KULLANMA KILAVUZU DKH42 KULUÇKA MAKİNELERİ İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ DİJİTAL TERMOSTAT. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR DKH42 V01 03/17

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KULLANMA KILAVUZU DKH42 KULUÇKA MAKİNELERİ İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ DİJİTAL TERMOSTAT. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR DKH42 V01 03/17"

Transkript

1 KULLANMA KILAVUZU DKH42 KULUÇKA MAKİNELERİ İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ DİJİTAL TERMOSTAT Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR DKH42 V01 03/17

2 İÇİNDEKİLER 1) GENEL TANIM 2) KULLANMADAN ÖNCE 3) GÜVENLİK UYARILARI 4) KURULUM VE MONTAJ 5) ELEKTRİKSEL BAĞLANTI 6) SICAKLIK KONTROL 7) FLAŞÖR ZAMANLAYICI 8) NEM KONTROLÜ 9) CİHAZI KAPAMA 10) CIHAZI AYARLAMA 11) PARAMETRELER 12) TEKNİK ÖZELLİKLER

3 1-) GENEL TANIM DKH42, 33mmx75mm ebatında, nem kontrol çıkışının (Higrostat) yanı sıra, iki adet dönüşümlü çalışan flaşör zamanlayıcı röle çıkışına sahip (Zamanlayıcı), ısıtma/soğutma sistemleri (Termostat) için tasarlanmış bir dijital kontrol cihazıdır. Cihaza bağlanan özel nem sensörüyle (EHS10) %0 ~ %100 arası bağıl nem ölçülebilir; ayarlanabilir set değeriyle kurutma veya nemlendirme kontrolü yapabilmektedir. Nem değeri, ayarlanmış alarm uyarısının üzerine veya altına indiğinde, ekranda alarm ibaresi gösterilir. Sıcaklık kontrol, histerezisli ON/OFF kontrol şeklinde gerçekleştirilir. Kontaktörlerin ani devreye girmesi için bekleme zamanı koruması mevcuttur. Santigrat ya da Fahrenhayt sıcaklık birimi seçilebilir. Sıcaklık birimi noktasal ya da tamsayı olarak gösterilebilir. Ölçme değeri, ayarlanmış alarm uyarısının üzerine veya altına indiğinde, ekranda alarm ibaresi gösterilir. Flaşör zamanlayıcısının, hem bekleme zamanı, hem de çalışma zamanı dakika veya saniye cinsinden ayarlanabilir ve röle kontağının değişimi ön paneldeki (Yukarı) tuşuna basılı tutularak da gerçekleştirilebilir. 2-) KULLANMADAN ÖNCE Bu kılavuzu cihazın yanında tutunuz; uyarılarına ve kolay hızlı kullanım için yönergelerini takip ediniz. Bu cihaz burada tarif edildiği şekilde ve amaçla kullanılır. Canlı hayvan ya da insanların yaşamsal güvenliği için kullanılmaz. Kullanmadan önce uygulama limitlerinin burada belirtilen sınırları aşıp aşmadığını kontrol ediniz.

4 3-) GÜVENLİK UYARILARI Cihazı bağlamadan önce besleme voltajının doğru olduğunu kontrol ediniz. Cihazı su ve neme maruz bırakmayınız. Yönergede belirtilen sınırlar içinde hızlı değişim göstermeyen, yoğunlaşmasız sıcaklık ve nem koşullarında çalışmasını sağlayınız. Uyarı: Herhangi bir bakımdan önce cihazın enerjisini kesiniz Probu son kullanıcının erişemeyeceği yere yerleştiriniz. Cihaz kutusu kesinlikle açılmamalıdır. Arıza durumunda yetkili satıcı ya da bayilere detaylı hata bildirimiyle ulaştırınız. Cihazın röle çıkışlarının maksimum akım değerlerini dikkate alınız. Cihazın prob, besleme ve röle çıkışı kablolarının birbirinden ayrı ve birbirlerini etkilemeyecek şekilde belirgin uzaklıkta döşenmesini sağlayınız. Endüstriyel uygulamalar için endüktif yük kullanımında filtre kullanınız. 4-) KURULUM VE MONTAJ Cihaz pano kesiti 29mm x 71mm olan panel üzerine, yan sıkıştırma aparatıyla sıkıştırılarak yatay olarak yerleştirilmek üzere tasarlanmıştır. Aşırı vibrasyondan, aşındırıcı gazlardan, toz ve nemden uzak tutunuz.

5 5-) ELEKTRİKSEL BAĞLANTI Kuluçka makinaları için, üç kablolu çift yöne dönebilen motorla kuluçka viyollerinin yumurta çevirme uygulamasının örnek bağlantı şeması aşağıda verilmiştir. Cihaz klemensleri kalınlığı 2,5mm2 ye kadar olan kabloların bağlantısına uygundur. Elektrik bağlantısını yapmadan önce güç kaynağının ve röle çıkışlarının yeterli olup olmadığını kontrol ediniz. Röle çıkış akımlarının kullanılacak yüke yetersiz olduğu durumlarda, harici röle ya da kontaktör kullanınız. Problar olası sıvı temasından kaçınılması için yukarıya bakar şekilde monte edilmelidir. Termostat probu, doğru bir ölçüm için hava akımının olmadığı bir bölgeye yerleştirilmelidir. Nem sensörü, -40oC ~ + 80oC sıcaklık aralığında, %0 ~ %100 bağıl nem ölçümü yapabilmektedir. Bu koşullar dışında, sensörün hassasiyeti ve ömrü azalabilir. Kimyasal malzemelerin buharları nem sensörünün hassasiyetine zarar verebilir. Uzun süre şiddetli ultraviyole ışık kaynağına maruz kalması da nem sensörünün performansını etkileyebilir. Nem sensörü 20m ye kadar uzun kablolarla uzatılabilir, ancak ekranlı kablo kullanılması tavsiye edilir.

6 6-) SICAKLIK KONTROL Sıcaklık kontrol yöntemi, ölçülen sıcaklığa göre histerezisli ON/OFF'tur: Soğutma kontrolünde ölçülen sıcaklık SET değeri ve altına inince çıkış kapanır; SET değeri artı histerezis (diferansiyel) değeri ve üstüne çıkınca çıkış tekrar devreye girer. Isıtma kontrolünde ise, ölçülen sıcaklık SET değerine ulaşınca çıkış kapanır; SET değeri eksi histerezis (diferansiyel) değeri ve altına inince çıkış tekrar aktif hale gelir. Histerezis değeri r0 parametresi ile belirlenir. Isıtma kontrolünde çıkış aktif olduğunda, göstergede OUT ikonu yanarken, soğutma kontrolünde kar ikonu yanacaktır. Prob arızası durumunda çıkış, c2 ve c3 parametrelerinde belirlenen zamanlarla periyodik olarak açma kapama yapar.

7 7-) FLAŞÖR ZAMANLAYICI Cihaz aşağıda belirtilmiş ayarlı zaman değerinde flaşör zamanlayıcı röle çıkışına sahiptir. Rölenin bir sonraki konum değiştirmeye kalan zamanı (Yukarı) tuşuna basıp bırakarak görebilirsiniz. (Yukarı) tuşuna 3 saniyeden daha uzun bastığınızda, flaşör zamanlayıcı çıkışı konum değiştirecektir ve zamanlayıcı değeri yeniden yüklenecektir. Zamanlayıcı rölesi çekili iken zamanlayıcı ikonu göstergede yanacaktır. Cihaz iki adet flaşör zamanlayıcı çıkışına sahiptir ve her seferinde dönüşümlü olarak bir diğeri aktif olacaktır. Bu şekilde, üç kablolu ve iki yöne dönebilen motorlarla, kuluçka viyollerinin devr-i daim çevirme kontrolü, yukarıdaki şemadaki gibi bağlantı kurulursa gerçekleştirilebilir. Zamanlayıcı rölelerden birisi aktif haldeyken, özel display üzerinde zamanlayıcı ikonu yanacaktır. 8-)NEM KONTROLÜ Cihazın nem sensöründen algıladığı bağıl nem değeri P tuşuna basıp bırakılarak görülebilir. Bu durumda, nem gösterdiğini belirten %RH ikonu, özel display üzerinde yanacaktır. Nem SET değerini görebilmek ve değiştirebilmek için, %RH ikonu yanarken SET tuşuna basmanız gerekecektir. Bu durumda, %RH ikonu yanıp sönmeye başlayacaktır ve (Yukarı) ve (Aşağı) tuşları ile Nem SET değeri değiştirilebilinir. Nem kontrolü, hact parametresi ile kurutma veya nemlendirme olarak seçilebilir. Kurutma seçildiğinde, ölçülen değer Nem SET değerinin üstündeyse çıkış aktif olacak; nemlendirme seçildiğinde ise ölçülen değer Nem SET değerinin altındaysa çıkış aktif olacaktır. Nem kontrolü, histerezisli ON/OFF şeklinde gerçekleştirilir ve histerezis değeri hr0 parametresi ile belirlenir. Nem kontrolü kurutmada iken Fan ikonu, nemlendirmede iken ise Nemlendirme ikonu göstergede yanacaktır.

8 9-) CİHAZ KAPAMA Çalışma ekranındayken Aşağı ( ) tuşuna 4 saniye boyunca basılı tutulduğunda Cihaz Kapama ya geçer ve display de ( ) ikonu görülür. Cihaz Kapama dayken sıcaklık göstergesi olarak görev yapmaya devam edecektir. Cihaz Kapama dayken Aşağı ( ) tuşuna 4 saniye boyunca basılı tutulduğunda Cihaz Kapama dan çıkar ve display de ( ) ikonu kaybolur. Cihaz Kapama dan çıktıktan sonra tüm işlevleri normal olarak çalışmaya devam eder. 10-) CİHAZI AYARLAMA SET DEĞERİ SET Cihaz çalışma ekranındayken basıldığında, sıcaklık birimi göstergesi (F veya C) yanıp sönmeye başlar ve SET değeri ekranda görünür. Yukarı ( ) veya Aşağı ( ) tuşları ile istenilen sıcaklık SET değeri ayarlanabilir. Hiçbir tuşa 2 saniye basılmadığı sürece çalışma ekranına döner ve SET değeri hafızaya kaydedilir. NEM SET DEĞERİ P Cihaz çalışma ekranındayken basıldığında, %RH ikonu yanar ve ölçülen nem değeri ekranda görülür. Bu anda SET tuşuna basılırsa %RH ikonu yanıp sönmeye başlar ve Nem SET değeri ekranda görünür. Yukarı ( ) veya Aşağı ( ) tuşları ile istenilen Nem SET değeri ayarlanabilir. Hiçbir tuşa 2 saniye basılmadığı sürece çalışma ekranına döner ve Nem SET değeri hafızaya kaydedilir. PARAMETRELER SET + P 1. SET + P tuşlarına 2 saniye boyunca birlikte basıldığı takdirde cihaz Parametre Ayarlama menüsüne girecektir. İlk parametre olan EnGc ekranda görülür. SET tuşuna basıp bırakılarak bu parametre 11 e ayarlanır. Tekrar SET tuşuna basılarak Parametre menüsüne dönülür. 2. Parametre Ayarlama menüsünden aynı şekilde Yukarı ( ) veya Aşağı ( ) tuşları ile istenilen parametreye gelinir.

9 3. Ayarlanmak istenen parametrenin değerini görmek için SET tuşuna basılır. 4. Parametre değeri görüldüğünde sıcaklık birimi göstergesi (F veya C) yanıp sönmeye başlar. 5. Yukarı ( ) veya Aşağı ( ) tuşları ile parametrenin değeri istenildiği şekilde ayarlanır. 6. Parametre menüsüne dönmek için SET tuşuna tekrar basılır. Ayarlanan parametre ekranda görülür ve sıcaklık birimi göstergesinin (F veya C) kırpması durur. 7. SET + P tuşlarına 2 saniye boyunca birlikte basılı tutulduğunda ya da hiçbir tuşa 40 saniye kadar basılı tutulmazsa Parametre menüsünden çıkılır. Menüden başarılı bir şekilde çıkış yapıldığında, ayarlanan parametreler hafızaya alınır. Parametre ayar değişiklikleri gerçekleştirildikten sonra, cihazın enerjisi kısa bir süre kesilerek, tekrar enerjilendiriniz. 11-) PARAMETRELER ZAMANLAYICI PARAMETRELERİ Açıklama: Ayar Aralığı: Fabrika Ayarı: Flaşör zamanlayıcı ON zamanı ton Sırası gelen flaşör zamanlayıcı çıkışı burada belirtilen süre kadar açık kalır. 0:00 ~ 99:59 0:20 0:00 ~ 99:59 2:00 Flaşör zamanlayıcı OFF zamanı toff Flaşör zamanlayıcı çıkışı burada belirtilen süre kadar sonra konum değiştirir. nscl Flaşör zamanlayıcı skalası mın: Dakika SEc: Saniye SEc FScL Flaşör zamanlayıcı skalası mın: Dakika SEc: Saniye mın Ayar Aralığı: Fabrika ÖLÇÜM PARAMETRELERİ Açıklama: Ayarı: Oda Prob kalibrasyon değeri o1-19,9 oc ~ 19,9oC 0 dot: Var ınt: Yok dot c: Santigrat (oc) F: Fahrenhayt (of) c Birinci prob için ölçüm değerine ofset ilave etmek için ayarlanır. P1 Noktasal gösterim P2 Sıcaklık ölçüm birimi Dikkat: Sıcaklık birimi değiştirildiğinde, SET değeri ve r0, r1, r2, o1, o2, A1, A4 parametreleri buna uygun ayarlanmalıdır.

