e KATALOG

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "www.e-aritma.com e KATALOG"

Transkript

1 e KATALOG

2 Güney Kimya olarak; 1999 yılından bu yana su arıtma konusunda gerekli deneyim, bilgi birikimi kazanmış ve bunları müşterilerimizle paylaşmış olmamızın mutluluğunu yaşıyoruz. Yıllardır kaliteden ödün vermeden, sunmuş olduğumuz ürünler, müşteriye özel ürettiğimiz sistemler ile bu alanda en üst sıralara çıkmayı hedefledik. Teknolojinin gelişmesine paralel olarak, Su arıtma sistemlerinde yapmış olduğumuz Ar-Ge çalışmaları, ürün yelpazemizde, alanında en iyi sonuçları veren sistemler olarak yerini aldı. ÖNFİLTRASYON FİZİKİ FİLTRELER MULTIMEDIA KUM FİLTRESİ FİLTRASYON AKTİF KARBON SİSTEMLERİ DEMİR-MANGAN ARITIM SİSTEMLERİ SU YUMUŞATMA SİSTEMLERİ İLERİ ARITMA TERS OSMOZ SİSTEMLERİ PAKET SU ARITMA SİSTEMLERİ DEZENFEKSİYON ULTRAVIOLE SİSTEMLERİ DOZAJLAMA ÜNİTELERİ DEİYONİZE SU SİSTEMLERİ SAF SU SİSTEMLERİ EVSEL ÜRÜNLER İÇME SUYU SİSTEMLERİ DAİRE & BİNA ÇÖZÜMLERİ ENDÜSTRİYEL Biz nasıl çalışıyoruz? Arıtılacak olan suyun; deniz suyu, kuyu suyu, göl suyu, nehir suyu, şebeke suyu ya da yüzey suyu, bize su numunesini ya da yapılmış analizlerini gönderiyorsunuz. Bu suyu hangi amaçla kullanmak istediğinizi belirtiyorsunuz: İçme suyu Kullanma Suyu Proses Suyu Size en uygun sistemi tasarlayarak, geri dönüş yapıyoruz. Siparişinizin ardından en kısa sürede sisteminizi devreye alarak, sizi de kaliteli su kullananların listesine ekliyoruz. 7/24 Teknik Destek, Teknik Servis hizmeti ile, size su konusunda sıkıntı yaşatmıyoruz. Sizden aldığımız güvenle...

3 ÖNFİLTRASYON FİZİKİ FİLTRELER Kartuş Filtreler Sediment Filtreler Boyut : Hassasiyet : µ Aktif Karbon Filtreler Boyut : Yıkanabilir Filtreler Boyut : İp Filtreler Boyut : Hassasiyet : µ Mineral için Boş Kaplar Boyut : Torba Filtreler Paslanmaz Çelik Filtreler Detaylı bilgi için iletişime geçiniz.

4 MULTIMEDIA KUM FİLTRESİ E-SandFilter serisi Multimedia Kum Filtresi, suda bulunan askıda katı maddeleri, bulanıklığı ve diğer partikülleri sudan ayırır. Bunlar kum, çamur ve suyun iletimi sırasında suya karışmış partiküller olabilmektedir. Bu katı maddeler tesisatların kirlenmesine, tıkanmasına neden olmaktadır. Multimedia Kum Filtresi, bu tıkanmaları önleyerek suyu berraklaştırmaktadır. Bu filtreler, proses suyu ve içme suyu arıtımında ön arıtma olarak kullanılmaktadır. Kum filtresi sonrasına entegre edilmiş diğer arıtma sistemlerinin yükünü azaltacağından dolayı, diğer sistemlerin de ömrü uzatılmış olacaktır. ÖNFİLTRASYON Multimedia Kum Filtresi, ihtiyacınıza göre çeşitli kapasiteler ve hızlar için en uygun çözümü sunmaktadır. Tam otomatik kontrol sistemi sayesinde insan müdahalesine gerek duymaksızın işletim rahatlığı ve servis desteği ile optimum süre çalışırlar. Filtrasyon hassasiyeti de mikronun altındadır.

5 FİLTRASYON AKTİF KARBON SİSTEMLERİ E-Active serisi E-Arıtma Aktif Karbon Filtreler, suda istenmeyen klor, renk, tat, koku veren eriyik gazlar, artıklar ve organik maddelerin arıtımı için kullanılır. Aktif karbon çok geniş yüzey alanına ( m 2 /gr) sahip bir mineraldir. Aktif Karbon Sistemlerde, suyun arıtılması esnasında filtrasyon mekanizmasının yanında absorpsiyon mekanizması da işlem yapmaktadır. Bu sebeple Aktif Karbon minerallerinde fizikokimyasal arıtma gerçekleşir. Aktif Karbon Filtreler, insan müdahalesine gerek duymaksızın tam otomatik olarak çalışır. DEMİR-MANGAN ARITIM SİSTEMLERİ E-Ferro serisi E-Arıtma Demir ve Mangan filtreleri özel mineraller sayesinde; suda 5ppm e kadar olan demir ve mangan miktarını, içme ve kullanma suyu standartlarına kadar düşürebilmektedir. (Fe=0,2 ppm - Mn= 0,05 ppm) E-Arıtma filtrasyon sistemlerinde kullanılan mineraller dünya gıda normlarına uygundur.

6 SU YUMUŞATMA SİSTEMLERİ E-Soft serisi FİLTRASYON Su yumuşatma işlemi iyon değiştirme yöntemiyle gerçekleşmektedir. İyon değişimi sertliğe sebep olan kalsiyum ve magnezyum iyonlarını içeren suyun, sodyum formunda katyonik bir reçineden geçirilmesi suretiyle gerçekleşmektedir. Sert su sodyum bazlı katyonik reçineden geçerken içerisindeki sertlik iyonları (Ca +2 ve Mg +2 ); reçineye bağlı bulunan Na + iyonları ile yer değiştirir. Belli miktarda sert su reçine yatağından geçtikten sonra, reçine tanecikleri tamamıyla, sertlik mineralleriyle kaplanır. Bu durumda sertlik minerallerinin tutulması son bulur. Sertlik iyonlarının tekrar sudan tutulabilmesi için reçine taneciklerinin sertlik minerallerinden kurtarılarak tekrar sodyum taneciklerinin bağlanması gereklidir. Bu işleme rejenerasyon adı verilir. Rejenerasyon işlemi, geri yıkama, tuzlu su emiş, yavaş durulama, hızlı durulama ve tuzlu su dolum olmak üzere 5 ana aşamadan oluşmaktadır. 5 aşamanın tamamlanması sonucu reçine, kalsiyum (Ca +2 ) ve Magnezyum (Mg +2 ) iyonlarını bırakırken, sodyum (Na + ) iyonlarını tekrar kendine bağlar ve servis pozisyonuna hazır hale gelir. E-Arıtma Su Yumuşatma Ünitelerinin dizaynı yapılırken reçine tankı içine yerleştirilecek olan reçine miktarı ham su karakterine, günlük ortalama debi ve su tüketimlerine bağlı olarak hesaplanır. Ayrıca rejenerasyon işlemi, zaman kontrollü, debi kontrollü veya sertlik analizörü ileçıkış suyu sertlik derecesi ölçümüne bağlı olarak otomasyonlu olarak sağlanabilmektedir.

7 İLERİ ARITMA TERS OSMOZ SİSTEMLERİ E-Arıtma RO serisi Klasik arıtma sistemlerinin yetersiz kaldığı yerlerde ya da içme suyu istenilen yerlerde ters osmoz ünitesi görev almaktadır. Bu sistem bilinen en hassas filtrasyon teknolojisidir. Deniz suyu, kuyu suyu, göl-nehir suyu, yüzey suları, şebeke suları gibi hemen hemen her suya uygulanabilen bu sistem evsel, endüstriyel ve mobil olarak dizayn edilebilmektedir. Ters osmoz sisteminin çalışma prensibi, suyun karakteristik yapısına göre sahip olduğu osmotik basınçtan daha yüksek bir basınç uygulayarak sadece su moleküllerinin membrandan geçmesi esasına dayanmaktadır.

8 PAKET SU ARITMA SİSTEMLERİ E-Arıtma Compact serisi Deniz suyu, kuyu suyu, göl-nehir suyu, yüzey suları, şebeke suları gibi hemen hemen her suya uygulanabilen bu sistem evsel, endüstriyel ve mobil olarak dizayn edilebilmektedir. İLERİ ARITMA Suyun karakteristik yapısına göre ihtiyaç duyulan sistemlerin entegrasyonu ile bütün sistemleri bir arada bulunduran kompakt sistemlerdir. Özel olarak tasarlanan şase içine konumlandırılan su arıtma sistemleri minimum yer kaplayarak görüntü kirliliğinin de önüne geçmektedir. Arıtılabilecek sular; -Şebeke suyu -Kuyu suyu -Göl/Nehir suyu -Deniz suyu -Yüzey suları İçine konumlandırılabilecek sistemler; -Kartuş Filtre -Kum Filtresi -Aktif Karbon Filtresi -Su Yumuşatma Sistemi -Ultraviyole Sistemi -Ters Osmoz Sistemi -Mixed Bed Reçine (Saf Su için) Şase tercihleri -ST37 Epoksi boyalı şase -SS304 Paslanmaz Çelik Şase -SS316 Paslanmaz Çelik Şase -Alüminyum Şase

9 DEZENFEKSİYON ÇÖZÜMLERİ ULTRAVIYOLE SİSTEMLERİ E-Arıtma UV serisi Suya herhangi bir kimyasal ilave etmeden mikroorganizmaları etkisiz hale getirmek için kullanılan bu sistemlerde tüp benzeri kuvars cam kılıfın içine yerleştirilmiş ultraviyole lambası yer almaktadır. Bu lamba ışınları mikroorganizmaların DNA yapısını bozarak yaklaşık %99,9 oranında dezenfeksiyon gerçekleştirir. DOZAJLAMA ÜNİTELERİ E-Dosage serisi E-Arıtma Dosage sistemlerinde, bir dozaj pompası ve dozajlanacak kimyasal için solüsyon tankı mevcuttur. Bu sistem akışkan kimyasalların istenilen oranda suya karıştırılmasını sağlar. En fazla kullanılan kimyasallar; -Klor -Antiscalant -Asit -Kostik -Biocide

10 DEİYONİZE SU SİSTEMLERİ E-Arıtma DM serisi SAF SU SİSTEMLERİ İşlem görmemiş tüm sularda, çözülmüş mineral tuzları bulunur. Bu tuzlar su içerisinde, pozitif yüklü katyonlara ve negatif yüklü anyonlara ayrılırlar. Deiyonizasyon Sistemi sayesinde bu iyonların miktarı çok düşük seviyelere indirilerek saflaştırma işlemi yapılır. Deiyonizasyon Sistemi, su içerisindeki katyon ve anyon iyonlarının giderilmesi işlemidir. Bu işlem proseste yer alan ve içerisinde reçine dolgusu bulunan iyon değiştiriciler vasıtasıyla yapılır. İyon değiştiricilerden geçen ham su, katyonik yüklerini (Ca +2, Mg +2, Na + ) katyon değiştirici reçinelere bağlı H + iyonu ile, Anyonik yüklerini (Cl -, SO -2 4, HCO 3-, SiO 2 ) ise Anyon değiştirici reçinelere bağlı OH - iyonu ile değiştirirler. İyon değişimi sonucunda suya verilen OH - ve H + iyonları kendi aralarında birleşerek su molekülünü oluştururlar. Sistem çıkışında pozitif ve negatif yüklü iyonlarından arındırılan su yüksek oranda saflaştırılmış olur. Su içinde bulunan iyon yüklerini alan reçineler, bir süre sonra doygunluk noktasına ulaşırlar yani istenilen kalitede su üretememeye başlarlar. Tükenen reçinelerin yeniden tazelenmesi (tuttukları iyonlardan temizlenmesi) rejenerasyon işlemi ile gerçekleşir. Rejenerasyon sırasında anyonik reçine kostik ile katyonik reçine ise asit ile kendini yeniler. E-Arıtma Deiyonizasyon Sistemlerinde çıkış suyu kalitesi; tank sayısı, ham su kalitesi, iyon değiştirme tipi ve miktarı gibi birçok çeşitli faktörlere bağlıdır.

11 İÇME SUYU SİSTEMLERİ Şebeke suyundan kaliteli, sağlıklı ve hijyenik içme suyu temin etmek artık mümkün. E-ARITMA Pure+ 5 Teknik Özellikler -10 5µ Sediment Filtre -10 Granül Karbon Filtre -10 Blok Karbon Filtre -75 (100) GPD Membran Filtre -Son (Post) Karbon Filtre Diğer Özellikler -3,2 Galon Temiz Su Tankı -Arıtma Bataryası Pompalı/Pompasız Şebeke basıncının düşük olduğu yerlerde pompalı cihazlar tercih edilmelidir. Filtre Ömürleri Ön Filtre Grubu *Kullanıma bağlı olarak 6-12 ayda değiştirilmelidir Membran Filtre *Kullanıma bağlı olarak 2-3 yılda değiştirilmelidir Son (Post) Karbon Filtre *Kullanıma bağlı olarak 8-12 ayda değiştirilmelidir Mineral, Alkali, Infrared Ray Filtre *Kullanıma bağlı olarak 8-12 ayda değiştirilmelidir UV Lamba *9000 saat (Yaklaşık 1 yıl) E-ARITMA LifeCompact Teknik Özellikler -12 InLine 5µ Sediment Filtre -12 InLine Granül Karbon Filtre -12 InLine Blok Karbon Filtre -75 (100) GPD Membran Filtre -Son (Post) Karbon Filtre Diğer Özellikler -1,8 Galon Temiz Su Tankı (Kabin İçinde) -Arıtma Bataryası Pompalı/Pompasız

12 E-ARITMA PurePro Teknik Özellikler -10 5µ Sediment Filtre -10 Granül Karbon Filtre -10 Blok Karbon Filtre -75 (100) GPD Membran Filtre -Son (Post) Karbon Filtre Diğer Özellikler -Doğrudan Akış -Arıtma Bataryası İÇME SUYU SİSTEMLERİ E-ARITMA Semi+ Serisi Teknik Özellikler -20 5µ Sediment Filtre -20 Granül Karbon Filtre -20 Blok Karbon Filtre -75 (100) GPD Membran Filtre Membran Seçeneği -Son (Post) Karbon Filtre E-ARITMA ToWer Diğer Özellikler -11 Galon Temiz Su Tankı -Arıtma Bataryası Teknik Özellikler -12 5µ Sediment Filtre -12 Granül Karbon Filtre -12 Blok Karbon Filtre -75 (100) GPD Membran Filtre -Son (Post) Karbon Filtre Diğer Özellikler -Sıcak/Soğuk Su -LCD Ekran

13 DAİRE & BİNA ÇÖZÜMLERİ Şebeke suyunuzun içinde bulunan partikülleri, kokuya sebep olan bileşikleri ve pas kokusunu tutarak hem tesisatınızı koruyun hem de kaliteli bir kullanma suyuna sahip olun. E-Filtre 1 E-Filtre 2 E-Filtre 3 Tesisat Bağlantı ¾ veya 1 Boyut 10 veya 20 Filtre Adedi 1 Adet 2 Adet 3 Adet Filtre Seçenekleri Sediment Filtre Karbon Filtre Reçine Silifoz : Hassasiyeti ölçüsünde kum, çamur gibi tesisata gelen partikülleri tutar : Suda kokuya ve bulanıklığa sebep olan organik maddeleri tutar, suyu klordan arındırır. : Kapasitesi ölçüsünde sudaki kireci alarak suyu yumuşatır. : Bileşimindeki polifosfat tuzları suda kirece sebep olan kalsiyum ile kompleks oluşturarak tesisatın kireç kaplamasını engeller. Tezgahüstü Devrimi Artık tezgahınızın üstünde yer alan su arıtma ile kokusuz, berrak suyun tadına varabilirsiniz Boyut : 10 Filtre Tipi : Blok Karbon Çamaşır ve Bulaşık Makinelerinde Yeni nesil Kireç Önleyici

14 İç Anadolu Bölgesi A: İlkyerleşim Mahallesi Sokak No: 53 Yenimahalle/ANKARA T: E: icanadolu@e-aritma.com Marmara Bölgesi A: Şükraniye Mahallesi Şaheser Sokak No:27/A Yıldırım/BURSA T: E: marmara@e-aritma.com Belge İletişim F: E: info@e-aritma.com

sektörün en iyileriyle hep yanınızda...

sektörün en iyileriyle hep yanınızda... sektörün en iyileriyle hep yanınızda... FİLTRASYON SİSTEMLERİ YUMUŞATMA SiSTEMLERi Yüzey borulamalı Multi Yüzey borulamalı Media Filtreler, 20 m 3 / Aktif Karbon filtreler saat ve üzeri kapasitelerde,

Detaylı

Kaliteli suyun yeni markası. www.e-aritma.com

Kaliteli suyun yeni markası. www.e-aritma.com Kaliteli suyun yeni markası HAKKIMIZDA Güney Kimya olarak; 1999 yılından bu yana su arıtma konusunda gerekli deneyim, bilgi birikimi kazanmış ve bunları müşterilerimizle paylaşmış olmamızın mutluluğunu

Detaylı

AWQ Serisi Otomatik Kum Filtreleri:

AWQ Serisi Otomatik Kum Filtreleri: AWQ Serisi Otomatik Kum Filtreleri: Tek tankta 15 m 3 /gün kapasiteye kadar hizmet verebilen, FLECK marka otomatik kontrol kafasına sahip filtrelerdir. Otomatik ters yıkamalı multi-media filtreler fiberglass

Detaylı

PROFESYONEL ARITMA ÇÖZÜMLERİ AREN SU ARITMA TEKNOLOJİLERİ ENDÜSTRİYEL ARITIM

PROFESYONEL ARITMA ÇÖZÜMLERİ AREN SU ARITMA TEKNOLOJİLERİ ENDÜSTRİYEL ARITIM PROFESYONEL ARITMA ÇÖZÜMLERİ AREN SU ARITMA TEKNOLOJİLERİ ENDÜSTRİYEL ARITIM SU TÜM CANLILAR İÇİN HAYATTIR AREN AREN ENDÜSTRİYEL ARITIM Endüstriyel işletmelerin prosesleri için gerekli kalitede su ih yaçları

Detaylı

Su; yaşam kaynağımız...

Su; yaşam kaynağımız... Su; yaşam kaynağımız... ÜRÜN VE HİZMETLERİMİZ Su alanında tecrübeli ve uzman kadromuz ile Antalya Merkezli olarak hizmet veren bir kuruluşuz. Uygulama yeri keşfi, su analizi, sistem projelendirmesi, satış

Detaylı

RMF BSFT ATK 11 - Aktif Karbon Filtreleri

RMF BSFT ATK 11 - Aktif Karbon Filtreleri RMF BSFT ATK 11 - Aktif Karbon Filtreleri Aktif karbon filtreleri; sularda bulunan renk, koku, tad, eriyik halde bulunan gazları ve organik maddeleri arıtmakta ve özellikle klor gideriminde kullanılan

Detaylı

A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI

A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI STANDART ÖZELLİKLER Membran kılıfları FRP veya Paslanmaz çelik TFC Spiral sarım membranlar 2,5 ve 4 çap SS304 kalite paslanmaz çelik dikey santrifüj yüksek basınç pompası

Detaylı

ATIKSU ARITMA SİSTEMLERİ

ATIKSU ARITMA SİSTEMLERİ MAKİNA-İNŞAAT-ÇEVRE SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. ATIKSU ARITMA SİSTEMLERİ Gaziteknik-Waterline Atıksu Arıtma sistemleri evsel ve endüstriyel atıksuların arıtılmasında kullanılmak üzere prosese göre projelendirilmektedir.

Detaylı

0262 239 29 65 destek@cerenmed.com www.cerenmed.com REVERSE OSMOSİS SİSTEMLER Klasik su arıtma cihazlarıyla istenilen hassaslıkta su elde edilemediğinde Ters Osmoz uygulanır. Genellikle deniz suyu arıtımı,

Detaylı

HAKKIMIZDA. Saygılarımızla, Öz Doğa Su Arıtma Sistemleri Ltd.Şti. Detaylı bilgi için: www.ozdogasuaritma.com

HAKKIMIZDA. Saygılarımızla, Öz Doğa Su Arıtma Sistemleri Ltd.Şti. Detaylı bilgi için: www.ozdogasuaritma.com HAKKIMIZDA ÖZ DOĞA Su Arıtma Sistemleri, dünya standartlarında en son arıtma teknolojilerini kullanarak kaliteli, güvenilir ve sağlıklı su elde edilmesini sağlayan su arıtma cihazları ve çözümleri, aynı

Detaylı

TEL:(0224)

TEL:(0224) TEL: www.asemaritma.com e-mail: MİSYONUMUZ Problemin olduğu yerde kesin çözün yolunun var olacağını ilke edinen; Sonuca ulaşmada çözün yolunda en az maliyet ve en az zamanı harcayarak tamamlayan deneyimli,

Detaylı

T ecrübe, Kalite, Güven, Yenilik, Verimlilik,

T ecrübe, Kalite, Güven, Yenilik, Verimlilik, T ecrübe, Kalite, Güven, Yenilik, Verimlilik, 0262 239 29 65 destek@cerenmed.com www.cerenmed.com www.cerenmed.com Çok aşamalı arıtma sistemleri, kirleticilere özgü tedaviler tam otamatik cihazlar tamamlayıcı

Detaylı

YUMUŞATMA SİSTEMLERİ

YUMUŞATMA SİSTEMLERİ 0262 239 29 65 destek@cerenmed.com www.cerenmed.com YUMUŞATMA SİSTEMLERİ Yumuşatma filtreler SU YUMUŞATMA FİLİTRASYON Su yumuşatma Suyun setligini gidermek kireçlenmelere karşı korunması için uygulanmakdtadır.

Detaylı

YÜZEY BORULAMALI SİSTEMLER. Aqualine Yüzey Borulamalı Multi Media Filtreler, Aktif Karbon filtreler. Tekli ve Tandem tip yumuşatma sistemleri,

YÜZEY BORULAMALI SİSTEMLER. Aqualine Yüzey Borulamalı Multi Media Filtreler, Aktif Karbon filtreler. Tekli ve Tandem tip yumuşatma sistemleri, Aqualine Yüzey Borulamalı Multi Media Filtreler, 20 m 3 /saat ve üzeri kapasitelerde, suyun Askıda Katı Madde (AKM) oranını düşürmek, bulanıklığı gidermek ve 5-20 mikrona kadar filtre edilebilen tüm partiküllerin

Detaylı

ARACI SU ARITMA FİRMAMIZ,

ARACI SU ARITMA FİRMAMIZ, ARACI SU ARITMA FİRMAMIZ, 2008 yılından itibaren ARACI SU ARITMA TİCARET tarafından kurulan AQUAGOLD SU ARITMA firmamız yüksek üretim kapasitesiyle müşterilerine ve müşteri adaylarına kaliteli ve amaca

Detaylı

İller Bankası A.Ş. Proje Dairesi Başkanlığı İçme Suyu Arıtma Proje Grubu

İller Bankası A.Ş. Proje Dairesi Başkanlığı İçme Suyu Arıtma Proje Grubu Şehnaz ÖZCAN Çevre Mühendisi Teknik Uzman Sevtap Çağlar Çevre Mühendisi Müdür İller Bankası A.Ş. Proje Dairesi Başkanlığı İçme Suyu Arıtma Proje Grubu İÇERİK Giriş Mevcut içmesuyu durumu Projenin amacı

Detaylı

PROSES İmalat, Mühendislik

PROSES İmalat, Mühendislik - T. İ.M. Sayfa : 1 / 8 B. SUYUN ARITILMASI Dünyamızda hızlı nüfus artışı ve endüstriyel gelişimin bir sonucu olarak, su kaynaklarında ciddi bir azalma meydana gelmiştir. Bu sıkıntının giderilebilmesi

Detaylı

Best Water Su Arıtma Sistemleri

Best Water Su Arıtma Sistemleri 2011 Best Water Su Arıtma Cihazı Kurulum [ Best Water ] [ ] [ ] [ TEL: 0212 474 2212 0212 441 6349 ] [ FAX: 0212 474 2242 ] Best Water Su Arıtma Sistemini seçtiğiniz için teşekkür ederiz bu kullanım kılavuzu

Detaylı

Su Şartlandırma Ürünleri

Su Şartlandırma Ürünleri Su Şartlandırma Ürünleri M801 Stabilizatörlü %56 lık Hızlı Çözülen Granül Klor M802 Stabilizatörlü %90 lık Yavaş Çözülen Granül/Tablet Klor Hızlı çözülen ve siyanürik asit içeren %56 lık organik klor

Detaylı

ARITMA TEKNOLOJİLERİ EVSEL&ENDÜSTİRİYEL ÇÖZÜMLER ÜRETİR

ARITMA TEKNOLOJİLERİ EVSEL&ENDÜSTİRİYEL ÇÖZÜMLER ÜRETİR 0530 524 84 84 info@aquawins.com.tr www.aquawins.com.tr Aşık Veysel Mah. 3028 Sok. No:6/3 Ataşehir / İST. ÖzgürTeknik Su Arıtma Teknolojileri Endüstiriyel Arıtma Sistemleri Size Özel Çözümler Su Arıtma

Detaylı

Automatic Self-Cleaning Filters.

Automatic Self-Cleaning Filters. FİLTERLAND OTOMATİK GERİ YIKAMALI FİLTRE Suda bulunan tortu ve partiküller; bulanıklığa, makina ve tesisatlarda tıkanmalara, enerji sarfiyatına ve bakteri üremesi için uygun ortam oluşumuna neden olmaktadır.

Detaylı

KİMYA SANAYİ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. SU ARITMA TEKNOLOJİLERİ

KİMYA SANAYİ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. SU ARITMA TEKNOLOJİLERİ SU ARITMA TEKNOLOJİLERİ FİLTRE MALZEMELERİ KİMYA SANAYİ ecocarb aktif karbonlar ( Toz, granül, silidirik ) Aktif Karbon yüksek oranda karbon ihtiva eden, çok gözenekli ve çok yüksek iç yüzey alanına sahip

Detaylı

MEMM4043 metallerin yeniden kazanımı

MEMM4043 metallerin yeniden kazanımı metallerin yeniden kazanımı Endüstriyel Atık Sulardan Metal Geri Kazanım Yöntemleri 2016-2017 güz yy. Prof. Dr. Gökhan Orhan MF212 Atıksularda Ağır Metal Konsantrasyonu Mekanik Temizleme Kimyasal Temizleme

Detaylı

MANYETİK KİREÇ ÖNLEYİCİ ANTİKALKER 8.2

MANYETİK KİREÇ ÖNLEYİCİ ANTİKALKER 8.2 ÜRÜN YELPAZESİ Ürün Boyut Kod. Manyetik Kireç Önleyici ANTİKALKER ½ 304.04.00 ¾ 304.05.00 1 304.06.00 1 1/4 304.07.00 1 1/2 304.08.00 2 304.09.00 2 1/2 304.10.00 3 304.11.00 4 304.13.00 YAPIM RBM manyetik

Detaylı

water tr eatment water tr eatment

water tr eatment water tr eatment cerenro water treatment cerenro water treatment Arıtmalı Su Sebilleri 1521 ARITMALI SOĞUK SU SEBİLİ Su Arıtmalı Kapasite: 35 Gün / Litre FİYAT: 16 tl CE- 2 Sıcak - Soğuk Su Arıtmalı Sebil ( Reverse Osmosis

Detaylı

Temel Su Kimyası İçme Suyu Alternatifleri Alternatiflerin Değerlendirilmesi Alternatiflerin Kıyaslanması Bursa da Çeşme Suyunun Durumu

Temel Su Kimyası İçme Suyu Alternatifleri Alternatiflerin Değerlendirilmesi Alternatiflerin Kıyaslanması Bursa da Çeşme Suyunun Durumu Temel Su Kimyası İçme Suyu Alternatifleri Alternatiflerin Değerlendirilmesi Alternatiflerin Kıyaslanması Bursa da Çeşme Suyunun Durumu TEMEL SU KİMYASI HAVA MİNERALLER TOPRAK Kalsiyum Magnezyum Sodyum

Detaylı

NEHİR SUYUNDAN İÇME SUYUNA

NEHİR SUYUNDAN İÇME SUYUNA NEHİR SUYUNDAN İÇME SUYUNA Su canlıların yaşamlarını sürdürebilmeleri için gerekli ve vazgeçilmez olan tatsız ve kokusuz bir maddedir. Su canlı yaşamının en temel maddesidir Dünya üzerinde farklı şekillerde

Detaylı

MEKANİK FİLTRASYON PARTİKÜL GİDERİMİ MULTİ MEDYA FİLTRASYONU AKM, BULANIKLIK GİDERİMİ AKTİF KARBON FİLTRE KLOR, KOKU, TAD VE ORGANİK MADDE GİDERİMİ

MEKANİK FİLTRASYON PARTİKÜL GİDERİMİ MULTİ MEDYA FİLTRASYONU AKM, BULANIKLIK GİDERİMİ AKTİF KARBON FİLTRE KLOR, KOKU, TAD VE ORGANİK MADDE GİDERİMİ MEKANİK FİLTRASYON PARTİKÜL GİDERİMİ MULTİ MEDYA FİLTRASYONU AKM, BULANIKLIK GİDERİMİ AKTİF KARBON FİLTRE KLOR, KOKU, TAD VE ORGANİK MADDE GİDERİMİ SU YUMUŞATMA SİSTEMLERİ - REÇİNE İLE SERTLİĞİN ALINMASI

Detaylı

FİLTRASYON. Şekil 4.1. Bir kum filtresinin kesit görünümü 1 GENEL BİLGİ

FİLTRASYON. Şekil 4.1. Bir kum filtresinin kesit görünümü 1 GENEL BİLGİ FİLTRASYON 1 GENEL BİLGİ Filtrasyon adından da anlaşılacağı üzere filtre etmek anlamına gelir. Başka bir deyişle filtrasyon, bir akışkanın katı parçacıklar içerisinden geçirilerek bünyesindeki kirliklerin

Detaylı

Su Arıtma Sistemleri İçin Akıllı Bir Seçim Yapılması

Su Arıtma Sistemleri İçin Akıllı Bir Seçim Yapılması Su Arıtma Sistemleri İçin Akıllı Bir Seçim Yapılması TEMİ Z SU SAĞ LIKTIR SAĞLIK İÇİN SU En Önemli Besin Elemanı Ne kadar suya ihtiyacınız var? 41 54 kg 55 68 kg 68,5 86 kg (250 ml) Bardak Su kalsiyum,

Detaylı

Su Arıtma Cihazları Su Arıtma Mineralleri Su Arıtma Ekipmanları

Su Arıtma Cihazları Su Arıtma Mineralleri Su Arıtma Ekipmanları Su Arıtma Cihazları Su Arıtma Mineralleri Su Arıtma Ekipmanları Tortu Filtreleri Multi media Filtreler içme, kullanma ve proses suyu hazırlama sistemlerinde suyun içerisinde bulunan askıda katı madde giderimi

Detaylı

%100 Almanya'da Üretinlen LEWABRANE Marka Ters Ozmoz Membranlarının Distribütörlüğünü Aldık

%100 Almanya'da Üretinlen LEWABRANE Marka Ters Ozmoz Membranlarının Distribütörlüğünü Aldık contact@burkut.com.tr 2018 Yük. Müh. Enis BURKUT diyor ki: 34 yıldır sanayi tesislerine Proses Suyu hazırlama sistemleri kuruyoruz. 34 yılda oluşturduğumuz deneyim ile, DOĞRU su arıtım sistemleri tasarlıyoruz.

Detaylı

2x600 MW İÇDAŞ Bekirli Termik Santrali

2x600 MW İÇDAŞ Bekirli Termik Santrali 2x600 MW İÇDAŞ Bekirli Termik Santrali Termik Santralde Kondenser Suyu Saflaştırma Tesisinde Reçine Rejenerasyonu Sırasında Kimyasal Tüketiminin Optimizasyonu ŞİRKET TANITIMI SUNUM PLANI İÇDAŞ ELEKTRİK

Detaylı

ISITMA SİSTEMLERİ BİLGİ FORMU

ISITMA SİSTEMLERİ BİLGİ FORMU ISITMA SİSTEMLERİ BİLGİ FORMU Tarih: Müşteri Adı Adresi Şehir Posta Kodu : Sistem Sorumlusu ve Görevi Tel. Faks : GSM e-mail : HİKAYESİ Müşteri şimdiki sonuçlardan memnun mu? Evet Hayır Sorunların derecesi

Detaylı

ÇEV416 ENDÜSTRİYEL ATIKSULARIN ARITILMASI

ÇEV416 ENDÜSTRİYEL ATIKSULARIN ARITILMASI ÇEV416 ENDÜSTRİYEL ATIKSULARIN ARITILMASI 9.Çözünmüş İnorganik ve Organik Katıların Giderimi Yrd. Doç. Dr. Kadir GEDİK İnorganiklerin Giderimi Çözünmüş maddelerin çapları

Detaylı

Model Envy Pro Kurulum Kılavuzu. Model: Envy Pro. sağlık için...

Model Envy Pro Kurulum Kılavuzu. Model: Envy Pro. sağlık için... Model Envy Pro Kurulum Kılavuzu Model: Envy Pro sağlık için... TERS OZMOS NEDİR? Ozmos, suyun herhangi bir dış kuvvet olmaksızın yarı geçirgen bir zardan, az yoğun ortamdan çok yoğun ortama geçişidir.

Detaylı

Suyun bütün sektörlerde fonksiyonel önemi büyüktür ve şartlandırılmamış suyun sistemlere yapacağı zarar ve enerji kaybı öngörülenin çok üzerindedir.

Suyun bütün sektörlerde fonksiyonel önemi büyüktür ve şartlandırılmamış suyun sistemlere yapacağı zarar ve enerji kaybı öngörülenin çok üzerindedir. WATER CENTER; insanoğlunun doğa ile ahenk içinde yaşayabileceği çevrenin oluşumuna katkıda bulunmak üzere tüm endüstriyel kuruluşlara su tasfiye sistemleri oluşturup, buhar ve soğutma tesislerine üstün

Detaylı

www.ceyka.com.tr KİMYA SANAYİ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.

www.ceyka.com.tr KİMYA SANAYİ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. KİMYA SANAYİ Ceyka çevre teknolojileri ve kimya konusunda hizmet veren bir mühendislik, danışmanlık ve dış ticaret firmasıdır. Firmamız konusunda uzman uluslararası firmalarla işbirliği içinde endüstriyel

Detaylı

Yaşam Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. 0542 821 58 66 0312 394 40 22

Yaşam Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. 0542 821 58 66 0312 394 40 22 1. Giriş 2. Ters ozmos nedir 3. Parçalar ve bileşenler 4. Kartuş filtreler 5. TE-2B parçaları 6. Bağlantı şeması ve depo 7. Montaj şeması 8. Filtre değişimi 9. Membran değişimi 10. Devreye alma 11. Sık

Detaylı

Ca ++ +2HCO 3 CaCO 3(s) +CO 2 +H 2 O 2 CEV3352

Ca ++ +2HCO 3 CaCO 3(s) +CO 2 +H 2 O 2 CEV3352 Suyun sertliği, sabunu çökeltme kapasitesinin bir ölçüsüdür. Sabun suda mevcut kalsiyum ve magnezyum iyonları tarafından çökeltilir. Diğer çok değerlikli katyonlar da sabunu çökeltebilir. Fakat bunlar

Detaylı

Toprağın Katı ve Sıvı Fazı Arasındaki Etkileşimler

Toprağın Katı ve Sıvı Fazı Arasındaki Etkileşimler Toprağın Katı ve Sıvı Fazı Arasındaki Etkileşimler Toprakta bulunan katı (mineral ve organik madde), sıvı (toprak çözeltisi ve bileşenleri) ve gaz fazları sürekli olarak etkileşim içerisindedir. Bunlar

Detaylı

TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL

TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL Sayfa 1 / 6 CULLIGAN TRC ÜRÜNLERİ TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL ÜRÜN LİSTESİ MFP R.O 2. IW IW E AQUA SERİLERİ E SERİSİ NFC SERİSİ CE kalite kriterlerine uygun olarak dizayn edilmiş ve üretilmiştir MFP Bu ekipman

Detaylı

Bu birikintilerin giderilmesi için uygun kimyasallarla membranlar zaman içinde yıkanarak tekrar eski verimine ulaştırılırlar.

Bu birikintilerin giderilmesi için uygun kimyasallarla membranlar zaman içinde yıkanarak tekrar eski verimine ulaştırılırlar. VIIPOL CKS MEMBRAN TEMİİZLEME PROSEDÜRÜ 1.Giriş : Ne kadar iyi bir ön arıtma yapılırsa yapılsın, çalışan bir ters ozmoz ( RO ) sisteminde zaman içinde hamsu içinde bulunan ve ön arıtmadan geçebilen kolloidler,

Detaylı

- Bioanalytic; Biyokimya otoanalizörleri için test kitleri üretimi,

- Bioanalytic; Biyokimya otoanalizörleri için test kitleri üretimi, Testonic kitleri Colin Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Tarafından üretilmektedir. Colin Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. - Colin; Tekstil yardımcı kimyasalları üretimi http://www.colin.com.tr - Vilso; Endüstriyel

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Çevre Mühendisliği Bölümü Fiziksel ve Kimyasal Temel İşlemler Laboratuvarı Dersi Güncelleme: Eylül 2016

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Çevre Mühendisliği Bölümü Fiziksel ve Kimyasal Temel İşlemler Laboratuvarı Dersi Güncelleme: Eylül 2016 İYON DEĞİŞİMİ DENEYİN AMACI: Sert bir suyun katyon değiştirici reçine kullanılarak yumuşatılması ve reçinenin iyon değiştirme kapasitesinin incelenmesi TEORİK BİLGİLER İyon değiştirme benzer elektrik yüklü

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2014 YILI ANALİZ LABORATUVARI FİYAT LİSTESİ

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2014 YILI ANALİZ LABORATUVARI FİYAT LİSTESİ ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2014 YILI ANALİZ LABORATUVARI FİYAT LİSTESİ A. NUMUNE ALMA/ÖRNEKLEME A.1.Emisyon Kapsamında Numune Alma/Örnekleme Uçucu Organik

Detaylı

Su Saflaştırma Sistemleri. Saf su cihazları Ultra saf su cihazları Saf ve Ultra Saf su yedek parçaları

Su Saflaştırma Sistemleri. Saf su cihazları Ultra saf su cihazları Saf ve Ultra Saf su yedek parçaları Su Saflaştırma Sistemleri Saf su cihazları Ultra saf su cihazları Saf ve Ultra Saf su yedek parçaları ULTRA SAF SU CİHAZI Opsiyonel Su Tankı Temel Aydınlatmalı geniş LCD ekran Gerçek zamanlı giriş suyu

Detaylı

Hastanelerde Su Kullanımı. M.Ali SÜNGÜ Amerikan Hastanesi Bakım ve Onarım Müdürü alis@amerikanhastanesi.org

Hastanelerde Su Kullanımı. M.Ali SÜNGÜ Amerikan Hastanesi Bakım ve Onarım Müdürü alis@amerikanhastanesi.org Hastanelerde Su Kullanımı M.Ali SÜNGÜ Amerikan Hastanesi Bakım ve Onarım Müdürü alis@amerikanhastanesi.org Bir Çin atasözü der ki; Suyu içmeden önce, kaynağını öğren Hastanelerde infeksiyon kaynaklarını

Detaylı

ARSENİK ARITMA UYGULAMALARI Köy ve Beldeler

ARSENİK ARITMA UYGULAMALARI Köy ve Beldeler ARSENİK ARITMA UYGULAMALARI Köy ve Beldeler ARSENIK ARITMA UYGULAMALARI Köy ve Beldeler ARSENİK NEDİR? Arsenik yerkabuğunda en çok bulunan elementlerden biridir. Doğada hem doğal hem antropojenik kaynaklı

Detaylı

Arçelik Su Arıtma Sistemleri Artık suyunuz daha temiz ve sağlıklı.

Arçelik Su Arıtma Sistemleri Artık suyunuz daha temiz ve sağlıklı. Arçelik Su Arıtma Sistemleri Artık suyunuz daha temiz ve sağlıklı. Yeniliği aşkla tasarlar İçme suyunuzun temizliği Arçelik güvencesi altında! Arçelik Su Arıtma Cihazları, şebeke suyunu Ters Ozmos teknolojili

Detaylı

BÖLÜM I PROJE VERİLERİ

BÖLÜM I PROJE VERİLERİ BÖLÜM I 2.1. TASARIM KRİTERLERİ PROJE VERİLERİ Ham Su Kaynağı Deniz Suyu (well/open intake) Sistem Besleme Suyu si 52,8 m 3 /gün Sistem Ürün Suyu si 12 m 3 /gün RO Yaklaşık Kazanım % 30 Tasarım Su Sıcaklığı

Detaylı

catalog Reverse Osmosis aritimsan.com

catalog Reverse Osmosis aritimsan.com catalog Reverse Osmosis 2015 01 aritimsan.com Reverse Osmosis Sistemlerinde Türkiye nin Lideri nuçlar vermektedir. Heroes markası altında dizayn edilen Reverse osmos sistemleri geniş teknik ekip ve mühendis

Detaylı

SU ARITMA SİSTEMLERİ. Ürün Kataloğu

SU ARITMA SİSTEMLERİ. Ürün Kataloğu Ürün Kataloğu Otomatik Multi-Medya Tortu Filtreleri Suya kaynağında ya da sonradan karışarak, suyun görsel ve fiziksel niteliklerini olumsuz etkileyen katı parçacıklar Otomatik Tortu Filtrelerinde filtrasyon

Detaylı

Blue. 6738 Aquawell Blue Tezgah Altı RO Su Arıtma Cihazı ARITAN VE KORUYAN TEKNOLOJİLER

Blue. 6738 Aquawell Blue Tezgah Altı RO Su Arıtma Cihazı ARITAN VE KORUYAN TEKNOLOJİLER Blue 6738 Aquawell Blue Tezgah Altı RO Su Arıtma Cihazı ARITAN VE KORUYAN TEKNOLOJİLER 6738 Aquawell Blue Tezgah Altı RO Su Arıtma Cihazı Su insan yaşamı için oksijenden sonra gelen en önemli öğe... Yemek

Detaylı

YUMUŞATICILAR İYON DEĞİŞTİRİCİLİ SU YUMUŞATMA CİHAZLARI TİCARİ VE ENDÜSTRİYEL KULLANIMLAR İÇİN

YUMUŞATICILAR İYON DEĞİŞTİRİCİLİ SU YUMUŞATMA CİHAZLARI TİCARİ VE ENDÜSTRİYEL KULLANIMLAR İÇİN Sayfa 1 / 5 CULLIGAN TRC ÜRÜNLERİ YUMUŞATICILAR İYON DEĞİŞTİRİCİLİ SU YUMUŞATMA CİHAZLARI TİCARİ VE ENDÜSTRİYEL KULLANIMLAR İÇİN Suyun yumuşatılması, suda Kalsiyum ve Magnezyum tuzlarının yol açtığı sertliğin

Detaylı

cerenro water treatment water treatment water treatment water treatment water treatment water treatment

cerenro water treatment water treatment water treatment water treatment water treatment water treatment Aritmali Su Sebilleri 1521 ARITMALI SOGUK SU SEBILI Su Aritmali Kapasite: 35 Gün / Litre FIYAT: 24 tl CE- 2 Sicak - Soguk Su Aritmali Sebil ( Reverse Osmosis ) Isyerinde içme suyunda yeni altin standart

Detaylı

Ürün Kataloğu. Sistem Çözümleri. Innovation has a name.

Ürün Kataloğu. Sistem Çözümleri. Innovation has a name. Ürün Kataloğu Sistem Çözümleri Innovation has a name. ÜRÜN KATALOĞU İÇİNDEKİLER İçindekiler 2 A.O. SMITH SU TEKNOLOJİLERİ HAKKINDA 4 EVSEL ÇÖZÜMLER 6 Lal WP / Lal NP Ters Osmoz Su Arıtma Sistemleri 8 Lal-267WP

Detaylı

TOPRAK TOPRAK TEKSTÜRÜ (BÜNYESİ)

TOPRAK TOPRAK TEKSTÜRÜ (BÜNYESİ) TOPRAK Toprak esas itibarı ile uzun yılların ürünü olan, kayaların ve organik maddelerin türlü çaptaki ayrışma ürünlerinden meydana gelen, içinde geniş bir canlılar âlemini barındırarak bitkilere durak

Detaylı

ÇEVRE MÜHENDĠSLĠĞĠNE GĠRĠġ (ÇMG) DERSĠ

ÇEVRE MÜHENDĠSLĠĞĠNE GĠRĠġ (ÇMG) DERSĠ KONYA ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE MÜHENDĠSLĠĞĠNE GĠRĠġ (ÇMG) DERSĠ Doç. Dr. Senar AYDIN Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü V-HAFTA 17.12.2015 1 SULARIN ARITILMASI

Detaylı

Direct-Q 3, 5, 8 Su Saflaştırma Sistemleri

Direct-Q 3, 5, 8 Su Saflaştırma Sistemleri Direct-Q 3, 5, 8 Su Saflaştırma Sistemleri Musluk suyundan saf ve ultra saf su kolay ve pratik su dağıtımı ile! Merck Millipore is a division of Kolay ve pratik su dağıtım sistemi ile birlikte musluk suyundan

Detaylı

6. Cihazla birlikte 2 (iki) adet ilave UV lambası verilmelidir. Bu lambalara ek olarak

6. Cihazla birlikte 2 (iki) adet ilave UV lambası verilmelidir. Bu lambalara ek olarak 1 ULTRA SAF SU SİSTEMİ (Tİp-2) TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Ultra saf su sistemi, her hangi bir ekleme olmadan doğrudan çeşme suyundan RO (ters ozmoz) ile ultra saf su üretebilen kompakt tek bir cihazdan oluşmalıdır.

Detaylı

KALİTELİ SÜT NASIL ELDE EDİLİR?

KALİTELİ SÜT NASIL ELDE EDİLİR? KALİTELİ SÜT NASIL ELDE EDİLİR? Prof. Dr. METİN ATAMER Dr. EBRU ŞENEL ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ Kaliteli süt üretimi için sağlanması gereken koşullar; Sağlıklı inek Özenli

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Tamer COŞKUN. Mayıs 2013. Davutpaşa - İstanbul

Yrd. Doç. Dr. Tamer COŞKUN. Mayıs 2013. Davutpaşa - İstanbul Yrd. Doç. Dr. Tamer COŞKUN Mayıs 01 Davutpaşa - İstanbul 1 İYON DEĞİŞTİRİCİ DİZAYN NOTLARI Sudaki belirli artı veya eksi yüklü iyonların sudan alınarak yerine aynı yüke sahip başka iyonların suya verilmesi,

Detaylı

HAKKIMIZDA. Firmamız 2006 yılının Ocak ayında arıtma sistemleri kurmak ve çevre teknolojilerini geliştirmek amacıyla kurulmuştur.

HAKKIMIZDA. Firmamız 2006 yılının Ocak ayında arıtma sistemleri kurmak ve çevre teknolojilerini geliştirmek amacıyla kurulmuştur. 01 HAKKIMIZDA Firmamız 2006 yılının Ocak ayında arıtma sistemleri kurmak ve çevre teknolojilerini geliştirmek amacıyla kurulmuştur. Multiclair, temel prensip olarak Elektroflokülasyon yöntemini kullanan

Detaylı

NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ

NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ Verimli membran teknolojisi Dünyanın en iyi geçirgenlik (permeability) özelliğine sahip membranları % 95 - % 99.5 arasında azot safiyeti Az sayıda hareketli parça NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ

Detaylı

Elementlerin büyük bir kısmı tabiatta saf hâlde bulunmaz. Çoğunlukla başka elementlerle bileşikler oluşturmuş şekilde bulunurlar.

Elementlerin büyük bir kısmı tabiatta saf hâlde bulunmaz. Çoğunlukla başka elementlerle bileşikler oluşturmuş şekilde bulunurlar. Elementlerin büyük bir kısmı tabiatta saf hâlde bulunmaz. Çoğunlukla başka elementlerle bileşikler oluşturmuş şekilde bulunurlar. Elementlerin bileşik oluşturma istekleri onların kararlı yapıya ulaşma

Detaylı

Aktech Filtrasyon Sistemleri. Suya Değer. Katan Çözümler! ...Çünkü su hayat verir.

Aktech Filtrasyon Sistemleri. Suya Değer. Katan Çözümler! ...Çünkü su hayat verir. Suya Değer Aktech Filtrasyon Sistemleri Katan Çözümler!...Çünkü su hayat verir. FiltrasyonSistemleri Multimedia Kum Filtrasyon Sistemler Aktech Filtrasyon Sistemleri, suyun içerisindeki çözünmeyen, çeşitli

Detaylı

KROMATOGRAFİ. Bir parça kağıt şeridin aşağı hizasından 1 cm kadar yukarısına bir damla siyah mürekkep damlatınız.

KROMATOGRAFİ. Bir parça kağıt şeridin aşağı hizasından 1 cm kadar yukarısına bir damla siyah mürekkep damlatınız. KROMATOGRAFİ Kromatografi, bir karışımda bulunan maddelerin, biri sabit diğeri hareketli faz olmak üzere birbirleriyle karışmayan iki fazlı bir sistemde ayrılması ve saflaştırılması yöntemidir. KROMATOGRAFİ

Detaylı

ÇEV416 ENDÜSTRİYEL ATIKSULARIN ARITILMASI

ÇEV416 ENDÜSTRİYEL ATIKSULARIN ARITILMASI ÇEV416 ENDÜSTRİYEL ATIKSULARIN ARITILMASI 6.Endüstriyel Kirlenme Kontrolü - Nötralizasyon Yrd. Doç. Dr. Kadir GEDİK Birçok endüstrinin atıksuyu asidik veya bazik olduğundan alıcı ortama veya kimyasal ve/veya

Detaylı

TANITIM DOSYASI. EPA ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ ve ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER TİC. ve SAN. LTD. ŞTİ. Şubat 2015. Beklentilerinizi aşan çözümler sunar..

TANITIM DOSYASI. EPA ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ ve ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER TİC. ve SAN. LTD. ŞTİ. Şubat 2015. Beklentilerinizi aşan çözümler sunar.. TANITIM DOSYASI EPA ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ ve ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER TİC. ve SAN. LTD. ŞTİ. Şubat 2015 Beklentilerinizi aşan çözümler sunar.. EPA ÇEVRE 2005 Şahıs firması kurulumu 2006 Limited şirket kurulumu

Detaylı

www.haus.com.tr DDE SERİSİ

www.haus.com.tr DDE SERİSİ www.haus.com.tr DDE SERİSİ HAUS DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

SU VE ATIKSU. ipsum GERİ KAZANIMI

SU VE ATIKSU. ipsum GERİ KAZANIMI SU VE ATIKSU lorem ARITIMI & ipsum GERİ KAZANIMI ekosistem mühendislik Kalıcı çözümler Ekosistem Mühendislik, geniş bir yelpazede Endüstriyel ve Evsel atıksu, içmesuyu, proses suyu arıtma ve geri kazanımı

Detaylı

MEDYA FİLTRASYON SİSTEMLERİ

MEDYA FİLTRASYON SİSTEMLERİ MEDYA FİLTRASYON SİSTEMLERİ İşlev ROTATEK medya filtrasyon sistemleri, içine dolum yapılan mineral cinsine göre tortu, askıda katı madde (AKM), bulanıklık, koku, renk, demir, mangan vb. parametrelerin

Detaylı

Silifoz Filtre Sistemi

Silifoz Filtre Sistemi Silifoz Filtre Sistemi RMF BSFT ATK 11 SA - Enerji ve bakım masraflarında tasarruf sağlar. - Su sistemlerinizin ömrünü uzatır. RMF BSFT ATK 11 SA Silifoz - Oteller, kamu binaları, konutlar gibi ortak yaşam

Detaylı

Angora. su arıtma sistemleri. www.angorasuaritmasistemleri.com. www.angorasuaritmasistemleri.com

Angora. su arıtma sistemleri. www.angorasuaritmasistemleri.com. www.angorasuaritmasistemleri.com SU ARITMA SİSTEMLERİ Angora su arıtma sistemleri 1 SUYUN HAYATIMIZDAKİ YERİ VE ÖNEMİ Su H20 yani 2 Hidrojen atomu ile 1 oksijen atomundan meydana gelmiştir. Vücudumuzun hemen hemen 3/2 sini su oluşturmaktadır.

Detaylı

ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ NDE KİMYASAL PROSESLER

ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ NDE KİMYASAL PROSESLER 9 ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ NDE KİMYASAL PROSESLER 1. Koagülasyon- Flokülasyon Prosesleri 2. Elektrokoagülasyon Prosesi 3. Kimyasal Çöktürme Prosesleri 4. Su Yumuşatma Prosesleri 5. Adsorpsiyon Prosesleri 6.

Detaylı

Home Comfort Serisi. Nem Alma Hava Temizleme Su Arıtma Merkezi Süpürge

Home Comfort Serisi. Nem Alma Hava Temizleme Su Arıtma Merkezi Süpürge Home Comfort Serisi Nem Alma Hava Temizleme Su Arıtma Merkezi Süpürge Home Comfort Serisi Home Co mfort Yeni Electrolux Home Comfort Serisi ile profesyonel standartlarda, hava kalitesi, ev temizliği, temizlenmiş

Detaylı

TOPRAKLARIN KİMYASAL ÖZELLİKLERİ

TOPRAKLARIN KİMYASAL ÖZELLİKLERİ TOPRAKLARIN KİMYASAL ÖZELLİKLERİ Toprakların kimyasal özellikleri denince, genel olarak toprak reaksiyonu = toprak asitliği ve toprağın besin maddeleri bakımından karakteristikleri anlaşılmaktadır. İyon

Detaylı

DOZAJ UN TELER VE POMPALARI Ç N ÜRÜNLER. S hhi Su Sistemleri için Kireç Tafl ve Korozyon. Önleyici Ürünler 4DOZAJLAMA ÜN TELER

DOZAJ UN TELER VE POMPALARI Ç N ÜRÜNLER. S hhi Su Sistemleri için Kireç Tafl ve Korozyon. Önleyici Ürünler 4DOZAJLAMA ÜN TELER 4DOZAJLAMA ÜN TELER DOZAJ UN TELER VE POMPALARI Ç N ÜRÜNLER S hhi Su Sistemleri için Kireç Tafl ve Korozyon Önleyici ler Kireç tafl ve korozyon önleyici ürünler, teknik kullan mda kristal formda polifosfat

Detaylı

Su Şartlandırma Tanklarında Kullanılan Dolgu Malzemelerinin Ne Kadarı Görev Yapar?

Su Şartlandırma Tanklarında Kullanılan Dolgu Malzemelerinin Ne Kadarı Görev Yapar? SU DÜNYASI ENİS BURKUT enis@burkut.com.tr Su Şartlandırma Tanklarında Kullanılan Dolgu Malzemelerinin Ne Kadarı Görev Yapar? Kum filtresi, aktif karbon filtresi ve yumuşatıcı gibi, içinde DOLGU MALZEMESİ

Detaylı

GESU ARITMA. Arıtma Prosesleri ve Örnek Tesisler Kataloğu. arıtmada güven ve tecrübe... ÇEVRE TEKNOLOJ LER

GESU ARITMA. Arıtma Prosesleri ve Örnek Tesisler Kataloğu. arıtmada güven ve tecrübe... ÇEVRE TEKNOLOJ LER GESU ARITMA ÇEVRE TEKNOLOJ LER arıtmada güven ve tecrübe... Arıtma Prosesleri ve Örnek Tesisler Kataloğu Şirket Tarihçesi Dünyada giderek artan nüfusla birlikte gelişen teknoloji ve hızlı sanayileşme,

Detaylı

Model RO-10 Canavar Kurulum Kılavuzu. Model: RO-10 Canavar. sağlık için...

Model RO-10 Canavar Kurulum Kılavuzu. Model: RO-10 Canavar. sağlık için... Model RO-10 Canavar Kurulum Kılavuzu Model: RO-10 Canavar sağlık için... TERS OZMOS NEDİR? Ozmos, suyun herhangi bir dış kuvvet olmaksızın yarı geçirgen bir zardan, az yoğun ortamdan çok yoğun ortama geçişidir.

Detaylı

Modern su şartlandırma prensiplerinin üzerinden geçmek

Modern su şartlandırma prensiplerinin üzerinden geçmek Hoş Geldiniz 1 Amacımız; Modern su şartlandırma prensiplerinin üzerinden geçmek Dezenfeksiyon, flokülasyon, ph ayarlama ve suyun dengesi için kullanılan kimyasalları incelemek Havuz bakım prosedürünü tekrarlamak

Detaylı

HAVUZLARDA OZON SİSTEMLERİ. www.atggroup.org atg@atggroup.org facebook.com/atghavuzozondezenfeksiyon +90 (216) 290 13 90

HAVUZLARDA OZON SİSTEMLERİ. www.atggroup.org atg@atggroup.org facebook.com/atghavuzozondezenfeksiyon +90 (216) 290 13 90 HAVUZLARDA OZON SİSTEMLERİ www.atggroup.org atg@atggroup.org facebook.com/atghavuzozondezenfeksiyon +90 (216) 290 13 90 Ozon Nedir? Dünyada bilinen en kuvvetli oksidandır Ozon Ne Kadar Güçlüdür? Klordan

Detaylı

8. SINIF KAZANIM TESTLERİ 4.SAYI. Ar-Ge Birimi Çalışmasıdır ŞANLIURFA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DİZGİ & TASARIM İBRAHİM CANBEK MEHMET BOZKURT

8. SINIF KAZANIM TESTLERİ 4.SAYI. Ar-Ge Birimi Çalışmasıdır ŞANLIURFA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DİZGİ & TASARIM İBRAHİM CANBEK MEHMET BOZKURT 8. SINIF ŞANLIURFA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KAZANIM TESTLERİ TÜRKÇE MATEMATİK T.C İNKİLAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK FEN VE TEKNOLOJİ DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ İNGİLİZCE Ar-Ge Birimi Çalışmasıdır 4.SAYI

Detaylı

Pool Fresh!up. Sphere. VitroSphere nano. Yüzme havuzu filtresi için DIN normlarına uygun eşsiz cam bilyalar. NSF DIN. Certified to NSF/ANSI 61

Pool Fresh!up. Sphere. VitroSphere nano. Yüzme havuzu filtresi için DIN normlarına uygun eşsiz cam bilyalar. NSF DIN. Certified to NSF/ANSI 61 Pool Fresh!up Vitro Sphere VitroSphere nano Yüzme havuzu filtresi için DIN normlarına uygun eşsiz cam bilyalar. Geprüft nach DIN 19603 & KSW-Richtlinie DIN 19603 NSF Certified to NSF/ANSI 61 Genel sorun

Detaylı

01 HAKKIMIZDA. Firmamız 2006 yılının Ocak ayında arıtma sistemleri ve çevre teknolojileri amacıyla kurulmuştur.

01 HAKKIMIZDA. Firmamız 2006 yılının Ocak ayında arıtma sistemleri ve çevre teknolojileri amacıyla kurulmuştur. 01 HAKKIMIZDA Firmamız 2006 yılının Ocak ayında arıtma sistemleri ve çevre teknolojileri amacıyla kurulmuştur. Multiclair, doğal dengenin korunması adına sahip olduğu çevre bilinci dahilinde, 2004 yılında

Detaylı

Hortum Pompa avantajları

Hortum Pompa avantajları Çalışma Prensibi Hortum pompalar olarak da bilinen peristaltik pompalar ismini bağırsakların sindirilmiş besinleri hareket ettirmek için dalgalar halinde yaptığı adale kasılmaları anlamına gelen peristalsis

Detaylı

no:7 FİRMA MERT VETERİNERLİK TARİH 16.09.2013 İLGİLİ ÖMER KILKIŞ SAYFA E-MAİL omerkılkıs@hotmail.com TEKLİF No PO242-2013 FAX NO - TEL NO KONU

no:7 FİRMA MERT VETERİNERLİK TARİH 16.09.2013 İLGİLİ ÖMER KILKIŞ SAYFA E-MAİL omerkılkıs@hotmail.com TEKLİF No PO242-2013 FAX NO - TEL NO KONU Yenigün mah. Sakarya cad. horozlu işhanı no:7 ADAPAZARI /SAKARYA Tel& fax: 0 264 276 18 41 Gsm: 0 543 277 26 23-0 532 301 39 56 Web: www.sakaryasuarıtmasistemeleri.com bilgi@sakaryasuaritmasistemleri.com

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ Hijyenmax Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük Sabun SIVI 5,00 5,27 4 117,02 TL 22,23 TL 468,08

Detaylı

Ürün Kataloğu. Sistem Çözümleri. Innovation has a name.

Ürün Kataloğu. Sistem Çözümleri. Innovation has a name. Ürün Kataloğu Sistem Çözümleri Innovation has a name. ÜRÜN KATALOĞU İÇİNDEKİLER İçindekiler 2 A.O. SMITH SU TEKNOLOJİLERİ HAKKINDA 4 EVSEL ÇÖZÜMLER 6 Lal WP / Lal NP Ters Osmoz Su Arıtma Sistemleri 8 Lal-267WP

Detaylı

su için santrifüj filtreler SPARATÖR FİLTRELER

su için santrifüj filtreler SPARATÖR FİLTRELER su için santrifüj filtreler SPARATÖR FİLTRELER Suda bulunan tortu, partikül, pas, çamur, kum, mil ve olması muhtemel diğer tortular istenilen filtrasyon hassasiyetine sahip sparatör filtreler ile giderilmektedir.

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü TESİSE KABUL EDİLECEK ATIKLAR VE KODLARI

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü TESİSE KABUL EDİLECEK ATIKLAR VE KODLARI TESİSE KABUL EDİLECEK ATIKLAR VE KODLARI 01 03 09 01 03 07 dışındaki alüminyum oksit üretiminden çıkan kırmızı çamur 01 04 10 01 04 07 dışındaki tozumsu ve pudramsı atıklar 01 05 04 Temizsu sondaj ı ve

Detaylı

TERS OSMOZ CİHAZININ GELİŞMESİNİ DESTEKLEYEN NEDENLER

TERS OSMOZ CİHAZININ GELİŞMESİNİ DESTEKLEYEN NEDENLER Ters Ozmos Nedir TERS OSMOZ SİSTEMLERİ Birçok literatürde İngilizce adı ile Reverse Osmosis RO şeklinde adlandırılan Ters Osmoz tekniği günümüzde hızlıca ilerleyen teknolojilerden biridir. Bu teknik ile

Detaylı

Endüstriyel atık su arıtma tesisleri

Endüstriyel atık su arıtma tesisleri I T A L Y I T A L Y Endüstriyel atık su arıtma tesisleri C&G Depurazione Industriale SRL atık su saflaştırma endüstrisinde 1971 den beri hizmet vermektedir. Tasarımlardan kazanılan ustalık bilgisi ile

Detaylı

ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ YBF YAĞ BUHARI AYIRICISI VE FİLTRESİ

ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ YBF YAĞ BUHARI AYIRICISI VE FİLTRESİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ YBF YAĞ BUHARI AYIRICISI VE FİLTRESİ GENEL ÖZELLİKLER KOMPAKT üniteleri kompakt tasarımı sayesinde daha az yer kaplar. Tüm aksesuarlarını üzerinde bulunduran tak/çalıştır

Detaylı

ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ YBF YAĞ BUHARI AYIRICISI VE FİLTRESİ

ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ YBF YAĞ BUHARI AYIRICISI VE FİLTRESİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ YBF YAĞ BUHARI AYIRICISI VE FİLTRESİ GENEL ÖZELLİKLER KOMPAKT üniteleri kompakt tasarımı sayesinde daha az yer kaplar. Tüm aksesuarlarını üzerinde bulunduran tak/çalıştır

Detaylı

GÜÇLÜ ENDÜSTRİYEL ÇÖZÜMLER İNŞAAT, ENDÜSTRİ A.Ş. www.tematas.com

GÜÇLÜ ENDÜSTRİYEL ÇÖZÜMLER İNŞAAT, ENDÜSTRİ A.Ş. www.tematas.com GÜÇLÜ ENDÜSTRİYEL ÇÖZÜMLER www.tematas.com İNŞAAT, ENDÜSTRİ A.Ş. TEMATAŞ; 20 yılı aşkın tecrübeye sahip teknik kadrosu, profesyonel yönetim anlayışı ile işveren ve çalışan memnuniyetini sağlamayı kendisine

Detaylı

NASIL ÇALIÞIR? Watertime arýtma robotu nasýl çalýþýr? Bir kere tesisata baðlandýktan sonra otomatik olarak çalýþmaya baþlar.

NASIL ÇALIÞIR? Watertime arýtma robotu nasýl çalýþýr? Bir kere tesisata baðlandýktan sonra otomatik olarak çalýþmaya baþlar. NASIL ÇALIÞIR? Watertime arýtma robotu nasýl çalýþýr? Bir kere tesisata baðlandýktan sonra otomatik olarak çalýþmaya baþlar. Ürettiði içme suyunu depolar ve kullanýma hazýr halde tutar. Depoda eksilen

Detaylı

MBR HİZMETLERİ SUNUM DOSYASI

MBR HİZMETLERİ SUNUM DOSYASI MBR HİZMETLERİ SUNUM DOSYASI SUYLA OYUN OLMAZ!! En ileri teknolojiler dahi doğru mühendislik hizmeti ile birleştirilmediğinde atıl yatırımlara dönüşebilmektedir. Sektörde tamamladığımız tüm tesislerde

Detaylı