Görünmez çok yönlülük. Görünür sadelik. CS Kompakt panoramik görüntülemenin sadeliğine hoş geldiniz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Görünmez çok yönlülük. Görünür sadelik. CS Kompakt panoramik görüntülemenin sadeliğine hoş geldiniz."

Transkript

1 Görünmez çok yönlülük. Görünür sadelik. CS 8100 Kompakt panoramik görüntülemenin sadeliğine hoş geldiniz.

2 Karşınızda CS 8100 Temel avantajları: Günlük panoramik ihtiyaçlar için mükemmeldir Zahmetsiz yüksek kalitede dijital sonuçlar Verilen paranın olağanüstü karşılığı Şık, ultra-kompakt ve zarif Tak ve çevir çözüm, kolay kurulum, öğrenim ve kullanım Dikkatlice sadeleştirilen gelişmiş teknoloji Carestream Dental olarak panoramik görüntülemeyi yeniden tanımlıyor ve kendi ligimizi oluşturuyoruz. Kompakt panoramik görüntüleme ile, CS 8100 en ileri, gelişmiş görüntüleme teknolojisini tek bir olağanüstü sade ve kompakt sistem içinde bir araya getiriyor. Aslında, bu ek sadeliği size sunan, CS 8100 cihazının arkasındaki zeka ve çok yönlülüktür. Bu yenilikçi özellikler en iyi hasta bakım hizmetini sağlamanıza yardımcı olurken günlük çalışmalarınızı daha da kolay ve verimli hale getiriyor. Gereksiz program ve aletlerin yarattığı ek karmaşıklık olmaksızın size paranızın en iyi karşılığını sunan CS 8100 konumlandırmayı kolaylaştırır, görüntü yakalamayı hızlandırır ve daha yüksek görüntü kalitesini erişilebilir hale getirir. CS 8100 daha hızlı, daha doğru ve gerçek zamanlı tanılarınız için ihtiyaç duyduğunuz ideal cihazdır.

3 Carestream Dental Farkı İnsanileştirilmiş teknoloji Teknolojimizi siz ve hastalarınız için sadeleştirerek her zaman kullanım ve iletişim kolaylığını artırıyoruz. İş akış entegrasyonu Cihazlarımız ve yazılımlarımızı kliniklerinize sorunsuz uyacak biçimde ve iş akılarını geliştirecek şekilde tasarlıyoruz. Tanı mükemmelliği Sadece bir sorunu belirlemekten daha fazlasını yapabilmenize yardımcı oluyor, tam olarak nerede harekete geçeceğinizi gösteriyoruz. Üç ana temel taşı üzerine inşa edildi Tüm Carestream Dental ürünleri gibi CS 8100 de üç ana temel taşı üzerine inşa edilmiştir: iş akış entegrasyonu, insanileştirilmiş teknoloji ve tanı mükemmelliği. Bunlar birlikte Carestream Dental Farkını oluşturur. Yılların deneyimine dayanan gelişmiş teknolojiyi kullanarak amacımız iş akışınızı kolaylaştırarak hastalarınızın kolayca anlayabileceği daha doğru teşhisler koymanıza yardımcı olmaktır. Carestream Dental Faktörü, birlikte diş hekimliği uzmanlığının anlamını nasıl yeniden tanımladığımız ve mümkün olan en iyi hasta bakım hizmetini sağlamanıza yardımcı olma felsefemizdir.

4 [ İş akış entegrasyonu ] Dört basit adımda gerçek zamanlı bir teşhis PROGRAMI SEÇİN HASTAYI KONUMLANDIRIN RÖNTGENİ ÇEKİN GÖRÜNTÜYÜ İNCELEYİN Kolayca programı seçin, hasta bilgilerini girin ve gerekirse şutlama ayarlarını yapın. Yüz yüze konumlandırma, net kullanıcı talimatları ve yenilikçi kafa desteği lazer ışınlarına ihtiyaç duymadan hasta konumlandırma işlemini kolaylaştırır. Sadece tek bir düğmeye dokunarak görüntü yakalama işlemi başlar ve görüntü doğrudan bilgisayarınıza gönderilir. Çok net, yüksek kalitede görüntülerin gözden geçirilmesi daha doğru bir teşhis ve tedavi sağlar. Hızlı ve kolay işlem Filmlerin tab edilmesini beklemek artık geçmişte kaldı. CS 8100 cihazının gelişmiş dijital teknolojisi görüntüleri beklemeye ve rutin işleri yapmaya daha az zaman ve hasta ile ilgilenmeye daha fazla zaman ayırmanızı sağlar. Sezgisel kullanıcı ara yüzü ve bilgisayar kontrollü sistem kurulum zamanını ve hataları en aza indirmek için önceden ayarlanmış programlar ve pozlandırma ayarları sayesinde ayarların seçilmesini ve hasta bilgilerinin girilmesini kolaylaştırır. Ve konumlandırma hiç olmadığı kadar basitleşmiştir. Net talimatlar hastayı doğru biçimde konumlandırmanıza yardımcı olur ve şeffaf hasta desteği hastayı rahatça yerinde tutmanızı sağlar. Sadece 10 saniyelik hızlı görüntü yakalama zamanı hastanın hareket etmesi riskini ve tekrar çekme ihtiyacını en aza indirir. Hemen ardından mükemmel derecede net, yüksek kaliteli bir görüntü dental görüntüleme yazılımımız sayesinde incelemeniz için hazır olacaktır. Gerçek zamanlı bir tanı için tüm gereken dört basit adımdır.

5 Tüm kliniklere uygun Kolayca entegre edilir ve kompakt CS 8100 cihazının basit iş akışı kliniğinizin mevcut sistemleri ile sorunsuz bir şekilde uyuşur. Cihaz ethernet üzerinden doğrudan ağınıza bağlanır ve görüntüleme yazılımımız bir program olarak kullanılabileceği gibi mevcut klinik yönetim programınız ile entegre de olabilir. Ultra kompakt boyutu sayesinde CS 8100 cihazının küçük alanlara kolayca uyum sağladığını ve çok yönlü kurulum olanakları sunduğunu belirtmemize gerek dahi yoktur. Yeni ve şık alüminyum gövdesi, motorlu teleskopik kolonu, röntgen ışını jeneratörü ve sensoru üniteyi olağanüstü ince ve kompakt, daha hafif ve daha sağlam hale getirmektedir. CS 8100 sadece tek bir kişi tarafından gerçekleştirilebilecek hızlı ve kolay kurulum için akıllı ambalajı içinde teslim edilir. Şık ve sağlam alüminyum gövdeye sahip yeni tasarım

6 [ İnsanileştirilmiş teknoloji ] Her hasta için kusursuz bir uyum Her boyutta hasta için kolayca ayarlanabilir CS 8100 ister ayakta ister oturarak olsun tüm hastalar için kolayca ayarlanabilir ve tekerlekli sandalye ile erişilebilir. Makinenin motorlu hareketleri hassas ve zahmet gerektirmeyen yükseklik ayarları sağlarken sessiz hareketler hastalarınıza daha fazla rahatlık sunar. Açık bir tasarım, yüz yüze konumlandırma ve entegre kollara sahip şeffaf hasta desteği hastaların düzgün konumlandırılmasını kolaylaştırırken hastalarınızın kendilerini daha güvende ve daha az klostrofobik ya da kapatılmış hissetmelerine yardımcı olur. Genel anlamda hastalarınız daha hızlı ve daha konforlu bir muayenenin rahatlığını takdir edecektir. Muayene işlemi onlar için daha güvenli olacak ve geleneksel panoramik sistemlere kıyasla daha düşük bir doz gerektirecektir.

7 ve tüm kullanıcılar Başarılı görüntüler için doğru konumlandırma Arttırılan hasta konforu ile beraber CS 8100 diş hekimleri ve diş hekim asistanları için Arttırılmış konumlandırma kolaylığı sunar. Modern kullanıcı ara yüzü üzerindeki basit adım adım talimatlar size doğru yolu göstererek çekim hatalarını ortadan kaldırır. Ve üç farklı anatomik program dental yapıların daha doğru bir temsilini yakalamak amacıyla hastanızın çene morfolojisine uyum sağlarlar. Geleneksel panoramik üniteler ile kıyaslandığında, CS 8100 ün fokal çukurunun arttırılmış kalınlığı ve eni orta sagital ve Frankfort düzlemleri için lazer ışını ihtiyacını ortadan kaldırır ve özellikle anterior bölgede kusurlu konumlandırma ve zorlu anatomi için daha fazla tolerans sağlar. Geliştirilmiş odak çukuru optimize edilmiş bir konumlandırma sistemi ile birlikte kesin olarak konumlandırmayı geliştirir, tekrar çekim riskini ortadan kaldırır ve iş akışınızı daha da kolaylaştırır. Çoğu panoramik ünitenin aksine CS 8100 ün odak çukuru anterior bölgede artırılmış bir kalınlığa sahiptir ve bu da dişlerin keskinlik bölgesine yerleştirilmesini kolaylaştırır.

8 [ Tanı mükemmelliği ] Mükemmel tanılar için mükemmel görüntü kalitesi KESKİNLİK FİLTRESİ OLMADAN KESKİNLİK FİLTRESİYLE Keskin, yüksek kaliteli, artifakt içermeyen görüntüler CS 8100 küçük ama güçlüdür. En son yazılım işleme algoritmalarına sahip CS 8100 spinal kolon gölgelenmelerini ortadan kaldırarak hemen incelemeniz için hazır hale gelen net ve keskin dijital görüntüler üretir. Yüksek-frekanslı Röntgen DC Jeneratörünün (60 90kV) yenilikçi yatay tasarımı ile birlikte CS 8100 radyasyonun optimum kontrast için pozlandırma boyunca sabit kalmasını temin eder. Ve gelişmiş bir Aktif Piksel CMOS Sensör, titreşimsiz hareket sistemi ile 0,5 mm odak noktası saniyeler içinde yüksek ölçüde ayrıntılı ve kontrastlı, kristal netliğinde görüntülerin sorunsuzca yakalanmasını sağlar. Sadece tek bir dokunuş ile güçlü artifakt içermeyen filtrenizi kullanarak görüntü kontrastını ve keskinliğini bile artırabilirsiniz. Bu filtre radyo opak bölgeler etrafındaki çürükler, lezyonlar ya da kemik erimeleri ile çoğunlukla karıştırılan karanlık halelerin oluşmasını önler.

9 Sezgisel yazılım ve kolay paylaşım Kullanımı kolay araçlar ve gelişmiş iletişim Sezgisel dental görüntüleme yazılımımız, ister müstakil bir program olarak, ister klinik yönetim programınız ile entegre olarak kullanılsın, tüm Carestream Dental sistemleri için kontrol paneli işlevi görür. Güçlü, kullanımı kolay görüntü işleme araçlarını kullanarak görüntüleri çabucak analiz etmenize yardımcı olur. Tüm özelliklere birkaç tıklama ile erişilebilir ve bu da doğru bir teşhis için ihtiyaç duyduğunuz yüksek görüntü kalitesini elde etmenizi sağlar. CS 8100 ve kapsamlı görüntüleme yazılımımız aynı zamanda görüntü paylaşımı ve iletişimini büyük ölçüde geliştirir. Öncelikle, klinikdeki tüm diş hekimleri, asistan veya teknisyenler ağ bağlantılı herhangi bir bilgisayardan görüntülere erişebilir. Ve ikincisi, görüntüler hastalarla paylaşılırken ya da sevk veya sigorta sorgulamaları için muayenehane dışına gönderilirken, görüntüler kolayca e-posta ile gönderilebilir, bir USB aygıtına kaydedilebilir ya da çıktıları alınabilir.

10 [ Teşhis mükemmelliği ] Her zaman kolayca görülmeyeni görün Her gereksinim için komple bir programlar dizisi Dört ayrı hasta morfolojisine ve üç çene biçimine ek olarak, komple bir gelişmiş görüntü yakalama programları dizisini kullanarak arzu edilen görüntüyü elde edebilirsiniz. Bu çok yönlü programlar günlük panoramik ihtiyaçlarınızın tamamını karşılar ve böylece düzgün bir analiz ve tedavi tavsiyesi için ihtiyaç duyduğunuz görüntüyü elde edebilirsiniz. Standart panoramik en yaygın program Çocuk panoramik radyasyon seviyesini azaltır Lateral TMJ 4 görüntüler, aynı görüntü üzerinde ağız açık ve kapalı TMJ olmadan panoramik takip muayeneleri için pozlandırma alanını sınırlar Lateral TMJ 2 görüntüler, ağız açık ve kapalı Segment panoramik hasta pozlandırmasını incelenen bölge ile sınırlar Maksiler sinüslerin net bir görüntüsü için sinüs programı

11 Eşsiz 2D+ programımız ile daha fazlasını görün Çene boyunca ince kesitler ile daha iyi teşhisler Eşsiz 2D+ programımız standart bir 2D görüntünün sağladığından daha fazlasını görmenizi sağlayan sonuçlar üretir. Sadece tek bir ilgi alanına odaklanarak çene boyunca düzenli aralıklarla ince kesitler oluşturur. Bu çeneye erişim yöntemi bukal / lingual incelemeye imkan tanır. Böylelikle süpernümerari dişlerin yerlerini belirlemenizi, empaksiyonları ve apikal lezyonları bulmanızı ya da inferior alveolar sinir ile kök ilişkisini belirlemenizi kolaylaştırır.

12 Teknik özellikler X-Ray Jeneratörü Tüp gerilimi kv Tüp akımı 2-15 ma Frekans 140 khz Tüp odak noktası 0.5 mm (IEC 60336) Toplam filtreleme > 2.5 mm Al Panoramik Modalite Sensör teknolojisi Sensör matrisi Görüntü alanı Gri skala CMOS 64 x 1312 piksel 6.4 x mm bits Büyütme 1.2 (± 10%) Radyolojik muayene seçenekleri Pozlandırma modu Şutlama süresi Giriş gerilimi (AC) Cihaz boyutları Gerekli minimum alan Ağırlık Standart panoramik Çocuk panoramik Segment panoramik Maksiler sinus LA TMJ x 2, LA TMJ x 4 TMJ siz panoramik 2D+ (7 kesitli panoramik) 4 hasta tipi (Çocuk. Yetişkin: zayıf, orta, iri) 3 Dental ark morfolojisi 4 ile 14 saniye arası V - 50/60 Hz V - 50/60 Hz 330 (G) x 894 (D) x 1596 (U) mm 1200 (G) x 1400 (D) x 2400 (U) mm 72 kg Güvenebileceğiniz destek CS 8100 ün sadeliği kurulum ve kullanımın mümkün olduğunca kolay ve sezgisel olmasını sağlar. Ve arkasında Carestream Dental ın uzman servis ve desteği bulunur. Tescilli bayilerimiz ve hizmet sağlayıcılarımız kaliteli kurulum ve destek konusunda sertifikalıdır ve hizmetlerin çoğu aşağıdakiler de dahil olmak üzere uzaktan gerçekleştirilebilir: konfigürasyon, teşhis, onarım, kalibrasyon ve yazılım güncellemeleri. Bu servis masraflarınızın ve arıza sürelerinin minimumda ve kliniğinizin verimliliğinin kesinlikle maksimumda tutulmasına yardımcı olur Daha fazla bilgi için adresini ziyaret edin yada en yakınınızdaki yetkili satıcı ile temas kurun. Carestream Health, Inc RVG bir Carestream Health ticari markasıdır.

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı Kodak 1500 Ağıziçi Kamera İdeal sohbet başlatıcısı Her görüntüyü mükemmel bir görüntü haline getirin Gerçek Otomatik Odaklanma İnsan gözü gibi, kameranın patentli Likit lens teknolojisi kamera ile görüntüsü

Detaylı

CS 9300. Esnekliğin gücü

CS 9300. Esnekliğin gücü CS 9300 Esnekliğin gücü Carestream Dental den yeni CS 9300 3D dijital görüntüleme sistemi ile tahmini teşhislerinizden çıkartın Carestream Dental in hepsi bir arada CS 9300 ü, farklı görüntü alanı seçenekleri

Detaylı

X-era Smart - Hizmetinizde!

X-era Smart - Hizmetinizde! Yeni Jenerasyon Premium Yüksek Çözünürlüklü Diagnostik Röntgen Sistemi X-era Smart - Hizmetinizde! 3 Yenilik Doğru teşhis için süper yüksek çözünürlükte klinik görüntü kalitesi Direkt CMOS sensör ve benzersiz

Detaylı

Dijital Panoramik Görüntülemede HD Teknolojisi. Süper Hızlı Dijital Panoramik X-ray Cihazı. Thinking ahead. Focused on life.

Dijital Panoramik Görüntülemede HD Teknolojisi. Süper Hızlı Dijital Panoramik X-ray Cihazı. Thinking ahead. Focused on life. Dijital Panoramik Görüntülemede HD Teknolojisi Süper Hızlı Dijital Panoramik X-ray Cihazı Konsept!! W E N Süper Yüksek Hız 5.5 sn & Süper Yüksek Çözünürlük 16 bit Yeni teknoloji HD tüp ve sensör Yeni nesil

Detaylı

Kodak RVG 6100/5100. Dijital Radyovizyografi Sistemleri. Bir standart. İki çözüm.

Kodak RVG 6100/5100. Dijital Radyovizyografi Sistemleri. Bir standart. İki çözüm. Kodak RVG 6100/5100 Dijital Radyovizyografi Sistemleri Bir standart. İki çözüm. Devam eden yenilik Mükemmellik arayışı Kodak RVG 5100 ve 6100 dijital radyografi sistemleri en son görüntüleme teknolojisini

Detaylı

Ekstraoral Görüntüleme Sistemi. Kodak 9000. 3D Panoramik Sefalometrik. Parmak ucunuzdaki yenilik

Ekstraoral Görüntüleme Sistemi. Kodak 9000. 3D Panoramik Sefalometrik. Parmak ucunuzdaki yenilik Kodak 9000 Ekstraoral Görüntüleme Sistemi 3D Panoramik Sefalometrik Parmak ucunuzdaki yenilik Sade Yenilik İnovasyona inanıyoruz. Daima inandık. Gerçekten de ürünlerimiz tüm zorluklara çığır açan çözümler

Detaylı

İhtiyaç duyduğunuz her yerde. Hassas dijital görüntüleme

İhtiyaç duyduğunuz her yerde. Hassas dijital görüntüleme İhtiyaç duyduğunuz her yerde Hassas dijital görüntüleme Tamamen bağımsız ama tamamen bağlantılı ddrcruze TM özellikleri Tamamıyla motorize ve tamamıyla kapsamlı mobil Dijital Radyoloji sistemi Zahmetsiz

Detaylı

Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör

Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24) Geniş Ekran Monitör Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör Her açıdan müthiş bir performans Geniş ekran performansından istediğiniz şekilde yararlanın. 24" 16:10 paneli, IPS teknolojisi ve LED arkadan aydınlatmasıyla

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve 30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve kullanımı kolay bir iletişim sistemi olan son Responder versiyonu

Detaylı

Morita Panoramik / Sefalometrik Röntgen

Morita Panoramik / Sefalometrik Röntgen Morita Panoramik / Sefalometrik Röntgen Veraviewepocs 2D Model CP Dijital Panoramik + Dijital Sefalometrik Röntgen Cihazı VERAVIEWEPOS 2D MODEL CP CİHAZIN KONSEPTİ Hız 7,4 Saniye Yüksek Çözünürlük 16 bit

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

hizmetinizde! X-era Smart

hizmetinizde! X-era Smart X-era Smart hizmetinizde! Tüm dental profesyoneller için yeni jenerasyon 3 boyutlu görüntüleme X-era Smart 3D ile "Güven"i hissedin. 3D Yer verimliliği Bu 5 özellik ideal görüntüleme sistemi için temel

Detaylı

Dental Line. Dental Panoramik ve 3D CBCT Sistemi. radiology ahead

Dental Line. Dental Panoramik ve 3D CBCT Sistemi. radiology ahead Dental Line Dental Panoramik ve 3D CBCT Sistemi radiology ahead Diş görüntülemede yenilik Cone Beam teknolojisi ile donatılmış 3 ü-1 arada sistem Sefalometri kolu eklenebilir sistem Maksimum rahatlık ve

Detaylı

Yüksek çözünürlüklü ses

Yüksek çözünürlüklü ses Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Kablosuz Bluetooth kulaklık 40 mm sürücülü/arkası kapalı Kulak üstü Yumuşak kulak yastıkları SHB7250/00 Yüksek çözünürlüklü ses için dijital bas kuvvetlendirme

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

Dental Line. Dijital Panoramik Sistem. radiology ahead

Dental Line. Dijital Panoramik Sistem. radiology ahead Dental Line Dijital Panoramik Sistem radiology ahead yeni jenerasyon dijital panoramik ünite Üstün teknoloji ve tasarım Rotograph Prime, zarif ve prestijli dizaynında gelişmiş görüntüleme teknolojisine

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

BASİT ÇOK YÖNLÜ FİLM YA DA KAĞIDA ÇOK YÖNLÜ BASKI. DRYVIEW CHROMA Görüntüleme Sistemi

BASİT ÇOK YÖNLÜ FİLM YA DA KAĞIDA ÇOK YÖNLÜ BASKI. DRYVIEW CHROMA Görüntüleme Sistemi DRYVIEW CHROMA Görüntüleme Sistemi FİLM YA DA KAĞIDA ÇOK YÖNLÜ BASKI Tıbbi baskı alanının en güvenilir ismi, şimdi doktor ve diğer sağlık profesyonellerini tamamen yeni yollarla güçlendiren çok yönlü bir

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

Teknik İş Raporu. HP Sure View. Tek tuşla iş cihazı ekranı gizliliği. Mayıs Teknik İş Raporu HP Sure View 01

Teknik İş Raporu. HP Sure View. Tek tuşla iş cihazı ekranı gizliliği. Mayıs Teknik İş Raporu HP Sure View 01 Teknik İş Raporu HP Sure View Tek tuşla iş cihazı ekranı gizliliği Mayıs 2018 Teknik İş Raporu HP Sure View 01 İçindekiler Giriş... 03 HP EliteBook LCD nizde gizlilik nasıl ayarlanır, etkinleştirilir ve

Detaylı

Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör

Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör Olağanüstü verimlilik özellikleriyle panoramik bir görünüm. 2560 x 1080 Tam HD, çok yönlü bağlantı ve ileri düzey verimlilik özelliklerine sahip

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

MOBİLİTE YENİDEN TANIMLANDI.

MOBİLİTE YENİDEN TANIMLANDI. DRX-Revolution Mobil Röntgen Sistemi HAREKET HALİNDE YENİLİK. X-Factor anlayışı, taşınabilir görüntüleme alanında da devrim yaptı. CARESTREAM DRX-Revolution Mobil Röntgen Sistemi, bir radyoloji odasının

Detaylı

DİŞ RÖNTGEN CİHAZI ŞARTNAMESİ

DİŞ RÖNTGEN CİHAZI ŞARTNAMESİ Marka : TAKARA BELMONT Geçerlilik Tarih : 20/06/2008 Model : BELRAY RÖNTGEN CIHAZI Toplam Sayfa : 1 1. Cihaz diş hekimliğinde kullanılmak üzere tasarlanmış olmalıdır. 2. Mobil veya duvara monte edilebilir

Detaylı

Dental Line. 3D dijital panoramik sistem. radiology ahead

Dental Line. 3D dijital panoramik sistem. radiology ahead Dental Line 3D dijital panoramik sistem radiology ahead yeni jenerasyon 3D dijital panoramik ünite 3D görüntüleme boyutları her tip hastayı kapsıyor Yenilikçi dijital panoramik ünite Rotograph Prime ın

Detaylı

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR VALLEY ICON AKILLI PANEL AILESI Hayat daha da kolaylaşıyor Sulama teknolojisi lideri Valley, yeni ICON serisi akıllı panelleri ile günümüzde kullanılabilecek en akıllı

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, Özellikler katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, n Birden fazla

Detaylı

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay 2 Kurulumu, Konfigürasyonu, Bakımı ve Kullanımı Kolay bir Yangın Paneli. Bütün dedektör alanları için durum göstergeli LCD ekran Kolay konfigürasyon

Detaylı

Dental Line. İntraoral birimler için yeni dönem

Dental Line. İntraoral birimler için yeni dönem Dental Line İntraoral birimler için yeni dönem Dental Line Endograph DC intraoral birimler için yeni bir çağ açıyor: kolay kullanım ve yenilikçi tasarım ile karakterize edilen yeni bir çağ. Yüksek frekans

Detaylı

DirectView. Classic CR System. İş akışınızı geliştirerek daha yüksek verimlilik ve hasta bakım performansı elde edin.

DirectView. Classic CR System. İş akışınızı geliştirerek daha yüksek verimlilik ve hasta bakım performansı elde edin. DirectView Classic CR System İş akışınızı geliştirerek daha yüksek verimlilik ve hasta bakım performansı elde edin. DirectView Classic CR System Kompakt, tek kasetli bilgisayarlı radyografi sistemleriyle

Detaylı

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-SERİSİ Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-Serisi: maksimum esneklik minimum maliyet Yol güvenliği Bugünün etkin çözümleri için ihtiyacı: Çok yönlü kullanım T-Serisi rakipsiz kullanılabilirliği

Detaylı

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30kW altındaki yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler için kapsamlı teklifimizi

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, ısı pompaları ve bölgesel

Detaylı

CS 8000C. Kullanıcı Kılavuzu

CS 8000C. Kullanıcı Kılavuzu CS 8000C Kullanıcı Kılavuzu Uyarı CS 8000C satın aldığınız için kutlarız. Ürünlerimize olan güveniniz için teşekkür ederiz ve tam memnuniyetinizi sağlamak üzere elimizden geleni yapacağız. CS 8000C Kullanıcı

Detaylı

Mutfakta sürgü kapak uygulamaları

Mutfakta sürgü kapak uygulamaları Mutfakta sürgü kapak uygulamaları Herkes bundan hoşlanıyor: Sürgü kapaklar Sürme hareketi insanların hoşuna gidiyor. Tablet bilgisayarınızda. Cep telefonunuzda. Sanal sürmenin devrim yaratan estetiği,

Detaylı

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 4k ultra HD teknolojisi Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 2 teknolojisi Her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlıyor Büyük bir alanı kapsamak ve uzun bir mesafeden nesneleri tanımlamak

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler

24 FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler 24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED ViewSonic VA2445-LED, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak, ince ön çerçeve tasarımına sahip, 24 inç (23,6 Vis) geniş

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi

Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi Gelişmiş Verimlilik için Akıllı Çözüm Hızlı ve Kolay Kurulum NaviENT, uygun rutin kullanım için tasarlanmıştır. Bağlanacak herhangi bir kablosu, küresel

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC410 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC410 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 550 Serisi Video güvenlik sektöründe standartları belirler Video güvenlik sistemleri içerisinde bulunduğu ortamla uyumlu görünümde

Detaylı

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN SUNUMLARI SOHBETE, FİKİRLERİ YARATICILIĞA VE VERİMLİLİĞİ ÜRETKENLİĞE DÖNÜŞTÜRÜN YARATIN, BİRLİKTE ÇALIŞIN VE PAYLAŞIN İnsanlar,

Detaylı

Canon XEED SX800. Özellikler

Canon XEED SX800. Özellikler Canon XEED SX800 Projektörler LCOS teknolojisi ve doğal SXGA+ çözünürlükle, XEED SX800 mükemmel görüntüleri rekabetçi bir fiyatla sunar. Canon un 1,5x zoom lensi esnek yerleşim ve kusursuz görüntü geometrisi

Detaylı

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar KARTUŞLARA VEDA EDİN Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar ULTRA DÜŞÜK MALİYETLİ GÜNLÜK BASKI İster evde çalışın ister ofiste, bir Epson mürekkep tanklı (ITS) yazıcı, baskı ve iş maliyetlerinizi azaltacaktır.

Detaylı

Yüksek hız ve yüksek kaliteli mükemmel renkli doküman tarayıcı

Yüksek hız ve yüksek kaliteli mükemmel renkli doküman tarayıcı DR-7080C A3 flatbed doküman tarayıcı Yüksek hız ve yüksek kaliteli mükemmel renkli doküman tarayıcı Ultra hızlı, üniversal A3 flatbed tarayıcı İş akışınızı, bu kompakt, A3 renkli doküman tarayıcısı ile

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI Epson'da biz, yazıcınıza ne kattıysak onu alacağınıza inanıyoruz. ETKİLİ KALİTE. OLAĞANÜSTÜ YAZICILAR. Epson un deneyimi yazıcı donanımları için

Detaylı

3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri

3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri SENTRON 3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri Ekonomik Çözüm siemens.com.tr/alcakgerilim 3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri Ekonomik çözüm Her altyapı sistemi, güvenilir bir enerji kaynağına ve güvenli ve verimli

Detaylı

JPC. Primer Darbeli Kırıcılar. En zorlu koşullarda dahi güvenebileceğiniz JPC Serisi. s e r i s i

JPC. Primer Darbeli Kırıcılar. En zorlu koşullarda dahi güvenebileceğiniz JPC Serisi. s e r i s i JPC s e r i s i Primer Darbeli Kırıcılar En zorlu koşullarda dahi güvenebileceğiniz JPC Serisi JPC serisi çeneli kırıcıları, kendini kanıtlamış modüler konfigürasyona sahip ağır iş için elverişli kırıcılardır.

Detaylı

UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör

UltraSharp U2410 61 cm (24) Geniş Ekran Monitör UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör Ayrıntı, Derinlik ve Büyüleyici Renkler Dell UltraSharp U2410 Monitör ile şaşırtıcı düzeyde aslına uygun renkler, hassaslık ve performans elde edin. Başlıca

Detaylı

İnnovative Technology For Humans

İnnovative Technology For Humans İnnovative Technology For Humans Lineer Tarama İle Gerçek Boyutta 1 Metreye Kadar Tek Parça Hızlı Dijital Çekim Tüm Vücut için Dijital radyografi sistemi Yüksek Görüntü Kalitesi ve Düşük radyasyon - Mükemmel

Detaylı

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı.

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. _ XTRA TEC XT XTENDED TECHNOLOGY Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. Ürün yenilikleri Frezeleme EŞSİZ BİR DENEYİM İÇİN PERFORMANS VE GÜVENİLİRLİK BİR ARADA. Başarılı Walter frezeleme takımlarının

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

Aynı sayıda çalışan ile verimliliğimizi belirgin şekilde arttırdık. SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik

Aynı sayıda çalışan ile verimliliğimizi belirgin şekilde arttırdık. SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik Aynı sayıda çalışan ile verimliliğimizi belirgin şekilde arttırdık SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik Giriş 100 yıldan fazla zamandır Sakura Finetek ürünleri dünya

Detaylı

Soleoline, yüksek performans

Soleoline, yüksek performans TR Soleoline Soleo Sono Soleoline, yüksek performans Yüksek teknoloji ve 40 yıllık deneyimin usta bir birleşimi olan Soleoline, modern fizyoterapinin tüm ihtiyaçlarını karşılar. Sade Ergonomik Yüksek performanslı

Detaylı

Rain Bird İle Golf Sahalarınız Daima Bir Adım Önde Olsun

Rain Bird İle Golf Sahalarınız Daima Bir Adım Önde Olsun Golf Rotorları Rain Bird İle Golf Sahalarınız Daima Bir Adım Önde Olsun Tüm enerjisini sadece sulamaya harcayan tek üretici olan Rain Bird, golf sahası sulama teknolojisini yeniden tanımladı. Her ürünümüzü

Detaylı

DİŞ RÖNTGEN CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

DİŞ RÖNTGEN CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Marka : NEW LIFE Geçerlilik Tarih : Model : BEST X AC DUVARA MONTE TIP RÖNTGEN CİHAZI Toplam Sayfa : 1 1. Cihaz diş hekimliğinde kullanılmak üzere tasarlanmış olmalıdır. 2. Cihaz bilgisayarlı radyo vizyografi

Detaylı

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa Pres Makineleri Her zaman aynı güvenilir, sızdırmaz bağlantıyı sağlamak için işlem tamamlama kilidine sahiptir. Üstün kalite ve dayanıklılık için tasarlanmıştır - RIDGID Ömür Boyu Garanti ile desteklenir.

Detaylı

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili)

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili) Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi (Instant-Servo Teknolojili) Basınç Kapasitesi: Gövde Tipi: Kontrolör: Yük Ölçüm Aralığı: 1000 kn dan 5000 kn a kadar (diğer kapasiteler için bize ulaşın.)

Detaylı

FELCO 801 Elektronik budama makası

FELCO 801 Elektronik budama makası FELCO 801 Elektronik budama makası Budama hızınızı artırın www.felco801.com 2 FELCO 801 Yoğun budama işleri için en uygun budama makası Hızlı, hafif ve elinizin şekline en uygun. FELCO 801 budama sayısının

Detaylı

Canon XEED SX60. Özellikler

Canon XEED SX60. Özellikler Canon XEED SX60 Projektörler Arşiv Ürünleri XEED SX60 pırıl pırıl sunum ve filmler için parlak, yüksek kontrastlı projeksiyon sağlar. SXGA+, sessize yakın kullanım ve Ev Sineması moduyla, hem evde hem

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

Termal Görüntüleme Kameraları

Termal Görüntüleme Kameraları Dräger UCF 6000 Termal Görüntüleme Kameraları Kolay kullanımı ve tek elle kullanılabilen kontrolleriyle bu kamera, en zor koşullarda bile mükemmel görüntü kalitesi sağlar. Kullanıcı dostu termal görüntüleme

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Dräger UCF 6000 Termal Görüntüleme Kameraları

Dräger UCF 6000 Termal Görüntüleme Kameraları Dräger UCF 6000 Termal Görüntüleme Kameraları Kolay kullanımı ve tek elle kullanılabilen kontrolleriyle bu kamera, en zor koşullarda bile mükemmel görüntü kalitesi sağlar. Kullanıcı dostu termal görüntüleme

Detaylı

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX:

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX: Elektriksel ölçüm teknolojisi Yeniden keşfedildi Daha basit ve daha güvenli: ölçüm cihazlarında yeni bir dönem BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY

Detaylı

UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol!

UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol! Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol! Yeni bir nesil için konveyörlü bulaşık makineleri INTERNATIONAL www.meiko.com.tr UPster K MEIKO temiz çözümler dünyasına

Detaylı

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI Online teknik sayfa A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar Son yıllarda boru hattı kontrol teknolojisinde en büyük yenilik, Panoramo sistemi, mühendisler daha iyi veri sağlayan operatörler için stresi azaltarak,

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı

Elektrostatik Deşarj (ESD)-güvenli dijital mikroskoplar elektronik endüstrisi için

Elektrostatik Deşarj (ESD)-güvenli dijital mikroskoplar elektronik endüstrisi için Elektrostatik Deşarj (ESD)-güvenli dijital mikroskoplar elektronik endüstrisi için Geniş bir yelpazesini Elektrostatik Deşarj (ESD)-güvenli dijital mikroskoplar Dino-Lite elektronik sektörünün ihtiyaçları

Detaylı

Odak noktamız en fazla ihtiyacınız olan yerlerde güvenlikle ilgili yenilik yapmaktır

Odak noktamız en fazla ihtiyacınız olan yerlerde güvenlikle ilgili yenilik yapmaktır Odak noktamız en fazla ihtiyacınız olan yerlerde güvenlikle ilgili yenilik yapmaktır 2 Video Gözetim Sistemleri Video Gözetim Sistemleri 3 Bosch Güvenlik Sistemleri geniş bir güvenlik ve iletişim çözümleri

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

DİJİTAL MEME TOMOSENTEZİ. Gerçek sezgiyi yakalamak için zorluğu göğüsle

DİJİTAL MEME TOMOSENTEZİ. Gerçek sezgiyi yakalamak için zorluğu göğüsle DİJİTAL MEME TOMOSENTEZİ Gerçek sezgiyi yakalamak için zorluğu göğüsle Meme kanseri saptamada yeni sınır Dijital Mamografi günümüzde meme kanserinin saptanmasında en gelişmiş teknolojidir. Bunun yanı sıra,

Detaylı

Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi. Genel Bakış. Özellikler. 23,6" Full HD Multimedya Monitör

Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi. Genel Bakış. Özellikler. 23,6 Full HD Multimedya Monitör 1/5 23,6" Full HD Multimedya Monitör Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi Genel Bakış ViewSonic VX2410mh-LED, ev eğlencesi için ideal 24 inç (23,6 ") geniş ekran Full HD LED monitördür. 1920x1080p çözünürlük,

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR. Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör

ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR. Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör 2 PRECITEC LR Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ OPTİK ÖLÇÜMLE SINIRLARI ZORLAYIN

Detaylı

MIC400 Sualtı PTZ Kamera

MIC400 Sualtı PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC400 Sualtı PTZ Kamera MIC400 Sualtı PTZ Kamera 25 metreye kadar tamamen suya batırılabilir Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Çoklu protokol çalıştırma

Detaylı

EU10i + EU20i = EU30is

EU10i + EU20i = EU30is 3kVA EU serisi jeneratör %2,5 Fırçasız jeneratörler %23 AVR li jeneratörler %19,5 (AVR: Otomatik voltaj regülatörü) SİNÜS DALGALARINDA BOZULMA EU10i + EU20i = EU30is EU30is standart bir evin ihtiyaçlarını

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN

HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN 2 INTERTON CENTRO Dertsiz bir yaşam hareketin tam ortasında Kimse sevdiği şeyleri yapmaktan vazgeçmek istemez. İyi haber ise, Interton Centro işitme cihazları ile vazgeçmek

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması 2 AEGIS Aydınlatıcılar AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Patent bekleyen Constant Light teknolojisi, LED verim kaybını dengeler. Black Diamond

Detaylı

Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri

Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri Güvenli, kullanışlı, enerji tasarruflu... 444 30 30 www.schneider-electric.com.tr Dış ortam hareket ve varlık dedektörü (PIR), Standart

Detaylı

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Her zaman, her yerde 7/24 uzaktan erişim ve kontrol Sınırlı bant genişliği mobil cihazlarda HD video yayınlamayı

Detaylı

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Hava Koşullandırma Sayı 45 / Eylül 2017 Haber Aralık Bülteni 2016 // Sayı 91 42 YENİ ÜRÜN turn to the experts YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Alarko

Detaylı

Şirketin Tanıtımı Huger

Şirketin Tanıtımı Huger Şirketin Tanıtımı Huger Endoscopy Instruments Co., Ltd., medikal video endoskopların geliştirilmesine yönelik bir imalat şirketidir. Firmamız, Çin Bilim ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, medikal endoskopi

Detaylı

Daha Fazlasını İsteyin

Daha Fazlasını İsteyin Daha Fazlasını İsteyin Hızlı ve güvenilir mono lazer yazıcı serisi. İşiniz için en akıllı çözüm. YAZICI FOTOKOPİ TARAYICI FAKS KABLOSUZ AĞ www.brother.com.tr İşiniz için her dakikanın değerli olduğunun

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri

Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri YENİ! Bosch'un yeni avuç taşlama makineleri. Daha yüksek performans, kusursuz kullanım ve daha uzun kullanım ömrü. Profesyonel elektrikli

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 23,6 IPS LED

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 23,6 IPS LED Genel Bakış SD-Z246, 23,6" sıfır istemci entegreli bir IPS LED monitördür. Teradici Tera2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z246 sıfır istemci, VMware tabanlı

Detaylı

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma Her zaman en doğrusu Bosch Compact Serisi. Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma inanılmaz güç. Yeni, kompakt Bosch eksantrik zımpara. New Compact Generation YENİ! Yeni Compact eksantrik zımpara serisi. veya

Detaylı

Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı

Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı Kolay kullanım: Dräger RZ 7000 ile Dräger PSS BG 4 plus'ta çalışma ve sızıntı testlerini her zamankinden daha kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Lityum ion pil

Detaylı

Teknik Katalog [Termal Kamera]

Teknik Katalog [Termal Kamera] Teknik Katalog [Termal Kamera] [PCE-PI-200] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı