Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji. Erişilebiliriz: Size çok yakınız

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji. Erişilebiliriz: Size çok yakınız"

Transkript

1

2

3 Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Sepaş Enerji, elektrik piyasası kanunu gereğince, dağıtım ve perakende satış faaliyetlerinin ayrı tüzel kişilikler altında yürütülmesi zorunluluğu nedeniyle, hukuki ayrıştırma kapsamında perakende satış hizmetinin verilmesi için kurulmuş ve eskisinin devamı mahiyetinde yeni perakende satış lisansı almıştır. Akkök-CEZ Group ortaklığıyla faaliyet gösteren Sepaş Enerji, geçmişten gelen tecrübesiyle Türkiye enerji piyasasının öncü şirketlerindendir. Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji Enerji tüketiminde ülkemiz sanayisinin kalbini oluşturan Gebze, Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu illerinin görevli tedarik şirketi olan Sepaş Enerji, uluslararası iş birliklerinin desteğiyle ulusal pazardaki faaliyetlerini de güçlendirmektedir. Erişilebiliriz: Size çok yakınız Türkiye nin dört bir yanına enerjisini ulaştıran Sepaş Enerji, uzman satış ekibi, geniş bayi ağı, online satış kanalı, online işlemler merkezi ve müşteri hizmetleri merkezleri ile elektrik alım, fatura ve abonelik işlemlerinizi en hızlı ve en kolay şekilde gerçekleştirmenizi sağlamakta; yüksek müşteri memnuniyeti hedefi doğrultusunda hizmet kalitesini en üst seviyeye taşımaktadır.

4 Sepaş Enerji nin Arkasındaki Büyük Güç Sepaş Enerji, hizmetlerini Türkiye nin önde gelen sanayi gruplarından Akkök ve CEZ Group un oluşturduğu ortak girişimin güç birliğiyle Türkiye nin dört bir yanına ulaştırmaktadır. CEZ Group Akenerji Akkök Şirketler Grubu Temelleri 1952 yılında atılan Akkök Şirketler Grubu nun, biri yurt dışında olmak üzere 20 yi aşkın ticaret ve sanayi şirketi, farklı sektörlerde faaliyet gösteren toplam 18 üretim tesisi bulunmaktadır. Küreselleşme, uluslararası rekabet ve ekonomik gelişmeler Grubu belirli sektörlere yöneltmiş; enerji, kimya ve gayrimenkul odaklanılan alanlar olarak belirlenmiştir.

5 Akenerji RES CEZ Group Avrupa nın en büyük 10 enerji şirketi arasında yer alan CEZ Group, toplam 55 üretim tesisine sahiptir. CEZ Group, Çek Cumhuriyeti nin yanı sıra, Orta ve Güneydoğu Avrupa da 15 ülkede faaliyet göstermektedir. Avrupa nın en kârlı enerji şirketi olan CEZ Group, yaklaşık 7 milyon aboneye ve MW ın üzerinde kurulu güce sahiptir. CEZ Group

6 Sepaş Enerji EN Tarifesinde EN Tecrübeli Ekip EN Uygun Enerji

7 Avantajlı Elektriğin Tarifi Analiz Ederiz: İhtiyaca Özel Yenilikçi Çözümler Sepaş Enerji, elektrik piyasasını doğru ve istikrarlı analizlerle anlayarak ihtiyaca özel hazırlanan tarife seçenekleri ile hayatınızı ve bütçe planlamanızı kolaylaştırır. Avantajlıyız: Faturalarınızla gerilim e son! Kullanım yerinizin bir önceki takvim yılı veya içinde bulunulan yıldaki toplam elektrik tüketimi, EPDK tarafından belirlenen serbest tüketici limitini aşıyorsa, Sepaş Enerji nin sunacağı avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Enerji Veririz: Sepaş Enerji ile yaşam enerjiniz her zaman yüksek Yaşamınızın her alanında ihtiyaç duyduğunuz elektrik, hayatın aktığı her yerde, Sepaş Enerji nin dinamik kadrosu ve güven veren hizmet anlayışıyla sağlanır. EN Güvenilir İletim Ağı EN Yakın Tedarik Noktası Değer Veririz: Odak Noktamız Müşterimiz Sepaş Enerji, her müşterisini ayrı bir değer olarak görür, müşteri beklentileri ve ihtiyaçlarını araştırır, kaynaklarını müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik kullanır.

8 Sepaş Enerji den elektrik almak çok kolay: İndirimli elektrik avantajından faydalanmak için Sepaş Enerji ye başvurabilirsiniz. Sepaş Enerji; mesken, ticarethane ve sanayi olmak üzere ülkemizdeki tüm elektrik kullanıcılarına hizmet sağlamaktadır. Ekonomik, kaliteli ve sürdürülebilir enerji ayrıcalığı için Sepaş Enerji nin gücüyle siz de tanışın.

9 Sepaş Enerji ile sözleşme imzaladıktan sonra tesisatınız ve kalitenizle ilgili herhangi bir değişiklik olmadan ve ekstra bir işlem yapmadan, enerji tedariğinizin başladığı tarihten itibaren indirimli elektrik kullanmaya başlarsınız. Satış öncesi ve sonrası her türlü sorun ve destek için dan Sepaş Enerji İletişim Merkezi ni arayabilir, Sepaş Enerji nin sunacağı müşteri odaklı çözümlerden yararlanabilirsiniz.

10 Serbest Tüketici kimdir? EPDK tarafından belirlenen serbest tüketici limiti üzerinde elektrik tüketiminde bulunan herkes serbest tüketicidir yılı için serbest tüketici limiti 3600 kwh dir. Kimler serbest tüketici olabilir? Kullanım yerinin bir önceki takvim yılı veya içinde bulunulan yıldaki tüketimi 3600 kwh ın üzerinde olan elektrik kullanıcıları serbest tüketici olabilir. Serbest Tüketici olmanın avantajları nelerdir? Elektriğinizi daha avantajlı fiyatlarla indirimli olarak kullanabilirsiniz. Yıllık tüketim miktarımı nasıl öğrenirim? Bağlı bulunduğunuz Görevli Tedarik Şirketi veya Görevli Dağıtım Şirketi ne başvurarak öğrenebilirsiniz. Sıkça Sorulan Sorular Sözleşme evrakları olarak hangi evrakları vermeliyim? Aboneliğiniz şahıs üzerine ise: Elektrik satış sözleşmesi Son aya ait elektrik faturası Kimlik fotokopisi Aboneliğiniz tüzel firma üzerine ise: Elektrik satış sözleşmesi Son aya ait elektrik faturası Kimlik fotokopisi İmza sirküsü Vergi levhası Başka bir tedarikçiye geçtiğimde teknik bir sorun yaşar mıyım? Sepaş Enerji ile sözleşme imzaladıktan sonra tesisatınız ve kalitenizde herhangi bir değişiklik olmadan indirimli elektrik kullanmaya başlayabilirsiniz.

11 Elektrik kesintisi ve benzeri konularda kiminle irtibata geçeceğim? Elektrik hatlarıyla ilgili tüm arıza, kesinti, bakım ve sayaç okuma konularında tek yetkili kurum bağlı olduğunuz dağıtım şirketidir. Var olan bağlantı şeklinizde bir değişiklik yaşamayacağınız için teknik konularda her zaman dağıtım şirketi ile irtibata geçebilirsiniz. Sepaş Enerji ye geçtikten sonra elektrik bağlantımda değişiklik olur mu? Mevcut dağıtım hattınıza bağlı kalmaya devam edersiniz, elektrik bağlantınızda bir değişiklik olmaz. Sepaş Enerji ye geçtikten sonra sayaç değişikliği olur mu? Sayacınız mekanik ise yetkili dağıtım şirketi sayacınızı ücretsiz olarak EPDK tarafından yayımlanan düzenlemelere uygun çok zaman dilimli ölçüm yapabilen elektronik sayaç ile değiştirecektir. Dağıtımdan bağlı tüketiciler için uygun olmayan sayaçlar dağıtım şirketi tarafından ilgili ay içerisinde değiştirilir. Sayacın uygun olmaması, tedarikçi seçme hakkının kullanılmasına engel teşkil etmez. Sıkça Sorulan Sorular Elektrik piyasası tarifeler yönetmeliğinde yapılan değişiklik son kullanıcıya nasıl yansımaktadır? Serbest tüketici hakkına kavuşan ve bu hakkını kullanan tüketiciler enerji bedeline ilave olarak; dağıtım, enerji fonu, belediye tüketim vergisi(btv), TRT payı ve KDV nin yanı sıra EPDK tarafından belirlenen ya da belirlenecek mevzuattan kaynaklı bedeller ile oluşması durumunda reaktif, güç, güç aşım, trafo kaybı vb. bedelleri ödemekle yükümlüdür. EPDK tarafından belirlenen bu bedeller tüketici nereden elektrik alırsa alsın ödemekle yükümlü olduğu bedellerdir.

12 İndirimim hangi fatura bileşenine yansıtılacak? Sağlanan indirim elektrik birim fiyatına uygulanmaktadır. KDV (Katma Değer Vergisi), Belediye Tüketim Vergisi, TRT Payı, Enerji Fonu, Dağıtım Bedeli gibi fatura bileşenlerinden sabit değerli olanlar indirime dâhil edilememektedir. EPDK tarafından belirlenen bu bedeller tedarik şirketi tarafından faturalara yansıtılmakta ve ilgili kurum ve kuruluşlar adına tahsil edilmektedir. Elektrik birim fiyatlarını (tarifesini) nereden öğrenebilirim? Elektrik birim fiyatları yılda 4 kez yenilenmektedir. EPDK nın resmi web sitesine girerek ilgili çeyrek tarife fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bir önceki elektrik tedarikçime borcum olması durumunda Sepaş Enerji ye abone olabilir miyim? Bir önceki elektrik tedarikçinize borcunuzun olması Sepaş Enerji müşterisi olmanız için bir engel teşkil etmemektedir. Sıkça Sorulan Sorular Faturalarım tarafıma nasıl ulaşacaktır? Faturanız son ödeme tarihinden en az 10 gün önce tarafınıza kargo yoluyla tebliğ edilecektir. Ayrıca cep telefonunuza borç bilginiz SMS olarak gönderilecektir. Fatura ödemelerimi nasıl yapabilirim? Fatura ödemelerinizi anlaşmalı bankalara otomatik ödeme talimatı vererek, Sepaş Enerji Yetkili Fatutamatik ödeme noktalarına başvurarak veya tüm PTT şubelerinden gerçekleştirebilirsiniz.

NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK?

NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK? NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK? İPRAGAZ ELEKTRİK ÇÜNKÜ... Bağımsız bir enerji şirketi seçerken en önemli unsur güvendir. İpragaz Elektrik, 50 yılı aşkın süredir Türkiye ye hizmet veren İpragaz ın gücü ve güvencesindedir.

Detaylı

Enerji sektörünün güçlü oyuncularından İpragaz, gücü ve güvencesiyle elektrik piyasasında da önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor.

Enerji sektörünün güçlü oyuncularından İpragaz, gücü ve güvencesiyle elektrik piyasasında da önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor. Enerji sektörünün güçlü oyuncularından İpragaz, gücü ve güvencesiyle elektrik piyasasında da önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor. Türkiye ye güven ve enerji veriyoruz İpragaz, 1961 yılında Eureka Metal

Detaylı

ELEKTRİKTE YENİ AKIM!

ELEKTRİKTE YENİ AKIM! ELEKTRİKTE YENİ AKIM! Enerji sektörünün güçlü oyuncularından İpragaz, gücü ve güvencesiyle elektrik piyasasında da önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor. Türkiye ye güven ve enerji veriyoruz İpragaz, 1961

Detaylı

İESOB Bilgilendirme Toplantısı TEK ELEKTRİK 2016

İESOB Bilgilendirme Toplantısı TEK ELEKTRİK 2016 İESOB Bilgilendirme Toplantısı İçerik 01. SEKTÖREL 02. TANIMLAR 03. SÜREÇ 04.ÖDEME 05.SIKÇA SORULAN SORULAR 01. SEKTÖREL TEK Elektrik Hakkında 2013 2014 MARKALAŞMA VE İLK ABONE Sekto rṳn ihtiyac duyacağı

Detaylı

ELEKTRİK SATIŞ EĞİTİMİ

ELEKTRİK SATIŞ EĞİTİMİ ELEKTRİK SATIŞ EĞİTİMİ İÇERİK BİZ KİMİZ? SERBEST TÜKETİCİ SATIŞ SÜRECİ SORULAR BİZ KİMİZ? HAKKIMIZDA Üretime verdiği önem, yüksek ihracat hacmi ve sağladığı yüksek istihdam ile Türkiye ekonomisine büyük

Detaylı

Serbest Tüketici Kimdir

Serbest Tüketici Kimdir Kısaca Eren Enerji Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Zonguldak ın Çatalağzı termik santrali toplam 1,6 milyar dolarlık yatırım değerine sahip 3 üniteden oluşmaktadır. Temmuz 2010 dan bugüne faaliyette olan

Detaylı

Elektrikte yeni akım: İpragaz Elektrik

Elektrikte yeni akım: İpragaz Elektrik Elektrikte yeni akım: İpragaz Elektrik Türkiye ye güven ve enerji veriyoruz Enerji sektörünün güçlü oyuncularından İpragaz, gücü ve güvencesiyle elektrik piyasasında da önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor.

Detaylı

PosAvis Enerji, HOŞGELDİNİZ

PosAvis Enerji, HOŞGELDİNİZ Cep Telefonlarınızı Sessiz Konuma Alınız, PosAvis Enerji, HOŞGELDİNİZ POSAVIS INTERNATIONAL ENERJİ PİYASASI AVRUPA BİRLİĞİ UYUM SÜRECİ, 1. Avrupa birliği müktesebatına uyum sağlanması amacıyla, devletin

Detaylı

Türkiye Elektrik Piyasası na Genel Bir Bakış

Türkiye Elektrik Piyasası na Genel Bir Bakış Türkiye Elektrik Piyasası na Genel Bir Bakış Gelişmekte olan ülkemizde hızlı nüfus artışı sonucu ortaya çıkan kentleşme ve sanayileşme elektrik enerjisine olan talebin yıllık ortalama 6-9% oranında artması

Detaylı

BU ENERJİ BİZDE VAR!

BU ENERJİ BİZDE VAR! BU ENERJİ BİZDE VAR! BU ENERJİ BİZDE VAR! KAZANCI HOLDİNG BU ENERJİ BİZDE VAR! 80 Lİ YILLARDA JENERATÖR ÜRETİMİNE, 90 LI YILLARDA ENERJİ SANTRALLERİ KURULUMUNA VE ELEKTRİK ÜRETİMİNE BAŞLANDI. 2000 LERDE

Detaylı

CLK BOĞAZİÇİ ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. (İNDİRİMLİ ELEKTRİK TAAHHÜTNAMESİ MESKEN)

CLK BOĞAZİÇİ ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. (İNDİRİMLİ ELEKTRİK TAAHHÜTNAMESİ MESKEN) (İNDİRİMLİ ELEKTRİK TAAHHÜTNAMESİ MESKEN) İşbu ek Mesken Elektrik Enerjisi Satış Sözleşmesi nin özel şartlarını ihtiva etmekte olup, Sözleşme nin ayrılmaz bir parçasıdır. 1. SÖZLEŞME İNDİRİM ORANI VE FATURA

Detaylı

Elektrik Piyasası Serbest Tüketici Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar ve Kısaltmalar

Elektrik Piyasası Serbest Tüketici Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar ve Kısaltmalar Elektrik Piyasası Serbest Tüketici Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar ve Kısaltmalar Amaç Madde 1- Bu Yönetmeliğin amacı, elektrik piyasasında gerçek ve tüzel kişilerin serbest

Detaylı

ODTÜ-MD Elk.Müh.Olgun Sakarya 02 Mart 2019

ODTÜ-MD Elk.Müh.Olgun Sakarya 02 Mart 2019 1 ODTÜ-MD Elk.Müh.Olgun Sakarya 02 Mart 2019 SUNUM -Enerji ve Dağıtım Tarife Yapısı -Güncel Üretim ve Tüketim -Üretimde Yerli ve İthal Kaynak Katkısı -Üretim, İletim ve Dağıtım Kayıpları -Kapasite Mekanizması

Detaylı

VODAFONE TABLET HEDİYELİ KAMPANYA

VODAFONE TABLET HEDİYELİ KAMPANYA VODAFONE TABLET HEDİYELİ KAMPANYA SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Tablet Hediyeli Kampanya yı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

Elektrik Tüketimi 100.000 kwh Olan İşyerlerinin "Serbest Tüketici" Kapsamına Alınması

Elektrik Tüketimi 100.000 kwh Olan İşyerlerinin Serbest Tüketici Kapsamına Alınması Elektrik Tüketimi 100.000 kwh Olan İşyerlerinin "Serbest Tüketici" Kapsamına Alınması EPDK'nın 3/2/2010 tarihli kararı gereği yıllık en az 100.000 kwh elekrik tüketimi olanların "Serbest Tüketici" kapsamına

Detaylı

VODAFONE TABLET KAMPANYASI

VODAFONE TABLET KAMPANYASI VODAFONE TABLET KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Tablet Kampanyası nı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

KURUL KARARI. Karar No : 4476 Karar Tarihi : 26/06/2013

KURUL KARARI. Karar No : 4476 Karar Tarihi : 26/06/2013 Piyasası Düzenleme Kurumundan : KURUL KARARI Karar No : 4476 Karar Tarihi : 26/06/2013 Piyasası Düzenleme Kurulunun 26/06/2013 tarihli toplantısında; a) şirketleri tarafından dağıtım sistemi ına ve görevli

Detaylı

Balkaya Enerji Toptan Satış Anonim Şirketi. Elektrik Toptan Satış Piyasası Bilgilendirme Sunumu

Balkaya Enerji Toptan Satış Anonim Şirketi. Elektrik Toptan Satış Piyasası Bilgilendirme Sunumu Balkaya Enerji Toptan Satış Anonim Şirketi Elektrik Toptan Satış Piyasası Bilgilendirme Sunumu ve Balkaya Enerji Toptan Satış Anonim Şirketi Ana faaliyet alanı olarak her türlü serbest tüketicinin elektrik

Detaylı

DAĞITIM FAALİYETLERİMİZLE İLGİLİ BİLGİLENDİRDİK

DAĞITIM FAALİYETLERİMİZLE İLGİLİ BİLGİLENDİRDİK SEDAŞ, Bolu Muhtar Dernek Başkanları ile Bir Araya Geldi Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk, Bolu Muhtarlar Dernek Başkanı Fikret Özen, Bolu Merkez Mahalle Muhtarları

Detaylı

2 MART 2019 O. NURİ DOĞAN

2 MART 2019 O. NURİ DOĞAN 2 MART 2019 O. NURİ DOĞAN SANTRAL (ÜRETİCİ) ~ OG/YG YÜKSELTİCİ TRAFO YG/OG OG/OG OG/AG TÜKETİCİ -Perakende satış Tarifesi -Dağıtım bedeli -Fon, Pay ve vergiler -İletim bedeli 1, Sistem kullanım (TL/MW-ay,

Detaylı

Sayı : 2012/23 Konu:Elektrik Enerjisi 01 Şubat 2012

Sayı : 2012/23 Konu:Elektrik Enerjisi 01 Şubat 2012 Sayı : 2012/23 Konu:Elektrik Enerjisi 01 Şubat 2012 Değerli Üyemiz, Eren Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi nin elektrik enerjisi satış fiyat teklifi ile ilgili yazısı ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinizi

Detaylı

BOŞ BIRAKINIZ... ABONENİN SÖZLEŞMEDEN SONRA OLASI BİR DURUMDA ESKİ TEDARİKÇİSİ TEKRAR TALEP ETMESİ HALİNDE BU EVRAK KULLANILACAKTIR.

BOŞ BIRAKINIZ... ABONENİN SÖZLEŞMEDEN SONRA OLASI BİR DURUMDA ESKİ TEDARİKÇİSİ TEKRAR TALEP ETMESİ HALİNDE BU EVRAK KULLANILACAKTIR. / /2015 BOŞ BIRAKINIZ... Piyasa Mali Uzlaştırma Merkezi ( PMUM ) sistemi üzerinden kullanıcısı olduğum ABONE NUMARASI. abone numaralı sayaç kaydımı istemiş ve portföyünüze eklenmemi talep etmiş bulunmaktadısınız.

Detaylı

Engelsiz Erişim. Engelli Müşterilerimize Özel Tarifeler ve Uygulamalarımız

Engelsiz Erişim. Engelli Müşterilerimize Özel Tarifeler ve Uygulamalarımız Engelsiz Erişim Engelli Müşterilerimize Özel Tarifeler ve Uygulamalarımız Engelsiz Erişim Avea İletişimdekiengelleri kaldırıyor! Engelli müşterilerimize özel tarifeler ve uygulamalarımızla iletişim artık

Detaylı

%25 DEVLET KATKISI. 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr

%25 DEVLET KATKISI. 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr %25 DEVLET KATKISI 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr BES Nedir? Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), aktif çalışma hayatınız süresince yaptığınız tasarrufların uzun vadeli yatırıma yönlendirilmesini sağlayan,

Detaylı

ELEKTRİK PİYASASI SERBEST TÜKETİCİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar ve Kısaltmalar

ELEKTRİK PİYASASI SERBEST TÜKETİCİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar ve Kısaltmalar ELEKTRİK PİYASASI SERBEST TÜKETİCİ YÖNETMELİĞİ (4 Eylül 2002 tarihli ve 24866 sayılı Resmi Gazete de yayımlanmak suretiyle yürürlüğe girmiştir.) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar ve

Detaylı

Türk Telekom - Microsoft İşortaklığı Projesi

Türk Telekom - Microsoft İşortaklığı Projesi Türk Telekom - Microsoft İşortaklığı Projesi Microsoft Office Ev ve Öğrenci 2010 ürününün Türk Telekom Faturası içerisinde Taksitli Satış Kampanyası Uygulama Esasları BĠREYSEL PAZARLAMA DĠREKTÖRLÜĞÜ Dikey

Detaylı

ELEKTRİK FATURALARINIZ SİZİ ÜZMEYECEK! #ArtıkEnerjimVar

ELEKTRİK FATURALARINIZ SİZİ ÜZMEYECEK! #ArtıkEnerjimVar ELEKTRİK FATURALARINIZ SİZİ ÜZMEYECEK! #ArtıkEnerjimVar ENERJİDE DEĞİŞİM BAŞLADI Aynı elektriğe daha fazla ödemeyin. 81 şehirdeki serbest tüketici binlerce abonemiz gibi siz de tedarikçinizi masrafsız

Detaylı

(*) Grup içi Esnaf Paketleri ni kullanan abonelerin arasındaki görüşmelerdir.

(*) Grup içi Esnaf Paketleri ni kullanan abonelerin arasındaki görüşmelerdir. ESNAF PAKETLERİ FAQ ESNAF Paketleri nedir? Esnaf Paketleri, Turkcell kurumsal hat kullanıcısı esnaflar için hazırlanmış özel paketlerdir. Esnaf kimlik kartı ile bu paketlere başvuruda bulunacak ve İşTcell

Detaylı

SERBEST ELEKTRİK PİYASASINDA SON GELİŞMELER VE OSB LERİN DURUMU ALİ ERMAN AYTAC 23 KASIM 2012 VI. OSB ENERJİ ZİRVESİ / KAYSERİ

SERBEST ELEKTRİK PİYASASINDA SON GELİŞMELER VE OSB LERİN DURUMU ALİ ERMAN AYTAC 23 KASIM 2012 VI. OSB ENERJİ ZİRVESİ / KAYSERİ SERBEST ELEKTRİK PİYASASINDA SON GELİŞMELER VE OSB LERİN DURUMU ALİ ERMAN AYTAC 23 KASIM 2012 VI. OSB ENERJİ ZİRVESİ / KAYSERİ 1 OSB ler için SERBEST TÜKETİCİLİK Elektrik Piyasası Kanunu 2. Madde «g» Fıkrası

Detaylı

VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER

VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Fibermax Yeni Anahtar Teslim Tarifeleri açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

Dağıtım tesislerine iletilen elektrik,orta ve alçak gerilim seviyelerinde taşınarak tüketici tesislerine dağıtılır.

Dağıtım tesislerine iletilen elektrik,orta ve alçak gerilim seviyelerinde taşınarak tüketici tesislerine dağıtılır. Kömür, petrol, doğal gaz ve nükleer yakıtlardan oluşan geleneksel enerji kaynakları ile su, rüzgar, güneş vb yenilenebilir enerji kaynakları kullanarak elde edilen elektrik, yüksek gerilim ve/veya orta

Detaylı

Yeni Taksitli Araç Takip Kampanyası CC Sales Brief. 10 Ağustos 2012

Yeni Taksitli Araç Takip Kampanyası CC Sales Brief. 10 Ağustos 2012 Yeni Taksitli Araç Takip Kampanyası CC Sales Brief 10 Ağustos 2012 Kampanya Tanıtımı Kampanya: Taksitli, temlikli, Avea faturası üzerinden tahsilatlı araç takip kampanyası. Kampanya dahilinde olan çözüm

Detaylı

ENGELLERİ KALDIRAN LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI

ENGELLERİ KALDIRAN LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI ENGELLERİ KALDIRAN LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Engelleri Kaldıran Limitsiz DSL Kampanyası nı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

2ME ENDÜSTRİYEL TESİSLER MADENCİLİK LTD.ŞTİ EMİN BİLEN (TEMMUZ 2017-İSTANBUL)

2ME ENDÜSTRİYEL TESİSLER MADENCİLİK LTD.ŞTİ EMİN BİLEN (TEMMUZ 2017-İSTANBUL) TÜRKİYE ELEKTRİK ENERJİSİ GÖRÜNÜMÜ, TARİFE YAPISI VE ALTERNATİF ELEKTRİK ENERJİSİ TEMİN İMKANLARI 2ME ENDÜSTRİYEL TESİSLER MADENCİLİK LTD.ŞTİ EMİN BİLEN (TEMMUZ 2017-İSTANBUL) 2016 YILI ELEKTRİK ENERJİSİ

Detaylı

İŞİN MUTFAĞI COREN ENERJİ ABONESİ OLMAK

İŞİN MUTFAĞI COREN ENERJİ ABONESİ OLMAK İŞİN MUTFAĞI COREN ENERJİ ABONESİ OLMAK Özelleşen enerji sektörünün devleri arasına yerleşmeyi başaran COREN ENERJİ www.coren.com.tr %100 Türk sermayesi Serbest Tüketici?!X?!! Enerji Piyasası Düzenleme

Detaylı

VODAFONE CİHAZ TEKLİFLERİ

VODAFONE CİHAZ TEKLİFLERİ VODAFONE CİHAZ TEKLİFLERİ SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Cihaz Tekliflerlerini açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık noktaları

Detaylı

den NASIL ELEKTRİK ALIRIM?

den NASIL ELEKTRİK ALIRIM? HAKKIMIZDA TÜREL ELEKTRİK, enerji piyasasında uzmanlaşmış ve deneyimli bir grubun parçası olarak perakende ve toptan elektrik satış sektöründe 2014 yılından bu yana faaliyet göstermektedir. Türel Elektrik,

Detaylı

Olgun SAKARYA EMO Enerji Birim Koordinatörü. 13 Haziran 2012 / ANKARA

Olgun SAKARYA EMO Enerji Birim Koordinatörü. 13 Haziran 2012 / ANKARA Olgun SAKARYA EMO Enerji Birim Koordinatörü 13 Haziran 2012 / ANKARA Enerji Verimliliği; Üretimimizde, Konforumuzda, İş gücümüzde, herhangi bir azalma olmadan daha az enerji kullanmaktır. SUNU ĠÇERĠĞĠ

Detaylı

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN)

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) 1- AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesi / Cepte Bayram

Detaylı

LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR

LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (V) Siz de ev internetinizi Vodafone dan alın, evinize göre internetinizi size önerelim. Anahtar teslim Kurulum hizmeti ile gelip

Detaylı

Balkaya Enerji Toptan Satış Anonim Şirketi. Elektrik Toptan Satış Piyasası Bilgilendirme Sunumu

Balkaya Enerji Toptan Satış Anonim Şirketi. Elektrik Toptan Satış Piyasası Bilgilendirme Sunumu Balkaya Enerji Toptan Satış Anonim Şirketi Elektrik Toptan Satış Piyasası Bilgilendirme Sunumu ve Balkaya Enerji Toptan Satış Anonim Şirketi Ana faaliyet alanı olarak her türlü serbest tüketicinin elektrik

Detaylı

ELEKTRĐK PĐYASASI SERBEST TÜKETĐCĐ YÖNETMELĐĞĐ. BĐRĐNCĐ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar ve Kısaltmalar

ELEKTRĐK PĐYASASI SERBEST TÜKETĐCĐ YÖNETMELĐĞĐ. BĐRĐNCĐ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar ve Kısaltmalar ELEKTRĐK PĐYASASI SERBEST TÜKETĐCĐ YÖNETMELĐĞĐ BĐRĐNCĐ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar ve Kısaltmalar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı, elektrik piyasasında gerçek ve tüzel kişilerin

Detaylı

SEDAŞ ekiplerinden kar mesaisinde başarılı mücadele Kar ve soğuk havada SEDAŞ ekipleri, enerjinin sürekliliği için elektrik dağıtım şebekesinde

SEDAŞ ekiplerinden kar mesaisinde başarılı mücadele Kar ve soğuk havada SEDAŞ ekipleri, enerjinin sürekliliği için elektrik dağıtım şebekesinde SEDAŞ ekiplerinden kar mesaisinde başarılı mücadele Kar ve soğuk havada SEDAŞ ekipleri, enerjinin sürekliliği için elektrik dağıtım şebekesinde mücadele veriyor. SEDAŞ 24 saat boyunca, 748 personeli, 260

Detaylı

1. ELEKTRİK PİYASASI TARİFELER YÖNETMELİĞİ No Yürürlükteki Metin Taslak. Tanımlar ve kısaltmalar MADDE 4 (1) Bu Yönetmelikte geçen;

1. ELEKTRİK PİYASASI TARİFELER YÖNETMELİĞİ No Yürürlükteki Metin Taslak. Tanımlar ve kısaltmalar MADDE 4 (1) Bu Yönetmelikte geçen; 6719 SAYILI ELEKTRİK PİYASASI KANUNU İLE BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN KAPSAMINDA BAZI MEVZUAT DEĞİŞİKLİKLERİNE AİT TASLAĞA İLİŞKİN KARŞILAŞTIRMA CETVELİ 1. ELEKTRİK PİYASASI TARİFELER

Detaylı

TTNET MOBİL 3G KADEMELİ 1GB GİRİŞ PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR

TTNET MOBİL 3G KADEMELİ 1GB GİRİŞ PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR TTNET MOBİL 3G KADEMELİ 1GB GİRİŞ PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR TTNET Mobil 3G Kademeli 1GB Giriş Paketi Nedir? TTNET Mobil 3G Kademeli 1GB Giriş Paketi, bilgisayarınıza takılan ve içinde SIM Kart bulunan

Detaylı

Yeni bir internet talebinde bulunarak Vodafone Süpernet abonesi olabilirsiniz.

Yeni bir internet talebinde bulunarak Vodafone Süpernet abonesi olabilirsiniz. 1. Vodafone Süpernet Fibermax hizmeti nedir? Vodafone Süpernet Fibermax hizmeti Vodafone un fiber altyapıda sunduğu, talebe göre limitli ya da limitsiz seçenekleri bulunan ve 1000 Mbps e varan hızlarda

Detaylı

ELEKTRİK ENERJİSİ İHTİYAÇ LİSTESİ. k r m. 1 48OOOOOOj kwh

ELEKTRİK ENERJİSİ İHTİYAÇ LİSTESİ. k r m. 1 48OOOOOOj kwh ELEKTRİK ENERJİSİ İHTİYAÇ LİSTESİ Swa No Mahn / işin Ad k r m 1 48OOOOOOj kwh Kvwmu Vuddye H* Sağğ il Enerji Tcdarii hr P n ELEKTRİK ENERJİSİ TEMİNİ 2014 YILI ENERJİ SERBEST PİYASASINDAN TÜRKİYE HALK SAILII

Detaylı

Sunulan hizmet için uygulanacak tarifeler konusunda açık, detaylı ve güncel bilgilere erişebilme hakkı,

Sunulan hizmet için uygulanacak tarifeler konusunda açık, detaylı ve güncel bilgilere erişebilme hakkı, SABİT TELEFON HİZMETLERİ: Abonelik: Abonelik sözleşmesi yapabilme hakkınız bulunmaktadır. Abonelik sözleşmesi yaparken aşağıdaki hususlara dikkat etmeniz yararınıza olacaktır: Sözleşme hükümlerini okumalı,

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de

Detaylı

Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi

Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (T)

LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (T) LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (T) SIKÇA SORULAN SORULAR LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (T) Fiber Kampanyası (T) ile Vodafone dan fiber hızlı internet evinizde! Üstelik Vodafone Faturalı Mobil abonesiyseniz fiber

Detaylı

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN)

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) 1- AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesi / Cepte Bayram

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

ELEKTRİK FATURALARINIZA DİKKAT EDİN

ELEKTRİK FATURALARINIZA DİKKAT EDİN ELEKTRİK FATURALARINIZA DİKKAT EDİN TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI 1 İSTANBUL ŞUBESİ SUNUŞ Elektrik dağıtım şirketleri özelleştirildikten sonra, elektrik faturalarında usulsüzlük ve soygunlar artmaya

Detaylı

VODAFONE LUYA ÖZEL LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI

VODAFONE LUYA ÖZEL LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI VODAFONE LUYA ÖZEL LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone luya Özel Limitsiz DSL KAMPANYASI nı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

ELEKTRĐK PĐYASASI SERBEST TÜKETĐCĐ YÖNETMELĐĞĐ. BĐRĐNCĐ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar ve Kısaltmalar

ELEKTRĐK PĐYASASI SERBEST TÜKETĐCĐ YÖNETMELĐĞĐ. BĐRĐNCĐ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar ve Kısaltmalar ELEKTRĐK PĐYASASI SERBEST TÜKETĐCĐ YÖNETMELĐĞĐ BĐRĐNCĐ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar ve Kısaltmalar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı, elektrik piyasasında gerçek ve tüzel kişilerin

Detaylı

TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası

TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB TEKLİF AVANTAJ HEDEF KİTLE TTNET MOBİL 3G ADSL Bağımsız 4 GB 4 GB 3G Mobil İnternet + Sınırsız WiFi + 3G Mobil Modem 4 GB

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

TÜRK TELEKOM MOBİL WIFI TARİFEYE EK ÖDEMELİ TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

TÜRK TELEKOM MOBİL WIFI TARİFEYE EK ÖDEMELİ TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: TÜRK TELEKOM MOBİL WIFI TARİFEYE EK ÖDEMELİ TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) Özel Şartlar da belirtilen cihazlara

Detaylı

Vodafone Dijital İşyeri Kampanyası. Sıkça Sorulan Sorular

Vodafone Dijital İşyeri Kampanyası. Sıkça Sorulan Sorular Vodafone Dijital İşyeri Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular 1. Vodafone Dijital İşyeri nedir? Vodafone Dijital İşyeri, sabah 8 den akşam 8 e kadar adresteki en yüksek hizlı interneti, bu saat aralığının dışında

Detaylı

NOKIA X3-02 ve NOKIA 7230 (KURUMSAL) CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

NOKIA X3-02 ve NOKIA 7230 (KURUMSAL) CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ NOKIA X3-02 ve NOKIA 7230 (KURUMSAL) CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) NOKIA X3-02 ve NOKIA 7230 Kurumsal Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) Şirketimiz/Kurumumuz

Detaylı

BEDELLERİ. Enerji Uzmanı @Tarifeler Dairesi Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi @ Enerji Uzmanları Derneği

BEDELLERİ. Enerji Uzmanı @Tarifeler Dairesi Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi @ Enerji Uzmanları Derneği OSB DAĞITIM BEDELLERİ Nedim KORKUTATA Nedim KORKUTATA Enerji Uzmanı @Tarifeler Dairesi Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi @ Enerji Uzmanları Derneği OSB lerin Elektrik Piyasası Faaliyetlerine İlişkin Yönetmelik

Detaylı

Turkcell Superonline Bilgisayar Kampanyası Taahhütnamesi. Kampanya Şartları

Turkcell Superonline Bilgisayar Kampanyası Taahhütnamesi. Kampanya Şartları Turkcell Superonline Bilgisayar Kampanyası Taahhütnamesi Kampanya Şartları 1. Kampanya 06.06.2014 01.10.2014 tarihleri arasında geçerli olup kampanya kapsamında sunulan ürünler stoklar ile sınırlıdır.

Detaylı

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar sayısız artıya sahip oluyor. ZİRAAT, HER ZAMAN HER

Detaylı

EK HAT İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

EK HAT İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ EK HAT İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) EK Hat İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı

Detaylı

FİBERMAXLI EVLER KAMPANYASI

FİBERMAXLI EVLER KAMPANYASI FİBERMAXLI EVLER KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Fibermaxlı Evler Kampanyasını açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

Uyumlu Tarifeler - Sıkça Sorulan Sorular

Uyumlu Tarifeler - Sıkça Sorulan Sorular Uyumlu Tarifeler - Sıkça Sorulan Sorular 1. Tarife Bilgileri Uyumlu 3 Tarifesi: 49 TLye 750 her yöne dakika, 250 her yöne SMS ve 3 GB internet Uyumlu 5 Tarifesi: 55 TLye 750 her yöne dakika, 250 her yöne

Detaylı

%25 DEVLET KATKISI / anadoluhayat.com.tr

%25 DEVLET KATKISI / anadoluhayat.com.tr %25 DEVLET KATKISI 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr BES Nedir? Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), aktif çalışma hayatınız süresince yaptığınız tasarrufların uzun vadeli yatırıma yönlendirilmesini sağlayan,

Detaylı

TENVA Elektrik Perakende Sektörünün Geleceği Sempozyumu. Elektrik Perakende Satış Sektöründe Rekabetçi Yapının Uygulanması ve Sürdürülmesi

TENVA Elektrik Perakende Sektörünün Geleceği Sempozyumu. Elektrik Perakende Satış Sektöründe Rekabetçi Yapının Uygulanması ve Sürdürülmesi www.pwc.com.tr TENVA Elektrik Perakende Sektörünün Geleceği Sempozyumu Elektrik Perakende Satış Sektöründe Rekabetçi Yapının Uygulanması ve Sürdürülmesi Tamer Emre, MSc.,MA PwC Elektrik Piyasa Hizmetleri

Detaylı

VODAFONE 1 TL YE 1000 ESNAF AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 1 TL YE 1000 ESNAF AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan 1 TL ye 1000 Esnaf Avantaj Kampanyası ndan (Kampanya) Esnaf Avantaj Mini Süper tarifesinde 1 TL ye 1000 Esnaf Avantaj Paketi ne Esnaf Avantaj Her Yöne Ekstra tarifesinde

Detaylı

T.C. TUNCELİ VALİLİĞİ TUNCELİ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ SERBEST PİYASADAN ELEKTRİK ENERJİSİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. TUNCELİ VALİLİĞİ TUNCELİ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ SERBEST PİYASADAN ELEKTRİK ENERJİSİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. TUNCELİ VALİLİĞİ TUNCELİ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 1. KONU / KAPSAM SERBEST PİYASADAN ELEKTRİK ENERJİSİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.1. KONU: Bu Şartname, Tunceli Halk Sağlığı Müdürlüğünün elektrik enerjisi

Detaylı

ELEKTRİK TARİFELERİ VE ORGANİZE SANAYİ. Ercüment CAMADAN

ELEKTRİK TARİFELERİ VE ORGANİZE SANAYİ. Ercüment CAMADAN ELEKTRİK TARİFELERİ VE ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİNE YANSIMALARI Ercüment CAMADAN 26/03/2012 Sunum Planı 1) Elektrik Piyasasının Yapısı 2) Düzenlenen Tarifeler 3) Şebeke Tarifeleri 4) Perakende Satış Tarifeleri

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

VODAFONE İŞ ORTAĞIM SMS PAKETLERİ %50 İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE İŞ ORTAĞIM SMS PAKETLERİ %50 İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen İşOrtağım SMS Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek-2 de yer alan listedeki GSM hatlarımız için imzaladığımız

Detaylı

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Merhaba, Digiturk e Hoş Geldiniz! Digiturk ün eğlenceli ve zengin dünyasında size yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bazı konuları paylaşmak istiyoruz. Digiturk

Detaylı

ELEKTRİK FATURALARIMIZA YANSIYAN ZAMLAR

ELEKTRİK FATURALARIMIZA YANSIYAN ZAMLAR ELEKTRİK FATURALARIMIZA YANSIYAN ZAMLAR Ankara ve çevresine elektrik hizmeti, TEDAŞ a bağlı Başkent Elektrik işletmesinin birkaç yıl önce özelleştirilmesinin ardından EnerjiSa ya bağlı Başkent Elektrik

Detaylı

5. Kampanyalardan halihazırda kendi adıma kayıtlı diğer hat/hatların son ödeme tarihi geçmiş borcunun bulunmaması ön koşulu ile faydalanabileceğimi,

5. Kampanyalardan halihazırda kendi adıma kayıtlı diğer hat/hatların son ödeme tarihi geçmiş borcunun bulunmaması ön koşulu ile faydalanabileceğimi, Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: DATA TARİFESİNE EK ÖDEMELİ TABLET KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş.'nin ("İŞLETMECİ") Özel Şartlar da belirtilen cihazlara ait kampanyalarından

Detaylı

CİHAZ ALANLARA TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

CİHAZ ALANLARA TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: CİHAZ ALANLARA TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) Casper Via T7D, Casper Via L8, Reeder A8i Quad 2, Samsung

Detaylı

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ OLMAYAN MÜŞTERİLER İÇİN)

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ OLMAYAN MÜŞTERİLER İÇİN) CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ OLMAYAN MÜŞTERİLER İÇİN) 1- AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesi / Cepte

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Benim İşim Samsung Galaxy S III Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi

Detaylı

FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ

FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri nin ( AVEA ) Faturanı Paylaş Modeli nde 3 farklı tarife üzerinden başlattığı Kampanya uygulamasından

Detaylı

BOL BOL FİBERMAX KAMPANYASI

BOL BOL FİBERMAX KAMPANYASI BOL BOL FİBERMAX KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Bol Bol Fibermax Kampanyasını açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

VODAFONE YENİ DSL MAX LI EVLER TARİFELERİ

VODAFONE YENİ DSL MAX LI EVLER TARİFELERİ VODAFONE YENİ DSL MAX LI EVLER TARİFELERİ SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Yeni DSL MAX lı Evler Tarifeler ini açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

AKTİF ELEKTRİK ENERJİSİ TEDARİK

AKTİF ELEKTRİK ENERJİSİ TEDARİK AKTİF ELEKTRİK ENERJİSİ TEDARİK FİYAT ENDEKSİ HESAPLAMA METODOLOJİSİ 1. AMAÇ 1.1. Bu Metodoloji ile, İletim ve dağıtım sistemi kullanıcısı, serbest tüketici ve ulusal tarife tüketicilerine ait, uzlaştırma

Detaylı

T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı SERBEST PİYASADAN ELEKTRİK ENERJİSİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı SERBEST PİYASADAN ELEKTRİK ENERJİSİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı SERBEST PİYASADAN ELEKTRİK ENERJİSİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. ŞARTNAMENİN KONUSU Bu şartname, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlüğü

Detaylı

VODAFONE 12 AY KONTRATLI FATURALI 8GB VODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 12 AY KONTRATLI FATURALI 8GB VODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen 12 Ay Kontratlı Faturalı 8GB Vodem Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli,... numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

FİNANSÖR KULLANIM KILAVUZU. Ferahlayın! Daralmayın, Kart şeklinde. ihtiyaç finansmanı.

FİNANSÖR KULLANIM KILAVUZU. Ferahlayın! Daralmayın, Kart şeklinde. ihtiyaç finansmanı. Daralmayın, Ferahlayın! Kart şeklinde ihtiyaç finansmanı. FİNANSÖR KULLANIM KILAVUZU finansör nedir?? * Finansör, kar oranı ve taksit sayısı banka ve müşteri arasında başvuru esnasında belirlenen ve müşteri

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü IOT Büyük Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız

Detaylı

VODAFONE SÜPERNET BAHAR KAMPANYASI

VODAFONE SÜPERNET BAHAR KAMPANYASI VODAFONE SÜPERNET BAHAR KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Süpernet Bahar Kampanyası nı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları,

Detaylı

VODAFONE YENİ DSL MAX LI EVLER TARİFELERİ

VODAFONE YENİ DSL MAX LI EVLER TARİFELERİ VODAFONE YENİ DSL MAX LI EVLER TARİFELERİ SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Yeni DSL MAX lı Evler Tarifeler ini açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber e Gel Kampanyası Taahhütnamesi

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber e Gel Kampanyası Taahhütnamesi Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber e Gel Kampanyası Taahhütnamesi Ana Sözleşme Seri No: Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan sonra kısaca TURKCELL SUPERONLINE

Detaylı

ZORLU ELEKTRiK Elektrikte Tasarruf Dönemi

ZORLU ELEKTRiK Elektrikte Tasarruf Dönemi BiLiYOR MUSUNUZ? ZORLU ELEKTRiK Elektrikte Tasarruf Dönemi Zorlu Elektrik, elektrik enerjisinin yurtiçinden ve serbest bölgelerden satın alınarak yurtiçine toptan veya doğrudan satışı ya da yurtdışı ülkelere

Detaylı

VODAFONE YILLIK PAKETLER TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE YILLIK PAKETLER TAAHHÜTNAMESİ ye, VODAFONE YILLIK PAKETLER TAAHHÜTNAMESİ (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Yıllık Paketler Kampanyası ndan ( Kampanya ) Kampanya Dahilindeki Paket İsmi Yıllık Haftasonu Paket 1 Yıllık Gece Paket

Detaylı

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar sayısız artıya sahip oluyor. ZİRAAT, HER ZAMAN HER

Detaylı

ESNEK VODAPARA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ÖNYÜZ

ESNEK VODAPARA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ÖNYÜZ URUMSAL KAANYASI TAAHHÜTNAMESİ 1. Taahhüt Süresi : ÖNYÜZ 12 ay 18 ay 24 ay 2. Aylık Taahhüt tutarı (KDV, ÖİV dahil TL) : 50 100 250 500 750 1,000 2,500 5,000 7,500 10,000 15,000 3. Fatura tutarı taahhüdünün

Detaylı

CİHAZ ALANLARA AKILLI AKSESUAR KAMPANYASI (BİREYSEL)

CİHAZ ALANLARA AKILLI AKSESUAR KAMPANYASI (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: CİHAZ ALANLARA AKILLI AKSESUAR KAMPANYASI (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) Cihaz Alanlara Akıllı Aksesuar Kampanyasından ( Kampanya ) işbu

Detaylı

VODAFONE ĠġORTAĞIM CEPTE WIFI KAMPANYA TAAHHÜTNAMESĠ

VODAFONE ĠġORTAĞIM CEPTE WIFI KAMPANYA TAAHHÜTNAMESĠ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Kurumsala Özel Cepte Wi-Fi Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek 2 de belirtilen GSM hatlarımız için imzaladığımız

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı