GELECEĞİMİZE YAŞANILABİLİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GELECEĞİMİZE YAŞANILABİLİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN..."

Transkript

1 GELECEĞİMİZE YAŞANILABİLİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN... ENERJİ VERİMLİLİĞİ DERNEĞİ DENİZLİ ŞUBESİ FAALİYET RAPORU:

2 FAALİYETLERİ

3 02 Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi tarihinde Genel Merkezimizin Yönetim Kurulu Kararı ile kuruluş çalışmalarına başlayarak de ilk Olağan Genel Kurul Toplantısını yaparak şube bürosunun açılışını gerçekleştirmiştir. 25 üyesi ile gerçekleştirdiği ilk toplantısının neticesinde Dernek Yönetim Kurulu ve diğer organlarını belirleyen Denizli Şube çalışmalarına da hızlı bir şekilde başlamıştır. 25 üyemiz ile başladığımız dernek çalışmalarımıza bugün 100 üyemiz ile devam ettirmekteyiz. Üyelerimiz Denizli nin seçkin işadamları ve Üniversitedeki hocalardan oluşmaktadır. Çalışmalarına ilk olarak derneğimizi tanıtmak, amaç ve hedeflerinin daha etkili bir şekilde kamuoyu ile paylaşmak için kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunmuştur. Yönetim Kurulu üyeleri ile yapılan ziyaretlerin bazıları şöyledir; Denizli Valisi, Denizli Belediye Başkanı, Pamukkale Üniversitesi, Denizli Ticaret Odası Başkanı, Denizli Sanayi Odası Başkanı, İl Özel İdare Meclis Başkanı, İl Milli Eğitim Müdürü, Sivil Toplum Örgütleri, Oda Başkanları ve özel kuruluşlar. Yaptığımız görüşmeler neticesinde Denizlimizin önde gelen kurumları ve yetkilileri bizlere olan desteklerini belirtmek ve daha verimli bir şekilde yardımcı olabilmek adına, derneğimize gerçek kişi olarak üyelik girişinde bulunmuşlardır. Bunların en başında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası Başkanımız Necdet Özer ve Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Topçu gelmektedir.

4 03 Derneğimizin ilk genel kurulunu tarihinde gerçekleştirerek yönetim kurulumuz çalışmalarına başladı. İlk genel kurulumuzla birlikte dernek büromuzun açılışını da gerçekleştirdik.

5 04 25 üyemiz ile başladığımız dernek çalışmalarımıza bugün 100 üyemiz ile devam ettirmekteyiz. Üyelerimiz Denizli nin seçkin işadamları ve Üniversitedeki hocalardan oluşmaktadır. 25 üyemiz ile başladığımız dernek çalışmalarımıza bugün 100 üyemiz ile devam ettirmekteyiz. Üyelerimiz Denizli nin seçkin işadamları ve Üniversitedeki hocalardan oluşmaktadır. Derneğimizin çalışmalarını, yapısını ve Enerji Verimliliği ile ilgili tüm konuları herkesin çok rahat ulaşabilmesi adına derneğimiz adına web sayfamızı oluşturduk. adresinden hizmet vermeye başlayan web sayfamız güncel tüm konuları yayınlayarak, derneğimizin amaç ve hedeflerini toplumumuza ulaşmasını sağladı yılından itibaren web sayfamızı Genel Merkezimizin adresi ile birleştirdik.

