MARİNA EĞİTİMLERİNİN 2. AYAĞI BODRUM DA YAPILDI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MARİNA EĞİTİMLERİNİN 2. AYAĞI BODRUM DA YAPILDI"

Transkript

1 MARİNA EĞİTİMLERİNİN 2. AYAĞI BODRUM DA YAPILDI D-Marin Kids ve TURMEPA işbirliği ile hayata geçirilen Marina Eğitimleri Projesi nin 2. ayağı Bodrum da gerçekleştirildi. Proje kapsamında Turgutreis D-Marin i gezen çocuklar hem marina hayatına dair bilgiler edindi hem de öğretmenleriyle birlikte keyifli bir gün geçirdiler. Çocukların küçük yaşlardan itibaren denizle olan bağlarını güçlendirmeyi hedefleyen D-Marin Kids ve Deniz Temiz Derneği TURMEPA ın ortaklaşa gerçekleştirdiği projede Bodrum Yarımadası ndan Yukarı Mazı ve Akyarlar Hacı Mahmut İlkokulu öğrencileri öğretmenleriyle birlikte D-Marin Turgutreis i gezdi. Marinanın çevreci projeleri hakkında bilgiler alan öğrenciler D-Marin çalışanları ve öğretmenleriyle birlikte deniz ve marina hayatına dair bilgiler edindi. Öğrenciler ayrıca öğle yemeğinin ardından gelecek nesillere temiz denizlerin kucakladığı yaşanabilir bir Türkiye bırakmak amacıyla 22 yıldır hizmet veren TURMEPA tarafından hazırlanan çevre ile ilgili bir film izletildi. Marina Eğitimleri projesi kapsamında çocuklar ayrıca bir projenin nasıl yapılacağı ve hayata nasıl geçirileceği konusunda eğitilerek proje yapmayı öğrendiler. Kendi projelerini yaratan çocukların projeleri genel bir değerlendirme sonrasında ödül kazanabilecek. Bu yarışma ile çocuklar bir bilim insanı gibi düşünerek, yeni fikirler ve projeler üretecek. Programla birlikte yaratıcı ve akılcı düşünme, sorgulama, çözüm odaklı olma, keşfetme ve paylaşma becerilerini geliştirmeyi öğrenecekler. Hazırlayacakları proje ile denizlerin temiz kalması için fikirlerini sunacak olan çocuklar, öncelikle denizlerde yaşanan sorunları araştırarak bu sorunların başta deniz

2 yaşamına, daha sonra da deniz dışında yaşayan canlılara ve insan yaşamına nasıl zarar verdiğini sorgulayacaklar. TURMEPA da görev yapan Su Ürünleri Mühendisi Songül Turan konu hakkında Kent Haber e açıklama yaparak şöyle dedi: TURMEPA ve D- Marin aileleri çocuklarımız için ortak bir proje üretti. Bu proje çevreci bir proje. Bu projede 6 okuldan 2 grup öğrenciyi aldık ve burada güzel bir gezi yaptık. Yine proje kapsamında öğrenciler aralık ayında kendi çevreci projelerini üretecekler ve Ocak ayında projelerini bizlere sunacaklar. Bu projenin amacı çocuklarımız ile birlikte çevre için ne yapabiliriz, karbon salınımını nasıl azaltabiliriz, denizlerimizi nasıl koruyabiliriz üzerine çalışmalar yapıyoruz. Onlara düşünme fırsatı vermiş olduk. Hep birlikte heyecanla sonuçları bekliyoruz. Projenin Dalaman, Bodrum Turgutreis, Didim olmak üzere 3 ayaktan oluştuğunu anlatan Turan konuşmasını şöyle tamamladı: Bodrum bölgesinde Yukarı Mazı İlköğretim Okulu ve Akyarlar Mahallesi ndeki Hacı Mahmut Tınaztepe İlkokulu öğrencilerini Turgutreis D- Marin de ağırladık. Bugün burada öğrencilerimizle birlikte keyifli bir tur yaptık. D- Marin Turgutreis Müdür Yardımcısı Mustafa Gün ise Marina Eğitimleri projesine ev sahipliği yaptıklarını belirterek şöyle konuştu: Biz D -Marin olarak bu projenin evsahipliğini yapıyoruz. DMarin Kids olarak TURMEPA ile işbirliği içerisindeyiz. Bu projede bir farkındalık yaratmak, denizlerimiz ve çevrenin geleceğimiz olduğunu çocuklara anlatmak için projeye başladık. Bodrum dan 2 okul seçtik. Okullara gidip bu konuları onlara anlattık. Onlara projeler sunarak bu farkındalığı biraz daha anlatmaya çalıştık. Bugün marinamıza geldiler ve çevre için neler yaptığımızı gördüler. D -Marin Kids te bu sosyal sorumluluk projelerini devam ettirmeyi planlıyoruz.

3 ÇOCUKLAR DENİZLERİN ÖNEMİNİ ANLAYACAK, YENİ FİKİRLER ÜRETECEK Marina Eğitimleri projesinin amacı, eğitimlerin sonunda çocukların sadece doğaya değil, tüm canlılara bakış açısına ışık tutmak ve bir bilim insanı gibi düşünerek yeni fikirler ve projeler üretmesini sağlamak. D-Marin bünyesinde yer alan Turgutreis, Didim ve Göcek marinalarının bulunduğu illerde pilot bölge olarak seçilen okullarda yürütülecek proje, ilk yılında 300 çocuğa ulaşmayı hedefliyor. 1 Kasım tarihinde Dalaman Şerefler ve Çöğmen İlkokullarında başlayan proje, toplamda 6 köy okulunu dolaşarak Didim Akköy İlkokulu nda son bulacak. Kent Haber

4 Bodrum Marina Yacht Club ten Yardım Gecesi Bodrum Marina Yacht Club, Mutlu Keçiler İlkokulu yararına düzenlenecek olan konsere ev sahipliği yapacak. Marina Yacht Club, Mutlu Keçiler in inatçı hayallerini paylaşmak için sizi, 16 Ekim Pazar gecesi saat da Bodrum Marina Yacht Club a davet ediyor. Bodrum Masalı oyuncularının oluşturduğu Mutlu Orkestrası nda, Şevval Sam, Alperen Duymaz, Murat Aygen, Toprak Sağlam, Serel Yereli, Bora Cengiz, Hilmi Cem İntepe ve Dilan Çicek Deniz & Grupo Rikacha Cuban gibi isimler yer alıyor.ünlülerin oluşturduğu Mutlu Orkestranın sahne alacağı konser, etkinliğinden elde edilecek olan gelirin tamamı Mutlu Keçiler İlkokulu na bağışlanacak. Başka bir eğitimin mümkün olabileceği hayali ile 2013 yılında Bodrum da 30 öğrenci ile hayata geçen Mutlu Keçiler İlkokulu Ankara, İstanbul ve İzmir ile çoğalarak devam etti. Her çocuğun keşfedilmemiş bir yeteneği ve

5 potansiyeli olduğuna inanan Mutlu Keçiler İlkokulu nun hedefi; Anadolu nun diğer illeri içinde aynı hedef ve doğrultuda çoğalarak devam etmek.

6 Başkan plaket Mehmet Kocadon a Bodrum Profilo Marina İlkokulu tarafından, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon a plaket verildi. Bodrum Profilo Marina İlkokulu Müdürü Nazire Karacalar, Ortaokul Müdürü Nedim Çelebi ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Okul yöneticileri, ziyarette Başkan Kocadon a, okullarına yaptıkları yardımlardan ve katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise plaket için teşekkür ederek, Bundan sonra da tüm okullarımıza elimizden gelen desteği vereceğiz. dedi.

7 2015 EN İYİ ÇEVRE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ ÖDÜLÜ MİLTA BODRUM MARİNA NIN Milta Bodrum Marina 16. Kez Mavi Bayrağını göndere çekti. Yenilenen Mavi Bayrak Panosuyla, Milta Bodrum Marina misafirlerine marina ve çevreyle ilgili detaylı bilgiler vermeye devam ediyor. Milta Bodrum Marina içerisinde bulunan Osmanlı Tersanesi hem şehrin merkezindeki konumu hem de koruduğu tarihi zenginliği ve doğal güzelliği ile ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor. Arkeolojik değerinin yanında, şaşırtıcı zenginlikte bir doğal yaşam alanı olan Osmanlı Tersanesi, yıl boyu Milta Bodrum Marina nın organize ettiği Çocuklarla Doğal Yaşamı Keşfetme ve Geliştirme Projesi ne ev sahipliği yapıyor. Çocukların doğa ile ilgili farkındalıklarını, öğrenmenin kalıcı ve çok eğlenceli yöntemleriyle arttırıp; yakın çevrelerindeki doğayı keşfetmelerine yardımcı olan proje; ayrıca doğal ortamda bütün duyularını kullanma şansı bulan çocukların, tüm zekâ alanlarını kullanma ve geliştirmelerine de olanak sağlıyor. İlkbaharda başlayan proje, yeniden sonbaharda kaldığı yerden devam edecek. Proje ile ilgili detayları Milta Bodrum Marina yönetimiyle görüşebilir, aynı zamanda Çocuğumla Doğadayız Klavuz Kitabı edinebilirsiniz. Proje ve etkinlikler daha fazla kişiye erişebilmek için Milta Bodrum Marina sosyal medya kanalları ve web sitesinin yanı sıra; dijital platforma taşınan Milta Bodrum Marina Dergi den de takip edilebiliyor.

8 Sahip olduğu yüksek standartlar ve çevreye verdiği önem dolayısıyla yıllardır Mavi Bayrak sahibi olan Milta Bodrum Marina, organize ettiği önemli çevre etkinlikleriyle TÜRÇEV İN Türkiye genelinde kapsamlı bir rapor ile seçtiği 2015 En İyi Çevre Bilinçlendirme Etkinlikleri Ödülü ne de layık görüldü. Bodrum da Marina yacht clup 2015 yaz defilesi Transparan giysileri cesurca sundular Bodrum da sezonunun ilk defilesi Marına Yacht Clup de düzenlendi.

9 Ess lıngerıe&boutıque, Rıtter/Bıtter, Dünya markaları ve tasarımcı Sema Yurtkulu nun 2015 yaz sezonu için hazırlamış olduğu defilede kırkyedi elbisenin sergilendi. Bodrum da keyifli bir günbatımında düzenlenen defilenin müziklerini ve kareografisini Beysun Özbek yaptı. Rıtter/bıtter markasının birbirinden güzel aksesuarları ile yazlık gündüz ve gece kıyafetlerinin sergilediğii defilede; Aslı İlkay Vural, Derya Yalçınöz, Funda Sarı,Serpil Tanrıverdi, Fatmanur Yılmaz ve Pınar Özyanık podyuma çıkarak birbirinden güzel giysileri başarı ile sundular. Defilenin sonuna doğru podyuma çıkan bazı mankenlerin transparan giysileri cesaretle sunması izleyiciler tarafından alkışlandı. Defilenin son bölümünde mankenler sahneye çıplak ayakla çıktılar. Bodrum un dans konusunda ki genç yeteneklerinden Fevzi Deniz Işıldar, partneri ile defile günü modern dans gösterisi sergiledi. Bodrum un en nadide mekanında ve akşam serinliğinde hem nefis bir dans gösterisi ve hem de sezonun ilk defilesini SB sigorta A.Ş sponsorluğunda gerçekleştirildi.

10

11

12

13

14 ÜNLÜ İSİMLER BİR YELKEN AÇACAK KEZ DAHA Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü(BAYK) ve Milta Bodrum Marina tarafından VODAFONE RED ve HTC nin katkıları ile MARINA YACHT CLUB BODRUM un düzenlediği Famous Cup yelken yarışlarının onuncusu Haziran tarihlerinde Bodrum da gerçekleşecek. Yelken sporuna ilgiyi arttırmak ve daha geniş kitlelerle buluşturmak için başlayan Famous Cup a katılacak ve aralarında Billur Kalkavan, Mehmet Aslantuğ, Özge Ulusoy, Ece Vahapoğlu,Ecem Çalık,Pascal Nouma,Ersin Korkut, Zeynep Beşerler,Burak Hakkı,Fatih Erkoç gibi ünlü isimler, yarışçılar ile birlikte rüzgara yelken açacaklar. Yelken dünyasına pek çok amatör sporcu kazandıran Famous Cup 2006 yılından bu yana aralıksız olarak devam ediyor. Pek çok ünlü ismi konuk eden yarışlarda katılımcılar hayatın stresinden uzaklaşırken dünyanın en güzel deniz ve rüzgarına sahip Bodrum da, yelken turizmi de gelişiyor. 14 Haziran Pazar akşamı MARİNA YACHT CLUB BODRUM JAZZ BAR da düzenlenen ödül töreninde yarışmacılar ödüllerini aldıktan sonra, Fatih Erkoç & Zafer Çebi Orkestrasının gönülleri fetheden şarkıları ve enfes müzik ziyafeti ile yarışın yorgunluğunu atacaklar.

15 Yalıkavak Profilo Marina dan Başkan Kocadon a ziyaret Yalıkavak Profilo Marina İlkokulu ve Ortaokulu eğitimci ve okul aile birliği üyeleri, eğitim ve öğretim kurumlarına verdiği desteklerini sürdüren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek kendisine teşekkür etti. Yalıkavak Profilo Marina İlkokulu ve Ortaokulu yöneticileri ile her iki okulun okul aile birliği başkan ve üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret etti. Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette; Profilo Marina İlkokulu Müdürü Harun Güner ile Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Fatih Kök, Profilo Marina Ortaokulu Müdürü Nazire Karacalar ile Okul Aile Birliği Başkanı Nur Zübeyde Meslan yanı sıra okul aile birliği üyesi Akın Türk ile Mahmut Uçar yer aldı. Eğitimci heyet ve okul aile birliği üyeleri, Başkan Kocadon un eğitime sunduğu destekleri nedeniyle kendisine teşekkür ederek görevinde de başarılar diledi. Ziyaret nedeniyle teşekkür eden Başkan Mehmet Kocadon da, Bodrum Belediyesi olarak eğitime desteklerinin önceki yıllarda olduğu gibi bundan böyle de süreceğini kaydetti. YELKENSEVERLERİ YENİDEN BODRUM DA BULUŞTURUYOR Yelken sporuna destek veren Milta Bodrum Marina, BAYK (Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü) yarış takviminin son yarışı olan

16 Milta Bodrum Marina Kupası na evsahipliği etmeyi sürdürüyor. Sezonun son büyük yarışı MİLTA BODRUM MARİNA KUPASI Aralık tarihlerinde gerçekleşiyor. Milta Bodrum Marina Kupasında, mücadele ve heyecan dolu 2 gün sonunda 14 Aralık akşamı Marina Yacht Club te organize edilecek Ödül Töreninde yüzler gülecek.yelken Yarışlarının merkezi durumuna gelen Bodrum da Kış mevsiminin kendini göstermeye başladığı şu günlerde, geleneksel hale gelen ve çekişmeli geçecek olan The Marmara Bayk Kış Trofesi için hazırlıklar da hızlanıyor. Milta Bodrum Marina Kupası na kayıtlar, 12 Aralık tarihine kadar BAYK Ofise yapılabilir. D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ! Doğuş Grubu nun kurucu destekçiliğiyle 10 yıldır düzenlenen; 2012 Donizetti Klasik Müzik Ödülleri nde Yılın En İyi Klasik Müzik Etkinliği seçilen ve aynı yıl D-Marin Turgutreis Marina ya Skalite Ödülleri nde Bölge Özel Ödülü kazandıran D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali ne uluslararası arenadan bir ödül daha geldi. D-Marin Turgutreis Klasik Müzik Festivali, Stevie Ödülleri nde En İyi Kurumsal İmaj Etkinliği kategorisinde Gümüş Stevie e layık görüldü Klasik müziğin gelişimine katkıda bulunmak ve Türkiye nin en önemli turizm merkezlerinden Bodrum da, sanatseverleri klasik

17 müziğin evrensel değerleri çerçevesinde bir araya getirmek amacıyla düzenlenen D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali uluslararası arenadaki başarılarına bir yenisini ekledi. Bir marinada gerçekleştirilen ilk ve tek klasik müzik festivali olan etkinlik, Amerika nın en prestijli ödülleri arasında gösterilen Stevie Ödülleri nde En İyi Kurumsal İmaj Etkinliği kategorisinde Gümüş Stevie almaya hak kazandı yılından bu yana, 60 ülkeden binlerce projenin değerlendirildiği Stevie Ödülleri, Amerika nın en prestijli organizasyonlarından biri olarak öne çıkıyor. D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali kendi kategorisinde bu sene 3500 proje ile birlikte değerlendirildi. Hüsnü Akhan: Festivalimizin başarısını Amerika nın en prestijli ödüllerinden biriyle taçlandırmaktan gurur duyuyoruz Doğuş Grubu CEO su Hüsnü Akhan; D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali nin Silver Stevie ödülüyle ilgili olarak; D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, kısa sürede alanındaki referans organizasyonlardan biri haline geldi yazında 10 uncu kez düzenlediğimiz festivalimize gösterilen yoğun ilgi ve yıllar içinde artan talep karşısında büyük mutluluk yaşıyoruz. 4 gün süresince, 7 konserin gerçekleştirildiği festival kapsamında bu yıl 21 bin i aşkın kişiyi ağırlamanın mutluluğunu yaşadık yılında Avrupa Festivaller Birliği ne (European Festivals Association) kabul edilen festivalimizin başarısını Amerika nın en prestijli ödüllerinden biriyle taçlandırmaktan gurur duyuyoruz. Doğuş Grubu olarak, önümüzdeki yıllarda da kültür-sanatın ülkemizdeki gelişimine ve ülkemizin uluslararası platformlarda tanıtımına katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürmek arzusundayız. şeklinde konuştu. Stevie Ödülleri, 10 Ekim 2014 Cuma günü Paris te gerçekleştirilen ödül töreniyle sahiplerini buldu.

18 D-Marin Turgutreis Hakkında Uluslararası Klasik Müzik Festivali D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali klasik müziğin ülkemizdeki gelişimini destekleyerek, daha çok dinleyiciye ulaşmasını hedeflemektedir yılından bu yana, Doğuş Grubu kurucu destekçiliği ile D-Marin Turgutreis te düzenlenmektedir. Etkinlik, bir marinada düzenlenen ilk ve tek klasik müzik festivalidir. Dört gün süresince; gün batımı ve gece konserleri olmak üzere toplam yedi konser sunan festival kapsamında, bugüne kadar 77 konser gerçekleştirilmiştir. Festival bugüne kadar 160 bin i aşkın müzikseveri ağırlamıştır. İlk üç senesinde Kemal Küçük ün, son altı senesinde ise Yücel Canyaran ın sanat yönetmenliğini üstlendiği festival, bugüne kadar 3 bin 500 ü aşkın sanatçıya ev sahipliği yapmıştır. Festival 2009 yılında Avrupa Festivaller Birliği ne (European Festivals Association) kabul edilmiştir. Festival 2012 yılında Andante Dergisi tarafından organize edilen Donizetti Klasik Müzik Ödülleri nde Yılın Klasik Müzik Etkinliği Ödülü kazanmış ve Skalite Ödülleri nde D-Marin Turgutreis e Bölge Özel Ödülü kazandırmıştır. Festival in bilet satış gelirlerinin tamamı Tohum Otizm Vakfı ve Bodrum Sağlık Vakfı na otizmli çocuklar ile ailelerine yönelik çeşitli projelerde kullanılmak üzere bağışlanmaktadır. Festivalin önümüzdeki yıllarda da artan bir ilgiyle takip edilmesi, bu yolla ülkemizde klasik müziğin geniş kitlelere

19 ulaşması hedeflenmektedir. İnaf Gari Çöp Sanat Etkinliği Turgutreis D-Marin de.. İnaf Gari Çöp Sanat Etkinliği ekibi ve Turgutreis D-Marin gönüllüleri Çatal Ada da sualtı ve sahil temizliği yaparak çok sayıda deniz atığı ve sahil atığı topladı.. Toplanan deniz atıklar Turgutreis D-Marin de yapılan sanat parkında İnaf gari Çöp Sanat Etlinliği işbirliği ile sanata dönüştürülüyor.. Sanat Yönetmenliğini Rıfat Koçak ın yapacağı Çöp Sanat Etkinliği 13.Ekim.2014 tarihinde Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı nın ölüm yıldönümünde halka açılacak.. Sanatçı Rıfat Koçak etkinlik boyunca 2 adet çöp balık heykelini pet şişeler ile giydirecek, 1 adet balık heykelini metal ve plastik çöpleri karıştırarak profil heykel uygulaması yapacak. Ayrıca 2 adet 3 metrekare ebadında ışıklı pano pet şişe kapaklarından Halikarnas Balıkçısının portresine dönüşecek. 1 adet atık pet şişelerden tekne uygulaması yapacak.. Etkinliğin açılış günü 13 Ekim de süpriz bir deniz insanının sanat parkının açılışına gelmesi beklenmekte..

20

D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ!

D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ! D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ! Doğuş Grubu nun kurucu destekçiliğiyle 10 yıldır düzenlenen; 2012 Donizetti Klasik Müzik Ödülleri nde Yılın

Detaylı

Bodrum Marina Yacht Club ten Yardım Gecesi

Bodrum Marina Yacht Club ten Yardım Gecesi Bodrum Marina Yacht Club ten Yardım Gecesi Bodrum Marina Yacht Club, Mutlu Keçiler İlkokulu yararına düzenlenecek olan konsere ev sahipliği yapacak. Marina Yacht Club, Mutlu Keçiler in inatçı hayallerini

Detaylı

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI Bu yıl 10 uncusu düzenlenen D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/1-2-3 Ağustos tarihleri arasında Bodrum da gerçekleştiriliyor. Festivalin açılış

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ Kurucu destekçiliğini Doğuş Grubu nun, Sanat Yönetmenliğini Yücel Canyaran ın üstlendiği D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/ 1-2-3

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından, Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, 21-22 Haziran

Detaylı

Rol Kapmak İçin Yarıştılar

Rol Kapmak İçin Yarıştılar Rol Kapmak İçin Yarıştılar TRT nin yapımcılığını üstlendiği ve 10 gün boyunca Bodrum da çekilecek olan dizi için oyuncu seçmelerine başlandı. Bodrum Merkez de Köşem Pub Cafe de yapılan oyuncu başvurusuna

Detaylı

Bodrum Deniz Filmleri Festivali

Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum da, Türkiye nin ilk deniz temalı festivali olduğu belirtilen Bodrum Deniz Filmleri Festivali başladı. Cinemarine Bodrum da 11 filmin ücretsiz gösterildiği festivalin

Detaylı

D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ!

D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ! D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ! Doğuş Grubu nun kurucu destekçiliğiyle 10 yıldır düzenlenen; 2012 Donizetti Klasik Müzik Ödülleri nde Yılın

Detaylı

2015 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİMİ VE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI

2015 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİMİ VE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI 2015 ÇEE Raporu 2015 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİMİ VE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI 2015 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞ ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ Etkinliğinin adı Tarih Yapılan eğitim etkinliği ile ilgili

Detaylı

Bodrum da Japon Kültürü Festivali

Bodrum da Japon Kültürü Festivali Bodrum da Japon Kültürü Festivali Japonya ile Türkiye arasında diplomatik ilişki kurulmasının 90. yıl dönümü, Bodrum da da düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Bodrum Belediyesi ve Japon Türk Kültür Değişim

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

OKULLAR ENERJİ VERİMLİLİĞİ İÇİN YARIŞTI, EN İYİLER ÖDÜLLERİNİ VİKO DAN ALDI

OKULLAR ENERJİ VERİMLİLİĞİ İÇİN YARIŞTI, EN İYİLER ÖDÜLLERİNİ VİKO DAN ALDI BASIN BÜLTENİ 17 Haziran 2015 OKULLAR ENERJİ VERİMLİLİĞİ İÇİN YARIŞTI, EN İYİLER ÖDÜLLERİNİ VİKO DAN ALDI Doğal kaynaklarımız hızla tükeniyor, çevre kirliliği her geçen gün artıyor ve ülkemiz enerji için

Detaylı

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta cumartesi gününden itibaren etkinlikler

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi

10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi 10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi Katip Çelebi'nin Rektörü Prof. Galip Akhan İzmir'in en genç devlet üniversitesi Katip Çelebi Üniversitesi'nde rektörlük seçimi sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

Phone Didim Marina YSR Yatching Services HABERLER

Phone Didim Marina YSR Yatching Services HABERLER Phone +90 533 704 13 07 www.didimmarina.com Didim Marina YSR Yatching Services HABERLER DOĞUŞ GRUBU NUN TÜRKİYE DEKİ İKİNCİ MARİNASI D-MARİN DİDİM RESMEN HİZMETE AÇILDI Turizm sektöründe derinleşme ve

Detaylı

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası çalışmaları kapsamında belediye personelinden oluşan Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi, bu hafta Turgutreis

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

EN BÜYÜK BALIĞI, BODRUM DA ALP KIRŞAN VE EKİBİ YAKALADI

EN BÜYÜK BALIĞI, BODRUM DA ALP KIRŞAN VE EKİBİ YAKALADI EN BÜYÜK BALIĞI, BODRUM DA ALP KIRŞAN VE EKİBİ YAKALADI Bodrumda 29-30 ekim tarihlerinde düzenlenen 7. Bodrum Uluslararası Sportif Balıkçılık Turnuvası nda en büyük balık ödülünü Alp Kırşan ve ekibi kazandı.

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ Bodrum Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı, tarihçi Aziz Başan ın, İnsan Doğası temalı sergisi Bodrum Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı. Azizi

Detaylı

Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı

Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı KANLI HESAPLAŞMA NIN KEŞFİ YAPILDI Bodrum da yol ortasında 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavganın devam eden davası kapsamında keşif

Detaylı

The Bodrum Cup kortejle başladı

The Bodrum Cup kortejle başladı The Bodrum Cup kortejle başladı Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA

BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA Bodrum International Optimist Regatta ( BIOR ) Bodrum Belediyesi Bodrum Spor Yelken Şubesi tarafından, dünyanın önde gelen turizm kenti olan Bodrum'da düzenlenmektedir.

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

w w w. c o r p o r a t e s a i l i n g c u p. c o m

w w w. c o r p o r a t e s a i l i n g c u p. c o m TÜRKİYE'DE İLK KEZ KURUMLARA ÖZEL YELKEN EĞİTİM VE YARIŞ ORGANİZASYONU Corporate Sailing Cup ile kurum çalışanları şirketlerinin adını taşıyan teknelerinde kurumlarını gururla temsil ediyor Hakkımızda

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman!

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI OKULLARI Haftalı 10-14 NİSAN 2017 Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, KAYI Okulları

Detaylı

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler kazandırıyoruz. Bugüne kadar onlarca başarılı organizasyonu

Detaylı

Karya Torba Unlu Mamülleri IBATECH Fuarına katılıyor

Karya Torba Unlu Mamülleri IBATECH Fuarına katılıyor Karya Torba Unlu Mamülleri IBATECH Fuarına katılıyor Karya Torba Unlu Mamülleri; Ekmek, pasta katkıları ve çikolata sektöründe büyük ölçüde önem taşıyan IBATECH Fuarına katılıyor. Bodrum Torba da hizmet

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

İNAF GARİ ÇÖP DEFİLESİ

İNAF GARİ ÇÖP DEFİLESİ İNAF GARİ ÇÖP DEFİLESİ İnaf Gari adlı film öncesinde devam eden Çöp sanat etkinliklerine defile ile devam edildi. Bodrum da düzenlenen çöp sanat defilesinde, denizden çıkarılan çeşitli atıklar ve ağlarla

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın...

Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın... Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın... 2018 2016 2017 2014 2015 Genç Beyinlerle; Güçlü Projelere, Güçlü Yarınlara... Bilim ve Fikir Festivali gençlerin, ilginç fikirlerini ortaya çıkarmak, değerlendirmek,

Detaylı

CIO Ödülleri 2014, beşinci kez sahiplerini bulacak. İlki

CIO Ödülleri 2014, beşinci kez sahiplerini bulacak. İlki CIO Ödülleri CIO Ödülleri 2014, beşinci kez sahiplerini bulacak. İlki 2010 yılında düzenlenen CIO Ödülleri, kurumlarında başarılı projelere imza atmış CIO ları onurlandırmayı hedefliyor. Ödül alan CIO

Detaylı

Milas-Bodrum Havalimanında tarihinde Acil Durum. çalışmalarının pekiştirilmesi amacıyla Acil Durum Tatbikatı yapıldı..

Milas-Bodrum Havalimanında tarihinde Acil Durum. çalışmalarının pekiştirilmesi amacıyla Acil Durum Tatbikatı yapıldı.. Milas-Bodrum tatbikat Havalimanında Milas-Bodrum Havalimanında 09.11.2016 tarihinde Acil Durum Operasyonlarında yapılacak kurtarma ve ilkyardım çalışmalarının pekiştirilmesi amacıyla Acil Durum Tatbikatı

Detaylı

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017 FAALİYET BÜLTENİ Temmuz 2017 FETHİYE ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI GÖCEK TE ÜYELERLERLE BİR ARAYA GELİNDİ İNGİLİZ TUR OPERATÖR FİRMASI FETHİYE Yİ ZİYARET ETTİ YUNANİSTAN

Detaylı

www.tekfestankara.com 1 TEKNOLOJİ TÜRKİYE NİN KALBİNDE ATACAK! İÇİNDEKİLER TEKFEST Hakkında...4 Teknoloji Fuarı...6 Festival Alanı...7 Etkinlikler...8 E-Spor ve Oyun Turnuvaları...9 Influencers...11 Drone

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı

Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı c 27. The Bodrum Cup Yelken Yarışları sessiz yürüyüş ve yarış kampanasının çalması ile başladı. Bodrum Marinası önünde toplanan yelkenciler, konukları, Muğla Büyükşehir

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Eylül 2017

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Eylül 2017 FAALİYET BÜLTENİ Eylül 2017 FETHİYE ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ ODA ORGAN SEÇİMLERİ 6 AY ERTELENDİ TİCARİ YATLARIN YUNAN ADALARINDA TUTULMASINA YÖNELİK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ MAVİ DALGA SÜRDÜRÜLEBİLİR DENİZ

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA

ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ 6-7-8 ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA 1 İÇİNDEKİLER Beauty and the Fest Hakkında...4 Festival Alanı...5 Etkinlikler...7 Makyaj ve Cilt Bakım Workshopları...8 Influencer

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI

ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü Mavi Kart Dünyada Bir İlk Olan Mavi Kart ile Denizlerimiz Daha Temiz... Mavi Kart Nedir? Mavi Kart, motorlu deniz taşıtı atıklarının dijital olarak

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

Benimle Evlenir misin?

Benimle Evlenir misin? Benimle Evlenir misin? Bodrum sokakları ilginç bir evlenme teklifine daha sahne oldu. Bodrumlu genç kaptan Ali Özbaylan 9 yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Tuba Cihat a, Milta Marina da bulunan bir kafede

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ

TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ THE MARMARA BAYK KIŞ TROFESİ IRC A SINIFININ TROFE KUPASI SAHİBİ FLAYING BOX -LEMON ARKAS TEKNESİ, IRC B SINIFININ TROFE KUPASI SAHİBİ LADY DENİZ TEKNESİ OLDU.

Detaylı

BKSTV SPONSORLUK DOSYASI

BKSTV SPONSORLUK DOSYASI BKSTV SPONSORLUK DOSYASI BURSA CULTURE ART AND TOURISM FOUNDATION Açık Hava Tiyatrosu Altı, Kültürpark, Osmangazi Bursa, TÜRKİYE Tel: (0224) 234 49 12 Fax: (0224) 234 49 11 www.bkstv.org.tr Sayın ;.. Bilindiği

Detaylı

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON S P O N S ORLU K DOSYASI 17 19 20 21 M AY I S TRABZON Kodla17 Takvimi Etkinlik Tarihleri ve Saati Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi 19 20 21 MAYIS 2017 10:00 18:00 2017

Detaylı

HEYBELİADA SU SPORLARI KULÜBÜ SPONSORLUK DOSYASI

HEYBELİADA SU SPORLARI KULÜBÜ SPONSORLUK DOSYASI HEYBELİADA SU SPORLARI KULÜBÜ SPONSORLUK DOSYASI HEYBELİADA SU SPORLARI KULÜBÜ 1984 yılında Heybeliada Değirmenburnu mevkiinde kurulan Heybeliada Su Sporları Kulübü, Türkiye nin önde gelen su sporları

Detaylı

ERASMUS+ PROJESİ THE LAKES İN OUR LİVES

ERASMUS+ PROJESİ THE LAKES İN OUR LİVES ERASMUS+ PROJESİ THE LAKES İN OUR LİVES PROJE FİKRİNİN ORTAYA ÇIKIŞI Okulun vizyonuna katkı olarak proje ihtiyacı Kurumsal birikim Okul yönetimiyle koordinasyon Öğretmen ve öğrenci profili Proje adı :

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi 27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi Palmarina Bodrum, Bodrum Belediyesi, TAV, Technogym ve TÜRSAB ana sponsorluğunda; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret

Detaylı

İyilik Elçisi Aydınlık Toplum Gönüllüleri

İyilik Elçisi Aydınlık Toplum Gönüllüleri Basın Bülteni 18 Mayıs 2015 Give&Gain Çalışan Gönüllülüğü İyilik Elçisi Aydınlık Toplum Gönüllüleri VİKO çalışanları, bu yıl Türkiye de dördüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Give&Gain Çalışan Gönüllülüğü

Detaylı

Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı

Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum un Ortakent mahallesinde yer alan Bodrum Belediyesi Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi ni ziyaret etti.

Detaylı

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Amaç: Turnuvanın amacı Burdur Belediyesi nin büyük önem verdiği ve sesini duyurup, bir kurtarma planı hazırlanmasını istediği Burdur Gölü nün sesini tüm Türkiye

Detaylı

Bu yıl markanızın çok daha büyük düşünmesini sağlayacak çok güzel bir sebep var

Bu yıl markanızın çok daha büyük düşünmesini sağlayacak çok güzel bir sebep var Bu yıl markanızın çok daha büyük düşünmesini sağlayacak çok güzel bir sebep var Büyük hayaldi ama gerçek oldu Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri Töreni, bundan 8 yıl önce Türkiye nin en değerli yerel

Detaylı

Türkiye nin En Çok Satan Yat ve Denizcilik Dergisi

Türkiye nin En Çok Satan Yat ve Denizcilik Dergisi YAYIN BİLGİLERİ Yayın yılı: Yayın periyodu: Tirajı: 2006 Aylık Okur Sayısı: x PİRİ REİS EKİBİ GÖKOVA KÖRFEZİ NİN GÜNEY KIYILARINDA TÜRKİYE 10.166 EKİM 2013/10 SAYI 92 25.000 KAPAK KIZI Reklamın Görülme

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi

İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi Bodrum Belediyesi ve Tav Havalimanları Holding in işbirliğiyle başlatılan tanıtım çalışmaları kapsamında Bodrum a gelen İngiliz misafirler, Bodrum a hayran kaldılar.

Detaylı

TURGUTREİS TE MAKİLİK ALANDA ÇIKARILAN YANGIN HAVADAN YAPILAN ETKİLİ MÜDAHALEYLE SÖNDÜRÜLDÜ

TURGUTREİS TE MAKİLİK ALANDA ÇIKARILAN YANGIN HAVADAN YAPILAN ETKİLİ MÜDAHALEYLE SÖNDÜRÜLDÜ TURGUTREİS TE MAKİLİK ALANDA ÇIKARILAN YANGIN HAVADAN YAPILAN ETKİLİ MÜDAHALEYLE SÖNDÜRÜLDÜ Bodrum Turgutreis Mahallesi Akçaalan mevkisinde, rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, Muğla Büyükşehir

Detaylı

Karasoy Ailesi nin Acı Günü

Karasoy Ailesi nin Acı Günü Karasoy Ailesi nin Acı Günü Bodrum Belediyesi personeli Hüseyin ve Yasemin Karasoy ile Hatice Karasoy Özkan kardeşlerin babası İbrahim Karasoy vefat etti. Yakalandığı rahatsızlık nedeniyle yaklaşık iki

Detaylı

0850 888 85 01 info@bayiturlari.com Neden BayiTurlari.com? A Grubu Seyahat Acentası olan firmamız turizm sektöründe 50 yılı aşkın süredir on binlerce müşterimizi misafir, her misafirimizi üst düzeyde ağırlamaya

Detaylı

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İstanbul CNR Expo da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum u temsil eden

Detaylı

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik.

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. 6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. Bu yıl 6. düzenlenen İlkokul Yabancı Diller Festivali 26.05.2016 tarihinde saat 17.30 da okulumuz konferans salonunda okulumuz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

MEDİPOL HEYETİNDEN SIFIR ATIK ZİYARETİ

MEDİPOL HEYETİNDEN SIFIR ATIK ZİYARETİ MEDİPOL HEYETİNDEN SIFIR ATIK ZİYARETİ Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Recep Öztürk, Doç. Dr. Yeter Demir Uslu ve beraberindeki heyet, Sıfır Atık Projesi kapsamında İstanbul Valiliği Çevre

Detaylı

Haziran Öğretmenlerimiz Ö ğretmenlerimiz v eç alışanlarımız ve Çalışanlarımız S ergiledikleri Sergiledikleri O yunla Büyük Büyük Oyunla B eğeni Topladılar Topladılar Beğeni İTK'lı Mezunlar Lise Hayatlarına

Detaylı

yer alarak renklendirdiği Famous Cup ın ilk dakikalarındaki düşük hava sonradan artınca herkesin keyfi yerine geldi.

yer alarak renklendirdiği Famous Cup ın ilk dakikalarındaki düşük hava sonradan artınca herkesin keyfi yerine geldi. TurkSail - Yelkencilerin Evi - Ünlüsü ve rüzgarı bol eğlenceli yarış Salı 29 Eylül 2009 22:02 - Son Güncelleme Çarşamba 30 Eylül 2009 02:18 BAYK tarafından Maserati Marina Yacht Club desteğinde düzenlenen

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

Naptorun Pansiyon İzleyiciden Tam Not Aldı

Naptorun Pansiyon İzleyiciden Tam Not Aldı Naptorun Pansiyon İzleyiciden Tam Not Aldı Sahne Gari organizasyonu olarak Naptorun Pansiyon adlı tiyatro oyunu Bodrum Belediyesi Heredot Kültür Merkezi gösteri salonunda sahnelendi. Bodrum da yaşayan

Detaylı

ÖĞRENCİLER, ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİ

ÖĞRENCİLER, ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİ ÖĞRENCİLER, ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİ İLE GÖKOVA KOYLARINI TEMİZLEDİ Toplanan çöplerin önünde çevreye saygı fotoğrafı çekildi Bodrumdan 6 tekne ile yola çıkan 60 ı öğrenci 70 çevre gönüllüsü 3 günde yaklaşık 150

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın

Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın Yelken sporuna gönül vermiş 4 kadın yelkenci 70 gün sürecek seyahatlerine başlamadan önce Bodrum Belediyesini ziyaret etti. Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR TRAFİKTE GÜVENLİK Sayın Velilerimiz, Üniversite kampüsümüz içerisinde her yerde yaya geçiş üstünlüğü olduğunu hatırlatmak isteriz. Çocuklarını

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir.

Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir. cevher 2018 TEMMUZ cevher Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir. Kurulduğu 1957 yılından beri demir cevheri

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Değerli Gençler, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Üniversitesi olarak geleceği inşa edecek olan sizlere güveniyor, fikirlerinizi değerli buluyor ve çok önemsiyoruz. Üsküdar Üniversitesi ve

Detaylı

Adana Lezzet Festivali

Adana Lezzet Festivali R4;;;;; 1 Adana Lezzet Festivali Adana Lezzet Festivali, Adana Lezzet değerlerinin Türkiye ve dünya çapında tanınırlığını sağlamayı ve Adana turizmini geliştirmeyi hedefleyen bir proje olarak Adana Valiliğinin

Detaylı