T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN 09 NİSAN 2014 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARA AİT ÖZETLER

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN 09 NİSAN 2014 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARA AİT ÖZETLER"

Transkript

1 T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN 09 NİSAN 2014 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARA AİT ÖZETLER KahramanmaraĢ BüyükĢehir Belediye Meclisi 04/04/2014 ÇarĢamba günü saat 14:30 da Ana Hizmet Binası Meclis Salonunda Nisan Ayı olağan toplantısı için BüyükĢehir Belediye BaĢkanı Fatih Mehmet ERKOÇ BaĢkanlığında toplandı. Alfabetik sıraya göre üyelerden; Ahmet AKKUġ, Ahmet CANPOLAT, Ahmet NAR, Ali DEMĠR, Ali GENÇ, Ali GÜNDEġLĠ, Ali KIRAÇ, Ali MERCĠMEK, Ali Murat DURAN, Aslan PALALI, Ayhan ZENCĠR, AyĢe KILIÇ Baki TEZCAN, Bekir KILIÇ, Cemal TANRIVERDĠ, Cuma UYKUN, DurmuĢ KÜÇÜK, Fatih KĠRAZ, Fikri AYDIN, Feyzettin OKUMUġ, Hakan YĠNANÇ, Hanefi MAHÇĠÇEK, Hanifi ÖNCÜL, Hasan KEKĠL, Hürühan BAZ, Hüseyin CoĢkun AYDIN, Hüseyin PER, Ġbrahim DOĞAN. Ġbrahim ERGÜCEN, Ġsmail KAYA, Ġsmail SARIÇERÇĠ, Kadir TANIġ, Kazım KILINÇ, Kazım ORÇAN, Mehmet Akif KAHVECĠ, Mehmet ERGÜDER, Mehmet Fatih GÜVEN, Mehmet Fatih KILINÇKIRAN, Mehmet KISAKÜREK, Muharrem ERANTEPLĠ, Mustafa ÇOLAK, Mustafa SÜT, Necati OKAY, Nurdoğan ġahġn, Nursi ÇELEGEN, Osman Nuri ARIKOĞLU, Osman OKUMUġ, Ramazan BOZDAĞAN, Ramazan TUTLU, Serhat KOLUKIRIK, Sevilay TÜFEKÇĠ, Sıddık SEZAL, Tuğba Nilgün SARIALTUN, Turgut AKBAġ, Üzeyir KIZILSEKĠ, Yakup Hamdi BOZDAĞ, Yasemin AYRANPINAR, Yunus ÖZBEYLER, Ziya KENGER toplantıya katıldı Üyelerden; M. Bahadır AKÇAY toplantıya katılmadı. Ġmzalanan katılım çizelgesi ve yoklamaya göre çoğunluk tespiti yapıldı. BaĢkan oturuma baģlamadan önce üyeleri saygı duruģu ve Ġstiklal MarĢımızı okumaya davet etti. Saygı duruģunda bulunuldu. Ġstiklal MarĢı okundu. Meclis Başkanı Fatih Mehmet ERKOÇ: ''Saygı değer meclis üyelerimiz, çok değerli konuklar, basınımızın güzide temsilcileri. BüyükĢehrimizin ilk meclis toplantısına hoģ geldiniz. Toplantımız için gerekli çoğunluğumuz vardır. Değerli arkadaģlar tarihi bir gün yaģanmaktadır. kahramanmaraģımız büyükģehir olmuģtur. ĠnĢallah büyük Ģehir mantığı ve farkıyla kahramanmaraģımızın her noktasına hizmet götüreceğiz. Birlik ve beraberlik içinde kardeģlik hukuku içinde kahramanmaraģımızda yaģayan vatandaģımıza hiç ayrım yapmadan, ihtiyacı olan her türlü hizmeti, daha müreffeh daha mükemmel bir ortamda yaģamak için her türlü gayret ve çabayı göstereceğiz.

2 Güzel bir seçim ortamı geçti. KahramanmaraĢımız ufak tefek olaylar dıģında huzur ve sükûnet içerisinde geçti. VatandaĢlarımızın zarar gördüğü ya da telafi edilmez bir durum yaģanmadı çok Ģükür. Bundan dolayı bütün siyasi partilere göstermiģ oldukları sağduyudan dolayı teģekkür ediyorum. Allah razı olsun. KahramanmaraĢımıza inģallah yeni dönemde de, KahramanmaraĢ BüyükĢehir Belediye Meclisi olarak, birlik beraberlik içinde çalıģacağız hep beraber. ġehrimizin, ilimizin belediye baģkanıyız. Hiçbir ayrım yapmadan kardeģlik ruhu içerisinde, her türlü hizmeti götüreceğiz. Belediye baģkanlarımızla il ve ilçe meclis üyelerimizle beraber, inģallah omuz omuza heyecanla, KahramanmaraĢı inģaa etmek için çaba göstereceğiz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. ĠnĢallah ilk toplantımız hayırlı hizmetlere vesile olur. Katılımınızdan dolayı ben, bütün katılımcılara en içten duygularımla teģekkür ediyorum. ġimdi meclis üyelerimiz içerisinden en genç iki üyemizi katip üye olarak divana davet edeceğim.''dedi. Genç üyeler katip olarak yerlerini aldı. GÜNDEMİN 1. MADDESİNDE: Gündeme alınması istenen konular tek tek oylanarak gündeme alındı. GÜNDEMİN 2. MADDESİNDE: Ġki yıl görev yapmak üzere baģkanlık divanına en az iki katip üye ve yedeğinin seçimi teklifi okundu. Gizli oy ile Ġki yıl görev yapmak üzere baģkanlık divanı asil üyeliğine Feyzettin OKUMUġ, Serhat KOLUKIRIK, yedek üyeliğine ise Mehmet Fatih KILINÇKIRAN ile Tuğba Nilgün SARIALTUN un seçilmeleri kabul edildi. GÜNDEMİN 3. MADDESİNDE: Ġki yıl görev yapmak üzere meclis birinci ve ikinci baģkan vekili seçimi için yapılan teklif okundu. Gizli oy ile Ġki yıl görev yapmak üzere meclis birinci baģkan vekilliğine Cemal TANRIVERDĠ, ikinci baģkan vekilliğine Ali Murat DURAN ın seçilmeleri kabul edildi. GÜNDEMİN 4. MADDESİNDE: Bir yıl görev yapmak üzere encümen seçimi için yapılan teklif okundu. Gizli oy ile BüyükĢehir Belediyesi Encümenine M. Akif KAHVECĠ, Cemal TANIVERDĠ, Sevilay TÜFEKÇĠ, Ali DEMĠR ve Feyzettin OKUMUġ un seçilmeleri kabul edildi.

3 GÜNDEMİN 5. MADDESİNDE: Komisyonlara seçilecek üye sayılarının belirlenmesi teklifi okundu. Ġhtisas komisyonlarına seçilecek üye sayılarının; Ġmar ve Bayındırlık Komisyonunun 6 (Altı) kiģi, Çevre ve Sağlık Komisyonunun 6 (Altı) kiģi, Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu nun 6 (Altı) kiģi, Tarım ve Kırsal Kalkınma Komisyonunun 7 (Yedi) kiģi, Plan ve Bütçe Komisyonunun 6(Altı) kiģi, UlaĢım Komisyonunun 6 (Altı) kiģi olarak belirlenmesi ile Ġmar ve Bayındırlık Komisyonuna; Sıddık SEZAL, Mehmet KISAKÜREK, AyĢe KILIÇ, Ali Murat DURAN, Feyzettin OKUMUġ ve Kadir TANIġ ın üyeliği oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 6. MADDESİNDE: Çevre ve sağlık komisyonuna üye seçimi hakkında teklif okundu. Çevre ve sağlık komisyonunda bir yıl süre ile görev yapmak üzere Fatih KĠRAZ, Ahmet CANPOLAT, Ahmet NAR, Yusuf ÖZBEYLER, Mustafa ÇOLAK ve Mehmet ERGÜDER in seçilmesi oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 7. MADDESİNDE: Plan ve bütçe komisyonuna üye seçimi hakkında teklif okundu. Plan ve bütçe komisyonunda bir yıl süre ile görev yapmak üzere; Mehmet Akif KAHVECĠ, Serhat KOLUKIRIK, Sevilay TÜFEKÇĠ, Ali DEMĠR, Ali KIRAÇ, Ali MERCĠMEK in seçilmeleri oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 8. MADDESİNDE: eğitim, kültür, gençlik ve spor komisyonuna üye seçimi hakkında teklif okundu. Eğitim, kültür, gençlik ve spor komisyonunda bir yıl süre ile görev yapmak üzere; Muharrem ERANTEPLĠ, Ramazan TUTLU, Ali GÜNDEġLĠ, Hasan KEKĠL, Ramazan BOZDOĞAN, Ayhan ZENCĠR in seçilmeleri oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 9. MADDESİNDE: UlaĢım komisyonuna üye seçimi hakkında teklif okundu. UlaĢım komisyonunda bir yıl süre ile görev yapmak üzere; M. Fatih KILINÇKIRAN, Bekir KILIÇ, Ġsmail KAYA, Ġbrahim DOĞAN, Turgut AKBAġ, Nurdoğan ġahġn in seçilmeleri oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 10. MADDESİNDE: Sosyal hizmetler ve halkla iliģkiler komisyonuna üye seçimi hakkında teklif okundu. üzere; Sosyal hizmetler ve halkla iliģkiler komisyonunda bir yıl süre ile görev yapmak

4 Yasemin AYRANPINAR, Fikri AYDIN, Tuğba Nilgün SARIALTUN, Hanifi ÖNCÜL, Hürühan BAZ, Hüseyin PER in seçilmeleri oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 11. MADDESİNDE: Tarım ve kırsal kalkınma komisyonuna üye seçimi hakkında teklif okundu. Tarım ve kırsal kalkınma komisyonunda bir yıl süre ile görev yapmak üzere; Ġsmail SARIÇERÇĠ, Cuma UYGUN, Mustafa SÜT, AyĢe KILIÇ, Osman Nuri ARIKOĞLU, Ali GENÇ, Hakan YĠNANÇ ın seçilmeleri oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 12. MADDESİNDE: KahramanmaraĢ BüyükĢehir Belediyesi Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün tarih ve 1029 sayılı Norm Kadro Cetvelinin onaylanması hakkındaki yazısı okundu. KahramanmaraĢ BüyükĢehir Belediyesi Norm Kadro Cetvelinin onayı oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 13. MADDESİNDE: KahramanmaraĢ BüyükĢehir Belediye BaĢkanı Fatih Mehmet ERKOÇ a protokol yapma yetkisi verilmesinin onaylanması teklifi okundu. KahramanmaraĢ Valiliği Devir, Tasfiye ve PaylaĢtırma Komisyonu kararları doğrultusunda; çöp toplama ve temizlik hizmetleri ile park ve bahçe bakım hizmetleri konusunda, ilgili ilçe belediyeleri ile yapılacak protokol için BüyükĢehir Belediye BaĢkanı Fatih Mehmet ERKOÇ a yetki verilmesi teklifi oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 14. MADDESİNDE: KahramanmaraĢ BüyükĢehir Belediyesi ile yetkili memur sendikası arasında yapılan Sosyal Denge SözleĢmesi görüģmelerini yürütmek, yapılacak iyileģtirme miktarını belirlemek ve sözleģmeyi imzalamak konusunda Belediye BaĢkanı Mehmet Fatih ERKOÇ'a yetki verilmesi hakkındaki teklif okundu. KahramanmaraĢ BüyükĢehir Belediyesi ile yetkili memur sendikası arasında yapılacak Sosyal Denge SözleĢmesi görüģmelerini yürütmek, yapılacak iyileģtirme miktarını belirlemek ve sözleģmeyi imzalamak konusunda Belediye BaĢkanı Mehmet Fatih ERKOÇ'a yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 15. MADDESİNDE: KahramanmaraĢ BüyükĢehir Belediyesi Strateji GeliĢtirme Müdürlüğünün tarih ve 3 sayılı 2014 mali yılı bütçesinin Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi hakkındaki yazısı okundu. KahramanmaraĢ BüyükĢehir Belediyesi 2014 mali yılı bütçesinin Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi oy birliği ile kabul edildi.

5 GÜNDEMİN 16. MADDESİNDE: KahramanmaraĢ Belediyesinin 2013 yılı faaliyet raporu hakkındaki Strateji GeliĢtirme Müdürlüğünün tarih ve 2 sayılı yazısı okundu. KahramanmaraĢ Belediyesinin 2013 yılı faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 17. MADDESİNDE: Dulkadiroğlu Ġlçe Belediyesinin 2014 Mali Yılı Bütçesi hakkındaki tarih ve 12 sayılı yazısı okundu. Dulkadiroğlu Ġlçe Belediyesi 2014 Mali Yılı Bütçesinin Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 18. MADDESİNDE: OnikiĢubat Ġlçe Belediyesinin 2014 Mali Yılı Bütçesi hakkındaki tarih ve 2014/24 sayılı yazısı okundu. OnikiĢubat Ġlçe Belediyesi 2014 Mali Yılı Bütçesinin Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ NİN TARİHLİ TOPLANTISININ DEVAMI OLAN TARİHLİ 2. BİRLEŞİMİ KahramanmaraĢ BüyükĢehir Belediye Meclisi 2014 yılı birinci olağan toplantısı için 09/04/2014 tarihli toplantını 2. BirleĢimi için Cuma günü saat: 14:30 da meclis toplantı salonunda BüyükĢehir Belediye BaĢkanı Fatih Mehmet ERKOÇ baģkanlığında toplandı. Ahmet AKKUġ, Ahmet CANPOLAT, Ahmet NAR, Ali DEMĠR, Ali GENÇ, Ali GÜNDEġLĠ, Ali KIRAÇ, Ali MERCĠMEK, Ali Murat DURAN, Aslan PALALI, Ayhan ZENCĠR, AyĢe KILIÇ Baki TEZCAN, Bekir KILIÇ, Cemal TANRIVERDĠ, Cuma UYKUN, Fatih KĠRAZ, Fikri AYDIN, Feyzettin OKUMUġ, Hakan YĠNANÇ, Hanefi MAHÇĠÇEK, Hanifi ÖNCÜL, Hasan KEKĠL, Hürühan BAZ, Hüseyin CoĢkun AYDIN, Hüseyin PER, Ġbrahim DOĞAN. Ġbrahim ERGÜCEN, Ġsmail KAYA, Ġsmail SARIÇERÇĠ, Kadir TANIġ, Kazım KILINÇ, Kazım ORÇAN, M. Bahadır AKÇAY, Mehmet Akif KAHVECĠ, Mehmet ERGÜDER, Mehmet Fatih KILINÇKIRAN, Muharrem ERANTEPLĠ, Mustafa SÜT, Necati OKAY, Nurdoğan ġahġn, Nursi ÇELEGEN, Osman Nuri ARIKOĞLU, Osman OKUMUġ, Ramazan BOZDAĞAN, Ramazan TUTLU, Serhat KOLUKIRIK, Sevilay TÜFEKÇĠ, Sıddık SEZAL, Tuğba Nilgün SARIALTUN, Turgut AKBAġ, Üzeyir KIZILSEKĠ, Yakup Hamdi BOZDAĞ, Yasemin AYRANPINAR, Yunus ÖZBEYLER, Ziya KENGER toplantıya katıldı

6 Üyelerden; Ahmet NAR, DurmuĢ KÜÇÜK, Mustafa ÇOLAK, Mehmet Fatih GÜVEN ve Mehmet KISAKÜREK toplantıya katılmadı. GÜNDEMİN 19. MADDESİNDE: KahramanmaraĢ BüyükĢehir Belediyesi 2014 Mali Yılı Bütçesi ile yeni kurulan OnikiĢubat ve Dulkadiroğlu Ġlçe Belediyelerinin 2014 Mali Yılı Bütçeleri hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu raporu okundu. Meclis Üyesi Cemal TANRIVERDİ: ''Bütçenin gelir bölümünde, ilçe belediyelerinin iģlem ve ücret tarifelerinde olan bazı ücretler büyükģehir belediyesi bütçesinde de yer almıģ. Bu bir mükerrerlik oluģturacaktır.'' Diyerek uyardı. Yapılan oylama ile Çap Ücreti, Ġmar Tadilatları, Ġmar Durumu Sorma Ücreti, Bina Kodu Aplikasyon ve ĠĢlemleri, Temel Üstü Vize Ücreti, Demir Vizesi, Bina Kontrol Ücreti, Çatı ve Su Yalıtımı Ücreti, Isı Yalıtımı Ücreti, Zemin ve Temel Raporu Onay Bedeli, Su Yalıtım Vizesi, Elektrik Temel Topraklama Vizesi, Isı Yalıtım Vizesi, Genel Elektrik Tesisat Vizesi ücretleri bütçe tarifesinden çıkarıldı. KahramanmaraĢ BüyükĢehir Belediyesi 2014 Mali Yılı Bütçesi ile yeni kurulan OnikiĢubat ve Dulkadiroğlu Ġlçe Belediyelerinin 2014 Mali Yılı Bütçeleri oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 20. MADDESİNDE:Toplantıya katılamayan meclis üyelerinin izinli sayılmaları hakkında üyelerin verdiği yazılı teklif okundu. Toplantıya katılamayan üyelerin izinli sayılmaları oy birliği ile kabul edildi. Bir sonraki toplantını 14 Mayıs 2014 ÇarĢamba günü saat de yapılması oy birliği ile kabul edildi.

7 Fatih Mehmet ERKOÇ Serhat KOLUKIRIK Feyzettin OKUMUŞ Meclis Başkanı Katip Üye Katip Üye

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN 11 HAZİRAN 2014 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARA AİT ÖZETLER

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN 11 HAZİRAN 2014 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARA AİT ÖZETLER T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN 11 HAZİRAN 2014 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARA AİT ÖZETLER KahramanmaraĢ BüyükĢehir Belediye Meclisi 2014 yılı üçüncü olağan toplantısı için 11/06/2014

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN 14 MAYIS 2014 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARA AİT ÖZETLER

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN 14 MAYIS 2014 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARA AİT ÖZETLER T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN 14 MAYIS 2014 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARA AİT ÖZETLER KahramanmaraĢ BüyükĢehir Belediye Meclisi 2014 yılı 02 inci olağan toplantısı için 14/05/2014

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN 14 MAYIS 2014 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARA AİT ÖZETLER

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN 14 MAYIS 2014 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARA AİT ÖZETLER T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN 14 MAYIS 2014 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARA AİT ÖZETLER Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi 2014 yılı 02 inci olağan toplantısı için 14/05/2014

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 08 NİSAN 2014 TOPLANTI NUMARASI : 2014/01 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN T.C. KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Meclisi 08/04/2014 Salı

Detaylı

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 05 EKİM 2015 TOPLANTI NUMARASI : 2015/11 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ Onikişubat Belediye Meclisi 2015 yılı 11 inci olağan toplantısı için

Detaylı

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 02 KASIM 2015 TOPLANTI NUMARASI : 2015/12 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN Onikişubat Belediye Meclisi 02/11/2015 Pazartesi günü saat 14:00 da

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAġ BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI Yazı ĠĢleri ve Kararlar Dairesi BaĢkanlığı Meclis ve Encümen ġube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAġ BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI Yazı ĠĢleri ve Kararlar Dairesi BaĢkanlığı Meclis ve Encümen ġube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 1- GÜNDEM NO 05: Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi BaĢkanlığının; 6. Uluslararası 5 Nisan Madalya Günü Satranç Turnuvasında dereceye girecek olan sporculara verilecek

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmeye geçildiği Meclis

Detaylı

KARAR T.C YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ

KARAR T.C YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ YEŞİLYURT BELEDİYESİ Sayısı 20582433 302.03-1 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü. Belediye Meclisi, Belediye ın BaĢkanlığında, Mehmet ÇINAR, Meltem KAVUK, ġahin ÖZER,

Detaylı

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL KURULU

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL KURULU Karar No : 2014 / 1 Toplantı Tarihi : 12/05/2014 Konu : Başkan Vekilleri Seçimi Toplantı No : 1 Olağan Toplantısının 1 inci maddesinde bulunan Genel Kurul Başkan Vekilleri Seçimi ile ilgili Genel Müdürlüğün

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Yazı ĠĢleri ve Kararlar Dairesi BaĢkanlığı-Meclis ve Encümen ġube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Yazı ĠĢleri ve Kararlar Dairesi BaĢkanlığı-Meclis ve Encümen ġube Müdürlüğü KAHRAMANMARAġ BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞINDAN Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu nun 13. maddesi gereğince; 2015 Yılı Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R Karar No : 58 Konusu: Başkanının gizli oy açık tasnif neticesinde seçilmesi., Meclisin en yaşlı İl Genel Meclis üyesi Mehmet YILDIRIM ın Başkanlığında, üyelerin katılımı ile Toplantı salonunda 14.04.2014

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ MECLİS BAŞKANI : Mükerrem TOLLU Belediye Başkanı MECLİS ÜYELERİ Serdar ARSLAN Duran KARA Veli ŞAHMAN Şevk ŞEVK

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN. 09/07/2014 TARİHLİ TOPLANTISININ 1. ve 14/07/2014 TARİHLİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN. 09/07/2014 TARİHLİ TOPLANTISININ 1. ve 14/07/2014 TARİHLİ T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN 09/07/2014 TARİHLİ TOPLANTISININ 1. ve 14/07/2014 TARİHLİ 2.BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLARA AİT ÖZETLER ALINAN KARAR NUMARASI: 2014/85 ÖZETİ: İl Özel İdare

Detaylı

-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22

-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22 KARAR TARIHI : 07/04/2014 KARAR NOSU : 61 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 5.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Kozluk Mahallesi İmar Plan Tadilatına Ait Komisyon

Detaylı

Celal TURAN Fatma EVCĠMĠK Sayim FERSAK Meclis BaĢkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Meclis 1.BaĢkanvekili

Celal TURAN Fatma EVCĠMĠK Sayim FERSAK Meclis BaĢkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Meclis 1.BaĢkanvekili TOPLANTI TARĠHĠ : 01.06.2015 TOPLANTI GÜN VE SAAT : PAZARTESĠ 16.00'da KATILANLAR : 37 MAZERETLĠ : - Belediye Meclisinin 01 HAZĠRAN PAZARTESĠ günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında Meclis

Detaylı

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu SAYI : M.38.1.KBB.5.01.05.01 /102 22/10/2013 KONU : Genel Kurul Toplantısı Sayın : Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Kurulu gündeminde

Detaylı

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN Karar Tarihi : 01.05.2015 24344638-301.05/ Karar No: 2015 / : 1. birleşim Türkeli Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20.nci maddesi gereğince 01.05.2015 Cuma günü saat 15:00 da Belediye Başkanlığı

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 248 KARAR 248: Ali Muzaffer TUNÇAĞ, Çağlagül ÖZÇELĠK TUNÇ, Mehmet BĠLGĠN, Okan TOPAL ın mazeretlerinin kabulüne iģaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No: 249 KARAR 249 : Cumhuriyet

Detaylı

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı.

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı. KAPAKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR ÖZETLERĠ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Karar Tarihi: 06.11.2013 Toplantı No:

Detaylı

Gündeme geçilmeden önce Belediye Meclisinin günlü meclis tutanak özetinin yapılan oylamasında oybirliği ile kabulüne karar verildi.

Gündeme geçilmeden önce Belediye Meclisinin günlü meclis tutanak özetinin yapılan oylamasında oybirliği ile kabulüne karar verildi. TOPLANTI TARĠHĠ : 04.04.2016 TOPLANTI GÜN VE SAAT :PAZARTESĠ 16.00'da KATILANLAR : 37 KATILMAYANLAR : - MAZERETLĠ : 1- Belediye Meclisinin 04 NĠSAN PAZARTESĠ günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında

Detaylı

T.C. DEVELĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEVELĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI Karar Tarihi : 04/03/2013 Karar No : 10 Belediye Meclisi; Belediye BaĢkanının 26/02/2013 tarihli yazılı daveti üzerine 2013 Yılı Döneminin Mart ayı toplantısında, gündemdeki konuları görüģmek için, Belediye

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 206/36 Konu: Meclis Başkan Vekili Seçimi Evrak No: 232 Özet: Meclis. Başkan Vekili ile Meclis 2. Başkan Vekili Seçimi. T E K L İ F VE K A R A R : "5393 sayılı Belediye Kanununun 9. maddesinde

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 01.09.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Yusuf Hakan ÖZDEMİR in izin dilekçesi okundu izinli

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 204/20 Özet: Meclis.Başkan Vekili ile Meclis 2.Başkan Vekili seçimi. K A R A R : "5393 sayılı Belediye Kanununun 9. maddesi uyarınca Belediye Meclisinde 2 yıl müddetle görev yapmak üzere, Meclis.Başkan

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri.

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri. T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri. 2015 NIN 6. DÖNEM, 1.TOPLANTISININ, 1. BĠRLEġĠMĠNĠN 1. OTURUMUNA AĠT KARAR

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 17.08.2015 2015/471 RAPOR/GÜNDEM NO 01: Emlak ve İstimlâk Dairesi Başkanlığının Mülkiyeti Büyükşehir Belediyemize ait şehrimizin muhtelif yerlerinde bulunan 75 adet

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 01 Oturum : 1 Konusu : Meclis Tatil Ayı BaĢkanlık Makamından havaleli Yazı ĠĢleri ve Kararlar Dairesi BaĢkanlığı ibareli 27.12.2016 tarih ve 39241447-301.01-E.1104 sayılı yazı Belediye Meclisinin

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.01.2012 HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Fazla Çalışma Ücreti. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin

Detaylı

T.C GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMEN KARARI KARAR TUTANAĞI. 5 Üye Mehmet Nuri BALCI 6 Üye Mehmet Abbas POLAT

T.C GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMEN KARARI KARAR TUTANAĞI. 5 Üye Mehmet Nuri BALCI 6 Üye Mehmet Abbas POLAT I N Karar No 20 1 Birlik Başkanı Av. Osman BAYDEMĠR Karar Tarihi 26.07.2010 2 Üye Oylama Şekli 3 Üye Oturum Sayısı 4 Üye 5 Üye 6 Üye 8 Üye İ Ç E R İ Ğ İ : Birlik BaĢkanlığı nın 21.07.2010 tarih ve 336

Detaylı

KARAR TARİHİ : 05/04/2014 KARAR NUMARASI : 1

KARAR TARİHİ : 05/04/2014 KARAR NUMARASI : 1 TARİHİ : 05/04/2014 NUMARASI : 1 : Belediye Organlarının Seçimi. Çukurkuyu Belediyesi Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereği Belediye Başkanı Adnan DELİKANLIOĞLU Başkanlığında üye Adem

Detaylı

U T A N A K. Dönem : 2015 Toplantı : Nisan Birleşim : 5 Oturum : 1 Birleşim Tarihi : 10.04.2015 Birleşim Saati : 17.30

U T A N A K. Dönem : 2015 Toplantı : Nisan Birleşim : 5 Oturum : 1 Birleşim Tarihi : 10.04.2015 Birleşim Saati : 17.30 T U T A N A K Dönem : 2015 Toplantı : Nisan Birleşim : 5 Oturum : 1 Birleşim Tarihi : 10.04.2015 Birleşim Saati : 17.30 Gündemin 1. maddesinde yer alan yoklama yapıldı. 34 üyeden müteşekkil İl Genel Meclisinin

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU RAPOR NO : 13 KONU : Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Yönetmeliği Belediye Meclisi nin 11.02.2019 tarihli birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Mezarlıklar Dairesi

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Revizyon Uygulama İmar Planına Ait Komisyon Raporu

Detaylı

BAKIRKÖY BELEDİYE MECLİSİNİN 7. SEÇİM DÖNEMİ 5.

BAKIRKÖY BELEDİYE MECLİSİNİN 7. SEÇİM DÖNEMİ 5. BAKIRKÖY BELEDİYE MECLİSİNİN 7. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2018 SENESİ NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISININ 04 NİSAN 2018 TARİHLİ İKİNCİ BİRLEŞİMİNE AİT ZABIT ÖZETİDİR. Ekseriyetin bulunduğu tespit

Detaylı

Meclis Başkanı Katip Katip Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Tevfik AYYARKIN Belediye Başkanı

Meclis Başkanı Katip Katip Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Tevfik AYYARKIN Belediye Başkanı Karar Tarihi : 06/04/2009 Karar No : 08 Belediye Meclisi; nın 01/04/2009 tarihli yazılı daveti üzerine Belediye Başkan üyelerin tamamının mevcut olduğunu açıklayarak, 2009 yılı döneminin 4.toplantısının

Detaylı

EDREMĠT ĠLÇESĠ BELEDĠYE MECLĠSĠ: MÜZAKERAT Zabıt Özeti TOPLANTI SAYISI : 8 TOPLANTI TARĠHĠ : 07/04/2014 MECLĠS BAġKANI :Kamil SAKA ÜYELER

EDREMĠT ĠLÇESĠ BELEDĠYE MECLĠSĠ: MÜZAKERAT Zabıt Özeti TOPLANTI SAYISI : 8 TOPLANTI TARĠHĠ : 07/04/2014 MECLĠS BAġKANI :Kamil SAKA ÜYELER EDREMĠT ĠLÇESĠ BELEDĠYE MECLĠSĠ: MÜZAKERAT Zabıt Özeti TOPLANTI SAYISI : 8 TOPLANTI TARĠHĠ : 07/04/2014 MECLĠS BAġKANI :Kamil SAKA ÜYELER : Ahmet ÖZKOCA, ġengül SÖNMEZ, Hilkat PARILTAN, Bayram KAYAHAN,

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2014/5-1 (40) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 15/04/2014 tarih ve 10949 sayılı 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince Belediye Meclisi, Üyeleri arasında en az

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 26 : Geçici ĠĢçi ÇalıĢtırma Vizesinin Verilmesi Belediyelerde istihdam edilecek geçici iģçi pozisyon vizesinin verilmesi, mevcut mevzua hükümleri çerçevesinde belediye meclisi

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Erenler Mahallesi 1085 Sokakta Bulunan Parka İsim

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No: 29 Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar Trh : Ġlçemiz, KemalpaĢa Mahallesi, 1223 ada,7 nolu parsel (PĠN: 4260,27) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ üyeler Haluk

Detaylı

KAVAKYOLU BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 7 KARAR KONUSU : Arsa satışı için yetki KARAR TARİHİ : 06.04.2010 GİLİ BİRİM : Arsa Satışı İçin Yetki.

KAVAKYOLU BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 7 KARAR KONUSU : Arsa satışı için yetki KARAR TARİHİ : 06.04.2010 GİLİ BİRİM : Arsa Satışı İçin Yetki. KARAR NO : 7 KARAR KONUSU : Arsa satışı için yetki KARAR TARİHİ : 06.04.2010 GİLİ : Arsa Satışı İçin Yetki. ÜYE... : ŞAHİN BOZDAŞ ÜYE... : MURAT ZENGİN ÜYE... : NURETTİN BULUT ÜYE... : MEHMET DÜNDAR ÜYE..:

Detaylı

Gündeme geçilmeden önce Belediye Meclisinin günlü meclis tutanak özetinin yapılan oylamasında oybirliği ile kabulüne karar verildi.

Gündeme geçilmeden önce Belediye Meclisinin günlü meclis tutanak özetinin yapılan oylamasında oybirliği ile kabulüne karar verildi. TOPLANTI TARĠHĠ : 05.09.2017 TOPLANTI GÜN VE SAAT : SALI 17.00'de MAZERETLĠ : 2 Belediye Meclisinin 05 EYLÜL SALI günü saat 17.00 de olağan olarak yapılan toplantısında Meclis BaĢkanı (Belediye BaĢkanı

Detaylı

Ü Y E L E R. Meclis Başkanın açılış konuşmasını tamamladıktan sonra Gündem Maddelerini okudu ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Ü Y E L E R. Meclis Başkanın açılış konuşmasını tamamladıktan sonra Gündem Maddelerini okudu ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. KARAR NUMARASI : 07 Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. maddesi uyarınca 2014 yılı Nisan ayı toplantısı için Belediye Hizmet binası, Başkanlık odasında toplandı. Toplantı başında yapılan

Detaylı

Karar Tarihi : 02.05.2014 Karar Numarası :60

Karar Tarihi : 02.05.2014 Karar Numarası :60 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Melis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ - Ayten KESKİN - Hüseyin MİNOĞLU-

Detaylı

2014 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2014 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar No : Konu : 2014 Yılı Ocak Ayı Meclis Toplantısı TeĢkil edenlerin 2014 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine istinaden

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BAŞKANLIĞI Tarih. 08.06.2010 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 KONU : İptal-İhdas. edilen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/05/2010 tarih ve 405 sayılı teklifi üzerinde komisyonumuzca inceleme

Detaylı

2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 02.12.2014 Karar No : Konu :2014 Yılı Aralık Ayı Meclis Toplantısı 2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

T.C. YÜREĞĠR BELEDĠYE MECLĠSĠNE AĠT TUTANAK ÖZETĠ

T.C. YÜREĞĠR BELEDĠYE MECLĠSĠNE AĠT TUTANAK ÖZETĠ TOPLANTI TARĠHĠ : 05.06.2017 TOPLANTI GÜN VE SAAT : PAZARTESĠ 16.00'da KATILANLAR : 36 KATILMAYANLAR : 1 Belediye Meclisinin 05 HAZĠRAN günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında Meclis BaĢkanı

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETLERİ

BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETLERİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETLERİ Meclis Toplantı Tarihi :05/04/2011 Salı günü saat 18:30 Nisan Ayı Olağan Toplantısı. Meclis Başkanı :Belediye Başkanı Abdurrahman KUZU Meclis Üye Durumu :Başkan dâhil 16

Detaylı

T.C. ERZİNCAN İLİ ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ : 06/04/2018 KARAR NUMARASI : 7

T.C. ERZİNCAN İLİ ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ : 06/04/2018 KARAR NUMARASI : 7 MECLİS I TARİHİ : 06/04/2018 NUMARASI : 7 IN ÖZÜ : Hisseli taşınmazların satışı. Hikmet MAYDA, Halil CEBRE, Kenan ERTUÇ, Ayhan KESKİN. Belediye Başkan V. Yusuf EREN Başkanlığında üye Adem KALKAN, Ataman

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI. Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı.

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI. Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı. 05.10.2015 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı. hoş geldiniz Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyesi Yaşar

Detaylı

T.C. YÜREĞİR BELEDİYE MECLİSİNE AİT TUTANAK ÖZETİ

T.C. YÜREĞİR BELEDİYE MECLİSİNE AİT TUTANAK ÖZETİ TOPLANTI TARİHİ : 02.07.2018 TOPLANTI GÜN VE SAAT :PAZARTESİ 16:00'da Belediye Meclisinin 02 TEMMUZ 2018 PAZARTESİ günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan Gündeme geçilmeden önce Belediye Meclisinin 08.06.2018

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 14/05/2014 SAATİ : 10:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 2 MECLİS BAŞKAN V : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ :Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 117 KARAR 117 : Ġzmir BüyükĢehir Belediye Meclisi nin 14.05.2012 tarih ve 05.462 sayılı kararı ile onanan 1/5000 ölçekli Özbek Akkum Mevkii Nazım Ġmar Planı doğrultusunda Belediyemiz Plan ve

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR TARİHİ : 09.05.2017 KARAR NO : 118 KONUSU : 2016 Mali Yılı Kesin Hesabı MECLİS BAŞKANI : Ulaş YURDAKUL MECLİS KÂTİPLERİ : Ali İhsan USLU, Nuran BAŞKÜTÜK OTURUMA

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 01/09/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 01/09/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 01/09/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Rüzgar Enerji Santrali kurmak üzere hazırlanan

Detaylı

02 MAYIS 2016-MECLİS KARARLARI ÖZETİ

02 MAYIS 2016-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 02 MAYIS 2016-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 1- Odunpazarı Belediyesinin 2015 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı ile ilgili Başkanlık yazısının incelenmek üzere; Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesine

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.02.2011 Meclis toplantısı Sn. Başkan Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Filiz YILMAZ GÜNER ve Mustafa BAKTIR ın izin

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 16.10.2015 2015/571 RAPOR/GÜNDEM NO 01: Araştırma Geliştirme ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliği teklifi ile ilgili Hukuk 16.10.2015 2015/572

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 05/04 /2010 Toplantı Dönemi : 2010 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 04 Birleşim No : 04 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2010

Detaylı

K A R A R. T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-304 29.11.2013 Özü: Seyhan İlçe Belediyesi 2014 mali yılı bütçesi

K A R A R. T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-304 29.11.2013 Özü: Seyhan İlçe Belediyesi 2014 mali yılı bütçesi T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-304 29.11.2013 Özü: Seyhan İlçe Belediyesi 2014 mali yılı bütçesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 29.11.2013 tarihli oturumunda

Detaylı

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 05 OCAK 2015 TOPLANTI NUMARASI : 2015/01 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Meclisi 2015 yılı 01 inci

Detaylı

Mahmut ÇELĠKCAN Sayim FERSAK Aslıhan YAVUZ Meclis BaĢkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Belediye BaĢkanı

Mahmut ÇELĠKCAN Sayim FERSAK Aslıhan YAVUZ Meclis BaĢkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Belediye BaĢkanı TOPLANTI TARĠHĠ : 02.05.2017 TOPLANTI GÜN VE SAAT : SALI 16.00'da KATILANLAR : 33 KATILMAYANLAR : 4 MAZERETLĠ : 1 Belediye Meclisinin 02 MAYIS SALI günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2017-1000 Birleşim Tarihi : 02/01/2017 Birleşim Saati : 19:30 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2019-1000 Birleşim Tarihi : 07/01/2019 Birleşim Saati : 18:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 02/05/2011 Toplantı Dönemi : 2011 Karar Niteliği : Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 05 Birleşim No : 05 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2011

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2017/11-1 (108) Gündem maddesi gereğince; Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/10/2017 tarih ve 35158 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile Mahalli

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2019/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün 27.12.2018 tarih ve 41203 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No :105 Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar Trh : (Ġlçemiz, Arabacıalanı Mahallesi, 1895 ada, 2 no lu Parsel) (PĠN: 6010,38) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2014/4-1 (32) Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 07/04/2014 tarih ve 10151 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 19. Maddesi gereğince, görev

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.11.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyeleri

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ 2016 YILI MART AYI I. BİRLEŞİME AİT MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR NO 08.03.2016 2016/94 KARARIN ÖZETİ GÜNDEM NO 01: insan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı'nm, yeni kadro ihdası ile ilgili

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 09 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 09 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.05.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 09 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KONU : Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yönetmeliği. TEKLİFİN ÖZÜ

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.01.2012 Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

Sıra No. Kararın Tarihi. Kararın No /51 Geçen toplantı zaptı.

Sıra No. Kararın Tarihi. Kararın No /51 Geçen toplantı zaptı. Özeti 1 01.04.2015 2015/51 Geçen toplantı zaptı. Mart / 2015 Dönemi Olağan Meclis toplantısı I. birleşim görüşme tutanağı okundu sayılarak, Belediye Meclis Çalışma Yönetmeliğinin 11.maddesine istinaden

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 01/11/2011 Toplantı Dönemi : 2011 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 11 Birleşim No : 11 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2011

Detaylı

2014 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 15. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2014 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 15. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar No : Konu : 2014 Yılı Eylül Ayı Meclis Toplantısı 2014 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 15. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine istinaden Eylül Ayı

Detaylı

T.C. ÇEKMEKÖY KENT KONSEYĠ BAġKANLIĞI 2009 YILI KASIM AYI ÇEKMEKÖY ĠLÇESĠ KENT KONSEYĠ TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. ÇEKMEKÖY KENT KONSEYĠ BAġKANLIĞI 2009 YILI KASIM AYI ÇEKMEKÖY ĠLÇESĠ KENT KONSEYĠ TOPLANTI TUTANAĞI T.C. ÇEKMEKÖY KENT KONSEYĠ BAġKANLIĞI 2009 YILI KASIM AYI ÇEKMEKÖY ĠLÇESĠ KENT KONSEYĠ TOPLANTI TUTANAĞI 5393 sayılı Belediye Kanununun 76 ncı maddesine dayanılarak ĠçiĢleri Bakanlığı nca hazırlanan ve

Detaylı

T.C. DEFNE KAYMAKAMLIĞI DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE KAYMAKAMLIĞI DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 1 : 5393 SAYILI BELEDİYE YASASININ 19. MADDESİ GEREĞİNCE İKİ ASIL İKİ YEDEK DİVAN KÂTİBİ SEÇİMİ YAPILMASI 5393 Sayılı Belediye Kanunun 19. Maddesi gereğince, iki asıl iki

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh :

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet KARAOĞLU, Ahmet ÇALIŞKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 282 Özü: İlimiz Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Erhan AKAR ve Sungurlu İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Ünal CEVİZCİ nin, İl Genel Meclis Başkanlığına vermiş oldukları dilekçelerinde,

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 03 TEMMUZ 2014 TOPLANTI NUMARASI : 2014/05 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN T.C. KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Meclisi 03/07/2014

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü Sayı : 53734723-301.03-15/07/2016 NDAN Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu nun 13. maddesi gereğince; 2016 Yılı Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı 19.07.2016

Detaylı

Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 41850698.301.05-36. Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi

Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 41850698.301.05-36. Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi Karar No : 41850698.301.05-36 Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 19. maddesi gereğince, iki yıl süre ile

Detaylı

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ 28.03.2018 Belediye Meclisimiz 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince aşağıdaki gündem maddelerini

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETİ KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1

MECLİS KARAR ÖZETİ KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1 KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1 TEŞKİL EDENLER :Süleyman ÖZBAĞ, Fatih KAVAK, Hüsniye BAYRAM, Selami BAYHAN, Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Süleyman ÖZBAĞ ın Başkanlığında, üyelerden

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 04.04.2011 Meclis toplantısı Sn. Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Mahmut DEVECİ nin izin dilekçesi okundu

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :96 KARAR 96 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Nisan ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 11 Nisan 2014 Cuma günü

Detaylı

T.C. GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ BELEDİYELER BİRLİĞİ BİRLİK MECLİSİ KARARI. MECLİS KARARI Yıl 2011 Karar Tarihi 29 Nisan 2011 Dönem I.

T.C. GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ BELEDİYELER BİRLİĞİ BİRLİK MECLİSİ KARARI. MECLİS KARARI Yıl 2011 Karar Tarihi 29 Nisan 2011 Dönem I. Dönem I.Dönem Karar No 01 KARAR KONUSU: Birlik 2010 Mali Yılı Kesin Gelir ve Gider Hesabının GörüĢülmesi ve Karara Bağlanması. KARAR METNİ : Birlik BaĢkanlığı tarafından Birlik Meclisine sunulan 1.389.466,19

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu Karar No : 01 Karar Trh : Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, 17421 no lu parsel. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep ÖZ, Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, gündemdeki konuları karara

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.06.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 KONU : İrtifak Hakkı. üzere Komisyonumuza havale edilen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 23/05/2013 tarih ve 563 inceleme ve tespitler

Detaylı

K A R A M A N BELEDİYE MECLİS KARARLARI

K A R A M A N BELEDİYE MECLİS KARARLARI MECLİS BAŞKANI : SAVAŞ KALAYCI : NESLİHAN AKKAYA-ÜMİT GÖÇER GELEN ÜYELER :MUSTAFA KARAARDIÇ- KAZIM GÜCÜYENER- MAHMUT GÜVENTÜRK-FATİH GÜLCAN- İLKNUR HARANİ-BEKİR KÜÇÜKTÜRK- EKREM TOKAY-ERCAN ÇALIŞKAN- KEMAL

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 17 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 17 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.08.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 17 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : İBB Şartlı Hibe Yardımı. komisyonumuza havale edilen Fen İşleri Müdürlüğü nün 26/05/2012

Detaylı

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi Karar No : 22 Develi Ziraat Odası Meclis üyelerinden Ahmet KAPUSUZ, Mehmet ġahġn, Gani BAYDUR, YaĢar BALCI, Mustafa TEYREK, Ġbrahim AVCIL Meclis toplantısına katıldılar. Diğer meclis üyelerinin toplantıya

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 23 Mevcut Yaşar KESKİN- Mustafa ÖZDEMİR- Feruze DUMAN-İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 05 AĞUSTOS 2014 TOPLANTI NUMARASI : 2014/06 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Meclisi 05/08/2014 Salı

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2018 / 02 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Yetki Verilmesi (SULTANBEYLİ95). Komisyonumuza havale edilen Strateji Geliştirme Müdürlüğü nün 19/01/2018 tarih ve 36 sayılı teklifi

Detaylı