UniVario Endüstriyel Yangın Dedektörleri. Uygulamada çok yönlü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "UniVario Endüstriyel Yangın Dedektörleri. Uygulamada çok yönlü"

Transkript

1 UniVario Endüstriyel Yangın Dedektörleri Uygulamada çok yönlü

2 UniVario Endüstriyel Yangın Dedektörleri Uygulamada çok yönlü UniVario endüstriyel yangın dedektörleri akıllı, platform tabanlı ve mikroişlemci kontrollü yangın dedektörleridir. Modüler konsepti ve gelişmiş sinyal işleme teknikleri sayesinde, bu dedektörler son derece geniş bir uygulama yelpazesinde bireysel ihtiyaç profillerini karşılamaktadır. UniVario endüstriyel yangın dedektörleri Korunacak ekipmanın yakınında ve daha geniş mesafelerde iç ve dış mekanlarda çalışır. Hem temiz oda alanlarında hem de zorlu proses koşulları altında, patlama tehlikeli alanlarda konuşlandırılabilirler ve böylece tüm ihtiyaçlara çözümler getirirler. Modüler tasarım - Sınırsız kombinasyonlar Oldukça duyarlı sensörlerin ve akıllı değerlendirme algoritmalarının birleşimi, UniVario endüstriyel yangın dedektörlerinin yangınları çok hızlı bir şekilde tespit etmesini sağlar. Rahatsızlık değişkenlerini, yüksek ve çok hassas tepki sıcaklıklarını akıllıca bastırma becerileri ve patlayıcı tehlikeli alanlarda dedektörleri kullanma seçeneği, UniVario dedektörleri için geleneksel dedektörler veya analog adresli dedektörler olarak çok geniş bir uygulama yelpazesi sunar. Sinyal işleme ve modülerliğin uygulamaya özel konfigürasyonu değişen çalışma koşullarının kolay adaptasyonuna izin verir. Yüksek düzeyde operasyonel güvenilirlik, mikro denetleyici tabanlı işlev izleme ve sensör testi ile yüksek koruma derecesi (IP67), yağ sızdırmazlığı ve yüksek düzeyde darbe ve titreşim direnci ile garanti altına alınmıştır. Dünya çapındaki onayların sayısı, uygulamanın kalitesini ve geniş alanını teyit etmektedir.

3 UniVario FMX5000 IR UniVario FMX5000 UV UniVario FMX5000 IR alevleri çok hızlı algılar. Özel bir sensör kombinasyonu ve akıllı bir değerlendirme, makine sıcak yüzeyleri veya kaynak işleri gibi endüstriyel parazitleri harmanlamaktadır. Aynı zamanda, dedektör gelişmekte olan bir ateşin çok küçük alevlerini bile güvenle tespit eder. UniVario FMX5000 IR, dedektörün optik ekranı kadar üç sensörün de hepsini kontrol eden üç katlı optik testi nedeniyle özellikle emniyetlidir. FMX5000 UV alevi dedektörü optik radyasyona tepki verir ve spesifik yangın spektrumlarını analiz eder. Alev dedektörü, yangın durumunda açık alevlerin hızlı bir şekilde gelişebileceği alanları izler. Erken algılama, yüksek hassasiyet, güvenilirlik ve bozulma değişkenlerinin neden olduğu yanlış alarmların düşük riski arasındaki mükemmel etkileşim, UniVario yangın dedektörlerini bir yangının hızlı yayılmasının önlenmesi için vazgeçilmez kılmaktadır. UniVario WMX5000 UniVario WMX5000 FS WMX5000, yüksek derecede yanıcı katılar, sıvılar ve gazlar gibi sıcaklığın arttığı açık ateşleri tespit edecek şekilde tasarlanmıştır. Sıcaklığın hızlı bir şekilde yükselmesine veya önceden ayarlanmış maksimum sıcaklığın aşılmasına anında yanıt verir. Bir dizi farklı yükleme seçeneği sunar, bu da oda ve süreçleri izleme için uygun hale getirir. WMX5000 FS ısı dedektörü, 850 C'ye kadar olan sıcaklıklarda özel olarak çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrık ısı sensörü, kolay ve son derece esnek bir montaj sağlar. Ayarlanabilir alarm sıcaklıkları ve ayrılmış ısı sensörünün çeşitli versiyonları geniş bir uygulama yelpazesi sunar.

4 UniVario Endüstriyel Yangın Dedektörleri Patlama tehlikeli alanlarda ve Loop içinde kullanılabilir Patlama tehlikeli alanlarda kullanın Endüstriyel ortamlarda gaz ve toz patlamasına eğilimli alanlarda kullanılan UniVario endüstriyel yangın dedektörleri. Dedektör Çeşitleri Standart 3GD (Zon 2/22) Üç Kanallı Kızıl Ötesi Alev Dedektörü Ex (Zon 1/20/21) FMX5000 IR FMX5000 IR 3GD FMX5000 IR Ex Standart UniVario endüstriyel yangın dedektörü çeşitleri, patlama tehlikesi olmayan tüm uygulamalar için uygundur. 3GD serisi dedektörler 2 (gaz) ve 22 (toz) bölgelerindeki uygulamalar için uygundur. UniVario Ex serisi endüstriyel yangın dedektörleri "doğal olarak güvenli" olan bölgeler 1 (gaz) ve 20, 21 (toz) için uygundur. Ultraviyole Alev Dedektörü Isı Dedektörü Yüksek Sıcaklık Isı Dedektörü FMX5000 UV FMX5000 UV 3GD WMX5000 WMX5000 3GD WMX5000 Ex WMX5000 FS WMX5000 FS 3GD WMX5000 FS Ex Tüm dedektör çeşitleri analog adreslenebilir dedektörler olarak kullanılabilir. UniVario Ex serisi dedektörler için ek bir elektronik güvenlik bariyeri kullanılır. UniVario FMX5000 IR Ex ST UniVario FMX5000 IR endüstriyel yangın dedektörleri, yangın çıkışında açık alevlerin oluşması beklenen alanlarda kullanılır. Özel model FMX5000 IR Ex, endüstriyel ortamlarda özellikle zorlu proses koşullarına sahip alanları izlemek için tasarlanmıştır. Bu paslanmaz çelik model, potansiyel olarak 0, 1, 2, 20, 21, 22 bölgelerinde patlama tehlikesi bulunan atmosferlerde kullanım için uygundur. Bu dedektörler deniz suyuna dayanıklı olduğundan, offshore tesisatlar için bile uygundur.

5 Loop içinde dedektör olarak kullanılır İletişim modüllerini kullanarak, UniVario endüstriyel yangın dedektörleri tam gelişmiş analog adresli dedektörlere dönüştürülebilir. Sonuç olarak ve diğer mevcut endüstriyel yangın dedektörlerinin aksine, bu dedektörler sadece bir modülü takarak bir protokolle tam ölçekli dedektörler olarak yangın algılama sistemlerine entegre edilebilir. Bildirilen olaylar tam olarak bir dedektöre atanabilir ve yangın alarmı ve söndürücü kontrol paneli gerekli adımları başlatabilir. UniVario dedektörleri, bu seçeneğin patlama tehlikeli alanlarda bile kullanılabilen ilk endüstriyel yangın dedektörüdür. FMZ 5000 UniVario WMX5000 UniVario WMX5000 IR Optik Duman Dedektörü Manuel Buton DMX95 UniVario Endüstriyel Dedektörler Patlama tehlikeli Module bölgelerinde bile loop içinde kullanılır Bariyer WMX5000 3GD FMX5000 IR 3GD FMX5000 UV 3GD WMX5000 Ex FMX5000 IR Ex Zon ➋ Zon ➊ İletişim Modülleri KMX5000 AP ve KMX5000 AP Ex modülü, UniVario endüstriyel yangın dedektörlerini, gerekli özel loop kuplörleri olmaksızın Loop AP protokolüne sahip yangın algılama kontrol panellerinde çalıştırmak için izin verir.

6 Aksesuarlar Basit ve güvenli kurulum ve rahat kullanım için SMX5000 servis cihazı SMX5000 servis cihazı, UniVario endüstriyel yangın dedektörlerinin geçmiş belleğini arşivlemek yanında, fonksiyonel testleri teşhis ve gerçekleştirmeye de hizmet eder. Buna ek olarak, sıcaklıklar ayrı ayrı seçilebilir. MX5000 Hava yıkama UniVario alev dedektörleri için hava temizleme cihazı dedektörlerin optik ve reflektörlerinin üzerindeki kirleri önlemeye yardımcı olur. Yıkama cihazı kuru, tozlu ve toz dolu bölgelerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. KMX5000 RK Röle Modülü UniVario KMX5000 RK röle modülü, UniVario endüstriyel yangın dedektörlerini bağımsız cihazlar olarak veya tehlike algılama ve PLC kontrol cihazlarında çalıştırmayı mümkün kılar. MX5000 Hava yıkama uyarıcısı Impulse hava yıkama ünitesi ile birlikte, bu hava boşaltma yeri, UniVario alev dedektörlerinin optik ve reflektöründeki kirleri önlemeye yarar. Uyarı işlemi, enerji maliyetlerini önemli ölçüde düşürür. UniVario MX5000 LCD Soketi UniVario MX5000 LCD soketi, UniVario model serisinin tüm yangın dedektörlerinin durum ve mesaj metinlerini belirtir. LCD ekrana bağlı dedektörler tarafından kontrol edilir. MX5000 Konsolu MX5000 konsolu sayesinde, UniVario model serisinin yangın veya ısı dedektörleri izlenecek alanların dışına (örneğin, havalandırma ve klima kanalları, makine aletleri, konteynerler veya silolar) kurulabilir.

7 Uygulamalar Çok yönlü ve neredeyse sınırsız Dedektör modeline bağlı olarak, UniVario endüstriyel yangın dedektörleri FM tarafından onaylanmış ve VdS tarafından test edilmiş ve sertifikalandırılmıştır. Buna ek olarak, örneğin CCC gibi diğer uluslararası belgelendirme kuruluşları, Rusya standartlarına, MOE'ye, CPD'ye, CSFM'ye, ATEX'e, IECEx'e ve NEC'e uygunluk onaylarını da bulunmaktadır. Uygulama Yerleri FMX5000 IR FMX5000 UV WMX5000 WMX5000 FS Egzoz gazı ve havalandırma kanalları Yakıt depolama / kimyasal depolama Kimyasal üretim Talaş / yarı iletken üretimi (silane) Baskı şirketleri, baskı makineleri Uçak ve helikopter hangarları Kombine ısı ve enerji santralleri ve kömürle çalışan elektrik santralleri Sunta presleri (ısı tünelleri) Ağaç işleme endüstrisi Yakıt depoları Boya püskürtme tesisatları Motor test Alanları Atık geri dönüşüm tesisleri Denizaşırı tesisatlar Pompa istasyonları Tank çiftlikleri Trafolar Kurutucular Kompresör istasyonu (doğalgaz) Makine aletleri Alet makineleri (Mg / Al / Ti kuru işleme)

8 Avantajları Bir Bakışta Yanlış alarm riski çok düşük olan hızlı yangın algılaması Yüksek duyarlı sensörler, sinyal işleme özelliğine uygulamaya özel yapılandırma, akıllı değerlendirme algoritmaları kullanılarak tipik bozucu değişkenlere karşı koruma, yüksek elektromanyetik tolerans. Yüksek düzeyde operasyonel güvenlik Yüksek derecede koruma (IP 67 / NEMA 6), yağ geçirmez, darbe ve titreşime dayanıklı, mikro denetleyici işlevleri, sensör testi, optik test (FMX5000 IR ve FMX5000 UV) izler. Değişen çalışma koşullarına kolayca adapte olur Sinyal işleme, uygulamaya, son derece modüler (farklı dedektör tipleri, farklı iletişim modülleri için tek baz), opsiyonel sıcaklık göstergesi, ucuz yangın alarm kablolaması için uygun olarak yapılandırılabilir. Düşük güç tüketimiyle grup başına veya loop başına daha fazla dedektör uygulanabilir. Sonuç olarak, konvansiyonel hat modülleri ve loop modülleri söz konusu olduğunda ve güç kaynağı ve acil güç kaynağını ayarlarken maliyetleri düşürme potansiyeli bulunmaktadır. Geniş uygulama alanı Kozmik radyasyon ve şimşek gibi rahatsızlıklar maskelenir (FMX5000 IR ve FMX5000 UV), 850 C'ye kadar tepki sıcaklıkları (WMX5000 FS), tepki sıcaklıkları kademeli olarak ayarlanabilir (WMX5000 ve WMX5000 FS) patlama tehlikeli alanlarda kullanılır. Esnek bağlantı teknolojileri, basit kurulum Detektör varyantları, konvansiyonel teknoloji, analog adresli ring-bus veya röle bağlantısı. Kolay kurulum ve devreye alma için ayrı taban. Dünya çapındaki onaylar Dedektör türevi ve türüne, örn. VdS, FM, CCC, Rusya standartlarına uygunluk, MOE, CPD, CSFM, ATEX, IECEx, NEC.

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4 PR20160926-1_S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ Prosense S-DP4 Gaz Kontrol Paneli zorlu endüstriyel ortamlarda algılanan patlayıcı ve zehirli gaz konsantrasyonlarının değerlendirilip ortamın

Detaylı

Dräger Flame 3000 Alev Algılama

Dräger Flame 3000 Alev Algılama Dräger Flame 3000 Alev Algılama Dräger Flame 3000, patlamaya dayanıklı görüntüleme tabanlı bir alev dedektörüdür. Bu görsel alev algılama sistemi, alev özelliklerini işleyip yorumlamak için dijital görüntü

Detaylı

FIRE SECURITY YANGIN ALARM SİSTEMLERİ ANALOG / ADRESLENEBİLİR DEDEKTÖRLER KABLOSUZ FOTOELEKTRİK DUMAN DEDEKTÖRÜ 4611 Kabloları saklamanın zor olduğu ve uzatmaların gerektiği binalarda uygundur Dâhili siren

Detaylı

Yangın Algılama Sistemleri

Yangın Algılama Sistemleri Yangın Algılama Sistemleri Görüntü Sensörü Yatay Çözünürlük Lens Görüş Açısı IR LED Sayısı Resim Pixel Sayısı Shutter Hızı AGC, BLC White Balance S/N Oranı Model Sayfa Besleme Adresli Yangın Çalışma Algılama

Detaylı

Dräger PIR 3000 Yanıcı Gaz Algılama

Dräger PIR 3000 Yanıcı Gaz Algılama Dräger PIR 3000 Yanıcı Gaz Algılama Dräger PIR 3000, patlayıcı gaz ve buharların devamlı izlenmesi için tasarlanmış, patlamaya dayanıklı bir infrared gaz dedektörüdür. Paslanmaz çelik SS 316 bir muhafaza

Detaylı

FIRE DETECTION. Fiber Optik Doğrusal Isı Algılama (LHD) Tehlikeli Özel Uygulamalar için. Leading the Way with Passion.

FIRE DETECTION. Fiber Optik Doğrusal Isı Algılama (LHD) Tehlikeli Özel Uygulamalar için. Leading the Way with Passion. FIRE DETECTION Fiber Optik Doğrusal Isı Algılama (LHD) Tehlikeli Özel Uygulamalar için AP Sensing: Yangın algılamada güvenilir iş ortağınız AP Sensing tehlikeli özel uygulamalar için doğrusal ısı algılama

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

13-797352.qxp 10/17/08 11:24 AM Page 1

13-797352.qxp 10/17/08 11:24 AM Page 1 13-797352.qxp 10/17/08 11:24 AM Page 1 N Alev alabilen malzemelerden kaç nmak, patlamadan korunman n en kolay yoludur. Ancak, kimya ve eczac l k endüstrisinde ve endüstri alanlar nda, alev alabilen malzemeler

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC200 FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC200 Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

Dräger Flame 2700 (Multi-IR) Alev Algılama

Dräger Flame 2700 (Multi-IR) Alev Algılama Dräger Flame 2700 (Multi-IR) Alev Algılama Çok kanallı IR sensörüyle Dräger Flame 2700, hidrokarbon ve hidrojen bazlı yangınları algılar. Böylece yanlış alarmlara karşı yüksek düzeyde güvenilirlik sunar.

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa VISIC620 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC620 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Dräger Flame 2350 (UV&IR) Alev Algılama

Dräger Flame 2350 (UV&IR) Alev Algılama Dräger Flame 2350 (UV&IR) Alev Algılama Dräger Flame 2350, hidrokarbon bazlı yangınları algılamak için UV ve IR sensörlerini birleştirir. Bu sensör kombinasyonu, daha fazla güvenlik ve daha az yanlış alarm

Detaylı

Gaz kaçak dedektörleri

Gaz kaçak dedektörleri Gaz kaçak dedektörleri testo 317-2 testo 316-1 testo 316-2 testo gaz dedektörü testo 316-Ex CH4 C3H8 H2 Gaz kaçak testi Yıkıcı patlama ve yangınlar gaz borularında sızıntıya sebep olur. Ancak borulardaki

Detaylı

2010/3 FĐYAT LĐSTESĐ

2010/3 FĐYAT LĐSTESĐ 2 Çevrime kadar genişleyebilen plastik önyüzlü, adresli yangın alarm santralları ML-1210.N Maxlogic Akıllı Analog Adresli Yangın Alarm Santralı, Çevrimsiz, Network 1.500,00 MaxLogic ML-1211 Maxlogic Akıllı

Detaylı

Ürün Görseli Stok kodu Malzeme Kodu Malzeme Açıklaması Birim Fiyat ADRESLİ SİSTEMLER

Ürün Görseli Stok kodu Malzeme Kodu Malzeme Açıklaması Birim Fiyat ADRESLİ SİSTEMLER Ürün Görseli Stok kodu Malzeme Kodu Malzeme Açıklaması Birim Fiyat ADRESLİ SİSTEMLER BÖLÜM-1: Maxlogic Serisi Akıllı Adresli Yangın Alarm Santralleri, 8 Çevrime Kadar 6.03.01.43034 ML-1230.N Yangın alarm

Detaylı

Dräger Flame 2500 (IR3) Alev Algılama

Dräger Flame 2500 (IR3) Alev Algılama Dräger Flame 2500 (IR3) Alev Algılama Üçlü IR sensörüyle Dräger Flame 2500, hidrokarbon bazlı yangınları daha da uzak mesafelerden algılayabilir. Üstelik yanlış alarmlara karşı yüksek düzeyde güvenilirlik

Detaylı

Dräger Flame 2570 (UFI) Alev Algılama

Dräger Flame 2570 (UFI) Alev Algılama Dräger Flame 2570 (UFI) Alev Algılama Dräger Flame 2570 son derece kısa tepki süresi ve yanlış alarmlara karşı yüksek düzeyde güvenilirliği ile öne çıkar. Aşırı hızlı üçlü IR alev dedektörü, 90 metreye

Detaylı

Dräger Flame 2100 (UV) Alev Algılama

Dräger Flame 2100 (UV) Alev Algılama Dräger Flame 2100 (UV) Alev Algılama Çok kısa tepki süresi ve yanlış alarmlara karşı yüksek düzeyde güvenilirlik, Dräger Flame 2100'ün başlıca özellikleridir. UV sensörü hidrokarbon veya hidrojen bazlı

Detaylı

Dräger Flame 2000 (IR) Alev Algılama

Dräger Flame 2000 (IR) Alev Algılama Dräger Flame 2000 (IR) Alev Algılama Yüksek hassasiyetteki IR sensörüyle Dräger Flame 2000, hidrokarbon bazlı yangınları algılar. Yanlış alarmlara karşı yüksek düzeyde güvenilirlik sunar. Paslanmaz çelikten

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Mobil Uygulamalar İçin Hidrokarbon Analiz Cihazı SmartFID

Mobil Uygulamalar İçin Hidrokarbon Analiz Cihazı SmartFID Mobil Uygulamalar İçin Hidrokarbon Analiz Cihazı SmartFID Otomatik işlemler için mikroişlemci odaklı 5,7 "LCD dokunmatik ekran ölçüm aralığı: 0-100.000 ppm / 0-160.000 mgc, ayarlanabilir otomatik ölçüm

Detaylı

Dräger Flame 2370 (UV&IR) Alev Algılama

Dräger Flame 2370 (UV&IR) Alev Algılama Dräger Flame 2370 (UV&IR) Alev Algılama Son derece kısa tepki süresi ve yanlış alarmlara karşı çok yüksek düzeyde güvenilirlik, Dräger Flame 2370'in başlıca özellikleridir. Hidrokarbon ve hidrojen bazlı

Detaylı

MADE IN TURKEY KOD ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ADRESLENEBİLİR AKILLI YANGIN ALARM SİSTEMİ 2015 FİYAT LİSTESİ

MADE IN TURKEY KOD ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ADRESLENEBİLİR AKILLI YANGIN ALARM SİSTEMİ 2015 FİYAT LİSTESİ Yangın Alarm Panelleri MADE IN TURKEY KOD ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ADRESLENEBİLİR AKILLI YANGIN ALARM SİSTEMİ 2015 FİYAT LİSTESİ AA402 Elektronik Adresli Akıllı Yangın Alarm

Detaylı

Dräger Flame 2500 (IR3) Alev Algılama

Dräger Flame 2500 (IR3) Alev Algılama Dräger Flame 2500 (IR3) Alev Algılama Üçlü IR sensörüyle Dräger Flame 2500, hidrokarbon bazlı yangınları daha da uzak mesafelerden algılayabilir. Üstelik yanlış alarmlara karşı yüksek düzeyde güvenilirlik

Detaylı

Ürün ailesi genel görünümü. Dx1000 Uzak görüşlü performans UZUN MESAFE ÖLÇÜM SENSÖRÜ

Ürün ailesi genel görünümü. Dx1000 Uzak görüşlü performans UZUN MESAFE ÖLÇÜM SENSÖRÜ Ürün ailesi genel görünümü Uzak görüşlü performans Avantajlar A ÜŞLÜ PERFORMANS B C D E Yenilikçi teknoloji, güvenilir ölçüm sonuçlarını garanti eder F Hem iç, hem de dış alanda çok uzak mesafeleri güvenilir

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

HUBER Bant kurutucu BT Arıtma tesisi çamurunun kurutulması için

HUBER Bant kurutucu BT Arıtma tesisi çamurunun kurutulması için HUBER Bant kurutucu BT Arıtma tesisi çamurunun kurutulması için En yüksek enerji verimliliği Atık ısıdan faydalanmaya yönelik müşteriye özel tasarım Tam otomatik sistem Çok kolay kullanım Paslanmaz çelikten

Detaylı

YAKMA YÖNETİM SİSTEMLERİ. www.selnikel.com

YAKMA YÖNETİM SİSTEMLERİ. www.selnikel.com Verim Artışı %3-5 Yakıt Tasarrufu Kazan/Brülör MM Kontrol Modülü DTI Bilgi Aktarım Ünitesi EGA Baca Gazı Analiz Cihazı Yardımcı Ekipmanlar YAKMA YÖNETİM SİSTEMLERİ Yüksek teknoloji ürünü Autoflame Yakma

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Intelligent Adresli Yangın Algılama Panelleri

Intelligent Adresli Yangın Algılama Panelleri Marka (ürün) Resim Ürün Açıklama Liste Intelligent Adresli Yangın Algılama Panelleri GST200-2/1 Intelligent adresli Yangın paneli 1 loop 235 adres 30 zon led gösterge paneli dahil LC200 loop arttırma kartı

Detaylı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı Yüksek performanslı, güvenilir, 0.5 μm hassasiyetli, uzaktan kumandalı. MET ONE 6000P 0.5 μm sensörlü uzaktan kumanda hava kaynaklı

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Ekipmanın kalibrasyonu, ekipmanın güvenle çalıştırılmasını ve işlevselliğini sağlayacak, aynı zamanda da ilgili yasa ve yönetmelik hükümlerini

Detaylı

KONVANSİYONEL YANGIN SİSTEMLERİ

KONVANSİYONEL YANGIN SİSTEMLERİ Görsel Ürün Özellikler Fiyat KONVANSİYONEL YANGIN SİSTEMLERİ KONVANSİYONEL YANGIN ALARM SANTRALLERİ, 4000 SERİSİ FS4000/2 2 Bölgeli Konvansiyonel Yangın Alarm Santrali - 2 adet yangın alarm hattı 161,20

Detaylı

Patlama önleyici ürünler

Patlama önleyici ürünler 13-797352.qxp 10/17/08 11:24 AM Page 1 Nükleer enerji Alev alabilen malzemelerden kaç nmak, patlamadan korunman n en kolay yoludur. Ancak, kimya ve eczac l k endüstrisinde ve di er endüstri alanlar nda,

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Yangın Alarm Sistemleri iki ana gruba ayrılır

Yangın Alarm Sistemleri iki ana gruba ayrılır Yangın Alarm Sistemleri iki ana gruba ayrılır 1. Konvansiyonel Sistemler (Bölgesel Bilgilendirme) 2. Adreslenebilir Sistemler Noktasal Bilgilendirme 1. Konvansiyonel Sistemler (Bölgesel Bilgilendirme)

Detaylı

Proses direnç termometreleri için ölçüm elemanı

Proses direnç termometreleri için ölçüm elemanı Elektrikli sıcaklık ölçümü Proses direnç termometreleri için ölçüm elemanı Model TR12-A WIKA veri sayfası TE 60.16 Diğer onaylar için 2. sayfaya bakınız Uygulamalar Bakım için ölçüm elemanı değişimi Diğer

Detaylı

Zareba Sensepoint. www.honeywellanalitik.com

Zareba Sensepoint. www.honeywellanalitik.com Zareba Sensepoint Sensepoint sabit gaz dedektörleri yanıcı - patlayıcı, zehirleyici gazlar ve oksijen algılamada düşük maliyetli çözüm Sensepoint Genel özellikler Yanıcı-patlayıcı gazlar, zehirleyici gazlar

Detaylı

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik IV 100/40 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Bu elektrikli süpürge, özellikle Bölge 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 toz patlama sınıflarında

Detaylı

Dräger Flame 2350 Alev Algılama

Dräger Flame 2350 Alev Algılama Dräger Flame 2350 Alev Algılama Yanıcı gaz, buhar veya materyallerin bulunduğu alanlarda çalışmak, can güvenliğine yönelik bir gereklilik olarak yangın/alev algılaması gerektirir. En iyi çözümler, son

Detaylı

Online teknik sayfa. C4C-SX19530A10000, C4C-EX19530A10000 detec GÜVENLI IŞIK BARIYERLERI

Online teknik sayfa. C4C-SX19530A10000, C4C-EX19530A10000 detec GÜVENLI IŞIK BARIYERLERI Online teknik sayfa C4C-SX19530A10000, C4C-EX19530A10000 detec A B C D E F H I J K M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Teslimat Kapsamı Uyumlu verici Uyumlu alıcı Uygulama alanı Ex onayları

Detaylı

Toz Patlaması ve Tozdan Kaynaklanan Güvenlik Risklerinin Yönetimi

Toz Patlaması ve Tozdan Kaynaklanan Güvenlik Risklerinin Yönetimi Toz Patlaması ve Tozdan Kaynaklanan Güvenlik Risklerinin Yönetimi Serdar GÜLTEK Makine Müh., FPE, M.Sc. İş Güvenliği Uzmanı (A) Serkan KÜÇÜK Kimya Müh., M.Sc. İş Güvenliği Uzmanı (A) Toz Patlaması Parametreleri

Detaylı

DNC PRES CHEMICAL & EQUIPMENT

DNC PRES CHEMICAL & EQUIPMENT 2 İÇİNDEKİLER 3 PROSESİN AVANTAJLARI 4 TASARIM VE SÜREÇ 5 UYGULAMALAR 6 KURULUM / MONTAJ 7 BOYUTLAR / KAPASİTE 8 OTOMASYON SÜRECİ 9 ŞİRKET PROFİLİ 10 3 DNC Presler bağlayıcılar ile Ana Uygulamalar İşleme

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-136X / ML-136X.SCI MAXLOGİC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 2/1 I/O MODÜLÜ (2 GİRİŞ / 1 ÇIKIŞ) / KISA DEVRE İZOLATÖRLÜ MAXLOGİC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 4/2 I/O MODÜLÜ (4 GİRİŞ / 2 ÇIKIŞ) /

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

2010/7 FİYAT LİSTESİ

2010/7 FİYAT LİSTESİ BÖLÜM 1: Maxlogic serisi 2 çevrime kadar genişleyebilen adresli yangın alarm santralları ML-1210.N Maxlogic Akıllı Analog Adresli Yangın Alarm Santralı, Çevrimsiz, Network $1.500,00 MaxLogic ML-1211 Maxlogic

Detaylı

Basınç Kalibratörleri Basınç Pompaları & Referanslar

Basınç Kalibratörleri Basınç Pompaları & Referanslar founded Basınç Kalibratörleri Basınç Pompaları & Referanslar Basınç Pompaları + Referanslar = Basınç Kalibratörü Kompakt - Hassas - Özgür! PM ve PC serisinden havalı ve hidrolik basınç kalibratörleri test

Detaylı

www.dialight.com 11 W / 22 W Ex d e mb IIC T6 Gb, Ex tb IIIC T85 C Db II 2GD ABS Değerlendirmesi: #11-LD678508-1-PDA

www.dialight.com 11 W / 22 W Ex d e mb IIC T6 Gb, Ex tb IIIC T85 C Db II 2GD ABS Değerlendirmesi: #11-LD678508-1-PDA Uygulama: Dialight SafeSite LED Acil Aydınlatma armatürü, alçak profili ve dayanıklı tasarımıyla çok çeşitli Tehlikeli Alan uygulamaları için uzun kullanım ömrü ve yüksek düzeyde güvenilirlik sağlar. Sunulan

Detaylı

Dräger Flame 2370 (UV&IR) Alev Algılama

Dräger Flame 2370 (UV&IR) Alev Algılama Dräger Flame 2370 (UV&IR) Alev Algılama Son derece kısa tepki süresi ve yanlış alarmlara karşı çok yüksek düzeyde güvenilirlik, Dräger Flame 2370'in başlıca özellikleridir. Hidrokarbon ve hidrojen bazlı

Detaylı

adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron

adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron k.com web: www.d ncerelektron k.com B a ş a r ı l

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Su ve Atık Su Arıtma Endüstrisinde Çözümler Ağır şartlar altında çalışma: Su ve atık su sistemlerinde son derece ıslak koşullar altında güvenilir hizmet

Detaylı

FIRE DETECTION SYSTEMS FMZ FMZ 5000 fire detection and extinguishing control panels modular systems that can be linked for any application

FIRE DETECTION SYSTEMS FMZ FMZ 5000 fire detection and extinguishing control panels modular systems that can be linked for any application FIRE DETECTION SYSTEMS FMZ 5000 FMZ 5000 fire detection and extinguishing control panels modular systems that can be linked for any application OPTİMUM FMZ 5000 yangın algılama ve söndürme kontrol panelleri

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217512 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217512 1217512 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

Fiyat Listesi 2019/03

Fiyat Listesi 2019/03 DXc Serisi Akıllı Yangın Alarm Kontrol Panelleri 714/0/117 DXc1 Tek Loop Yangın İhbar Paneli, 230VAC (Zon LED'siz) 230VAC, 2 sounder circuits. -IAS protokolünü destekler. 260 x 390 x 147mm (H x W x D)

Detaylı

Dräger EM200-e Dizel Egzoz Ölçümü

Dräger EM200-e Dizel Egzoz Ölçümü Dräger EM200-e Dizel Egzoz Ölçümü Dräger EM200-E, dahili örnek alma pompasına sahip bir elektronik çoklu gaz algılama cihazıdır. Dizel motorların seyreltilmemiş egzoz gazlarındaki CO ve NOx içeriğini hassas

Detaylı

TOCOR700. Online teknik sayfa

TOCOR700. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip TOCOR700 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217513 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217513 1217513 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos Ürün serisi tanımı: Wilo- Benzer resim Yapı türü Islak rotorlu sirkülasyon pompası, rakor veya flanş bağlantılı, otomatik güç uyarlamalı EC motoru Uygulama alanı Tüm sistemlerin sıcak sulu ısıtma tesisatları,

Detaylı

Bühler Technologies Yetkili Türkiye Distribütörü AKIŞKAN KONTROLÜ

Bühler Technologies Yetkili Türkiye Distribütörü AKIŞKAN KONTROLÜ Bühler Technologies Yetkili Türkiye Distribütörü AKIŞKAN KONTROLÜ SEVİYE VE SICAKLIK KOMBİNE KONTROLÜ VE ŞALTERLERİ NTM G3/4" 4 ayrı seviye kontakt noktası 3 ayrı seviye kontakt noktası ve Sıcaklık göstergesi

Detaylı

FİYAT LİSTESİ MART 2018

FİYAT LİSTESİ MART 2018 FİYAT LİSTESİ MART 2018 KONVANSİYONEL YANGIN PANELLERİ ÜRÜN RESMİ MODEL ÖZELLİKLER T.E.S.F (Kdv Hariç) GST102A Konvansiyonel Yangın Kontrol Paneli 2 Bölgeli 64 Dedektör Kapasiteli 580,00 USD GST104A Konvansiyonel

Detaylı

Dräger Flame 2500 Alev Algılama

Dräger Flame 2500 Alev Algılama Dräger Flame 2500 Alev Algılama Yanıcı gaz, buhar veya materyallerin bulunduğu alanlarda çalışmak, can güvenliğine yönelik bir zaruret olarak yangın/alev algılaması gerektirir. En iyi çözümler, son teknolojiyi

Detaylı

Semboller : :Açma kapama alteri :Ate leme butonu :Yardımcı röle :Merkez kontak :Normalde açık kontak :Normalde kapalı kontak :UV.

Semboller : :Açma kapama alteri :Ate leme butonu :Yardımcı röle :Merkez kontak :Normalde açık kontak :Normalde kapalı kontak :UV. ALEV MONİTÖRÜ 03A1 Uygulama Alev monitörleri, uygun alev elektrodu veya UV. fotosel ile birlikte, alevin belirli bir standardın altında olduğunu, yanmanın iyi olduğunu veya alevin söndüğünü haber verir.

Detaylı

YANGIN ALARM Sistemleri ELEKS * Ana Besleme : 230V AC 50 Hz * Max. Akým : 1.7 A @ 230V AC * Besleme Gerilimi : 21V DC - 30V DC * Ana Sigorta : 4A * Max. Akü : 2x 12V DC 2Ah Veya 2x 12V DC 7 Ah * Batarya

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Enerji İletimi ve Dağıtımı için Data Networking Çözümleri Kritik Uygulama Görevlerinin Global Liderinden Trafo Merkezleri için Çözümler 2 Belden enerji

Detaylı

DETECTOMAT KİMDİR? detectomat: 30 Yıllık araştırma-geliştirme deneyiminin verdiği güç

DETECTOMAT KİMDİR? detectomat: 30 Yıllık araştırma-geliştirme deneyiminin verdiği güç DETECTOMAT KİMDİR? detectomat: 30 Yıllık araştırma-geliştirme deneyiminin verdiği güç Detectomat firmasının da içinde bulunduğu JOB Group un Yönetim kurulu başkanı Eduard J. Job, 1968 yılında Minimax AG

Detaylı

Özellikleri. Faydaları

Özellikleri. Faydaları Sesli/Görsel Alarm Sensör ve izleme sistemleri ile birlikte kullanım için, birleşik sesli ve görsel alarm sinyalleme Ortamlar: Madencilik Tünel açma Makine izleme Özellikleri Tehlikeli alanlarda sensör

Detaylı

1/9 PR _BTN-Hidrokarbon PROSENSE BTN SERİSİ (BTN-XX42) 0-50 LEL HİDROKARBON (PATLAYICI) GAZ DEDEKTÖRLERİ UYGULAMA ALANLARI TEKNİK ÖZELLİKLER

1/9 PR _BTN-Hidrokarbon PROSENSE BTN SERİSİ (BTN-XX42) 0-50 LEL HİDROKARBON (PATLAYICI) GAZ DEDEKTÖRLERİ UYGULAMA ALANLARI TEKNİK ÖZELLİKLER PR20160926-1_BTN-Hidrokarbon PROSENSE BTN SERİSİ (BTN-XX42) 0-50 LEL HİDROKARBON (PATLAYICI) GAZ DEDEKTÖRLERİ Prosense BTN serisi yanıcı-patlayıcı gaz dedektörleri açık ve kapalı ortamlarda gaz algılama

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

1/10 PR _P-Hidrokarbon. PROSENSE P SERİSİ (P-XX25 ve P-XX23) HİDROKARBON (PATLAYICI) GAZ DEDEKTÖRLERİ UYGULAMA ALANLARI TEKNİK ÖZELLİKLER

1/10 PR _P-Hidrokarbon. PROSENSE P SERİSİ (P-XX25 ve P-XX23) HİDROKARBON (PATLAYICI) GAZ DEDEKTÖRLERİ UYGULAMA ALANLARI TEKNİK ÖZELLİKLER PR20160926-1_P-Hidrokarbon PROSENSE P SERİSİ (P-XX25 ve P-XX23) HİDROKARBON (PATLAYICI) GAZ DEDEKTÖRLERİ Prosense "P" serisi gaz dedektörleri havada bulunan Parlayıcı gaz buharlarının ve Patlayıcı gazların

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

YangınAlarmSistemleri

YangınAlarmSistemleri YangınAlarmSistemleri ALPHA 2 2 Bölgeli Konvansiyonel Yangın Alarm Paneli 159 ALPHA 4/8/12 4 Bölgeli (12 Bölgeye Kadar Genişleyebilir) Konvansiyonel Yangın Alarm Paneli 159 EX4A4 4 Bölge Yükseltme Kartı

Detaylı

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI Online teknik sayfa A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

EKONOMİK ISITMA-SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ

EKONOMİK ISITMA-SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ EKONOMİK ISITMA-SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ Villa ve Konutlar SPA Merkezleri Otel ve Pansiyonlar Isıtmalı Yüzme Havuzları Diğer ısınma sistemlerine göre %75 e varan tasarruf 1202/1 Sok. No:81-N Yenişehir, İzmir

Detaylı

Dräger Flame 2700 Alev Algılama

Dräger Flame 2700 Alev Algılama Dräger Flame 2700 Alev Algılama Yanıcı gaz, buhar veya materyallerin bulunduğu alanlarda çalışmak, can güvenliğine yönelik bir zaruret olarak yangın/alev algılaması gerektirir. En iyi çözümler, son teknolojiyi

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/55 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrik süpürgesidir. Özellikle 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 patlama sınıflarında bulunan tozlar için geliştirilmiştir.

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-136X / ML-136X.SCI MAXLOGIC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 2/1 I/O MODÜLÜ (2 GİRİŞ / 1 ÇIKIŞ) / KISA DEVRE İZOLATÖRLÜ MAXLOGIC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 4/2 I/O MODÜLÜ (4 GİRİŞ / 2 ÇIKIŞ) /

Detaylı

Dräger Polytron 3000 Zehirli Gaz Algılama

Dräger Polytron 3000 Zehirli Gaz Algılama Dräger Polytron 3000 Zehirli Gaz Algılama Dräger Polytron 3000, ortam havasında oksijeni ve 60'tan fazla zehirli gazı sürekli izlemeye yönelik kendinden güvenli bir gaz dedektörüdür. Modüler bir platformda

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC300 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC300 GAZ SAYACI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri AZ AKIŞ ÖLÇÜMÜ VE PROSES DENE- Tip Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC100SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Sipariş bilgileri Tip VISIC100SF Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/visic100sf

Detaylı

Dräger Polytron 5100 Sabit gaz detektörü (EC)

Dräger Polytron 5100 Sabit gaz detektörü (EC) Dräger Polytron 5100 Sabit gaz detektörü (EC) Mikroişlemci tabanlı dedektör, ortam havasındaki oksijenin ve çeşitli zehirli gazların kolayca algılanması için çeşitli elektrokimyasal Dräger sensörleriyle

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. VISIC100SF-1300 1069478 www.sick.com/visic100sf

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

327 Serisi. Direkt Etkili Solenoid Valfler

327 Serisi. Direkt Etkili Solenoid Valfler 327 Serisi Direkt Etkili Solenoid Valfler ASCO 327 Serisi ASCO 327 Serisi ile Tanışın Emerson'un ASCO 327 Serisi birden fazla malzeme, güç, akış ve sertifikasyon değişkeni mevcut olan evrensel ve direk

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

TS EN (İngilizce Metin)

TS EN (İngilizce Metin) Standardlar S.No TS No Kabul Tarihi TS IEC/IEEE 60079-30-2 (İngilizce Metin) Elektrikli cihazlar - Patlayıcı ortamlarda kullanılan - bölüm 30-2: Elektriksel dirençli zemin altı ısıtma - 1 Tasarım, tesis

Detaylı