İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı"

Transkript

1 İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 318 sıra sayılı toplantısı 14 Eylül 2015 tarihinde, Bilişim Enstitüsünde gerçekleştirilmiştir. Katılım ve kararlar aşağıda belirtilmiştir. Katılım: Prof. Dr. Ertuğrul KARAÇUHA (Müdür) Doç. Dr. F. Aylin SUNGUR (Müdür Yrd.) Yrd.Doç.Dr. Sebahattin EKER (Müdür Yrd.) Prof. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU Doç. Dr. Lale TÜKENMEZ ERGENE Doç. Dr. Mustafa E. KAMAŞAK Gözde YILMAZ (Enstitü Sekreteri - Raportör) Gündem: 1.Gelen Evrak ve Gündem. 2. BEYK Karar Tutanaklarının imzalanması. 3. Enstitümüz İnşaat Yönetiminde Bilişim Tezsiz Yüksek Lisans Programı sıra sayılı Cansel UZUN un Akademik yılı Güz yarıyılında kaydının dondurulması istemi ile ilgili tarihli dilekçesi. 4. Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Tural AHMADOV un mevcut danışmanı Prof.Dr. İbrahim AKDUMAN yerine Prof.Dr. Sedef KENT PINAR ın danışmanı olarak atanması ile ilgili tarihli dilekçesi. 5. Prof.Dr. Rahmi Nurhan ÇELİK danışmanlığında doktora çalışmasını yürüten Enstitümüz Coğrafi Bilgi Teknolojileri Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Yücel GÜLLÜCE nin, doktora tezi izleme komitesi önerisi ile ilgili program koordinatöründen alınan yazı. Tez Konusu: Yangın Riski Taşıyan Açık Alanlar İçin CBS Tabanlı, Bulut Altyapılı, Yüksek Hassasiyetli, Nanofotonik Erken Yangın Tespit Sistemi Tasarımı ve Uygulaması. Önerilen Doktora Tez İzleme Komitesi: 1. Prof.Dr. Rahmi Nurhan ÇELİK (Danışman, İTÜ İnşaat Fakültesi) 2. Yrd.Doç.Dr. Caner GÜNEY (İTÜ İnşaat Fakültesi) 3. Prof.Dr. Necla ULUĞTEKİN (İTÜ İnşaat Fakültesi) 4. Yrd.Doç.Dr. Ahmet Özgür DOĞRU (İTÜ İnşaat Fakültesi) İTÜ Dışından 5. Yrd.Doç.Dr. Burak AKPINAR (Yıldız Teknik Üniversitesi) 6. Prof.Doç.Dr. Şenol Hakan KUTOĞLU (Bülent Ecevit Üniversitesi) 7. Doç.Dr. Melih BAŞARANER (Yıldız Teknik Üniversitesi)

2 6. Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Şenol ERGİN in danışmanı olarak Doç.Dr. Mesut KARTAL ın atanması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 7. Enstitümüz Coğrafi Bilgi Teknolojileri Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Çağlar TOZLUOĞLU nun danışmanı olarak Prof.Dr. Dursun Zafer ŞEKER in atanması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 8.Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı öğrencisi yüksek lisans öğrencisi Bahar YOLCU nun Akademik yılı Güz döneminde süreden sayılmayan izin verilmesi istemi ile ilgili tarihli dilekçesi. 9. Enstitümüz Araştırma Görevlisi Yağmur GÜLKANAT ın tarihi itibariyle görevinden ayrılma isteği ile ilgili tarihli dilekçesi. 10. Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Yağmur GÜLKANAT ın Akademik yılı Güz döneminde yurt dışında eğitimine devam edeceğinden kaydının dondurulması istemi ile ilgili tarihli dilekçesi. 11. Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Ahmet SEFER in özel öğrenci statüsünde almış olduğu TEL503E Applied Electromagnetic Theory isimli dersi saydırma talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 12.Enstitümüz Bilgi Güvenliği Mühendisliği ve Kriptografi Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Saima GUL un kaydının sildirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 13. Mesai ödenecek İdari Personel listesi. 14. Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Adem TEKİN in 1-3 Ekim 2015 tarihleri arasında Ortadoğu Teknik Üniversitesi(ODTÜ) tarafından Ankara da görevlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 15. Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Enver ÖZDEMİR in 1-3 Ekim 2015 tarihleri arasında Ortadoğu Teknik Üniversitesi(ODTÜ) tarafından Ankara da görevlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 16. Enstitü Müdürümüz Prof.Dr. Ertuğrul KARAÇUHA Bilişim Teknolojileri ve Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği alanlarında Yüksek Lisans ve Doktora düzeyinde ortak programlar oluşturmak ve muhtemel ortak araştırma projeleri geliştirmek amacıyla, Ekim 2015 tarihleri arasında ABD nin Richmond şehrinde bulunan Virginia Commonwealth Üniversitesini ziyaret edeceğinden yolluk, yevmiye (%50 arttırmalı) ve konaklama giderlerinin Ulusal Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi Döner Sermaye Gelirlerinden karşılanmak üzere Ekim 2015 tarihleri arasında ABD de görevlendirilmesi talebi ile ilgili dilekçesi.

3 KARAR: 1)Gelen Evrak ve Gündem 2) günlü 317 sayılı İTÜ Bilişim Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Karar Tutanağı Enstitü Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından okundu, uygun bulundu ve imzalandı. 3) Enstitümüz İnşaat Yönetiminde Bilişim Tezsiz Yüksek Lisans Programı sıra sayılı Cansel UZUN un Akademik yılı Güz yarıyılında kaydının dondurulması isteminin uygun olduğuna karar verildi. 4) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Tural AHMADOV un mevcut danışmanı Prof.Dr. İbrahim AKDUMAN yerine Prof.Dr. Sedef KENT PINAR ın danışmanı olarak atanmasının uygun olduğuna karar verildi. 5) Prof.Dr. Rahmi Nurhan ÇELİK danışmanlığında doktora çalışmasını yürüten Enstitümüz Coğrafi Bilgi Teknolojileri Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Yücel GÜLLÜCE nin, Doktora Tezi İzleme Komitesinin aşağıdaki şekilde oluşturulmasının uygun olduğuna karar verildi. Tez Konusu: Yangın Riski Taşıyan Açık Alanlar İçin CBS Tabanlı, Bulut Altyapılı, Yüksek Hassasiyetli, Nanofotonik Erken Yangın Tespit Sistemi Tasarımı ve Uygulaması. Doktora Tez İzleme Komitesi: 1.Prof.Dr. Rahmi Nurhan ÇELİK 2.Prof.Dr. Necla ULUĞTEKİN 3.Yrd.Doç.Dr. Burak AKPINAR (Danışman, İTÜ İnşaat Fakültesi) (İTÜ İnşaat Fakültesi) (Yıldız Teknik Üniversitesi) 6) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Şenol ERGİN in danışmanı olarak Doç.Dr. Mesut KARTAL ın atanmasının uygun olduğuna karar verildi. 7) Enstitümüz Coğrafi Bilgi Teknolojileri Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Çağlar TOZLUOĞLU nun danışmanı olarak Prof.Dr. Dursun Zafer ŞEKER in atanmasının uygun olduğuna karar verildi. 8) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı öğrencisi yüksek lisans öğrencisi Bahar YOLCU nun Akademik yılı Güz döneminde süreden sayılmayan izin verilmesi isteminin uygun olduğuna karar verildi. 9) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Yağmur GÜLKANAT ın Akademik yılı Güz döneminde yurt dışında eğitimine devam edeceğinden kaydının dondurulması isteminin uygun olduğuna karar verildi. 10) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Yağmur GÜLKANAT ın, tarihi itibariyle araştırma görevliliğinden istifa etme isteği hakkındaki tarihli dilekçesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; Adıgeçenin 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 94. maddesi uyarınca tarihi itibariyle araştırma görevliliğinden istifa etmesinin uygun olduğuna ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 11) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Ahmet SEFER in özel öğrenci statüsünde almış olduğu TEL503E Applied Electromagnetic Theory isimli dersi saydırma talebinin uygun olduğuna karar verildi.

4 12) Enstitümüz Bilgi Güvenliği Mühendisliği ve Kriptografi Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Saima GUL un kaydının sildirilmesi talebinin uygun olduğuna karar verildi. 13) tarihli Resmi Gazetede yayımlanan, Yükseköğretim Kurumlarında Yapılacak İkinci Öğretimde Görev Alacak Personelin Yasal Çalışma Ücretlerine İlişkin Karar da geçen Yükseköğretim kurumlarının ikinci öğretim yapan birimlerinde görevli öğretim elemanları ile idari personele yasal çalışma saati bitiminden sonra fiilen yaptıkları fazla çalışma süreleri için ayda 50 saati geçmemek üzere mali yılı merkezi yönetim bütçe kanununda belirlenen saat başı fazla çalışma ücretinin üç katı olarak ödenir ifadesi gereği, aşağıda bilgileri verilen çalışanlara ikinci Öğretim Yüksek Lisans Programları (Eylül ayından itibaren) Eğitim-Öğretim Yılı için ek mesai ödenmesi konusu görüşüldü ve uygun olduğuna karar verildi. Adı Soyadı Abdullah ÖZÇIRPICI Cuma ÇALIŞKAN Melik OKUTAN Nursel ULUDOĞAN Pervin NASIRLIEL Sırrı DÖNMEZ Selami ÇATAL Sinan DERBEND 14) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Adem TEKİN in 1-3 Ekim 2015 tarihleri arasında Ortadoğu Teknik Üniversitesi(ODTÜ) tarafından Ankara da görevlendirilmesi talebi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 15) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Enver ÖZDEMİR in 1-3 Ekim 2015 tarihleri arasında Ortadoğu Teknik Üniversitesi(ODTÜ) tarafından Ankara da görevlendirilmesi talebi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 16) Enstitü Müdürümüz Prof.Dr. Ertuğrul KARAÇUHA Bilişim Teknolojileri ve Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği alanlarında Yüksek Lisans ve Doktora düzeyinde ortak programlar oluşturmak ve muhtemel ortak araştırma projeleri geliştirmek amacıyla, Ekim 2015 tarihleri arasında ABD nin Richmond şehrinde bulunan Virginia Commonwealth Üniversitesini ziyaret edeceğinden yolluk, yevmiye (%50 arttırmalı) ve konaklama giderlerinin Ulusal Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi Döner Sermaye Gelirlerinden karşılanmak üzere Ekim 2015 tarihleri arasında ABD de görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi.

5 İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantısı Prof. Dr. Ertuğrul KARAÇUHA Müdür Doç. Dr. Fethiye Aylin SUNGUR (Müdür Yardımcısı) Yrd.Doç.Dr. Sebahattin EKER (Müdür Yardımcısı) Prof. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU Doç. Dr. Lale TÜKENMEZ ERGENE Doç. Dr. Mustafa Ersel KAMAŞAK Aslı gibidir. Gözde YILMAZ Enstitü Sekreteri (Raportör)

İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 316 sıra sayılı toplantısı 28 Temmuz 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 11 Ağustos 2017 günlü, 363 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 11 Ağustos 2017 günlü, 363 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 11 Ağustos 2017 günlü, 363 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 363 sıra sayılı toplantısı 11 Ağustos 2017

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 05 Ekim 2015 günlü, 319 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 05 Ekim 2015 günlü, 319 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 05 Ekim 2015 günlü, 319 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 319 sıra sayılı toplantısı 05 Ekim 2015 tarihinde,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 20 Nisan 2015 günlü, 308 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 20 Nisan 2015 günlü, 308 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 20 Nisan 2015 günlü, 308 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 308 sıra sayılı toplantısı, 20 Nisan 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Ağustos 2017 günlü, 364 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Ağustos 2017 günlü, 364 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Ağustos 2017 günlü, 364 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 364 sıra sayılı toplantısı 21 Ağustos 2017

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 184, 18 Şubat 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 184, 18 Şubat 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 184, 18 Şubat 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 184 sıra sayılı toplantısı, 18

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 178, 12 Kasım 2008, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 178, 12 Kasım 2008, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 178, 12 Kasım 2008, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 178 sıra sayılı toplantısı, 12

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 219, 29 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 219, 29 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 219, 29 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 219 sıra sayılı toplantısı, 29

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 07 Aralık 2015 günlü, 323 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 07 Aralık 2015 günlü, 323 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 07 Aralık 2015 günlü, 323 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 323 sıra sayılı toplantısı 07 Aralık 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 230, 23 Haziran 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 230, 23 Haziran 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 230, 23 Haziran 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 230 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 224, 25 Ocak 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 224, 25 Ocak 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 224, 25 Ocak 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü nün Yönetim Kurulu 224 sıra sayılı toplantısı, 25.01.2011

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 19Aralık 2011 günlü, 236 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 19Aralık 2011 günlü, 236 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 19Aralık 2011 günlü, 236 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 236 sıra sayılı toplantısı, 19 Aralık 2011

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 228, 09 Mayıs 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 228, 09 Mayıs 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 228, 09 Mayıs 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü nün Yönetim Kurulu 228 sıra sayılı toplantısı, 09

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 226, 14 Mart 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 226, 14 Mart 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 226, 14 Mart 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü nün Yönetim Kurulu 226 sıra sayılı toplantısı, 14.03.2011

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 218, 15 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 218, 15 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 218, 15 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 218 sıra sayılı toplantısı, 15

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 186, 25 Mart 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 186, 25 Mart 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 186, 25 Mart 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 186 sıra sayılı toplantısı, 25

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2013/007 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınav tarihleri Enstitü Yönetim Kurulumuzca görüşülmüştür. Yarıyılı Ara Sınav tarihlerinin 08.04.2013-19.04.2013 tarihleri arasında yapılmasına,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 181, 7 Ocak 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 181, 7 Ocak 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 181, 7 Ocak 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 181 sıra sayılı toplantısı, 7 Ocak

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Mayıs 2013 günlü, 265 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Mayıs 2013 günlü, 265 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Mayıs 2013 günlü, 265 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 265 sıra sayılı toplantısı, 14 KARAR: 3)

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 215, 6 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 215, 6 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 215, 6 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 215 sıra sayılı toplantısı, 6

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 191, 10 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 191, 10 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 191, 10 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 191 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 02 Temmuz 2018 günlü, 384 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 02 Temmuz 2018 günlü, 384 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 02 Temmuz 2018 günlü, 384 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü nün Yönetim Kurulu 384 sıra sayılı toplantısı 02 Temmuz 2018

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/010 01: Bülent Ecevit Üniversitesinin ev sahipliğinde 3-5 Mayıs 2012 tarihlerinde Zonguldak ta gerçekleştirilecek olan, FENBİLKON-4 Fen Bilimleri Enstitü Müdürleri Konsey toplantısı için Enstitümüze

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 10 Eylül 2013 günlü, 270 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 10 Eylül 2013 günlü, 270 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 10 Eylül 2013 günlü, 270 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 270 sıra sayılı toplantısı, 10 Eylül 2013

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 17 Temmuz 2017 günlü, 362 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 17 Temmuz 2017 günlü, 362 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 17 Temmuz 2017 günlü, 362 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 362 sıra sayılı toplantısı 17 Temmuz 2017

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 10/12/2012 TOPLANTI SAYISI : 2012/19 Enstitü Yönetim Kurulu 10.12.2012 Pazartesi günü Enstitü Müdürü Doç.Dr.Mehmet

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 175, 17 Eylül 2008, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 175, 17 Eylül 2008, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 175, 17 Eylül 2008, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 175 sıra sayılı toplantısı, 17

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2016/002 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan Tez

Detaylı

2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM ÖNERİSİ

2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM ÖNERİSİ T.C. ENSTİTÜ KURULU KARARLARI OTURUM TARİHİ: 12.05.2010 OTURUM SAYISI: 03 Enstitü Kurulu 12.05.2010 Çarşamba günü saat 11:00 da Prof. Dr. Erdal İRTEM başkanlığında toplandı. GÜNDEM: 1- Gündemin görüşülmesi.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 03.0.207 Toplantı Sayısı : 00 KARAR 207/00 0: 205-206 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 192, 19 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 192, 19 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 192, 19 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 192 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/008 01: 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında tez çalışmasına başlayacak olan öğrencilerin Anabilim Dallarından gelen Tez Projesi Öneri Formalarının Yönetim Kurulumuzca yapılan incelemeler

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ :23/09/2013 TOPLANTI SAYISI : 2013/21 Enstitü Yönetim Kurulu 23.09.2013 Pazartesi günü Enstitü Müdürü Doç.Dr.

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 27/06/2016 TOPLANTI SAYISI : 2016/16 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu 27/06/2016 Pazartesi günü Enstitü Müdürü Prof.Dr.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/009 01: 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 10.11.2014 TOPLANTI SAYISI : 2014/ 40 KARAR NO: 2014 / 1033 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz Kimya Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programında

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 09 Kasım 2015 günlü, 321 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 09 Kasım 2015 günlü, 321 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 09 Kasım 2015 günlü, 321 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 321 sıra sayılı toplantısı 09 Kasım 2015

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 23.10.2012 SAYI: 959 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Enstitü Sekreteri (Raportör) Prof.

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 10/01/2017 TOPLANTI SAYISI : 2017/02 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu 10/01/2017 Salı günü Enstitü Müdürü Prof.Dr. Mehmet

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ :06/12/2017 TOPLANTI SAYISI :2017/40 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu 06/12/2017 Çarşamba günü Enstitü Müdürü Doç. Dr. Ali

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2014/009-01: Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Anabilim Dalı 120729551 numaralı Yüksek Lisans öğrencisi Deran TURAN nın Tez Konusu değişikliği önerisi Enstitümüz Yönetim Kuruluna Anabilim Dalı 120729551

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2014/013 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 233 sıra sayılı toplantısı, 26

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/005-01: Kimya Anabilim Dalı 140707504 numaralı Yüksek Lisans öğrencisi İsmail GÜZEY in Yüksek Lisans Tez Savunmasını 07.12.2017 tarihinde yapılarak Enstitümüze sunulmuştur. Yönetim Kurulunda

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 209, 3 Mayıs 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 209, 3 Mayıs 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 209, 3 Mayıs 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 209 sıra sayılı toplantısı, 3 Mayıs

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 25.10.2013 KARAR 2013/026 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 29.01.2013 SAYI: 972 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : 003 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 207/003 0: 206-207 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Lisansüstü Programlarına

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 04//205 TOPLANTI SAYISI : 205/26 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu 04//205 Çarşamba günü Enstitü Müdürü Prof.Dr. Mehmet

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. KARAR 2014/003 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Doktora Yeterlilik Sınav tarihleri Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim Kurulunda yapılan görüşmeler neticesinde; A.K.Ü. Lisansüstü Eğitim-Öğretim

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI SAYISI : 201/07 Enstitü Yönetim Kurulu Pazartesi günü Enstitü Müdürü Doç.Dr. Mehmet Selami YILDIZ ın

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ :22/11/2017 TOPLANTI SAYISI :2017/39 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu 22/11/2017 Çarşamba günü Enstitü Müdürü Doç. Dr. Ali

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 15/02/2017 TOPLANTI SAYISI : 2017/08 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu 15/02/2017 Çarşamba günü Enstitü Müdürü Prof.Dr.

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 06.11.2012 SAYI: 960 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Enstitü Sekreteri (Raportör) Prof.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 04.04.2018 14 178-186 178 Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 02.02.2016 KARAR 2016/005 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Tek Ders Sınavına girmek isteyen öğrencilerin dilekçeleri Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2015/032 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan tutanaklar

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 23.08.2016 Toplantı Sayısı : 020 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2016/020-01: 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında yeni

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 07/10/2015 TOPLANTI SAYISI : 2015/24 Enstitü Yönetim Kurulu 07/10/2015 Çarşamba günü Enstitü Müdürü Prof.Dr.

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/01/2016 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ FEN FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE KURULAN MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK PROGRAMI NA KADRO AKTARILMASI

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 18/10/2012 TOPLANTI SAYISI : 2012/17 Enstitü Yönetim Kurulu 18.10.2012 Perşembe günü Enstitü Müdürü Doç.Dr.Mehmet

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:20.01.2015 SAYI: 1069 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Prof. Dr. Ahmet ULUSOY

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 216, 29 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 216, 29 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 216, 29 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 216 sıra sayılı toplantısı, 29

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 25/01/2017 TOPLANTI SAYISI : 2017/05 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu 25/01/2017 Çarşamba günü Enstitü Müdürü Prof.Dr.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2014/025 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan tutanaklar

Detaylı

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI TARİHİ :02/01/2013 TOPLANTI NO :582 KARAR SAYISI :14 TOPLANTIYA KATILANLAR 1-Prof. Dr. Süleyman SEYDİ 2-Yrd. Doç. Dr. Murat KILIÇ 3-Yrd. Doç. Dr. Münire ÇİFTÇİ 4- Doç. Dr. Metin TOPÇUOĞLU 5- Doç.

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:10.07.2013 SAYI: 992 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Y.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 22.11.2016 T.C. KARAR 2016/029-01: 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında tez konusu alan öğrencilerin Anabilim Dallarından gelen Tez Öneri Formlarının Yönetim Kurulumuzca yapılan

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:14.05.2013 SAYI: 985 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Y.

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ :15/11/2017 TOPLANTI SAYISI :2017/38 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu 15/11/2017 Çarşamba günü Enstitü Müdürü Doç. Dr. Ali

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ :15/01/2018 TOPLANTI SAYISI :2018/03 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu 15/01/2018 Pazartesi günü Enstitü Müdürü Doç. Dr.

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 221, 30 Kasım 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 221, 30 Kasım 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 221, 30 Kasım 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 221 sıra sayılı toplantısı, 30

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 03.09.2013 T.C. KARAR 2013/022 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

Enstitü Kurul Toplantısı için gündemdeki konuları içeren bilgilerin hazırlanması

Enstitü Kurul Toplantısı için gündemdeki konuları içeren bilgilerin hazırlanması HİZMETİN ADI HACETTEPE ÜNİVERS VERSİTES TESİ BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ 1 Tezli Yüksek Lisans Süresi H.Ü.Lisansüstü Eğitim-Öğretim

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 03.11.2016 37 11 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Mustafa KAYAN 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

GÜNDEM: 1-Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından gelen Ayrılan Öğrenciyi Bildirme Formlarının görüşülmesi.

GÜNDEM: 1-Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından gelen Ayrılan Öğrenciyi Bildirme Formlarının görüşülmesi. T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 18.09.2012 SAYI: 954 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Enstitü Sekreteri (Raportör) Prof.

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 09:00

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 09:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 23/07/2018-19366 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BE5D3ZEFB* Oturum Tarihi 20/07/2018 Oturum Saati 09:00 Oturum Sayısı 70

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2013/030-01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında tez konusu alan öğrencilerin Anabilim Dallarından gelen Tez Projesi Öneri Formalarının Yönetim Kurulumuzca yapılan incelemeler neticesinde;

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ :0/09/07 TOPLANTI SAYISI :07/3 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Kurulu 0/09/07 Çarşamba günü Enstitü Müdürü Doç. Dr. Ali ERTUĞRUL'un başkanlığında

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 14.02.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 06.03.2012 SAYI: 930 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Enstitü Sekreteri (Raportör) Prof.

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ :27/07/2017 TOPLANTI SAYISI :2017/27 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu 27/07/2017 Perşembe günü Enstitü Müdürü Doç. Dr. Ali

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 166 Tarih : 09.10.2014 Toplantıda Bulunanlar : 1. Prof. Dr. Şevket TOPAL, Müdür 2. Yrd.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/028-01: Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı 160728002 numaralı Doktora öğrencisi Teslime EKİZ ÜNSAL ın danışman değişikliği ile ilgili dilekçesi Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/012 01: 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 31.01.2018 6 68-87 Fakülte Yönetim Kurulu 31.01.2018 tarihinde saat 13:00'da Dekan

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Alim YILDIZ Başkanlığında toplandı.

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Alim YILDIZ Başkanlığında toplandı. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Alim YILDIZ Başkanlığında toplandı. Karar No 1- Üniversitemizce ilan edilen Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü Mekanik Ana Bilim Dalı nda açık

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ NÜKLEER BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Y Ö N E T İ M K U R U L U K A R A R I

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ NÜKLEER BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Y Ö N E T İ M K U R U L U K A R A R I Toplantı Sayısı: 5 Karar Sayısı: 31 Toplantı Tarihi: 31.03.2015 Enstitümüzce yürütülmekte olan gelir getirici faaliyetler kapsamında 2015 Şubat-Mart ayı içinde toplam 16.874.00 TL nin tahsili gerçekleşmiştir.

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ :20/06/2017 TOPLANTI SAYISI : 2017/23 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu 20/06/2017 Salı günü Enstitü Müdür Vekili Yrd.Doç.

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 09.06.2016 20 09 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Mustafa KAYAN 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı 81 82 83 84.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 03.02.2017 6 81-94 Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı yüksek lisans

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ :04/02/2015 TOPLANTI SAYISI : 2015/02 Enstitü Yönetim Kurulu 04/02/2015 Çarşamba günü Enstitü Müdürü Doç.Dr. Mehmet

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 04.01.2013 SAYI: 968 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY

Detaylı

Fen Bilimleri Enstitüsü

Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü Çalışanları MÜDÜR Prof. Dr. Ersin YÜCEL MÜDÜR YARDIMCISI Doç. Dr. Hanife APAYDIN ÖZKAN 9 MÜDÜR YARDIMCISI Doç. Dr. Yunus ÖZDEMİR ENSTİTÜ SEKRETERİ Demet

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 15.07.2016 24 09 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr. Hikmet ORHAN 3- Prof.Dr.A.Nesimi KİŞİOĞLU 2- Doç.Dr.Bulem

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 06.11.2014 34 11

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 06.11.2014 34 11 S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 06.11.2014 34 11 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Nejdet ADANIR 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:07.03.2014 SAYI: 1026 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ :03/05/2017 TOPLANTI SAYISI :2017/17 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu 03/05/2017 Çarşamba günü Enstitü Müdürü Prof.Dr. Mehmet

Detaylı