6 05 Tüm Denizli genelindeki okullar arasında düzenlenen yarışmamıza katılımın oldukça yüksek olması çocuklarımızın ve gençlerimizin Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları konusunda ne kadar bilgili ve bilinçli olduklarını gösterdi. Denizli Şubesi olarak ilk etkinliğimiz 13 Ocak 2012 tarihinde Enerji Verimliliği Haftası içersinde Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte düzenlemiş olduğumuz 1. Plastik Atıklardan Yenilenebilir Enerji Kaynakları Maket ve Enerji Verimliliği Konulu Resim Yarışması dır. Tüm Denizli genelindeki okullar arasında düzenlenen yarışmamıza katılımın oldukça yüksek olması çocuklarımızın ve gençlerimizin Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları konusunda ne kadar bilgili ve bilinçli olduklarını gösterdi. Toplumu Enerji Verimliliği konusunda bilinçlendirmek ve bilgilendirmek hedefi doğrultusunda düzenlediğimiz etkinliğimize, Denizli de eğitim veren Kardelen Çocuk Köşkü 6 yaş grubunun sergilediği Sizden Bir İsteğimiz Var adlı tiyatro gösterisi ile devam ettirdik. Miniklerin Enerji Verimliliği konusunda oynadıkları oyun EGS Kongre ve Kültür Merkezini dolduran konuklara enerji tasarruf hakkında oldukça etkili mesajlar verilmesini sağladı.

7 06

8 07 Bir diğer çalışmamız ise Denizlimiz için alınacak olan teşvik ile ilgili. Denizli için alınacak teşvik de Enerji Verimliliği çalışmaları içinde bir ödenek oluşturulması gerektiğini düşünen Yönetim Kurulumuz hazırlamış olduğu Enerji Verimliliğinde Acil Eylem Öneri Raporunu Denizli Valimiz Abdülkadir Demir e, Şube Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile yaptığı görüşmede takdim etti. Valimiz; ilk defa bir sivil toplum örgütünden böyle bir teklifin gelmesinin kendisini çok memnun ettiğini ve bu konuda gerekli tüm çalışmaları yaptıracaklarını dile getirdi. Derneğimizin daha verimli bir şekilde çalışabilmesi içinde Vali Yardımcılarına görev vereceğini açıkladı. Valimiz; ilk defa bir sivil toplum örgütünden böyle bir teklifin gelmesinin kendisini çok memnun ettiğini ve bu konuda gerekli tüm çalışmaları yaptıracaklarını dile getirdi. Derneğimizin daha verimli bir şekilde çalışabilmesi içinde Vali Yardımcılarına görev vereceğini açıkladı.

9 08 Derneğimizin hazırlamış olduğu teşvik raporunda yer alan maddelerden, ulaşımda demiryollarının payını arttırmak adına, firmaların liman ve lojistik merkezlerine nakliye/sevk ücretlerinin yeniden düzenlenmesi ile ilgili olarak, Valiliğimize sunulmak üzere Denizli nin Lojistik Taşıma Raporunu çıkarttık. Çıkartmış olduğumuz rapor da Denizli de demiryolu taşımacılığı ile enerji konusunda yapılabilecek tasarrufun yanında Çevre içinde ne kadar büyük kazançların olduğu tespit edildi.

10 09 Denizli Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi Üyeleri Umut Çocuklarıyla Kahvaltıda bir araya geldi

11 10 ENVER Denizli Şubesi nin Kardeş Derneği olan Denizli Umut Çocukları Derneği Üyesi Halit Özgül Konya da kurulan Dünya ÇocukMeclisi Yeşil Gelecek Zirvesi nde Meclis Katibi olarak görev aldı.

12 11 Derneğimiz adına ilk sayısını Mart ayı içersinde çıkarttığımız Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi Bültenimiz ile de derneğimizin faaliyetlerini, Enerji Verimliliği ile ilgili tüm bilgilerin kamuoyu ile paylaşılmasını sağladık. 3 aylık periyotlarda çıkartılacak olan bültenimizin geniş haber ve röportaj portföyü ile oldukça etkili mesajlar verilecek.

13 12 Derneğimizin çalışmaları halen devam eden bir diğer projesi ise; Güney Ege Kalkınma Ajansının 2011 Doğrudan Destek Faaliyeti çerçevesinde yazmış olduğu Fotovoltaik Enerji Sektörel Araştırma ve Enerji Verimliliği konulu projesidir. Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından 29 Şubat 2012 tarihinde kabul gören projemiz ile Denizli nin Fotovoltaik Enerji Sektöründe hangi aşamada olduğunu ve bu çalışmalar ile enerjide ne gibi kazançların oluşacağı hakkında geniş bir rapor hazırlanacak. Hazırlanacak olan bu rapor ile gelecek yıllarda Denizli kendi enerjisini kendisi üretebilen bir il haline gelerek, Türkiye de bir ilki gerçekleştirmek hedefindeyiz.

14 13 Derneğimizin 1. Kuruluş Yıldönümünü düzenlemiş olduğumuz kokteyl ile kutlayarak üyelerimize belgelerini takdim ettik.

15 14 Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi olarak özel sektör ve Denizli Aile Sosyal Politikalar il Müdürlüğü kurumlarında Enerji Verimliliği eğitimleri düzenledik Şubemizin tüm çalışmalarını ve bilgilerini adresimizden takip edebilirsiniz.

16 15 Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü öğrencilerine Enerji Verimliliği Konulu konferans verdik.

17 16 Üyelerimizle birlikte derneğimizin 2012 yılı faaliyetlerini değerlendirmek için düzenlediğimiz kahvaltıda bir araya geldik.

18 17 13 Ocak 2013 Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri içerisinde Aydın Vimjo KML nin organize ettiği panelde Aydın Halk Eğitim Merkezinde Enerji Verimliliği Eğitimi gerçekleştirdik.

19 18 Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Enerji Verimliliği Konulu Resim Maket ve Kompozisyon Yarışmamızın 2. sini 9 Mart 2013 tarihinde Son Umudumuz adlı tiyatro gösterimiz ile birlikte gerçekleştirdik.

20 19 9 Mart 2013 tarihinde Genel merkezimizin düzenlediği Enerji Hanım Eğitim projesi ne Denizli de ev sahipliği yaptık. Genel Merkezimizin Türkiye çapında yürüttüğü Enerji Hanım Projesine ilimizde ev sahipliği yaparak 1000 kadına Enerji Verimliliğini anlattık. Genel Başkanımız Sayın İbrahim Çağlar ında katıldığı etkinlik ilimizde oldukça büyük ses getirdi. Etkinlik sonunda çekiliş ile birçok ev hanımına Verimli elektrikli ev aletleri hediye edildi.

21 20 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, yönetim kurulumuzu çocuklarımıza bırakarak Enerji Verimliliği konusunda, onların düşünce ve önerilerini dinledik. Aldıkları kararları ilimizde eğitim ve öğretim yapan tüm okullar ile paylaşarak çocukların ve ailelerin dikkatini Enerji Verimliliğine çektik.

22 21 GEKA desteği ile gerçekleştirdiğimiz Denizli İli Sanayide Enerji Verimliliği Potansiyeli Taraması Projesi rapor sonucunu Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirdiğimiz toplantı ile tüm sanayicilerimizle paylaştık.

23 22 Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ayrıca özel sektör yetkililerine ziyaretlerimizi sürdürerek derneğimiz ve Enerji Verimliliği konusunda bilgilendirmelerde bulunduk.

24 23 İlimizin ana geçim kaynaklarından olan Tekstil Sanayisi için GEKA desteği ile, Denizli İli Sanayide Enerji Verimliliği Potansiyeli Taraması Projesi gerçekleştirerek 10 firmaya ön enerji etüdü gerçekleştirdik. Elde edilen rapor sonucunda ilimizdeki sanayi sektörünün ortalama %25 lerde enerji verimliliği potansiyeli olduğunu tespit ettik. Etüt yapılan firmalardan, rapor sonucuna göre yenilikler yapan şirket yetkilileri yılda TL lik bir tasarruf elde etti.

25 24 Genel Merkezimizin tüm yurtta yürüttüğü projeler arasında yer alan Enerji Çocuk Projesini ilimizde gerçekleştirerek çocuklara Enerji Verimliliği ve önemini anlattık. Gösterilen tiyatro gösterisinden oldukça zevk alan çocuklar, gösteri sonunda kendilerine dağıtılan hediyeler ile de mutlu oldular.

