SERA-THERM. Isı ve Yangın Yalıtım Sıvası TANIM

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SERA-THERM. Isı ve Yangın Yalıtım Sıvası TANIM"

Transkript

1

2 SERA-THERM Isı ve Yangın Yalıtım Sıvası TANIM SERA-THERM düşük ısı iletkenlik değerine sahip ve yanmayan, NASA tarafından Uzay programı çalışmaları için geliştirilmiş, Alman nanoteknolojisi tabanlı, seramik partikül ve seramik mikro kürecikleri içeren, elastomerik reçine bağlayıcılı, yüksek elastisite değerine sahip, çatlamayan, ısı, yangın, ses ve su yalıtımı sağlayan dış ve iç cephe yalıtım sıvasıdır. ISI YALITIMINDA SERAMİĞİN AVANTAJLARI Isı iletkenlik katsayısı 0,030 0,040 W/mK arasındadır. Su buharı difüzyon direnç katsayısı μ = 1 dir A sınıfı yanmaz elemandır. Ultraviyole ışınlarına karşı dirençlidir / derece arasında sorunsuz olarak görevini yerine getirir. Isı yı kaynağına geri yansıtır.

3 UYGULAMA YÜZEYİ Yeni yapılan veya oturulan binalarda her türlü malzeme üzerine (boyalı yüzey, tuğla, gaz beton, brütbeton vb.) astar kullanmadan uygulanır.

4 SERA-THERM UYGULANMASI Uygulama sıva makinesi veya mala yapılır; 1- Sıva Makinesi ile uygulama Bu işlem için standart alçı atma makinesi kullanılır. Makinedeki su oranı alçıdaki su miktarının 6/1 oranında ayarlanarak yüzeye uygulanır. 2- Mala ile uygulama Temiz bir kovaya 6-7 lt su konarak üzerine yalıtım sıvası boşaltılır. Karıştırma matkabı ile yaklaşık 5 dakika karıştırılan ürün duvara uygulanmaya hazır hale gelir.

5 SERA-THERM ISI, SES VE YANGIN İZOLASYONU ÖZELLİĞİ Soğuk ve sıcağa karşı yalıtım sağlayan SERA-THERM uygulama sürekliliği sayesinde ısı köprüsü oluşmasına izin vermez. Özellikle dairesel ve köşeli geometrisi olan yapılarda ideal yalıtım malzemesidir.uygulanan binalarda %55 e varan enerji tasarrufu sağlar. YALITIMSIZ BİNA TERMAL KAMERA ÇEKİM

6 SERA-THERM TERMAL KAMERA ÇEKİMİ

7 SERA-THERM NASIL ISI ve YANGIN YALITIMI YAPAR Nano Teknolojik Seramik partikül ve Seramik kürecikler ile polimer reçine katkılardan oluşan SERA-THERM, seramiğin ısıyı yansıtma özelliğini ve SERA-THERM sıvanın gözenekli yapısını birleştirerek mükemmel ısı yalıtım değerlerine ulaşmıştır. Isı iletkenlik katsayısı 0,034 W/mK Sıcak bölgelerde iç cephede yapılacak SERA-THERM uygulaması içerideki serin havanın dışarıya kaçmasını engelleyecek ve klima çalışma süresini azaltacaktır. Soğuk bölgelerde ise bunun tam tersi olarak dış cephede yapılan SERA-THERM uygulaması dışarıdaki soğuk havanın iç cephe duvarlarını soğutmasını engelleyerek bina içindeki ısıyı sabit derece de içeride hapsedecektir. Yangın korumasında ise SERA-THERM in düşük ısı iletkenlik katsayısı ve seramiğin ısıyı yansıtma özelliği ile birleşince uygulama kalınlığına bağlı olarak 2-6 saat arasında taşıyıcı sistemi ısının zararlı etkilerinden korur. İçeriğindeki katkılar ile alev direnç süresi uzamaktadır.

8 Kimyasal yangın ihtimali olan bölümlerde yapılacak hesaplarla ideal kalınlık hesaplanmalıdır. 700 dereceye kadar olan yangınlarda 2 cm kalınlıkta yapılan SERA-THERM uygulaması 3 saat süreyle ısının taşıyıcı sisteme zarar vermesini engellemektedir dereceye kadar kimyasal yangınlarda da koruma tabakasının kalınlaştırılmsıyla etkili koruma sağlamaktadır. SERA-THERM kimyasal yapısı sayesinde yangının cephede yürümesine izin vermez. Komşu binada çıkan yangının sizin binanıza atlamamasının garantisidir. İç cephede çıkan yangın ise lokal olarak yangın bölgesine hapsolur. Diğer bölümlere atlamaz. YANGIN BARİYERİ olarak kullanılabilinir. Yangın Esnasında boğucu duman, zehirli gaz çıkartmaz.

9 NEM VE KÜF OLUŞUMUNU ÖNLER SERA-THERM yüzeyde oluşturduğu hava kesecikleri sayesinde ağır ve nemli hava kolaylıkla dışarı atılır. Bina nefes alır. SU YALITIM ÖZELLİĞİ Seramiğin doğal su iticiliği sayesinde yapı ile su arasındaki ilişki tamamen kesilir. Suyu iterken gözenekli yapısı sayesinde hava geçirgenliği devam eder. ÇEVRE DOSTUDUR Yapısında tamamen doğal maddeler içeren SERA-THERM hiçbir zararlı kimyasal içermez. UV ışınlarına karşı dayanıklıdır ve çevre dostu olan bir malzemedir. İçeriğinde Zehirli, Radyoaktif, insan sağlığına zararlı maddeler bulunmaz. DARBE DAYANIKLIĞI ÖZELLİĞİ SERA-THERM uygulandıktan 28 gün sonra basınç dayanımı olarak pik noktasına ulaşır. Rötre çatlakları oluşmaz. Uygulama kalınlığına bağlı olarak kpa arası basınç dayanımı vardır. HAFİFLİLİK ÖZELLİĞİ Yapıya uygulanan SERA-THERM çimento esaslı sıvaya göre 5,5 kat daha hafiftir. Bu sayede bina yükü azaltılır, depremden doğabilecek riskler minimize edilir. BOYAMA KOLAYLIĞI SERA-THERM dış duvarda uygun ortam sıcaklığında 16 ile 48 saat arasında yapı boyaya hazır hale gelir.

10 TAMİR KOLAYLIĞI Yüzeyde tamir çok kolaydır. Sadece hasarlı bölgenin temizlenip doldurulması ve boyanması yeterlidir. SERA-THERM in sıva formunda olamsında dolayı ek oluşmaz. UYGULAMA KOLAYLIĞI Klasik yalıtım sistemlerine göre SERA-THERM uygulaması 2 kat daha hızlıdır. SES YALITIMI hertz frekans aralığında uygulama kalınlığına bağlı olarak SERA-THERM db aralığında ses yalıtımı sağlar. KABA SIVA GEREKSİNİMİ Yüzey altyapısının düzgün olması durumunda kaba sıva gereksinimi yoktur. SERA-THERM kaba sıva gerektirmeden tuğla,gazbeton,bims, beton üzerine uygulanabilir. EKONOMİKTİR Klasik mantolama sistemlerine göre SERA-THERM uygulaması %10-15 arası daha ucuzdur. Ekonomik ömrü bina ömrü kadardır.

11 TEKNİK ÖZELLİKLER Isı İletkenlik : T1 ( TS EN 1745 ) 0,034 W/mk Ses Yalıtımı Yanıcı Sınıfı : db( Hz arası) (TS EN ) uygulama kalınlığına bağlı olarak değişir. : A SINIFI ( TS EN ) 700 derecede 3 saat dayanır. Su Emme Oranı : W1 ( TS EN ) Basınç Mukavemeti : Cs2 ( TS EN ) ( kpa arası kalınlığa bağlı olarak değişir.) Su Buharı Difüzyon Direnç Faktörü (µ) : 5,7 ( TS EN ) Tam Kuruma Süresi : Ortalama 20 de %50 bağıl nemde 28 gündür. Kuru Yoğunluğu : kg/m³(ts EN ) Görünüm -Renk Karışım Oranı Uygulama Sıcaklığı Uygulanabilir Kalınlık : Toz / Gri : 9 kg toz / 6-7 lt su : +4 ve üstü : mm

12 BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI VE TANIMLARI POZ NO : /3 POZ NO : TANIM : İnorganik bağlayıcılı ısı, su yalıtımı sağlayan ve nefes alabilen hazır (fabrikasyon) kaba/ince yalıtım sıva harcı TS EN (T1, W1, CS II) POZ NO : TANIM : Çimento bağlayıcılı yalıtım şapı TS EN (C5, F2, A3)

13 STRAFOR ile KLASİK MANTOLAMA SERA-THERM Petrokimya ürünü olduğundan iç kısımlarında ozon tabakasına zarar veren inertgazlar içerir ve bu gazlar zamanla ayrılmakta ve yalıtım malzemelerinin özelliklerinin kaybolmasına sebep olmaktadır. SERA-THERMdoğal bileşenlere sahip bir izolasyon malzemesidir. Her yönüyle hem kullanım sırasında hem de atık hale geldiğinde sağlık ve çevre açısından da risk oluşturmaktadır Yanıcılık açısından B sınıfıdır. Yangın sırasında duman oluşumu açısından S2 sınıfıdır.(duman oluşumu belirli değerlere kadar sınıflandırılmış) Üzerine uygulanan dış cephe sıvasıyla binaya ciddi miktarda yük biner Binaların iç kısımlarında nem ve küf oluşma riski vardır. En küçük darbelerde kırılmalar ve çökmeler oluşmaktadır Ses izolasyon özelliği düşüktür. Uygulaması zordur, uzun zaman alır İşçilik maliyeti yüksektir Yalıtım performansı ilk 3 yıldan itibaren azalmaya başlar Mimarı farklılıklar gösteren yapılarda uygulaması zordur, işçilik açısından ciddi sorunlar oluşturur Herhangi bir ortam ve iklimde doğaya ve insan sağlığına zarar vermemektedir. A sınıfıdır, yani yangına daha dayanıklıdır. S1 sınıfır.(duman oluşumu olmayan) Hafiftir Nem ve küfü önler, binalar daha fazla nefes alır Darbede kırılma ve çatlama riski yok denecek kadar azdır Strafora göre en az 3 kat ses yalıtım özelliği sağlar Uygulaması kolaydır, en az 2 kat daha fazla hızda uygulanabilir İşçilik maliyeti düşüktür Yalıtım performansı süreklidir Sıva şeklinde uygulandığın mimarısı farklı olan yapılarda rahatlıkla uygulanabilir

14 ISI YALITIM HESAPLAMALARI SERA-THERM 1. Bölge 2. Bölge 3. Bölge 4. Bölge BIMS ve YTONG üzerinde gerekli kalınlık (mm) Tuğla üzerinde gerekli kalınlık (mm) KULLANIMDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR; 1) Gerekli ısı yalıtımının sağlanabilmesi için yukarıda verilen tabloya uyulmalıdır. Verilen kalınlıklar minimum kalınlıklardır. Yüzeye bağlı olarak daha kalın uygulama yapılabilinir. 2) Karışım suyu miktarı ortam sıcaklığına bağlı olarak arttırılabilinir. Bu artış ürüne zarar vermez. Ancak kuruma süresini bir miktar uzatabilir. 3) 15 mt den daha yüksek binalarda uygulama yapılırken file kullanılmalıdır. 15 mt ye kadar file kullanmaya gerek yoktur. 4) Sıcak bölgelerde uygulama yapılırken, ortam sıcaklığı 28 derece üstü ise uygulama öncesinde yüzey soğutulmalıdır. 5) Ek yeri oluşmaması için günlük iş bitimi sonrasında bant çekilerek, temiz bir şekilde sonlandırma yapılması gereklidir. 6) Sera-Therm uygulanmadan önce yüzey muayenesi yapılarak gerekli sıva tamirleri yapılmalı, düzgün ve sağlam uygulama yüzeyi sağlanmalıdır.

15 GARANTİ ŞARTLARI 1-) Sera-Therm uygulaması Sera-Therm ekipleri veya Sera-Therm tarafından eğitim verilmiş ekipler tarafından yapılacaktır. Uygulamacı ekiplerine şantiyede eğitim ve uygulama yetki sertifikası vermek Sera-Therm sorumluluğundadır. 2-) Sera-Therm üzerinde oluşabilecek mekanik hasarlar garanti kapsamı dışındadır. Bu tür hasarların derhal tamirinin yapılması gereklidir. 3-) Bina da deplasman veya deprem gibi dış kuvvetler sonucu oluşabilecek hasarlar garanti kapsamı dışındadır. 4-) Boya garanti kapsamı dışındadır. Boya belli süreçlerde yenilenmelidir. Sera-Therm sıvanın üstüne boya uygulaması zorunludur. 5-) Özellikle eski binalarda yapılan uygulamalarda yüzeydeki sıva veya kaplamanın hasar görmesi veya dökülmesi sonucu Sera-Therm sıvada meydana gelebilecek hasarlar garanti kapsamı dışındadır. Yukarıda yazılı şartlar haricinde Sera-Therm 15 yıl süre ile firmamız garantisi altındadır.

16

17

18

19 Hacıoğlu Aslan İnşaat

20 Malazgirt Apartmanı Sapanca

21 Karasu Ekşioğlu Konakları

22 Beşköprü Vidi İnşaat

23 Villa - Çark Caddesi

24 Kazımpaşa Konutları

25 Ferizli Karahasan Yapı

26 Hendek

27 Doktorlar Vilları Sakarya

28 NORSAN İZOLASYON Reşatbey Mahallesi Sk. Abdurrahim Gizer Apartmanı B Blok Kat:1 Daire:2 Seyhan/ADANA ilterbaykal@superonline.com

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle Nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

Gözenekli yapısı sesi yansıtmaz, binalarda ses yutma özelliği ile konforu artırmaya yardımcı olur

Gözenekli yapısı sesi yansıtmaz, binalarda ses yutma özelliği ile konforu artırmaya yardımcı olur 1. NİTELİKLER BSN Natural Shield, yeni nesil yüksek teknoloji ile granülometrik olarak üretilen, inorganik bağlayıcılı (Sağlığa zararlı hiçbir maddeler, Perlit ve Ponza içermeyen), Kristalize Cam içerikli,isı,

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle Nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY. Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Thermal Solitions U.S.A

DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY. Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Thermal Solitions U.S.A DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY Thermal Solitions U.S.A Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Hy technology DURUSU TERMAL BOYA Durusu Termal Boya, 2003 yılında sektöre adımını attı. Her zaman teknolojiyi

Detaylı

ATAKENTVADİ SİTESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 2016

ATAKENTVADİ SİTESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 2016 ATAKENTVADİ SİTESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 2016 KURUMSAL Çevre Politikası No1, hammadde seçiminden başlayıp ürün çıkışına dek süren her aşamada çevreye karşı sorumluluğu olduğu bilinciyle hareket eder.

Detaylı

2 3 BELGELERİMİZ ART ART SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt 8 ART SARFİYAT m 2 /kg 7-11 AMBALAJ 10-20

Detaylı

TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ...

TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ... TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ... ThermoPlast Hakkında Firmamız, binaların yalıtımı amacı ile petrol türevi hammaddeler ile üretilen MANTOLAMA sistemlerine muadil olarak,

Detaylı

yalıtımı sağlama alın... /akggazbeton

yalıtımı sağlama alın...  /akggazbeton yalıtımı sağlama alın... www.akg-gazbeton.com /AKG.Gazbeton @AKG_Gazbeton /akggazbeton Yeni Nesil Yalıtım Plağı Minepor Minepor, mineral esaslı yapısı sayesinde, yangın güvenliği sağlayan A1 sınıfı hiç

Detaylı

Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık...

Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık... Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık... Isı Yangın Ses Su Yalıtımı Yalıtımı Yalıtımı Yalıtımı İnşaat yapı sektörüne, yeni bir soluk ve yeni nesil bir anlayışıyla, duvar yapı elemanları üretimi ile hizmet vermekteyiz.

Detaylı

Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten...

Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten... Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten... Su geçirmez Isı geçirmez Ses geçirmez Yanmaz İNDEKS SERAMONT 4 SERAMONT BİNA MANTOLAMA ISI-SES-SU YALITIM HARCI 6 SERAMONT U-BİNA MANTOLAMA

Detaylı

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.!

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.! ÜRÜN TANIMI; Granülometrik karbonat tozu, portlant çimentosu ve çeşitli polimer katkılar ( yapışma, esneklik, suya karşı direnç ve aşırı soğuk ve sıcağa dayanmı arttıran ) birleşiminden oluşan, seramik,

Detaylı

İTİCİLİK ÖZELLİĞİNE SAHİP MALZEME

İTİCİLİK ÖZELLİĞİNE SAHİP MALZEME THERMOMEX ISI,SES YALITIMI ile SU İTİCİLİK ÖZELLİĞİNE SAHİP MALZEME TEMEL ÖZELLİKLER TANIM Yapısında bulunan özel hafif agregalar ve polimerler sayesinde her koşulda kolayca hazırlanıp rahatlıkla uygulanabilen

Detaylı

IsoVoLL YALITIM SIVASI TANITIM DOSYASI

IsoVoLL YALITIM SIVASI TANITIM DOSYASI IsoVoLL YALITIM SIVASI TANITIM DOSYASI Ürün Tanımı IsoVoLL yalıtım sıvası, yeni ve eski binalarda, iç ve dış yüzeylerde, ısı, ses, su ve yangın yalıtımında kullanılır. IsoVoLL, üstün teknolojik özellikleri

Detaylı

YOĞUNLUK : minimum kg/m3. ISI İLETKENLİK : 0,028W/Mk SU EMME : % 0,1 SU BUHARI DİFÜZYON DİRENCİ : YANGIN SINIFI : B1 (TS 11989)

YOĞUNLUK : minimum kg/m3. ISI İLETKENLİK : 0,028W/Mk SU EMME : % 0,1 SU BUHARI DİFÜZYON DİRENCİ : YANGIN SINIFI : B1 (TS 11989) ZEMİN İZOLASYONU FLOORMATE MALZEME ÖZELLİĞİ Uzunluk: 1200mm Genişlik: 600mm Kalınlık: 30, 40, 50, 60,80 mm BASMA DAYANIMI : 200 kpa (%10 deformasyonda) BASMA SÜNMESİ : 60 kpa (%2 deformasyonda, 50 yıl

Detaylı

SIVA DEĞİL; TERMOSIVA Isı, ses ve yangın yalıtımına TEK ÇÖZÜM

SIVA DEĞİL; TERMOSIVA Isı, ses ve yangın yalıtımına TEK ÇÖZÜM SIVA DEĞİL; TERMOSIVA Isı, ses ve yangın yalıtımına TEK ÇÖZÜM Yüksek Isıya Dayanıklı Termosıva; çimento esaslı, genleştirilmiş perlit agregalı ve bağlayıcı özellikteki, kimyasal katkılı ısı, ses ve yangın

Detaylı

EKOKAT -IS 101- YALITIMLI İÇ SIVA

EKOKAT -IS 101- YALITIMLI İÇ SIVA EKOKAT -IS 101- YALITIMLI İÇ SIVA 1 EKOKAT IS 101 YALITIMLI İÇ SIVA ÜRÜN TANIMI : EKOKAT - IS 101 Yalıtımlı İç Sıva, perlit esaslı iç cephe yalıtım sıvasıdır. KULLANIM ALANLARI : Yalıtımın dış cepheden

Detaylı

TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ...

TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ... TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ... ThermoPlast Hakkında Firmamız, binaların yalıtımı amacı ile petrol türevi hammaddeler ile üretilen MANTOLAMA sistemlerine muadil olarak,

Detaylı

DUVARLARDA ISI YALITIMI

DUVARLARDA ISI YALITIMI 1. TOPRAK ALTI DIŞ DUVARLARDA ve TEMELLERDE ISI YALITIMI Toprak Temaslı Beton Perde Duvarlar Koruma Duvarlı A- Toprak B- Baskı duvarı C- Su yalıtım malzemesi D- Isı yalıtımı (ekstrüde polistiren köpük)

Detaylı

Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür.

Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür. Fibercement nedir? Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş, düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır. Selüloz

Detaylı

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ 11 Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 02 FİYAT LİSTESİ Elastomerik Kauçuk Köpük Yüksek buhar difüzyon değerine sahip olan elastomerik kauçuk köpük malzemeler, tesisatlarda iyi bir ısı

Detaylı

Cepheye önce daima Baumit UniPrimer Astar uygulaması yapılmalıdır!

Cepheye önce daima Baumit UniPrimer Astar uygulaması yapılmalıdır! Baumit FineTop (UniversalPutz Fein) Kaplama Ürün Đç ve dış cepheler için, kullanıma hazır, nefes alma kabiliyetine sahip, ince katmanlı (son kat) kaplama. Elle veya makineli olarak uygulanabilir. Özel

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi KALSİYUM SİLİKAT Yüksek mukavemetli,

Detaylı

Smart Building Technology

Smart Building Technology Smart Building Technology Sayın Müşterilerimiz Tüm işlerinizde başarılarınızın devamını temenni eder, hayırlı günler dileriz. SBT.İZO Yönetimi SBT.İZO % 100 doğal alcı ve insan sağlığına zarar vermeyen

Detaylı

KONUTLARDA VE SANAYİDE ISI YALITIMI İLE ENERJİ TASARRUFU - SU YALITIMI EĞİTİMİ VE GAP ÇALIŞTAYI

KONUTLARDA VE SANAYİDE ISI YALITIMI İLE ENERJİ TASARRUFU - SU YALITIMI EĞİTİMİ VE GAP ÇALIŞTAYI MARDİN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ (PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ) KONUTLARDA VE SANAYİDE ISI YALITIMI İLE ENERJİ TASARRUFU - SU YALITIMI EĞİTİMİ VE GAP ÇALIŞTAYI TS 825 in Bina Yaklaşımı Her hacim ayrı ayrı

Detaylı

Çift İskeletli Dış Cephe Sistemi. Çok katlı binalarda performansı yüksek, pratik çözümler sunar. Düşük Karbon Salımı 13

Çift İskeletli Dış Cephe Sistemi. Çok katlı binalarda performansı yüksek, pratik çözümler sunar. Düşük Karbon Salımı 13 Çift İskeletli Dış Cephe Sistemi Çok katlı binalarda performansı yüksek, pratik çözümler sunar. Düşük Karbon Salımı 13 Çift İskeletli Dış Cephe Sistemi sistemi, betonarme ve çelik yapılarda, Tek iskeletli

Detaylı

Mantolama Sistemleri

Mantolama Sistemleri Mantolama Sistemleri 6 7 8 Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Taşyünü sistem uygulama katmanları. 1. Kale Taşyünü Mantotech Yapıştırma Harcı 2. Kale Taşyünü Isı Yalıtım Levhası 3. Kale

Detaylı

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir?

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir? FIBERCEMENT 1. Fibercement Nedir? Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş, düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır.

Detaylı

ISI YALITIMINDA Uzay Teknolojisi

ISI YALITIMINDA Uzay Teknolojisi ISI YALITIMINDA Uzay Teknolojisi 1 2 3 Uzay teknolojisi artık tüm yapılarda uygulanabiliyor. Uzay programları için geliştirilen nano teknolojik ve nano ölçekli seramik küreciklerinin bileşiminden oluşan

Detaylı

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama Baumit SilikatTop (SilikatPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, mineral esaslı, silikat ince son kat dekoratif kaplamadır. Dış ve iç cepheler için, Tane veya Çizgi dokuya sahip sıva dokulu

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi EXPANDE POLİSTREN KÖPÜK (EPS)

Detaylı

Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Mantolama Sistemi ile Isı Yalıtımınız Garanti Altında Kale Beyaz EPS Sistem Bileşenleri

Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Mantolama Sistemi ile Isı Yalıtımınız Garanti Altında Kale Beyaz EPS Sistem Bileşenleri Mantolama Sistemleri Mantolama Nedir? Kale Son Kat Kaplamalar Kale Mantolama Sistem Bileşenleri 9 Adımda Mantolama Kış aylarında dış ortamdaki soğuk havanın iç mekanlarda ısı kaybına neden olmasını; yaz

Detaylı

Master Panel 1000 WT Cephe

Master Panel 1000 WT Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 WT Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

Restorasyon Harcı. Bileşimi Kalsiyum hidrat, tras, düşük beyaz çimento içeriği, sıva kumu, perlit, katkı maddeleri.

Restorasyon Harcı. Bileşimi Kalsiyum hidrat, tras, düşük beyaz çimento içeriği, sıva kumu, perlit, katkı maddeleri. Baumit SanovaEinlagenTrassputz Restorasyon Harcı Ürün Düşük kapiler su çekme özelliğine sahip, elle ve makineyle uygulanabilen, EN 998-1 normlarına uygun, Uluslararası Eski Eserlerin Korunması Bilim ve

Detaylı

Baumit PRIMO 1. Kalın Dokulu Makine Sıvası

Baumit PRIMO 1. Kalın Dokulu Makine Sıvası Baumit PRIMO 1 Kalın Dokulu Makine Sıvası Ürün Đç ve dış mekanlarda kullanılan, fabrika karışımı çimento esaslı kuru hazır makine sıvasıdır. Đç mekanlarda son kat olarak kullanılabilir. Dış mekanlarda

Detaylı

Master Panel 1000 R5T Çatı

Master Panel 1000 R5T Çatı GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 R5T Çatı Ürün Tanımı Yangın riskinin yüksek olduğu yapılarda ve azami yangın dayanımı istenen

Detaylı

Master Panel NOVA 5TM Çatı

Master Panel NOVA 5TM Çatı Master Panel NOVA 5TM Çatı Ürün Tanımı Yangın riskinin yüksek olduğu yapılarda ve azami yangın dayanımı istenen binalarda güvenle kullanılırken beş hadveli formuyla geniş açıklıkların güvenle geçilmesini

Detaylı

EKOKAT -DS 201- YALITIMLI DEKORATİF SIVA

EKOKAT -DS 201- YALITIMLI DEKORATİF SIVA EKOKAT -DS 201- YALITIMLI DEKORATİF SIVA 1 EKOKAT DS 201 YALITIMLI DEKORATİF ÜRÜN TANIMI : EKOKAT - DS 201 Yalıtımlı Dekoratif Sıva, perlit esaslı son kat dış cephe yalıtım sıvasıdır. KULLANIM ALANLARI

Detaylı

EKOKAT -DS 101- YALITIMLI DOLGU SIVASI

EKOKAT -DS 101- YALITIMLI DOLGU SIVASI EKOKAT -DS 101- YALITIMLI DOLGU SIVASI 1 EKOKAT DS 101 YALITIMLI DOLGU ÜRÜN TANIMI : EKOKAT - DS 101 Yalıtımlı Dolgu Sıvası, perlit esaslı dış cephe yalıtım sıvasıdır. KULLANIM ALANLARI : Yapıların dış

Detaylı

Akılcı Çözümler Sunar...

Akılcı Çözümler Sunar... ol oj i Kü lle D Te o rin kn ğa de n n Akılcı Çözümler Sunar... TSE/UTO/14-035 VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI POZ NUMARAMIZ 07.750 / 200 Köpük Beton Kagir Birim Türkiye'nin Yeni Nesil Yalıtım Bloğu IQ BLOK Ürünü,

Detaylı

CeketMAX Dış Cephe Sistemi

CeketMAX Dış Cephe Sistemi Cephedeki terazi ve şakül kaçıklıklarını düzeltir. sistemi, en üst seviyede yalıtım isteyen, A enerji sınıfı, bina tasarlamak, pasif ev tasarımlarında nitelikli yalıtıma sahip dış duvar uygulamalarında

Detaylı

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA (HVAC) 4 ODE RFLEX PRM/STD LEVHA ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) (0 C) Yangın Sınıfı (TS EN 11) Yangın Sınıfı (BS 47) Sıcaklık Dayanımı ( C) Kimyasallara

Detaylı

Ceket Omega Dış Cephe Sistemi. Emsalden kazandırır. Düşük Karbon Salımı 25

Ceket Omega Dış Cephe Sistemi. Emsalden kazandırır. Düşük Karbon Salımı 25 Ceket Omega Dış Cephe Sistemi Emsalden kazandırır. Düşük Karbon Salımı 25 Ceket Omega Dış Cephe Sistemi Ceket Omega dış cephe sistemi, nitelikli yalıtıma sahip dış duvar tasarımlarında kullanılan dış cephe

Detaylı

GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE

GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE İyisini iste! GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE HERHANGİ BİR UYGULAMA YAPILMADAN 12 AY BOYUNCA

Detaylı

Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır?

Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır? Problem / Çözüm Önerileri Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır? Yapıların tipine ve kullanım amacına göre ısı yalıtımı kadar, yangın ve ses yalıtımı da önem taşır. Özellikle, Yüksek

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 02/2016 İçindekiler Aquapanel Dış Cephe Plakası... 2 Aquapanel İç Cephe Plakası... 2 Aquapanel Tavan Plakası SkyLite... 3 Aquapanel Universal... 3 Aquapanel

Detaylı

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI STANDART Tanım : Fayans, seramik yapıştırıcı, Çimento esaslı, gri Toz Kullanım : Seramik, fayans için yatay ve düşeyde ıslak ortamlarda kullanıma uygun

Detaylı

Ytong - Multipor Cephe Sistemi: Yapılar için tek katmanlı, akıllı ısı yalıtım çözümü

Ytong - Multipor Cephe Sistemi: Yapılar için tek katmanlı, akıllı ısı yalıtım çözümü Mineral Yalıtımlı - Yanmaz Isı Yalıtımı için: Ytong - Multipor Cephe Sistemi Ytong - Multipor Cephe Sistemi, yapı ömrü boyunca ısı yalıtımı özelliğini ve sağlamlığını kaybetmeyen, yangına karşı %100 güvenli,

Detaylı

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Sayfa 1/5 ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Inside, iç yüzeylerde kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiş,kolay uygulanabilir hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. NOVOBRAN Inside kaplama, özellikle yüksek bir

Detaylı

MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ SİPER PERLİTLİ YALITIM SIVASI ANALİZ RAPORU

MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ SİPER PERLİTLİ YALITIM SIVASI ANALİZ RAPORU RAPOR BAŞLIĞI SİPER PERLİTLİ YALITIM SIVASI ANALİZ RAPORU SUNULAN SİPER YAPI KİMYASALLARI İTH. İHR. PAZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Çamlaraltı Mahallesi, 2636 Skak, N:33/1 Pamukkale - DENİZLİ Rapr N İKC.CE-009/15

Detaylı

TEKNİK BİLGİ FÖYÜ. -Tüm yapılarda, mantolama işlemlerinde polistren levhaları (XPS, EPS) yapıştırmada kullanılır.

TEKNİK BİLGİ FÖYÜ. -Tüm yapılarda, mantolama işlemlerinde polistren levhaları (XPS, EPS) yapıştırmada kullanılır. ISI YALITIM LEVHA YAPIŞTIRICISI/3333 Tanımı Isı yalıtım levhaları için, çimento esaslı yapıştırma harcı Uygulama alanı -Tüm yapılarda, mantolama işlemlerinde polistren levhaları (XPS, EPS) yapıştırmada

Detaylı

Omega Dış Cephe Sistemi. İskelesiz kuru duvar çözümü sunar. Düşük Karbon Salımı 19

Omega Dış Cephe Sistemi. İskelesiz kuru duvar çözümü sunar. Düşük Karbon Salımı 19 Omega Dış Cephe Sistemi İskelesiz kuru duvar çözümü sunar. Düşük 19 Omega Dış Cephe Sistemi Üst katlarında beton imalatı devam eden yapılarda, iskele kurmadan içeriden dış cephe duvar imalatına başlanmasını

Detaylı

Kuru Yapı Sistemleri. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri 02/2016

Kuru Yapı Sistemleri. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri 02/2016 Kuru Yapı Sistemleri Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri 02/2016 İçindekiler Flex Alçıpan (FX)...4 Suya Dayanıklı Alçıpan (Wr)...4 4 Pahlı Tavan Alçıpan ı (FX 4P)...5

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Alfa Hibrit Polimer Esaslı Tek Komponentli Şeffaf Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda, ıslak zeminlere

Detaylı

Yapılar için çözümler

Yapılar için çözümler Yapılar için çözümler DIŞ CEPHE BOYALARI PLUSGUARD A01 PLUSGUARD A20 DIŞ CEPHE BOYALARI Akrilik esaslı, iklim şartlarına dayanıklı, teneffüs eden mat dış cephe boyasıdır. Su buharının dışarı atılmasını

Detaylı

Master Panel 1000 R7M Çatı

Master Panel 1000 R7M Çatı GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS:0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 R7M Çatı Ürün Tanımı Teras çatı kaplamalarında kullanılır. Panelin alt yüzey metal (boyalı galvanizli

Detaylı

İZYAPI DEKORASYON.

İZYAPI DEKORASYON. İZYAPI DEKORASYON 2 0 1 6 www.izyapidekorasyon.com Hakkımızda İz Yapı Dekorasyon Duraks, dekora f yalı mlı sıva sektöründe, gelişen teknolojiyi ve müşteri taleplerini dikkate alarak bina edilmiş sektörün

Detaylı

Baumit GranoporTop. (GranoporPutz) Kaplama

Baumit GranoporTop. (GranoporPutz) Kaplama Baumit GranoporTop (GranoporPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, yapay reçine bazlı ince kat kaplama (son kat kaplama). Dış ve iç cepheler için, tane veya çizgi sıva dokularına sahip bir

Detaylı

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 1. ISI BÖLGESİ (TS 825)

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 1. ISI BÖLGESİ (TS 825) Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 1. ISI BÖLGESİ (TS 825) 1. ISI BÖLGESİ (TS 825) 1. Isı Bölgesi Doğal Yapı Malzemeleri İle Yalıtımlı Duvar Kombinasyonu (TUĞLA +

Detaylı

Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya

Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya Parex ile gelecek nesillere... İçindekiler Cephe Koruma ve Dekorasyonu 6 Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi Avantajları 7 Binalardaki Isı Kayıpları 7 Parex Dış Cephe

Detaylı

OUTWEAR ÜZERİ KAPLAMA UYGULAMALARI

OUTWEAR ÜZERİ KAPLAMA UYGULAMALARI OUTWEAR ÜZERİ KAPLAMA UYGULAMALARI SIVA UYGULAMASI KAPLAMA UYGULAMALARI 1 derz yerleri kapatılmalıdır. derz yerleri alkali dayanımı yüksek derz bandı ve derz dolgusu kullanılarak kapatılmalıdır. TEKNİK

Detaylı

Master Panel 1000 R5M Çatı

Master Panel 1000 R5M Çatı Master Panel 1000 R5M Çatı Ürün Tanımı Teras çatı kaplamalarında kullanılır. Panelin alt yüzey metal (boyalı galvanizli sac), üst yüzeyi ise PVC membranlı veya TPO membranlı olarak üretilir. Böylece şantiyede

Detaylı

Kuru Yapı Sistemleri 10/2015. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri

Kuru Yapı Sistemleri 10/2015. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri Kuru Yapı Sistemleri 10/2015 Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri FLEX ALÇIPAN (FX) Düzgün yüzeyli, esnek ve hafif Alçıpan çeşididir. Ön yüzü fildişi, arka yüzü gri

Detaylı

NEDEN CEPHELERİN YALITIMI?

NEDEN CEPHELERİN YALITIMI? MANTOLAMA SUNUMU NEDEN CEPHELERİN YALITIMI? Çatı % 20 Pencereler % 20 Dış Cephe % 50 Taban% 10 TERMAL KAMERA ISI YALITIMSIZ BİNA ISI YALITIMLI BİNA YALITIM = YATIRIM Dış cepheye uygulanacak doğru ısı

Detaylı

Isı Yalıtımı Teknik Bilgiler ve TS 825. Isı Yalıtımı ve TS 825. Isı Yalıtımının Faydaları

Isı Yalıtımı Teknik Bilgiler ve TS 825. Isı Yalıtımı ve TS 825. Isı Yalıtımının Faydaları Isı Yalıtımı Teknik Bilgiler ve TS 825 Isı Yalıtımı ve TS 825 Dünyadaki enerji kaynakları hızla tükenmektedir. 1973 petrol krizinden sonra enerji fiyatlarının artmasıyla ısı yalıtımı ve enerji tasarrufu

Detaylı

Teknik Bilgi Föyü. Baumit MVR Uni. Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası. Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı.

Teknik Bilgi Föyü. Baumit MVR Uni. Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası. Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı. Baumit MVR Uni Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı. Bileşimi Kalsiyum hidrat, beyaz çimento, kum, katkı maddeleri. Kullanım Alanları Yaygın

Detaylı

LOJİSTİK BİLGİLERİ STOKLAMA BİLGİLERİ

LOJİSTİK BİLGİLERİ STOKLAMA BİLGİLERİ - ISIPAN ISIPAN PRM LOJİSTİK BİLGİLERİ STOKLAMA BİLGİLERİ 1 ODE ISIPAN ODE ISIPAN DT/ BD 0,03-0,03 W/mK lik ısı iletkenlik katsayısına, 0-0 kpa basma dayanımına, Bünyesine su almayan yapıda ve optimum

Detaylı

OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK)

OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK) OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK) 1. Genel Altı yaşam alanı ve üzeri otopark (veya üzerinde mekanik etkiler olan tüm alanlar) olarak kullanılan yapıların su yalıtımı ve kaplama sistemi olarak

Detaylı

Baumit PRIMO 2. Kaba Dokulu Makine Sıvası. Ürün Đç ve dış cephelerde, elle ve makine ile uygulanan fabrika karışımı hazır kuru sıva.

Baumit PRIMO 2. Kaba Dokulu Makine Sıvası. Ürün Đç ve dış cephelerde, elle ve makine ile uygulanan fabrika karışımı hazır kuru sıva. Baumit PRIMO 2 Kaba Dokulu Makine Sıvası Ürün Đç ve dış cephelerde, elle ve makine ile uygulanan fabrika karışımı hazır kuru sıva. Bileşimi Kalsiyum hidrat, çimento, sıva kumu, katkı maddeleri. Kullanım

Detaylı

ÇATI MANTOLAMA SİSTEMLERİ

ÇATI MANTOLAMA SİSTEMLERİ ÇATI MANTOLAMA SİSTEMLERİ Maksimum enerji verimliliği, daha fazla enerji tasarrufu ve ideal yaşam konforu Isı kayıplarını gösteren özel kamera çekimi. Part of the Monier Group Yüksek Performanslı Isı Yalıtım

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/4) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/4) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/4) Deney Laboratuvarı Adresi : Tümsan 2 Sitesi B Blok No:5 İkitelli İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : 0 212 486 29 53 Faks : 0 212 486 29 52 E-Posta : info@cevkak.org Website

Detaylı

EKOKAT -SP 201- YALITIMLI TERAS ŞAPI

EKOKAT -SP 201- YALITIMLI TERAS ŞAPI EKOKAT -SP 201- YALITIMLI TERAS ŞAPI 1 EKOKAT SP 201 YALITIMLI TERAS ŞAPI ÜRÜN TANIMI : EKOKAT - SP 201 Yalıtımlı Teras Şapı, perlit esaslı, ısı ve ses yalıtımı sağlayan, yanmaz, hafif teras şapıdır. KULLANIM

Detaylı

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak,

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak, BT2K PU ELAST Bitüm-Poliüretan Esaslı Çift Komponentli Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı Bitüm-Poliüretan esaslı, çift bileşenli, hızlı kürlenen, kalıcı ve yüksek esnekliğe sahip, soğuk uygulanan su yalıtım

Detaylı

Baumit MPI 25. Makine Sıvası. Ürün Đç mekanlarda kullanılan, fabrika karışımı kireç/çimento esaslı kuru hazır makine sıvasıdır.

Baumit MPI 25. Makine Sıvası. Ürün Đç mekanlarda kullanılan, fabrika karışımı kireç/çimento esaslı kuru hazır makine sıvasıdır. Baumit MPI 25 Makine Sıvası Ürün Đç mekanlarda kullanılan, fabrika karışımı kireç/çimento esaslı kuru hazır makine sıvasıdır. Bileşimi Kalsiyum hidrat, çimento, sıva kumu, perlit, katkı maddeleri. Özellikler

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ

KATI YALITIM MALZEMELERİ KATI YALITIM MALZEMELERİ ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ Kauçuk

Detaylı

Baumit ArtlinePutz. Kaplama

Baumit ArtlinePutz. Kaplama Baumit ArtlinePutz Kaplama Ürün Cephelerin dekoratif tasarımında kullanılan, kullanıma hazır, kıvamlı, organik bağlayıcılı, ince kat örtücü bir kaplamadır. Dış ve iç cepheler için tane dokuya sahip bir

Detaylı

CeketMAX Dış Cephe Sistemi. Cephedeki terazi ve şakül kaçıklıklarını düzeltir. Düşük Karbon Salımı 31

CeketMAX Dış Cephe Sistemi. Cephedeki terazi ve şakül kaçıklıklarını düzeltir. Düşük Karbon Salımı 31 CeketMAX Dış Cephe i Cephedeki terazi ve şakül kaçıklıklarını düzeltir. Düşük Karbon Salımı 31 CeketMAX Dış Cephe i sistemi, en üst seviyede yalıtım isteyen, A enerji sınıfı, binaların ve pasif ev tasarımlarında

Detaylı

DÖRT MEVSİM SORUNSUZ YALITIM KEYFİ

DÖRT MEVSİM SORUNSUZ YALITIM KEYFİ www.altuninsaat.com.tr bilgi@altuninsaat.com.tr DÖRT MEVSİM SORUNSUZ YALITIM KEYFİ SPREY POLİÜRETAN KÖPÜK NEDİR? Sprey Poliüretan Köpük; Mobil izolasyon aracı içerisinde bulunan özel donanımlı makine

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi POLİETİLEN KÖPÜK Etilen ve propilen maddelerinden

Detaylı

Cepheler için silikon reçine emülsiyon boyalar. Sürekli ve uzun vadeli koruma

Cepheler için silikon reçine emülsiyon boyalar. Sürekli ve uzun vadeli koruma Cepheler için silikon reçine emülsiyon boyalar Sürekli ve uzun vadeli koruma Cepheler için modern Ağ 2 Silikon reçine emülsiyon boyalar duvarları hem Bu ağ yapısı, yağmur ve sprey suyu, kar ıslaklığı ve

Detaylı

ÇATILARDA ISI YALITIMI

ÇATILARDA ISI YALITIMI 1. Geleneksel Teras Çatılarda Isı Yalıtımı Bu detayda su yalıtım katmanı ısı yalıtımının üzerinde yer almaktadır. Çatı sistemi, alttan buhar kesici ile su buharına karşı korunurken, üstte uygulanan su

Detaylı

SOĞUTMA SİSTEMLERİ YALITIMINDA MALZEME SEÇİMİ VE UYGULAMADA DİKKAT EDİLMESİ GEREKLİ NOKTALAR 11. ULUSAL TESİSAT MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ

SOĞUTMA SİSTEMLERİ YALITIMINDA MALZEME SEÇİMİ VE UYGULAMADA DİKKAT EDİLMESİ GEREKLİ NOKTALAR 11. ULUSAL TESİSAT MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ SOĞUTMA SİSTEMLERİ YALITIMINDA MALZEME SEÇİMİ VE UYGULAMADA DİKKAT EDİLMESİ GEREKLİ NOKTALAR 11. ULUSAL TESİSAT MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ Ali ALANÇAY Metin AKDAŞ Makina Mühendisi Makina Mühendisi 1 Tesisat

Detaylı

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825)

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) 2. Isı Bölgesi Doğal Yapı Malzemeleri İle Yalıtımlı Duvar Kombinasyonu (TUĞLA +

Detaylı

Yeni Nesil Yalıtım Levhası

Yeni Nesil Yalıtım Levhası Yeni Nesil Yalıtım Levhası, ara bölme duvarlarda ve giydirme cephelerde, ısı ve ses yalıtımında kullanılabilen, esnek, dayanıklı, ve uygulaması kolay mineral yün esaslı yalıtım levhasıdır. Isı ve ses yalıtımı

Detaylı

ITP13103 Yapı Malzemeleri

ITP13103 Yapı Malzemeleri ITP13103 Yapı Malzemeleri Yrd.Doç.Dr. Orhan ARKOÇ e-posta : orhan.arkoc@klu.edu.tr Web : http://personel.klu.edu.tr/orhan.arkoc 1 Bölüm 5.1 GAZBETON 2 Giriş Gazbeton; silisli kum ( kuvarsit ), çimento,

Detaylı

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825)

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) 2. ISI BÖLGESİ (TS 825) U 0,40 W/m 2 K 2. Isı Bölgesi Doğal Yapı Malzemeleri İle Yalıtımlı Duvar Kombinasyonu

Detaylı

ÇATILARDA ISI YALITIMI. 1. Çatı Arası Kullanılan Kırma Çatılarda Mertek Seviyesinde Isı Yalıtımı

ÇATILARDA ISI YALITIMI. 1. Çatı Arası Kullanılan Kırma Çatılarda Mertek Seviyesinde Isı Yalıtımı 1. Çatı Arası Kullanılan Kırma Çatılarda Mertek Seviyesinde Isı Yalıtımı 1- Çatı örtüsü 2- Nefes alan su yalıtım örtüsü 3- Çatı tahtası 4- Havalandırılan çatı arası boşluğu 5- Isı yalıtımı 6- Buhar dengeleyici

Detaylı

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 3. ISI BÖLGESİ (TS 825)

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 3. ISI BÖLGESİ (TS 825) Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 3. ISI BÖLGESİ (TS 825) 3. ISI BÖLGESİ (TS 825) 3. Isı Bölgesi Doğal Yapı Malzemeleri İle Yalıtımlı Duvar Kombinasyonu (TUĞLA +

Detaylı

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 3. ISI BÖLGESİ (TS 825)

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 3. ISI BÖLGESİ (TS 825) Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 3. ISI BÖLGESİ (TS 825) 3. ISI BÖLGESİ (TS 825) U 0,40 W/m 2 K 3. Isı Bölgesi Doğal Yapı Malzemeleri İle Yalıtımlı Duvar Kombinasyonu

Detaylı

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 4. ISI BÖLGESİ (TS 825)

Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 4. ISI BÖLGESİ (TS 825) Doğal Yapı Malzemeleri İle Örülmüş Yalıtımlı Duvar Kombinasyon Örnekleri 4. ISI BÖLGESİ (TS 825) 4. ISI BÖLGESİ (TS 825) 4. Isı Bölgesi Doğal Yapı Malzemeleri İle Yalıtımlı Duvar Kombinasyonu (TUĞLA +

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

Dış Cephe Kaplama Levhası Sistem Kitapçığı. www.boardex.com.tr

Dış Cephe Kaplama Levhası Sistem Kitapçığı. www.boardex.com.tr Dış Cephe Kaplama Levhası Sistem Kitapçığı www.boardex.com.tr Kuru Duvar Sistemleri CEKETLEME Tek İskeletli Çift İskeletli Omega Ceket Omega CeketMAX Sistem Ürünleri Performans Tablosu Uyarılar 2 5 8 12

Detaylı

ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA

ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) Su Buharı Difüzyon Direnç Katsayısı (μ) Yangın Sınıfı TS EN 11 Sıcaklık Dayanımı ( C) (Uzun Süreli) Sıcaklık Dayanımı (

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 10/2015

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 10/2015 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 10/2015 Aquapanel Matkap Uçlu Vida Aquapanel İç ve Dış Cephe Plakalarının 0,8-2,00 mm arası sac kalınlığında metal konstrüksiyonlara tespit edilmesinde kullanılan

Detaylı

Teknik Bilgi Föyü. Baumit NanoporColor. (NanoporFarbe) Boya

Teknik Bilgi Föyü. Baumit NanoporColor. (NanoporFarbe) Boya Baumit NanoporColor (NanoporFarbe) Boya Ürün Dış ve iç cepheler için, kullanıma hazır, silikat esaslı bir mineral boyadır. Özel olarak bu amaçla geliştirilmiş mikro yapıdaki yüzeyinin yanı sıra özel, nano

Detaylı

İNŞAAT DEMİRİ. Anma çapı KANGAL DEMİR. Anma çapı HASIR ÇELİK NO. 1 R106 500 215 4.5 4.5 15 25 14.73 1.37 2 R131 500 215 5 5 15 25 18.19 1.

İNŞAAT DEMİRİ. Anma çapı KANGAL DEMİR. Anma çapı HASIR ÇELİK NO. 1 R106 500 215 4.5 4.5 15 25 14.73 1.37 2 R131 500 215 5 5 15 25 18.19 1. www.akindemir.com İNŞAAT DEMİRİ 8-32 mm. arası inşaat demirleri Anma çapı (D) (mm) TS BS ASTM AFNOR ELOT DIN Çevre Uzunluğu (U) (mm) Kesit Alanı (F) (mm2) Anma Kütlesi (G) (Kg/m) 8 25,10 50,2 0,395 10

Detaylı

/ / /

/ /  / 1 +90 553 002 76 43 / +90 212 568 88 95 2 www.dogaltassiva.com / www.easystoneturkiye.com / www.sivadatasdevri.com www.dogaltassiva.com EASYSTONE Adana Süs Havuzu ve Peyzaj Uygulaması 3 EASYSTONE İstanbul

Detaylı

ISI YALITIM SİSTEMLERİ VE MALZEMELERİ

ISI YALITIM SİSTEMLERİ VE MALZEMELERİ ISI YALITIM SİSTEMLERİ VE MALZEMELERİ 1 Wallmerk Isı Yalıtım Sistemi Isı Yalıtım Sistem Bileşenleri Sistem Profilleri AZ ENERJİ, TEMİZ ÇEVRE, KORUNMUŞ DOĞA Wallmerk Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi ve Ticaret

Detaylı

Baumit Vorspritzer. Ön Serpme. Ürün Doğrudan elle veya sıva makinesi ile uygulanabilen fabrika karışımı hazır kuru harç.

Baumit Vorspritzer. Ön Serpme. Ürün Doğrudan elle veya sıva makinesi ile uygulanabilen fabrika karışımı hazır kuru harç. Baumit Vorspritzer Ön Serpme Ürün Doğrudan elle veya sıva makinesi ile uygulanabilen fabrika karışımı hazır kuru harç. Bileşimi Çimento, sıva kumu, katkı maddeleri Özellikler Uygulandığı yüzeyin tutucu

Detaylı

Baumit Glatt. Saten Dokulu Makine Sıvası. Ürün Đç mekanlarda makineli uygulamalar için, fabrika karışımı hazır alçı/kireç sıva.

Baumit Glatt. Saten Dokulu Makine Sıvası. Ürün Đç mekanlarda makineli uygulamalar için, fabrika karışımı hazır alçı/kireç sıva. Baumit Glatt Saten Dokulu Makine Sıvası Ürün Đç mekanlarda makineli uygulamalar için, fabrika karışımı hazır alçı/kireç sıva. Bileşimi Alçı, kalsiyum hidrat, ince kum, perlit, katkı maddeleri Özellikler

Detaylı