Her türlü kirliliğe karşıyız, gürültü dahil.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Her türlü kirliliğe karşıyız, gürültü dahil."

Transkript

1 Her türlü kirliliğe karşıyız, gürültü dahil. Yeni Bosch Relaxx x toz torbasız elektrikli süpürge, 71 db ile hem çok sessiz, hem çok güçlü.

2 Etkili emiş gücüyle gerçek sessizlik bir araya geldi. Bosch un yeni Relaxx x ProSilence Plus elektrikli süpürgesi, 71 db lik düşük ses seviyesi ile üstün bir temizlik performansı sunuyor. Sessizlik güzeldir Yeni Relaxx x ProSilence Plus elektrikli süpürgenin 71 db lik düşük ses seviyesi ile gürültülü şehir yaşamı içinde aradığınız sessizliğe ulaşmış olacaksınız. Artık geç saatlerde temizlik yapmanız gerektiğinde, yan odada uyuyan çocuklarınızı veya sese duyarlı komşularınızı düşünmenize gerek yok. Çünkü SilenceSound System teknolojisi sayesinde Relaxx x ProSilence Plus elektrikli süpürge, Bosch un torbasız elektrikli süpürgelerinin en sessizi. Böylece Relaxx x ProSilence Plus elektrikli süpürge ile temizlik yaparken telefonda konuşabilmek ya da müzik dinleyebilmek bir hayal olmaktan çıkacak. Üstelik bu sessizliğe üstün bir emiş gücü de eşlik ettiği için mükemmel temizliğe sessizce ulaşırsınız. Dayanılmaz seviyedeki gürültü ile fısıltı arasında sadece birkaç desibel fark bulunur: Relaxx x ProSilence Plus 130 db (A) 70 db (A) SilenceSound System teknolojisi Yeni Relaxx x ProSilence Plus elektrikli süpürgenin hava girişinden çıkış noktasına kadar her bir parçası gürültünün azaltılması için dizayn edilmiştir. Motor, SilentClean Plus süpürme başlığı ve tüm aksesuarlarda gerçekleştirilen ses izolasyonu ile SilenceSound System teknolojisi, size çok düşük seviyede temizlik imkânı sunar.

3 Güçlü fakat sessiz Yeni Relaxx x ProSilence Plus elektrikli süpürgede, üstün temizlik performansı ile oldukça düşük ses seviyesi bir araya getirildi. Kimseyi rahatsız etmeden etkili bir temizlik Relaxx x elektrikli süpürge ile gerçek oluyor. RobustAir System teknolojisi Relaxx x elektrikli süpürgenin üstün temizlik performansını sağlayan Bosch un RobustAir System teknolojisidir. Bu süpürgede, torbasız bir elektrikli süpürgenin performansını üst seviyede tutmak için gereken tüm parçalar kusursuz bir uyum içerisinde bir araya getirilmiştir. Yüksek emiş gücü Cihazın aerodinamik dizaynı ve geniş çapı sayesinde, hava kanalı en iyi seviyeye getirilmiştir; böylece yüksek emiş gücü sağlanır. Süpürgenin özel izolasyonla donatılan aksesuarlarıyla birlikte yüksek performans sağlanır. GORE teknolojili filtre sistemi GORE CLEANSTREAM bir filtre diyaframıdır. Çok etkili olan CLEANSTREAM filtresi, çekilen kir ve tozun filtre yüzeyinde kalmasını sağlar. Böylece filtreden içeriye sadece temiz hava geçebilir.

4 Sadece evi değil kendisini de temizleyen elektrikli süpürge Akıllı SensorBagless filtre sistemi sayesinde Yeni Bosch Relaxx x ProSilence Plus elektrikli süpürge, kendi kendini temizler. Tamamen otomatik filtre temizliği Relaxx x ProSilence Plus elektrikli süpürgenin entegre sensörleri, emiş gücünü düzenli olarak kontrol eder. Hava geçişi uygun değerlerin altına düştüğünde, Relaxx x elektrikli süpürgeyi en iyi performans düzeyine getirmek için, sensörler otomatik olarak yeni SelfCleaning System teknolojisini devreye sokar ve filtre otomatik olarak temizlenir. - Akıllı SelfCleaning System teknolojisi sayesinde en üstün performansa ulaşılır. - Yüksek emiş gücü sayesinde derinlemesine temizlik sağlanır. - Az bakım gerektirir. Temizliği çok basit Çok farklı artıkları süpürebilme olanağı sunan 3 litrelik hacmi ve güvenli kapak sistemi ile yeni Relaxx x elektrikli süpürgenin toz konteyneri ile çok rahat edeceksiniz. Üstelik temizlemesi de çok kolay; konteyneri boşalttıktan sonra akan su altında yıkayabilirsiniz.

5 Torbasız, ek masrafsız üstün temizlik Yeni SensorBagless teknolojisi sayesinde Relaxx x ProSilence Plus eletrikli süpürge için ömrü boyunca hiçbir ek masrafa gerek yoktur. Akıllı teknolojiler Filtrenin içine toz ve kir geçişini engelleyen GORE CLEANSTREAM filtresi sayesinde Relaxx x ProSilence Plus elektrikli süpürge, bir yıl boyunca çok yüksek seviyede temizlik performansı sunar. Cihaz ömrü boyunca ek masrafsız temizlik Torbasız elektrikli süpürgelerde toz ve kir, çok yüksek bir hızla çevrilerek merkezkaç kuvvetine tabi tutulur ve böylece havadan ayrıştırılarak boşaltılabilir toz konteynerine yönlendirilir. Cihaz ömrü boyunca filtre değiştirmeye gerek yok Relaxx x ProSilence Plus elektrikli süpürge, GORE CLEANSTREAM filtresinde kullanılan yüksek teknolojili materyal sayesinde de övülmeyi hak ediyor. Bu materyal, cihaz ömrü boyunca kullanılabilir ve gerektiğinde kolayca su ile temizlenebilir. Cihazın ömrü boyunca kullanılan HEPA filtre Özel ve dayanıklı materyalden üretilen entegre HEPA filtrenin; etkileyici toz tutma kapasitesi, çıkan havayı temizlemesi ve filtrenin istendiğinde çıkarılıp yıkanabilmesi gibi avantajları vardır.

6 BGS 6PRO1 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Roxx x HomeProfessional Toplam güç: w. kompresör (maks.) Toz torbasız SensorBagless teknolojisi Enerji tasarrufu sağayan kompresör teknolojisi Maksimum hava akışı sağlayan RobustAir System SelfClean sistemi (Kendi kendini temizleyen filtre sistemi) Özel dokulu süpürme hortumu Elektronik emiş gücü ayarı En yüksek emiş gücü ayarında bile düşük ses seviyesinde çalışma özelliği Ergoplus tutma yeri Halı ve sert zeminler için özel süpürge başlığı Ses seviyesi optimize edilmiş ayarlanabilir süpürme başlığı (genişlik: 280mm) Sert zemin süpürme başlığı (genişlik: 300 mm) Sürgülü ve kilitleme mekanizmalı teleskopik boru 2 parçalı entegre aksesuar: Kenar-köşe ve döşemeler için süpürme başlıkları Alerjik bünyelere uygun yıkanabilir Air Clean Hepa hijyenik filtreleme sistemi Hem cihazı taşıma hem de konteyner boşaltma esnasında kolay kullanım En yüksek emiş gücü ayarında bile düşük ses seviyesinde çalışma özelliği Konteyner kapasitesi: 3 l Dikey ve yatay park etme özelliği Otomatik kablo toplama özelliği Etkinlik alanı yarıçapı: 11 m Renk: Titanyum kaplama Ağırlık: 9,1 kg (sadece gövde) BGS Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Roxx x Toplam güç: w. (maks.) Toz torbasız SensorBagless teknolojisi Maksimum hava akışı sağlayan RobustAir System SelfClean sistemi (Kendi kendini temizleyen filtre sistemi) Elektronik emiş gücü ayarı Ergoplus tutma yeri Ses seviyesi optimize edilmiş ayarlanabilir süpürme başlığı (genişlik: 280 mm) Sert zemin süpürme başlığı (genişlik: 300 mm) Teleskopik boru 2 parçalı entegre aksesuar: Kenar-köşe ve döşemeler için süpürme başlıkları Alerjik bünyelere uygun yıkanabilir Air Clean Hepa hijyenik filtreleme sistemi Hem cihazı taşıma hem de konteyner boşaltma esnasında kolay kullanım En yüksek emiş gücü ayarında dahi düşük ses seviyesinde çalışma özelliği Konteyner kapasitesi: 3 l Dikey ve yatay park etme özelliği Otomatik kablo toplama özelliği Etkinlik alanı yarıçapı: 11 m 4 adet hareketli tekerlek Renk: Gümüş/Beyaz Ağırlık: 8,4 kg (sadece gövde)

7 BGS Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Relaxx x ProSilence Plus Toplam güç: w. (maks.) SilenceSound System : Sessizlik konseptine uygun olarak tasarlanmış, yenilikçi ses izolasyon malzemeleri, ses kontrollü motor, gürültüsü azaltılmış aksesuarlar sayesinde aşırı sessiz çalışma Toz torbasız SensorBagless teknolojisi ile sessiz ve güçlü SilentClean Plus süpürme başlığı: Ayarlanabilir sesi azaltılmış metal tabanlı süpürme başlığı (280 mm) Filtre temizliği: SensorBagless lı akıllı SelfClean sistemi Uzun ömürlü filtreler: Yıkanabilir Air Clean Hepa hijyenik filtreleme sistemi ve GORE CLEANSTREAM kartuj filtre sayesinde alerjik bünyelere uygun Maksimum hava akışı sağlayan RobustAir System Elektronik emiş gücü ayarı Ergoplus tutma yeri Sürgülü ve kilitleme mekanizmalı teleskobik boru Yumuşak fırçalı özel parke ucu (genişlik: 300 mm) Teleskopik boruya klipslenebilen 3 parçalı aksesuar: Kenar-köşe için dar aralık ucu ve mobilya, yastık için çıkarılabilir fırçalı uç Dikey ve yatay park etme özelliği Otomatik kablo toplama özelliği Etkinlik alanı yarıçapı: 11 m Konteyner kapasitesi: 3 l 4 adet hareketli tekerlek Hem cihazı kaldırma hem de boşaltma sırasında kolay kullanım Renk: Sonsuz mavi Ağırlık: 6,7 kg (sadece gövde) BGS Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Relaxx x Toplam güç: w. (maks.) Toz torbasız SensorBagless teknolojisi ile sessiz ve güçlü Filtre temizliği: SensorBagless lı RotationClean sistemi (manuel temizlenen filtre sistemi) Uzun ömürlü filtreler: Yıkanabilir Air Clean II hijyenik filtreleme sistemi ve GORE CLEANSTREAM kartuj filtre sayesinde alerjik bünyelere uygun Maksimum hava akışı sağlayan RobustAir System Elektronik emiş gücü ayarı Ergoplus tutma yeri Sürgülü ve kilitleme mekanizmalı teleskobik boru Halı ve sert zeminler için süpürge başlığı (genişlik: 280 mm) Teleskopik boruya klipslenebilen 3 parçalı aksesuar: Kenar-köşe için dar aralık ucu ve mobilya, yastık için çıkarılabilir fırçalı uç Dikey ve yatay park etme özelliği Otomatik kablo toplama özelliği Etkinlik alanı yarıçapı: 11 m Konteyner kapasitesi: 3 l 4 adet hareketli tekerlek Hem cihazı kaldırma hem de boşaltma sırasında kolay kullanım Renk: İsot kırmızısı Ağırlık: 6,7 kg (sadece gövde)

8 %100 güvenebileceğiniz servis. Bosch Servis, yaygın servis ağı ve 2 saat aralığında randevu sistemi ile haftanın 7 günü hizmetinizdedir Türkiye nin her yerinden haftanın 7 günü 24 saat Bosch Çağrı Yönetim Merkezi ni arayabilir ve Bosch markalı ürünlerin satış öncesi keşif, satış sonrası montaj, eve teslim aksesuar, bakım ve onarım hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. 2 yıl garanti kapsamına giren Bosch ürünleri: Solo ve ankastre, ocaklar, aspiratörler, davlumbazlar, midi fırınlar, küçük ev aletleri, elektrikli süpürgeler, kişisel bakım ürünleri ve ani su ısıtıcısı. 3 yıl garanti kapsamına giren Bosch ürünleri: Solo ve ankastre soğutucular, derin dondurucular, çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, fırınlar, mikrodalga fırınlar, kurutma makineleri, midi bulaşık makineleri, şofbenler, klimalar, su arıtma cihazı, su sebilleri ve elektrikli termosifonlar (220 v). +4 yıl ek garanti kapsamına giren Bosch ürünleri: Solo ve ankastre soğutucular (solo tezgâh altı ve mini soğutucular, ankastre gardırop tipi ve CoolDimension soğutucular hariç) derin dondurucular (Tezgâh altı ve mini dondurucular hariç), solo ve ankastre çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, fırınlar, gourmet fırınlar (mini, midi ve mikrodalga fırınlar hariç) ve kurutma makineleri. +4 yıl ek garanti satın alma koşulları: Fatura tarihinden itibaren 3 aylık süre içerisinde yetkili servislerimizden 4 yıl ek garanti satın alabilirsiniz. 4 yıl ek garanti; otel, çamaşırhane vb. ticari amaçlı yerlerde kullanılmak amacı ile satın alınan ürünlere verilemez. Ek garanti belgenizi, garanti sürenizin bitim tarihine kadar saklayınız. Detaylı bilgi için Çağrı Yönetim Merkezimizi arayabilirsiniz. 02/2012 Yetkili Satıcı BSH Ev Aletleri San. Tic. A.Ş. Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No.: Ümraniye İstanbul Bosch Çağrı Yönetim Merkezi:

Dünyanın en sessiz toz torbasız süpürgesi.

Dünyanın en sessiz toz torbasız süpürgesi. Dünyanın en sessiz toz torbasız süpürgesi. Relaxx x ProSilence 66 db e indirilmiş ses seviyesiyle toz torbasız elektrikli süpürgeler arasında dünyanın en sessizidir. www.bosch-home.com/tr BoschHomeTurkiye

Detaylı

Bu teknolojinin merkezinde tazelik var.

Bu teknolojinin merkezinde tazelik var. Bu teknolojinin merkezinde tazelik var. Bosch NoFrost Kombi buzdolabının HydroFresh çekmecesi sebze ve meyveleri, ChillerSafe çekmecesi ise et ürünlerini 2 kat daha uzun süre taze tutar. 2 Bosch Buzdolapları

Detaylı

Mükemmele yakın olmayın, sahip olun.

Mükemmele yakın olmayın, sahip olun. Mükemmele yakın olmayın, sahip olun. Birbirinden mükemmel Siemens Ankastre Setlere, ağustos ayına özel fırsatlarla kolayca sahip olun. Ağustos 2014 - Ankastre Ürünler Fiyat Listesi Farklı ürün gruplarından

Detaylı

Kış günlerinde içinizi ısıtacak fırsatlar

Kış günlerinde içinizi ısıtacak fırsatlar Şubat kampanyaları Kış günlerinde içinizi ısıtacak fırsatlar www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da

Detaylı

Haziran fırsatı değil, yılın fırsatı!

Haziran fırsatı değil, yılın fırsatı! Haziran fırsatı değil, yılın fırsatı! Birbirinden güzel Siemens nkastre setler, haziran ayına özel fırsatlarla sizi bekliyor. Haziran 2014 - nkastre Ürünler Fiyat Listesi Farklı ürün gruplarından 3 ürün

Detaylı

Basım tarihi: Eylül 2013

Basım tarihi: Eylül 2013 Fiat ın en yeni modellerini, otomobilinizle ilgili en son bilgileri ve güncel haberleri web sitemizde bulabilirsiniz. Dilerseniz tüm sorularınızı, istek ve önerilerinizi bize ulaştırabilir, kısa sürede

Detaylı

Lojistik 2015 Depo lojistiğinde tüm ihtiyaçlarınıza komple çözümler sunuyoruz

Lojistik 2015 Depo lojistiğinde tüm ihtiyaçlarınıza komple çözümler sunuyoruz Lojistik 2015 Depo lojistiğinde tüm ihtiyaçlarınıza komple çözümler sunuyoruz Jungheinrich e hoş geldiniz Ankara Jungheinrich firması malzeme taşıma ekipmanları, depolama ve malzeme akış teknolojisi alanlarında

Detaylı

Doğru. Ona. sonucu alın! bırakın.

Doğru. Ona. sonucu alın! bırakın. Ona bırakın. Doğru sonucu alın! YENİ! Bosch PowerControl özelliğine sahip Bosch akülü delme/ vidalama makinesi PSR 14,4 LI-2 ve PSR 18 LI-2. Delme ve vidalama daha önce hiç olmadığı kadar rahat ve kolay.

Detaylı

Üç adımda sahip olmak istediğiniz makineye

Üç adımda sahip olmak istediğiniz makineye Setaltı bulaşık makineleri UC Serisi Üç adımda sahip olmak istediğiniz makineye UC-XL UC-L UC-M UC-S Önsöz Değerli gastronomlar, Son yıllarda gastronomi dünya çapında hızla değişim ve gelişim gösterdi.

Detaylı

GETINGE wd46 Turbo çok daha hizli bir yikayici dezenfektör

GETINGE wd46 Turbo çok daha hizli bir yikayici dezenfektör GETINGE wd46 turbo çok daha hızlı bir yıkayıcı dezenfektör 2 Getinge WD46 Turbo Getinge WD46 Turbo 3 daha aziyla daha fazlasini yapmaniz için Kaynaklar sınırlı ve sağlık tesislerindeki verimlilik talepleri

Detaylı

Siemens fırsatlarıyla mutfağınızı güzelleştirmek başka bahara kalmasın.

Siemens fırsatlarıyla mutfağınızı güzelleştirmek başka bahara kalmasın. Siemens fırsatlarıyla mutfağınızı güzelleştirmek başka bahara kalmasın. 1. fırsat: Farklı ürün gruplarından oluşan 6 özel fırsat paketi.* 2. fırsat: Farklı ürün gruplarından 3 ürün alana %15 e varan indirimler.**

Detaylı

Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu AL 161 B AL 181 B AL 181 BS AL 182 B AL 191 B

Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu AL 161 B AL 181 B AL 181 BS AL 182 B AL 191 B Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu AL 161 B AL 181 B AL 181 BS AL 182 B AL 191 B Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilen

Detaylı

Her zorluğun üstesinden gelen. Tork Konvertörlü Forklift sizlerle.

Her zorluğun üstesinden gelen. Tork Konvertörlü Forklift sizlerle. Her zorluğun üstesinden gelen. Tork Konvertörlü Forklift sizlerle. Hidrodinamik tahrikli Dizel ve LPG forkliftler (Tork konvertörü) 1.600 ile 3.500 kg arası taşıma kapasitesi sunar. 1 Neden bir Jungheinrich

Detaylı

BiG X 600 / 700 / 850 / 1100 Kendi Yürür Silaj Makinası

BiG X 600 / 700 / 850 / 1100 Kendi Yürür Silaj Makinası BiG X 600 / 700 / 850 / 1100 Kendi Yürür Silaj Makinası www.krone.de BiG X 1100 Dünyanın en güçlü silaj makinası Geniş görüş açılı konforlu kabin Mükemmel operatör konforu için joystick 1,078 hp ye kadar

Detaylı

Orta yük taşıma. KUKA robotları

Orta yük taşıma. KUKA robotları Orta yük taşıma kapasiteleri için KUKA robotları KUKA GÜÇLÜ ORTAĞINIZ. Kalite "made in Germany", yaratıcılık ve en üst düzeyde müşteri odaklı çalışma: Bu ilkelere dayanarak KUKA onlarca yıldır üstün teknolojiler

Detaylı

AL 422 T AL 423 T AL 423 TS

AL 422 T AL 423 T AL 423 TS AL 422 T AL 423 T AL 423 TS Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilen üründen en iyi verimi almanızı istiyoruz. Bu nedenle,

Detaylı

Çalışma Alanı Bileşenleri Besleme Üniteleri İçin

Çalışma Alanı Bileşenleri Besleme Üniteleri İçin D-26615-2009 D-27753-2009 D-26530-2009 Çalışma Alanı Bileşenleri Besleme Üniteleri İçin 02 ÇALIŞMA ALANI BİLEŞENLERİ ÇALIŞMA ALANI BİLEŞENLERİ 03 Çalışma Alanı Bileşenleri* Göz alıcı şekilde tasarlanan

Detaylı

Yüksek yük taşıma kapasiteli KUKA robotları

Yüksek yük taşıma kapasiteli KUKA robotları Yüksek yük taşıma kapasiteli KUKA robotları KUKA GÜÇLÜ ORTAĞINIZ. Kalite "made in Germany", yaratıcılık ve en üst düzeyde müşteri odaklı çalışma: Bu ilkelere dayanarak KUKA onlarca yıldır üstün teknolojiler

Detaylı

Elvido. Clinic l Care l Assist. Birçok İHTİYAÇ tek cevap

Elvido. Clinic l Care l Assist. Birçok İHTİYAÇ tek cevap Elvido Clinic l Care l Assist Birçok İHTİYAÇ tek cevap Elvido Birçok İHTİYAÇ tek cevap en düşük pozisyon: 37 cm en yüksek pozisyon: 81 cm Ortopedik pozisyon Fowler pozisyonu Anti- Trendelenburg 18 Yeni

Detaylı

her şeyin üstesinden gelebilen aletler.

her şeyin üstesinden gelebilen aletler. Her detay için. Her durum için. Birçok yeteneğe sahip her şeyin üstesinden gelebilen aletler. New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Salınım yapan çok fonksiyonlu aletler PMF 250

Detaylı

MERAKLA BEKLENEN KADJAR TÜRKİYE DE. YIL: 11 SAYI: 202 15-30 HAZİRAN 2015 F YATI: 3 TL www.otomobilden.com.tr

MERAKLA BEKLENEN KADJAR TÜRKİYE DE. YIL: 11 SAYI: 202 15-30 HAZİRAN 2015 F YATI: 3 TL www.otomobilden.com.tr MERAKLA BEKLENEN KADJAR TÜRKİYE DE s.9 YIL: 11 SAYI: 202 F YATI: 3 TL www.otomobilden.com.tr BAŞKENT OTOMOTİVCİLER DERNEĞİ NDEN FUAR ÇIKARTMASI TÜM GÖZLER ÜSTÜNDE s.4 KARCHER BABALARI UNUTMUYOR 1.5 litre

Detaylı

Atlas Copco orta ve ağır seri hidrolik kırıcılar Daha az ağırlık, daha fazla güç

Atlas Copco orta ve ağır seri hidrolik kırıcılar Daha az ağırlık, daha fazla güç Atlas Copco orta ve ağır seri hidrolik kırıcılar Daha az ağırlık, daha fazla güç Daha az ağırlık, daha fazla güç, hedefimiz bu! Atlas Copco'nun yeni nesil orta ve ağır hidrolik kırıcılarının güç/ağırlık

Detaylı

VOLKSWAGEN TÜM MODELLER KATALOĞU

VOLKSWAGEN TÜM MODELLER KATALOĞU VOLKSWAGEN TÜM MODELLER KATALOĞU 2 VOLKSWAGEN DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ. İçindekiler Polo sf. 4-7 Yeni Golf sf. 8-11 Jetta sf. 12-15 Passat sf. 16-19 Passat Variant sf. 20-23 Scirocco sf. 24-27 The Beetle

Detaylı

GARANTİ VE BAKIM KİTABI. 14A_CPE_0220_TU.indd 1 25/02/2014 13:04:35

GARANTİ VE BAKIM KİTABI. 14A_CPE_0220_TU.indd 1 25/02/2014 13:04:35 GARANTİ VE BAKIM KİTABI 14A_CPE_0220_TU.indd 1 25/02/2014 13:04:35 Garanti belgesi Garanti sözleşmesi PEUGEOT garanti sözleşmesinin geçerlilik kazanması için, bu sertifika doldurulmalı ve satış noktasının

Detaylı

Sizi Özgür Kılan Makine Sistemi. ENGEL victory. be the first.

Sizi Özgür Kılan Makine Sistemi. ENGEL victory. be the first. Sizi Özgür Kılan Makine Sistemi ENGEL victory be the first. Çok Renkli Uygulamalar I Sayfa 24 Müşteriye Özel Çözümler I Sayfa 26 Robot/Otomasyon I Sayfa 22 Kolonsuz Tasarım I Sayfa 4 Kontrol Ünitesi I

Detaylı

Viega bağlantı sistemleri. Daima doğru bağlantı.

Viega bağlantı sistemleri. Daima doğru bağlantı. Viega bağlantı sistemleri Daima doğru bağlantı. 2 Viega. Çok daha iyi bir fikir! Bazı şeyler vardır ki, hiç geçmişte kalmazlar. Aradan 110 yıl geçse bile. Viega da inovasyon ve girişimcilik ruhu gecmiştekinden

Detaylı

AC Power for Business-Critical Continuity. Liebert. NX 30-60 kw

AC Power for Business-Critical Continuity. Liebert. NX 30-60 kw AC Power for Business-Critical Continuity Liebert NX 30-60 kw Emerson şirketinin bir bölümü olan Emerson Network Power müşterilerin yararına yenilikçi çözümler sunmak için teknoloji ile tasarımı birleştiren

Detaylı

Izgara ve Tost Makinesi Kullanma Kılavuzu AL 759

Izgara ve Tost Makinesi Kullanma Kılavuzu AL 759 Izgara ve Tost Makinesi Kullanma Kılavuzu AL 759 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Altus ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yüksek kalite ve teknoloji ile üretilmiş olan ürününüzün

Detaylı