İNŞAA T. Yeni yaşam Evleri Projesinde iş ortaklığı yapan Kare İnşaat ve Umeks İnşaat firmaları sektörde öncü olmayı hedeflemektedir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İNŞAA T. Yeni yaşam Evleri Projesinde iş ortaklığı yapan Kare İnşaat ve Umeks İnşaat firmaları sektörde öncü olmayı hedeflemektedir."

Transkript

1

2 İNŞAA T Başlangıcı 70 li yıllara dayanan bir tecrübenin devamı olan Kare İnşaat 2008 yılında kurulmuştur. Önceki jenerasyonun inşaat tecrübesini de yanına alarak kısa sürede önemli projelere imza atmıştır. Bünyesinde bulunan, mimarlık & mühendislik, yapı denetim hizmetleri ve inşaat taahhüt alanında uzman kadrolarla faaliyetlerine devam etmektedir. Kaliteli hizmet ve güven esaslı kurumsal yapısıyla üke ekonomisine önemli katkılar sunmaktadır. Kare İnşaat bugüne kadar hayata geçirdiği tüm projelerde, rahatlık, estetik, fonksiyonellik ve yaşam konforunu ayrıntılı şekilde uygularken müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Yeni yaşam Evleri Projesinde iş ortaklığı yapan Kare İnşaat ve Umeks İnşaat firmaları sektörde öncü olmayı hedeflemektedir.

3 Yaşamınıza yeni bir bakış açısı Yeni Yaşam Evleri projesi, ev sahiplerine sadece yaşanacak bir mekan değil YENİ BİR YAŞAM sunmak için tasarlandı. Modern mimarisi, çevreci bakış açısı ve teknolojinin güvenlikle buluştuğu bu projede evin her sakinine özel yenilikler ve huzur verici alanlar hazırlandı. Her aileye uygun daire seçenekleri ile yaşamınızda yepyeni ve huzur dolu bir sayfa açmaya hazır mısınız?

4 Standardı siz belirleyin Layık olduğunuz standardı siz belirleyin, biz gerçekleştirelim. Yeni Yaşam Evleri her ev sahibinin hayal ettiği bir yaşam olanağı sunuyor. Her aile tipini düşünen, kaliteli ürünler ile hazırlanmış elit daireler, Her dairede ailenizin her bireyine konfor sağlayacak yaşam alanları, Çocuklarınız için güvenli ve sağlıklı kapalı açık oyun alanları, Bahçede kaliteli zaman geçirirken çocuklarınızı dairelerinizden izleme imkanı, Yetişkin ve çocuk kapalı yüzme havuzu, Şehrin gürültüsünden izole edilmiş huzur dolu yemyeşil bir bahçe, Her daireye bir araçlık kapalı otopark, 7/24 Kamera görüntüleme sistemi ile siz ve aileniz sürekli güvende, Spor salonu, kapıcı dairesi, toplantı salonu, açık kapalı sosyal tesisler, sauna, green roof (yeşil çatı), Metro ile şehrin her yerine hızlı ve konforlu ulaşım imkanları ve çok daha fazlası içinv sizleri bekliyoruz.

5 Herkes için özel alanlar Yeni Yaşam Evleri nde herkes için özel yaşam alanları tasarlandı. Yetişkin ve çocuklar için hazırlanmış yüzme havuzumuzda dilediğiniz kadar kulaç atabilir, Bahçe ve yeşil alanlarda huzur içerisinde şehrin karmaşasından uzak bir nefes alırken, çocuk oyun alanlarında gözünüz arkada kalmadan, çocuklarınızın güven içerisinde oynayarak büyümesini izleyebilir, Hobi alanında ister ailenizle ister komşularınızla kaliteli zaman geçirebilir, Kalabalık ailelere göre tasarlanmış mutfaklarda rahatça yemek pişirebilir, tüm ailenin yaşamına yepyeni standardlar ekleyebilirsiniz.

6 Her aileye uygun daireler Yeni Yaşam Evleri nde bulunan tüm dairelerin ortak noktası lüks ve konfor odaklı olmasıdır. Projenin yepyeni bir yaşam konseptini sadece ortak yaşam alanlarında değil tüm dairelerin içerisinde görmek mümkün. 2+1, 3+1 veya 4+1 tüm daire modellerinde yaşamınıza lüks ve yepyeni güzellikler katacak çözümler sizi bekliyor.

7 4+1 Daire Kat Planı 3+1 Daire Kat Planı m m 2 Salon : m 2 Mutfak : 12 m 2 Salon : m 2 Antre : 4.86 m 2 Oturma Odası : m 2 Antre : 4.05 m 2 Oturma Odası : m 2 Hol : 3.96 m 2 Çocuk Odası 1 : 8.93 m 2 Hol : 5.61 m 2 Çocuk Odası : 8.96 m 2 Balkon : 4.88 m 2 Çocuk Odası 2 : 8.91 m 2 Balkon : 4.88 m 2 Yatak Odası : m 2 Banyo : 4.07 m 2 Yatak Odası : m 2 Banyo : 4.07 m 2 Yetişkin Banyo : 3.32 m 2 WC : 1.65 m 2 Yetişkin Banyo : 3.91 m 2 WC : 1.65 m 2 Mutfak : 12 m 2 Daire planı içerisinde gösterilen alan ölçüleri, beton ve tuğla duvarların yüzeyindeki sıva, seramik, izolasyon vb. ince işlerin kaplamalarından sonra kalan net alandır. Mutfak dolabı, ankastre ürünler (fırın, mikrodalga, ocak ve davlumbaz), banyo dolabı ve portmanto dahildir. Daire planı içerisinde gösterilen alan ölçüleri, beton ve tuğla duvarların yüzeyindeki sıva, seramik, izolasyon vb. ince işlerin kaplamalarından sonra kalan net alandır. Mutfak dolabı, ankastre ürünler (fırın, mikrodalga, ocak ve davlumbaz), banyo dolabı ve portmanto dahildir.

8 2+1 Daire Kat Planı m 2 Salon : m 2 Antre : 4.86 m 2 Çocuk Odası : m 2 Hol : 2.09 m 2 Yatak Odası : m 2 Balkon : 4.88 m 2 Yetişkin Banyo : 4.28 m 2 Banyo : 4.09 m 2 Mutfak : 12 m 2 Daire planı içerisinde gösterilen alan ölçüleri, beton ve tuğla duvarların yüzeyindeki sıva, seramik, izolasyon vb. ince işlerin kaplamalarından sonra kalan net alandır. Mutfak dolabı, ankastre ürünler (fırın, mikrodalga, ocak ve davlumbaz), banyo dolabı ve portmanto dahildir.

9 Kaliteli ve sağlıklı zaman... Büyükten küçüğe tüm ailenin sağlık, spor ve rahatlama ihtiyaçlarını karşılayacakları yetişkin ve çocuk havuzlarımız dört mevsim boyunca bir asansör uzağınızda sizleri bekliyor. Özel arıtma ve temizlik sistemleri ile birlikte, sağlık ve spora öncelik verirken, özellikle çocuklarınızın büyümesinde olumlu etki yaratan yüzme sporunu, kendi evlerinde güvenli bir şekilde gerçekleştirecekler.

10 Dört Mevsim sağlık için Şehrin ve iş yaşamının üzerinizde oluşturduğu stresten uzaklaşmaya ve altın kadar değerli zamanınızı doğru kullanmaya çalışırken, spor gibi önemli bir aktiviteye vakit ayırmanın zor olduğunu biliyoruz. Artık zamanla yarışmadan, sıcak yuvanıza ulaştığınız anda sağlıklı bir şekilde, tertemiz spor salonunuzda istediğiniz zaman spor yapabilirsiniz. Yeni Yaşam Evleri ister eşinizle, ister çocuğunuzla, yakaladığınız her fırsatta spor yapmanız için sizleri bekliyor.

11 GreenRoof Avrupa nın ödüllü projelerinde kullanılan Yeşil Çatı sistemleri sayesinde hem ısı yalıtımından maksimum düzeyde faydanalaniliyor, hem de hangi dairede oturursanız oturun Yeşil Çatı ayrıcalığını doyasıya yaşayabiliyorsunuz. 4 adet 130 m 2 lik yaşam alanlanından oluşan Yeşil Çatı alanları aileniz ve komşularınızla geçireceğiniz harika zamanlar için sizleri bekliyor.

12 Bakmak yetmez yaşamak lazım Yeni Yaşam Evleri nde insan ve doğanın ayrılmaz bütünlüğü gerçeğinden yola çıkılarak sadece dairelerinizde değil projemizin her metrekaresinde nefes alabileceğiniz ve güzel vakit geçirebileceğiniz yenilikler sunuyoruz. İzlemek için değil yaşamak için planlanan bahçemizde, yeşillikler içerisinde mini süs havuzu, çayınızı keyifle yudumlayabileceğiniz çardaklar, minikler için özel oyun alanı ve farklı kategorilerde spor imkanı sunan bir spor sahası bulunmaktadır.

13 Mahal Listesi (Yapısal Özellikler) Vaziyet Planı Yapı Sistemleri Kullanılacak tüm malzeme ve sistemler, ilgili Türk Standart ve şartnamelerine veya konusuna göre CE. eb. uluslararası normlara uygun olacaktır. Yapı Statiği Yapı statiği radye temel yapılacak ve yapı sistemi betonarme karkas olacaktır. Isıtma Projemiz, doğalgaz kazanlı, ön ödemeli - pay ölçerli merkezi ısıtma sistemli olacaktır. Alüminyum panel radyatör ve banyolarda 1. sınıf havlupan kullanılacaktır. Elektrik Proje kompleksine ait yeterli sayıda trafo merkezi ve jeneratörler olacaktır. Her apart ünitede ve ortak mahallerde gerekli olan yerlerde elektronik sayaç, kaçak akım rölesi, yangın ihbar ve güvenlik sistemi, topraklama sistemi kurulacaktır. Güvenlik Proje kompleksine, giriş kapılarında 24 saat hizmet veren güvenlik görevlileri ve güvenlik kulübeleri yerleştirilecek, giriş ve çıkış kontrollü kamera sistemi kurulacaktır. Güvenli oyun alanları sayesinde çocuklarınızı oyun oynarken evinizden izleyebilirsiniz. Dış Cepheler Tüm dış cephelerde ısı yalıtımı ve gerekli bulunan alanlarda ahşap kaplama uygulaması yapılacaktır. Otopark Her daireye bir araçlık kapalı otopark verilecektir. Asansörler Projemizde iki adet asansör olup, biri yük ve eşya taşımaya uygun olacaktır. İç Mekanlar Ünitelerde, dijital ve kablolu yayınlara uygun anten bağlantı sistemi, telefon hattı ve yüksek hızlı internet altyapısı kurulacaktır. Zemin Kaplamaları Dairelerde, oturma odası, salon ve yatak odası laminant kaplanacak, antre, mutfak ve ıslak zeminler seramik kaplama olacaktır. Pencereler Tüm pencerelerde ısıcam ve birinci sınıf PVC doğrama kullanılacaktır. Ayrıca gerekli alanlarda kırılma ve darbeye dayanıklı lamine cam kullanılacaktır. Kapılar Daire giriş kapıları, ahşap kaplamalı çelik kapı olacaktır. İç kapılar ahşap kaplamalı veya lake olacaktır. Mutfaklar Mutfaklarda akrilik veya granit tezgah kullanılacak olup, ankastre mutfak ürünleri (fırın, mikrodalga, davlumbaz ve ocak) bulunacaktır. Banyolar Birinci sınıf vitrifiye ve armatürler, ahşap kaplamalı veya lake kapaklı lavabo altı dolaplar, ayna ve duş teknesi kullanılacaktır. Ortak Alanlar Bayan ve erkek ayrılabilir projeksiyonlu toplantı salonu, kapıcı dairesi, kapalı ve açık sosyal alanlar, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, basketbol, futbol ve voleybola uygun oyun sahası, yetişkin ve çocuk kapalı yüzme havuzu, fitness ve sauna bulunmaktadır. Çatı Çatı alanında ısı yalıtımı sağlayan, çevreci doğa dostu greenroof (yeşilçatı) uygulaması yapılacaktır. Müteahhit firma Kare Mimarlık & Umeks İnşaat proje içerisinde değişiklikler yapma hakkına sahiptir. Arsa alanı : 2312 m 2 Ortak kullanım alanı : 4750 m 2 Toplam proje alanı : m 2 Daireler : 56 adet Dükkan : 3 adet Aktivite alanları : Fitness salonu, sauna, toplantı odası, yetişkin ve çocuk kapalı yüzme havuzları, yeşil alanlar, basketbol, futbol ve voleybola uygun oyun sahası, green roof (yeşil çatı) Kapalı otopark : Her daireye en az bir araçlık park alanı

14 MAHMUTBEY METRO İSTASYONU (M3) TEM BAĞLANTI YOLU (O3) Merkezlere Mesafeler ATATÜRK HAVALİMANI 10,6 km 14 dakika 212 AVM BAYRAMPAŞA İSTOÇ BAĞCILAR BELEDİYESİ 3,8 km 1,6 km 11 dakika 5 dakika YENİ MAHALLE METRO İSTASYONU (M3) 212 AVM 2,7 km 8 dakika BAĞCILAR OTOGAR EMİNÖNÜ 8 km 17 km 14 dakika 25 dakika TAKSİM 20 km 25 dakika BAĞCILAR BELEDİYESİ OTOGAR BAĞLANTI YOLU MECİDİYEKÖY KADIKÖY 19 km 32 km 23 dakika 35 dakika KİRAZLI METRO İSTASYONU (M3) ÜSKÜDAR 29 km 35 dakika Basın Ekspres Yolu (Mahmutbey Çıkış) MAHMUTBEY CADDESİ GÜNGÖREN Metro Hatları Kirazlı metro istasyonu ve Yeni Mahalle metro istasyonlarına yürüme mesafesinde konumlanmış olan projemiz İstanbul un her yerine hızlı ve kolay ulaşım imkanı sunmaktadır. BAHÇELİEVLER Kirazlı metrosunu kullanarak Yenikapı Marmaray istasyonu ve Levent hattı ya da Güneşli istikametine kolayca ulaşabilsiniz Yeni açılacak olan Bağcılar - Bakırköy İDO hattı ve bir durak mesafede olan Mahmutbey - Mecidiyeköy metro hattı sayesinde şehrin istediğiniz bölgesine metro ile ulaşabileceksiniz. E-5 KARAYOLU (D100) Otobüs Hatları 92 A KİRAZLI METRO - ATEŞTUĞLA - EMİNÖNÜ 89 C GÖZTEPE MAHALLESİ - BAKIRKÖY 97 E K.S. SÜLEYMAN EĞT. ARŞ. HASTANESİ - ESENLER METRO 97 GE BAŞAKŞEHİR 4-1. ETAPLAR - TAKSİM Yeni yaşamınızda ulaşım çok kolay; İster özel aracınızla, ister otobüsle, ister metro ile İstanbulun her noktasına ulaşabileceğiniz eşsiz ve merkezi lokasyonu ile Yeni Yaşam Evleri, trafikte kaybettiğiniz vaktinizi sevdiklerinizle geçireceğiniz kaliteli zamanlara dönüştürür. E-5 KARAYOLU (D100) TEM BAĞLANTI YOLU (03) OTOGAR BAĞLANTI YOLU BASIN EKSPRES YOLU MAHMUTBEY CADDESİ METRO İSTASYONLARI 97 H 97 M 98 M 89 T 78 ZB 78 ZB 78 ZB KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ -GÜNEŞLİ - ŞİRİNEVLER GÜNEŞLİ - EMİNÖNÜ GÜNEŞLİ - AKSARAY GÜNEŞLİ - MECİDİYEKÖY İSTOÇ -BAKIRKÖY ATAKENT MAHALLESİ - TAKSİM BAŞAKŞEHİR 4. ETAP - ZEYTİNBURNU METRO

15 Bize Ulaşın Her türlü soru, görüş, önerileriniz için Müşteri hizmetleri numaramız, web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Müşteri Hizmetleri Numaramız Web sitesi yeniyasamevleri.com Sosyal Medya Hesaplarımız facebook.com/yeniyasambagcilar twitter.com/yeniyasambagcilar

Başlangıcı 70 li yıllara dayanan bir tecrübenin devamı olan Kare İnşaat 2008 yılında kurulmuştur. Önceki jenerasyonun inşaat tecrübesini de yanına

Başlangıcı 70 li yıllara dayanan bir tecrübenin devamı olan Kare İnşaat 2008 yılında kurulmuştur. Önceki jenerasyonun inşaat tecrübesini de yanına Başlangıcı 70 li yıllara dayanan bir tecrübenin devamı olan Kare İnşaat 2008 yılında kurulmuştur. Önceki jenerasyonun inşaat tecrübesini de yanına alarak kısa sürede önemli projelere imza atmıştır. Bünyesinde

Detaylı

Yapı sektöründe güven her şeydir.

Yapı sektöründe güven her şeydir. Bağcılar Yapı sektöründe güven her şeydir. 1974 yılından bu yana tam 40 yıldır inşaat sektörünün birçok alanında faaliyet gösteren Diril Group, yapmış olduğu yatırımlar ile hem projelendirme hem de üretim

Detaylı

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip,

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, www.astasaries.com Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, beklenen konfor, güven ve rahatlığı sağlamayı ilke edinen ASTAŞARİES Yapı ortakları gerek yurtiçi gerek yurtdışı birçok önemli projede

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer.

yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer. yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer. yıllar geçtikçe değeri artan, tüm ihtiyaçlarınızı bir arada bulabileceğiniz, sevdiklerinizle mutlu olacağınız... burası Venara! 422 aile için: mutluluk,

Detaylı

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat 02 03 GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR GÜVENLİ YAŞAM BURADA Burgüven İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 1994 yılında Bursa da kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne kadar birçok

Detaylı

Özgürlüğün Ev Hali. www.ntepeyapi.com

Özgürlüğün Ev Hali. www.ntepeyapi.com Özgürlüğün Ev Hali www.ntepeyapi.com İki Adımda Tatil Keyfi NTEPE Panoramanın yaşama yer açan mimarisi içerisinde evinizden 5 yıldızlı bir tatile ulaşmak için yapmanız gereken tek şey evinizin kapısından

Detaylı

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU 3 MUTLULUK DOLU Bilim Kent Meşe Evleri aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu, hayattan soyutlanmadan huzur içerisinde sürdürebileceğiniz bir yaşamın kapılarını aralıyor. 5 HUZURLU Bilim

Detaylı

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada!

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada! Yenı nesil Yasam 4 Yürüyüş mesafesindeki, Alışveriş merkezi, Okulu, Spor tesisi, Hastanesi ve Ulaşım kolaylığı ile... Bağcılar Güneşli de Yeni nesil yaşam merkezi hayata geçiyor! Yaşamınızda isteyeceğiniz

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

Başkent in en özel caddesinde,

Başkent in en özel caddesinde, Başkent in en özel caddesinde, size özel bir hayat... Şehrin merkezinde ama şehrin gürültüsü ve trafiğinden uzakta yer alan, günlük yaşamınızda ihtiyaç duyabileceğiniz her noktaya yakın mesafede konumlanan,

Detaylı

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder YÜKSEKOBA YILDIRIM LA KENDİNİZİ ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ İnşaat sektörünün yeni gözdesi olan, Yüksekoba imzalı pek çok kaliteli projenin de yer aldığı Millet Mahallesinde

Detaylı

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM YAŞAMAYA BEKLERİZ! Özenli tasarımıyla size özel bir yapı. Arterium 6. Kısım, butik ve modern bir proje. Az sayıda daireden oluşuyor ama büyük bir projenin tüm imkanlarını da sunuyor! Geniş iç mekanları

Detaylı

değişimin başlangıç noktası

değişimin başlangıç noktası değişimin başlangıç noktası sizin ve çocuklarınızın mutluluğu için... 4.231 m² arazi üzerine kurulu olan 19 katlı 2 blokta, 2+1 ve 3+1 olmak üzere, 105 m² den 146 m² ye kadar toplam 4 farklı tipte daire,

Detaylı

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir. HAKKIMIZDA 1995 yılında kurulan firmamız Fener İskele, iskele kiralama hizmeti vermeye başlamış, günümüze kadar aralıksız büyüme ile Bursa da dış cephe iskele sistemlerinde kalite ve sistemsel çözümler

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR www.yuksekoba.com www.yuksekoba.com BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR Kendine özgü sıradışı tasarımı, projesi ve mekanı ile YÜKSEKOBA RESIDENCE, her anınıza yeni bir boyut kazandıran sosyal imkanları ile

Detaylı

şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor.

şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor. www.ariinsaat.com.tr bilgi@ariinsaat.com.tr şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor. Her gün değerine değer katan Bartın Orduyeri mevkiinde; yarınlarınızı güvence altına almak için sağlam

Detaylı

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere CIFCI CELEBI YAPI Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere örnek iç ve dış mimarisi, geniş kullanım

Detaylı

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA Bahçeşehir in en değerli ve en büyük arazisinde, mahalle kültürünün izleri modern yaşamla bir araya geldi Vaditepe Bahçeşehir; sıcak mahalle

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan 3 doğanın içinde yer alan 1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66

Detaylı

Cadde Yaşamı. Huzurla. Buluşuyor!

Cadde Yaşamı. Huzurla. Buluşuyor! Hayat de güzel! Cadde Yaşamı Huzurla Buluşuyor! Aile Boyu Mutluluk Yüksekoba Cadde sakini olmanın, belki de yaşamınıza katacağı en önemli güzelliklerden biri, birlikte yaşama kültürünü benimsemiş seçkin

Detaylı

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İstanbul u bir de bizimle yaşayın! İstanbul u bir de bizimle yaşayın! NEDEN SİTE İSTANBUL? Prestij Konfor Ayrıcalık Kısaca... 2 3 4 GELECEĞE YATIRIM Aileniz ile beraber güven, huzur, mutluluk ve konforun keyfine varacaksınız. 5 MODERN

Detaylı

Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com

Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com Flora Konakları nda hayat var! İstanbul un Anadolu yakasında Tuzla ya yeni bir şehir kuruluyor. Hayalini kurduğunuz yaşamı size sunmaya hazırlanan

Detaylı

armatema Geleceğe Yatırım Fırsatı

armatema Geleceğe Yatırım Fırsatı Geleceğe Yatırım Fırsatı DÜŞLER ÜLKESİNE KOMŞU OLMAYA NE DERSİNİZ? armatema armatema İnsana Yatırım Geleceğe Yatırım Umutlarınızın temeli atılıyor. Şehrin kaosundan uzakta yeni bir şehir doğuyor. Samimi

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR...

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR BURGÜVEN İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 2007 yılında Bursa da kurulmuştur. Büyük projelere imza atarak kurumsal kimliğine oluşturmuştur. MUTLU EDECEK

Detaylı

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Boğaziçi Köprüsü 7 6 1. Kakıköy İskelesi 2. Ataşehir 3. Medipol Hastanesi 4. Optimum AVM Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Anadolu yakasının merkezine hakim

Detaylı

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? TÜM BEKLENTİLERİNİZE EN İYİ YANITLARI BULACAĞINIZ PROJE, SULTANBEYLİ EMLAK KONUTLARI;

Detaylı

Şehrin İçindeki. Huzur

Şehrin İçindeki. Huzur Şehrin İçindeki Şehrin İçindeki Huzur Sehirle iç içe... Bursa Beşevler, Eğitimciler Caddesi nde inşa edilen Safalı Evler, sizi şehrin merkezinde ama şehrin karmaşasından uzakta, sakin ve huzurlu bir yaşam

Detaylı

Mavişehir in butik sitesi

Mavişehir in butik sitesi Mavişehir in butik sitesi Siena Evleri nin yeni etabı Siena Plus Mavişehir, nostaljik mimarisi, üst sınıf donanımı, akıllı ev teknolojileri ve ince düşünülmüş ayrıntılarıyla bölgede farklılığını bir kez

Detaylı

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL A3 B C5-A C4-B 622 ADA 1 PARSEL A2 C5-B C4-A C3-A C2-A C1-B C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B D1 D5 D3 C7-B C6-A C9-A C8-B D4 D2 C8-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL Mahalle kültürü geleceğe taşınıyor! Mahalle geleneğini

Detaylı

Demirtaş a CEMRE. Düşüyor...

Demirtaş a CEMRE. Düşüyor... Demirtaş a CEMRE Düşüyor... 2 3 Özgün Mimari, Mutlu Yaşam... Demirtaş ta modern, estetik, kaliteli, sağlam ve özgün mimarisi ile Cemre Evlerinde ailenizle ve sevdiklerinizle mutlu bir yaşam sizleri bekliyor.

Detaylı

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam...

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Seçilmiş saygın komşularınız ile şehrin merkezinde sessiz sakin bir yaşam için Hane-i Adımlar da yerinizi alın. Berköz İnşaat görseller üzerinde değişiklik yapma

Detaylı

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle birleştirilerek çağdaş mimari anlayışıyla projelerimize aktarılmaktadır. MBN İNŞAAT,

Detaylı

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Bu katalogdaki daire görüntüleri içinde kullanılmış olan dekorasyon malzeme, materyal ve peyzaj görüntüleri temsili nitelikte olup,

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

Yieni nesil yaşam anlayışının temsilcisi Dikencik Meşeli Bahçe Evleri projemiz için sizden gelen

Yieni nesil yaşam anlayışının temsilcisi Dikencik Meşeli Bahçe Evleri projemiz için sizden gelen www.astasaries.com Yieni nesil yaşam anlayışının temsilcisi Dikencik Meşeli Bahçe Evleri projemiz için sizden gelen yoğun istek üzerine 2. Etap çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Dikencik Meşeli Bahçe

Detaylı

YAŞAM ALANLARIYLA HAYATINIZI RENKLENDİRİYOR... M İ M A R L I K İ N Ş A A T S A N. T İ C. L T D Ş T İ.

YAŞAM ALANLARIYLA HAYATINIZI RENKLENDİRİYOR... M İ M A R L I K İ N Ş A A T S A N. T İ C. L T D Ş T İ. YAŞAM ALANLARIYLA HAYATINIZI RENKLENDİRİYOR... Y A P I s u r M İ M A R L I K İ N Ş A A T S A N. T İ C. L T D Ş T İ. Altınsur Yapı 2011 yılında kurulmuştur. Kuruluş gayesi, müşterilerine sağlıklı, güvenli

Detaylı

www.akinlargroup.com

www.akinlargroup.com www.akinlargroup.com Yaşamın ta kendisi... Gözlerinizi açtığınızda yemyeşil bir dünyaya uyandığınızı hayal edin... Muhteşem peyzajı ve bol oksijeniyle sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam Akın Park ta sizleri

Detaylı

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın.

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın. Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın. Modern mimari anlayışı, son teknolojiyle kurulmuş alt yapısı, sosyal donatıları, kaliteli hizmet anlayışıyla değer yaratarak manzarası güzel, nefes alan,

Detaylı

AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ MAHAL LİSTESİ. Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları yapılacaktır. BLOK GENELİNDE YAPILACAK

AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ MAHAL LİSTESİ. Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları yapılacaktır. BLOK GENELİNDE YAPILACAK AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL ADI 1 Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları Projenin içerisinde dinlenme alanları, çocuk oyun grupları bulunacaktır. Projeye uygun Fitness Salonu Site içi

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Yasamaya, deger yatırıma deger... Yasamaya, deger yatırıma deger...,, Doga - ve sehir, bir arada... Geniş vadi ve orman manzarasına sahip, mevcut orman alanları ile komşu olan projemizde, doğanın zarafeti her sabah sizi pencerenizde karşılayacak...

Detaylı

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE Tamda istediğim SİZİN İÇİN, gibi... SINIRLI SAYIDA 1972 DEN GÜNÜMÜZE un arka bahçesi GEMLİK Gemlik, marmara denizinde zeytini ve güzellikleri ile ünlü ilçemizdir. Tarih boyu İstanbul ile ticari, sosyal,

Detaylı

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor.

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. HOŞGELDİNİZ Ordu da standartlar yükseliyor. Şahincili Mahallesi nde inşaatı başlayan FH İnşaat ın Ordu daki ilk konut projesi Beyaz Evler de konforlu bir

Detaylı

w w w. a s i l i n s. c o m

w w w. a s i l i n s. c o m www.asilins.com Asil inşaat, ağamobilya kuruluşudur. Hakkımızda Firmamız 35 yıllık tecrübesi ve günümüz çağdaş mimarisi ile birleştirerek, mimarinin en güzel örneklerini birçok yapının altına adını yazdırmayı

Detaylı

Çok yakınında bulunan İstoç, Oto Center, merkezi iş alanı, alışveriş merkezleri gibi ticaretin kalbinin attığı yerde sizi bekliyor.

Çok yakınında bulunan İstoç, Oto Center, merkezi iş alanı, alışveriş merkezleri gibi ticaretin kalbinin attığı yerde sizi bekliyor. Metro Hayat şehrin merkezinde ulaşım ağının ortasında gelişen ve değer kazanan bölgesinde, İstanbul a hayat veren metro hatlarının tam üstünde yükselen bir yıldız. Avrupa nın en işlek otoyolu olan Avrupa

Detaylı

Evviva Residence - Beylikduzu Residence - Beylikdüzü Emlak Rehberiniz

Evviva Residence - Beylikduzu Residence - Beylikdüzü Emlak Rehberiniz Metropol insanının karmaşık beklentilerine uygun çözümler bulma bilinciyle yaşam mekanları üreten Bulut İnşaat, Evviva ile benzerine kolay rastlamayacağınız bir fırsat sunuyor. Konforu, güveni, ulaşım

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU BASICLINE BASICLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE AÇIK MEŞE DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH ÜSTÜ DENİZ KABUĞU MUM IŞIĞI ISLAK KUM DENİZ KABUĞU

Detaylı

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor www.yesilpark.com.tr YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ YEŞİLPARK HAYATINIZI GÜZELLEŞTİRECEK Sıra Dışı Tasarım, Konfor Ayrıcalık Yeşilpark Modern de Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor Yepyeni Bir Heyecan

Detaylı

keşfetmeye hazır mısın?

keşfetmeye hazır mısın? keşfetmeye hazır mısın? Kazım Dirik Mah. 372/16 Sokak No6 Bornova - İZMİR Tel 0232 339 25 55-56 Faks 0232 339 25 57 www.mevaport.com info@mevaport.com w w w. m e v a p o r t. c o m Tarihçemiz Üç kardeşin

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

Ödülü hayat olanlar için... Ayrıcalığı ile

Ödülü hayat olanlar için... Ayrıcalığı ile Ödülü hayat olanlar için... Ayrıcalığı ile Beylikdüzü nde özlenen bir hayat... Huzur dolu mekanlar, yüksek konforlu yaşamlar Beylikdüzü Kavaklı da, bölgenin gelişmekte olan en önemli yerlerinden birinde

Detaylı

Hayatınıza elit bir değer katın...

Hayatınıza elit bir değer katın... Hayatınıza elit bir değer katın... Mustafa Kemal Mah. Fatih Cad. No 3/B Yenikent/ ANKARA T.0312 277 1 999 F. 0312 277 0 006 M. 0533 743 78 77 www.elityasamkonutlari.com 1992 yılından bugüne, dönemin şartlarına

Detaylı

www.byminsaat.com.tr rüya sehir

www.byminsaat.com.tr rüya sehir www.byminsaat.com.tr rüya sehir RÜYA ŞEHİR KAPILARINI AÇIYOR Hayalinizdeki konforlu, huzurlu ve eğlenceli yaşam standartını RÜYA ŞEHİR de bulacaksınız. Her yaş grubundan çocuğun güven içinde oynayacağı

Detaylı

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yapıda uzman imzası. Make. projesi Yapıda uzman imzası Make 30 projesi Yapıda uzman imzası Şirketimiz, alt ve üst yapı inşaatlarının projelendirme, fizibilite ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. Neden Make İnşaat? Projelerini

Detaylı

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam...

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam... Dört Dörtlük Bir Yaşam... www. verapark.com.tr Em neller İnşaat Doğayla, doğal olanla yaşamak için... Vera Park Konutları 4-1- www.verapark.com.tr Yeni bir daire alırken orada uzun bir hayat süreceğinizi

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları A sgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY OSCAR CITY Modern Çizgile Konf Biz Sizi Oscar a Layık Gördük Doğa Güvenlik Do Gü Konforlu Yaş Modern Çizgiler D OSCAR CITY r DoğaDoğa ğa venlik am oğa Konforlu Yaşam Güvenlik orlu Yaşam Modern Çizgiler

Detaylı

Mutluluğa Açılan Kapı

Mutluluğa Açılan Kapı Mutluluğa Açılan Kapı Yunuseli nin Yeni Yaşam Alanı Bostancıkent 35.Etap 4500 m2 Üzerinde 5 Er Katlı Binalarda Toplamda 76 Daire 5 Adet Ticari Alanıyla Sizlerin Yaşamına Değer Katıyor. Yaşamınıza Değer

Detaylı

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1 Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan doğanın içinde yer alan 0 m² alan üzerinde toplam blok, daire ve dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde Adet + (89,8-0, - 0,90 m²), 0 Adet + (,0 m²), Adet

Detaylı

Bazı Rüyalar, Bıraktıkları Etkiyle, En Kusursuz Anları Yaşatır.

Bazı Rüyalar, Bıraktıkları Etkiyle, En Kusursuz Anları Yaşatır. Bazı Rüyalar, Bıraktıkları Etkiyle, En Kusursuz Anları Yaşatır. 5 SEYİRTEPE. YENİ BİR ŞEHİR, YENİ BİR GELECEK! Başkentte tüm yollar, yepyeni bir şehre çıkıyor. Anadolu Otoyolu bağlantı yolu, İstanbul

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları Asgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HIGHLINE HIGHLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (İKİ STRİP) KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP LAKE BOYALI LAKE

Detaylı

EMPA'DAN ESENLER'İN EN UYGUN PROJESİ, UYDU KENT REZİDANSLARI Çanakkale / Merkez

EMPA'DAN ESENLER'İN EN UYGUN PROJESİ, UYDU KENT REZİDANSLARI Çanakkale / Merkez EMPA'DAN ESENLER'İN EN UYGUN PROJESİ, UYDU KENT REZİDANSLARI Çanakkale / Merkez 155,000 TL 138 m2 نامتراپآ دحاو - یشورف Çanakkale / Merkez : قاتا دادعت 3 : اه نلاس دادعت 1 : مامح دادعت 1 : هزاس لکش نامتراپا

Detaylı

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Sahip olduklarının değerini bilenler için... Sahip olduklarının değerini bilenler için... 53 Değeri sürekli artan prestijli bir yatırım Beyyapı Armonia Evleri nde konforlu bir yaşamın ayrıcalıklı detayları bir arada. Kentin en gözde yaşam alanı

Detaylı

Gerçek olan bir rüya gibi..

Gerçek olan bir rüya gibi.. Gerçek olan bir rüya gibi.. Gerçek mavi... Gerçek yaşam! Adana konforun en üst düzeyde yaşanacağı, çok farklı bir projeyle tanışıyor... Villa Del Lago ile.. Villa Del Lago, benzersiz ayrıcalıkları ile

Detaylı

İZMİR İN OKSİJENİ E

İZMİR İN OKSİJENİ E İZMİR İN OKSİJENİ E N BOL EVİNDESİNİZ 5 7 SİZİN İÇİN EN ÖZEL YAŞAM Zihninizi boşaltın, bedeninizi dinlendirin, enerjinizi tazeleyin. Muhteşem bir yaşam için kendinizi hazırlayın... 8 9 10 doğada yaşam

Detaylı

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE geçmişten gelen gücümüzle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz... Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret anlayışımız, vazgeçilmez değerlerimizle, Bölgenin değerlerine

Detaylı

KUŞADASI KARAOVA, HAVUZLU,MANZARALI,MÜSTAKİL SIFIR 4+1 VİLLA Aydın / Kuşadası

KUŞADASI KARAOVA, HAVUZLU,MANZARALI,MÜSTAKİL SIFIR 4+1 VİLLA Aydın / Kuşadası KUŞADASI KARAOVA, HAVUZLU,MANZARALI,MÜSTAKİL SIFIR 4+1 VİLLA Aydın / Kuşadası Satılık - Villa 219,000 235 m2 Aydın / Kuşadası Oda Sayısı : 4 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli : Triplex Yapının

Detaylı

www.cagprojeinsaat.com Çağdaş yaşam alanları inşâ ediyoruz Profesyonel ekiplerle yoluna devam eden Çağ Proje Mühendislik, kentin çeşitli semtlerinde inşa ettiği konut projelerinde mutlu yuvalar kurmaya

Detaylı

Kağıthane nin en kıymetlisi

Kağıthane nin en kıymetlisi B L O X H A L İ Ç Kağıthane nin en kıymetlisi 01 02 PROJE HAKKINDA Kağıthane nin en kıymetli lokasyonlarından birinde yüksek inşaat teknikleri ve birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılmakta olan projemiz,

Detaylı

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2 VAZİYET PLANI KAT KAT PLANI Tip 1 Daire Planı Tip 2 Daire Planı Mutfak Salon Mutfak Salon Hol ve Koridor Hol ve Koridor Banyo Banyo Eby Yatak sı Eby Banyo Eby Banyo Eby Yatak sı Giy. sı Giy. sı TİP 1 Hol

Detaylı

Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde...

Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde... Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde... Sizi hayalini kurduğunuz eve davet ediyoruz... Değerli dostlarımız. ZEYKO İNŞAAT A.Ş. güvencesiyle Köşk te ilk projemiz olan Zeytinkent Sitesine siz değerli

Detaylı

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için...

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için... yaşamı değerli kılmak için... ÖNSÖZ 1993 yılında inşaat sektörü alanında faaliyete geçen MES İNŞAAT, kuruluşundan bu yana imza attığı pek çok konut projesiyle insan hayatı ve güvenliği sorumluluğunun bilincinde

Detaylı

Hayat yeniden başlasın...

Hayat yeniden başlasın... Hayat yeniden başlasın... Hayat yeniden başlasın. Bursa nın yükselen değeri Özlüce, yepyeni bir projeye ev sahipliği yapıyor. Konumu, mimarisi ve iç dizaynıyla ailenizle birlikte mutlu ve kaliteli bir

Detaylı

BORDO Lıfe Park G Ü N E S L I

BORDO Lıfe Park G Ü N E S L I BORDO G Ü N E S L I Güneşli de yepye eni bir yaşam merkezi BORDO Sosyal tesisleriyle hayatınıza renk katacak yaşam alanları sizleri bekliyor Çağdaş mimarinin tüm olanaklarıyla Güneşli de özlem duyulan

Detaylı

TURKUAZ GÜNEŞLİ. Güneşli nin yükselen yıldızı

TURKUAZ GÜNEŞLİ. Güneşli nin yükselen yıldızı TURKUAZ GÜNEŞLİ Güneşli nin yükselen yıldızı TURKUAZ GÜNEŞLİ...Güneşli nin yükselen yıldızı Firmamız kuruluş tarihinden günümüze kadar yaptığı çalışmalar ile ülkenin kalkınmasında ve istihdam konusunda

Detaylı

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA H E P H A Y A T I N İ Ç İ N D E 2006 yılından bu yana mutluluk inşa eden Atış Yapı, Yunuseli de hayata ve yatırımınıza değer katmak için şimdi de Yunistar la karşınızda... MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

Detaylı

İster YATIRIM!.. İster OTURUN!..

İster YATIRIM!.. İster OTURUN!.. Nest Menemen: Cumhuriyet Mah. 7508/1 Sok. No: 1 Koyundere Mevkii Menemen- İZMİR e-posta :info@nestyap.com 0 530 108 86 49 0 530 108 81 86 /nestyap www.nestyap.com İster YATIRIM!.. İster OTURUN!.. Nest

Detaylı

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... 357 ayrıcalıklı daireden oluşan konut yaşamı, 52 ticari alanı ve cadde üstü yaşamı ile Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir in standatlarını, sizin de yaşam kalitenizi

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr 2 Projede kullanılan görseller ve yazılı bilgiler tanıtım amaçlıdır. Türköz İnşaat malzeme ve tasarımda değişikliğe gitme hakkını saklı tutar. Petkim Park ta yaşam devam ediyor...

Detaylı

MÜGE APARTMANI FENERBAHÇE

MÜGE APARTMANI FENERBAHÇE MÜGE APARTMANI FENERBAHÇE PROJE Tablo gibi ince ince işlendi. Müge Apartmanı'nın zarifliği ve yüksek tasarım kalitesi ilk adımda hissediliyor ve her adımda karşınıza çıkıyor. Müge Apartmanı'nda sizi ince

Detaylı

yaşam alanlarınız özelleşiyor...

yaşam alanlarınız özelleşiyor... YarınınKayseri si yaşam alanlarınız özelleşiyor... Yarının Kayseri si Sümer de Biz bir hayalinizi Konum Sümer Mevkii, şehir merkezine yakın olmasıyla stratejik bir bölgede bulunuyor. Bu bölge, üniversite

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

Son trend bu...

Son trend bu... 1 www.projetrendpark2.com Son trend bu... 4 5 Trendpark projesi ile bizi seçen insanlara vaadettiğimiz kalite ve güveni sonuna kadar verdik. Hedefimiz olan en üst düzeyde residence kalitesini Trendpak

Detaylı

Yeni Şehir in Yeni Görüntüsü www.aratinsaat.com

Yeni Şehir in Yeni Görüntüsü www.aratinsaat.com Yeni Şehir in Yeni Görüntüsü www.aratinsaat.com Hayallerinizi Yaşatır... Temelleri 1970 li yıllara dayanan ARİFOĞLU İNŞAAT ve 1993 yılından buyana faaliyetlerini devam ettiren ATMACA İNŞAAT firmaları 2010

Detaylı

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. denizi, sahili ve kumsalı ile Samsun'un yeni yaşam merkezi Atakum'da 4-5 Yeni bir yaşama hazır olun... 6-7 Bir Yanım Derya Deniz Karadeniz in kalbinde, şehrin dokusuyla

Detaylı

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. Yenişehir Gayrimenkul Otelcilik İnşaat San. ve Tic. A.Ş. mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri

Detaylı

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım...

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... BAŞARININ ANAHTARI, DÜNYADA OLUP BİTENLERİ ALGILAYIP GÜNÜN İHTİYAÇLARINA UYGUN ÜRÜNLERİ SUNMAKTIR. Pieter C. Vink Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret

Detaylı

KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ

KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ TRABZON Çukurçayır'da 57 Dönüm arazi üzerinde 19 Blok ve 1001 konut Yaşamınızı konutlarımızın renkli dünyasında yeniden kurabilirsiniz. Bu proje, yenilikçi ve farklı

Detaylı

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Soylubey Yapı, birçok konut projesinin yanı sıra iş merkezleriyle de gelişen Menderes in öncü kuruluşu konumundadır. Sunduğu kaliteli hizmet ile Menderes te tüketicinin güvenini kazanıp, Menderes sınırlarını

Detaylı

YENİ YAŞAM GÖRÜKLE m 2 lik inşaat alanı üzerine kurulan Yeni Yaşam Görükle Evleri; Bursa Nilüfer ilçesinde yer alan, Uludağ Üniversitesi ne

YENİ YAŞAM GÖRÜKLE m 2 lik inşaat alanı üzerine kurulan Yeni Yaşam Görükle Evleri; Bursa Nilüfer ilçesinde yer alan, Uludağ Üniversitesi ne YENİ YAŞAM GÖRÜKLE 6.850 m 2 lik inşaat alanı üzerine kurulan Yeni Yaşam Görükle Evleri; Bursa Nilüfer ilçesinde yer alan, Uludağ Üniversitesi ne yakınlığı ve öğrenci kenti imajıyla öne çıkan Görükle bölgesinde,

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor...

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor... Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor... 0392 444 4000 www.northernlandcyprus.com www.facebook.com/northernlandcyprus info@northernlandcyprus.com

Detaylı

BORNOVA İZMİR DAİRELERİN TAMAMININ İNŞAATI BİTMİŞTİR. Yaşama hazır!

BORNOVA İZMİR DAİRELERİN TAMAMININ İNŞAATI BİTMİŞTİR. Yaşama hazır! BORNOVA İZMİR DAİRELERİN TAMAMININ İNŞAATI BİTMİŞTİR Yaşama hazır! BORNOVA / İZMİR Projeye Genel Bakış Dairelerinin tamamının inşaatı biten, Bornova nın merkezinde, 2 farklı tipte, 3 bloktan oluşan toplamda

Detaylı