Workland. Ayrıntılar en az bizim kadar yenilikçi. Kolay gelsin.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Workland. Ayrıntılar en az bizim kadar yenilikçi. Kolay gelsin."

Transkript

1 keşfedin.

2 Workland Ayrıntılar en az bizim kadar yenilikçi. Aslında çalışmak için bir masayla bir sandalye yeter. Fakat siz çalışırken kahveniz de hep hazır olsa fena olmaz. Bir de ışık gözünüzü yormasa, dışarının gürültüsü dikkatinizi dağıtmasa, bağlantı hızı canınızı sıkmasa, sizin yerinize telefonlarınıza bakan biri olsa, oturduğunuz sandalye sırtınızı ağrıtmasa, bir dokunuşla toplantı odanız hazır olsa, işiniz bittiğinde iki adımda metroya gidebilseniz... Ne çok dert var değil mi? Workland de yok! Bunlar ve başka yüzlerce detayı sizin yerinize biz düşünüyoruz, size de sadece Workland in ferah çalışma alanlarından birinde işe başlamak kalıyor. Kolay gelsin.

3

4 ORTAK KULLANIM / KAFETERYA

5

6 Ayrıcalıklar Bu işte bir yenilik var! İşinizi kolaylaştırmak için bir çok yenilik sizin yerinize düşünüldü. İstanbul un plazalar bölgesi Maslak ta yer alan Workland, konumu ile size prestijli bir adres sağlarken alanında benzersiz konfor anlayışıyla ofisinizde tüm günü en iyi şekilde geçirmenizi sağlar. 10 ile 52 m2 arasında değişen 44 farklı çalışma alanı, 3 toplantı odası ve 300 m2 ortak kullanım alanlarında tüm gün veriminizi korumanız için gerekli koşulların her biri titizlikle uygulandı. Yaratıcılık, odak ve verimi etkileyen en önemli ayrıntının konfor olduğunu biliyoruz. Bu yüzden Workland in çalışma alanlarında kullanılan mobilyaları özenle seçtik. Ofisinizde Türkiye ve dünyanın alanında en iyi üreticileri olan Nurus ve Kolleksiyon marklarına ait ürünler kullanıldı. Ayrıca tüm çalışma alanlarında her şeyi kendinize uygun hazırlamanız için yüksek teknolojiye ve bağımsız üniteye sahip Mitsubishi marka iklimlendirme sistemleri kullanıldı. Size özel bir çalışma alanı kiralayarak işletme olmanın tüm yorucu süreçlerden kurtulun. 7/24 kapalı devre güvenlik sistemi, resepsiyon hizmeti, yüksek hızlı fiber internet, ücretsiz otopark, mutfak, doğa dostu ve özel mimariye sahip verimli çalışma alanları kullanımınız için çoktan hazırlandı. Sağlık ve hijyen konusunda biz de sizin kadar hassasız. Bu yüzden Workland in çalışma alanlarının tümünde antibakteriyel halı bulunmaktadır. Size özel çalışma alanı ve ortak kullanım alanlarının tümü günlük olarak temizlenir. Workland in yer aldığı Eclipse Maslak her koşulu düşünerek engelliler için gerekli imar ve mevzuata uygun olarak hazırlandı.

7 Ücretsiz Otopark Özel Sekreter Günlük Temizlik Fiber İnternet Çevreci Mimari Gelişmiş İklimlendirme Engelli Dostu Yapı Danışmanlık Hizmetleri

8 RESEPSİYON / BEKLEME ALANI

9

10

11 Hizmetler İşinizi özgürce kurmak, geliştirmek ve esnek şartlarda süreklilik oluşturmak için hizmetlerimize göz atın. En Ekonomik Fiyatlar Hazır Ofis Kendiniz veya tüm ekibiniz için en ideal çalışma ortamına hemen sahip olun. Workland iş dünyasının merkezi Maslak ta tam zamanlı ofis ihtyacınız için verimli, kaliteli ve yüksek standartlara sahip bir fırsat sunuyor. Teknolojik alt yapı, fiber internet, sınırsız kahve, ücretsiz otopark ve sekreterya hizmeti ile siz sadece işinize odaklanın. Kolay gelsin. Sanal Ofis İşletmeniz için prestijli bir lokasyonda yasal iş adresi, size özel telefon numarası, tüm telefon çağrılarını sizin yerinize yanıtlama, kargo ve postalarınızı teslim alma gibi bir çok özellik Workland sanal ofis hizmeti ile artık çok kolay. Sanal ofis hizmeti için anlaşma sağlayın ve hemen sizin için tanımlanan hizmetleri kullanın. Toplantı Odaları Workland kiralanabilir toplantı alanları ile eğitim, toplantı, seminer, konferans ve benzeri etkinliklerinizde profesyonel hizmetlerden faydalanın. Vizyon ve başarınızı yansıtacak modern mimari ve güncel teknolojinin tüm detaylarını kullanan alt yapı ile 8, 12 ve 40 kişi kapasiteye sahip 3 farklı toplantı odasından birini ihtiyacınız halinde anında kiralayın. Ortak Çalışma Alanları Workland siz ve ekibiniz için tüm çalışma alternatiflerini geliştirdi. Bir hazır ofis kiralayabileceğiniz gibi dilerseniz Workland in size sunduğu sabit masa seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. İş ve sosyal çevrenizi geliştirmek, kendiniz ve ekibiniz için verim kuşkunuz olmadan çalışmak için ortak çalışma alanlarını tercih edin.

