KARTLI GEÇİŞ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KARTLI GEÇİŞ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ"

Transkript

1 KARTLI GEÇİŞ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

2 GEÇİŞ KONTROL SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Sayfa - 2 A. STANDARTLAR: A.1. Üretici firmanın ISO9001:2000 kalite belgesi olacaktır. A.2. Sistemde kullanılacak ürünler CE standartlarına sahip olacaktır. A.3. Sistemde kullanılacak her türlü fiş, priz, bağlantı elemanı ve benzeri malzemeler ile kullanılacak her türlü kabloda Avrupa standardı veya TSE belgesi aranacaktır. B. GENEL ÖZELLİKLER: Bu şartname entegre geçiş kontrol sistemi, sistem entegrasyonunun ekipman, montaj, kablolama ve yazılımının özelliklerini tanımlar. B.1. Sistem aşağıdaki ekipmanlardan oluşacaktır. Okuyucular Kullanıcı Kartları Akıllı Kontrol Panelleri Elektrikli Kapı Kilitleri ( Fail safe ) / ( Fail Secure ) Haberleşme Modülleri Besleme Üniteleri Ana Kontrol Bilgisayarı ( Server ) Sistem Yazılımı B.2. Sistem imkan ve kabiliyetleri kullanılarak her personele bir adet tanıtım kartı verilecektir. Personel ancak bu karta tanınmış yetkiler dahilinde kat, bölüm, oda ve işletme alanlarına tanımlanan zaman aralıklarında girebilecektir. B.3. Sistem, tesis içinde personelin ne zaman ve nerelere girebileceğini kontrol etmek amacıyla tesis edilecektir. B.4. Sistem yangın kapılarının kontrolünü sağlayabilecektir. B.5. Sistem; Bekçi tur sistemi ile entegre çalışabilecektir. B.6. Sistem güncel tüm kart ve biometrik tanımlama teknolojileri ile uyumlu olmakla beraber proximity kart veya MIFARE teknolojisi ile çalışacaktır. B.7. Kartlı geçiş sistemi, Yangın Algılama, Acil Anons ve Kamera Sistemiyle tek çatı altında entegre çalışabilmelidir. B.8. Opsiyonel olarak Asansör Kontrol ve Ziyaretçi Kontrol işlevlerini gerçekleştirebilmelidir. C. SİSTEM YAZILIMI C.1. Sistem, ana kontrol bilgisayarına yüklenecek tek parça bir programla denetim altına alınacaktır. C.2. En az 32 adet saha paneliyle haberleşecek özellikte olmalıdır. C.3. Yazılım gerçek 32-bit, client/server yapıda olacaktır ve Microsoft arabirimleri ile uyumlu ODBC yapıda olacaktır. C.4. Yazılım en az Windows 2000/XP/ 2003 server işletim sistemleriyle uyumlu olacaktır. C.5. Sistem gelen alarm bilgileri ekranda geliş sırasına göre gösterecek, operatör tarafından silinmedikçe alarm ekranında bulunmaya devam edecektir. C.6. Sistem, kapı pozisyonlarını, çıkış butonu işlemlerini, ilave I/O kartı girişini sürekli olarak denetleyecektir.

3 GEÇİŞ KONTROL SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Sayfa - 3 C.7. Geçiş Kontrol Sisteminin tüm faaliyetleri günün belli bir zaman aralığında, haftanın belli gününde devreye girip devreden çıkabilecektir. C.8. Her operatör için farklı yetki seviyelerini tanımlayabilen yetkilendirme olacaktır. Her operatör kendi şifresini girerek yetkisi dahilinde işlem yapacaktır. C.9. Sistemin tüm özellikleri, fonksiyonları ve veritabanı şifre ile korumalı olacaktır. C.10. Yazılım biometrik tanımlama teknolojilerini destekleyecektir. C.11. Tüm veri tabanı ADD, DELETE, REPORT, VIEW, ve EDIT işlemleri yapılabilir tarzda olacaktır. C.12. Sistemdeki tüm olaylar saat ve tarih bilgisi ile arşivlenecektir. C.13. Global and Zone anti-passback uygulaması yapılabilecektir. C.14. Her hangi bir kart okuyucuya, kart kullanıcısının kartını göstermesini takiben; kart kullanıcısının sisteme kayıtlı fotoğrafı otomatik olarak ekrana gelecektir. C.15. Kart kullanıcısının bilgileri sadece kart okuyucu, zaman, tarih, ve kart kullanıcısı adından oluşmayacaktır. İhtiyaca göre kullanıcı isteklerine göre tanımlanabilir 10 bölge olacaktır. C.16. Sisteme ilişkin tüm işlemler ve olayların yedek arşivlemesi yapılacaktır. C.17. Yazılım yangın algılama sisteminden gelen bilgiler doğrultusunda yapılmış olan senaryoya göre sistemdeki belli kapıları açık duruma getirebilmelidir. C.18. Yazılıma sistemin kurulduğu kat planları girilebilmelidir. C.19. Sistemin unsurlarının izlenmesi, kontrolü ve takibi amacıyla planlar üzerine dinamik ikonlar yerleştirilebilecektir. C.20. Bu ikonlar yardımı ile kapılar izlenebilmeli ve kontrol edilebilmelidir. C.21. Alarm algılama noktalarının durum raporları alınabilecektir. C.22. Alarm bilgisinin kart okuyucudan gelmesi durumunda; alarm kaynağı olan kart kullanıcısının tüm kimlik ve fotoğraf bilgileri bilgisayar ekranına gelecektir. C.23. Sistem arşivinde saklanmış olan tüm sistem, olay ve alarm bilgisi kayıtlardan, istenen tarih ve saat aralığında istenen sistem, olay ve alarm bilgilerinin raporlaması sağlanacaktır. C.24. Yazılımda tüm kayıtlı kartların takibi yapılabilecektir. C.25. Böylece kaybolmuş, çalınmış kartlar tekrar kullanılmak istenildiğinde yazılım alarm olarak güvenliğe bilgi verebilecektir. C.26. VIP kartları gibi özel kartlar da takip edilebilecektir. C.27. Yazılımdan saha kontrol panellerine reset yapılabilecektir. C.28. Yazılımda tüm ayar bilgilerini ve tüm kart bilgilerini saha panellerine tek bir tuşla yollama özelliği bulunacaktır.

4 GEÇİŞ KONTROL SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Sayfa - 4 C.29. Yazılımda yetkilendirme için zaman bölgeleri tanımlanabilecek. Her zaman bölgesi tanımı, haftanın her günü, resmi ve dini tatiller için yetkinin başlangıç ve saatini ihtiva edecektir. C.30. Yazılımda tatil aralıkları yetki tanımlama bölümü olacaktır. ( Bayram, Yılbaşı vs. ) C.31. Yazılımda minimum 5 adet gün içinde 24 saat aralığında değişik bölümlerde yetki verilebilecektir. C.32. Yazılımda bekçi tur sistemi bulunacak, mevcut okuyucuların aynı zamanda bu amaçla kullanılması mümkün olacaktır. C.33. Güvenliklere belli bir güzergah ya da değişken bir güzergah oluşturulabilecektir. C.34. Bu hareketler ayrıca bekçi tur raporu olarak alınabilecektir. C.35. Yapılan tüm hareketler gün, ay ve saat aralığına göre raporlanabilecektir. C.36. Yazılım kayıtlı olan tüm kart sahiplerinin bilgilerini rapor olarak verebilecektir. C.37. Yazılım tüm alarm veya olay durumlarını raporlayabilecektir. C.38. Yazılımından alınan tüm raporlar Excel, pdf ve html dosyalarına çevrilebilecektir. C.39. Yazılım, asansör kontrolü, IP Kamera / Analog DVR ve yangın algılama sistemleriyle kolayca entegre edilebilecek özelliklere sahip olacak. Aynı zamanda bina yönetim sisteminin modüler bir parçası olacaktır. D. DONAMIM ELEMANLARI D.1. KART OKUYUCU, KART VERİTABANI D.1.1. Kullanılacak Proximity kart okuyucular en fazla 54X86X0.8 mm boyutundaki kartlarla en fazla 10 cm. mesafeden okuyabilecektir. D.1.2. Proximity kart okuyucuların üzerinde 2 renk led ve beeper olacaktır. D.1.3. Kart kullanıcı bilgisi en az 16 dijitlik kart numarasından oluşacaktır. D.1.4. Proximity kartlar kredi kart ölçülerinde esnek olmalıdır. D.1.5. Kart kullanıcısına ait herhangi bir bilgisinin bilgisayardan değiştirilmesi durumunda bu değişiklik otomatik olarak saha kontrol panellerine download edilecektir. D.1.6. Kartlar RF Proximity ( Yaklaşım Tipi ) olacaktır. D.1.7. Sistemde uygulama gereklerine bağlı olarak; 13,56Mhzlik Mifare ya da 125khzlik proximity kartlar kullanılabilecektir. D.1.8. Kart yüzeyine logo basılabilecektir. D.1.9. Kartların çalışma sıcaklıkları minimum -30ºC +65ºC arasında olacaktır. D.2. SAHA KONTROL PANELİ

5 GEÇİŞ KONTROL SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Sayfa - 5 D.4.1. Her kuru kontak çıkışın darbe süresi değeri girilebilecektir. D.4.2. Saha kontrol paneli, bilgisayar bağlantısı olmadan da işlevlerini yerine getirebilecektir. D.4.3. Her alarm noktasından gelen alarm için istenen kuru kontak çıkışlar otomatik olarak kontrol edilecektir. D.4.4. Alarm girişleri için gerek duyulduğu takdirde 255 saniyeye kadar gecikme suresi verilecektir. D.4.5. Kontrol Paneli, 1,2,4 kart okuyucu kontrol edebilecek kapasitede olacaktır. D.4.6. Yazılım bilgileri ve lojik kontrol değerleri FlashROM donanımlarında saklanacaktır. D.4.7. Saha kontrol paneli tamamen esnek ve modüler anlayışta dizayn edilmiş ve genişleyebilir olacaktır. D.4.8. Kontrol paneli UL, CE sertifikalarından birine sahip olacaktır. D.4.9. Kontrol paneli 20 ma haberleşme çeviriminde haberleşme hızında olacaktır veya baut D Elektrik kesintilerine karşı 3 saat operasyonel işletim desteği verecek kuru tip 12 VDC akü ihtiva edecektir. D Proximity, wiegand, magnetic stripe, keypad ve biometrik okuma teknolojileri ile uyumlu olacaktır. D Minimum 1 adet alarm girişi olacaktır. D Üzerine genişleme modülleri takılarak alarm giriş çıkış kapasitesi genişletilebilecektir. D Minimum 2 adet 30 Vdc/2A çift kutuplu röle çıkışı olacaktır. D Standart 20,000 kart kullanıcısı hafızası olacaktır. D Standart minimum olay hafızası olacaktır. D Minimum 1000 metre mesafede bile PC bağlantısıyla kullanılabilmelidir. D Saha panelleri, uygulama gereklerine cevap verecek şekilde TCP/IP yada RS485 haberleşme protokolü üzerinden merkezle haberleşmesini sağlayacaktır. D.3. Asansör Kontrol Paneli: D Asansör kontrol paneli, min.16 ad. kat kontrolü gerçekleştirilebilecektir. Gerektiğinde modüler olarak genişletilebilmektedir. D RS485 yada TCP/IP bağlantı desteği bulunacaktır. D Geçişin onaylanması durumunda tüm katlara yada sadece izin verilen katlara ulaşıma izin vermelidir.

6 GEÇİŞ KONTROL SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Sayfa - 6 D.4. KONTROL BILGISAYARI D.5.1. Minimum 2GB RAM ihtiva edecektir. D.5.2. Minimum Intel Pentium çift çekirdek işlemci (Veya en güncel olan CPU) veya daha hızlı olacaktır. D.5.3. Minimum 1TB HDD ihtiva edecektir. D.5.4. DVD okuyucu/yazıcı ihtiva edecektir. D VGA Flat ekran ihtiva edecektir. D.5.6. Lisanslı Windows İşletim Sistemi ve SQL yüklü olacaktır. D.5. ELEKTRİKLİ KİLİT KARŞILIĞI (FAIL SAFE) (Geçiş Yoğunluğu Az Olan Kapılar için) D.6.1. Gövdesiyle günlük geçiş sayısının fazla olmadığı ashap ve alüminyum kapılar için uygun olmalıdır. D.6.2. Teknik özellikleri aşağıdaki gibi olmalıdır: Çalışma Voltajı: 12VDC Dayanım Kuvveti Değerleri: 330kg, 360kg Dil Hareket Mesafesi: Max. 4mm D.6. Paslanmaz Çelik Çıkış Butonu D Paslanmaz Çelik yapıda olmalıdır. D Kontakları max. 125/250 VAC akıma dayanabilmelidir. D.7. Manyetik Kontaklar D Kullanım alanına göre yüzey montaj yada gömme tip seçeneklere sahip olmalıdır.

RS 232 veya 485 seri port. Kapı manyetiği girişi

RS 232 veya 485 seri port. Kapı manyetiği girişi Everfocus ELA-821 NB Tek Kapı Kontrol Ünitesi 300 kullanıcı ve 1393 olay kapasitesi RS 232 veya 485 seri port 4 dijital, 7 segment LED'li ekran 3 adet LED'li gösterge Tuş takımı ve entegre kart okuyucu

Detaylı

Enerjimiz Herseye Yeter

Enerjimiz Herseye Yeter PERSONEL GEÇİŞ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Parmak izi onaylama hızı 0.3 saniye veya daha az olmalıdır. Hata kabul oranı 0,00001 den daha yüksek olmamalıdır. Hatalı reddetme %0,01 veya daha az olmalıdır. Cihaz

Detaylı

Finder Geçiş Kontrol Sistemi Ürün ve Fiyat Listesi 2014

Finder Geçiş Kontrol Sistemi Ürün ve Fiyat Listesi 2014 Finder Geçiş Kontrol Sistemi Ürün ve Fiyat Listesi 2014 Ürün Kod Açıklama Liste Fiyatı 2014 BSM Kartlı Geçiş Yönetim Yazılımı Sorunuz FA C2001.NET 1 Kapı, 2 Okuyucu Kontrol Ünitesi, TCP/IP Haberleşme 716,30

Detaylı

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB TEKNİK ÖZELLİKLER 8 bölge kablolu, 32 bölge kablosuz toplam 40 bölge Türkçe sesli yönlendirme özelliği, 85 db dahili siren Sökülmelere karşı tamper swich PTSN

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ 1.04.2017 K3-3 Standalone Access Kontrol/Okuyucu 500 Kullanıcı Kapasitesi, Arkadan Aydınlatmalı Tuşlar, Dayanıklı Plastik Mat Dış Yüzey, Proximity EM Kart (125KHz),

Detaylı

STANDALONE TEK KAPI KONTROL ÜNİTELERİ

STANDALONE TEK KAPI KONTROL ÜNİTELERİ STANDALONE TEK KAPI KONTROL ÜNİTELERİ VKP-2201. DAHİLİ 125 KHz. PROXIMITY KART OKUYUCU ( 5-15 CM OKUMA MESAFESİ) VE ŞİFRELİ TUŞ TAKIMI. 800 KART KAPASİTESİ, 1 ADET ADMIN /1 ADET KULLANICI ŞİFRESİ TANIMLAMA,

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ 6.7.2015 K3-3 Standalone Access Kontrol/Okuyucu 500 Kullanıcı Kapasitesi, Arkadan Aydınlatmalı Tuşlar, Dayanıklı Plastik Mat Dış Yüzey, Proximity EM Kart (125KHz),

Detaylı

Hırsız Alarm Sistemleri

Hırsız Alarm Sistemleri Hırsız Alarm Sistemleri FCA-62 & Keypad Kablolu Alarm Paneli + LED / LCD Keypad 146 FCA-824 & Keypad Kablolu Alarm Paneli + LCD Keypad 147 FCA-LED62 Kablolu LED Keypad 148 FCA-LCD64 Kablolu LCD Keypad

Detaylı

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM Proximity Kart Okuyuculu Sistem RFID Okuyuculu Sistem Proximity Kart Okuyuculu Sistem Ana Bilgisayar ACT (Otomatik Tartım Terminali) Kamera Trafik

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI)

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3 DAİRE CİHAZLI) GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI) 1. SİSTEM ÖZELLİKLERİ - Sistem Daire-kapı-kapıcı ve/varsa Güvenlik kombinasyonun da çalışacaktır. - Sistemin kablo yapısı CAT5/CAT6/ DT8

Detaylı

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4 PR20160926-1_S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ Prosense S-DP4 Gaz Kontrol Paneli zorlu endüstriyel ortamlarda algılanan patlayıcı ve zehirli gaz konsantrasyonlarının değerlendirilip ortamın

Detaylı

electrosec www.electrosec.com Access Control Systems

electrosec www.electrosec.com Access Control Systems R electrosec Access Control Systems BAĞIMSIZ ŞİFRELİ GEÇİŞ KONTROL SİSTEMLERİ ABS Plastik kasa şifre cihazı, kırılmaz plastik ABS kasa, 4 haneli şifre, 1 master ve 1 kullanıcı şifresi, 1 röle çıkışlı,

Detaylı

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 Serisi panel, Türkiye koşullarına uygun olarak tasarlanıp üretilen kullanıcı ve teknisyen dostu analog

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. KART, ŞİFRE ve PARMAK İZİ ile BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. KART, ŞİFRE ve PARMAK İZİ ile BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ 2.02.2017 ASI1201A-D proxmity Standalone Access Kontrol (Şifre ve Kart) - proxmity Maks. 30.000 Kart ve 150.000 Olay Kapasitesi, 16M Hafıza, 32Bit Ana İşlemci,

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7" DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI)

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7 DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI) GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7" DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI) 1. SİSTEM ÖZELLİKLERİ - Sistem Daire-kapı-kapıcı ve/varsa Güvenlik kombinasyonun da çalışacaktır. - Sistemin kablo yapısı DT8/CAT5

Detaylı

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 tek kapı için tasarlanmış Stand alone ve Wiegand çıkışlı şifreli kart okuyucudur. IP 68 standartda

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. KART, ŞİFRE ve PARMAK İZİ ile BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. KART, ŞİFRE ve PARMAK İZİ ile BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ 02.11.2017 ASI1201A-D Standalone Access Kontrol ( Şifre ve Kart ) - Maks. 30.000 Kart ve 150.000 Olay Kapasitesi, 16M Hafıza, 32Bit Ana İşlemci, Dokunmatik Klavye

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ ASI1201A-D ASI1201A Standalone Access Kontrol ( Şifre ve Kart ) - Maks. 30.000 Kart ve 150.000 Olay Kapasitesi, 16M Hafıza, 32Bit Ana İşlemci, Dokunmatik Klavye

Detaylı

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM

HAYALLERİNİZDEKİ GÜVENLİ YAŞAM LİMİTSİZ IP SİSTEM İçindekiler 05 Uygulama Alanları 07 Botech ile Neler Yapabilirim 09 Görüntülü IP Interkom Sistemleri 11 Zil Paneli 13 Daire Monitörü 18 Villa Tipi Zil Paneli 19 Güvenlik Ünitesi 21 Uzak

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. KART, ŞİFRE ve PARMAK İZİ ile BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ. KART, ŞİFRE ve PARMAK İZİ ile BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ 1.04.2017 ASI1201A-D proxmity Standalone Access Kontrol ( Şifre ve Kart ) - proxmity Maks. 30.000 Kart ve 150.000 Olay Kapasitesi, 16M Hafıza, 32Bit Ana İşlemci,

Detaylı

IP İNTERKOM TESİSATI KISA TEKNİK ŞARTNAME A. Genel Bu şartname. Projesi için imalatı yapılacak olan IP İnterkom sisteminin kurulumu işlerinin teknik

IP İNTERKOM TESİSATI KISA TEKNİK ŞARTNAME A. Genel Bu şartname. Projesi için imalatı yapılacak olan IP İnterkom sisteminin kurulumu işlerinin teknik IP İNTERKOM TESİSATI KISA TEKNİK ŞARTNAME A. Genel Bu şartname. Projesi için imalatı yapılacak olan IP İnterkom sisteminin kurulumu işlerinin teknik özelliklerini, kontrolünü ve diğer hususlarla ilgili

Detaylı

Strike 5.50 R Proximity Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu

Strike 5.50 R Proximity Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Strike 5.50 R Proximity Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz Strike 5,50 R kullanım ve bilgisayar bağlantısı ile cihaz tanımlamalarına yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir.

Detaylı

BX6W ARAÇ TARTIM TERMİNALİ

BX6W ARAÇ TARTIM TERMİNALİ BX6W ARAÇ TARTIM TERMİNALİ Teknik Özellikler GÜÇLÜ METAL KASA - Paslanmaz çelik ön panel ve üst kaplama, galvaniz gövde - 20mm parlak LED display, membran tuş takımı EU ONAYI - EU OIML 10000d, 2x 6000d

Detaylı

PROXIMITY KART VE ANAHTARLIK 125 khz. Proximiti kart düz beyaz termal baskıya uygundur.

PROXIMITY KART VE ANAHTARLIK 125 khz. Proximiti kart düz beyaz termal baskıya uygundur. GEC_PO0R GEC_PO0W GEC_MO0R GEC_MO0W PR_1K PR_0A MY_1K MY_0A PROXIMITY OKUYUCU ROLELİ PROKXIMITY OKUYUCU WIEGAND MIFARE OKUYUCU ROLELİ MIFARE OKUYUCU WIEGAND PROXIMITY KART PROXIMITI ANAHTARLIK MIAFERE

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-136X / ML-136X.SCI MAXLOGİC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 2/1 I/O MODÜLÜ (2 GİRİŞ / 1 ÇIKIŞ) / KISA DEVRE İZOLATÖRLÜ MAXLOGİC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 4/2 I/O MODÜLÜ (4 GİRİŞ / 2 ÇIKIŞ) /

Detaylı

TYSSO. Insist on the best. TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT. www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr

TYSSO. Insist on the best. TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT. www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr TYSSO TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr Tel : +90(356)276-10-76 Fax : +90(356)276-50-65 QR Kod POS Sistemleri POP-650 Modüler ve Fansız Soğutma Hepsi Bir Arada

Detaylı

a t i t e k elektronik Otomatik geçis sistemleri... ... ... ... Kablosuz Haberleşme RFID (Radyo Frekanslı Tanımlama) Yüksek Güvenlik

a t i t e k elektronik Otomatik geçis sistemleri... ... ... ... Kablosuz Haberleşme RFID (Radyo Frekanslı Tanımlama) Yüksek Güvenlik Güvenlik tepki değil, bir stratejidir Kablosuz Haberleşme RFID (Radyo Frekanslı Tanımlama) Yüksek Güvenlik Otomatik geçis sistemleri, a t i t e k OGS Sistemleri Güvenlik tepki değil, bir stratejidir pratik

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Teklif edilen her bir sunucu aşağıdaki teknik özellikleri karşılayacaktır;

TEKNİK ŞARTNAME. Teklif edilen her bir sunucu aşağıdaki teknik özellikleri karşılayacaktır; TEKNİK ŞARTNAME Bu şartname, Kurum ihtiyaçlarını karşılamak üzere satın alınacak olan 15 (onbeş) adet sunucu, 8 (sekiz) adet CNA kart ve 1 (bir) adet kabinetin minimum teknik özelliklerini tanımlar. 1.

Detaylı

Bağımsız Geçiş Kontrol Cihazı

Bağımsız Geçiş Kontrol Cihazı Bağımsız Geçiş Kontrol Cihazı Kullanım Kılavuzu Kullanmaya başlamadan önce Kullanım Kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. 1. Paket İçeriği; Adı Miktar Notlar Geçiş kontrol cihazı 1 Kullanım kılavuzu 1

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME FORMU

TEKNİK ŞARTNAME FORMU BİLGİSAYAR VE BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 - a) Masaüstü Bilgisayar 36 Adet 1. Intel Core i5-4.nesil ve işlemci hızı 2.6 Ghz veya üzeri olmalıdır. 2. İşlemci Önbelleği en az 3Mb olmalıdır.

Detaylı

Operatör panelleri FED

Operatör panelleri FED Operatör panelleri FED 120x32 to 1024x768 piksel çözünürlük Text bazlı monokrom ve renkli dokunmatik ekranlı tipler Entegre web tarayıcılı tipler Kullanıșlı WYSIWYG editörleriyle kolay tasarım Sistemden

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-136X / ML-136X.SCI MAXLOGIC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 2/1 I/O MODÜLÜ (2 GİRİŞ / 1 ÇIKIŞ) / KISA DEVRE İZOLATÖRLÜ MAXLOGIC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 4/2 I/O MODÜLÜ (4 GİRİŞ / 2 ÇIKIŞ) /

Detaylı

Yangın Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Hırsız Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri

Yangın Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Hırsız Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri Güvenlik ve Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri, Güvenlik - Otomasyon sistemlerinin öenilmesi, kullanılması, devre elemanlarının tanınması, projelendirilmesi ve uygulamalı eğitime yardımcı olması

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU ÜRÜN CİNSİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ÖZELLİĞİ KOLİ (AD) LİSTE FİYATI TL/Kr Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,30 Asma Kilit

Detaylı

AKINSOFT. Eofis NetworkAdmin. AKINSOFT EOfis NetworkAdmin Kurulumu Bilgi Notu. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 10.01.2008. Copyright 2008 AKINSOFT

AKINSOFT. Eofis NetworkAdmin. AKINSOFT EOfis NetworkAdmin Kurulumu Bilgi Notu. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 10.01.2008. Copyright 2008 AKINSOFT AKINSOFT EOfis NetworkAdmin Kurulumu Bilgi Notu Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 10.01.2008 1 - Çalışma Şekli Hakkında Kısa Bilgi modülü kısaca aşağıdaki işlemleri yapar. Bu özelliklerin çalışabilmesi

Detaylı

Elektronik Kontrol Paneli

Elektronik Kontrol Paneli Elektronik Kontrol Paneli L-ION-EF21 Mikrokontrolör esaslı dijital teknoloji Gelişmiş kullanıcı arabirimi 2x16 Dijital LCD gösterge Kullanışlı Türkçe menü yapısı Parametre ayarları ile çok çeşitli sistemlere

Detaylı

BARKODES ARF-PANEL. User Manual

BARKODES ARF-PANEL. User Manual 1 User Manual Barkodes Bilgisayar Sistemleri Bilgi İletişim Ve Yazılım Tic. Ltd. Şti. Altayçeşme Mahallesi Sanayi Sokak N.8 B Blok Maltepe-İstanbul/Turkey Tel: +90 (216) 442 20 62 Fax: +90 (216) 459 04

Detaylı

FİYAT LİSTESİ KASIM 2017

FİYAT LİSTESİ KASIM 2017 FİYAT LİSTESİ KASIM 2017 KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ ASI1201A-D Standalone Access Kontrol ( Şifre ve Kart ) - Maks. 30.000 Kart ve 150.000 Olay Kapasitesi, 16M Hafıza, 32Bit Ana İşlemci,

Detaylı

2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu)

2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu) 2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu) 2K-61 Kullanım Kılavuzu RF CARD 2K-61 Villa Zil Paneli 1.Bölümler ve Fonksiyonları Balık Gözü Kamera Hoparlör Gece Görüş Ledi RF CARD Kart Okutma Penceresi 182

Detaylı

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0 Sistem Kataloğu İ N F O S E T S E S K A Y I T S İ S T E M İ V 2. 0 Sistem Kataloğu İnfoset Yazılım Marmara Cad.Yüksel Sok. 6/7 Pendik-İstanbul Telefon 216 379 81

Detaylı

OMS-312 ENDÜSTRİYEL SENSÖRLER EĞİTİM SETİ

OMS-312 ENDÜSTRİYEL SENSÖRLER EĞİTİM SETİ OMS-312 ENDÜSTRİYEL SENSÖRLER EĞİTİM SETİ ENDÜSTRİYE SENSÖR EĞİTİM SETİ STANDART DONANIM LİSTESİ M18 endüktif sensör M12 endüktif sensör reflektörden yansımalı optik sensör ve reflektörü cisimden yansımalı

Detaylı

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP?

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom Üretilen tüm elektronik cihazlar, Ethernet çıkışlı olarak üretilmekte ve dış dünyaya bağlanabilmektedir. Bu sebeple İnterkom sistemleri de aynı yapıya uygun

Detaylı

ART AC2 Standalone Kart Okuyucu

ART AC2 Standalone Kart Okuyucu ART AC2 Standalone Kart Okuyucu ART AC2 Standalone kart okuyucuya ait genel bilgiler, montaj, kablolama, programlama bilgileri ve teknik özellikleri hakkında detaylı açıklama. www.artelektronik.com pazarlama@artelektronik.com

Detaylı

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir.

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir. HAKKIMIZDA NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu konusunda siz değerli müşterilerine hizmet vermek için kurulmuştur. Sektöreltecrübesi tecrübesi yaklaşık 15 yıldır. Firma olarak müşterilerine

Detaylı

Modeller BLW-211PI, BLW-211MI, BLW-212PO, BLW-212MO

Modeller BLW-211PI, BLW-211MI, BLW-212PO, BLW-212MO Modeller BLW-211PI, BLW-211MI, BLW-212PO, BLW-212MO www.biges.com 444 09 18 Açıklama Cihaz standalone yapıda olup, wiegand okuyucu ile de kullanılabilir. Bu cihaz 4 hane pin girişli 2000 kullanıcı destekler.

Detaylı

Kullanım Kılavuzu BARKODES BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ TTFSM RW-USB. TTFSM RW-USB MF ETHERNET CONVERTER Kullanma Kılavuzu

Kullanım Kılavuzu BARKODES BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ TTFSM RW-USB. TTFSM RW-USB MF ETHERNET CONVERTER Kullanma Kılavuzu 1 Kullanım Kılavuzu Barkodes Bilgisayar Sistemleri Bilgi İletişim ve Yazılım Tic. Ltd. Şti. Adres: Altay Çeşme Mahallesi Sanayi Sokak No:8 Demirli Sitesi B Blok Maltepe-İstanbul/Turkey Tel: + 90 (216)

Detaylı

LED TRAFIK IŞARETLERI

LED TRAFIK IŞARETLERI TRAFIK IŞARETLERI Ledtra markalı güneş enerjisi ile çalışan ürünlerimiz, trafik ve yol güvenliği standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Türkiye de 81 şehirde ve Dünya da 50 den fazla ülkede Ledtra

Detaylı

ART S603W Standalone Kart Okuyucu

ART S603W Standalone Kart Okuyucu ART S603W Standalone Kart Okuyucu ART S603W Standalone kart okuyucuya ait genel bilgiler, montaj, kablolama, programlama bilgileri ve teknik özellikleri hakkında detaylı açıklama. www.artelektronik.com

Detaylı

DURMAZSOFT ERP KURULUM VE YAPILANDIRMA

DURMAZSOFT ERP KURULUM VE YAPILANDIRMA DURMAZSOFT ERP KURULUM VE YAPILANDIRMA 1. Microsoft SQL Server 2008 R2 Express Edition Kurulum Rehberi SQL Server 2008 R2 Express Edition Limitleri Desteklenen CPU sayısı 1 Desteklenen en fazla bellek

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ Yenilenebilir enerji sistemleri eğitim seti temel olarak rüzgar türbini ve güneş panelleri ile elektrik üretimini uygulamalı eğitime taşımak amacıyla tasarlanmış, kapalı

Detaylı

2014 GENEL FİYAT LİSTESİ

2014 GENEL FİYAT LİSTESİ 2014 GENEL FİYAT LİSTESİ Q M-300 Yüksek Hızda Çalışma Performansı, Türkçe, Parmak İzi, Q M-400 Yüksek Hızda Çalışma Performansı, Türkçe, Parmak İzi, Q M-500 Yüksek Hızda Çalışma Performansı, Türkçe, Parmak

Detaylı

Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri

Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri Nedap OGS Sistemleri Türkiye Genel Distribütörü Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri COPYRIGHT Bu doküman ve içindeki bilgiler Atitek Elektronik Sistemleri ve Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti.

Detaylı

GEÇİŞ TEKNOLOJİLERİ FİYAT LİSTESİ

GEÇİŞ TEKNOLOJİLERİ FİYAT LİSTESİ A K S E L E K T R O N I K. C O M Geçiş Teknolojileri ve lot Çözümleri GEÇİŞ TEKNOLOJİLERİ FİYAT LİSTESİ Turnikeler Akıllı Kart Sistemleri Özel Projeler Otomatik Geçiş Sistemleri 1 A K S E L E K T R O N

Detaylı

MERKEZİ ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

MERKEZİ ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ MERKEZİ ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A. Tanım Otopark otomasyon sistemi talep edilen/edilebilecek otomasyon sistemine (POLNET veri tabanından araç plakasını sorgulayabilmeli) entegre

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

MCR02-AE Ethernet Temassız Kart Okuyucu

MCR02-AE Ethernet Temassız Kart Okuyucu MCR02-AE Ethernet Temassız Kart Okuyucu Teknik Özellikleri Ethernet 10BaseT Dahili TCP/IP Stack TCP/IP Client-Server Bağlantı Özelliği Dahili DNS İstemcisi DHCP veya Statik IP ile çalışabilme UDP, TCP,ARP,ICMP(ping)

Detaylı

TCP/ IP Video İntercom Monitörleri

TCP/ IP Video İntercom Monitörleri TCP/ IP Video İntercom Monitörleri 1.04.2017 VTH1510CH 8 kanal alarm girişi Dahua PoE güç kaynağı desteği Yüzey montajlı ve lı 250 VTH1550CH VTH1560B VTH1560BW VTH1520A - SD Card girişli SD kart takılabilir,

Detaylı

ledtra Ledtra www.asyatrafik.com.tr

ledtra Ledtra www.asyatrafik.com.tr ledtra 2 Ledtra bir Asy a Trafik A.Ş. ma rka sıdır. 2016 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2016 TRA Trafik İşaretleri Üretim Kapasitemiz Ledtra markalı güneş enerjisi ile çalışan ürünlerimiz, trafik

Detaylı

IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri

IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri IP AKS Sistemi IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri Özellikleri: Sınırsız kapasite Daireler arası görüşme Çevre birimi olarak sadece switch kullanılır Bloklar birbiriyle switchler üzerinden bağlanır

Detaylı

COSEC COMBO ÇÖZÜMLERİ PARMAK İZİ VE PROX. KART OKUYUCULU IP/NETWORK KAPI KONTROL ÜNİTELERİ

COSEC COMBO ÇÖZÜMLERİ PARMAK İZİ VE PROX. KART OKUYUCULU IP/NETWORK KAPI KONTROL ÜNİTELERİ COMBO ÇÖZÜMLERİ SAMAY FOPS PARMAKİZİ OKUYUCULU PERSONEL DEVAM KONTROL PAKETİ ( SAMAY İLE) > Yazılım ve donanım dahil > 100 kullanıcı > Parmakizi ve Prox kart okuyuculu LCD, keypadli kontrol paneli (Prox.

Detaylı

2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu)

2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu) 2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu) 2K-61 Kullanım Kılavuzu RF CARD 2K-61 Villa Zil Paneli 1.Bölümler ve Fonksiyonları Kamera RF CARD Kart Okutma Penceresi 182 mm Hoparlör Gece Görüş Ledi RF CARD

Detaylı

Strike 4.40 RP Kart ve Şifre Okuyucu Kullanım Kılavuzu

Strike 4.40 RP Kart ve Şifre Okuyucu Kullanım Kılavuzu Strike 4.40 RP Kart ve Şifre Okuyucu Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz ST 4,40 RP cihazlarının bağlantı ve tanımlamalarına yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı bilgiyi

Detaylı

Sistem kullanıcısına hangi geçiş noktalarında hangi zaman aralıklarında geçebileceği gibi yetki atamaları tanımlanabilir.

Sistem kullanıcısına hangi geçiş noktalarında hangi zaman aralıklarında geçebileceği gibi yetki atamaları tanımlanabilir. n Tanımı : Sistem kampus kart sistemine kayıtlı mifare teknolojisine sahip akıllı kartların, belirlenen geçiş noktalarında kullanıcı yetkisi dahilinde okuyucular vasıtası ile kullanılmasını ve bu noktalarda

Detaylı

www.vescoalarm.com www.vescoalarm.com 1

www.vescoalarm.com www.vescoalarm.com 1 Alarm Sisteminiz Hakkında Bilmeniz Gerekenler Markalı alarm sisteminiz hakkında bilinmesi ve uygulanması gereken Teknik bilgiler asağıda sıralanmıstır. Sistem Kullanıcıları için uyarılar Alarm sisteminizin

Detaylı

PROPASS iclock - S880 RFID

PROPASS iclock - S880 RFID ÜRÜN BROŞÜRÜ B - K O / 103 PROPASS iclock - S880 RFID iclock-s880 FOTOĞRAF ÇEKEN, PROXİMİTY KART OKUYUCU PDKS VE ACCESS, İZLEME, ERİŞİM KONTROL TERMİNALİ. KART OKUYUCU SİSTEMLER PROPASS iclock-s880 KART

Detaylı

ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELLERİ

ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELLERİ TEKNİM ANOLOG ADRESLİ YANGIN ALGILAMA SİSTEMLERİ RESİM MARKA MODEL AÇIKLAMA LİSTE FİYATI ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELLERİ TFP-1001 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ 1 LOOP, 240 CİHAZ 1 Çevrim, 240

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU BOXER SERİSİ KVA

KULLANMA KILAVUZU BOXER SERİSİ KVA KULLANMA KILAVUZU BOXER SERİSİ 10-20 KVA KULLANMA KILAVUZU BOXER SERİSİ 10-20 KVA AG SD-69 Doküman Y. No:1 Rev:1 Kılavuz Hakkında Bu kılavuz, Boxer 10-20 kva kullanıcıları için hazırlanmıştır. Yardımcı

Detaylı

AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ. Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK

AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ. Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK AC SERİSİ GENEL ÖZELLİKLERİ CANBus tabanlı kat, kabin ve grup haberleşme sistemi Kat bilgisini sayıcı, monostabil sayıcı, gray kod, kuyu

Detaylı

LECTUS duo 3000 Readers

LECTUS duo 3000 Readers LECTUS duo 3000 tr Installation Manual LECTUS duo 3000 İçindekiler tr 3 İçindekiler 1 Güvenlik Talimatları 4 2 Giriş 6 2.1 Temassız okuyucular için önemli planlama notları 6 3 Bağlantı 7 3.1 Kablolama

Detaylı

Online-Offline Kayak Geçiş Sistemi

Online-Offline Kayak Geçiş Sistemi Online-Offline Kayak Geçiş Sistemi Kolay ve hızlı kullanım. YAZILIM GENEL ÖZELLİKLERİ Hızlı, esnek ve detaylı raporlama motoru. Personel kart, VIP kart, Günlük kart, Otel Müşterisi Kartı gibi kartları

Detaylı

Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu

Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu DSC WLS-4945 KABLOSUZ MANYETİK KONTAK 75 mm x 31 mm x 22 mm Pencere ve kapılarda uygulanan kablosuz bir üründür, 1 adet 3V CR-2 lityum pil ile çalışır ve pil ömrü minimum 2

Detaylı

ACD BİLGİ İŞLEM ACD KABLOSUZ VERİ TOPLAMA SİSTEMLERİ URT-V2 KABLOSUZ VERİ TOPLAMA TERMİNALİ DONANIM TEKNİK BELGESİ. URT-V2 Terminallerinin

ACD BİLGİ İŞLEM ACD KABLOSUZ VERİ TOPLAMA SİSTEMLERİ URT-V2 KABLOSUZ VERİ TOPLAMA TERMİNALİ DONANIM TEKNİK BELGESİ. URT-V2 Terminallerinin ACD BİLGİ İŞLEM URT-V2 KABLOSUZ VERİ TOPLAMA TERMİNALİ DONANIM TEKNİK BELGESİ URT-V2 Terminallerinin Donanım Özellikleri Genel Yetenekleri Terminal Dış Özellikler Montajda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Detaylı

Ürün no.: MSI Güvenlik kontrolü İçerik

Ürün no.: MSI Güvenlik kontrolü İçerik Ürün no.: 50132984 MSI 410-01 Güvenlik kontrolü Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar Uyarılar 1 / 6 Teknik veriler Temel

Detaylı

Q-P 200A KULLANIM KILAVUZU

Q-P 200A KULLANIM KILAVUZU Q-P 200A KULLANIM KILAVUZU Lütfen kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve kontrolörün nasıl doğru kullanıldığını anlayınız. TEKNİK ÖZELLİKLER 1) Ürün Ana Teknik Özellikleri Madde Özellikler Voltaj 12VDC + %12

Detaylı

adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron

adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron k.com web: www.d ncerelektron k.com B a ş a r ı l

Detaylı

YÜZ VE SES TANIMA SİSTEMİ

YÜZ VE SES TANIMA SİSTEMİ YÜZ VE SES TANIMA SİSTEMİ Sistemin Genel Özellikleri Sistem aşağıdaki ünitelerden oluşmalıdır; 1. Yüz tanıma ünitesi 2. Harici röle kutusu veya TCP / IP röle kutusu 3. Wiegand çevirici 4. Server bilgisayar

Detaylı

Teknik Özellikler. Teknik Çizim. Açısal Kanatlı Optik Turnike

Teknik Özellikler. Teknik Çizim. Açısal Kanatlı Optik Turnike SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri yapılabilmektedir. (BKZ. Sayfa 15-16) Kanatlar : 10 mm temperli & rodajlı cam Üst

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

ÜRÜN MODEL ÖZELLİK PARMAK İZİ GRUBU LİSTE FİYATI BİRİM

ÜRÜN MODEL ÖZELLİK PARMAK İZİ GRUBU LİSTE FİYATI BİRİM ÜRÜN MODEL ÖZELLİK LİSTE FİYATI BİRİM PARMAK İZİ GRUBU X7 X7-STANDALONE PARMAK İZİ 125 KHz Proximity okuma, 500 parmak izi kapasitesi, 500 proximity kart kapasitesi, standalone çalışma, açık kapı alarmı,

Detaylı

METBEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ

METBEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ CN-7104 AHD CN-7108 AHD CN-7116 AHD CN-N401 AHD CN-N801 AHD CN-N816 AHD CN-C832 AHD CN-7204 AHD CN-7208 AHD CN-7216 AHD 4 KANAL / 720P - 4 SES - HDD 1X6 TB - P2P - 3G MODEM - DVR,AHD,NVR 8 KANAL / 720P

Detaylı

MOBİL HİDROLİK SİSTEMLER İÇİN ÇÖZÜMLER

MOBİL HİDROLİK SİSTEMLER İÇİN ÇÖZÜMLER MOBİL HİDROLİK SİSTEMLER İÇİN ÇÖZÜMLER REKARMA MAKİNE SAN ve TİC. A.Ş. Kimya Sanayicileri O.S.B. Aromatik Cadde No: 37, 34959 Tuzla İSTANBUL Tel: +90 (216) 593 09 42 Fax: +90 (216) 593 09 45-46 www.rekarma.com

Detaylı

2K-130 KULLANIM KILAVUZU

2K-130 KULLANIM KILAVUZU K- KULLANIM KILAVUZU Kablolu Dijital Zil Paneli Kart Okuyuculu Daire no. gir ve ye bas Kapı açmak için ve şifre gir Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz. . Bölümler ve İşlevleri Kamera Lensi

Detaylı

Genişletme modülleri EM-TRF-USV. EASYLAB'in 230 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için K /2012 DE/tr

Genişletme modülleri EM-TRF-USV. EASYLAB'in 230 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için K /2012 DE/tr .3 X X testregistrierung Genişletme modülleri TAM EASYLAB adaptör modülü EASYLAB'in 30 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için TCU3 Tipi EASYLAB kontrolörlerinin ve TAM Tipi adaptör modüllerinin

Detaylı

SENSPLORER SPX. Neden SENSPLORER SPX KRİTİK NOKTALARIN GÜVENİLİR TAKİPÇİSİ

SENSPLORER SPX. Neden SENSPLORER SPX KRİTİK NOKTALARIN GÜVENİLİR TAKİPÇİSİ SENSPLORER SPX Environment Control System KRİTİK NOKTALARIN GÜVENİLİR TAKİPÇİSİ Sensplorer, kritik mekanların iklim ve enerji verilerini sürekli ölçerek, tanımlanan aralığın dışına çıktığında ilgili kişileri

Detaylı

Güvenlik tepki değil, bir stratejidir... ... ... elektronik ... access kontrol sistemlerimiz... a t i t e k

Güvenlik tepki değil, bir stratejidir... ... ... elektronik ... access kontrol sistemlerimiz... a t i t e k Güvenlik tepki değil, bir stratejidir access kontrol sistemlerimiz a t i t e k Standalone PIN Okuyucularımız ACQ - 41H OKUYUCU Güvenlik tepki değil, bir stratejidir Bağımsız PIN Okuyucular, sadece okuyucunun

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ KULLANIM KİTAPÇIĞI ve Deneyler İÇİNDEKİLER Eğitim Seti Özellikleri 3 Hibrid Şarj Regülatörü Modülü Özellikleri 4 DC-AC İnverter Modülü Özellikleri 5 AKÜ Modülü Özellikleri

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015 *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU 20.08.2015 Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,65 Asma Kilit KD001/10-125 GRİ - 25 mm 360 2,90 Asma

Detaylı

ledtra Ledtra

ledtra Ledtra ledtra 2 Ledtra bir Asy a Trafik A.Ş. ma rka sıdır. 2017 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2017 TRA Trafik İşaretleri Üretim Kapasitemiz Ledtra markalı güneş enerjisi ile çalışan ürünlerimiz, trafik

Detaylı

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar.

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. Kataloğu - SafeLine 2011, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. EN81-28 ve EN81-70 koşullarını yerine getirerek, asansörün en gelişmiş teknoloji olduğunu gösterirken ihtiyacınız olan tüm

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 2017 ELEKTRİKLİ KİLİT KARŞILIKLARI Marka Ürün Görseli Model Açıklama Birim Liste Fiyatı

FİYAT LİSTESİ 2017 ELEKTRİKLİ KİLİT KARŞILIKLARI Marka Ürün Görseli Model Açıklama Birim Liste Fiyatı FİYAT LİSTESİ 2017 ELEKTRİKLİ KİLİT KARŞILIKLARI Marka Ürün Görseli Model Açıklama Birim Liste Fiyatı ADAMS RITE 7190-350 ADAMS RITE, elektrikli kilit karşılığı, Enerji yokken kilitli ( fail secure), 12

Detaylı

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0 ÜRÜN RESİMLERİ MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER LİSTE FİYATI DC-808T 8 Kablolu ve 16 kablosuz bölge desteği 1 Adet mühendislik, 4 Adet kullanıcı ve 1 adet zorlama şifre desteği AHM merkezi Ademco 4+2 ve contact

Detaylı

Elektronik Güvenlik Sistemleri. Ahmet YILMAZ

Elektronik Güvenlik Sistemleri. Ahmet YILMAZ Elektronik Güvenlik Sistemleri Ahmet YILMAZ Elektronik Güvenlik Sistemleri Ahmet YILMAZ PAPATYA YAYINCILIK EĞİTİM Bilgisayar Sis. San. ve Tic. A.Ş. Ankara Caddesi, Prof. Fahreddin Kerim Gökay Vakfı İşhanı

Detaylı

IRT63M. Bilgi Dokümanı. 128x64 piksel grafik LCD, Klavye, UART ve Ethernet Haberleşme ile Temassız Kart (ISO14443A/B) Okuyucu (IRT63M) www.dtsis.

IRT63M. Bilgi Dokümanı. 128x64 piksel grafik LCD, Klavye, UART ve Ethernet Haberleşme ile Temassız Kart (ISO14443A/B) Okuyucu (IRT63M) www.dtsis. 128x64 piksel grafik LCD, Klavye, UART ve Ethernet Haberleşme ile Temassız Kart (ISO14443A/B) Okuyucu (IRT63M) Bilgi Dokümanı www.dtsis.com 1 İçindekiler 1. Genel Tanım... 3 2. Blok Diyagram... 4 3. Teknik

Detaylı

MIC400 Sualtı PTZ Kamera

MIC400 Sualtı PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC400 Sualtı PTZ Kamera MIC400 Sualtı PTZ Kamera 25 metreye kadar tamamen suya batırılabilir Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Çoklu protokol çalıştırma

Detaylı

(PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ

(PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ (PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ HDH Plaka Tanıma Sistemi HDH Plaka Tanıma Sistemi, kameralardan alınan araç görüntülerinin üzerindeki plaka bölgesinin ayrıştırılarak, plaka

Detaylı

ACTFAX SERVER (ELEKTRONİK FAKS SİSTEMİ) TEKNİK ŞARTNAMESİ

ACTFAX SERVER (ELEKTRONİK FAKS SİSTEMİ) TEKNİK ŞARTNAMESİ ACTFAX SERVER (ELEKTRONİK FAKS SİSTEMİ) TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İÇİNDEKİLER 1.0. KONU VE KAPSAM 2.0. KULLANIM AMACI 3.0. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 4.0. ÇALIŞMA ŞARTLARI 5.0. DONANIM DESTEĞİ 6.0. KURULUM VE EĞİTİM 7.0.

Detaylı

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır.

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. ? NEDEN BİYOMETRİK DOĞRULAMA SUNUCU TABANLI BİYOMETRİK MICROSOFT WINDOWS OTURUM AÇMA UYGULAMASI Biyometrik veri taklit edilemez, şifre gibi unutulamaz!

Detaylı

ledtra Ledtra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır

ledtra Ledtra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır ledtra Ledtra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır. 2 2018 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2018 TRA Trafik İşaretleri Üretim Kapasitemiz Ledtra markalı güneş enerjisi ile çalışan ürünlerimiz, trafik ve

Detaylı