MESLEK İÇİ EĞİTİM SENİNERLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MESLEK İÇİ EĞİTİM SENİNERLERİ"

Transkript

1

2 MESLEK İÇİ EĞİTİM SENİNERLERİ GAZİANTEP MİSEP TOPLANTISI Konfederasyonumuz ve Gaziantep Optisyenler ve Gözlükçüler Derneğinin birlikte organize ettiği Meslek İçi Eğitim Seminerlerinin ilki tarihinde Gaziantepli meslektaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Gaziantep Dernek başkanı Mehmet Kahraman ın açılış konuşmasıyla başlayan eğitim semineri. Sn.Taylan KÜÇÜKER in Lazer Cerrahisinde etik dışı pazarlama uygulamaları, Optisyenlik ve Gözlükçülük mesleğinde temel teknik konular ve uygulama esasları konularında verilen eğitimin sonrası programın ikinci bölümünde Akdeniz Federasyonu başkanı Sn. Hüseyin Avni GÜVEN SGK Optik Sözleşmeleri Mevzuatı (Ödemeler, kesintiler, katılım payları),maliye Bakanlığı Tebliği Mevzuatı (Ödemeler, katılım payları, muayene katılım payları) SGK Optik Sözleşme Hüküm İhlalleri (taşıma, yönlendirme), 5193 Optisyenlik Hakkında Kanun Hükümleri ve Mevzuatı (İlan ve reklâmlar, Mesul Müdür),konularında üyeleri bilgilendirmişlerdir. Program sonunda üyelere ücretsiz eğitim CD leri dağıtılmıştır.

3 ADANA MİSEP TOPLANTISI İLİNDE TARİHİNDE YAPILDI. Konfederasyonumuz ve Adana Otptisyenler ve Gözlükçüler Derneğinin birlikte organize ettiği Meslek İçi Eğitim Seminerinin ikincisi 25 Nisan 2009 tarihinde Adanalı meslektaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşmiştir. Büyük Sürmeli Otelinde yapılan Eğitim semineri saat de başlamış saat 22:00 de sona ermiştir. Eğitim Semineri Adana Gözlükçüler Derneği Başkanı Sn. Zeki ANDIRIN açılış konuşmasıyla başladı Sayın Taylan KÜÇÜKER, UV Radyasyonu, Güneş Gözlükleri, polaroid camlar Lazer Cerrahisinde Etik Dışı Pazarlama Uygulamaları konularında yaptığı eğitim seminerinin ardından toplantının ikinci bölümünde. Konfederasyon Genel Başkanımız Sn. Rıfat KÜPELİ nin konuşması sunumunun ardından, Gaziantep Gözlükçüler Derneği Başkanı Sn. Mehmet KAHRAMAN Optisyenlik Müesseselerde karlılığı artırmak için yapılması gereken fiyat analizleri ile ilgili sunumunu yaptı. Sn. Turgut ÇAKAR Birlik ve beraberliğin önemi ve Konfederasyon çalışmaları hakkında bilgilendirme konuşması yaptı. Mersin Optisyenler ve Gözlükçüler Derneği Başkanı Sn Hüseyin Avni Güven ise SGK Optik Sözleşmeleri Mevzuatı (Ödemeler, kesintiler, katılım payları), Maliye Bakanlığı Tebliği Mevzuatı (Ödemeler, katılım payları, muayene katılım payları), SGK Optik Sözleşme Hüküm İhlalleri (taşıma, yönlendirme) 5193 Optisyenlik Hakkında Kanun ve Mevzuat hakkında (İlan ve reklâmlar, Mesul Müdür),konularında üyeleri soru cevap olmak üzere geniş bilgilendirmede bulundu, Program sonrasında gözlükçülükle ilgili 300 sayfa bilgi bulunan eğitim CD leri ve Optik sözlük dağıtılmıştır.

4 İSTANBUL ECZACILAR ODASI MİSEP TOPLANTISI İstanbul Eczacılar Odası Optik Komisyonu tarafından düzenlenen ve Sn. Taylan Küçüker'in konuşmacı olarak yer aldığı eğitim toplantısı, İstanbul Eczacılar Odası konferans salonunda tarihinde gerçekleştirilmiştir. Eğitim Semineri Oda Başkanı Sn. Eczacı Semih GÜNGÖR ün açış konuşması ile başlamıştır. Daha sonra Sn. Taylan KÜÇÜKER Lazer Cerrahisi ve Etik Dışı Pazarlama Uygulamaları, UV Radyasyon, Polarizasyon ve Doğru Güneş Gözlüğü Seçimi konularında eğitim sunumlarını yapmıştır. Oda Optik komisyonu tarafından, katılımcılara, Taylan KÜÇÜKER tarafından hazırlanan eğitim CD leri hediye edilmiştir.

5 KONYA MİSEP TOPLANTISI Konfederasyonumuz ve Konya Optisyenler ve Gözlükçüler Derneği ile birlikte organize ettiği Meslek İçi Eğitim Seminerlerinin dördüncüsü 16 Mayıs 2009 tarihinde Konyalı meslektaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Eğitim Semineri Konya Gözlükçüler Derneği Başkanı Sn. Fevzi ACAR ın açılış konuşması ile başlamıştır. Sn. Taylan KÜÇÜKER Lazer Cerrahisi ve Etik Dışı Pazarlama Uygulamaları, UV Radyasyon, Polarizasyon ve Güneş Gözlükleri ve Prizma Seçimi konusunda eğitim sunumlarını yapmıştır. Toplantının ikinci bölümünde Konfederasyon Genel Başkanımız Sn. Rıfat KÜPELİ nin konuşması ve sunumunun ardından, Zaraccom Lens Türkiye temsilcisi Sayın Sinan Çimen Temel Kontakt Lens Eğitimi Eğitimi başlıklı bir sunum yaparak katılımcıları bilgilendirmiştir. Mersin Optisyenler ve Gözlükçüler Derneği Başkanı Sn Hüseyin Avni Güven ise SGK Optik Sözleşmeleri Mevzuatı (Ödemeler, kesintiler, katılım payları), Maliye Bakanlığı Tebliği Mevzuatı (Ödemeler, katılım payları, muayene katılım payları), SGK Optik Sözleşme Hüküm İhlalleri (taşıma, yönlendirme) 5193 Optisyenlik Hakkında Kanun ve Mevzuat hakkında (İlan ve reklâmlar, Mesul Müdür),konularında üyeleri soru cevap olmak üzere geniş bilgilendirmede bulundu, Misep e katılan meslektaşlarımıza, birer katılım belgesi verildi. Toplantıya katılan meslektaşlarımıza, içerisinde gözlükçülükle ilgili 300 sayfa bilgi bulunan eğitim CD leri ücretsiz dağıtıldı.

6 ERZURUM MİSEP TOPLANTISI Konfederasyonumuzun ve Erzurum Optisyenler ve Gözlükçüler Derneği ile birlikte organize ettiği Meslek İçi Eğitim Seminerlerinin beşincisi 24 Mayıs 2009 tarihinde Erzurumlu meslektaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Eğitim Semineri Erzurum Gözlükçüler Derneği Başkanı Sn. Mahmut EFE nin açılış konuşması ile başlamıştır. Sn. Taylan KÜÇÜKER Lazer Cerrahisi ve Etik Dışı Pazarlama Uygulamaları, UV Radyasyon, Polarizasyon ve Güneş Gözlükleri ve Prizma Seçimi konusunda eğitim sunumlarını yapmıştır. Zaraccom Lens Türkiye temsilcisi Sayın Sinan Çimen Temel Kontakt Lens Eğitimi Eğitimi başlıklı bir sunum yaparak katılımcıları bilgilendirmiştir. Türkiye Gözlük Sanayicileri Dernek başkanı Sayın Mehmet DİBİ, konuşmasını ardından. Mersin Optisyenler ve Gözlükçüler Derneği Başkanı Sn Hüseyin Avni Güven ise SGK Optik Sözleşmeleri Mevzuatı (Ödemeler, kesintiler, katılım payları), Maliye Bakanlığı Tebliği Mevzuatı (Ödemeler, katılım payları, muayene katılım payları), SGK Optik Sözleşme Hüküm İhlalleri (taşıma, yönlendirme) 5193 Optisyenlik Hakkında Kanun ve Mevzuat hakkında (İlan ve reklâmlar, Mesul Müdür),konularında üyeleri soru cevap olmak üzere geniş bilgilendirmede bulunmuştur. Misep e katılan meslektaşlarımıza, birer katılım belgesi verildi. Toplantıya katılan meslektaşlarımıza, içerisinde gözlükçülükle ilgili 300 sayfa bilgi bulunan eğitim CD leri ücretsiz dağıtıldı.

7 ADANA MİSEP TOPLANTISI Konfederasyonumuzun ve Adana Optisyenler ve Gözlükçüler Derneği ile birlikte organize ettiği Meslek İçi Eğitim Seminerlerinin altıncısı 27 Mayıs 2009 tarihinde Adanalı meslektaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Büyük Sürmeli Otelinde yapılan Adana ilimizde bu yıl ikincisi düzenlenen eğitim seminerine katılım oldukça yüksekti. Toplantı Adana Dernek başkanımız Zeki ANDIRIN ın açılış konuşması ile başladı. Mersin Optisyenler ve Gözlükçüler Derneği Başkanı Sn Hüseyin Avni Güven ise SGK Optik Sözleşmeleri Mevzuatı (Ödemeler, kesintiler, katılım payları), Maliye Bakanlığı Tebliği Mevzuatı (Ödemeler, katılım payları, muayene katılım payları), SGK Optik Sözleşme Hüküm İhlalleri (taşıma, yönlendirme) 5193 Optisyenlik Hakkında Kanun ve Mevzuat hakkında (İlan ve reklâmlar, Mesul Müdür),konularında üyeleri soru cevap olmak üzere geniş bilgilendirmede bulunmuştur ardından soru cevap bölümüne geçilmiştir.

8 DİYARBAKIR MİSEP TOPLANTISI Konfederasyonumuz ve Diyarbakır Optisyenler ve Gözlükçüler Derneğinin birlikte organize ettiği Meslek İçi Eğitim Seminerinin yedincisi 07 Haziran 2009 tarihinde Dyarbakırlı meslektaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşmiştir. Eğitim Semineri Diyarbakır Gözlükçüler Derneği Başkanı Sn. Mehmet Halim ERDOĞAN ın açılış konuşması ile başlamış. Sn. Taylan KÜÇÜKER Lazer Cerrahisi ve Etik Dışı Pazarlama Uygulamaları, konusunda eğitimi ile devam etmiştir. Toplantının ikinci bölümünde Diyarbakır Derneğimizin bir önceki Başkanı Sn. Mehmet Zeki Erdoğan!ın konuşmasının ardından Konfederasyon Genel Başkanımız Sn. Rıfat KÜPELİ konuşmuş ve sunumunu yapmıştır. Sn. Turgut ÇAKAR ın konuşma ve sunumunun ardından Mersin Optisyenler ve Gözlükçüler Derneği Başkanı Sn Hüseyin Avni Güven ise SGK Optik Sözleşmeleri Mevzuatı (Ödemeler, kesintiler, katılım payları), Maliye Bakanlığı Tebliği Mevzuatı (Ödemeler, katılım payları, muayene katılım payları), SGK Optik Sözleşme Hüküm İhlalleri (taşıma, yönlendirme) 5193 Optisyenlik Hakkında Kanun ve Mevzuat hakkında (İlan ve reklâmlar, Mesul Müdür),konularında üyeleri soru cevap olmak üzere geniş bilgilendirmede bulunmuştur. Katılımcılara, eğitim semineri ve toplantı sonrası içerisinde 300 sayfa gözlükçülük le ilgili bilgi bulunan eğitim CD leri, ve Sayın Turgut ÇAKAR tarafından hazırlanan optik sözlük hediye edilmiştir.

9 MERSİN MİSEP TOPLANTISI Mersin deki gözlükçü ve optisyenlere kontak lens eğitimi verildi. Mersin Gözlükçüler ve Optisyenler Derneği (MERGOPDER) öncülüğünde Zaraccom Lens Türkiye Birim Sorumlusu Sinan Çimen tarafından verilen eğitim semineri Nobel Oteli nde gerçekleştirildi. Seminere MERGOPDER Başkanı Hüseyin Avni Güven ile çok sayıda gözlükçü ve optisyen katıldı. Öncelikle firması hakkında tanıtıcı bilgiler veren Zaraccom yetkilisi Sinan Çimen, Anadolu Tıp Teknolojileri A.Ş. bünyesinde 2005 yılında kurulan Zaraccom Lenses ile kontakt lens ve göz içi lens üretimi yapan Türkiye nin ilk ve tek üreticisi konumunda olduğunu belirterek 2003 yılında Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Marmara Araştırma Merkezi (MAM) ile Intraocular ve Kontakt Lens Teknolojisinin Geliştirilmesi isimli proje ile Ar-Ge çalışmasına başladıklarını Anadolu Tıp ın 2005 yılında Zaraccom markasını hayata geçirdiğini Sivas ta yüzde 98 yerli, yüzde 2 yabancı sermaye ile kurulan Anadolu Tıp Teknolojileri A.Ş. fabrikasında şu anda 100 kişi istihdam edildiğini ve illerimizi dolaşarak Optisyen ve Gözlükçülere kontakt lens eğitimi verdiklerini ve ürünlerinin tanıtımını yaptıklarını anlattıktan sonra Temel Kontakt Lens Eğitimi Eğitimi başlıklı bir sunum yaparak katılımcıları bilgilendirmiştir.

10 İZMİR MİSEP TOPLANTISI Konfederasyonumuz ve Diyarbakır Optisyenler ve Gözlükçüler Derneğinin birlikte organize ettiği Meslek İçi Eğitim Seminerinin dokuzuncusu Ocak 2012 tarihinde İzmirli meslektaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşmiştir. İzmir Crown Plaza Hotel de yapılan Eğitim Semineri Eğe Federasyonu Başkanı Sn. Burçin KÜÇÜKÖREN in açılış konuşması ve sunumu ile başlamış. Sn Burçin KÜÇÜKÖREN, Konfederasyonun kuruluşu, yapısı işleyişi hakkında devamlı ve gezici müşteriler konusunda katılımcıları bilgilendirmiştir. Taylan KÜÇÜKER, yaptığı eğitim sunumu interaktif olarak gerçekleştirilmiştir. Katılımcılarında her türlü soruyu sorma ve açıklama yapmalarına imkân verilmiştir. Özetle, Kırılma indisi, Abbe değeri, Yüksek indeksli ve polikarbonat camlarda abbe değeri, Odak noktası, plus, minus lensler, Antirefle ne için önerilir?,polarizasyon, polarize bir gözlükle test yapılırken neden balık görünür? Genel kullanım amaçlı güneş gözlüklerinin neden içten antirefleli olduğu?,neden AR nin güneç gözlüklerinde dışa değil de içe yapıldığı, UV radyasyonu, frensel prizmalar ve montaj tekniği, prizmatik etki, prizma diyoptrisi, işporta gözlükleri, vs konular işlenmiştir. Eğitimler daha sonra planlanacak takvimlerde ve periyotlarda yeni konularla tekrar edilmesi prensip olarak benimsenmiştir. Katılımcılardan eğitim için bir ücret alınmamış, eğitim sonunda, Ege Federasyonu ve GOK logolu, sertifika verilmiştir. Taylan KÜÇÜKER tarafından hazırlanan 400 sayfa bilgi içeren eğitim CD leride ücretsiz dağıtılmıştır.

KONFEDERASYON FAALĠYET RAPORU

KONFEDERASYON FAALĠYET RAPORU KONFEDERASYON FAALĠYET RAPORU 2008-2009-2010 Dünya Görme Günü Etkinliğimiz Etkinlik kapsamında Etimesgut Huzur Evinde kalanlara Toplum Sağlığı AraĢtırma ve GeliĢtirme BaĢkanı Prof.Dr. Nazmi ZENGĠN Öncülüğünde

Detaylı

3 OCAK 2013 10 OCAK 2013 14 OCAK 2013 15 OCAK 2013 16 OCAK 2013

3 OCAK 2013 10 OCAK 2013 14 OCAK 2013 15 OCAK 2013 16 OCAK 2013 3 OCAK 2013 Yönetim Kurulumuz Komisyon Başkanlarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda önümüzdeki aylarda yapılacak etkinlik ve eğitimlerle ilgili komisyon çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Detaylı

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU T.C. Milli Eğitim Bakanlığı AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü nün 2011 yılı IPA-I (IPA - Katılım Öncesi Mali Destek

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

1 KASIM 2014 Yönetim Kurulumuz, Mersin Eczacı Odası tarafından REFERANS AVRUPA ÜLKELERİNDE ECZACILIK UYGULAMALARI konulu panele katıldılar.

1 KASIM 2014 Yönetim Kurulumuz, Mersin Eczacı Odası tarafından REFERANS AVRUPA ÜLKELERİNDE ECZACILIK UYGULAMALARI konulu panele katıldılar. 1 KASIM 2014 Yönetim Kurulumuz, Mersin Eczacı Odası tarafından REFERANS AVRUPA ÜLKELERİNDE ECZACILIK UYGULAMALARI konulu panele katıldılar. 1 KASIM 2014 Kozan İlçesinde Eczane Çalışanlarımıza yönelik İş

Detaylı

Türkiye de Gözlükçülüğün Tarihi. Gözlükçülük, Cumhuriyet öncesi Osmanlı İmparatorluğu nda kanunsuz olarak uygulanmaktaydı.

Türkiye de Gözlükçülüğün Tarihi. Gözlükçülük, Cumhuriyet öncesi Osmanlı İmparatorluğu nda kanunsuz olarak uygulanmaktaydı. 1 MEMBER OF 2 Türkiye de Gözlükçülüğün Tarihi Gözlükçülük, Cumhuriyet öncesi Osmanlı İmparatorluğu nda kanunsuz olarak uygulanmaktaydı. 3 Türkiye de Gözlükçülüğün Tarihi Dünya da, gözlükçülük eğitiminin

Detaylı

1 HAZİRAN 2012 5 HAZİRAN 2012 7 HAZİRAN 2012

1 HAZİRAN 2012 5 HAZİRAN 2012 7 HAZİRAN 2012 1 HAZİRAN 2012 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Yönetim Kurulumuz ve Denetleme Kurulu Üyemiz Ecz. Ömer Faruk DOĞAN Valilikte Eczanelerin çalışma gün ve saatleri ile ilgili olarak Sağlıktan Sorumlu Sayın

Detaylı

Ek-1 OPTİSYENLİK MÜESSESESİNDE BULUNMASI ZORUNLU ASGARİ ARAÇ GEREÇ LİSTESİ

Ek-1 OPTİSYENLİK MÜESSESESİNDE BULUNMASI ZORUNLU ASGARİ ARAÇ GEREÇ LİSTESİ Ek-1 OPTİSYENLİK MÜESSESESİNDE BULUNMASI ZORUNLU ASGARİ ARAÇ GEREÇ LİSTESİ Optisyenler, gözlük veya gözlük camlarının muayene ve kontrolü veya tamiri konusunda ve reçetelerde yazılı camları çerçevelere

Detaylı

BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz.

BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz. BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz. Oğuz Raşit KARAKULAK odamızı ziyaret etmiş. Oda Başkanımız

Detaylı

OPTİK SEKTÖRÜNE GENEL BAKIŞ Müge ÜNAL

OPTİK SEKTÖRÜNE GENEL BAKIŞ Müge ÜNAL OPTİK SEKTÖRÜNE GENEL BAKIŞ Müge ÜNAL Optik kelimesinin Türk Dil Kurumu nda yazan açıklaması; Fizik biliminin ışık olaylarını inceleyen kolu, Gözlükçü olarak geçmektedir. Optik kavramı, fizik biliminin

Detaylı

Sayı: 69 Aralık 2017

Sayı: 69 Aralık 2017 Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 69 Aralık 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

OPTİSYEN TANIM A- GÖREVLER

OPTİSYEN TANIM A- GÖREVLER TANIM Göz doktoru tarafından tanısı konmuş hastalara, reçetelerine göre görme bozukluklarının giderilmesi veya hafifletilmesi için kullanılan optik gereçleri (gözlük, kontakt lens vb.) hazırlayan ve uygulayan

Detaylı

İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı İŞBİRLİĞİ KURULUŞLARI İLE URGE PROJELERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI - I

İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı İŞBİRLİĞİ KURULUŞLARI İLE URGE PROJELERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI - I İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı İŞBİRLİĞİ KURULUŞLARI İLE URGE PROJELERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI - I 18 Ekim 2012 Ankara GÜNDEM 9.30-9.45 İhracat Genel Müdür Yardımcısı

Detaylı

4 ARALIK 2013 Güney Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu 2014 yılı aidiyet uygulamaları ile ilgili Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek bilgi verdi.

4 ARALIK 2013 Güney Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu 2014 yılı aidiyet uygulamaları ile ilgili Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek bilgi verdi. 2 ARALIK 2013 Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi nde görevli meslektaşlarımız Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek, hayırlı olsun Eczacıları Odamıza nezaket ziyaretinde bulundular. 3 ARALIK 2013 Adana Eczacı

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

3 Ocak 2017 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

3 Ocak 2017 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. ÇALIŞMA RAPORU 3 Ocak 2017 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 3 Ocak 2017 Yönder Okulları yetkilileri okul tanıtımları ile ilgili Başkanımız Ecz. İ.Yalın Ökmen ile görüştü. 3 Ocak 2017

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI

4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4.1- DANIŞMA KURULLARI ODAMIZ 23. DÖNEM I. DANIŞMA KURULU TOPLANTISI Odamız 23 Dönem 1. Danışma Kurulu toplantısı 17 Temmuz 2010 tarihinde Ankara da gerçekleştirildi.

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Yüksekokulumuz, Sağlık Bakanlığı ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı arasında 10 Eylül 1992 tarihinde imzalanan protokol ile açılmış,

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 61 3. EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 22 Mart 2008 tarihinde Şubemiz EMO Genç Komisyonu tarafından Dicle Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi

Detaylı

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı.

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği'nde yer alan tıbbi cihazların da satış ve tanıtımlarının

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

BU ÜNİTENİN ÇALIŞILMASINA İLİŞKİN ÖZEL UYARILAR

BU ÜNİTENİN ÇALIŞILMASINA İLİŞKİN ÖZEL UYARILAR Ünite 14 FOTOKROMİK LENSLER ÜNİTENİN AMAÇLARI Fotokromik lenslerin özelliklerini öğreneceksiniz. ÜNİTENİN İÇİNDEKİLER Fotokromik lensler Fotokromik lenslerin avantajları Fotokromik lenslerin dezavantajları

Detaylı

BACADER e-bülten ARALIK 2013

BACADER e-bülten ARALIK 2013 BACADER e-bülten ARALIK 2013 011 ISKAV 2013 OLAĞAN MÜTEVELLİ HEYETİ GENEL KURUL TOPLANTISI NA KATILDIK ISKAV Mütevelli Heyeti Olağan Genel Kurulu 02 Aralık 2013 tarihinde yapıldı. Kurula Derneğimiz adına

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

03 MART 2015 Yönetim Kurulumuz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin SÖZLÜ yü ziyaret etti.

03 MART 2015 Yönetim Kurulumuz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin SÖZLÜ yü ziyaret etti. 03 MART 2015 CHP Adana İl Başkanlığı görevine atanan Oda Eski Başkanımız Sayın Ecz. Burhanettin BULUT ve CHP Adana İl Yönetimi, Odamızı ziyaret etti. Yapılan ziyarette; yaklaşan genel seçimlerle ilgili

Detaylı

ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN MESAP TOPLANTILARI Her hafta

Detaylı

KOOPERATİFÇİLİĞİN 25.YIL BULUŞMASI GECESİ

KOOPERATİFÇİLİĞİN 25.YIL BULUŞMASI GECESİ 08 ARALIK 2012 Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE, 11 Bölge Eczacı Odası Başkan ve Yöneticilerinin (8. Bölge Gaziantep Eczacı Odası,14. Bölge Kahramanmaraş Eczacı

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

MART 2018 ÇALIŞMA RAPORU

MART 2018 ÇALIŞMA RAPORU MART 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN MESAP TOPLANTISI 1/22 Mart Yapılan

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

REÇETE YAZILMA KURALLARI

REÇETE YAZILMA KURALLARI Ünite 20 REÇETE YAZILMA KURALLARI ÜNİTENİN AMAÇLARI Bu üniteyi çalıştıktan sonra, Optisyenlik mesleğinde kullanılan ve bu kitapçıkta konu içlerinde geçen, Uluslararası reçete yazım kurallarını öğrenerek,

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 71 Şubat 2018 Sosyal Medyada

Detaylı

LENS ABERASYONLARI. Bu konu için ayrıca Ünite 19 a bakınız. Fizik-Fizik Geometrik Optik derslerinde de anlatılacaktır.

LENS ABERASYONLARI. Bu konu için ayrıca Ünite 19 a bakınız. Fizik-Fizik Geometrik Optik derslerinde de anlatılacaktır. Ünite 27 LENS ABERASYONLARI ÜNİTENİN AMAÇLARI Bu üniteyi çalıştıktan sonra: Optik sistemlerin kusurlarını aberasyonu (sapınç) anlayacak, Gözlük camlarının dezavantajlarını öğreneceksiniz. ÜNİTENİN İÇİNDEKİLER

Detaylı

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 DTK DERGİSİ HAZİRAN AYI SAYISINDA YAYINLANAN YAZILARIMIZ.. DTK Dergisi Haziran sayısının BACADER DEN köşesinde İSİB ÇALIŞTAYI VE SODEX ANKARA FUARI İZLENİMLERİ konulu yazımız

Detaylı

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ... 05.01.2013 Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni 08.01.2013 SM ŞERİF ÖZTÜRK RUHSAT TÖRENİ 22.01.2013 Tarihinde Yalova SGK il Müdürlüğü'nün

Detaylı

2014 2. 5 NİSAN 2014 TEB

2014 2. 5 NİSAN 2014 TEB 3 NİSAN 2014 Oda Başkanımız Ecz.Ersun ÖZKAN, Genel Sekreterimiz Ecz. Ö.Mürsel YALBUZDAĞ ve Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE; Bolu da yapılan 2. Eczacı Odası Yönetici Eğitimi Seminerlerine katıldı.3

Detaylı

07.10.2007 "DÜNYA GÖRME GÜNÜ" PANELİMİZ BUGÜN ANKARA'DA YAPILIYOR

07.10.2007 DÜNYA GÖRME GÜNÜ PANELİMİZ BUGÜN ANKARA'DA YAPILIYOR 07.10.2007 "DÜNYA GÖRME GÜNÜ" PANELİMİZ BUGÜN ANKARA'DA YAPILIYOR Toplum Sağlığı Araştırma ve Geliştirme Merkezi olarak Türkiye'de ilk kez geçen yıl başlattığımız Dünya Görme Günü etkinliklerini bu yıl

Detaylı

BACADER e-bülten OCAK 2015

BACADER e-bülten OCAK 2015 BACADER e-bülten OCAK 2015 ENERJİ VE TESİSAT HABER PORTALI NDA VE TERMO KLİMA DERGİSİ NDE "DOĞRU BACALAR İLE ZEHİRLENMELER ÖNLENEBİLİR" BAŞLIKLI YAZIMIZ YAYINLANDI.. 05 Ocak 2015 tarihinde Enerji ve Tesisat

Detaylı

2 TRANSPOZİSYON (TRANSPOZE) Bir reçete yazılma şeklinin, diğer reçete yazılma şekline çevrilmesine TRANSPOZE denir.

2 TRANSPOZİSYON (TRANSPOZE) Bir reçete yazılma şeklinin, diğer reçete yazılma şekline çevrilmesine TRANSPOZE denir. TRANSPOZE 1 GİRİŞ Doktor tarafından yazılan bir gözlük reçetesi SPH, CYL ve AKS değerini içerir. Kullanıcının silindirik diyoptri değerini belirlerken kullanılan lenslere (düzelmeye başladığı meridyene)

Detaylı

03 EYLÜL EYLÜL 2012

03 EYLÜL EYLÜL 2012 03 EYLÜL 2012 Odamız Ecz. Ali Aysan Konferans Salonunda 6. Genişletilmiş Kurul toplantısı yapıldı. Toplantıda; Eczane Açma - Kapama Gün ve Saatleri ile Nöbetçi Eczane Sayılarının belirlenmesi, Kasım 2011

Detaylı

2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar.

2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar. 2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar. 5 MART 2013 Yönetim Kurulumuz Halk Sağlığı Müdürü Sayın Dr.

Detaylı

Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009

Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009 Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009 2009 Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009 2001 Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı na seçildi. İzmir, Ankara, Mersin, İstanbul

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ 2.5. ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ 2.5. ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ 2.5. ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 72 20. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU EMO Ankara Şubesi 20. Dönem Örgütlenme Çalışmaları EMO Ankara Şubesi 20. Döneminde Örgütlenme çalışmaları

Detaylı

bülten 2016 Yılı Vergi Rekortmenleri Bilirkişi Temel Eğitimleri Yapıldı Mersin SMMM Odası

bülten 2016 Yılı Vergi Rekortmenleri Bilirkişi Temel Eğitimleri Yapıldı Mersin SMMM Odası 2016 Yılı Vergi Rekortmenleri Bilirkişi Temel Eğitimleri Yapıldı Kasım 2017 Sevgili Meslektaşlarım, Uzun bir aradan sonra dijital ortamdan Merhaba! 2000 yılından itibaren yayınladığımız dergimiz Bülten,

Detaylı

AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU

AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN TEB 41. DÖNEM DENETLEME KURULU

Detaylı

3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı.

3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı. 3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı. 4 MART 2014 Çukurova Üniversitesi Dekan Yardımcısı Ecz. Eda KUMCU ve Yardımcı Doç.Dr. Sinem BÜYÜKNACAR Yönetim

Detaylı

REKABET KURULU KARARI. Dosya Sayısı : (Muafiyet/Menfi Tespit) Karar Sayısı : 13-22/ Karar Tarihi :

REKABET KURULU KARARI. Dosya Sayısı : (Muafiyet/Menfi Tespit) Karar Sayısı : 13-22/ Karar Tarihi : Rekabet Kurumu Başkanlığından, REKABET KURULU KARARI Dosya Sayısı : 2012-3-170 (Muafiyet/Menfi Tespit) Karar Sayısı : 13-22/308-144 Karar Tarihi : 17.04.2013 A. TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER Başkan Üyeler

Detaylı

Resepsiyonda 60 yılını dolduran Eczacılarımız ve Eczacı Odalarına 60.yıl plaketi verildi.

Resepsiyonda 60 yılını dolduran Eczacılarımız ve Eczacı Odalarına 60.yıl plaketi verildi. 1 ŞUBAT 2016 Geçici Koruma Statüsü altındaki kişilerin ilaçlarının Medula Sistemi üzerinden karşılanmasıyla beraber TEB ile AFAD arasında bir ilaç alım protokolü olmaması nedeniyle yaşanan sorunlar ve

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

Sendikamıza Üye Çimento Fabrikalarında gerçekleştirilen Acil Durum Tatbikatları devam etmektedir. İSG İş Sağlığı ve Güvenliği

Sendikamıza Üye Çimento Fabrikalarında gerçekleştirilen Acil Durum Tatbikatları devam etmektedir. İSG İş Sağlığı ve Güvenliği İSG İş Sağlığı ve Güvenliği 17 Ağustos 1999 Depreminde İki Çimento Fabrikası: Bir Afet Sosyolojisi Çalışması yayınlandı 17 Ağustos 1999 da meydana gelen, büyük can ve mal kaybına yol açan deprem felaketi,

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EKİM AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI ETKİNLİĞİN Bitiş Tarihi 10:30

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EKİM AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI ETKİNLİĞİN Bitiş Tarihi 10:30 TÜRÜ Başlama Tarihi CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EKİM AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI ETKİNLİĞİN Bitiş Tarihi SAAT YAPILACAK ETKİNLİĞİN TANIMI AÇILIŞ TÖRENİ 2015-2016

Detaylı

Odamız Eğitim Komisyonu ve Pfizer İlaç Firması ile birlikte düzenlenen AÇIK ECZANE konulu eğitim toplantısı Adana Sheraton Otelde gerçekleşti.

Odamız Eğitim Komisyonu ve Pfizer İlaç Firması ile birlikte düzenlenen AÇIK ECZANE konulu eğitim toplantısı Adana Sheraton Otelde gerçekleşti. 02 MART 2017 Odamız Eğitim Komisyonu ve Pfizer İlaç Firması ile birlikte düzenlenen AÇIK ECZANE konulu eğitim toplantısı Adana Sheraton Otelde gerçekleşti. 4 MART 2017 Odamız üyelerinden Ecz. Raziye KÖKSAL

Detaylı

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018 TURKLAB Bülten 2018 Ocak-Şubat-Mart Metot Validasyonu Eğitimi 13-14 Şubat 2018 13-14 Şubat 2018 tarihlerinde Metot Validasyonu konulu eğitim gerçekleştirilmiştir. Katılımcılara, TS EN ISO/IEC 17025 standardı

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

XVIII. TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ KURULTAYI

XVIII. TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ KURULTAYI TTB- DERNEKLERİ EŞGÜDÜM KURULU 22 Aralık 2012 TTB-UDEK Çalışma Grupları Genel Kurulu 22-23 Aralık 2012 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Kurultayı Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Derslikler Grubu Kurucu Öğretim

Detaylı

ÜNİTENİN ÇALIŞILMASINA İLİŞKİN ÖZEL UYARILAR

ÜNİTENİN ÇALIŞILMASINA İLİŞKİN ÖZEL UYARILAR Ünite 19 ASFERİK LENSLER ÜNİTENİN AMAÇLARI Yüksek diyoptrili konkav ve konveks lenslerde yüzey eğriliğinin (bombesinin) fazla olmasından kaynaklanan sferik aberasyonu azaltmak için lens yüzeyini asferik

Detaylı

07 ŞUBAT ŞUBAT 2017

07 ŞUBAT ŞUBAT 2017 07 ŞUBAT 2017 SGK İlaç Alım Protokolü revizyon konularının değerlendirilmesi amacıyla SGK Protokol Komisyonu 07.02.2017 tarihinde Türk Eczacıları Birliğinde bir araya gelmiştir. Toplantıya Oda Başkanımız

Detaylı

FarmaMorfoz Eczacının ilaç endüstrisindeki yeri ve beklentileri..

FarmaMorfoz Eczacının ilaç endüstrisindeki yeri ve beklentileri.. FarmaMorfoz Eczacının ilaç endüstrisindeki yeri ve beklentileri.. Ecz. Filiz Balçay Ecz.Ayşegül Kahraman Chiesi İlaç Genel Müdürü Chiesi İlaç Rusatlandırma Müdürü Ajanda İlaç Endüstrisine Genel Bakış Eczacılık

Detaylı

02 KASIM 2016 Yöneticilerimizden Ecz. F. Tuğçe DALKIR Türk Eczacıları Birliği Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu Toplantısına katıldı.

02 KASIM 2016 Yöneticilerimizden Ecz. F. Tuğçe DALKIR Türk Eczacıları Birliği Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu Toplantısına katıldı. 02 Yöneticilerimizden Ecz. F. Tuğçe DALKIR Türk Eczacıları Birliği Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu Toplantısına katıldı. 03 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN Ankara da düzenlenen Türk

Detaylı

Genel Sekreterimiz Ecz. Ö.Mürsel YALBUZDAĞ Radyo Başkent e muayene ücretleri ile ilgili canlı yayına bağlandı.

Genel Sekreterimiz Ecz. Ö.Mürsel YALBUZDAĞ Radyo Başkent e muayene ücretleri ile ilgili canlı yayına bağlandı. 2 EKİM 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, 2010 yılında sahte Glıvec raporu karşılayan meslektaşlarımıza SGK Protokolün 6.3 maddesi gereği reçete tutarının 5 katı tutarında cezai işlem uygulanması ile

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyetleri

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyetleri YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2009 Yılı Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2009-2010 Yılı 12 Aralık 2009 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Detaylı

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti. 1 MAYIS 2015 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü olan 1 Mayıs'ta Adana Eczacı Odası olarak Adana Eczane Teknisyenleri Derneği üyeleriyle birlikte alanlardaydık. 4 MAYIS 2015 Oda Başkanımız

Detaylı

Ordu'da Ziraat Bankası tarafından tarımsal

Ordu'da Ziraat Bankası tarafından tarımsal Ziraat Bankası Muhtarları ve çifçileri bilgilendirdi. Ordu'da T.C. Ziraat Bankası Samsun Bölge Müdürlüğü TESK Otelde tarımsal krediler bilgilendirme toplantısı yapıldı. Ziraat Bankası Samsun Bölge Müdürü

Detaylı

GÖZLÜK ÇERÇEVELERİNDE PANTOSKOPİK VE RETROSKOPİK AÇI

GÖZLÜK ÇERÇEVELERİNDE PANTOSKOPİK VE RETROSKOPİK AÇI Ünite 22 GÖZLÜK ÇERÇEVELERİNDE PANTOSKOPİK VE RETROSKOPİK AÇI ÜNİTENİN AMAÇLARI Bu üniteyi çalıştıktan sonra Gözlük çerçevelerinde Pantoskopik ve Retroskopik açı tanımlarını, kullanım amaçlarını öğreneceksiniz.

Detaylı

XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars

XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars Değerli öğretim üyeleri Bu yıl XI. Rehberlik ve Psikolojik Danışma Ana Bilim Dalı Başkanları Toplantısı Kars

Detaylı

TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI

TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI Meşrutiyet Caddesi 22/13 Kızılay/ANKARA Tel: 0312 418 28 46-47 Faks : 0312 418 28 43 E-Posta : gidamo@gidamo.org.tr Web : http://www.gidamo.org.tr MERSİN ŞUBE GENEL MERKEZ

Detaylı

İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ

İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ Sayı 43 Mayıs 2013 e-bülten İTO BİLİŞİM H e r a y ı n i l k h a f t a s ı İ T O w e b s i t e s i n d e y a y ı n l a n ı r İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ Mal ve hizmetlerin üretim, tanıtım,

Detaylı

TÜRKİYE DE AVRUPA BİRLİĞİ MÜZAKERE SÜRECİNDE OPTİSYENLİK MESLEĞİ

TÜRKİYE DE AVRUPA BİRLİĞİ MÜZAKERE SÜRECİNDE OPTİSYENLİK MESLEĞİ TÜRKİYE DE AVRUPA BİRLİĞİ MÜZAKERE SÜRECİNDE OPTİSYENLİK MESLEĞİ Dr. Arslan Ümit GİRAY Sağlık Bakanlığı, Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanı Türkiye 1. Uluslararası Optik Forumu 17 18 Haziran 2006,

Detaylı

BACADER e-bülten NİSAN 2018

BACADER e-bülten NİSAN 2018 BACADER e-bülten NİSAN 2018 DTK DERGİSİ BACADER DEN KÖŞESİNDE YAYINLANAN KÖŞE YAZILARIMIZ DTK Dergisi BACADER DEN köşesinin Nisan sayısında TS 7363 İLE BACALARI ANLAMAK - III başlıklı köşe yazımız yayınlandı.

Detaylı

11-12 Ekim 2018 Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE nin katıldığı TÜSKA Sağlık Hizmetleri Akreditasyonu Tanıtımı Toplantısı ve Adana Sağlık

11-12 Ekim 2018 Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE nin katıldığı TÜSKA Sağlık Hizmetleri Akreditasyonu Tanıtımı Toplantısı ve Adana Sağlık 02 Ekim 2018 Türk Eczacıları Birliği tarafından Ankara da düzenlenen Eczacıların temel görev, yetki ve sorumluluk alanına giren akılcı ilaç kullanımı ve farmakovijilans alanında eczacı yetkinliğinin ve

Detaylı

Mevsimlik Gezici Tarımda Çocuk İşçiliği

Mevsimlik Gezici Tarımda Çocuk İşçiliği Mevsimlik Gezici Tarımda Çocuk İşçiliği 25 Kasım 2015 İstanbul Değerli Kurum Temsilcisi, 11 Aralık 2015 Cuma günü Hayata Destek Derneği, İstanbul Bilgi Üniversitesi Göç Çalışmaları Uygulama ve Araştırma

Detaylı

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN ACIYA, HÜZNE DAİR TÜM OLUMSUZLUKLARIN

Detaylı

1 Nisan 2018 BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine Uzm.Ecz. Mustafa Karademir tarafından meslek tanıtımı yapıldı.

1 Nisan 2018 BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine Uzm.Ecz. Mustafa Karademir tarafından meslek tanıtımı yapıldı. 1 Nisan 2018 BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine Uzm.Ecz. Mustafa Karademir tarafından meslek tanıtımı yapıldı. 3 Nisan 2018 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 3

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EKİM 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 EYLÜL / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

ARALIK 2017 ÇALIŞMA RAPORU

ARALIK 2017 ÇALIŞMA RAPORU ARALIK 2017 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No: 39/Kat:3 MERSİN KENT KONSEYİ GENEL KURULU NA

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

3 NİSAN 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Adana İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Ahmet ÖZER i ziyaret etti.

3 NİSAN 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Adana İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Ahmet ÖZER i ziyaret etti. 3 NİSAN 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Adana İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Ahmet ÖZER i ziyaret etti. 3 NİSAN 2013 Yönetim Kurulumuz, Kozan Temsilcilik Binasında Kozanlı meslektaşlarımızla toplantı

Detaylı

ŞUBAT 2013 TEB

ŞUBAT 2013 TEB 1 ŞUBAT 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN SGK İl Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Lütfullah DÜZYOL u ziyaret etti. 6 ŞUBAT 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Sağlık Müdürlüğü Eczacılık ve Tıbbi Cihaz Şube

Detaylı

TÜRKONFED GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI ĠÇ VE DIġ ĠLETĠġĠM EĞĠTĠMĠ

TÜRKONFED GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI ĠÇ VE DIġ ĠLETĠġĠM EĞĠTĠMĠ TÜRKONFED GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI ĠÇ VE DIġ ĠLETĠġĠM EĞĠTĠMĠ 23-25 EKİM 2015 / ALANYA TÜRKONFED Genel Sekreterler Koordinasyon Toplantısı, İç ve Dış İletişim Eğitimi, 23-25 Ekim 2015 tarihleri arasında

Detaylı

BACADER e-bülten MART 2015 MYK SINAVI YAPILDI

BACADER e-bülten MART 2015 MYK SINAVI YAPILDI BACADER e-bülten MART 2015 DTK DERGİSİ BACADER DEN KÖŞESİNDE SEKTÖRDEN ÇALIŞTAY İZLENİMLERİ.. DTK Dergisi Mart ayı sayısında SEKTÖRDEN ÇALIŞTAY İZLENİMLERİ konulu yazımız yayınlandı. Yayınlanan makalelerimizin

Detaylı

GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI 2017 KAPANIŞ RAPORU

GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI 2017 KAPANIŞ RAPORU GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI 2017 KAPANIŞ RAPORU ISAF EXCLUSIVE İLK YILINI MUHTEŞEM BİR BAŞARI İLE TAMAMLADI 2017 Marmara Fuarcılık, uzun yıllardır güvenlik sektöründe köklü bir yer edinmiş ve dünyanın

Detaylı

Ünite 15 POLAROİD LENSLER

Ünite 15 POLAROİD LENSLER Ünite 15 POLAROİD LENSLER ÜNİTENİN AMAÇLARI Bu üniteyi çalıştıktan sonra Polaroid lenslerin özelliklerini, kullanım amaçlarını, polarizasyonunun nasıl işlev gördüğünü öğreneceksiniz. ÜNİTENİN İÇİNDEKİLER

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili Optisyenlik II Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans (X) Lisans ( ) Yüksek Lisans( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X) Uzaktan Öğretim( ) Diğer ( ) Dersin

Detaylı

Gaziler Derneği, Başkanımız Ecz. Okan Şahin'i ve Saymanımız Ecz. Melis Ezer Us u ziyaret etti.

Gaziler Derneği, Başkanımız Ecz. Okan Şahin'i ve Saymanımız Ecz. Melis Ezer Us u ziyaret etti. 1 Kasım 2017 Suriyeli hastaların kesintiye uğrayan reçeteleri ile ilgili Ankara'da yapılan İtiraz Komisyonu toplantısına Odamızı temsilen Ecz. Ümit Cömert katılım sağladı. Tek dosyanın görüşüldüğü toplantıda

Detaylı

ŞUBAT 2018 ÇALIŞMA RAPORU

ŞUBAT 2018 ÇALIŞMA RAPORU ŞUBAT 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN LİDERLİK VE SİYASET AKADEMİSİ EĞİTİMİ

Detaylı

İU ECZACILIK FAKÜLTESİ I. ULUSAL ECZACILIK ÖĞRENCİ KONGRESİ. İletişim: Mustafa PORSNOK 0537 609 41 00 mustafaporsnak@gmail.com

İU ECZACILIK FAKÜLTESİ I. ULUSAL ECZACILIK ÖĞRENCİ KONGRESİ. İletişim: Mustafa PORSNOK 0537 609 41 00 mustafaporsnak@gmail.com İU ECZACILIK FAKÜLTESİ I. ULUSAL ECZACILIK ÖĞRENCİ KONGRESİ 9 10 11 Aralık 2011 İletişim: Mustafa PORSNOK 0537 609 41 00 mustafaporsnak@gmail.com İsa ELGİN 0544 675 03 28 isaelgin@gmail.com İU ECZACILIK

Detaylı

Ankara ve Bursa Meme Hastalıkları Dernekleri. 18.12.2010,Ankara

Ankara ve Bursa Meme Hastalıkları Dernekleri. 18.12.2010,Ankara Ankara ve Bursa Meme Hastalıkları Dernekleri Toplantısı Raporu Ankara ve Bursa Meme Hastalıkları Derneklerinin müştereken düzenledikleri İstanbul Meme Kanseri Konsensus Toplantısı 30 Eylül 3 Ekim 2010

Detaylı

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104 EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI 104 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 7. Dönemi boyunca, EMO-Genç çalışmalarına oldukça önem vermiş oda ile bağlarının gelişmesi yönünde çalışmalar yürütmüştür. Teknik geziler, tanışma toplantıları,

Detaylı

14 OCAK 2014 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ve Ecz. Serdar ÜNSAL, Danıştay ı ziyaret etti. Danıştay da bulunan dava dosyası hakkında bilgi alındı.

14 OCAK 2014 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ve Ecz. Serdar ÜNSAL, Danıştay ı ziyaret etti. Danıştay da bulunan dava dosyası hakkında bilgi alındı. 06 OCAK 2014 2008 Yılı ve sonrası Adana İli Merkez İlçelerine ait Yeşil Kart Reçete kontrollerinin Eczacı Odamızda yapılması ile ilgili işlemlerin bir eczacı tarafından devlet kurumlarına şikâyet etmesi

Detaylı