STARTINI BODRUM DAN VERDİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "STARTINI BODRUM DAN VERDİ"

Transkript

1 NİHAT ÖZTÜRK, REFERANDUM STARTINI BODRUM DAN VERDİ AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk Bodrum dan yerel problemlere dikkat çekerek referandum kampanyasına start verdi. İlçe binasında gerçekleşen toplantıya; AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Bodrum İlçe Başkanı Macit Gündoğdu, Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa Uslu, Ömer Özmen, Cumhur Kısa, Yener Çelik, Yalçın Akbaş, Ahmet Özkan, Fetan Özbek, Yeşim Avcı, Mehmet Tire, Kadın Kolları Başkanı Fatoş Eraslan ve partililer katıldı. AK Parti Bodrum İlçe Başkanlık Binasında yapılan basın toplantısında açılış konuşmasını yapan AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Macit Gündoğdu Muğla AK Parti Milletvekili Nihat Öztürk ile Bodrum da yürüttükleri çalışmalardan bahsederek şunları söyledi: Sayın Milletvekilimiz, hem katıldığı otum sayısı hem de bölgede yürüttüğü çalışmalar nedeniyle şu anda parlamentonun en çalışkan milletvekilidir. Sayın milletvekilimizle iki gündür Bodrum da şoför esnafının özellikle büyükşehir belediyesi ile aralarındaki sorunları konuştuk. Bodrum Denizciler Derneğinde denizcilerimizle ve bölgedeki çevre sorunları hakkında konuştuk. Bugünde toplantının ardından muhtarlarımız ile bir araya geleceğiz. MAVİ TUR ÖNCELİKLİ KONU Bodrum da arıtma tesislerinin çalıştırılamaması, derin deşarj yoluyla atıkların denize boşaltılması çok önemli bir konu olduğunu ifade ederek söze başlayan Nihat Öztürk, İlçe Başkanımın ve arkadaşlarla Bodrum Denizciler Derneğindeki

2 arkadaşlarla konuştuk. Mavi yolculuğun başladığı Bodrum un Gökova Körfezinin daha fazla kirletilmemesi için gerçekten acil önlem alınması gereken birçok konu var. Denizin kirlenmesi artık bir şikayet konusunu geçmiş. Bu tip konulara özellikle dikkat çekmemiz gerekiyor. Bu konu hakkında altyapı çalışmaları yapması gerekenler belli. Bölgede çevrenin korunması için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz. dedi. YENİ SİT DÜZENLEMESİNDEN MUĞLA YI ÇIKARDIK Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yürüttüğü sit alanlarının yapılandırılması çalışmasında yaptığımız girişimler neticesinde Muğla bölgesini bu çalışmalardan çıkarılmasını sağladık diyen Öztürk, Muğla da, Bodrum da SİT alanlarının yapılandırılması ile ilgili çalışmaların dışında kalacak. Ben zaten bu konuda bir kaç defa açıklama yapmıştım, özellikle Kissebükü nün Karaada nın betonlaşmasını istemiyoruz dedi Nihat Öztürk konuşmasına şöyle devam etti: EVET KONUSUNDA ŞÜPHEMİZ YOK Biz yeni bir şey icat etmiyoruz, bizim esas gündem konumuz referandum diyen Öztürk Biz milletimizin seçme hakkını arttırıyoruz. Milletimiz artık bir günde hem milletvekillerini hem de Cumhurbaşkanını seçecek. Referandumdan evet çıkacaktır bizim bu konuda şüphemiz yok. Vatandaşımız iki şeye evet diyecek. Birincisi yasamayı yapacak milletvekillerini, ikincisi kendi Cumhurbaşkanını ve dolayısıyla bakanlar kurulunu seçecek.

3 TEK ADAM DEĞİL TEK MİLLET, TEK DEVLET Tek adam vurgusu yapılıyor ama durum bu değil. Oylama tek millet tek devlet oylamasıdır. Vatandaşlarımız özellikle bu konuda yanlış bilgilendiriliyor. Meseleyi çok basite indirgeyenler doğru konuşmuyor. Her şeye Recep Tayyip Erdoğan üzerinden bakıyorlar. Bu sistemle yıl başbakanlık yapabilirsiniz ama yeni sistemde yıldan fazla yapamazsın. Zaten ilk beş yıl içinde millete hizmet edememişsen gidersin. Buradan nasıl diktatörlük çıkarıyorlar anlamak mümkün değil. Anayasa değişikliğinde Cumhurbaşkanının da yargılanmasının önü açılıyor. Şuanda ki sistemde vatana ihanet dışında yargılama yapılamıyor. ÇIKAN SONUÇ BAŞIMIZIN TACIDIR Bizim 80 milyon kardeşimiz var. Evet diyende olacak Hayır diyenlerde olacak. Bizim kimseye söz söyleme lüksümüz yok başkalarının da yok. Bizim nasıl hayır diyorlar diye toplumu bölme hakkımız yoksa başkalarının da evet diyorlar diye yanlış yapıyorlarmış gibi gösterilmesine tahammülümüz yok. 16 Nisan da Allah izin verirse bir referandum yapacağız ve burada da milletimiz evet veya hayır oyunu kullanacak. Çıkan her sonuç bizim başımızın tacıdır. Başkalarının dediği gibi Yüzde 99 çıksa da biz bunu tanımıyoruz demek çok yanlıştır. Bu bir rejim değişikliği değildir tam tersine bir sistem değişikliğidir. Bizim ne Cumhuriyetle, ne Cumhuriyet değerleriyle ne de başkalarının sosyal yaşantılarıyla bir sorunumuz var. Muğla yaptığımız anketlerde, yüzde elliye yakın bir sonuç çıkacağını görüyoruz. Ben yüzde ellinin de üzerine çıkacağına inanıyorum.

4

5 BODRUM AK PARTİ YÖNETİMİ BASIN MENSUPLARIYLA BİRARAYA GELDİ AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, her yıl Ocak ayının 10. Günü kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bodrum un yerel ve ulusal temsilcilerine kahvaltılı bir basın toplantısı düzenledi. Konacık Develi Cafe&Restoran da yapılan toplantıda, basının her geçen gün zorlaşan çalışma şartları ve haberciliğin özgürce yapabilmesi için gerekli olan kriterler konuşuldu. Toplantıya; AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Macit Gündoğdu, Yönetim Kurulu Üyelerinden Yener Çelik, Ömer Özmen, Yalçın Akdaş, Erhan Ünaldı, Cumhur Kısa, Mehmet Tire, Mehmet Akbaba, Ahmet Özkan katıldı. Açılış konuşmasını yapan AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Yener Çelik, davete katılan basın mensuplarına teşekkür ederek, 2017 yılının tüm basın mensuplarının beklentilerine cevap veren bir yıl olmasını diledi. Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu ifade eden Başkan Gündoğdu, 10 Yıl önce yaptığım ilçe başkanlığı döneminde görev yapan bazı gazeteci arkadaşlar hala aramızda olması mutluluk verici. Herkesin ayrı bir dünya görüşü olduğu gibi sizlerin de değerli ve bizler sizlerin görüşlerine her zaman saygılıyız. Bizler hakkında yaptığınız yine bize göre iyi veya yanlış olduğunu düşündüğümüz bütün haberleriniz değerlidir. Tüm görüşlere saygılıyız. Tabiki bu saygıyı herkesin göstermesi önemli. Sizlerle birlikte çalışmaktan mutluyuz. Mesleğinizi yaparken elimizden gelen her türlü katkıyı

6 yapacağız Görevlerinizi yaparken toplumun her kesiminde ve coğrafyasında bulunuyorsunuz. Farklı bakış açılarınız bizim zenginliğimizdir ve düşünceleriniz kıymetlidir. Ben bugün sizleri dinlemek istiyorum. Mesleğinizi gerçekleştirirken yaşadıklarınız bizim için önemli dedi. Gazetecilerin söz alarak düşüncelerini paylaştığı, sohbet havasında geçen toplantıda Bodrum Gündem Haber sitesinden söz alan Fatih Bozoğlu Bodrum da gazetecilik yapmak çok farklı. Bizim buradaki farkımız, meclisteki 4 partinin ilçe başkanlarını yan yana görebilmemiz. Sanırım bu durum sadece Bodrum da yaşanıyor. Hoşgörülü ve barışsever bir memleket Bodrum. Bu konudaki katkınıza teşekkür ediyorum. Biz gazetecilerin işlerini kolaylaştırıyorsunuz. Sorunlarımız yok değil tabiki. Özellikle Türkiye de yaşanan ekonomik sorunlar bizi de olumsuz etkiliyor. Bir yere bağlı olmadan çalışan arkadaşlarımız daha zor durumda. Bu konuda basına hükümetten ekonomik destek sağlayacak yöntemler bulmasını talep ediyoruz. Koyduğunuz katkılara için bizde sizlere teşekkür ediyoruz dedi. Gazeteciliği de siyaseti de bir kamu görevi olarak görüyorum diyen Bodrum un ulusal basına açılmış en önemli kalemlerinden Ayhan Karahan Bizler insan odaklı işler yapıyoruz. Bu işlerde kötü insan olmaz düşüncesindeyim. Dedi. Gazetecilerin mesleklerinde yaşadıkları ilginç anlarında konuşulduğu toplantının sonunda basın mensuplarına teşekkür eden Başkan Gündoğdu Basın mensubu arkadaşlarla konuştuğumuz, paylaştığımız her konu bizlerin işini daha iyi yapmamıza neden oluyor. Yazdığınız çizdiğiniz her şey bizim için önemli dedi. AK Parti Bodrum İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri ve gazeteciler toplantı sonunda günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

7

8 AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI KAYMAKAM A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, 01 Aralık 2016 tarihinde İç İşleri Bakanlığı kararnamesiyle Bodrum Kaymakamı olarak atanan Bekir Yılmaz a hoş geldin ziyareti gerçekleştirdi. Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarete; AK Parti İlçe Başkanı Macit Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri; Ömer Özmen, Erhan Ünaldı, Mehmet Tire, Yalçın Akdaş, Orhan Dinç, Yener Çelik, Mehmet Akbaba, Cumhur Kısa, Necmettin Kızılkaya, Mustafa Uslu, Mustafa İyi, Özer Ocak, Şenay Bozlar, Mütehare Adalet Öncü, Mustafa Tulup, Funda İpçi, Mustafa Özmen, Kadın Kolları Başkanı Fatoş Eraslan ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Musa Orman katıldı. Ziyarette Bodrum un sorunları ve ihtiyaçları konuşuldu. Başkan Macit Gündoğdu tarafından Bodrum Kaymakamlığına atanan Bekir Yılmaz a Bodrum un çözüm bekleyen önemli konuları hakkındaki kısa başlıklar halinde bilgi aktarıldı. Gündoğdu Bu coğrafya büyük sorunları olsa da çok yaşanılası bir yerdir. Biz göreviniz sürecinde sorunlarımızı eksiltmek için size elimizden gelen desteği vereceğiz. İnşallah görev sürenizin sonunda sorunlarımızı çözmüş oluruz, sizi de buradan vali olarak yolcu ederiz. dedi. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz da göreve başlamadan önce ve sonrasında edindiğim bilgiler dahilinde Bodrum un eksiklerini konusunda üzerimize düşen görevi yapacağız diyerek Tüm Ülkede gerek vali gerekse de kaymakamlar olarak devletin imkanlarını, kamuya zamanında ve tatmin edici bir şekilde aktarılması konusunda çalıştık çalışıyoruz. Bodrum, ülkemizin de Dünyanın da en özel yerlerinden. Buranın kıymetini bilip, marka değerini tüm Dünya da pekiştirmeliyiz dedi.

9 Spordan da konuşulan ziyarette Kaymakam Yılmaz; Galatasaraylıyım, futbolu severim de oynarım da. Spor yapma konusunda ki tekliflere açığım dedi. AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatının ziyareti toplu resim verilerek sonlandı.

10

11 Ak Partili Gençlerden, Emniyet Müdürlüğüne Taziye Ziyareti AK Parti Bodrum Gençlik Kolları İstanbul daki patlamadan sonra Bodrum Emniyet Müdürü Can Candaş nezdinde emniyet mensuplarına taziye ziyaretinde bulundu. Her şartta ve zamanda emniyet teşkilatımızın ve ordumuzun yanınızdayız diyerek polis teşkilatına destek veren AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Musa Orman Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenerek

12 artması için elimizden gelen her türlü desteği emniyet güçlerine vereceğiz. Biz sadece zor günlerde değil, her an emniyet güçlerimizin yanındayız dedi. Bodrum Emniyet Müdürlüğü ziyaretine AK Parti Bodrum Gençlik Koları Başkanı Muhammed Musa Orman, Muğla İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Fatih Kızılkaya ve ilçe gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı. AK PARTİ BODRUMDA YENİ YÖNETİM İLK DANIŞMA KURULU TOPLANTISINI YAPTI Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığı nın yeni yönetimi ilk danışma kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, İl Başkanı Kadem Mete, Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Macit Gündoğdu ile çok sayıda partili katıldı. Konacık Mahallesi Heredot Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Ardından divan heyetinin seçimiyle toplantı devam etti. Danışma kurulu toplantısında ilk konuşmayı ilçe başkanı İbrahim Macit Gündoğdu yaptı. 15 temmuz gecesinde mücadele eden ve demokrasi nöbetlerinde görev yapan herkese teşekkür eden Gündoğdu şöyle dedi:

13 Bu demokrasi nöbetleri ve mücadeleler sayesinde biz bugün burada ilçe başkanlığını devraldık, ilçe yönetimini kurduk ve Bodrum da hizmet etmek için buradayız yılları arasında ilçe başkanlığı görevinde olduğunu hatırlatan Macit Gündoğdu konuşmasına şöyle devam etti: 2009 yılında görevi bıraktığımda Bodrum da trafik sorunu vardı, otogar merkezdeydi. 7 sene sonra bakıyorum yine aynı sorun var. 7 sene önce Bodrum Belediyesi nin bütçe açığı vardı, bugün yine var. Bodrum ve Yalıkavak ta imar sorunları vardı, bugün Bodrum un her yerinde yine imar sorunu var. Çöp sorunu vardı, bugün de hala devam etmekte. Görevi bıraktığım yılda Bodrum da ne eksikler varsa bugün maalesef büyüyerek devam etmekte. Bu gösteriyor ki; Bodrum daki yerel yönetim çalışmıyor, Bodrum a layık olamıyor. Ak Parti İlçe Başkanı Gündoğdu konuşmasının sonunda, seçilen yeni yönetim kadrosunu partililere tanıttı. Toplantıda 15 Temmuz kahramanı Şehit Astsubay Ömer Halisdemir anısına hazırlanan video gösterimi de yapıldı. Daha sonra kürsüye gelen il başkanı Kadem Mete konuşmasında ana muhalefete yüklendi. Mete şu ifadeleri kullandı: Adı cumhuriyet olan sonrasında halk olan parti, siz halka gitmekten, cumhuriyeti uygulamaktan neden her zaman kaçarsınız. Yoksa siz bu halka güvenmiyor musunuz? Şimdi referanduma hayır oyu kullanacaksınız. Utanmadan yarın çıkacak diyeceksiniz ki; halka sormayalım. Niye ya. Sizi oraya gönderen halk değil mi? Onların verdikleri vergiyle maaşlarınızı almıyor musunuz? Siz nasıl halka sormaktan korkarsınız, cayarsınız. Sonra da bu meydanlarda çıkıp halkın yüzüne nasıl bakarsınız? şeklinde konuştu. Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ise şunları kaydetti: Bodrum ilçe teşkilatımızın başarısı bizim başarımız anlamına

14 gelmiyor. Bodrum hem turizmin hem de siyasetin başkenti. O yüzden Bodrum Ak Partililerin daha çok çalışması gerekiyor. Hem yeni teşlikatımıza görevlerinde başarılar diliyorum, hem de gelecek adına bize umut verdikleri için teşekkür ediyorum. Önceki dün cumhuriyetin 93 üncü yılının kutlandığını anımsatan Öztürk cumhriyet kolay kazanılmadı. Zaman geldi şehit olduk, zaman geldi kanımızı döktük ama vatanımzı kesinlikle düşmana teslim etmedik. Atamızla beraber 1923 te cumhuriyetimizi kurduk dedi. 15 temmuz gecesi benim teşkilatım Fethiye den Bodrum a kadar her kademesinin Recep Tayyip Erdoğan a sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum diyen Nihat Öztürk şöyle devam eti: Cuma sabahı külliyede Cumhurbaşkanımızla kahvaltıya katıldık. Kendisini tüm Muğla teşkilatlarına selamları var. 15 temmuz gecesini yaşayan bir kardeşiniz olarak soruyorum; o gece benim Büyükşehir Belediye Başkanım beni niye yalnız bıraktı? 15 temmuz gecesi CHP ve MHP li milletvekillerim neden bizi Marmaris te yalnız bıraktıklarını sormak istiyorum. O gece FETÖ cü hainlerin yapmak istediği tek şey millet egemenliğini ortadan kaldırmaktı. Milletin oylarıyla seçilmiş cumhurbaşkanımızı ya rehin almak, ya da ortadan kaldırmak için o geceyi düzenlediler. Neden cumhuriyete her platformda sahip çıktığını söyleyen, halkın iradesinden bahseden kardeşlerimiz bizi yalnız bıraktı? Bunu anlamadık, anlamak için de sorduk. O gece sayın cumhurbaşkanımızın ne yaptığı ortada, nerede olduğu ortada. Hep birlikte milli iradeye sonuna kadar sahip çıktık. Kent Tv

15

16 Bodrum Ak parti de yeni ilçe yönetimi belirlendi 26 Ağustos ta AK Parti Bodrum İlçe Başkan Çiğdem Demiralp in ve yönetimin istifasının ardından, 9 Eylül günü Ak Parti eski ilçe başkanlarından Gemi İnşaat Mühendisi Macit Gündoğdu, Aralık ayında yapılması planlanan kongreye kadar AK Parti Bodrum ilçe örgütüne başkan olarak atanmasının ardından ilçe yönetimi de belirlendi. İlçe yönetiminin oluşması için, AK Parti Bodrum İlçe Yönetiminde görev almak isteyen partililerin başvuruları alındı. Yönetimde görev almak üzere 98 kişinin başvurduğu öğrenildi. Genel Merkez tarafından Bodrum İlçe Yönetimini belirlemek üzere görevlendirilen Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcıları Elazığ Milletvekili Metin Bulut ile geçmiş dönem İzmir Milletvekili Ali Aşlık yönetime aday olanlar ile mülakatlar yaptı. Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcıları tarafından yapılan mülakatların genel merkez tarafından değerlendirilmesinin ardından da AK Parti İlçe Yönetimi belirlendi. ilçe kongresine kadar başkanlığa atanan Macit Gündoğdu nun İlçe Yönetimi şu isimlerden oluşuyor; Kadir Dağlı, Sezgin Gök, Yalçın Aktaş, Hüseyin Gezer, Emrah Güntan Bayçök, Ayşe Funda İpçi, Hacı İbrahim Dalda, Necmettin Kızılkaya, Orhan Dinç, Ömer Özmen, Mehmet Akbaba, Şenal Bozlar, Mustafa Tulup, Yener Çelik, Özer Ocak, Mustafa Özmen, Mustafa Uslu, Mehmet Tire, Fetan Özbek, Mehmet Top, Mustafa İyi, Cumhur Kısa, Yeşim Avcı, Yasin Karataş, Mütehare Adalet öncü, Emel Kuman, Hakan Özsavran, Ahmet Özkan, Erhan Ünaldı.

17 Ak Parti Yeni İlçe Başkanı Partililerle bayramlaştı AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Turizmci iş adamı Macit Gündoğdu, partilileri ile bayramlaşıp, yapacakları çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Mevcut yönetimin bir süre önce istifa etmesinin ardından, adı öne çıkanlar arasında Ankara da yapılan değerlendirme sonucunda AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı görevine atanan Macit Gündoğdu, partilileri ile ilçe teşkilat binasında bayramlaştı. Oluşturulacak yeni yönetim ve izleyecekleri yol konusunda partilileri ile görüş alışverişinde bulunan Gündoğdu Yeni yönetimin vizyonu Bodrum daki sorunları takip etmek olacaktır. İnsanların mutlu yaşaması sadece belediyenin değil bizimde sorunumuz. Onun için çok işimiz var. Bodrum da yaşanılan sorunları dile getirmemiz gerekiyor. Bodrum da mutlu ve huzurlu yaşamak herkesin hakkı diye konuştu.

18 Gündoğdu: isterlerse yardım edilir kendilerine Partililerin sohbeti sırasında ilçenin uzun yıllardır beklenilen su sorununun Devlet Şu İşleri projesi ile çözüme kavuşturulduğu dile getirilirken, su isale hattında geçtiğimiz günlerde borunun patlamasıyla ilgili yapılan eleştirilerden duyulan rahatsızlık ifade edildi. Hattın belediyeye devrediliğini belirten ve su dağıtımının Muğla Büyükşehir Belediyesi ait olduğunu söyleyen Gündoğdu, Suyun parası toplanırken hükümetten bahsetmiyor da boruda patlak olduğu zaman bize böyle boru devrettiler diye kamuoyunda konuşuluyor. Belediye bu konuda eksik kalıyorsa yardım etmek bizimde vazifemiz. Neticede su halkımıza veriliyor. Bizden yardım isterlerse kendilerine yardım edilir. Bir dönem Muğla İl Genel Meclis Üyeliğinde bulundum. Muğla geçen seçimde büyükşehir oldu. Büyükşehir belediyesinin bütçesinin bu gibi işleri yapabilecek kapasitesi var dedi.

19 ULAŞTIRMA BAKAN YARDIMCISI COŞKUNYÜREK BODRUM DA ŞÖFÖRLERİ DİNLEDİ Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek Bodrum a gelerek AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Muğla da 2 gündür incelemelerde bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek in son durağı Bodrum oldu. AK Parti Bodrum İlçe teşkilatını ziyaret eden Coşkunyürek e AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci eşlik etti. İlk olarak Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp le görüşen Coşkunyürek, Bodrum a yapılacak olan yeni projelerle ilgili bilgi aldı. Görüşmelerin ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen Coşkunyürek şu sözlere yer verdi Muğla ve çevre ilçelerde Karayolları nın yapmış olduğu çalışmalarla ilgili detaylı incelemelerde bulunduk. Sadece bununla sınırlı değil tabi yeni limanlarla ilgili, yeni çalışmalarla ilgili ilçe başkanımızın yapmış olduğu çalışmalar da var. Hedefleri

20 var. Bakanlığımızın da çalışmaları var. Onları yerinde görmek maksadıyla yapmış olduğumuz bir ziyaret bu. Ama çok detaylı bir şekilde karayollarının çalışmalarını da masaya yatırdık. Daha güzel bir Muğla oluşturma adına yapılan çalışmalar bunlar dedi. YENİ PROJELER YOLDA AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ise ziyaretle ilgili şunları söyledi Geçen ay içerisinde Ankara ya İl başkanımız ve İlçe Başkanlarımızla gittiğimiz program dahilinde Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım a ulaştırmayla ilgili olan sorunlarımız hakkında bilgi vermiştik. Bende Bodrum İlçe Başkanı olarak Bodrum da ön gördüğümüz birkaç projeyi kendisine sundum. Daha sonra sayın bakanımızın danışmaları bize dönüş yaptı ve Bodrum da olmasını istediğimiz ileriye dönük projelerle ilgili bir çalışma başlatıldığı bilgisini verdi. Ulaştırma bakan yardımcımız Yüksel bey daha evvel Bodrum a geldiğinde de görüşmüştük ve bu ileriye dönük projelerle ilgili kendisine bilgi vermiştim. Onlarda bize projeleri olgunlaştırma sözü verdiler. Burada önemli olan doğru projelerle gitmek. Bizde bunu yaptık ve olumlu karşılandı. Dolayısıyla ben yaptığımız bugün ki çalışmanın Bodrum açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda projelerin içeriğini Bodrum halkıyla paylaşacağım dedi. Ziyarette yer alan Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Kablı Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi nin (UKOME) bazı uygulamaları nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını, büyükşehirden Bodrum a gelen toplu taşıma araç sayısının fazla olduğu savunularak şoför esnafının sıkıntılarını dile getirdi.

21 ÖZTÜRK; DİNİ MERKEZİ DEVLET DEĞİL, VAKIF YAPIYOR NİHAT ÖZTÜRK VE MV. HASAN ÖZYER BODRUM BASINI İLE BULUŞTU

22 AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ve AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer AK Parti Bodrum İlçe binasında basın mensupları ile bir araya gelerek yatırımları anlattı. Muğla da Marmaris Devlet Hastanesi nin yeri ile ilgili protokol imza gününe katıldıktan sonra Bodrum a gelen Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ak parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp in de hazır bulunduğu basın toplantısında TOKİ, Terör, Sağlık, Turizm ve Ortakent e yapılması planlanan Din ve Kültür merkezi konularına değinildi. MİLAS A AKILLI KAVŞAK GÜLLÜK E ÜST GEÇİT Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, sağlık ve ulaşım konusunda projelerin tüm Muğla genelinde devam ettiğini ifade etti. Özyer sözlerini şöyle sürdürdü Muğla nın neresinden ne talep gelirse gelsin, hepsini takip ediyoruz ve bir bir hayata geçiriyoruz. Yoğun bir bütçe dönemi vardı. Meclis bir haftalık tatile girdi. O süreçte de Muğla yı dolaşıyoruz. Hükümet kurulalı daha 4 ay oldu. Bu dört ay içinde yıllardır bekleyen pek çok projeyi hayata geçirdik. Üniversite, eğitimle, sağlık ve ulaştırmayla ilgili. Milas bir ay içinde ihaleye çıkacak. Yatağan ihale aşamasında. Datça bitti açacağız. Köyceğiz i açtık, Ortaca devam ediyor. Sadece Seydikemer de sorun var, onu da aşacağız. Muğla mızın sağlıkla ilgili bir çok sorununu çözmüş olacağız. Ulaşımla ilgili bakanlarımızla görüştük. Milas a akıllı kavşak, Güllük e üst geçit yapılıyor. Bütün bekleyen projelerin hızlandırılması, programa alınması ve hayata geçirilmesini takip ediyoruz. Bakanlarımıza buradan teşekkür ediyorum TOKİ konusunada değinen Mv. Özyer şu ifadelere yer verdi TOKİ çalışmaları Muğla nın çeşitli yerlerinde devam ediyor. Mimarisine uygun, yapısına uygun tesislerin yapılması ve ihtiyacın karşılanması yönünde hareket ediyoruz bu konuda.

23 Şehrin silüetini bozacak ve olumsuz algı yaratacak gibi anlaşılıyor ama öyle değil. Alaçatı daki TOKİ konutlarına bakılmasını öneriyoruz. Muğla nın bir kongre ve fuar merkezi olması için takipçisiyiz. Bölgeyi ekonomik olarak kalkındıracak yat marinaları ve ihtisas organize sanayi bölgeleri konusunu takip ediyoruz. Milas taki ihale aşamasında ama Muğla mıza yetmez. TURİZMDE BELLİ BİR TERÖR TEDİRGİNLİĞİ VAR Turizm ve terör konularına da değinen Özyer şunları söyledi Turizmde belli bir terör tedirginliği var. Rusya da yaşanan kriz nedeniyle Rus turistlerin gelmesinde ciddi düşüş var. Rusya nın kendisinden kaynaklanan kriz de belli miktarda düşürmüştü. Ama bu yıl da belli bir düşüş yine yaşanacak. Onun dışında hükümetimiz ilk defa bu yıl bir paket açıkladı. Uçaklara verilen mazot desteği, bütün turizm sektörüne verilen her anlamdaki destekler bunun etkisini azaltmak yönünde. Onun dışında ciddi tanıtım atağına geçti bakanlığımız. Bu artarak devam edecek. Belli bir kaybımız olacak. Amacımız bu kaybı en düşük seviyeye indirmek. Avrupa da çok ciddi bir rezervasyon kaybı yok. En az zararla atlatırız bu yılı. KONULARI SULANDIRMAYA GEREK YOK Özyer in ardından açıklamalarda bulunan Mv. Öztürk TOKİ nin AK Parti iktidarı döneminde milletin umudu olduğunu belirterek şunları söyledi Bodrum da üç bin Suriyeliye TOKİ yapıyorlar diye bir haber gördüm. Bir defa bizler TOKİ AK Parti iktidarı döneminde bu milletin umudu oldu. Özellikle ev sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşlarımız için önemsiyoruz. Evin

24 hayalini bile kuramayan Bodrum daki dar gelirli vatandaşlarımız için yapıyoruz. İnatla diyorlar ki yaptırmayacağız. Niye? Bu sosyal bir proje. Biz hiçbir yerin özelliğini, siluetini bozmadan yapıyoruz bunu. Sanki Bodrum da yaşayan herkes belli seviyenin üzerinde maaş mı alıyor? Suriyeli meselesi var. TOKİ nin şartnamesindeki ilk şartlardan biri, o yerde 5 yıl ikamet şartıdır. Burada 5 yıldır aranızda 3 bin Suriyeli mi yaşıyor? Bunların sulandırılmasına gerek yok. Biz, ihtiyaç sahibi olmayanlara vaatte bulunmuyoruz zaten. Bodrum Türkiye nin dışında bir yer mi? Her yerde yapıyoruz. İstanbul, Ankara, Antalya, Alaçatı da problem yok. Bodrum da niye yapamayacakmışız anlayamadım. Biz zaten zorla bir şeyler de yapmak istemiyoruz bir yerlere. DİNİ MERKEZİ DEVLET DEĞİL, VAKIF YAPIYOR Gazetecilerin Ortakent e yapılması planlanan Din ve Kültür Merkezi soruları üzerine Öztürk şu açıklamalarda bulundu Bizim önümüze yeni geldi bu konu. Biz Bodrumlunun istediği dışında bir yerde durmayız, bunu herkes bilsin. O külliye değil dediler. Oraya İslam müzesi yapacağız dediler. Gelen turistlere ayrı bir noktada İslamı anlatabilecekleri bir organizasyonları var. Bunu devlet yapmıyor, vakıf yapıyor. Devletin parasını verdiği bir şey değil. Biz de basından duyduk. Sonuçta bu ülkede kurallar var, kaideler var, mahkeme var. Herkes bir şeyler yapmak isteyebilir. Sonucunu bekleyeceğiz. Biz olayı izliyoruz ama proje bizim değil. Taraf da değiliz biz.

25

26 KÜRECİ VE DEMİRALP MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ KÜRECİ VE DEMİRALP MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci ve AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların sorunlarının dinlendiği toplantıda yeni seçilen mahalle muhtarları da kendilerini tanıttı. Çamlık Mahallesinde bulunan Kır Sofrasında düzenlenen toplantıya AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı. Kahvaltı eşliğinde yapılan tanışma ve istişare toplantısında muhtarlar sorunlarını ve mahallelerde yaşanan sıkıntıları dile getirdi. Yeni mahallelere seçilen muhtar adayları ise kendilerini tanıttı. Toplantı öncesi açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp şu sözlere yer verdi Sevgili Vekilimiz Nihat

27 Öztürk çok özel bir sebepten dolayı bugün aramıza katılamadı. Selamlarını iletmemi ve gelemediği için özürlerini kabul etmenizi rica etti. Sayın vekilimiz gelemedi ama İl Başkanımız İhsan Bey aramızda. Bizde İl başkanımızla birlikte sorunlarınızı ve önerilerinizi hem dinleyip, hem de sohbet edeceğiz. Bugün burada olmanız benim için çok önemli ama her şeyden önce dün bir terör saldırısı yaşandı. Ondan önceki günlerde de Ankara da sivillere yönelik iki saldırı daha olmuştu. Acımasızca yapılan bu saldırılarda amaç herkesi yıldırmak, susturmak ve korkutmaktır. Ama sizler buradasınız, bizler buradayız bence bu gerçekten çok önemli ben hepinize teşekkür ediyorum ve hoş geldiniz diyorum. BİZE BİREBİR ULAŞIN Toplantıya katılan AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, kahvaltıyı organize eden İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp e teşekkürlerini sundu. Yeni açılan mahallelere seçilen muhtarları tebrik eden Küreci konuşmasını şu sözlerle sürdürdü Öncelikle Hasan Özyer ve Nihat Öztürk vekillerimizin selamlarını getirdim sizlere. İnşallah en kısa zamanda vekillerimizle birlikte Bodrum da bir araya geleceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın yanında siz muhtarlarımızın yeri çok farklı. Bodrum dan 6 muhtarımız gitti ve 12 muhtarımızda sırada. İnşallah hepinizi Cumhurbaşkanlığı Külliyesine göndereceğiz arkadaşlar. Ben bütün muhtarlarımdan rica ediyorum bizim numaralarımızı alıp bize birebir ulaşın. Bize ihtiyacınız olduğunda biz geliriz. Ak parti kökü yokken ilk seçimde iktidar olduysa ve 13 yıldır iktidar partiyse bunu n en önemli sebebi mütevazılığidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ın bize en önemli tavsiyesidir muhtarlarımız aradığında hazır olda bekleyin der. İSLAM TANITIM VE BİLGİLENDİRME MERKEZİ PROJESİNİ DESTEKLİYORUZ Toplantı sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ak Parti il Başkanı İhsan Küreci, Ortakent-Yahşi Mahallesinde Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılması planlanan İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi projesi ile ilgili yöneltilen soru üzerine şunları söyledi Bahse konu arazi Diyanet İşleri

28 Başkanlığına tahsis edilmiş bir arazidir. Diyanet İşleri Başkanlığımızın da bu yer ile ilgili çok güzel bir projesi var. Biz projeyi inceledik, çok güzel ve ince düşünülmüş bir proje. Medeniyetleri buluşturabilecek içinde konferans salonlarının olduğu, yabancı turistleri ağırlayabileceğimiz, rehberler eşliğinde hem dinimizi hem örfümüzü adetimizi onlara aktarabileceğimiz bir merkez olacak. Nasıl yabancı ülkelerde kilise veya dini merkezleri bir turizm alanına çeviriyorlar biz Müslümanlar bile gittiğimizde ziyaret ediyoruz bizde Bodrum da o rengide içine katabileceğimiz güzel bir proje olarak görüyoruz. Önemsiyoruz, yapıldıktan sonra Bodrum a bir katma değer katacaktır. Belki de uzun soluklu değeri anlaşılacaktır. Selçuklu dönemi mimarisi olacak olması projeye ayrı bir hava katıyor. Projeyi sonuna kadar destekliyoruz dedi. Muhtarlar toplantısının ardından AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci ve AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Öğretmenevinde yapılan AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı toplantısına katıldı. Partililerle bir araya gelen Küreci ve Demiralp üyelerin sorunlarını dinledi.

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İÇİN, ÖZYER VE ÖZTÜRK ÖDENEK ALDI

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İÇİN, ÖZYER VE ÖZTÜRK ÖDENEK ALDI MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İÇİN, ÖZYER VE ÖZTÜRK ÖDENEK ALDI Seydikemer, Yatağan ve Akyaka daki Muğla Üniversitesi için, Özyer ve Öztürk ödenek aldı. Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk,

Detaylı

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI KAYMAKAM A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, 01 Aralık 2016 tarihinde İç İşleri Bakanlığı kararnamesiyle Bodrum Kaymakamı olarak atanan Bekir Yılmaz a hoş

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK

MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK MEHMET TİRE: BODRUM TRAFİĞİ NEFES ALACAK Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Bodrum İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Tire, Bodrum Yarımadasına nefes aldıracak çözümleri basınla paylaştı. Bodrum İlçe Başkanlığı

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI

AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK, TÜM İLÇE BAŞKANLARINDAN MAKRO PLANLAR İSTEDİ Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, partisinin Bodrum ilçe danışma kurulu toplantısına

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ ROCK SANATÇISI ÖZLEM TEKİN SEÇİLDİĞİ SANDIK TA OY KULLANMAYA GELMEDİ Bodrum Belediye Meclisinin 7 Mayıs 2015 tarihinde aldığı ve Kaymakamlık Makamınca onaylanan yeni mahallelerde

Detaylı

ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART

ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART ÖZTÜRK TURİZİMDE YÜZDE 40 KAYIP BEKLEMİYORUZ Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ve AK Parti Bodrum İlçe başkanı Çiğdem Demiralp, BODER ve TÜRSAB Başkanları ile bir

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Ocak 05, 2017-4:11:00 Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören Belediyesi önünde düzenlenen metro açılış töreninde yaptığı konuşmada, nüfusu

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de 22.11.2017-22:35 Son Güncelleme: 22.11.2017-22:35 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019 a giden yolda dava uğruna daha fazla mücadele edeceğiz

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Şubat 03, 2017-5:56:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi'nin ve yapımı tamamlanan

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

Özgürlükleri daha da güçlendirmek istiyoruz

Özgürlükleri daha da güçlendirmek istiyoruz Özgürlükleri daha da güçlendirmek istiyoruz Kasım 09, 2013-11:57:28 anda bulunduğu noktadan asla geri gitmez" dedi. anda bulunduğu noktadan asla geri gitmez, bunun teminatı AK Parti ve AK Parti hükümetleridir"

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için başlatılan toplu konut projesinin temeli, Sağlık Bakanı

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ

CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ OLUR Cesur Öncel, Bodrum CHP İlçe Başkanlığının Çarşı binasında kalabalık bir katılımcı grubun karşısında CHP Bodrum İlçe Başkan adaylığını açıkladı.

Detaylı

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ ARALIK AYI ÇALIŞMA PROGRAMI

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ ARALIK AYI ÇALIŞMA PROGRAMI MİLLETVEK A HABER TV ARKA PLAN PROGRAMINDA ERKAN 01.12.2016 21:00 ANKARA TAN'IN CANLI YAYIN KONUĞU OLDUM 5 FETÖ/PDY DARBE GİRİŞİMİNİ ARAŞTIRMA KOMİSYONU OLARAK TÜRKSAT AŞ. GENEL 02.12.2016 10:30 ANKARA

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 40. KARADENİZ ODA BAŞKANLARI TOPLANTISI ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI EV SAHİPLİĞİNDE 29-30 HAZİRAN TARİHLERİNDE ORDU DA YAPILDI. Ordu'da düzenlenen ve mesleki

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Ankara Sincan da halka hitap etti

Başbakan Yıldırım, Ankara Sincan da halka hitap etti Başbakan Yıldırım, Ankara Sincan da halka hitap etti Nisan 14, 2017-7:12:00 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Sincan ilçesi Lale Meydanı'nda mitinge katılarak vatandaşlara hitap

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

ORHAN DİNÇ BENDE VARIM DEDİ

ORHAN DİNÇ BENDE VARIM DEDİ ORHAN DİNÇ BENDE VARIM DEDİ Ak Parti Bodrum İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Dinç, İlçe Başkanlığına adaylığı ile ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Ak Parti Bodrum ilçe teşkilatında

Detaylı

KADEM METE: MUĞLA DA 12 AY TURİZM HAYAL DEĞİL

KADEM METE: MUĞLA DA 12 AY TURİZM HAYAL DEĞİL KADEM METE: MUĞLA DA 12 AY TURİZM HAYAL DEĞİL AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete Bodrum da basınla bir araya geldi. 12 Ay Turizm konusu üzerine yoğunlaşan basın toplantısında Mete, yaklaşık 6 milyon

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

U T A N A K. Dönem : 2015 Toplantı : Nisan Birleşim : 5 Oturum : 1 Birleşim Tarihi : 10.04.2015 Birleşim Saati : 17.30

U T A N A K. Dönem : 2015 Toplantı : Nisan Birleşim : 5 Oturum : 1 Birleşim Tarihi : 10.04.2015 Birleşim Saati : 17.30 T U T A N A K Dönem : 2015 Toplantı : Nisan Birleşim : 5 Oturum : 1 Birleşim Tarihi : 10.04.2015 Birleşim Saati : 17.30 Gündemin 1. maddesinde yer alan yoklama yapıldı. 34 üyeden müteşekkil İl Genel Meclisinin

Detaylı

Fransa da ki saldırıya Bodrumdan tepki

Fransa da ki saldırıya Bodrumdan tepki Fransa da ki saldırıya Bodrumdan tepki Gazeteciler Günü Trafo da Kutlandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bodrum da görev yapan gazetecilerle Trafo Bodrum

Detaylı

TEDAŞ İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya, AK Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Enver Yılmaz, İl Genel Meclisi

TEDAŞ İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya, AK Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Enver Yılmaz, İl Genel Meclisi Ordu da 2010 yılında yapılan yatırımlar ve 2011 yılı için programlanan yatırımlarla ilgili milletvekilleri, il genel meclisi üyeleri ilgili Daire müdürleri ve köy muhtarların katıldığı geniş katılımlı

Detaylı

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE Bodrum Hilmi Uran Meydanı nda uzun bir süre Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan ve geçtiğimiz yıl, 1960 lı yıllarda sonradan eklenen kısımları

Detaylı

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN Muğla Gazeteciler Cemiyeti 12. Seçimli Genel Kurulu Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşti. 23 yıldır cemiyet başkanlığını yürüten duayen gazeteci

Detaylı

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: YUNANİSTAN İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ" Cumartesi, 04 Kasım :31

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: YUNANİSTAN İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ Cumartesi, 04 Kasım :31 Video izle: http://www.dailymotion.com/video/x67kzj3 Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Türkiye Cumhuriyeti olarak üzerimize düşen bir şey varsa bu noktada burası için, Yunanistan için elimizi taşın

Detaylı

MUHTARLARDAN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMPOZYUMU

MUHTARLARDAN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMPOZYUMU Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 17. istişare ve yönetim kurulu toplantısı Madde Kullanımıyla Mücadele ve Farkındalığın Artırılması Sempozyumu başlığında gerçekleşti. Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarları

Detaylı

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 10-16 ZAM Milas Belediyesi ile DİSK arasında devam eden toplu iş sözleşmesi sonuçlandı. Buna göre işçilere yüzde 10 ila 16 arasında zam verildi. Milas Belediyesi ile

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Piri Reis Ortaokulu nda karne dağıtım törenine katıldı

Başbakan Yıldırım, Piri Reis Ortaokulu nda karne dağıtım törenine katıldı Başbakan Yıldırım, Piri Reis Ortaokulu nda karne dağıtım törenine katıldı Haziran 17, 2016-1:22:00 Başbakan Yıldırım, "Terör örgütünün telkinlerine gençlerimiz asla ve asla itibar etmesinler. Onlar bizim

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

Başbakan Yıldırım Kütahya Tavşanlı da halka hitap etti

Başbakan Yıldırım Kütahya Tavşanlı da halka hitap etti Başbakan Yıldırım Kütahya Tavşanlı da halka hitap etti Haziran 15, 2016-1:10:00 Başbakan Binali Yıldırım, "14 yılı beraber geçirdik ama bu 14 yılı boşuna geçirmedik. 14 yıl boyunca birçok sorunun üstesinden

Detaylı

Başbakan Sayın Binali YILDIRIM KANAAT ÖNDERLERİ VE STK İLE BULUŞMASI KAYSERİ

Başbakan Sayın Binali YILDIRIM KANAAT ÖNDERLERİ VE STK İLE BULUŞMASI KAYSERİ Başbakan Sayın Binali YILDIRIM KANAAT ÖNDERLERİ VE STK İLE BULUŞMASI KAYSERİ 02.04.17 Sayın Başbakanım, Sayın Bakanlarım, Sayın Valim, Milletvekillerim, Büyükşehir Belediyesi Başkanım, İş ve Siyaset Dünyasının,

Detaylı

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilçede görev yapan 128 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek 2014 ün değerlendirmesini yaptı. Geride kalan yılı birbirinden güzel

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum muhtarlarıyla buluştu. Bitez deki Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında

Detaylı

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI Tosun: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yarımada nın ikinci büyük beldesi olan Turgutreis te seçim iletişim merkezini

Detaylı

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 198 22-29-TEMMUZ 2013 İstanbul, geleneksel iftarımızda buluştu Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak anlamına gelmez Ülkedeki

Detaylı

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi.

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi. Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi. 1/5 Başbakan Yıldırım'ı Erzincan Havalimanı'nda İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzurum Valisi

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

MİLLİ İTTİFAK BASIN'LA BİR ARAYA GELDİ

MİLLİ İTTİFAK BASIN'LA BİR ARAYA GELDİ MİLLİ İTTİFAK BASIN'LA BİR ARAYA GELDİ Milli İttifak milletvekili adayları basınla bir araya geldi. 7 haziran 2015 yılında yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerine ortak giren Saadet Partisi

Detaylı

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ EKİM AYI ÇALIŞMA PROGRAMI

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ EKİM AYI ÇALIŞMA PROGRAMI 01.09.2016 15:35 ANKARA 02.09.2016 15:40 YUNUSEMRE 02.09.2016 16:00 YUNUSEMRE 02.09.2016 16:30 YUNUSEMRE 02.09.2016 17:00 YUNUSEMRE 02.09.2016 17:30 YUNUSEMRE 02.09.2016 18:00 TURGUTLU 02.09.2016 19:15

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti H A B E R B Ü L T E N İ Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti Hollanda Türkevi Topluluğu, geçtiğimiz hafta Ankara da hem yeni görevleri dolayısıyla dostları tebrik etmek, hem de gerek mevcut işbirliğinin

Detaylı

Erdoğan ve Maduro görüşmesinin ayrıntıları neler?

Erdoğan ve Maduro görüşmesinin ayrıntıları neler? Erdoğan ve Maduro görüşmesinin ayrıntıları neler? Cumhurbaşkanı Erdoğan: Halkın iradesinin üzerinde güç olmadığına inanıyoruz 07.10.2017 / 09:53 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm Latin dostlarımızın barış içinde

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti İSTANBUL İL BAŞKANIMIZ AZİZ BABUŞCU nun yazısı 03 te 4 te AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 199 29-TEMMUZ-5 AĞUSTOS

Detaylı

KÜRECİ VE DEMİRALP MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

KÜRECİ VE DEMİRALP MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ KÜRECİ VE DEMİRALP MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ KÜRECİ VE DEMİRALP MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci ve AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp muhtarlarla bir araya

Detaylı

Türkiye'de 3 Ay OHAL İlan Edildi

Türkiye'de 3 Ay OHAL İlan Edildi Türkiye'de 3 Ay OHAL İlan Edildi Erdoğan, "OHAL uygulaması kesinlikle demokrasiye, hukuka ve özgürlüklere karşı değildir" dedi. 21.07.2016 / 09:56 Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından

Detaylı

ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM: BAŞBAKAN IN İLETİŞİM VERGİSİNDE KAMUYA VERDİĞİ BEYANAT, BİZİM İÇİN BİR

ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM: BAŞBAKAN IN İLETİŞİM VERGİSİNDE KAMUYA VERDİĞİ BEYANAT, BİZİM İÇİN BİR ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM: BAŞBAKAN IN İLETİŞİM VERGİSİNDE KAMUYA VERDİĞİ BEYANAT, BİZİM İÇİN BİR Kasım 09, 2006-12:00:00 ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM: ''BAŞBAKAN'IN İLETİŞİM VERGİSİNDE KAMUYA VERDİĞİ BEYANAT,

Detaylı

NEDEN. Türk ye Cumhur yet Cumhurbaşkanlığı S stem

NEDEN. Türk ye Cumhur yet Cumhurbaşkanlığı S stem NEDEN Türk ye Cumhur yet Cumhurbaşkanlığı S stem YERLi VE MiLLi BiR SiSTEM Türkiye, artık daha büyük. Dünyada söz söyleyen ülkeler arasında. Milletinin refahını artırmaya başladı. Dünyanın en büyük altyapı

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1 OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR e-dergi Sayfa 1 1. SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI 2. NDAN Rifat HİSARCIKLIOĞLU NA ZİYARET 3. AKREDİTE BORSA OLDU 4. YÖNETİMİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ 5. YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :01 KARAR 1 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Mehmet BİLGİN ve Günseli ÇELİK in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :02 KARAR 2 : Meclis Üyesi Okan İRGE

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile ortak basın toplantısında konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile ortak basın toplantısında konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile ortak basın toplantısında konuştu Ekim 06, 2017-6:44:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile Cumhurbaşkanlığı

Detaylı

Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu Mart 12, 2017-7:32:00 Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun Gemlik-Bursa kesimi açılış

Detaylı

EMRE KÖROĞLU BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

EMRE KÖROĞLU BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI EMRE KÖROĞLU BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI EMRE KÖROĞLU CHP BODRUM İLÇE BAŞKANLIĞINA YENİLİKÇİ VE BAŞARI ODAKLI BİR SİYASET İÇİN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI Emre Köroğlu 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak

Detaylı

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Gençlik Kollarının düzenlediği fidan dikme etkinliğine AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

Onlar konuşur, AK Parti yapar

Onlar konuşur, AK Parti yapar Onlar konuşur, AK Parti yapar Nisan 21, 2015-8:15:00 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin vadettiği şeyleri kesinlikle yapacağının altını çizdi. Davutoğlu, Ankara Atatürk Spor

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı!

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! Türkiye ve Kıbrıs'ta lisans düzeyinde denizcilik eğitimi veren 20 Üniversitenin yanı sıra Ulaştırma,

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA, Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Sayit GÜLTEPE, Etik Kurulu Başkanı

Detaylı

Saadet Partisi Yerel Basınla Buluştu Saadet Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı Yerel Basınla biraraya geldi.

Saadet Partisi Yerel Basınla Buluştu Saadet Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı Yerel Basınla biraraya geldi. Saadet Partisi Yerel Basınla Buluştu Saadet Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı Yerel Basınla biraraya geldi. 1 / 18 Toplantı İstanbul kahvaltıyla Büyükşehir başladı. Belediyesi Beykoz Korusu Tesisleri'nde gerçekleşti.

Detaylı

"15 Temmuz Şehidimiz hemşehrimiz Mustafa Cambaz ın kendisi artık belki aramızda değil, ancak onun Fotoğrafları Batı Trakya da sergileniyor.

15 Temmuz Şehidimiz hemşehrimiz Mustafa Cambaz ın kendisi artık belki aramızda değil, ancak onun Fotoğrafları Batı Trakya da sergileniyor. ŞEHİDİMİZ MUSTAFA CAMBAZ ARTIK ARAMIZDA DEĞİL AMA FOTOGRAFLARI MEMLEKETİNDE SERGİL "15 Temmuz Şehidimiz hemşehrimiz Mustafa Cambaz ın kendisi artık belki aramızda değil, ancak onun Fotoğrafları Batı Trakya

Detaylı

MUĞLA DA ÇEVRE TALANINA TEPKİ

MUĞLA DA ÇEVRE TALANINA TEPKİ MUĞLA DA ÇEVRE TALANINA TEPKİ Muğla Çevre Platformu nun (MUÇEP) Milas buluşmasına damgayı; arka arkaya gelen çevre, imar, tarım alanları konularında çıkarılan kararlar ve Okluk Koyu nda yıkılan Cumhurbaşkanlığı

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01. Günlük Haber Bülteni 01.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih:

Detaylı

AK Parti'de Aday Adaylığı Müracaatları Başladı

AK Parti'de Aday Adaylığı Müracaatları Başladı www.mevzuattakip.com.tr AK Parti'de Aday Adaylığı Müracaatları Başladı AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, temayül yoklamasına ilişkin, 18 Kasım Pazar günü 10.00-16.00 saatleri

Detaylı

Muğla OBM de Yeni Atamalar

Muğla OBM de Yeni Atamalar Muğla OBM de Yeni Atamalar Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde boş İşletme Müdür Yardımcıları kadrolarına atamalar yapıldı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğündeki atamlar Orman Genel Müdürlüğünce münhal bulunan İşletme

Detaylı

Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler

Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler CHP İlçe Başkanı Recai Seymen Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler de bulundu. CHP İlçe binasında düzenlenen ve parti yöneticilerinin de katıldığı

Detaylı

Vatandaşlar koalisyonun kurulmamasından MHP yi sorumlu tutuyor. Marpoll Kamuoyu Araştırma Şirketi, Ağustos ayı gündem araştırma sonuçlarını açıkladı.

Vatandaşlar koalisyonun kurulmamasından MHP yi sorumlu tutuyor. Marpoll Kamuoyu Araştırma Şirketi, Ağustos ayı gündem araştırma sonuçlarını açıkladı. K.MARAŞ'TA SON ANKET Anket Sonuçları MHP yi İşaret Etti Vatandaşlar koalisyonun kurulmamasından MHP yi sorumlu tutuyor. Marpoll Kamuoyu Araştırma Şirketi, Ağustos ayı gündem araştırma sonuçlarını açıkladı.

Detaylı

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ MART AYI ÇALIŞMA PROGRAMI

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ MART AYI ÇALIŞMA PROGRAMI 02.03.2017 21:00 ANKARA A HABER "ARKA PLAN" PROGRAMINA KATILDIM 5 08.03.2017 21:00 ANKARA 10.03.2017 19:00 AMASYA 11.03.2017 10:00 SOMA 11.03.2017 11:00 SOMA 11.03.2017 12:00 SOMA 11.03.2017 12:30 SOMA

Detaylı

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ NİSAN AYI ÇALIŞMA PROGRAMI

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ NİSAN AYI ÇALIŞMA PROGRAMI MİLLETVEK 01.04.2016 14:00 DİYARBAKIR 02.04.2016 15:00 VİYANA 03.04.2016 17:00 VİYANA 05.04.2016 10:00 ANKARA 07.04.2016 14:00 ANKARA 09.04.2016 12:00 ŞEHZADELER 09.04.2016 15:00 ŞEHZADELER 09.04.2016

Detaylı

Macit Gündoğdu:2019 Yerel Seçimleri ne hep beraber emin adımlarla yürüyeceğiz

Macit Gündoğdu:2019 Yerel Seçimleri ne hep beraber emin adımlarla yürüyeceğiz Macit Gündoğdu:2019 Yerel Seçimleri ne hep beraber emin adımlarla yürüyeceğiz Adalet ve Kalkınma Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı, Aralık ayı danışma toplantını gerçekleştirdi. Toplantıya katılan Ak Parti

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı