YOZGAT TİCARET BORSASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YOZGAT TİCARET BORSASI"

Transkript

1 YOZGAT TİCARET BORSASI FALİYET RAPORU 2016 YILI

2 Efendiler kılıç kullanan kol yorulur, nihayet kılıcı kınına koyar ve belki kılıç o kında küflenmeye, paslanmaya mahkûm olur. Lâkin saban kullanan kol gün geçtikçe daha ziyade kuvvetlenir ve daha çok kuvvetlendikçe daha çok toprağa malik ve sahip olur. M. Kemal ATATÜRK

3 İÇİNDEKİLER Yozgat Ticaret Borsası Meclisi Yozgat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Organizasyon Şeması Yönetim Kurulu Başkanı Sunuşu Kuruluşun Tanımı Misyon ve Vizyon Politikalarımız Gerçekleşen Faaliyetlerimiz

4 Yozgat Ticaret Borsası Meclisi Meclis Başkanı Mehmet TÜRKEKUL Yön. Kur. Bşk. Mehmet ERKEKLİ Meclis Üyesi Mehmet METİN Meclis Başkan Yardımcısı Murat GENÇARSLAN Meclis Üyesi Hasan ŞAHİN Meclis Başkan Yardımcısı Eyüp BABAYİĞİT Meclis Üyesi Ahmet AKYÜZ

5 Meclis Üyesi Oktay ŞAFAK Meclis Üyesi Seyfi DİKER Meclis Üyesi Cevdet ELBAY Yönetim Kurulu Bşk. Yardımcısı Yaşar GÖZÜBÜYÜK Yönetim Kurulu Üyesi Erdal BOZKURT Yönetim Kurulu Sayman Üye Ahmet BOZKURT Yönetim Kurulu Üyesi Medeni AKYOL

6 YÖNETİM KURULU Yön. Kur. Bşk. Mehmet ERKKELİ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar GÖZÜBÜYÜK Yönetim Kurulu Üyesi Erdal BOZKURT Yönetim Kurulu Sayman Üye Ahmet BOZKURT Yönetim Kurulu Üyesi Medeni AKYOL

7 Yönetim Kurulu Başkanı Sunuşu Anadolu coğrafyasının önemli merkezlerinden birisi olan Yozgat ilinde Yozgat Ticaret Borsası olarak çalışmalarını büyük bir özveri ile sürdüren önemli bir sivil toplum kuruşuyuz. İlimizin tarım ve hayvancılık alanlarının da yapmış olduğu faaliyetlere yön verebilme ve önder olabilme adına her geçen gün daha da profesyonel yönetim anlayışı ile çalışan borsamız son dönemlerde girmiş olduğu akreditasyon süreci ile de bunu kanıtlamıştır. Bu süreç zarfında gerek şahsım ve gerekse yönetim kurulum başta olmak üzere tüm meclis üyelerim ve borsa personelim ile yoğun bir süreç yaşadık. Stratejik plan çalışmalarımız ile geleceğimize dair yol haritası oluşturarak süreci en iyi şekilde yönetebilme adına gayretlerimizi ortaya koyduk. Kadim bir kültürün yaşandığı ve bundan sonra da yaşanacağı ilimizde sadece ticari ve ekonomik faaliyetlere taraf olup, bu alanlarda çalışan bir borsa olmadığımızı, içtimai hayatın her alanında bizlere düşen görevler ölçüsünde çalışmalarını sürdüren bir organizasyon olduğumuzu yaptıklarımız ile kanıtladık. Bu zaman diliminden sonra da artan bir ivme ile yapmaya devam edeceğiz. İlimizde tarım ve hayvancılık alanlarının da yapılan çalışmalar için bundan sonrada yapacaklarımız ile bölge borsaları içerisinde takdir edilen, örnek gösterilip örnek alınan bir kuruluş olmayı hedeflemekteyiz.

8 Yozgat Ticaret Borsası olarak gerçekleştirdiğimiz bütün faaliyetlerde Misyonumuz doğrultusunda üyelerimizden aldığımız geri dönüşler ile hareket etmeye gayret gösterdik. Üyelerimizin vermiş olduğu destek ile bundan sonra faaliyetlerimizi daha modern bir borsa binasında yürütebilme adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Kurumsallaşma adına başlattığımız çalışmaların meyve vermeye başlaması bizlerin cesaretlerini daha da artırmıştır. Amacımız kurumsal bir Yozgat Ticaret Borsası ile başta ilimiz ve bölgemiz olmak üzere ülkemize en iyi hizmeti verebilmektir. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin vizyoner başkanının açmış olduğu bu yolda yürürken dünya standartlarına ulaşmanın vermiş olduğu güç ve özgüven ile bundan sonra ki faaliyetlerimizi de en iyi şekilde sürdüreceğimize olan inancımız ile daha güçlü bir Türkiye için var olmaya devam edeceğiz. MEHMET ERKEKLİ YOZGAT TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

9

10 Kuruluşun Tanımı Borsa 1991 yılında kurulmuş olup 2016 yılı itibari ile 250 faal, 39 askıda olmak üzere 289 üyeye hizmet vermektedir. Borsada üyelerin faaliyetleri NACE (Ekonomik Faaliyetlerin İstatistiki Sınıflandırılması) Kodlama Standardına göre kodlanmaktadır.

11 VİZYONUMUZ; Sürdürülebilir borsacılık anlayışı ile bölgemizde marka ürünlerin oluşumunu sağlayıp, artan tarım ve hayvancılık faaliyetleri ile cazibe merkezi haline gelmek ve kurumsal alt yapısını tamamlamış öncü ve lider bir kuruluş olmaktır. MİSYONUMUZ; Modern ve çağdaş borsacılık anlayışı ile kaliteden ödün vermeden, doğru ürünün en uygun zamanlama ile doğru yerlerde üretimini sağlamak, yüksek standartlarda eğitimli personel ile hizmet sunmak, üyelerin haklarını koruyup mesleki gelişimlerine katkı sağlamak, Yozgat ilinin tarım ve hayvancılığın gelişimi ile bölge ve ülke ekonomisinin gelişip büyümesine destek olmaktır. POLİTİKALARIMIZ Kalite Politikamız; Kuruluşumuz üyelerimizin mevcut ve olabilecek beklentilerini karşılayacak, kalite düzeyinde hizmetler sunmayı en temel hedef olarak kabul etmektedir. Bunun gerçekleştirilmesi için; Kalitenin geliştirilmesi her zaman teşvik edilecektir. Her hizmet için yeterli ve nitelikli personel ayrılacaktır. Bilim ve teknolojik gelişmeler takip edilerek gerekli olanların kullanılması sağlanacaktır. Kullanılacak malzemelerde kalite ön olanda tutulacaktır. Olabilecek problemleri en kısa sürede gidermek suretiyle hizmet kalitesinin sürekliliği sağlanacaktır. Hizmet planlamamızda çevre uyumluluğu göz önünde bulundurulacaktır.

12 Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada kanun ve mevzuatlara uyan verdiği taahhütleri zamanında yerine getiren ilkeli ve dürüst bir kurum olarak tercih edilebilmemiz tüm çalışanlarımızın katkıları ile sağlanacaktır. Mali Politikamız; Ülke ekonomisi başta olmak üzere, bölgesel kalkınmanın gerçekleşmesi ve ilimizin ekonomik yapısına destek olmak için kanunlar doğrultusunda elde ettiğimiz mali kaynakları, başta üyelerimiz olmak üzere bütün ilgililerin faydasına olacak şekilde en rasyonel, şeffaf, planlı, hesap verebilir bir şekilde kullanmaktır. Mali yapı; risk yönetimi, planlama, muhasebe ilkeleri doğrultusunda etkili ve uzman personeller tarafından yönetilir. İnsan Kaynakları Politikamız; Çağdaş yönetim anlayışı çerçevesinde, borsamız bünyesinde kalifiye işgücünü seçmek, eğitmek ve her türlü yükselme olanaklarını sağlamaktır. Borsa personeline hizmet içi eğitimler vererek eğitimde sürekliliği sağlayıp, en uygun çalışma koşularında verimliliklerini artırmaktır. Personel ödül ve ceza sistemi ile kurumsal yapımıza uygun hareket edip, hakkaniyeti korumaktır. Bilgi İşlem Politikamız; Çağdaş bilgi teknolojileri kullanımı ile borsamız üyeleri arasındaki bilgi akışını zamanında gerçekleştirmek, bilgi işlem alt yapımızı sürekli güncellemek ve bilgi gizliliğine dikkat edip güvenilir bir şekilde her türlü olumsuzluklara karşı bilgilerimizin korunmasını sağlamaktır. İletişim Ve Haberleşme Politikamız; Borsamız üyeleri başta olmak üzere, bütün paydaşlarımız ile en uygun zamanda, en uygun iletişim vasıtaları kullanarak haberleşmenin sağlanmasıdır. Bu iletişim sürecinde gizlilik arz eden bilgilerin korunması sağlanıp, üyelerimizin isteklerine zamanında cevap verilecektir. Gerek bölgesel ve gerekse ulusal anlamda iletişim vasıtaları en verimli şekilde kullanılıp borsamızın kurumsal imajı yurt genelinde yükseltilecektir.

13 Üye İlişkileri Politikamız; Borsamızın ana aktörleri olan üyeler ile koşulsuz üye memnuniyeti çerçevesinde ilişkiler kurmak ve süreci yönetmektir. Bu bağlamda üyelerden gelecek her türlü istek ve şikâyetlere en kısa sürede ve en hızlı biçimde cevaplar verilecektir. Üyelerimize verilecek eğitimler ve bilgilendirmeler ile gelişimlerinin sağlanması hedeflenmektedir.

14 GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da katılımıyla düzenlenen İftar yemeği Yozgat Ticaret Borsası, Yozgat Ticaret Odası ile Yozgat Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği 22 Haziran Çarşamba günü birlikte iftar yemeği düzenledi.

15 Bayram Ziyaretleri Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Erkekli Temmuz tarihlerinde borsamız üyelerine bayram ziyaretlerinde bulundu. Web Sitemizin Yenilenmesi Yeni web sitemiz olan faaliyete girdi.

16 Stratejik Plan Hazırlık Çalışmaları Toplantısı Yönetim Kurulumuz, Akreditasyon Kurulumuz ve Prof. Dr. Ünsal SIĞRI'nın katılımıyla birlikte 11 Temmuz Pazartesi Günü Stratejik Plan Hazırlık Çalışmaları Toplantı'sı gerçekleştirildi. Vali Yurtnaç a Hayırlı Olsun Ziyareti Yozgat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri 14 Temmuz Perşembe günü Yozgat Valisi Sayın Kemal Yurtnaç Bey'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

17 15 Temmuz Darbe Girişimi Ortak Basın Toplantısı Türkiye de özel sektörün tamamını temsil eden TOBB a bağlı 365 Oda ve Borsa olarak 81 İl de 19 Temmuz Salı günü ortak açıklama yapıldı. Yozgat Ticaret Borsası Başkanı Mehmet ERKEKLİ ve Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin ÖZIŞIK müşterek bir basın toplantısı düzenlediler.

18 Cumhurbaşkanlığı Külliyesi nde Düzenlenen İstişare Toplantısı Yozgat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ERKEKLİ, ilçe oda başkanları ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 05 Ağustos Cuma günü düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

19 Borsamızdan Demokrasi Nöbeti Tutan Halkımıza İkram Yozgat Ticaret Borsası tarafından 15 Temmuz FETÖ askeri darbe girişiminden itibaren Cumhuriyet Meydanında demokrasi nöbetini sürdüren vatandaşlara su ve meyve suyu ikramı yapıldı. Akreditasyon İzleme Komitesi Toplantısı Akreditasyon İzleme Komitesi, 3 ayda bir toplanan olağan toplantısını yapmak üzere Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ERKEKLİ başkanlığında, Yozgat Odalar ve Borsalar Akademik Danışmanı Bozok Üniversitesi İİBF Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kara, Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Bozkurt, Genel Sekreterimiz Özden Aslan ve Akreditasyon Sorumlumuz Nazif Gençarslan'ın katılımıyla 01 Eylül Perşembe günü gündemdeki maddeleri görüşmek üzere oda binasında saat da toplandı.

20 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi Kalite Yönetim Sistemi danışmanımız Sayın Kenan AYDIN, Genelsekreterimiz Özden ARSLAN ve borsamızın diğer personellerinin katılımıyla 08 Eylül Perşembe günü "Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi" yapılmıştır. Müşteri/Üye Memnuniyeti Kalite Yönetim Sistemi danışmanımız Sayın Kenan AYDIN, Genelsekreterimiz Özden ARSLAN ve borsamızın diğer personellerinin katılımıyla 09 Eylül Cuma günü "Müşteri/Üye Memnuniyeti" eğitimi yapılmıştır.

21 Eylül Ayı Personel Toplantısı Eylül ayı personel toplantısı Genel Sekreterimiz Özden Arslan önderliğinde 20 Eylül Salı günü gerçekleştirilmiştir. STK Başkanları ile Toplantı "9. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası" öncesinde 05 Ekim Çarşamba günü STK Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası nda bir araya gelerek Yozgat ın sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin fikir alışverişinde bulundu. IX. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası Borsa Başkanımız Sayın Mehmet Erkekli, 06 Ekim Perşembe günü oda ve borsalara mensup tüccar ve sanayicilerin karşılaştıkları genel ve bölgesel sorunların ve

22 bu sorunlar ile ilgili çözüm önerilerinin ele alınacağı IX. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası'na katıldı. Başkanımıza ilimizi temsilen Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin ÖZIŞIK, Şefaatli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali ULUSOY, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir ARSLAN ve Yerköy Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Derviş ESATBEYOĞLU eşlik etti. Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Borsamız Akreditasyon Sorumlusu Sayın Nazif GENÇARSLAN; 06 Ekim Perşembe günü Ekonomi Bakanlığı, Türkiye Odalar Borsalar Birliği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinasyonu, Orta Anadolu İhracatçı Birliği İşbirliği ve Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde düzenlenen "Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerine katıldı. Akreditasyon Değerlendirme Toplantısı 07 Ekim Cuma günü borsamız Genel Sekreteri Özden Aslan, Akademik Danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Mehmet KARA, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ziya SAYDAM ve Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sami ERDOĞAN beylerin katılımıyla Akreditasyon Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

23 Öğrencilere Kırtasiye Yardımı Yozgat Ticaret Borsası tarafından11-14 Ekim tarihleri arasında ihtiyaç sahibi 600 öğrenciye 30 bin Türk Lirası değerinde kırtasiye yardımı yapıldı. Stratejik Plan Paydaş Toplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Erkekli, TOBB ETÜ SEM'den Stratejik Plan Danışmanı Prof. Dr. Ünsan SIĞRI, Akademik Danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Mehmet KARA, Genel Sekreterimiz Özden Aslan, Akreditasyon Sorumlumuz Nazif GENÇARSLAN ve dış paydaşlarımızın katılımıyla 13 Ekim Perşembe günü Stratejik Plan Paydaş Toplantısı yapıldı.

24 Ekim Ayı Personel Toplantısı Ekim ayı personel toplantısı 18 Ekim Salı günü Genel Sekreterimiz Özden Arslan önderliğinde gerçekleştirilmiştir. Selçuk ÖZTÜRK den Borsamıza Ziyaret Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Ticaret Odası Başkanı Sayın Selçuk ÖZTÜRK 16 Kasım Çarşamba Günü borsamızı ziyaret etti. Borsa Başkanımızın Üye Ziyaretleri Yozgat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet ERKEKLİ 17 Kasım Perşembe günü borsamız üyelerine ziyarette bulundu. borsamız Akreditasyon

25 Sorumlusu Nazif GENÇARSLAN ın da katıldığı ziyarette Sayın ERKEKLİ üyelerle sektör ve piyasa hakkında fikir alış verişi yaptı. Genel Sekreterimizin Üye Ziyaretleri Yozgat Ticaret Borsası Genel Sekreteri Özden ARSLAN 21 Kasım Pazartesi borsamız üyelerine ziyarette bulunarak onlara borsamızın faaliyetleri hakkındaki fikirlerini sordu.

26 Web Tasarımı Eğitimi Web Tasarımcısı Deniz Avcı, 23 Kasım Çarşamba günü borsamız Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Nazif Gençarslan'a 2 Saat süren Web Tasarımı Eğitimi verdi. Denizli Ticaret Borsası Ziyareti Yozgat ta tarım ve hayvancılığın daha iyi noktalara gelmesi ve yapımına başlanacak olan hayvan pazarı ile ilgili araştırmalarda bulunmak üzere, Vali Kemal Yurtnaç başkanlığında Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli, Ziraat Odası Başkanı İsmail Açıkgöz, TSO, Meclis Başkanı Sinan Çelik, Damızlık Hayvan Üreticileri Birliği Başkanı Hacı Selvi ve İl Genel Meclis Başkanı Hacı Şahbaz dan oluşan ekip, 24 Kasım Perşembe günü Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim TEFENLİLİ'yi ziyaret etti.

27 Kasım Ayı Personel Toplantısı Kasım ayı personel toplantısı 25 Kasım Cuma günü Genel Sekreterimiz Özden Arslan önderliğinde gerçekleştirildi. Kredi Garanti Fonu Toplantısı 29 Kasım Salı günü Yozgat Ziraat Odası Toplantı Salonunda, Denizbank Bölge Müdürü, Kredi Garanti Fonu Müdürü ve Satış Müdürlerinin katılımı ile gerçekleşen Kredi Garanti Fonu Toplantısına Borsamız Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bozkurt, Genel Sekreterimiz Özden Aslan ve Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ziya Saydam katılmıştır. Akreditasyon İzleme Komitesi Toplantısı Akreditasyon İzleme Komitesi, 3 ayda bir toplanan olağan toplantısını yapmak üzere Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ERKEKLİ başkanlığında, Yozgat Odalar ve Borsalar Akademik Danışmanı Bozok Üniversitesi İİBF Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kara, Meclis Üyemiz Murat Gençarslan, Genel Sekreterimiz Özden Arslan ve

28 Akreditasyon Sorumlumuz Nazif Gençarslan'ın katılımıyla 01 Aralık Perşembe günü gündemdeki maddeleri görüşmek üzere oda binasında saat da toplandı. Stratejik Plan Son Toplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Erkekli, Meclis Başkanımız Mehmet TÜRKEKUL, TOBB ETÜ SEM'den Stratejik Plan Danışmanı Prof. Dr. Ünsan SIĞRI, Akademik Danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Mehmet KARA, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinin katılımı ile 02 Aralık Cuma günü Stratejik Plan son toplantısı yapıldı. Stratejik Plan Yönetim Kuruluna Sunuldu Stratejik Plan Çalışma Ekibi'nin hazırlamış olduğu Yozgat Ticaret Borsası Stratejik Planı, yönetim kurulu üyeleri adına Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Erkekli teslim aldı.

29 Kardeş Borsa Protokolü Cuma günü Kırıkkale Ticaret Borsası Hizmet Binasında Kırıkkale Ticaret Borsası ile Yozgat Ticaret Borsası arasında kardeş borsa protokolü düzenlenen tören ile imzalandı.

30 İki borsa arasındaki işbirliğini artırmak, iletişimi güçlendirmek, ortak faaliyetler tertip etmek, nitelikli projelere birlikte imza atmak ve bu ortaklığın bölgede bulunan diğer oda ve borsalara örnek olması amacıyla düzenlenen protokol toplantısı oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirildi. Genel Sekreterimize Teşekkür Belgesi Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mehmet Erkekli, Genel Sekreterimiz Sayın Özden Aslan'a borsamızın Akreditasyon sürecindeki çalışmalarından ötürü 12 Aralık Pazartesi günü performans başarı ödülü olarak teşekkür belgesi verdi.

31 Akreditasyon Denetim Toplantısı Yozgat Odalar ve Borsalar Akademik Danışmanı Bozok Üniversitesi İİBF Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kara, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sami Erdoğan, Yozgat Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ozden Aslan ile Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Nazif Gençarslan 'ın katılımlarıyla 13 Aralık Salı günü Akreditasyon Denetim Toplantısı yapıldı. Personelimize Teşekkür Belgesi Genel Sekreterimiz Sayın Özden Aslan, Kalite ve Akreditasyon Sorumlumuz Nazif Gençarslan'a Akreditasyon Komitesi Kararına göre borsamızın Akreditasyon sürecindeki çalışmalarından ötürü performans başarı ödülü olarak teşekkür belgesi vermiştir.

32 Sorgun TSO ya Ziyaret Akreditasyon Sorumlumuz Nazif Gençarslan, 14 Aralık Çarşamba günü Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sami Erdoğan 'ı makamında ziyaret etti.

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Gürsel ÖZBEY Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kurulduğu tarih olan 1969 yılından itibaren artan bir hızda bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK 14.01.2015 orsamızın 2015 yılı ocak ayı personel Btoplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında Bölüm Sorumluları

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ CANSEL ÇAĞLAR'DAN BORSAMIZA ZİYARET (05.01.2016) İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Yeni Şube Müdürü

Detaylı

NİĞDE TİCARET BORSASI

NİĞDE TİCARET BORSASI NİĞDE TİCARET BORSASI 2015 FAALİYET RAPORU 1 Efendiler! Milletimiz çiftçidir. Milletin çiftçilikteki çalışmasını yeni ekonomik tedbirlerle son hadde eriştirmeliyiz. Köylünün çalışmasının neticeleri ve

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

POLATLI TİCARET BORSASI FAALĐYET ve ETKĐNLĐKLER TAKVĐMĐ

POLATLI TİCARET BORSASI FAALĐYET ve ETKĐNLĐKLER TAKVĐMĐ OCAK / 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Yönetim Kurulu Meclis Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ve Genel Sekreter

Detaylı

POLATLI TİCARET BORSASI FAALĐYET ve ETKĐNLĐKLER TAKVĐMĐ

POLATLI TİCARET BORSASI FAALĐYET ve ETKĐNLĐKLER TAKVĐMĐ OCAK / 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Yönetim Kurulu Meclis Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ve Genel Sekreter

Detaylı

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2017 YILI FAALİYET TAKVİMİ

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2017 YILI FAALİYET TAKVİMİ Ocak Şubat 1 PERSONEL TOPLANTISI Ayın İlk Salı Günü Aylık personel toplantısı gruplar ayın 23'ü 4 PERSONEL EĞİTİM TALEPLERİNİN ALINMASI Ay İçerisinde Personel eğitim talepleri alınması 5 PERSONEL PERFORMANS

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1 OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR e-dergi Sayfa 1 1. SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI 2. NDAN Rifat HİSARCIKLIOĞLU NA ZİYARET 3. AKREDİTE BORSA OLDU 4. YÖNETİMİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ 5. YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

ELAZIĞ TİCARET BORSASI 2017 İŞ PLANI

ELAZIĞ TİCARET BORSASI 2017 İŞ PLANI ELAZIĞ TİCARET BORSASI 2017 İŞ PLANI Elazığ, 2017 STRATEJİ 1: Elazığ Ticaret Borsası kimliğinin daha ön plana çıkarılması, Hedef 1.1: Tarımsal ve kırsal kalkınmanın desteklenmesi 1.1.1 Yapılacak ler Tarıma

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 KASIM AYI E-BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 KASIM AYI E-BÜLTENİ 2015 KASIM AYI E-BÜLTENİ UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASINDA ÇELTİK SATIŞLARI DEVAM EDİYOR. 013 Mayıs ayında yapılan seçimler öncesi he- 2deflerimiz arasında yer alan çeltik ürününün borsamız satış salonunda

Detaylı

PANEL SONUÇ BİLDİRGESİ

PANEL SONUÇ BİLDİRGESİ KARAMAN ELMA PANELİ PANEL SONUÇ BİLDİRGESİ 25 NİSAN 2016 Hazırlayanlar Uzman İsmail ARAS Uzman Hakan ANAÇ Araştırma, Etüt ve Planlama Birimi GİRİŞ Dünyanın en büyük elma üreticilerinden olan ülkemiz ve

Detaylı

MANİSA TİCARET BORSASI 2016 YILI İŞ PLANI

MANİSA TİCARET BORSASI 2016 YILI İŞ PLANI MANİSA TİCARET BORSASI YILI İŞ PLANI STRATEJİK AMAÇ 1: MANİSA TİCARET BORSASI'NIN KURUMSAL KAPASİTESİNİN,MALİ KAPASİTESİNİN VE TANINIRLIĞININ ARTTIRILMASI,GELİŞTİRİLMESİ ( TL ) HEDEF 1.1 MTB KURUMSAL WEB

Detaylı

TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı

TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı Akdeniz Bölgesi ndeki oda ve borsaların katılımıyla TOBB İkiz Kuleler de gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu, ekonomide

Detaylı

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2016 YILI FAALİYET TAKVİMİ PLANLANAN FAALİYET TARİHİ. Her Hafta Çarşamba günü

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2016 YILI FAALİYET TAKVİMİ PLANLANAN FAALİYET TARİHİ. Her Hafta Çarşamba günü Her Hafta Haftalık Olağan Toplantısı Meslek Kom. Ocak Şubat 4 PERSONEL EĞİTİM TALEPLERİNİN ALINMASI Ay İçerisinde Personel eğitim talepleri alınması 5 PERSONEL PERFORMANS DEĞERLENDİRMELERİNİN YAPILMASI

Detaylı

BORSAMIZIN 2014 YILINDAKİ FAALİYETLERİ. Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Ekmek İsrafı Adlı Projede Yer Aldı.

BORSAMIZIN 2014 YILINDAKİ FAALİYETLERİ. Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Ekmek İsrafı Adlı Projede Yer Aldı. BORSAMIZIN 2014 YILINDAKİ FAALİYETLERİ Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Ekmek İsrafı Adlı Projede Yer Aldı. 21 Şubat 2014 Cuma Günü, İlçemiz Ereğli Halk Eğitim Merkezi salonunda 'Ekmek İsrafı' konulu toplantıya;

Detaylı

46 % 84,78 9 % 68,98

46 % 84,78 9 % 68,98 YÖNETİM KURULU TOPLANTI SAYISI MECLİS KURULU TOPLANTI SAYISI KATILIM ORANI 46 % 84,78 KATILIM ORANI 9 % 68,98 6473 1839 512 35 2266 166 278 16 442 49 194 13 16 606 41 MESLEK GURUBU 2015 YILINDA KAYIT YAPILAN

Detaylı

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 06.02.2017 TARİHİNDE ANKARA DA DÜZENLENEN "AKREDİTASYON SİSTEMİ TANITIM EĞİTİMİ" NE BORSAMIZ AKREDİTASYON İZLEME KOMİTESİ OLARAK KATILIM SAĞLADIK. 7 Şubat 2017 Salı günü TOBB konferans

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI

SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI Oranı Planlanan Maliyet STRATEJİK ALAN 1. HİZMET KALİTESİNİ YÜKSELTME Stratejik Amaç 1.1. Temel Üye Hizmetlerinin

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

5174 SAYILI ODALAR BORSALAR VE BİRLİK KANUNU

5174 SAYILI ODALAR BORSALAR VE BİRLİK KANUNU BAŞKAN IN MESAJI Ticaret Borsaları bulundukları ilin ve bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmalarında aktif rol üstlenmektedirler. 2005 yılında kurulan ve 12 yıllık hizmet geçmişine sahip olan Kastamonu

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak Kurumsal Yapının Güçlendirilmesine İlişkin Amaç Stratejik Amaç 1.1 Borsanın Kurumsal Yönetim Yaklaşımı ile Yönetilmesi Hedef 1.1.1 Borsada Kurumsal Yönetim İlkeleri Konusunda Farkındalık Oluşturmak Strateji

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

Sayı: 2000/01 FAALİYET TEKNİK RAPORU

Sayı: 2000/01 FAALİYET TEKNİK RAPORU Sayı: 2000/01 FAALİYET TEKNİK RAPORU 2000 Sayfa No: İÇERİK Kapak 2 İçerik 3 1. AKEV Hakkında 4 2. Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu 5 3. Özet 6 4. Faaliyetler ve Çıktılar 8 5. Genel Başarı Göstergeleri

Detaylı

AKHİSAR TİCARET BORSASI

AKHİSAR TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI STRATEJİK AMAÇ 1: HEDEF 1.1 HEDEF 1.2 HEDEF 1.3 HEDEF 1.4 Üyeler ile iletişim verimliliğini arttırmak Üyelerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak Üyelere danışmanlık hizmeti sunmak Lobi

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK Edremit Ticaret Odası, Coğrafi İşaret çalışmaları kapsamında, Uluslararası Coğrafi İşaretler Ağı'na (OriGIn) üye oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

ELAZIĞ TİCARET BORSASI 2018 İŞ PLANI

ELAZIĞ TİCARET BORSASI 2018 İŞ PLANI ELAZIĞ TİCARET BORSASI 2018 İŞ PLANI Elazığ, 2018 STRATEJİ 1: Elazığ Ticaret Borsası kimliğinin daha ön plana çıkarılması, Hedef 1.1: Tarımsal ve kırsal kalkınmanın 1.1.1 Yapılacak ler Tarıma dayalı sanayinin

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Haziran ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 48 Kapasite Raporu, 16 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

DÖNEMİ KESİN MALİYETLENDİRME TABLOSU

DÖNEMİ KESİN MALİYETLENDİRME TABLOSU 2009-2013 DÖNEMİ KESİN MALİYETLENDİRME TABLOSU 1 ARAŞTIRMA ALTYAPISININ GELİŞTİRİLMESİ 1.1 1.1.1 1.1.2 1.1.3 1.1.4 Laboratuarlarımızın gelişimini sağlamak Gelibolu ilçemizde bulunan İrtibat büromuzda ayçiçeği

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK 2014 0 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 artışla

Detaylı

KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ

KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ Doç. Dr. Mustafa Türkmen ERÜ Mühendislik Fak. 20 Mayıs 2016 KAYSO Sunum Planı KÜSİ Çalışma Grubu KÜSİ İl Planlama

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDA SEKTÖR TOPLANTISI YAPILDI. "İnşaat Mühendisleri Odası Edremit Temsilciliğinin Katkıları ve Turgutlu Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği Katılımı ile Yapı Malzemeleri Yönetmeliğine Uygun Malzeme

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

2015 Ağustos Ayı Bülteni

2015 Ağustos Ayı Bülteni 2015 Ağustos Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 05.08.2015 tarihinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Zafer Toplantı Salonunda saat 15:00 te Toprak Koruma Kurulu

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

Tüccar; milletin emeği ve üretimi kıymetlendirmek için; eline ve zekasına emniyet edilen ve bu emniyete liyakat göstermesi gereken adamdır.

Tüccar; milletin emeği ve üretimi kıymetlendirmek için; eline ve zekasına emniyet edilen ve bu emniyete liyakat göstermesi gereken adamdır. Tüccar; milletin emeği ve üretimi kıymetlendirmek için; eline ve zekasına emniyet edilen ve bu emniyete liyakat göstermesi gereken adamdır. Mustafa Kemal ATATÜRK 1923 1 AYDIN TİCARET BORSASI Tablo 1 2

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK.

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. YAHYALI TİCARET ODASI E-BÜLTEN Yahyalı Ticaret Odası Yayınıdır Yıl:4 Sayı:11 (Ocak-Şubat-Mart 2018) MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. Yahyalı İlçemizin ve yöremizin en önemli gelir

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( )

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( ) KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN (2017 2019) MİSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır.

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır. Faaliyet 1.1.1 TOBB vb. kuruluşlar tarafından düzenlenen eğitimlere katılım sağlanması TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir.

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 05/09/2018 Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 10/09/2018 MUT ZEYTİNİ AVRUPA YOLUNDA: Koordinatörlüğü Mersin Üniversitesi bünyesinde

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.07.2016 2016 Temmuz Ayı Faaliyet Raporu 25 Haziran 22 Temmuz 2016 Tarihleri Arasında Odamızda Gerçekleştirilen Faaliyetler Ülkemizin birliğine ve demokrasisine karşı

Detaylı

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( )

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( ) KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN (2014 2016) MİSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

TEMMUZ - AĞUSTOS - EYLÜL 2017

TEMMUZ - AĞUSTOS - EYLÜL 2017 bülten e YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ HARUN HALICI YA M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU NDAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 48 yaşına giren Boğazlıyan Ticaret

Detaylı

2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni

2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni 2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 04.05.2016 tarihinde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan Toprak Koruma Kurulu Toplantısına Genel

Detaylı

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri 2014 1 ORDU ODÜ Rektörü Prof.Dr. Tarık Yarılgaç tan OO Ziyareti Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. Ziyarette Ordu Mali Müşavirler

Detaylı

Faaliyet Raporu 2015

Faaliyet Raporu 2015 Faaliyet Raporu 2015 İç Yazışma Kime: Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Bilgi: Meclis Başkanı Kimden: Semra Ispartaloğlu Tarih: 28.01.2015 Konu: 27.01.2015 tarihli memnuniyet anketine ilişkin değerlendirme

Detaylı

Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası, Nusaybin Ticaret Borsası, Mübarek Beraat kandilinizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği

Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası, Nusaybin Ticaret Borsası, Mübarek Beraat kandilinizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği NİZİP TİCARET BORSASINDA KIYASLAMA TOPLANTISI YAPILDI Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası, Nusaybin Ticaret Borsası, Kızıltepe Ticaret Borsası, Batman Ticaret Borsası ve Nizip Ticaret Borsası Genel Sekreterleri

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI YILLARI STRATEJİK PLANI İZLEME ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI YILLARI STRATEJİK PLANI İZLEME ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2009-2013 YILLARI STRATEJİK PLANI İZLEME ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2009-2013 YILLARI STRATEJİK PLANI İZLEME ÖLÇME VE İsmetpaşa Mah. Piri Reis Cad.No:104

Detaylı

BATMAN TİCARET BORSASI

BATMAN TİCARET BORSASI BATMAN TİCARET BORSASI TİCARET BORSALARININ TANIMI Ticaret borsaları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ne bağlı, 5174 sayılı kanunda yazılı esaslar çerçevesinde borsaya dahil maddelerin alım satımı

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

2017 Yılı Kasım / Aralık Bülteni BÜLTEN NO 6. Katıldı

2017 Yılı Kasım / Aralık Bülteni BÜLTEN NO 6. Katıldı CTO Yönetimi Külliye'de Düzenlenen İstihdam Seferberliği Ödül Törenine Katıldı (CTO) Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş, Yönetim kurulu Üyesi Halil Eygi, Meclis Üyesi Nurettin Bozkurt ve Genel Sekreter Zafer

Detaylı

4. AKİP TOPLANTISI PROGRAM AKIŞI. Kamu Kümelenme Politika ve Destekleri Gelişmeler, Bilgilendirme ve Öneriler

4. AKİP TOPLANTISI PROGRAM AKIŞI. Kamu Kümelenme Politika ve Destekleri Gelişmeler, Bilgilendirme ve Öneriler 4.Paydaş Toplantısı, OSTİM, Ankara 16Aralık 2016 4. AKİP TOPLANTISI PROGRAM AKIŞI I. OTURUM Küme ve Küme Girişimleri Tanışma ÖĞLE YEMEĞİ II. OTURUM Kamu Kümelenme Politika ve Destekleri Gelişmeler, Bilgilendirme

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 26.01.2018-22.02.2018 Oda Meclisimizin 22 Şubat 2018 tarih ve 60 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

2015 Temmuz Ayı Bülteni

2015 Temmuz Ayı Bülteni 2015 Temmuz Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 08.07.2015 tarihinde AFSİAD ın düzenlediği iftar yemeğine Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MÜHSÜRLER katılım

Detaylı

ÜYE EL KİTABI TARSUS TİCARET BORSASI

ÜYE EL KİTABI TARSUS TİCARET BORSASI ÜYE EL KİTABI TARSUS TİCARET BORSASI Şahin mahallesi 4612 ada 2 parselde tapulu 12.152 m2,4613 ada 1 nolu parselde 315 metrekare, 4605 ada 1 nolu parselde 330 metrekare ve 4606 ada 1 nolu parselde 365

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

Yönetim Kurulu Strateji Belgesi

Yönetim Kurulu Strateji Belgesi Yönetim Kurulu Strateji Belgesi AĞUSTOS 2017 1 "Kamu Yönetiminin Yapısal ve İşlevsel Sorunlarına Çözüm Üreterek Katkı Sağlamak amacıyla yola çıkan Kamu Yönetimi Araştırma Derneğinin Haziran 2017 döneminde

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ Sayı 01 DİLUCU GÜMRÜK KAPISINDA İNCELEME Dilucu gümrük kapısında, 21-23 Ocak 2015 tarihlerinde yapılan incelemede Yönetim Kurulu başkanı ve Dilucu

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 MART AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 MART AYI E- BÜLTENİ 2015 MART AYI E- BÜLTENİ UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2014 YILI TESCİL ÖDÜL TÖRENİ VE BÖLGE ODA/BORSALARI İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Uzunköprü TSO ve Uzunköprü Ticaret Borsasının ev sahipliğinde

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2015 YILI BASIN RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2015 YILI BASIN RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2015 YILI BASIN RAPORU Basın Yayın Politikamız Çanakkale Ticaret Borsası nın görüşlerinin tarafsızlık ilkesi çerçevesinde basın bültenlerinin basın yayın kuruluşları aracılığıyla

Detaylı