Tezli Yüksek Lisans. Doktora. Yatay Geçiş (Doktora) T.C Uyruklu. Yatay Geçiş (Y. Lisans) T.C Uyruklu T.C Uyruklu. Başvuru Alanları. T.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tezli Yüksek Lisans. Doktora. Yatay Geçiş (Doktora) T.C Uyruklu. Yatay Geçiş (Y. Lisans) T.C Uyruklu T.C Uyruklu. Başvuru Alanları. T."

Transkript

1 İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Tezsiz Yüksek Lisans Anabilim Dalı Histoloji ve Embriyoloji Tezli Yükselisans Tezli Yüksek Lisans T.C Yabancı T.C Yabancı Yatay Geçiş (Y. Lisans) T.C T.C Doktora Yabancı Yatay Geçiş (Doktora) T.C Başvuru Alanları Tıbbi Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Diş Hekimliği ve Eczacılık Fakültelerinden mezun olmak. İngilizce dil puanı olarak, YÖKDİL veya YDS den en az 50 puan almış olmak. Tıbbi Biyoloji ve Genetik Tezli Yükselisans Adayların 4 Yıllık Fakültelerin Biyoloji Bölümü, Moleküler Biyoloji ve Genetik ile ilgili bölümleri, 4 yıllık Fakültelerin Biyokimya ve Biyomühendislik ile ilgili bölümleri, Tıp, Eczacılık, Veterinerlik ve Diş Hekimliği Fakültelerinin herhangi birisinden mezun olmaları gerekmektedir. Bu programda haftalık 5 tam gün devam şartı bulunmaktadır. Tıbbi Farmakoloji Tezli Yükselisans Tıp, Eczacılık ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü mezunu olmak. Hemşirelik Tezli Yükselisans Hemşirelik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu mezunu olmak. Hemşirelik Tezsiz Yükselisans Acil Hemşireliği Tezli Yükselisans Hemşirelik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu mezunu olmak. Tezsiz Yüksek lisans dönemlik harç ücreti 2000 TL dir. Hemşirelik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu mezunu olmak. Perfüzyon Tezli Yükselisans Adayların Sağlık Bakanlığı Perfüzyon Yetki Belgesine sahip olması gerekmektedir.

2 İlk ve Acil Yardım Tezli Yükselisans İlk ve Acil Yardım Önlisans programından mezun olup sağlıkla ilgili bir lisans programından mezun olmak Pedodonti Doktora Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Doktora Endodonti Doktora Ortodonti Doktora Yatay Geçiş için başvuran adaylarda; ortodonti alanında en az iki dönem doktora eğitimi almış olmak, genel not ortalamasının 3.5 ve üstü olması ve YDS veya eşdeğer sınavdan en az 65 puan almış olmak şartı aranmaktadır. Ortodonti ve Dentofasiyal Ortopedi Doktora Yatay Geçiş için başvuran adaylarda; ortodonti alanında en az iki dönem doktora eğitimi almış olmak, genel not ortalamasının 3.5 ve üstü olması ve YDS veya eşdeğer sınavdan en az 65 puan almış olmak şartı aranmaktadır. Protetik Diş Tedavisi Doktora Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmak Restoratif Diş Tedavisi Doktora Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmak Lisans not otlamasının 4 üzerinden en az 2.5 olması

3 BAŞVURU TARİHLERİ Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora öğrenimine adaylık için başvurular Ağustos 2017 tarihleri arasında Üniversitemiz UBS (Üniversite Bilgi Sistemi) üzerinden yapılacaktır. Başvuru için gerekli belgeler de bu tarihler arasında aşağıdaki adrese şahsen teslim edilecektir. Posta ile başvuru kabul edilmeyecektir. Yabancı öğrenciler için başvuru ise başvuru koşullarında açıklandığı şekli ile şahsen yapılacaktır. ADRES İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü (Yabancı Diller Yüksekokulu D Blok 3. Kat) 2. Ana Jet Üssü Yolu Balatçık Mah. Havaalanı Şosesi Caddesi Çiğli/İzmir Tel: +90(232) (6216) BAŞVURU İÇİN GEREKLİ KOŞULLAR Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılı başında yukarıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına "İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Lisansüstü Eğitim- Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin" ilgili maddeleri uyarınca tezli yüksek lisans, tezsiz yüksek lisans ile doktora öğrencileri alınacaktır. Adayların yüksek lisans programlarına başvurabilmesi için bir lisans diplomasına, doktora programlarına başvurabilmesi için bir lisans ve tezli yüksek lisans diplomasına sahip olması gerekir. T.C. adayların Lisansüstü Eğitim Giriş Sınavına (ALES) girmiş olmaları ve ALES sayısal puan türünde en az 60 puan almış olmaları zorunludur. Tezsiz Yüksek lisans ve Yabancı uyruklu öğrencilerde Lisansüstü Eğitim Giriş Sınavına (ALES) girmiş olma şartı yoktur. Tezli Yüksek Lisans programına başvuran adayların Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavına (YDS) veya eşdeğer kabul edilen diğer sınavlardan birine girmiş olmaları gerekmektedir. Yabancı dil başarı belgesine sahip olmayan yüksek lisans adaylarının İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yapılacak olan yabancı dil sınavına girmeleri gerekmektedir. Doktora programlarına başvuran adaylar için Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (YDS) 55 puan veya eşdeğer kabul edilen diğer sınavlardan benzer puan almış olmaları gerekmektedir.

4 BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER 1) Başvurmak istediği program ya da programları belirten dilekçe, ( adresinde mevcut) 2) Yüksek Lisans ve Doktora başvuru formu, ( adresinde mevcut) 3) Özgeçmiş, 4) Lisans ve Yüksek Lisans mezuniyet belgesinin aslı veya tasdikli örneği, 5) Lisans ve Yüksek Lisans not durum belgesinin (transkript) aslı veya tasdikli örneği, 6) Lisansını ve/veya Yüksek Lisansını yurtdışında yapanlardan Yükseköğretim Kurulu Denklik Belgesi veya noter tasdikli sureti, 7) ALES sayısal en az 60 (GMAT 465 veya GRE sayısal 151) puan aldığına dair belge, (T.C. adaylar, Tezli Yükseklisans ve Doktorra adayları için geçerlidir.) 8) Tezli Yüksek Lisans programları için yabancı dil sınavı (YDS) ya da İKÇÜ Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yapılan sınava ait sonuç belgesi. 9) Doktora programları için yabancı dil belgesi YDS en az 55 puan veya eşdeğeri puan alındığına dair belge. 10) Onaylı nüfus cüzdanı örneği veya nüfus cüzdanı sureti, 11) 2 adet vesikalık fotoğraf, SINAV YERİ VE TARİHLERİ Diş Hekimliği doktora programı öğrenci adaylarının giriş sınavları aşağıda belirtilen gün ve saatlerde İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Aydınlık Evler Kampüsü Diş Hekimliği Fakültesi binasında yapılacaktır. Tıp alanındaki yüksek lisans ve doktora programları giriş Sınavı İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı binasında, Perfüzyon yükseklisans programının giriş sınavı İKÇÜ Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Kliniğinde, Hemşirelik tezli-tezsiz yüksek lisans programları giriş sınavı İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı binasında yapılacaktır. YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI DOKTORA Sınav Türü Sınavın Günü ve Saati Sınavın Günü ve Saati GİRİŞ SINAVI YABANCI DİL SINAVI 16 Ağustos ÇARŞAMBA 14 Ağustos :00 PAZARTESİ 16 Ağustos ÇARŞAMBA

5 SINAVIN DEĞERLENDİRİLMESİ Adayın genel başarı notu ALES sınav notunun %50 si, YDS puanının %15 i, akademik mezuniyet not ortalamasının %10 u ve mülakat/yazılı notunun %25 i alınarak hesaplanır. Yabancı uyruklu adaylarda YDS puanının %15 i, akademik mezuniyet not ortalamasının %10 u ve mülakat notunun %75 i alınarak hesaplanır. Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına giriş için adayların genel başarı notunun yüksek lisans için en az 55 ve doktora programları için en az 65 olması gerekmektedir. Kesin kayıt hakkını kazanan öğrencilerden ayrıca istenecek belgeler: a) 3 adet vesikalık fotoğraf, b) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge. KESİN KAYITLAR Lisansüstü programlara kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez ve eksik belge ile kayıt yapılmaz. Asil adayların kayıtları Ağustos 2017 tarihleri arasında, yedek adayların kayıtları ise 25 Ağustos 2017 tarihinde yapılacaktır. TEZLİ YÜKSEK LİSANS VEYA DOKTORA PROGRAMINA YABANCI UYRUKLU ADAYLAR İÇİN BAŞVURU EVRAKLARI a) Başvuru formu (yabancı uyruklular için), ( adresinde mevcut) b) Lisans veya Yüksek Lisans Diploması, çıkış (geçici mezuniyet) belgesi veya mezun olduğuna dair resmi yazı c) Transkriptin aslı d) YDS, TOEFL veya (yüksek lisans adaylarınca İKÇÜ YDY) sınavlarından alınmış İngilizce Sınav sonuç belgesi e) Pasaport Fotokopisi f) Fotoğraf (2 adet) g) Özgeçmiş h) Referans Mektubu Belgelerin müracaata şahsen getirilmesi gerekmektedir. YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI a) Yurt içinde bir eğitim kurumundan ya da YÖK tarafından denkliği kabul edilen yurtdışı fakülte veya yüksekokullardan alınmış lisans diplomasına sahip olmak, b) Başvuru tarihinden itibaren son üç yıl içinde Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (YDS) kendi dili dışında İngilizce, Fransızca veya Almanca dillerinden birinden en az 55 puan almış olmak ya da başvuru tarihinden geriye doğru son 2 yıl içinde TOEFL (en az PBT: , CBT: , IBT:66 puan) ile başvuru yapabilirler. c) Yabancı uyruklu öğrenciler için Türkçe Öğretim Merkezi (TÖMER) tarafından verilen lisansüstü öğretim alabilecek düzeyde Türkçe bildiğine dair belge (C1sertifikası).

6

Doktora. Yatay Geçiş (Y. Lisans) T.C Uyruklu T.C Uyruklu. Yatay Geçiş (Doktora) Başvuru Alanları. Yabancı Uyruklu. T.C Uyruklu.

Doktora. Yatay Geçiş (Y. Lisans) T.C Uyruklu T.C Uyruklu. Yatay Geçiş (Doktora) Başvuru Alanları. Yabancı Uyruklu. T.C Uyruklu. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Tezsiz Yüksek Lisans Anabilim

Detaylı

Yatay Geçiş. T.C Uyruklu Başvuru Koşulları DİŞ HEKİMLİĞİ PROGRAMLARI SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI Hemşirelik lisans programı mezunu olmak.

Yatay Geçiş. T.C Uyruklu Başvuru Koşulları DİŞ HEKİMLİĞİ PROGRAMLARI SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI Hemşirelik lisans programı mezunu olmak. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim Dalı T.C Uyruklu Yabancı

Detaylı

T.C Uyruklu Başvuru Koşulları. Yatay Geçiş DİŞ HEKİMLİĞİ PROGRAMLARI SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI Hemşirelik lisans programı mezunu olmak.

T.C Uyruklu Başvuru Koşulları. Yatay Geçiş DİŞ HEKİMLİĞİ PROGRAMLARI SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI Hemşirelik lisans programı mezunu olmak. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim Dalı T.C Uyruklu

Detaylı

Doktora Yabancı Uyruklu. Yatay Geçiş (Doktora)

Doktora Yabancı Uyruklu. Yatay Geçiş (Doktora) İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim / Anasanat Dalı Tezli

Detaylı

Yatay Geçiş. T.C Uyruklu Başvuru Koşulları SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI

Yatay Geçiş. T.C Uyruklu Başvuru Koşulları SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI (EK İLAN) Anabilim Dalı T.C

Detaylı

Fizyoloji (Celal Bayar İle Ortak Yüksek Lisans) 2 - - - - - - - Hemşirelik Tezli Yüksek Lisans Programı 10 - - - - - - -

Fizyoloji (Celal Bayar İle Ortak Yüksek Lisans) 2 - - - - - - - Hemşirelik Tezli Yüksek Lisans Programı 10 - - - - - - - İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim / Anasanat Dalı Tezli

Detaylı

ĠZMĠR KATĠP ÇELEBĠ ÜNĠVERSĠTESĠ 2013-2014 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCĠ ALIMI,KONTENJAN VE

ĠZMĠR KATĠP ÇELEBĠ ÜNĠVERSĠTESĠ 2013-2014 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCĠ ALIMI,KONTENJAN VE ĠZMĠR KATĠP ÇELEBĠ ÜNĠVERSĠTESĠ 2013-2014 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCĠ ALIMI,KONTENJAN VE BAġVURU KOġULLARI Anabilim / Anasanat Dalı Tezli Yüksek

Detaylı

İKCÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI

İKCÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI İKCÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI YÜKSEK LİSANS BAŞVURU ALANLARI VE ŞARTLARI Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Yatay Geçiş (Y. Lisans) T.C T.C Makine Mühendisliği İKÇÜ-CBÜ

Detaylı

Tezsiz Yüksek. Tezsiz Yüksek Lisans. Tezli Yüksek Lisans. Program Özel Şartları. Anabilim / Anasanat Dalı. Lisans İçin ALES Türü. Yab. Uyr. T.C. Uyr.

Tezsiz Yüksek. Tezsiz Yüksek Lisans. Tezli Yüksek Lisans. Program Özel Şartları. Anabilim / Anasanat Dalı. Lisans İçin ALES Türü. Yab. Uyr. T.C. Uyr. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim / Anasanat Dalı İç Denetim

Detaylı

İKCÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI

İKCÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI İKCÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI YÜKSEK LİSANS BAŞVURU ALANLARI VE ŞARTLARI Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Yatay Geçiş (Y. Lisans) T.C Yabancı T.C Yabancı Başvuru

Detaylı

Yatay Geçiş. T.C. Uyr. Yatay Geçiş. Yab. Uyr. 15-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak. 30-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak.

Yatay Geçiş. T.C. Uyr. Yatay Geçiş. Yab. Uyr. 15-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak. 30-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim / Anasanat Dalı T.C.

Detaylı

2015-2016 GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI

2015-2016 GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Yatay Geçiş (Y. Lisans) T.C T.C Makine Mühendisliği Ortak Yüksek Lisans Programı (İKÇÜ-CBÜ) Malzeme Bilimi ve Mühendisliği A.B.D Mekanik BD 3 Mekatronik ve Kontrol BD

Detaylı

2015-2016 BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI

2015-2016 BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI 20152016 BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI YÜKSEK LİSANS BAŞVURU ALANLARI VE ŞARTLARI Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Yatay Geçiş (Y. Lisans) T.C T.C Makine Mühendisliği İKÇÜCBÜ Ortak Yüksek Lisans Programı

Detaylı

Yatay Geçiş. Yab. Uyr. Alan Dışı. 15 - Herhangi bir Lisans programı mezunu olmak. 45-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak.

Yatay Geçiş. Yab. Uyr. Alan Dışı. 15 - Herhangi bir Lisans programı mezunu olmak. 45-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim / Anasanat Dalı Tezli

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR ANABİLİM DALLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ALES Asgari YDS/ÜDS/ KPDS/

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI YÜKSEK LİSANS DOKTORA ANABİLİM DALLARI T.C. Vatandaşı Yatay Geçiş Yabancı Uyruklu T.C. Vatandaşı

Detaylı

T.C. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018/2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KLAVUZU

T.C. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018/2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KLAVUZU T.C. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018/2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KLAVUZU Değerli Adaylar, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında

Detaylı

İKCÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI

İKCÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI İKCÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 016-017 GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI YÜKSEK LİSANS BAŞVURU ALANLARI VE ŞARTLARI Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Yatay Geçiş (Y. Lisans) T.C Yabancı Yabancı T.C Uyruklu Uyruklu

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI ANABİLİM DALI / PROGRAMI TC UYRUKLU ALAN ALAN İÇİ DIŞI YABANCI UYRUKLU ALAN ALAN İÇİ DIŞI

Detaylı

T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Tezli Yüksek Lisans için ALES Puan Türü

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI

SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI ANABİLİM DALLARI Kalp Damar Cerrahisi (Perfüzyon Teknolojisi) SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI TEZLİ YÜKSEK LİSANS DOKTORA PROGRAMLARI PROGRAMLARI ALES Asgari 6 SAY

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI ANABİLİM DALI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TC UYRUKLU İÇİ DIŞI YABANCI U YRUKLU İÇİ DIŞI ALES PUAN TÜRÜ YATAY GEÇİŞ PROGRAMA BAŞVURU KOŞULLARI HEMŞİRELİK 12-1 - Sayısal - Hemşirelik, Ebelik

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI YÜKSEK LİSANS DOKTORA ANABİLİM DALLARI T.C. Vatandaşı Yatay geçiş Yabancı uyruklu T.C. vatandaşı Yatay Geçiş Yabancı uyruklu

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Güz dönemi lisansüstü eğitim ve öğretim yönetmeliği hükümleri uyarınca Sağlık Bilimleri Enstitüsü aşağıda belirtilen yüksek lisans ve doktora programlarına öğrenci alacaktır.

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Yönetim Kurulu Kararları Toplantı Tarihi: 19.07.2018 Toplantı Sayısı : 31 Karar No:01 2018-2019 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 27.06.2018 tarihli

Detaylı

Tablo1: 2014 2015 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programları öğrenci kontenjanları. T.C. vatandaşı.

Tablo1: 2014 2015 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programları öğrenci kontenjanları. T.C. vatandaşı. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU ŞARTLARI VE ÖĞRENCİ ALIM İLANI Tablo1: 2014 2015 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programları

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI ANABİLİM DALI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TC UYRUKLU İÇİ DIŞI YABANCI U YRUKLU İÇİ DIŞI ALES PUAN TÜRÜ YATAY GEÇİŞ PROGRAMA BAŞVURU KOŞULLARI HEMŞİRELİK 15-2 - Sayısal - Hemşirelik, Ebelik

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ I. 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA AİT ÖĞRENCİ KONTENJANLARI YÜKSEK LİSANS DOKTORA ANABİLİM DALLARI T.C.

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR ANABİLİM DALLARI Tıbbi Biyoloji Tıbbi Mikrobiyoloji SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR TEZLİ YÜKSEK LİSANS DOKTORA

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 20162017 EğitimÖğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. (05.01.2017

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BAŞVURUKOŞULLARI

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BAŞVURUKOŞULLARI T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BAŞVURUKOŞULLARI 2015-2016 Öğretim Yılı GüzYanyılında, aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI 1. LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI YÜKSEK LİSANS DOKTORA ANABİLİM DALLARI T.C. vatandaşı Yatay

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 20152016 EğitimÖğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. 1İSTENİLEN

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN BAŞVURU ŞARTLARI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN BAŞVURU ŞARTLARI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü ne 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı nda Tezli, Tezsiz (II. Öğretim) Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci

Detaylı

T.C. Vatandaşı. Yatay geçiş

T.C. Vatandaşı. Yatay geçiş T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ I. 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA AİT ÖĞRENCİ KONTENJANLARI YÜKSEK LİSANS DOKTORA ANABİLİM DALLARI T.C.

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ ve TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ ve TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TEZLİ ve TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI ANABİLİM DALI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZLİ-TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TC YABANCI ALES UYRUKLU UYRUKLU PUAN TÜRÜ İÇİ DIŞI İÇİ DIŞI PROGRAMA BAŞVURU

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI

DİCLE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI DİCLE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2018-2019 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI YÜKSEK LİSANS BAŞVURU ALANLARI VE ŞARTLARI

GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI YÜKSEK LİSANS BAŞVURU ALANLARI VE ŞARTLARI 2017-2018 GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI Anabilim Dalı (ABD) Biyomedikal Teknolojileri Biyomedikal Teknolojileri 10 2 - - YÜKSEK LİSANS BAŞVURU ALANLARI VE ŞARTLARI Yatay Geçiş (Y. Lisans) 5 2 - - Mühendislik,

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Süleyman Demirel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans (Tezli) ve Doktora

Detaylı

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için, Enstitümüz Ana Bilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar,

Detaylı

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için, Enstitümüz Ana Bilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar,

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ. Tablo 1. 2015 2016 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programları öğrenci kontenjanları

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ. Tablo 1. 2015 2016 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programları öğrenci kontenjanları SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Tablo 1. 2015 2016 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programları öğrenci kontenjanları YÜKSEK LİSANS DOKTORA ANABİLİM DALLARI T.C. Vatandaşı

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 20142015 EğitimÖğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. 1İSTENİLEN

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM BAHAR YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ PROGRAMLARA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM BAHAR YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ PROGRAMLARA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM BAHAR YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ PROGRAMLARA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR ANABİLİM DALLARI Kalp Damar Cerrahisi (Perfüzyon Teknolojisi) TEZLİ YÜKSEK LİSANS

Detaylı

T.C. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018/2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KLAVUZU

T.C. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018/2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KLAVUZU T.C. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ /2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KLAVUZU Değerli Adaylar, -2019 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında Üniversitemizde

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ KARAR 2015/09/01: 2015 2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde, Enstitümüz Anabilim Dallarına alınacak Yüksek Lisans öğrenci kontenjanlarının

Detaylı

T.C. NECMETTĐN ERBAKAN ÜNĐVERSĐTESĐ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BĐLĐMLERĐ ENSTĐTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. NECMETTĐN ERBAKAN ÜNĐVERSĐTESĐ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BĐLĐMLERĐ ENSTĐTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. NECMETTĐN ERBAKAN ÜNĐVERSĐTESĐ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BĐLĐMLERĐ ENSTĐTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde bulunan Anabilim Dalları'na 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılında

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR DOKTORA PROGRAMLARI: PROGRAM ADI HANGİ PROGRAMLARDAN BAŞVURU

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI YABANCI UYRUKLU

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI YABANCI UYRUKLU ANABİLİM DALI KALP VE DAMAR CERRAHİSİ ANABİLİM DALI PERFÜZYONİST TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI TC UYRUKLU İÇİ DIŞI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ I. LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programları

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Süleyman Demirel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans (Tezli) ve Doktora

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi lisansüstü eğitim ve öğretim yönetmeliği hükümleri uyarınca Sağlık Bilimleri Enstitüsü aşağıda belirtilen yüksek lisans ve doktora programlarına öğrenci alacaktır.

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve KONTENJANLARI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve KONTENJANLARI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve KONTENJANLARI ANABİLİM KONTENJANLAR DALLARI MATEMATİK VE ALES TEZLİ FEN BİLİMLERİ

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BOŞ KALAN-EK TEZLİ / TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BOŞ KALAN-EK TEZLİ / TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BOŞ KALAN-EK TEZLİ / TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TC YABANCI ALES ANABİLİM DALI / PROGRAMI UYRUKLU ALAN ALAN İÇİ DIŞI UYRUKLU

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ I. LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programlarının

Detaylı

c) Yabancı Uyruklu Adaylar İçin:

c) Yabancı Uyruklu Adaylar İçin: İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 20152016 EğitimÖğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. (09.12.2015

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI DOKTORA PROGRAMLARI

SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI DOKTORA PROGRAMLARI SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI ANABİLİM DALLARI Kalp Damar Cerrahisi (Perfüzyon Teknolojisi) TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

Detaylı

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI II.ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI II.ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YABANCI ADAYLARIN TEZLİ / TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ANABİLİM DALI PROGRAMI TC YABANCI YABANCI

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ALES Puan Türü Özel Öğrenci (Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Tezsiz Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Tezli Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Doktora) Doktora Yüksek Lisans (Tezsiz II.Öğretim) Yüksek Lisans (Tezsiz) Yüksek

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü'ne 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen sayıda tezli yüksek lisans ve doktora programı öğrencisi

Detaylı

T.C. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018/2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KLAVUZU

T.C. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018/2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KLAVUZU T.C. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018/2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KLAVUZU Değerli Adaylar, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrenci alınacaktır. PROGRAMIN ADI KONTENJANLAR

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Süleyman Demirel Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans (Tezli) ve Doktora

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI. Namık Kemal Üniversitesi

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI. Namık Kemal Üniversitesi NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü -İlan Metni- Üniversitemiz Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü'ne 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında aşağıda belirtilen sayıda tezli yüksek lisans ve doktora programı öğrencisi

Detaylı

İLKÖĞRETİM ANABİLİM DALI SINIF ÖĞRETMENLİĞİ DOKTORA PROGRAMI

İLKÖĞRETİM ANABİLİM DALI SINIF ÖĞRETMENLİĞİ DOKTORA PROGRAMI MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ ) PROGRAM İLANI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İÇİN; BAŞVURU TARİHLERİ: 06-10 Temmuz 2015 tarihleri arasında

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 20132014 EğitimÖğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. 1İSTENİLEN

Detaylı

BAŞVURU, MÜLAKAT VE KESİN KAYIT TARİHLERİ Başvuruların Kabul Edilmesi Eylül 2018 ALANLAR, KONTENJANLAR VE ÖN KOŞULLAR

BAŞVURU, MÜLAKAT VE KESİN KAYIT TARİHLERİ Başvuruların Kabul Edilmesi Eylül 2018 ALANLAR, KONTENJANLAR VE ÖN KOŞULLAR T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 100/2000 YÖK DOKTORA BURSLARI BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLAR Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü ne Yükseköğretim Kurulu 100/2000 YÖK

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TC YABANCI ALES ANABİLİM DALI UYRUKLU UYRUKLU PUAN TÜRÜ KALP VE DAMAR CERRAHİSİ ANABİLİM DALI PERFÜZYONİST TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İÇİ DIŞI İÇİ DIŞI PROGRAMA BAŞVURU

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLAR VE KOŞULLARI

Detaylı

Mülakat\Yazılı Sınav Tarihi 21 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların İlanı 24 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Tarihleri 31 Ağustos 04 Eylül 2015

Mülakat\Yazılı Sınav Tarihi 21 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların İlanı 24 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Tarihleri 31 Ağustos 04 Eylül 2015 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlarına İlişkin Başvuru Koşulları ve Kontenjanlar İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün aşağıda adları

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans ve Doktora programlarına aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına 2013-2014 Eğitim- Öğretim yılı Güz yarıyılında

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için, Enstitümüz Ana Bilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar,

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLAR VE BAŞVURU KOŞULLARI YÜKSEK LİSANS. için ALES Puan Türü. Tezli Yüksek Lisans

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLAR VE BAŞVURU KOŞULLARI YÜKSEK LİSANS. için ALES Puan Türü. Tezli Yüksek Lisans T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ (T.C. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğünün 10.05.2018 tarihli ve 2018/2 Sayılı Enstitü Kurul

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI DOKTORA BAŞVURU ALANLARI VE ŞARTLARI

GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI DOKTORA BAŞVURU ALANLARI VE ŞARTLARI 2018-2019 GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI DOKTORA BAŞVURU ALANLARI VE ŞARTLARI Biyomedikal Teknolojileri Malzeme Bilimi ve Mühendisliği 5 2 - - Yatay Geçiş () Yatay Geçiş () 3 1 - - Mühendislik Fakültelerinin

Detaylı

ADAY BAŞVURULARI. Enstitümüz tarafından başvurusu onaylanan adaylar yazılı sınava alınacaktır.

ADAY BAŞVURULARI. Enstitümüz tarafından başvurusu onaylanan adaylar yazılı sınava alınacaktır. ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün aşağıda adları

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi lisansüstü eğitim ve öğretim yönetmeliği hükümleri uyarınca Sağlık Bilimleri Enstitüsü aşağıda belirtilen yüksek lisans ve doktora programlarına öğrenci alacaktır.

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ ve TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ ve TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TEZLİ ve TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TC YABANCI ALES ANABİLİM DALI UYRUKLU UYRUKLU PUAN TÜRÜ KALP VE DAMAR CERRAHİSİ ANABİLİM DALI PERFÜZYONİST TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İÇİ DIŞI İÇİ DIŞI PROGRAMA

Detaylı

T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsüne 2018-2019 Akademik Yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Doktora, Tezli Yüksek Lisans

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI YÜKSEK LİSANS BAŞVURU ALANLARI VE ŞARTLARI

GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI YÜKSEK LİSANS BAŞVURU ALANLARI VE ŞARTLARI 2018-2019 GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU İLANLARI YÜKSEK LİSANS BAŞVURU ALANLARI VE ŞARTLARI Anabilim Dalı (ABD) Yatay Geçiş (Y. Lisans) Başvuru Alanları ve Başvuru Şartları Biyomedikal Teknolojileri Biyomedikal Teknolojileri

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZ DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZ DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018 2019 GÜZ DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI Lisansüstü Programlara Başvurular : 16 Temmuz 2018-22 Temmuz 2018 Lisansüstü Öğretimi

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ANABİLİM DALLARI FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURU İLANI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI Kontenjan Ales Kontenjan DOKTORA PROGRAMLARI

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KONTENJANLAR-KOŞULLAR KONTENJAN

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KONTENJANLAR-KOŞULLAR KONTENJAN T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KONTENJANLAR-KOŞULLAR ANABİLİM DALI ALES PUAN TÜRÜ T.C Uyruklu KONTENJAN Yabancı Uyruklu Yatay Geçiş

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ I. LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programları

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) PROGRAM İLANI

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) PROGRAM İLANI MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÜSTÜ (DOKTORA, / ) PROGRAM İLANI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İÇİN; BAŞVURU TARİHLERİ: 04-08 Ocak 2016 tarihleri arasında Enstitüye

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ GİRİŞ SINAVI, ÖĞRENCİ SAYILARI, VE BAŞVURU ŞARTLARI

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ GİRİŞ SINAVI, ÖĞRENCİ SAYILARI, VE BAŞVURU ŞARTLARI FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ GİRİŞ SINAVI, ÖĞRENCİ SAYILARI, VE BAŞVURU ŞARTLARI Tezli ve programlarına 2015 2016 öğretim yılı Bahar yarıyılında alınacak

Detaylı

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KONTENJANLAR-KOŞULLAR KONTENJAN

T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KONTENJANLAR-KOŞULLAR KONTENJAN T.C. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KONTENJANLAR-KOŞULLAR ANABİLİM DALI Ağız,Diş ve Çene Cerrahisi ABD Doktora Beslenme ve Diyetetik ABD

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI TC YABANCI YATAY ALES ANABİLİM DALI UYRUKLU UYRUKLU GEÇİŞ PUAN TÜRÜ ALAN ALAN ALAN ALAN

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak programlar, kontenjanlar,

Detaylı

DOKTORA İÇİN ALES TÜRÜ YAB UYR. ANABİLİM / ANASANAT DALI T.C UYR. YATAY GEÇİŞ PROGRAM ÖZEL ŞARTLARI MALİYE VE MALİ YÖNETİM ANABİLİM DALI 7 1 EA

DOKTORA İÇİN ALES TÜRÜ YAB UYR. ANABİLİM / ANASANAT DALI T.C UYR. YATAY GEÇİŞ PROGRAM ÖZEL ŞARTLARI MALİYE VE MALİ YÖNETİM ANABİLİM DALI 7 1 EA İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI ANABİLİM / ANASANAT DALI MALİYE VE MALİ YÖNETİM

Detaylı

T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsüne 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Doktora, Tezli Yüksek Lisans

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans ve Doktora programlarına aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına 2012-2013 Eğitim- Öğretim yılı Güz yarıyılında

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2014-2015 eğitim-öğretim

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAŞVURU KLAVUZU GÜZ YARIYILI A- YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAŞVURU KLAVUZU GÜZ YARIYILI A- YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAŞVURU KLAVUZU 2017-2018 GÜZ YARIYILI A- YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI a.1 Anatomi Anabilim Dalı a.2 Biyokimya Anabilim Dalı a 3 Histoloji ve Embriyoloji Anabilim

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM İLANI Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına Otomasyon Sistemi Üzerinden

Detaylı