10 KONTROL PARAMETRELERİ r0 r1 r2 Açıklama: Ayar Aralığı: Fabrika Çıkışın durmasıyla, çalışması arasındaki sıcaklık farkı (Histerezis - Diferansiyel) 0,1 ~ 20,0 0,1 Çıkış, SET değerine ulaşınca devreden çıkar; SET değeri + r0 (Histerezis Diferansiyel) değerine ulaşınca tekrar devreye girer. En düşük sıcaklık sınırı SET değerinin ayarlanmasına izin verilecek en düşük sıcaklık sınırı. En yüksek sıcaklık sınırı SET değerinin ayarlanmasına izin verilecek en yüksek sıcaklık Ayarı: -40,0 o C ~ 150,0 o C -40, 0 o C -40,0 o C ~ 150,0 o C 150,0 o C sınırı. r5 Cihaz çalışma şekli cool: Soğutma cool SICAKLIK KONTROL PARAMETRELERİ Açıklama: Kontak bekleme zamanı c1 Çıkışın durması ve tekrar başlaması için minimum bekleme zamanı Ayar Aralığı: Fabrika Ayarı: 0 dk. ~ 50 dk. 0 c2 c3 Prob arızasında Çıkış ON zamanı Prob arızasında çıkışın açık kalacağı süre. 0 (sıfır) olduğunda çıkış sürekli kapalıdır. Prob arızasında çıkış OFF zamanı Prob arızasında çıkışın kapalı kalacağı süre. 0 (sıfır) olduğunda çıkış sürekli açıktır. 0 dk. ~ 99 dk. 3 0 dk. ~ 99 dk. 1 ALARM PARAMETRELERİ A1 Düşük sıcaklık için alarm değeri Açıklama: Ayar Aralığı: Fabrika Ölçülen sıcaklık, burada belirlenen düşük sıcaklık alarm değerinin altına A7 parametreleriyle belirlenen süre düşerse, Alarm koşulu oluşur Ayarı: -40,0 o C ~ 150,0 o C 0,0 o C A4 A7 Yüksek sıcaklık için alarm değeri Ölçülen sıcaklık, burada belirlenen düşük sıcaklık alarm değerinin üstüne A7 parametreleriyle belirlenen süre çıkarsa, Alarm koşulu oluşur. Sıcaklık alarm gecikmesi A1 veya A4 parametreleriyle belirlenmiş üst sıcaklık veya alt sıcaklık alarm koşulu için bekleme zamanı. -40,0 o C ~ 150,0 o C 50,0 o C 0 dk. ~ 99 dk. 5

11 NEM SENSÖRÜ PARAMETRELERİ Açıklama: Ayar Aralığı: Fabrika Ayarı: ho1 Nem Sensörü kalibrasyon değeri Nem sensörü için ölçüm değerine ofset ilave etmek için ayarlanır. -20%RH ~ 20%RH 0 hr0 hr1 Nem çıkışının durmasıyla, çalışması arasındaki fark (Histerezis - Diferansiyel) 1 ~ 20 2 Nem çıkışı, nemlendirme kontrolünde Nem SET değerine ulaşınca devreden çıkar; Nem SET değeri - hr0 (Histerezis Diferansiyel) değerine En düşük Nem SET değeri sınırı Nem SET değerinin ayarlanmasına izin verilecek en düşük sınır. 0%RH ~ 100%RH 0%RH hr2 En yüksek Nem SET değeri sınırı Nem SET değerinin ayarlanmasına izin verilecek en yüksek sınır. 0%RH ~ 100%RH 100%RH hr5 Cihaz çalışma şekli dry: Kurutma dry hr7 Nem sensörü arızasında nem kontrol çıkışının konumu off: Kapalı off ha1 Düşük nem için alarm değeri Ölçülen nem, burada belirlenen alarm değerinin altına ha7 parametreleriyle belirlenen süre düşerse, Alarm koşulu oluşur 0%RH ~ 100%RH 0%RH ha4 Yüksek nem için alarm değeri Ölçülen nem, burada belirlenen alarm değerinin üstüne ha7 parametreleriyle belirlenen süre çıkarsa, Alarm koşulu oluşur. 0%RH ~ 100%RH 100%RH ha7 Nem alarm gecikmesi ha1 veya ha4 parametreleriyle belirlenmiş üst nem veya alt nem alarm koşulu için bekleme zamanı. 0 dk. ~ 99 dk. 5 FABRİKA AYARLARINA DÖNÜŞ: Fabrika ayarlarına döndürme Açıklama: Ayar Aralığı: Fabrika Ayarı: rfac Bu değer 1 yapıldıktan sonra, çalışma ekranına dönüldüğünde, bütün parametreler fabrika ayarlarına döndürülür. Bu şekilde, herhangi bir parametre kargaşasında fabrika ayarları üzerinden 0: Hayır 1: Evet 0 değişiklik yapılma imkanı doğar.

12 ALARM KOŞULLARI VE İŞARETLERİ Mesaj Açıklama Yorum Çıkış Koşulu Prob Oda Probu Hatası Probun doğru bir şekilde bağlandığından ya da kablonun sağlamlığından emin olunuz Çıkış c2 ve c3 parametreleriyle belirlenen şablonla çalışır rher Nem Sensörü Nem sensörünün kablolarının doğru hr7 parametresinin değerine göre Nem Okuma Hatası bağlandığından ya da kablolarının çıkışının durumu belirlenir sağlamlığından emin olunuz HıAL Yüksek Sıcaklık Ölçülen sıcaklık üst sıcaklık sınırını (A4) Çıkışlar değişmez. 5 sn. aralıkla ölçülen Hatası geçmiş sıcaklık gösterilir. ( ) ikonu yanar. LoAL Düşük Sıcaklık Ölçülen sıcaklık alt sıcaklık sınırını (A1) Çıkışlar değişmez. 5 sn. aralıkla ölçülen Hatası geçmiş sıcaklık gösterilir. ( ) ikonu yanar. rhhı Yüksek Nem Ölçülen nem üst sınırını (ha4) geçmiş Çıkışlar değişmez. 5 sn. aralıkla ölçülen Hatası sıcaklık gösterilir. ( ) ikonu yanar. rhlo Düşük Nem Ölçülen nem alt sınırını (ha1) geçmiş Çıkışlar değişmez. 5 sn. aralıkla ölçülen Hatası sıcaklık gösterilir. ( ) ikonu yanar. Eğer cihaz modeli destekliyorsa sesli alarm, yukarıdaki alarm durumlarında etkin olacaktır. Çalışma ekranındayken Yukarı ( ) veya Aşağı ( ) tuşlarına basılarak susturulabilir. Bütün alarmlar, kendilerini oluşturan koşullar ortadan kalktığında etkileri de sona erecektir.

13 12-) TEKNİK ÖZELİKLER Kutu: Kendi kendine sönen plastik siyah kutu Ön Koruma: IP65 Kutu Ebatı: 33mm x 77mm Montaj: 29mm x 71mm panel kesitine yatay Elektriksel bağlantı: Klemens vidalama <=2,5mm 2 Besleme: Modele göre 230VAC (+10% ~ -20%) 24V AC/DC (+10% ~ -10%) 12V AC/DC (+10% ~ -10%) Güç Tüketimi: 3,5VA (Maksimum) Gösterge: 4 lü Özel Tasarım 12mm LED Display Sıcaklık Girişi: 1 adet NTC Nem Sensörü: EHS10 Nem Sensörü %0 ~ %100 RH (-40 o C ~ +80 o C) Röle Çıkışı: Modele Göre Sıcaklık Kontrol NO 8(5)A 250VAC Zamanlayıcı (2 adet) NO 5(2)A 250VAC Nem NO 5(2)A 250VAC Çalışma Sıcaklığı: 0 o C ~ +60 o C Saklama Sıcaklığı: -25 o C ~ +60 o C Çalışma Bağıl Nem: 20% ~ 85% (Cihaz için, Yoğunlaşma olmaksızın) Ölçüm ve Kontrol Aralığı: -40 o C ~ +150 o C Çözünürlük: 0,1 o C veya 1 o C (Fahrenhayt seçiminde 1 o F) Doğruluk: ±1 o C veya ±1 dijit (Ortam sıcaklığı 25 o C) Adres: Kartaltepe Mah. Belen Sok. No:16 Bayarmapaşa/İSTANBUL Fabrika: Kayı mah. Muratlı Cad. No:389/8 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ Tel: Fax: Mail: info@drcelektronik.com

TDH4342 KULLANMA KILAVUZU KULUÇKA MAKİNELERİ İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ ELEKTRONİK KONTROL ÜNİTESİ. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd.

TDH4342 KULLANMA KILAVUZU KULUÇKA MAKİNELERİ İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ ELEKTRONİK KONTROL ÜNİTESİ. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. KULLANMA KILAVUZU TDH4342 KULUÇKA MAKİNELERİ İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ ELEKTRONİK KONTROL ÜNİTESİ Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR TDH4342 V01 11/17 İÇİNDEKİLER 1) GENEL TANIM 2) KULLANMADAN ÖNCE

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU DKH21 BAĞIL NEM KONTROL CİHAZI - HİGROSTAT. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR DKH21 V01 03/17

KULLANMA KILAVUZU DKH21 BAĞIL NEM KONTROL CİHAZI - HİGROSTAT. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR DKH21 V01 03/17 KULLANMA KILAVUZU DKH21 BAĞIL NEM KONTROL CİHAZI - HİGROSTAT Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR DKH21 V01 03/17 İÇİNDEKİLER 1) GENEL TANIM 2) KULLANMADAN ÖNCE 3) GÜVENLİK UYARILARI 4) KURULUM

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU MTC41 SÜT TANKLARI İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ DİJİTAL TERMOSTAT. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR MTC41 V01 03/17

KULLANMA KILAVUZU MTC41 SÜT TANKLARI İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ DİJİTAL TERMOSTAT. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR MTC41 V01 03/17 KULLANMA KILAVUZU MTC41 SÜT TANKLARI İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ DİJİTAL TERMOSTAT Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR MTC41 V01 03/17 İÇİNDEKİLER 1) GENEL TANIM 2) KULLANMADAN ÖNCE 3) GÜVENLİK UYARILARI

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU DCB31 STATİK DEFROSTLU SOĞUTMA KONTROL CİHAZI. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR DCB31 V01 03/17

KULLANMA KILAVUZU DCB31 STATİK DEFROSTLU SOĞUTMA KONTROL CİHAZI. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR DCB31 V01 03/17 KULLANMA KILAVUZU DCB31 STATİK DEFROSTLU SOĞUTMA KONTROL CİHAZI Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR DCB31 V01 03/17 İÇİNDEKİLER 1) GENEL TANIM 2) KULLANMADAN ÖNCE 3) GÜVENLİK UYARILARI 4)

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU DCB51 FAN ÇIKIŞLI DEFROSTLU SOĞUTMA KONTROL CİHAZI. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR DCB51 V01 03/17

KULLANMA KILAVUZU DCB51 FAN ÇIKIŞLI DEFROSTLU SOĞUTMA KONTROL CİHAZI. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR DCB51 V01 03/17 KULLANMA KILAVUZU DCB51 FAN ÇIKIŞLI DEFROSTLU SOĞUTMA KONTROL CİHAZI Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR DCB51 V01 03/17 İÇİNDEKİLER 1) GENEL TANIM 2) KULLANMADAN ÖNCE 3) GÜVENLİK UYARILARI

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU DCL31 AYDINLATMA ÇIKIŞLI SOĞUTMA KONTROL CİHAZI. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR DCL31 V01 03/17

KULLANMA KILAVUZU DCL31 AYDINLATMA ÇIKIŞLI SOĞUTMA KONTROL CİHAZI. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR DCL31 V01 03/17 KULLANMA KILAVUZU DCL31 AYDINLATMA ÇIKIŞLI SOĞUTMA KONTROL CİHAZI Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR DCL31 V01 03/17 İÇİNDEKİLER 1) GENEL TANIM 2) KULLANMADAN ÖNCE 3) GÜVENLİK UYARILARI 4)

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU OC7033 MULTI-FONKSIYONLU FIRIN KONTROL CİHAZI. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR OC7033 V01 06/17

KULLANMA KILAVUZU OC7033 MULTI-FONKSIYONLU FIRIN KONTROL CİHAZI. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR OC7033 V01 06/17 KULLANMA KILAVUZU OC7033 MULTI-FONKSIYONLU FIRIN KONTROL CİHAZI Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR OC7033 V01 06/17 1 İÇİNDEKİLER 1. GENEL TANIM 2. ÖZELLİKLER 3. UYGULAMA ALANLARI 4. KULLANMADAN

Detaylı

MULTI FONKSIYONLU ELEKTRONİK KONTROL ÜNİTESİ

MULTI FONKSIYONLU ELEKTRONİK KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU TDC43310 MULTI FONKSIYONLU ELEKTRONİK KONTROL ÜNİTESİ Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR TDC43310 V01 06/17 1 İÇİNDEKİLER 1. GENEL TANIM 2. ÖZELLİKLER 3. UYGULAMA ALANLARI

Detaylı

VERSİYON A1.0. Özellik. Teknik Özellikler. Ekran İşaretlerini Anlamı. Cihazın Ayarlanması KAR-MAK SOĞUTMA

VERSİYON A1.0. Özellik. Teknik Özellikler. Ekran İşaretlerini Anlamı. Cihazın Ayarlanması KAR-MAK SOĞUTMA Özellik SM-700HT KULUÇKA MAKİNASI TERMOSTAT VERSİYON A1.0 SM-700HT Isı,Nem ve Zamanlama kontrölü yapabilen akıllı Termostat.Kompak tasarımı sayesinde birçok ürünü tekbir cihazda toplamaktadır.ip65 korumalı

Detaylı

TDC70510 KULLANMA KILAVUZU. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR TDC70510 V01 10/17

TDC70510 KULLANMA KILAVUZU. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR TDC70510 V01 10/17 KULLANMA KILAVUZU TDC70510 TFT 7,0 MEYVE DEPOLAMASOĞUK ODAELEKTRONİK KONTROL ÜNİTESİ Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR TDC70510 V01 10/17 1 İÇİNDEKİLER 1. GENEL TANIM 2. ÖZELLİKLER 3. UYGULAMA

Detaylı

MANUEL KAZAN KONTROL PANELİ

MANUEL KAZAN KONTROL PANELİ MANUEL KAZAN KONTROL PANELİ Ürün Mikroişlemci kontrollüdür Teknik Özellikler Çalışma Gerilimi Güç Tüketimi-Bekleme Güç Tüketimi-Çalışma Kontak Akımları Röle Çıkışları Fan Hızı Ayarı Sensörler : 200-240V

Detaylı

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz

Detaylı

DKG-175 TRANSFER KONTROL ÜNİTESİ (DC BESLEME GEREKTİRMEYEN)

DKG-175 TRANSFER KONTROL ÜNİTESİ (DC BESLEME GEREKTİRMEYEN) DKG-175 TRANSFER KONTROL ÜNİTESİ (DC BESLEME GEREKTİRMEYEN) TANITIM Datakom DKG-175 DIN ray montajlı ve DC besleme gerektirmeyen bir transfer kontrol cihazıdır. Bu özelliğiyle transfer panolarına akü beslemesi

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU DCB100 PLUS SOĞUK ODA ELEKTRONİK KONTROL ÜNİTESİ. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR DCB100 PLUS V01 03/17

KULLANMA KILAVUZU DCB100 PLUS SOĞUK ODA ELEKTRONİK KONTROL ÜNİTESİ. Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR DCB100 PLUS V01 03/17 KULLANMA KILAVUZU DCB100 PLUS SOĞUK ODA ELEKTRONİK KONTROL ÜNİTESİ Elektrosan Elektronik Müh. San. Ve Tic. Ltd. TÜR DCB100 PLUS V01 03/17 1 İÇİNDEKİLER 1. GENEL TANIM 2. ÖZELLİKLER 3. UYGULAMA ALANLARI

Detaylı

VERSİYON A1.0. Cihaz Defrost konumunda

VERSİYON A1.0. Cihaz Defrost konumunda SM-988H DİJİTAL TERMOSTAT VERSİYON A1.0 Özellik SM-988H Termostat sıcak / soğuk çalışır, soğuk depolama ve muhafa odalarında,sıcak-soğuk yemek servis ekipmanlarında,su ısıtıcılarında, Ön panel su geçirmez

Detaylı

Elektrik Bağlantı Şeması ve Sensor Ayarları

Elektrik Bağlantı Şeması ve Sensor Ayarları Teknik Özellikler: Mikrobilgisayar kontrollü Gerçek zaman saati Kalibrasyon gerektirmeyen hassas nem ve ısı sensörü (Nem hassasiyeti %3 sıcaklık %0,5) 2 farklı program kontrollü, 4 vana çıkışı (24 Vac

Detaylı

1 Nem Kontrol Cihazı v3

1 Nem Kontrol Cihazı v3 NEM KONTROL CİHAZI v5.0 Nem Kontrol Cihazı v3.0 1 Nem Kontrol Cihazı v3 NEM Havada bulunan su buharı miktarına nem denir. Nem ölçümlerinde mutlak nem, bağıl nem ve spesifik nem hesaplanır. Mutlak nem birim

Detaylı

ALP 44 L ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU

ALP 44 L ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU ALP 44 L ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK ÖZELLİKLER... 1 2. BAĞLANTILAR... 2 3. ÖN PANEL TANIMLARI. 3 4. CİHAZIN PROGRAMLANMASI. 4 4.1. Skala Değerinin Girilmesi (S_Lo /

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/6 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

RKR-GTSXX96 Reaktif Güç Kontrol Rölesi

RKR-GTSXX96 Reaktif Güç Kontrol Rölesi RKR-GTSXX96 Reaktif Güç Kontrol Rölesi 1. GİRİŞ Alternatif akım devrelerinde kullanılan endüktif yüklerin (motor, transformatör vb.) ihtiyaç duyduğu reaktif güçlerin belirli teknikler kullanılarak karşılanması

Detaylı

ABKR ABK2120. Poultry Climate And Alarm Controller KULLANMA KILAVUZU

ABKR ABK2120. Poultry Climate And Alarm Controller KULLANMA KILAVUZU ABKR ABK2120 Poultry Climate And Alarm Controller KULLANMA KILAVUZU ABK2120 Poultry Climate And Alarm Controller Tavukhane, Hayvan Damı vb. kapalı yerlerin ısıtma,soğutma,minimum havalandırma ve fanlarını

Detaylı

DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM ÖZELLİKLER. DKG-190 Kullanım Kılavuzu V-1.1 (24.03.2015) -1-

DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM ÖZELLİKLER. DKG-190 Kullanım Kılavuzu V-1.1 (24.03.2015) -1- DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM DKG-190 telekom sistemlerinde kullanılan jeneratörlerin çalışma saatlerini azaltmak amacıyla tasarlanmış ileri teknoloji ürünü bir cihazdır. Cihaz kullanıldığı yerlerde

Detaylı

ELEKTRİKLİ KONV. FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-TT-EKF-001

ELEKTRİKLİ KONV. FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-TT-EKF-001 ELEKTRİKLİ KONV. FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-TT-EKF-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka

Detaylı

AN 96L ENERJİ ANALİZÖRÜ

AN 96L ENERJİ ANALİZÖRÜ AN 96L ENERJİ ANALİZÖRÜ 1-Akım Trafo Oranı ayarı: Set tuşuna basılır. Ekranda : akım trafo oranı mesajı görülür. Tekrar Set tuşuna basılır. Ekranda önceden ayarlanmış olan akım trafo oranı değeri görülür.yukarı,

Detaylı

STK6 KURUTMA KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KLAVUZU V1.1

STK6 KURUTMA KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KLAVUZU V1.1 STK6 KURUTMA KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KLAVUZU V1.1 STK6 KONTROL ÜNİTESİ TUŞ TAKIMI Bir numaralı program tuşu. Birinci programın parametrelerine ulaşmak için kullanılan tuştur. İki numaralı program tuşu.

Detaylı

WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU

WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU WT-02 HP, kablolu bağlantıya ihtiyaç duymadan, normal bir çalışma ortamında termostatla verici arasında 30 m.ye kadar radyofrekans iletişimi sağlayarak

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu

COOL-US Kullanma Kılavuzu COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Nem ve Sıcaklık ölçer Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İçindekiler 1. Güvenlik... 1 2. Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım HT 200 LCD li Oda Termostat Kontrolleri HT 200 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas sıcaklık ölçme

Detaylı

GEPA. RFD-121 Arıza Gösterge Düzeneği. Kullanma Kılavuzu. Orta Gerilim Yer Altı Şebekeleri İçin Arıza Akımı Gösterge Düzeneği.

GEPA. RFD-121 Arıza Gösterge Düzeneği. Kullanma Kılavuzu. Orta Gerilim Yer Altı Şebekeleri İçin Arıza Akımı Gösterge Düzeneği. GEPA RFD-121 Arıza Gösterge Düzeneği Orta Gerilim Yer Altı Şebekeleri İçin Arıza Akımı Gösterge Düzeneği Kullanma Kılavuzu www.gepaelk.com İçindekiler 1. Genel... 1 2. Özellikler... 1 3. Bağlantı ve Montaj...

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 ULD-25AL ÇAP ÖLÇER 2016 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ... 5-13 HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ... 14-22 BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 2 ÖZELLİKLER ÖZELLİKLER MODEL : U25AL ÖLÇÜM YÖNTEMİ.:

Detaylı

AKE GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.02 GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.02 GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ

Detaylı

AKE ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.01 ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.01 ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE

Detaylı

ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU

ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU Makine Kapalıyken: LCD Ekranda üretici firma yazısı vardır. Sistem kapalıyken kazan üzerindeki motorlar 5, 6, 7 ve 8 numaralı düğmeler kullanılarak test

Detaylı

DÖNER EKMEK FIRINI KONTROL KARTI (7 SEG TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-T7-DEF-001

DÖNER EKMEK FIRINI KONTROL KARTI (7 SEG TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-T7-DEF-001 DÖNER EKMEK FIRINI KONTROL KARTI (7 SEG TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-T7-DEF-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

SP-Multimetreler Kullanım Kılavuzu

SP-Multimetreler Kullanım Kılavuzu SP-Multimetreler Kullanım Kılavuzu GRUP ARGE ENERJİ VE KONTROL SİSTEMLERİ SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. İkitelli OSB Mah. YTÜ İkitelli Teknopark Sok. No: 1/2B1-2B7-2B8-2B9 Başakşehir / İstanbul Tel: +90 212 438

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ

Detaylı

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 150 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +)

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Dijital Ekran Üzerindeki Bilgiler 1.Manuel Çalışma 2.Çalışma Fonksiyonları

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

AKE GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.03 GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.03 GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU 1 AKE.370.502.01.03

Detaylı

ALEV MONİTÖRÜ. ( 4 20 ma ) 03MA. 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : 03MA Alev monitörünün yapısı : Özellikler :

ALEV MONİTÖRÜ. ( 4 20 ma ) 03MA. 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : 03MA Alev monitörünün yapısı : Özellikler : ALEV MONİTÖRÜ ( 4 20 ma ) 03MA 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : Brülörlerde alev denetimi Ultraviyole fotoseller ile alev izlemek için. Yüksek gerilim hatlarında korona tespit etmek için. Yarı

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.001.02.01 MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.001.01.01 MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI AKE.324.001.01.01 MİKSER KONTROL

Detaylı

ÇALKALAMALI SU BANYOSU MODEL: H11900 H11960 KULLANMA KILAVUZU

ÇALKALAMALI SU BANYOSU MODEL: H11900 H11960 KULLANMA KILAVUZU ÇALKALAMALI SU BANYOSU MODEL: H11900 H11960 KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul Tel : (0212) 549 94 96 Fax : (0212)

Detaylı

TRIFAZE START-STOP KONTROL KARTI (TOUCH ARKADAN MONTAJ) KULLANIM KILAVUZU AKE-T-TSSA-001

TRIFAZE START-STOP KONTROL KARTI (TOUCH ARKADAN MONTAJ) KULLANIM KILAVUZU AKE-T-TSSA-001 TRIFAZE START-STOP KONTROL KARTI (TOUCH ARKADAN MONTAJ) KULLANIM KILAVUZU AKE-T-TSSA-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu

Detaylı

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Pil DC 3 V (2 1,5V AA Alkaline pil) Alıcı AC 250 V-10A (SPDT) Kullanım ABR 320 SET oda termostatları

Detaylı

AKE Konveksiyonel Fırın Kontrol Ünitesi Kullanım Kılavuzu

AKE Konveksiyonel Fırın Kontrol Ünitesi Kullanım Kılavuzu AKE.207.009.01.01 Konveksiyonel Fırın Kontrol Ünitesi Kullanım Kılavuzu AKE.207.009.01.01 Konveksiyonel Fırın Kontrol Ünitesi Kullanım Kılavuzu Lütfen bu kullanım kılavuzunu cihazın montajını yapmadan

Detaylı

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW 1 1 2 2 60 87 ±1.5 m >0.2 m 3 34 125 3 İçindekiler Üniteyi çalıştırtmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun. Bir kenara atmayın. İleride başvurmak üzere arşivinizde saklayın. Ekipmanın veya aksesuarların

Detaylı

M20R PH Kullanma Talimatı

M20R PH Kullanma Talimatı M20R PH Kullanma Talimatı 10.2010.R01 Kutunun içeriği Ölçüm cihazı, kullanma talimatı, montaj aksesuarları, sigorta. Genel özellikler Ölçüm aralığı 0-14 ph İşlevler Ölçüm, kontrol ve ph regülasyonu Çözünürlük

Detaylı

HT 150 SET ODA TERMOSTATI

HT 150 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 150 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW 1 1 2 2 60 87 ±1.5 m >0.2 m 3 34 125 3 İçindekiler 1. Giriş...1 2. montajı...2 3. Kurucu menüsünde kodların ayarlanması...5 4. Teknik özellikler...9 1. Giriş Üniteyi çalıştırtmadan önce bu kılavuzu dikkatlice

Detaylı

Endüstriyel Mutfak Kontrol Cihazları

Endüstriyel Mutfak Kontrol Cihazları Tek Katlı Unlu Mamül Pişirme Kontrol ihazı (OVEN ONTROL.SINGLE) Çift Katlı Unlu Mamül Pişirme Kontrol ihazı (OVEN ONTROL.DUL) Unlu Mamül Pişirme Fırınları İçin (ESM-99X ESM-99X-N) Zaman yarlı Isıtma Kontrol

Detaylı

Ecras Elektronik Multimetre

Ecras Elektronik Multimetre Ecras Elektronik Multimetre Modüler tasarım Soket kablosu gerektirmez Tespit vidası gerektirmez En yeni teknoloji Kolay panel montajı sistem bağlantısı Anlık Her fazda VL-N ve ortalama değerleri. Her fazda

Detaylı

AKE KONVEKSİYONEL FIRIN KONTROL ÜNİTESİ (ELEKTRİKLİ) KULLANIM KILAVUZU

AKE KONVEKSİYONEL FIRIN KONTROL ÜNİTESİ (ELEKTRİKLİ) KULLANIM KILAVUZU AKE.324.006 KONVEKSİYONEL FIRIN KONTROL ÜNİTESİ (ELEKTRİKLİ) KULLANIM KILAVUZU AKE.324.006 KONVEKSİYONEL FIRIN KONTROL ÜNİTESİ (ELEKTRİKLİ) KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1-MİKA ETİKET 2-BAĞLANTI

Detaylı

HT 150 SET ODA TERMOSTATI

HT 150 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 150 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve

Detaylı

GRAFİK EKRAN STOKERLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU V1.0

GRAFİK EKRAN STOKERLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU V1.0 GRAFİK EKRAN STOKERLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU V1.0 1 1. TUŞLAR : YUKARI/AŞAĞI TUŞLARI: Cihaza yeni değer girişi bu tuşlar ile yapılır. SICAKLIK AYARI: Kazan sıcaklık set değeri bu tuş ile

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

FC100 FC220 FC330. 2 Borulu Fan Coil Termostat

FC100 FC220 FC330. 2 Borulu Fan Coil Termostat 2 Borulu Fan Coil Termostat Isıtma ya da soğutma modu için manuel ve dijital anahtarlı ve fan fonksiyonlu oda termostatı 2 pozisyon kontrol Manuel 3 kademe fan düğmesi AC 230 V ON/OFF Isıtma modunda fan

Detaylı

K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU

K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU Lütfen bu kılavuzu uygun şekilde saklayın ve kullanım öncesi dikkatlice okuyun. Sayfa - 1 Ayarı yükseltme : Sıcaklık değerini, Zamanlayıcı zamanını veya Saat zamanını

Detaylı

E5_C Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu

E5_C Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu E5_C Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. Giriş 2. Sensör Bağlantı Şekilleri 3. Sensör Tipi Seçimi 4. Kontrol Metodunun PID Olarak Ayarlanması 5. Auto-Tuning Yapılması 6. Alarm Tipinin Değiştirilmesi

Detaylı

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTWA

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTWA 1 1 2 2 60 mm/2.36 inch 87 mm/3.43 inch ±1.5 m ±60 inch >0.2 m >8 inch 3 34 mm/1.34 inch 125 mm/4.92 inch 3 İngilizce metin asıl talimattır. Diğer diller asıl talimatların çevirileridir. İçindekiler 1.

Detaylı

Semboller : :Açma kapama alteri :Ate leme butonu :Yardımcı röle :Merkez kontak :Normalde açık kontak :Normalde kapalı kontak :UV.

Semboller : :Açma kapama alteri :Ate leme butonu :Yardımcı röle :Merkez kontak :Normalde açık kontak :Normalde kapalı kontak :UV. ALEV MONİTÖRÜ 03A1 Uygulama Alev monitörleri, uygun alev elektrodu veya UV. fotosel ile birlikte, alevin belirli bir standardın altında olduğunu, yanmanın iyi olduğunu veya alevin söndüğünü haber verir.

Detaylı

OTOMATİK KAPI KONTROL CİHAZI

OTOMATİK KAPI KONTROL CİHAZI OTOMATİK KAPI KONTROL CİHAZI EKONT Otomatik kapı kontrol cihaz her türlü tam otomatik kapı otomasyonu uygulamalarında kullanılmak üzere tasarlanmış, çok fonksiyonelli ve her türlü güvenlik önlemleri düşünülmüş

Detaylı

AKE ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU

AKE ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU AKE.343.502 ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU AKE.343.502 ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ AKE.343.502

Detaylı

SALUTRON D1 : BOYA VE KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇME CİHAZI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

SALUTRON D1 : BOYA VE KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇME CİHAZI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU SALUTRON D1 BOYA ve KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇME CİHAZI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN MARKA : BOYA VE KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇME CİHAZI : SALUTRON MODEL : D 1 Firma : MEP TEKNİK ELEKTRİK TİC. LTD. ŞTİ. Adres

Detaylı

PRO NA011 DĐJĐTAL OTOMATĐK TEKRAR KAPAMALI 3 FAZ AŞIRI AKIM

PRO NA011 DĐJĐTAL OTOMATĐK TEKRAR KAPAMALI 3 FAZ AŞIRI AKIM PRO NA011 DĐJĐTAL OTOMATĐK TEKRAR KAPAMALI 3 FAZ AŞIRI AKIM ve TOPRAK KORUMA RÖLESĐ HIZLI KULLANIM KILAVUZU (TEDAŞ MYD-96/27B UYGUN) VERSĐYON 1.01 OCAK 2011 1 RÖLE TUŞ TAKIMI ve LEDLER (MMI) Menü içinde

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 Açma/Kapama(ON/OFF) Düğmesi.! Fan motoru termostat kontrollü olduğu için sadece soğutma gerektiğinde çalışır.! Su soğutma ünitesi otomatik kontrollüdür, sadece gerektiğinde çalışır.

Detaylı

STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 1 TUŞLAR: START : Program çalıştırmak için kullanılır. STOP: Çalışmakta olan programı sonlandırmak için kullanılır. Stop tuşuna 1 kez basıldığında program

Detaylı

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP ı. GÜVENLİK BİLGİSİ Ölçü aleti ile servis ya da çalışma yapmadan önce aşağıdaki güvenlik bilgilerini dikkatle okuyunuz.

Detaylı

Türkçe Kullanım Kılavuzu

Türkçe Kullanım Kılavuzu h1 Türkçe Kullanım Kılavuzu İçindekiler Kurulum talimatları 12 Bağlantı şeması 12 Kullanım talimatları 13 Sembollerin anlamları 13 Başlangıç ayarları 14 Başlatma 14 Sıcaklık ayarı 14 Nem değeri ayarı (sadece

Detaylı

HT 300 SET ODA TERMOSTATI

HT 300 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 300 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve

Detaylı

PID KONTROLLÜ SU BANYOLARI HALKALI KAPAKLI MODELLER: J11695K J11330K - J11540K KULLANMA KILAVUZU

PID KONTROLLÜ SU BANYOLARI HALKALI KAPAKLI MODELLER: J11695K J11330K - J11540K KULLANMA KILAVUZU PID KONTROLLÜ SU BANYOLARI HALKALI KAPAKLI MODELLER: J11695K J11330K - J11540K KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul

Detaylı

TAM OTOMATİK KAPI KARTI

TAM OTOMATİK KAPI KARTI İBRAHİMOĞLU MÜHENDİSLİK TAM OTOMATİK KAPI KARTI KULLANMA KILAVUZU KAPI KARTINA GENEL BAKIŞ SOĞUTUCULARI İLE BİRLİKTE MOTOR SÜRME TRANSİSTÖRLERİ 15V AKÜ BESLEME SİGORTASI AC GİRİŞ BESLEME SİGORTASI Kapı

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.002.01.01 MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.002.04.01 MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI AKE.324.002.04.01 MİKSER

Detaylı

MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA

MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA Bireysel ve Ticari Tipler üzme Havuzu için Isıtma ve Soğutma Suyu sağlar. Kapasite Durumu 6 kw: 40m³ 8 kw: 50m³ BİREYSEL HAVUZ/SPA ISI POMPASI 12kW: 60~85m³ 14kW:

Detaylı

MODEL OP-LP1 MODEL OP-LP2

MODEL OP-LP1 MODEL OP-LP2 MODEL OP-LP1 MODEL OP-LP2 MESAFE / POZİSYON ÖLÇME VE KONTROL CİHAZI Sürüm 2.0 KULLANMA KILAVUZU UYARI! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ 1. Cihazın elektriksel bağlantılarını son sayfada belirtilen

Detaylı

B2K TARTI İNDİKATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU

B2K TARTI İNDİKATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU Sürüm 1.0 ERTE Endüstriyel Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adres Sakarya Cad. 142/A Balçova İZMİR TÜRKİYE Telefon +90 232 259 7400 Faks +90 232 259 3960 E-posta Web sitesi bilgi@erte.com.tr

Detaylı

AKE Konveksiyonel Fırın Kontrol Ünitesi Kullanım Kılavuzu

AKE Konveksiyonel Fırın Kontrol Ünitesi Kullanım Kılavuzu AKE.207.008.01.01 Konveksiyonel Fırın Kontrol Ünitesi Kullanım Kılavuzu AKE.207.008.01.01 Konveksiyonel Fırın Kontrol Ünitesi Kullanım Kılavuzu Lütfen bu kullanım kılavuzunu cihazın montajını yapmadan

Detaylı

GEPA. set. RQ-112B Reaktif Güç Kontrol Rölesi. set. set RQ B SERİSİ REAKTİF GÜÇ RÖLELERİ

GEPA. set. RQ-112B Reaktif Güç Kontrol Rölesi. set. set RQ B SERİSİ REAKTİF GÜÇ RÖLELERİ RQ B SERİSİ REAKTİF GÜÇ RÖLELERİ RQ B Serisi reaktif güç röleleri, alçak gerilim elektrik tesislerinin reaktif güç kompanzasyonunda kullanılırlar. Kondansatör gruplarını devreye alan ve çıkaran reaktif

Detaylı

EWCM 809 (NH3) BU CİHAZ NEDİR? NERELERDE KULLANILIR? UYGULAMA ALANLARINA ÖRNEK KISACA... TEKNİK BİLGİLER

EWCM 809 (NH3) BU CİHAZ NEDİR? NERELERDE KULLANILIR? UYGULAMA ALANLARINA ÖRNEK KISACA... TEKNİK BİLGİLER EWCM 809 (NH3) Amonyaklı soğutma uygulamaları için çoklu kompresör sistemleri kontrol cihazı Televis sistem çıkışı Alarm için kontak çıkışı BU CİHAZ NEDİR? EWCM 809, amonyaklı soğutma sistemlerindeki makine

Detaylı

DIGITAL ODA TERMOSTATI SYN-177 RF. Kurulum ve kullanım talimatı DİKKAT! KURULUM VE KULLANIM ÖNCESİNDE MUTLAKA OKUYUNUZ.

DIGITAL ODA TERMOSTATI SYN-177 RF. Kurulum ve kullanım talimatı DİKKAT! KURULUM VE KULLANIM ÖNCESİNDE MUTLAKA OKUYUNUZ. DIGITAL ODA TERMOSTATI SYN-177 RF Kurulum ve kullanım talimatı DİKKAT! KURULUM VE KULLANIM ÖNCESİNDE MUTLAKA OKUYUNUZ. Bu termostatı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bu ısıtma kontrol cihazı, doğru kullanım

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İÇERİK 1. Güvenlik... 1 2. Genel Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

SK 2400 On-Off Seviye Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SK 2400 On-Off Seviye Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı SK 2400 On-Off Seviye Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı SK 2400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 5 4.1. Montaj...

Detaylı

Kullanma Kılavuzu BOYLER 1 54 C. Parametrelerin Ayarlanması Kumanda Paneli KR 0205. 6302 1331 07/2000 TR Yetkili Servis için

Kullanma Kılavuzu BOYLER 1 54 C. Parametrelerin Ayarlanması Kumanda Paneli KR 0205. 6302 1331 07/2000 TR Yetkili Servis için 6302 1331 07/2000 TR Yetkili Servis için Kullanma Kılavuzu Parametrelerin Ayarlanması Kumanda Paneli KR 0205 1 Tmax. 2 Tmax. 1 2 3 BOYLER 1 54 C Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz Önsöz Önemli genel kullanım

Detaylı

PID KONTROLLÜ STERİLİZATÖR KULLANMA KILAVUZU

PID KONTROLLÜ STERİLİZATÖR KULLANMA KILAVUZU PID KONTROLLÜ STERİLİZATÖR MODELLER: G11320SD / G11420SD G11520SD / G11540SD KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul Tel

Detaylı

CCL-S / CCT / CCL-P ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.2

CCL-S / CCT / CCL-P ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.2 -S / CCT / -P ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.2 AYBEY ELEKTRONİK SAN. TİC. A.Ş. Sanayi Mah. Hızır Reis Cad. No:26 34906 Pendik İstanbul / Türkiye Tel: (90) (216)

Detaylı

Elektronik Termostat TE-1

Elektronik Termostat TE-1 Delivery address:mackenrodtstraße 14, Postal address: JUMO Adres: Instrument Co. Baraj Ltd. Yolu Cad. JUMO Ataşehir Process M Yanyol, Control, Inc. Veri Sayfası 6.551 Sayfa 1/5 Elektronik Termostat -1

Detaylı

OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU

OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU Kazan Kontrol Panosu Ürün Açıklaması Pano AÇ/KAPA tuşundan açılır. Cihaz açıldığında ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir. Burada

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. FM443 Güneş enerjisi modülü. Fonksiyon Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR

Kullanma Kılavuzu. FM443 Güneş enerjisi modülü. Fonksiyon Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR Kullanma Kılavuzu Fonksiyon Modülü FM443 Güneş enerjisi modülü Kullanıcı için Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR Içindekiler 1 Emniyet....................................... 3

Detaylı

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı çalıştırmadan önce bu kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda tanıtımı

Detaylı

PEY-D810 SĠNYALĠZASYON SĠSTEMĠ

PEY-D810 SĠNYALĠZASYON SĠSTEMĠ PEY-D810 SĠNYALĠZASYON SĠSTEMĠ AÇIKLAMALAR-KULLANIM-BAĞLANTILAR Sayfa 1 ĠÇĠNDEKĠLER SAYFA 1-) Sistemin Genel Tanıtımı 3 2-) Sistemin ÇalıĢma ġekli.4 3-) Sistem Yazılımı 5 4-) Sistemin Elektrik ve Bağlantı

Detaylı

SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1

SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 AYBEY ELEKTRONİK SAN. TİC. A.Ş. Sanayi Mah. Hızır Reis Cad. No:26 34906 Pendik İstanbul / Türkiye Tel: (90)

Detaylı