Efsanevi SBK serisi 17 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Efsanevi SBK serisi 17 yıllık başarı! 20 den fazla ülke"

Transkript

1

2 Efsanevi SBK serisi 17 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

3 1 kural BİTKİSEL HAMMADDELERİN MAKSİMUM KULLANIMI Sibirya, Altay ve Baykal'ın yüksek biyoaktif etkisini taşıyan yabani otlarını, bitki ve turunçgillerini kullanıyoruz.

4 2 kural TEHLİKELİ KİMYASAL MADDELERDEN VAZGEÇTİK Petrokimya, paraben, tiyazolin, fenoksietenol ve geleneksel bileşenler gibi zararlı, tehlike oluşturabilecek bileşenlerden kaçınıyor, bitkisel kökenli bileşenler kullanmayı tercih ediyoruz.

5 3 kural CİLT YAPISINA BENZER DOKULAR HEDEFLİYORUZ Ürünlerimizi, aktif maddelerin nüfuz etme özelliğini arttıran, deri hücrelerinin yapı taşlarını oluşturan bileşime benzer, emülsiyon yapıcı maddelere dayanarak oluşturuyoruz.

6 4 kural MAKSİMUM EKOLOJİK VE BİYO- PARÇALANABİLİR ÜRÜNLER Tüm doğal bileşenlerimizi, cilt yapısına zarar vermeden yenilenebilen bitkisel hammaddelerden üretiyoruz.

7 SİBİRYA BALSAM KOLEKSYONU - Sağlığınız ve güzelliğiniz için doğal ve zararsız kozmetik ürünleri

8 Neler değişti? Kontrollü kapak: Dökülme riskine karşı koruma. Yenilenmiş modern ambalaj tasarımı. Yeni formül: Sülfat, yapay aroma ve renklendirici içermez. Aktif bileşimin değişimi: Maksimum bitkisel bileşen sayısı

9 Genital bakımı El bakımı Ayak bakımı Vücut bakımı KOLEKSİYON YELPAZISI VÜCUT BAKIMI Temizleme Besleme ve yumuşatma Derinlemesine temizlik Besleme ve koruma Temizleme Derinlemesine temizlik Besleme ve koruma Yoğun bakım Kış koruması Masaj için Temizleme Anti-enflatuar etki Yaşlanma karşıtı bakım Ferahlatıcı destek Bitkisel vücut sabunu Dara Ehea (Tanrıca) Vücut pilingi Dalda Modon (Ormanın sırı) Yatıştırıcı vücut kremi Enherghen (Narin) Canlandırıcı ayak pilingi Enherelge (Hassasiyet) Yatıştırıcı ayak kremi Enherelge (Hassasiyet) Koku önleyici ayak kremi Enherelge (Hassasiyet) El krem- sabunu Torgon (İpek) Nazik el bakımı için piling Torgon (İpek) İçeriği hafif el kremi Torgon (İpek) Besleyeci el kremi Enhergeh (Narin) Canlandırıcı bakım el maskesi Torgon (İpek) El kremi Ubel (Kış) Masaj yağları Duhaal Aza (Mutluluk damlası) Doğal bitkisel sabunu Şuuder (Çiy) Kadın hijyeni için jel Şuuder (Çiy) Yaşlanmaya karşı genıtal hijyeni için Deo- jel Şuuder (Çiy) Genital hijyeni için sprey Şuuder (Çiy)

10 NAZIK EL BAKIMI IÇIN PILING Bu güzel kokulu ve aromalı el pilingi cildin yumuşak bir şekilde ve etkinlikle ölü hücrelerden arındırılmasını sağlar. Kırışıklıkları ve ölü deri hücrelerini gidererek derinin canlanmasını ve sıkılaşmasını sağlar. Derinizin inanılmaz derecede pürüzsüz, taze ve yumuşak olmasını sağlayacak bu evinizdeki SPA tedavisine bayılacaksınız. Zengin botanik karışım: Ural meyan kökü Kırlangıç otu Yaban gülü 75 ml / 2.5 FL. OZ. Resim sülfatlar, parabenler, ftalatlar, mineral yağı, Sentetik boyalar ve kokular. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

11 İÇERIĞI HAFIF EL KREM Bu hafif el kremi deriyi besler ve yumuşatır, olumsuz çevre koşulları karşısında koruma sağlar. Vitaminler ve mikro öğelerle desteklenen bu krem derideki küçük hasarların hızla iyileşmesini sağlar, erken yaşlanmaya karşı savaş verir. Zengin botanik karışım: Boswellia Deniz iğdesi Karadut 65 ml / 2.2 FL. OZ. Resim sülfatlar, parabenler, ftalatlar, mineral yağı, Sentetik boyalar ve kokular. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

12 BESLEYICI EL KREMI El kremi kuru ve çatlamış eller için ellerinizi çevresel streslerden koruyan lipidlere ve bitki esanslarına sahip, ultra zengin ve besleyici bir kremdir. Deniz iğdesi yağı ve doğal fosfolipidler ellerinizi yumuşak, esnek ve pürüzsüz tutar. Ellerinizin dokusunun yenilenmesini sağlar ve cildi nemlendirir. Cildi yağlandırmadan çabucak kurur. Zengin botanik karışım: Sibirya deniz iğdesi yağı Sibirya ketencik yağı Sibirya siyah kuş üzümü suyu Sibirya balmumu Üvez ağacı özü 2.2 FL. OZ. (65 ml) Resim sülfatlar, parabenler, ftalatlar, mineral yağı, Sentetik boyalar ve kokular. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

13 CANLANDIRICI BAKIM EL MASKESI Bu Sibirya yer iğdesi yağı ile yapılmış lüks el maskesi ellerinizin derinden beslenmesi ve yumuşaklığının artması için özel olarak tasarlanmıştır. Zengin botanik kompleks: Sibirya yer iğdesi yağı; Sibirya kızılcığı Sibirya kekik özü Baikal takke çiçeği 3.3 FL. OZ. / 100 ml Resim sülfatlar, parabenler, ftalatlar, mineral yağı, Sentetik boyalar ve kokular. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

14 El Bakımı. Zengin botanik kompleks Sibirya çilek ekstreleri enflamatuar süreçler, Tonify ve nemlendirici ortadan kaldırır., Antioksidanlar gibi çalışın hücresel yenilenme artırmak ve cilt vitaminize. Meyan kökü ekstresi yatıştırıcı, antienflamatuar etkileri, temizler sahip ve cildin beyazlaştırır ve su-tuz metabolizması arttırır. Ketencik yağı saçları güçlendirir saç dökülmesi savaşır ve derinden besler. Lavanta yağı yeniler ve tahrişe, şişkinlik, kaşıntı, pullanma ve diğer inflamatuar reaksiyonları ortadan kaldırır.

15 BITKISEL VÜCUT SABUNU Bu lüks banyo ve vücut sabunu, temizledikten sonra cildinizi yumuşak ve pürüzsüz hissetmenizi sağlayan Sibirya mürver çiçeği ve su keneviri özlerini içerir. Sibirya köknarı, okaliptüs ve lavanta yağlarının hoş kokularının egzotik karışımları sıradan bir duşu tazeleştirici ve canlandırıcı bir deneyime dönüştürecektir. Zengin botanik karışım: Sibirya mürver çiçeği özü Sibirya su keneviri özü Sibirya köknar yağı Sibirya sarıçam özü Okaliptüs yağı Lavanta yağı 8.3 FL. OZ. (250 ml) Resim sülfatlar, parabenler, ftalatlar, mineral yağı, Sentetik boyalar ve kokular. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

16 VÜCUT PILINGI Bu ballı ve sedir yemişi içeren sabun ölü deri hücrelerini sökerek derin temizlik sağlar. Cildi ölü hücrelerden arındırarak ve etkinlikle besleyerek yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. Vücudu güçlendirir ve sağlıklı bir görünüm sağlar. Vücudunuz ve ruh haliniz canlanır. Zengin botanik karışım: Ginseng Aksöğüt Marshmallow Bal 6.7 Fl. OZ. (200 ml) Resim sülfatlar, parabenler, ftalatlar, mineral yağı, Sentetik boyalar ve kokular. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

17 YATIŞTIRICI VÜCUT KREMI Uzun süreli nemlendirme ile cildi yatıştıran ve doyuran muhteşem bir krem. Düzenli olarak bu Sibirya altın köklerinden oluşan lüks, kadifemsi krem cildinizin nemli, esnek ve ışıltılı kalmasına yardımcı olur. Zengin botanik karışım: Sibirya Altın Kök Kuril çay özü Biberiye ekstraktı 5.0 Fl. OZ. (150 ml) Resim sülfatlar, parabenler, ftalatlar, mineral yağı, Sentetik boyalar ve kokular. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

18 RAHATLATICI MASAJ YAĞI Lavanta, Sibirya yonca balı, biberiye ve diğer doğal esansiyel yağlar ve özlerinden oluşan bu zengin karışım duygularınızı rahatlatır ve nazikçe cilde masaj yaparken vücudunuzun yatıştırır. Rahatlatıcı Yağı ile masaj gerginliğini atmaya yardımcı olur ve sakinleştirici hissi tüm vücudunuzu doldurur. Zengin bir botanik karışımdır: Lavanta uçucu yağ; Nane ve sandal ağacı uçucu yağları; Yonca Özü; Susam yağından oluşan 3.3 FL. OZ. / 100 ml Resim sülfatlar, parabenler, ftalatlar, mineral yağı, Sentetik boyalar ve kokular. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

19 CANLANDIRICI MASAJ YAĞI Güçlü canlandırıcı etkiye sahip Sibirya ladin, limon ve nane uçucu yağların olağanüstü sıcaklık ve enerjisini keşfedin. Bu, kan akışını artırmak tüm vücudunuzu canlandırmak ve yorgun bacakları hafif hissettirmek için gerçek bir spa deneyimidir. Zengin botanik bir karışım: Limon ve nane uçucu yağları; Ladin ve kekik uçucu yağları; Yeşil kahve yağı ve fındıktan oluşan 3.3 FL. OZ. / 100 ml Resim sülfatlar, parabenler, ftalatlar, mineral yağı, Sentetik boyalar ve kokular. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

20 ISITACI MASAJ YAĞI Başlangıçta spor masaj yağı olarak tasarlanan, kafur, kırmızı biber, zencefil, adaçayı ve diğer doğal esansiyel yağlar ve özlerinin karışımı ile, ağrıları yatıştırıcı ağır bacak ve kas ağrılarında, dinlendirici, uykuyu destekleyen harika bir yağ. Zengin bir botanik karışımdır: Vanilyayı yakan yağ ve kırmızı biber; Zencefil ve tarçın uçucu yağlar; Adaçayı, vetiver, mandalina uçucu yağlarıdan oluşan 3.3 FL. OZ. / 100 ml Resim sülfatlar, parabenler, ftalatlar, mineral yağı, Sentetik boyalar ve kokular. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

21 Vücut Bakımı. Zengin botanik karışım Nane yağı epidermis bariyer fonksiyonlarını maksimize, cildi tazeler. Kaşıntı ve iltihapları karşı güneş yanıkları için iyi. Bal olan antimikrobiyal, bakterisidal, anti-enflamatuar ve tonifying etkileri, dokularda metabolizma ve yenilenme artırır. Shea yağı derinden, cildi yeniler zararlı UV ışınlarından korur. Nemlendirici, yumuşatıcı ve anti-aging etkileri vardır.

22 CANLANDIRICI AYAK FIRÇASI Saf doğal yağlar ve özlerinin kombinasyonu ile bu Yenileyici Ayak fırçası pürüzlü ve yorgun ayakları yumuşatır ve onları pürüzsüz ve canlı hale getirir. Eşsiz bitkisel formülü, koku ile mücadele eder nemlendirir ve sandaletlere layık ayaklar için pürüzsüz ve ipeksi yumuşak bir cilt kazanmasına yardımcı olur. Zengin botanik bir karışım: Sibirya çam fıstığı kabuğu tozu Sibirya köknar yağı Sibirya ladin iğne yağı Sibirya bergenia özü Sibirya huş ağacı yaprağı özü Sibirya adaçayı yaprağı özünden oluşan 75 ml / 2.5 FL. OZ. Resim sülfatlar, parabenler, ftalatlar, mineral yağı, Sentetik boyalar ve kokular. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

23 KOKU ÖNLEYICI AYAK KREMI Benzersiz Sibirya köknar yağı dahil olmak üzere birçok değerli esansiyel yağlar ile aşılanmış, bu hızlı hareket eden Koku giderici Ayak Kremi ayaklarınızda temiz kokulu ve yumuşak, taze, pürüzsüz ve nemli bir duygu bırakmak için özel olarak tasarlanmıştır. Zengin botanik bir karışım: Sibirya Söğüt kabuğu özü Sibirya ladin iğne yağı Sibirya köknar yağı Sibirya eğir kökü özü Sibirya mazı yaprağı yağından oluşan 75 ml / 2.5 FL. OZ. Resim sülfatlar, parabenler, ftalatlar, mineral yağı, Sentetik boyalar ve kokular. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

24 Ayak Bakımı. Zengin botanik bir karışım Sibirya Köknar yağı antiseptik ve deodoran özelliklerine etkileri ayak dermatoz ortadan kaldırır. Chaga minör cilt hasarı hızlı bir iyileşme teşvik etmektedir. Lavanta yağı ve Mazı yağı Şişkinlik, kaşıntı ve pullanma ortadan kaldırmak, taze bir duygu verir. Sibirya Ladin iğne yağı bariyer fonksiyonlarının artırır ve bir ter önleyici bir etkiye sahiptir.

25 YAŞLANMA KARŞITI BİTKİSEL BAKIM DEO-JEL Saf botanik bileşenlere dayanarak, koku giderici jel hafifçe pelvik bölgenin hassas derisini temizler. Doğal Sibirya yağları ve bitki özleri, doğal PH dengesini nemlendirmek ve korumak için bir araya getirilmiştir. Deodorant bitkisel bileşenleri vücudunuza uzun ömürlü tazelik hissi verir. Zengin botanik bir karışım: Sibirya çam yaprağı yağı Sibirya papatya özü Sibirya aynısafa çiçeği özü Sibirya eğir kökü özünden oluşan 150 ml / 5.0 FL. OZ. Resim sülfatlar, parabenler, ftalatlar, mineral yağı, Sentetik boyalar ve kokular. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

26 DOĞAL KIŞISEL SABUN Bu yumuşak sabun kadınların günlük kişisel bakımı ve günlük kişisel tazelik ve rahatlık için özel olarak tasarlanmıştır. Olağanüstü zengin bitkisel formülü yumuşak temizlik ve tahrişlere karşı doğal koruma sağlar. Doğal Kişisel Sabun cildi nemlendirip forma sokarken narin ve hassas ciltlerin kurumasına yol açmaksızın günlük kullanım için yeterince yumuşaktır. Zengin botanik karışım: Sibirya nane yağı Çay ağacı yağı Biberiye yağı Lavanta yağı Manoya özü 8.3 FL. OZ. (250 ml) Resim sülfatlar, parabenler, ftalatlar, mineral yağı, Sentetik boyalar ve kokular. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

27 Samimi Bakımı. Zengin botanik bir karışım Papatya, Marigold, Tatlı Bayrağı ve Nane ekstreleri Güçlü bir deodoran etkisi, gün boyunca hoş koku görünümünü engeller. Çay Ağacı, Lavanta ve Nane uçucu yağlar olumsuz dış etkenlerden korur. Engellemiş, antiseptik ve yatıştırıcı etkileri, samimi alan doğal durumunu muhafaza ve rahatsızlık hissi rahatlatmak. Trehaloz ve Amaranth ekstreler derinden nemlendirmek ve mikro floranın doğal durumunu korumak.

28 Teşekkür ederim İlginiz için! Biz her zaman sağlıklı ve güzel kalmak için her şeyi yapmak!

29

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

SPAKARE Kenevir yağı ile

SPAKARE Kenevir yağı ile Kenevir yağı ile Kenevir oldukça çok yönlü bir bitkidir. Geleneksel olarak, kenevir yelkenli gemilerde halatlar yapmak için kullanılır. Daha yakın zamanlarda, moda tasarımcıları kenevir liflerini elbise

Detaylı

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK ERKEK KOZMETİK SERİSİNDE İLKİ* ULTRA KONFOR TRAŞ JELİ Bu ferahlatıcı jel mükemmel tıraş için olağanüstü ipeksi kopük oluşturur. Jel sadece

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke ! Saç bakım eko-ürünlerinin tasarımı, doğa ile bilimin sentezi temelinde yenilikçi ürünleri yaratabilen profesyonellere bırakılmalıdır. Saç bakımı

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE GERÇEK BİLİM Experalta Platinum serisinin inanılmaz dönüşüm gücünün sırrı bitkisel ve ileri bileşenlerin etkili birleşimindedir. DÖNÜŞÜM FORMÜLÜ: Х50 MOLEKÜLÜ Hedeflenen,

Detaylı

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc.

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. 90 yıllık bir Bulgaristan şirketidir. Üretim sahası olarak Balkanların

Detaylı

Siberian Health dünyasına hoş geldiniz!

Siberian Health dünyasına hoş geldiniz! Siberian Health dünyasına hoş geldiniz! Efsanevi SBK serisi 17 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke İlkemiz BİTKİSEL HAMMADDELERİN MAKSİMUM KULLANIMI Yüksek biyoetkinliğe sahip olan Sibirya, Altay ve Baykal

Detaylı

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü 3 %100 Bitkisel Krem Reishi 50 ml Total kırışıklık bakımı %100

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Menalind professional Yaşlı ve hassas cilt için profesyonel cilt bakım serisi YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Cildin koruyuculuğuna mükemmel destek: Nutriskin Protection Complex Yeni Nutriskin Protection

Detaylı

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr www.seranem.com.tr Büyükler de kullanabilir 1- Hodan Yağı (Borago Officinalis) 2- Bal Özütü (Ekstraktı) 3-

Detaylı

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım.

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım. Cilt sorunlarının çözümü Tıbbi etki. Doğal bakım. Yeni doğmuş bebek cildi gibi Cildiniz için sorun giderici DADO SENS DADO SENS olarak amacımız cildinizin ihtiyacı olanı vermektir. DADO SENS ürünlerini

Detaylı

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Mescare ürünleri, insanların kaliteli ve doğal ürün isteklerine cevap verebilmek için, uzun ve özenli bir ar-ge sürecinden sonra Polattürk güvencesi ile üretilmiştir.

Detaylı

Ürünlerimiz paraben içermez

Ürünlerimiz paraben içermez Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Ürünlerimiz paraben içermez www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr SLES, SLS, Sabun, Boyar Madde, Fenoksietanol, Paraben içermez Nemlendirici bileşenler

Detaylı

Y i. Yı l bu. Turkey. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Y i. Yı l bu. Turkey. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. "Yeni Yıl Buradan Başlıyor" Kataloğu/11.12.2016/Kasım-Aralık. Kampanya kapsamındaki teklifler 01.11.2012 ile 31.12.2016 tarihleri arasında geçerlidir. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir.

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

Katalogtaki fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Kampanyalı teklifler kapsamında sunulan ürün stokları sınırlıdır.

Katalogtaki fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Kampanyalı teklifler kapsamında sunulan ürün stokları sınırlıdır. "Mutluluk Senin Ellerinde!" Kampanyalı teklifler 0..07 ile 3..07 tarihleri arasında geçerlidir. Dikkat! Katalogtaki fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Kampanyalı teklifler kapsamında sunulan

Detaylı

İÇİNDEKİLER GİRİŞ... XI

İÇİNDEKİLER GİRİŞ... XI İÇİNDEKİLER GİRİŞ... XI BÖLÜM 1: ÇAYIN HAZIRLANMASI...1 Çay Hazırlama...2 Haşlama Hazırlama...4 Koruyucu Olarak Koku...4 Kokuyu Özel Tepkiler Üretmek İçin Kullanma...5 Esans Yağları Tarafından Üretilen

Detaylı

İntİm Temİzleme Ürünlerİ

İntİm Temİzleme Ürünlerİ İntİm Temİzleme Ürünlerİ 2 Gvyna, özel bölgenizin günlük bakım ve temizliğini sağlamak için güvenebileceğiniz bir yardımcıya ihtiyacınız olduğunun farkındadır. Bu nedenle size özellikle ihtiyaçlarınıza

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri KİŞİSEL TEMİZLİK ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Beyaz M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Pembe El temizliği için idealdir. Yumuşak formülü sayesinde

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

DOĞALA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. Petra dünyasına hoş geldiniz! Petra hep birlikte güçlü bir ekip!

DOĞALA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. Petra dünyasına hoş geldiniz! Petra hep birlikte güçlü bir ekip! Petra dünyasına hoş geldiniz! Şirketin tüm alanlarındaki sorumluluk bilinci, yetkinlik ve yaratıcılık, ayrıca partnerlerin ve müşterilerin memnuniyeti sayesinde, Petra evsel işler ve bakım konusunda belirleyici

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz!

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! TIENS Aprotie Organics Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! APROTIE ORGANICS Aprotie Organics, organik portakal suyunu su yerine kullanır, çünkü bu, vitamin ve mineraller gibi besleyici maddeler açısından

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

Aisha_baby mommy Brosur.ai 1 23.01.2013 13:04 anne ve bebek

Aisha_baby mommy Brosur.ai 1 23.01.2013 13:04 anne ve bebek anne ve bebek aisha anne aisha anne ürünleri, bebek beklerken, doğum sırasında ve sonrasında yaşayabileceğiniz sıkıntılar ve ihtiyaçlarınız dikkate alınarak hazırlanır. Sizi rahatlatmayı, endişelerinizi

Detaylı

www.efendikozmetik.com

www.efendikozmetik.com www.efendikozmetik.com HAKKIMIZDA 2005 yılında kurulan Efendi Kozmetik, kurucularının kozmetik ve perakende sektöründeki 17 yıllık deneyimini de birleştirerek, müşterilerine doğal kozmetik alanında uzun

Detaylı

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu DUDAK BAKIM ÜRÜNLERİ İsmi 2940F 2940F Happy Lips Strawberry 14,00 TL 2950F 2950F Happy Lips Mango 14,00 TL 1100F 1100F MedPlus Stick 14,50 TL 8002F 8002F Lip Protector 14,00 TL 1001F 1001F European MedPlus

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG. КРАСОТА HER YAŞTA В GÜZELLİK! ЛЮБОМ ВОЗРАСТЕ! ПРЕДСТАВЛЯЕМ ВАМ ОБНОВЛЕННУЮ И УСОВЕРШЕНСТВОВАННУЮ СЕРИЮ ЛЮБИМЫХ АНТИВОЗРАСТНЫХ СРЕДСТВ CHRONOLONG Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Detaylı

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cilt kırışıklıkları herhangi bir hastalık belirtisi değil, doğal bir süreçtir. Ciltte oluşan kırışıklıkların

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri PROFESYONEL TEMIZLIK KAĞIDI ÜRÜNLERI / Professional Tissue Paper Products Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Personal Care and Hygiene Products SIVI SABUNLAR VE EL DEZENFEKTANLARI / Liquid Soaps and

Detaylı

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Doğanın güzelliği bir yatakta Uyuyan güzel yatak uygulamaları koleksiyonu, sizi doğanın güzellik ürünlerini keşfederek, dünya çapında

Detaylı

KARDELEN TARIM ÜRÜNLERİ LTD. ŞTİ. DOĞAL BİTKİSEL YAĞLAR-SAÇ VE CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ

KARDELEN TARIM ÜRÜNLERİ LTD. ŞTİ. DOĞAL BİTKİSEL YAĞLAR-SAÇ VE CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ KARDELEN TARIM ÜRÜNLERİ LTD. ŞTİ. DOĞAL BİTKİSEL YAĞLAR-SAÇ VE CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ S.NO ÜRÜN ADI BİRİM DİZİ ADETİ 1 ACIBADEM YAĞI 20CC 12 2 ADAÇAYI YAĞI 20CC 12 3 AHUDUDU AROMASI 20CC 12 4 ALABALIK YAĞI

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı 1 Deri en geniş ve en ağır organ (9 kg) tüm vücut ağırlığının ~ % 16 sını kaplar ve alanı yetişkinlerde ~ 1.8 m²- 2 m 2, bebeklerde ~ 0.25 m²dir

Detaylı

DOĞAYA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı.

DOĞAYA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. DOĞAYA DÖNÜŞ Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. İnsan, doğanın kendisine sunduğu zengin dünyayı artık her zamankinden daha yakından tanıyor. Bitkilerin sayısız faydasını, geleneklerin

Detaylı

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ...

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... SET DEMOSET 9 Parça 125 TL ORGA DAMLA 24 Parça 115 TL 500 Gr. ORGA'DAMLA ORGA'HALI MATİK ORGA GENEL TEMİZLİK 1000 Gr. ORGA'JEL ORGA'HALI I ORGA YAĞ ATIK KAN TEM. 1000 Gr. ORGA'SIVI

Detaylı

Laboratorios Indermo S.L.

Laboratorios Indermo S.L. Laboratorios Indermo S.L. Basit spa ve temizleme Tam Spa Temel Spa Temel ağlar Doğal SIAM Thai Masajı Sıcak Volkanik Taşlar Basit Spa Küçük güzellik salonları için fazla altyapı gerektirmez Duş gerektirmez

Detaylı

Bioform SPA & Eğitim Merkezi

Bioform SPA & Eğitim Merkezi Bioform SPA & Eğitim Merkezi Day Spa ve Genel Spa merkezlerinde yapılabilecek vücut uygulamaları eğitimi Marine and Vegetal Spa Basit spa ve temizleme Tam Spa Temel Spa Temel ağlar Doğal SIAM Thai Masajı

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi!

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi! Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Hijyenik bir yaşam biçimi! İşletmelerde etkin ve kalıcı hijyenin sağlanması, insan sağlığının korunması açısından büyük önem taşımaktadır. Selin, Hijyenmax, Sens, Maratem

Detaylı

NAZELİ KOZMETİK 2017 ÜRÜN KATALOĞU

NAZELİ KOZMETİK 2017 ÜRÜN KATALOĞU NAZELİ KOZMETİK 2017 ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA NAZELİ markasıyla; doğallığı, samimiyeti, saflığı ve zarafeti yansıtacak faydalı ürünler üreterek hikayemize başladık. Doğanın gücünü kullanarak, tamamen doğal

Detaylı

İÇİNDEKİLER GİRİŞ...XIII BÖLÜM

İÇİNDEKİLER GİRİŞ...XIII BÖLÜM İÇİNDEKİLER GİRİŞ...XIII BÖLÜM 1: Cildiniz ile Yakın ve Dost Olun...1 Yapı... 1 Cilt Oluşumu...2 Epidermis...3 Deri Oluşumu...4 Dermis...5 Ciltaltı Dokusu...6 İşlev...6 BÖLÜM 2: Harika bir Yüz ve Vücut

Detaylı

GÜZELLİK VE YENİLENME KATALOĞU 2013/01

GÜZELLİK VE YENİLENME KATALOĞU 2013/01 GÜZELLİK VE YENİLENME KATALOĞU 2013/01 Experalta koleksiyonu içeriğindeki Reishi mantarı cildin gençliğini ve esnekliğini destekler. Güzelliğin Doğal laboratuvarı Güzel olan her şey benzersizdir. Kar tanelerinin

Detaylı

EN ÇOK HANGİ KONULARI KONUŞUYORUZ?

EN ÇOK HANGİ KONULARI KONUŞUYORUZ? EN ÇOK HANGİ KONULARI KONUŞUYORUZ? ÇOCUKLARIMIZ VE AİLEMİZ MALİ DURUM SAĞLIK VE SAĞLIK GİDERLERİ DAHA İYİ VE SAĞLIKLI TERCİHLER YAPMAK SİZE YARDIMCI OLABİLİR! 32 YILDIR YAŞAMLARI VE YAŞAM KALİTESİNİ İYİLEŞTİRİYOR!

Detaylı

İNANILMAZ ve gerçek! SALE 11 12/ /2018 (Kasım Aralık). Dikkat! Katalogtaki fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir.

İNANILMAZ ve gerçek! SALE 11 12/ /2018 (Kasım Aralık). Dikkat! Katalogtaki fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. 11 12/2018 (Kasım Aralık). Dikkat! Katalogtaki fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Kampanyalı teklifler kapsamında sunulan ürün stokları sınırlıdır. SALE 11 12/2018 İNANILMAZ ve gerçek! GENÇLİK

Detaylı

Ağız bakımı DİŞ MACUNLARI. Gülümsemenizin. GÜZELLİĞİ için Sibirya'dan hediyeler

Ağız bakımı DİŞ MACUNLARI. Gülümsemenizin. GÜZELLİĞİ için Sibirya'dan hediyeler Ağız bakımı DİŞ MACUNLARI Gülümsemenizin GÜZELLİĞİ için Sibirya'dan hediyeler GÜLÜMSEME insan iletişimin önemli bir bileşeni ve modern insanın kartvizitidir! AMA SİZİ gülümsemenizden MAHRUM BIRAKABİLECEK

Detaylı

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE EXPERALTA PLATINUM NEDİR? Experalta Platinum cilt bakımınızda yeni bir seviyedir: Bilim ve Araştırma Merkezimizde faaliyetlerini sürdüren biyoteknoloji uzmanlarının

Detaylı

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ ÜRÜN EĞİTİMİ 7 günde daha parlak, pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilde sahip olmanıza yardımcı cilt bakım ürünleri* ETKİLİ CİLT BESLENMESİ: 7 GÜNDE ETKİ İçeriğinde 15 in üzerinde vitamin ve bitkisel içerik

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 7. Hafta Deriye uygulanan preparatlar Günlük deri bakım preparatları Yaşlanmayı önleyici preparatlar Dekoratif kozmetik ürünler Deodorant ve antiperspiranlar Güneş preparatları

Detaylı

55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun

55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun On5yirmi5.com 55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun Mardinli sabun üreticisi Mehmet Yüksel, 55 çeşit sabun ile 55 çeşit cilt hastalığına şifa kaynağı olduğunu söylüyor. Yayın Tarihi : 24 Şubat 2012

Detaylı

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız.

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Tepeden Tırnağa Vücut bakımı Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Bakım için Duş Yapılan araştırmalarda en çok tercih edilen yıkanma

Detaylı

Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım

Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım Tuz Gölleri, Çöller ve Buzullara Dayanabilen Mucize; Ectoin Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım Hücresel Koruma Çevre Kirliliğine Karşı Doğal UVA ve AVB Koruması

Detaylı

Sağlıklı, lezzetli, pratik

Sağlıklı, lezzetli, pratik Daldır ve karıştır Kalem çayınızı ambalajından çıkartıp, TEASTİR logosundan tutarak bir bardak kaynamış suya daldırıp, 1-2 dakika kaşığa gerek duymadan, dilerseniz şeker ekleyerek karıştırın. Özel dizayn

Detaylı

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir.

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. CORONA Tarihçe Şirketler-Laboratuvarlar Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. Firmamız 1985 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri kendini

Detaylı

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ.

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. İLE SAÇLARIN ORGANİK VE SAĞLIKLI Natulique neden üstün? Natulique de vizyonumuz, saç bakım endüstrisinde mümkün olan en güvenilir ve temiz

Detaylı

Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ. * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde.

Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ. * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde. Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde. Saçımız: doğanın bir mucizesi Saçlar, insan vücudunun en gösterişli yerlerinden biridir. Kişiliğimizi vurgular,

Detaylı

Her şeyin ilacının bal olduğunu gösteren 20 tarif. Balın gerçekten de bir mucize olduğunu yanına ufak baharat, meyve, vs. ekleyerek görebilirsiniz...

Her şeyin ilacının bal olduğunu gösteren 20 tarif. Balın gerçekten de bir mucize olduğunu yanına ufak baharat, meyve, vs. ekleyerek görebilirsiniz... Her şeyin ilacının bal olduğunu gösteren 20 tarif Balın gerçekten de bir mucize olduğunu yanına ufak baharat, meyve, vs. ekleyerek görebilirsiniz... 1 22 1. Bal ve Turunçgil karışımı Boğaz ağrıları ve

Detaylı

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kremler 1.Acıbademli El ve Yüz Kremi: Badem Yağı Kremi Faydaları, Badem yağı kremi uzun yıllardır faydaları bilinen ve özellikle cilt bakımı için kullanılan badem yağından yapılmakta ve badem yağına nazaran,

Detaylı

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR Tam bir tedavi için, Nutri+ Şampuan haftada en az 2 kere olmak üzere düzenli olarak kullanılmalıdır. Haftada en az 1 kez Nutri+

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...4 GİRİŞ...5 BÖLÜM 1: YAŞ

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...4 GİRİŞ...5 BÖLÜM 1: YAŞ İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...4 GİRİŞ...5 BÖLÜM 1: YAŞ ve CİLT...9 Yaşlanma Süreci...10 Kırışıklıklar... 11 Cildin Başlıca Düşmanları...12 Kozmetik Çözümler...14 Ameliyat...14 Cilt Tipleri...16 Cilt Tipinizi Belirlemek...17

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Galvanik Tedavı: Ön Bakım

Galvanik Tedavı: Ön Bakım Galvanik Tedavı: Ön Bakım Nu Skin Galvanik Spa II sistemi Hakkında Bilgi: Patentli, ayarlanabilir Galvanik akım özelliğine sahip ve yüz, kafa derisi ve vücut için değiştirilebilir başlıkları olan programlanan

Detaylı

DİSTİLEX NANO TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ

DİSTİLEX NANO TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ DİSTİLEX NANO TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ Distilex tesislerinde; bitki ve meyve özütleri uygun yöntem ve ileri teknoloji ile elde edilerek gıda, ilaç, kozmetik, kimya, insan sağlığında gıda takviye ürünleri, hayvan

Detaylı

İntİm Temİzleme Ürünlerİ. Sabun ve alkol içermez Hipoalerjeniktir Jinekolojik olarak test edilmiştir

İntİm Temİzleme Ürünlerİ. Sabun ve alkol içermez Hipoalerjeniktir Jinekolojik olarak test edilmiştir İntİm Temİzleme Ürünlerİ Sabun ve alkol içermez Hipoalerjeniktir Jinekolojik olarak test edilmiştir Sadece Eczanelerde Gvyna, özel bölgenizin günlük bakım ve temizliğini sağlamak için güvenebileceğiniz

Detaylı

Masajlar. Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL. Geleneksel Bali Masajı 50 min. 170 TL. Reflexology 50 min. 170 TL

Masajlar. Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL. Geleneksel Bali Masajı 50 min. 170 TL. Reflexology 50 min. 170 TL Masajlar Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL Beden ve ruhunuzda derinlemesine rahatlama hissi uyandıran, özel aroma yağları ile yapılan yumuşak bölgesel bir masaj terapisidir. Pythia Masajı 50 min. 140

Detaylı

menu of spa services

menu of spa services menu of spa services saf otantik olağanüstü hyatt pure Hyatt Pure, tatil beldelerinden kentlere kadar uzanan sıradışı spa koleksiyonudur. Her bir spa, bulunduğu coğrafi bölgenin özelliklerini ve kültürünü

Detaylı

İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1: CİLDİNİZE ÖZEN GÖSTERMEK...5

İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1: CİLDİNİZE ÖZEN GÖSTERMEK...5 İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1: CİLDİNİZE ÖZEN GÖSTERMEK...5 Yaşlanma ve Cilt... 6 Güneş ve Cilt... 8 Güneş Korumalarının Seçimi... 9 Cilt Tipleri... 11 Doku Testi...12 Temel Cilt Bakımı...12 Doğal Cilt Programına

Detaylı

Baş Ağrıları Besleyici Takviyeler Boğaz İltihapları Bel Soğukluğu

Baş Ağrıları Besleyici Takviyeler Boğaz İltihapları Bel Soğukluğu Baş Ağrıları Besleyici Takviyeler Boğaz İltihapları Bel Soğukluğu Baş Ağrıları Besleyici Takviyeler Boğaz İltihapları Bel Soğukluğu hastalıklarına iyi gelen şifalı bitkileri listeledik. Baş Ağrıları Baş

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

CREAMOL. Creamol Cream&Cologne. Laber Kimya Ar-Ge San.Tic.

CREAMOL. Creamol Cream&Cologne. Laber Kimya Ar-Ge San.Tic. CREAMOL 1 2 CREAMOL Nedir? Yeni bir krem Yeni bir Balsam Yeni bir kolonya Yeni bir antiseptik Yeni bir parfüm şekli 3 CREAMOL Nedir? Yeni bir krem Yeni bir Balsam Yeni bir kolonya Yeni bir antiseptik Yeni

Detaylı

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar Aloe Vera SSS Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar s Aloe Vera nedir ve bakım için neden uygundur? Aloe Vera binlerce yıldır bilinmektedir. Aloe Vera bitkisinin içeriğindeki sayısız madde özellikle de

Detaylı

Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar

Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar www.thaliasoap.com Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar NEDEN ISIRGAN ÖZLÜ ŞAMPUAN? Etken maddeleri laboratuvar ortamında hazırlanan % 100 bitki ekstrelerinden oluşmaktadır. Thalia laboratuarı

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

MASKE Normal Ciltler için

MASKE Normal Ciltler için MASKE Normal Ciltler için Normal, kuru, yağlı ve akneli cilt tipleri için 4 farklı çeşidi bulunmaktadır. İçeriğinde zengin bileşimlerin (Demir, Magnezyum, Kalsiyum, Bakır, Fosfor) yanı sıra, Susam Yağı,

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

ANTI-AGE BAKIM SİSTEMİ ETKİLİ. YENİLİKÇİ. PROFESYONEL. Sadece 3 adımda daha genç bir cilt. ADIM ADIM TEMİZLEME 2. ADIM ANTI-AGE 3.

ANTI-AGE BAKIM SİSTEMİ ETKİLİ. YENİLİKÇİ. PROFESYONEL. Sadece 3 adımda daha genç bir cilt. ADIM ADIM TEMİZLEME 2. ADIM ANTI-AGE 3. ADIM 1-3 ANTI-AGE BAKIM SİSTEMİ LR ZEITGARD ANTI AGE YÖNETİMİ 35 1. ADIM TEMİZLEME ETKİLİ. YENİLİKÇİ. PROFESYONEL. Sadece 3 adımda daha genç bir cilt. 2. ADIM ANTI-AGE ZEITGARD tamamlayıcı Anti-Age bakım

Detaylı

BİTKİSEL SABUNLAR VE FAYDALARI

BİTKİSEL SABUNLAR VE FAYDALARI BİTKİSEL SABUNLAR VE FAYDALARI Papatya Sabunu : İltihap gidericidir, selüloit tedavisinde kullanılır, cilt parlaklığı içinse sabunlandıktan bir iki dakika sonra durulanmak yeterlidir. Hazırlanacak sabunun

Detaylı

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ Anew Vitale +25 Serisi -Pro Energy Kompleksi ile formüle edilen Anew Vitale serisi ilk yaşlanma belirtileri ile mücadelede ince çizgi görünümü, genişlemiş gözenek görünümü,

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 3.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 3.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 3.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı 1 Cilt Nemlendirici Ürünler Amaç; Cildin nem dengesini korumak, kuru cildi önlemek Çevresel faktörlerin cilt üzerinde yarattığı hasarları önlemek

Detaylı

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

BABOR SKINOVAGE PX VITA BALANCE. Bireysel ihtiyaçlara tam uyarlanmış Akıllı ve premium cilt bakım sistemi

BABOR SKINOVAGE PX VITA BALANCE. Bireysel ihtiyaçlara tam uyarlanmış Akıllı ve premium cilt bakım sistemi BABOR SKINOVAGE PX Bireysel ihtiyaçlara tam uyarlanmış Akıllı ve premium cilt bakım sistemi Doğal güzelliğin sınırlarını zorlamak için tasarlanmış bir cilt bakımı sistemi. SKINOVAGE PX cildinizin doğal

Detaylı

Beleza do brasil Felsefesi

Beleza do brasil Felsefesi Beleza do brasil Felsefesi Brezilya ve Amazon bölgesi Dünya'nın en geniş yağmur ormanlarına ve biyolojik çeşitliliğin en büyük zenginliğine ev sahipliği yapıyor. 60.000 'den fazla olan bitki türleri, 1000

Detaylı

Genç kalmanın sırrını keşfedin

Genç kalmanın sırrını keşfedin Genç kalmanın sırrını keşfedin GÜZELLEŞTİREN sizsiniz vitale +25 REVERSALIST +35 ultimate +45 clinical TÜM YAŞLAR 2014 Global Araştırma ve Geliştirme Merkezi. New York AVON un, güzellik teknolojilerini

Detaylı

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri Glikolik Asit Bazlı Cilt Bakım Ürünleri Cosmoscience Laboratuvarları nda geliştirilmiştir ve Fransa da üretimi yapılmaktadır. Bitki ekstraktları ve glikolik asit bazlı amenokozmetk ürün serisine sahiptir.

Detaylı

İÇERİĞİ Krem bazı, Hümik asit, Gliserin, Kayısı çekirdek yağı, Fenoksietanol, Parfüm Paraben içermez.

İÇERİĞİ Krem bazı, Hümik asit, Gliserin, Kayısı çekirdek yağı, Fenoksietanol, Parfüm Paraben içermez. Cildi beslemeye, pürüzsüzleştirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olmak üzere formüle edilmiştir. Temizlenmiş ve kurulanmış cildinize yukarı ve dışa doğru hareketlerle uygulayınız. Krem bazı, Hümik asit, Gliserin,

Detaylı

KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA.

KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA. KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA. İLERİ FORMÜL ENERJUVE Amway'e özel patentli* bir komplekstir. Özel güçlendirici lipit çeşitleri kreatini güçlendirir ve hasarlı saçta bulunan negatif yükü nötrleştirmek

Detaylı

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma Gıdalar ve Güzellik Besinlerin dengeli bir şekilde tüketilmesi cildin sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Aşağıda cilt sağlığına katkıları olan besinler ve içerdikleri vitaminler ile mineraller

Detaylı

www.thaliasoap.com facebook.com/thaliasoap twitter.com/thaliasoap

www.thaliasoap.com facebook.com/thaliasoap twitter.com/thaliasoap www.thaliasoap.com facebook.com/thaliasoap twitter.com/thaliasoap Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar Boyalı Saçlar Normal Saçlar Yağlı Saçlar BUĞDAY ÖZLÜ ŞAMPUAN İçeriğindeki yoğun Buğday

Detaylı

www.havrano.com 0 212 210 4595-0 505 147 1919 NATÜREL SIZMA ZEYTİNYAĞI Havran ın Edremit Körfezi ne bakan yamaçlarından, özenle toplanan zeytinlerden eşsiz ve enfes Havrano natürel sızma zeytinyağı üretildi.

Detaylı

www.scalaturkiye.com.tr

www.scalaturkiye.com.tr www.scalaturkiye.com.tr Giriş Bayan iç çamaşırları, gecelikleri ve korse alanında dünyanın en ünlü üreticilerinden olan Scala, yıllar süren araştırma ve geliştirme faaliyetlerinden sonra, devrim niteliği

Detaylı

SAÇ BOYASINDA İPEK BAKIMI. Renklerin Coşkusu

SAÇ BOYASINDA İPEK BAKIMI. Renklerin Coşkusu SAÇ BOYASINDA İPEK BAKIMI Renklerin Coşkusu COLOR EMOTION RENKLERİN DUYGUSU Kaaral profesyonel saç renklendirme ürünü Bacò nun renkleri, duyguları harekete geçirirken, saçlar sağlıklı, yumuşak ve ışıltılı

Detaylı

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR Doğal Bitki ve Yağ Özleri Serisi KOD NO: FT054600 Şampuan Doğal Yağ Özlü Argan Yağı ve Papatya KOD NO:

Detaylı

Turcos Kozmetik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Turcos Kozmetik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Turcos Kozmetik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Turcos Kozmetik A.Ş 2014 yılında kurulmuş olup kozmetik ürünleri, bitkisel ekstreler ve etken molekül üretiminde sektöre yön veren lider firmalardan biridir.

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 9. Hafta Cilt bakım ürünlerinin temel amaçları: Cildin sağlıklı ve iyi durumda kalmasını sağlamak, Derinin temizlenmesi Derinin nem dengesinin korunması Derinin yaşlanması belirtilerinin

Detaylı

Aroma Terapi (60 dk.)

Aroma Terapi (60 dk.) Masajlar İsveç Masajı (60 dk.) Orta ve derin baskı tekniklerinin kullanıldığı, tüm vücuda uygulanan bir terapidir. Kan dolaşımını hızlandırır, kas gerilimini azaltarak konsantrasyonu güçlendirir. Anti-Stres

Detaylı

Doğal Ferahlık Şeker veya kafein etkilerinden arınmış ferahlatıcı bir içecektir. Regeneration Felsefesi Vücudun temizlemesine yardımcı olur.

Doğal Ferahlık Şeker veya kafein etkilerinden arınmış ferahlatıcı bir içecektir. Regeneration Felsefesi Vücudun temizlemesine yardımcı olur. SUNRIDER ÜRÜNLER Calli Bitkisel Çay Sağlığa katkılarından dolayı bitkisel çaylar binlerce yıldır Asya da sevilerek tüketilmektedir. Dr. Tei-Fu Chen, çok eskilere dayanan çay sanatını, özel kuru spreyleme

Detaylı