Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri."

Transkript

1 Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri

2

3 UZAKTAN KOMUTALI SILAH SISTEMLERI (UKSS) ASELSAN, Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri alanında dünyadaki lider firmalardan biridir. Kara ve deniz platformlarına entegre edilmiş 1000 in üzerinde silah sistemi tecrübesi ile, ASELSAN UKSS modern orduların değişen ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilmiştir. UKSS, deniz platformları, taktik tekerlekli zırhlı araçlar ve tank gibi hareketli platformlar ve stratejik alanların korunması amacıyla sabit platformlar için taktik ihtiyaçlara uygun olarak geliştirilmiştir. UZAKTAN KOMUTALI SİLAH SİSTEMLERİ Zorlu çevre koşulları ve çatışma ortamlarında yurtiçinde ve yurtdışı birçok ülkede faaliyet gösteren Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri, hareket halinde yüksek vuruş isabeti, otomatik hedef takip ve tespit performansına sahiptir. Yüksek stabilizasyon performansı ve otomatik hedef takip ve tespit yeteneği, kullanıcının hareketli hedefleri kolaylıkla takip edebilmesini sağlar. UKSS ürün ailesi, hedef mesafesi, hedef hız ve rotası, meteorolojik bilgiler ve mühimmat tipine göre otomatik balistik düzeltme yeteneğine sahiptir. Uzaktan kumanda edilebilme özelliği sayesinde nişancı, silahı etkin ve güvenli bir şekilde kullanabilmektedir. Sistemler, üzerinde bulunan termal kamera ve gündüz görüş kamerası ile zorlu çevre koşullarında kullanılabilmektedir. UKSS, deniz tuzu, sıcaklık, nem vb. kara ve deniz çevre koşullarına uygun olarak askeri standartlarda tasarlanmıştır. ASELSAN UKSS, dünyadaki ordularla işbirliği içerisinde geliştirilen, savaş ortamında saha tecrübesine sahip yüksek kaliteli ve kolay idame edilebilir ürünlerdir. Aselsan, teknik özelliklerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

4 UZAKTAN KOMUTALI SİLAH SİSTEMLERİ STAMP Farklı ülkelerin performans gereklerine uyumlu STAMP sistemi, deniz koşullarına uygun olarak geliştirilmiştir. STAMP sistemi, asimetrik tehditlere karşı etkilidir. Farklı tür ve sınıfta deniz araçlarına monte edilebilecek şekilde tasarlanmıştır.

5 STAMP-2 UZAKTAN KOMUTALI SİLAH SİSTEMLERİ STAMP-2, STAMP sisteminin yeni versiyonudur. Gelişmiş kullanıcı arayüzleri ve eğitim simülatörüne sahip kompakt ve hafif bir sistemdir. Güverte altından mühimmat besleme imkanı sayesinde, gemi personeli karşı atışa maruz kalmadan gemi içerisinden sisteme mühimmat yükleyebilmektedir. Yan ve yükseliş eksende bağımsız hareket yeteneğine sahip Hassas Stabilize Yönlendirici (HSY) sisteme entegre edilmiştir. HSY, kullanıcıya bağımsız gözetleme yeteneği kazandırmakta ve uzak mesafelerde nişan alma yeteneğini arttırmaktadır mm, 12.7 mm makinalı tüfek, 40 mm Bombaatar ve 12.7mm NSV (Rus orijinli) silah takılabilmektedir. Aselsan, teknik özelliklerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

6 UZAKTAN KOMUTALI SİLAH SİSTEMLERİ STAMP-G STAMP-G sistemi, kalifiye STAMP sisteminin farklı bir versiyonudur. Farklı donanmaların taleplerini karşılayacak şekilde etkili atış gücüne sahip üç namlulu 12.7mm GAU-19/A Gatling silahı STAMP-G sistemine entegre edilmiştir.

7 STAMP-L UZAKTAN KOMUTALI SİLAH SİSTEMLERİ STAMP-L, Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri ailesinin yeni bir versiyonudur. Termal Kamera, Gündüz Görüş Kamerası ve Lazer Mesafe Ölçer sensörlerinden oluşan birleşik Elektro-optik Suit sisteme entegre edilmiştir. Aselsan, teknik özelliklerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

8 UZAKTAN KOMUTALI SİLAH SİSTEMLERİ 25MM STOP STOP, 25mm topun takılabildiği deniz platformlarına uygun bir silah sistemidir. Savaş gemileri, sahil güvenlik ve karakol botları, çıkarma gemileri ve diğer gemilere takılabilen hafif, çok yönlü ve etkili bir sistemdir. Silah çift yönlü mühimmat besleme yeteneğine sahiptir. Yan ve yükseliş eksende bağımsız hareket kabiliyetine sahip Hassas Stabilize Yönlendirici opsiyonel olarak sisteme entegre edilmektedir.

9 30MM MUHAFIZ UZAKTAN KOMUTALI SİLAH SİSTEMLERİ MUHAFIZ, 30mm MK44 silahının takılabildiği Uzaktan Komutalı Silah Sistemidir. MUHAFIZ sistemine yan ve yükseliş eksende hareket edebilen Hassas Stabilize Yönlendirici (HSY) entegre edilmiştir. HSY, kullanıcıya bağımsız gözetleme yeteneği kazandırmakta ve sistemin uzak mesafelerde nişan alma yeteneğini arttırmaktadır. Silah çift yönlü mühimmat besleme yeteneğine sahiptir. Aselsan, teknik özelliklerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

10 UZAKTAN KOMUTALI SİLAH SİSTEMLERİ SARP SARP, küçük-orta kalibreli makineli tüfekler ve 40mm otomatik bombaatarların takılabildiği uzaktan komutalı bir silah sistemidir. Hassas keşif yeteneğini etkin atış gücü ile birleştiren SARP Sistemi, atış yapan personelin ortam farkındalığını artırmakta ve güvenliğini en üst seviyeye taşımaktadır. SARP Sistemi, taktik kara araçlarında hava ve kara tehditlerine karşı kullanılabileceği gibi sabit tesislerde asimetrik tehditlere karşı da kullanılabilmektedir. Stabilizasyon, otomatik hedef takibi ve gelişmiş balistik hesaplama yetenekleri ile hareket halindeyken sabit ve hareketli hedeflere atış yapabilme özelliğine sahiptir.

11 SARP-L UZAKTAN KOMUTALI SİLAH SİSTEMLERİ SARP-L, uzaktan komuta edilebilen, 80 kg altındaki düşük ağırlığıyla, hareketli veya sabit platformlara kolaylıkla entegre edilebilen, asimetrik tehditlere karşı geliştirilmiş bir silah sistemidir. Küçük kalibreli farklı türdeki 5.56 mm veya 7.62 mm makineli tüfeklerle kullanılabilmektedir. Küçük boyutlara sahip olması, operatörü güvenli alanda tutarak yakın tehditlere karşı etkin gözetleme ve atış gücünü bir arada sağlaması önemli avantajlarıdır. Aselsan, teknik özelliklerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

12 UZAKTAN KOMUTALI SİLAH SİSTEMLERİ SARP-NSV SARP-NSV, Rus menşeli 12.7mm NSV makineli tüfek takılabilen uzaktan komutalı bir silah sistemidir. SARP ın mevcut yeteneklerine ek olarak, 12.7mm NSV makineli tüfeğin takılabilmesine imkân tanıyan bir platform olarak öne çıkmaktadır.

13 SARP-DUAL UZAKTAN KOMUTALI SİLAH SİSTEMLERİ SARP-DUAL, eş eksenli olarak iki silahın aynı anda takılabildiği, bu anlamda mevcut SARP sisteminin geliştirilmiş hali olan bir silah sistemidir. SARP-DUAL e, kullanım gereksinimlerine göre ana silah olarak 7,62mm makinalı tüfek, 12,7mm uçaksavar veya 40mm bombaatar takılabilirken, yardımcı silah olarak da 7,62mm makineli tüfek sisteme entegre edilebilmektedir. Aselsan, teknik özelliklerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

14 UZAKTAN KOMUTALI SİLAH SİSTEMLERİ SARP-Anti Tank SARP-AntiTank, yurt içi ve yurt dışı teslimatları devam eden mevcut SARP Sistemi nin 2 adet lazer güdümlü anti-tank füzesi ve lazer güdümleyici eklenmiş versiyonudur. SARP-AntiTank, mevcut SARP Sistemi nin makinalı tüfek ile sunmuş olduğu özelliklere ek olarak, taktik ihtiyaç ve tehdit tipine göre lazer güdümlü anti-tank füzelerinin etkin ve yüksek hassasiyetle kullanılabilmesine de olanak sağlayan hibrit bir sistem olma özelliği taşımaktadır.

15 KABLOSUZ UZAKTAN KOMUTALI SİLAH SİSTEMLERİ ASELSAN, sabit tesislerde, her türlü insanlı/insansız araçlarda kullanılabilecek, gerektiğinde kullanıcıyı tehlikeli bölgenin dışında tutarak uzak mesafelerden görev yapabilecek UKSS çözümleri için kablosuz haberleşme sağlayan sistemler üretmektedir. UZAKTAN KOMUTALI SİLAH SİSTEMLERİ ASELSAN kablosuz Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri, karıştırılamaz, kriptolu ve güvenli haberleşme altyapısı sağlarken sistemlerin tüm özelliklerini kayıp yaşanmaksızın kullanıma sunması ile ön plana çıkmaktadır. Aselsan, teknik özelliklerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

16 UZAKTAN KOMUTALI SİLAH SİSTEMLERİ NEFER NEFER, 25mm ve 30mm topların takılabildiği uzaktan komutalı stabilize bir silah kulesidir. Hassas keşif yeteneğini etkin atış gücü ile birleştiren ve hem NATO hem Rus menşeli silahların takılabildiği NEFER, atış yapan personelin ortam farkındalığını artırmakta ve güvenliğini en üst seviyeye taşımaktadır.

17 DENİZ PLATFORMLARI UZAKTAN KOMUTALI SİLAH SİSTEMLERİ KARA PLATFORMLARI Aselsan, teknik özelliklerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

18 UZAKTAN KOMUTALI SİLAH SİSTEMLERİ TEKNİK ÖZELLİKLER STAMP 12.7mm M2 Makineli Tüfek 7.62mm Makineli Tüfek 40mm MK19 Mod 3 Otomatik Bombaatar Ağırlık: < 250 kg (silah ve mühimmat hariç) Ağırlık (Güverte altı): < 70 kg Yükseliş: -15 / +55 STAMP-G 12.7mm M2 Makineli Tüfek 12.7mm GAU-19/A silah 7.62mm Makineli Tüfek 40mm MK19 Mod 3 Otomatik Bombaatar Ağırlık: < 320 kg (silah ve mühimmat hariç) Ağırlık (Güverte altı): < 100 kg Yükseliş: -15 / +55 STAMP mm M2 Makineli Tüfek 12.7mm NSV Makineli Tüfek 7.62mm Makineli Tüfek 40mm MK19 Mod 3 Otomatik Bombaatar Ağırlık: < 250 kg (silah ve mühimmat hariç) Ağırlık (Güverte altı): < 20 kg Yükseliş: -20 / +60 STAMP-L 12.7mm M2 Makineli Tüfek 7.62mm Makineli Tüfek 40mm MK19 Mod 3 Otomatik Bombaatar Ağırlık: < 215 kg (silah ve mühimmat hariç) Ağırlık (Güverte altı): < 70 kg Yükseliş: -15 / mm STOP 25mm KBA silah 25mm M242 silah Ağırlık: < 1150 kg (silah dahil, mühimmat hariç) Yükseliş: -15 / mm MUHAFIZ 30mm MK44 silah Ağırlık: < 1150 kg (silah dahil, mühimmat hariç) Yükseliş: -15 / +55

19 UZAKTAN KOMUTALI SİLAH SİSTEMLERİ SARP 12.7mm M2/M3 Makineli Tüfekleri 7.62mm M240 Makineli Tüfek 7.62mm FN MAG 58 Makineli Tüfek 7.62mm MG3 Makineli Tüfek 40mm MK19 Mod 3 Otomatik Bombaatar Ağırlık: < 165 kg (zırh, silah ve mühimmat hariç) Ağırlık (Platform Altı): < 50 kg Yükseklik: < 75 cm Genişlik: < 110 cm Yükseliş: -30 / +60 SARP-L 7.62mm FN MAG58 Makineli Tüfek 7.62mm M240 Makineli Tüfek 7.62mm M134 Gatling Makineli Tüfek 7.62mm MMT (Milli Makineli Tüfek) 5.56mm FN MINIMI Makineli Tüfek Ağırlık: < 80 kg (zırh, silah ve mühimmat hariç) Ağırlık (Platform Altı): < 40 kg Yükseliş: -30 / +60 SARP-DUAL Ana Silah Seçenekleri: mm M2/M3 Makineli Tüfekleri - 40mm MK19 Mod 3 Otomatik Bombaatar Eş Eksenli Silah Seçenekleri: mm M240 Makineli Tüfek mm FN MAG 58 Makineli Tüfek mm MG3 Makineli Tüfek Ağırlık: < 175 kg (zırh, silah ve mühimmat hariç) Ağırlık (Platform Altı): < 50 kg Yükseklik: < 80 cm Genişlik: < 120 cm Yükseliş: -30 / +60 SARP-NSV 12.7mm NSV Makineli Tüfek Ağırlık: < 165 kg (zırh, silah ve mühimmat hariç) Ağırlık (Platform Altı): < 50 kg Yükseklik: < 75 cm Genişlik: < 110 cm Yükseliş: -30 / +60 SARP-Anti Tank Ana Silah Seçenekleri: mm M2HB Makineli Tüfek mm NSV Makinalı Tüfek mm FN MAG58 Makineli Tüfek mm M240 Makineli Tüfek - 40mm MK19 Mod3 Otomatik Bomba Atar Anti-Tank Füzesi: - 2 adet Lazer Güdümlü Anti-Tank Füzesi Ağırlık: < 370 kg (zırh, silah ve mühimmat dahil) Ağırlık (Platform Altı): < 40 kg Yükseliş: -30 / +60 NEFER Ana Silah Seçenekleri: - 30mm MK44 Otomatik Top - 30mm 2A42 Otomatik Top - 25mm M242 Otomatik Top Eş Eksenli Silah Seçenekleri: mm FN MAG58 Makineli Tüfek mm M240 Makineli Tüfek mm PKT Makineli Tüfek Ağırlık: < 1550 kg (zırh, silah ve mühimmat hariç) Ağırlık (Platform Altı): < 170 kg Yükseliş: -10 / +60 Aselsan, teknik özelliklerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

20 SST-Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri / T001 / ASELSAN A.Ş. Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı nın bir kuruluşudur. T: +90 (312) F: +90 (312) sstmarketing@aselsan.com.tr

Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri.

Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri. Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri www.aselsan.com.tr Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri (UKSS) ASELSAN, Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri alanında dünyadaki lider firmalardan biridir. Kara ve deniz platformlarına

Detaylı

Zırhlı Araçlara Yönelik Termal Silah Nişangahları.

Zırhlı Araçlara Yönelik Termal Silah Nişangahları. Zırhlı Araçlara Yönelik Termal Silah Nişangahları www.aselsan.com.tr ATS-10 Zırh Üstü Termal Nişangah Sistemi ASELSAN ATS-10 Zırh Üstü Termal Nişangah Sistemi, her türlü hava ve savaş koşulunda zırhlı

Detaylı

Ateş Destek C 4 I Sistemleri.

Ateş Destek C 4 I Sistemleri. Ateş Destek C 4 I Sistemleri www.aselsan.com.tr ADOP-2000 Ateş Destek C 4 I Sistemi ATEŞ DESTEK C 4 I SİSTEMLERİ Günümüzün muharebe koşulları, daha hızlı, daha doğru, daha yüksek ateş gücü ve beka kabiliyetine

Detaylı

ZMA-15 PALETLİ ZIRHLI MUHAREBE ARACI

ZMA-15 PALETLİ ZIRHLI MUHAREBE ARACI ZMA-15 PALETLİ ZIRHLI MUHAREBE ARACI 28 Genel Bakış Zırhlı Muharebe Aracı (ZMA-15); 350/400 BG dizel motor ve otomatik transmisyonlu güç paketi sayesinde ana muharebe tankları ile ortak hareket yeteneğine

Detaylı

KORHAN 35 mm Silah Sistemi.

KORHAN 35 mm Silah Sistemi. KORHAN 35 mm Silah Sistemi www.aselsan.com.tr KORHAN 35 mm SİLAH SİSTEMİ KORHAN 35 mm Silah Sistemi, günümüzün muharebe sahası ihtiyaçlarını karşılamak üzere, en ileri teknolojik olanaklardan faydalanılarak,

Detaylı

AKINCI ZMA PALETLİ ZIRHLI MUHAREBE ARACI

AKINCI ZMA PALETLİ ZIRHLI MUHAREBE ARACI AKINCI ZMA PALETLİ ZIRHLI MUHAREBE ARACI 22 Genel Bakış AKINCI Zırhlı Muharebe Aracı (AKINCI ZMA); 350/400 BG dizel motor ve otomatik transmisyonlu güç paketi sayesinde ana muharebe tankları ile ortak

Detaylı

AKINCI PALETLİ ZIRHLI MUHAREBE ARACI

AKINCI PALETLİ ZIRHLI MUHAREBE ARACI AKINCI 12 PALETLİ ZIRHLI MUHAREBE ARACI GÖREVE ÖZGÜ ÖZELLIKLER Çok maksatlı görev yeteneği Mekanize / Zırhlı piyade Keşif Düşük ve yüksek yoğunluklu muharebeler Piyade müstakil operasyonları Özel operasyonlar

Detaylı

Termal Nişangah Sistemleri.

Termal Nişangah Sistemleri. Termal Nişangah Sistemleri www.aselsan.com.tr Tanksavar Termal Nişangahı Termal Nişangah Sistemleri SAGER füze sistemi lançerleri için modern, kompakt, hafif ve maliyet etkin bir termal görüntüleme sistemi

Detaylı

Aviyonik Sistemler ve Entegrasyon Yetenekleri.

Aviyonik Sistemler ve Entegrasyon Yetenekleri. Aviyonik Sistemler ve Entegrasyon Yetenekleri www.aselsan.com.tr Türkiye nin Savunma Sanayindeki lider kuruluşu ASELSAN, aviyonik alanında yurtiçi ve yurtdışındaki ihtiyaçların karşılanması için, döner

Detaylı

UZAKTAN KUMANDALI SĐLAH ĐSTASYONU (RWS)

UZAKTAN KUMANDALI SĐLAH ĐSTASYONU (RWS) ÖZEL SAYI 31 MART 2010 Bu özel sayıda yapılan açıklamalarla ilgili ek bilgi isterseniz Atilla ÖZDÖL ü 425 2506 numaralı telefondan arayınız veya ozdol@altay.com.tr elektronik posta adresini kullanınız.

Detaylı

Atış Kontrol Sistemleri.

Atış Kontrol Sistemleri. Atış Kontrol Sistemleri www.aselsan.com.tr Topçu Atış Kontrol Sistemleri ATIŞ KONTROL SİSTEMLERİ ASELSAN Topçu Atış Kontrol Sistemleri, kundağı motorlu/çekili obüslerin, havanların ve çok namlulu roket

Detaylı

PARS 8X8 TAKTIK TEKERLEKLI ZIRHLI ARAÇ

PARS 8X8 TAKTIK TEKERLEKLI ZIRHLI ARAÇ PARS 8X8 32 TAKTIK TEKERLEKLI ZIRHLI ARAÇ TEMEL ÖZELLİKLER Şoför/Komutan için mevcut durum bilgisi sağlayan önde ve arkada iki adet termal ve CCD gündüz kameraları Tüm tekerleklerden direksiyon kontrolü

Detaylı

Lazer Sistemleri.

Lazer Sistemleri. www.aselsan.com.tr ENGEREK Lazer Hedef İşaretleme Cihazı Lazer Sistemleri ENGEREK, yerden işaretleme görevleri için tasarlanmış, düşük ağırlık ve boyutlarda gelişmiş bir lazer hedef işaretleme cihazıdır.

Detaylı

PARS III 8x8 TAKTİK TEKERLEKLİ ZIRHLI ARAÇ (TTZA)

PARS III 8x8 TAKTİK TEKERLEKLİ ZIRHLI ARAÇ (TTZA) www.fnss.com.tr PARS III 8x8 TAKTİK TEKERLEKLİ ZIRHLI ARAÇ (TTZA) PARS III 8X8 TAKTİK TEKERLEKLİ ZIRHLI ARAÇ (TTZA) Göreve Özgü Özellikler Şoför/Komutan için Mevcut Durum Bilgisi Sağlayan Önde ve Arkada

Detaylı

Ana Muharebe Tankları Gelecek Nesil Performans ve Ömür Arttırım Çözümü.

Ana Muharebe Tankları Gelecek Nesil Performans ve Ömür Arttırım Çözümü. Ana Muharebe Tankları Gelecek Nesil Performans ve Ömür Arttırım Çözümü www.aselsan.com.tr ASELSAN Leopard 2 ve M60 gibi ağır ana muharebe tanklarının modernizasyonuna yönelik var olan tüm ihtiyaçları

Detaylı

M113 Modernizasyonu ve Ömür Uzatma Çözümleri ARAÇ AİLESİ

M113 Modernizasyonu ve Ömür Uzatma Çözümleri ARAÇ AİLESİ www.fnss.com.tr M113 Modernizasyonu ve Ömür Uzatma Çözümleri ARAÇ AİLESİ M113 Modernizasyonu ve Ömür Uzatma Çözümleri Mevcut M113 filosu neden modernize edilmeli? M113 Araç Ailesinin, Pek Çok Orduda Uzun

Detaylı

M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI ARAÇ AİLESİ

M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI ARAÇ AİLESİ www.fnss.com.tr M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI ARAÇ AİLESİ M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI 62 GENEL BAKIŞ FNSS nin modernizasyon ve ömür uzatma çözümleri, tüm M113 Araç Ailesinin;

Detaylı

Hava Savunma Ateşİdare Cihazı Görücüye Çıkıyor

Hava Savunma Ateşİdare Cihazı Görücüye Çıkıyor Hava Savunma Ateşİdare Cihazı Görücüye Çıkıyor K.K.K.lığının alçak irtifa hava savunma ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirme çalışmalarına ASELSAN tarafından 2010 yılında başlanan Hava Savunma Ateşİdare

Detaylı

Komuta Kontrol Bilgisayar Haberleşme ve Bilgi Sistemleri.

Komuta Kontrol Bilgisayar Haberleşme ve Bilgi Sistemleri. Komuta Kontrol Bilgisayar Haberleşme ve Bilgi Sistemleri www.aselsan.com.tr Komuta Kontrol Bilgisayar Haberleşme ve Bilgi Sistemleri Komuta Kontrol Bİlgİsayar Haberleşme Ve Bİlgİ SİstemLERİ Bilgi hakimiyeti,

Detaylı

Hafif/Orta Sınıf Ana Muharebe Tankları Gelecek Nesil Sayısal Kule Elektronik Sistem Çözüm Paketi.

Hafif/Orta Sınıf Ana Muharebe Tankları Gelecek Nesil Sayısal Kule Elektronik Sistem Çözüm Paketi. Hafif/Orta Sınıf Ana Muharebe Tankları Gelecek Nesil Sayısal Kule Elektronik Sistem Çözüm Paketi www.aselsan.com.tr Hafif/Orta Sınıf Ana Muharebe Tankları Gelecek Nesil Sayısal Kule Elektronik Sistem

Detaylı

Yeni Nesil Şahingözü Keşif Gözetleme Sistemleri.

Yeni Nesil Şahingözü Keşif Gözetleme Sistemleri. Yeni Nesil Şahingözü Keşif Gözetleme Sistemleri www.aselsan.com.tr Yeni Nesil Keşif Gözetleme Sistemleri Tespit, teşhis ve tanıma özellikleri kullanılarak tehditlerin detaylı olarak belirlenmesi, keşif

Detaylı

Lazer Sistemleri.

Lazer Sistemleri. Lazer Sistemleri www.aselsan.com.tr ENGEREK Lazer Hedef İşaretleme Cihazı Lazer Sistemleri ENGEREK, yerden işaretleme görevleri için tasarlanmış, düşük ağırlık ve boyutlarda gelişmiş bir lazer hedef işaretleme

Detaylı

M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI

M113 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI M113 62 MODERNIZASYONU VE ÖMÜR UZATMA ÇÖZÜMLERI MEVCUT M113 FILOSU NEDEN MODERNIZE EDILMELI? M113 araç ailesinin, pek çok orduda uzun yıllar kullanımda kalacak olması Hizmet ömrünü uzatmak, performansını

Detaylı

TEBLİĞ 5201 SAYILI KANUN GEREĞİNCE KONTROLE TÂBİ TUTULACAK HARP ARAÇ VE GEREÇLERİ İLE SİLAH, MÜHİMMAT VE BUNLARA AİT YEDEK PARÇALAR, ASKERÎ PATLAYICI

TEBLİĞ 5201 SAYILI KANUN GEREĞİNCE KONTROLE TÂBİ TUTULACAK HARP ARAÇ VE GEREÇLERİ İLE SİLAH, MÜHİMMAT VE BUNLARA AİT YEDEK PARÇALAR, ASKERÎ PATLAYICI 6 Mart 2009 CUMA Resmî Gazete Sayı : 27161 TEBLİĞ Millî Savunma Bakanlığından: 5201 SAYILI KANUN GEREĞİNCE KONTROLE TÂBİ TUTULACAK HARP ARAÇ VE GEREÇLERİ İLE SİLAH, MÜHİMMAT VE BUNLARA AİT YEDEK PARÇALAR,

Detaylı

Uydu Haberleşme Sistem Çözümleri.

Uydu Haberleşme Sistem Çözümleri. www.aselsan.com.tr Özellikler Uydu kapsama alanında X ya da Ku Bantta haberleşme imkânı Her türlü platforma uygun sistem çözümleri: Kara, Deniz, Hava Otomatik ve Dinamik Şebeke Yönetim Sistemi Her türlü

Detaylı

Uydu Haberleşme Sistem Çözümleri.

Uydu Haberleşme Sistem Çözümleri. Uydu Haberleşme Sistem Çözümleri www.aselsan.com.tr ÖZELLIKLER Uydu kapsama alanında X Bant, Ku Bant ya da Ka Bantta haberleşme imkânı Her türlü platforma uygun sistem çözümleri: Kara, Deniz, Hava Otomatik

Detaylı

ATIŞ, TEST VE DEĞERLENDİRME MERKEZİ Konya-Karapınar-TÜRKİYE

ATIŞ, TEST VE DEĞERLENDİRME MERKEZİ Konya-Karapınar-TÜRKİYE ATIŞ, TEST VE DEĞERLENDİRME MERKEZİ Konya-Karapınar-TÜRKİYE ATDM-I Projesi, NATO Destek ve Tedarik Ajansı (NSPA) ile ROKETSAN arasında imzalanan sözleşme ile anahtar teslim bir proje olarak Millî Savunma

Detaylı

Deniz Sistemleri.

Deniz Sistemleri. www.aselsan.com.tr DENİZ SİSTEMLERİ ÇÖZÜMLERİ Deniz Sistemleri Aselsan, askeri ve sivil deniz platformları için maliyet etkin silah-elektronik ve özel görev sistemleri sağlayan bir sistem çözüm ortağı

Detaylı

Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi.

Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi. Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi www.aselsan.com.tr HF TELSİZLER ASELSAN HF Telsiz Ailesi, 1.6-30 MHz bandında Kara, Deniz ve Hava Platformlarında, güvenilir ve emniyetli haberleşme imkanını Yazılım Tabanlı

Detaylı

Drone ve Kara Tehditlerine Karşı Retinar Radar Sistemi

Drone ve Kara Tehditlerine Karşı Retinar Radar Sistemi Türkiye nin Teknoloji Geliştirme Merkezi METEKSAN SAVUNMA SANAYİİ A.Ş. Drone ve Kara Tehditlerine Karşı Retinar Radar Sistemi METEKSAN SAVUNMA SANAYİİ A.Ş. Türkiye nin Teknoloji Geliştirme Merkezi Retinar

Detaylı

EH Kendini Koruma Sistemleri.

EH Kendini Koruma Sistemleri. EH Kendini Koruma Sistemleri www.aselsan.com.tr EH KENDİNİ KORUMA SİSTEMLERİ EH KENDİNİ KORUMA SİSTEMLERİ EH KENDİNİ KORUMA SİSTEMLERİ ASELSAN Elektronik Harp Kendini Koruma Sistemleri (HEHSİS), görev

Detaylı

MİLKAR-3A2 V/UHF Karıştırma Sistemi.

MİLKAR-3A2 V/UHF Karıştırma Sistemi. MİLKAR-3A2 V/UHF Karıştırma Sistemi www.aselsan.com.tr MİLKAR-3A2 V/UHF Karıştırma Sistemi MİLKAR-3A2 V/UHF Karıştırma Sistemi, farklı platformlarda V/UHF frekans bandında haberleşme yapan hedef muhabere

Detaylı

Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi.

Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi. Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi www.aselsan.com.tr YAZILIM TABANLI HF TELSİZ AİLESİ HF TELSİZLER ASELSAN HF Telsiz Ailesi, 1.6-30 MHz bandında Kara, Deniz ve Hava Platformlarında, güvenilir ve emniyetli

Detaylı

TEBLİĞ. MADDE GTİP'E ESAS MADDE ÖNGÖRÜLEN GTİP 1 NAMLULU SİLÂHLAR: Her çap ve model yivli setli tabancalar, makineli tabancalar. 9302.00.00.00 1.a.

TEBLİĞ. MADDE GTİP'E ESAS MADDE ÖNGÖRÜLEN GTİP 1 NAMLULU SİLÂHLAR: Her çap ve model yivli setli tabancalar, makineli tabancalar. 9302.00.00.00 1.a. 28 Ocak 2012 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28187 TEBLİĞ Millî Savunma Bakanlığından: 5201 SAYILI KANUN GEREĞİNCE KONTROLE TÂBİ TUTULACAK HARP ARAÇ VE GEREÇLERİ İLE SİLAH, MÜHİMMAT VE BUNLARA AİT YEDEK

Detaylı

EKİNOKS-AG SAVUNMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Aralık 2014, Ankara

EKİNOKS-AG SAVUNMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Aralık 2014, Ankara EKİNOKS-AG SAVUNMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Aralık 2014, Ankara KURULUŞ Kuruluş Tarihi: 16 Nisan 2012 Tel : (0312) 485 17 66 Faks: (0312) 485 17 67 www.ekinoks-ag.com.tr iletisim@ekinoks-ag.com.tr Gazi Üniversitesi

Detaylı

SINIFINDA RAKİPSİZ. ejderyalcin.com.tr

SINIFINDA RAKİPSİZ. ejderyalcin.com.tr SINIFINDA RAKİPSİZ Ankara Organize Sanayi Bölgesi Avrupa Hun Caddesi No: 6 06935 Sincan ANKARA / TÜRKİYE t:+90.312.267 05 30 f:+90.312.267 01 55 www.nurolmakina.com.tr NurolMakina ejderyalcin.com.tr OPERASYONEL

Detaylı

TEBLİĞ GTİP'E ESAS MADDE

TEBLİĞ GTİP'E ESAS MADDE 28 Ocak 2012 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28187 Millî Savunma Bakanlığından: TEBLİĞ 5201 SAYILI KANUN GEREĞİNCE KONTROLE TÂBİ TUTULACAK HARP ARAÇ VE GEREÇLERİ İLE SİLAH, MÜHİMMAT VE BUNLARA AİT YEDEK

Detaylı

TEBLİĞ GTİP'E ESAS MADDE

TEBLİĞ GTİP'E ESAS MADDE 28 Ocak 2012 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28187 Millî Savunma Bakanlığından: TEBLİĞ 5201 SAYILI KANUN GEREĞİNCE KONTROLE TÂBİ TUTULACAK HARP ARAÇ VE GEREÇLERİ İLE SİLAH, MÜHİMMAT VE BUNLARA AİT YEDEK

Detaylı

KTL MD. MADDE GTİP'E ESAS MADDE ÖNGÖRÜLEN GTİP 1 NAMLULU SİLÂHLAR: Her çap ve model yivli setli tabancalar,

KTL MD. MADDE GTİP'E ESAS MADDE ÖNGÖRÜLEN GTİP 1 NAMLULU SİLÂHLAR: Her çap ve model yivli setli tabancalar, Millî Savunma Bakanlığından: 5201 SAYILI KANUN GEREĞİNCE KONTROLE TÂBİ TUTULACAK HARP ARAÇ VE GEREÇLERİ İLE SİLAH, MÜHİMMAT VE BUNLARA AİT YEDEK PARÇALAR, ASKERÎ PATLAYICI MADDELER, BUNLARA AİT TEKNOLOJİLERE

Detaylı

TEBLİĞ. 9301 pozisyonundaki Harp Silahlarına ait tüm aksam ve

TEBLİĞ. 9301 pozisyonundaki Harp Silahlarına ait tüm aksam ve 8 Şubat 2013 CUMA Resmî Gazete Sayı : 28553 TEBLİĞ Millî Savunma Bakanlığından: 5201 SAYILI KANUN GEREĞİNCE KONTROLE TÂBİ TUTULACAK HARP ARAÇ VE GEREÇLERİ İLE SİLAH, MÜHİMMAT VE BUNLARA AİT YEDEK PARÇALAR,

Detaylı

LAPİS Havacılık ve Elektrikli Araç Teknolojileri Ltd.Şti.

LAPİS Havacılık ve Elektrikli Araç Teknolojileri Ltd.Şti. LAPİS Havacılık ve Elektrikli Araç Teknolojileri Ltd.Şti. www.lapisteknoloji.com info@lapisteknoloji.com LAPİS Havacılık Lapis Havacılık ve Elektrikli Araç Teknolojileri Limited Şirketi, alanlarında uzman

Detaylı

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının bir kuruluşudur 1/32

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının bir kuruluşudur 1/32 Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının bir kuruluşudur 1/32 Organizasyon YÖNETİM KURULU İÇ DENETİM BAŞKANLIĞI YÖNETİM KURULU DİREKTÖRLÜĞÜ GENEL MÜDÜR BİLİM VE TEKNOLOJİ DANIŞMA KURULU STRATEJİ

Detaylı

Profesyonel Haberleşme Tekrarlayıcı Telsiz Ailesi.

Profesyonel Haberleşme Tekrarlayıcı Telsiz Ailesi. Profesyonel Haberleşme Tekrarlayıcı Telsiz Ailesi www.aselsan.com.tr Profesyonel Haberleşme Tekrarlayıcı Telsiz Ailesi 4700 SABİT TİP 4700 MODÜLER MOBİL 4700 KOMPAKT MOBİL 4900 SABİT TİP 4900 MOBİL Aselsan,

Detaylı

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ 8 Şubat 2013 CUMA Resmî Gazete Sayı : 28553 TEBLİĞ Millî Savunma Bakanlığından: 5201 SAYILI KANUN GEREĞİNCE KONTROLE TÂBİ TUTULACAK HARP ARAÇ VE GEREÇLERİ İLE SİLAH, MÜHİMMAT VE BUNLARA AİT YEDEK PARÇALAR,

Detaylı

Profesyonel Haberleşme Çözümleri.

Profesyonel Haberleşme Çözümleri. Profesyonel Haberleşme Çözümleri www.aselsan.com.tr Kamu Güvenliği ve Acil Yardım Haberleşme Çözümleri ASELSAN ın Kamu Güvenliği ve Acil Yardım Haberleşme Sistem Çözümleri, normal, kriz veya afet durumlarında,

Detaylı

BASIN BİLDİRİSİ. RS : GMD.PG-0100-1910-15/462-1721 16 Nisan 2015 KONU : Roketsan Basın Bildirisi ATIŞ VE TEST DEĞERLENDİRME MERKEZİ AÇILDI

BASIN BİLDİRİSİ. RS : GMD.PG-0100-1910-15/462-1721 16 Nisan 2015 KONU : Roketsan Basın Bildirisi ATIŞ VE TEST DEĞERLENDİRME MERKEZİ AÇILDI BASIN BİLDİRİSİ RS : GMD.PG-0100-1910-15/462-1721 16 Nisan 2015 KONU : Roketsan Basın Bildirisi ATIŞ VE TEST DEĞERLENDİRME MERKEZİ AÇILDI Roketsan tarafından Karapınar Konya da kurulan MSB Atış Test ve

Detaylı

Tersane. Kuruluş ,500 m 2 kapalı alan 50 m uzunluk ve 400 ton deplasmana kadar yüksek süratli ileri kompozit bot inşa kapasitesi

Tersane. Kuruluş ,500 m 2 kapalı alan 50 m uzunluk ve 400 ton deplasmana kadar yüksek süratli ileri kompozit bot inşa kapasitesi YONCA-ONUK A.O Tersane Kuruluş 1986 12,500 m 2 kapalı alan 50 m uzunluk ve 400 ton deplasmana kadar yüksek süratli ileri kompozit bot inşa kapasitesi 2 Kalite Yönetim Sistemi Kalite Yönetim Sistemi Çevre

Detaylı

Modern Piyade Sistemleri.

Modern Piyade Sistemleri. www.aselsan.com.tr Gece Görüş Sistemleri Modern Piyade Sistemleri ASELSAN Tek Okülerli Gece Görüş Gözlüğü yüksek çözünürlüklü görüntü yoğunlaştırıcılı gece görüş kabiliyetini çok hafif, kompakt ve dayanıklı

Detaylı

Fuarda, kara platformlarına yönelik lojistik destek ve. FNSS, IDEF te, Kara Platformlarının Geleceğini Sergiliyor

Fuarda, kara platformlarına yönelik lojistik destek ve. FNSS, IDEF te, Kara Platformlarının Geleceğini Sergiliyor MSI IDEF 2017 FNSS, IDEF te, Kara Platformlarının Geleceğini Sergiliyor Ürün ailesini, yenilikçi ürünlerle genişletmeyi sürdüren FNSS, IDEF 2017 de, hem yeni araçlarının lansmanını yapıyor hem de en yeni

Detaylı

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ 27 Ocak 2015 SALI Resmî Gazete Sayı : 29249 Millî Savunma Bakanlığından: TEBLİĞ 5201 SAYILI KANUN GEREĞİNCE KONTROLE TÂBİ TUTULACAK HARP ARAÇ VE GEREÇLERİ İLE SİLAH, MÜHİMMAT VE BUNLARA AİT YEDEK PARÇALAR,

Detaylı

Referans. Savunma Sanay A.Ş. Tanıtım Dosyası

Referans. Savunma Sanay A.Ş. Tanıtım Dosyası Referans Savunma Sanay A.Ş. Tanıtım Dosyası DUVAR SİSTEMİ Balistik çelik ve Beton malzemeden üretilen İki model Zırhlı Güvenlik Kabini üretilmektedir. İstenildiği takdirde B6-B7 Ve RPG-7 Roket atar silahlarına

Detaylı

TEBLİĞ. Millî Savunma Bakanlığından: 5201 SAYILI KANUN GEREĞİNCE KONTROLE TÂBİ HARP ARAÇ VE GEREÇLERİ İLE SİLAH, MÜHİMMAT VE BUNLARA AİT YEDEK

TEBLİĞ. Millî Savunma Bakanlığından: 5201 SAYILI KANUN GEREĞİNCE KONTROLE TÂBİ HARP ARAÇ VE GEREÇLERİ İLE SİLAH, MÜHİMMAT VE BUNLARA AİT YEDEK 25 Ocak 2014 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28893 Millî Savunma Bakanlığından: TEBLİĞ 5201 SAYILI KANUN GEREĞİNCE KONTROLE TÂBİ HARP ARAÇ VE GEREÇLERİ İLE SİLAH, MÜHİMMAT VE BUNLARA AİT YEDEK PARÇALAR,

Detaylı

TEBLİĞ. Not: Yivsiz av tüfekleri, nişancılık eğitiminde kullanılan tüfekler, spor amaçlı kullanılan tüfekler ve parçaları hariç.

TEBLİĞ. Not: Yivsiz av tüfekleri, nişancılık eğitiminde kullanılan tüfekler, spor amaçlı kullanılan tüfekler ve parçaları hariç. 25 Ocak 2014 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28893 Millî Savunma Bakanlığından: TEBLİĞ 5201 SAYILI KANUN GEREĞİNCE KONTROLE TÂBİ HARP ARAÇ VE GEREÇLERİ İLE SİLAH, MÜHİMMAT VE BUNLARA AİT YEDEK PARÇALAR,

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO KOMPAKT, ESNEK VE ÇOK YÖNLÜ Gelişmiş uygulama kolaylığı ve hayatı kolaylaştırma fonksiyonları ile tasarlanmış yeni MUTO Manuel Kayar Kapı Sistemi Ekstra fonksiyonlar:

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ PALETLİ ZIRHLI MUHAREBE ARAÇLARI KAPLAN MT KAPLAN 30 YN-ZMA KAPLAN 20 YN-ZMA KAPLAN-10 ZPTP AKINCI ZMA ZMA-15

ŞİRKET PROFİLİ PALETLİ ZIRHLI MUHAREBE ARAÇLARI KAPLAN MT KAPLAN 30 YN-ZMA KAPLAN 20 YN-ZMA KAPLAN-10 ZPTP AKINCI ZMA ZMA-15 FNSS ÜRÜN KATALOĞU 2 6 8 10 12 14 16 22 30 34 36 38 42 44 50 52 54 56 60 66 70 ŞİRKET PROFİLİ PALETLİ ZIRHLI MUHAREBE ARAÇLARI KAPLAN MT KAPLAN 30 YN-ZMA KAPLAN 20 YN-ZMA KAPLAN-10 ZPTP AKINCI ZMA ZMA-15

Detaylı

ASKER & GÜVENLİK GÜÇLERİ

ASKER & GÜVENLİK GÜÇLERİ 1880-2017 ASKER & GÜVENLİK GÜÇLERİ 1880 den beri Silah serüvenine 1880 yılında başlayan SARSILMAZ, Türkiye de tabanca, askeri silah ve spor silahları üretebilen tek özel kuruluştur. Bir Mühendislik Firması

Detaylı

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü.

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü. Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü www.aselsan.com.tr KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ PSAP KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ ASELSAN ın Acil Çağrı Merkezi Çözümü, normal

Detaylı

AKILLI TEKNOLOJİLER ENTEGRE ÇÖZÜMLER. Cenk ÖZEN OPERASYONLAR GENEL MÜDÜR YARDIMCISI. 1/22 28 Kasım 2017

AKILLI TEKNOLOJİLER ENTEGRE ÇÖZÜMLER. Cenk ÖZEN OPERASYONLAR GENEL MÜDÜR YARDIMCISI. 1/22 28 Kasım 2017 AKILLI TEKNOLOJİLER ENTEGRE ÇÖZÜMLER Cenk ÖZEN OPERASYONLAR GENEL MÜDÜR YARDIMCISI 1/22 28 Kasım 2017 1982 TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI ANA FAALİYET ALANLARI KOMUTA KONTROL VE SAVAŞ SİSTEMLERİ

Detaylı

Bir ordu içinde taarruz ve savunmanın ana unsuru, her

Bir ordu içinde taarruz ve savunmanın ana unsuru, her MSI KARA SİSTEMLERİ SEMİNERİ 2016 Tüm fotoğraflar: ASELSAN ASELSAN Kara ve Silah Sistemleri Projeleri Hava ve deniz savunma teknolojilerinde son yıllarda önemli gelişmeler yaşanmıştır. Hava ve deniz muharebe

Detaylı

ASELSAN SST Sektör Başkanı Mustafa KAVAL: Yeni dönemin savunma ve güvenlik ihtiyaçlarını karşılamaya hazırız.

ASELSAN SST Sektör Başkanı Mustafa KAVAL: Yeni dönemin savunma ve güvenlik ihtiyaçlarını karşılamaya hazırız. MSI KARA SİSTEMLERİ SEMİNERİ 2016 Nurol Makina ASELSAN SST Sektör Başkanı Mustafa KAVAL: Yeni dönemin savunma ve güvenlik ihtiyaçlarını karşılamaya hazırız. Türkiye nin, son dönemde yoğunlaşan gerek yurt

Detaylı

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü.

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü. Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü www.aselsan.com.tr PSAP KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ ASELSAN ın Acil Çağrı Merkezi Çözümü, normal yaşantıda ve kriz/afet durumunda vatandaştan

Detaylı

NATO, Rusya'nın yeni tanklarından endişelenmeli mi?

NATO, Rusya'nın yeni tanklarından endişelenmeli mi? NATO, Rusya'nın yeni tanklarından endişelenmeli mi? Rusların APS teknolojisine karşı harekete geçen Norveç, diğer NATO ülkelerinin de aynı şeyi yapması gerektiğine inanıyor. 30.05.2017 / 13:26 Rusya'nın

Detaylı

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi Optik ve Dijital Sıfıra Yakın Sensör Sapması Sarf Malzeme Yok Hareketli Parça Yok MLSS (Aktif Çamur), RAS (Geri Devir), WAS (Atık Aktif Çamur) Ölçümleri

Detaylı

2019 TABANCA KATALOĞU

2019 TABANCA KATALOĞU 2019 TABANCA KATALOĞU 1880 den beri Silah serüvenine 1880 yılında başlayan SARSILMAZ, Türkiye de tabanca, askeri silah ve spor silahları üretebilen tek özel kuruluştur. Bir Mühendislik Firması Ödün vermediği

Detaylı

Seviye Transmitteri. Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25. Temassız Ultrasonik Sensörlü

Seviye Transmitteri. Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25. Temassız Ultrasonik Sensörlü Seviye Transmitteri Temassız Ultrasonik Sensörlü Tank Envanteri, Seviye Gözlemleme ve Kontrolü için Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25 Kimyasal Depolama Tankları,

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

İHA SİSTEMLERİNDE PROFESYONEL ÇÖZÜM ORTAĞINIZ. BURKUT İNSANSIZ HAVA ARACI (İHA-2)

İHA SİSTEMLERİNDE PROFESYONEL ÇÖZÜM ORTAĞINIZ. BURKUT İNSANSIZ HAVA ARACI (İHA-2) İHA SİSTEMLERİNDE PROFESYONEL ÇÖZÜM ORTAĞINIZ. BURKUT İNSANSIZ HAVA ARACI (İHA-2) 3000 m Uçuş Tavanı 80 Km Uçuş Menzili 10 + Saat Uçuş Zamanı 10 Kg Yük Kapasitesi 50 Km Canlı Video Aktarımı Burkut çok

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi

VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi VIERO Araç Sayım Sistemi, görüntü tabanlı olarak,

Detaylı

SAVUNMA SANAYİİ NDE AR-GE. BTYK Sunumu T.C. MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI SAVUNMA SANAYİİ MÜSTEŞARLIĞI

SAVUNMA SANAYİİ NDE AR-GE. BTYK Sunumu T.C. MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI SAVUNMA SANAYİİ MÜSTEŞARLIĞI T.C. MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI SAVUNMA SANAYİİ MÜSTEŞARLIĞI SAVUNMA SANAYİİ NDE AR-GE BTYK Sunumu Murad BAYAR Savunma Sanayii MüsteM steşarı 22 Haziran 2010, Ankara SUNUM PLANI I. Savunma Sanayiinin Geldiği

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300 3D Lazer Tarayıcı 3D Lazer Tarayıcı 3D lazer tarayıcı çevredesindeki nesnelerin konumsal verilerini hassas bir şekilde ölçen bir cihazdır. Toplanan nokta bulutu verileri daha sonra dijital üç boyutlu modeller

Detaylı

Sensör Birleştirme Eğitimi. Hızlı jet uçağa monte görev sistemlerinin geliştirilmiş operasyonel performansı vasıtasıyla avantaj sağlayın

Sensör Birleştirme Eğitimi. Hızlı jet uçağa monte görev sistemlerinin geliştirilmiş operasyonel performansı vasıtasıyla avantaj sağlayın Sensör Birleştirme Eğitimi Hızlı jet uçağa monte görev sistemlerinin geliştirilmiş operasyonel performansı vasıtasıyla avantaj sağlayın Operasyonel verimliliği en üst düzeye çıkarma Hızlı jet platformlar,

Detaylı

DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI DENİZ GNEL KUVVETLERİ SEKRETERLİK KOMUTANLIĞI H.ÖZEL DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI KENDİ İ KUVVETİNİ İ İ KENDİN İ GELİŞTİRİ İ Muhrip ve denizaltı overholları Savaş gemileri inşası H.ÖZEL İNŞA EDİLEN İLK

Detaylı

Ali Rıza KILIÇ Merkezi Tedarik Direktörü. 24 Kasım 2017 ADANA

Ali Rıza KILIÇ Merkezi Tedarik Direktörü. 24 Kasım 2017 ADANA 04.01.2626 Ali Rıza KILIÇ Merkezi Tedarik Direktörü 24 Kasım 2017 ADANA ORGANİZASYON YÖNETİM KURULU İÇ DENETİM BAŞKANLIĞI GENEL MÜDÜR MALİ YÖNETİM GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞI KURUMSAL HİZMETLER GENEL MÜDÜR

Detaylı

MODEL 1000 Tek Kanallı Çözünmüş Oksijen Ölçüm Sistemi

MODEL 1000 Tek Kanallı Çözünmüş Oksijen Ölçüm Sistemi MODEL 1000 Tek Kanallı Çözünmüş Oksijen Ölçüm Sistemi Optik ve Dijital Kalibrasyon Yok Değişen Optik Kapak Yok Sarf Malzeme Yok 5 Yıl Sensör Garantisi Anoksik Bölgelerde Mükemmel Hassasiyet Sıfır Akışlı

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa VISIC620 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC620 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD GÜVENLİK

BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD GÜVENLİK BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ TERMAL GÖRÜNTÜLEME FLIR ONE PRO KAMERA ANLIK GÖRÜNTÜ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD FREEFLIGHT THERMAL 25 DK UÇUŞ SÜRESİ BİR

Detaylı

su ve enerji ölçümünde ileri teknoloji çözümler Su Sayaçları

su ve enerji ölçümünde ileri teknoloji çözümler Su Sayaçları su ve enerji ölçümünde ileri teknoloji çözümler Su Sayaçları Techem Daha İyi Enerji Bir Gelecek Hizmetleri İçin: Techem Techem küresel çözüm ortağınız 1952 yılında Almanya da kurulan Techem, ileri teknoloji,

Detaylı

mec mec mobil erişilebilir cihazlar Mobil Erişilebilirlik Cihazları

mec mec mobil erişilebilir cihazlar  Mobil Erişilebilirlik Cihazları mec mec Mobil Erişilebilirlik Cihazları mobil erişilebilir cihazlar www.meccozum.com Merits TAM OTOMATIK TİLT YAPABİLEN MANUEL SANDALYE VEYA KENDİ PLATFORMUYLA TAŞIYABİLEN ENGELLİ TAŞIMA SİSTEMİ Mükemmel

Detaylı

Türkçe. Ürün Kataloğu. ROKETSAN 01/2018

Türkçe. Ürün Kataloğu.   ROKETSAN 01/2018 Türkçe Ürün Kataloğu 2018 www.roketsan.com.tr ROKETSAN 01/2018 İÇİNDEKİLER CİRİT UMTAS L-UMTAS OMTAS MİNİ AKILLI MÜHİMMAT TEBER LAZER GÜDÜM KİTİ SOM SOM-J HİSAR HAVA SAVUNMA FÜZELERİ TOPÇU ROKETLERİ TRG-122

Detaylı

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ Kapınızı akıllı bir çözüme dönüştürün. akıllı kilitleme çözümü, kapı kilidinizi akıllı telefonunuzdan, tablet bilgisayarınızdan ve çok sayıda geçiş kontrol cihazından kontrol etmenize

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

YAKIN HAVA DESTEĞİ GÖREVLERİNDE İKİ YÖNLÜ VERİ AKTARIMI

YAKIN HAVA DESTEĞİ GÖREVLERİNDE İKİ YÖNLÜ VERİ AKTARIMI YAKIN HAVA DESTEĞİ GÖREVLERİNDE İKİ YÖNLÜ VERİ AKTARIMI Keşif veya gözlem imkan ve kabiliyetlerinin üstünlüğü asla tartışılmaz; bilgi güçten önce gelir ve hava, düşman faaliyetleri hakkında bilgi toplanacak

Detaylı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Da / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Bu kadar hassas ölçüm yapabilir mi? ±.0 mm ölçüm hassasiyetle; Leica DISTO Da tek tuşa basarak hassas ölçüm yapabilmenize olanak sağlar.

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

TASMUS.

TASMUS. www.aselsan.com.tr TASMUS Taktik Saha Muhabere Sistemi TASMUS taktik sahada, birliklerin harekat ihtiyaçlarının gerektirdiği tüm haberleşme servislerini entegre bir sistem çözümü ile karşılayan haberleşme

Detaylı

TEBLİĞ MADDE. Not: Yivsiz av tüfekleri, nişancılık eğitiminde kullanılan tüfekler, spor amaçlı kullanılan tüfekler ve parçaları hariç.

TEBLİĞ MADDE. Not: Yivsiz av tüfekleri, nişancılık eğitiminde kullanılan tüfekler, spor amaçlı kullanılan tüfekler ve parçaları hariç. TEBLİĞ Millî Savunma Bakanlığından: 5201 SAYILI KANUN GEREĞİNCE KONTROLE TÂBİ HARP ARAÇ VE GEREÇLERİ İLE SİLAH, MÜHİMMAT VE BUNLARA AİT YEDEK PARÇALAR, PATLAYICI MADDELER VE BUNLARA AİT TEKNOLOJİLERE İLİŞKİN

Detaylı

Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı

Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dayanıklı ve her zaman kontrol altında: oksijenli ferdi kurtarıcılar Dräger Oxy 3000 ve 6000 MK II, en zor koşulların üstesinden gelmek için tasarlanmıştır.

Detaylı

Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü. Mayıs 2008, Gebze

Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü. Mayıs 2008, Gebze Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü Mayıs 2008, Gebze Organizasyon Başbakanlık TÜBİTAK Ar-Ge Elektronik ve Kriptoloji Marmara Araştırma Merkezi Metroloji Savunma Sanayi Uzay Teknolojileri

Detaylı

5. KİMYASAL, BİYOLOJİK RADYOLOJİK VE NÜKLEER SİLÂHLARA KARŞI SAVUNMA SİSTEMLERİ:

5. KİMYASAL, BİYOLOJİK RADYOLOJİK VE NÜKLEER SİLÂHLARA KARŞI SAVUNMA SİSTEMLERİ: 5201 Sayılı Kanun Gereğince Kontrole Tâbi Tutulacak Harp Araç ve Gereçleri ile Silah, Mühimmat ve Bunlara Ait Yedek Parçalar, Askerî Patlayıcı Maddeler, Bunlara Ait Teknolojilere İlişkin Liste (2017 Yılı

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. CNC Hidrolik Abkant Pres EcoBend, hem standart hem de opsiyonel olarak sunduğu donanım özellikleri ile kullanıcı dostu olmaya ve ekonomik anlamda iºletmenize vermiº olduğu güç ile

Detaylı

Askeri Gemilerde Entegre Platform Kontrol ve Köprüüstü Sistemleri Endüstri Günü

Askeri Gemilerde Entegre Platform Kontrol ve Köprüüstü Sistemleri Endüstri Günü Askeri Gemilerde Entegre Platform Kontrol ve Köprüüstü Sistemleri Endüstri Günü YALTES A...Bu sunuda yer alan tüm bilgiler YALTES A.. ne ait olup YALTES A.. nin yazılı izni alınmaksızın başka amaçla kullanılamaz,

Detaylı

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi Sistemi tartım sistemleri birçok yapının birbirine entegre edilmesiyle oluşur. kalite kriteri sistemleri direkt olarak etkilemektedir. Bu parçaların çoğunun direkt üretimini gerçekleştirebiirnek kurulacak

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRC. Hastane Kapıları. Poliklinik Oda Kapıları

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRC. Hastane Kapıları. Poliklinik Oda Kapıları Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRC Poliklinik Oda Kapıları METAXDOOR MS30/HRC hastane odaları, klinik ve laboratuvar odalarında

Detaylı