemlisi, sıfır yağ büyük emeklerle kazandığınız itibarınızın zarar görme riskini de sıfıra indirir. CLASS 0 Toplam yağ konsantrasyonu (aerosol, sıvı, buhar) mg/m 3 Ekipman kullanıcısı veya tedarikçi tarafından belirtildiği gibi ve Class 1'den daha katı 1 < 0,01 2 < 0,1 3 < 1 4 < 5 Mevcut ISO (2010) sınıfları (beş ana sınıf ve toplam yağ içeriğindeki maksimum konsantrasyon).

9 Mevcut en katı hava saflık testi Çoğu üretici yalnızca hava akışının orta kısmını hedef alan "kısmi akış" testini tercih eder. Atlas Copco AQ yağsız su enjeksiyonlu vidalı kompresörler, daha zorlu olan "tam akış" yöntemini kullanarak test edilmiştir. Bu yöntemde tüm hava akışı incelenerek aerosoller, buhar ve çeper akışı ölçülür. Bu zorlu testlerde bile çıkan hava akışında hiçbir yağ izine rastlanmamıştır. Aerosoller Hava akımı içinde asılı son derecede küçük yağ damlacıkları Çeper akışı Boru çeperinden süzülen sıvı haldeki yağ Buharlar veya yağ buharı Bulut şeklinde buharlaşmış yağ Yağ tutucu filtreli yağ enjeksiyonlu kompresörler yağsız hava üretebilir mi? Genellikle "teknik olarak yağsız hava" olarak adlandırılan bu sistem, hava soğutma cihazları ve çok sayıda parçadan oluşan birkaç kademeli bir yağ giderme sistemiyle çalışır. Bu parçalardan herhangi birinin arızalanması veya bunlara yetersiz bakım yapılması, süreçte yağ kirlenmesine neden olabilir. Bu nedenle, yağ enjeksiyonlu kompresörlerde her zaman kirlenme riski vardır ve şirketiniz için bunun ciddi sonuçları olabilir. TÜV (Technische Überwachungsverein/Teknik Takip Kurumu) Atlas Copco AQ yağsız su enjeksiyonlu vidalı kompresörler için rapor verdi. Risksiz bir standart yakalayın. adresini ziyaret edin

10 VSD: ENERJI MALIYETLERINIZI AZALTIR Kompresör ömrü boyunca ortaya çıkan maliyetin %80'den fazlasını kompresörün tükettiği enerji oluşturur. Ayrıca basınçlı hava üretimi, tesisin toplam elektrik faturasının %40'ından daha yüksek bir orana karşılık gelebilir. Atlas Copco, enerji maliyetinizi azaltmak için basınçlı hava sektörü ne yönelik Değişken Hızlı Ünite (VSD) teknolojisini geliştirdi. VSD, gelecek kuşaklar için çevreyi korurken önemli derecede enerji tasarrufu sağlar. Atlas Copco, bu teknolojiye sürekli yatırım yaparak piyasadaki en gelişmiş entegre VSD'li kompresörleri sunar. Neden Atlas Copco Değişken Hızlı Ünite teknolojisi? Kapsamlı bir çalışma aralığında, üretim talebinde dalgalanma olduğunda ortalama %35 enerji tasarrufu. Entegre Elektronikon Graphic kontrol ünitesi motor devrini ve yüksek verimli frekans invertörünü kontrol eder. Normal çalışma sırasında israfa neden olan boşta çalışma ve blow-off kayıpları oluşmaz. Kompresör, özel VSD motoruyla boşa almaya gerek olmadan maksimum sistem basıncında çalışabilir veya durabilir. Çalıştırma sırasında maksimum akım düşüşünü ortadan kaldırır. Sistem basıncı daha düşük olduğu için sistem kaçaklarını minimuma indirir. Yönetmelikler ile EMC Uyumluluğu (2004/108/EG). Hava ihtiyacı Enerji tüketimi Hava ihtiyacı Enerji tüketimi Hava ihtiyacı Enerji tüketimi Sabit hızda yükleme/boşa alma Süre Hava ihtiyacı AQ enerji tüketimi Süre Neredeyse tüm üretim ortamlarında, hava tüketimi çeşitli faktörlere (gün içindeki saate, haftaya veya aya) bağlı olarak dalgalanır. Basınçlı hava ihtiyacı profilleri üzerine yapılan kapsamlı ölçümler ve araştırmalar, birçok kompresörün hava tüketimi konusunda önemli farklılıklar gösterdiğini ortaya koyuyor. Kurulumların yalnızca %8'i daha dengeli hava tüketimine sahiptir. %12 Ortalama %35 enerji tasarrufu %11 %35 Atlas Copco'nun AQ VSD teknolojisi motor devrini otomatik olarak ayarlayarak hava tüketimini yakından takip eder. Bu da ortalama %35 oranında enerji tasarrufu sağlar. Kompresörün kullanım ömrü maliyeti ortalama %22 oranında azaltılabilir. Ayrıca, AQ VSD ile düşürülen sistem basıncı üretiminiz genelinde enerji kullanımını büyük ölçüde azaltır. Toplam kompresör kullanım ömrü maliyeti %42 Enerji VSD ile enerji tasarrufu Yatırım Bakım

11 VSD teknolojisi nasıl enerji tasarrufu sağlar? Basınçlı hava sisteminizin denetlenmesi için yerel Atlas Copco temsilcinize başvurun. Ekstra tasarruf ve basınçlı hava ihtiyaçlarınıza göre boyutlandırma önerileriyle birlikte gerçek zamanlı bir ölçüm simülasyonu ve denetleme raporu alabilirsiniz. AMPER GENEL YÜKE GEÇME/BOŞA ALMA TİPİ KOMPRESÖR DURUMU 55,00 50,00 45,00 40,00 35,00 30,00 25,00 20,00 15,00 10,00 5,00 Boşa alma ve blow-off kayıpları Süre Atlas Copco AQ VSD'yi benzersiz kılan nedir? 1 Elektronikon hem kompresörü, hem de entegre konvertörü kontrol ederek parametreler dahilinde maksimum makine güvenliği sağlar. 6 Mekanik geliştirmeler sayesinde tüm bileşenler, bütün kompresör devir aralığı boyunca kritik titreşim seviyelerinin altında çalışır bar arasında elektronik olarak seçilebilen esnek basınç aralığı, elektrik maliyetlerini azaltır. 7 Soğutulmuş, pozitif basınç kabinine yerleştirilen yüksek verimli frekans konvertörü dengeli çalışma sağlar. 3 Özellikle VSD ile çalışacak şekilde tasarlanmış elektrikli motor (invertör çevrimli motor). Rulmanlar endüksiyonla oluşan rulman akımlarına karşı korunur. Tüm devir aralığı boyunca mümkün olan en yüksek verimliliği elde etmek için motor ve konvertör mükemmel şekilde ayarlanmıştır. 8 Enerji tasarrufunu ve sabit sistem basıncını riske sokacak hiçbir "devir penceresi" yoktur. Kompresörün çalışma özelliği maksimuma çıkarılmıştır. 9 Kabin soğutma booster'ı pozitif basınç sağlayıp toz girişini azaltarak elektrikli bileşenlerin ömrünü uzatır. 4 Elektrikli motor, düşük çalışma devirlerinde motorun ve kompresörün soğutma ihtiyacını tam olarak karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. 10 Basınç hassas bir şekilde kontrol edilir ve sistemdeki basınç bandı 0,10 bar, 1,5 psi hassasiyetle korunur. 5 Atlas Copco AQ VSD kompresörlerin tümü EMC testlerinden geçmiş ve sertifikalandırılmıştır. Harici kaynaklar kompresörün çalışmasını etkilemediği gibi kompresör de, emisyonlar veya güç kaynağı hattı aracılığıyla diğer cihazların çalışmasını etkilemez. Birleşik motor/konvertör verimliliği Çalışma aralığı Min. Maks. Min. Maks. Entegre VSD Entegre olmayan VSD Hız pencereleri Atlas Copco entegre çözümü

12 GÖRÜNTÜLEME VE KONTROLLERDE BIR ADIM ILERDE Yeni nesil Elektronikon işletim sistemi, kompresörünüzün verimliliğini ve güvenilirliğini artırmanıza olanak tanıyan çok sayıda kontrol ve izleme özelliği sunar. Elektronikon, enerji verimliliğini en üst düzeye çıkarmak için tahrik motorunu kontrol eder ve önceden tanımlanmış dar bir basınç bandında sistem basıncını düzenler. Daha kolay kullanım Net simgeleri ve servis için ekstra 4. LED göstergesi olan 3,5 inç genişliğinde yüksek çözünürlüklü renkli ekran Önemli parametrelerin grafik gösterimi (günlük, haftalık ve aylık) ve 32 dil ayarı Basit bir Ethernet bağlantısı kullanarak İnternet tabanlı kompresör görselleştirme Ekran üzeri Geciktirilmiş İkinci Duruş işlevi ve VSD tasarruf göstergesi Grafikli servis planlama göstergesi, uzaktan kumanda ve bağlantı işlevleri İsteğe bağlı entegre kompresör kontrol ünitesi takarak 6 adede kadar kompresörü kontrol edebilen yazılım yükseltme seçeneği bulunmaktadır. İsteğe bağlı entegre kompresör kontrol ünitesi Basit bir lisansla isteğe bağlı entegre kompresör kontrol ünitesini takın ve 4 (ES4i) veya 6 (ES6i) adede kadar kompresör içeren kurulumlarda sistem basıncı ve enerji tüketimini düşürmek için basit, merkezi kontrol imkanı edinin.

13 SISTEMINIZI OPTIMIZE EDIN Bazı uygulamalar ek seçeneklere ve daha hassas kontrol/hava şartlandırma sistemlerine ihtiyaç duyabilir veya bunlardan daha fazla yararlanabilir. Atlas Copco, bu ihtiyaçları karşılayabilmek için seçenekler ve kolayca entegre edilebilen uyumlu ekipmanlar geliştirmiştir. AQ VSD AQ VSD AQ Hava şartlandırma Ekstra koruma Entegre soğutmalı tip kurutucu Kurutucu bypass* Termistörler ve kondens engelleyici ısıtıcılar - - Su kapama valfi** Faz sırası rölesi Elektrik şebekesi Ana güç yalıtım anahtarı Bağlantı Genel seçenekler Elektronikon Graphic Plus - - ES4i ES6i AIRConnect BT yardımcı ekipmanları - SMARTLINK RO sistemi için booster pompa Flanşlı giriş Sesli alarm Sabitleme tamponları Performans testi raporu * Yalnızca FF üniteler. ** Yalnızca su soğutmalı üniteler. : Standart : İsteğe bağlı - : Mevcut değil AQ hava soğutmalı ünite akış şeması Basınçlı hava Ana su akışı Giren hava Tahliye suyunda ters ozmoz Besleme suyunda ters ozmoz Suda ters ozmoz

14 AQ (50 HZ MODELLERI) TEKNIK ÖZELLIKLERI KOMPRESÖR TİPİ Maksimum çalışma basıncı (bar(e)/psig) Kapasite FAD 1 Kurulu motor gücü Gürültü seviyesi 2 Ağırlık (kg/lb) Pack FF l/sn m 3 /dk cfm kw hp db(a) Pack FF Hava soğutmalı AQ 30 7,5 7,5/109 7,25/105 81,8 4,9 173, / / /145 9,75/141 70,6 4,2 149, / / /189 12,75/185 61,0 3,7 129, / /2910 AQ 37 7,5 7,5/109 7,25/ ,3 6,1 216, / / /145 9,75/141 88,5 5,3 187, / / /189 12,75/185 75,4 4,5 159, / /3075 AQ 45 7,5 7,5/109 7,25/ ,2 7,3 259, / / /145 9,75/ ,8 6,0 213, / / /189 12,75/185 88,2 5,3 187, / /3122 AQ 55 7,5 7,5/109 7,25/ ,6 8,3 293, / / /145 9,75/ ,3 7,2 252, / / /189 12,75/ ,1 6,1 216, / /3300 Su soğutmalı AQ 30 7,5 7,5/109 7,25/105 88,1 5,3 186, / / /145 9,75/141 70,8 4,2 150, / / /189 12,75/185 54,7 3,3 116, / /2679 AQ 37 7,5 7,5/109 7,25/ ,8 6,4 226, / / /145 9,75/141 90,9 5,5 192, / / /189 12,75/185 72,6 4,4 153, / /2844 AQ 45 7,5 7,5/109 7,25/ ,2 7,7 271, / / /145 9,75/ ,6 6,5 228, / / /189 12,75/185 89,6 5,4 190, / /2895 AQ 55 7,5 7,5/109 7,25/ ,4 9,1 323, / / /145 9,75/ ,8 7,8 277, / / /189 12,75/ ,7 6,5 230, / /3069 (1) Ünite performansı ISO1217, Ek C, Sürüm 4, 2009'a göre ölçülmüştür. (2) Ortalama gürültü seviyesi ISO2151'e göre ölçülmüştür; 3 db(a) dalgalanma olabilir. Referans basınç koşulları: - Mutlak giriş basıncı 1 bar (14,5 psi). - Giren hava sıcaklığı 20 C (68 F). FAD aşağıdaki çalışma basıncında ölçülür: - 7,5 barlık modellerde 7 bar da - 10 barlık modellerde 9,5 bar da - 13 barlık modellerde 12,5 bar da AQ VSD Yükseklik: 1500 mm, 59,1 inç Derinlik: 974 mm, 38,5 inç Genişlik: 1976 mm, 77,4 inç H AQ VSD Yükseklik: 1840 mm, 72 inç Derinlik: 965 mm, 40 inç Genişlik: 2435 mm, 96 inç D W

15 AQ (60 HZ MODELLERI) TEKNIK ÖZELLIKLERI KOMPRESÖR TİPİ Maksimum çalışma basıncı (bar(e)/psig) Kapasite FAD 1 Kurulu motor gücü Gürültü seviyesi 2 Ağırlık (kg/lb) Pack FF l/sn m 3 /dk cfm kw hp db(a) Pack FF Hava soğutmalı AQ 30 7,4 7,4/107 7,15/104 86,4 5,2 183, / /2910 9,1 9,1/132 8,85/128 81,1 4,9 171, / / ,8 10,8/157 10,55/153 70,9 4,3 150, / / ,5 12,5/181 12,25/178 66,2 4,0 140, / /2910 AQ 37 7,4 7,4/107 7,15/ ,5 6,2 219, / /3075 9,1 9,1/132 8,85/128 89,7 5,4 190, / / ,8 10,8/157 10,55/153 85,5 5,1 181, / / ,5 12,5/181 12,25/178 81,3 4,9 172, / /3075 AQ 45 7,4 7,4/107 7,15/ ,1 7,4 261, / /3122 9,1 9,1/132 8,85/ ,6 6,4 226, / / ,8 10,8/157 10,55/ ,1 214, / / ,5 12,5/181 12,25/ ,8 203, / /3122 AQ 55 7,4 7,4/107 7,15/ ,5 8,7 308, / /3300 9,1 9,1/132 8,85/ ,6 7,2 255, / / ,8 10,8/157 10,55/ ,1 7,3 258, / / ,5 12/181 12,25/ ,1 6,7 235, / /3300 Su soğutmalı AQ 30 7,4 7,4/107 7,15/104 92,5 5,6 196, / /2679 9,1 9,1/132 8,85/128 82,4 4,9 174, / / ,8 10,8/157 10,55/153 70,1 4,2 148, / / ,5 12,5/181 12,25/178 61,3 3,7 130, / /2679 AQ 37 7,4 7,4/107 7,15/ ,9 6,7 235, / /2844 9,1 9,1/132 8,85/128 92,7 5,6 196, / / ,8 10,8/157 10,55/153 87,2 5,2 184, / / ,5 12,5/181 12,25/178 80,4 4,8 170, / /2844 AQ 45 7,4 7,4/107 7,15/ ,7 8,0 283, / /2895 9,1 9,1/132 8,85/ ,8 6,9 243, / / ,8 10,8/157 10,55/ ,9 6,2 220, / / ,5 12,5/181 12,25/178 97,5 5,9 206, / /2895 AQ 55 7,4 7,4/107 7,15/ ,4 9,7 342, / /3069 9,1 9,1/132 8,85/ ,4 8,0 280, / / ,8 10,8/157 10,55/ ,2 7,9 278, / / ,5 12/181 12,25/ ,4 7,1 250, / /3069 AQ VSD (50/60 HZ MODELLERI) TEKNIK ÖZELLIKLERI Maksimum çalışma basıncı (bar(e)/psig) Gürültü seviyesi 2 Kapasite FAD 1 Kurulu motor gücü Ağırlık (kg/lb) KOMPRESÖR TİPİ Pack FF l/sn m 3 /dk cfm kw hp db(a) Pack FF Hava soğutmalı AQ 15 VSD 13/188 12,75/ ,3-2, / / 1543 AQ 18 VSD 13/188 12,75/ ,3-3, / / 1543 AQ 22 VSD 13/188 12,75/ ,3-4, / / 1764 AQ 30 VSD 13/188 12,75/ ,3-5, / / 1786 AQ 37 VSD 13/188 12,75/ ,6-6, / / 2879 AQ 55 VSD 13/188 12,75/ ,6-8, / / 2897 Su soğutmalı AQ 15 VSD 13/188 12,75/ ,3-2, / / 1305 AQ 18 VSD 13/188 12,75/ ,3-3, / / 1305 AQ 22 VSD 13/188 12,75/ ,3-4, / / 1526 AQ 30 VSD 13/188 12,75/ ,3-5, / / 1548 AQ 37 VSD 13/188 12,75/ ,5-6, / / 2648 AQ 55 VSD 13/188 12,75/ ,5-9, / / 2665 (1) Ünite performansı ISO1217, Ek E, Sürüm 4, 2009'a göre ölçülmüştür. (2) Ortalama ses basıncı seviyesi ISO2151'e göre ölçülmüştür; 3 db(a) dalgalanma olabilir.

16 SÜRDÜRÜLEBİLİR VERİMLİLİKTE KARARLIYIZ Müşterilerimize, çevreye ve çevremizdeki insanlara karşı olan sorumluluklarımıza bağlıyız. Performansımız zaman içerisinde kendini kanıtlıyor. Biz buna Sürdürülebilir Verimlilik diyoruz , Atlas Copco Airpower NV, Belçika. Tüm hakları saklıdır. Tasarım ve teknik özellikler önceden belirtilmeden ve hiçbir yükümlülük olmadan değiştirilebilir. Kullanmadan önce kılavuzdaki tüm güvenlik talimatlarını okuyun.

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER YENI G SERISI İşin gereğini ve daha fazlasını yerine getirebilmek için yeni nesil G serisinde Atlas Copco'nun güçlü döner vida elemanı ve modelinde gelişmiş bir

Detaylı

Yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler. GA VSD + ( kw/ hp)

Yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler. GA VSD + ( kw/ hp) Yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler GA -0 VSD + (-0 kw/00-0 hp) Yenilikçi Atlas Copco tipik hava kompresörlerinin klasik düzenini yeniden tasarlayarak basınçlı hava sektöründe standartları yeniden belirledi.

Detaylı

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER. GA 7-75 VSD+ (7-75 kw/ hp)

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER. GA 7-75 VSD+ (7-75 kw/ hp) YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GA - VSD (- kw/-0 hp) Yenilikçi Atlas Copco tipik hava kompresörlerinin klasik düzenini yeniden tasarlayarak basınçlı hava sektöründe standartları yeniden belirledi.

Detaylı

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER. GA /GA VSD (30-90 kw/ hp)

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER. GA /GA VSD (30-90 kw/ hp) YAĞ ENJEKSIYONLU ÖNER VIALI KOMPRESÖRLER GA 30+90/GA 3790 VS (3090 kw/40125 hp) GÜCÜNÜ VERIMLILIKTEN ALAN EN ÜST ÜZEY AKILLI ÇÖZÜM Atlas Copco'nun GA 30+90 kompresörleri üstün sürdürülebilirlik, güvenilirlik

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30-90kW yağ enjeksiyonlu vidalı kompresör ürün yelpazemiz oldukça geniştir; ancak

Detaylı

ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE LİDER ATLAS COPCO

ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE LİDER ATLAS COPCO ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE LİDER ATLAS COPCO GÜNEYDOĞU ENERJĠ FORUMU 2015 07 Kasım 2015 M.ĠLHAN BALCI 2 KıSACA ATLAS COPCO Kuruluş Tarihi ve Merkezi 1873 Stockholm, Sweden İş Kolları Kompresör Tekniği Endüstri

Detaylı

BİR KOMPRESÖRDEN DAHA FAZLASI. Kurutucu Broşürü

BİR KOMPRESÖRDEN DAHA FAZLASI. Kurutucu Broşürü BİR KOMPRESÖRDEN DAHA FAZLASI Kurutucu Broşürü (U) Genel Kullanıma Uygun Endüstriyel Basınçlı Hava Yüksek Kaliteli Kumlama Pnömatik Valf ve El Aletleri Pnömatik Kontrol ve Taşıma Sistemleri, Tekstil Toz

Detaylı

İşgücü kaybını önler Filtre bakımına, su tutucuların tahliyesine gerek kalmaz. Arıza ve bakım için harcanan iş gücünden tasarruf ettirir.

İşgücü kaybını önler Filtre bakımına, su tutucuların tahliyesine gerek kalmaz. Arıza ve bakım için harcanan iş gücünden tasarruf ettirir. Kurutucu Basınçlı Hava Kurutucuları Su Nereden Geliyor? Kompresöre giren atmosferik havanın içinde su buharı bulunur. Sıkışmanın etkisiyle yoğuşarak su haline gelen bu su buharı hava hatlarında ve kullanım

Detaylı

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU www.ayteksogutma.com CT SERİSİ SOĞUTMA CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir.

Detaylı

110 kw kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

110 kw kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 110 kw - 355 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. Genel endüstri ve üretim endüstrisi CPE / CPF / CPG Serisi 110-355 kw /150-480 hp Güvenilir basınçlı hava çözümleriyle verimliliğinizi en

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

The Power to Save Energy.

The Power to Save Energy. The Power to Save Energy. SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU CT SERİSİ Soğutma CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir. Dolayısıyla

Detaylı

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30kW altındaki yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler için kapsamlı teklifimizi

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı KOMPLE ÇÖZÜM Isıtma Soğutma Sıhhi Sıcak Su ÇEVRE DOSTU Dünyanın en yüksek COP=4,5 değerine sahip ekonomik sistemlerdir. Yenilenebilir enerji olan Hava ve Güneşten faydalanma Gaz veya yakıt ile ısıtmaya

Detaylı

Neden kheell Kompresör

Neden kheell Kompresör Neden kheell Kompresör Pazarda tecrübe edinmiş müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan dinamik ve tecrübeli kadrosu ile imalatını sürdüren EKOSAN KOMPRESÖR, yeni markanız Kheell ile Türkiye pazarında

Detaylı

Faaliyet Konularımız

Faaliyet Konularımız 1 Faaliyet Konularımız ISI TRANSFER ÜRÜNLERİ Plakalı Eşanjör Lehimli Eşanjör Borulu ve Tübüler Eşanjör Daire Giriş İstasyonları BASINÇLI KAPLAR Boyler Akümülasyon Tankları Genleşme Tankları Paslanmaz Proses

Detaylı

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi Soğutma 400 kw a kadar Kapasitesi 50-400kW EC ADYABATİK EC FAN Canovate Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi -IAC Serisi Canovate Veri Merkezi Klima Santrali Çözümleri Canovate IAC serisi İndirekt Adyabatik

Detaylı

OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER

OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER AC-MOTORLU VE POMPALI YAĞ VE HAVA SOĞUTMA SİSTEMLERİ ÜRÜN BİLGİLERİ AKG-Line, yüksek performanslı endüstriyel alüminyum radyatör sistemlerinde piyasa lideri olan kuruluşumuzun

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Lider Kontrol Teknolojisine Sahip Su Soğutma Grupları Yüksek Performanslı Binalar İçin Yüksek Verimli Soğutma Grupları

Lider Kontrol Teknolojisine Sahip Su Soğutma Grupları Yüksek Performanslı Binalar İçin Yüksek Verimli Soğutma Grupları Lider Kontrol Teknolojisine Sahip Su Soğutma Grupları Yüksek Performanslı Binalar İçin Yüksek Verimli Soğutma Grupları HVAC Deneyiminizi Benzersiz Performans, Konfor ve Tasarruf Seviyesine Ulaştırır Yüksek

Detaylı

Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus

Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus Yüksek Kapasiteli VRF sistemi DC Inverter Kontrol Kompresör Uzun Borulama Sistemi Tasarımı Yüksek Performanslı R410A Soğutucu Gazı Yeni Tasarım Kompakt Dış Ünite: 8HP den 48

Detaylı

www.haus.com.tr DDE SERİSİ

www.haus.com.tr DDE SERİSİ www.haus.com.tr DDE SERİSİ HAUS DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

YAĞSIZ, SU PÜSKÜRTMELİ VİDALI KOMPRESÖRLER Serbest hava verimi: 0,86-19,62 m 3 /dak acfm

YAĞSIZ, SU PÜSKÜRTMELİ VİDALI KOMPRESÖRLER Serbest hava verimi: 0,86-19,62 m 3 /dak acfm www.almig.de YAĞSIZ, SU PÜSKÜRTMELİ VİDALI KOMPRESÖRLER Serbest hava verimi: 0,8-9, m /dak. 9 acfm INTELLIGENTE DRUCKLUFT MADE IN GERMANY AKILLI SU ENJEKSİYON TEKNOLOJİSİ ALMiG Kompressoren GmbH ALMiG

Detaylı

Basınçlı Havanın Yeni Yüzü...

Basınçlı Havanın Yeni Yüzü... Basınçlı Havanın Yeni Yüzü... 2 Neden Ekosan Kompresör 3 Pazarda tecrübe edinmiş müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan dinamik ve tecrübeli kadrosu ile imalatını sürdüren EKOSAN KOMPRESÖR, Türkiye

Detaylı

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ TROPİKAL TİP HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA ÜNİTELERİ

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ TROPİKAL TİP HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA ÜNİTELERİ AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ TROPİKAL TİP HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA ÜNİTELERİ www.ayteksogutma.com YENİ NESİL YÜKSEK VERİMLİ SHELL & TUBE TEKNOLOJİSİ Evaporatörler; yüksek verimli, yivli kanatlı boru teknolojisi

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Isıtma, Soğutma ve Sıcak Su Çözümleri. Isı Pompası

Isıtma, Soğutma ve Sıcak Su Çözümleri. Isı Pompası Isıtma, Soğutma ve Çözümleri Isı Pompası VRS Therma Green Isı Pompası VRS Therma Green Isı pompası; enerji verimliliğini destekleyen ileri teknolojisi ve kolay kullanım imkânı ile kullanıcılara konforlu

Detaylı

Geliştirilmiş Inverter Teknolojisi ile Hızlı Isıtma ve Soğutma. Arçelik VRS4 Klima Sistemleri Enerji Verimliliği İle Fark Yaratıyor

Geliştirilmiş Inverter Teknolojisi ile Hızlı Isıtma ve Soğutma. Arçelik VRS4 Klima Sistemleri Enerji Verimliliği İle Fark Yaratıyor Geliştirilmiş Inverter Teknolojisi ile Hızlı Isıtma ve Soğutma Arçelik VRS4 Klima Sistemleri Enerji Verimliliği İle Fark Yaratıyor Enerji Tasarrufu Ve Çevre VRS4 (4. Nesil) V-Scroll Inverter Kompresör

Detaylı

MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014

MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014 MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014 Modern Klima Isı Pompası Teknik Yayınlar 2014/5 MCAC-RTSM-2014-1 Tri-Thermal İçindekiler 1. Bölüm Genel Bilgiler... 1 2. Bölüm Teknik Özellikler ve Performans...

Detaylı

Yağ Soğutmalı Vidalı Hava Kompresörleri. R-Serisi 37-160 kw (50-200 hp)

Yağ Soğutmalı Vidalı Hava Kompresörleri. R-Serisi 37-160 kw (50-200 hp) Yağ Soğutmalı Vidalı Hava Kompresörleri R-Serisi 37-160 kw (50-200 hp) Kanıtlanmış Güvenilirlik, Verimlilik ve Üretkenlik Geleneği 100 Yıldan Uzun Zamandır Basınçlı Hava Yeniliği Ingersoll Rand ilk hava

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı

NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ

NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ Verimli membran teknolojisi Dünyanın en iyi geçirgenlik (permeability) özelliğine sahip membranları % 95 - % 99.5 arasında azot safiyeti Az sayıda hareketli parça NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ

Detaylı

TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL

TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL Sayfa 1 / 6 CULLIGAN TRC ÜRÜNLERİ TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL ÜRÜN LİSTESİ MFP R.O 2. IW IW E AQUA SERİLERİ E SERİSİ NFC SERİSİ CE kalite kriterlerine uygun olarak dizayn edilmiş ve üretilmiştir MFP Bu ekipman

Detaylı

FWB 201 FWD 202 FWV 203 FWT 204 FWM 205 FWL 206 FWC 207 FWF 208

FWB 201 FWD 202 FWV 203 FWT 204 FWM 205 FWL 206 FWC 207 FWF 208 FWB 201 FWD 202 FWV 203 FWT 204 FWM 205 FWL 206 FWC 207 FWF 208 200 FWB Orta Statik Basınçlı Fancoil FWB04AAT FWEC1A FWEC2A FWEC3A Tüm boyutlarda ünite yüksekliği yalnızca 240 mm dir 3, 4 veya 6 sıralı

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217512 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217512 1217512 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

VİDALI KOMPRESÖR & HAVA KURUTUCU. Yenici Kompresör

VİDALI KOMPRESÖR & HAVA KURUTUCU. Yenici Kompresör VİDALI KOMPRESÖR & HAVA KURUTUCU Filo Vidalı Kompresör Kompakt Seri Kompakt Seri FCU Serisi Filo Kompakt Ünite Fcu 10 Bütünleşik kompakt ünite: Filo kompakt üniteler; vida, seperatör deposu, emiş grubu,

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

LUPAMAT YAĞSIZ 40 BAR PET KOMPRESÖRÜ

LUPAMAT YAĞSIZ 40 BAR PET KOMPRESÖRÜ LUPAMAT YAĞSIZ 40 BAR PET KOMPRESÖRÜ LUPAMAT KOMPRESÖRÜN YENİ ÜRÜNÜ Our New Product PET Comperssor YAĞSIZ YÜKSEK BASINÇ PET KOMPRESÖRÜ LUPAMAT YAĞSIZ YÜKSEK BASINÇ PET KOMPRESÖRÜ HANGİ SEKTÖRLERDE KULLANILABİLİR

Detaylı

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi Güç İhtiyacınız Olan Her Zaman Her Yerde Seyyar kompresörlerin tek görevi vardır: ihtiyaç olan yerde ve zamanda

Detaylı

LEVELUPS T3 3 UPS. SERİSİ kva ONLINE UPS 3:3 FAZ VFI TYPE. Dahili İzolasyon Trafosu ile Daha Yüksek Güvenilirlik

LEVELUPS T3 3 UPS. SERİSİ kva ONLINE UPS 3:3 FAZ VFI TYPE. Dahili İzolasyon Trafosu ile Daha Yüksek Güvenilirlik LEVELUPS T SERİSİ 0-00 kva : VERİ MERKEZİ MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM ACİL DURUM Three LEVEL UPS VFI TYPE PF= 0.9 Service UPS ONLINE TOWER GÜÇ FAKTÖRÜ SERVİS ÖZELLİKLER Gerçek Level Doğrultucu ve Evirici Teknolojisi

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Ön tasarımlı KK&K buhar türbinleri

Ön tasarımlı KK&K buhar türbinleri www.howden.com Ön tasarımlı KK&K buhar türbinleri 12 megawatt'a ulaşan kapsamlı ürün gamı Bir işletici makinede ihtiyacınız olan her şey için, Howden size çok amaçlı, güvenilir ve başarısı kanıtlanmış

Detaylı

AYTEK COOLING SYSTEMS INVER HAVA SOĞUTMALI INVERTER KOMPRESÖRLÜ SU SOĞUTMA ÜNİTELERİ. www.ayteksogutma.com

AYTEK COOLING SYSTEMS INVER HAVA SOĞUTMALI INVERTER KOMPRESÖRLÜ SU SOĞUTMA ÜNİTELERİ. www.ayteksogutma.com AYTEK COOLING SYSTEMS INVER HAVA SOĞUTMALI INVERTER KOMPRESÖRLÜ SU SOĞUTMA ÜNİTELERİ www.ayteksogutma.com SOĞUTMA DEVRESİ Invertech tek veya çift soğutma devreli inverter kompresör teknolojisine sahip

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

LEVELUPS. 96% Yüksek Verim 3 UPS. SERİSİ kva FAZ kva ONLINE UPS 3:3 3:1 FAZ VFI TYPE. Yeni Nesil 3 Level Teknolojisi

LEVELUPS. 96% Yüksek Verim 3 UPS. SERİSİ kva FAZ kva ONLINE UPS 3:3 3:1 FAZ VFI TYPE. Yeni Nesil 3 Level Teknolojisi LEVELUPS SERİSİ VERİ MERKEZİ MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM ACİL DURUM Three LEVEL UPS 96% Yüksek Verim VFI TYPE PF= 0.9 Service UPS ONLINE TOWER GÜÇ FAKTÖRÜ SERVİS ÖZELLİKLER Gerçek Level Doğrultucu ve Evirici

Detaylı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı Yüksek performanslı, güvenilir, 0.5 μm hassasiyetli, uzaktan kumandalı. MET ONE 6000P 0.5 μm sensörlü uzaktan kumanda hava kaynaklı

Detaylı

Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma

Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma Your reliable partner Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma Vacumat Eco her yönüyle verimli Su kalitesi performansı belirler Su kalitesi soğutma ve ısıtma sistemlerinin performansını belirler.

Detaylı

VIESMANN VITOCAL 200-S Hava/su ısı pompası, split tipi 1,3-16,0 kw

VIESMANN VITOCAL 200-S Hava/su ısı pompası, split tipi 1,3-16,0 kw VIESMANN VITOCAL 200-S Hava/su ısı pompası, split tipi 1,3-16,0 kw Teknik Bilgi Föyü Sipariş No. ve Fiyatlar: Fiyat listesine bakınız. VITOCAL 200-S Tip AWB 201.B/AWB 201.C Dış ve iç mekan üniteli split

Detaylı

Panorama. Yumuşak yolvericiler Tüm seri

Panorama. Yumuşak yolvericiler Tüm seri Panorama Yumuşak yolvericiler Tüm seri Neden yumuşak yolverici? Mekanik ve elektriksel problemler için ideal çözüm Endüstride fan, kırıcı, pompa, konveyör, mikser gibi bir çok uygulamanın kalbi olan AC

Detaylı

LEVELUPS T3 3 UPS. SERİSİ kva ONLINE UPS 3:3 FAZ VFI TYPE. Endüstriyel Yükler için daha Yüksek Güvenilirlik ve Güçlü Koruma

LEVELUPS T3 3 UPS. SERİSİ kva ONLINE UPS 3:3 FAZ VFI TYPE. Endüstriyel Yükler için daha Yüksek Güvenilirlik ve Güçlü Koruma LEVELUPS T SERİSİ VERİ MERKEZİ MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM ACİL DURUM Three LEVEL UPS VFI TYPE PF= 0.9 Service UPS ONLINE TOWER GÜÇ FAKTÖRÜ SERVİS ÖZELLİKLER İnverter İzolasyon Trafosu ile daha Yüksek Güvenilirlik

Detaylı

İNVERTER ENTEGRELİ MOTORLAR

İNVERTER ENTEGRELİ MOTORLAR İNVERTER ENTEGRELİ MOTORLAR ENTEGRE MOTOR ÇÖZÜMLERİ Günümüzde enerji kaynakları hızla tükenirken enerjiye olan talep aynı oranda artmaktadır. Bununla beraber enerji maliyetleri artmakta ve enerjinin optimum

Detaylı

Aqua Clean BASIC. Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ. www.aquastream.at

Aqua Clean BASIC. Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ. www.aquastream.at Aqua Clean BASIC YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi www.aquastream.at Avantajlar BENZERSİZ SATIŞ NOKTALARI Sıvı maddelerin, çok sayıda uygulamada sınanmış,

Detaylı

VR4+ DC Inverter Heat Recovery Dış Üniteler

VR4+ DC Inverter Heat Recovery Dış Üniteler VR4+ DC Inverter Heat Recovery Dış Üniteler 27 VR4+ DC Inverter Heat Recovery TEMEL ÖZELLİKLER Eş Zamanlı Isıtma ve Geçerli V4+ Heat Pump sistemi göz önüne alınarak, VR4+ Heat Recovery sisteminde bir oda

Detaylı

A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI

A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI STANDART ÖZELLİKLER Membran kılıfları FRP veya Paslanmaz çelik TFC Spiral sarım membranlar 2,5 ve 4 çap SS304 kalite paslanmaz çelik dikey santrifüj yüksek basınç pompası

Detaylı

Nesne Birim başına ücret Miktar

Nesne Birim başına ücret Miktar Lfd. Nr. Parça sayısı KSB Calio 25-60 Nesne Birim başına ücret Miktar Bakım gerektirmeyen, vidalı bağlantıya ve entegre edilmiş, kademesiz basınç farkı kontrol sistemi ile ErP 2015 gereksinimlerini yerine

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

VR4+ DC Inverter Heat Recovery Dış Üniteler

VR4+ DC Inverter Heat Recovery Dış Üniteler Dış Üniteler 27 TEMEL ÖZELLİKLER Eş Zamanlı ve Geçerli V4+ Heat Pump sistemi göz önüne alınarak, VR4+ Heat Recovery sisteminde bir oda soğutulurken diğeri kutusu sayesinde ısıtılır ve bu sayede kullanıcı

Detaylı

TEKNİK BÜLTEN. VERİ MERKEZİ Alabushevo/Rusya. 14 MW Toplam Kurulu Soğutma Kapasitesi

TEKNİK BÜLTEN. VERİ MERKEZİ Alabushevo/Rusya. 14 MW Toplam Kurulu Soğutma Kapasitesi Hava Koşullandırma Haber Bülteni / Sayı 91 Ocak 2015 / Sayı 72 TEKNİK BÜLTEN VERİ MERKEZİ Alabushevo/Rusya Yüksek Enerji Tasarrufu Yüksek Güvenilirlik Yeşil Bir Veri Merkezi İçin Modern Çözüm 14 MW Toplam

Detaylı

BURAN SOĞUTMA TIP BASINÇLI HAVA KURUTUCU

BURAN SOĞUTMA TIP BASINÇLI HAVA KURUTUCU BURAN SOĞUTMA TIP BASINÇLI HAVA KURUTUCU Kompakt Tasarım Basınçlı havada sadece havayı sıkıştırmaktan fazlası var. Basınçlı hava, gücün bütün endüstriyel ve teknik üretim alanlarında kullanılmasının ve

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

GRUNDFOS SİRKÜLASYON POMPALARI

GRUNDFOS SİRKÜLASYON POMPALARI GRUNDFOS SİRKÜLASYON POMPALARI MAGNA3 Comfort PM be think innovate ALPHA2 AUTOADAPT AUTOADAPT fabrika ayarı en iyi ayar noktasını otomatik olarak seçecektir. Autoadapt tarafından bir kez ayarlandıktan

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Süreç bilgimizle kaliteli basınçlı hava

Süreç bilgimizle kaliteli basınçlı hava üreç bilgimizle kaliteli basınçlı hava Optimize basınçlı hava ve basınçlı gaz tekniği için bileşen ve sistemler tandartları biz belirliyoruz. Yeterlilik, tecrübe ve tutku ile BEKO TECHNOLOGIE olarak bizler,

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217513 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217513 1217513 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100E HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz [ Hava ] [ Su ] Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Logatherm WPLS Isıtma bizim işimiz Tüm yıl boyunca konfor için yenilenebilir enerjiye yer

Detaylı

Bosch Climate 5000 VRF

Bosch Climate 5000 VRF Bosch Climate 5000 VRF Heat Pump VRF Sistemler Yüksek verim ve sertifikalı performans 8 HP ila 88 HP arası geniş kapasite aralığı Tümü inverter kompresörler ile yüksek güvenilirlik Korozyona karşı koruma

Detaylı

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta Yoğuşmalı kazan Kapasite 66-133kW THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta DÜŞÜK EMİSYON YÜKSEK VERİM THISION L ECO Yüksek kapasite Yüksek kullanım esnekliği THISION L ECO, yüksek kaliteli mühendislik

Detaylı

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ HAVA SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ SU SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ. www.ayteksogutma.com

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ HAVA SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ SU SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ. www.ayteksogutma.com AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ n HAVA SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ www.ayteksogutma.com SU SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ GREENTECH CHILLER CİHAZLARI ANA ÖZELLİKLER LSBLG680H/Nb-M Yüksek Enerji Verimliliği: Enerji

Detaylı

Liebert. HPM Plus kw. Soğutma Kapasitesini Artıran Doğrudan Genleşme Ünitesi

Liebert. HPM Plus kw. Soğutma Kapasitesini Artıran Doğrudan Genleşme Ünitesi Liebert HPM Plus 32-102 kw Soğutma Kapasitesini Artıran Doğrudan Genleşme Ünitesi LIEBERT HPM PLUS 32-102 KW Doğrudan Genleşmeli Zemine Montaj Üniteler Maksimum Soğutma Kapasitesi ve Minimum Toplam Sahip

Detaylı

Modüler trifaze KGK sistemi. DPA UPScale RI. İsteğe uyarlanmıș çözümler için modüler KGK

Modüler trifaze KGK sistemi. DPA UPScale RI. İsteğe uyarlanmıș çözümler için modüler KGK Modüler trifaze KGK sistemi DPA UPScale RI 10 80 kw İsteğe uyarlanmıș çözümler için modüler KGK DPA UPScale RI kritik yüklerinizi her zaman korur Racktan bağımsız DPA UPScale RI, pazardaki en uyarlanabilir

Detaylı

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW 360 görüş açısı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Helix V

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Helix V Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Helix V H/m 280 240 200 Wilo-Helix V 2.. - V 52.. 50 Hz 160 120 80 40 Helix V 2.. Helix V 4.. Helix V 6.. Helix V 10.. Helix V 16.. Helix V 22.. Helix V 36.. Helix V 52..

Detaylı

Klima. Teknik Bilgiler. Tavan tipi ünite EEDTR13-131 AHQ-C

Klima. Teknik Bilgiler. Tavan tipi ünite EEDTR13-131 AHQ-C Klima Teknik Bilgiler Tavan tipi ünite EEDTR13-131 AHQ-C İÇİNDEKİLER AHQ-C 1 Özellikler............................................................. 2 2 Teknik Özellikler....................................................

Detaylı

Online teknik sayfa. Combiprobe CP100 SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa. Combiprobe CP100 SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa Combiprobe CP100 B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Combiprobe CP100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

AirMaxi Serisi Isı Pompaları

AirMaxi Serisi Isı Pompaları AirMaxi Serisi Isı Pompaları Otel, tatil köyü, okul, yurt, hastane ve iş merkezleri gibi hizmet binaları, Rezidans, ofis, AVM karışımlı plazalar, Apartman ve siteler gibi toplu konut projeleri için 100-1000

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Yüksek verimli içme suyu pompası. Calio-Therm S. Tip Kitapçığı

Yüksek verimli içme suyu pompası. Calio-Therm S. Tip Kitapçığı Yüksek verimli içme suyu pompası Calio-Therm S Tip Kitapçığı Baskı Tip Kitapçığı Calio-Therm S Tüm hakları saklıdır. Bu kitabın içeriği üreticinin izni olmadan dağıtılamaz, çoğaltılamaz, düzenlenemez veya

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

SOĞUTUCULU BASINÇLI HAVA KURUTUCUSU BOREAS VARIOPULSE

SOĞUTUCULU BASINÇLI HAVA KURUTUCUSU BOREAS VARIOPULSE SOĞUTUCULU BASINÇLI HAVA KURUTUCUSU BOREAS VARIOPULSE Akıllı Basınçlı Hava Basınçlı Hava neden işlenir? Basınçlı hava, tüm endüstriyel ve üretim alanlarında vazgeçilmez bir sürükleyici enerji biçimidir.

Detaylı

Monoblok trifaze KGK sistemi. PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı

Monoblok trifaze KGK sistemi. PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı Monoblok trifaze KGK sistemi PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı PowerWave 33 güç merkezi ABB, kesintisiz güç kaynağı sistemlerinde global standartlar ortaya koymuștur. PowerWave 33 ün en

Detaylı

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa SIDOR E 1217524 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Ayrıntılı teknik bilgiler SIDOR E 1217524 Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Ölçülen

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi ETNA Norm Pompalar Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik ETNA Norm Pompalar (DIN EN 733) İhtiyacınızın Tam Karşılığı Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın ARGE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kaliteden ödün

Detaylı

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı!

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Yeni nesil Ventum gazifikasyon kazanları çok sessiz, verimli ve ekonomik bir sistem olarak tasarlanmıştır. Geniş yanma odası 7 saate kadar ısıtmaya yetecek

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi YUTAKI Eviniz için konforlu ısıtma sistemi SICAKLIK Isı pompası TÜKETİM GAZLI ISITMA YAKITLI ISITMA ELEKTRİKLİ ISITMA YUTAKI Bilinmesi gerekenler Bir ısı pompası nasıl çalışır? Bir ısıtma pompası, enerjiyi

Detaylı