Hizmetlerimizi kullandığınızda sizin hakkınızda aşağıdaki genel kategorilerde bilgi topluyoruz:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hizmetlerimizi kullandığınızda sizin hakkınızda aşağıdaki genel kategorilerde bilgi topluyoruz:"

Transkript

1 WENTE KATILIM GİZLİLİK BİLDİRİMİ Siz mobil uygulamalarımızı, internet sitelerimizi ve diğer çevrimiçi ürünlerimizi ve hizmetlerimizi (topluca Hizmetler olarak anılır) kullandığınızda ve bizimle kurduğunuz diğer etkileşimler ve iletişimler üzerinden Went 'de sizin hakkınızda bilgi toplar. Hizmetler, Türkiye Cumhuriyetinde ikamet eden şahıslar için Went tarafından sağlanır ve bu Gizlilik Politikası ( Bildirim ) ise Went(bundan böyle Went veya biz olarak anılacaktır) tarafından toplanan ve kullanılan bilgiler için geçerlidir. İçerik ve Uygulama Bu Bildirim sürücüler, kuryeler, ortak taşımacılık şirketleri ve lisanslı olarak Went VIP platformunu kullanan ve Türkiye Cumhuriyetinde ikamet eden diğer şahıslar (topluca Sürücüler veya şahsen siz olarak anılır) için geçerlidir. Bu Bildirim, Türkiye Cumhuriyetinde ikamet eden Sürücüler için geçerlidir. Bildirim ayrıca, ulaşım, teslimat veya başka bir çağrılı hizmet uygulamamızı veya Hizmetlerimizi kullanan ("Kullanıcılar") şahıslar (örn. ulaşım kullanıcıları) için geçerli değildir. Eğer hem Kullanıcı hem de Sürücü olarak Hizmetlerle etkileşime girecek olursanız söz konusu gizlilik bildirimleri farklı etkileşimleriniz için geçerli olur. Bize İlettiğiniz Bilgiler Hesabınızı oluşturarak, değiştirerek veya giriş yaparak, bizden destek isteyerek, arka plan denetimine rıza göstererek, sürücü belgenizi sunarak, aracınız veya sigortanız hakkında bilgiler vererek veya başka bir şekilde bizimle iletişim kurmak suretiyle doğrudan bize ilettiğiniz bilgileri toplarız. Bu bilgiler isim, e- posta, telefon numarası, posta adresi, profil resmi, ödeme bilgileri, araç kayıt bilgileri, sigorta bilgileri, sürücü belgesi bilgileri ve bize iletmeyi tercih edebileceğiniz diğer bilgileri içerebilir. Hizmetlerimizi Kullanırken Topladığımız Bilgiler Hizmetlerimizi kullandığınızda sizin hakkınızda aşağıdaki genel kategorilerde bilgi topluyoruz: Konum Bilgileri: Went VIP platformu üzerinden Kullanıcılara ulaşım, teslimat veya başka hizmetler sunmanın bir şartı olarak konumunuza dair kesin verilerin kullandığınız uygulama üzerinden Went'e iletilmesi gerekir. Went, mobil işletim sisteminiz ( platform ) tarafından kullanılan izin sistemi üzerinden konum hizmetlerine ulaşmak için izin aldığında uygulama ön alanda veya arka planda çalışırken cihazınızın tam konumu hakkında bilgi toplayacağız. Aynı zamanda IP adresinizden de yaklaşık konumunuzu çıkarabiliriz.

2 İletişim Bilgileri: Eğer Went mobil uygulamasının, platformunuzun kullandığı izin sistemi üzerinden cihazınızdaki adres defterine ulaşmasına izin verirseniz Hizmetlerimiz üzerinden sosyal etkileşimi kolaylaştırmak için ve bu Bildirimde ya da muvafakatin verildiği veya derlemenin yapıldığı zamanda açıklanan diğer maksatlarla adres defterinizdeki isimlere ve irtibat bilgilerine ulaşabilir ve bunları saklayabiliriz. İşlem Bilgileri: Ulaşım hizmetleri (veya diğerleri) ile ilgili olarak platformumuz üzerinden ilettiğiniz, sunulan hizmet türü, hizmetin sunulduğu tarih ve saat, istenen fiyat, seyahat edilen mesafe gibi işlem ayrıntılarını ve diğer ilgili işlem ayrıntılarını toplarız. Buna ek olarak birisinin size ait promosyon kodunu kullanması halinde sizin isminiz ile o şahıs arasında ilinti kurabiliriz. Kullanım ve Tercih Bilgileri: Sizin ve site ziyaretçilerinin Hizmetlerimizle nasıl etkileşime girdiğiniz, ifade edilen tercihleriniz ve seçtiğiniz ayarlar hakkında bilgi toplarız. Bazı durumlarda çerezler, piksel etiketleri ve benzersiz kimlik tanımlama araçları yaratan ve sürdüren bu gibi cihaz kimliği tanımlama teknolojileri kullanmak suretiyle bunu yapıyoruz. Cihaz Bilgileri: Mobil cihazınız (sizin kendi cihazınız veya bizim size verdiğimiz bir cihaz olabilir) hakkında örneğin donanım modeli, işletim sistemi ve versiyonu, dosya adları ve versiyonları, tercih edilen dil, benzersiz cihaz kimliği tanımlayıcı, reklam tanımlayıcılar, seri numarası, cihaz hareket bilgileri ve mobil ağ bilgileri dahil olmak üzere bilgi toplayabiliriz. Çağrı ve SMS Verileri: Hizmetlerimiz, Kullanıcılar ile Sürücüler arasındaki iletişimi kolaylaştırır. Bu hizmeti kolaylaştırmakla bağlantılı olarak çağrının veya SMS mesajının tarihi ve saati, tarafların telefon numaraları ve SMS mesajının içeriği dahil olmak üzere çağrı verilerini almaktayız. Kayıt Bilgileri: Hizmetlerle etkileşime girdiğinizde cihazın IP adresi, erişim tarihleri ve saatleri, uygulama özellikleri veya görüntülenen sayfalar, uygulama çarpışmaları ve diğer sistem faaliyetleri, tarayıcı tipi ve Hizmetlerimizle etkileşime geçmeden önce kullanmakta olduğunuz üçüncü taraf sitesi veya hizmeti gibi servis sağlayıcı kayıtlarını topluyoruz. Went Platform İzinleri Hakkında Önemli Bilgiler

3 Mobil platformların çoğu (ios, Android, v.s.) sizin rızanız olmadan uygulamaların erişemediği birtakım cihaz tiplerini belirlemiştir. Ve bu platformların sizin rızanızı almaya yönelik farklı izin sistemleri bulunmaktadır. Went uygulaması belli veri türlerine ulaşmak için ilk defa izin istediğinde ios platformu sizi uyaracak ve bu talebe sizin muvafakat vermenize (veya vermemenize) imkan tanıyacaktır. Android cihazlar, siz ilk defa kullanmadan önce Went uygulamasının istediği izinler hakkında size bildirimde bulunacaktır ve sizin uygulamayı kullanıyor olmanız muvafakatinizi teşkil edecektir. Diğer Kaynaklardan Topladığımız Bilgiler Ayrıca diğer kaynaklardan bilgi alabilir ve Hizmetlerimiz üzerinden topladığımız bilgiler ile bunları birleştirebiliriz. Örneğin: Went hesabınız ile bir ödeme tedarikçisi (örn. Kredi Kartı) veya sosyal medya hizmeti (örn. Facebook) arasında bağlantı kurmayı, hesabınızı bunlar üzerinden oluşturmayı veya giriş yapmayı tercih ederseniz ya da bizim API'mizi (API'sini kullandığımız kişininkini) kullanan farklı bir uygulama veya internet sitesi ile ilişkilendirirseniz söz konusu siteden veya uygulamadan siz veya bağlantılarınız hakkında bilgi alabiliriz. Eğer bir ortak taşımacılık şirketiyle bağlantılı bir hesap üzerinden Hizmetleri kullanırsanız o ortak şirketten sizin hakkınızda bilgi alabiliriz. Kullanıcılara çağrılı hizmet sunduğunuzda Kullanıcılarımız bize sürücü puanlaması veya sizin kendilerine sunduğunuz benzeri bir hizmet puanlaması sağlayabilir. Eğer başka bir vasıfla, örneğin Kullanıcı olarak veya bizim sağlayabileceğimiz başka uygulamaların kullanıcısı olarak, çağrılı hizmet talep etmek için Hizmetlerimizle etkileşime girerseniz bu bilgileri Sürücü vasfınızla sizden topladığımız bilgilerle birleştirebilir veya ilişkilendirebiliriz. Bilgilerinizin Kullanımı Sizin hakkınızda topladığımız bilgileri aşağıdakiler için kullanabiliriz:

4 Hizmetlerimizi sunmak, sürdürmek ve geliştirmek, örneğin ödeme işlemlerini kolaylaştırmak, makbuz göndermek, ürün ve hizmet temin etmek (ve ilgili bilgileri göndermek), yeni özellikler geliştirmek, Kullanıcılara ve Sürücülere müşteri desteği sağlamak, güvenlik özelliği geliştirmek, kullanıcıların kimlik doğrulamasını yapmak ve ürün güncellemeleri ve yönetimsel mesajlar göndermek; Dahili işlemler gerçekleştirmek, örneğin Hizmetlerde usulsüzlüğü ve suistimali önlemek, yazılım açığı sorunlarını ve işletim ile ilgili problemleri belirlemek, veri analizi yapmak, test ve araştırma yapmak, kullanım ve faaliyet eğilimlerini takip ve analiz etmek; (i) Siz ve Kullanıcı (örn. ulaşım kullanıcısı) arasında tahmini varış zamanları (ETA'lar) gibi konularda veya (ii) siz ve sizin irtibat kişiniz arasında sizin takdirinizle yönlendirmeler gibi birtakım özelliklerin kullanımıyla bağlantılı olarak iletişim gönderisi yapmak veya iletişimi kolaylaştırmak. İzin verildiği ve yürürlükteki yasalara uygun olduğu ölçüde Went'in ürünleri, hizmetleri, promosyonları, haberleri ve etkinlikleri hakkında bilgiler dahil sizin ilginizi çekeceğini düşündüğümüz yazışmaları size göndermek; ve yarışma, çekiliş ya da diğer promosyon girişlerini işleme koymak ve bunlarla ilgili ödülleri dağıtmak; Özellik, içerik, sosyal bağlantı, yönlendirme ve reklam sağlanması veya önerilmesi de dahil olmak üzere Hizmetleri kişiselleştirmek ve geliştirmek. Bilgilerin Paylaşımı Sizin hakkınızda topladığımız bilgileri bu Bildirimde tarif edildiği şekilde veya aşağıdakiler de dahil olmak üzere toplama veya paylaşma zamanında tarif edildiği şekilde paylaşabiliriz: Hizmetlerimiz Üzerinden Bilgilerinizi aşağıdakilerle paylaşabiliriz:

5 Kendilerinin ulaşım veya başka bir hizmet talebiyle bağlantılı olarak Kullanıcılarla. Örneğin sizin isminizi, kişisel fotoğrafınızı, araç fotoğrafınızı, araç plakanızı, araç tipini ve modelini, kesin veya yaklaşık konum bilgisini, Kullanıcıların verdiği ortalama puanları ve (sizin konumunuza ve yürürlükteki yasalara bağlı olarak) birtakım irtibat bilgilerini paylaşabiliriz. Talep edilen hizmetleri temin etmenizin ardından Kullanıcıya e-postayla veya başka bir yolla, kesilen tutarların dökümünü, isminizi, irtibat bilgilerinizi, fotoğrafınızı, takip ettiğiniz güzergahın haritasını ve diğer işlem bilgilerini içerebilecek bir makbuz göndereceğiz. Sizin talimatınız uyarınca, belli bir hizmetle, teklifle ya da promosyonla bağlantılı olarak başka kişilerle; veya bir üçüncü tarafın ya da bizim yaptığımız bir ortaklık ya da promosyon teklifi üzerinden sizin talep ettiğiniz bir hizmeti sunmak için üçüncü taraflarla; Blog yorumları, sosyal medya gönderileri gibi kamuoyuna açık bir forumda veya Hizmetlerimizin genel kamu tarafından görülebilen diğer özelliklerinde içerik sunmanız halinde genel kamuoyuyla; Bizimle bilgi paylaşması seçiminde bulunduğunuz üçüncü taraflarla, örneğin bize ait API veya Hizmetlerle entegre olan veya bizim entegre olduğumuz bir API veya Hizmeti bulunan diğer uygulamalarla veya internet siteleriyle; ve Herhangi bir ortak taşımacılık şirketine bağlı bir hesap üzerinden Hizmetleri kullanıyorsanız ortak ulaştırma şirketinizle veya bizim ya da ortak şirketin tuttuğu herhangi bir gerekli üçüncü tarafla. Diğer Önemli Paylaşımlar Bilgilerinizi aşağıdakilerle paylaşabiliriz: Bizim adımıza veya verilerin merkezileştirilmesi ve/veya lojistik maksatlarıyla hizmet sunan veya veri işleme yapan Went iştirakleriyle ve bağlı kuruluşlarıyla; Tedarikçilerle, danışmanlarla, pazarlama ortaklarıyla ve bizim adımıza iş yapmak için söz konusu bilgilere erişim ihtiyacı olan diğer hizmet tedarikçileriyle;

6 İfşanın yürürlükteki herhangi bir yasaya uygun olduğuna veya diğer durumlarda yürürlükteki herhangi bir yasanın, yönetmeliğin, talimatın, ruhsatın, işletim sözleşmesinin veya hukuki sürecin gerektirdiğine inanmamız halinde yetkili bir makamın bilgi talebine cevaben; Eylemlerinizin kullanıcı sözleşmelerimize veya politikalarımıza uymadığına inanmamız halinde veya Went'in ya da başkalarının haklarını, mülkiyetini veya güvenliğini korumak maksadıyla kolluk birimi yetkilileriyle, kamu kurumlarıyla veya diğer üçüncü taraflarla; İşletmelerimizin başka bir şirket ile birleşmesi, şirket varlıklarının satışı, konsolidasyonu veya yeniden yapılandırılması, finansmanı ya da bu şirket tarafından satın alınması ile bağlantılı olarak veya buna yönelik görüşmeler sırasında; Eğer size başka bir şekilde bildirimde bulunursak ve siz de paylaşıma rıza gösterirseniz; ve Makul ölçülerde sizin kimliğinizi ortaya çıkarmak üzere kullanılamayacak olan toplu ve/veya kimliği saklı bir biçimde. Sosyal Paylaşım Özellikleri Hizmetler sosyal paylaşım özellikleriyle ve sizin Hizmetlerimiz üzerindeki eylemlerinizi diğer uygulamalarla, sitelerle veya medya ile paylaşmanıza imkan veren diğer ilgili araçlarla karşılıklı entegre edilebilir. Söz konusu özellikleri kullanıyor olmanız, sosyal paylaşım aracında yaptığınız ayarlara bağlı olarak arkadaşlarınızla veya halkın geneliyle bilgi paylaşmanızı mümkün kılar. Sizin aktardığınız veya kendileri üzerinden paylaştığınız verileri nasıl kullandıkları konusunda daha fazla bilgi için lütfen bu sosyal paylaşım araçlarının gizlilik politikalarına başvurunuz. Başkalarının Sağladığı Analitikler ve Reklam Hizmetleri Başkalarının bizim için izleyici ölçümü ve analitiği hizmetleri sunmasına, İnternette bizim adımıza reklam yapmasına, bu reklamların performansını takip ve rapor etmesine imkan verebiliriz. Bu kuruluşlar, siz

7 sitemizi ziyaret ettiğinizde, Hizmetlerimizi kullandığınızda ve diğer çevrimiçi siteleri ve hizmetleri ziyaret ettiğinizde sizin cihazınızın kimliğini tespit etmek için çerez, internet işaretçisi, SDK ve başka teknolojiler kullanabilir. Bu teknolojiler ve hizmet tedarikçileri hakkında daha fazla bilgi için lütfen Çerez Bildirimimize başvurunuz. Sizin Seçimleriniz Hesap Bilgileri Çevrimiçi veya uygulama-içi hesabınıza giriş yaparak hesap bilgilerinizi herhangi bir zamanda düzeltebilirsiniz. Hesabınızı iptal etmek isterseniz lütfen adresinden bize e-posta gönderiniz. Bazı durumlarda yasaların gerektirdiği şekilde veya yasaların izin verdiği ölçüde meşru ticari maksatlarla sizin hakkınızdaki birtakım bilgileri elimizde tutabileceğimizi lütfen not ediniz. Örneğin, hesabınızda bakiye kredi veya borç bulunuyorsa veya usulsüzlük yaptığınıza ya da Hükümlerimizi ihlal ettiğinize inanırsak bilgilerinizi silmeden önce sorunu çözme arayışına girebiliriz. Erişim Hakları Went, yürürlükteki yasalar uyarınca sakladığı kişisel verilere erişim, bunların düzeltilmesi ve/veya silinmesi konusunda şahsın taleplerine uyacaktır. Konum Bilgileri Mobil işletim sisteminizin kullandığı izin sistemine göre uygulamamızın cihazınızdan (ister kendi cihazınız ister bizim temin ettiğimiz bir cihaz olsun) kesin bilgiler toplaması için izin istiyoruz. Eğer bu bilgilerin toplanmasına başlangıçta izin verirseniz daha sonra mobil cihazınızdaki konum ayarlarını değiştirmek suretiyle bunu devre-dışı bırakabilirsiniz. Ancak kesin konum verilerini toplamamızı devre-dışı bırakmanız halinde Went VIP platformu üzerinden hizmet sağlayamayacaksınız. Buna ek olarak, cihazınızdan kesin konum bilgilerini toplamamızın devre-dışı bırakılması, IP adresinizden yaklaşık konumunuzu çıkarma kabiliyetimizi sınırlamayacaktır.

8 İletişim Bilgileri Mobil işletim sisteminizin kullandığı izin sistemi uyarınca uygulamamızın size ait cihazdan aldığı irtibat bilgilerinin toplanması ve senkronize edilmesi hususunda sizin izninizi isteyebiliriz. Eğer bu bilgilerin toplanmasına başlangıçta izin verirseniz ios kullanıcıları daha sonra mobil cihazınızdaki irtibat kişileri ayarlarını değiştirmek suretiyle bunu devre-dışı bırakabilir. Android platformu böyle bir ayarlama sağlamaz. Promosyon İçerikli İletişim Bu mesajlardaki talimatları takip ederek bizden promosyon mesajı alma tercihini iptal edebilirsiniz. Eğer bu tercihi iptal ederseniz hesabınızla, talep ettiğiniz Hizmetlerle veya devam eden iş ilişkilerimizle ilgili olanlar gibi promosyon-dışı iletişimleri yine de size gönderebiliriz. Çerezler ve Reklamlar Çerezlere ve ilgili teknolojilere dair tercihler hakkında daha fazla bilgi için lütfen Çerez Bildirimimize başvurunuz. Bildirimde Değişiklikler Bu Bildirimi zaman zaman değiştirebiliriz. Kişisel bilgilerinizi işleme alma biçimimizde veya bu Bildirimde önemli değişiklikler yapmamız halinde Hizmetler üzerinden veya e-posta gibi diğer birtakım yollarla size bildirimde bulunacağız. Söz konusu bildirimin ardından Hizmetleri sürekli kullanmaya devam ediyor olmanız, değişikliklere muvafakatinizi teşkil edecektir. Gizlilik uygulamalarımıza dair en son bilgiler için bu Bildirimi düzenli aralıklarla gözden geçirmenizi öneriyoruz. Bize Ulaşın

9 Bu Bildirim hakkında herhangi bir sorunuz olursa lütfen adresinden bizimle irtibata geçiniz veya nolu telefondan bizi arayabilirisiniz.

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası Plus500 Ltd Gizlilik Politikası Gizlilik Politikası Plus500 Gizlilik Beyanı Müşterilerimizin ve web sitemizdeki ziyaretçilerin kişisel ve mali bilgilerinin gizliliği ve korunması en büyük önceliğimizdir.

Detaylı

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi 1. Amaç: Bir bilgiçiftligi servisi olan, AntalyaList.com internet sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Bu genel gizlilik bildirimi.

Detaylı

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi 1. Amaç: Bir bilgiçiftligi servisi olan, portakalkart.com internet sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Bu genel gizlilik bildirimi.

Detaylı

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi 1. Amaç: Bir bilgiçiftligi servisi olan, Likyapay.com internet sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Bu genel gizlilik bildirimi.

Detaylı

MİLPA TİCARİ VE SINAİ ÜRÜNLER PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. MİLPA GİZLİLİK POLİTİKASI

MİLPA TİCARİ VE SINAİ ÜRÜNLER PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. MİLPA GİZLİLİK POLİTİKASI MİLPA TİCARİ VE SINAİ ÜRÜNLER PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. MİLPA GİZLİLİK POLİTİKASI 1 İÇİNDEKİLER 1. Giriş 3 2. Politika nın Kapsamı 3 3. Kişisel Verilerin Korunması 3 4. İnternet Sitemizde Toplanan

Detaylı

Arvato Gizlilik Politikası

Arvato Gizlilik Politikası Arvato Gizlilik Politikası 1. Kişisel Bilgilerin Toplanması ve Korunması 2. Kişisel Bilgilerin Kapsamı 3. Kişisel Bilgileriniz 4. Üçüncü Taraflara İfşa 5. Kişisel Bilgilerinizin Korunması 6. Kişisel Bilgilerinizin

Detaylı

"Kişisel Bilgiler", isim, posta adresi (fatura adresi dahil), telefon numarası, e-posta adresi, kullanıcı adı gibi bilgilerdir.

Kişisel Bilgiler, isim, posta adresi (fatura adresi dahil), telefon numarası, e-posta adresi, kullanıcı adı gibi bilgilerdir. GİZLİLİK VE GÜVENLİK KİŞİSEL BİLGİLER NETİM İletişim Pazarlama Hizmetleri Ticaret A.Ş. ( NETİM ), resmi lisanslar çerçevesinde tüketicilere telekomünikasyon ( Telekom ) hizmetleri sunan Alfa İletişim Hizmetleri

Detaylı

HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR DERNEĞİ GİZLİLİK POLİTİKASI

HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR DERNEĞİ GİZLİLİK POLİTİKASI HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR DERNEĞİ GİZLİLİK POLİTİKASI İÇİNDEKİLER 1. Giriş...3 2. Politika nın Kapsamı...3 3. Kişisel Verilerinizi Neden Topluyoruz?...3 4. Hangi Bilgileri, Ne Zaman ve Hangi Araçlarla

Detaylı

OLGUN ÇELİK A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI

OLGUN ÇELİK A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI OLGUN ÇELİK A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI 1 İÇİNDEKİLER 1. Giriş 3 2. Politika nın Kapsamı 3 3. Kişisel Verilerinizi Neden Topluyoruz? 3 4. Bilgileri Ne Zaman ve Hangi Araçlarla Topluyoruz? 4 5. Ne Tür Kişisel

Detaylı

DOĞAN EGMONT YAYINCILIK VE YAPIMCILIK TİCARET A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI

DOĞAN EGMONT YAYINCILIK VE YAPIMCILIK TİCARET A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI DOĞAN EGMONT YAYINCILIK VE YAPIMCILIK TİCARET A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI 1 İÇİNDEKİLER 1. Giriş 3 2. Politika nın Kapsamı 3 3. Kişisel Verilerin Korunması 3 4. İnternet Sitemizde Toplanan Veriler 4 5. Üçüncü

Detaylı

Bobbi Brown Türkiye Gizlilik Politikası. Listelenen bölüme atlamak için aşağıdaki bağlantılardan birine tıklayınız:

Bobbi Brown Türkiye Gizlilik Politikası. Listelenen bölüme atlamak için aşağıdaki bağlantılardan birine tıklayınız: Yürürlük Tarihi: 1/30/2015 Bobbi Brown Türkiye Gizlilik Politikası Bobbi Brown ve Elca Kozmetik Limited Şirketi ( biz, bizler veya bizim ) gizlilik ile ilgili endişelerinize saygı duyar ve sizinle sahip

Detaylı

Gizlilik İlkesi. Kapsam. Veri Türleri ve Toplama Yöntemleri

Gizlilik İlkesi. Kapsam. Veri Türleri ve Toplama Yöntemleri Gizlilik İlkesi Bu Gizlilik İlkesi nde ( İlke ), biz, Qualcomm Incorporated ve iştiraklerimiz (hep birlikte biz, bizler veya bizim ) kişisel verileri nasıl topladığımızı, kullandığımızı, işlediğimizi ve

Detaylı

MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ

MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ Sürüm, 01 Ocak 2017 Tüm Kullanıcılarımızın gizliliği bizim için çok önemlidir. Bir Uygulama Kullanıcısı olarak Hizmetimizi kullandığınızda, (Uygulama Yayıncısı olarak)

Detaylı

Gizlilik Politikası. Kapsam. Veri Türleri ve Veri Toplama Yöntemleri

Gizlilik Politikası. Kapsam. Veri Türleri ve Veri Toplama Yöntemleri Gizlilik Politikası İşbu Gizlilik Politikasında ("Politika") biz, Qualcomm Incorporated ve iştiraklerimiz (topluca "biz", "bize" veya "bizim" olarak anılacaktır), kişisel bilgileri nasıl topladığımız,

Detaylı

TRANSLATE ASSİSTANT GİZLİLİK POLİTİKASI

TRANSLATE ASSİSTANT GİZLİLİK POLİTİKASI TRANSLATE ASSİSTANT GİZLİLİK POLİTİKASI Bu Gizlilik Politikası, kullanıcının Teknasyon Yazılım Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ("Şirket") ile uygulamaları kurarken, çalıştırıp kullanırken hangi kişisel bilgileri

Detaylı

GİZLİLİK POLİTİKAMIZ. Toplanan Bilgiler. Doğrudan sağladığınız bilgiler

GİZLİLİK POLİTİKAMIZ. Toplanan Bilgiler. Doğrudan sağladığınız bilgiler GİZLİLİK POLİTİKAMIZ 3M Shuttle&Vip Transportation web sitemizi ziyaret eden değerli ziyaretçilerimizin kişisel gizlilik haklarınıza saygı duymaktadır ve sitemizde geçirdiğiniz zaman zarfında kişisel gizlilik

Detaylı

Biz sizinle ilişkiye geçmek için aşağıda detayları verilen bilgileri toplayabilir ve kullanabiliriz.

Biz sizinle ilişkiye geçmek için aşağıda detayları verilen bilgileri toplayabilir ve kullanabiliriz. GİZLİLİK POLİTİKASI 02-09-2016 Sağlayıcı, kullanıcıların kişisel bilgilerinin gizliliğine çok önem verir. Bu nedenle Sağlayıcının Genel Şartlarının ve Ek Şartların tam bir parçasını oluşturan ayrı bir

Detaylı

İşbu web sitesindeki malzemeler ve dokümanlar hiçbir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz.

İşbu web sitesindeki malzemeler ve dokümanlar hiçbir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz. GİZLİLİK VE GÜVENLİK İLKELERİ Bu beyan Keskin Color Kartpostalcılık A.Ş. nin gizlilik politikasını içerir. www.ekrandanbaskiya.com web sitesini ziyaret ederek aşağıdaki şartları ve kuralları uygulamayı

Detaylı

Çerez Aydınlatma Metni

Çerez Aydınlatma Metni Aydınlatma Metni KoçDigital Çözümler Anonim Şirketi ( KoçDigital veya Şirket olarak anılacaktır) olarak, web sitelerimiz ( Site ), uygulamalarımız ya da dijital ortamda sizlerin kullanımına sunduğumuz

Detaylı

GİZLİLİK BİLDİRİMİ. Gizlilik uygulamalarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen aşağıdakileri okuyun.

GİZLİLİK BİLDİRİMİ. Gizlilik uygulamalarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen aşağıdakileri okuyun. GİZLİLİK BİLDİRİMİ Son Güncelleme: 21 Mayıs 2018 RCI Europe, gizlilik sorunlarını önemsiyor ve hakkınızdaki bilgileri nasıl topladığımız, ifşa ettiğimiz ve başka şekillerde kullandığımız ("İşleme") hakkında

Detaylı

ÖZEL BİLGİLERİN GİZLİLİĞİ POLİTİKASI

ÖZEL BİLGİLERİN GİZLİLİĞİ POLİTİKASI ÖZEL BİLGİLERİN GİZLİLİĞİ POLİTİKASI Bu sitenin ziyaretçilerine ait bilgilerin kişisel niteliğine saygı gösteririz. Lütfen bize ulaştırdığınız kişisel bilgileri ne şekilde topladığımızı ve kullandığımızı

Detaylı

HÜRRİYET GRUBU GİZLİLİK POLİTİKASI

HÜRRİYET GRUBU GİZLİLİK POLİTİKASI HÜRRİYET GRUBU GİZLİLİK POLİTİKASI HÜRRİYET Grubu; internet sitesi, mobil uygulamalar ve diğer dijital platformlar üzerinden sağladığı hizmetler kapsamında ziyaretçilerinin, üyelerinin ve kullanıcılarının

Detaylı

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Firmamız,çeşitli amaçlarla kişisel veriler toplayabilir. Aşağıda, toplanan kişisel verilerin nasıl ve ne şekilde toplandığı, bu verilerin nasıl ve ne

Detaylı

Doğan Egmont Gizlilik Politikası

Doğan Egmont Gizlilik Politikası Doğan Egmont Gizlilik Politikası Doğan Egmont ve ilgili diğer sitelerimizi kullandığınızda ve/veya bizimle herhangi bir şekilde elektronik iletişime geçtiğinizde, Doğan Egmont sanal ortamdaki gizliliğinize

Detaylı

Üçüncü Şahıslardan Bilgiler

Üçüncü Şahıslardan Bilgiler Gator Grip Şov Nakliyat, web sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Güveninize çok değer veriyoruz ( Biz, Bize veya Bizim ) ve sınırlandırma olmaksızın, şirket web sitelerimiz, web sayfalarımız,

Detaylı

1. Bu Gizlilik Politikası Hakkında. 2. Genel olarak. 3. İşlediğimiz kişisel verilerin türleri. time.lex 13 Nisan 2018

1. Bu Gizlilik Politikası Hakkında. 2. Genel olarak. 3. İşlediğimiz kişisel verilerin türleri. time.lex 13 Nisan 2018 Ideal Standard Web Sitesi Gizlilik Politikası 1. Bu Gizlilik Politikası Hakkında 1.1 Bu Gizlilik Politikası, Ideal Standard International NV ve bağlı kuruluşları (bundan böyle "Ideal Standart", "biz",

Detaylı

Son değiştirilme tarihi: 25 Mart 2016 (arşivlenmiş sürümleri görüntüle) (Köprü bağlantılı örnekler bu dokümanın sonunda bulunmaktadır.

Son değiştirilme tarihi: 25 Mart 2016 (arşivlenmiş sürümleri görüntüle) (Köprü bağlantılı örnekler bu dokümanın sonunda bulunmaktadır. Gizlilik Politikası Son değiştirilme tarihi: 25 Mart 2016 (arşivlenmiş sürümleri görüntüle) (Köprü bağlantılı örnekler bu dokümanın sonunda bulunmaktadır.) Arama yapmak ve bilgi paylaşmak, diğer kullanıcılarla

Detaylı

İşimizin doğası gereği, zaman zaman müşterilerimizin ve kullanıcılarımızın kişisel detaylarına ihtiyaç duymaktayız.

İşimizin doğası gereği, zaman zaman müşterilerimizin ve kullanıcılarımızın kişisel detaylarına ihtiyaç duymaktayız. 30 Kasım 2018'de güncellendi. İngilizce Değerlendirme Gizlilik Politikası Bu İngilizce Değerlendirme Gizlilik Politikasında, bilgilerinizi nasıl aldığımızı, nasıl koruduğumuzu, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi

Detaylı

MyLyconet web sitesi ile ilgili. Verileri Koruma Açıklaması

MyLyconet web sitesi ile ilgili. Verileri Koruma Açıklaması MyLyconet web sitesi ile ilgili Verileri Koruma Açıklaması Kişisel bilgilerinizin korunması Lyoness ve işbu web sitesinin sahibi [buraya site sahibinin adını yazınız]için önemlidir. Aşağıda yer alan bilgiler

Detaylı

MIS Implants Technologies Ltd. Gizlilik Politikası

MIS Implants Technologies Ltd. Gizlilik Politikası MIS Implants Technologies Ltd. Gizlilik Politikası Son Güncelleme: 29 Ağustos 2018 Bu Veri Koruma ve Gizlilik Bildirimi ( Gizlilik Bildirimi ), P.O. Box 7, Bar Lev Industrial Park, 2015600 adresinde bulunan

Detaylı

Kişisel Verilerin Korunması Politikası 1. Giriş İşbu İnternet Sitesi "Plomari İsidoros Arvanitis S.A. İçki Fabrikası" unvanlı şirket ve kendisine

Kişisel Verilerin Korunması Politikası 1. Giriş İşbu İnternet Sitesi Plomari İsidoros Arvanitis S.A. İçki Fabrikası unvanlı şirket ve kendisine Kişisel Verilerin Korunması Politikası 1. Giriş İşbu İnternet Sitesi "Plomari İsidoros Arvanitis S.A. İçki Fabrikası" unvanlı şirket ve kendisine bağlı şirketler tarafından işletilmektedir. Kişisel verilerinizin

Detaylı

BACK UP BİREYSEL ÜRÜNLER SATIŞ VE PAZARLAMA AŞ ŞİRKETİ GİZLİLİK VE ÇEREZ POLİTİKASI

BACK UP BİREYSEL ÜRÜNLER SATIŞ VE PAZARLAMA AŞ ŞİRKETİ GİZLİLİK VE ÇEREZ POLİTİKASI BACK UP BİREYSEL ÜRÜNLER SATIŞ VE PAZARLAMA AŞ ŞİRKETİ GİZLİLİK VE ÇEREZ POLİTİKASI Gizlilik ve Çerez Politikası, bize sunduğunuz, bizim toplayabileceğimiz ya da size sağlanan hizmet işlemlerinde bulunan

Detaylı

İŞ ORTAĞI BİLGİLERİ GİZLİLİK BEYANI

İŞ ORTAĞI BİLGİLERİ GİZLİLİK BEYANI İŞ ORTAĞI BİLGİLERİ GİZLİLİK BEYANI 1. GİRİŞ Bu Gizlilik Beyanı; tüketiciler, müşteriler, tedarikçiler ve iş ortaklarına ( İş Ortağı ) ait tüm kişisel bilgilerin, Atatürk Mah. Ertuğrul Gazi Sok. Metropol

Detaylı

"Kişisel Bilgiler" aşağıdakiler gibi, sizi bir birey olarak tanımlayan bilgilerdir.

Kişisel Bilgiler aşağıdakiler gibi, sizi bir birey olarak tanımlayan bilgilerdir. Gizlilik Beyanı Chemours Company LLC ve iştirakleri ("Chemours") gizlilik konularına önem vermektedir ve bilgileri nasıl topladığımız, kullandığımız ve açıkladığımızla ilgili bilgi sahibi olmanızı istemektedir.

Detaylı

Ürün ve hizmet başvurularını işleme alma, ödeme ve işlemler gerçekleştirme, talimatları ya da talepleri tamamlama

Ürün ve hizmet başvurularını işleme alma, ödeme ve işlemler gerçekleştirme, talimatları ya da talepleri tamamlama Gizlilik Politikası Bu Gizlilik Politikası, Standard Chartered Grup un ( SCB, biz veya bizim ) herhangi bir üyesi tarafından Kişisel Verilerin toplanması, kullanılması ve ifşa edilmesi hakkındadır. Kişisel

Detaylı

Sandvik Gizlilik Bildirimi

Sandvik Gizlilik Bildirimi Sandvik Gizlilik Bildirimi (son güncelleme tarihi 16 Mayıs 2018) Sandvik, gizliliğinizi korumayı taahhüt etmektedir. Kişisel verilerinizin doğruluğu, Sandvik AB ve küresel iştiraklerinden oluşan grubu

Detaylı

Topladığımız ve Kullandığımız Bilgiler

Topladığımız ve Kullandığımız Bilgiler Cognitus Gizlilik Politikası Bu Gizlilik Politikası Cognitus Hizmetini (''Hizmet'') kullandığınızda Cognitus'un bilgilerinizi toplama, kullanma ve ifşasına ilişkin politikaları ve usullerini açıklamaktadır.

Detaylı

Gizlilik ve Güvenlik Politikası

Gizlilik ve Güvenlik Politikası Gizlilik ve Güvenlik Politikası Taahüdümüz Bu Gizlilik ve Güvenlik Politikası, iforex (Cyprus) Limited( iforex ) in hakkınızdaki bilgileri nasıl topladığını ve bu bilgilerin nasıl korunduğunu, kullanıldığını

Detaylı

Çerez Politikası paneller ve anketlere yönelik

Çerez Politikası paneller ve anketlere yönelik Çerez Politikası paneller ve anketlere yönelik Son güncelleme: 24 Mayıs 2018 İçindekiler 1 Çerezler, benzer teknolojiler ve günlük dosyaları hakkında... 2 1.1 Çerez nedir? 2 1.2 Yerel depolama nedir? 2

Detaylı

DKY İNŞAAT VE GAYRİMENKUL YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ

DKY İNŞAAT VE GAYRİMENKUL YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ DKY İNŞAAT VE GAYRİMENKUL YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ İşbu Bilgilendirme ve Aydınlatma Bildirim Formu, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Detaylı

Gizlilik&Kişisel verilerin korunma politikası ve iletişim izni.

Gizlilik&Kişisel verilerin korunma politikası ve iletişim izni. Gizlilik&Kişisel verilerin korunma politikası ve iletişim izni. Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi; Bu web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size

Detaylı

Gizlilik Politikası Son Güncelleme: 03.01.2015 Sheystock şirketinin kişisel bilgilerle ilgili uygulamalarının zaman içinde değişikliğe uğrayabilecek

Gizlilik Politikası Son Güncelleme: 03.01.2015 Sheystock şirketinin kişisel bilgilerle ilgili uygulamalarının zaman içinde değişikliğe uğrayabilecek Gizlilik Politikası Son Güncelleme: 03.01.2015 Sheystock şirketinin kişisel bilgilerle ilgili uygulamalarının zaman içinde değişikliğe uğrayabilecek olan bu Gizlilik Politikası ile yönetildiğini lütfen

Detaylı

REKLAM VE TANIMLAMA BİLGİSİ POLİTİKASI

REKLAM VE TANIMLAMA BİLGİSİ POLİTİKASI REKLAM VE TANIMLAMA BİLGİSİ POLİTİKASI GENEL İZLEME TEKNOLOJİLERİ KULLANIYORUZ Web sitemizi veya hizmetimizi kullandığınızda, zaman geçtikçe ve farklı web siteleri üzerinden kullanıcılar hakkında kişisel

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız.

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 1. Üyelik 1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 2. Belirtmiş olduğunuz e-mail adresine YazBee tarafından gönderilen onay mailini onaylayınız. Doğrudan

Detaylı

İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir?

İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir? İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir? Yazar Peter Lewis Yayınlanan Ağustos 2016 Konular Hareketli Perakende Tüketim maddeleri İşaretçi teknolojisi, cihazları daha faydalı hale

Detaylı

GİZLİLİK/KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI ve İLETİŞİM İZNİ

GİZLİLİK/KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI ve İLETİŞİM İZNİ GİZLİLİK/KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI ve İLETİŞİM İZNİ Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikasının ve İletişim İzni nin Amacı Bu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası; Karayel

Detaylı

The Hobbit : Armies of the Third Age ve The Hobbit : Kingdoms of Middle-earth Gizlilik Politikası

The Hobbit : Armies of the Third Age ve The Hobbit : Kingdoms of Middle-earth Gizlilik Politikası Son Güncelleme: 1 Kasım 2012 The Hobbit : Armies of the Third Age ve The Hobbit : Kingdoms of Middle-earth Gizlilik Politikası Giriş Hoş geldiniz! Kabam, size The Hobbit : Armies of the Third Age ve The

Detaylı

BBM CHANNELS EKİ 1. BBM KANALI OLUŞTURULMASI.

BBM CHANNELS EKİ 1. BBM KANALI OLUŞTURULMASI. BBM CHANNELS EKİ BBM bünyesinde bir sosyal paylaşım özelliği olan ve Sizin ağınızı Aileniz ve arkadaşlık daireniz dışına taşıyan ve Sizin ilginizi çeken insanlarla, topluluklarla ve markalarla bağlantı

Detaylı

ADAMA Gizlilik Yönergesi

ADAMA Gizlilik Yönergesi ADAMA Gizlilik Yönergesi İşbu Gizlilik Yönergesi ( Gizlilik Yönergesi ) 1 Nisan 2014 tarihinde yürürlüğe girecektir. İşbu Gizlilik Yönergesi zaman zaman güncellenecektir. Gizlilik Yönergemizi aralıklarla

Detaylı

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. Lütfen Gizlilik Sözleşmesi ni dikkatlice okuyunuz.

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. Lütfen Gizlilik Sözleşmesi ni dikkatlice okuyunuz. GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu (Bundan böyle MT olarak anılacaktır.), gizliliğinizi korumak ve kullanılmakta bulunan teknolojik altyapıdan en üst seviyede yararlanmanızı

Detaylı

AVON GİZLİLİK BEYANI. Son Güncelleme: 20.11.2014 KAPSAM

AVON GİZLİLİK BEYANI. Son Güncelleme: 20.11.2014 KAPSAM Son Güncelleme: 20.11.2014 AVON GİZLİLİK BEYANI KAPSAM AVON KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. ("Avon"), kişisel bilgileri nasıl topladığı, kullandığı ve ifşa ettiği konusunda bilgilendirme amacıyla bu

Detaylı

Adient Gizlilik Beyanı

Adient Gizlilik Beyanı Adient Gizlilik Beyanı Adient plc (İrlanda, 25-28 North Wall Quay, IFSC, Dublin, 1 adresinde mukim) ve bağlı şirketleri (müştereken Adient veya biz olarak anılacaktır) gizliliğinize değer veriyor ve adil

Detaylı

1. Gizlilik Politikası

1. Gizlilik Politikası 1. Gizlilik Politikası Bu gizlilik politikasının amacı, kişisel verilerin toplanması, işlenmesi ve kullanılmasının türü, kapsamı ve amacı hakkında sizi bilgilendirmektir. insha Gmbh'de ( insha ve / veya

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com - Markaların Sosyal Ağı. Kısaca görevimiz: Markalara, şirketlere ve kuruluşlara internetin sınırsız dünyasında iş yapma ve kendilerini tanıtma imkanı sunmak. Kısaca

Detaylı

Gizlilik Sözleşmesi. Şirketimizde verilen tüm servisler ve hizmetler Orhaniye Mah Cumhuriyet Cad 25/4 Menteşe

Gizlilik Sözleşmesi. Şirketimizde verilen tüm servisler ve hizmetler Orhaniye Mah Cumhuriyet Cad 25/4 Menteşe Gizlilik Sözleşmesi GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Şirketimizde verilen tüm servisler ve hizmetler Orhaniye Mah Cumhuriyet Cad 25/4 Menteşe /Muğla adresinde kayıtlı Mikron Bilişim Teknoloji Tur. İnş.

Detaylı

Hizmetler Aracılığıyla Sizden Hangi Bilgileri Alıyoruz?

Hizmetler Aracılığıyla Sizden Hangi Bilgileri Alıyoruz? Gizlilik Politikası 1 Şubat 2014 itibariyle güncellenmiştir Gizlilik Beyanı Alcon Laboratories, Inc. ve bağlı kuruluşlarımıza ("Alcon") göstermiş olduğunuz güven ve Gizlilik Beyanımızı okumak için zaman

Detaylı

Bu Küresel Gizlilik Bildirimi, kendi ayrı gizlilik politikaları veya bildirimleri olan Beckman Coulter Web Siteleri için geçerli değildir.

Bu Küresel Gizlilik Bildirimi, kendi ayrı gizlilik politikaları veya bildirimleri olan Beckman Coulter Web Siteleri için geçerli değildir. Beckman Coulter Veri Gizlilik Bildirimi ve Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası Hakkında Aydınlatma Metni 19 Mayıs 2018 itibariyle yürürlüğe girmiştir Beckman Coulter, Inc., iştiraklerimiz

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Güvenli erişim, paylaşım ve dosya depolama sayesinde her yerde daha fazlasını yapın. Office 365 aboneliğinizde oturum açın ve uygulama başlatıcıdan SharePoint'i seçin. Arama Siteler,

Detaylı

ADAY GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ

ADAY GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ ADAY GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Lütfen hüküm ve koşulları dikkatlice okuyun. Marsh & McLennan Şirketleri global işe alım web sitesine ("Site") hoş geldiniz. Siteye kaydolarak ve başvurunuzu göndererek Marsh &

Detaylı

biztonet GIZLILIK POLITIKASI

biztonet GIZLILIK POLITIKASI biztonet GIZLILIK POLITIKASI Giriş Kişisel ve profesyonel bilgilerinizi koruyoruz. Bu bilgilerinizi sadece izin alarak veya bu politikada ayrıntılandırıldığı gibi yasaların gerektirdiği ölçüde paylaşıyor

Detaylı

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi XMail Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi Yüksek Kapasiteli ve Profesyonel Özellikler Sunan XMail Mail Hosting Servisi ile Kurumsal Kimliğinizi Yansıtın Hosting Hesabına Eklenen XMail Hesapları

Detaylı

Gizlilik Politikası. Yazdır Kaydet PDF

Gizlilik Politikası. Yazdır Kaydet PDF Gizlilik Politikası Yazdır Kaydet PDF Güncelleme: 11 Ocak 2012 Disney Club Penguin ( Club Penguin ), 500-1628 Dickson Avenue, Kelowna, İngiliz Kolombiyası, Kanada, VIY 9X1 adresinde yerleşik Disney Online

Detaylı

Şu an gezinmekte olduğunuz internet sitesi Pelicell Telekomünikasyon Anonim Şirketi ne aittir.

Şu an gezinmekte olduğunuz  internet sitesi Pelicell Telekomünikasyon Anonim Şirketi ne aittir. Şu an gezinmekte olduğunuz www.pelicell.com.tr internet sitesi Pelicell Telekomünikasyon Anonim Şirketi ne aittir. Öncelikle belirtmek isteriz ki, aşağıda belirteceğimiz gizlilik politikamıza ilişkin hususların

Detaylı

Ptt Kep Nedir? Novasta

Ptt Kep Nedir? Novasta Ptt Kep Nedir? 31 Aralık 2017 tarihi itibarı ile e-ticaret yapan firmalar etbis sistemi ile mevcut ticari faaliyetlerini bildirmek zorundalar. Sektör açısından e-ticarete güvenliğinde atılan önemli adımlardan

Detaylı

BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI. İşbirlikli Yazarlık Çoklu Ortam Paylaşımları Web Günceleri Etiketleme ve Sosyal İmleme Sosyal Medya Dijital Kimlik

BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI. İşbirlikli Yazarlık Çoklu Ortam Paylaşımları Web Günceleri Etiketleme ve Sosyal İmleme Sosyal Medya Dijital Kimlik BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI İşbirlikli Yazarlık Çoklu Ortam Paylaşımları Web Günceleri Etiketleme ve Sosyal İmleme Sosyal Medya Dijital Kimlik İŞBİRLİKLİ YAZARLIK İçeriğinin kullanıcıların katkılarıyla oluşturulduğu

Detaylı

Bilgileri kimlerle ve ne amaçla paylaşıyoruz? Topladığımız bilgileri ne kadar süre tutuyoruz?

Bilgileri kimlerle ve ne amaçla paylaşıyoruz? Topladığımız bilgileri ne kadar süre tutuyoruz? Gizlilik politikası GİZLİLİK POLİTİKASI Giriş Biz, SMARTEX INTERNATIONAL LTD. ( Şirket"," " bizim/tarafımızın" veya " biz/ tarafımız" olarak anılacaktır), kişisel bilgilerinizin gizli tutulması arzunuzu

Detaylı

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir.

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Google Scripts Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Yeni eklenen paremetrelere Neticaret Sistemi Yönetimi Paneli > Tanımlar bölümü altında

Detaylı

Travian Games GmbH nin Gizlilik Politikası

Travian Games GmbH nin Gizlilik Politikası Travian Games GmbH nin Gizlilik Politikası İşbu belge, Wilhelm-Wagenfeld-Str. 22, 80807 Munich, Germany adresinde yer alan Travian Games GmbH nin (bundan böyle TRAVIAN GAMES olarak anılacaktır) Gizlilik

Detaylı

Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni Audioteka olarak başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verilerin korunması amacıyla düzenlenen

Detaylı

Sunulan hizmet için uygulanacak tarifeler konusunda açık, detaylı ve güncel bilgilere erişebilme hakkı,

Sunulan hizmet için uygulanacak tarifeler konusunda açık, detaylı ve güncel bilgilere erişebilme hakkı, SABİT TELEFON HİZMETLERİ: Abonelik: Abonelik sözleşmesi yapabilme hakkınız bulunmaktadır. Abonelik sözleşmesi yaparken aşağıdaki hususlara dikkat etmeniz yararınıza olacaktır: Sözleşme hükümlerini okumalı,

Detaylı

Belge Türü Belge No: Durum Versiyon Sayfa/Sayfalar Politika LDMS_001_ Geçerli 4.0 1/5. Onaylayan Himani Shah

Belge Türü Belge No: Durum Versiyon Sayfa/Sayfalar Politika LDMS_001_ Geçerli 4.0 1/5. Onaylayan Himani Shah Politika LDMS_001_00075709 Geçerli 4.0 1/5 : AstraZeneca Sahibi Katarina Ageborg Yazarlar Vicky Perez Onaylar Onay Nedeni İnceleyen Onayı Onaylayan Himani Shah Tarih 11.04.2018 15:57:36 Politika LDMS_001_00075709

Detaylı

GDPR Web Sitesi Gizlilik Beyanı. Yürürlük Tarihi: 25 Mayıs 2018

GDPR Web Sitesi Gizlilik Beyanı. Yürürlük Tarihi: 25 Mayıs 2018 Bu Gizlilik Beyanının kapsamı nedir? GDPR Web Sitesi Gizlilik Beyanı Yürürlük Tarihi: 25 Mayıs 2018 Bu Gizlilik Beyanı, bu Gizlilik Beyanına bağlantı veren veya onu yayımlayan web siteleri, mobil uygulamalar

Detaylı

DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ

DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ DHL EMAILSHIP IN KULLANIMI HIZLI VE KOLAYDIR. DHL emailship DHL Express in basit ve kullanımı kolay elektronik gönderi aracıdır. Yeniden kullanılabilen PDF

Detaylı

Johnson Controls Gizlilik Beyanı

Johnson Controls Gizlilik Beyanı Johnson Controls Gizlilik Beyanı Johnson Controls, Inc. ve iştirakleri (toplu olarak Johnson Controls, biz, bize veya bizim) olarak gizliliğinize dikkat eder ve kişisel bilgilerinizi dürüst bilgi uygulamalarına

Detaylı

UPS: Gizlilik Bildirimi

UPS: Gizlilik Bildirimi UPS: Gizlilik Bildirimi Geçerlilik Tarihi: 1 Ocak 2012 United Parcel Service, Inc. mensupları bizler, bağlı kuruluş ve iştiraklerimiz ile beraber (topluca, UPS olarak anılacaktır), gizliliğe ilişkin kaygılarınıza

Detaylı

SAP Connected Logistics İlave Şartlar ve Koşullar

SAP Connected Logistics İlave Şartlar ve Koşullar SAP Connected Logistics İlave Şartlar ve Koşullar SAP ile Müşteri, belirli SAP ürün ve hizmetlerinin satın alınması için bir anlaşma gerçekleştirmiştir ("Anlaşma") ve Müşteri, bu anlaşma uyarınca SAP Connected

Detaylı

Ben. https://www.linkedin.com/in/halilsoyler

Ben. https://www.linkedin.com/in/halilsoyler Facebook Reklamları Ben https://www.linkedin.com/in/halilsoyler Markalar Facebook Bitti Mi? Hayır. Facebook kullanıcılarının %92 si birbirlerine «4 degrees of seperation» ile bağlı. 1.320.000.000 aylık

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com Dış Ticaret Ağı. Kısaca görevimiz: Üyelerimizin dünya standartlarında tanıtımını yaparak yeni iş fırsatları yaratmalarına yardımcı olmak. Kısaca yapımız: Uluslararası

Detaylı

2.3. Bilgi Paylaşımı için Araçlar

2.3. Bilgi Paylaşımı için Araçlar 2.3. Bilgi Paylaşımı için Araçlar 2.3.1. İşbirlikli Yazarlık (Ör: Viki) 2.3.2. Çoklu Ortam Paylaşımları (Ör: YouTube, Flickr) 2.3.3. Web Günceleri (Ör: Bloglar) 2.3.4. Etiketleme ve Sosyal İmleme (Ör:

Detaylı

Octet Express Gizlilik Politikası

Octet Express Gizlilik Politikası Octet Express Gizlilik Politikası Üyelerin Octet Express web sitesine ve portalına vermişolduğu bilgilerin gizliliği, korunması ve ilgili diğer hususlarda aşağıda güncel kuralları açıklanan Gizlilik Politikası

Detaylı

Bu Web sayfasında verilerin toplanmasından kim sorumludur?

Bu Web sayfasında verilerin toplanmasından kim sorumludur? 1. Bir bakışta veri koruma Genel bilgiler Aşağıdaki bilgiler Web sayfamızı ziyaret ettiğinizde kişisel bilgileriniz ile neler yapıldığı hakkında size kısaca bir genel bakış sunacaktır. Kişisel bilgiler

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi. 1. Forum Kullanım Koşulları Forumlara Kayıt İşlemleri 3

Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi. 1. Forum Kullanım Koşulları Forumlara Kayıt İşlemleri 3 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2012 İçindekiler 1. Forum Kullanım Koşulları.2 2. Forumlara Kayıt İşlemleri 3 3. Forumların Kullanımı.5 4. Forumlar Hakkında Sıkça Sorulan

Detaylı

1. Bu Çerez Politikası Hakkında. 2. Genel olarak. 3. Çerezler. time.lex 13 Nisan Ideal Standard Çerez Politikası

1. Bu Çerez Politikası Hakkında. 2. Genel olarak. 3. Çerezler. time.lex 13 Nisan Ideal Standard Çerez Politikası Ideal Standard Çerez Politikası 1. Bu Çerez Politikası Hakkında 1.1 Bu Çerez Politikası, Ideal Standard ve bağlı kuruluşlarının web sitesindeki www.idealstandard.com (bundan böyle Web Sitesi olarak anılacaktır)

Detaylı

Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası www.ellysconsept.com Gizlilik Politikası Bu Gizlilik Politikası ("Gizlilik Bildirimi"), kişisel verilerinizin toplanması, işlenmesi, üçüncü kişilerle paylaşılması, muhafaza edilmesi, güvenliğinin sağlanması

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR ların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: lar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer

Detaylı

SMG Hizmetleri Küresel Gizlilik Politikası

SMG Hizmetleri Küresel Gizlilik Politikası SMG Hizmetleri Küresel Gizlilik Politikası Geçerli Olduğu Tarih: Mart 2018 Bu gizlilik politikası, SMG nin, bu web sitesi ve bu gizlilik politikasının yayınlandığı, buna bağlantı verildiği ya da referans

Detaylı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı 2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı sağlayan cihazların daha iyi, hızlı ve ucuz modellerle

Detaylı

Avrupa Bölgesel Gizlilik Politikası

Avrupa Bölgesel Gizlilik Politikası Avrupa Bölgesel Gizlilik Politikası Bu Avrupa Bölgesel Gizlilik Politikası ( Avrupa Bölgesel Politikası ) Gates Corporation Şirket Gizlilik Prensiplerine ( Şirket Prensipleri ) ek olarak sunulmakta ve

Detaylı

Devletin Kısayolu e-devlet Kapısı

Devletin Kısayolu e-devlet Kapısı Devletin Kısayolu e-devlet Kapısı e-devlet Nedir? Vatandaş açısından bakıldığında; Devlet in vatandaşa sunduğu hizmetlerden elektronik ortamdan faydalanabilme imkanı anlamına geliyor. Vatandaşlar daha

Detaylı

İTÜ Mezun Platformu Gizlilik Politikası

İTÜ Mezun Platformu Gizlilik Politikası İTÜ Mezun Platformu Gizlilik Politikası İşbu Gizlilik Politikası, İstanbul Teknik Üniversitesi nin (bundan sonra İTÜ olarak da anılacaktır. ) www.itümezun.org (bundan sonra Site olarak anılacaktır.) adresinde

Detaylı

Kayıtlı Elektronik Posta Bireysel Kullanıcı Kılavuzu

Kayıtlı Elektronik Posta Bireysel Kullanıcı Kılavuzu Kayıtlı Elektronik Posta Bireysel Kullanıcı İÇİNDEKİLER... 1 KAYITI ELEKTRONİK POSTA BİREYSEL KULLANICI KILAVUZU... 4 Başvuru Süreçleri;... 5 1. Hesap Açma Başvurusu... 6 2. Kimlik Bilgileri... 6 3. Adres

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin

Detaylı

İŞ AVANTAJI. TripAdvisor Danışma

İŞ AVANTAJI. TripAdvisor Danışma İŞ AVANTAJI TripAdvisor Danışma Neden TripAdvisor la çalışmalısınız? Konaklama işletmelerinin gelişmesine yardımcı oluyoruz. Dünya çapından konaklama işletmeleriyle işbirliği yapıyoruz Onları yenilikçi

Detaylı

MogulSIM TM. Kullanım Kılavuzu

MogulSIM TM. Kullanım Kılavuzu MogulSIM TM Kullanım Kılavuzu Başlarken SIM kartı plastik bölmeden dikkatlice ayırınız. SIM kartı telefonunuza yerleştiriniz. Telefonunuzu açınız, telefonunuz mevcut ağlardan birine bağlanacaktır. Bakiyenizi

Detaylı

Konu: Bilgi Paylaşım Araçları. Aydın MUTLU İstanbul

Konu: Bilgi Paylaşım Araçları. Aydın MUTLU İstanbul Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 6.Sınıf Konu: Bilgi Paylaşım Araçları 8.-14.Hafta Aydın MUTLU 2016 - İstanbul 1- İŞBİRLİKLİ YAZARLIK İçeriğinin kullanıcıların katkılarıyla oluşturulduğu bilgi paylaşım

Detaylı

Veri güvenliği ve gizlilik yaklaşımımız hakkında temel bilgiler

Veri güvenliği ve gizlilik yaklaşımımız hakkında temel bilgiler Web sitemizi ziyaret ettiğiniz ve gizlilik güvenlik bildirimimizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Özellikle Kişisel Verilerinizin gizlilik ve güvenliğine verdiğiniz önemi çok iyi anlıyor ve buna en üst

Detaylı

5651 Sayılı Kanun Hakkında Kanunla ilgili detay bilgiler

5651 Sayılı Kanun Hakkında Kanunla ilgili detay bilgiler 2009 5651 Sayılı Kanun Hakkında Kanunla ilgili detay bilgiler İnternet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlarla mücadele edilmesi hakkındaki 5651 sayılı kanunun

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU VELİ KULLANIM KILAVUZU Sayın Velimiz, ServisCELL Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sisteminin amacı, velilerimizin okul servisi ile yaşayabileceği tüm sorunları çözmek, çocuklarımızın güvenliğini sağlamak

Detaylı