T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA"

Transkript

1 Tarih ve Sayı: 13/02/ T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENU6RZP2* Sayı : Konu :Gösteri ve ler İçin Hazırlanan Etkinlik Takvimi Değişikliği İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi :02/02/2017 tarihli, sayılı yazı İlgi tarih ve sayılı yazımız ile Başkanlığımızın sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz öğrencilerine yönelik Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kampüsü, İstanbul Tıp Fakültesi (Çapa) Kampüsü ve Avcılar Kampüsünde etkinlik takvimine göre konserler düzenlenecekti. Ancak etkinlik takviminde değişiklik olması nedeniyle yeni etkinlik takvimi ekte sunulmuş olup, gösteri, konser ve etkinliklerin öğrencilere ve çalışan personele (sosyal medya, , sms, web sayfasında) gerekli duyurunun yapılarak katılımın sağlanması hususunda gereğini rica ederim. e-imzalı Prof. Dr. Recep GÜLOĞLU Rektör a. Rektör Yardımcısı EK : Etkinlik Takvimi DAĞITIM İstanbul Tıp Fakültesi Dekanlığı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Dekanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Avcılar Kampüs Koordinatörlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Öğrenci Yurtları Müdürlüğü Doğrulamak İçin: Ayrıntılı bilgi için irtibat : Nuray KARA Dahili : Süleymaniye Cad. No:19 Kat: Süleymaniye FATİH / İSTANBUL Tel : Fax : e-posta : sks@istanbul.edu.tr Elektronik Ağ : Bu belge 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5. Maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

2 İ S T A N B U L Ü N İ V E R S İ T E S İ ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ

3 SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ

4 ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ 16 ŞUBAT PER. 20 ŞUBAT PZT. 20 ŞUBAT PZT. 22 ŞUBAT ÇAR. İBB Kent Orkestrası Türk Halk Müziği İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu Seminer Kişisel Gelişim Algı Yönetimi Bardağın Yarısı Boş İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu Tiyatro İyi Günde Kötü Günde Ulaştırma ve Lojistik Fak. Salonu Avcılar Yerleşkesi İBB Kent Orkestrası Türk Sanat Müziği Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Salonu Avcılar Yerleşkesi MART AYI ETKİNLİKLERİ 06 MART PZT. 07 MART SAL. 08 MART ÇAR. 15 MART ÇAR. 17 MART CUM. 17 MART CUM. Şiir Dinletisi Kutlu Şiirler 15 Temmuz Özel Şiir Etkinliği Bahçelievler Çok Amaçlı Yurt Salonu Şiir Dinletisi Kutlu Şiirler 15 Temmuz Özel Şiir Etkinliği Hadımköy Yerleşkesi Çok Amaçlı Yurt Salonu Şiir Dinletisi Kutlu Şiirler 15 Temmuz Özel Şiir Etkinliği Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Salonu Avcılar Yerleşkesi Tiyatro İyi Günde Kötü Günde İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu İBB Kent Orkestraları Türk Halk Müziği Kış Bahçesi Çapa Seminer Kişisel Gelişim Algı Yönetimi Bardağın Yarısı Boş Ulaştırma ve Lojistik Fak. Salonu Avcılar Yerleşkesi Tüm Etkinlikler İçin Saat:

5 NİSAN AYI ETKİNLİKLERİ 03 NİSAN PZT. 04 NİSAN SAL. 10 NİSAN PZT. 18 NİSAN SAL. 19 NİSAN ÇAR. 24 NİSAN PZT. Seminer Kişisel Gelişim Algı Yönetimi Bardağın Yarısı Boş Hadımköy Yerleşkesi Çok Amaçlı Yurt Salonu İBB Kent Orkestraları Türk Halk Müziği Ulaştırma ve Lojistik Fak. Salonu Avcılar Yerleşkesi Şiir Dinletisi Kutlu Şiirler 15 Temmuz Özel Şiir Etkinliği İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu İBB Kent Orkestrası Türk Sanat Müziği Kış Bahçesi Çapa İBB Kent Orkestrası Türk Sanat Müziği İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu İBB Kent Orkestrası Türk Sanat Müziği Ulaştırma ve Lojistik Fak. Salonu Avcılar Yerleşkesi MAYIS AYI ETKİNLİKLERİ 03 MAYIS ÇAR. 04 MAYIS PER. 05 MAYIS CUM. 10 MAYIS ÇAR. 11 MAYIS PER. 16 MAYIS SAL. Söyleşi Kutlu Şehir İstanbul u Tanıyor muyuz? Hadımköy Yerleşkesi Çok Amaçlı Yurt Salonu Söyleşi Dede Korkut un Mesajı Ulaştırma ve Lojistik Fak. Salonu Avcılar Yerleşkesi İBB Kent Orkestraları Türk Halk Müziği Ulaştırma ve Lojistik Fak. Salonu Avcılar Yerleşkesi Söyleşi Kutlu Şehir İstanbul u Tanıyor muyuz? İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu Söyleşi Dede Korkut un Mesajı Bahçelievler Çok Amaçlı Yurt Salonu İBB Kent Orkestraları Türk Halk Müziği Kış Bahçesi Çapa Tüm Etkinlikler İçin Saat:

6 KONSER İBB KENT ORKESTRASI Türk Halk Müziği TARİH YURT SALON Per. Cerrahpaşa CTF Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu Cum. İstanbul Tıp Fakültesi Kış Bahçesi- Çapa Sal. Avcılar Yurdu Cum. Avcılar Yurdu Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Salonu Avcılar Yerleşkesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Salonu Avcılar Yerleşkesi Sal. İstanbul Tıp Fakültesi Kış Bahçesi- Çapa İBB Kent Orkestrası Türk Halk Müziği leri İBB Orkestralar Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ve kurumsal çalışmalarına başlayarak yurt içi ve yurt dışında seçkin organizasyonlarda konserler veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, sevilen, hareketli ve neşeli türkülerle, türkü dostlarına unutulmaz bir gece yaşatacak.

7 SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SEMİNER KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ Bardağın Yarısı Boş TARİH YURT SALON Pzt. Cerrahpaşa Yurdu Cum. Avcılar Yurdu Pzt. 15 Temmuz Yurdu CTF Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu Ulaştırma ve Lojistik Fak. Salonu Avcılar Yerleşkesi Hadımköy Yerleşkesi Çok Amaçlı Yurt Salonu Konuşmacı: Ertan Şimşek Üst Düzey Satış Pazarlama Yönetici Danışmanı / Uzman Psikolog, NLP Master Practitioner Ertan Şimşek, 20 yılı aşan tecrübesi ile Türkiye de birçok ilki gerçekleştirmiş ve büyük başarılara imza atmıştır. İletişim terminolojisine ve davranış gelişimine büyük katkılar yapan, binlerce eğitim programı ve seminerler ile milyonlarca kişiye ulaşan ve akademik kariyerinin yanında birçok sosyal sorumluluk projelerinin de öncüsü olan Ertan Şimşek ile farklı bakış açıları geliştirecek ve hayata başka bakacaksınız.

8 TİYATRO İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE TARİH YURT SALON Pzt. Avcılar Yurdu Çar. Cerrahpaşa Yurdu Ulaştırma ve Lojistik Fak. Salonu Avcılar Yerleşkesi CTF Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu Tek Perdelik Komedi Komedi türündeki oyun, iyi ve kötü günlerini bir arada geçirmiş bir çiftin, çocuklarının yaşadıkları olaylar karşısında sergiledikleri yapıcı tutumlarının komediye dönüşmüş halini anlatıyor. Fedakârlık, sevgi, birliktelik ve vefa gibi değerleri hatırlatan ve 1 saat 20 dakika süren bu güzel oyuna, tüm tiyatro severleri bekliyoruz.

9 SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI KONSER İBB KENT ORKESTRASI Türk Sanat Müziği TARİH YURT SALON Çar. Avcılar Yurdu Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Salonu Avcılar Sal. İstanbul Tıp Fakültesi Kış Bahçesi- Çapa Çar. Cerrahpaşa Pzt. Avcılar Yurdu CTF Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Salonu Avcılar İBB Kent Orkestrası Türk Sanat Müziği leri İBB Orkestralar Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ve kurumsal çalışmalarına başlayarak yurt içi ve yurt dışında seçkin organizasyonlarda konserler veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu, çok sevilen ve yıllardır dillerden düşmeyen Türk Sanat Müziği ezgileriyle gönül tahtınıza kurulacak.

10 ŞİİR DİNLETİSİ KUTLU ŞİİRLER 15 Temmuz Özel Şiir Etkinliği TARİH YURT SALON Pzt. Ömer Halisdemir Yurdu Bahçelievler Çok Amaçlı Yurt Salonu Sal. 15 Temmuz Yurdu Çar. Avcılar Yurdu Pzt. Cerrahpaşa Yurdu Hadımköy Yerleşkesi Çok Amaçlı Yurt Salonu Ulaştırma ve Lojistik Fak. Salonu Avcılar Yerleşkesi CTF Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu Özgür Çoban ile Kutlu Şiirler Mehmet Akif Ersoy, Arif Nihat Asya, Necip Fazıl Kısakürek, Sezai Karakoç ve Abdürrahim Karakoç un şiirlerini; keman, yan flüt, gitar gibi enstrümanların bulunduğu beş kişilik orkestra eşliğinde okuyan Özgürce Şiirler in şairi Özgür Çoban ın bu eşsiz şiir dinletisine davetlisiniz.

11 SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SÖYLEŞİ KUTLU ŞEHİR İSTANBUL U TANIYOR MUYUZ? TARİH YURT SALON Çar. 15 Temmuz Yurdu Çar. Cerrahpaşa Yurdu Hadımköy Yerleşkesi Çok Amaçlı Yurt Salonu CTF Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu Konuşmacı: Nedret Apaydın İstanbul u yeteri kadar tanımadığımızı tespit ederek hazırladığımız ve İstanbul müziklerinden semtlerin isimlerinin nereden geldiğine, gerek istatistik gerek tarihi, gerekse coğrafi bilgilerle Osmanlı dan bugüne İstanbul u anlattığımız bu eşsiz sohbete davetlisiniz.

12 SÖYLEŞİ DEDE KORKUT UN MESAJI TARİH YURT SALON Per. Avcılar Yurdu Ulaştırma ve Lojistik Fak. Salonu Avcılar Yerleşkesi Per. Ömer Halisdemir Yurdu Bahçelievler Çok Amaçlı Yurt Salonu Konuşmacı: Prof. Dr. A. Kadir Emeksiz Dede Korkut boyları sadece Türk edebiyatında, Türk dünyası edebiyatında değil dünya edebiyatı ölçeğinde de temel kaynak eserlerden biridir. Prof. Dr. A. Kadir Emeksiz in söyleşisinde, Dede Korkut Kitabı ndaki 12 boyun, 12 anlatının dışında bugünlere mesajını dinleyeceksiniz.

13 AVCILAR YURDU TARİH ETKİNLİK TÜR Pzt. İyi Günde Kötü Günde Tiyatro Çar. İBB Kent Orkestrası Türk Sanat Müziği Çar Cum. Kutlu Şiirler 15 Temmuz Özel Şiir Etkinliği Özgür Çoban Kişisel Gelişim Algı Yönetimi Bardağın Yarısı Boş Ertan Şimşek Şiir Dinletisi Seminer Sal. İBB Kent Orkestrası Türk Halk Müziği Pzt. İBB Kent Orkestrası Türk Sanat Müziği Per. Dede Korkut un Mesajı Prof. Dr. A. Kadir Emeksiz Söyleşi Cum. İBB Kent Orkestrası Türk Halk Müziği Salon: İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Salonu Avcılar CERRAHPAŞA YURDU TARİH ETKİNLİK TÜR Per. İBB Kent Orkestrası Türk Halk Müziği Pzt. Kişisel Gelişim Algı Yönetimi Bardağın Yarısı Boş Ertan Şimşek Seminer Çar. İyi Günde Kötü Günde Tiyatro Pzt. Kutlu Şiirler 15 Temmuz Özel Şiir Etkinliği Özgür Çoban Şiir Dinletisi Çar. İBB Kent Orkestrası Türk Sanat Müziği Çar. Kutlu Şehir İstanbul u Tanıyor muyuz? Nedret Apaydın Söyleşi Salon: İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu

14 İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ YURDU TARİH ETKİNLİK TÜR Cum. İBB Kent Orkestrası Türk Halk Müziği Sal. İBB Kent Orkestrası Türk Sanat Müziği Sal. İBB Kent Orkestrası Türk Halk Müziği Salon: Kış Bahçesi Çapa 15 TEMMUZ YURDU TARİH ETKİNLİK TÜR Sal Pzt Çar. Kutlu Şiirler 15 Temmuz Özel Şiir Etkinliği Özgür Çoban Kişisel Gelişim Algı Yönetimi Bardağın Yarısı Boş Ertan Şimşek Kutlu Şehir İstanbul u Tanıyor muyuz? Nedret Apaydın Şiir Dinletisi Seminer Söyleşi Salon: Hadımköy Yerleşkesi Çok Amaçlı Yurt Salonu ÖMER HALİSDEMİR YURDU TARİH ETKİNLİK TÜR Pzt Per. Kutlu Şiirler 15 Temmuz Özel Şiir Etkinliği Özgür Çoban Dede Korkut un Mesajı Prof. Dr. A. Kadir Emeksiz Şiir Dinletisi Söyleşi Salon: Bahçelievler Çok Amaçlı Yurt Salonu

15

16

17 İstanbul Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Adres: Süleymaniye Cad. No: 19 Kat: Süleymaniye - Fatih / İstanbul E-posta: sks@istanbul.edu.tr Telefon: (Dahili: 10037)

ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ

ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ İ S T A N B U L Ü N İ V E R S İ T E S İ ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ 16 ŞUBAT PER. 20 ŞUBAT PZT.

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE84LY4TP* Sayı :74933216-199- Konu :Askeri Okullara Öğrenci Temini ÇOK İVEDİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Milli Savunma Üniversitesi

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 11/01/2017-14436 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BELC6NJTC* Sayı :18235917-929- Konu :Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği Yönergesi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Tarih ve Sayı: 03/05/2017-166204 T.C. Sayı :18830503-813.99- Konu :İSTANBULFEST Etkinlikleri İVEDİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA 06-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında Üniversitemizce İSTANBULFEST kültür

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik. Dağıtım Yerlerine

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik. Dağıtım Yerlerine Tarih ve Sayı: 03/03/2017-88256 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BE6E6TA6F* Sayı :88469847-050.06.01- Konu :Otomatik Katılım Grup Emeklilik Sözleşmesi. Dağıtım Yerlerine Bilindiği

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 09/12/2016-446774 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BEAMLYS4F* Sayı :18235917-010.04- Konu :Yönergeler İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemizin 28.07.2016

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 09/06/2016-208793 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BENUKN0RU* Sayı :74933216-010.04- Konu :Yaz Okulu Esasları hk. İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İ.Ü. Rektörlüğü

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 18/11/2016-418913 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BE8RLS52R* Sayı :18235917-929- Konu :4207 Sayılı Kanun Uygulamaları. Dağıtım Yerlerine 27 Mayıs 2008 tarih ve 26888 sayılı Resmi

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 22/02/2017-73775 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENF62K4V* Sayı :18830503-813.03- Konu :Uluslararası Halı Saha Futbol Turnuvası İKTİSAT FAKÜLTESİ

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Uluslararası Akademik İlişkiler Birimi

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Uluslararası Akademik İlişkiler Birimi Tarih ve Sayı: 10/08/2017-303354 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Uluslararası Akademik İlişkiler Birimi *BENF8CR1Z* Sayı :37567810-774.09.03- Konu :Duyuru-Fulbright İki Farklı Burs Programı FEN BİLİMLERİ

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 20/08/2014-159917 T.C. Sayı :18235917-915.99- Konu :Kuruluş Duyurusu İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu kapsamında, Yetiştirme

Detaylı

Sayı : E /12/2017 Konu : ANA Fikir Teknogirişim Yarışması EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Sayı : E /12/2017 Konu : ANA Fikir Teknogirişim Yarışması EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 27/12/2017-E.65866 T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BELC3PU52* Sayı : 58090943-821.05-E.65866 27/12/2017 Konu : ANA Fikir Teknogirişim Yarışması

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2019-E.11395

Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2019-E.11395 Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2019-E.11395 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENFKLKKN* Sayı :62287957/821.05/E. 11395 01/02/2019 Konu :Makale Yarışması DİŞ HEKİMLİĞİ

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Evrak Tarih ve Sayısı: 17/10/2014-216661 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BE8A33FRN* Sayı :18235917-650- Konu :2015 Yılı Tercüman Listesi İlanı ÇOK İVEDİ İŞLETME FAKÜLTESİ

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 17/10/2014-215469 T.C. Sayı :18235917-903.99- Konu :Diğer İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA ''İŞ YERİNDE PSİKOLOJİK TACİZ/MOBBİNG'' konulu eğitim çalışmasının İletişim Fakültesi Cep

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İstanbul Tıp Fakültesi Dekanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İstanbul Tıp Fakültesi Dekanlığı Tarih ve Sayı: 13/12/2016-450323 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İstanbul Tıp Fakültesi Dekanlığı *BE8V6D083* Sayı :46656802-010.04- Konu :Hata, Usulsüzlük ve Yolsuzlukların Bilidirilmesi Yönergesi Dağıtım

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BEKA6TYDM* Sayı :74933216-310.01.05.01- Konu :Mevlana Değişim Programı Kapsamındaki Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Başvuru Çağrısı hk.

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 14/08/2018-253225 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BE840687F* Sayı :18235917-903.05.01- Konu :İdari İzin. Dağıtım Yerlerine 20 Ağustos 2018 tarihinde tüm kamu, kurum ve kuruluşlarındaki

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : /774.99/E /12/2018 Konu :İşaret Dili Kursu SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : /774.99/E /12/2018 Konu :İşaret Dili Kursu SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 13/12/2018-E.117738 T.C. Sayı :62287957/774.99/E. 117738 13/12/2018 Konu :İşaret Dili Kursu SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Engelsiz Kampüs Birimimiz tarafından, Üniversitemiz

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ TÜRÜ Başlama Tarihi Bitiş Tarihi 3 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 19:30 5 Mart 2010 15:00 5 Mart 2010 19:30 6 Mart 2010 19:30 SERGİ 8 Mart 2010 10 Mart 2010 13:00 MİNİ KONSER ETKİNLİĞİN

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 21/08/2017-314170 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BECD87KAL* Sayı :18235917-650- Konu :Bilirkişilik Temel ve Alt Uzmanlık Alanları GÜNLÜ EVRAK Dağıtım Yerlerine

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /05/2017 Konu : Sempozyum Duyurusu SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /05/2017 Konu : Sempozyum Duyurusu SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 18/05/2017-35198 T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BEBL3ZVUB* Sayı : 75548883-051.04-E.35198 18/05/2017 Konu : Sempozyum Duyurusu SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Üniversitemiz

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ TÜRÜ Başlama Tarihi Bitiş Tarihi 3 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 19:30 5 Mart 2010 15:00 5 Mart 2010 19:30 6 Mart 2010 19:30 SERGİ 8 Mart 2010 10 Mart 2010 13:00 MİNİ KONSER ETKİNLİĞİN

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 15/03/2017-14463 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BEK43HESP* Sayı :91441517/774.01.03/ Konu :Mevlana Değişim Programı Hareketliliği İlanı JEOLOJİ

Detaylı

İşitme Engelli Çocuklar Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (İÇEM) Müdürlüğüne Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma

İşitme Engelli Çocuklar Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (İÇEM) Müdürlüğüne Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Ana. Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 18/04/2018-E.45194 T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Yazı İşleri Müdürlüğü *BEKV5L8UP* Sayı : 63784619-399 Konu : Mustafa Kemal İlkokulu 1. Sınıf Öğrenci

Detaylı

e-imza Prof. Dr. Remzi GÖREN Rektör ÇOK İVEDİ Sayı : Konu : Akademik Teşvik Ödeneği Hk.

e-imza Prof. Dr. Remzi GÖREN Rektör ÇOK İVEDİ Sayı : Konu : Akademik Teşvik Ödeneği Hk. Evrak Tarih ve Sayısı: 16/12/2016-E.59385 T. C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BD0541089612* Sayı : 34697860-900- Konu : Akademik Teşvik Ödeneği Hk. ÇOK İVEDİ İKTİSADİ VE

Detaylı

KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI BİLGİLENDİRMESİ: ARALIK 2015

KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI BİLGİLENDİRMESİ: ARALIK 2015 KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI BİLGİLENDİRMESİ: ARALIK 2015 A. KONGRE-SEMPOZYUM-SEMİNER Konferans: Kariyer Uçuşu Tarih: 03 Aralık 2015-16.00 Yer: Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi Konferans Salonu Konuşmacılar:

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /03/2017 Konu : Proje Tabanlı Mevlana Programı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /03/2017 Konu : Proje Tabanlı Mevlana Programı Evrak Tarih ve Sayısı: 15/03/2017-18848 T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BE843KJ60* Sayı : 75548883-100-E.18848 15/03/2017 Konu : Proje Tabanlı Mevlana Programı SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 02/11/2015-47790 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE6EUSAF* Sayı :61414046/821.07/ Konu :10 Kasım Ulu Önder Atatürk'ün Ölümünün 77. Yılı Anma Töreni Programı JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 10/08/2015-253319 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BEZL4U0N8* Sayı :53891476-399- Konu :İkamet İzni İşlemleri FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Üniversitemize

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Farabi Koordinatörlüğü SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Farabi Koordinatörlüğü SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE 14/02/2017-E.2679 T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Farabi Koordinatörlüğü *BENNHA25* Sayı : 54274154-774.09.03- Konu : IV. AR-GE ve İnovasyon Proje Pazarı I. Duyurusu SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : /311.04/E /09/2017 Konu :Yemek Bursu

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : /311.04/E /09/2017 Konu :Yemek Bursu Evrak Tarih ve Sayısı: 26/09/2017-E.86380 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENUB7UKD* Sayı :54011814/311.04/E.86380 26/09/2017 Konu :Yemek Bursu SAĞLIK BİLİMLERİ

Detaylı

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /09/2017 Konu : Oryantasyon Eğitimi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /09/2017 Konu : Oryantasyon Eğitimi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 13/09/2017-62089 T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BEL93M2MZ* Sayı : 75548883-300-E.62089 13/09/2017 Konu : Oryantasyon Eğitimi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA 2017-2018

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Tarih ve Sayı: 22/09/2016-338991 T.C. Sayı :88469847-051.01- Konu :I. Engellilik Araştırmaları Kongresi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi :22/09/2016 tarihli, 337312 sayılı yazı İstanbul Üniversitesi

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 06/05/2015-136517 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BELM4KZA5* Sayı :53891476-103- Konu :2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi İŞLETME FAKÜLTESİ

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 15/01/2015-3898 *BENDSC4U* T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Sayı :25669789-301.06/ Konu :Yatay Geçiş MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Yükseköğretim

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : /199/E /11/2018 Konu :Hava Kuvvetleri Müzesi

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : /199/E /11/2018 Konu :Hava Kuvvetleri Müzesi Evrak Tarih ve Sayısı: 20/11/2018-E.108892 T.C. Sayı :62287957/199/E. 108892 20/11/2018 Konu :Hava Kuvvetleri Müzesi DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Eğitim-Öğretim

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Tarih ve Sayı: 24/08/2015-266449 T.C. Sayı :88469847-301.08- Konu :Sınavsız 2. Üniversite Kayıtları hk. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi :21/08/2015 tarihli, 264775 sayılı yazı Lisans/önlisans

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Genel Evrak Şube Müdürlüğü ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Genel Evrak Şube Müdürlüğü ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 26/02/2015-14633 *BD601177842* T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Genel Evrak Şube Müdürlüğü Sayı : 99884131-824.07- Konu : Resmi Yazışma Kuralları. ZİRAAT FAKÜLTESİ

Detaylı

T.C. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı REKTÖRLÜK MAKAMINA

T.C. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı REKTÖRLÜK MAKAMINA Evrak Tarih ve Sayısı: 06/04/2017-19816 T.C. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BD6094202310* Sayı :97630939/813.03/ Konu :22.Geleneksel Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri (Fikstür)

Detaylı

ŞANLIURFA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

ŞANLIURFA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 27/04/2018-E.17705 T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE6L37CKB* Sayı : 78521740-300 Konu : 19 Mayıs Gençlik Haftası Turnuvası ŞANLIURFA SOSYAL

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FİZİK ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FİZİK ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 02/04/2015-16247 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE6LFA88* Sayı :20219791/934.01.07/ Konu :2015-2016 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yabancı

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına Evrak Tarih ve Sayısı: 05/01/2018-E.1748 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı *BE6EBV77A* Sayı :97356602-856/. Konu :Harcama Yetkilileri ve Gerçekleştirme Görevlileri

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 09/04/2018-18413 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BENU4K2P2* Sayı : 91441517/772.01/ Konu : 2018-2019 MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İlgi

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 13/03/2014-28975

Evrak Tarih ve Sayısı: 13/03/2014-28975 Evrak Tarih ve Sayısı: 13/03/2014-28975 T.C. Sayı :18235917-903.99- Konu :Personel İletişim Bigileri Dağıtım İstanbul Üniversitesi Kurumsal Otomasyon Projesi (İSKOP) altında bulunan Personel Sistemi Üniversitemizde

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Tarih ve Sayı: 15/05/2017-E.68156 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi *BEL9B3TPE* Sayı : 50025531-010.07.02/ Konu : Duyuru FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Toplam Kalite Yönetim Koordinatörlüğü DAĞITIM

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Toplam Kalite Yönetim Koordinatörlüğü DAĞITIM Evrak Tarih ve Sayısı: 03/10/2017-E.21698 T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Toplam Kalite Yönetim Koordinatörlüğü *BEKVV2A1* Sayı : 38897088-060.99- - Konu : YÖK Kalite Kurulu Ekibinin Ön Ziyareti

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Gazi Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 23/11/2017-E.167448 *BE5FKD3H4* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı Sayı : 51894716-903.99- Konu : Öğretmen Kampanyası YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Tarih ve Sayı: 30/03/2017-124855 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BEA5NB00N* Sayı :18830503-813.03- Konu :Dragon Bot Yarışları İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemiz Spor Birliği tarafından

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 30/09/2014-66548 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE5UFB07* Sayı :39904088-100/ Konu :Eğitim - Öğretim İşleri (Genel) İVEDİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /08/2017 Konu : Uygulama Oteli SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /08/2017 Konu : Uygulama Oteli SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 04/08/2017-54036 T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BE5U3R88D* Sayı : 75548883-800-E.54036 04/08/2017 Konu : Uygulama Oteli SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Cumhuriyet

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı TURİZM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı TURİZM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BELC3MAAB* Sayı :14065294-300/ Konu :Bilgilendirme Toplantıları TURİZM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : Kayseri İl Göç İdaresinin 16/12/2015

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 23/08/-317737 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BENU8ETVJ* Sayı :18235917-903.06.01- Konu :HİTAP Emeklilik İşlemi Dağıtım Yerlerine 14/04/2012 tarihli ve 28264

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Uluslararası Akademik İlişkiler Kurulu Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Uluslararası Akademik İlişkiler Kurulu Başkanlığı Tarih ve Sayı: 15/01/2015-12581 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Uluslararası Akademik İlişkiler Kurulu Başkanlığı *BEL937UHY* Sayı :37567810-109.07- Konu :Diğer (109.99) 2015-2016 Erasmus Staj Başvurusu

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Avrupa Kredi Transfer Sistemi Koordinatörlüğü MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Avrupa Kredi Transfer Sistemi Koordinatörlüğü MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 06/11/2017-E.158401 *BEND5JFU2* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Avrupa Kredi Transfer Sistemi Koordinatörlüğü Sayı : 85292699-010.04- Konu : Yönergeler (Eğitim Komisyonu Çalışma Yönergesi)

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 30/11/2015-102280 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6P3F7L4* Sayı : 39904088-604.01.01/ Konu : Proje Destek Programı BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /04/2017 Konu : PTT ile yapılan sözleşme

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /04/2017 Konu : PTT ile yapılan sözleşme Evrak Tarih ve Sayısı: 07/04/2017-24902 T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BE6P36JFN* Sayı : 75548883-030.02-E.24902 07/04/2017 Konu : PTT ile yapılan sözleşme SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 22/09/2016-E.25540 Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE6P87DY* Sayı : 50235129-100 Konu : Muafiyet Sınavı ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi : Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğünün

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Kalite Komisyonu DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Kalite Komisyonu DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 23/10/2017-E.150208 *BE6P5TA6N* Sayı : 72796105-109.04- Konu : Kalite Güvencesi ACİL DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemiz 2019-2023 Stratejik Planı'nda yer almak üzere

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Uluslararası Akademik İlişkiler Kurulu Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Uluslararası Akademik İlişkiler Kurulu Başkanlığı Tarih ve Sayı: 15/01/2015-12584 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Uluslararası Akademik İlişkiler Kurulu Başkanlığı *BE5U3F46U* Sayı :37567810-203.99- Konu :2015/2016 Erasmus başvurusu hk. İLETİŞİM

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü. Sayı : E /05/2017 Konu : Törenler

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü. Sayı : E /05/2017 Konu : Törenler Evrak Tarih ve Sayısı: 01/05/2017-30322 T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü *BEL938YDH* Sayı : 75210039-880-E.30322 01/05/2017 Konu : Törenler SAĞLIK BİLİMLERİ

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 24/01/2019-E.12836 *BENNLCAPA* T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Sayı : 85835788-051.99/ Konu : Toplantı Duyurusu TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Akdeniz Üniversitesi

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 12/01/2018-E.4265

Evrak Tarih ve Sayısı: 12/01/2018-E.4265 Evrak Tarih ve Sayısı: 12/01/2018-E.4265 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BENUBJAZR* Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Sayı :81708943/108.04/E. 4265 12/01/2018 Konu

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2017-E.4650 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BD4546050111* Sayı : 56628289-813.01.05- Konu : Yemek Bursu FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE 17/07/2018-E.28730 *BEL53CT0M* T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Sayı : 55545571-103 Konu : Akademik Takvim (2018-2019) SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü. ÇOK İVEDİ Sayı : E /05/2018 Konu : Sempozyum

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü. ÇOK İVEDİ Sayı : E /05/2018 Konu : Sempozyum Tarih ve Sayı: 24/05/2018-E.32716 T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü *BE6PK8DSE* ÇOK İVEDİ Sayı : 87671735-051.04-E.16990 23/05/2018 Konu : Sempozyum ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 06/12/2018-E.352507 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi *BEAC6PEVL* Sayı : 83289901-010.07.02 Konu : Öğrencilere Yönelik

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 14/10/2016-371726 T.C. Sayı :88469847-051.01- Konu :Kongrenin İÜ Web Sitelerinde Yayınlanması ÇOK İVEDİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi :a) 22/09/2016 tarihli, 338991 sayılı yazı b)

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 10/08/2016-E T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Evrak Tarih ve Sayısı: 10/08/2016-E T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 10/08/2016-E.33720 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Sayı : 70813604-104.99- Konu : AUZEF İkinci Üniversite Kayıtları UZAKTAN EĞİTİM MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 16/03/2017-E.39756 *BEA5BJ8CY* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği Sayı : 84093193-876.99- Konu : Uluslararası Ar-Ge İşbirlikleri Zirvesi ve Fuarı

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA *BENUL14R* T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Sayı : 32086654-824.02.03 TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : Orman Fakültesi Dekanlığının 29/12/2016 tarihli ve

Detaylı

Burslar. kariyer. spor. öğrenci toplulukları part-time iş. yurt. yemek

Burslar. kariyer. spor. öğrenci toplulukları part-time iş. yurt. yemek Burslar kariyer öğrenci toplulukları part-time iş yemek yurt spor Değerli öğrencimiz, Büyük emek ve özveriler karşılığında, hayatınızda çok önemli bir dönüm noktası niteliği taşıyan üniversite yaşamına

Detaylı

ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 06/03/2018-E.19228 Personel Daire Başkanlığı *BE6P3U4YK* Sayı : 83533471-050.01.04 Konu : İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama Yönergesi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemiz

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Tarih ve Sayı: 14/03/2018-E.40004 *BENU5FHTC* T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Sayı : 50025531-010.07.02/ Konu : Duyuru FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi

Detaylı

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü Öğrenci Toplulukları Etkinlik Düzenleme Prosedürü 1- Topluluk akademik danışmanı tarafından hazırlanarak,

Detaylı

Sayı : Konu: 2018/2022 Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları GENELGE 2016/1

Sayı : Konu: 2018/2022 Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları GENELGE 2016/1 T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BE5F7644* Sayı : 71586281-602.04.01-. Konu: 2018/2022 Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları GENELGE 2016/1 Üniversitemiz 2013-2017 dönemini kapsayan ilk

Detaylı

2016-2017 www.bilecik.edu.tr Genel Bilgiler Üniversitemiz, 104.057 m 2 kapalı alan, 24.212 m 2 açık alanda spor tesisleri olmak üzere toplam 741.248 m 2 kampüs alanına sahiptir. 485 Akademik Personelimizle

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 15/06/2015-46865 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BE6L3LM37* Sayı :62637355-304.01/ Konu :Burslar İVEDİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi

Detaylı

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE Genel Sekreterlik Sayı : 13930723-051.01 UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE Üniversitemiz Fen Fakültesi tarafından 17-20 Eylül 2018 tarihleri arasında Üniversitemizde gerçekleştirilecek olan "1st International

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 06/05/2015-36318 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BEKR33VU2* Personel İşleri Birimi Sayı :98038103-622.03/ Konu :Üniversite Stajları MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 25/01/2018-E.9286

Evrak Tarih ve Sayısı: 25/01/2018-E.9286 Evrak Tarih ve Sayısı: 25/01/2018-E.9286 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BENFB9TVN* Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Sayı :81708943/746.01.03.04/E. 9286 25/01/2018

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FİZİK ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FİZİK ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 13/03/2015-12752 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BEKR7Z0D* Sayı :20219791/934.01.07/ Konu :2015-2016 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Duyurusu

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 25/04/2017-E.23410 Sayı :11378412/604.02/ Konu :Proje Hk. GÜNLÜ EVRAK MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi :25.08.2016 tarih ve 43739 sayılı yazımız. Üniversitemiz Bilimsel Araştırma

Detaylı

Sayı : Konu: Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları GENELGE 2017/1

Sayı : Konu: Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları GENELGE 2017/1 T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BENF2D1Z* Sayı : 71586281-602.04.01-. Konu: 2019-2023 Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları GENELGE 2017/1 Üniversitemiz 2013-2017 dönemini kapsayan ilk

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 22/01/2019-E.7472 Sayı :62637355/929/E. 7472 22/01/2019 Konu :Mezunlarla İletişim DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğünün 11/01/2019 tarihli

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 18/10/2017-51247 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BELC3J02U* Sayı :61414046/772.01/ Konu :2017-2018 Akademik Yılı Erasmus+ Akademik ve İdari Personel Ders Verme ve Eğitim

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Yazı İşleri Birimi ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Yazı İşleri Birimi ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 10/09/2018-E.251611 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Yazı İşleri Birimi *BE8RLVZCR* Sayı : 38391723-304.01 Konu : Burs ELEKTRİK ELEKTRONİK

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 20/10/2017-E.144373 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi *BE5DBSCMD* Sayı : 50025531-010.07.02/ Konu : Duyuru TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : 18/10/2017

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Bilecik Üniversitesi 29 Mayıs 2007 de kurulan ve Aralık 2007 de eğitim öğretim faaliyetlerine başlamış olan bir devlet üniversitesidir.üniversitenin merkez yerleşkesi, Marmara bölgesinde

Detaylı

Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü

Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü Öğrenci Toplulukları Etkinlik Düzenleme Prosedürü 1- Topluluk akademik danışmanı tarafından hazırlanarak, Sağlık Kültür ve

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 14/02/2018-8806 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BEKR4BBAJ* Sayı :61414046/402.01/ Konu :2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci ve Staj Hareketliliği Duyurusu İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 12/01/2018-E.4304

Evrak Tarih ve Sayısı: 12/01/2018-E.4304 Evrak Tarih ve Sayısı: 12/01/2018-E.4304 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE6EBJAE5* Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Sayı :81708943/772.99/E. 4304 12/01/2018 Konu

Detaylı

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 14/01/2019-E.15321

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 14/01/2019-E.15321 Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 14/01/2019-E.15321 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi *BE8AN55RH * Sayı : 83289901-300 Konu : Europass Bilgilendirmesi

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 14/02/2019-E.24952 *BE5NLFEEA* T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Sayı : 50025531-900/ Konu : Sendika Kuruluş Bilgisi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI TÜRÜ Başlama Tarihi ETKİNLİĞİN Bitiş Tarihi 2 Mart 2017 13:00 T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER SAAT YAPILACAK ETKİNLİĞİN TANIMI YER "TAGEM'

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Tarih ve Sayı: 31/01/2017-E.15363 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BE8A4HDYZ* Sayı : 85835788-824.02/ Konu : Duyuru FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE ''Türk Eğitim Bilimleri

Detaylı

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 HOŞGELDİN YENİ YIL, YENİDEN KEMERALTI 20-28 ARALIK Konserler, Tiyatrolar, Gösteriler, Tüm Hafta İndirim 20 Aralık 2014-Cumartesi 1.gün

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 10/10/2017-E.101670 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE6EBC1C3* Sayı : 25669789-304.01/ Konu : Üniversite Burs Kontenjanları VETERİNER FAKÜLTESİ

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 20/04/2015-18891 T.C. Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı *BEKAH4J4* Sayı :37641051/302.04.04/ FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Rektörlük Makamının 17/04/2015 tarih 46148110/302.04.04/18800

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 13/10/2016-48382 Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6P38TES* Sayı :91441517/105.04/ Konu :Danışmanlık Türk Dili, Danışmanlık A.İ.İ.T. ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

Detaylı