SPEKTROFOTOMETRE CM-5. Kullanım Kılavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SPEKTROFOTOMETRE CM-5. Kullanım Kılavuzu"

Transkript

1 SPEKTROFOTOMETRE CM-5 Kullanım Kılavuzu

2 Ölçüme Hazırlık Sihirbaz Ayarlama Prosedür 1. Cihazı açın. <Welcome to Easy Setup Wizard!> ekranı ilk açılımda karşınıza çıkacaktır. 2. Aşağı ve yukarı tuşlarını kullanarak Start Simple Wizard ı seçin ve sonra [OK/Edit] tuşuna basın. Ekranda <Measurement Type Selection> seçeneği görülecektir. Hatırlatma Aşağı, yukarı oklarla uygun ölçüm çeşidi seçilebilir. Exit ile ekrandan çıkabilirsiniz. 3. Uygun ölçüm çeşidini seçin. <Reflektans ölçümü> 4. Aşağı yukarı oklarla Reflectance ölçümünü seçin ve [OK/Edit] tuşuna basın.

3 5. <Measurement Area Selection> ekranı önünüze çıkacaktır. 6. Uygun ölçüm alanını seçin ve [OK/Edit] tuşuna basın. Next ile ilerleyin. 7. Uygun ölçüm gözünü cihaza yerleştirin. İlerlemek için [Next] ve [OK] tuşlarına basın. 8. Numune ölçüm alanıyla uyumlu Target Mask ı takın. 9. <Specular Component Selection> ekranından uygun Specular Component ı seçin. [OK/Edit] ve [Next] tuşlarıyla ilerleyin.

4 10. <Meas. Condition Confirmation> ekranı görülecektir. Uygunsa [Next] ile ilerleyin. 11. <Zero Calibration> ekranı görülecektir. Her seferinde sıfır kalibrasyon yapma zorunluluğu yoktur. Cihaz sizden bunu isterse yapmanız tavsiye edilmektedir. 12. <White Calibration> ekranı görülecektir. [OK/Edit] tuşuna basın. 13. <Auto White Cal. Selection> ekranı görülecektir. Automatic i seçin ve [Next] ile ilerleyin. Beyaz kalibrasyon cihazın içerisinde yer alan dahili beyaz kalibrasyon ile yapılmaktadır.

5 14. <Meas. Cond. Settings completed> ekranı görülecektir. Finish ile bitirebilirsiniz. <Petri kap kullanarak Reflektans ölçümü> 4. Aşağı yukarı ok tuşları kullanarak Petri Dish i seçin ve sonra [OK/Edit] tuşuna basın. 5. <Meas. Condition Confirmation> ekranı görülecektir. Uygunsa [Next] ve [OK] ile ilerleyin. 6. Petri Dish için uygun ölçüm gözünü (opsiyonel) takın.

6 7. <Zero Calibration> ekranı görülecektir. Her seferinde sıfır kalibrasyon yapma zorunluluğu yoktur. Cihaz sizden bunu isterse yapmanız tavsiye edilmektedir. 8. <White Calibration> ekranı görülecektir. [OK/Edit] tuşuna basın. 9. <Auto White Cal. Selection> ekranı görülecektir. Automatic i seçin ve [Next] ile ilerleyin. Beyaz kalibrasyon cihazın içerisinde yer alan dahili beyaz kalibrasyon ile yapılmaktadır. 10. <Meas. Cond. Settings completed> ekranı görülecektir. Finish ile bitirebilirsiniz.

7 <Transmitans ölçümü> 3. Aşağı yukarı ok tuşları kullanarak Transmittance i seçin ve sonra [OK/Edit] tuşuna basın. 4. <Meas. Condition Confirmation> ekranı görülecektir. Uygunsa [Next] ve [OK] ile ilerleyin. 5. <0% Calibration> ekranı görülecektir. Cihaz fabrika kalibrasyonu ile geldiğinden [Next] ile iptal edip ilerleyebilirsiniz. 6. <100% Calibration> ekranı görülecektir. Transmitans bölmesinin boş olduğundan emin olun ve [OK/Edit] tuşuna basın.

8 8. <Auto 100% Cal. Selection> ekranda görülecektir. Uygun olanı seçip [Next] ile ilerleyin. 9. Meas. Cond. Settings completed> ekranı görülecektir. Finish ile bitirebilirsiniz. <Sıvı transmitans ölçümü> 4. Aşağı yukarı ok tuşları kullanarak Liquid i seçin ve sonra [OK/Edit] tuşuna basın. 5. <Meas. Condition Confirmation> ekranı görülecektir. Uygunsa [Next] ve [OK] ile ilerleyin.

9 6. <0% Calibration> ekranı görülecektir. Cihaz fabrika kalibrasyonu ile geldiğinden [Next] ile iptal edip ilerleyebilirsiniz. 7. <100% Calibration> ekranı görülecektir. Bir küvetin içerisini distile su doldurup transmitans bölmesine yerleştirin ve [OK/Edit] tuşuna basın. 8. Meas. Cond. Settings completed> ekranı görülecektir. Finish ile bitirebilirsiniz.

10 Numune yerleştirme Reflektans ölçümü Gerekli aksesuarlar Uygun ölçüm gözünü cihaza yerleştirme 1. Uygun ölçüm gözünü cihaza yerleştirin.

11 Petri Dish ölçümü Gerekli aksesuarlar Uygun ölçüm gözünü cihaza yerleştirme 1. Uygun ölçüm gözünü cihaza yerleştirin. <Sıfır Kalibrasyonu gerçekleştirme> 2. Calibration Glass ı Petri Dish ölçüm alanına yerleştirin. 3. Zero Kalibration Box (Sıfır Kalibrasyon Kutusu) şekildeki gibi yerleştirin ve sıfır kalibrasyonu gerçekleştirin.

12 <Beyaz Kalibrasyonu gerçekleştirme> 2. Calibration Glass ı Petri Dish ölçüm alanına yerleştirin. 3. White Calibration Plate (Beyaz Kalibrasyon Plakası) şekildeki gibi yerleştirin ve beyaz kalibrasyonu gerçekleştirin. <Numune ölçümü> 2. Petri Dish in içine numuneyi koyup Petri Dish ölçüm gözüne yerleştirin.

13 Transmitans ve sıvı ölçümü Gerekli aksesuarlar

14 Transmitans ölçüm aparatının cihaza yerleştirilmesi 1. Transmitans numune bölümünü açın. 2. Şekillerdeki gibi yerleştirin. Numunenin cihaza yerleştirilmesi 1. Transmitans numune bölümünü açın ve numuneyi aparata sıkıştırın.

15 Sıvı numunenin cihaza yerleştirilmesi 1. Küvetin içine numuneyi yerleştirin. 2. Transmitans numune bölümünü açın ve numuneyi aparata sıkıştırın. Sıvı numunenin 10 mm ticari aparatla cihaza yerleştirilmesi 1. Transmitans numune bölümünü açın. 2. Şekillerdeki gibi yerleştirin.

16 Kalibrasyon Sıfır Kalibrasyonu (0% Kalibrasyon) Prosedür 1. [CAL] tuşuna basın. <Measurement Condition Settings> ekranda görülür. 2. Aşağı yukarı ya da ileri geri tuşlarla Zero Calibration a basın. 3. Zero Calibration a basmadan önce uygun ölçüm çeşidini, alanını SCI/SCE modlarını seçin. <Reflektans ölçümü> 4. Numune ölçüm noktasının 1 m çapı çevresinde herhangi bir cisim bırakmayın. 5. [OK/Edit] tuşuna basın. Sıfır Kalibrasyon gerçekleştirilecektir. Sıfır kalibrasyon bittikten sonra White Calibration (Beyaz Kalibrasyon) a basın.

17 <Petri Dish kullanarak reflektans ölçümü> 4. Ölçüm gözü yerine Calibration Glass ı yerleştirin. 5. Zero Kalibration Box (Sıfır Kalibrasyon Kutusu) şekildeki gibi yerleştirin ve sıfır kalibrasyonu gerçekleştirin. 6. [OK/Edit] tuşuna basın. Sıfır Kalibrasyon gerçekleştirilecektir. Sıfır kalibrasyon bittikten sonra White Calibration (Beyaz Kalibrasyon) a basın. <Transmitans ölçümü> 4. Transmitans bölmesini açın. Transmitans sıfır kalibrasyon plakasını aydınlatma penceresini tamamen kapatacak şekilde yerleştirin.

18 5. Transmitans bölmesini kapatın ve [OK/Edit] tuşuna basın. <Sıvı Transmitans ölçümü> 4. Transmitans bölmesini açın ve Transmitans sıfır kalibrasyon plakasını (10 mm) aydınlatma gözünü kapatacak şekilde yerleştirin. 10 mm Cell Measurement Set kullanın. 5. Transmitans bölmesini kapatın ve [OK/Edit] tuşuna basın. Sıfır kalibrasyon gerçekleştirildikten sonra otomatik olarak 100% Calibration aktif hale gelecektir.

19 Beyaz Kalibrasyonu (100% Kalibrasyon) Prosedür 1. [CAL] tuşuna basın. <Measurement Condition Settings> ekranda görülür. 2. Aşağı yukarı ok veya ileri geri tuşlarla White Calibration (100% Calibration) aktif hale getirin. 3. Uygun ölçüm çeşidini seçerek ilerleyin. <Reflectance measurement> <Reflectance measurement using Petri Dish> <Transmittance measurement> <Liquid transmittance measurement> <Reflektans ölçümü> 4. <Reflectance measurement> seçin ve [OK/Edit] tuşuna basın.

20 < Petri Dish kullanarak reflektans ölçümü (1)> (Dahili Beyaz Kalibrayon Plakasını kullanarak) 4. <Reflectance measurement using Petri Dish> seçin ve [OK/Edit] tuşuna basın. < Petri Dish kullanarak reflektans ölçümü (2)> (Opsiyonel Beyaz Kalibrayon Plakasını kullanarak, kullanıcı kalibrasyonu) 4. Petri Dish ölçüm gözünün üzerine Calibration Glass ı ekleyin. 5. Üzerine Beyaz Kalibrasyon Plakasını yerleştirin. 6. [OK/Edit] tuşuna basarak beyaz kalibrasyonu gerçekleştirin.

21 <Transmitans ölçümü> 4. Transmitans bölmesini açın ve içerisine bir şey yerleştirmeden boş bırakın. 5. Transmitans bölmesini kapatın ve [OK/Edit] tuşuna basın. 100% calibrasyon (hava kalibrasyonu) gerçekleştirin. <Sıvı transmitans ölçümü> 4. Transmitans bölmesini açın. Distile su doldurulmuş küveti bölmeye yerleştirin. 5. Transmitans bölmesini kapatın ve [OK/Edit] tuşuna basın. 100% kalibrasyon gerçekleşir.

22 Cihaz Ayarları Ölçüm Koşulu Ayarlama 1. [Menu] tuşuna basın. Ekranda <Configuration> ekranı görülecek. 2. Measurement Condition içerisinde ölçüm çeşitlerini seçin: Measurement Type (Reflectance, Petri Dish, Transmittance, Liquid), Area, SCI/SCE. Ölçüm Seçenekleri Ayarlama 1. [Menu] tuşuna basın. Ekranda <Configuration> ekranı görülecek. 2. Meas Option içerisinde yer alan Auto Measurement, Manual Measurement ve Shutter Open/Close seçeneklerini ayarlayın.

23 Metot Ayarlama 1. [Menu] tuşuna basın. Ekranda <Configuration> ekranı görülecek. 2. Color içerisinde yer alan metot ve ölçüm seçeneklerini seçin. Kalibrasyon Seçeneği Ayarlama 1. [Menu] tuşuna basın. Ekranda <Configuration> ekranı görülecek. 2. Calibr. Option içerisinde yer alan Auto White Cal. ve Calibration Data seçeneklerini seçin.

24 Grafik Seçeneği Ayarlama 1. [Menu] tuşuna basın. Ekranda <Configuration> ekranı görülecek. 2. Graph içerisinde yer alan Custom Data View Settings, Color Assesment Settings ve Spectral Graph Settings seçeneklerini seçin. Ekran Seçeneği Ayarlama 1. [Menu] tuşuna basın. Ekranda <Configuration> ekranı görülecek. 2. Screen Option içerisinde yer alan Wizard Screen, LCD Brightness ve Language seçeneklerini seçin.

25 Referans Ölçümü Prosedür 1. Menü ekranından çıkıp cihaz üzerinde yer alan <Target> tuşuna basın. <Target> ekranı çıkınca [Detail/List] tuşuna basıp boş bir sayfa açın. Referans cihaza yerleştirildikten sonra measure tuşuna basın. 2. <Target> ekranında [OK/Edit] tuşuna basın. Current kısmında o anki açık olan referans değeri üzerinde isim değişikliği, çıktı alma, tolerans ayarlama ve silme yapılabilir. Oklarla sağa ilerleyerek All içerisinde de bütün bu işlemler bütün referanslar için yapılabilir. Hepsi USB ile kaydedilebilir ve hepsine aynı tolerans ayarlanabilir. Veri koruma yapılıp yanlışlıkla silinmesi önlenebilir ya da bütün referanslar toptan silinme durumu mümkün olabilir. Numune Ölçümü Prosedür 1. Menü ekranından çıkıp cihaz üzerinde yer alan <Sample> tuşuna basın. <Sample> ekranı çıkınca numuneyi cihaza yerleştirildikten sonra measure tuşuna basın.

26 2. <Sample> ekranında [OK/Edit] tuşuna basın. Current kısmında o anki açık olan numune değeri üzerinde isim değişikliği, çıktı alma ve silme yapılabilir. Oklarla sağa ilerleyerek All içerisinde de bütün bu işlemler bütün numuneler için yapılabilir. Hepsi USB ile kaydedilebilir. Auto Target özelliği ile o numuneye ait referansı seçmeden bu özellik aktifleştirildiğinde cihazın otomatik olarak referansı seçmesi ve aradaki farkları göstermesi sağlanır. Ayrıca bütün numunelerin toptan silinme durumu da mümkündür.

27

Kullanım Kılavuzu PCE-CT 65

Kullanım Kılavuzu PCE-CT 65 PCE-CT 65 Versiyon 1.0 21.03.2017 İçindekiler 1 Güvenlik notları... 3 2 Özellikler... 3 2.1 Teknik Özellikler... 3 2.2 Teslimat İçeriği... 4 3 Sistem yönergeleri... 5 3.1 Cihaz... 5 3.2 Ekran... 6 3.3

Detaylı

15 /19 /22 LED Reklam-Bilgi Ekranı

15 /19 /22 LED Reklam-Bilgi Ekranı 1 15 /19 /22 LED Reklam-Bilgi Ekranı Kızıl Ötesi Göz USB Bellek Girişi Power 2x2W Hoparlör KUMANDA 1 Ekrana Medya Yüklemek POWER Tuşu Ekrana enerji verildiğinde veya POWER tuşuna bastığınızda dahili kartta

Detaylı

AutoCAD 2011 Kurulumu

AutoCAD 2011 Kurulumu AutoCAD 2011 Kurulumu AutoCAD Installation Wizard Kurulum için AutoCAD 2011 DVD sini sürücüye yerleştirdiğinizde, DVD-ROM un içeriğinin okunduğunu belirten Setup Initialization penceresinden sonra, karşınıza

Detaylı

1-)ÖZELLİKLER 2-)TEKNİK ÖZELLİKLER

1-)ÖZELLİKLER 2-)TEKNİK ÖZELLİKLER 1-)ÖZELLİKLER *Bu ölçüm cihazı DIN,ASTM ve BS standartlarına uyduğu gibi IOS-2178 ve ISO-2360 standartlarınında tüm koşulları sağlayarak laboratuar ve zor koşullarda kullanılabilir. *F Tipi probe manyetik

Detaylı

DUSTMATE MANUAL www.cevtek.com.tr 1

DUSTMATE MANUAL www.cevtek.com.tr 1 D DUSTMATE MANUAL www.cevtek.com.tr 1 P age Dustmate Tuş Takımının Tanımı [ON] / [RESET] : Cihazı Açar Düzeltmeden Çıkma Batarya Durumunu Görüntölemek [EDIT] / [ENTER]: Düzeltme Tuşu İşlem Onaylama [START]/

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 Açma/Kapama(ON/OFF) Düğmesi.! Fan motoru termostat kontrollü olduğu için sadece soğutma gerektiğinde çalışır.! Su soğutma ünitesi otomatik kontrollüdür, sadece gerektiğinde çalışır.

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu

COOL-US Kullanma Kılavuzu COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Nem ve Sıcaklık ölçer Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İçindekiler 1. Güvenlik... 1 2. Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

GEMAŞ Genel Mühendislik A.Ş.

GEMAŞ Genel Mühendislik A.Ş. GEMAŞ Genel Mühendislik A.Ş. POOL DIRECTOR KULLANMA KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER Sayfa Giriş 3 Pool Director Nedir 4 Genel Bilgiler 4 SET Değerlerinin Ayarlanması 4 ph ve ORP İçin Mod Seçimi 5 Genel ayarların

Detaylı

OBS 1211 üç menüden oluşur. Yukarı tuşuna basıldığı sürece menüler, şekle göre saat yönünde değişir. Alt menülere girmek için enter, ana menülere

OBS 1211 üç menüden oluşur. Yukarı tuşuna basıldığı sürece menüler, şekle göre saat yönünde değişir. Alt menülere girmek için enter, ana menülere Menüler OBS 1211 üç menüden oluşur. Yukarı tuşuna basıldığı sürece menüler, şekle göre saat yönünde değişir. Alt menülere girmek için enter, ana menülere dönmek için esc tuşuna basılması gerekir. Cihaz

Detaylı

www.muhendisiz.net AutoCAD 2009 Kurulumu

www.muhendisiz.net AutoCAD 2009 Kurulumu Autocad i nasıl kurucam diye gelen sorular üzerine sayısalgrafik.com.tr adresinden kurulum hakkındaki notu sitemizden yayınlamayı uygun buldum.artık aşağıdaki resimli anlatım yoluyla kendiniz adım adım

Detaylı

SALUTRON D4 / D5 : BOYA VE KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇME CİHAZI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

SALUTRON D4 / D5 : BOYA VE KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇME CİHAZI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU SALUTRON D4 / D5 BOYA ve KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇME CİHAZI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN MARKA MODEL : BOYA VE KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇME CİHAZI : SALUTRON : D4 / D5 Firma : MEP TEKNİK ELEKTRİK TİC. LTD.

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

Asus Live Update programı ile Bios güncelleme. ASUS Live Update programını çekmek için tıklayınız... BIOS Güncelleme ve My Logo:

Asus Live Update programı ile Bios güncelleme. ASUS Live Update programını çekmek için tıklayınız... BIOS Güncelleme ve My Logo: Asus Live Update programı ile Bios güncelleme ASUS Live Update programını çekmek için tıklayınız... BIOS Güncelleme ve My Logo: Asus Live Uptade programı ile hem biosunuzu kolay bir şekilde günceller,

Detaylı

Analog Kamera Menüleri

Analog Kamera Menüleri Analog Kamera Menüleri DINION 4000 AN tr Hızlı Kullanım Kılavuzu Analog Kamera Menüleri Kurulum menüsü tr 3 1 Kurulum menüsü SETUP menüsüne erişmek için kontrol kumandasının ortasındaki düğmeye basın.

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İÇERİK 1. Güvenlik... 1 2. Genel Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU

ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler 1 ML TFT 5 Genel Özellikleri... 3 2 Arayüz... 3 2.1 Arayüz Hakkında... 3 2.2 Cihaz Haberleşmesi... 4 2.3 Kat Görselleri ve Ok Tipi Seçenekleri... 4 2.4 Tema

Detaylı

SALUTRON D1 : BOYA VE KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇME CİHAZI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

SALUTRON D1 : BOYA VE KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇME CİHAZI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU SALUTRON D1 BOYA ve KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇME CİHAZI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN MARKA : BOYA VE KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇME CİHAZI : SALUTRON MODEL : D 1 Firma : MEP TEKNİK ELEKTRİK TİC. LTD. ŞTİ. Adres

Detaylı

Windows Server 2008R2 de Lisans Server ın Aktive Edilmesi

Windows Server 2008R2 de Lisans Server ın Aktive Edilmesi Windows Server 2008R2 de Lisans Server ın Aktive Edilmesi Windows Server 2008 R2 kurulumunu ilk yaptığınız zaman, 120 günlük deneme süreniz başlar. Bu süre içerisinde deneme sürümünü kullanabileceğiniz

Detaylı

SALUTRON D3 : BOYA VE KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇME CİHAZI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

SALUTRON D3 : BOYA VE KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇME CİHAZI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU SALUTRON D3 BOYA ve KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇME CİHAZI TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN MARKA MODEL : BOYA VE KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇME CİHAZI : SALUTRON : D3 Firma : MEP TEKNİK ELEKTRİK TİC. LTD. ŞTİ. Adres

Detaylı

KONTROL INVIKTA PAKET İÇERİĞİ. Duvara Montaj DİKKAT. 0000136972 rev. 1.0 1

KONTROL INVIKTA PAKET İÇERİĞİ. Duvara Montaj DİKKAT. 0000136972 rev. 1.0 1 KONTROL INVIKTA PAKET İÇERİĞİ A) "Kontrol Invikta" ph ve REDOKS ölçüm & kontrol cihazı B) Emiş Hortumu (2 m) PVC Kristal 4x6 C) Basma Hortumu (3 m) Polietilen D) Bağlantı vidası ( =6 mm) E) Emiş filtresi

Detaylı

LÜKSMETRE T-10 SERİSİ

LÜKSMETRE T-10 SERİSİ 1 LÜKSMETRE T-10 SERİSİ Aydınlığın Kolay ve Doğru Ölçümü Farklı Sistem Konfigürasyonlara Adaptasyon İhtiyaçlarınızla Birlikte Genişleyen Modüler Sistem Lüksmetre T-10 Geniş aralık

Detaylı

USB 2.0 ETHERNET YAZDIRMA SUNUCUSU

USB 2.0 ETHERNET YAZDIRMA SUNUCUSU USB 2.0 ETHERNET YAZDIRMA SUNUCUSU DN-13014-3 DN-13003-1 Hızlı Kurulum Kılavuzu DN-13014-3 & DN-13003-1 Başlamadan önce aşağıdaki öğeleri hazırlamalısınız: Windows 2000/XP/2003/Vista/7 işletim sistemine

Detaylı

GERGİ DENETİM CİHAZI KULLANIM KLAVUZU

GERGİ DENETİM CİHAZI KULLANIM KLAVUZU GERGİ DENETİM CİHAZI KULLANIM KLAVUZU Cihaz üzerinde görülen tuşların fonksiyonları aşağıda detaylı olarak açıklanmıştır. Programa giriş ve çıkış yapmayı sağlar.5 sn basılı tutmak gerekir Dara alma işlemini

Detaylı

USB 2.0 ETHERNET YAZDIRMA SUNUCUSU

USB 2.0 ETHERNET YAZDIRMA SUNUCUSU USB 2.0 ETHERNET YAZDIRMA SUNUCUSU Hızlı Kurulum Kılavuzu DN-13003-2 Başlamadan önce aşağıdaki öğeleri hazırlamalısınız: Windows 2000/XP/2003/Vista/7/8/10 işletim sistemine sahip ve yazdırma sunucusu kurulum

Detaylı

Setup Yardımcı Programı

Setup Yardımcı Programı Setup Yardımcı Programı Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

TÜRKÇE AC-172N-1790 KURULUM KILAVUZU

TÜRKÇE AC-172N-1790 KURULUM KILAVUZU TÜRKÇE AC-7N-790 KURULUM KILAVUZU . ÖN AYARLI PANEL VE YARDIMCI TUTUCUNUN TUTUCU PLAKASININ DOĞRULANMASI Dikiş makinesini tesisinizde kurduktan sonra, ayarlayıcıları mutlaka ayarlayın ve dikiş makinesinin

Detaylı

ZEBEX 107X EL TERMİNALLERİNE FIRMWARE YÜKLEME

ZEBEX 107X EL TERMİNALLERİNE FIRMWARE YÜKLEME ZEBEX 107X EL TERMİNALLERİNE FIRMWARE YÜKLEME Firmware Nedir. En basit tanımlama ile elektronik bir cihazın herhangi bir yongasında (chip) bulunan yazılımlara (programlara) firmware denilir. Firmware,

Detaylı

Sartorius PT-20 Serisi

Sartorius PT-20 Serisi Kullanım Talimatı Sartorius PT-20 Serisi Ekonomik El Tipi İletkenlik Sıcaklık TDS Tuzluluk Ölçer 98648-017-27_Tr. İçerik Genel Bilgiler ve İlk İnceleme 3 Güvenlik Bilgileri 4 Pillerin Değiştirilmesi 5

Detaylı

STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 1 TUŞLAR: START : Program çalıştırmak için kullanılır. STOP: Çalışmakta olan programı sonlandırmak için kullanılır. Stop tuşuna 1 kez basıldığında program

Detaylı

Almanya Mail Hesabı ile Outlook Kurulumu

Almanya Mail Hesabı ile Outlook Kurulumu Almanya Mail Hesabı ile Outlook Kurulumu Table of Contents Başlamadan Önce Okuyunuz:... 2 Yedekleme:... 2 Kişilerin yedeklenmesi:... 2 Mail Hesaplarının Kurulumu:... 3 Almanya Hesabımı Kurulumu:... 3 Tuv-

Detaylı

ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ TALİMATLAR

ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ TALİMATLAR 23.02.2017 00-1-7 KYS.18 TE 18 1.0 AMAÇ Eker Süt Ürünlerinde, üretilen katı ürünlerin (kaşar, beyaz peynir vb.) standart kalitede sürekliliği sağlamak, yağ ve protein değerlerini kontrol etmek için kullanılan

Detaylı

Setup Yardımcı Programı Kullanıcı Kılavuzu

Setup Yardımcı Programı Kullanıcı Kılavuzu Setup Yardımcı Programı Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2007, 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU

WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU WT-02 HP, kablolu bağlantıya ihtiyaç duymadan, normal bir çalışma ortamında termostatla verici arasında 30 m.ye kadar radyofrekans iletişimi sağlayarak

Detaylı

Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu

Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz kart basma saatinin kullanımına yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı bilgiyi http://www.perkotek.com

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353

KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353 KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 13/02/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik notları... 3 3 Özellikler... 4 3.1 Teslimat İçeriği... 4 3.2 Opsiyonel aksesuarlar...

Detaylı

: WEST SOUND : TKS 207 R (RACK TİPİ) WEST SOUND TKS 207 R PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI:

: WEST SOUND : TKS 207 R (RACK TİPİ) WEST SOUND TKS 207 R PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI: MARKA : WEST SOUND MODEL : TKS 207 R (RACK TİPİ) ÜRÜN CİNSİ : PROGRAMLI OKUL SAATİ WEST SOUND TKS 207 R PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI: Okullar, Dershaneler, Fabrikalar, Halı sahalar vb. alanlarda

Detaylı

IceWarp kurulumu. IceWarp Server kurmanız için yapmamız gereken adımlar şunlardır:

IceWarp kurulumu. IceWarp Server kurmanız için yapmamız gereken adımlar şunlardır: IceWarp kurulumu IceWarp Server kurmanız için yapmamız gereken adımlar şunlardır: http://www. icewarp. com sitesinden,on line satış temsilicilerden ve ya da on line installer (online kurucusundan) istediğiniz

Detaylı

DS150E Kullanıcı El Kitabı. Dangerfield June. 2009 V3.0 Delphi PSS

DS150E Kullanıcı El Kitabı. Dangerfield June. 2009 V3.0 Delphi PSS DS150E Kullanıcı El Kitabı 1 Ana bileşen...3 Kurulum talimatları...5 Bluetooth Ayarları...26 Arıza Teşhis Programı...39 Dosya...41 Ayarlar...43 Belgeler...51 Yardım...53 OBD İletişimi...56 Yazdır ve Kaydet...66

Detaylı

Bilgisayar Kurulum Kullanıcı Kılavuzu

Bilgisayar Kurulum Kullanıcı Kılavuzu Bilgisayar Kurulum Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de kayıtlı ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Daha fazla bilgi için, ürünle birlikte gelen CD-ROM'daki kullanıcı kılavuzuna bakın.

Daha fazla bilgi için, ürünle birlikte gelen CD-ROM'daki kullanıcı kılavuzuna bakın. Türkçe Daha fazla bilgi için, ürünle birlikte gelen CD-ROM'daki kullanıcı kılavuzuna bakın. Ürüne Genel Bakış Önden Görünüş 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1. Deklanşör 2. Güç düğmesi 3. Hoparlör 4. Otomatik zamanlayıcı

Detaylı

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım HT 200 LCD li Oda Termostat Kontrolleri HT 200 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas sıcaklık ölçme

Detaylı

USB SERİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ. Hızlı Kurulum Kılavuzu Windows 7 DA-70158

USB SERİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ. Hızlı Kurulum Kılavuzu Windows 7 DA-70158 USB SERİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ Hızlı Kurulum Kılavuzu Windows 7 DA-70158 Adım 1: Bu ürünün Sürücü CD sini CD-ROM sürücüsüne yerleştirin. Cihazı, bilgisayarınızın boş bir USB bağlantı noktasına takın. Adım 2: Mevcut

Detaylı

Ata Foreks Trader. Kullanım Kılavuzu

Ata Foreks Trader. Kullanım Kılavuzu Ata Foreks Trader Kullanım Kılavuzu 1 İçindekiler 1. Program Kurulumu 2. Hesabınızın Tanımlanması 3. Meta Trader 4 Ekran Kullanım Özellikleri 4. Emir Gönderilmesi 2 1. Programın Bilgisayarımıza Kurulumu

Detaylı

KWorld. PlusTV Hybrid PCI (DVB-T 210SE) İçindekiler

KWorld. PlusTV Hybrid PCI (DVB-T 210SE) İçindekiler KWorld PlusTV Hybrid PCI (DVB-T 210SE) İçindekiler V1.1 Bölüm 1 : PlusTV Hybrid PCI Kartın Donanım Kurulumu...2 1.1 Paket İçeriği...2 1.2 Sistem Gereksinimleri...2 1.3 Donanım Kurulumu...2 Bölüm 2 : PlusTV

Detaylı

TECH 700 DA. How true pro s measure. Kullanma Kılavuzu.

TECH 700 DA. How true pro s measure. Kullanma Kılavuzu. TECH 700 DA How true pro s measure Kullanma Kılavuzu www.stabila.com İçindekiler Dizini Bölüm Sayfa 1. Amacına uygun kullanım 3 2. Cihaz elemanları 3 3. Pillerin takılması / Pil değişimi 4 4. Çalıştırma

Detaylı

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 150 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

Setup Yardımcı Programı

Setup Yardımcı Programı Setup Yardımcı Programı Belge Parça Numarası: 389194 142 Aralık 2005 İçindekiler 1 Setup Yardımcı Programı erişimi 2 Setup Yardımcı Programı nın dili 3 Setup Yardımcı Programı varsayılan değerleri 4Setup

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

USB 2.0 YAZDIRMA SUNUCUSU

USB 2.0 YAZDIRMA SUNUCUSU USB 2.0 YAZDIRMA SUNUCUSU Hızlı Kurulum Kılavuzu DN-13006-1 Başlamadan önce aşağıdaki öğeleri hazırlamalısınız: Yazdırma sunucusu kurulum CD li bir Windows tabanlı bilgisayar Bir yazıcı Bir adet yazıcı

Detaylı

DSL 2520U ALL IN ONE ADSL2+ ETHERNET/USB COMBO ROUTER ADIM ADIM KURULUM KILAVUZU

DSL 2520U ALL IN ONE ADSL2+ ETHERNET/USB COMBO ROUTER ADIM ADIM KURULUM KILAVUZU DSL 2520U ALL IN ONE ADSL2+ ETHERNET/USB COMBO ROUTER ADIM ADIM KURULUM KILAVUZU Paket İçeriği DSL-2520U ALL-IN-ONE ADSL2+ ETHERNET/USB COMBO ROUTER CD-ROM (D-Link Click n Connect, Kullanım Kılavuzu) Ethernet

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

PCE-RVI 5 KREBS Viskozimetre Kullanım Kılavuzu

PCE-RVI 5 KREBS Viskozimetre Kullanım Kılavuzu PCE-RVI 5 KREBS Viskozimetre Kullanım Kılavuzu Versiyon 1.0 01.06.2016 İçindekiler 1 Giriş...3 2 Güvenlik Notları...3 3 Özellikler...4 3.1 Teknik Özellikler...4 3.2 Paket İçeriği...4 3.3 Opsiyonel Aksesuarlar...4

Detaylı

ELITE PR DİKKAT. O ayar sıvısı seti M) Enjektör valfi için redüksiyon. Duvara Montajı

ELITE PR DİKKAT. O ayar sıvısı seti M) Enjektör valfi için redüksiyon. Duvara Montajı ELITE PR Paket İçindekiler: A) "ELITE PR" ph ve REDOX kontrol cihazı B) PVC Crystal 4x6 ile emme cihazı (2 m) C) Polietilen hortum (3m) D) Bağlantı vidası (φ=6 mm) E) Emme çekvalfi F) FPM basma çekvalf

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PCE-PH 22

Kullanım Kılavuzu PCE-PH 22 PCE-PH 22 Versiyon 1.1 29/06/2016 İçindekiler 1 Özellikler... 3 2 Genel açıklama / Teknik Özellikler... 3 3 Fonksiyonlar... 4 4 Kalibrasyon... 4 5 Ölçüm Yöntemi... 5 5.1 ph Ölçümü... 5 5.2 Data-Hold...

Detaylı

Kutu İçeriği. Kullanma Kılavuzu. HDMI Kablo Güç Adaptörü. Harici IR Kablo UK Pilleri

Kutu İçeriği. Kullanma Kılavuzu. HDMI Kablo Güç Adaptörü. Harici IR Kablo UK Pilleri Türkçe Kutu İçeriği Kullanma Kılavuzu HDMI Kablo Güç Adaptörü Harici IR Kablo UK Pilleri UK 1 Ön Panel Standby LED Sol Taraf USB 3.0 2 Arka Panel FBC Tip Takılabilir Slot 8 sinyale kadar değişik kanalları

Detaylı

K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU

K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU MX MN AVG 1. ÖN BİLGİ Bu cihaz K-tipi termokupl ile ısı sensörü şeklinde çalışan dijital bir termometredir. Sıcaklık göstgergesi uluslararası 1990 standartlarına

Detaylı

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM II

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM II 0 BÖLÜM 1 ORCAD PROGRAMINA GİRİŞ: OR-CAD programını başlatmak için Başlat menüsünden programlara gelinir. Programların içerisinde ORCAD Release 9 ve bunun içerisinden de ORCAD Capture seçilir. Karşımıza

Detaylı

USB SERİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ. Hızlı Kurulum Kılavuzu Windows 7/8/8.1 DA-70159

USB SERİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ. Hızlı Kurulum Kılavuzu Windows 7/8/8.1 DA-70159 USB SERİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ Hızlı Kurulum Kılavuzu Windows 7/8/8.1 DA-70159 Adım 1: Bu ürünün Sürücü CD sini CD-ROM sürücüsüne yerleştirin. Cihazı, bilgisayarınızın boş bir USB bağlantı noktasına takın. Adım

Detaylı

HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU

HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU MERKEZ SERVİS: 0216 435 70 48 www.merihvideo.com.tr DİKKAT EDİNİZ Bu talimatları okuyun ve saklayın.. Cihazı sudan ve ısıdan uzak yerde kullanın. Cihazı sadece kuru bir

Detaylı

1-WORKNC KURULUM. 1. Setup.exe ye sağ tuş yapıp yönetici olarak çalıştırın. 2. Kurulum dil seçeneğini English seçin.

1-WORKNC KURULUM. 1. Setup.exe ye sağ tuş yapıp yönetici olarak çalıştırın. 2. Kurulum dil seçeneğini English seçin. 1-WORKNC KURULUM 1. Setup.exe ye sağ tuş yapıp yönetici olarak çalıştırın. 2. Kurulum dil seçeneğini English seçin. 3. WorkNC kurulumu seçili olacak şekilde Next i seçin. 4. I accept the agreement seçineği

Detaylı

ROKAY. Robot Operatör Kayıt Cihazı KULLANMA KILAVUZU V:1.0

ROKAY. Robot Operatör Kayıt Cihazı KULLANMA KILAVUZU V:1.0 ROKAY Robot Operatör Kayıt Cihazı KULLANMA KILAVUZU V:1.0 1 İÇİNDEKİLER SAYFA Cihazın Genel Özellikleri... 3 Programın Kurulumu... 4 Windows-7 Sürücülerin Yüklenmesi... 5 Windows-Vista Sürücülerin Yüklenmesi...

Detaylı

Laser LAX 300 G. Kullanma kılavuzu

Laser LAX 300 G. Kullanma kılavuzu Laser LAX 300 G tr Kullanma kılavuzu A1 4 3 2a 1a 2b 8 4 5 9 1b 6 7 A2 A3 11 10 A4 A5 A6 L1 ± 0,3 mm/m ± 23/64 A7 L1 ± 0,3 mm/m ± 23/64 L2 ± 1/4 ± 0,2 mm/m B1 B2 90 C1 C2 C3 C4 X1 X2 X3 5m 5m S = 5m

Detaylı

Spss 14 İçin İhtiyaç Duyulan Minimum Donanım Ve Yazılım Gereçleri; SPSS 14.0 programını License sunucusu üzerinden kurulumu:

Spss 14 İçin İhtiyaç Duyulan Minimum Donanım Ve Yazılım Gereçleri; SPSS 14.0 programını License sunucusu üzerinden kurulumu: Spss 14 İçin İhtiyaç Duyulan Minimum Donanım Ve Yazılım Gereçleri; Microsoft Windows Me, Windows 98, Windows XP, Windows 2000, or Windows NT 4.0, Service Pack 6. Pentium veya Pentium-class işlemci. 128

Detaylı

ULTRASONİK KALINLIK ÖLÇER TT100

ULTRASONİK KALINLIK ÖLÇER TT100 ULTRASONİK KALINLIK ÖLÇER TT100 KULLANMA KILAVUZU Sayfa 1 / 10 İÇİNDEKİLER 1. Önsöz. 3 2. Teknik Bilgi..... 5 3. Teknik Özellikler....5 4. Çalışma Prensibi... 5 5. Ölçüm Hızı..........7 6. Kalınlık Değerleri.....8

Detaylı

HyperMedia Center Kullanım Kılavuzu İçindekiler V1.5

HyperMedia Center Kullanım Kılavuzu İçindekiler V1.5 HyperMedia Center Kullanım Kılavuzu İçindekiler V1.5 GIRIŞ...1 OYNATICI KONTROLLERI...2 NAVIGATION BAR...2 TV...3 SOURCE INPUT-KAYNAK SEÇIMI...3 CHANNEL LIST-KANAL LISTESI...3 SCHEDULE - PROGRAMLAMA...4

Detaylı

KWorld PlusTV Analog USB Stick

KWorld PlusTV Analog USB Stick KWorld PlusTV Analog USB Stick PlusTV Analog USB Stick Kurulum Kılavuzu İçindekiler V1.5 Bölüm 1 : PlusTV Analog USB Stick Donanım Kurulumu Kurulum...2 1.1 Paket İçeriği...2 1.2 Sistem Gereksinimleri...2

Detaylı

ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ TALİMATLAR

ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ TALİMATLAR 26.11.2011 00-1-8 KYS.19 TE 14 1.0 AMAÇ Eker Süt Ürünlerinde, hammadde olarak kabulü yapılan sütün ve üretilen ürünlerin standart kalitede sürekliliği sağlamak, kimyasal değerlerini kontrol etmek için

Detaylı

HT 300 ODA TERMOSTATI

HT 300 ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 300 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 300 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

VT30 TPM HİZMET ARACI

VT30 TPM HİZMET ARACI Hızlı Başucu Kılavuzu VT30 TPM HİZMET ARACI VT30 Müşteri Hizmetleri 1-888-621-TPMS 1-888-621-8767 Sürüm: MJC-1409-TR2 QRG3814d İÇINDEKILER Bölüm A - GENEL TANIM A1 - Ön Taraf sayfa 3/10 A2 - Güç Kaynağı

Detaylı

JOBCONTROL KURULUMU. 2 numaralı görüntüde kırmızı daire içerisine alınmış kısımda, bilgisayarınızın kaç bit olduğunu görebilirsiniz.

JOBCONTROL KURULUMU. 2 numaralı görüntüde kırmızı daire içerisine alınmış kısımda, bilgisayarınızın kaç bit olduğunu görebilirsiniz. JOBCONTROL KURULUMU JobControl kurulumu için, Windows işletim sistemi yüklü bir bilgisayara ihtiyaç vardır. Program kurulumundan önce, işletim sisteminizin 32 bit mi yoksa 64 bit mi olduğunu tespit etmeniz

Detaylı

Kutu İçeriği. HDMI Kablo Güç Adaptörü

Kutu İçeriği. HDMI Kablo Güç Adaptörü Türkçe Kutu İçeriği Kullanma Kılavuzu HDMI Kablo Güç Kablosu Güç Adaptörü SATA Kablosu U.K. Pilleri U.K. 2 Ön Panel Dokunmatik Tuş Standby LED Göstergesi Mini TV Burada TV yayınlarını veya tv logolarını

Detaylı

USB 2.0 Paylaşım Anahtarı

USB 2.0 Paylaşım Anahtarı USB 2.0 Paylaşım Anahtarı Kullanım Kılavuzu Model: DA-70135-1 ve DA-70136-1 USB 2.0 Paylaşım Anahtarıyla Başlarken USB 2.0 Paylaşım Anahtarını seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Günümüzde, USB bağlantıları,

Detaylı

Kapı Deliği Görüntüleyicisi. Kullanım Kılavuzu. Dijital Kapı Görüntüleyici! PHV 133012/ PHV133014

Kapı Deliği Görüntüleyicisi. Kullanım Kılavuzu. Dijital Kapı Görüntüleyici! PHV 133012/ PHV133014 Kapı Deliği Görüntüleyicisi Dijital Kapı Görüntüleyici! PHV 133012/ PHV133014 Kullanım Kılavuzu WEEE Yönetmeliği & Ürünün İmha Edilmesi Bu ürün, kullanım süresinin sonunda standart ev atıkları gibi imha

Detaylı

ARTES USB 3G MODEM BİLGİSAYAR BAĞLANTISI

ARTES USB 3G MODEM BİLGİSAYAR BAĞLANTISI ARTES USB 3G MODEM BİLGİSAYAR BAĞLANTISI Artes Usb 3G Modem Türkiye deki bütün Gsm operatörleri Turkcell, Avea ve Vodafone Hatları ile uyumlu olup Android Tabletlerde çalışmaktadır. NOT : Ürünün Kullanım

Detaylı

Ata Foreks Trader Kullanım Kılavuzu

Ata Foreks Trader Kullanım Kılavuzu Ata Foreks Trader Kullanım Kılavuzu Page 1 of 13 İçindekiler 1.) Ata Foreks Trader Programının Kurulumu ve Platforma Giriş... 3 1.1.) Ata Foreks Trader Programının Kurulması...3 1.2.) Ata Foreks Trader

Detaylı

KWorld. PlusTV DVB-S USB. PlusTV DVB-S USB Kurulum Kılavuzu. İçindekiler

KWorld. PlusTV DVB-S USB. PlusTV DVB-S USB Kurulum Kılavuzu. İçindekiler KWorld PlusTV DVB-S USB PlusTV DVB-S USB Kurulum Kılavuzu İçindekiler V1.1 Bölüm 1 : PlusTV DVB-S USB Donanım Kurulumu...2 1.1 Paket İçeriği...2 1.2 Sistem Gereksinimleri...2 1.3 Donanım Kurulumu...2 Bölüm

Detaylı

1. SE5000 Dijital Takografta Kontak Kapandığında Otomatik Dinlenmeye Geçiş Ayarı

1. SE5000 Dijital Takografta Kontak Kapandığında Otomatik Dinlenmeye Geçiş Ayarı 1. SE5000 Dijital Takografta Kontak Kapandığında Otomatik Dinlenmeye Geçiş Ayarı Stoneridge SE5000 Exact Duo dijital takografta, kontak kapatıldığı zaman otomatik olarak dinlenme durumuna geçiş ayarlanabilir.

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 ULD-25AL ÇAP ÖLÇER 2016 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ... 5-13 HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ... 14-22 BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 2 ÖZELLİKLER ÖZELLİKLER MODEL : U25AL ÖLÇÜM YÖNTEMİ.:

Detaylı

Cihazınız; 100-230VAC, 50-60Hz AC gerilim ile çalışır. Girişe maksimum 3A sigorta bağlanabilir. Çıkışlarına maksimum 5A yük bağlanabilir.

Cihazınız; 100-230VAC, 50-60Hz AC gerilim ile çalışır. Girişe maksimum 3A sigorta bağlanabilir. Çıkışlarına maksimum 5A yük bağlanabilir. OmniCon kontrol cihazı ph, ORP, EC, TDS, FCL, TCL, CLO2, Ozon, HCL, H2O2, PAA, DO..vb. gibi değerlerin ölçümünü yapmak, çeşitli çıkış birimlerine dönüştürmek ve kontrol etmek amacıyla geliştirilmiş bir

Detaylı

Genel Bilgiler Aksesuarlar Genel Bilgiler Dış Görünüş Üst Yan Buton fonksiyonları MENU Arka Mod Düğmesi(Çalışma modu)

Genel Bilgiler Aksesuarlar Genel Bilgiler Dış Görünüş Üst Yan Buton fonksiyonları MENU Arka Mod Düğmesi(Çalışma modu) mm+- Aksesuarlar Dijital Fotoğraf Makinası Driver CD & Ulead Yazılımı Hızlı Kullanım Kılavuzu x AA Pil USB Kablo Kılıf El Kayışı Kullanma Kılavuzu Video Kablosu Dış Görünüş Üst Kayıt Butonu Power Butonu

Detaylı

Setup Yardımcı Programı Kullanıcı Kılavuzu

Setup Yardımcı Programı Kullanıcı Kılavuzu Setup Yardımcı Programı Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PCE-CSM 3

Kullanım Kılavuzu PCE-CSM 3 PCE-CSM 3 Versiyon 1.1 26.11.2015 İçindekiler 1 Önsöz... 4 2 Güvenlik bilgileri... 4 3 Özellikler... 5 3.1 Teknik özellikler... 5 3.2 Teslimat içeriği... 5 4 Sistem Açıklaması... 6 4.1 Tuş Açıklamaları...

Detaylı

M20R PH Kullanma Talimatı

M20R PH Kullanma Talimatı M20R PH Kullanma Talimatı 10.2010.R01 Kutunun içeriği Ölçüm cihazı, kullanma talimatı, montaj aksesuarları, sigorta. Genel özellikler Ölçüm aralığı 0-14 ph İşlevler Ölçüm, kontrol ve ph regülasyonu Çözünürlük

Detaylı

2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi

2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi 2K-430 KULLANIM KILAVIZI 2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi Lütfen Ürünü Kullanmadan Önce Bu Kılavuzu Okuyunuz. NC GND RING sw- sw+ L1 L2 3 DIP NC GND RING sw- sw+ L1 L2 3 DIP 3 1 1. Bölümler ve İşlevleri

Detaylı

Dell P2715Q/P2415Q Dell Display Manager Kullanıcı Kılavuzu

Dell P2715Q/P2415Q Dell Display Manager Kullanıcı Kılavuzu Dell P2715Q/P2415Q Dell Display Manager Kullanıcı Kılavuzu Model: P2715Q/P2415Q Regulatory model: P2715Qt/P2415Qb NOT: NOT, bilgisayarınızdan daha iyi yararlanmanız için yardımcı olan önemli bilgileri

Detaylı

CAEeda TM GENEL TANITIM. EDA Tasarım Analiz Mühendislik

CAEeda TM GENEL TANITIM. EDA Tasarım Analiz Mühendislik CAEeda TM GENEL TANITIM EDA Tasarım Analiz Mühendislik İÇİNDEKİLER 1. FARE TUŞLARININ GÖSTERİMİ...2 2. CAEeda TM YAZILIMININ GÖRSEL ARAYÜZ YAPISI...3 3. CAEeda TM VARSAYILAN İKON PANELİ TANIMLAMALARI...4

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Ahşap Nem Ölçer PCE-PMI 2

KULLANIM KILAVUZU Ahşap Nem Ölçer PCE-PMI 2 KULLANIM KILAVUZU Ahşap Nem Ölçer PCE-PMI 2 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 29/09/2016 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Teknik Özellikler... 3 3.2 Teslimat İçeriği:... 4 4

Detaylı

Computer Setup Kullanıcı Kılavuzu

Computer Setup Kullanıcı Kılavuzu Computer Setup Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden

Detaylı

SPEED DOME KAMERA KULLANIM KILAVUZU

SPEED DOME KAMERA KULLANIM KILAVUZU SPEED DOME KAMERA KULLANIM KILAVUZU Teknik Veriler Kablo Renkleri Fonksiyon Açıklaması Data Kırmızı Kamera Güç DC +12V Siyah Kamera Güç DC -12V Sarı/Yeşil Toprak Kablosu Toprak Hattına Yeşil RS485 A (

Detaylı

ACIST-CVi KULLANIM KILAVUZU

ACIST-CVi KULLANIM KILAVUZU 1) Taşıma sırasında hasar görmüş olma ihtimaline karşı, cihazı ve cihazın tüm bileşenlerini dikkatlice kontrol ediniz. 2) Cihazın bağlantılarını yaparak, sistemin enerjisini açınız. A) Şırınga Düzeneğinin

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Yerel olarak bağlanmış bir yazıcıya yönelik Windows talimatları. Yerel yazdırma nedir? Yazılımı CD'yi kullanarak kurma

Bağlantı Kılavuzu. Yerel olarak bağlanmış bir yazıcıya yönelik Windows talimatları. Yerel yazdırma nedir? Yazılımı CD'yi kullanarak kurma Sayfa 1 / 6 Bağlantı Kılavuzu Yerel olarak bağlanmış bir yazıcıya yönelik Windows talimatları Not: Yerel olarak bağlanmış bir yazıcı kurulurken, işletim sisteminin Yazılım ve Belgeler CD'siyle desteklenmediği

Detaylı