12

13 üç farklı toplantı odası sizin için hazır. 3 Workland toplantı odaları, zamanın ötesindeki teknik altyapı ve verimliliği artıran donanım özellikleriyle anlık ve sürekli toplantı ihtiyaçlarınızı memnuniyetle karşılar. Müşterileriniz ve iş ortaklarınız güleryüzlü Workland resepsiyonistleri tarafından karşılanır ve toplantı odalarımız sizin için kullanıma hazırdır. Workland sizin için 8, 12 ve 40 kişilik 3 adet toplantı odası hazırladı. Toplantı odalarının tümü projeksiyon, telekonferans ve video konferans olanakları, dijital arayüz ile iklimlendirme kontrolü, harici hoparlör özelliğine sahip telefon, yazı tahtası, not defterleri ve kalemler gibi tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan ve sizi ilk dakikadan itibaren toplantınıza odaklanmanızı sağlayacak araçlar ile donatıldı. Toplantı odaları hakkında bilgi almak ve rezervasyon için bizi arayabilir veya web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

14 Avantajlar Workland; işiniz için en iyi yatırım! Workland in sizin için tüm detaylarını düşünerek hazırladığı hazır ofis, sanal ofis, ortak çalışma alanları ve toplantı odalarından birini seçerek işiniz için en iyi yatırımı alanında en uygun fiyatlarla yapın. Ofis yönetmek, bilgi teknolojileri alt yapısı ile uğraşmak, yüksek kuruluş sermayesi, kullanmadığınız alanlara para ödemek, asistan ve mutfak giderlerini düşünmek yok. Workland ile çalışmaya hemen başlayın. Şimdi Workland de bir çalışma alanına sahip olun. Çünkü tüm bu avantajlar sizin için hazır; Bir işletme için gerekli tüm donanım ve alt yapı hazırdır, vakit kaybı yaşamazsınız. Hemen çalışmaya başlarsınız. Ayrıca stopaj ödemezsiniz, kira ödemeniz karşılığı alacağınız faturayı gider olarak gösterebilirsiniz. Elektrik, su, ofis aidatı, temizlik, ısıtma-soğutma gibi genel giderleri düşünmez, sadece işinize odaklanırsınız. Esnek alanlar ile işinizin gelişimine göre adres değişimine ihtiyaç duymadan daha büyük veya küçük ofisleri seçebilirsiniz. İster kendi hattınızı, ister size özel tahsis edilecek bizim hatlarımızdan birini kullanabilirsiniz. Ofis tadilat veya dekorasyon masraflarıyla ilgilenmezsiniz. Ofis bedeli dışında başka sabit ücretiniz olmaz. Misafirleriniz güler yüzlü Workland ekibi tarafından karşılanır ve ağırlanır. Şehrin merkezindeki lüks plaza olanaklarından faydalanır, müşterilerinize daima prestijli bir imaj sunabilirsiniz. 24 saat kapalı devre kamera sistemi ve alarm sistemi ile güvenliğiniz emin ellerdedir. Hızlı internet bağlantısından ücretsiz yararlanırsınız (Fiber 100 mpbs bağlantı). Günlük temizlik ve haftalık detaylı temizlik Workland ekibi tarafından yapılır. Posta ve kargolarınızın teslim alınıp muhafaza edilmesi, dilediğinizde farklı bir adrese yönlendirilmesiyle uğraşmazsınız. Tam donanımlı ve yüksek teknolojiye sahip toplantı odalarına sahip olursunuz. Büyük bir iş ağının bir parçası olursunuz. Ofisinizi 7 gün 24 saat kullanabilirsiniz. İşinize özel çözümler sunan deneyimli ekipten faydalanabilirsiniz. Sekreter-servis elemanı gibi ekstra personel istihdam etmez, bunun maliyetlerini üstlenmezsiniz. Ücretsiz otopark ile güne başladığınız andan itibaren sadece işinize odaklanırsınız.

15 Ekstra Hiç Bir Ücret Ödemeyin! İş modelinizi belirleyin ve hemen Workland de bir çalışma alanına sahip olun. Anlaştığınız kiralama bedeli dışında sınırsız ve özgürce kullanacağınız internet bağlantısı, otopark, 7/24 ofis kullanımı, telefon, resepsiyon hizmeti, su-kahve gibi mutfak giderleri ve daha onlarca ayrıcalıklı hizmet için hiç bir ekstra ücret ödemeyin.

16 KORİDOR / DİNLENME ALANI

17

18 Lokasyon Workland İstanbul un prestijle tanıştığı noktada. Workland, Maslak ın tam ortasında, iş dünyasının merkezinde yer alan Eclipse Maslak Business ta sizin için hazırlandı. Workland in muhteşem konumu sayesinde iki adımda metroya ve toplu taşıma araçlarına ulaşabilirsiniz. Şehrin tüm merkezleri sadece bir kaç dakika uzaklıkta.

19 İletişime Geçin Workland ayrıcalıkları için bize ulaşın, bugün başlayın. Maslak Mahallesi Akasya Sokak No:5 Sarıyer -İstanbul

20 Hemen daha fazla bilgi alın

eofis hizmetleri içeriği

eofis hizmetleri içeriği Alternatif çalışma alanları Elektrik, ısınma, soğutma, internet, bina aidatı, stopaj, temizlik, güvenlik, otopark giderlerini düşünmenize gerek yok! eofis size şimdilik Dünya Ticaret Merkezi Yeşilköy de,

Detaylı

takes you to the next level

takes you to the next level The future starts right here, right now. Yeni Nesil Ofis Hizmetleri sunan Archerson'a Hoşgeldiniz. Co-working Sanal Ofis Hazır Ofis Toplantı Odası Etkinliklerimizle Kadıköy'deyiz. Kadıköy de tarihi bir

Detaylı

Galata Business Center, İşinizi Büyütecek Ofis Çözümleri

Galata Business Center, İşinizi Büyütecek Ofis Çözümleri Neden Galata Business Center? İstanbul un en prestijli adreslerinden biri olan Beyoğlu nda yeni bir şirket kurabilir veya var olan şirketinizi İstanbul un cazibe merkezi İstiklal Caddesine taşıyabilirsiniz.

Detaylı

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı...

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Business Maslak. of Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Onlarca kat yok Onlarca kat fark var! İşin en güzel tarafı; Maslak! İş ve finans dünyasının kalbi Maslak, düşlediği yatay ofis e sonunda kavuşuyor.

Detaylı

PLAZA CUBES HAZIR OFİS TANITIM

PLAZA CUBES HAZIR OFİS TANITIM PLAZA CUBES HAZIR OFİS TANITIM Lokasyon: İstanbul, Levent Metrocity MERHABA Merhabalar, Plaza Cubes Avrupa yakasında Maslak, Levent, Anadolu yakasında Ümraniye, Ataşehir ve Ankara da Söğütözü olmak üzere

Detaylı

Geleceği Bugünden Görmek...

Geleceği Bugünden Görmek... Geleceği Bugünden Görmek... Skycity - Pera GYO A.Ş. tarafından geliştirilmiş ve Denizli de satışa sunulmuş ticari binaların tescilli markasıdır. İş Dünyasında Yeni Bir Anlayış Skycity; Ege nin hızla gelişen

Detaylı

PLAZA CUBES HAZIR OFİS TANITIM

PLAZA CUBES HAZIR OFİS TANITIM PLAZA CUBES HAZIR OFİS TANITIM Tarih : 02 Subat, 2015 Kontak kisi: İstanbul, Maslak Sun Plaza MERHABA Plaza Cubes Avrupa yakasında Maslak, Levent, Anadolu yakasında Ümraniye, Ataşehir ve Ankara da Söğütözü

Detaylı

YENİ NESİL HAZIR OFİS VE TOPLANTI ODALARININ ADRESİ. Work Operations Point

YENİ NESİL HAZIR OFİS VE TOPLANTI ODALARININ ADRESİ. Work Operations Point YENİ NESİL HAZIR OFİS VE TOPLANTI ODALARININ ADRESİ Work Operations Point Work Operations Point kelimelerinin birleşimiyle oluşan Woop Point, 44 yıllık Sinpaş Holding in güvencesi altında kurulmuştur.

Detaylı

Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel

Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel İyi Çalışanlar Ülkesi Workinton da Neler Var? Coworking Bir kahve

Detaylı

Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel

Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel Workinton Sanal Ofisleri ile Şirket Konumunuz Prestijli, Kartvizit adresiniz itibarlı, Çağrı ve Posta Karşılama Hizmetiniz Profesyonel İyi Çalışanlar Ülkesi Workinton da Neler Var? Coworking Bir kahve

Detaylı

Bu çagda İŞLER ÇOK DEĞİŞTİ

Bu çagda İŞLER ÇOK DEĞİŞTİ Bu çagda İŞLER ÇOK DEĞİŞTİ Taze fikirler, farklı iş modelleri, yeniden şekillenen ekipler, ortak çalışma bilinci... Yeni nesil iş kültürü; farklı disiplinlerin bir arada bulunduğu ortamlarda, parlak fikirler

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

Workinton da herkes nasıl daha iyi çalışır? WORKINTON

Workinton da herkes nasıl daha iyi çalışır? WORKINTON COWORKING Workinton da herkes nasıl daha iyi çalışır? WORKINTON Dünya üzerinde çalışılacak en iyi yeri arayanlar, ofislerin verimsizliği ve monotonluğundan kurtulmak isteyenler, kafe ve restoranlarda,

Detaylı

1) Anlaşmalı İşletme/Firma: %10 indirim 2) Arabulucuk Çözüm Merkezi: toplantı odalarımızı %50 indirim 3) Yeni Ruhsat Alan Avukatlar:

1) Anlaşmalı İşletme/Firma: %10 indirim 2) Arabulucuk Çözüm Merkezi: toplantı odalarımızı %50 indirim 3) Yeni Ruhsat Alan Avukatlar: 1) Anlaşmalı İşletme/Firma: 2019 yılı için "Anlaşmalı Kurumlar/İşletmeler/Firmalar" listenizde yer almak adına, tüm hizmet kalemlerimizde baro mensuplarına %10 indirim imkanı sunmak istiyoruz. 2) Arabulucuk

Detaylı

Workinton da herkes nasıl daha iyi çalışır? WORKINTON

Workinton da herkes nasıl daha iyi çalışır? WORKINTON COWORKING Workinton da herkes nasıl daha iyi çalışır? WORKINTON Dünya üzerinde çalışılacak en iyi yeri arayanlar, ofislerin verimsizliği ve monotonluğundan kurtulmak isteyenler, kafe ve restoranlarda,

Detaylı

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş

Detaylı

işinizi kolaylaştırıyoruz

işinizi kolaylaştırıyoruz işinizi kolaylaştırıyoruz Paylaşımlı Ofis/ Sanal Ofis/ Hazır Ofis/ Toplantı Odası/ Etkinlik Alanı Kiralama PAYLAŞIMLI OFİS NEDİR? Hem evinizdeymiş gibi rahat olacağınız hem de bir ofisin size sunacağı

Detaylı

SANAL SANTRAL HİZMETİ.

SANAL SANTRAL HİZMETİ. SANAL SANTRAL HİZMETİ 11:29 18/08/12 11:29 18/08/12 BULUT SANTRAL (SANAL SANTRAL) NEDİR? Bulut Santral (Sanal Santral), eski tip fiziksel telefon santrallerinin yerini alan, bulut teknolojisiyle internet

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne. Bringo, iletişim özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa onun tam

HAKKIMIZDA. Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne. Bringo, iletişim özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa onun tam br ngo ÖZGÜR KAMU br ngo ÖZGÜR KAMU HAKKIMIZDA Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne kavuştu. Fatura korkusu ve mesafe sınırı olmadan dünyanın bir ucundan başka bir

Detaylı

TİCARİ GAYRİMENKUL / BİNA

TİCARİ GAYRİMENKUL / BİNA TİCARİ GAYRİMENKUL / BİNA SEYRANTEPE, İSTANBUL İLETİŞİM: Rengin Çaka / Gayrimenkul Danışmanı Cevdet Paşa Cad. Germencik Sok. Bebek Palas Apt.1/1 Bebek/İstanbul Tel:0212 263 47 97 Faks: 0212 263 48 20 GSM:

Detaylı

Limana 1 dakika. Bankalar yanınızda

Limana 1 dakika. Bankalar yanınızda Limana 1 dakika Bankalar yanınızda 0324 332 00 29 www.portplusmersin.com İstikrarlı Yükseliş Uzun Soluklu Kazanç Sektörünüzün getirdiği değişim ve ihtiyaçlar doğrultusunda markanıza hizmet eden Large ve

Detaylı

m fis.co ineofis.c om.newlineo www www.newl

m fis.co ineofis.c om.newlineo www www.newl www.newlineo om Hakkımızda New Line Ofis Mobilyaları Markası ile 2014 yılında Amasya da kurulmuş olan HK Tasarım Mobilya limited şirketi daha sonra İstanbul Masko mobilyacılar sitesinde mağaza ve proje

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

TÜRKİYE DEKİ OFİSİNİZ

TÜRKİYE DEKİ OFİSİNİZ TÜRKİYE DEKİ OFİSİNİZ DERNEĞİMİZİN BÜNYESİNDEKİ İŞ MERKEZİMİZ DE ANAHTAR TESLİM BÜROLAR, TOPLANTI SALONLARI TÜRKİYE YE YERLEŞİMİNİZİ EN UYGUN ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİN TÜRK-FRANSIZ TİCARET DERNEĞİ NİN İŞ

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

İstanbul un yeni iş merkezi. bikuryapi.com

İstanbul un yeni iş merkezi. bikuryapi.com İstanbul un yeni iş merkezi bikuryapi.com İş hayatında yeni bir yaklaşım Geniş vizyonuyla sektördeki standartları yukarıya taşıyan Bikur Yapı, İstanbul un günden güne değer kazanan bölgesi Kağıthane de,

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ HİZMETLERİMİZ KURUMSAL SES HİZMETİ Verimor Telekom un ses hizmetleriyle en basit yapılardan en kompleks yapılara kadar, firmanız için en uygun ses çözümünü alarak şehiriçi, şehirlerarası, gsm ve milletlerarası

Detaylı

Teknolojinin Buluşma Noktası...

Teknolojinin Buluşma Noktası... Teknolojinin Buluşma Noktası... Şimdi Hacettepe Teknokent içinde görkemli mimarisi, konforlu ofisleri, zengin sosyal olanakları ve ileri teknolojik altyapısı ile benzersiz bir ofis konsepti hayata geçiriliyor.

Detaylı

Ticaretimiz taçlandı...

Ticaretimiz taçlandı... Ticaretimiz taçlandı... OTEL & AVM Yatırımcının yeni gözdesi... Satın alır gibi kiralayın... OTEL & AVM İstoç Saray Projesi, Uzun Vadeli Kiralama Sistemi ile (Leasehold) yerli ve yabancı yatırımcıların

Detaylı

Kağıthane nin en kıymetlisi

Kağıthane nin en kıymetlisi B L O X H A L İ Ç Kağıthane nin en kıymetlisi 01 02 PROJE HAKKINDA Kağıthane nin en kıymetli lokasyonlarından birinde yüksek inşaat teknikleri ve birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılmakta olan projemiz,

Detaylı

YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ

YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ Kurucunun Mesajı Profesyonel çalışma hayatında pek çok şirket ve kurumda yönetici olarak görev yaparken; ne amaç için inşa edilirse edilsin bina ve tesislerde sunulan

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

Kiralanabilir Teknokent Ofisleri

Kiralanabilir Teknokent Ofisleri Kiralanabilir Teknokent Ofisleri Teknolojinin Buluşma Noktası... Şimdi Hacettepe Teknokent içinde görkemli mimarisi, konforlu ofisleri, zengin sosyal olanakları ve ileri teknolojik altyapısı ile benzersiz

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

İyi Çalışanlar Ülkesi Workinton da Neler Var? WORKINTON

İyi Çalışanlar Ülkesi Workinton da Neler Var? WORKINTON COWORKING İyi Çalışanlar Ülkesi Workinton da Neler Var? WORKINTON Coworking Hazır Ofis Dünya üzerinde çalışılacak en iyi yeri arayanlar, ofislerin verimsizliği ve monotonluğundan kurtulmak isteyenler,

Detaylı

Hakkımızda. Vizyon & Misyon

Hakkımızda. Vizyon & Misyon 25 USD + KDV Hakkımızda Vizyon & Misyon Firmamız 5188 sayılı yasa kapsamındadır ve ALARM SİSTEMİ KURMA YETERLİLİK BELGESİ ALARM MERKEZİ KURMA VE İZLEME İZİN BELGESİ ne sahiptir. Verdiğimiz hizmet ve firmamızın

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması.

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması. AYSA GRUP YAPI Kurulduğu günden bu yana hizmet kalitesinden ödün vermeyen firmamız,

Detaylı

Atlas Copco Orjinal Servis Kullanım Avantajları

Atlas Copco Orjinal Servis Kullanım Avantajları Atlas Copco Orjinal Servis Kullanım Avantajları %100 güvenilir Atlas Copco orjinal yedek parçaları; kompresörünüzle aynı kalite standartlarına göre üretildiğinden, kompresörünüz bakıma girdikten sonra

Detaylı

İş dünyasında prestijin yeni adresi

İş dünyasında prestijin yeni adresi İş dünyasında prestijin yeni adresi YENİKONAK İNŞAAT SAN.TİC. LTD. ŞTİ Proje geliştiricisi, en ince detayına kadar planlanmış projeleri ile 25 yıldır müşterilerine değerli yatırım alternatifleri sunuyor.

Detaylı

Aidat & Tahsilat Yönetimi. Aidat24

Aidat & Tahsilat Yönetimi. Aidat24 Aidat & Tahsilat Yönetimi Aidat24 Her işin uzmanlığı farklıdır Aidat tahsilatındaki sorunlar Aidat tahsilatı uzmanlık gerektirdiği için Aidat24 size basit, etken bir profesionel bir Cloud yazilim sunuyor.

Detaylı

Markamız verilmiş bir sözdür. Bir Yücesoy projesi inşa ileriye taşıma gücüne sahip olduğu bilinciyle,

Markamız verilmiş bir sözdür. Bir Yücesoy projesi inşa ileriye taşıma gücüne sahip olduğu bilinciyle, YÜCESOY BAŞARILARI Kurulduğumuz 1989 yılından bu yana, İzmir de 40 ın üzerinde prestijli projeyi hayata geçirerek, hep başarıyla anılan bir kimlik kazandık. Tüm projelerimizi yaptık, oldu yaklaşımı ile

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları. Maksimum Esneklik ve Tasarruf. Eylül Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti

NComputing Erişim Cihazları. Maksimum Esneklik ve Tasarruf. Eylül Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

İyi Çalışanlar Ülkesi Workinton da Neler Var? WORKINTON

İyi Çalışanlar Ülkesi Workinton da Neler Var? WORKINTON COWORKING İyi Çalışanlar Ülkesi Workinton da Neler Var? WORKINTON Dünya üzerinde çalışılacak en iyi yeri arayanlar, ofislerin verimsizliği ve monotonluğundan kurtulmak isteyenler, kafe ve restoranlarda,

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan,

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, 1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, müşterilerimize sene boyunca 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermekten

Detaylı

www.newlineo om Hakkımızda Kobiç Ofis Mobilyaları Markası ile 2014 yılında Amasya da kurulmuş olan HK Tasarım Mobilya limited şirketi daha sonra İstanbul Başakşehir de üretim ve proje tasarım ofisini oluşturmuş

Detaylı

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak.

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak. 1 HAKKIMIZDA Uzun yıllardan bu yana sektörde hizmet veren firmamız yılların verdiği tecrübe ve güven ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı kendisine ilke edinmiştir. Sektörde birçok firma arasından

Detaylı

Beybi Giz Plaza - Maslak EGS Business Park - Yeșilköy Garden Office - Bakırköy Elhamra - İstiklal Cad. Oyal İș Merkezi - Gayrettepe Flora Residence &

Beybi Giz Plaza - Maslak EGS Business Park - Yeșilköy Garden Office - Bakırköy Elhamra - İstiklal Cad. Oyal İș Merkezi - Gayrettepe Flora Residence & Beybi Giz Plaza - Maslak EGS Business Park - Yeșilköy Garden Office - Bakırköy Elhamra - İstiklal Cad. Oyal İș Merkezi - Gayrettepe Flora Residence & Suite Offices - Atașehir Hukukçular Towers - Kartal

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

Aidat & Tahsilat Yönetimi. Aidat24

Aidat & Tahsilat Yönetimi. Aidat24 Aidat & Tahsilat Yönetimi Aidat24 Her işin uzmanlığı farklıdır Aidat tahsilatındaki sorunlar Aidat tahsilatı uzmanlık gerektirdiği için yöneticiler, düzenli olarak aidatların tahsil edemiyor. Sitelerden

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

Ev Alma Kılavuzu EV ALMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN!

Ev Alma Kılavuzu EV ALMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN! Ev Alma Kılavuzu EV ALMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN! www.evalmakilavuzu.com Eviniz, hayatınızdır. Evinizi seçerken, yaşayacağınız hayata ve geleceğinize de karar verirsiniz. Bu kadar önemli bir kararı verirken,

Detaylı

Aidat & Tahsilat Yönetimi

Aidat & Tahsilat Yönetimi Aidat & Tahsilat Yönetimi Her işin uzmanlığı farklıdır Aidat tahsilatındaki sorunlar Aidat tahsilatı uzmanlık gerektirdiği için yöneticiler, düzenli olarak aidatların tahsil edemiyor. Sitelerden kooperatiflere,

Detaylı

Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Santral, faks, SMS.

Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Santral, faks, SMS. Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? 1 Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Bulutfon yüksek tutarlı telefon faturalarınıza daha uygun çözümler sağlamaktadır. Faturalarınızı

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

İŞ YERİNİZDE, KEYFİNİZ YERİNİZDE... [ www.ofistanbul.com.tr ]

İŞ YERİNİZDE, KEYFİNİZ YERİNİZDE... [ www.ofistanbul.com.tr ] İŞ YERİNİZDE, KEYFİNİZ YERİNİZDE... [ www.ofistanbul.com.tr ] MARMARA NIN MAVİLİĞİ İŞ İNİZE GELECEK... Çalışmanın yoğunluğundan bunaldığınızda, Ofistanbul un teras kafesinde stres atmaya ne dersiniz? Çalışma

Detaylı

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor.

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor. 11.170 m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor. Ferahlık, huzur ve güvenliği temel alan bir anlayışla gerçekleştirilen

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir. HAKKIMIZDA 1995 yılında kurulan firmamız Fener İskele, iskele kiralama hizmeti vermeye başlamış, günümüze kadar aralıksız büyüme ile Bursa da dış cephe iskele sistemlerinde kalite ve sistemsel çözümler

Detaylı

Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın.

Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın. Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın. Multinet in kurumsal seyahat ve konaklama çözümleri için geliştirmiş olduğu Otelnet in avantajlı dünyası ile tanışın. Siz yalnızca ihtiyaçlarınızı

Detaylı

Düşünsenize... Hoş Geldiniz...

Düşünsenize... Hoş Geldiniz... Düşünsenize... Evinizle bağınız nerede olursanız olun hiç kopmayacak. Işıklarınız ihtiyacınız kadar aydınlatsa, Oda ısısı istediğiniz seviyeye ayarlansa ve televizyonunuz açılsa yada yoğun bir işgünün

Detaylı

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş.

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. 25 yıllık ticari deneyimi ile Araç Kiralama sektöründe saygın firmalarından biridir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışıyla hizmet verdiği alanlarda ilklerin de uygulayıcısı

Detaylı

Fortis Yapı // Hakkında

Fortis Yapı // Hakkında Fortis Yapı // Hakkında Fortis Yapı A.Ş., sektörün öncü firmaları Bimpeks, Erdil ve Şentürk ü aynı çatı altında bir araya getiren dinamik ve modern bir şirkettir. Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri

Detaylı

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Aradığınız; modern mimarisiyle göz alıcı, merkezi konumda ve kalabalıktan uzakta bir ev ise, Flex tam da size göre! Caddeye Flex İvmesi Kendi sosyal yapısını zemin

Detaylı

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. PROPA İNŞAAT PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim

Detaylı

Başarının sinerjisi 360 derece hayat...

Başarının sinerjisi 360 derece hayat... Başarının sinerjisi 360 derece hayat... Zamanın ve Mekanın En Değerli Nitelikleri... Life Maslak. of Nasıl bir hayat? Kalabalıkların içinde, hayatın akışına kapılıp gidenlerin yaşadığı bir hayat mı, kendinizi

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler. Çayyolu nda olduğundan mıdır bilinmez, şehrin en modern ve en keyifli semtlerinden birisindedir. İçinde garip bir felsefe barındırır. Şehirdendir, bizdendir. Hem bu kadar yakın hem de bir o kadar sakindir.

Detaylı

w w w. k a h y a o t e l. c o m

w w w. k a h y a o t e l. c o m www.kahyaotel.com Elegant bir şehir oteliyiz Kahya Otel Ankara, Konforun ve şıklığın ön planda olduğu mimarisiyle, güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerin konforlu, kaliteli zamanlar geçirebilmesi

Detaylı

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İstanbul u bir de bizimle yaşayın! İstanbul u bir de bizimle yaşayın! NEDEN SİTE İSTANBUL? Prestij Konfor Ayrıcalık Kısaca... 2 3 4 GELECEĞE YATIRIM Aileniz ile beraber güven, huzur, mutluluk ve konforun keyfine varacaksınız. 5 MODERN

Detaylı

Co-Location-a5-insert-24-Nisan_converted.pdf CO-LOCATION CMY CO-LOCATION KİRALAMA TOPLANTI SALONU KİRALAMA SINIF KİRALAMA

Co-Location-a5-insert-24-Nisan_converted.pdf CO-LOCATION CMY CO-LOCATION KİRALAMA TOPLANTI SALONU KİRALAMA SINIF KİRALAMA o-location-a5-insert-24-nisan_converted.pdf O-LOATION 1 L e t u s a r r a n g e y o u r w o r k s t a t i o n SINIF İRALAA TOPLANTI SALONU İRALAA O-LOATION İRALAA o-location-a5-insert-24-nisan_converted.pdf

Detaylı

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k.

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. BİZ KİMİZ? Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. Tur operatörü, seyahat acentesi ve konsolidatörlerle (uçuş

Detaylı

Gebze de prestijin, estetiğin ve kaliteli yaşamın merkezi. bir yuva gayrimenkul projesidir.

Gebze de prestijin, estetiğin ve kaliteli yaşamın merkezi. bir yuva gayrimenkul projesidir. Gebze de prestijin, estetiğin ve kaliteli yaşamın merkezi bir yuva gayrimenkul projesidir. Gebze de böylesi GÖRÜLMEDİ! Avvlu ile çıtayı yükseltmeyi ve Gebze de yapılmamışı yapmayı hedefledik. ulaşımın

Detaylı

TNT Yİ TANIYIN. Dünya çapında uzman ekibimiz dağıtıma hazır

TNT Yİ TANIYIN. Dünya çapında uzman ekibimiz dağıtıma hazır TNT Yİ TANIYIN Dünya çapında uzman ekibimiz dağıtıma hazır 2 HOŞGELDİNİZ BİZ TNT YİZ HOŞGELDİNİZ DÜNYA ÇAPINDA 65.000+ ÇALIŞAN 44 ülkeyi kapsayan rakipsiz Avrupa karayolu ağı 200+ ÜLKEYİ KAPSAYAN ENTEGRE

Detaylı

Zamanın ve Mekanın En Değerli Nitelikleri... Life Maslak. of Nasıl bir hayat? Kalabalıkların içinde, hayatın akışına kapılıp gidenlerin yaşadığı bir hayat mı, kendinizi özel hissedeceğiniz, farklı, kalitenin

Detaylı

KALİTATİF STÜDYO. Ne gördüğünüz nereye baktığınıza bağlıdır.

KALİTATİF STÜDYO. Ne gördüğünüz nereye baktığınıza bağlıdır. Ne gördüğünüz nereye baktığınıza bağlıdır. Kalitatif Araştırma soğan soymaya benzer. İnsanların gerçek duygularına ulaşabilmek için üzerlerinde taşıdıkları rasyonel katmanları birer birer aşmak gerekir.

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir.

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir. Firmamız, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Mezunu Mehmet MEÇİN ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu kardeşi Mansur MEÇİN ortaklığı ile kamu ve özel sektöre her türlü

Detaylı

Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın.

Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın. ulticar ulticar Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın. Kurumsal araç ve filo kiralama hizmetlerinde anahtar teslim rahatlık sunan Multicar ile detaylarla yorulmayın, finansal ve operasyonel avantajlardan

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur.

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Work in Work Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Sizlerin istekleri ve beğenileri doğrultusunda yurt içinde ve yurt dışında içerisinde

Detaylı

Kariyerine en TEPE den başla!

Kariyerine en TEPE den başla! Kariyerine en TEPE den başla! Tepe Savunma ve Güvenlik, çağdaş, yeniliklere açık, girişimci, kendini ve sistemi geliştirmeyi hedefleyen, vizyon sahibi yani tam da senin gibi kişilerle çalışıyor. Tepe Savunma

Detaylı

Durmuş ailesi olarak Yonca Et, Ermak Otomotiv ve Barok Koloni İnşaat markalarımızla sizlere kaliteyi sunmak için faaliyetlerimizi.

Durmuş ailesi olarak Yonca Et, Ermak Otomotiv ve Barok Koloni İnşaat markalarımızla sizlere kaliteyi sunmak için faaliyetlerimizi. Durmuş ailesi olarak ticaretteki geçmişimiz 1920 li yıllara dayanmaktadır. Ailemiz başta gıda, hizmet ve otomotiv olmak üzere birçok alanda faaliyet göstermiş, faaliyet gösterdiği alanlarda ilklere ve

Detaylı

O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3

O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3 Şehri içinde yaşa Şehrin Yeni Değeri Bugünden geleceğin yaşam standartlarını şekillendiren Kuzu Grup, Çankaya daki yeni projesiyle şehri, şehirde yaşamak isteyenlere çok özel bir değer hediye ediyor. O

Detaylı

BİZ KİMİZ? www.ondulyapi.com

BİZ KİMİZ? www.ondulyapi.com BİZ KİMİZ? Biz takım çalışmasına ve ruhuna inanmış, alışılagelmiş fikirlerin ötesine geçmeye çalışan bir takımız. Mükemmeli inşa etmeyi amaç edinip öyle yola çıktık. Gerçek hayattan ilham alarak modern

Detaylı

Enerji sektörünün güçlü oyuncularından İpragaz, gücü ve güvencesiyle elektrik piyasasında da önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor.

Enerji sektörünün güçlü oyuncularından İpragaz, gücü ve güvencesiyle elektrik piyasasında da önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor. Enerji sektörünün güçlü oyuncularından İpragaz, gücü ve güvencesiyle elektrik piyasasında da önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor. Türkiye ye güven ve enerji veriyoruz İpragaz, 1961 yılında Eureka Metal

Detaylı

ELEKTRİKTE YENİ AKIM!

ELEKTRİKTE YENİ AKIM! ELEKTRİKTE YENİ AKIM! Enerji sektörünün güçlü oyuncularından İpragaz, gücü ve güvencesiyle elektrik piyasasında da önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor. Türkiye ye güven ve enerji veriyoruz İpragaz, 1961

Detaylı

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Hayallerinizi inşa ediyoruz. Sanat Park Hakkında Sanat Park, Konya nın en değerli caddelerinden Şefik Can ın hemen yanı başında yükseliyor. Konya

Detaylı

MUTLU OFİSLERE HOŞGELDİNİZ.

MUTLU OFİSLERE HOŞGELDİNİZ. MUTLU OFİSLERE HOŞGELDİNİZ. Kolektif House, şehir ve iş kültürüne yepyeni bir anlayış kazandıran cazibe merkezidir. Yatırımcı, girişimci, freelancer ve uluslararası şirketlerden oluşan 500 ün üzerindeki

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

2. ETAP YATIRIM FIRSATI BAŞLADI

2. ETAP YATIRIM FIRSATI BAŞLADI 2. ETAP YATIRIM FIRSATI BAŞLADI 444 47 55 GELECEĞENİZE DOĞRU YATIRIM YAPIN... Samsun un en hızlı gelişen Atakum un en yeşil ve merkezi noktalarından biri, sizin için hayatı kolaylaştırırken, aynı zamanda

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

BORNOVA. 286/4 sokak no:2 Defne Plaza k:7 d:43 Mansuroğlu Mahallesi Bayraklı/İzmir Tel: (0232) Faks: (0232)

BORNOVA. 286/4 sokak no:2 Defne Plaza k:7 d:43 Mansuroğlu Mahallesi Bayraklı/İzmir Tel: (0232) Faks: (0232) BORNOVA 286/4 sokak no:2 Defne Plaza k:7 d:43 Mansuroğlu Mahallesi Bayraklı/İzmir Tel: (0232) 469 50 50 Faks: (0232) 469 78 78 I www.veranova.com.tr www.veranova.com.tr II Veranova Concept Profesörler

Detaylı