DENİZLİ SANAYİ ODASI ORGAN SEÇİMLERİ KILAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DENİZLİ SANAYİ ODASI ORGAN SEÇİMLERİ KILAVUZU"

Transkript

1 DENİZLİ SANAYİ ODASI ORGAN SEÇİMLERİ KILAVUZU MAYIS 2013

2 MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİ ve MECLİS ÜYELERİ SEÇİMLERİ 02 MAYIS 2013 PERŞEMBE GÜNÜ :00 SAATLERİ ARASINDA DENİZLİ SANAYİ ODASI HİZMET BİNASINDA YÖNETİM KURULU BAŞKAN VE ÜYELERİ, GENEL KURUL DELEGELERİ VE DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ SEÇİMLERİ İLE MECLİS BAŞKANI SEÇİMİ 14:00 17:00 SAATLERİ ARASINDA DENİZLİ SANAYİ ODASI HİZMET BİNASINDA

3 LİSTELERİN ASILMASI KESİNLEŞEN SEÇMEN LİSTELERİ NİSAN 2013 TARİHLERİNDE ODAMIZ HİZMET BİNASINDA ASKIYA ÇIKARILACAK OLUP, ODAMIZDAN TEMİN EDİLEBİLECEKTİR. SEÇME YETERLİLİKLERİ ODA ORGAN SEÇİMLERİNE SEÇMEN SIFATIYLA İŞTİRAK EDEBİLMEK İÇİN: ODAYA KAYITLI OLMAK, GERÇEK KİŞİLER İLE TÜZEL KİŞİLERİN GERÇEK KİŞİ TEMSİLCİLERİ İÇİN SEÇİM GÜNÜ İTİBARIYLA 18 YAŞINI DOLDURMUŞ OLMAK, TÜZEL KİŞİLERİN GERÇEK KİŞİ TEMSİLCİLERİ İÇİN ANA SÖZLEŞMEYE UYGUN ŞEKİLDE TEMSİL VE BAĞLAYICI İŞLEMLER YAPMA YETKİSİNE SAHİP VE TİCARET SİCİLİNE TESCİL EDİLMİŞ OLMAK, ODA KAYDINI GEREKTİREN TİCARİ VE SINAÎ KAZANÇ DOLAYISIYLA GELİR VEYA KURUMLAR VERGİSİ MÜKELLEFİ OLMAK, KANUNUN İLGİLİ MADDELERİ UYARINCA MESLEK GRUBU VE SEÇMEN LİSTELERİNDEN SİLİNMEMİŞ OLMAK VEYA KANUNDA BELİRTİLEN YÜKÜMLÜLÜKLERİNİ YERİNE GETİRMİŞ OLMAK SURETİYLE YENİDEN MESLEK GRUBU VE SEÇMEN LİSTELERİNE DÂHİL EDİLMİŞ OLMAK, İFLAS ETMEMİŞ OLMAK VE TİCARET ŞİRKETLERİNDE, ŞİRKETİN ORTAĞI VE/VEYA YÖNETİCİSİ TİCARET ŞİRKETLERİ DIŞINDAKİ TÜZEL KİŞİLERE AİT TİCARİ İŞLETMELERDE İŞLETMENİN YÖNETİCİSİ GERÇEK KİŞİLERE AİT TİCARİ İŞLETMELERDE FİRMA SAHİBİ VEYA TİCARET SİCİLİNE TESCİL EDİLMİŞ TEMSİLCİ OLARAK ŞİRKETİ / TİCARİ İŞLETMEYİ TEMSİL VE İLZAMA YETKİLİ OLMAK. (BU MADDEDEKİ ŞARTLAR ŞUBELERİ TEMSİLE YETKİLİ KILINAN TEMSİLCİLER İÇİNDE ARANIR.) YETKİ BELGELERİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ NOT: 2013 YILININ ŞUBAT MART AYLARINDA YAPILMASI PLANLANAN ODA VE BORSALARIN ORGAN SEÇİMLERİNDE OY KULLANMAK ÜZERE ALINAN YETKİ BELGELERİ, BAŞVURUYA DAİR USULE TABİ OLMAKSIZIN, TİCARET SİCİL MÜDÜRLÜKLERİNCE YETKİNİN DEVAM ETTİĞİ İBARESİ İLE ONAYLANMIŞ OLMASI ŞARTIYLA 2013 YILININ MAYIS HAZİRAN AYLARINA ERTELENEN ODA VE BORSALARIN ORGAN SEÇİMLERİNDE KULLANILABİLİR. YETKİ BELGELERİ ÜCRETSİZ OLARAK DENİZLİ TİCARET ODASI BİNASINDA BULUNAN TİCARET SİCİL MEMURLUĞU NDAN TEMİN EDİLEBİLİR.

4 SEÇİLME YETERLİLİKLERİ ODA ORGANLARINA SEÇİLEBİLMEK İÇİN : SEÇİM TARİHİ İTİBARIYLA, SANAYİCİLER İÇİN TİCARET SİCİLİNE KAYITLI BULUNMAK ŞARTIYLA, EN AZ 2 YILDAN BERİ ODA KAYITLI OLMAK, GERÇEK KİŞİLER İLE TÜZEL KİŞİLERİN GERÇEK KİŞİ TEMSİLCİLERİ İÇİN SEÇİM GÜNÜ İTİBARIYLA 25 YAŞINI DOLDURMUŞ VE OKUR YAZAR OLMAK, İFLAS ETMEMİŞ YA DA İFLAS ETMİŞ OLSA BİLE İTİBARINI HÜKMEN YENİDEN KAZANMIŞ OLMAK, TÜRK CEZA KANUNUNUN 53 ÜNCÜ MADDESİNDE BELİRTİLEN SÜRELER GEÇMİŞ OLSA BİLE; KASTEN İŞLENEN BİR SUÇTAN DOLAYI BEŞ YIL VEYA DAHA FAZLA SÜREYLE YA DA DEVLETİN GÜVENLİĞİNE KARŞI SUÇLAR, ANAYASAL DÜZENE VE BU DÜZENİN İŞLEYİŞİNE KARŞI SUÇLAR, ZİMMET, İRTİKÂP, RÜŞVET, HIRSIZLIK, DOLANDIRICILIK, SAHTECİLİK, GÜVENİ KÖTÜYE KULLANMA, HİLELİ İFLAS, İHALEYE FESAT KARIŞTIRMA, EDİMİN İFASINA FESAT KARIŞTIRMA, SUÇTAN KAYNAKLANAN MALVARLIĞI DEĞERLERİNİ AKLAMA, KAÇAKÇILIK, VERGİ KAÇAKÇILIĞI VEYA HAKSIZ MAL EDİNME SUÇLARINDAN HAPİS CEZASINA MAHKÛM OLMAMAK, KANUNUN İLGİLİ MADDELERİ UYARINCA MESLEK GRUBU VE SEÇMEN LİSTELERİNDEN SİLİNMEMİŞ OLMAK VEYA KANUNDA BELİRTİLEN YÜKÜMLÜLÜKLERİNİ YERİNE GETİRMİŞ OLMAK SURETİYLE YENİDEN MESLEK GRUBU VE SEÇMEN LİSTELERİNE DÂHİL EDİLMİŞ OLMAK. ODA KAYDINI GEREKTİREN TİCARİ VE SINAÎ FAALİYETTEN ELDE EDİLEN KAZANÇ DOLAYISIYLA GELİR VEYA KURUMLAR VERGİSİ MÜKELLEFİ OLMAK VE TİCARET ŞİRKETLERİNDE, ŞİRKETİN ORTAĞI VE/VEYA YÖNETİCİSİ TİCARET ŞİRKETLERİ DIŞINDAKİ TÜZEL KİŞİLERE AİT TİCARİ İŞLETMELERDE İŞLETMENİN YÖNETİCİSİ GERÇEK KİŞİLERE AİT TİCARİ İŞLETMELERDE FİRMA SAHİBİ VEYA TİCARET SİCİLİNE TESCİL EDİLMİŞ TEMSİLCİ OLARAK ŞİRKETİ / TİCARİ İŞLETMEYİ TEMSİL VE İLZAMA YETKİLİ OLMAK. (BU MADDEDEKİ ŞARTLAR ŞUBELERİ TEMSİLE YETKİLİ KILINAN TEMSİLCİLER İÇİNDE ARANIR.)

5 SEÇİMLERDE GERÇEK VE TÜZEL KİŞİLERLE İLGİLİ OLARAK UYGULANACAK ESASLAR TÜZEL KİŞİLER MESLEK KOMİTELERİ VE MECLİS ÜYELİĞİ SEÇİMLERİNE TÜZEL KİŞİ OLARAK KATILIR. MESLEK KOMİTESİ VE MECLİS ÜYELİĞİ SEÇİMLERİ HARİÇ YAPILACAK DİĞER SEÇİMLERDE SEÇİLEN TÜZEL KİŞİ DEĞİL, TÜZEL KİŞİNİN TEMSİLCİSİ GERÇEK KİŞİDİR. MESLEK KOMİTELERİ VE MECLİS ÜYELİĞİ SEÇİMİNDE OY PUSULALARINA TÜZEL KİŞİNİN UNVANI, DİĞER SEÇİMLERDE İSE OY PUSULASINA TÜZEL KİŞİLERİN GERÇEK KİŞİ TEMSİLCİSİNİN ADI YAZILIR. TÜZEL KİŞİLİĞİ MÜŞTEREKEN VEYA MÜNFERİDEN TEMSİLE VE İLZAMA YETKİLİ KİŞİLER BİRDEN FAZLA İSE MESLEK KOMİTELERİ VE MECLİS SEÇİMLERİNE İLİŞKİN OY KULLANIMI SIRASINDA İBRAZ EDİLECEK TEMSİL VE İLZAM YETKİSİNİ GÖSTEREN BELGE, BUNLARDAN SADECE BİRİ ADINA DÜZENLENİR. BİR GERÇEK KİŞİ, YETERLİLİKLERİ TAŞIMASI HALİNDE MESLEK KOMİTELERİ ÜYELİĞİ SEÇİMLERİNDE AYNI VEYA DEĞİŞİK MESLEK GRUPLARINDA BİRDEN ÇOK TÜZEL KİŞİLİK ADINA OY KULLANABİLİR. GERÇEK KİŞİLER SEÇİMLERE BİZZAT İŞTİRAK EDERLER. BU KİŞİLER, SEÇME VE SEÇİLME HAKLARINI VEKÂLETEN KULLANDIRAMAZLAR. BİRDEN FAZLA FİRMA SAHİBİ GERÇEK KİŞİLER, KAYITLI OLDUKLARI BÜTÜN MESLEK GRUPLARINDA MESLEK KOMİTESİ SEÇİMLERİNE İŞTİRAK EDEBİLİR. ANCAK, MECLİSTE BİRDEN FAZLA FİRMASINI TEMSİLEN BULUNAMAZ. SEÇMEN LİSTELERİNDEN SİLİNEN TÜZEL KİŞİLERİ TEMSİL EDEN GERÇEK KİŞİLERİN ODA ORGANLARINDAKİ GÖREVİ DE KENDİLİĞİNDEN SONA ERER. BU ÜYELER, KANUNDA ÖNGÖRÜLEN YÜKÜMLÜLÜKLERİNİ YERİNE GETİRMİŞ OLSALAR DAHİ TEKRAR ORGAN ÜYELİĞİNE DÖNEMEZ.

6 MESLEK KOMİTESİ VE MECLİS ÜYELİĞİ SEÇİMLERİNDE OY KULLANMA MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİ VE MECLİS ÜYELERİ SEÇİMİNDE OY KULLANACAK KİŞİLERİN YANINDA GETİRMESİ GEREKEN BELGELER: A) TÜZEL KİŞİLER NAMINA OY KULLANACAK GERÇEK KİŞİLER ADINA, SON 90 GÜN İÇİNDE DÜZENLENMİŞ TİCARET SİCİL MEMURLUĞUNDAN ALINACAK YETKİ BELGESİ ÖNEMLİ NOT : 2013 YILININ ŞUBAT MART AYLARINDA YAPILMASI PLANLANAN ODA VE BORSALARIN ORGAN SEÇİMLERİNDE OY KULLANMAK ÜZERE ALINAN YETKİ BELGELERİ, BAŞVURUYA DAİR USULE TABİ OLMAKSIZIN, TİCARET SİCİL MÜDÜRLÜKLERİNCE YETKİNİN DEVAM ETTİĞİ İBARESİ İLE ONAYLANMIŞ OLMASI ŞARTIYLA 2013 YILININ MAYIS HAZİRAN AYLARINA ERTELENEN ODA VE BORSALARIN ORGAN SEÇİMLERİNDE KULLANILABİLİR. NOT : YETKİ BELGESİ ALINMASI İÇİN GEREKLİ OLAN DİLEKÇE ÖRNEĞİNE ODAMIZ WEB SİTESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ. B) KİMLİK BELGESİ OY PUSULASININ DOLDURULMASI HER MESLEK GRUBU İÇİN AYRI ZARFLARDA OY KULLANILIR. BU ZARFLARA KONULACAK HER BİR OY PUSULASININ ÜSTÜNE MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYE ADAYLARI, ALTINA İSE MESLEK KOMİTESİ YEDEK ÜYE ADAYLARI AYRI AYRI YAZILIR. MECLİS ASİL VE YEDEK ÜYESİ ADAYLARI; AYNI LİSTE ÜZERİNDE MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYESİ ADAYLARININ YANLARINA YAZILARAK BELİRTİLİR. BU ŞEKİLDE DÜZENLENEN BİRLEŞİK OY PUSULASI TEK BİR ZARFA KONULMAK SURETİYLE SANDIĞA ATILIR. ( EK 1: ÖRNEK BOŞ OY PUSALASI ) TÜZEL KİŞİLER MESLEK KOMİTESİ İLE MECLİS ÜYELİĞİNE TÜZEL KİŞİ OLARAK SEÇİLİRLER. BU NEDENLE OY PUSULALARINDA MESLEK KOMİTESİ VE MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN SADECE TÜZEL KİŞİNİN UNVANININ YAZILMASI ZORUNLUDUR. EK 1 : ÖRNEK OY PUSALASI X.MESLEK GRUBU DENİZLİ SANAYİ ODASI Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri Seçimi Birleşik Oy Pusulası MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ 1. xxxx San. Tic. Ltd. Şti. ( MECLİS ASİL ÜYESİ ) 2. yyyy San. Tic. A.Ş. ( MECLİS ASİL ÜYESİ ) 3. zzzz A.Ş. ( MECLİS ASİL ÜYESİ ) 4. Ali Veli ( MECLİS YEDEK ÜYESİ) 5. bbbb San. Tic. Ltd. Şti. ( MECLİS YEDEK ÜYESİ) 6. cccc Mühendislik ( MECLİS YEDEK ÜYESİ) 7. dddd Ltd. Şti. MESLEK KOMİTESİ YEDEK ÜYELERİ 1. eeee San. Tic. Ltd. Şti. 2. ffff San. Tic. A.Ş. 3. gggg San. Tic. A.Ş. 4. hhhh Koll. Şti. 5. ııııı. San. Tic. A.Ş. 6. Veli ALİ 7. jjjjj San. Tic. Ltd.Şti.

7 MESLEK GRUPLARINA GÖRE MESLEK KOMİTESİ ve MECLİS ÜYE ADETLERİ MESLEK GRUBU MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYE ADEDİ MESLEK KOMİTESİ YEDEK ÜYE ADEDİ MECLİS ASİL ÜYE ADEDİ MECLİS YEDEK ÜYE ADEDİ 1. GRUP GRUP GRUP GRUP GRUP GRUP GRUP GRUP GRUP GRUP GRUP GRUP GRUP GRUP GRUP GRUP GRUP GRUP MESLEK KOMİTESİ VE MECLİS ÜYELERİ SEÇİMLERİNE İTİRAZ 04 MAYIS 2013 CUMARTESİ GÜNÜ MERKEZ 2. İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞINA İTİRAZ EDİLEBİLECEKTİR. 2. İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞININ YAPILAN İTİRAZA İLİŞKİN KARARINA 06 MAYIS 2013 PAZARTESİ GÜNÜ MERKEZ DENİZLİ İL SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞI NEZDİNDE İTİRAZ EDİLEBİLECEKTİR. KESİNLEŞEN LİSTELER 08 MAYIS 2013 ÇARŞAMBA GÜNÜ ODAMIZ HİZMET BİNASINDA VE DENİZLİ ADLİYESİ SEÇİM BÜROSUNDA İLAN EDİLECEKTİR.

8 MESLEK KOMİTESİ BAŞKANLARI, MECLİS BAŞKANI, YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE ÜYELERİ, GENEL KURUL DELEGELERİ, DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ SEÇİMLERİ MESLEK KOMİTESİ VE MECLİS ÜYELİĞİNE SEÇİLEN TÜZEL KİŞİLİKLER KENDİLERİNİ TEMSİL EDECEK GERÇEK KİŞİLERİN İSMİNİ 08 MAYIS 2013 ÇARŞAMBA GÜNÜ ODAMIZA BİLDİRİLECEKTİR. 08 MAYIS 2013 TARİHİNE KADAR BİLDİRİMİN YAPILMAMASI HALİNDE, MESLEK KOMİTESİ VE MECLİS ÜYELİĞİ SEÇİMLERİNDE OY KULLANAN TÜZEL KİŞİNİN GERÇEK KİŞİ TEMSİLCİSİ, YÖNETİM KURULU BAŞKAN VE ÜYELİĞİ SEÇİMİNDE OY KULLANAMAZ. TÜZEL KİŞİLER, MESLEK KOMİTESİ VE MECLİS ÜYELİĞİNDE KENDİLERİNİ TEMSİL EDECEK GERÇEK KİŞİNİN İSMİNİ HER HALÜKARDA SEÇİMLERİN KESİNLEŞMESİNDEN İTİBAREN 1 AY İÇİNDE ODAYA BİLDİRMEK ZORUNDADIR. BU SÜRE İÇİNDE BİLDİRİMİN YAPILMAMASI HALİNDE, BU TÜZEL KİŞİNİN MESLEK KOMİTESİ VE MECLİS ÜYELİĞİ DÜŞER VE YEDEK ÜYELER SIRASI İLE MESLEK KOMİTESİ VEYA MECLİS ASİL ÜYELİĞİNE ÇAĞRILIR. MESLEK KOMİTESİ BAŞKANLARI SEÇİMİ MESLEK KOMİTESİ BAŞKANLARI SEÇİMLERİ :00 SAATLERİ ARASINDA DENİZLİ SANAYİ ODASI HİZMET BİNASINDA

9 MESLEK KOMİTESİ BAŞKANI İLE BAŞKAN YARDIMCILARININ SEÇİM SAATLERİ (09 MAYIS 2013 PERŞEMBE) MESLEK GRUBU SAAT SALON 1. MESLEK GRUBU 09:00 09:30 YÖNETİM KURULU BAŞKANI ODASI 2. MESLEK GRUBU 09:00 09:30 MECLİS TOPLANTI SALONU 3. MESLEK GRUBU 09:00 09:30 MECLİS BAŞKANI ODASI 4. MESLEK GRUBU 09:30 10:00 YÖNETİM KURULU BAŞKANI ODASI 5. MESLEK GRUBU 09:30 10:00 MECLİS TOPLANTI SALONU 6. MESLEK GRUBU 09:30 10:00 MECLİS BAŞKANI ODASI 7. MESLEK GRUBU 10:00 10:30 YÖNETİM KURULU BAŞKANI ODASI 8. MESLEK GRUBU 10:00 10:30 MECLİS TOPLANTI SALONU 9. MESLEK GRUBU 10:00 10:30 MECLİS BAŞKANI ODASI 10. MESLEK GRUBU 10:30 11:00 YÖNETİM KURULU BAŞKANI ODASI 11. MESLEK GRUBU 10:30 11:00 MECLİS TOPLANTI SALONU 12. MESLEK GRUBU 10:30 11:00 MECLİS BAŞKANI ODASI 13. MESLEK GRUBU 11:00 11:30 YÖNETİM KURULU BAŞKANI ODASI 14. MESLEK GRUBU 11:00 11:30 MECLİS TOPLANTI SALONU 15. MESLEK GRUBU 11:00 11:30 MECLİS BAŞKANI ODASI 16. MESLEK GRUBU 11:30 12:00 YÖNETİM KURULU BAŞKANI ODASI 17. MESLEK GRUBU 11:30 12:00 MECLİS TOPLANTI SALONU 18. MESLEK GRUBU 11:30 12:00 MECLİS BAŞKANI ODASI GİZLİ OY VE AÇIK TASNİF USULÜ İLE HER BİR MESLEK KOMİTESİNİN ÜYELERİ, KENDİ ARALARINDAN 1 MESLEK KOMİTESİ BAŞKANI VE 1 MESLEK KOMİTESİ BAŞKAN YARDIMCISI SEÇECEKTİR. EK 2 : MESLEK KOMİTESİ BAŞKANI OY PUSULASI MESLEK KOMİTESİ BAŞKANI 1. MESLEK KOMİTESİ BAŞKAN YARDIMCISI 1. DENİZLİ SANAYİ ODASI Meslek Komiteleri Seçimi Oy Pusulası

10 MECLİS BAŞKANI SEÇİMİ MECLİS BAŞKANI SEÇİMİ :30 SAATLERİ ARASINDA DENİZLİ SANAYİ ODASI HİZMET BİNASINDA MECLİS TOPLANTI SALONUNDA GİZLİ OY VE AÇIK TASNİF USULÜ İLE MECLİS ÜYELERİ TARAFINDAN, MECLİS ÜYELERİ ARASINDAN 1 MECLİS BAŞKANI VE 2 MECLİS BAŞKANI VEKİLİ SEÇİLECEKTİR. YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE ÜYELERİ SEÇİMİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE ÜYELERİ SEÇİMİ 14:00 17:00 SAATLERİ ARASINDA DENİZLİ SANAYİ ODASI HİZMET BİNASINDA MECLİS TOPLANTI SALONUNDA KAPALI ZARF USULÜNE GÖRE MECLİS ÜYELERİNCE, MECLİS ÜYELERİ ARASINDAN ( MECLİS BAŞKANI VE MECLİS BAŞKAN VEKİLLERİ HARİÇ ) 1 YÖNETİM KURULU BAŞKANI, 8 YÖNETİM KURULU ASİL ÜYESİ VE 8 YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYESİ SEÇİLECEKTİR.

11 GENEL KURUL DELEGELERİ SEÇİMİ GENEL KURUL DELEGELERİ SEÇİMİ 14:00 17:00 SAATLERİ ARASINDA DENİZLİ SANAYİ ODASI HİZMET BİNASINDA MECLİS TOPLANTI SALONUNDA T.O.B.B. GENEL KURULUNA ODAMIZ TARAFINDAN 4 DELEGE GÖNDERİLECEK OLUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI ASİL DELEGE OLARAK DOĞRUDAN GİDECEKTİR. GERİ KALAN DELEGELER KAPALI ZARF USULÜNE GÖRE MECLİS ÜYELERİNCE MECLİS ÜYELERİ ARASINDAN 3 ASİL VE 3 YEDEK OLMAK ÜZERE SEÇİLECEKTİR. DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ SEÇİMİ DİSİPLİN KURULU SEÇİMİ 14:00 17:00 SAATLERİ ARASINDA DENİZLİ SANAYİ ODASI HİZMET BİNASINDA MECLİS TOPLANTI SALONUNDA DİSİPLİN KURULUNUN 6 ASİL VE 6 YEDEK ÜYESİ; MECLİS ÜYELERİNCE, KAPALI ZARF USULÜNE GÖRE, MECLİS ÜYELERİ HARİÇ OLMAK ÜZERE ODA ÜYELERİ ARASINDAN SEÇİLECEKTİR.

DENİZLİ SANAYİ ODASI ORGAN SEÇİMLERİ KILAVUZU

DENİZLİ SANAYİ ODASI ORGAN SEÇİMLERİ KILAVUZU DENİZLİ SANAYİ ODASI ORGAN SEÇİMLERİ KILAVUZU NİSAN 2018 MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİ ve MECLİS ÜYELERİ SEÇİMLERİ 04 NİSAN 2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ 09.00 17:00 SAATLERİ ARASINDA DENİZLİ SANAYİ ODASI HİZMET BİNASINDA

Detaylı

BEYOĞLU 1.İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞI NIN İSTANBUL SANAYİ ODASI ORGAN SEÇİMLERİ İLE İLGİLİ DUYURUSU

BEYOĞLU 1.İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞI NIN İSTANBUL SANAYİ ODASI ORGAN SEÇİMLERİ İLE İLGİLİ DUYURUSU BEYOĞLU 1.İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞI NIN İSTANBUL SANAYİ ODASI ORGAN SEÇİMLERİ İLE İLGİLİ DUYURUSU 5174 Sayılı Kanunun Oda, Borsa ve Birlik Organlarının Seçim Usulü başlıklı üçüncü bölümü ve Organ Seçimleri

Detaylı

SAKARYA TİCARET BORSASI ORGAN SEÇİMLERİ HAKKINDA DUYURU 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu nun ilgili

SAKARYA TİCARET BORSASI ORGAN SEÇİMLERİ HAKKINDA DUYURU 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu nun ilgili SAKARYA TİCARET BORSASI ORGAN SEÇİMLERİ HAKKINDA DUYURU 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu nun ilgili maddeleri ile Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik hükümlerine

Detaylı

Yenicami Mah. Milas Asfaltı Üzeri SAYIN ÜYEMİZ ; P.K SÖKE. Sayı : 2017 / 245 Tarih: Konu: Borsamız Organ Seçimleri.

Yenicami Mah. Milas Asfaltı Üzeri SAYIN ÜYEMİZ ; P.K SÖKE. Sayı : 2017 / 245 Tarih: Konu: Borsamız Organ Seçimleri. 5174 Sayılı Kanun ve Organ Seçimleri Hakkındaki Yönetmelik hükümleri uyarınca, yargı gözetiminde 04 Ekim 2017 Çarşamba günü yapılacak olan borsamızın meclis asil ve yedek üyeleri seçimlerinde, aşağıdaki

Detaylı

CHP takipte! MUTLULUKLAR. Sp r. Esnaf. sahilinde. manzara. akp suç duyurusunda bulundu böcek Patladı. Antalya ya Ölüm Suyu içirecekler..

CHP takipte! MUTLULUKLAR. Sp r. Esnaf. sahilinde. manzara. akp suç duyurusunda bulundu böcek Patladı. Antalya ya Ölüm Suyu içirecekler.. CHP takipte! - Sayfa 6 da akp suç duyurusunda bulundu böcek Patladı - Sayfa 6 da ö el habe MUTLULUKLAR - - - - T - Sayfa 6 Esnaf Sayfa 6 3 Antalya ya Ölüm Suyu içirecekler.. Sp r sahilinde manzara www.akdenizgercek.com

Detaylı

SAYIN ÜYEMİZ, 09 Nisan 2018 Pazartesi 14 Nisan 2018 Cumartesi

SAYIN ÜYEMİZ, 09 Nisan 2018 Pazartesi 14 Nisan 2018 Cumartesi SAYIN ÜYEMİZ, - Bakanlar Kurulu Kararı ile, 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanununun 84 üncü maddesi gereğince tüm oda ve borsaların 2017 yılının Ekim ayında başlayıp

Detaylı

FATSA ĠLÇE SEÇĠM KURULU BAġKANLIĞINDAN

FATSA ĠLÇE SEÇĠM KURULU BAġKANLIĞINDAN FATSA ĠLÇE SEÇĠM KURULU BAġKANLIĞINDAN FATSA TĠCARET VE SANAYĠ ODASI ORGAN SEÇĠMLERĠ SEÇĠM ĠLANI 5174 Sayılı Kanun ile bu Kanunun 83. ve 84. maddelerine dayanılarak çıkarılan 19/01/2005 tarih ve 25705

Detaylı

FATİH 2. İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞI NIN İSTANBUL TİCARET BORSASI ORGAN SEÇİMLERİNE İLİŞKİN DUYURUSU

FATİH 2. İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞI NIN İSTANBUL TİCARET BORSASI ORGAN SEÇİMLERİNE İLİŞKİN DUYURUSU FATİH 2. İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞI NIN İSTANBUL TİCARET BORSASI ORGAN SEÇİMLERİNE İLİŞKİN DUYURUSU 5174 Sayılı Kanunun; 81, 82, 83 ve 84. maddeleri ve Organ Seçimleri Hakkındaki Yönetmelik hükümlerine

Detaylı

AFYONKARAHĠSAR TĠCARET VE SANAYĠ ODASI SEÇĠM REHBERĠ

AFYONKARAHĠSAR TĠCARET VE SANAYĠ ODASI SEÇĠM REHBERĠ AFYONKARAHĠSAR TĠCARET VE SANAYĠ ODASI SEÇĠM REHBERĠ 5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunun 84. Maddesi gereğince, 2008 yılının Ekim ayında başlayıp Kasım ayında

Detaylı

D U Y U R U. Seçimde vekâleten oy kullanmak mümkün değildir. Seyhan 2.İlçe Seçim Kurulunun ilan yazısı ve seçim takvimi ektedir.

D U Y U R U. Seçimde vekâleten oy kullanmak mümkün değildir. Seyhan 2.İlçe Seçim Kurulunun ilan yazısı ve seçim takvimi ektedir. D U Y U R U Adana Ticaret Odası Meslek Komitesi asıl ve yedek üyeliği ile Meclis asil ve yedek üyeliği seçimi; 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü Meryem Abdurrahim Gizer İlköğretim Okulunda 08:00-17:00 saatleri

Detaylı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI Seçim Bildirisi 2017

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI Seçim Bildirisi 2017 1 S a y f a Sayın Üyemiz, Yönetim Kurulumuz; 5174 sayılı Kanun çerçevesinde, Ekim ayında başlayıp Kasım ayında bitirilecek organ seçimleri ile ilgili yönetmeliklerin öngördüğü süreyi de dikkate alarak,

Detaylı

SEÇİLME YETERLİLİKLERİ

SEÇİLME YETERLİLİKLERİ SEÇİM KILAVUZU SEÇME YETERLİLİKLERİ Oda ve borsaya kayıtlı olmak, Tüzel kişilerin gerçek kişi temsilcileri için tescilli ana sözleşmelerinde temsil ve bağlayıcı işlemler yapma yetkisine sahip olmak, Oda

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TSO SEÇİM REHBERİ

AFYONKARAHİSAR TSO SEÇİM REHBERİ AFYONKARAHİSAR TSO SEÇİM REHBERİ 5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu nun 84. Maddesi gereğince, 2013 yılının Ekim ayında başlayıp Kasım ayında tamamlanması gereken

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI BAŞKAN ADAYLARI 3 Mart 2018 tarihinde (çoğunluk sağlanamadığı takdirde 4 Mart 2018 tarihinde) yapılacak 4. Olağan Seçimli Genel Kurulda Federasyon Başkanlığına aday olacaklarda aranacak şartlar ve istenen

Detaylı

ç) Birlik görev alanı içinde mülk sahibi olmak ya da araziyi fiilen kullanmak üzere en az beş yıl süre için kiralamış olmak.

ç) Birlik görev alanı içinde mülk sahibi olmak ya da araziyi fiilen kullanmak üzere en az beş yıl süre için kiralamış olmak. Karar No : 289 Karar Tarihi : 02/06/2012 Başkanlık Makamınca Kurulumuza sunulan 13/4/2012 tarih ve C.05.0.İMİ.0.88 sayılı yazıda aynen; 22/3/2011 tarihli Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren 6172

Detaylı

SİRKÜLER 2017/25. Son üç takvim yılı itibarıyla, ilgili her takvim yılında ihracat yapmak şartıyla yıllık ortalama ihracatı;

SİRKÜLER 2017/25. Son üç takvim yılı itibarıyla, ilgili her takvim yılında ihracat yapmak şartıyla yıllık ortalama ihracatı; SİRKÜLERİN SİRKÜLER 2017/25 Tarihi : 24.03.2017 Konusu : 23.03.2017 Tarihinden İtibaren Uygulanmak Üzere Son 3 Takvim Yılı İtibarıyla İlgili Her Takvim Yılında İhracat Yapmak Şartıyla Yıllık Ortalama İhracatı

Detaylı

İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 NUSAYBİN TİCARET BORSASI ORGANİZASYON ŞEMASI... 4 KALİTE POLİTİKAMIZ... 5 MİSYONUMUZ... 5 VİZYONUMUZ... 5 NUSAYBİN TİCARET

İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 NUSAYBİN TİCARET BORSASI ORGANİZASYON ŞEMASI... 4 KALİTE POLİTİKAMIZ... 5 MİSYONUMUZ... 5 VİZYONUMUZ... 5 NUSAYBİN TİCARET İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 NUSAYBİN TİCARET BORSASI ORGANİZASYON ŞEMASI... 4 KALİTE POLİTİKAMIZ... 5 MİSYONUMUZ... 5 VİZYONUMUZ... 5 NUSAYBİN TİCARET BORSASI TARİHÇESİ... 6 PERSONEL DURUMU VE İNSAN KAYNAKLARI...

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 12 KASIM 2016 CUMARTESİ DUYURU Duyuru No : 05 Konu : Federasyon Başkanı Adaylığı ile ilgili hususlar 10.10.2016 Türkiye Otomobil Sporları

Detaylı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik Yürürlük:19.1.2005 tarih, 25705 sayılı Resmi Gazete Değişiklik: 2.3.2005 tarih,25743 sayılı Resmi Gazete Değişiklik:9.4.2011

Detaylı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik TARİH, SAYILI RESMİ GAZETE

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik TARİH, SAYILI RESMİ GAZETE Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik 19.1.2005 TARİH, 25705 SAYILI RESMİ GAZETE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç Madde 1- Bu Yönetmeliğin

Detaylı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik Yürürlük:19.1.2005 tarih, 25705 sayılı Resmi Gazete Değişiklik: 2.3.2005 tarih,25743 sayılı Resmi Gazete Değişiklik:9.4.2011

Detaylı

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Söğüt Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara

Detaylı

FATSA ĠLÇE SEÇĠM KURULU BAġKANLIĞINDAN

FATSA ĠLÇE SEÇĠM KURULU BAġKANLIĞINDAN FATSA ĠLÇE SEÇĠM KURULU BAġKANLIĞINDAN FATSA TĠCARET BORSASI ORGAN SEÇĠMLERĠ SEÇĠM ĠLANI 5174 Sayılı Kanun ile bu Kanunun 83. ve 84. maddelerine dayanılarak çıkarılan 19/01/2005 tarih ve 25705 Sayılı Resmi

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ İLE ODALAR VE BORSALAR ORGAN SEÇİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ İLE ODALAR VE BORSALAR ORGAN SEÇİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ İLE ODALAR VE BORSALAR ORGAN SEÇİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç Madde 1- Bu Yönetmeliğin amacı, oda, borsa ve Birlik organ

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ İLE ODALAR VE BORSALAR ORGAN SEÇİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ İLE ODALAR VE BORSALAR ORGAN SEÇİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ İLE ODALAR VE BORSALAR ORGAN SEÇİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç Madde 1- Bu Yönetmeliğin amacı, oda, borsa ve Birlik organ

Detaylı

BİLİRKİŞİLİK EĞİTİMİ KASIM YER: İ-AKADEMİ EĞİTİM SALONU 1450 Sk. No:12, Alsancak Konak/İzmir (Kıbrıs Şehitleri Caddesi)

BİLİRKİŞİLİK EĞİTİMİ KASIM YER: İ-AKADEMİ EĞİTİM SALONU 1450 Sk. No:12, Alsancak Konak/İzmir (Kıbrıs Şehitleri Caddesi) TMMOB KİMYA MÜHENDİSLERİ ODASI EGE BÖLGE ŞUBESİ Bilirkişilik Kanunu kapsamında "Bilirkişilik Yönetmeliği" 03/08/2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanmış ve yürürlüğe girmiştir. Bu yönetmelikte belirtildiği

Detaylı

T.C SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ISPARTA İLİ ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI

T.C SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ISPARTA İLİ ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI T.C AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ISPARTA İLİ ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI BELİRSİZ SÜRELİ PERSONEL ALIM İLANI Isparta İli

Detaylı

2014/1.DÖNEM YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVLARI SERMAYE PİYASASI MEVZUATI 08 Mayıs 2014-Perşembe 18:00

2014/1.DÖNEM YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVLARI SERMAYE PİYASASI MEVZUATI 08 Mayıs 2014-Perşembe 18:00 2014/1.DÖNEM YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVLARI SERMAYE PİYASASI MEVZUATI 08 Mayıs 2014-Perşembe 18:00 SORULAR SORU 1: Aracı kurumların kuruluşuna Kurulca izin verilebilmesi için gerekli şartlar ile kurucuların

Detaylı

Arkan & Ergin Uluslararası Denetim ve Y.M.M. A.Ş.

Arkan & Ergin Uluslararası Denetim ve Y.M.M. A.Ş. İstanbul, 28.07.2008 5786 Sayılı Serbest Muhasebecilik, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Yayımlandı DUYURU NO:2008/80 10.07.2008

Detaylı

PERSONEL ALIM İLANI RESMİ İLAN TÜRKİYE İŞ KURUMU WEB SAYFASINDA İSTANBUL İLİ KAMU AÇIK İŞ İLANLARI KISMINDA YAYINLANMIŞTIR.

PERSONEL ALIM İLANI RESMİ İLAN TÜRKİYE İŞ KURUMU WEB SAYFASINDA İSTANBUL İLİ KAMU AÇIK İŞ İLANLARI KISMINDA YAYINLANMIŞTIR. PERSONEL ALIM İLANI RESMİ İLAN TÜRKİYE İŞ KURUMU WEB SAYFASINDA İSTANBUL İLİ KAMU AÇIK İŞ İLANLARI KISMINDA YAYINLANMIŞTIR.BAŞVURULAR TÜRKİYE İŞ KURUMU WEB SAYFASINDAN VEYA TÜRKİYE İŞ KURUMU İSTANBUL İLİ

Detaylı

GENEL KURULDA OY KULLANMA ESASLARI VE BELGE ÖRNEKLERİ

GENEL KURULDA OY KULLANMA ESASLARI VE BELGE ÖRNEKLERİ EK.2 GENEL KURULDA OY KULLANMA ESASLARI VE BELGE ÖRNEKLERİ 01.07.2018 tarihinde OSB Kanunu nda yapılan düzenleme ile genel kurulda, Yapı Kullanma İzni Almış Katılımcıların temsil edilebileceği hükme bağlanmıştır.

Detaylı

Oda ve Borsa Organ Seçimleri Mevzuatı

Oda ve Borsa Organ Seçimleri Mevzuatı Oda ve Borsa Organ Seçimleri Mevzuatı Ocak 2013 ODA ve BORSA ORGAN SEÇİMLERİ MEVZUATI ISBN: 978-605-137-227-3 TOBB Yayın No: 2013/187 TOBB yayınları için ayrıntılı bilgi Yayın Müdürlüğünden alınabilir.

Detaylı

TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İLE TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİNİN KURULUŞ, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İLE TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİNİN KURULUŞ, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İLE TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİNİN KURULUŞ, ÇALIŞMA Amaç USUL VE ESASLARI MADDE 1 (1) Bu Esasların amacı, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB

Detaylı

ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ AHİLER KALKINMA AJANSI AHİLER KALKINMA AJANSI 1

ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ AHİLER KALKINMA AJANSI AHİLER KALKINMA AJANSI 1 ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ AHİLER KALKINMA AJANSI AHİLER KALKINMA AJANSI 1 ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ 1 GEREKLİ FORM, BELGE, RAPOR ve İZİN İŞLEMLERİ 2 3 BAŞVURU İŞLEMİ EVRAK VE BİNA İNCELEME

Detaylı

[:::~'~--- TOBB 14~~ 1 ' Ü ij Nisan TÜRKiYE ODALAR VE BORSALAR BiRLiGi. Tarih Sayı Konu

[:::~'~--- TOBB 14~~ 1 ' Ü ij Nisan TÜRKiYE ODALAR VE BORSALAR BiRLiGi. Tarih Sayı Konu / A1IKARA TICARET BORSASI GEBEL SEKREl'ER MACUN M1'.B.l'1 ı.sokak NO: 4 06105 '!ElflMAHALLE TOBB TÜRKiYE ODALAR VE BORSALAR BiRLiGi A1f.lICARA L Tarih Sayı Konu 1 '5.04. 2 Ü 14 6102 sayılı Türk Ticaret

Detaylı

T.C. TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU BAŞKANLIĞI MERKEZ TEŞKİLATI BİRİMLERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI

T.C. TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU BAŞKANLIĞI MERKEZ TEŞKİLATI BİRİMLERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI T.C. TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU BAŞKANLIĞI MERKEZ TEŞKİLATI BİRİMLERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI Türkiye İstatistik Kurumu merkez teşkilatı birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili

Detaylı

Yukarıdaki düzenlemenin usul ve esasları sirkülerimiz ekinde yer alan 2017/9962 No.lı Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenmiştir.

Yukarıdaki düzenlemenin usul ve esasları sirkülerimiz ekinde yer alan 2017/9962 No.lı Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenmiştir. DUYURU Sayı: 2017/059 BURSA, 06.04.2017 Konu: İHRACAT YAPAN FİRMALARIN YETKİLİLERİNE HUSUSİ DAMGALI PASAPORT (YEŞİL PASAPORT) VERİLMESİNE İLİŞKİN UYGULAMANIN USUL VE ESALARINA DAİR BAKANLAR KURULU KARARI

Detaylı

TÜRKİYE HENTBOL FEDERASYONU İL TEMSİLCİLERİ TALİMATI

TÜRKİYE HENTBOL FEDERASYONU İL TEMSİLCİLERİ TALİMATI TÜRKİYE HENTBOL FEDERASYONU İL TEMSİLCİLERİ TALİMATI Amaç Madde 1 Bu Talimatın amacı, illerde hentbol faaliyetleriyle meşgul olmak üzere o il de yapılacak olan hentbol faaliyetlerinin federasyonla uyumlu

Detaylı

DOĞANHİSAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

DOĞANHİSAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI DOĞANHİSAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Doğanhisar Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk

Detaylı

10 milyon ABD Doları üzeri ile 25 milyon ABD Doları arasında (25 milyon ABD Doları dahil) olanfirmaların 2(iki),

10 milyon ABD Doları üzeri ile 25 milyon ABD Doları arasında (25 milyon ABD Doları dahil) olanfirmaların 2(iki), Sayı : 2017 048 İstanbul, 2017 Konu : İhracatçılara Hususi Damgalı Pasaport Verilmesine İlişkin Karar Yayımlandı. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

ENSTİTÜMÜZ İLE ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA YAPILAN PROTOKOL ÇERÇEVESİNDE DIŞ İNCELEME UZMANI ÇALIŞTIRILMASINA İLİŞKİN DUYURU

ENSTİTÜMÜZ İLE ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA YAPILAN PROTOKOL ÇERÇEVESİNDE DIŞ İNCELEME UZMANI ÇALIŞTIRILMASINA İLİŞKİN DUYURU ENSTİTÜMÜZ İLE ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA YAPILAN PROTOKOL ÇERÇEVESİNDE DIŞ İNCELEME UZMANI ÇALIŞTIRILMASINA İLİŞKİN DUYURU Enstitümüz ile Eti Maden Ġşletmeleri Genel Müdürlüğü yapılan

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde; Genel Müdürlüğümüzün

Detaylı

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Söğüt Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve

Detaylı

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Çerçevesinde E-ticaret Uygulamaları

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Çerçevesinde E-ticaret Uygulamaları 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Çerçevesinde E-ticaret Uygulamaları Perakende ve Elektronik Ticaret Dairesi Av. Bahar EMRE Gümrük ve Ticaret Uzmanı 09/01/2017 Kanunun Kapsamı

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2012 Faaliyet Yılına İlişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı na Davet

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2012 Faaliyet Yılına İlişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı na Davet TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2012 Faaliyet Yılına İlişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı na Davet Şirketimiz 2012 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı gündemi

Detaylı

TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İLE TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİNİN KURULUŞ, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İLE TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİNİN KURULUŞ, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İLE TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİNİN KURULUŞ, ÇALIŞMA Amaç USUL VE ESASLARI MADDE 1 (1) Bu Esasların amacı, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu ile TOBB İl

Detaylı

İSTANBUL MADEN VE METALLER İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU

İSTANBUL MADEN VE METALLER İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU EK - 1 İSTANBUL MADEN VE METALLER İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda yer alan tabloda gösterildiği şekilde İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURULA ÇAĞRI

OLAĞAN GENEL KURULA ÇAĞRI ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: TİM.AİB.GSK.TEŞ.2014/801 Antalya, 17/03/2014 Konu: Genel Kurula Çağrı Sayın Üyemiz, ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE ÜYELERİNE ÖZEL SİRKÜLER

Detaylı

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (E-KPSS)

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (E-KPSS) ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (E-KPSS) E-KPSS Nedir? E-KPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı), Ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunu engellilerin engel grupları ve eğitim durumlarına göre yapılan

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

SULTANGAZİ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Sıra No 1 2 SULTANGAZİ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Sultangazi Belediyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa

Detaylı

T.C BURSA VALİLİĞİ. Osmangazi İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU TEMMUZ - 2014

T.C BURSA VALİLİĞİ. Osmangazi İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU TEMMUZ - 2014 T.C BURSA VALİLİĞİ Osmangazi İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU TEMMUZ - 2014 http://osmangazi.meb.gov.tr http://www.memosmangazi.com

Detaylı

TÜRKĐYE ODALAR VE BORSALAR BĐRLĐĞĐ ĐLE ODALAR VE BORSALAR ORGAN SEÇĐMLERĐ HAKKINDA YÖNETMELĐK

TÜRKĐYE ODALAR VE BORSALAR BĐRLĐĞĐ ĐLE ODALAR VE BORSALAR ORGAN SEÇĐMLERĐ HAKKINDA YÖNETMELĐK TÜRKĐYE ODALAR VE BORSALAR BĐRLĐĞĐ ĐLE ODALAR VE BORSALAR ORGAN SEÇĐMLERĐ HAKKINDA YÖNETMELĐK Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Đle Odalar Ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik Türkiye Odalar

Detaylı

2014 YILI PLANLAMA İLANI KAPSAMINDA AÇILACAK ÖZEL SAĞLIK KURULUŞU BAŞVURU ŞARTLARI İLE HAK SAHİPLİĞİNİN BELİRLENMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

2014 YILI PLANLAMA İLANI KAPSAMINDA AÇILACAK ÖZEL SAĞLIK KURULUŞU BAŞVURU ŞARTLARI İLE HAK SAHİPLİĞİNİN BELİRLENMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR 2014 YILI PLANLAMA İLANI KAPSAMINDA AÇILACAK ÖZEL SAĞLIK KURULUŞU BAŞVURU ŞARTLARI İLE HAK SAHİPLİĞİNİN BELİRLENMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Bakanlığımız internet sitesinde yayımlanan 2014 yılında Yeni

Detaylı

GENÇ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

GENÇ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI GENÇ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Genç Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve Belediye

Detaylı

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA ESASLARI

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA ESASLARI EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA ESASLARI 1 AMAÇ VE KAPSAM: Euro Trend Yatırım Ortaklığı A.Ş nin Yönetim Kurulunun çalışma usul ve esasları ile görev ve sorumluluklarını düzenlemektir.

Detaylı

YURT İÇİNDE İHRAÇ EDİLECEK KİRA SERTİFİKASI İZAHNAMELERİNİN VEYA İHRAÇ BELGELERİNİN ONAYLANMASI İÇİN GEREKLİ BELGELER(*)

YURT İÇİNDE İHRAÇ EDİLECEK KİRA SERTİFİKASI İZAHNAMELERİNİN VEYA İHRAÇ BELGELERİNİN ONAYLANMASI İÇİN GEREKLİ BELGELER(*) EK/1 YURT İÇİNDE İHRAÇ EDİLECEK KİRA SERTİFİKASI İZAHNAMELERİNİN VEYA İHRAÇ BELGELERİNİN ONAYLANMASI İÇİN GEREKLİ BELGELER(*) 1) VKŞ ve fon kullanıcılarını tanıtıcı bilgiler. 2) VKŞ nin yürürlükte bulunan

Detaylı

Sıralama Kriterlerinde Kullanılacak Talim ve Terbiye Kurulu nun 2014-Şubat tarihli ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARI

Sıralama Kriterlerinde Kullanılacak Talim ve Terbiye Kurulu nun 2014-Şubat tarihli ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARI Başvuru Süresi Görevlendirme Süreci T.C. DÖRTYOL KAYMAKAMLIĞI İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2016-2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU AĞUSTOS - 2016 http://dortyol.meb.gov.tr/

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2017/073 Ref: 4/073

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2017/073 Ref: 4/073 SİRKÜLER İstanbul, 05.04.2017 Sayı: 2017/073 Ref: 4/073 Konu: İHRACAT YAPAN FİRMALARIN YETKİLİLERİNE HUSUSİ DAMGALI PASAPORT (YEŞİL PASAPORT) VERİLMESİNE İLİŞKİN UYGULAMANIN USUL VE ESALARINA DAİR BAKANLAR

Detaylı

TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU

TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU 1- Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Sekreterliği ne Uzman Yardımcısı ve İdari Memur(Engelli) kadrolarıiçin aşağıda belirtilen kriterler çerçevesinde

Detaylı

Puan. Türü. Şehir 1, Adana 2. Tarım/Ziraat. Ankara 3» P-94 Bahçıvan Konya Meslek Lisesi 4. Manisa 5. Kocaeli/Gebze

Puan. Türü. Şehir 1, Adana 2. Tarım/Ziraat. Ankara 3» P-94 Bahçıvan Konya Meslek Lisesi 4. Manisa 5. Kocaeli/Gebze Türk Standardları Enstitüsünden: PERSONEL ALIM İLANI Enstitümüz Merkez ve Taşra Teşkilatında idari hizmet sözleşmesi ile istihdam edilmek üzere sözlü sınavla aşağıdaki tabloda belirtilen programlardan

Detaylı

TARIMDA İŞ ARACILIĞI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, tarım aracılığı için izin

TARIMDA İŞ ARACILIĞI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, tarım aracılığı için izin TARIMDA İŞ ARACILIĞI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, tarım aracılığı için izin verilmesi ve bunların çalışma ve denetimi ile tarım aracısı,

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda belirtildiği şekilde Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Genel Sekreterliği'ne 3 (üç) Uzman Yardımcısı, 1 (Bir) Bilgisayar

Detaylı

PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIM İLANI

PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIM İLANI PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIM İLANI Şirketimiz Taşra Teşkilatına, 657 sayılı Kanun ve diğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmaksızın Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim

Detaylı

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda yer alan tabloda gösterildiği şekilde Ege İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı kadrosuna 1 (bir) adet Maden Mühendisi

Detaylı

SENİR BELEDİYESİ İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

SENİR BELEDİYESİ İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI SENİR BELEDİYESİ İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Senir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara

Detaylı

İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Bozyazı Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin olarak

Detaylı

DELEGE SEÇİM YÖNETMELİĞİ

DELEGE SEÇİM YÖNETMELİĞİ TÜZÜK VE YÖNETMELİKLER A.4 DELEGE SEÇİM YÖNETMELİĞİ 1 2 BİRLEŞİK METAL İŞÇİLERİ SENDİKASI ŞUBE GENEL KURULU DELEGE SEÇİM YÖNETMELİĞİ MADDE 1- YÖNETMELİĞİN AMACI: İşbu yönetmeliğin amacı; Anatüzüğümüzün

Detaylı

UZMAN YARDIMCISI İŞE ALIM BAŞVURU KILAVUZU

UZMAN YARDIMCISI İŞE ALIM BAŞVURU KILAVUZU UZMAN YARDIMCISI İŞE ALIM BAŞVURU KILAVUZU Uzman yardımcısı unvanıyla işe alınacak kişiler nitelikleri dikkate alınarak Şirket ihtiyaçları çerçevesinde Borsa İstanbul A.Ş. birimlerinde görevlendirilecektir.

Detaylı

1) AMAÇ 2 2) YÖNETİM KURULU YAPISI 2 3) YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDE ARANAN ŞARTLAR 3 4) KOMİTE ÜYELİKLERİ 4 5) YÜRÜRLÜK 6

1) AMAÇ 2 2) YÖNETİM KURULU YAPISI 2 3) YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDE ARANAN ŞARTLAR 3 4) KOMİTE ÜYELİKLERİ 4 5) YÜRÜRLÜK 6 Belge Adı Versiyon No Uygulama Tarihi 27/12/18 Revizyon Tarihi 27/12/19 Yönetim Kurulu Onayı Gerekli Mi? Fibabanka Yönetim Kurulu leri Yetki ve Sorumluluk Esasları Evet İÇERİK 1) AMAÇ 2 2) YÖNETİM KURULU

Detaylı

TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN: TEKNİSYEN GİRİŞ SINAVI İLANI

TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN: TEKNİSYEN GİRİŞ SINAVI İLANI TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN: TEKNİSYEN GİRİŞ SINAVI İLANI Kurumumuzun merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 2014 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış

Detaylı

DERİK BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

DERİK BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI DERİK BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Derik Belediyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav

Detaylı

Organ Nakli Merkezi Açılmasına İlişkin Lisans Başvuru Şartları ve Yeterlilik

Organ Nakli Merkezi Açılmasına İlişkin Lisans Başvuru Şartları ve Yeterlilik Sağlık Bakanlığından; Organ Nakli Merkezi Açılmasına İlişkin Lisans Başvuru Şartları ve Yeterlilik Bakanlığımızca yayımlanmış olan 2012/48 sayılı Genelge ile planlama kapsamında duyurulan Böbrek-Karaciğer

Detaylı

UZMAN YARDIMCISI İŞE ALIMI SINAV VE BAŞVURU KILAVUZU

UZMAN YARDIMCISI İŞE ALIMI SINAV VE BAŞVURU KILAVUZU UZMAN YARDIMCISI İŞE ALIMI SINAV VE BAŞVURU KILAVUZU Uzman yardımcısı unvanıyla işe alınacak kişiler nitelikleri dikkate alınarak Şirket ihtiyaçları çerçevesinde Borsa İstanbul AŞ birimlerinde görevlendirilecektir.

Detaylı

BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI

BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, "İstatistikçi", " Mimar", "Mühendis", "Teknisyen", "Hemşire", "Arşiv Memuru", "Memur" ve "Sekreter"

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ALINACAK SÖZLEŞMELİ PERSONELİN

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ALINACAK SÖZLEŞMELİ PERSONELİN Sayfa / 5 İlanın Yayınlandığı Tarih : 0/07/03 Son Başvuru Tarihi : 4/07/03 ZAMAN GAZETESİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Hastanelerinde istihdam edilmek üzere, (giderleri döner

Detaylı

T.C. BATMAN ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI İLÂN

T.C. BATMAN ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI İLÂN T.C. ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ İLÂN Kanununa Göre İl Adlî Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonlarınca Bilirkişi Listelerinin Düzenlenmesi Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince, Batman ili

Detaylı

ULUDERE BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

ULUDERE BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI ULUDERE BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Uludere Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği

Detaylı

MERKEZ TEŞKİLATI BİRİMLERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI

MERKEZ TEŞKİLATI BİRİMLERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığından: MERKEZ TEŞKİLATI BİRİMLERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI Türkiye İstatistik Kurumu merkez teşkilatı birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASINA UZMAN YARDIMCISI ALINACAKTIR

TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASINA UZMAN YARDIMCISI ALINACAKTIR TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASINA UZMAN YARDIMCISI ALINACAKTIR Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası; bağımsızlığı, güçlü örgüt yapısı, nitelikli kadrosu, teknolojik üstünlüğü ve etkili sonuçlar alma özelliği

Detaylı

ALINACAK SÖZLEŞMELİ PERSONELİN

ALINACAK SÖZLEŞMELİ PERSONELİN İlanın Yayınlandığı Tarih : 24/12/2012 Son Başvuru Tarihi : 07/01/2013 Sayfa 1 / 10 SABAH GAZETESİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz bünyesinde, (giderleri özgelirden karşılanmak üzere)

Detaylı

EYÜPSULTAN BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE ZABITA MEMURU ALIM İLANI. Adedi Niteliği Cinsiyet. Herhangi bir lisans programından mezun olmak.

EYÜPSULTAN BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE ZABITA MEMURU ALIM İLANI. Adedi Niteliği Cinsiyet. Herhangi bir lisans programından mezun olmak. EYÜPSULTAN BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE ZABITA MEMURU ALIM İLANI Eyüpsultan Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Yönetmeliği

Detaylı

T.C SULUOVA KAYMAKAMLIĞI İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü

T.C SULUOVA KAYMAKAMLIĞI İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü T.C SULUOVA KAYMAKAMLIĞI İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2015-2016 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU AĞUSTOS 2015 http://suluova.meb.gov.tr Başvuru Süresi Görevlendirme Süreci

Detaylı

T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI TARIMSAL ARAŞTIRMALAR VE POLİTİKALAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN FINDIK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI TARIMSAL ARAŞTIRMALAR VE POLİTİKALAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN FINDIK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI TARIMSAL ARAŞTIRMALAR VE POLİTİKALAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN FINDIK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 657 SAYILI KANUNUN 4/B MADDESİ KAPSAMINDA SÖZLEŞMELİ PERSONEL

Detaylı

T.C. KİLİS VALİLİĞİ GKK ALIMI BAŞVURU SEÇME SINAVLARI KILAVUZU

T.C. KİLİS VALİLİĞİ GKK ALIMI BAŞVURU SEÇME SINAVLARI KILAVUZU T.C. KİLİS VALİLİĞİ GKK ALIMI BAŞVURU VE SEÇME SINAVLARI KILAVUZU 2015 BAŞVURULAR 11 ARALIK 21 ARALIK 2015 TARİHLERİ ARASINDA KİLİS VALİLİĞİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ VE İL MERKEZ JANDARMA KOMUTANLIĞINA YAPILACAKTIR.

Detaylı

İLLER BANKASI A.Ş. MÜHENDİS VE TEKNİKER GİRİŞ SINAVI DUYURUSU 1. GENEL

İLLER BANKASI A.Ş. MÜHENDİS VE TEKNİKER GİRİŞ SINAVI DUYURUSU 1. GENEL İLLER BANKASI A.Ş. MÜHENDİS VE TEKNİKER GİRİŞ SINAVI DUYURUSU 1. GENEL Bankaya giriş sınavı ile Genel Müdürlük ve Yurt İçi Hizmet Birimlerinde sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere Mühendis ve Tekniker

Detaylı

TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN:

TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN: TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN: STAJYER SANATÇI VE TONMAYSTER GİRİŞ SINAVI İLANI Kurumumuz Ankara, İstanbul ve İzmir Radyolarında, istihdam edilmek üzere; sözlü-mülakat ve uygulamalı

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi uyarınca, Üniversitemiz Hastanesinde görevlendirilmek üzere KPSS (B) gurubu puan sırası esas alınmak suretiyle Sözleşmeli Sağlık Personeli

Detaylı

TDUB - BİLGİ NOTU BİLİRKİŞİLERİN BELİRLENMESİ VE GÖREVLENDİRİLMESİ

TDUB - BİLGİ NOTU BİLİRKİŞİLERİN BELİRLENMESİ VE GÖREVLENDİRİLMESİ TDUB - BİLGİ NOTU BİLİRKİŞİLERİN BELİRLENMESİ VE GÖREVLENDİRİLMESİ Türk Adli Yargı (Hukuk Yargısı ve Ceza Yargısı) ve İdari Yargı sistemlerinde Bilirkişilerin Belirlenmesi ve Görevlendirilmesi hakkında

Detaylı

VETERİNER HEKİMLİĞİ MESLEĞİNİN İCRASINA, TÜRK VETERİNER HEKİMLERİ BİRLİĞİ İLE ODALARININ TEŞEKKÜL TARZINA VE GÖRECEĞİ

VETERİNER HEKİMLİĞİ MESLEĞİNİN İCRASINA, TÜRK VETERİNER HEKİMLERİ BİRLİĞİ İLE ODALARININ TEŞEKKÜL TARZINA VE GÖRECEĞİ VETERİNER HEKİMLİĞİ MESLEĞİNİN İCRASINA, TÜRK VETERİNER HEKİMLERİ BİRLİĞİ İLE ODALARININ TEŞEKKÜL TARZINA VE GÖRECEĞİ İŞLERE DAİR KANUN Kanun Numarası : 6343 Kabul Tarihi : 9/3/1954 Yayımlandığı RG Tarih:

Detaylı

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLACAK ADAYLARDA ARANAN ÖN ŞARTLAR

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLACAK ADAYLARDA ARANAN ÖN ŞARTLAR ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLACAK ADAYLARDA ARANAN ÖN ŞARTLAR SİLAHSIZ ADAYLAR İÇİN; 1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 2. En az sekiz yıllık ilköğretim veya ortaokul mezunu olmak. 3. Kursa müracaatında

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALINACAK (SÖZLEŞMELİ) PİLOT İLANI (2015 2. DÖNEM)

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALINACAK (SÖZLEŞMELİ) PİLOT İLANI (2015 2. DÖNEM) T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALINACAK (SÖZLEŞMELİ) PİLOT İLANI (2015 2. DÖNEM) 1. GENEL HUSUSLAR a) Emniyet Teşkilatında Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli

Detaylı

SEGEM VE TOBB. Sigortacılık Eğitim Merkezi (SEGEM) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)

SEGEM VE TOBB. Sigortacılık Eğitim Merkezi (SEGEM) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) SEGEM VE TOBB Sigortacılık Eğitim Merkezi (SEGEM) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigortacılık Eğitim Merkezi (SEGEM) Görevleri Sigortacılık alanındaki eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesine yönelik

Detaylı

KIRKLARELİ İLİ LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İTFAİYE ERİ ALIM İLANI

KIRKLARELİ İLİ LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İTFAİYE ERİ ALIM İLANI KIRKLARELİ İLİ LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İTFAİYE ERİ ALIM İLANI Lüleburgaz Belediyesi'ne 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine

Detaylı

TÜRK TELEKOM BİRİKTİRME VE YARDIM SANDIĞI SEÇİM VE GENEL KURUL TOPLANTI YÖNETMELİĞİ

TÜRK TELEKOM BİRİKTİRME VE YARDIM SANDIĞI  SEÇİM VE GENEL KURUL TOPLANTI YÖNETMELİĞİ TÜRK TELEKOM BİRİKTİRME VE YARDIM SANDIĞI www.turktelekombys.com.tr SEÇİM VE GENEL KURUL TOPLANTI YÖNETMELİĞİ Mayıs 2017 SEÇİM VE GENEL KURUL TOPLANTI YÖNETMELİĞİ Yönetmeliğin Konusu Madde 1- Türk Telekom

Detaylı

MSB PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI Yayınlanma Tarihi: İşveren Statüsü. İş Tanımı

MSB PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI Yayınlanma Tarihi: İşveren Statüsü. İş Tanımı Profil statüsü aktif olmayanlar iş başvurusunda bulunamazlar. Görüntülenme Sayısı 326 Çalışma Şekli Kamu Pozisyon 1 TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE: KPSS ŞARTI ARANMAMAKTADIR. 1. 2527 sayılı Türk

Detaylı

ISPARTA İLİ KEÇİBORLU İLÇESİ SENİR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

ISPARTA İLİ KEÇİBORLU İLÇESİ SENİR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI ISPARTA İLİ KEÇİBORLU İLÇESİ SENİR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Isparta İli Keçiborlu İlçesi Senir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak

Detaylı

SİGORTA ACENTELERİ SEKTÖR MECLİSİ İLE SİGORTA ACENTELERİ İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİNE DAİR USÛL VE ESASLAR

SİGORTA ACENTELERİ SEKTÖR MECLİSİ İLE SİGORTA ACENTELERİ İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİNE DAİR USÛL VE ESASLAR SİGORTA ACENTELERİ SEKTÖR MECLİSİ İLE SİGORTA ACENTELERİ İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİNE DAİR USÛL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Esasların amacı, Sigorta Acenteleri

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALINACAK AVUKAT (KADROLU) İLANI (2015 7. DÖNEM)

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALINACAK AVUKAT (KADROLU) İLANI (2015 7. DÖNEM) 1. GENEL HUSUSLAR T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALINACAK AVUKAT (KADROLU) İLANI (2015 7. DÖNEM) a) Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliği

Detaylı

Madde 9 Odanın organları şunlardır: a) Oda Genel Kurulu, b) Oda Yönetim Kurulu, c) Oda Onur Kurulu, ç) Oda Denetleme Kurulu, d) Oda Danışma Meclisi.

Madde 9 Odanın organları şunlardır: a) Oda Genel Kurulu, b) Oda Yönetim Kurulu, c) Oda Onur Kurulu, ç) Oda Denetleme Kurulu, d) Oda Danışma Meclisi. MEVCUT MADDE ÖNERİLEN GEREKÇE Madde 9 Odanın organları şunlardır: a) Oda Genel Kurulu, b) Oda Yönetim Kurulu, c) Oda Onur Kurulu, ç) Oda Denetleme Kurulu, d) Oda Danışma Kurulu. Madde 15 Genel Kurul görüşmeleri

Detaylı