26 25 Gençlerimizin Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları konusunda bilgisini arttırmak ve dikkatlerini çekmek adına ülkemizde ilk defa Türkiye Geneli Üniversiteler Arası Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları Proje Yarışması düzenledik. Gerçekleştirdiğimiz yarışmada, gençlerimiz Şarkı- Kısa Film&Reklam ve Endüstriyel Tasarım dallarında Enerji Verimliliği konusundaki hünerlerini sergilediler. Ödül gecemiz 13 Mayıs 2015 tarihinde büyük bir katılım ile Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşti.

27 26 Enerji Verimliliği konusunda bilgilendirme ve bilinçlendirme ziyaretleri yaptığımız Kamu Kurum ve Kuruluşlarından Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği nin, gerçekleştirmiş olduğu Enerji Verimliliği çalışmaları sonucunda derneğimiz adına Genel Sekreter Dr. Berna Öztürk e Teşekkür Belgesini takdim ettik.

28 27 Denizli Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü ile protokol imzalayarak, ilimizdeki girişimci adaylarımıza Girişimcilik Kursu düzenledik. İşyeri açmak isteyen vatandaşlarımızın Kosgeb desteklerinden faydalanmalarını sağladık.

29 28 Her yıl Ocak ayının 2. Haftası düzenlenen Enerji Verimliliği Haftası etkinliklerimiz içerisinde ilimizde eğitim ve öğretim gerçekleştiren her okulda uzak yakın demeden Enerji Verimliliği Eğitimleri gerçekleştirdik.

30 29 Denizlimiz ve Ülkemiz için Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi olarak çalışmalarımız tabiî ki bunlar ile sınırlı kalmayacak. Hayata geçirilmeyi bekleyen birçok projemiz bizi bekliyor. Şubemizin tüm çalışmalarını ve bilgilerini adresimizden takip edebilirsiniz. Saygılarımızla Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet AKGÜN

31 FAALİYETLERİ

32 Adres: Sırakapılar Mh Sk. No: 30 Türkmen İ ş Merkezi K:1 D:3 / DENİZLİ Telefon : Faks : denizli@enverdenizli.org.tr

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği DENİZLİ ŞUBE 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği Bölümü ve şubemizce üniversitede Mermer Sektöründe Jeoloji Mühendisinin

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

DOĞU GÜNEYDOĞU SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEKLERİ FEDERASYONU 2008 YILI FAALİYET RAPORU

DOĞU GÜNEYDOĞU SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEKLERİ FEDERASYONU 2008 YILI FAALİYET RAPORU DOĞU GÜNEYDOĞU SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEKLERİ FEDERASYONU 2008 YILI FAALİYET RAPORU OCAK - 17 Ocak 2008, DOGÜNSİFED Yönetim Kurulu toplantısı Diyarbakır da yapıldı. - 18 Ocak 2008, TÜSİAD Yönetim Kurulu

Detaylı

GÜNEY EGE KALKINMA AJANSI BİLGİLENDİRME SUNUMU

GÜNEY EGE KALKINMA AJANSI BİLGİLENDİRME SUNUMU GÜNEY EGE KALKINMA AJANSI BİLGİLENDİRME SUNUMU içerik Bölgesel Kalkınma Ajanslarına Genel Bakış Düzey 2 Bölgeleri ve Kalkınma Ajansları Güney Ege Kalkınma Ajansı Yatırım Destekleme Süreci Ajansın Gelecek

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.07.2015-27.08.2015)

Detaylı

2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI

2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI 2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI 20 OCAK 2012 Sağlık Turizminin Bakiyesi Dünyada Ciro 100.000.000.000 $ Türkiye de Gelir 1.000.000.000 $ Toplamda 780 Milyon Kişinin Kullandığı Sağlık Turizmi Hizmetlerinde

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 18.06.2013 30.07.2013 ANKARA İRTİBAT OFİSİNİN AÇILIŞ TÖRENİ-19 KASIM 2013 ANKARA İRTİBAT OFİSİNİN AÇILIŞI AVRUPA BİRLİĞİ (AB) BAKANI VE BAŞ MÜZAKERECİ EGEMEN BAĞIŞ, İÇİŞLERİ

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 21.04-18.05.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 18.05.2009 Sayı: 06/06 BÖLGE TURİZMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ YILLARA GÖRE TURİST GİRİŞİ (OCAK-ŞUBAT-M ART-NİSAN 4 AYLIK )

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry KASIM 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Haziran ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 48 Kapasite Raporu, 16 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

Türk Armatörler Birliği

Türk Armatörler Birliği Cilt 1, Sayı 6 Bülten Tarihi : 18 TEMMUZ 2016 TAB E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 Türk Armatörler Birliği Milliyet Gazetesinde Başkanımız ve Başkan Vekilimiz ile yapılan röportaj yayımlandı. Piri Reis Üniversitesi

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyetleri

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyetleri YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2009 Yılı Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2009-2010 Yılı 12 Aralık 2009 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

STARTUPBOOTCAMP İSTANBUL DEMO DAY 1-12 ARALIK 2015

STARTUPBOOTCAMP İSTANBUL DEMO DAY 1-12 ARALIK 2015 TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ ARALIK SAYI 4 KOSGEB SEMİNERİ İNOVASYON HAFTASI STARTUPBOOTCAMP İSTANBUL DEMO DAY 1-12 ARALIK 2015 3-4-5 ARALIK 2015 9 ARALIK 2015 KOSGEB G r ş mc l k ve FSMH Destekler Sem 01.12.2015

Detaylı

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ . -224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ MUHTELIF KONULARDA 25 EĞİTİM DÜZENLENDİ.493 SANAYİCİMİZ

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

TMMOB FİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI 31. DÖNEM ÇALIŞMA PROGRAMI (TASLAK) ( )

TMMOB FİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI 31. DÖNEM ÇALIŞMA PROGRAMI (TASLAK) ( ) TMMOB FİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI 31. DÖNEM ÇALIŞMA PROGRAMI (TASLAK) (2018 2019) ANKARA MART-2018 GİRİŞ Dünyada ve özellikle ülkemizde son yıllarda artarak devam eden ekonomik, siyasal, sosyal ve kültürel

Detaylı

http://www.haber18.com

http://www.haber18.com http://www.haber18.com Haberin Ayrıntıları: 5 Haziran Dünya Çevre Günü Karatekin Parkı nda Çankırı Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla kutlandı. Programa Valimiz Vahdettin

Detaylı

http://www.yeniasir.com.tr/surmanset/2017/02/21/istihdam-icin-sahaya-indiler Cumhurbaşkanı Erdoğan ın istihdam seferberliği çağrısına Balıkesir den tam destek geldi. Balıkesir Valisi Yazıcı, Sanayi Odası

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

Yönetim Kurulumuz Diş Hekimleri Oda Başkanlığına seçilen Dt.Fatih GÜLER i ve Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Yönetim Kurulumuz Diş Hekimleri Oda Başkanlığına seçilen Dt.Fatih GÜLER i ve Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti. 2 ŞUBAT 2015 Yönetim Kurulumuz, Adana Valimiz Sayın Mustafa BÜYÜK ü ziyaret etti.ziyarette; son günlerde nöbetçi eczanelerimizde yaşanan soygun olayları hakkında Sayın Valimize bilgi verilerek, gerek eczanelerde

Detaylı

BACADER e-bülten OCAK 2015

BACADER e-bülten OCAK 2015 BACADER e-bülten OCAK 2015 ENERJİ VE TESİSAT HABER PORTALI NDA VE TERMO KLİMA DERGİSİ NDE "DOĞRU BACALAR İLE ZEHİRLENMELER ÖNLENEBİLİR" BAŞLIKLI YAZIMIZ YAYINLANDI.. 05 Ocak 2015 tarihinde Enerji ve Tesisat

Detaylı

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası. GMO YÖNETMELİKLERİNİN GÜNCELLENMESİ GÜNDEMİYLE TOPLANTI YAPILDI

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası.  GMO YÖNETMELİKLERİNİN GÜNCELLENMESİ GÜNDEMİYLE TOPLANTI YAPILDI ENDAZE TMMOB Gemi Mühendisleri Odası GMO YÖNETMELİKLERİNİN GÜNCELLENMESİ GÜNDEMİYLE TOPLANTI YAPILDI Gemi ve Deniz Teknolojisi dergisinin özel sayısıdır. Gemi Mühendisleri Odası üyelerine faks ve e-posta

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

2009 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2009 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2009 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2009 YILI YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ Antalya ANFAŞ Fuar Merkezinde 18 20 Mart 2009 tarihlerinde düzenlenen Fresh Antalya 2009 Uluslararası

Detaylı

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi 13 HEYET ZİYARETLERİ 13.1. Cibuti Cumhurbaşkanı Ziyareti: Cibuti Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanlığı üst düzey yetkililerinden oluşan 100 kişilik heyet Başkan Vekilimiz Sn.Fahrettin KÜRKLÜ nün evsahipliğinde

Detaylı

T.C. DİCLE KALKINMA AJANSI (Tigris Development Agency) KALKINMA KURULU TOPLANTISI KARAR TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ: 02/07/2013 TOPLANTI NO : 2013/1

T.C. DİCLE KALKINMA AJANSI (Tigris Development Agency) KALKINMA KURULU TOPLANTISI KARAR TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ: 02/07/2013 TOPLANTI NO : 2013/1 KALKINMA KURULU TOPLANTISI KARAR TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ: 02/07/2013 TOPLANTI NO : 2013/1 Dicle Kalkınma Ajansı 2013 yılı 1 inci Olağan Kalkınma Kurulu, 25.01.2006 tarih ve 5449 sayılı Kalkınma Ajanslarının

Detaylı

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU www.oka.org.tr trbusinessforum@oka.org.tr facebook/trbusinessforum Bölgeler arası uluslararası işbirliklerini kurmak ve geliştirmek amacıyla düzenlenen

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası. TMMOB İSTANBUL BİLEŞENLERİ EMEK BARIŞ DEMOKRASİ MİTİNGİ'NE ÇAĞRI YAPTI

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası.  TMMOB İSTANBUL BİLEŞENLERİ EMEK BARIŞ DEMOKRASİ MİTİNGİ'NE ÇAĞRI YAPTI ENDAZE TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Gemi ve Deniz Teknolojisi dergisinin özel sayısıdır. Gemi Mühendisleri Odası üyelerine faks ve e-posta yolu ile iletilir. Ulaşmasını istediğiniz faks/eposta detaylarını

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK.

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. YAHYALI TİCARET ODASI E-BÜLTEN Yahyalı Ticaret Odası Yayınıdır Yıl:4 Sayı:11 (Ocak-Şubat-Mart 2018) MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. Yahyalı İlçemizin ve yöremizin en önemli gelir

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN TEMMUZ- AĞUSTOS

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN TEMMUZ- AĞUSTOS AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN TEMMUZ- AĞUSTOS 2014 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 HAZİRAN / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Haziran ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8,5 oranında

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK Edremit Ticaret Odası, Coğrafi İşaret çalışmaları kapsamında, Uluslararası Coğrafi İşaretler Ağı'na (OriGIn) üye oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun

Detaylı

Faaliyet Raporu 2015

Faaliyet Raporu 2015 Faaliyet Raporu 2015 İç Yazışma Kime: Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Bilgi: Meclis Başkanı Kimden: Semra Ispartaloğlu Tarih: 28.01.2015 Konu: 27.01.2015 tarihli memnuniyet anketine ilişkin değerlendirme

Detaylı

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR 19 20 TMMOB Makina Mühendisleri Odası, her çalışma döneminde olduğu gibi bu dönemde de örgütsel birikimiyle,

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12. TOBB İLKOKULU SAYI 3 Mart 2015 Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.tr TOBB ilkokulu Hanımefendilerden Anlamlı Ziyaret Sayın Valimizin eşi Hanife YAZICI ve beraberinde

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ CANSEL ÇAĞLAR'DAN BORSAMIZA ZİYARET (05.01.2016) İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Yeni Şube Müdürü

Detaylı

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ENERJİ YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ENERJİ YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ENERJİ YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE Amaç BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Madde 1- Bu yönergenin amacı;

Detaylı

Bölüm 6. Etkinlikler 6.1. KONGRE-KURULTAY- SEMPOZYUMLAR

Bölüm 6. Etkinlikler 6.1. KONGRE-KURULTAY- SEMPOZYUMLAR bölüm 6 etkinlikler Bölüm 6. Etkinlikler 6.1. KONGRE-KURULTAY- SEMPOZYUMLAR TMMOB Makina Mühendisleri Odası, her çalışma döneminde Şubeleri tarafından gerçekleştirilen onlarca etkinliğin dışında, örgütsel

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.10.2014 25.11.2014 LETONYA-RİGA İŞ GEZİSİ 28-31 EKİM 2014 ÜYELERİMİZE YENİ UFUKLAR AÇMAK, ULUSAL VE ULUSLARARASI PAZARALARA AÇILMALARINA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA GERÇEKLEŞTİREN

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN MESAP TOPLANTILARI Her hafta

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz/Karaduvar Mahallesinde saha çalışması

Detaylı

ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli CHP İlçe Örgütü ve Belediye Başkan

Detaylı

KASIM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

KASIM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KASIM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 54 Kapasite Raporu, 16 Ekspertiz Raporu ve 4 adet Fiili

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry OCAK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 ARALIK / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 09 10 Şubat 2008 tarihlerinde yapılan EMO D.Bakır Şubesi 15. Olağan Genel Kurulu toplantı ve seçimlerine BATMAN İL TEMSİLCİLİĞİ 11 Ocak 2009 tarihinde, İl

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

BACADER e-bülten NİSAN 2014

BACADER e-bülten NİSAN 2014 BACADER e-bülten NİSAN 2014 011 BACACI SEVİYE 3 VE BACACI SEVİYE 4 EĞİTİMLERİ İSTANBUL DA YAPILDI Baca firmalarının ihtiyacı olan BACACI Seviye 3 ve BACACI Seviye 4 Eğitimleri İstanbul BACADER Ofis'te

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK 2014 0 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 artışla

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

Anadolu Bacıları ndan Tam Destek

Anadolu Bacıları ndan Tam Destek Pancar İle İlgili Tarımsal Üretime Dayalı Ürün Geliştirme - PANPEK Projesinin Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen, Polatlı Ticaret Odası, Başkent Üniversitesi,

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 26.01.2018-22.02.2018 Oda Meclisimizin 22 Şubat 2018 tarih ve 60 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU www.oka.org.tr trbusinessforum@oka.org.tr facebook/trbusinessforum Bölgeler arası uluslararası işbirliklerini kurmak ve geliştirmek amacıyla düzenlenen

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.04.2018-24.05.2018) 27.04.2018-24.05.2018 tarihleri arasındaki faaliyetleri ve çalışmalarımız bilgilerinize sunulmaktadır. AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 23.02.2016 22.03.2016 ALTSO İLE İŞKUR ARASINDA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 01.03.2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI VE İŞKUR ALANYA HİZMET MERKEZ

Detaylı

12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ. Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ

12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ. Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ 12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ 6 Aralık 2018 Bu sene 12. si düzenlenen İstanbul Bilişim Kongresi" ile Türkiye Bilişim Derneği ve Kadir Has Üniversitesi, Türkiye

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ŞUBAT 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 OCAK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

SAMSUN YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI ( ) 7. ERKEN YAŞTA EVLİLİKLERİN ÖNLENMESİ - EK PLAN

SAMSUN YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI ( ) 7. ERKEN YAŞTA EVLİLİKLERİN ÖNLENMESİ - EK PLAN SAMSUN YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI (2017-2018) 7. ERKEN YAŞTA EVLİLİKLERİN ÖNLENMESİ - EK PLAN Faaliyet Zaman Sorumlu Kurum/Kuruluşlar Destekçi Kurum/Kuruluşlar Göstergeler Stratejik Öncelik 7.1: Erken yaşta

Detaylı

BRÜKSEL, NİSAN 2016 Burs Programı

BRÜKSEL, NİSAN 2016 Burs Programı JEAN MONNET BURS PROGRAMI 2015-2016 AKADEMİK YILI İZLEME VE ÇALIŞMA ZİYARETİ BRÜKSEL, 21-22 NİSAN 2016 Burs Programı JEAN MONNET BURS PROGRAMI 2015-2016 AKADEMİK YILI İZLEME VE ÇALIŞMA ZİYARETİ BRÜKSEL,

Detaylı

www.tosyovsamsun.org 2006-2008 dönemi faaliyetlerimiz ve hedeflerimiz.

www.tosyovsamsun.org 2006-2008 dönemi faaliyetlerimiz ve hedeflerimiz. www.tosyovsamsun.org 2006-2008 dönemi faaliyetlerimiz ve hedeflerimiz. Saygılarımızla Tosyöv Samsun Destekleme Derneği yön.kur Samsun OMU Mühendislik Fakültesi bünyesinde,işadamları ile buluşması kurum

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry HAZİRAN 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 HAZİRAN / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&İsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI U.R ve BÖLGE YÖNETİMİ YÖNETİM KURULU U.R. BAŞKANI Binota Kalyan BANERJEE 2430 GUVARNÖRÜ Nilüfer İsmail KAHYAOĞLU

Detaylı

Kula Entegre Tesis Bilgilendirme Toplantısı, Manisa, 25 Temmuz 2011. 2. Kula Aile Günü Etkinliği, Süreko Kula Entegre Tesis, Manisa,

Kula Entegre Tesis Bilgilendirme Toplantısı, Manisa, 25 Temmuz 2011. 2. Kula Aile Günü Etkinliği, Süreko Kula Entegre Tesis, Manisa, Süreko dan Haberler E-Haber Bülteni No: 3 Değerli Dostlarımız, Süreko E-Bültenlerinin üçüncü sayısını sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Üçüncü sayımızda, Süreko daki gelişmeler ve Süreko nun yapmış

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ EYLÜL - EKİM BÜLTENİ İSTANBUL GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Caddesi No: 39/8 Şişli/İstanbul 1 GBİ ARTIK BM KÜRESEL İŞBİRLİĞİ AĞI ÜYESİ! DÜNYA BARIŞ GÜNÜNDE FESTİVAL

Detaylı

İLETİŞİM PLANI. Tescil ve Sicil Birimi. Sicil Birimi. Sicil Birimi. Bilgi İşlem Basın Yayın

İLETİŞİM PLANI. Tescil ve Sicil Birimi. Sicil Birimi. Sicil Birimi. Bilgi İşlem Basın Yayın KONU AMAÇ İŞ ARAÇ SORUMLU FAALİYET ÜYELER Etkin ve işlevsel bir üye veri tabanı oluşturarak haberleşme verimliliğini arttırmak Yeni Bilgilerinin Güncellenm esi Mevcut Durum Tanımlanma sı Yeni üye kaydı

Detaylı

Sayın Meclis Başkanım, Kıymetli Misafirimiz Dr. Sayın Cevdet Akçay, Sayın Meclis Üyeleri, Değerli arkadaşlar

Sayın Meclis Başkanım, Kıymetli Misafirimiz Dr. Sayın Cevdet Akçay, Sayın Meclis Üyeleri, Değerli arkadaşlar Sayın Meclis Başkanım, Kıymetli Misafirimiz Dr. Sayın Cevdet Akçay, Sayın Meclis Üyeleri, Değerli arkadaşlar 26.08.2015 Ülke olarak hep birlikte üzücü ve zor günlerden geçiyoruz. Geçen ay Komite Başkanlarımızdan

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı