Sargın Yayıncılık. İngilizce Yayın Kataloğu. Sargın Yayıncılık

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sargın Yayıncılık. İngilizce Yayın Kataloğu. Sargın Yayıncılık www.sarginyayincilik.com"

Transkript

1 Sargın Yayıncılık İngilizce Yayın Kataloğu 2012 Sargın Yayıncılık

2 4. Sınıf Yayınlarımız Upgrade 4 Practice Book 4. Sınıf İngilizce Konu Anlatımlı Kitap MEB tarafından ders kitabı olarak kabul edilen Time for English 4 adlı kitaba paralel olarak Konu anlatımlı olup gerek sınıf içinde gerekse sınıf dışında extra çalışma kitabı olarak kullanılabilecek yardımcı bir kitaptır. 4. sınıf öğrencilerinin ilgisini çekecek renkli ve resimli ünitelerden oluşmaktadır. 14 ünite, 160 sayfadan oluşmaktadır. Mat kuşe kağıda kaliteli baskısı sayesinde üzerine kolaylıkla yazı yazılabilmektedir. ISBN: Sargın İngilizce 4. Sınıf Yaprak Testleri MEB tarafından ders kitabı olarak kabul edilen Time for English 4 adlı kitaba paralel olarak Ünite sonlarında, öğretilen konuları pekiştirmek amacıyla testlerimiz sınıf içinde kullanılabilir yada ev ödevi olarak verilebilir. Öğrencilerin SBS ye ön hazırlık yaptığı dikkate alınarak sorular öğrencilerin yorum ve hayal gücünü kullanacak şekilde 4. sınıf öğrencilerinin ilgisini çekecek renkli ve resimli testlerden oluşmaktadır. 14 üniteden oluşmaktadır. Ünite sonunda 8 adet genel tekrar testi mevcuttur. ISBN:

3 5. Sınıf Yayınlarımız Upgrade 5 Practice Book 5. Sınıf İngilizce Konu Anlatımlı Kitap MEB tarafından ders kitabı olarak kabul edilen Time for English 5 adlı kitaba paralel olarak Konu anlatımlı olup gerek sınıf içinde gerekse sınıf dışında extra çalışma kitabı olarak kullanılabilecek yardımcı bir kitaptır. 5. sınıf öğrencilerinin ilgisini çekecek renkli ve resimli ünitelerden oluşmaktadır. 14 ünite, 160 sayfadan oluşmaktadır. Mat kuşe kağıda kaliteli baskısı sayesinde üzerine kolaylıkla yazı yazılabilmektedir. ISBN: Sargın İngilizce 5. Sınıf Yaprak Testleri MEB tarafından ders kitabı olarak kabul edilen Time for English 5 adlı kitaba paralel olarak Ünite sonlarında, öğretilen konuları pekiştirmek amacıyla testlerimiz sınıf içinde kullanılabilir yada ev ödevi olarak verilebilir. Öğrencilerin SBS ye ön hazırlık yaptığı dikkate alınarak sorular öğrencilerin yorum ve hayal gücünü kullanacak şekilde 5. sınıf öğrencilerinin ilgisini çekecek renkli ve resimli testlerden oluşmaktadır. 14 üniteden oluşmaktadır. Ünite sonunda 8 adet genel tekrar testi mevcuttur. ISBN:

4 6. Sınıf Yayınlarımız Upgrade 6 Practice Book 6. Sınıf İngilizce Konu Anlatımlı Kitap MEB Talim Terbiye Kurulu İlköğretim İngilizce Ders Programına ve MEB kitaplarına paralel olarak Sınıf içerisinde rahatlıkla kullanılabileceği gibi öğrencilerin self study kullanımına da uygun bir çalışmadır. 6. sınıf öğrencilerinin ilgisini çekecek okuma parçaları ve SBS ye hazırlık testleri içeriğinde mevcuttur. 16 ünite, 160 sayfadan oluşmaktadır. Tamamı renkli ve resimli olarak Her ünite sonunda It s SBS Time isimli konu tarama testleri mevcuttur. ISBN: It s SBS Time 6. Sınıf İngilizce Soru Bankası It s SBS Time! 6. Sınıf Soru Bankası, Milli Eğitim Bakanlığı İngilizce müfredatına göre ve devlet okullarında ders kitabı olarak okutulan Spot On 6, My English 6 ve Spring kitaplarına birebir uyumlu olarak Kitabımız 16 ünite ve 128 sayfadır. Her ünite için SBS sınavı formatında 64 soru mevcuttur. Toplamda ise 1000 adet soru vardır. ISBN:

5 7. Sınıf Yayınlarımız Upgrade 7 Practice Book 7. Sınıf İngilizce Konu Anlatımlı Kitap MEB Talim Terbiye Kurulu İlköğretim İngilizce Ders Programına ve MEB kitaplarına paralel olarak Sınıf içerisinde rahatlıkla kullanılabileceği gibi öğrencilerin self study kullanımına da uygun bir çalışmadır. 7. sınıf öğrencilerinin ilgisini çekecek okuma parçaları ve SBS ye hazırlık testleri içeriğinde mevcuttur. 16 ünite, 160 sayfadan oluşmaktadır. Tamamı renkli ve resimli olarak Her ünite sonunda It s SBS Time isimli konu tarama testleri mevcuttur. ISBN: It s SBS Time 7. Sınıf İngilizce Soru Bankası It s SBS Time! 7. Sınıf Soru Bankası, Milli Eğitim Bakanlığı İngilizce müfredatına göre ve devlet okullarında ders kitabı olarak okutulan Spot On 7, My English 7 ve Spring kitaplarına birebir uyumlu olarak Kitabımız 16 ünite ve 128 sayfadır. Her ünite için SBS sınavı formatında 64 soru mevcuttur. Toplamda ise 1000 adet soru vardır. ISBN:

6 8. Sınıf Yayınlarımız Upgrade 8 Practice Book 8. Sınıf İngilizce Konu Anlatımlı Kitap MEB Talim Terbiye Kurulu İlköğretim İngilizce Ders Programına ve MEB kitaplarına paralel olarak Sınıf içerisinde rahatlıkla kullanılabileceği gibi öğrencilerin self study kullanımına da uygun bir çalışmadır. 8. sınıf öğrencilerinin ilgisini çekecek okuma parçaları ve SBS ye hazırlık testleri içeriğinde mevcuttur. 16 ünite, 160 sayfadan oluşmaktadır. Tamamı renkli ve resimli olarak Her ünite sonunda It s SBS Time isimli konu tarama testleri mevcuttur. ISBN: It s SBS Time 8. Sınıf İngilizce Soru Bankası It s SBS Time! 8. Sınıf Soru Bankası, Milli Eğitim Bakanlığı İngilizce müfredatına göre ve devlet okullarında ders kitabı olarak okutulan Spot On 8, My English 8 ve Spring kitaplarına birebir uyumlu olarak Kitabımız 16 ünite ve 128 sayfadır. Her ünite için SBS sınavı formatında 64 soru mevcuttur. Toplamda ise 1000 adet soru vardır. ISBN:

7 Yaprak Testlerimiz Sargın İngilizce Testler 6. Sınıf İngilizce Yaprak Testleri Sargın İngilizce Yaprak Testler My English 6 ve Spot On 6 İsimli kitaplara paralel olarak 16 üniteden oluşmaktadır. Her ünitede 32 adet soru bulunmaktadır. Toplamda 512 adet soru mevcuttur. ISBN: Sargın İngilizce Testler 7. Sınıf İngilizce Yaprak Testleri Sargın İngilizce Yaprak Testler My English 7 ve Spot On 7 İsimli kitaplara paralel olarak 16 üniteden oluşmaktadır. Her ünitede 32 adet soru bulunmaktadır. Toplamda 512 adet soru mevcuttur. ISBN: Sargın İngilizce Testler 8. Sınıf İngilizce Yaprak Testleri Sargın İngilizce Yaprak Testler My English 8 ve Spot On 8 İsimli kitaplara paralel olarak 16 üniteden oluşmaktadır. Her ünitede 32 adet soru bulunmaktadır. Toplamda 512 adet soru mevcuttur. ISBN:

8 İngilizce Sözlüklerimiz KIDS Dictionary (Sözlük) İlköğretim 4. ve 5. sınıf öğrencileri için MEB tarafından hazırlanan 4. ve 5. sınıf İngilizce ders kitaplarında geçen sözcük ve deyimler göz önünde bulundurularak Sözlüğümüz İngilizce-Türkçe ve Türkçe- İngilizce olarak iki bölümden oluşmaktadır. Tamamı renkli ve resimli olarak Sözlüğün ortasında Resimli Sözlük bölümü bulunmaktadır. ISBN: TEENS Dictionary (Sözlük) İlköğretim 6-7. ve 8. sınıf öğrencileri için MEB tarafından hazırlanan 6-7. ve 8. sınıf İngilizce ders kitaplarında geçen sözcük ve deyimler göz önünde bulundurularak Sözlüğümüz İngilizce-Türkçe ve Türkçe- İngilizce olarak iki bölümden oluşmaktadır. Tamamı renkli ve resimli olarak Sözlüğün ortasında Resimli Sözlük bölümü bulunmaktadır. ISBN:

9 İngilizce Defterlerimiz

10 Lise Kitaplarımız Yeni Background Grammar Practice Books Background Grammar Practice Books, Avrupa Dil Çerçevesi (CEF) standartına göre A1.1 - A1.2 - A2.1 - A2.2 ve B1.1 seviyesinde toplam 5 kitaptan oluşmaktadır. Resimli alıştırmalar ve genel tekrarlarla gramer konularının pekiştirilmesi hedeflenmiştir. 9. Sınıf ve 10. sınıf İngilizce müfredatını kapsamaktadır.talim ve Terbiye Kurulu tarafından kabul edilen ve bu öğretim yılında uygulanacak olan yeni programa uyumludur. Mat kuşe kağıda kaliteli baskısı sayesinde üzerine kolaylıkla yazı yazılabilmektedir. Cevap anahtarları adresinden temin edilebilir.

11 Lise Kitaplarımız Yeni Most Wanted Grammar Books Most Wanted Grammar Book, Avrupa Dil Çerçevesi (CEF) standartına göre A1.1, A1.2, A2.1 ve A2.2 seviyesinde toplam 4 kitaptan oluşmaktadır. İngilizce konu anlatımlıdır. Gramer konuları resimlerle desteklenerek anlatılmaktadır. 9. Sınıf ve 10. sınıf İngilizce müfredatını kapsamaktadır. Talim ve Terbiye Kurulu tarafından kabul edilen ve bu öğretim yılında uygulanacak olan yeni programa uyumludur. Mat Kuşe kağıda kaliteli baskısı sayesinde üzerine kolaylıkla yazı yazılabilmektedir. Cevap anahtarları adresinden temin edilebilir.

12 Lise Kitaplarımız Yeni What s Up A1 Student s Book-Workbook What s Up 1 (A1), Milli Eğitim Bakanlığının hazırlamış olduğu Lise müfredat programına ve Avrupa Dil Çerçevesi (CEF) standartına göre A1, A2 ve B1 seviyelerinde 3 ayrı kitap olarak What s Up A2 ve What s Up B1 kitapları 2013 yılında yayınlanacaktır. Sınıf içinde ders kitaplarına destek amaçlı kullanılabilir. Öğrenci kitabı ve çalışma kitabı renkli olarak Cevap anahtarları adresinden temin edilebilir. What s Up A1 Kasım 2012 de yayınlanacaktır! 2013

13 Lise Kitaplarımız Feedback 9. Sınıf Alıştırma Kitabı Feedback 9. Sınıf İngilizce alıştırma kitabı MEB Talim Terbiye Kurulunun Tebliğler Dergisinde yayımlanan Anadolu Lisesi İngilizce Ders Programına ve MEB tarafından kabul edilen New Bridge to Success 9. sınıf kitabına paralel olarak Sınıf içerisinde rahatlıkla kullanılabileceği gibi öğrencilerin self study kullanımına da uygun bir çalışmadır. 22 ünite, 176 sayfadan oluşmaktadır. Tamamı renkli ve resimli olarak Her ünite sonunda reading ve test yourself bölümleri mevcuttur. ISBN: Underground 9. Sınıf İngilizce Gramer Kitabı Underground The Grammar Book, A1-A2 düzeyinde hazırlanmış (Beginner to Pre-Intermediate) bir gramer kitabıdır. 20 üniteden oluşmaktadır. Her beş ünitenin sonunda kelimelerin resimlerle anlatıldığı ve öğretildiği The Basics isimli bölümler vardır. Underground kitabının içinde tests, reading, writing ve speaking bölümleri de mevcuttur. Lise 1 ve ilköğretim ikinci kademe öğrencileri için uygundur. Toplam 216 sayfa renkli ve kuşe kağıda baskılıdır. ISBN:

14

15

16 Sargın Yayıncılık Genel Dağıtım: Sargın Yayıncılık: Karlıktepe Mah. İnönü Cad. Kuyulu Sok. No:5/3 Kartal / İSTANBUL Kitap Adı Liste Fiyatı İndirimli Fiyatı Upgrade 4 Upgrade 5 Upgrade 6 Upgrade 7 Upgrade 8 Yaprak Test 4 Yaprak Test 5 Yaprak Test 6 Yaprak Test 7 Yaprak Test 8 It s SBS Time 6 It s SBS Time 7 It s SBS Time 8 Need For Speed Picture Notebook İngilizce Defter Kids Dictionary Teens Dictionary Underground Feedback 9 Background 1 Background 2 Background 3 Background 4 Background 5 Most Wanted 1 Most Wanted 2 Most Wanted 3 Most Wanted 4 What s Up A1 What s Up A2 What s Up B1

Sargın Yayıncılık. İngilizce Yayın Kataloğu 2015-2016. Sargın Yayıncılık www.sarginyayincilik.com

Sargın Yayıncılık. İngilizce Yayın Kataloğu 2015-2016. Sargın Yayıncılık www.sarginyayincilik.com Sargın Yayıncılık İngilizce Yayın Kataloğu 2015-2016 Sargın Yayıncılık www.sarginyayincilik.com 2. Sınıf Yayınlarımız Free CD Upgrade 2 Practice Book 2. Sınıf İngilizce Konu Anlatımlı Kitap Konu anlatımlı

Detaylı

5. Sınıf (Hazırlık) 5. Sınıf 6. Sınıf 7. Sınıf 8. Sınıf Story Time My Word Bank

5. Sınıf (Hazırlık) 5. Sınıf 6. Sınıf 7. Sınıf 8. Sınıf Story Time My Word Bank ORTAOKUL YAYINLARI 5. Sınıf (Hazırlık) 5. Sınıf 6. Sınıf 7. Sınıf 8. Sınıf Story Time My Word Bank 2 4 6 8 10 12 13 5. SINIF HAZIRLIK PRENSİP KRİTER Step serisinde yer alan materyaller ve aktiviteler,

Detaylı

ENGLISH by. Yayın grubumuzun amacı eğitim ve öğretime katkıda bulunup farklı bir parantez açmaktır.

ENGLISH by. Yayın grubumuzun amacı eğitim ve öğretime katkıda bulunup farklı bir parantez açmaktır. ENGLISH by Yayın grubumuz 23 Mart 2004 tarihinde Emin ERDEMİR öncülüğünde kurulmuştur. English by Spring Publication tescilli markamızdır. Yayın grubumuzun amacı eğitim ve öğretime katkıda bulunup farklı

Detaylı

First Step Serisi Step Series Star Series Story Time For Kids Vocabulary Exercises Resimli Sözlüklü Defter

First Step Serisi Step Series Star Series Story Time For Kids Vocabulary Exercises Resimli Sözlüklü Defter İLKOKUL YAYINLARI First Step Serisi Step Series Star Series Story Time For Kids Vocabulary Exercises Resimli Sözlüklü Defter 2 7 8 10 11 11 First Step Series İlkokul İngilizce Hello! Blue FIRST STEP 1

Detaylı

Sargın Yayıncılık İngilizce Yayın Kataloğu. Smart Board interactive whiteboard. Akıllı tahta uyumlu

Sargın Yayıncılık İngilizce Yayın Kataloğu. Smart Board interactive whiteboard.  Akıllı tahta uyumlu Sargın Yayıncılık İngilizce Yayın Kataloğu 2016-2017 Akıllı www.sarginyayincilik.com İLKOKUL YAYINLARIMIZ AKILLI DEFTERLERİMİZ TEST KİTAPLARIMIZ SORU BANKALARIMIZ ÇALIŞMA KİTAPLARIMIZ 2. SINIF YAYINLARIMIZ

Detaylı

İLKOKUL ÜRÜN KATALOĞU SINIF.

İLKOKUL ÜRÜN KATALOĞU SINIF. İLKOKUL ÜRÜN KATALOĞU 2017-2018 www.zekakupuyayinlari.com.tr 1-4.SINIF Eğitimde Yeni Boyut ÜÇ BOYUTLU SORU BANKALARI YENİ ÜRÜN Öğrenmeyi Sevdiren Üç boyutlu soru bankaları, konu anlatımlı sorularla tam

Detaylı

YDS. Sınav Stratejileri. YDS Sınav Stratejileri 1-2 BASIM YILI : 2018 BASKI SAYISI : 25 ISBN : SAYFA : 1040 EBAT : 19*27

YDS. Sınav Stratejileri. YDS Sınav Stratejileri 1-2 BASIM YILI : 2018 BASKI SAYISI : 25 ISBN : SAYFA : 1040 EBAT : 19*27 1 YDS Sınav Stratejileri 1 2 YDS Sınav Stratejileri 1-2 BASKI SAYISI : 25 ISBN : 9786052093610 SAYFA : 1040 : 19*27 Tecrübeden başarıya açılan sayfa. 2 3 4 5 YDS Sınav Stratejileri 4 ISBN : 9786052093603

Detaylı

Öğrenci Eğitim İhtiyaçları Listesi

Öğrenci Eğitim İhtiyaçları Listesi İSTEK BELDE ORTAOKULU 20172018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN EĞİTİM İHTİYAÇLARI LİSTESİ DIN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BILGISI MEB Türkçe 5.Sınıf MEB Matematik 5.Sınıf MEB Fen Bilimleri 5.Sınıf MEB

Detaylı

Başarı hayattır, hayatı bizimle yaşayın! EDİTÖR YAYINEVİ YAYIN KATALOĞU. TEOG (MOS) ortaöğretim

Başarı hayattır, hayatı bizimle yaşayın! EDİTÖR YAYINEVİ YAYIN KATALOĞU. TEOG (MOS) ortaöğretim Başarı hayattır, hayatı bizimle yaşayın! EDİTÖR YAYINEVİ 2017-2018 YAYIN KATALOĞU İLKOKUL ortaokul TEOG (MOS) ortaöğretim YGS LYS 2 2017-2018 Editör Yayınevi Yayın Tanıtım Kataloğu 1. SINIF KİTAPLARI 5.

Detaylı

ÖZGÜN YAYINLARI

ÖZGÜN YAYINLARI 2016-2017 ÖZGÜN YAYINLARI Çocuk Kitapları (Poşetli) ISBN KİTABIN ADI LİSTE FİYATI SATIŞ FİYATI ÖZGÜN HİKAYE Ses Temelli Cümle Yöntemine ve Türkçe Temalara Uygun 9,75 7,50 Özgün Okuma Kitapları Dizisi (10

Detaylı

VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ BİZ KİMİZ

VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ BİZ KİMİZ VİZYONUMUZ Bill Publishing vizyonu, evrensel etik değerlere bağlı, takım çalışmasına yatkın, paylaşımcı, yenilikçi, dinamik, üretken ve yetkin içerik üreten kadrosuyla, ileri eğitim teknolojileri kullanılarak

Detaylı

Ürün Fiyat Kataloğu 2014-2015. Tek bir şeye ihtiyacımız var: Çalışkan olmak...

Ürün Fiyat Kataloğu 2014-2015. Tek bir şeye ihtiyacımız var: Çalışkan olmak... Ürün Fiyat Kataloğu 2014-2015 Tek bir şeye ihtiyacımız var: Çalışkan olmak... 1. Sınıf Ürünleri 1. Sınıf Okuma Yazma Seti İlk Okuma Yazma Seti 1 Adet 55.00 1. Sınıf Okuma Yazma Seti Kırmızı Set 1 Adet

Detaylı

ÇOCUK YAYINCILIĞININ PARLAYAN YILDIZI PARILTI YAYINCILIK YAYIN KATALOĞU. www.pariltiyayincilik.com

ÇOCUK YAYINCILIĞININ PARLAYAN YILDIZI PARILTI YAYINCILIK YAYIN KATALOĞU. www.pariltiyayincilik.com ÇOCUK YAYINCILIĞININ PARLAYAN YILDIZI YAYINCILIK 2 15 YAYIN KATALOĞU www.pariltiyayincilik.com 1 KÜÇÜK PRENS İçindekiler Çocukların Parlayan Yıldızı! 3 4-5 6 7 8-9 10-11 12-13 14-15 16-17 18-19 20-21 22-23

Detaylı

Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 4-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

Seviye 1 Ünite 4 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 4 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 4 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 4-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

2015-2016. www.akasyakitap.com AKASYA KİTAP KIRTASİYE PTT ALTI ACIPAYAM 0.258 518 35 38 0 532 565 90 24 0 505 269 24 35. İŞ TEL Ali Demirci Yusuf Öz

2015-2016. www.akasyakitap.com AKASYA KİTAP KIRTASİYE PTT ALTI ACIPAYAM 0.258 518 35 38 0 532 565 90 24 0 505 269 24 35. İŞ TEL Ali Demirci Yusuf Öz fiyat LİSTESİ -----İlkokul www.akasyakitap.com ÀZAMBAK 1. KONU TESTLERİ (79 TEST) 1. TEMEL DERSLER 1. TEST KİTABI 1. PAPş OKUMA YAZMA SETş (20 ve Katlar Ćeklinde Siparić Giriniz) 1. ZİHİNDEN MATEMATİK

Detaylı

ATA YAYINCILIK

ATA YAYINCILIK 2016-2017 ATA YAYINCILIK 1. SINIF ATA 1. SINIF AFACAN OKUMA YAZMA SETİ - - 978-9944-320-81-8 ATA 1. SIN IF EĞİTİCİ ÖYKÜLER (8'Lİ SET) 13,00 10,00 978-9944-81-572-7 ATA 1. SINIF AFACAN FASİKÜL MATEMATİK

Detaylı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2015-2016 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ HAZIRLIK SINIFI İNGİLİZCE B DÜZEYİ HAFTALIK DERS PROGRAMI

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2015-2016 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ HAZIRLIK SINIFI İNGİLİZCE B DÜZEYİ HAFTALIK DERS PROGRAMI HAZIRLIK SINIFI İNGİLİZCE B DÜZEYİ HAFTALIK DERS PROGRAMI READING GRAMMAR READING READING GRAMMAR READING WRITING LISTENING WRITING LISTENING HAZIRLIK SINIFI FRANSIZCA A DÜZEYİ HAFTALIK DERS PROGRAMI HAZIRLIK

Detaylı

Seviye 1 Ünite 1 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 1 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 1 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

Seviye 2 Ünite 1 Çalışma Planı

Seviye 2 Ünite 1 Çalışma Planı Seviye 2 Ünite 1 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

5. SINIF ÖĞRENCİ VELİLERİMİZ İÇİN AÇIKLAMALAR

5. SINIF ÖĞRENCİ VELİLERİMİZ İÇİN AÇIKLAMALAR 5. SINIF ÖĞRENCİ VELİLERİMİZ İÇİN AÇIKLAMALAR Kitap satışı 7-6 Eylül 205 tarihleri arasında Seyrek Kampüsümüzde yapılacaktır. 7 Eylül 205'ten itibaren ise Ekin Kitapçılık ofisinden (Zübeyde Hn. Cad. No:2/C

Detaylı

EDO KULLANMA KILAVUZU

EDO KULLANMA KILAVUZU EDO KULLANMA KILAVUZU 1. Portala Bağlanma... Sayfa 2 2. Seviye Tespit Sınavı... Sayfa 2 3. Eğitim... Sayfa 4 3.1 Listening & Reading... Sayfa 4 3.2 Speaking... Sayfa 7 3.3 Vocabulary... Sayfa 7 4. Cummunity...

Detaylı

10x20 TEKRAR TESTİ OKUMA VE ÖLÇMEDE YENİ DÖNEM!

10x20 TEKRAR TESTİ OKUMA VE ÖLÇMEDE YENİ DÖNEM! ORTAOKUL 2018-2019 OKUMA VE ÖLÇMEDE DÖNEM! Sınıfta öğretilenleri test ile sınayan ve pekiştiren öğretmenlerin işi artık çok kolay! Ölçme sürecinin hatasız bir şekilde en kısa sürede gerçekleşmesi için

Detaylı

FİRMA İSMİ BANKA İSMİ İBAN NUMARASI İŞBANKASI

FİRMA İSMİ BANKA İSMİ İBAN NUMARASI İŞBANKASI 5. SINIF ÖĞRENCİ VELİLERİMİZ İÇİN AÇIKLAMALAR * Kitaplar okulumuzdaki satış standından satın alınabilir. Taksitli alımlarda yalnızca Axes ve İş Bankası kartları geçerlidir. Kitap satışı 7-16 Eylül 2015

Detaylı

KAYIT KATALOĞU KPSS ÖABT DGS YDS ALES. Kazanmak Artık Kolay...

KAYIT KATALOĞU KPSS ÖABT DGS YDS ALES. Kazanmak Artık Kolay... KAYIT KATALOĞU KPSS ÖABT DGS YDS ALES Kazanmak Artık Kolay... KPSS B GRUBU (Lisans Düzeyi İçin) SINIRSIZ BİRE BİR ETÜT SINIRSIZ VİDEO DERS ÇALIŞMA SALONU HEDİYE KİTAPLARIMIZ Genel Kültür Tarih Soru Bankası

Detaylı

MATEMATİK ZÜMRESİ KİTAP ve İHTİYAÇ LİSTESİ

MATEMATİK ZÜMRESİ KİTAP ve İHTİYAÇ LİSTESİ Anadolu Lisesi MATEMATİK ZÜMRESİ KİTAP ve İHTİYAÇ LİSTESİ 9. sınıf matematik 120 yaprak, A4, kareli defter 10. sınıf matematik 120 yaprak, A4, kareli defter 11. sınıf matematik 40 yaprak, A4, kareli defter

Detaylı

TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ

TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ TOBB ITP HAZIRLIK Hazırlık atlama sınavına Lisans öğrencileri, Yabancı Diller Bölümü Yeterlik Sınavında başarısız olanlar, İngilizce Hazırlık sınıfında devamsızlıktan

Detaylı

LİSE VE ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK 2017-2018 01 Öğretmene Destek Yayın İhtiyacı 02 03 Müfredat Uyumlu Plan ve Sistem 04 Rahat Anlaşılır Dil 10 Öğrenci İhtiyaçları BAŞARI ODAKLI YAYIN 05 Hızlı Kavramaya Odaklı

Detaylı

Değiştirilen ders saatlerinin eski ve yeni hali aşağıdaki tabloda gösterilmiştir.

Değiştirilen ders saatlerinin eski ve yeni hali aşağıdaki tabloda gösterilmiştir. YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜFREDAT DEĞİŞİKLİĞİ I- Başlangıç (Elementary) Seviyesi Ana Derslerin (Main Course) 22 olan ders saatleri 18 saate indirilmiştir. Öğrencilerin okuma becerilerinin daha iyi yapılandırılması

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 9. SINIF DERS KİTAPLARI VE DEFTERLERİ LİSTESİ ÖZEL MARMARA ANADOLU MESLEK LİSESİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 9. SINIF DERS KİTAPLARI VE DEFTERLERİ LİSTESİ ÖZEL MARMARA ANADOLU MESLEK LİSESİ ÖZEL MARMARA ANADOLU MESLEK LİSESİ 9. SINIF DERS KİTAPLARI VE DEFTERLERİ LİSTESİ 6 ORTALI ÇİZGİLİ METOD KAZANIM SIRALI SORU BANKASI KAZANIM SIRALI GÜN BE GÜN DEFTER KİTAP 2 ORTALI DÜZ DEFTER UYGARLIKLAR

Detaylı

A1 /A2 : BEGINNER / ELEMENTARY B1 : PRE-INTERMEDIATE B1+ : INTERMEDIATE B2 : UPPER-INTERMEDIATE

A1 /A2 : BEGINNER / ELEMENTARY B1 : PRE-INTERMEDIATE B1+ : INTERMEDIATE B2 : UPPER-INTERMEDIATE 1 A1 /A2 : BEGINNER / ELEMENTARY B1 : PRE-INTERMEDIATE B1+ : INTERMEDIATE B2 : UPPER-INTERMEDIATE 2 B2- UPPER-INTERMEDIATE SEVİYESİ 400 KELİME VE ÜZERİ AKADEMİK KONULARDA KOMPOZİSYON YAZMAK SOMUT VE SOYUT

Detaylı

KAYIT KATALOĞU. Kazanmak Artık Kolay... ]KPSS ]ÖABT ]DGS ]YDS ]ALES

KAYIT KATALOĞU. Kazanmak Artık Kolay... ]KPSS ]ÖABT ]DGS ]YDS ]ALES KAYIT KATALOĞU Kazanmak Artık Kolay... ]KPSS ]ÖABT ]DGS ]YDS ]ALES KPSS B GRUBU (Lisans Düzeyi İçin) SINIRSIZ BİRE BİR ETÜT SINIRSIZ VİDEO DERS ÇALIŞMA SALONU HEDİYE KİTAPLARIMIZ Genel Kültür Tarih Soru

Detaylı

GEÇM TEN GÜNÜMÜZE NG L ZCE B Z M TEK M Z

GEÇM TEN GÜNÜMÜZE NG L ZCE B Z M TEK M Z GEÇM TEN GÜNÜMÜZE NG L ZCE B Z M TEK M Z YDS IELTS TOEFL BEGINNER ÇEVİRİ İŞ İNGİLİZCESİ ELEMENTARY HAZIRLIK ATLAMA...Since 1976 PRE-INTERMEDIATE INTERMEDIATE UPPER-INTERMEDIATE ADVANCED www.izmirfast.com

Detaylı

EPI SEVİYESİ ÖĞRENCİLERİYLE HAZIRLIK PROGRAMINA YÖNELİK YAPILAN GÖRÜŞME RAPORU

EPI SEVİYESİ ÖĞRENCİLERİYLE HAZIRLIK PROGRAMINA YÖNELİK YAPILAN GÖRÜŞME RAPORU EPI SEVİYESİ ÖĞRENCİLERİYLE HAZIRLIK PROGRAMINA YÖNELİK YAPILAN GÖRÜŞME RAPORU 27.12.2018 tarihinde EPI seviyesindeki 33 öğrenci ile hazırlık programında yer alan dersler, kullanılan kaynaklar ve sınavlar

Detaylı

DYNED RECORDSMANAGER RESİMLİ KULLANIM KILAVUZU (GRUP VE EĞİTMEN ŞİFRELERİ)

DYNED RECORDSMANAGER RESİMLİ KULLANIM KILAVUZU (GRUP VE EĞİTMEN ŞİFRELERİ) DYNED RECORDSMANAGER RESİMLİ KULLANIM KILAVUZU (GRUP VE EĞİTMEN ŞİFRELERİ) GRUP ve EĞİTMEN ŞİFRELERİ NEDİR? Grup ve Eğitmen şifreleri,4,5,6,7 ve 8. sınıfların İngilizce dersine giren öğretmenler tarafından,sınıflarına

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI KONUŞMA EĞİTİMİ (DİKSİYON) KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI KONUŞMA EĞİTİMİ (DİKSİYON) KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI KONUŞMA EĞİTİMİ (DİKSİYON) KURS PROGRAMI ANKAR A, 2012 KURUMUN ADI : Özel Pana Sinema Oyunculuk ve Spikerlik Kursu KURUMUN ADRESİ : Teşvikiye

Detaylı

2016-2017 KAYIT KATALOĞU KPSS B ÖABT DGS YDS KPSS A ALES KURUM SINAVLARI

2016-2017 KAYIT KATALOĞU KPSS B ÖABT DGS YDS KPSS A ALES KURUM SINAVLARI KPSS-YDS-ALES-DGS Kazanmak YDS Artık Kolay... 2016-2017 KPSS B ALES KAYIT KATALOĞU DGS ÖABT KPSS A KURUM SINAVLARI KPSS B GRUBU (Lisans Düzeyi İçin) B GRUBU GENEL YETENEK Matematik Sayısal Mantık Türkçe

Detaylı

HAFTALIK ÖDEV ÇİZELGESİ ( 4-A )

HAFTALIK ÖDEV ÇİZELGESİ ( 4-A ) HAFTALIK ÖDEV ÇİZELGESİ ( 4-A ) İNSAN HAKLARI (*) TRAFİK (*) STORY TELLING (*) RUSÇA (*) READING-WRITING (*) LISTENING AND SPEAKING (*) HAFTALIK ÖDEV ÇİZELGESİ ( 4-B ) RUSÇA (*) İNSAN HAKLARI (*) LISTENING-SPEAKING

Detaylı

Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 2 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ İHTİYAÇ LİSTESİ

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ İHTİYAÇ LİSTESİ HAZIRLIK SINIFI İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ 4 ortalı 1 adet büyük boy çizgili / kareli defter 3 ortalı 1 adet küçük boy çizgili / kareli defter 2 ortalı 1 adet büyük boy çizgili defter Kuru

Detaylı

9. SINIF. final 9. Sınıf Aylık Dergi Seti FİNAL EĞİTİM KURUMLARINDA ÖĞRENCİLERE VERİLECEK KAYNAKLAR. TOPLAM - 110t. Kurumun KDV li Alış Fiyatı

9. SINIF. final 9. Sınıf Aylık Dergi Seti FİNAL EĞİTİM KURUMLARINDA ÖĞRENCİLERE VERİLECEK KAYNAKLAR. TOPLAM - 110t. Kurumun KDV li Alış Fiyatı 9. Sınıf Aylık 9. SINIF 9. Sınıf Aylık Türk Dili ve Edebiyatı Bilgi Bankası Fen Bilimleri Bilgi Bankası TOPLAM - 110t Sipariş Verilecek Yayıncılık 10. Sınıf Aylık 10. SINIF 10. Sınıf Aylık Türk Dili ve

Detaylı

Lesson 02 : Self- Introduction (Part II) Ders 2 : Kendini Tanıtma (Bölüm II)

Lesson 02 : Self- Introduction (Part II) Ders 2 : Kendini Tanıtma (Bölüm II) Lesson 02 : Self- Introduction (Part II) Ders 2 : Kendini Tanıtma (Bölüm II) Ders 2: Kendinizi nasıl tanıtacağınızı öğrenmeye devam edin. Öğretmeninizin yardımıyla İngilizce öğrenin! Step 1 (1. Adım) Ne

Detaylı

Seviye 2 Ünite 3 Çalışma Planı

Seviye 2 Ünite 3 Çalışma Planı Seviye 2 Ünite 3 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 6-7 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

Değerli Eğitimciler, KOZA Yayın Dağıtım AŞ

Değerli Eğitimciler, KOZA Yayın Dağıtım AŞ Değerli Eğitimciler, Hızla gelişen ve değişen dünyada öğretim teknolojileri ve öğretim materyalleri de hızla değişmekte, gelişmektedir. Öğretmenlerimiz öğrenme ortamını etkin kılmak için çaba göstermektedir.

Detaylı

2009- Acıbadem Üniversitesi, Yabancı Diller Bölümü Yabancı Diller Koordinatörü

2009- Acıbadem Üniversitesi, Yabancı Diller Bölümü Yabancı Diller Koordinatörü EĞİTİM DURUMU 1979 İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı, Beyazıt Pedagoji ve Sosyal Antropoloji sertifikası 1972 Kadıköy Maarif Koleji, Moda İŞ TECRÜBESİ 2009- Acıbadem Üniversitesi,

Detaylı

NET ÖLÇME DEĞERLENDİRME MERKEZİ AVRUPA TEST YAYINCILARI BİRLİĞİ ÜYESİDİR. YAYINLAR

NET ÖLÇME DEĞERLENDİRME MERKEZİ AVRUPA TEST YAYINCILARI BİRLİĞİ ÜYESİDİR. YAYINLAR 9 NET ÖLÇME DEĞERLENDİRME MERKEZİ AVRUPA TEST YAYINCILARI BİRLİĞİ ÜYESİDİR. YAYINLAR 2-NET12yayın.indd 1 04.07.13 12:50:42 Deneme Sınavı SÜREÇ İZLEME SINAVI Adı ve Soyadı:... TEST ADI TÜRKÇE MATEMATİK

Detaylı

GENEL İNGİLİZCE KULLANIM KILAVUZU. 1. Seviyeler 2. Genel İngilizce Kurslarının Yapısı 3. Rehber Öğretmenin Rolü 4. Sanal Dil Okulu

GENEL İNGİLİZCE KULLANIM KILAVUZU. 1. Seviyeler 2. Genel İngilizce Kurslarının Yapısı 3. Rehber Öğretmenin Rolü 4. Sanal Dil Okulu GENEL İNGİLİZCE KULLANIM KILAVUZU 1. Seviyeler 2. Genel İngilizce Kurslarının Yapısı 3. Rehber Öğretmenin Rolü 4. Sanal Dil Okulu Net Languages Portal Eğitim Platformu ; Web Adresi Kullanıcı Adı Şifresi

Detaylı

Sistematik Çalışan Kazanır Yayın Kataloğu. Yayınları.

Sistematik Çalışan Kazanır Yayın Kataloğu. Yayınları. Sistematik Çalışan Kazanır 2016-2017 Yayın Kataloğu Yayınları 2016-2017 yayın kataloğu ONLINE SATIŞ 2 sistematik çalışan kazanır Değerli Kurucu ve Öğretmenler Sistematik yayınları adına 2016-2017 eğitim

Detaylı

BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI İzzetpaşa Mh. Şehitilhanlar Cad. Büyük Çarşı No:6 Kat:4 ELAZIĞ

BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI İzzetpaşa Mh. Şehitilhanlar Cad. Büyük Çarşı No:6 Kat:4 ELAZIĞ DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI Elazığ ili SODES Umudum Sizlersiniz Projesi kapsamında Kitap ve Eğim malzemeleri Satın Almaya İlişkin SODES 2013 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

ÖZEL HAVAJET MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

ÖZEL HAVAJET MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖZEL HAVAJET MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ VELİ BÜLTENİ SAYI : 1 03 EKİM-2014 Sayın veli, Özel Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ni tercih ederek en değerli varlığınızı, sevgili çocuklarınızı

Detaylı

ÇOCUK YAYINCILIĞININ PARLAYAN YILDIZI PARILTI YAYINCILIK YAYIN KATALOĞU.

ÇOCUK YAYINCILIĞININ PARLAYAN YILDIZI PARILTI YAYINCILIK YAYIN KATALOĞU. ÇOCUK YAYINCILIĞININ PARLAYAN YILDIZI YAYINCILIK YAYIN KATALOĞU www.pariltiyayincilik.com 1 NEŞELİ DİZİ Çıkartmalarla Birlikte İçindekiler 3 4-5 6-7 8-9 10-11 12-13 14-15 16-17 18-19 20-24 25 26-27 28-29

Detaylı

LINK TURKISH YABANCILAR İÇİN DERS KİTABI 2 TURKISH COURSE BOOK FOR FOREIGNERS. Video Tabanlı & Etkileşimli Dil ve Kültür Öğretimi

LINK TURKISH YABANCILAR İÇİN DERS KİTABI 2 TURKISH COURSE BOOK FOR FOREIGNERS. Video Tabanlı & Etkileşimli Dil ve Kültür Öğretimi LINK TURKISH YABANCILAR İÇİN DERS KİTABI 2 TURKISH COURSE BOOK FOR FOREIGNERS Video Tabanlı & Etkileşimli Dil ve Kültür Öğretimi Video Based & Interactive Language and Culture Course 1 Link Turkish ISBN:

Detaylı

M.E.B. ENG-4 Ünite-2 STUDENTS-4 UNIT-2 My Classroom ( Sınıfım ) Classroom Language ( Sınıf Dili )

M.E.B. ENG-4 Ünite-2 STUDENTS-4 UNIT-2 My Classroom ( Sınıfım ) Classroom Language ( Sınıf Dili ) 1 M.E.B. ENG-4 Ünite-2 STUDENTS-4 UNIT-2 My Classroom ( Sınıfım ) Classroom Language ( Sınıf Dili ) FUNCTIONS ( FALİYETLER ) Asking for and giving information about classroom object ( Sınıftaki nesneler

Detaylı

İlköğre(m Öğrencileri için Online İngilizce Eği(m Programı

İlköğre(m Öğrencileri için Online İngilizce Eği(m Programı İlköğre(m Öğrencileri için Online İngilizce Eği(m Programı Li9le Bridge Little Bridge, İngilizce dil eğitimi ile teknolojiyi birleştiren, çocukların eğlenirken öğrenmelerini ve tekrar etmelerini sağlayan,

Detaylı

YAYIN KATOLOĞU İÇİNDEKİLER GİRİŞ İSABET AKADEMİ AKILLI TAHTA PROGRAMI. isabet.com.tr - 3

YAYIN KATOLOĞU İÇİNDEKİLER GİRİŞ İSABET AKADEMİ AKILLI TAHTA PROGRAMI. isabet.com.tr - 3 2 - isabet.com.tr YAYIN KATOLOĞU İÇİNDEKİLER GİRİŞ 4. Sınıflar 3. Sınıflar 2. Sınıflar İSABET AKADEMİ AKILLI TAHTA PROGRAMI isabet.com.tr - 3 4 - isabet.com.tr Eğitimde TAM İSABET! DEĞERLİ EĞİTİM YÖNETİCİSİ

Detaylı

İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI 2. SEVİYE ÖĞRENCİ ÖĞRETİM PROGRAMI 2014-2015

İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI 2. SEVİYE ÖĞRENCİ ÖĞRETİM PROGRAMI 2014-2015 Seviye: 2 CEFR Seviyesi: A2 İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI Ders programı: Dersler 8 hafta sürmektedir. Öğrenciler, her gün 4 saat olmak üzere haftanın beş günü İngilizce eğitimi almaktadırlar. (8x 20 saat=

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI... LİSESİ 12. SINIFLAR İNGİLİZCE DERSİ YILLIK DERS PLANI

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI... LİSESİ 12. SINIFLAR İNGİLİZCE DERSİ YILLIK DERS PLANI 2018-2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI... LİSESİ. SINIFLAR İNGİLİZCE DERSİ YILLIK DERS PLANI SEPTEMBER 17-21 Sep 24-28 Sep PRONOUNS konu anlatımı + Grammar Activity + Grammar Tests Progress Test - pronouns Vocabulary

Detaylı

Eğitim - Öğretim Yılı. Yayın Kataloğu

Eğitim - Öğretim Yılı. Yayın Kataloğu 2016-2017 Eğitim - Öğretim Yılı Yayın Kataloğu Netbil Yayınları ile Başarınızı Garantileyin facebook.com/netbilyayinlari twitter.com/netbilyayinlari instagram.com/netbilyayinlari www.netbilyayincilik.com

Detaylı

Dahiders Nedir? Dahiders,

Dahiders Nedir? Dahiders, 1 Dahiders Nedir? Dahiders, Dahiders; ilkokul - ortaokul öğrencilerinin ve öğretmenlerinin, her zaman güncel içeriklere ulaşabilecekleri, sınava hazırlık sürecinde etkin olarak kullanabilecekleri geniş

Detaylı

TED KDZ. EREĞLĠ KOLEJĠ

TED KDZ. EREĞLĠ KOLEJĠ 5. SINIF DENEME SINAV TARİHLERİ 6. SINIF DENEME SINAV TARİHLERİ 7. SINIF DENEME SINAV TARİHLERİ 20 OCAK 2015 TEOG DENEME 4 TÜRKÇE 20 OCAK 2015 TEOG DENEME 4 MATEMATİK 20 OCAK 2015 TEOG DENEME 4 DİN KÜL.

Detaylı

BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DynEd İNGİLİZCE DİL EĞİTİMİ SİSTEMİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Serdar ÖZER - DynEd İl Koordinator Yardımcısı (537) 011 8404 Sedef TEKİN - DynEd

Detaylı

2.SINIF BÜLTENİ eylül ekim kasım

2.SINIF BÜLTENİ eylül ekim kasım EYLÜL 3. Hafta: Kendimizi tanıtma, yeni kitapları tanıma ve öğretmenlerle tanışma ve kaynaşma çalışmaları yapıldı. Sayılar, ulaşım şekilleri, hayvanlar ve alfabe tekrar edildi. Fun in Class Ünitesi kapsamında

Detaylı

Eksen le Çalısan Kazanır! Eksen. Lise. ÜRÜN Kataloğu

Eksen le Çalısan Kazanır! Eksen. Lise. ÜRÜN Kataloğu Eksen le Çalısan Kazanır! Eksen Lise ÜRÜN Kataloğu 2015-2016 9. Sınıf SORU FASİKÜLLERİ YENİ 9. Sınıf Tüm Dersler Soru Fasikülleri 448 sayfa / Renkli 42.00 2 Dil ve Anl. / Türk Edb. 72 Syf Tarih Coğrafya

Detaylı

ELİT Yazılım. EDO English Discoveries Online

ELİT Yazılım. EDO English Discoveries Online ELİT Yazılım EDO English Discoveries Online Bilgisayar Destekli İngilizce İnteraktif Online Eğitim English Discoveries Online (EDO) TOEFL testlerinin üreticisi ETS grubu, EDUSOFT firması eğitim teknolojisi

Detaylı

ÖZEL AKASYA LİSESİ 2014/2015 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM SINAV ÇİZELGESİ HAZIRLIK SINIFI

ÖZEL AKASYA LİSESİ 2014/2015 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM SINAV ÇİZELGESİ HAZIRLIK SINIFI HAZIRLIK SINIFI SINAV DERS KASIM AYI SINAV DERS ARALIK AYI SINAV DERS OCAK AYI SINAV DERS OCAK AYI SINAV DERS 28 Ekim 2014 Salı 18 Kasım 2014 Salı FİZİK 9 Aralık 2014 Salı TÜRKÇE 29 Ekim 2014 Çarşamba

Detaylı

SINIF. Yayın Planı

SINIF. Yayın Planı 2010-2011 Yayın Planı 2010-2011 İÇİNDEKİLER 1- Yaprak Testler 2- Kitaplar Ödev Kitapçıkları Soru Bankaları Etkinliklerle Konu Anlatımlı Kitaplar 3- Sınavlar Düzey Belirleme Sınavları (DBS) Düzey Kontrol

Detaylı

English Online Kullanım Kılavuzu

English Online Kullanım Kılavuzu English Online Kullanım Kılavuzu Bu kullanım kılavuzu ile ilgili herhangi bir sorunuz ya da merak ettiğiniz bir şey varsa ilgili web sitemizi inceleyebilirsiniz: http://www.qgroupplc.com/category/qsupport

Detaylı

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İNGİLİZCE LİSANS PROGRAMLARI HAZIRLIK SINIFI (PUPE) 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İNGİLİZCE LİSANS PROGRAMLARI HAZIRLIK SINIFI (PUPE) 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU LİSANS PROGRAMLARI HAZIRLIK SINIFI (PUPE) 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ BİLGİ KİTAPÇIĞI 1 Sevgili Öğrenciler, Hazırlık Sınıfına Hoş Geldiniz.

Detaylı

10x20 TEKRAR TESTİ OKUMA VE ÖLÇMEDE YENİ DÖNEM!

10x20 TEKRAR TESTİ OKUMA VE ÖLÇMEDE YENİ DÖNEM! ORTAOKUL 2018-2019 OKUMA VE ÖLÇMEDE DÖNEM! Sınıfta öğretilenleri test ile sınayan ve pekiştiren öğretmenlerin işi artık çok kolay! Ölçme sürecinin hatasız bir şekilde en kısa sürede gerçekleşmesi için

Detaylı

Neden e-dershane? Sürekli güncellenen ve kendisini yenileyen bir yapıya sahip olan e-dershane.biz, öğrencilerine. rahatlığını sunmaktadır.

Neden e-dershane? Sürekli güncellenen ve kendisini yenileyen bir yapıya sahip olan e-dershane.biz, öğrencilerine. rahatlığını sunmaktadır. Uygar bir neslin yetişmesi ancak ve ancak başarılı bireylerin geleceğine şimdiden yatırım yapmakla olanaklıdır. Bizlere düşen görev, bilgi çağında onlara gereken desteği vermektir... Neden e-dershane?

Detaylı

Lesson 02 : Self-Introduction (Part II)

Lesson 02 : Self-Introduction (Part II) Lesson 02 : Self-Introduction (Part II) Ders 2 : Kendini Tanıtma (Bölüm II) Ders 2: Kendinizi nasıl tanıtacağınızı öğrenmeye devam edin. Öğretmeninizin yardımıyla İngilizce öğrenin! Step 1 (1. Adım) Ne

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü. Sayı : 16915068-50.01.04-E.7793330 05.08.2015 Konu :...

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü. Sayı : 16915068-50.01.04-E.7793330 05.08.2015 Konu :... T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Sayı : 16915068-50.01.04-E.7793330 05.08.2015 Konu :... DAĞITIM YERLERİNE İlgi: Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı'nın 31.07.2015 tarihli

Detaylı

Değerli Eğitimciler, Niçin İngilizce?

Değerli Eğitimciler, Niçin İngilizce? Niçin İngilizce? Değerli Eğitimciler, Elinizdeki yayın kataloğunda Kaliteli ve güvenilir yayıncılık ilkesiyle sürekli gelişen ve kendini yenileyen KOZA Yayın Grubunun İngilizce yayınlarına yer verdik.

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 3. SINIFLARDA İNGİLİZCE DERSİNDE NELER YAPTIK?

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 3. SINIFLARDA İNGİLİZCE DERSİNDE NELER YAPTIK? 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 3. SINIFLARDA İNGİLİZCE DERSİNDE NELER YAPTIK? Değerli Velimiz, Salihli Koleji Yabancı Diller zümresi olarak 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2. döneminde 3. sınıflarımızda

Detaylı

LATİNCE GRAMER I 1. DERS DÜZENİ 2. DERSE DEVAM ZORUNLULUĞU 3. DERS İÇİN GEREKLİ KAYNAKLAR 4. DİJİTAL KAYNAKLAR 5. DERSİN İŞLENİŞ BİÇİMİ

LATİNCE GRAMER I 1. DERS DÜZENİ 2. DERSE DEVAM ZORUNLULUĞU 3. DERS İÇİN GEREKLİ KAYNAKLAR 4. DİJİTAL KAYNAKLAR 5. DERSİN İŞLENİŞ BİÇİMİ LATİNCE GRAMER I 1. DERS DÜZENİ 2. DERSE DEVAM ZORUNLULUĞU 3. DERS İÇİN GEREKLİ KAYNAKLAR 4. DİJİTAL KAYNAKLAR 5. DERSİN İŞLENİŞ BİÇİMİ 6. DERSE HAZIRLANMA 7. DERSTEKİ BAŞARININ DEĞERLENDİRİLMESİ DERS

Detaylı

sınıf Matematik sınıf sınıf 56 test 560 soru Yaprak test 560 soru

sınıf Matematik sınıf sınıf 56 test 560 soru Yaprak test 560 soru 0 soru 0 soru ler er 1 Yaprak Test Yaprak 3 1 1 10 10 soru 93 930 soru Hayat Bilgisi 3 30 soru Hayat Bilgisi 10 10 soru 3 10 100 soru Hayat Bilgisi Fen Bilimleri 30 soru 3 3 Hayat Bilgisi Fen Bilimleri

Detaylı

YEĞİTEK. Eğitim Hizmetleri Koordinatörlüğü BRANŞLARA GÖRE EBA İÇERİKLERİ

YEĞİTEK. Eğitim Hizmetleri Koordinatörlüğü BRANŞLARA GÖRE EBA İÇERİKLERİ * EBA haricinde belirtilen web bağlantılarına EBA üzerinden kullanıcı girişi yapılarak erişim sağlanmalıdır. Aksi takdirde materyal erişimlerinde kısıtlamalar bulunmaktadır. TÜM ALANLAR EDEBİYAT DİL VE

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI LİSE İHTİYAÇ LİSTESİ

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI LİSE İHTİYAÇ LİSTESİ ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI LİSE İHTİYAÇ LİSTESİ HAZIRLIK SINIFI SINIF KİTAP LİSTESİ Türkçe Hazırlık Sınıfı Türkçe- T. Anar- N. Özmen- B. Ergener Milli Eğitim Yayınları Türkçe Yabancı dil (İng.) İkinci yabancı

Detaylı

A1 /A2 : BEGINNER / ELEMENTARY B1 : PRE-INTERMEDIATE B1+ : INTERMEDIATE B2 : UPPER-INTERMEDIATE

A1 /A2 : BEGINNER / ELEMENTARY B1 : PRE-INTERMEDIATE B1+ : INTERMEDIATE B2 : UPPER-INTERMEDIATE 1 A1 /A2 : BEGINNER / ELEMENTARY B1 : PRE-INTERMEDIATE B1+ : INTERMEDIATE B2 : UPPER-INTERMEDIATE 2 B2- UPPER-INTERMEDIATE (ÜST ORTA SEVİYESİ) 350-400 KELİME VE ÜZERİ AKADEMİK KONULARDA KOMPOZİSYON YAZMAK

Detaylı

ÇALIŞMA PLANINIZ İÇİN KILAVUZ INTERMEDIATE (ORTA) SEVİYELER

ÇALIŞMA PLANINIZ İÇİN KILAVUZ INTERMEDIATE (ORTA) SEVİYELER ÇALIŞMA PLANINIZ İÇİN KILAVUZ INTERMEDIATE (ORTA) SEVİYELER HOŞ GELDİNİZ İngilizce öğrenmek kolay değil. Ama nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini bilmek o kadar da zor değil! Uzun yıllardır yapılan araştırmalar

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ Yabancı Diller Bölümü 2012-2013 Bahar KAM 332 ELEŞTİREL OKUMA

ATILIM ÜNİVERSİTESİ Yabancı Diller Bölümü 2012-2013 Bahar KAM 332 ELEŞTİREL OKUMA ATILIM ÜNİVERSİTESİ Yabancı Diller Bölümü 2012-2013 Bahar KAM 332 ELEŞTİREL OKUMA Amaç KAM 332 dersinin sonunda, öğrenciler okuma becerileri konusunda kendilerine güvenlerini ve bağımsızlıklarını temel

Detaylı

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI EĞİTİM-ÖĞRETİM YÖNERGESİ

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI EĞİTİM-ÖĞRETİM YÖNERGESİ ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI EĞİTİM-ÖĞRETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1. Bu yönergenin amacı; Abdullah Gül

Detaylı

EKSEN LE ÇALIŞAN KAZANIR! ORTAOKUL ÜRÜN KATALOĞU

EKSEN LE ÇALIŞAN KAZANIR! ORTAOKUL ÜRÜN KATALOĞU EKSEN LE ÇALIŞAN KAZANIR! ORTAOKUL ÜRÜN KATALOĞU 2014-2015 Türkiye nin Yeni Yayın Konsepti Kazanım temelli, müfredâta uygun, yeni ve nitelikli ürünler... dijital.eksenyayinlari.com e-kart Ürünler Animasyonlar

Detaylı

Nisan 2008 Ataköy Gazetesindeki(Yer darlığından gazetede kısaltılarak yayınlanmıştır.) Kemal Türkeli'nin SBS+ÖSS Rehberlik köşe yazısıdır.

Nisan 2008 Ataköy Gazetesindeki(Yer darlığından gazetede kısaltılarak yayınlanmıştır.) Kemal Türkeli'nin SBS+ÖSS Rehberlik köşe yazısıdır. Nisan 2008 Ataköy Gazetesindeki(Yer darlığından gazetede kısaltılarak yayınlanmıştır.) Kemal Türkeli'nin SBS+ÖSS Rehberlik köşe yazısıdır. 2008 ÜNİVERSİTE(ÖSS) + 2008 OKS veya SBS( Liselere Giriş 6. veya

Detaylı

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Fatih Sultan Mehmet

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : YABANCI DİL II (İNGİLİZCE) Ders No : 0070160047 Teorik : 2 Pratik : 0 Kredi : 2 ECTS : 2 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞEHİT SADIK KOZAK ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ İNGİLİZCE DERSİ 1.DÖNEMSENE SONU ZÜMRE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞEHİT SADIK KOZAK ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ İNGİLİZCE DERSİ 1.DÖNEMSENE SONU ZÜMRE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞEHİT SADIK KOZAK ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ İNGİLİZCE DERSİ 1.DÖNEMSENE SONU ZÜMRE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı No : 2 Toplantı Tarihi : 16/01/2013 Toplantı

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (YTÜ SEM)

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (YTÜ SEM) YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (YTÜ SEM) YENİ DÖNEM KURSLARI Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YTÜ SEM) halen Yıldız Kampüste sürdürdüğü programlarına ek olarak Davutpaşa

Detaylı

ÖZEL DERSHANELER VE ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI BİRLİĞİ DERNEĞİ

ÖZEL DERSHANELER VE ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI BİRLİĞİ DERNEĞİ 2014-2015 Öğretim Yılı TÜRKİYE GENELİ DENEME SINAVLARI YÖNERGESİ İŞ TAKVİMİ ÖZEL DERSHANELER VE ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI BİRLİĞİ DERNEĞİ Genel Merkez Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 99/1 Maltepe - ANKARA

Detaylı

Yazan ; Seçkin Üniversite, Gözde Anadolu Lisesi kazanmak isteyenlerin REHBERİ Matematik Öğretmeni; KEMAL Türkeli

Yazan ; Seçkin Üniversite, Gözde Anadolu Lisesi kazanmak isteyenlerin REHBERİ Matematik Öğretmeni; KEMAL Türkeli 2009 ÜNİVERSİTE(ÖSS) + 2009 SBS(Anadolu Liselerine Giriş 8, 7 veya 6.sınıf) Sınavları ileanadolu Lisesi, Kolej, Askeri Lise, Fen Lisesi vs Kazandıran PRATİK REHBERLİK bilgileri Yazan ; Seçkin Üniversite,

Detaylı

Tüm Yayýn Haklarý ELS YAYINCILIK LTD. ÞTÝ. ne Aittir. Ýzinsiz Basýlamaz, Çoðaltýlamaz, Kullanýlamaz.

Tüm Yayýn Haklarý ELS YAYINCILIK LTD. ÞTÝ. ne Aittir. Ýzinsiz Basýlamaz, Çoðaltýlamaz, Kullanýlamaz. ELS Yayýncýlýk Ltd. Þti. adýna sahibi Osman Öndeþ Yayýn Kurulu Baþkaný ve Sorumlu Yazý iþleri Müdürü Nesibe Öndeþ Genel Koordinatör Ali Önder Öndeþ Ýdari Ýþler Müdürü Ömer Reyhan Öndeþ Yönetim Yeri Caferaða

Detaylı

Seviye 3 Ünite 7 Çalışma Planı

Seviye 3 Ünite 7 Çalışma Planı Seviye 3 Ünite 7 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

tüm adaylar için ortak ve tek bir sınav olan birinci aşamadır. YGS sonucunda adaylar açık öğretim ve ön lisans programlarına yerleşebileceklerdir.

tüm adaylar için ortak ve tek bir sınav olan birinci aşamadır. YGS sonucunda adaylar açık öğretim ve ön lisans programlarına yerleşebileceklerdir. Birey Eğitim Yayınları 2010-2011 Öğretim Dönemi Yayın Planı Sayın Eğitimci; 2010-2011 Öğretim Döneminde kullanılacak olan yayınların planı YÖK nun yapmış olduğu sınav sistemi değişikliğine uygun olarak

Detaylı

DENİZ HARP OKULU YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI VE ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI DERS TANITIM BİLGİLERİ. Ders Saati (T+U+L) Dersin Adı Kodu Sınıf/Y.Y.

DENİZ HARP OKULU YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI VE ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI DERS TANITIM BİLGİLERİ. Ders Saati (T+U+L) Dersin Adı Kodu Sınıf/Y.Y. DENİZ HARP OKULU YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI VE ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI DERS TANITIM BİLGİLERİ Dersin Adı Kodu Sınıf/Y.Y. Ders Saati (T+U+L) Kredi AKTS İLERİ İNGİLİZCE 3 YD-212 II/I 1+0+2 2 3 Dersin

Detaylı

2016-2017 İSABET YAYINCILIK

2016-2017 İSABET YAYINCILIK 2016-2017 İSABET YAYINCILIK 4. SINIF 9786053614944 İSABET 4.SINIF OKUL SETI 73,10 55,00 7262008000946 İSABET 4.SINIF YAPRAK TEST TÜM DERSLER 21,25 17,00 9786053614906 İSABET 4.SINIF AKILLI DEFTER TÜRKÇE

Detaylı

KİTAP LİSTESİ 2015 2016 1.SINIF

KİTAP LİSTESİ 2015 2016 1.SINIF KİTAP LİSTESİ 2015 2016 1.SINIF KİTAP ADI YAYINEVİ First Explorers 1 Workbook with Online Practice Pack Oxford First Explorers 1 Class Book Oxford ODR Level 1 How is the Weather Oxford First Explorers

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Y.DİL III.(İNG.) DKB263 3 2+0 2 3

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Y.DİL III.(İNG.) DKB263 3 2+0 2 3 DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Y.DİL III.(İNG.) DKB263 3 2+0 2 3 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Türkçe Lisans Dersin Türü Yüz Yüze / Seçmeli Dersin Koordinatörü

Detaylı

İSTANBUL MARMARA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI "9. SINIFLAR" KİTAP LİSTESİ. 2 9.SINIF BES 9. Sınıf Coğrafya Soru Bankası

İSTANBUL MARMARA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 9. SINIFLAR KİTAP LİSTESİ. 2 9.SINIF BES 9. Sınıf Coğrafya Soru Bankası İSTANBUL MARMARA KOLEJİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI "9. SINIFLAR" KİTAP LİSTESİ S.N. SINIF KİTABIN ADI BARKOD 1 9.SINIF Arkadya Öksüzler Treni 9789759997649 2 9.SINIF BES 9. Sınıf Coğrafya Soru Bankası

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ Adalet Meslek Yüksek Okulu Ders Tanımlama Formu

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ Adalet Meslek Yüksek Okulu Ders Tanımlama Formu ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ Adalet Meslek Yüksek Okulu Ders Tanımlama Formu Bu form, Çankaya Üniversitesi lisans programı için önerilen ve müfredat gelişim sürecinde seçmeli ve zorunlu derslerin her ikisi için

Detaylı

Seviye 1 Ünite 6 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 6 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 6 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı