En özel an lardan en güzel anı lara

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "En özel an lardan en güzel anı lara"

Transkript

1

2 En özel an lardan en güzel anı lara

3 Rüya gibi bir düğünde Serenade Wedding Photography en özel anları ölümsüzleştirmek için var. Serenade Wedding Photography, en özel evet lerin ağızlardan döküldüğü o masal tadındaki günde, her saniyesi ayrı bir heyecan barındıran düğünleri ömür boyu saklanacak mutluluk kanıtlarına dönüştürüyor. En özel an lardan en güzel anı lara Masallardaki aşkları dahi kıskandıracak güzellikteki düğünde tüm anların en özel şekilde ölümsüzleştirilmesi; kusursuz memnuniyet ve mutluluk için en önemli şart. Serenade Wedding Photograhy, işbirliği içinde bulunduğu tüm düğün salonları için kaliteli, estetik, güvenilir ve özelleştirilebilir hizmet anlayışını ilke edindi.

4 Serenade Wedding Photography kaliteli standart hizmetlerinin yanı sıra özel hizmetler de sunuyor. Standart Hizmetler Düğündeki her özel ve mutlu anı kaydetmek, düğün sahiplerinin her istedikleri an o heyecanları yeniden yaşamalarını sağlamak için; Düğün Süresince Kesintisiz Kamera Çekimi Kamera çekimi tek kamera ya da iki kamera ile 4K çekim olarak yapılır. İsteğe bağlı olarak kır düğünü konseptlerinde drone (helikopter) kamera ile çekim yapılır. Görüntüler 2 DVD veya Blu-Ray olarak düğün sahibine teslim edilir. Düğün Süresince Gelin Damat ve Ailelerin Fotoğraf Çekimi Düğün boyunca profesyonel bir fotoğrafçı çiftin en özel anlarını ölümsüzleştirir. 100 adet fotoğraf düğünün ertesi günü çifte DVD olarak teslim edilir. Davetliler için Acele Fotoğraf Hizmeti Acele fotoğraf hizmeti özel termal baskı makinasının yüksek kalite çıktıları ile verilir. Davetlilere talep halinde fotoğraflar çerçeve ile teslim edilir. Ayrıca isteğe bağlı olarak fotoğraflar dijital ortamda da teslim edilebilinir.

5 Özel Hizmetler Dans Kareografisi Masal gibi bir düğün hayali olan çiftlere Serenade Wedding Photography tarafından isteğe bağlı olarak düğün konseptlerine uygun özel dans ekibi gösteri hizmeti verilir. Müzik Grubu ve Düğün Salonu Ses Sistemi Düğünün büyüleyici atmosferine eşlik edecek müzikler için Serenade Wedding Photography tarafından isteğe bağlı olarak düğün konseptine uygun müzik grubu ve düğün salonu ses sistemi hizmeti verilir. Davetliler için Çifte Özel Düğün Hediyesi Serenade Wedding Photography tarafından çiftin en özel gününün davetliler tarafından her daim güzel anılar ile hatırlanmasına yardımcı olacak çifte özel hazırlanmış hediye kiti verilir.

6 Özel Hizmetler Çifte Özel Düğün Dansı Dersi Çiftlerin düğünlerinde ömür boyu birlikteliğe imza atmalarından sonra en önemli anları ilk danslarıdır. Çiftin davetlilerin önünde yaptıkları ilk dansın onlara özel olması beklenir. Serenade Wedding Photography tarafından Diamond Danse işbirliğiyle çiftlere düğün öncesi özel düğün dansı dersi hizmeti verilebilmektedir. Nedime Hizmeti Serenade Wedding Photography tarafından düğün günü hem gelinin hem de damadın sürekli yanında olarak tüm ihtiyaçlarını karşılayacak ve davetliler ile ilgilenecek deneyimli bir kişi eşlik edebilmektedir. Davetiye Kitap Çiftlerin hayatlarındaki en özel anlardan bir tanesi, düğünlerinde tüm davetlilerin huzurunda hayatlarını birleştirmek üzere attıkları o imzadır. Aşklarının en özel temsili olan bu günde onlara eşlik edecek olan davetlilere hikayelerini anlatmak da bu eşsiz günün büyüsünü bir kez daha arttırır. Bu nedenle Serenade Wedding Photography tarafından düğün öncesinde davetlilere gönderilecek olan davetiyenin çok daha özel ve çok daha duygusal olacağı bir hizmet verilmektedir. Bu hizmet kapsamında deneyimli bir yazar çift ile bir veya birkaç röportaj gerçekleştirir ve çiftin tanışma hikayesine, ilişkilerinin evliliğe giden yoldaki özel detaylarına ve birbirlerine duydukları sevgiye dair bilgiler alır. Sonrasında bu bilgiler ışığında aşk dolu romantik hikayelerini içeren sayfalık bir kitap hazırlanır. Kitabın kapağı çiftin düğün davetiyesi olarak tasarlanarak davetlilere gönderilir. Çiftler dilerse bu kitabın davetiye dışında sadece güzel bir anı olarak saklanacak şekilde hazırlanmasını da talep edebilir.

7 Serenade Wedding Photography hayallerinin düğününü yapacak olan çiftlere paketler halinde kaliteli ve özel hizmetler sunuyor Paket 1 Fotomasal Çiftlerin ömür boyu saklayacakları en eşsiz fotoğraflar kaliteli hizmet ile sunulmaktadır. Bu kapsamda önerilen alternatifler neticesinde çiftin tercih edeceği mekanda1 fotoğrafçı ile birlikte 2 saatlik fotoğraf çekimi yapılır. Çekim neticesinde 500 adet fotoğraf orijinal boyutunda işlendikten sonra DVD ye aktarılarak teslim edilir. Çiftin seçeceği 40 adet fotoğraf, Photoshop ile özel rötuş yapıldıktan sonra kaliteli baskı ile basılır. Fotoğraflar, 1 adet panoramik büyük boy albüm (35 cm x 65 cm boyutunda), 2 adet aile albümü (19 cm x 35 cm boyutunda) ve 1 adet cep albümü şeklinde hazırlanarak teslim edilir. Aynı zamanda çifte özel olarak 1 adet büyük boy poster fotoğraf (50 cm x 75 cm boyutunda) da hediye edilir.

8 Serenade Wedding Photography Paket 2 Dügün Hikayesi Düğün töreninin yanı sıra düğün hazırlık aşamaları da hiç unutulmayacak anlar arasında yer almaktadır. Serenade Wedding Photography fotoğrafçısı, çiftin kuaförde başlayan heyecanlı hazırlık aşamalarını profesyonel şekilde fotoğraflayarak ilk danslarına dek onlara eşlik eder. Aynı zamanda paket içerisinde belirlenen iki mekanda çiftin en özel düğün fotoğraflarının çekimi de yapılır. Çekim neticesinde 700 adet fotoğraf orijinal boyutunda işlendikten sonra DVD ye aktarılarak teslim edilir. Çiftin seçeceği 40 adet fotoğraf, Photoshop ile özel rötuş yapıldıktan sonra kaliteli baskı ile basılır. Fotoğraflar, 1 adet panoramik büyük boy albüm (35 cm x 65 cm boyutunda), 2 adet aile albümü (19 cm x 35 cm boyutunda) ve 1 adet cep albümü şeklinde hazırlanarak teslim edilir. Ayrıca kuafördeki hazırlık sürecinden ilk dansa kadar olan zamandaki tüm değerli anların fotoğraflanmasından elde edilen görüntüler ile çifte özel bir Düğün Belgeseli slaytı hazırlanır.

9 Serenade Wedding Photography Paket 3 Sine - Dügün Hikayesi Serenade Wedding Photography fotoğrafçısı, çiftin kuaförde başlayan heyecanlı hazırlık aşamalarını profesyonel şekilde fotoğraflayarak ilk danslarına dek onlara eşlik eder. Aynı zamanda paket içerisinde belirlenen iki mekanda çiftin en özel düğün fotoğraflarının çekimi de yer alır. Çekim neticesinde 700 adet fotoğraf orijinal boyutunda işlendikten sonra DVD ye aktarılarak teslim edilir. Çiftin seçeceği 40 adet fotoğraf, Photoshop ile özel rötuş yapıldıktan sonra kaliteli baskı ile basılır. Fotoğraflar, 1 adet panoramik büyük boy albüm (35 cm x 65 cm boyutunda), 2 adet aile albümü (19 cm x 35 cm boyutunda) ve 1 adet cep albümü şeklinde hazırlanarak teslim edilir. Ayrıca kuafördeki hazırlık sürecinden ilk dansa kadar olan zamandaki tüm değerli anların fotoğraflanmasından elde edilen görüntüler ile çifte özel bir Düğün Belgeseli slaytı hazırlanır. Paket 3 kapsamında çifte bir fotoğrafçının yanı sıra bir videographer da eşlik eder. Videographer tüm sürecin aynı zamanda kamera ile çekimini de gerçekleştirir. Bu çekim sonucunda çiftin en mutlu anlarını ilk günkü heyecanı ile hatırlamasına yardımcı olacak 3-4 dakikalık eşsiz bir düğün klibi hazırlanır. Düğün klibinin konsepti ve müziği çift ile beraber belirlenir.

10 Paket 4 Film Gibi Serenade Wedding Photography nin iki fotoğrafçısı, çiftin kuaförde başlayan heyecanlı hazırlık aşamalarını profesyonel şekilde fotoğraflayarak ilk danslarına dek onlara eşlik eder. Aynı zamanda paket içerisinde belirlenen iki mekanda çiftin en özel düğün fotoğraflarının çekimi de yer alır. Çekim neticesinde 700 adet fotoğraf orijinal boyutunda işlendikten sonra DVD ye aktarılarak teslim edilir. Çiftin seçeceği 40 adet fotoğraf, Photoshop ile özel rötuş yapıldıktan sonra kaliteli baskı ile basılır. Fotoğraflar, 1 adet panoramik büyük boy albüm (35 cm x 65 cm boyutunda), 2 adet aile albümü (19 cm x 35 cm boyutunda) ve 1 adet cep albümü şeklinde hazırlanarak teslim edilir. Ayrıca kuafördeki hazırlık sürecinden ilk dansa kadar olan zamandaki tüm değerli anların fotoğraflanmasından elde edilen görüntüler ile çifte özel bir Düğün Belgeseli slaytı hazırlanır. Çifte bu süreçte iki fotoğrafçının yanı sıra bir videographer da eşlik eder. Videographer tüm sürecin aynı zamanda kamera ile çekimini de gerçekleştirir. Bu çekim sonucunda çiftin en mutlu anlarını ilk günkü heyecanı ile hatırlamasına yardımcı olacak 3-4 dakikalık eşsiz bir düğün klibi hazırlanır. Düğün klibinin konsepti çift ile birlikte belirlenir. Aynı zamanda paket kapsamında çiftin sevdiği bir şarkı gelin ve damadın isimleri ile kişiselleştirilerek hazırlanır ve düğün klibinde kullanılır.

11 Serenade Wedding Photography Paket 5 Film Gibi - Özel Serenade Wedding Photography nin iki fotoğrafçısı, çiftin kuaförde başlayan heyecanlı hazırlık aşamalarını profesyonel şekilde fotoğraflayarak ilk danslarına dek onlara eşlik eder. Aynı zamanda paket içerisinde belirlenen iki mekanda çiftin en özel düğün fotoğraflarının çekimi de yer alır. Çekim neticesinde 700 adet fotoğraf orijinal boyutunda işlendikten sonra DVD ye aktarılarak teslim edilir. Çiftin seçeceği 40 adet fotoğraf, Photoshop ile özel rötuş yapıldıktan sonra kaliteli baskı ile basılır. Fotoğraflar, 1 adet panoramik büyük boy albüm (35 cm x 65 cm boyutunda), 2 adet aile albümü (19 cm x 35 cm boyutunda) ve 1 adet cep albümü şeklinde hazırlanarak teslim edilir. Ayrıca kuafördeki hazırlık sürecinden ilk dansa kadar olan zamandaki tüm değerli anların fotoğraflanmasından elde edilen görüntüler ile çifte özel bir Düğün Belgeseli slaytı hazırlanır. Çifte bu süreçte iki fotoğrafçının yanı sıra bir videographer da eşlik eder. Videographer tüm sürecin aynı zamanda kamera ile çekimini de gerçekleştirir. Bu çekim sonucunda çiftin en mutlu anlarını ilk günkü heyecanı ile hatırlamasına yardımcı olacak 3-4 dakikalık eşsiz bir düğün klibi hazırlanır. Düğün klibinin konsepti çift ile birlikte belirlenir. Düğün klibi hazırlık sürecinde çift ile bir görüşme yapılarak çiftin tanışma hikayeleri ve ilişkilerine dair duygusal detaylar hakkında bilgi alınır. Bu bilgiler ışığında Serenade Wedding Photography müzisyeni tarafından tamamen çifte özel bir beste yapılır. Düğün klibinin müziği olarak bu özgün şarkı kullanılır. Paket kapsamında gelin ve damadın, arkadaşlarının heyecanını da yıllar geçse bile hatırlamaları için çiftin arkadaşları ile birlikte bu rüya gibi güne ve çifte dair özel bir İyi Dilek Belgeseli hazırlanır. Çiftin ömür boyu saklayacakları tamamen onlara özel olarak hazırlanmış şık bir gelin-damat hediye kiti oluşturulur. Serenade Wedding Photography tarafından çifte 2 adet 50 cm x 100 cm boyutunda çiftin fotoğraflarının basılı olduğu kanvas tablo hediye edilir.

12

13 Paket 6 Premium Serenade Wedding Photography nin iki fotoğrafçısı, çiftin kuaförde başlayan heyecanlı hazırlık aşamalarını profesyonel şekilde fotoğraflayarak onlara eşlik eder. Çiftin bu heyecanlı anlarına eşlik eden fotoğraf çekimi ilk dansa dek devam eder. Aynı zamanda paket içerisinde belirlenen iki mekanda çiftin en özel düğün fotoğraflarının çekimi de yer alır. Çekim neticesinde 700 adet fotoğraf orijinal boyutunda işlendikten sonra DVD ye aktarılarak teslim edilir. Çiftin seçeceği 40 adet fotoğraf, Photoshop ile özel rötuş yapıldıktan sonra kaliteli baskı ile basılır. Fotoğraflar, 1 adet panoramik büyük boy albüm (35 cm x 65 cm boyutunda), 2 adet aile albümü (19 cm x 35 cm boyutunda) ve 1 adet cep albümü şeklinde hazırlanarak teslim edilir. Ayrıca kuafördeki hazırlık sürecinden ilk dansa kadar olan zamandaki tüm değerli anların fotoğraflanmasından elde edilen görüntüler ile çifte özel bir Düğün Belgeseli slaytı hazırlanır. Çifte bu süreçte iki fotoğrafçının yanı sıra bir videographer da eşlik eder. Videographer tüm sürecin aynı zamanda kamera ile çekimini de gerçekleştirir. Bu çekim sonucunda çiftin en mutlu anlarını ilk günkü heyecanı ile hatırlamasına yardımcı olacak 3-4 dakikalık eşsiz bir düğün klibi hazırlanır. Düğün klibinin konsepti çift ile birlikte belirlenir. Düğün klibi hazırlık sürecinde çift ile bir görüşme yapılarak çiftin tanışma hikayeleri ve ilişkilerine dair duygusal detaylar hakkında bilgi alınır. Bu bilgiler ışığında Serenade Wedding Photography müzisyeni tarafından tamamen çifte özel bir beste yapılır. Düğün klibinin müziği olarak bu özgün şarkı kullanılır.

14 Paket 6 Paket kapsamında gelin ve damadın, arkadaşlarının heyecanını da yıllar geçse bile hatırlamaları için çiftin arkadaşları ile birlikte bu rüya gibi güne ve çifte dair özel bir İyi Dilek Belgeseli hazırlanır. Çiftin ömür boyu saklayacakları tamamen onlara özel olarak hazırlanmış şık bir gelin-damat hediye kiti oluşturulur. Paket 6 Premium Paket in en özel hizmeti olarak çifte özel, kişiselleşmiş, farklı ve sıradışı bir davetiye hazırlanır. Bu süreçte çift ile deneyimli bir kişi tarafından bir röportaj gerçekleştirilir. Röportaj neticesinde çiftin tanışma hikayesine, ilişkilerinin evliliğe giden yoldaki özel detaylarına ve birbirlerine duydukları sevgiye dair bilgiler elde edilir. Bu bilgiler ışığında çiftin aşk dolu romantik hikayesini içeren sayfalık bir kitap hazırlanır. Kitabın kapağı çiftin düğün davetiyesi olarak tasarlanarak davetlilere gönderilir. Düğünün pre-wedding ve after-wedding çekimleri de paket içerisindeki hizmetler arasında yer alır. Aynı zamanda Serenade Wedding Photography, düğün esnasında da fotoğraf ve video çekimleri ile hizmet verir. Serenade Wedding Photography tarafından çifte 2 adet 50 cm x 100 cm boyutunda çiftin fotoğraflarının basılı olduğu kanvas tablo hediye edilir.

15

16

Wedding Photos & Films. Düğün Fotoğrafları ve Filmleri 2016 YILI PAKETLERİ

Wedding Photos & Films. Düğün Fotoğrafları ve Filmleri 2016 YILI PAKETLERİ Wedding Photos & Films Düğün Fotoğrafları ve Filmleri 2016 YILI PAKETLERİ ERKEN REZERVASYON FIRSATLARI ÇEKİM GÜNÜNE EN GEÇ 30 GÜN KALA YAPILACAK REZERVASYONLARDA GEÇERLİDİR. www.izmirdugunhikayesi.com

Detaylı

Paketi. Albüm ve Baskı Seçenekleri

Paketi. Albüm ve Baskı Seçenekleri Çikolata Düğün ya da nişan fotoğrafı çekimi için zamanınız kısıtlı mı? Yoksa Biz o çok fotoğraf çekilmeyi sevmeyenlerdeniz ama bir anı olsun diye istiyoruz diye mi düşünüyorsunuz? Hiç endişelenmeyin bizimle

Detaylı

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek...

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle Evet demek... The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek... Hayalinizdeki düğün ister bir kır düğünü olsun, ister ihtişamlı bir balo... The Marmara Collection, en mutlu gününüzü benzersiz

Detaylı

Paketi. Düğün zamanına kadar çiftlere danışmanlık hizmeti: Çekim gününe kadar konsept Master Seri

Paketi. Düğün zamanına kadar çiftlere danışmanlık hizmeti: Çekim gününe kadar konsept Master Seri Çikolata Düğün ya da nişan fotoğrafı çekimi için çok heveslisiniz ancak zamanınız kısıtlı mı? Yoksa Biz o çok fotoğraf çekilmeyi sevmeyenlerdeniz ama bir anı olsun diye istiyoruz diye mi düşünüyorsunuz?

Detaylı

İyi olması yetmez, mükemmel olmalıdır!

İyi olması yetmez, mükemmel olmalıdır! İyi olması yetmez, mükemmel olmalıdır! www.alihankutlu.com Dış Çekim / Gelin Damat Save The Date / Trash Day Trash The Dress / Nişan Fotoğraf 1 Saat Tek mekanda 1 saatlik fotoğraf çekimi 20 adet düzenlenmiş

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

O Gün. mutluluğa. ömür boyu sürecek. adım atacaksınız

O Gün. mutluluğa. ömür boyu sürecek. adım atacaksınız O Gün ömür boyu sürecek mutluluğa adım atacaksınız H er detay beklentilerinizin üzerinde karşılanırken size sadece hafızanızda ömür boyu tazeleğini koruyacak anıların yaratılacağı O gün ün keyfini sürmek

Detaylı

Paketi. Ekstra Video ve Albüm&Baskı Seçenekleri

Paketi. Ekstra Video ve Albüm&Baskı Seçenekleri Kurabiye Düğün günü ya da düğün günü öncesi/sonrası yapılan dış/iç mekan çekimlerinde en çok tercih edilen hizmet paketi karşınızda! Biraz romantik, biraz çılgın, biraz da moda çekimi gibi olsun diyorsanız

Detaylı

Salonumuza daha ilk adım attığınızda bir güzellik; insani bir sıcaklık ve mükemmel dekore edilmiş yeni mekanımız size Hoş Geldiniz der.

Salonumuza daha ilk adım attığınızda bir güzellik; insani bir sıcaklık ve mükemmel dekore edilmiş yeni mekanımız size Hoş Geldiniz der. 2003 yılından itibaren birçok düğün, davet ve organizasyon gerçekleştiren Sâdâbad Restaurant ın vizyonu, daima müşteri memnuniyeti ve sürekliliği olmuştur. Evliliğe giden mutlu yolda söz, nişan, düğün

Detaylı

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax:

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax: DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ Düğün Paket Fiyatlarımız Set Menü 1 Set Menü 2 Set Menü 3 280 TL 290 TL 300 TL Yiyecek İçecek Hizmet Fiyatları After Party (beach) 110 TL (2 saat limitli 12:00-02:00) Hizmetler: Limitsiz

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

Düğün Hazırlık Listesi...

Düğün Hazırlık Listesi... Düğün Hazırlık Listesi... Beş sayfalık bu bölüm, bütçenizden davetli listesine, müzikten çiçeklere kadar düğününüzle ilgili pek çok önemli ayrıntıyı düzenli bir şekilde organize etmeniz ve planlamanız

Detaylı

E V L E N İ Y O R U M! D ü ğ ü n h a z ı r l ı k k i t a p ç ı ğ ı.

E V L E N İ Y O R U M! D ü ğ ü n h a z ı r l ı k k i t a p ç ı ğ ı. EVLENİYORUM! D ü ğ ü n h a z ı r l ı k k i t a p ç ı ğ ı. Beş sayfalık bu bölüm, bütçenizden davetli listesine, müzikten çiçeklere kadar düğününüzle ilgili pek çok önemli ayrıntıyı düzenli bir şekilde

Detaylı

baby photographer / /

baby photographer   / / baby photographer www.gozdebebekler.com / info@gozdebebekler.com / 0507 677 17 68 hamilelik doğum konsept etkinlik Herşey bir nefes ile başlar... ve sevgi aniden tüm odayı kaplar... Yıllar sonra geride

Detaylı

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Pheri Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Marmara da ay ışığında dans Pheri Yatçılık adından sıkça söz ettirmiş ve dizayn ödülü almış tekneleriyle, İstanbul Boğaz'ının eşsiz güzelliğini

Detaylı

Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com

Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi ARMADA SALON İstanbul usulü yaşam tarzını yeniden yaşatan etkinlik, davet ve eğlenceler; ve yüzlerce çiftin dünya evine attığı ilk adımın kayda geçtiği düğünler İşte

Detaylı

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için AD DRONE Dijital dünyanın gelişmesiyle birlikte aynı orantıda internet dünyasıyla olan bağlarımız güçlenmeye devam ediyor. İşte tam da bu adımda AD Drone ekibi olarak sizleri güler yüz ve sıcakkanlılığımız

Detaylı

Düğün, Nişan, Yeni Doğan, Özel Gün

Düğün, Nişan, Yeni Doğan, Özel Gün PANORAMİK ALBÜM Düğün, Nişan, Yeni Doğan, Özel Gün Panoramik Albüm'de "Yenilikçi" Firmamız 2014 yılında İstanbul, Başakşehir de kurulmuştur. PANORAMİK ALBÜM DE Sektörün dinamiklerini bilen, çözüm odaklı,

Detaylı

Özlem Turan. Contemporary birth photographer

Özlem Turan. Contemporary birth photographer Özlem Turan Contemporary birth photographer www.ozlemturan.com ozlem@ozlemturan.com 532 343 53 91 Tüm paketlerde : FOTOĞRAFLAR: Tüm fotoğraflar renkli veya siyah beyaz olarak ortalama ~ 2oo kare baskıya

Detaylı

Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi

Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi ARMADA TERAS Çıkın Armada Terasa, yüzyıllar öncesinde görünen manzara ne ise göreceğiniz odur diyor güncel bir köşe yazarımız... Bu özelliğiyle İstanbul âşıklarının ve

Detaylı

2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum

2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum 2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum Sekiz Müzik Organizasyon,1996 yılından beri müzik piyasasında bir çok ünlü sanatçıya eşlik etmiş,orkestralarını kurmuş,yönetmiş,bir çok gecenin organizasyonunu

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir?

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Hayatımızın en değerli varlığıdır anneler. O halde onlara verdiğimiz hediyelerinde manevi bir değeri olmalıdır. Anneler için hediyenin maddi değeri değil

Detaylı

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir.

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir. HAKKIMIZDA Her türlü organizasyon ve davetlerin ikram servisi konusunda gerekli lezzet, kalite, estetik, hijyen, çabukluk yeteneği ile hizmet anlayışımızı Aktivitem Catering çatısı altında birleştirdik.

Detaylı

Kurumsal Müzikal Projesi

Kurumsal Müzikal Projesi Kurumsal Başarı Hikayesi Kurumsal Müzikal Projesi >> PROJE ADI KURUMSAL MÜZİKAL >> PROJE TÜRÜ MÜZİKAL >> PROJENİN KISACA TANIMI Projemiz; şirketinizin değerlerini, misyon ve vizyonunu yansıtan (yaşayan),

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI İSTANBUL EVLİLİK DÜNYASI 2018-EVLİLİK HAZIRLIKLARI FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

İZMİR TİCARET ODASI İSTANBUL EVLİLİK DÜNYASI 2018-EVLİLİK HAZIRLIKLARI FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI İZMİR TİCARET ODASI İSTANBUL EVLİLİK DÜNYASI 2018-EVLİLİK HAZIRLIKLARI FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 02.02.2018 EVLİLİK DÜNYASI 2018- EVLİLİK HAZIRLIKLARI FUARI UÇAK ORGANİZASYONU ZİYARET SONUÇLARI

Detaylı

Albüm içine konulacak fotoğraflara ekstra cilt rötuş işlemi uygulanır. Fiyatlara kdv dahil değildir.

Albüm içine konulacak fotoğraflara ekstra cilt rötuş işlemi uygulanır. Fiyatlara kdv dahil değildir. Paket Detayları Karşılıklı olarak ileride herhangi bir problem yaşamamak adına, bu dökümanın tamamını okumanızı öneririm. Benden aldığınız/alacağınız hizmet detayları ile ilgili tüm sorularınızı mesai

Detaylı

KARTVİZİT TEK YÖN ÇIFT YÖN SELEFON LAK 1. YÖN RENKLI 2.YÖN RENKLI 35TL 50TL 90TL 200TL

KARTVİZİT TEK YÖN ÇIFT YÖN SELEFON LAK 1. YÖN RENKLI 2.YÖN RENKLI 35TL 50TL 90TL 200TL ADET S/B 2 0 0 2000 00 23TL 12TL 1 1 KARTVİZİT TEK YÖN ÇIFT YÖN SELEFON LAK RENKLI 1. YÖN RENKLI 2.YÖN S/B 1. YÖN RENKLI 2.YÖN RENKLI TEK YÖN ÇIFT YÖN TEK YÖN ÇIFT YÖN Not: Fiyatlarımız 3gsm Parlak veya

Detaylı

Her birini özenle seçtiğimiz çiçeklere ek olarak mağazamızda İtalya'dan getirdiğimiz kullanışlı ve dekoratif hediyelik eşyaları da bulacaksınız.

Her birini özenle seçtiğimiz çiçeklere ek olarak mağazamızda İtalya'dan getirdiğimiz kullanışlı ve dekoratif hediyelik eşyaları da bulacaksınız. La Maison des Fleurs, 2009 yılında çiçekçilikte farklı bir anlayış ve kaliteyi uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturma fikriyle Kuruçeşme'de kuruldu. Yurt dışında iç mimarlık ve Event Management konusunda

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com

Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi ARMADA SALON İstanbul usulü yaşam tarzını yeniden yaşatan etkinlik, davet ve eğlenceler; ve yüzlerce çiftin dünya evine attığı ilk adımın kayda geçtiği düğünler İşte

Detaylı

HEGSAGONE MARINE ASIA HOTEL

HEGSAGONE MARINE ASIA HOTEL Merhabalar, Öncelikle HEGSAGONE MARINE ASIA HOTEL e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, bu mutlu gününüzde yanınızda olacağımız için duyacağımız memnuniyeti ifade etmek isteriz. Düğün organizasyonları,

Detaylı

mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır

mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır 1 E V İ rahatlık N İ Z D E mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır Bizimle aynı havayı, aynı duyguları, kısacası hayatı paylaşır. Rengi, dokusu ve her bir kıvrımıyla yaşam alanlarınıza stil katan Vanessa

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

Jamie Foxx J

Jamie Foxx J Jamie Foxx J - - - - - - - - - - - - - 62 Corinne Foxx 63 Biz müzik ve sinemayı bir araya getiren bir aileyiz. Babam hem eğitimli bir müzisyen hem de bir oyuncu. Gerçekten çok şanslıyım! Corinne Foxx Jamie

Detaylı

WEBRAZZI KONFERANSLARI / 2018 SPONSORLUK DÖKÜMANI E-TİCARET DİJİTAL CONNECT: LONDON - SUMMIT DEVELOPER FINTECH

WEBRAZZI KONFERANSLARI / 2018 SPONSORLUK DÖKÜMANI E-TİCARET DİJİTAL CONNECT: LONDON - SUMMIT DEVELOPER FINTECH WEBRAZZI KONFERANSLARI / 2018 SPONSORLUK DÖKÜMANI E-TİCARET DİJİTAL CONNECT: LONDON - SUMMIT DEVELOPER FINTECH Webrazzi konferanslarında markanızlayer alaraktürkiye nin fikir önderlerine, sektör liderlerine

Detaylı

3.SINIF VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

3.SINIF VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE 3.SINIF VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE BİTİRME TEZİ HAZIRLIK AŞAMASI Tüm öğrencilerimizin akademik etkinliklerde yer almasını istiyoruz. Bu amaçla aşağıdaki akademik etkinliklerin en az birine

Detaylı

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı

TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ

TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ Daİma hatırlamak İçİn Organizasyonlarınıza Kemer Country Event baksın, siz keyfinize bakın. Kemer Country Event, en güzel ve en anlamlı anlarınızı unutulmaz kılacak mekan ve

Detaylı

>> PROJE ADI PROFESYONEL KONSEPT DANS GÖSTERİSİ

>> PROJE ADI PROFESYONEL KONSEPT DANS GÖSTERİSİ >> PROJE ADI PROFESYONEL KONSEPT DANS GÖSTERİSİ >> PROJE AMACI Kurumun, genel hedefleri, tarihi, değerleri ya da kurumsal iletişim stratejisi ışığında o toplantıya ya da o döneme ait mesajları hedefleri

Detaylı

TENORS MÜZİK SHOW. Tenors Müzik Show (Flash Mob)

TENORS MÜZİK SHOW. Tenors Müzik Show (Flash Mob) TENORS MÜZİK SHOW Tenors Müzik Show (Flash Mob) Yaşamın hızlı temposu içinde çalışmak kadar artık eğlenmekte hızlı olmak zorunda. Eski tarihlerde müzik dinlemek için aylar öncesinde bilet alınır ve bir

Detaylı

Adım Adım Düğün Organizasyonu Hazırlıkları

Adım Adım Düğün Organizasyonu Hazırlıkları Aslında sevinçli bir telaş ile başlanan hazırlıklar, zamanın az, yapılacak işlerin çok olması nedeniyle stresli günlere dönüşmesin. Hazırlıklar hem çok keyifli hem de yorucudur. Bu nedenle hazırlıklara

Detaylı

SosyoKopter SosyoKopter

SosyoKopter SosyoKopter SosyoKopter olarak kullandığımız uzaktan kumandalı yüksek teknolojili insansız hava araçları ile istenilen fotoğraf ve videoyu yüksek çözünürlük ile tamamen SosyoKopter ekibi tarafından geliştirilen yazılımlar

Detaylı

DÜĞÜN GÜNÜM PROGRAMI

DÜĞÜN GÜNÜM PROGRAMI DÜĞÜN GÜNÜM TV PROGRAMI HEDEF KİTLE Potansiyel Hedef Kitle 14 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın TV. izleyicisi Programın Hedef Kitlesi 14-65 yaş A,B,C,D,E özellikle kadın TV. izleyicisi Potansiyel

Detaylı

KALBİ ATIYOR BURADA TEKNOLOJİNİN HAKKIMIZDA. uygun teknik ekip ve ekipman hizmeti. son teknoloji çözümleri kullanıyoruz.

KALBİ ATIYOR BURADA TEKNOLOJİNİN HAKKIMIZDA. uygun teknik ekip ve ekipman hizmeti. son teknoloji çözümleri kullanıyoruz. TEKNOLOJİNİN HAKKIMIZDA 2000 yılından beri sektör içerisindeki son teknoloji çözümleri kullanıyoruz. uygun teknik ekip ve ekipman hizmeti KALBİ uluslararası organizasyonlar, Kamu ve kurumsal alandaki etkinlikler,

Detaylı

Foto Gen Production Fiyat Listesi

Foto Gen Production Fiyat Listesi Foto Gen Production Fiyat Listesi Innerhalb Berlin / Berlin içi 1x Kamera oder Foto ( Düğün, Nisan, Sünnet, Kina, Doğum Günü) + 1 X DVD 200 1x Kamera oder Foto ( Standesamt, EV-Çekim, 1 x DVD) 150 Düğün

Detaylı

03-05 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar da düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı, 15. yılında Modern Zaman Gelinleri konseptiyle

03-05 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar da düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı, 15. yılında Modern Zaman Gelinleri konseptiyle 2017 SONUÇ RAPORU 03-05 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar da düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı, 15. yılında Modern Zaman Gelinleri konseptiyle evlenecek çiftlere rehberlik eden bir organizasyon

Detaylı

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR.

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. AREA OPEN AIR FITNESS Fit kalmanın verdiği mutluluk ve geniş alanda rahatça spor yapmanın keyfi bir araya geliyor. Son

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

PARTY ROOM ANNE DOĞUM GÜNÜMÜ CAPTUNE WORLD DE KUTLAYALIM MI?

PARTY ROOM ANNE DOĞUM GÜNÜMÜ CAPTUNE WORLD DE KUTLAYALIM MI? PARTY ROOM ANNE DOĞUM GÜNÜMÜ CAPTUNE WORLD DE KUTLAYALIM MI? DOĞUM GÜNÜ ANNE N OLUR BİR DOĞUM GÜNÜ DAHA Çocuğunuzun arkadaşlarıyla doyasıya eğleneceği doğum günü kutlamalarını Captune World Party Room

Detaylı

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com F&H Y PI BURJ ANTEP Adres : Zübeyde Hanım bul. Masal Park karşısı No:38 GAZİANTEP Tel : +90 342 322 43 00 (3 hat) Fax : +90 342 322 43 03 E-mail : info@fhyapi.com www.burjantep.com BurjAntep Bir Fh Yapı

Detaylı

Mutluluğa ilk adımı burada atın..

Mutluluğa ilk adımı burada atın.. Mutluluğa ilk adımı burada atın.. İstanbul un kalbinin attığı noktada hizmete açılan beş yıldızlı Clarion Hotel İSTANBUL MAHMUTBEY, göz kamaştırıcı dekorasyonu, her biri 300 kişilik, 463 m² kullanım alanına

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GÜNÜNÜZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Mutlu bir beraberliğe adım attığınız bugün, hayatınızın en mutlu günü ve böylesine özel günler, en özel organizasyonları hak

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

Demirtaş a CEMRE. Düşüyor...

Demirtaş a CEMRE. Düşüyor... Demirtaş a CEMRE Düşüyor... 2 3 Özgün Mimari, Mutlu Yaşam... Demirtaş ta modern, estetik, kaliteli, sağlam ve özgün mimarisi ile Cemre Evlerinde ailenizle ve sevdiklerinizle mutlu bir yaşam sizleri bekliyor.

Detaylı

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov.

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov. 6 6 5. RİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI SPONSORLUK DOSYASI 14-16 OCAK 2016 WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye www.evf.gov.tr info@evf.gov.tr FORUM HAKKINDA Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ndan üst

Detaylı

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. No:1 Süleymanpaşa Tekirdağ (tümenin Karşısı) Tel: 0282 261 4927 Gsm: 0532

Detaylı

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey SPONSORLUK DOSYASI International MICE & Wedding Forum, ilk olarak 03 Nisan - 09 Nisan 2016 tarihleri arasında Inventum Global Workshop adı altında St.Regis, Mumbai ve Grand Hotel, New Delhi'de gerçekleşmiştir.

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

The President Hotel. Istanbul, Turkey. Each Best Western branded hotel is independently owned and operated.

The President Hotel. Istanbul, Turkey. Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. The President Hotel Istanbul, Turkey Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. Best Western Plus The President Hotel de Romantik Evet Hayatınız boyunca unutamayacağınız ve gülümseyerek

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA GENEL BAKIŞ Değerli Misafirlerimiz, Grand Hotel Ontur eşsiz doğası,temiz denizi ve çevresi, muhteşem Sakız Adası manzarası ile Türkiye nin gözbebeği Çeşme yarımadasında kurulmuş modern otelciliğin tüm

Detaylı

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU FRANCHISE TANITIM KATALOĞU Asırlık Hikayemiz 1927 yılından beri 3 nesildir tecrübe ve güven ile Bursa da 5 şubeyle hizmet vermeye devam eden markamız Ayanoğlu, Türkiye nin birçok şehrinden özenle seçtiğimiz

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

HEGSAGONE MARINE ASIA HOTEL

HEGSAGONE MARINE ASIA HOTEL Merhabalar, Öncelikle HEGSAGONE MARINE ASIA HOTEL e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, bu mutlu gününüzde yanınızda olacağımız için duyacağımız memnuniyeti ifade etmek isteriz. Sünnet düğünü organizasyonları,

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE DEGÜSTASYON KULÜBÜ

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE DEGÜSTASYON KULÜBÜ BuGusto BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE DEGÜSTASYON KULÜBÜ BuGusto Hakkında Etkinlikler Gastronomi Festivali İletişim BuGusto Hakkında Etkinlikler Gastronomi Festivali İletişim BuGusto Hakkında İlginin

Detaylı

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI hayal edenlere... Neden? Neden? OSAGRUPYAPI İşyerlerimizde insan sağlığını, insan hayatını ve can güvenliğini ön planda tutuyoruz. Birçok alanda yol gösterici ilkelere ve değerlere sahibiz. Yenilikten

Detaylı

... H a y a l E t t i ğ i n i z D ü n y a 1978 yılından bu yana özverili çalışmalarının neticesinde her projede Denizli ye yeni bir soluk getiren Terzioğlu İnşaat, 40. yılında yine ses getirecek bir toplu

Detaylı

da kente ve şehrimize estetik, yaşama huzur ve kalite katmaya

da kente ve şehrimize estetik, yaşama huzur ve kalite katmaya AAB Yapı İnşaat 1994-2014 yılları arasında grup şirketi olarak inşaat sektörüne başlamıştır. 2014 yılında AAB Yapı İnşaat Anonim Şirketi olarak yoluna devam etmektedir. AAB bugüne kadar pek çok projeye

Detaylı

Pencereniz adalara açılsın!

Pencereniz adalara açılsın! Pencereniz adalara açılsın! Dört dörtlük Yaşanılır daireler 2 3 KURUMSAL LOKASYON VE ULAŞIM PEYZAJ VE SAHİL SOSYAL YAŞAM ALANLARI içindekiler 09 11 15 17 21 23 27 29 MARİN PENDİK YATIRIM DEĞERİ KONSEPT

Detaylı

HAYAT, GÖLGE OYUNU İÇİNDE BULMAKTIR GÜNEŞ İ...

HAYAT, GÖLGE OYUNU İÇİNDE BULMAKTIR GÜNEŞ İ... HAYAT, GÖLGE OYUNU İÇİNDE BULMAKTIR GÜNEŞ İ... MERHABA Ankara nın merkezinde yenilikçi, profesyonel genç bir ekip ve donanımla, TV ve prodüksiyon stüdyolarımızı, eğitim, konferans, seminer salonlarımızı,

Detaylı

200+ Kendi geliştirdiğimiz dijital etkinlik çözümlerimizle organizasyonlarınıza eğlence katarak, sosyal medyadaki etkisini arttırıyoruz.

200+ Kendi geliştirdiğimiz dijital etkinlik çözümlerimizle organizasyonlarınıza eğlence katarak, sosyal medyadaki etkisini arttırıyoruz. Hakkında Kendi geliştirdiğimiz dijital etkinlik çözümlerimizle organizasyonlarınıza eğlence katarak, sosyal medyadaki etkisini arttırıyoruz. Kutumubu olarak, 2013 te hizmet vermeye başladık. Amacımız etkinliklere

Detaylı

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında 23 Nisan 2014 Çarşamba 17:23 Devremülk Turizm inden Sağlık Turizm ine, madencilik ve mermerden gayrimenkule kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren

Detaylı

ALBUM34 Dünya nın en iyi Panoramik albümleri

ALBUM34 Dünya nın en iyi Panoramik albümleri ALBUM34 Dünya nın en iyi Panoramik albümleri www.album34.com 3 Farklı Ebat İdeal Bakış Açıları 30x50, 35x65, 30x76 ebatlarımız ile her zevke ve bütçeye göre en uygun çözümleri sunuyoruz. Albüm ebatlarımız,

Detaylı

20. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI

20. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI 20. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI Türkiye Kalite Derneği-KalDer yirmi yedi yıldır kurumların daha iyi yönetilmesi, daha başarılı ve uzun ömürlü olmaları için faaliyetlerini sürdürmektedir. KalDer

Detaylı

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! Alışveriş, sanat ve eğlence merkezleri, kıyı şeridi, tramvayı, geniş parkları, sıcak ve samimi insanları, sosyal hayatı, huzuru, refahı ve çoşkusu ile İzmir

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

NEW. Evinizdeki Konfor... COLLECTION. Comfort of your Home...

NEW. Evinizdeki Konfor... COLLECTION. Comfort of your Home... NEW COLLECTION Evinizdeki Konfor... Comfort of your Home... Yeni Nesil Rahatlık Konforlu Bir Yaşam Salon takımlarından Oturma Gruplarına, Maksi Takımlardan, Köşe Takımlarına kadar geniş bir ürün yelpazesinde

Detaylı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği. BASIN MÜŞAVİRLİĞİ ve YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği. BASIN MÜŞAVİRLİĞİ ve YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ ve YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ Temel Amacımız 5174 sayılı TOBB ile Odalar ve Borsalar Kanunu nun 55. maddesinde belirtildiği şekilde birliğin hukuki temsili görevi Birlik Başkanı na ait olup, bu

Detaylı

İs İ t s a t n a bu b l l

İs İ t s a t n a bu b l l İstanbul Oniva Tur Toplantı organizasyonları, Konferanslar, Incentive turlar, özel etkinlikler, özel gruplar ve şirketlere özel teşvik programlarında 1995 ten bu yana 18 yıllık profesyonel deneyimi ile

Detaylı

Tarihin Mimarisi,

Tarihin Mimarisi, Tarihin Mimarisi, Doğanın Estetiği İle... Merhaba Uzman Yapı, kurulduğu günden bu yana, sağlam bir gelecek ve huzur dolu bir hayat için sorunsuz yaşam alanları sunmayı hedeflemiştir. Amorium evleri de

Detaylı

www.nurkopyalama.com

www.nurkopyalama.com www.nurkopyalama.com ANT YAPI www.nurkopyalama.com Profesyonel RENKLİ MAKİNA Parkurumuzla RENKLİ Fotokopi - Print Renkli Fotokopi - Print Fotokopi çekimlerinizi RENKLİ olarak, dünyanın tercih ettiği lider

Detaylı

Dalya Turizm M e e t i n g - I n c e n t i v e - Co n g r e s s - E v e n t

Dalya Turizm M e e t i n g - I n c e n t i v e - Co n g r e s s - E v e n t Dalya Turizm M e e t i n g - I n c e n t i ve - Co n g r e s s - Eve n t Biz Kimiz? Dalya, 1999 dan beri hizmet veren köklü bir şirket. Kurulduğu yıldan bu yana hedefine her gün daha da yaklaşan dinamik

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Fiyatlar KİŞİ BAŞIDIR Paket 1 Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Paket 2 Türk Gecesi Eğlencesi Paket 3 Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) Paket 4

Detaylı

genç odası Özgün bir biçimde dekore edilen odalar, gençleri mutlu eder. Genç odası dekore edilirken mümkün olduğunca bilindik kalıplardan ve renklerden arınılmalı, daha özgün ve yenilikçi çözümlere yönelinmelidir.

Detaylı

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz...

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... 2018 Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... Tepekaya İnşaat, kaliteden ödün vermeden inşaat sektöründe güçlü ve emin adımlar atan bir kuruluştur. İlkemiz halkımıza

Detaylı

MARKAMIZ HAKKINDA. 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve şubeleri; Antalya, Muğla, Mersin, Elazığ

MARKAMIZ HAKKINDA. 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve şubeleri; Antalya, Muğla, Mersin, Elazığ MARKAMIZ HAKKINDA Beyoğlu nun tarihi meşhur kırma çikolatasını kahve konsepti ile birleştiren 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve, ilk olarak Antalya da açıldı. Marka, her çeşidine aşk ve tutku ile bağlanılan,

Detaylı

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ ... 2010-2011 EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ Merhaba! Yine, yeni, yeniden birlikte olmanın coşkusu ve heyecanıyla bir aradayız. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında da sağlıkla, mutlulukla, oyunlarla, şenliklerle,

Detaylı

MARKAMIZ HAKKINDA. çikolata severlerin beğenisine sunuyor.

MARKAMIZ HAKKINDA. çikolata severlerin beğenisine sunuyor. MARKAMIZ HAKKINDA Beyoğlu nun tarihi meşhur kırma çikolatasını kahve konsepti ile birleştiren 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve, ilk olarak Antalya da açıldı. Marka, her çeşidine aşk ve tutku ile bağlanılan,

Detaylı

maksimum konfor, maksimum deneyim...

maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... Genel Bilgi Koşulsuz misafir memnuniyetinin ve hizmet kalitesinin başarıyı getirdiğine inanan

Detaylı

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. GELECEK İÇİN PANORAMA YA GELECEKSİNİZ... Metro ve tramvay ın kesiştiği, İstanbul un

Detaylı

Hayalinizdeki Düğün WOW da

Hayalinizdeki Düğün WOW da Hayalinizdeki Düğün WOW da SINIRSIZ SEÇENEKLERİMİZ VE ALTERNATİF HİZMETLERİMİZ HAYAL GÜCÜNÜZÜ BİR ADIM İLERİYE TAŞIYACAK. WOW Istanbul un büyülü dünyasında 100 kişiden 2000 kişiye kadar düğün organizasyonlarınızı

Detaylı

5. FİKRİ HAKLAR HUKUKU SEMİNERİ

5. FİKRİ HAKLAR HUKUKU SEMİNERİ ULUSLARARASI FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI KORUMA DERNEĞİ 5. FİKRİ HAKLAR HUKUKU SEMİNERİ 05-06 Nisan 2018 SPONSORLUK BROŞÜRÜ İçindekiler AIPPI Nedir?... AIPPI ın Amacı... Seminerin Hedefi... Seminerin İçeriği...

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı