DCN Kablosuz Kongre Sistemi Toplantı yapılan her yerde...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DCN Kablosuz Kongre Sistemi Toplantı yapılan her yerde..."

Transkript

1 DCN Kablosuz Kongre Sistemi Toplantı yapılan her yerde...

2 2 DCN Kablosuz Kongre Sistemi Kablosuz Kongre Sistemi kolaylık ve esneklikte son nokta Modern, gelecek teknolojisiyle uyumlu çözüm Mekanı hiç etkilemeyen kolay kurulum Herhangi bir yerde konferans düzenlenmesini kolaylaştırır Güvenli iletişim için şifreleme 10 tercüme kanalı artı bir konuşmacı kanalı desteği Delege kimlik tanımlama için PIN kodlu giriş Hızlı tartışmalar için ses modu Ödüllü tasarım Hızlı kurulum Bosch tarafından piyasadaki en esnek kongre sistemi olmak üzere tasarlanan DCN Kablosuz Kongre Sistemi, çok kullanıcılı salonlar ve tarihi binalar gibi zorlu ortamlara yönelik kusursuz çözümler sunar. Kablosuz sistem, çok amaçlı salonların sahiplerine, müşterilerine daha iyi ve daha etkili bir hizmet sunma imkanı tanır. Kurulum veya sökme için gereken minimum süre ile, sırasıyla birden fazla etkinlik gerçekleştirilerek alanın daha iyi ve daha etkili kullanımı sağlanabilir. Mekanı hiç etkilemez Eski binalarda avantajlar daha da belirgindir. Bu kongre sistemi eski salonlara entegrasyonu hemen hemen hiçbir şekilde etkilemeden kolayca kurulabilir, tekrar düzenlenebilir ve kullanılabilir. Bundan sonra antika malzemelere zarar verme veya salonların estetik görünümünü bozma endişesi duymanıza gerek yok. Kablo döşenmesi veya delik açılması gerekmez. Sistemin tamamı, katılımcıların etkinliğe odaklanabilmelerini sağlamak üzere güzel ve pratik bir biçimde tasarlanmıştır.

3 DCN Kablosuz Kongre Sistemi 3 Bosch DCN Kablosuz Kongre Sistemi, kuruluşlara olağanüstü işlevsellik ve özgürlük sunar. Küçük ve büyük salonlarda düzenlenen konferanslar ve seminerler kolayca ve esnek bir biçimde gerçekleştirilebilir.

4 4 DCN Kablosuz Kongre Sistemi Güzel tasarımı kullanıcıyı ön planda tutar Kolayca uyarlanabilir DCN Kablosuz Kongre Sistemi, sistem operatörü, başkan veya katılımcı tüm kullanıcılar için kolaylık sağlayacak şekilde, akıllı bir biçimde tasarlanmıştır. Kongre ünitelerinin kullanılması rahat ve sezgiseldir. Sistem, zamandan bağımsız ve şık bir görünüm sağlayacak şekilde yüksek kaliteli kaplama malzemeleri ile üretilmiştir. Tasarımı, değiştirilebilir koruma parçaları (kömür siyahı, mat veya parlak metal ve gümüş) içerir, dolayısıyla her bir kongre ünitesini ortamına uyacak şekilde değiştirebilirsiniz. Tek erişim noktası Ödüllü Kablosuz Erişim Noktası (WAP), en az 30 m (100 ft) menzilde kesintisiz güçlü bir bağlantı sağlar. İdeal kapsama alanı için WAP merkezi olarak konumlandırılabilir veya odadaki en uygun konuma kolayca taşınabilir. Güvenlik Sistem, 128 bit AES (Gelişmiş Şifreleme Standardı) Rijndael algoritması ile güvenli kablosuz iletişim sağlar. Sistem, cep telefonlarından ve Bluetooth veya mikrodalga sinyalleri kullanan diğer ekipmanlardan kaynaklanan parazitlere karşı da korumalıdır. Kesintisiz hizmet Pil işlevselliği kolaylık ve etkinlik dikkate alınarak tasarlanmıştır. Sistem yüksek kapasiteli ve kolayca çıkarılabilen şarj edilebilir pil paketlerine sahip olup, güç tüketimini dinamik olarak gösterir. Uzun aralar sırasında pilleri korumak için, her ünitede patent almayı bekleyen bir uyku modu özelliği mevcuttur. Bundan sonra konferanslar pil bitmesi nedeniyle kesintiye uğramayacak. Salon sahipleri İkili Kongre Ünitelerini kullanarak mikrofon ünitesi sayısından tasarruf edebilir. Aynı anda 2 delege tarafından kullanılan ünitede iki adet konuşma düğmesi ve kişisel ses denetimlerine sahip ayrı kulaklık bağlantıları bulunur.

5 DCN Kablosuz Kongre Sistemi 5 Yüksek kapasiteli şarj edilebilir pil paketlerinin çıkarılması kolaydır ve pil yönetimini oldukça kolay ve esnek bir hale getirir. Bosch tarafından özel olarak geliştirilen tak-çıkar mikrofonlar, mükemmel konuşma anlaşılırlığı sunar. Kompakt masa üstü kablosuz kongre ünitesi. Basit konuşma işlevlerinden kanal seçici ve beş oylama düğmesine sahip genişletilmiş ürün çeşitliliği sunar. Kablosuz Erişim Noktası sektör genelinde takdir kazanmış ve if jürisi tarafından tasarım mükemmelliği nedeniyle prestijli bir ödüle layık görülmüştür.

6 6 DCN Kablosuz Kongre Sistemi Gelişmiş özellikler için kontrol yazılımı İşlevsellik yeni ufuklara taşınıyor DCN Kablosuz Sistemi gelişmiş mikrofon, oylama ve tercüme işlevleriyle toplantı verimliliğini artırır. Ek uygulama yazılımıyla bu işlevsellik ve toplantınızın verimi yeni ufuklara taşınır. Örneğin, sistem yapılandırması, sinoptik kontrol, gelişmiş oylama yönetimi, delege veritabanı, yoklama ve erişim kontrolü ve Toplantı Kayıt Cihazı uygulaması kullanılırken dijital ses kaydı seçenekleri mevcuttur. Güçlü Konferans Yazılımı Paketi Bosch tarafından geliştirilen DCN Konferans Yazılımı Paketi, müşterilere kontrol ve kişiselleştirme için çeşitli olanaklar sunar. Operatör, konfigürasyon uygulaması ile başlayarak, her toplantı için tüm gereksinimleri ve gerekli yetkileri kolayca ayarlayabilir. Bunlar arasında sinoptik düzen, delegeler, tercümanlar, gündem, konuşmacı listesi, oylama oturumları ve diğer bileşenler yer alır. Paket, gelişmiş kayıt özellikleri için XML akışları ve üçüncü parti uygulamalarıyla arayüz sağlama için API işlevi gibi bir dizi gelişmiş veri seçeneği içermektedir. Paketin tamamı önemli ölçüde ergonomiktir ve standart dokunmatik ekran monitörler için optimize edilmiş operatör uygulaması, gerçek zamanlı sistem yönetimini mümkün olduğunca sezgisel hale getirir. İçeriksel yardım dosyaları anında destek sağlar ve yazılım tasarımı, renk körü kullanıcıları bile hesaba katar. Sezgisel bir tasarımda akıllı kontrol Bosch tarafından küçük salonlar için tasarlanan Sinoptik Mikrofon ve Oylama Yazılımı, yüksek düzeyde sezgisel grafiksel kullanıcı arayüzüne sahip, bağımsız bir yazılım uygulamasıdır. Tüm işlevler tek bir pencereden kontrol edilir, dokunmatik ekran etkileşimi desteği verilir ve çoğu önemli dilde ekran yardımı mevcuttur. Yazılım otomatik koltuk tahsisi, sinoptik mikrofon izleme ve kontrolü ve oylama yönetiminin yanı sıra görüntüleme amacıyla gerçek zamanlı oylama sonuçlarının Microsoft PowerPoint 1 'e gönderilmesi dahil çok çeşitli kolaylaştırıcı özellikleri destekler. DCN Konferans Yazılım Paketi üstün ergonomik yapısı ve standart dokunmatik ekranlı monitörler için optimize edilmiş özellikleriyle sezgisel ve kolay kullanım sağlar. 1 PowerPoint, Microsoft Corp.'un tescilli ticari markasıdır.

7 DCN Kablosuz Kongre Sistemi 7

8 8 DCN Kablosuz Kongre Sistemi Hemen konuşmaya başlayın Her Konuma Uygundur 20 khz'ye kadar mükemmel ses ve konuşma kalitesi sağlayan DCN Kablosuz Kongre Sistemi sayesinde katılımcılar kolayca konuşabilir ve dinleyebilir. Bosch, kolay kullanımlı ve farklı durumlar ve gereksinimlere uygun bir sistem tasarlamak konusunda önemli mesafe kaydetmiştir. Temel kongre ünitesi delegelerin konuşmasını ve dinlemesini sağlarken uygun maliyetli ikili kongre ünitesi aynı anda iki delegeye hizmet verir. Sistemde delegelerin mikrofon açık/kapalı düğmesini kullanmasını gerektirmeyen ve daha hızlı tartışmalara olanak sağlayan bir 'ses modu' da bulunur. Üniteye kolaylıkla eklenebilen başkan işlevselliği, başkanın tek bir düğmeye dokunarak delegeleri kontrol edebilmesini sağlar. Ödüllü bir Kablosuz Erişim Noktasına (WAP) sahip olan kongre sistemi entegrasyonda ortamı hemen hemen hiçbir şekilde etkilemeden kolayca kurulabilir, tekrar düzenlenebilir ve kullanılabilir. Salon büyük ya da küçük, çok kullanımlı ya da eski olabilir; Bosch DCN Kablosuz Kongre Sistemi organizasyonlar için eşsiz işlevsellik ve esneklik sağlar. Kurulum veya sökme için gereken minimum süre ile, sırasıyla birden fazla etkinlik gerçekleştirilerek alanın daha iyi ve daha etkili kullanılması sağlanabilir

9 DCN Kablosuz Kongre Sistemi Kablosuz kongre ünitesi 2 Kablosuz ikili kongre ünitesi 3 Merkezi kontrol ünitesi 4 Kablosuz erişim noktası 5 Pil paketi şarj cihazı 6 DCN kontrol yazılımı

10 1 0 DCN Kablosuz Kongre Sistemi Her zaman doğru çözüm Tam donanımlı sistem Oylama Seçme ve oylamanın önemli olduğu etkileşimli durumlarda, DCN Kablosuz Kongre Sisteminde oylama işlevselliğine sahip kongre üniteleri kullanılabilir. Operatör, oylamayı kişisel bir bilgisayardaki DCN kontrol yazılımı ya da dokunmatik ekran üzerinden başlatabilir, durdurabilir ve askıya alabilir. Oylama sonuçları çeşitli ekranlar üzerinde özet olarak görüntülenebilir veya gerektiğinde kaydedilebilir. DCN kontrol yazılımı toplam sonucun görüntülendiği gizli oylamaları mümkün kılmaktadır. Concentus başkan ünitesi kullanılarak oylama başlatılabilir, durdurulabilir ve askıya alınabilirken, oylama işlemi ve sonuçlar ünitenin grafiksel LCD panelinde gösterilir. 4 6 Tercüme 10 dil kapasitesi sayesinde sistem, delegelerin toplantıyı kendi dillerinde izleyebileceği şekilde tasarlanmıştır. Bu nedenle belirli DCN Kablosuz Kongre ünitelerinde kanal seçici ve kulaklık girişi bulunmaktadır. Bu özelliği onu kabloların son derece rahatsız edici olduğu uluslararası yemek toplantıları için ideal kılmaktadır. 2 Otomatik Kamera Kontrolü Sistem, konuşmacıyı ana salondaki, tercüman kabinlerindeki veya gereken herhangi bir yerdeki monitörlerde ve projeksiyon ekranlarında otomatik olarak gösterebilir. Kamera kontrolü otomatiktir, bu nedenle tam zamanlı operatör gerekmez. Bu özellik, sistemi Video Konferans için son derece uygun hale getirir ve ortam için faydalıdır. Bu uygulama için Bosch AutoDome 2 kameraları idealdir. Kontrol yazılımı operatörlere toplantıların yüksek düzeyde verimliliğini sağlamak üzere birçok araç, uyarı ve fikir sunar. Bunun bir örneği pil ve sinyal durumlarını görebilme imkanıdır. 2 Autodome, Bosch Sicherheitssysteme GmbH'nin tescilli ticari markasıdır.

11 DCN Kablosuz Kongre Sistemi Oylama özellikli kablosuz kongre ünitesi 2 Merkezi kontrol ünitesi 3 Kablosuz erişim noktası 4 Pil paketi şarj cihazı 5 Modüler AutoDome 2 6 DCN kontrol yazılımı 7 DCN tercüman masası * * Resimde gösterilen tercüman kabinleri yalnızca örnek amaçlıdır ve gerçek bir durumu temsil etmez. Ses yalıtımı ve tercüman kabinlerinin diğer genel özelliklerine ilişkin gereksinimler ISO (Uluslararası Standartlar Örgütü) tarafından şu belgelerde belirtilmektedir: ISO Simultane tercüme için sabit kabinler ISO Simultane tercüme için taşınabilir kabinler

12 1 2 DCN Kablosuz Kongre Sistemi Güçlü kombinasyonlar oluşturur Kablolu ve Kablosuz Kolay Sistem Genişletilebilirliği DCN Kablosuz, kablosuz bir kongre sistemi olmasının yanı sıra neredeyse her kablolu DCN Next Generation Sisteme fazladan kapasite eklemenin hızlı ve verimli bir yoludur. Aynı kontrol ünitesi ve kontrol yazılımını kullandığından kablolu ve kablosuz üniteler birlikte kullanılabilir. 9 Ayrıca, 31 dil artı bir konuşmacı için kablosuz dil yayımı sağlamak amacıyla Integrus Dil Dağıtım sistemi kolayca eklenebilir. Tüm bu esneklik, DCN Kablosuzu ideal ve geleceğe hazır bir çözüm haline getirmektedir; gereksinimleriniz ne yönde değişirse değişsin, DCN sistemleri tam olarak yanıt verir DCN Kablosuz, Integrus Dil Dağıtım Sistemi ile kolayca entegre edilebilir. Integrus kristal netliğinde ses kalitesi sunan ve delegelere tercüme kanallarını dinlerken tam hareket özgürlüğü sunan dünyanın ilk dijital kızılötesi dil dağıtım sistemidir.

13 DCN Kablosuz Kongre Sistemi Concentus delege üniteleri 2 Concentus başkan ünitesi 3 Kongre üniteleri 4 Kablosuz tartışma üniteleri 5 Kablosuz erişim noktası 6 Pil paketi şarj cihazları 7 DCN tercüman masası * 8 Integrus alıcılar 9 Integrus yayıcı 10 Merkezi kontrol ünitesi 11 Integrus verici 12 DCN kontrol yazılımı * Resimde gösterilen tercüman kabinleri yalnızca örnek amaçlıdır ve gerçek bir durumu temsil etmez. Ses yalıtımı ve tercüman kabinlerinin diğer genel özelliklerine ilişkin gereksinimler ISO (Uluslararası Standartlar Örgütü) tarafından şu belgelerde belirtilmektedir: ISO Simultane tercüme için sabit kabinler ISO Simultane tercüme için taşınabilir kabinler

14 1 4 DCN Kablosuz Kongre Sistemi

15 DCN Kablosuz Kongre Sistemi 1 5 Tek bir sistemde birden fazla ürün Hangi delege ünitesini seçerseniz seçin, size küçük ve doğrudan tartışmalar ya da büyük çok dilli uluslararası toplantılar dahil tüm toplantılarınızın verimlilik ve üretkenliğini en üst düzeye çıkarmanız için tasarlanan birden fazla özellik sunulur. Kablosuz Kongre Üniteleri Basit konuşma işlevlerinden kanal seçici ve 5 oylama düğmesine sahip genişletilmiş ürün çeşitliliği Delege veya başkan tarafından kullanılabilir Değiştirilmesi veya şarj edilmesi son derece kolay pil takımı Gelişmiş güç tasarrufu teknikleri Elektromanyetik parazitlere dayanıklı Menzil dışında otomatik kapanma Daha az mikrofon ünitesi kullanımı için ikili delege sürümleri Yoklama kaydı ve erişim kontrolü için PIN tanıma Merkezi Kontrol Ünitesi Hem kablosuz hem de kablolu üniteler için Kontrol Ünitesi Kablolu konferans üniteleri (245 adede kadar) ve kablosuz kongre üniteleri (245 adede kadar) içeren her türlü karışım için kontrol Hızlı tartışmalar için ses modu Bilgisayar için Ethernet bağlantısı ve dokunmatik ekran kontrolü Otomatik Kamera Kontrolü için ek seri bağlantı noktası Gelişmiş ses yönlendirme için ses bağlantıları Kablosuz Erişim Noktası Güvenli kablosuz iletişim için 128 bit AES Rijndael şifreleme if tasarım ödülü Tavan, duvar veya zemin standlarına monte edilebilir Kolay bağlantı için optik ağ arayüzü En az 30 m (100 ft.) tipik menzil Kontrol Yazılımı İki sürümü mevcuttur: basit ve gelişmiş konferans yönetimi Kolay, sezgisel arayüzler Dokunmatik ekran kontrolü için optimize edilmiştir Sinoptik mikrofon kontrolü, oylama ve delege veritabanı gibi gerekli tüm işlevler Gerçek zamanlı oylama sonuçları büyük ekranlara görüntülenebilir Birçok dilde ekran üzeri yardım Çıkarılabilir Pil Paketi ve Şarj Cihazı Şarjdan etkilenmeyen uzun kullanım ömrü Tam şarj ile 20 saat normal kullanım Sadece üç saatte tam şarj Dahili mikroişlemci ile şarj döngüsü 5 adete kadar pil takımını aynı anda şarj etme

16 Yaratıcılık ve Kalite Geleneği Bosch markası, 100 yıldan uzun bir süredir dünyanın her yerinde kalite ve güven ile birlikte anılıyor. Dünya çapında bir marka olan Bosch, yüksek hizmet ve destek anlayışıyla yenilikçi teknolojiler sunmaktadır. Bosch Güvenlik Sistemleri tüm dünyada kamusal, kurumsal ve konut ihtiyaçlarına yönelik elektronik güvenlik sistemleri ile genel seslendirme ve kongre-konferans çözümleri sunmaktadır. Bosch Güvenlik Sistemleri Daha fazla bilgi için lütfen adresini ziyaret ediniz veya adresine mail atınız. Bosch Security Systems, 2011 Hollanda'da basılmıştır Değişiklik yapma hakkı saklıdır CO-EH-tr-01_F01U517294_04

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü 2 Modüler Tavan Hoparlörü Kullanıcıyı düşünerek tasarlanmıştır Neredeyse tüm tavan koşulları için mükemmel Yenilikçi modüler mimari Kolay kurulum

Detaylı

Aksesuar kataloğu HP İş Aksesuarları

Aksesuar kataloğu HP İş Aksesuarları Aksesuar kataloğu HP İş Aksesuarları İçindekiler 4 Taşıma çantaları ve kılıflar 8 Fareler 11 Klavyeler 14 Ses ve görüntü aksesuarları 16 Güç adaptörleri ve bataryalar 22 ElitePad aksesuarları 27 Yerleştirme

Detaylı

Orta yük taşıma. KUKA robotları

Orta yük taşıma. KUKA robotları Orta yük taşıma kapasiteleri için KUKA robotları KUKA GÜÇLÜ ORTAĞINIZ. Kalite "made in Germany", yaratıcılık ve en üst düzeyde müşteri odaklı çalışma: Bu ilkelere dayanarak KUKA onlarca yıldır üstün teknolojiler

Detaylı

Çalışma Alanı Bileşenleri Besleme Üniteleri İçin

Çalışma Alanı Bileşenleri Besleme Üniteleri İçin D-26615-2009 D-27753-2009 D-26530-2009 Çalışma Alanı Bileşenleri Besleme Üniteleri İçin 02 ÇALIŞMA ALANI BİLEŞENLERİ ÇALIŞMA ALANI BİLEŞENLERİ 03 Çalışma Alanı Bileşenleri* Göz alıcı şekilde tasarlanan

Detaylı

Yüksek yük taşıma kapasiteli KUKA robotları

Yüksek yük taşıma kapasiteli KUKA robotları Yüksek yük taşıma kapasiteli KUKA robotları KUKA GÜÇLÜ ORTAĞINIZ. Kalite "made in Germany", yaratıcılık ve en üst düzeyde müşteri odaklı çalışma: Bu ilkelere dayanarak KUKA onlarca yıldır üstün teknolojiler

Detaylı

Liebert NXL KGK400 kva - 800 kva

Liebert NXL KGK400 kva - 800 kva AC Power for Business-Critical Continuity Liebert NXL KGK400 kva - 800 kva Orta ve Büyük Ölçekli Veri Merkezleri İçin Kurumsal Ölçekte KGK Koruması Emerson şirketinin bir bölümü olan Emerson Network Power

Detaylı

Bir Daha Kesinti Yaşamayın.

Bir Daha Kesinti Yaşamayın. Bir Daha Kesinti Yaşamayın. Multichannel VPN Router Multichannel VPN Hub Her tür bağlantıya uygun Altı adetten fazla WAN bağlantısını tam olarak birleştirme Modüler tasarım sayesinde esneklik Farklı erişim

Detaylı

MC9190-G. Dayanıklı 802.11a/b/g tabanca TİPİ MOBİL TERMİNAL

MC9190-G. Dayanıklı 802.11a/b/g tabanca TİPİ MOBİL TERMİNAL ÜRÜN ÖZELLİK SAYFASI Motorola Dayanıklı 802.11a/b/g tabanca TİPİ MOBİL TERMİNAL En ÇETİN koşullarda BİLE VERİMLİLİĞİ ve doğruluğu artırın En çetin koşullarda barkod taramanız ve veri toplamanız gerektiğinde,

Detaylı

GETINGE wd46 Turbo çok daha hizli bir yikayici dezenfektör

GETINGE wd46 Turbo çok daha hizli bir yikayici dezenfektör GETINGE wd46 turbo çok daha hızlı bir yıkayıcı dezenfektör 2 Getinge WD46 Turbo Getinge WD46 Turbo 3 daha aziyla daha fazlasini yapmaniz için Kaynaklar sınırlı ve sağlık tesislerindeki verimlilik talepleri

Detaylı

Xerox ConnectKey Bugünün talepleri ve geleceğin görevleri için doğru teknoloji.

Xerox ConnectKey Bugünün talepleri ve geleceğin görevleri için doğru teknoloji. Xerox ConnectKey Xerox ConnectKey Bugünün talepleri ve geleceğin görevleri için doğru teknoloji. En acil sorunlarınızı düzeltmeyi vaat eden sayısız çözüm karşısında şaşkına dönmek işten değil. Çalışanlarınız

Detaylı

Liebert APS 5-20 kva. Mevcut ve Gelecekteki Yük Talepleri için Modüler Güç Koruma

Liebert APS 5-20 kva. Mevcut ve Gelecekteki Yük Talepleri için Modüler Güç Koruma Liebert APS 5-20 kva Mevcut ve Gelecekteki Yük Talepleri için Modüler Güç Koruma Emerson şirketinin bir bölümü olan Emerson Network Power müşterilerin yararına yenilikçi çözümler sunmak için teknoloji

Detaylı

İLK VE TEK BİRLEŞİK İÇERİK GÜVENLİĞİ ÇÖZÜMÜ

İLK VE TEK BİRLEŞİK İÇERİK GÜVENLİĞİ ÇÖZÜMÜ İLK VE TEK BİRLEŞİK İÇERİK GÜVENLİĞİ ÇÖZÜMÜ Websense TrITon İLK VE TEK BİRLEŞİK İÇERİK GÜVENLİĞİ ÇÖZÜMÜ Şimdi yeni bir çözüm zamanı. Bilgi ve içerik her kuruluşun can damarıdır. Üretim, tüketim ve iletişim

Detaylı

Bö lü m 1: Bilgi Teknölöjilerinde Temel Kavramlar

Bö lü m 1: Bilgi Teknölöjilerinde Temel Kavramlar Bö lü m 1: Bilgi Teknölöjilerinde Temel Kavramlar Hazırlayan: Levent Emmüngil & Orçün Madran Güncelleme: Halil Ersoy (Eylül 2013) Bü könü bittiğinde; Bilgisayarın mimarisi hakkında bilgi edinebilecek Bilgisayarın

Detaylı

AC Power for Business-Critical Continuity. Liebert. NX 30-60 kw

AC Power for Business-Critical Continuity. Liebert. NX 30-60 kw AC Power for Business-Critical Continuity Liebert NX 30-60 kw Emerson şirketinin bir bölümü olan Emerson Network Power müşterilerin yararına yenilikçi çözümler sunmak için teknoloji ile tasarımı birleştiren

Detaylı

Printed in Korea Code No.:GH68-10783A Turkish. 11/2006. Rev. 1.0. World Wide Web http://www.samsungmobile.com

Printed in Korea Code No.:GH68-10783A Turkish. 11/2006. Rev. 1.0. World Wide Web http://www.samsungmobile.com * Yüklenen yazılıma veya servis sağlayıcısına veya ülkenize bağlı olarak bu kılavuzdaki bazı açıklamalar telefonunuza uymayabilir. * Ülkenize bağlı olarak telefonunuz ve aksesuarlarınız bu kılavuzdaki

Detaylı

Orta Gerilim AC Sürücüleri Seçim Kılavuzu. PowerFlex 7000 Direct-to-Drive Teknolojisi Hava soğutmalı Sıvı soğutmalı

Orta Gerilim AC Sürücüleri Seçim Kılavuzu. PowerFlex 7000 Direct-to-Drive Teknolojisi Hava soğutmalı Sıvı soğutmalı Orta Gerilim AC Sürücüleri Seçim Kılavuzu PowerFlex 7000 Direct-to-Drive Teknolojisi Hava soğutmalı Sıvı soğutmalı POWERFLEX 7000 ORTA GERILIM AC SÜRÜCÜLERI 200 bg'den 34.000 bg'ye (150 kw'den 25.400 kw'ye)

Detaylı

Viega bağlantı sistemleri. Daima doğru bağlantı.

Viega bağlantı sistemleri. Daima doğru bağlantı. Viega bağlantı sistemleri Daima doğru bağlantı. 2 Viega. Çok daha iyi bir fikir! Bazı şeyler vardır ki, hiç geçmişte kalmazlar. Aradan 110 yıl geçse bile. Viega da inovasyon ve girişimcilik ruhu gecmiştekinden

Detaylı

Lojistik 2015 Depo lojistiğinde tüm ihtiyaçlarınıza komple çözümler sunuyoruz

Lojistik 2015 Depo lojistiğinde tüm ihtiyaçlarınıza komple çözümler sunuyoruz Lojistik 2015 Depo lojistiğinde tüm ihtiyaçlarınıza komple çözümler sunuyoruz Jungheinrich e hoş geldiniz Ankara Jungheinrich firması malzeme taşıma ekipmanları, depolama ve malzeme akış teknolojisi alanlarında

Detaylı

Gülçin KOÇ (Alçak Gerilim Ürünleri Devre Kesiciler ve Yük Ayırıcılar Ürün Müdürü)

Gülçin KOÇ (Alçak Gerilim Ürünleri Devre Kesiciler ve Yük Ayırıcılar Ürün Müdürü) ABB - Gülçin KOÇ (Alçak Gerilim Ürünleri Devre Kesiciler ve Yük Ayırıcılar Ürün Müdürü) A.G.-O.G. ŞALT TANITICI REKLAM AKILLI YÜK YÖNETİMİ YÜKLERİ OPTİMİZE EDEREK ENERJİ KESİNTİLERİNİ AZALTAN YENİ DEVRE

Detaylı

Çok İşlevli Yazıcı Kullanıcı Kılavuzu

Çok İşlevli Yazıcı Kullanıcı Kılavuzu CLX-3170 Series Çok İşlevli Yazıcı Kullanıcı Kılavuzu olasılıkları hayal edin Samsung ürünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. Tam bir hizmet almak için, lütfen ürününüzü www.samsung.com/global/register

Detaylı

Printed in Korea Code No.:GH68-11326A Turkish. 08/2006. Rev. 1.0. World Wide Web http://www.samsungmobile.com

Printed in Korea Code No.:GH68-11326A Turkish. 08/2006. Rev. 1.0. World Wide Web http://www.samsungmobile.com * Yüklenen yazılıma veya servis sağlayıcısına veya ülkenize bağlı olarak bu kılavuzdaki bazı açıklamalar telefonunuza uymayabilir. * Ülkenize bağlı olarak telefonunuz ve aksesuarlarınız bu kılavuzdaki

Detaylı

ABBYY FineReader 10 Kullanıcı Kılavuzu

ABBYY FineReader 10 Kullanıcı Kılavuzu ABBYY FineReader 10 Kullanıcı Kılavuzu 2009 ABBYY. Tüm hakları saklıdır. Bu belgedeki bilgiler haber verilmeksizin değiştirilebilir ve ABBYY Software House kendi adına hiçbir taahhüt taşımamaktadır. Bu

Detaylı

Bu kılavuzdaki bazı içerikler, yazılıma veya servis sağlayıcınıza bağlı olarak, telefonunuzdan farklı olabilir.

Bu kılavuzdaki bazı içerikler, yazılıma veya servis sağlayıcınıza bağlı olarak, telefonunuzdan farklı olabilir. Bu kılavuzdaki bazı içerikler, yazılıma veya servis sağlayıcınıza bağlı olarak, telefonunuzdan farklı olabilir. - İnternet: http://www.samsung.com/tr - Faks: + 90 212 211 48 51 - Adres Samsung Electronics

Detaylı

Genel Katalog Ocak 2014. System pro E comfort MISTRAL Kendi şaheserinizi yaratın

Genel Katalog Ocak 2014. System pro E comfort MISTRAL Kendi şaheserinizi yaratın Genel Katalog Ocak 2014 System pro E comfort MISTRAL Kendi şaheserinizi yaratın İçindekiler Giriş System pro E comfort MISTRAL 2 System pro E comfort MISTRAL41F Giriş: System pro E comfort MISTRAL41F

Detaylı

Trimble saha konumlama sistemleri İlİr ola hassas ven kullanimi

Trimble saha konumlama sistemleri İlİr ola hassas ven kullanimi TrImble Saha Konumlama Sİstemlerİ HASSAS GÜVENİLİR KULLANIMI KOLAY daha fazla işe daha fazla çözüm Hakediş Sorumluları Teklif Hazırlama Ekibi Topoğraf Veri İdarecisi Saha Mühendisi/Ölçüm elemanı Saha Formeni/Supervizör

Detaylı

Bölümün Amacı: Bu bölümde işletim sistemleriyle ilgili teorik konular verilerek, güncel işletim sistemleri tanıtılmıştır.

Bölümün Amacı: Bu bölümde işletim sistemleriyle ilgili teorik konular verilerek, güncel işletim sistemleri tanıtılmıştır. GİRİŞ Bölümün Amacı: Bu bölümde işletim sistemleriyle ilgili teorik konular verilerek, güncel işletim sistemleri tanıtılmıştır. Neler Öğreneceksiniz: Bu bölümü bitiren kişi: 1.İşletim sistemleriyle ilgili

Detaylı

PowerFlex Orta Gerilim AC Motor Sürücüler Seçim Kılavuzu. Güçlü Performans. Esnek Kontrol.

PowerFlex Orta Gerilim AC Motor Sürücüler Seçim Kılavuzu. Güçlü Performans. Esnek Kontrol. PowerFlex Orta Gerilim AC Motor Sürücüler Seçim Kılavuzu Güçlü Performans. Esnek Kontrol. PowerFlex Orta Gerilim AC Motor Sürücüler Seçim Kılavuzu Orta Gerilim PowerFlex AC Motor Sürücüleri Ailesi ile

Detaylı

TEMEL BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI

TEMEL BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI EDİTÖR: YRD. DOÇ.DR. HASAN H. BALIK TEMEL BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI Ahmet TEKİN Ayhan AKBAL Bahadır SEVİNÇ Fatih ERTAM Harun H. TUZSUZOĞLU İhsan SERHATLIOĞLU Kemal BALIKÇI M. Fatih TALU Musa ÇIBUK

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ YÖNETİMİ VE DENETİM İLKELERİ

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ YÖNETİMİ VE DENETİM İLKELERİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ YÖNETİMİ VE DENETİM İLKELERİ Ahmet TOPKAYA Sayıştay Başdenetçisi Sanayi toplumundan bilgi toplumuna geçiş ile rekabet üstünlüğü yaratmada bilgi ve teknolojinin rolünün artmış olmasından

Detaylı

HER KAZANANIN ARKASINDA BIR EKİP VARDIR. Başarıyı hızlandırın.

HER KAZANANIN ARKASINDA BIR EKİP VARDIR. Başarıyı hızlandırın. HER KAZANANIN ARKASINDA BIR EKİP VARDIR. Başarıyı hızlandırın. Biz sizin için buradayız. MICROSOFT EKİBİNİZ. Microsoft Dynamics ve Kurumsal Geliştirme Planını seçmekle çok iyi bir iş yaptınız. Bundan sonra,

Detaylı