T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : Karar No : 20

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20"

Transkript

1 Karar No : Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5.ve 19.maddesi uyarınca görev süreleri tamamlanan 1. Meclis Başkan Vekili ve 2. Meclis Başkan Vekilinin ilk iki yıl için Kanunda öngördüğü şekilde gizli oyla seçiminin yapılabilmesi hususunu isteyen Palandöken Belediye Başkanlığı Yazı işleri Müdürlüğü çıkışlı tarih ve sayılı teklif yazısının okunması üzerine yapılan müzakereler sonucunda; KARAR : Yapılan gizli oylama neticesinde; kullanılan 31 (otuz bir ) oydan 7 oy boş olup geçerli olan 24 oydan Belediye Meclisi 1. Başkan vekilliğine Abdulsettar DEMİR in 24 ( yirmi dört ) oyla oyçokluğuyla seçildiği, Belediye Meclisi 2. Başkan Vekilliğine H.Reşat TUZCUAY ın 24 ( yirmi dört ) oyla oyçokluğuyla seçildiği, Tasnif Heyeti tarafından tanzim ve imza olunan tarihli tutanakların tetkikinden anlaşılmıştır.

2 Karar No : Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5.ve 19.maddesi uyarınca görev süreleri tamamlanan en az 2 ( asil ) kâtip ve 2 ( yedek) kâtip üyenin ilk iki yıl için Kanunda öngördüğü şekilde gizli oyla seçiminin yapılabilmesi hususunu isteyen Palandöken Belediye Başkanlığı Yazı işleri Müdürlüğü çıkışlı tarih ve sayılı teklif yazısının okunması üzerine yapılan müzakereler sonucunda; KARAR :Yapılan gizli oylama neticesinde; kullanılan 31 (otuz bir ) oydan 7 oy boş olup,geçerli oydan Belediye Meclisi Asil Katip üyeliklerine; Melek ATEŞ 24 (yirmi dört),yavuz KOCAMAN ın 23 (yirmi üç) oyla, Yedek Katip üyeliklerine ise; V.Karani ŞENOCAK ve Orhan GÖZGEÇ in 23 ( yirmi üç ) oyla oyçokluğuyla seçildiği, Tasnif Heyeti tarafından tanzim ve imza olunan tarihli tutanakların tetkikinden anlaşılmıştır.

3 Karar No : Sayılı Belediye Kanununun 33. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20.maddesi uyarınca görev süreleri tamamlanan Belediye Encümen Üyelerinin yerine,bir yıllığına Belediye Meclis Üyelerinden kanunda öngörülen ( 3 ) üyenin gizli oyla seçiminin yapılması hususunu isteyen Palandöken Belediye Başkanlığı Yazı işleri Müdürlüğü çıkışlı tarih ve sayılı teklif yazısının okunması üzerine yapılan müzakereler sonucunda; KARAR : Yapılan gizli oylama neticesinde; kullanılan 24 (oydan) oydan 1 oy boş olup,geçerli olan 23 oydan Belediye Encümenliklerine;Abubekir AYDEMİR 23 (yirmi üç) Saniye TOKCE 23 ( yirmi üç) ve Yavuz BULUT un 22 ( yirmi iki) şer oyla, oy çokluğuyla seçildikleri, Tasnif Heyeti tarafından tanzim ve imza olunan tarihli tutanakların tetkikinden anlaşılmıştır.

4 Karar No : Sayılı Belediye Kanununun 24. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 21.maddesinde bir yılı geçmemek üzere Meclis Üyeleri arasından en az Üç ( 3 ) en fazla Beş ( 5 ) üyeden oluşan ihtisas komisyonlarının kurulması belirtilmiştir.bu nedenle;görev süresi bir yılı geçmemek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Plan Bütçe ve Kesin Hesap Tetkik Komisyonunun Kanun,Tüzük ve Yönetmeliklilerde belirtildiği şekliyle yeniden oluşturulması hususunu isteyen Palandöken Belediye Başkanlığı Yazı işleri Müdürlüğü çıkışlı tarih ve sayılı teklif yazısının okunması üzerine yapılan müzakereler sonucunda; KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesinde bir yılı geçmemek üzere meclis üyeleri arasından en az üç ( 3 ) en fazla beş ( 5 ) üyeden oluşan İhtisas Komisyonlarının kurulması belirtilmiştir. Bu nedenle İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Bütçe ve Kesin Hesap Tetkik Komisyonlarının ( 5 ) üyeden oluşturulmasına karar verilmiş olup; ad okunarak yapılan açık oylama neticesinde; İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeliklerine ; Doğan ALP, Enver SUBAŞI, Efrail YÜCE, Orhan GÖZGEÇ ve Oğuz Tarık TİMUROĞLU nun oylamaya katılan 24 ( yirmi dört ) üyenin oylarıyla oybirliğiyle seçildikleri; Plan Bütçe ve Kesin Hesap Tetkik Komisyonu üyeliklerine; Fisun DURGUN,Ömer DÜZGÜN,V.Karani ŞENOCAK, Mustafa ŞENGÜL ve ŞİMŞEK AKPINAR IN ün oylamaya katılan 24 ( yirmi dört ) üyenin oylarıyla oybirliğiyle seçildikleri; Palandöken İlçe Belediye Meclisinin 2014 Yılı tarihli toplantının 1.Birleşiminin 1.oturumunda oybirliğiyle karar verildi.

5 Karar No : sayılı kanunun 20. maddesinin 1. paragrafı uyarınca Meclisin tatil ayı hariç olmak üzere her ayın ilk haftasında meclis tarafından önceden tespit edilecek günde mutat olarak toplanacağı öngörmektedir. Anılan kanunun 20. maddesi uyarınca, Yüce Meclisin her ayın ilk haftasında yapacağı mutat toplantı günü ve saatinin tespit edilmesi hususunun görüşülerek bir karara bağlanmasını isteyen Palandöken Belediye Başkanlığı Yazı işleri Müdürlüğü çıkışlı tarih ve sayılı teklif yazısının okunması üzerine yapılan müzakereler sonucunda; KARAR : 5393 sayılı kanunun 20 maddesinin 1. paragrafı uyarınca Meclisin tatil ayı hariç olmak üzere her ayın ilk haftasında meclis tarafından önceden tespit edilecek günde mutat olarak toplanacağı öngörmektedir. Anılan kanunun 20. maddesi uyarınca, Yüce Meclisin her ayın ilk haftasında yapacağı mutat toplantı gününün her ayın ilk Pazartesi günü saat de mutat olarak Belediye Meclis Salonunda toplanmasına;palandöken İlçe Belediye Meclisinin 2014 Yılı tarihli toplantının 1.Birleşiminin 1.oturumunda oybirliğiyle karar verildi.;

6 Karar No : 25 Belediye Meclisinin yapacağı olağan ve olağanüstü toplantılarda yapılacak müzakerelerin sesli veya görüntülü cihazlara kaydedilerek muhafaza edilme sürelerinin yüce meclisçe tespit edilmesi hususunun görüşülerek bir karara bağlanmasını isteyen Palandöken Belediye Başkanlığı Yazı işleri Müdürlüğü çıkışlı tarih ve sayılı teklif yazısının okunması üzerine yapılan müzakereler sonucunda; KARAR : Belediye Meclisinin yapacağı olağan ve olağanüstü toplantılarda yapılacak müzakerelerin Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 16.maddesine istinaden; sesli veya görüntülü cihazlara kaydedilerek muhafaza edilmesine;palandöken İlçe Belediye Meclisinin 2014 Yılı tarihli toplantının 1.Birleşiminin 1.oturumunda oybirliğiyle karar verildi.;

7 Karar No : sayılı kanunun 24. maddesinin son paragrafı İhtisas Komisyon raporlarının aleni olduğu, çeşitli yollarla bu raporların halka duyurulacağı, raporlardan almak isteyenler ise meclis tarafından maliyetlerini aşmamak üzere belirlenecek bedel karşılığında raporların verileceği öngörmektedir Söz konusu ihtisas komisyon raporlarının isteyenlere verilmek üzere alınacak olan bedelin tespit edilmesi hususunun görüşülerek bir karara bağlanmasını isteyen Palandöken Belediye Başkanlığı Yazı işleri Müdürlüğü çıkışlı tarih ve sayılı teklif yazısının okunması üzerine yapılan müzakereler sonucunda; KARAR : 5393 sayılı kanunun 24. maddesinin son paragrafı İhtisas Komisyon raporlarının aleni olduğu, çeşitli yollarla bu raporların halka duyurulacağı, raporlardan almak isteyenler ise meclis tarafından maliyetlerini aşmamak üzere belirlenecek bedel karşılığında raporların verileceği öngörmektedir Söz konusu ihtisas komisyon raporlarının isteyenlere 50,00 TL bedel karşılığında verilmesine; Palandöken İlçe Belediye Meclisinin 2014 Yılı tarihli toplantının 1.Birleşiminin 1.oturumunda oybirliğiyle karar verildi.

8 Karar No : 27 Hizmet Dönemimiz süresince zuhur edecek olan Belediyemizle ilgili işleri gerek Yurt içinde, gerekse Yurt dışında takip etmek üzere gerektiğinde Yüce Meclis üyeleriyle, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinden bir kısmını görevlendirmesi için Belediye Başkanımıza yetki verilmesi hususunun görüşülmesini isteyen Palandöken Belediye Başkanlığı Yazı işleri Müdürlüğü çıkışlı tarih ve sayılı teklif yazısının okunması üzerine yapılan müzakereler sonucunda; KARAR : Hizmet Dönemimiz süresince zuhur edecek olan Belediyemizle ilgili işleri gerek Yurt içinde, gerekse Yurt dışında takip etmek üzere gerektiğinde Yüce Meclis üyeleriyle, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinden bir kısmını görevlendirmesi için Belediye Başkanımıza yetki verilmesine;şimşek AKPINAR,O.Tarık TİMUROĞLU,Hüseyin ALKIŞ,Mehser DURSUN,Alper PİRİMOĞLU,Hamit KARAHAN,Cemalettin AYDOĞAN ve Fatih BORULU nun red oyuna karşın Palandöken İlçe Belediye Meclisinin 2014 Yılı tarihli toplantının 1.Birleşiminin 1.oturumunda oyçokluğuyla karar verildi.

9 Karar No : sayılı Kanunun 3 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinde belirtilen kadro veya pozisyonlarında istihdam edilenlerden işçi statüsü dışında çalışan kamu görevlilerine; 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikalar Kanunu nun 32.maddesi ve Belediye Kanunu nun 38.maddesinin (g) bendine istinaden;yetkili Memur Sendikası ile 31 Mart 2014 tarihinden 31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerli olmak üzere; Sosyal Denge Sözleşmesi yapmak için Belediye Başkanımız Orhan BULUTLAR a yetki verilmesi hususunda Yüce Meclisçe bir karar ittihazını isteyen Palandöken Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü çıkışlı tarih ve sayılı teklif yazısının okunması üzerine yapılan müzakereler sonucunda; KARAR : 4688 sayılı Kanunun 3 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinde belirtilen kadro veya pozisyonlarında istihdam edilenlerden işçi statüsü dışında çalışan kamu görevlilerine; 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikalar Kanunu nun 32.maddesi ve Belediye Kanunu nun 38.maddesinin (g) bendine istinaden;yetkili Memur Sendikası ile 31 Mart 2014 tarihinden 31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerli olmak üzere; Sosyal Denge Sözleşmesi yapmak için Belediye Başkanımız Orhan BULUTLAR a yetki verilmesinin Kabulüne Palandöken İlçe Belediye Meclisinin 2014 Yılı tarihli toplantının 1.Birleşiminin 1.oturumunda Kabulüne oybirliğiyle karar verildi.

10 Karar No : Sayılı Belediye Kanununun 49. maddesi gereği Başkan Yardımcısı olarak atanan Başkan Yardımcılarının aylık ödeneğinin 5393 sayılı kanunun 39. maddesinin d bendi gereğince nüfus oranlarına göre belirlenen oranın Devlet Memurları için belirlenen aylık katsayı ile çarpımı sonucu bulunacak tutarda aylık brüt ödenek olarak Belediye Başkanına ödenir. Hükmü gereğince; Bu nedenle 5393 sayılı kanunun 49. Maddesi uyarınca Belediye Başkan yardımcısı bulunan Belediyelerde norm kadro sayısına bağlı kalınmaksızın; Belediye Meclis üyeleri arasından Belediye Başkan yardımcısı olarak görevlendirilen Meclis üyelerimize Belediye Başkanına verilen ödeneğin 2/3 ünü aşmamak üzere tarihinden itibaren ücretinin ve görev yaptığı sürece Bakanlar Kurulunca yapılan aylık kat sayısının uygulanmasının Belediye Meclisince görüşülerek bir karara bağlanması hususunda bir karar ittihazını isteyen Palandöken Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü çıkışlı tarih ve sayılı teklif yazısının okunması üzerine yapılan müzakereler sonucunda; KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. maddesi gereği Başkan Yardımcısı olarak atanan Başkan Yardımcılarının aylık ödeneğinin 5393 sayılı kanunun 39. maddesinin d bendi gereğince nüfus oranlarına göre belirlenen oranın Devlet Memurları için belirlenen aylık katsayı ile çarpımı sonucu bulunacak tutarda aylık brüt ödenek olarak Belediye Başkanına ödenir. Hükmü gereğince; Bu nedenle 5393 sayılı kanunun 49. Maddesi uyarınca Belediye Başkan yardımcısı bulunan Belediyelerde norm kadro sayısına bağlı kalınmaksızın; Belediye Meclis üyeleri arasından Belediye Başkan yardımcısı olarak görevlendirilen Meclis üyelerimize Belediye Başkanına verilen ödeneğin 2/3 ünü aşmamak üzere tarihinden itibaren ücretinin ve görev yaptığı sürece Bakanlar Kurulunca yapılan aylık kat sayısının uygulanmasının Kabulüne Palandöken İlçe Belediye Meclisinin 2014 Yılı tarihli toplantının 1.Birleşiminin 1.oturumunda Kabulüne oybirliğiyle karar verildi.

11 Karar No : 30 İlimiz Merkez Palandöken İlçesi Yunus Emre Mahallesi Sakıp Efendi Camii Karşısında bulunan Kadastronun pafta 89/1 ada 822 parsel de kayıtlı olan taşınmaz 1/1000 ölçekli 18 L II uygulama imar planında kısmi, yola isabet etmektedirler.yola isabet eden kısımların Kamulaştırma işlemlerine başlatılmış, Erzurum 2. Asliye Hukuk Mahkemesinin tayin ettiği bilirkişiler tarafından tanzim edilen raporlarda, kısmi kamulaştırılacak taşınmazlardan 244 parsel üzerinde bulunan tek katlı binanın 65 cm, 567 parsel üzerinde bulunan üç katlı binanın ise 80 cm lik kısmı yola isabet etmesi nedeni ile arsa ve binalara ayrı ayrı kamulaştırma bedeli tespit edilmiş olup, bu bedeller belediyemize ekstra yük getirecektir.onaylı uygulama imar planlarına ait plan notlarının 18. Maddesinde ifraza göre düzenlenmiş alanlarda 1 metreye kadar olan kaymalarda kadastral sınır esas alınır 32. Maddesinde ise plan bütünlüğünü bozmamak kaydıyla imar uygulaması sırasında yolları 2 metreye kadar kaydırmaya Belediye yetkilidir. Denilmekte olup, konunun değerlendirilerek taşınmazların kamulaştırma işlemlerinde ne tür bir yol izleneceği hususunda bir karar isteyen Palandöken Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü çıkışlı tarih ve sayılı teklif yazısının okunması üzerine yapılan müzakereler sonucunda; KARAR :İlimiz Merkez Palandöken İlçesi Yunus Emre Mahallesi Sakıp Efendi Camii Karşısında bulunan Kadastronun pafta 89/1 ada 822 parsel de kayıtlı olan taşınmaz 1/1000 ölçekli 18 L II uygulama imar planında kısmi, yola isabet etmektedirler.yola isabet eden kısımların Kamulaştırma işlemlerine başlatılmış, Erzurum 2. Asliye Hukuk Mahkemesinin tayin ettiği bilirkişiler tarafından tanzim edilen raporlarda, kısmi kamulaştırılacak taşınmazlardan 244 parsel üzerinde bulunan tek katlı binanın 65 cm, 567 parsel üzerinde bulunan üç katlı binanın ise 80 cm lik kısmı yola isabet etmesi nedeni ile arsa ve binalara ayrı ayrı kamulaştırma bedeli tespit edilmiş olup, bu bedeller belediyemize ekstra yük getirecektir.onaylı uygulama imar planlarına ait plan notlarının 18. Maddesinde ifraza göre düzenlenmiş alanlarda 1 metreye kadar olan kaymalarda kadastral sınır esas alınır 32. Maddesinde ise plan bütünlüğünü bozmamak kaydıyla imar uygulaması sırasında yolları 2 metreye kadar kaydırmaya Belediye yetkilidir. Denilmekte olup, yapılan müzakereler sonucunda;kamulaştırmaya konu olan yolun 244 ve 567 nolu parselin bulunduğu kısımdan plan notlarının 18. Maddesine göre;1 metre daraltılarak Kamulaştırma işlemlerinin bu şekilde devam edilmesi için Kabulüne Palandöken İlçe Belediye Meclisinin 2014 Yılı tarihli toplantının 1.Birleşiminin 1.oturumunda Kabulüne oybirliğiyle karar verildi.

12 Karar No : Sayılı Belediye Kanununun 25.maddesi uyarınca, Denetim Komisyonunca düzenlenen Belediyemizin 2013 yılı Gelir ve Giderleri ile Hesap ve İşlemlerine ilişkin denetim raporu ekte sunulmuştur.konunun Meclis Başkanlığına bilgi verilmesi hususunu isteyen Palandöken Belediye Başkanlığı Yazı işleri Müdürlüğü çıkışlı tarih ve sayılı teklif yazısının okunması üzerine yapılan müzakereler sonucunda; KARAR : 5393 sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince kurulan Denetim Komisyonunun yapmış olduğu çalışmalarda 2013 yılı Gelir ve Gider ile Hesap ve İşlemlerinin denetimini 2014 Mart ayı sonuna kadar tamamlayarak Komisyon Raporunu Meclis Başkanlığı na sunmuştur.bahse konu raporun mecliste görüşülerek yapılan müzakereler sonucunda;komisyon raporunun Palandöken İlçe Belediye Meclisinin 2014 Yılı tarihli toplantının 1.Birleşiminin 1.oturumunda; yapılan denetimin 2013 yılını kapsayan Gelir, Gider ve Hesap ile iş ve işlemlerinin ilgili kanun ve mevzuatlarına uygun olduğu iş ve işlemlerde usulsüz işlemin yapılmadığı, suç teşkil eden hususlara rastlanmadığı görülmüştür. A.Settar DEMİR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkan V. Kâtip Üye Kâtip Üye

13 Karar No : 32 Belediyemizin 2013 yılı Faaliyet Raporu 5393 sayılı Belediyeler Kanununun 38/b ve 56. Maddeleri ile 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 41. maddesinin 4. Paragrafına istinaden hazırlanarak yüce meclisimizce görüşülmek üzere ekte sunulmuştur.belediyemizin 2013 yılı Faaliyet Raporunun 5393 sayılı Belediye Kanunu nun 18/a maddesi gereğince yüce meclisimizce görüşülerek karara bağlanması hususunu isteyen Belediye Başkanlığı Strateji Geliştirme Müdürlüğü çıkışlı tarih ve sayılı teklif yazısının okunması üzerine yapılan müzakereler sonucunda; KARAR: Belediyemizin 2013 yılı Faaliyet Raporu 5393 sayılı Belediyeler Kanununun 38/b ve 56. Maddeleri ile 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 41. maddesinin 4. Paragrafına istinaden hazırlanarak yüce meclisimizce görüşülmek üzere ekte sunulmuş olup,meclisce yapılan müzakereler sonucunda Belediyemizin 2013 yılı Faaliyet Raporunun 5393 sayılı Belediye Kanunu nun 18/a maddesi gereğince Kabulüne oylamaya katılan 24 üyenin oylarıyla Palandöken İlçe Belediye Meclisinin 2014 Yılı tarihli toplantının 1.Birleşiminin 1.oturumunda Kabulüne oybirliğiyle karar verildi. Abdulsettar DEMİR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkan V. Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 47 Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesinde bulunan taşınmazın ifraz tevhit ve parselasyon işlemleri sonucunda Kadastronun ada 1620 parsel 17 de kayıtlı 172,38 m² den ibaret olan taşınmazda

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 03.04.2017 Karar No : 30 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20.maddesi uyarınca; görev süreleri tamamlanan Belediye Encümen Üyelerinin

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 21 İlgi: a) Şimşek AKPINAR IN 08.02.2017 tarih ve 20 sayılı dilekçesi. b) Danıştay 8.Dairesinin 10.03.2016 gün ve 2016/53 E.2016/2408 Sayılı Kararı. c) Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu nun

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar Tarihi : 04.04.2016 Karar No : 59 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5.ve 19.maddesi uyarınca görev süreleri tamamlanan 1. Meclis Başkan Vekili

Detaylı

A.Settar DEMİR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis 2.Başkan V. Kâtip Üye Kâtip Üye

A.Settar DEMİR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis 2.Başkan V. Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 133 Mülkiyeti Ramazan DURMAZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahmangazi Mahallesi, Ada:957, Parsel: 25 de kayıtlı taşınmazlar 18-M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda h: 10

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 104 Mülkiyeti Maliye Hazinesine Erzurum ili Palandöken ilçesi Güzelyurt Mahallesi, 1153 Parsel Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız dışındadır.çevre

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 153 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 16 Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olup, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü adına tahsisli olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Tuzcu Mahallesi Çat Karayolu üzerinde bulunan 1003 Parsel

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 15 Mülkiyeti Alparslan KÜNİ ve hissedarlarına ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Ada: 5937, Parsel:1 da kayıtlı taşınmaz 18 İ-III 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 01 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Mustafa TOKSÖZ - İsmail KAHYA- Doğan SAYDAM- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 161 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

H.Reşat TUZCUAY Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis 1. Başkan V. Kâtip Üye Kâtip Üye

H.Reşat TUZCUAY Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis 1. Başkan V. Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 139 Mülkiyeti Tuncay AKPINAR a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Ada:6278, Parsel: 1 de kayıtlı taşınmaz 17-K-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda Özel Okul

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 114 Mülkiyeti S.S Beyaz Site Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Harput Mahallesi, Pafta:72, Ada:5734, Parsel:5 de kayıtlı taşınmaz 18 K-IV 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Resul AKTAŞ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Resul AKTAŞ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar Tarihi : 07.01.2013 Karar No : 1 Mülkiyeti S.S Beyaz Site Konut Yapı Kooperatifi Başkanlığına ait olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Harput Mahallesi, Kadastronun 72 Pafta, 5732 Ada, 2 Parselde kayıtlı

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Kozluk Mahallesi İmar Plan Tadilatına Ait Komisyon

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 67 Mülkiyeti Aşkın ALAFTARGİL e ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Osman Gazi Mahallesi, ada: 4472, Parsel: 2- de kayıtlı taşınmaz 16 K-IV 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda blok nizam

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.07.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 5 MART 2018 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 5 MART 2018 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ ELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Mart Ayı Birleşim : 3 Oturum : 1 Tarihi : 05/03/2018 Karar Sayıları : 27, 28, 29, 30, 31, 32 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 154 Mülkiyeti Üçüzler Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Osman Bektaş Mahallesi, Ada: 5829, Parsel:1 de kayıtlı taşınmaz 17 L-II 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.01.2012 Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 19 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin 27/03/2018 tarih ve 3449 sayılı Yazı İşleri Müdürlüğü ifadeli

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2017-1000 Birleşim Tarihi : 02/01/2017 Birleşim Saati : 19:30 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 110 Mülkiyeti Cevat ÖZER e ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Adnan Menderes Mahallesi, 72 Pafta, 5936 Ada, 5 Parselde kayıtlı taşınmaz 1/1000 ölçekli 17 İ-II uygulama imar planlarımızda BL-6

Detaylı

2016 YILI TARİHLİ OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ

2016 YILI TARİHLİ OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ 2016 YILI 05.01.2016 TARİHLİ OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ 1.OTURUM KARAR NO:01 Konunun Özü: Canlı Müzik İzin Ücretinin Belirlenmesi Hk. Yapılan işarele oylama sonucunda 5393 Sayılı

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 57 Mülkiyeti Timerk Enerji İletim Üretim Dağıtım Elektrik Madencilik Makina ve Tesisat Malzemeleri Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketine ait Erzurum İli, Palandöken İlçesi, Yunus Emre Mahallesi

Detaylı

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 2009/60-1 DAİRESİ : YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz Meclisi 09.01.2009 Cuma günü saat 20.00 de Aytekin Başkanlık Makamından meclisimize havale olunan Yazı İşleri Müdürlüğü nün 09.01.2009 tarih

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Orhan GÖZGEÇ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Orhan GÖZGEÇ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 1 Mülkiyeti Harun ŞAHİNTÜRK e ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Yunus Emre Mahallesi, Ada: 997, Parsel:2 da kayıtlı taşınmaz 18 L-III 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda blok boşluğu

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Revizyon Uygulama İmar Planına Ait Komisyon Raporu

Detaylı

T.C. KANDIRA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. KANDIRA BELEDİYESİ MECLİS KARARI ECLİS I TARİHİ 02/01/2017 SAYISI 1 IN KONUSU ECLİS GÜN VE SAATİNİN BELİRLENESİ DÖNE BİRLEŞİ/OTURU ECLİS URAT ÖLEZ, URAT ÖLEZ, ORHAN CAN, GÖKALP ÇOBANOĞLU, HAZA BİÇER, İRFAN KURT, RAİF YILDIZ, ERKAN ALKAN,

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 24 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1 inci maddesinde yer alan Birinci ve İkinci Meclis Başkan Vekili seçimine ilişkin 29/03/2016 tarih ve 2798 ayılı Yazı İşleri

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 01.09.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Yusuf Hakan ÖZDEMİR in izin dilekçesi okundu izinli

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 1 Mülkiyeti Serendip Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Basım Yayım Dağıtım İnş.Taah. Mad.Tic.San.Ltd.Şti ne ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Osman Bektaş Mahallesi,

Detaylı

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar No : 118 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkan Vekili Z.Bülent ENGİN in Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETİ KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1

MECLİS KARAR ÖZETİ KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1 KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1 TEŞKİL EDENLER :Süleyman ÖZBAĞ, Fatih KAVAK, Hüsniye BAYRAM, Selami BAYHAN, Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Süleyman ÖZBAĞ ın Başkanlığında, üyelerden

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 27 Erzurum İli, Palandöken İlçesi, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi 4530 ada, 1 parselde kayıtlı taşınmaz 1/1000 Ölçekli I46-A 15-B 3-C uygulama imar planlarında E: 1.00, Yençok: 9.50 metre Pazar

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2019-1000 Birleşim Tarihi : 07/01/2019 Birleşim Saati : 18:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 33 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 67.maddesinde Belediyede belediye meclisinin, belediyeye bağlı kuruluşlarda yetkili organın kararı ile park, bahçe, sera, refüj, kaldırım ve havuz bakımı ve

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. Çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. KARAR SAYISI- 2: 2015 Yılı Mart ayı meclis karar özetlerinin

Detaylı

İhtisas komisyonları

İhtisas komisyonları İhtisas komisyonları Belediye meclisi, üyeleri arasından en az üç en fazla beş kişiden oluşan ihtisas komisyonları kurabilir. Komisyonların bir yılı geçmemek üzere ne kadar süre için kurulacağı aynı meclis

Detaylı

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince OCAK 2009 Ayı toplantısının 1. OTURUMUNU 07 Ocak Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya

Detaylı

Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 41850698.301.05-36. Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi

Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 41850698.301.05-36. Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi Karar No : 41850698.301.05-36 Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 19. maddesi gereğince, iki yıl süre ile

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili Konu: Program Değişikliği. Toplantı : Mayıs Karar Sayısı : 101 mizin 30.11.2012 tarih ve 277 sayılı kararları ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün 2013 Yılı İş Programında yapımı karara bağlanan Çatak

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1-2014 Yılına Ait Denetim Komisyonu Raporu 2- Seçimlerin

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :101 KARAR 101 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Nisan ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis toplantısının 02 Mayıs 2014 Cuma günü

Detaylı

Karar No 50 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU

Karar No 50 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU GÜNDEM-2): 2017 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca TEKLİF: 2017 Yılı Bütçe Tasarısı 23/08/2016 tarih 425 karar numarası ile Encümenimizde görüşülmüş olup, hazırlanan Bütçe tasarısının Mahalli İdareler

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh :

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet KARAOĞLU, Ahmet ÇALIŞKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut

Detaylı

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/10/2015 Cem KARA ( )

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/10/2015 Cem KARA ( ) GÜNDEM 1: 2016 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca TEKLİF: 2016 Yılı Bütçe Tasarısı 25/08/2015 tarih 353 karar numarası ile Encümenimizde görüşülmüş olup, hazırlanan Bütçe tasarısının Mahalli İdareler Bütçe

Detaylı

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 10/10/2014 Cem KARA ( ) Karar No 50

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 10/10/2014 Cem KARA ( ) Karar No 50 GÜNDEM-3: 2015 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca Belediyesi Bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi. TEKLİF: 2015 Yılı Bütçe Tasarısı 26/08/2014 tarih 311 Karar numarası ile Encümenimizde

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ MECLİS BAŞKANI : Mükerrem TOLLU Belediye Başkanı MECLİS ÜYELERİ Serdar ARSLAN Duran KARA Veli ŞAHMAN Şevk ŞEVK

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Erenler Mahallesi 1085 Sokakta Bulunan Parka İsim

Detaylı

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1 MECLİS I Karar Tarihi :01/02/2018 Karar Numarası : 9 Gündem No/Sıra : 9-1 KONUSU: PARKA İSİM VERİLMESİ (Kore Gazisi Feti BOZKURT) Yazı İşleri Müdürlüğünün 25/01/2018 tarih ve E-8121 sayılı Park isimlendirmesi

Detaylı

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 58 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Kültür Mahallesi 61 ada 15- T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 58 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Kültür Mahallesi 61 ada 15- T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ Tarihi 07.10.2016 Sayısı 58 Özü İlçemiz Kültür Mahallesi 61 ada 15-16-19-20-21 ve 25 nolu parsellerin bulunduğu alanda yapılacak 1/1000 ölçekli İmar Plan Tadilatı için Malatya Büyükşehir Belediyesine yetki

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 207/48 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Yenileme Avan Projesi. Evrak No: 24775 Özet: Zeytinburnu İlçesi,Kazlıçeşme Mahallesi, 392 Pafta,629 Ada bütünü ile,,2,3 Parsellerin Yenileme

Detaylı

Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi

Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU 21 Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi Kosova Cumhuriyeti İpek Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 02.04.2018 tarihli oturumunda

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.11.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyeleri

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 08.04.2014 Kararın Nosu : 43 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19.maddesine göre I.ve II.Meclis Başkan Vekili ile 2 asil ve 2 yedek Meclis Katibinin gizli oy ile seçiminin yapılması.

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 1 Belediyemiz sınırları içerisinde I46-B 11-A 1-C, I46-B 11-A 2-D, İ46-B 11-A 3-A ve İ46-B 11-A 4-B paftalarına düşen 1. ve 2. Marketler bölgesinde bulunan taşınmazların revizyon imar planlarında

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 23 Mevcut Yaşar KESKİN- Mustafa ÖZDEMİR- Feruze DUMAN-İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 102 KARAR 102: Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU ve Mehmet BİLGİN in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 103 KARAR 103 İlçenin İskele Mahallesi 97 ada

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :30 KARAR 30 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 9 Ocak 2015 Cuma günü saat

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 09.12.2013 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 09.12.2013

Detaylı

-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22

-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22 KARAR TARIHI : 07/04/2014 KARAR NOSU : 61 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 5.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ Karar No : 119 Özü: İlçemiz, İstiklal Mahallesi, 54 pafta, Karar Trh : 2923 no lu parsel. (PİN:4260,7) Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş Tahsin ÇUHADAR, Yusuf KARACA, Adem KÜMBET, Haluk Uğur

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 50 Belediye Meclisi, Ağustos ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1 inci oturumunda görüşülmesine geçilen ve gündemin 5 inci bölümüne Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi geçmeden önce

Detaylı

Komisyonuna havale edilmesine Meclisimizce mevcudun oybirliği ile karar verildi.

Komisyonuna havale edilmesine Meclisimizce mevcudun oybirliği ile karar verildi. (2015/1) Meclis te yapılan görüşmeler ve açık oylama neticesinde; Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünde görev yapan Zabıta Müdürü, Zabıta Amiri, Zabıta Komiserleri ve Zabıta Memurlarına 2015 Yılında ödenecek

Detaylı

===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=======================

===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2014 yılı Mayıs Ayı Birleşim : 5 Oturum : 1 Tarihi : 05/05/2014 Karar Sayıları : 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ÖDEMİŞ

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-141 10.09.2012 Özü: İsim verilmesi Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.09.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.09.2012 tarih ve M.01.1.ABB.010.01-301.01-151 sayılı

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 22 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1 inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin önerge meclisin görüşüne sunuldu: Encümen Üyeliğine Erdoğan ÖZTÜRK

Detaylı

Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince, Belediye Sağlık ve Diğer İşler Komisyonunun 5 kişiden oluşmasına ve

Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince, Belediye Sağlık ve Diğer İşler Komisyonunun 5 kişiden oluşmasına ve 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. maddesi gereğince NİSAN 2009 Ayı toplantısını 05 Nisan Pazar günü saat 13.00 de yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

Dönemi 2017 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 1 Birleşim 1 Oturum Özü T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR.

Dönemi 2017 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 1 Birleşim 1 Oturum Özü T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR. Tarihi 06.01.2017 Sayısı 1 Oturum Özü 5393 sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesi gereği Denetim Komisyonuna üye seçimi (Gizli Oylama) yapılması. Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis

Detaylı

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI Gündemin 2. Maddesi Karar No. 105 Özü: İsim Verme Komisyonu raporu doğrultusunda Şirinyalı Mahallesi eski Lara Caddesi-İsmet Gökşen Caddesi kesişimindeki parka Gezi

Detaylı

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE Tarihi Saat 14.00 07.04.2016 Sayısı 19 4 Özü Meclis katipi Seçilmesi 2 (İki)Asil 2 ( İki) Yedek ( Gizli Oyla) Akçadağ Belediye Meclisi, Meclis 2 Başkan vekili Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri, Cumali

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi.

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. KONU : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. İNCELEME : Belediye Meclisimizin 03.10.2016 günlü birinci Birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonuna havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 60 Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Sarıçam İlçe Belediye

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :338 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi. ö)ilimiz Milas İlçesi, Ulaş Mahallesi sınırlarında yer alan N19C1-C2

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-264 12.12.2011 Özü: Geçici ve Mevsimlik İşçi Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.12.2011 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 12.12.2011 tarih ve M.01.1.ABB.0.10.01-301.01-208

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 20 : Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi.

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 20 : Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 20 : Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. KARAR SAYISI- 21 : 2011 Yılı Mart ayı Meclis Karar Özetlerinin

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 8 Belediye Meclisi, Ocak ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1inci oturumda görüşülmesine geçilen ve gündemin 5 inci bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergeleri Görüşülmesi 1inci maddesinde yer

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.02.2011 Meclis toplantısı Sn. Başkan Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Filiz YILMAZ GÜNER ve Mustafa BAKTIR ın izin

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 206/46 Konu: Trampa Evrak No: 33055 Özet: Zeytinburnu İlçesi Veliefendi Mahallesi, 7.704,79 m2 miktarlı 659 ada 57 parsel sayılı ve 5.466,35 m2 miktarlı 659 ada 60 parsel sayılı tamamı İstanbul

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 07/09/2017 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 07/09/2017 Perşembe günü

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 09.07.2013 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 09.07.2013

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-125 10.06.2013 Özü: İsim verilmesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.06.2013 tarihli oturumunda okunan, Şehit Komiser Mustafa

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 82 Mülkiyeti Murat AYDIN a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Taşlıgüney Mahallesi, 3 Pafta, 455 Parselde kayıtlı taşınmaz Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :350 KARAR 350 : İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığı Taşınmazlar Şube Müdürlüğü nün 01.08.2016 tarih ve 19606469-756-3882 sayılı yazısı ile; Urla ilçesi Altıntaş

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI TARİH : 08/09/2017 BİRLEŞİM NO : 1 OTURUM NO : 1 KARAR NO : 55 Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1 inci oturumunda görüşülmesine geçilen

Detaylı

HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2018 / 02 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Yetki Verilmesi (SULTANBEYLİ95). Komisyonumuza havale edilen Strateji Geliştirme Müdürlüğü nün 19/01/2018 tarih ve 36 sayılı teklifi

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 04/10/2012 Toplantı Dönemi : 2012 Karar Niteliği : Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 10 Birleşim No : 02 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 04.10.2012 Perşembe günü saat 17.00 da 2012 dönemi

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :96 KARAR 96 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Nisan ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 11 Nisan 2014 Cuma günü

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 57 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR-Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN- İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Karar No: 204/27 Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Özet: Genç Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonasında 8 kg.da birinci olan Mehmet Ufuk TEKNECİ'nin ödüllendirilmesi. "07/04/204 tarihli Meclis toplantısında

Detaylı