ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU"

Transkript

1 ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU

2 Giresun Üniversitesi Espiye Meslek Yüksekokulu, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca 14 Şubat 2008 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında görüşülerek 2547 sayılı kanunun 2880 sayılı kanunla değişik 7/d-2 maddesi uyarınca kurulmuştur.

3 Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü - Özel Güvenlik ve Koruma Programı (Aktif, 176 öğrenci) - Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı (Aktif, 75 öğrenci) - İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Programı (Öğrenci alımı bekleniyor) Gıda İşleme Bölümü - Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı (Aktif, 24 öğrenci)

4 Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü - Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Programı (Aktif, 55 öğrenci) Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü - Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı - Arıcılık Programı (Öğrenci alımı bekleniyor) (Öğrenci alımı durduruldu)

5 Sosyal Güvenlik Bölümü - Sosyal Güvenlik Programı (Öğrenci alımı bekleniyor) Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü - Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı (Öğrenci alımı bekleniyor)

6 Yapılan analizler çerçevesinde mevcut ve muhtemel ihtiyaçları karşılamak için «Tıbbi ve Aromatik Bitkiler» programının açılmasına karar verilmiştir. Önümüzdeki eğitim öğretim döneminde; Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programına ilk defa normal ve ikinci öğretime (40+40) öğrenci alınması için gerekli teklif Üniversitemiz senatosundan geçerek YÖK e sunulmuştur.

7 Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Aygün ATTAR a «Tıbbi ve Aromatik Bitkiler» programının açılması durumunda tüm masrafları Zeytinburnu Belediyesince karşılanmak üzere öğrencilere staj yapma imkanı sunulacağı ilgili belediye tarafından taahhüt edilmiştir.

8 Doluluk oranımız % 66 dır eğitim öğretim yılında 138 olan öğrenci sayımız eğitim öğretim yılında %140 artarak 330 a yükselmiştir. Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı ile Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Programına ilk defa ek kontenjandan öğrenci alındığı için sayıları düşük kalmış olmakla birlikte bu durumun eğitim öğretim yılında düzelmesi beklenmektedir.

9 KONTENJAN Yeni Kayıt + ÖZEL GÜV. KORUMA (N.Ö) ÖZEL GÜV. KORUMA (İ.Ö) SVL. SAVUNMA VE İTF. (N.Ö) SVL. SAVUNMA VE İTF. (İ.Ö) GIDA KALİTE KONT. (N.Ö) GIDA KALİTE KONT. (İ.Ö) UYG. İNG. VE ÇEVİRMENLİK (N.Ö) UYG. İNG. VE ÇEVİRMENLİK (İ.Ö) PROGRAM ADI GENEL TOPLAM 330

10

11 Güney Doğu Anadolu Bölgesi 3% Marmara Bölgesi 7% Doğu Anadolu Bölgesi 9% Ege Bölgesi 8% Akdeniz Bölgesi 9% Marmara Bölgesi İç Anadolu Bölgesi 13% Karadeniz Bölgesi 51% Ege Bölgesi İç Anadolu Bölgesi Karadeniz Bölgesi Akdeniz Bölgesi Doğu Anadolu Bölgesi Güney Doğu Anadolu Bölgesi

12 Doç. Dr. Zafer TÜRKMEN Müdür Öğr. Gör. Gökmen KILINÇARSLAN Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hilal BAKİ Müdür Yardımcısı M. Tahir TACAL Yüksekokul Sekreteri

13 eğitim öğretim döneminde 3 akademik personelimiz bulunmakta iken, eğitim öğretim döneminde 4 ü öğretim üyesi olmak üzere bu sayı % 333 artarak 13 e yükselmiştir. Bu dönem öğretim üyelerimiz tarafından Üniversitemiz BAP birimine yaklaşık TL bütçeli bilimsel araştırma projeleri teklif edilmiştir.

14 Yrd. Doç. Dr. Hilal Baki (Müdür Yardımcısı) Öğr. Gör. Gökmen KILINÇARSLAN (Müdür Yardımcısı) (Selçuk Üniversitesinde Doktora programına devam etmektedir) Yrd. Doç. Dr. Özlem TURAN (Gıda İşleme Bölüm Başkanı) Yrd. Doç. Dr. Seda Dicle KAHRAMAN Yrd. Doç. Dr. Rıdvan POLAT (Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölüm Bşk.) Öğr. Gör. Tuğba CEBECİ (Gazi Üniversitesinde Doktora programına devam etmektedir)

15 Öğr. Gör. Ayça AKTAŞ (Karadeniz Teknik Üniversitesinde Doktora programına devam etmektedir) Öğr. Gör. Kaan KALTALIOĞLU (Gazi Üniversitesinde Doktora programına devam etmektedir) Öğr. Gör. Ayşe Gül ÖKSÜZ (Erzincan Üniversitesinde Yüksek Lisans programına devam etmektedir) Öğr. Gör. Ebru TÜRK (Yabancı Diller ve Kültürler Bölüm Başkanı) (Pamukkale Üniversitesinde Yüksek Lisans programına devam etmektedir) Öğr. Gör. Meltem DİZDAR Öğr. Gör. Pınar Sena SAVUR Öğr. Gör. Derya ÇAVUŞOĞLU

16 M. Tahir TACAL (Yüksekokul Sekreter v.) Vildan İBİK (Şef) Hüseyin BURUŞ (Bilgisayar İşletmeni) Murat Ali TUNCAL (Teknisyen)

17 Konferans Salonu Kütüphane Bilgisayar Laboratuvarı (30 Öğrenci Kapasiteli) Gıda İşleme Bölümü Öğrenci Laboratuvarı Kantin Yemekhane Spor Dersliği Kablosuz İnternet Hizmeti

18

19

20

21

22

23 Gıda İşleme Bölümü için laboratuvar oluşturulmakta olup, ödenekler çerçevesinde yaklaşık TL lik makine-teçhizat alınması planlanmaktadır.

24

25

26

27

28

29

30 Eğitim öğretim faaliyetlerine başladığımız günden beri öğrencilerimiz ile birlikte ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları ile halkın da desteğini alarak pek çok proje gerçekleştirdik. Ayrıca öğrencilerimiz için Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile tekvando, boks, halk oyunları gibi kurslar açılarak öğrencilerimizin sertifika alması sağlanmaktadır.

31 Oryantasyon Toplantısı eğitim öğretim dönemi başında oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

32 Uyuşturucu Maddeler ve Bağımlılık Konferansı Giresun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından okulumuz konferans salonunda Uyuşturucu Maddeler ve Bağımlılık konusunda konferans verildi.

33 AIDS Konulu Konferans Espiye Toplum Sağlığı Merkezi Halk Sağlığı şubesi uzman personelleri tarafından yüksekokulumuz konferans salonunda "AIDS " konulu konferans verildi.

34 Yangın Söndürme Tatbikatı Okulumuz Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencileri Giresun İtfaiyesi uzman personeli eşliğinde yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirdi.

35 Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı Yüksekokulumuz Özel Güvenlik ve Koruma Programı öğrencilerinin hazırlamış olduğu Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı yapıldı.

36 Hocalı Soykırımı Konferansı Okulumuz öğrencileri Üniversitemiz tarafından Rektörlük konferans salonunda düzenlenen Hocalı Soykırımı başlıklı konferansa katıldı.

37 Ulusal Özel Güvelik Sempozyumu Okulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Gökmen KILINÇARSLAN, Üniversitemizi temsilen Gaziantep Üniversitesi tarafından organize edilen 3. Ulusal Özel Güvenlik Sempozyumu na katılarak sektördeki son gelişmeler hakkında bilgi edindi.

38 İşkur Semineri Giresun İşkur personeli tarafından İş becerileri, İşe başvuru süreçleri, özgeçmiş hazırlama v.b. konularda yüksekokulumuz öğrencilerine seminer verildi.

39 18 Mart Yürüyüşü 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerimizi Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri Giresun Kalesi ndeki törene katıldılar.

40 Şehit Ailesi Ziyaretleri İlçemizdeki şehit aileleri okulumuz öğrencileri tarafından ziyaret edildi.

41 Şehit Ailesi Ziyaretleri

42 Çanakkale Geçilmez Adlı Tiyatro Oyunu 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerimizi Anma etkinlikleri kapsamında Eynesil Kamil Nalbant MYO öğrencilerinin hazırladığı Çanakkale Geçilmez adlı tiyatro oyunu okulumuzda sergilendi.

43 Kızılay Kan Bağışı Kızılay ve Espiye MYO tarafından organize edilen kan bağışı kampanyası oldukça verimli sonuçlandı.

44 Avrupa Birliği Hibe Projesi Kapsamında okulumuz Özel Güvenlik ve Koruma Programından belirlenen öğrencilerinin Çek Cumhuriyetinde 1 aylık eğitim alması planlanmaktadır.

45 Özel Dedektiflik eğitimi projesi hazırlanarak Avrupa Birliği Hibe Projeleri kapsamında ilgili bakanlığa sunulmuş olup, projenin kabul edilmesi durumunda Özel Güvenlik ve Koruma Programından belirlenen öğrencilerin Romanya da eğitim alması planlanmaktadır.

46 Trabzon Havalimanı ve Trabzon Limanında Özel Güvenlik ve Koruma Programı öğrencileri için teknik gezi «Tarihteki Türk Kahramanları» isimli seminer «Her Fidan Bir Can» isimli ağaç dikme projesi Huzurevi ziyaretleri

47 Bölümler arası halı saha futbol turnuvası Masatenisi turnuvası Satranç turnuvası «En İyi Arkadaş Kitaptır, Seninde Bir Arkadaşın Olsun» isimli kitap toplama projesi

48 «Temiz bir sahil için el ele» isimli Espiye sahillerini temizleme ve düzenleme projesi Engelliler haftasında engelli kardeşlerimiz için moral gecesi etkinliği

49 KATILIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU

TÜRK DİLİ-II OKT. SABİT BAYRAM PROJE YÖNETİMİ VE RAP. ÖĞR.GÖR.GÖKMEN KILINÇARSLAN KONFERANS SALONU ÖĞR.GÖR.GÖKMEN KILINÇARSLAN KONFERANS SALONU

TÜRK DİLİ-II OKT. SABİT BAYRAM PROJE YÖNETİMİ VE RAP. ÖĞR.GÖR.GÖKMEN KILINÇARSLAN KONFERANS SALONU ÖĞR.GÖR.GÖKMEN KILINÇARSLAN KONFERANS SALONU GRÜ. ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA PROGRAMI 2013-2014 BAHAR DÖNEMİ HAFTALIK PROGRAMI ( 1. SINIF ) YEREL YÖNETİMLER ÖZ. GÜVENLİK HUKUKU 10:00-10:50

Detaylı

DERS ADI SINAV TARİHİ SAAT DERSLİK SORUMLU ÖĞR.ELM. 1. SINIF (N.Ö) 1. SINIF (İ.Ö)

DERS ADI SINAV TARİHİ SAAT DERSLİK SORUMLU ÖĞR.ELM. 1. SINIF (N.Ö) 1. SINIF (İ.Ö) MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ/Özel Güvenlik ve Koruma Programı 2014/15 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Takvimi GÜVENLİK SİSTEMLERİ-II 22.6.2015 13:00 301 Yrd. Doç. Dr. H. BÜYÜKUSLU

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ/Özel Güvenlik ve Koruma Programı DERS ADI SINAV TARİHİ SAAT DERSLİK SORUMLU ÖĞR.ELM. GÖZETMENLER Güvenlik Sistemleri-II 20.6.2016 10:00 301 H. Gazioğlu Toplumsal Duyarlılık

Detaylı

DERS ADI SINAV TARİHİ SAAT DERSLİK SORUMLU ÖĞR.ELM. GÖZETMENLER 1. SINIF (N.Ö)

DERS ADI SINAV TARİHİ SAAT DERSLİK SORUMLU ÖĞR.ELM. GÖZETMENLER 1. SINIF (N.Ö) MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ/Özel Güvenlik ve Koruma Programı Güvenlik Sistemleri-II 1.6.2016 10:00 301 H. Gazioğlu Toplumsal Duyarlılık Projeleri 7.6.2016 14:00 301 H. Şahin Özel Güvenlik Hukuku

Detaylı

1. SINIF (N.Ö) 1. SINIF (İ.Ö) Yrd. Doç. Dr. Bengü ERTAN Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Bşk.

1. SINIF (N.Ö) 1. SINIF (İ.Ö) Yrd. Doç. Dr. Bengü ERTAN Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Bşk. MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ/Özel Güvenlik ve Koruma Programı 2017/18 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Vize Sınav Takvimi TEMEL HUKUK 3.11.2017 11:00 401 ÖGR.GÖR. A.G. ÖKSÜZ A.AKTAŞ KARAÇELİK-M.U.AKBULUT-D.ÇAVUŞOĞLU

Detaylı

TÜRK DİLİ-II OKT. İ. AVCIOĞLU (D-9-ORTAK) (D-4) İNGİLİZCE-II YRD.DOÇ.DR. E. BEKTAŞ (D-4) PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE OKT. İ.

TÜRK DİLİ-II OKT. İ. AVCIOĞLU (D-9-ORTAK) (D-4) İNGİLİZCE-II YRD.DOÇ.DR. E. BEKTAŞ (D-4) PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE OKT. İ. GRÜ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PROGRAMI 2014/15 BAHAR DÖNEMİ HAFTALIK PROGRAMI (1. SINIF) 08:00-08:50 ÇEVRE KORUMA 10:00-10:50 GIDA KATKI MAD. VE TOKSİKOLOJİ

Detaylı

YRD.DOÇ.DR. Ö. ARSLAN (D-6) TÜRK DİLİ-II ÖĞR. GÖR. K. KALTALIOĞLU (BİLGİSAYAR LAB.) (D-9-ORTAK) OKT. İ. AVCIOĞLU LAB. TEKNİKLERİ-II (D-4) (D-4)

YRD.DOÇ.DR. Ö. ARSLAN (D-6) TÜRK DİLİ-II ÖĞR. GÖR. K. KALTALIOĞLU (BİLGİSAYAR LAB.) (D-9-ORTAK) OKT. İ. AVCIOĞLU LAB. TEKNİKLERİ-II (D-4) (D-4) GRÜ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PROGRAMI 2014/15 BAHAR DÖNEMİ HAFTALIK PROGRAMI (1. SINIF) 08:00-08:50 ÇEVRE KORUMA GIDA KİMYASI VE BESLENME (D-6) 10:00-10:50

Detaylı

DERS ADI SINAV TARİHİ SAAT DERSLİK SORUMLU ÖĞR.ELM. 1. SINIF (N.Ö) 1. SINIF (İ.Ö)

DERS ADI SINAV TARİHİ SAAT DERSLİK SORUMLU ÖĞR.ELM. 1. SINIF (N.Ö) 1. SINIF (İ.Ö) MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ/Özel Güvenlik ve Koruma Programı TEMEL HUKUK 7.11.2016 11:00 202-301-401 ÖGR.GÖR. A.G. ÖKSÜZ İNGİLİZCE-I 9.11.2016 15:00 202-205-401 ÖGR.GÖR. T. CEBECİ TÜRK DİLİ-I 10.11.2016

Detaylı

DERS ADI SINAV TARİHİ SAAT DERSLİK SORUMLU ÖĞR.ELM. GÖZETMENLER 1. SINIF (N.Ö) 1. SINIF (İ.Ö)

DERS ADI SINAV TARİHİ SAAT DERSLİK SORUMLU ÖĞR.ELM. GÖZETMENLER 1. SINIF (N.Ö) 1. SINIF (İ.Ö) MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ/Özel Güvenlik ve Koruma Programı 2016/17 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Final Sınav Takvimi TEMEL HUKUK 2.1.2017 11:00 205 ÖGR.GÖR. A.G. ÖKSÜZ T.B. YÜCEL-A. AKTAŞ-N.

Detaylı

DERS ADI SINAV TARİHİ SAAT DERSLİK SORUMLU ÖĞR.ELM. GÖZETMENLER 1. SINIF (N.Ö)

DERS ADI SINAV TARİHİ SAAT DERSLİK SORUMLU ÖĞR.ELM. GÖZETMENLER 1. SINIF (N.Ö) MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ/Özel Güvenlik ve Koruma Programı 2018/19 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Vize Sınav Takvimi TEMEL HUKUK 15.11.2018 11:00 401 ÖGR.GÖR. A.G. ÖKSÜZ İNGİLİZCE-I 13.11.2018

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ/Özel Güvenlik ve Koruma Programı 2017/18 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Takvimi Güvenlik Sistemleri-II 27.6.2018 15:00 205 H.İ. Albayrak Toplumsal Duyarlılık

Detaylı

DERS ADI SINAV TARİHİ SAAT DERSLİK SORUMLU ÖĞR.ELM. 1. SINIF (N.Ö) 1. SINIF (İ.Ö)

DERS ADI SINAV TARİHİ SAAT DERSLİK SORUMLU ÖĞR.ELM. 1. SINIF (N.Ö) 1. SINIF (İ.Ö) YABANCI DİLLER VE KÜLTÜRLER BÖLÜMÜ/Uygulamalı İngilizçe ve Çevirmenlik Programı 2016/17 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Programı DERS ADI SINAV TARİHİ SAAT DERSLİK SORUMLU ÖĞR.ELM. KARŞILAŞTIMALI

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ/Özel Güvenlik ve Koruma Programı 2017/18 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Final Sınav Takvimi Güvenlik Sistemleri-II 4.6.2018 11:00 205 H.İ. Albayrak Toplumsal Duyarlılık

Detaylı

DERS ADI SINAV TARİHİ SAAT DERSLİK SORUMLU ÖĞR.ELM. 1. SINIF (N.Ö) 1. SINIF (İ.Ö)

DERS ADI SINAV TARİHİ SAAT DERSLİK SORUMLU ÖĞR.ELM. 1. SINIF (N.Ö) 1. SINIF (İ.Ö) YABANCI DİLLER VE KÜLTÜRLER BÖLÜMÜ/Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Programı 2018/19 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi I. Sınıf 3+1 Vize Programı DERS ADI SINAV TARİHİ SAAT DERSLİK SORUMLU ÖĞR.ELM. KELİME

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ/Özel Güvenlik ve Koruma Programı 2017/18 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav Takvimi Güvenlik Sistemleri-II 2.4.2018 13:00 401 H.İ. Albayrak Toplumsal Duyarlılık

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim, Etkili

Detaylı

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 1. SINIF

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 1. SINIF GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 1. SINIF Derslik 101 08--09 Temel Hukuk A. G. Öksüz Genel Kimya D. Çavuşoğlu Türk Dili A. Mutluay

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ/Özel Güvenlik ve Koruma Programı 2016/17 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Final Sınav Takvimi Güvenlik Sistemleri-II 1.6.2017 10:00 401 M. Karaköse Toplumsal Duyarlılık

Detaylı

ORGANİZASYON BAZINDA ÖĞRENCİ SAYILARI

ORGANİZASYON BAZINDA ÖĞRENCİ SAYILARI Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık 68 Bankacılık ve Sigortacılık 7 Büro Yönetimi ve Sekreterlik Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 06 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı

Detaylı

YRD.DOÇ.DR.V.ÇAKIR (304) YRD.DOÇ.DR. Ö. ARSLAN (304) PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE İNGİLİZCE-II ÖĞR. GÖR. K. KALTALIOĞLU (304) YRD.DOÇ.DR.V.

YRD.DOÇ.DR.V.ÇAKIR (304) YRD.DOÇ.DR. Ö. ARSLAN (304) PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE İNGİLİZCE-II ÖĞR. GÖR. K. KALTALIOĞLU (304) YRD.DOÇ.DR.V. GRÜ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PROGRAMI 2015/16 BAHAR DÖNEMİ HAFTALIK PROGRAMI (1. SINIF) 08:00-08:50 09:00-09:50 TÜRK DİLİ-II TAB 1 ORTAK 10:00-10:50

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ YÖNETİM Dekan V. Prof. Dr. Aziz TEKİN (01/09/2016 ya kadar asaleten-02/09/2016 dan itibaren vekaleten) Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ali SARI Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Emine YAĞMUR Fakülte

Detaylı

Bala MYO, Polatlı Sağlık Hizmetleri MYO ve Polatlı Teknik Bilimler MYO da

Bala MYO, Polatlı Sağlık Hizmetleri MYO ve Polatlı Teknik Bilimler MYO da HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Bala MYO, Polatlı Sağlık Hizmetleri MYO ve Polatlı Teknik Bilimler MYO da 15.02.2012-18.09.2012 Tarihleri Arasında Gerçekleştirilen Bazı Faaliyetler 1 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Ülkemizde

Detaylı

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI BİLGİ FORMU ÖĞR.SAYISI

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI BİLGİ FORMU ÖĞR.SAYISI Sosyal Bilimler (E/) durumunda YEREL YÖNETİMLER 3 93 37 130 YÖNETİM VE ORGANİZASYON İŞLETME YÖNETİMİ 2 20 20 Lojistik /Çağrı Merkezi izmetleri İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 2 65 65 MUASEBE VE VERGİ MUASEBE

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Aralık 2014 AÖF Sınavları İlçemizde İlk Defa Yapıldı. Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları için tüm alt yapı hizmetleri;

Detaylı

GRÜ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA PROGRAMI HAFTALIK DERS PROGRAMI (1. SINIF) DERSLİK-205

GRÜ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA PROGRAMI HAFTALIK DERS PROGRAMI (1. SINIF) DERSLİK-205 GRÜ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA PROGRAMI HAFTALIK DERS PROGRAMI (1. SINIF) DERSLİK-205 08--09 Genel İşletme(M.U.Akbulut) Beden Eğitimi(N.Sarıalioğlu)

Detaylı

İLGİLİ BİRİM: EĞİTİM FAKÜLTESİ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA Sosyal Bilgiler Eğitimi

İLGİLİ BİRİM: EĞİTİM FAKÜLTESİ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA Sosyal Bilgiler Eğitimi 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ - HAFTALIK DERS PROGRAMI İLGİLİ BİRİM: EĞİTİM FAKÜLTESİ Sosyal Bilgiler Eğitimi - - 14.00 - - - - - - - - PDR İÖ & Okul Öncesi Eğitimi

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG 2013-2014 T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres E-posta Adresi Web Adresi Paşaalanı M. Cemal Kutay Cd. Karesi - BALIKESİR zbfl@meb.k12.tr

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ MERKEZİ YERLEŞTİRMEYLE YAPILACAK YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARINDA KULLANILACAK TABAN PUAN VE KONTENJANLAR

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ MERKEZİ YERLEŞTİRMEYLE YAPILACAK YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARINDA KULLANILACAK TABAN PUAN VE KONTENJANLAR 20142015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ MERKEZİ YERLEŞTİRMEYLE YAPILACAK YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARINDA KULLANILACAK TABAN PUAN VE KONTENJANLAR 2013 2012 2011 Eğitim Fakültesi ( İkinci Sınıflar ve Hazırlık

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Bilecik Üniversitesi 29 Mayıs 2007 de kurulan ve Aralık 2007 de eğitim öğretim faaliyetlerine başlamış olan bir devlet üniversitesidir.üniversitenin merkez yerleşkesi, Marmara bölgesinde

Detaylı

DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK PR. 4 4 DEVLET KONSERVATUVARI TÜRK HALK OYUNLARI PR. 4 2

DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK PR. 4 4 DEVLET KONSERVATUVARI TÜRK HALK OYUNLARI PR. 4 2 FAKÜLTE PROGRAM Y.İÇİ (2.Sınıf) Y.İÇİ (3.Sınıf) Y.İÇİ (4.Sınıf) Y.İÇİ (5.Sınıf) ALUCRA TURAN BULUTÇU MESLEK YÜKSEKOKULU BANKACILIK VE SİGORTACILIK PR. 8 ALUCRA TURAN BULUTÇU MESLEK YÜKSEKOKULU BANKACILIK

Detaylı

ORGANİZASYON BAZINDA ÖĞRENCİ SAYILARI

ORGANİZASYON BAZINDA ÖĞRENCİ SAYILARI Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık 164 Bankacılık ve Sigortacılık 138 Büro Yönetimi ve Sekreterlik 6 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 99 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

Hakkaniye Köyü No:66 İzmit / Kocaeli

Hakkaniye Köyü No:66 İzmit / Kocaeli O H İ OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER Okul /Kurum Adı Okul Müdürü Müdür Yardımcısı Okul - Aile Birliği Başkanı Okul Adresi Hakkaniye İlkokulu Eyüp ARSLAN Hayriye Sultan TÜRKOĞLU Kemal ÖZER Hakkaniye Köyü

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1. Sınıf ve Nakil Öğrenci Oryantasyon ve Veli Bilgilendirme 1 2 3 4 5 Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 1.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 2.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 3.Gün

Detaylı

2016 MALİ YILI GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU. RAPOR TARİHİ HAZIRLAYAN ONAYLAYAN Mustafa Kemal ÖZTOPAL V.H.K.

2016 MALİ YILI GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU. RAPOR TARİHİ HAZIRLAYAN ONAYLAYAN Mustafa Kemal ÖZTOPAL V.H.K. 2016 MALİ YILI GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU BİRİMİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU RAPOR TARİHİ HAZIRLAYAN ONAYLAYAN Mustafa Kemal ÖZTOPAL OCAK 2017 V.H.K.İ Doç. Dr. Saim TOPÇU

Detaylı

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Çamlıhemşin Çok Programlı wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Anadolu Lisesi

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULUNUN KURULUŞU

CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULUNUN KURULUŞU CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULUNUN KURULUŞU Meslek Yüksekokulumuz 30.03.1994 tarihli Yükseköğretim Kurulu Kararı ile 1994-1995 eğitim öğretim yılında Makine Programı ile başlamıştır. 2002-2003 eğitim-öğretim

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI AY TARİH KONU SORUMLU EKİM EYLÜL AĞUSTOS 01.07.2015 14.08.2015 Okulda çalışan veya çalışacak personelden görevden ayrılan ya da

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM BÖLÜMÜ TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER PROGRAMI BİLGİ FORMU

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM BÖLÜMÜ TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER PROGRAMI BİLGİ FORMU TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM BÖLÜMÜ TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER PROGRAMI BİLGİ FORMU Bölüm Bölüm Başkanı Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ 2014 İDARE FAALİYET RAPORU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI ŞUBAT 2015 VAN T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ AĞUSTOS EYLÜL EKİM TARİH 12 Ağustos Çarşamba - 03 Eylül Perşembe 18 Ağustos Salı - 28 Ağustos Cuma 27 Ağustos Perşembe 30 Ağustos Cuma 01 Eylül 2015 Salı -03 Eylül 2015 Perşembe 01 Eylül 2015 Salı 02 Eylül

Detaylı

KOMİSYONLARIN KURULUŞ VE ÇALIŞMA ESASLARI

KOMİSYONLARIN KURULUŞ VE ÇALIŞMA ESASLARI KOMİSYONLARIN KURULUŞ VE ÇALIŞMA ESASLARI 1. üyeleri, her yıl için Kasım ayında Yüksekokul müdürü tarafından belirlenir. Bir değişiklik önerisi gelmediği takdirde bir önceki yılda görev yapan üyeler ne

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

ÇEAŞ ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, OKUL ETKİNLİKLERİ PLANI ÇİZELGESİ

ÇEAŞ ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, OKUL ETKİNLİKLERİ PLANI ÇİZELGESİ ÇEAŞ ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, OKUL ETKİNLİKLERİ PLANI ÇİZELGESİ 1- da yapılan programlar 40 dk., tören alanında yapılan programlar ise 20 dk. Geçemez. 2- da yapılacak törenlerde hangi

Detaylı

TARİHİ ADI OCAK. 10 Ocak Gazeteciler Günü ŞUBAT. 19 Şubat Milli Eğitim Vakfı Kuruluş Günü. 28 Şubat Sivil Savunma Günü MART. 1-7 Mart Deprem Haftası

TARİHİ ADI OCAK. 10 Ocak Gazeteciler Günü ŞUBAT. 19 Şubat Milli Eğitim Vakfı Kuruluş Günü. 28 Şubat Sivil Savunma Günü MART. 1-7 Mart Deprem Haftası TARİHİ ADI OCAK Ocak Veremle ayının ilk Savaş haftası Eğitimi Haftası Ocak Enerji ayının Tasarrufu 2. haftası Haftası 10 Ocak Gazeteciler Günü 25 Ocak Dünya Cüzzam Günü 25-31 Cüzzam Ocak Haftası 26 Ocak

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ YÖNETİM Dekan Prof. Dr. Aziz TEKİN Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ali SARI Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Emine YAĞMUR Fakülte Sekreteri Nezihe ER (16/02/2015 e kadar) Fakülte Sekreteri V.

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayı: 64 Toplantı Tarih: 13.10.2014 Toplantı Saati: 14.00 Toplantı Yeri: Toplantı Salonu Toplantıda

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ POZANTI MESLEK YÜKSEKOKULU STRATEJİK PLANI 2014-2018

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ POZANTI MESLEK YÜKSEKOKULU STRATEJİK PLANI 2014-2018 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ POZANTI MESLEK YÜKSEKOKULU STRATEJİK PLANI 2014-2018 Çukurova Üniversitesi Pozantı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 2014 İÇİNDEKİLER HARCAMA YETKİLİSİ SUNUŞU 2 I- GENEL BİLGİLER 3 A-

Detaylı

İLGİLİ BİRİM:EĞİTİM FAKÜLTESİ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA İlköğretim Matematik Öğretmenliği

İLGİLİ BİRİM:EĞİTİM FAKÜLTESİ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA İlköğretim Matematik Öğretmenliği 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZDÖNEMİ UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ - HAFTALIK DERS PROGRAMI İLGİLİ BİRİM:EĞİTİM FAKÜLTESİ İlköğretim Matematik Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği & BÖTE (alttan alanlar) 14.00

Detaylı

I. ULUSAL ÜNİVERSİTELER ÇEVRE MERKEZLERİ TOPLANTISI

I. ULUSAL ÜNİVERSİTELER ÇEVRE MERKEZLERİ TOPLANTISI I. ULUSAL ÜNİVERSİTELER ÇEVRE MERKEZLERİ TOPLANTISI 20.05.2009 tarih ve 27233 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren Adnan Menderes Üniversitesi Şehir Sağlığını Geliştirme Araştırma ve Uygulama

Detaylı

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ 20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ ADANA ŞUBE 10. GENEL KURULUMUZ Şubemiz 10. Olağan Genel Kurulu Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Toplantı Salonu nda 08-09 Şubat2014 tarihlerinde yapıldı. 13.02.2014

Detaylı

2018 YILI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU

2018 YILI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU 2018 YILI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI (Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü) BİRİM FAALİYET RAPORU Manisa / 2019 1 İ Ç İ N D E K İ L E R I. GENEL BİLGİLER... 3 A. Misyon ve Vizyon... 3 1. Misyon...

Detaylı

Gezi Gezi

Gezi Gezi Birim çalışanları arasında işbirliği ortamını geliştirmek için yapılan faaliyet Faaliyet Adı Tarih Kapsam Kameralarımızla Büyükada'dayız Bursa'nın Doğallığını Sanatla Buluşturuyoruz 8.10. Gezi 15.10. Gezi

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

2017 MALİ YILI GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU

2017 MALİ YILI GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU 2017 MALİ YILI GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU BİRİMİ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU RAPOR TARİHİ HAZIRLAYAN ONAYLAYAN Mustafa Kemal ÖZTOPAL OCAK 2018 V.H.K.İ Doç. Dr. Hüseyin

Detaylı

GEDİZ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

GEDİZ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ GEDİZ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Merkezimiz, 2010 yılında, GEDİZ ÜNİVERSİTESİ nin sürekli eğitim programlarını düzenlemek ve bu yolla Üniversitemizin kamu, özel sektör ve

Detaylı

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU () YÖNETiM Dekan Prof.Dr. Harun TANRIVERMİŞ Dekan Yardımcısı Doç. Dr. F. Nihan ÖZDEMİR SÖNMEZ Fakülte Sekreteri Vekili Nuri KOCAER Fakülte Yönetim Kurulu Üyeleri

Detaylı

2010-2011 Akademik Yılı Erasmus Faaliyetleri Başvuruları

2010-2011 Akademik Yılı Erasmus Faaliyetleri Başvuruları 2010-2011 Akademik Yılı Erasmus Faaliyetleri Başvuruları Hazırlayan: Dr. Selen TOKGÖZ Erasmus Uzmanı 2010 Teklif Çağrısı KAPSAM 2010-2011 de Erasmus faaliyetleri için alınan başvurular Erasmus Hazırlık

Detaylı

GRÜ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA PROGRAMI HAFTALIK DERS PROGRAMI (1.

GRÜ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA PROGRAMI HAFTALIK DERS PROGRAMI (1. GRÜ ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA PROGRAMI HAFTALIK DERS PROGRAMI (1. SINIF) DERSLİK 101 08--09 Temel Bilgisayar -I (V.Çakır)(Bil.Lab.) Davranış Bilimleri

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL Haziran 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Temmuz 2016 1 2 3

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ Çevre Sorunları AraĢtırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER)

IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ Çevre Sorunları AraĢtırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER) IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ Çevre Sorunları AraĢtırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER) Organizasyon ġeması REKTÖR Mühendislik Fakültesi ÇEVMER MÜDÜRÜ ÇEVMER YÖNETĠM KURULU Ziraat Fakültesi MÜDÜRYARD. MÜDÜR YARD. ÇEVMER

Detaylı

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği DENİZLİ ŞUBE 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği Bölümü ve şubemizce üniversitede Mermer Sektöründe Jeoloji Mühendisinin

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Sağlık Kültür ve Spor Daire

Detaylı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı Lise Öğrenci Okul Oryantasyonu 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma YÜKSELİŞ Gelişim Akademisi 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe

Detaylı

1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf. Hazırbulunuşluk Değerlendirmeleri. Bayram Arefesi. Bayram. Sunumu. Kış Spor Okulları Başlangıcı

1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf. Hazırbulunuşluk Değerlendirmeleri. Bayram Arefesi. Bayram. Sunumu. Kış Spor Okulları Başlangıcı EYLÜL 2016 1 Perşembe Einschulung - Oryantasyon / 1.Sınıf Velilerine Yönelik Rehberlik Birimi Tanıtım Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Sunumu 2 Cuma 3 Cumartesi 4 Pazar 5 Pazartesi 2016-2017

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ 01.02.2018 PROF.DR. YÜKSEL AYAZ DEKAN V. TARİHÇE VE GENEL BİLGİLER Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi bünyesinde

Detaylı

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir.

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. İLİMİZİN SPOR FAALİYETLERİ AMATÖR SPOR KULÜP SAYILARI Bal Ligi

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü T.C. KAHRAMANMARAŞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü 2- «Yarınlarımıza Emniyetli Gelecek» Projesi Projenin Amacı : Ana okulu/anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerine TDP Şube Müdürlüğü

Detaylı

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ tesi rtesi Eylül.2018 Eylül 2018 3 10 17 24 1, Öğretmenlerin mesleki çalışmalarının planlanması ve öğretmenlere tebliği,

Detaylı

2016-2017 www.bilecik.edu.tr Genel Bilgiler Üniversitemiz, 104.057 m 2 kapalı alan, 24.212 m 2 açık alanda spor tesisleri olmak üzere toplam 741.248 m 2 kampüs alanına sahiptir. 485 Akademik Personelimizle

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2016 ANTALYA I. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GİDERLERİNİN

Detaylı

KARAR Enformatik Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Enformatik Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 12.01- Enformatik

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

Dr. Öğr. Üyesi İsmail KOYUNCU Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü

Dr. Öğr. Üyesi İsmail KOYUNCU Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü 0 Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak hedefimiz, nitelikli akademik kadromuz, güçlü alt yapımız ve standartlar ile uyumlu laboratuvarlarımızla geleceğimizin teminatı olan gençleri en üst nitelik

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ YÖNETİM Dekan Prof. Dr. Aziz TEKİN Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ali SARI Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Emine YAĞMUR Fakülte Sekreteri Nezihe ER (16/02/2015 e kadar) Fakülte Sekreteri V.

Detaylı

T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU

T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU BEYOĞLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK KATALOĞU Sıra Yapılacak Etkinlik

Detaylı

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİMİZ TESMER ÇORUM ŞUBESİ BÜNYESİNDE; ODAMIZ 3 MART 2013 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Tanışma Toplantısı. Bölümünüze Hoşgeldiniz!

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Tanışma Toplantısı. Bölümünüze Hoşgeldiniz! Elektrik-Elektronik Mühendisliği Tanışma Toplantısı Bölümünüze Hoşgeldiniz! 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Tanışma Toplantısı Kırıkkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

2018 YILI FAALİYET RAPORU

2018 YILI FAALİYET RAPORU N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI EREĞLİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki,

Detaylı

BOR MESLEK YÜKSEKOKULU

BOR MESLEK YÜKSEKOKULU BOR MESLEK YÜKSEKOKULU Bor MYO MÜDÜR V. Prof.Dr. Sedat SERÇE ÖZET SUNUM ÖZETİ MİSYON VİZYON AKADEMİK YAPI İDARİ YAPI BÖLÜMLER PROGRAMLAR EĞİTİM DİLİ ÖĞRENCİ KABULÜ SAYILAR İKİLİ ANLAŞMALAR AKREDİTASYON

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çağdaşkent Anadolu Lisesi EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çağdaşkent Anadolu Lisesi EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çağdaşkent Anadolu Lisesi 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÇAĞDAŞKENT ANADOLU LİSESİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ MERAM MESLEK YÜKSEKOKULU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI DERS PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA

GÜZ DÖNEMİ MERAM MESLEK YÜKSEKOKULU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI DERS PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA SAAT 07:45 08:30 2018 2019 GÜZ DÖNEMİ MERAM MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIĞI DERS PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA AĞIZ,ÇENE,DİŞ ANATOMİSİ VE MORFOLOJİSİ(5) TIBBI TERMİNOLOJİ(3) TÜRK DİLİ I(8)

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL-AİLE BİRLİĞİ YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILDI

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL-AİLE BİRLİĞİ YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILDI Sirküler Rapor 29.11.2012/196-1 MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL-AİLE BİRLİĞİ YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILDI ÖZET : 9 Şubat 2012 tarihli ve 28199 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL-AİLE

Detaylı

EDEBİYAT FAKÜLTESİ. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü 2017 Oryantasyon programı

EDEBİYAT FAKÜLTESİ. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü 2017 Oryantasyon programı EDEBİYAT FAKÜLTESİ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü 2017 Oryantasyon programı KURULUŞ * Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, 1994-1995 Eğitim-Öğretim yılında eğitimine başlamıştır. 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılından

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK FAALİYET RAPORU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK FAALİYET RAPORU ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK FAALİYET RAPORU ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ YÖNETİM Dekan Vekili Prof. Dr. Ayşe ÇAKIR İLHAN Dekan Yardımcısı

Detaylı

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ 3 Nisan 2014 tarihinde TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu yeni dönem Sekretarya seçimi için yapılan toplantıya Başkan Ömer Pınar Afşar katıldı.

Detaylı

Antalya-Finike. Bağyaka İlkokulu Müdürlüğü. Brifing Dosyası

Antalya-Finike. Bağyaka İlkokulu Müdürlüğü. Brifing Dosyası Antalya-Finike Brifing Dosyası 2017-2018 İÇİNDEKİLER 1- EĞİTİM VERİLERİ...2 2- EĞİTİM GÖSTERGELERİ...5 3- EĞİTİM FIRSATLARI. 8 4- EĞİTİM YATIRIMLARI... 8 5- SOSYAL ETKİNLİKLER..8 ANTALYA-Finike 1 1- Eğitim

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Kasım 2014 KSÜ 2014-2015 Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 2014-2015 Akademik

Detaylı

EYLÜL GÜN 1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe. 7 Cuma

EYLÜL GÜN 1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe. 7 Cuma EYLÜL 2018 1 rtesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 6 Perşembe 7 8 rtesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 13 Perşembe 14 15 rtesi 16 Pazar Oryantasyon / 1.Sınıf Velilerine Yönelik Rehberlik Birimi Semineri

Detaylı