Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Haziran 2017

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Haziran 2017"

Transkript

1 Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

2 İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar o Pariteler o Eurobondlar o Altın o Hisse Senedi Önemli Göstergelerin Performansı

3 Son Veriler & Gündem Son Veriler BIST-100 Endeksi: (değişim: %-0,96 işlem hacmi: 4.1 milyar TL) Tahvil/Bono: o Gösterge Bono: %11,12 (+8 baz puan) o 10 Yıllık Tahvil: %10,54 (+5 baz puan) Usd/TL: 3,52 (%0,80) Döviz Sepeti/TL: 3,72 (%0,60) Altın: Usd (%-0,90) ABD 10 Yıllık Tahvil: %2,18 (önceki gün %2,14) VIX: (önceki gün 10,60) CDS Türkiye: 186 (önceki gün 187) Gündem - Japonya Merkez Bankası Toplantısı 12:00 Euro Bölgesi - TÜFE yıllık revize (beklenti:%1.4 önceki:%1.9) 15:30 ABD - Konut Başlangıçları (beklenti: 1220K önceki: 1172K) 15:30 ABD - Konut Izinleri (beklenti: 1250K önceki: 1228K) 17:00 ABD - Michigan Tüketici Güven Endeksi Haziran (beklenti: 97.1 önceki: 97.1) 17:00 ABD - Michigan - 1 yıl enflasyon beklentisi (önceki: %2.6)

4 Piyasalara Genel Bakış Dün de küresel piyasalarda Fed in beklenen faiz artırımı sonrası Başkan Yellen ın basın toplantısında piyasa beklentilerinden daha şahince bir tavır sergilemesinin etkileri devam etti. Altın ve Petrol fiyatları geri çekilirken Dolar Endeksi değer kazandı. TL varlıklar açısından önem arz eden PPK da beklentilere paralel olarak faizlerde bir değişikliğe gidilmedi. Karar metninde ihtiyaç duyulması halinde ek sıkılaştırma yapılabileceği belirtildi. Enflasyonla mücadelenin sürdürüleceğine vurgu yapıldı. Yabancı yatırımcı portföyü bu hafta DIBS lerde 88 milyon dolar,hisse senetlerinde 168,4 milyon dolar azaldı. Bu son 6 hafta içindeki ilk çıkış olarak gözlemlendi. Merkezi yönetim bütçesi 6,4 milyar lira fazla verdi. Fazlada vergi gelirlerindeki artış etkili oldu. Dün İngiltere Merkez Bankası (BOE) tarafından haziran toplantısında alınan kararlar açıklandı. Kararlarda sürpriz görülmezken, faiz artırmama kararının 5-3 gibi çok ağırlıklı olmayan bir çoğunlukla alınmış olması dikkat çekti. Japonya Merkez Bankası (BOJ) haziran toplantısında ise beklentiye pararlel olarak politika ve faizlere ilişkin bir değişiklik gözlemlenmedi ayrıca BOJ ekonomiye teşvik sağlama taahhüdünü de devam ettirdi. Fitch Ratings'ten yapılan açıklamada; "ABD de faiz oranlarının 2020'de yüzde 3,5 oranında normalleşmesini, 10 yıllık devlet tahvili getirilerinin de yüzde 4'ün üzerine yükselmesini bekliyoruz." denildi. Dün ABD borsaları teknoloji hisse senetlerinin önderliğinde günü düşüşle kapattı. Bugün Euro Bölgesi TÜFE rakamları, ABD tarafında ise konut başlangıçları ve konut izinleri verileri açıklanacak.

5 Usd/TL - Eur/TL FED ve Yellen etkisi ile Usd değer kazanıyor. Dolar Endeksi 97,50 seviyesine yükselmiş durumda. Endeksin 99 seviyesine yükselme çabası var. Ancak bu çaba beklenti üstü makro veriler ile desteklenmeli. Aksi halde yön aşağıya döner. TL tarafında ise dün PPK kararları açıklandı. Gösterge faiz aynı bırakıldı. PPK metninde ekonomik aktivitede iyileşme olduğu belirtilirken enflasyonun bulunduğu seviyelerin fiyatlama davranışlarına dair risk oluşturduğu ifade edildi. ABD faizlerindeki düşüş, Usd/TL nin 3,50 seviyesine gevşemiş olması TCMB yi fonlama faizini bir miktar aşağıya çekme yönünde tetikleyebilir şeklindeki düşüncemizin karşılık bulmadığını belirtelim. Zira PPK metninin genel çerçevesi enflasyon konusunda bir rahatlama sinyali vermiyor. Usd/TL: Dün 3,50 seviyesinin altına sarkan parite, ardından Dolar Endeksi ndeki yükselişin etkisinde kaldı. 3,5150 ile günü tamamlayan parite bu sabah 3,525 civarında seyrediyor. Dolar Endeksi ndeki yükseliş ve PPK metninin etkisi ile 3,50-55 bandı tekrar geçerli hale geldi. Bir süre bu bandın korunacağını düşünüyoruz. Bandın aşağı yönlü kırılması için TL lehine yeni haber akışına ihtiyaç var. Geniş resimde ise 3,4950-3,6100 bandı öne çıkıyor. Bu bandın dışına çıkılması son 6 aylık dinamiği sonlandıracağı için önemli. Bugün 3,51-54 aralığında yatay bir seyir bekliyoruz. 3,5220 ise eşik seviye. Bu seviyenin üstü 3,54 seviyesine, altı ise 3,51 seviyesine işaret eder. Eur/TL: Dün Eur lehine sınırlı bir hareket oldu. 3,9350 direnci aşılamadı. 3,92 ile kapanış yapan parite bu sabah 3,9320 civarında seyrediyor. Dolar Endeksi ndeki yükseliş TL yi negatif etkiliyor. Bu nedenle 3,92-3,97 bandına geri dönülmüş durumda. Geniş resimde ise 3,89-4,02 bandı öne çıkıyor. Bu bandın dışına çıkılması son 6 aylık dinamiği sonlandıracağı için önemli. Bugün yatay bir seyir bekliyoruz. 3,9170-3,94 bandında kalacağı düşüncesindeyiz.

6 TL Bono & Eurobond TL Tahvil/Bono: Dün TCMB kararı öncesi yatay bir seyir vardı. Karar biraz hareket yarattı ancak etkisinin sınırlı kaldığını belirtelim. Metinde dikkat çekici hususun enflasyonun yüksek seyrine atıf yapılması ve gevşeme yönünde sinyal verilmemesi olduğunu düşünüyoruz. TCMB nin piyasa tahminden daha şahince bir bakış ortaya koyduğunu düşünüyoruz. ABD 10 yıllık tahvil faizindeki ve USD/TL deki geri çekilmenin TCMB yi fonlama maliyetini aşağı çekme yönünde tetikleyebileceğini ifade etmiştik. Ancak dün PPK metni TCMB nin bu aksiyona yakın olmadığını ortaya koydu diye düşünüyoruz. Günlük fonlama maliyetinin Mayıs sonundan bu yana %12 nin hemen altındaki seyri devam ediyor. Dün 10 yıllık gösterge tahvil yatay seyir izledi. %10,50 civarında güne başladı, gün içinde %10,59 a kadar yükseldi, kapanışı ise %10,54 ile yaptı. 10 Yıllık Gösterge Bono Türkiye CDS Bugün 10 yıllık TL faizde yatay seyir bekliyoruz. %10,40-65 bandının geçerli olacağı kanaatindeyiz. Eurobond: FED ve Yellen in etkisi ABD faizlerini dün de yukarıya çekti. Önceki gün zayıf enflasyon verisi ile %2,10 seviyesine inen ABD 10 yıllık tahvil faizi bu sabah %2,17 seviyesinde. Ancak şunu ekleyelim, enflasyon verisi öncesi faiz oranı %2,21 seviyesinde idi. Tekrar aynı seviyeye yükselebilmiş değil Vadeli Eurobond Türkiye eurobondları da faiz yükselişine eşlik etti. Birim fiyatlar düştü. Dün değer kaybı ile tamamlandı. Birim fiyatlar kısa vadelilerde 0,20 Usd civarı, orta vadelilerde 0,60 Usd civarı, uzun vadelilerde ise 0,80-1,00 Usd aralığında düştü. Yıllık verimler ise sırasıyla %4,07, %4,71 ve %5,70 oldu. Türkiye CDS bu sabah 185 civarında. FED sonrası ABD 10 yıllık tahvil faizi %2,20 ve %2,22 seviyesindeki desteklerini aşmadan mevcut yükseliş tepki olarak tanımlanabilir. Özetle yakın vadede %2,16 ve %2,22, biraz daha geniş vadede ise %2,35 seviyesinin altında zayıf kalır diye düşünüyoruz Vadeli Eurobond Türkiye eurobondlarında birim fiyatlar birkaç günlük geri çekilmenin ardından önceki gün tekrar orta vadeli direnç seviyelerine yaklaşmışlardı. Dün ise satışlar arttı. Dolayısı ile bu eşiklerin geçilmesi yönündeki çaba başarılı olamadı. Diğer yandan küresel risk iştahında artış ve/veya iç tarafta olumlu haber akışı bu çabayı daha güçlü kılar. Aksi halde mevcut seviyelerde yatay/sınırlı satıcılı seyir görülebilir. Orta vadede ise küresel piyasalara paralel seyir bekliyoruz.

7 Eur/Usd & Altın Eur/Usd: Parite dün Usd lehine hareket etti. 1,1210 ile güne başladı, gün içi tepki hareketi yapmadan zayıf seyrini korudu; 1,1150 civarından kapandı. FED kararı ve Yellen in açıklamalarının etkisi Dolar Endeksi ni destekliyor. Endeks dün yönünü yukarıya çevirdi. 97 eşiğini aştı; bu sabah 97,50 civarında işlem görüyor. Usd için sınırlı pozitif olmayı sürdürüyoruz. Yeni açıklanacak ABD makro verilerinin beklentiyi karşılayıp karşılamayacakları önemli. Verilerde düşüş sürerse piyasa FED den daha da ayrışacaktır. Veriler iyi gelirse-ki FED in öngörüsü teyit edilir- piyasa fiyatlama yaparken FED e yakınsayacaktır. Aşırı satımda olan Dolar Endeksi birkaç haftadır 96,50-97,50 aralığında taban oluşturuyor. 97,50 nin aşılması ile 99 seviyesinin hedef olacağını düşünüyoruz. Ancak momentum güçlü değil. Momentumun güçlenmesi ve 99 hedefinin mümkün olması için makro verilerin FED i teyit etmesine ihtiyaç olduğu fikrindeyiz. Kısa vade için önemli olan 1,12 desteği aşağı geçildi. Görünümün biraz zayıf. Paritede yükseliş iddiası için 1,12 seviyesinin üzerine çıkılması lazım. 1,1250 nin yukarı geçilmesi ile 1,1330 hedeflenebilir. Aşağıda ise 1,12 nin altında 1,11 seviyesinin hedef konumunda olduğu kanaatindeyiz. Bugün yatay/sınırlı aşağı seyir bekliyoruz. 1,1150 desteğinin üzerine atma çabası olacağı kanaatindeyiz. 1,1160 hedef. Ancak bu isteğin momenti az. Aşağı yön biraz daha güçlü. 1,1110 hedef. Altın: Altın dün baskı altında kalmayı sürdürdü. Birim fiyatta 5 Usd civarında bir düşüş ile Usd seviyesinde günü tamamladı. Son birkaç gündür siyasi risklerin azalması kısa vadede bir rahatlama sağlıyor. Ancak büyük resimde dinamik Altın lehine olmayı sürdürüyor. Fed kararı ve Yellen in açıklamaları ise kısa vade için diğer bir baskı unsuru. Kısa vadede yeni gelecek ABD makro verilerinin beklentiyi karşılayıp karşılamayacakları önemli olacak. Verilerde düşüş sürerse piyasa FED den daha da ayrışacaktır-altın yukarı-. Veriler iyi gelirse-ki FED in öngörüsü teyit edilir- piyasa fiyatlama yaparken FED e yakınsayacaktır-altın aşağı-. Bugün yatay/sınırlı satıcılı seyir bekliyoruz Usd seviyesine tepki olabilir Usd bandının alt kısmına yakın olunacağı kanaatindeyiz.

8 Gbp/Usd & Gbp/Eur Usd, FED ve Yellen ile değer kazanıyor. Dün sabah Dolar Endeksi 97,00 seviyesinin hemen altında işlem görüyordu. Gün içinde bu seviyenin üzerine çıktı. 97,50 civarında günü tamamladı. Bu sabah da kapanışına yakın seyrediyor. 97,00 seviyesinin üzerine çıkılması görünümü pozitife çevirmiş durumda. Endeks, zayıf datalar-şahince FED paradoksunda tercihini FED den yana kullanmış gibi gözüküyor. Usd de değer kazancının devamı makro verilerin iyi gelmesine bağlı. Böylece FED in ajandası teyit edilmiş olur. Bu nedenle Usd için sınırlı pozitif dinamik olduğunu düşünüyoruz. İngiltere tarafında ise dün BoE nin toplantı metni hareket getirdi. Faizlerin her iki yöne hareket edebileceği metinden çıkarıldı, Sterlin de değer kaybının sonbaharda enflasyonu yukarı taşıyacağı dikkat çeken hususlar oldu. Öte yandan faiz oranın sabit bırakılmasına 3 üye aleyhte oy kullandı. Paritede dün gün ortasındaki 100 baz puanlık atağın arkasındaki gerekçeler oldu. Gbp/Usd Siyasi tarafta ise Başbakan çalışmaları sürüyor. May in koalisyon kurma Gbp/Usd: Parite dün BOE kararları öncesi aşağı yönde seyir izledi. Kararları ise hızlı bir yükselişle fiyatladı. Kapanış 1,2750 ile önceki günün kapanışa yakın oldu. Bu sabah ise 1,2770 civarında işlem görüyor. BoE kararları Dolar Endeksi ndeki yükselişi dengeliyor diye düşünüyoruz. Paritede 1,2770 eşik seviyesini aşma denemeleri başarılı olamadı henüz. Koalisyon hükümeti kurma çalışmaları sürüyor. Bu süreç Gbp yi negatif etkiliyor. Baskının ne kadar süreceğini ise İngiltere siyasilerinin belirleyeceği görüşümüzü koruyoruz. Hükümet kurma konusunda ilerleme sağlanması Gbp yi olumlu etkiler. Gbp ye dair görüşümüzün pozitife dönüşmesi için 1,2770 üzerinde kalıcılık sağlanmalı. Gbp/Eur Paritede bugün yatay/sınırlı pozitif bir seyir izleyeneğini düşünüyoruz. 1, günün direnci konumunda. Tahminimizin aksine bir seyir olur ise 1, destek seviyeleri. Gbp/Eur: Yukarıda detayını verdiğimiz haber akışı Gbp lehine oldu. Parite 80 bp yükseliş ile 1,1445 civarında günü tamamladı. Bu sabah kapanışın biraz üzerinde seyrediyor. BoE ekonomi için iyi bir resim çizdi. Siyasi taraf Gbp nin zayıf noktası. Koalisyon hükümeti kurma çalışmaları sürüyor. Bu süreç Gbp yi baskı altına alıyor. Baskının ne kadar süreceğini ise İngiltere siyasilerinin belirleyeceğini ifade etmiştik. Hükümet kurma konusunda ilerleme sağlanması Gbp yi olumlu etkiler. Bugün sınırlı yatay bir seyir bekliyoruz. 1, aralığında kalacağı kanaatindeyiz.

9 Eur/Usd & Altın Eur/Usd: Hisse tarafında Dün 1,1212 ise seviyesini haftaya yukarı gördükten hareketini sonra, sürdürme eğilimiyle başlayan ve ile dün yeni de belirttiğimiz rekor seviyeyi gibi Fed test öncesinde eden BIST-100 bu seviye endeksinde yurtdışı piyasalara paralel yönde kar üzerinde kalıcı olamadı ve 1,1170 seviyesine kadar satışları etkiliydi. geriledi. Bu sabah BoJ un negatif bölgede bulunan 10 yıllık tahvil faizinde %0 hedeflediğini açıklaması, negatif Endekste faizde yolun desteği sonuna üzerinde gelindi tutunma görüşünü çabası hakim. Bloomberg konsensusuna göre güçlendirdi yılbaşında ve deflasyonist %36 civarında baskılardan bulunan kurtulamayan BIST-100 endeksinin MSCI gelişmekte olan ülke hisse Euro da endeksine satış baskısı göre yaşanmasına, ileriye dönük Eur/Usd nin F/K iskontosu 1,1120 son fiyatlamalara göre %27 civarında. (son üç desteğine yıl ortalaması yaklaşmasına %-19) neden oldu. Bu akşam Fed'den gelecek kararlar ve söylemler piyasa algılamaları açısından önemli olacak. Bu toplantıda Fed'den faiz artırımı beklentileri %22 ile sınırlı kalırken, Aralık ayına ilişkin beklentiler %55 seviyesinde. Fed toplantısından, Aralık ayında faiz indirimine yeşil ışık yakan, diğer yandan faiz artışı sürecinin yavaş ilerleyeceği yönünde öngörülerin eşlik ettiği ifadelerin gelmesi olasılığını daha yüksek görüyoruz. Buna bağlı olarak Eur/Usd de yükseliş potansiyelinin daha yüksek olduğuna inanıyoruz. Beklentimiz aksine piyasa tarafından çok şahin algılanabilecek açıklamalarda paritede yaşanabilecek düşüşlerde ise 1,1050 oldukça güçlü destek. 1,1240 seviyesinin önemli direnç olduğunu, akşam saatlerinde geçilmesi halinde 1,1270, ardından 1,1320 seviyelerinin hedefe gireceğini düşünüyoruz. Bugün Fed kararları ve ardından Yellen ın açıklamaları gelinceye kadar 1,11-1,12 bandında yatay seyir bekliyoruz. Altın: Dün beklentimize paralel olarak Usd bandında yatay hareket eden Altın bu sabah Japonya Merkez Bankası nın (BOJ), negatif bölgedeki 10 yıllık faiz oranlarını %0 hedefi ile takip edeceğini açıklaması sonrasında, negatif faizde yolun sonuna yaklaşıldı görüşü biraz kuvvet kazandı ve Dolar Endeksindeki yükseliş ile Altın tekrar Usd seviyesindeki önemli desteğine geldikten sonra, tekrar yükselerek akşam Fed den gelecek açıklamaları beklemeye başladı. Fed in bugünkü toplantısında faiz artırımına gitme olasılığı % 22 seviyesinde. Fed Başkanı Janet Yellen bugünkü faiz kararının ardından basın toplantısı yapacak. Fed in kullandığı metin dili şahin veya güvercin anlamda piyasayı ayrıştıracak. Bu çerçevede Altın ın Usd deki direnç eşiğini mi kıracağı, yoksa Usd deki stop loss seviyesinin altına mı geleceği belli olabilir. Fed in faizleri kademeli ve yavaş adımlarla artıracağı yönünde açıklama yapması kanımızca daha yüksek olasılık. Buna bağlı oluşacak harekette Altın da Usd Usd ilk direnç bandı, kırması halinde Usd hedefe girebilir. Bültende yer alan grafikler Bloomberg ve Matriks ten alınmıştır.

10 Önemli Göstergelerin Performansı ÇEKİNCE: Bu rapor, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. (Banka) Özel Bankacılık tarafından, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Özel Bankacılık Satış Grubu ile Yapı Kredi Bankası A.Ş. müşterileri için hazırlanmıştır. Bu rapor tarafsız ve dürüst bir bakış açısıyla düzenlenmiş olup, alıcısının menfaatlerine ve/veya ihtiyaçlarına uygunluğu gözetilmeksizin ve karşılığında maddi menfaat elde etme beklentisi bulunmaksızın hazırlanmış bir derlemedir. Bu raporda yer alan bilgi ve veriler, Bankamız tarafından güvenilir olduğuna inanılan kaynaklardan derlenmiş olup; bu kaynakların doğrulukları ayrıca araştırılmamıştır. Bu rapor içerisindeki veriler değişkenlik gösterebilir. / Bu rapor yatırımcıların genel olarak bilgi edinmeleri amacıyla hazırlanmış olup, yatırımcıların bu rapordan etkilenmeyerek kararlarını vermeleri beklenmekte olup; işbu raporla Bankamız tarafından herhangi bir garanti verilmemektedir. Bu raporun ticari amaçlı kullanımı sonucu oluşabilecek zararlardan dolayı Bankamız hiçbir sorumluluk üstlenmemektedir. Bu rapor hiç bir şekilde menkul değerlerin satın alınması veya satılması için bir teklifi ile aracılık teklifini içermemektedir. / Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. görüşler müşterilerimizin mali durumu ile risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir. / Bu raporun tümü veya bir kısmı Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. nin yazılı izni olmadan çoğaltılamaz, yayınlanamaz, üçüncü kişilere gösterilemez veya ileride kullanılmak üzere saklanamaz.«16 Haziran 2017 Bu sayfa raporun ayrılmaz bir parçasıdır.

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Şubat 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Şubat 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Şubat 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Mayıs 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Mayıs 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Mayıs 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Ocak 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Ocak 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Ocak 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Mayıs 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Mayıs 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Mayıs 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Kasım 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Kasım 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Kasım 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Aralık 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Aralık 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Aralık 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mayıs 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mayıs 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mayıs 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Aralık 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Aralık 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Aralık 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Eylül 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Eylül 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Eylül 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ekim 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ekim 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ekim 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Eylül 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Eylül 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Eylül 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Mayıs 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Mayıs 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Mayıs 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ekim 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ekim 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ekim 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Kasım 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Kasım 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Kasım 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Nisan 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Nisan 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Nisan 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 17 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 17 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 17 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 17 Mart 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 17 Mart 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 17 Mart 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Haziran 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Haziran 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Haziran 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ekim 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ekim 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ekim 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı