Buluta Taşının, Yeni Güvenlik ve Verimlilik Anlayışı ile Tanışın

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Buluta Taşının, Yeni Güvenlik ve Verimlilik Anlayışı ile Tanışın"

Transkript

1 Buluta Taşının, Yeni Güvenlik ve Verimlilik Anlayışı ile Tanışın

2 Bulut Bilişim Çözümlerimiz Altyapının daha verimli kullanılması ve etkin yönetimi bilişim sektörü ve özellikle veri merkezlerinin vazgeçilmezlerini oluşturuyor. Hizmet ve operasyonel maliyetlerin azaltılması ile çevreye daha duyarlı BT sistemlerinin kullanımı, şirketlerin en önemli konuları arasında yer alıyor. Teknolojinin bu ihtiyaca cevabı bulut bilişim olarak ortaya çıkıyor. Servis Sağlayıcılara Yönelik Hizmetlerimiz Bulut Servis Altyapılarının Sağlanması Bulut Servis Altyapılarının İşletilmesi ve Desteği Bulut Uygulama Sağlama ve Hayat Döngüsü Yönetimi Bulut Servisleri Entegrasyon Hizmeti Servis Sağlayıcılar için Bulut Servis Sağlayıcılığı Kamu Kuruluşlarına Yönelik Hizmetlerimiz Özel Bulut (Private) Altyapısı sağlama, işletim ve desteği Büyük Ölçekli Şirketlere Yönelik Hizmetlerimiz Özel Bulut (Private) / Hibrit Bulut (Hybrid Community) Altyapısı sağlama, işletim ve desteği

3 Bulut Bilişim ile Daha Basit Altyapı, Verimli ve Etkin BT Yönetimi Kullanıcılarınıza daha verimli bir çalışma ortamı sunmak, veriyi güvence altına almak, kullanıcıların yeni ihtiyaçlarını karşılamak ve büyümeyi destekleyen esnek bir altyapı sağlamak, uçtan uca sanallaştırma çözümü ile mümkün oluyor. Masaüstü Sanallaştırma Kullanıcılara verinin, uygulamaların ve masaüstü işletim sistemlerinin, en verimli şekilde sunulmasını sağlayan teknolojiler bütünü olarak tanımladığımız masaüstü sanallaştırma çözümünde, işletim sistemleri, veriler, uygulamalar, merkezi olarak yönetilen ve güvenli veri merkezlerinde bulunduruluyor. Sistem yöneticileri, birbirlerinden farklı yüzlerce fiziksel istemci ve onlarca işletim sistemi imajı ile uğraşmak yerine, işletim sistemi ve uygulamalarını tek bir merkezden yönetebilme, tüm imajlar için tek bir güncelleme yapabilme, kullanıcılara kişiselleştirilmiş çalışma ortamı sunabilme ve en önemlisi beklenen çalışma performansını sunabilme imkanına sahip oluyorlar. Kullanıcılar, artık sanal masaüstü ve uygulamalarına herhangi bir lokasyondan ve herhangi bir cihazdan erişerek, mümkün olan en düşük bant genişliğiyle, yüksek hız ve kalitede veri, ses ve video iletişimi yapmayı hedefliyorlar. Uygulama Sanallaştırma İhtiyacınız olan uygulamalara erişmenin en hızlı, en güvenilir yolu olan Uygulama Sanallaştırma Çözümü ile yönetim, bakım, işletim, yazılım ve donanım maliyetlerinde yüksek oranda tasarruf sağlanıyor. Bu çözüm ile kaynaklar ve altyapı çok daha verimli olarak kullanılabiliyor. Altyapının belirli bir standarda sahip olması ile operasyonel maliyetler, hatalar ve güvenlik problemleri azalıyor ve büyüme çok daha kolay ve sıkıntısız olabiliyor. Uygulama sanallaştırma çözümü ile kullanıcılar istedikleri masaüstü veya mobil cihazdan istedikleri programları kullanabilme özgürlüğüne güvenle sahip oluyorlar. Sistem Yönetimi ve Orkestrasyon Özellikle bilişim yapılarının günden güne büyümesi ve sunulan bilişim servislerinin sayılarının, çeşitliliğinin ve karmaşıklığının artması, bilişim yöneticileri için sistem yönetim araçlarının kullanımını vazgeçilmez kılıyor. Sistem yönetim araçlarıyla tüm bilişim varlık ve hizmetlerinizin envanteri oluşturulabiliyor, verilen hizmetlerin sağlık durumları ve servis seviyeleri ölçümlenebiliyor, birbirlerinden bağımsız BT teknolojilerinin eş güdümlü ve bütünleşik çalışmaları sağlanabiliyor.

4 Çözümün Müşteriye Faydaları: Maliyet Düşük Yatırım Maliyeti Yatırımın Hızlı Geri Dönüşü Kullandıkça Ödeme Kolay ve yönetilebilir Raporlama Esneklik İhtiyaca Göre Kapasite Temini İhtiyaca Göre Performans Erişilebilirlik Veri Yedeklemesi SLA Bazlı Servis İş Sürekliliği Çözümün Kazanımları Atıl donanım kaynaklarının devreye alınması ve yatırımın geri dönüş süresinin kısaltılması, Yönetilebilen çoklu platform ve çoklu üretici mimarisiyle farklı çözümlerin en güçlü yanlarının tek bir amaç için birleşmesi, İhtiyaç duyulan bilişim servislerinin (Sunucu, Uygulama, Veri tabanı sistemleri, güvenlik vb.) kurumsal onay ve takip mekanizmalarından geçerek iç veya dış müşterilere tamamen otomatik olarak sunulması, Sunulan bilişim servislerinin kullanım sürelerinin sonuna gelmesi ile otomatik olarak askıya alınması ve istenilen zamanda kaldırılarak performans kazanımı, Tüm bilişim hizmetlerinin sağlık durumlarının takibi, hizmet seviyelerinin belirlenmesi ve takibi, ihtiyaç duyulacak durumlarda BT Destek hizmetlerine otomatik olarak kayıt açılması, Birbirlerinden bağımsız bilişim hizmetlerinin (Farklı üreticiler, Farklı donanımlar, Farklı teknolojiler vb.) birbirleriyle bütünleştirilerek, çözümlerin orkestrasyonu, Tüm bilişim hizmetlerinin gerek ana veri merkezinde gerekse de farklı bir veri merkezinde belirlenen servis seviyesinde sürekli çalışabilirliği, Son kullanıcının ihtiyaç duyacağı en güncel işletim sistemlerinin ve uygulamaların self servis olarak bilişim teknoloji grubuna ek iş gücü yoğunluğu yaratmadan dağıtılması, Uygulamaların merkezi yönetilmesi ile işletim ve operasyonel maliyetlerden tasarruf, Altyapının belirli bir standarda sahip olması ile hata ve güvenlik problemlerinde azalma, Masaüstü veya mobil cihazlardan istenilen uygulamaya lokasyon bağımsız erişim.

5 Bulut Yönetimi Bulut Bilişim pazarında başarının anahtarı yönetimdir. Üretici ve altyapıdan bağımsız olarak gerçekleştirilen, sistem yönetim, konfigürasyon ve faturalama hizmetleri konusunda esneklik sağlar. Son kullanıcının kendi ihtiyaçlarına göre talepte bulunup kullanım bazında ödeyebileceği bir platform, farklı altyapılarda otomasyonu sağlayacak şekilde her boyuttaki şirkete uygulanabilir. Bulut bilişimde değişik yaklaşımlarla oluşturulan birçok farklı yönetim aracı mevcut olmakla birlikte, Netaş olarak, uçtan uca güvenlik çözümleriyle yönetim, konfigürasyon ve faturalama ihtiyaçları için tek bir birleşik, merkezi platform sağlıyoruz. Bu yapı, sanallaştırılmış altyapılardan fiziksel sunuculara, saklama alan ağlarından, ağ altyapısına, masaüstü yönetiminden uygulama konfigürasyonuna kadar işin her yönünü kapsar. Sunulan Birleşik Yönetim, BT ihtiyaçlarına uçtan uca çözüm getirir ve altyapının daha güvenilir olmasını sağlar. Netaş; Cisco Bulut Çözümlerinin Türkiye deki İlk Sağlayıcısı Netaş, bulut hizmetlerinin yaygınlaştırılması amacıyla oluşturulan Cisco Bulut İş Ortağı Programı kapsamında, Türkiye deki ilk Cisco Bulut Altyapı Sağlayıcısı dır. Diğer bulut altyapı sağlayıcıları veya kurumlara, Cisco nun bulut çözümleri tabanlı bulut - hazır altyapı hizmetlerini satma ve uygulama yetkinliğine sahip olan Netaş, Cisco nun ve teknoloji ortaklarının güvenlik, ağ oluşturma, programlama, depolama ve sanallaştırma gibi çözümlerini sunar.

6 Cisco Akıllı Otomasyon Çözümleri Cisco Akıllı Otomasyon Çözümleri, sektörün öncü self servis BT portalı, hizmet kataloğu ve yaşam döngüsü yönetim yazılımını kapsamaktadır. Bu yazılım BT organizasyonlarına fiziksel, sanal ve bulut ortamları arasında hem veri merkezi hem de işyeri hizmetlerini self servis olarak verebilmelerine yardımcı olur. Bu çözüm ile BT organizasyonlarına aşağıdaki imkanlar sağlanıyor: Online katalog içerisinde standartlaştırılmış hizmet teklifleri menüsünü yayınlama, Kolay kullanımlı e-ticaret sipariş verme deneyimi ile self servis hizmetleri teklifi sunma, Rol tabanlı erişimleri, onayları ve politika tabanlı kontrolleri uygulamaya sağlar, BT hizmetleri için uçtan uca tedarik sürecini ve yaşam döngüsünü yönetme, Kullandığın kadar öde ve kaynak tüketimi yönetimi. Sunucu, network, depolama ve diğer veri merkezi kaynaklarını bütünleşik self-servis portali üzerinden sipariş etmek için kullanılabilecek bu newscale çözümü, istenirse ayrıca Cisco Cloud Portal olarak da alınabilir. Cisco Workplace Portal inde de kullanılan teknoloji, çalışanlar için hazırlanmış hizmet kataloğundan, masaüstü, haberleşme ve diğer son kullanıcı servis isteklerini yönetmek için de kullanılabilir. Bu çözüm diğer Cisco ürünleri, hizmetleri ve işortağı teknoloji çözümlerinde olduğu gibi Cisco Unified Computing System i de tamamlar. Cisco, teknoloji ortaklarının geniş ekosistemi aracılığıyla yönetimde esnekliği taahhüt etmektedir. Sonuç olarak Cisco; müşterilerine daha fazla çeviklik, hız ve verimlilik katacaktır. BT döngü sürelerini haftadan dakikaya kısaltarak, yüzde 30 veya daha fazla oranda maliyetlerin düşürülmesini sağlayacak BT çalışanları ve kullanıcı memnuniyetini arttıracaktır.

7 Cisco Akıllı Otomasyon Çözümleri ile kazançlarımız; Sadelik: Cisco nun kolay kullanımlı portalı, politika bazlı kontroller ve yönetimi uygulayarak, kompleks veri merkezi kaynaklarının tedariğini kolaylaştırır ve self servis hizmetlerini tüm kullanıcılara sunar. Esneklik: Bu çözüm Cisco mimarileri için optimize edilmiştir. Ancak kuruluşunuzun mevcut sistemleri, servis yönetim araçları, işletim süreçleri ve altyapısı ile entegre edilebilir. Daha hızlı bulut yayılımı: Önceden hazırlanmış otomasyon paketleri, servisleri hazırlamak için kolay kullanımlı arayüzü ve orkestrasyon iş akışları, devreye alma sürecini hızlandırmaya yardımcı oluyor. Toplam sahip olma maliyeti: Şirketinizin para ve zaman tasarrufu yapabilmesi için Bulut Altyapınızın da değişen iş ihtiyaçlarına hızlı cevap verebilecek şekilde esnetilebilmesi ve güncellenebilir olması gerekiyor.

8 Yeni Nesil Masaüstü - VDI/VXI v İletişim cihazlarının %50 sini tablet ve akıllı telefonlar oluşturuyor. İşletmelerin %40 ı bulut temelli çalışma ortamlarında olacak. İnternet trafiğinin %90 ını video hizmetleri oluşturacak. Unified Computing, Bulut bilişim, Video Konferans gibi teknolojiler son döneme damgasını vurdu. Mobilite ağırlıklı bilişim hızla gelişiyor. Sunucu sanallaştırması olmayan bir bilişim altyapısı artık hayal edilemiyor. Atıl kaynakları değerlendirmek bilişim sektörü ve özellikle veri merkezlerinin vazgeçilmezlerini oluşturuyor. Merkezi yönetim ve merkezileştirilmiş envanter oluşturabilmek için bilgi işlem birimleri yoğun bir biçimde çözüm arıyorlar. Masaüstlerine ve masaüstü uygulamalarına güvenlik açısından bakıldığında şirket bilgi kaynaklarının çalınmasının %83 ü ve tüm bilişim ağını etkileyen virüs ve malware girişlerinin %97 si son kullanıcı bilgisayarlarından kaynaklanıyor.bu bilgilerin ışığında masaüstlerini merkezileştirmeyi ek ağ yükü yaratmadan sağlama girişimleri VXI teknolojisi ile karşımıza çıkıyor. Netaş, VXI çözümleri ile bu ihtiyacı karşılıyor. Genel olarak VXI teknolojisi masaüstlerini veri merkezlerine taşımak ve son kullanıcı karşısına Zeroclient lar vermek olarak özetlenebilir. Zeroclient ların artık bir tablet veya bir telefon şeklinde karşımıza çıkması çalışma masalarının daha düzenli olmasını da beraberinde getiriyor.

9 Videokonferans cihazları ile sanal masaüstleri birbirine bağlanıyor ve son kullanıcılar tek cihazdan ofisteki tüm işlerini yapabiliyor. Tüm uygulamalar merkezde çalıştırılarak ve sadece ekran görüntüleri son kullanıcıya aktarılarak bilgi kaynaklarının güvenliği de merkezden sağlanabiliyor. Gelişen teknolojiyle birlikte masaüstlerinin güvenliği artıp, zararlı yazılım tehditleri azaldı; uygulama güncelleme süreçleri kolaylaştı; akıllı telefonlar platform bağımsız uygulama çalıştırma imkânına kavuştu ve böylece mobilitemizi arttırdı. Günümüzde kişisel bilgisayarların satış oranları tablet ve akıllı telefonların gerisinde kalıyor. Bu gelişimin devam edeceği öngörülüyor ve yeni nesil masaüstlerinin önümüzdeki dönemin gelişen teknolojilerinin başında olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Kişisel Bilgisayar Mobil Cihazlar Masaüstü Dizüstü Küçük Dizüstü Yılı Kişisel ve Kişisel Olmayan Bilgisayar Satışları (Milyon) 375 Tabletler Akıllı Telefonlar 150

10 Netaş Hakkında Bilgi ve iletişim teknolojileri alanındaki yenilikçi ve yaratıcı çözümlerle, ulusal ve uluslararası pazarda, servis sağlayıcılar ve kurumlara uçtan uca katma değerli çözümler, sistem entegrasyonu ve teknoloji hizmetleri sunan Netaş, sahip olduğu yetkinlik, geniş bilgi ve güçlü deneyimle iş verimliliğinin artışı için çalışıyor. 45 yıllık deneyime sahip Netaş, bilişim teknolojileri alanındaki faaliyetlerini, güçlü bir birikime sahip yeni nesil ArGe biriminin katkılarıyla sürdürüyor. Netaş, aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetleri nin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, savunma iletişim ağının modernizasyonunda da önemli bir rol oynuyor. Netaş, Bilgi ve İletişim Teknolojileri alanında yenilikçi çözümler ile müşterilerine iş fırsatları yaratan danışılacak ilk şirket olma vizyonu doğrultusunda kamu, telekomünikasyon, finans ve genel sektörden önde gelen şirketlere geniş bir yelpazede hizmet veriyor. Netaş, müşterilerinin bilişim sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmesi ve teknolojiyi daha verimli kullanma ihtiyacı doğrultusunda, küresel teknoloji devleriyle stratejik iş ortaklıkları yapıyor. Türkiye deki 500 bilişim şirketi arasında, son 5 yılda 3 kez Yazılım İhracatı Şampiyonu olan Netaş, 160 tan fazla küresel operatör için yazılım çözümleri geliştiriyor. Netaş müşterilerine network, güvenlik, tümleşik iletişim, sanallaştırma, bulut bilişim, geniş bant erişim, savunma teknolojileri, optik ve taşıyıcı Ethernet, GSM-R, IT entegrasyonu, stratejik dış kaynak kullanımı ve özgün yazılım geliştirme konularında çözüm sunuyor. Netaş, teknoloji danışmanlığından satış sonrası desteğe kadar, Türkiye nin yanı sıra Asya-Pasifik ülkeleri, Bağımsız Devletler Topluluğu ile Afrika daki kurumlara, kamu ve savunma sanayisine hizmet veriyor. netas.com.tr

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Cisco Bütünleşik İletişim 9.0 (UC 9.0) İletişim ve işbirliğindeki en son teknoloji olan Cisco Bütünleşik İletişim Sistemi 9.0 (Cisco Unified Communications System

Detaylı

LOUPE, IP Data ağlarında çalışan katma değerli servislerinizi kolaylıkla izlemenizi sağlar. www.netas.com.tr

LOUPE, IP Data ağlarında çalışan katma değerli servislerinizi kolaylıkla izlemenizi sağlar. www.netas.com.tr LOUPE, IP Data ağlarında çalışan katma değerli servislerinizi kolaylıkla izlemenizi sağlar. www.netas.com.tr IP Tabanlı Servis Oturumlarınızı İzlemenin Kolay Yolu Loupe, Katma Değerli Servislerinizi IP

Detaylı

Bulut Bilişimin Hayatımızdaki Yeri İnternet Haftası Etkinlikleri 17 Nisan 2014. Yard.Doç.Dr.Tuncay Ercan tuncay.ercan@yasar.edu.tr

Bulut Bilişimin Hayatımızdaki Yeri İnternet Haftası Etkinlikleri 17 Nisan 2014. Yard.Doç.Dr.Tuncay Ercan tuncay.ercan@yasar.edu.tr Bulut Bilişimin Hayatımızdaki Yeri İnternet Haftası Etkinlikleri 17 Nisan 2014 Yard.Doç.Dr.Tuncay Ercan tuncay.ercan@yasar.edu.tr SaaS Gündem Kullanım alanları IaaS PaaS Sanallaştırma Hizmet Şekilleri

Detaylı

Yazılım Tanımlı Veri Merkezi - SDDC. Sezgin AŞKIN

Yazılım Tanımlı Veri Merkezi - SDDC. Sezgin AŞKIN Yazılım Tanımlı Veri Merkezi - SDDC Sezgin AŞKIN 1 ipad KAZANMAK için 1 - @EMCTurkey hesabını takip etmelisiniz. 2 - Tweetinizde 4 noktayı belirtmeyi unutmayın! Soru Görseli ( soru ekrana geldiğinde resmini

Detaylı

NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. 9 AYLIK FİNANSAL SONUÇLAR

NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. 9 AYLIK FİNANSAL SONUÇLAR NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. 9 AYLIK FİNANSAL SONUÇLAR DOKUZ AYLIK PERFORMANS ÖZETİ Toplam gelir %18 artarak 655 milyon TL ye ulaşmıştır. Faaliyet karımız kayda değer bir artış sağlayarak 24 milyon TL ye

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

Akıllı Şehir Aydınlatma Yönetim Platformu. Şehir aydınlatması üzerinde tam kontrole sahip olun

Akıllı Şehir Aydınlatma Yönetim Platformu. Şehir aydınlatması üzerinde tam kontrole sahip olun Akıllı Şehir Yönetim Platformu Şehir aydınlatması üzerinde tam kontrole sahip olun NEOS Photon'un Size Sağladığı Avantajlar % ' NEOS Photon akıllı şehir aydınlatma yönetimi ile birlikte sokak aydınlatmasında

Detaylı

Başarılarla dolu 13 yıl...

Başarılarla dolu 13 yıl... www.line-s.com Başarılarla dolu 13 yıl... Bilgi, iletişim v e e l e k t r n o i k teknolojileri alanında yenilikçi ve yaratıcı çözümler sunan, ulusal ve uluslararası pazarda, servis sağlayıcılar ve kurumlara

Detaylı

Bilgi İşlemde Yeni Bir Çağ. 2012 IBM Corporation

Bilgi İşlemde Yeni Bir Çağ. 2012 IBM Corporation Bilgi İşlemde Yeni Bir Çağ BT İşletim Maliyetleri Dünya Genelinde Sunucu, Güç, Soğutma ve Yönetim İçin Yapılan Harcamalar 100 %8 %29 %63 130 %11 %46 %43 175 %16 %51 %33 217 %12 %66 %22 tahmini 247 %11

Detaylı

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk SERVER TANFER Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk Rethink IT. Reinvent Business. Onur Buçukoğlu Tivoli Ürün Yöneticisi, Orta ve Doğu Avrupa / Türkiye / Rusya Başlıca Üç Dönüşüm Gerçekleşiyor Akıllı

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

BULUT BİLİŞİM VE SANALLAŞTIRMA

BULUT BİLİŞİM VE SANALLAŞTIRMA BULUT BİLİŞİM VE SANALLAŞTIRMA www.kocsistem.com.tr 444 0 262 Neden KoçSistem? Sanallaştırma teknolojileri büyük bir hızla firmaların hayatına girmeye devam ediyor. Veri merkezinden başlayarak ağ ve masaüstü

Detaylı

Türk Telekom Grubu 2011 de %46 pazar payıyla 12 milyar TL gelir elde eden Türkiye deki lider Telekom grubudur

Türk Telekom Grubu 2011 de %46 pazar payıyla 12 milyar TL gelir elde eden Türkiye deki lider Telekom grubudur BuluTT TÜRK TELEKOM Gurubu Türk Telekom Grubu 2011 de %46 pazar payıyla 12 milyar TL gelir elde eden Türkiye deki lider Telekom grubudur Gelirde Türkiye telekom pazarında %46 pazar payı ~15 milyon erişim

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Hibrit Dağıtık Yapı Örneği OpenScape 4000 V7 SoftGate IPDA AP 3700 OpenScape Access 3 OpenScape 4000 V7 Sanal Dağıtık

Detaylı

Selahattin Esim CEO

Selahattin Esim CEO info@esimyazilim.com www.esimyazilim.com Selahattin Esim CEO A private cloud is a new model for IT delivery. It turns a datacenter s infrastructure resources into a single compute cloud and enables the

Detaylı

Ağ Altyapısını Bulut a Taşıma

Ağ Altyapısını Bulut a Taşıma Ağ Altyapısını Bulut a Taşıma Network Bulut Çözümleri Batu AKALIN Güvenlik ve Ağ Hizmetleri Yöneticisi Anadolu Bilişim Hizmetleri Anadolu Bilişim Hakkında Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin Linkedin: linkedin.com/company/abh

Detaylı

Haydar Erdem Yılmaz Sistemler & Teknoloji Grubu Teknik Mimarlar Müdürü

Haydar Erdem Yılmaz Sistemler & Teknoloji Grubu Teknik Mimarlar Müdürü Haydar Erdem Yılmaz Sistemler & Teknoloji Grubu Teknik Mimarlar Müdürü Gündem Bilgi Teknolojileri Eğilimleri Bulut BT Nedir Bulut a Uygun İşyükleri Bulut BT İş Modelleri IBM Açık Standart ları Destekliyor

Detaylı

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız En doğru Teknoloji Yatırımı için Intercomp'u tercih edin! biz kimiz? Kuruluş, 1993, Bilişim 500 sıralamasında bilişim hizmetleri sıralamasında ilk 30 da, Sistem Entegratörü, 45 kişiden oluşan seritifikalı

Detaylı

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü 444 0 262 www.kocsistem.com.tr worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyonu çözümü, saha satış ekiplerinin rota bazlı bir satış planı üzerinden,

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz.

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. İletişiminiz ne kadar iyi? Bu, günümüzün mobil ve sanal iş alanı ortamında çalışanları iş ortakları ve müşterileri arasında kesintisiz iletişim

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI Mustafa Çetinkaya Bilgi Teknolojisi Altyapısı Kurumların bilgi sistemi uygulamaları için platform sağlayan teknoloji kaynaklarıdır. Donanım, Yazılım, Danışmanlık Eğitim, Öğretim

Detaylı

Dönüşümsel Bulut Yolculuğu: Artık Çok Daha Kolay!

Dönüşümsel Bulut Yolculuğu: Artık Çok Daha Kolay! Dönüşümsel Bulut Yolculuğu: Artık Çok Daha Kolay! Orçun M. Özalp Eylül 2012 0 Kariyerimdeki Dönüşüm (1990 lar - 2012) IT Dış Kaynak Sağlayıcı Veritabanı Üreticisi Telekom Operatörü Sistem Entegratörü Çalıştığım

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI Mustafa Çetinkaya Bilgi Teknolojisi Altyapısı Kurumların bilgi sistemi uygulamaları için platform sağlayan teknoloji kaynaklarıdır. Donanım, Yazılım, Danışmanlık Eğitim, Öğretim

Detaylı

Bilgi Teknolojisi Altyapısı. Tarihi Gelişim. Tarihi Gelişim. Bulut Servis Sağlayıcı. Bulut Bilişim

Bilgi Teknolojisi Altyapısı. Tarihi Gelişim. Tarihi Gelişim. Bulut Servis Sağlayıcı. Bulut Bilişim Bilgi Teknolojisi Altyapısı Kurumların bilgi sistemi uygulamaları için platform sağlayan teknoloji kaynaklarıdır. Donanım, Yazılım, Danışmanlık Eğitim, Öğretim BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI Mustafa Çetinkaya

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz;

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz; HAKKIMIZDA SOFTKEY kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşteri odaklı yaklaşımı, rekabetçi fiyatları ve eksiksiz destek hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş

Detaylı

Mobil Devrimi Başarmak

Mobil Devrimi Başarmak Mobil Devrimi Başarmak Melih Murat Kıdemli Analist Servis & Yazılım IDC Orta Doğu, Afrika & Türkiye E- Posta: mmurat@idc.com Ekim 2013 Üçüncü Platform da Rekabet Küresel Pazar Sosyal 2013 Mobilite Teknolojiler

Detaylı

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş Biz Kimiz? Destek, bilişim sektöründe; danışmanlık, tasarım, satış, kuruluş, network, dış kaynak, teknik ve bakım hizmetleri veren, müşterilerine

Detaylı

YENİLİKÇİ, GÜÇLÜ VE UÇTAN UCA ÇÖZÜM SUNAN SERVİS YÖNETİM YAZILIMI

YENİLİKÇİ, GÜÇLÜ VE UÇTAN UCA ÇÖZÜM SUNAN SERVİS YÖNETİM YAZILIMI YENİLİKÇİ, GÜÇLÜ VE UÇTAN UCA ÇÖZÜM SUNAN SERVİS YÖNETİM YAZILIMI www.mobifisolutions.com netas.com.tr Tüm kurumlar için, hem günlük BT operasyonlarını hem de çoklu hizmet ve ürün tedarikçileri ile olan

Detaylı

Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi

Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi Yeme içme sektörü için yeni nesil Satış Noktası Yönetim Çözümleri Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi %100 YERLİ www.posmaks.com POSMAKS Nedir? POSMAKS, her ölçekteki

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

KoçSistem. İK Uygulaması

KoçSistem. İK Uygulaması KoçSistem İK Uygulaması 444 0 262 www.kocsistem.com.tr İK Uygulaması nedir? İnsan kaynakları ekiplerinin işe alım sürecinden başlayarak, tüm insan kaynakları fonksiyonlarında uçtan uca çözüm üretebilen

Detaylı

Bulut Bilişim. Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Web Servisleri

Bulut Bilişim. Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Web Servisleri Bulut Bilişim Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Web Servisleri Ediz TÜRKOĞLU 05-07-8509 Özlem GÜRSES 05-07-8496 Savaş YILDIZ 05-07-8569 Umut BENZER 05-06-7670 İ çerik İçerik...2 Bulut Bilişim Nedir?...3

Detaylı

Esnek ve Yönetilebilir Depolama Sistemleri. Arda Açıl Depolama Sistemleri Ürün Yöneticisi

Esnek ve Yönetilebilir Depolama Sistemleri. Arda Açıl Depolama Sistemleri Ürün Yöneticisi Esnek ve Yönetilebilir Depolama Sistemleri Arda Açıl Depolama Sistemleri Ürün Yöneticisi Akıllı bir dünya bilgi ile beslenir.. Organizasyonların 90% ı önümüzdeki 3 yıl içerisinde bulut çözümlerini kullanmayı

Detaylı

Dell IT Bütünleşik altyapılar ile kendi transformasyonumuzu nasıl yaptık? GLOBAL SPONSORS

Dell IT Bütünleşik altyapılar ile kendi transformasyonumuzu nasıl yaptık? GLOBAL SPONSORS Dell IT Bütünleşik altyapılar ile kendi transformasyonumuzu nasıl yaptık? GLOBAL SPONSORS Ajanda 1 Dell BT Altyapısı 2 Altyapı Transformasyonu 3 Hangi Faydaları Gördük? 4 Sorular 2 Copyright 2017 Dell

Detaylı

Uygulamaları ulut bilişime geçirmeden önce, firmanızın/şirketinizin ya da. işinizin gereksinimlerini göz önüne almanız gerekir. Aşağıda bulut bilişime

Uygulamaları ulut bilişime geçirmeden önce, firmanızın/şirketinizin ya da. işinizin gereksinimlerini göz önüne almanız gerekir. Aşağıda bulut bilişime Bulut Bilişim-Planlama Uygulamaları ulut bilişime geçirmeden önce, firmanızın/şirketinizin ya da işinizin gereksinimlerini göz önüne almanız gerekir. Aşağıda bulut bilişime geçemden önce dikkat edilmesi

Detaylı

CloudPro Server Backup. Güçlü bir Veri Yedekleme Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı

CloudPro Server Backup. Güçlü bir Veri Yedekleme Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı CloudPro Server Backup Güçlü bir Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı CloudPro Server Backup Uygun Maliyetli Buluta Çözümü Küçük ve orta ölçekli birçok firma, kurumsal seviyede veri yedekleme

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. 3 AYLIK FİNANSAL SONUÇLAR

NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. 3 AYLIK FİNANSAL SONUÇLAR NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. 3 AYLIK FİNANSAL SONUÇLAR ÜÇ AYLIK PERFORMANS ÖZETİ 760,5 milyon TL Kayıtlı sipariş rakamı 167,3 milyon TL Alınan sipariş miktarı 167,9 milyon TL satış geliri ÖZET FİNANSALLAR

Detaylı

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ C sınıfı ürünlerin tedariği KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ www.simplesystem.com.tr C parçaları için B2B tedarik platformu 2 C sınıfı ürünlerin tedariği kolay hızlı & şeffaf 3 İkna eden gerçekler: B2B tedarik

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

Merkezi TV sistemleri, genişbant şebekeler, triple play ve IPTV

Merkezi TV sistemleri, genişbant şebekeler, triple play ve IPTV Mobil Mobil TV TV Biz Kimiz? Vizyon Komünikasyon, iletişim teknolojileri alanında yüksek teknoloji sistem çözümleri üreten ve iş ortaklarına ürün desteği sağlayan bir mühendislik firmasıdır. Dünya çapında

Detaylı

BT DENETİMİ EĞİTİMİ BÖLÜM 1 Bilgi Teknolojilerinin Hayatımızdaki Yeri

BT DENETİMİ EĞİTİMİ BÖLÜM 1 Bilgi Teknolojilerinin Hayatımızdaki Yeri BT DENETİMİ EĞİTİMİ BÖLÜM 1 Bilgi Teknolojilerinin Hayatımızdaki Yeri Kağan Temel CISA, ISO27001LA 27.5.2016 www.tebit.com.tr 1 EĞİTİMİN AMACI Eğitim Amaçları, Bu eğitim, genel BT denetim konuları, kontrolleri

Detaylı

Çoklu Kiracılı İletişim Çözümleri. cloud

Çoklu Kiracılı İletişim Çözümleri. cloud Çoklu Kiracılı İletişim Çözümleri cloud Müşteri yönetimi, sanal santral ve daha fazlası hesaplı tek bir üründe LEAPvoX Cloud ile tek noktadan Ses Hizmet Sağlayıcıların tüm operasyonel ihtiyaçları için

Detaylı

Model Tabanlı Geliştirmede Çevik Süreç Uygulanması

Model Tabanlı Geliştirmede Çevik Süreç Uygulanması Model Tabanlı Geliştirmede Çevik Süreç Uygulanması Model Tabanlı Geliştirme Model nedir? Object Management Group Model Tabanlı Mimari «Herşey modeldir» Model Kaynak kod MDD Avantajları Daha hızlı yazılım

Detaylı

Kısa Dönem. Araç Kiralama Çözümü. KoçSistem. 444 0 262 www.kocsistem.com.tr

Kısa Dönem. Araç Kiralama Çözümü. KoçSistem. 444 0 262 www.kocsistem.com.tr KoçSistem Kısa Dönem Araç Kiralama Çözümü 444 0 262 www.kocsistem.com.tr Kısa Dönem Araç Kiralama Çözümü Kısa Dönem Araç Kiralama Sektörünün ihtiyaç duyduğu mevcut ve gelişen tüm bileşenleri içeren bir

Detaylı

Tarımsal Üretim Uygulamalarında Bulut Hesaplama (Cloud Computing) Teknolojisi

Tarımsal Üretim Uygulamalarında Bulut Hesaplama (Cloud Computing) Teknolojisi Tarımsal Üretim Uygulamalarında Bulut Hesaplama (Cloud Computing) Teknolojisi Dr. İlker ÜNAL Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Doç.Dr. Mehmet TOPAKCI

Detaylı

NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. DOKUZ AYLIK FİNANSAL SONUÇLAR

NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. DOKUZ AYLIK FİNANSAL SONUÇLAR NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. DOKUZ AYLIK FİNANSAL SONUÇLAR DOKUZ AYLIK PERFORMANS ÖZETİ 2017 yılının dokuz aylık döneminde; Alınan sipariş miktarı %35 oranında artarak 609 milyon TL ye yükseldi. Kayıtlı

Detaylı

Pardus Vizyonu. Prof. Dr. Abdullah ÇAVUŞOĞLU 25.06.2014

Pardus Vizyonu. Prof. Dr. Abdullah ÇAVUŞOĞLU 25.06.2014 Pardus Vizyonu Prof. Dr. Abdullah ÇAVUŞOĞLU 25.06.2014 Gündem Pardus Projesi Hakkında Proje hedefleri Kamu göç projelerimiz Yürüteceğimiz Faaliyetler AKASYA Projesi Açık Kaynak Kodlu Yazılımlar Açık kaynak

Detaylı

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ERP'ye Bakış ve ARGUS Plus Zaman içinde firmalar geliştikçe, iş yapış şekilleri değişmekte ve ihtiyaçları artmaktadır. Bir çok gelişen firma, gerçekleştirdikleri operasyonel

Detaylı

Dell EMC VDI Cloud Client Computing Uçtan Uca Çözümler. İsel Horada Dell EMC Forum İstanbul

Dell EMC VDI Cloud Client Computing Uçtan Uca Çözümler. İsel Horada Dell EMC Forum İstanbul Dell EMC VDI Cloud Client Computing Uçtan Uca Çözümler İsel Horada isel.horada@dell.com 03.10.2017 Dell EMC Forum İstanbul Dell, uçtan uca «eksiksiz» bulut masaüstü Sadece Dell... Veri Merkezi Yazılım

Detaylı

Bütçelemenin En Kolay Hali!

Bütçelemenin En Kolay Hali! Bütçelemenin En Kolay Hali! LOGO MIND BUDGET, GELİŞMİŞ YAZILIM MİMARİSİ İLE BÜTÇE HAZIRLAYAN KULLANICILARA ESNEK VE GÜVENLİ BİR ÇALIŞMA PLATFORMU SUNUYOR. GÜÇLÜ KONTROL MEKANİZMALARI VE HATAYA YER BIRAKMAYAN

Detaylı

NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. İLK ÜÇ AYLIK FİNANSAL SONUÇLAR

NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. İLK ÜÇ AYLIK FİNANSAL SONUÇLAR NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. İLK ÜÇ AYLIK FİNANSAL SONUÇLAR İLK ÜÇ AYLIK PERFORMANS ÖZETİ 2018 yılının ilk üç ayında; Alınan sipariş miktarı %52 oranında artarak 255 milyon TL ye ulaştı. Satış gelirleri

Detaylı

Siber Güvenlik Basın Buluşması. C.Müjdat Altay 15 Haziran 2015

Siber Güvenlik Basın Buluşması. C.Müjdat Altay 15 Haziran 2015 Siber Güvenlik Basın Buluşması C.Müjdat Altay 15 Haziran 2015 Kısaca Netaş Ülkemizin her türlü bilgi ve iletişim teknolojisi ihtiyacını karşılamak için çalışıyoruz. Bugüne kadar gerçekleştirilen birçok

Detaylı

www. gelecege dokun.com

www. gelecege dokun.com www. gelecege dokun.com Rekabetçi ve yenilikçi çalışma anlayışı ile her geçen gün büyüyen Anitec yoluna emin adımlarla devam etmektedir. 20 yılı aşkın süredir teknolojik sistemler alanında faaliyet gösteren

Detaylı

UHeM ve Bulut Bilişim

UHeM ve Bulut Bilişim UHeM ve Bulut Bilişim Özden AKINCI Ulusal Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi (UHeM) Bilim ve Mühendislik Uygulamalar Müdürü 11.07.2012 UHeM hakkında Vizyon: Yüksek başarımlı hesaplama, bilgi teknolojileri

Detaylı

e-öğrenme/uzaktan Eğitim Sistemi ve Kurumsal İletişim Sistemi Projesi -Özet-

e-öğrenme/uzaktan Eğitim Sistemi ve Kurumsal İletişim Sistemi Projesi -Özet- e-öğrenme/uzaktan Eğitim Sistemi ve Kurumsal İletişim Sistemi Projesi -Özet- 1 e-öğrenme Platformu Kurum içi ve kurumlar arası sunulan hizmet içi ve vatandaşa yönelik eğitimlerinin e-öğrenme teknolojileri

Detaylı

OKTAY ÖNCEL. Kendisinden hem Avnet hem de Türkiye de son dönemde gerçekleştirilen teknoloji yatırımlarına dair bilgiler aldık.

OKTAY ÖNCEL. Kendisinden hem Avnet hem de Türkiye de son dönemde gerçekleştirilen teknoloji yatırımlarına dair bilgiler aldık. OKTAY ÖNCEL OT/VT sektörünün yakından tanıdığı bir ismi ağırlıyoruz bu sayıda VecTime da; Avnet Technology Solutions Türkiye nin Kurumsal Çözümler Bölümü Yöneticisi Oktay Öncel. Kendisinden hem Avnet hem

Detaylı

"Bilişimde Devrime Devam"

Bilişimde Devrime Devam "Bilişimde Devrime Devam" Melih Murat Kıdemli Analist, BT Hizmetleri Copyright 2012 IDC. Reproduction is forbidden unless authorized. All rights reserved. Küresel Belirsizlik Çağında Yönetim Geleceğimizi

Detaylı

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize Modern iş çözümleri, kurum içerisindeki insanların verimliliğini arttıracak yeni perspektifler sağlayarak onların tüm potansiyellerini kullanmalarına imkan

Detaylı

GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, mobil ve farklı konumlara dağılmış durumda.

Detaylı

Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti

Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti Social Media Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti!!! ValeApp Vale işletmeleri ve mobil kullanıcılar için geliştirilmiş araç park etme, çağırma ve ödeme süreçlerini hızlı ve güvenli

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

AKILLI TEKNOLOJİLER ENTEGRE ÇÖZÜMLER. Cenk ÖZEN OPERASYONLAR GENEL MÜDÜR YARDIMCISI. 1/22 28 Kasım 2017

AKILLI TEKNOLOJİLER ENTEGRE ÇÖZÜMLER. Cenk ÖZEN OPERASYONLAR GENEL MÜDÜR YARDIMCISI. 1/22 28 Kasım 2017 AKILLI TEKNOLOJİLER ENTEGRE ÇÖZÜMLER Cenk ÖZEN OPERASYONLAR GENEL MÜDÜR YARDIMCISI 1/22 28 Kasım 2017 1982 TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI ANA FAALİYET ALANLARI KOMUTA KONTROL VE SAVAŞ SİSTEMLERİ

Detaylı

Copyright 2012 EMC Corporation. All rights reserved.

Copyright 2012 EMC Corporation. All rights reserved. 1 Yeni Nesil Veri Merkezi Yazılım Tabanlı Dönüşüm Zafer SALTIK, EMC Danışmanlık Çözüm Mimarı 2 Boeing 747 yaklaşık kaç parçadan oluşmaktadır? 3 Boeing 747 yaklaşık kaç parçadan oluşmaktadır? a) 150K b)

Detaylı

Oracle Ortamlarınız için Uçtan Uca KoçSistem Hizmetleri

Oracle Ortamlarınız için Uçtan Uca KoçSistem Hizmetleri Oracle Ortamlarınız için Uçtan Uca KoçSistem Hizmetleri KoçSistem... 2010 Ciro: 260 Milyon USD Hizmet cirosu : %41 Koç dışı ciro: %52 2009-2010 büyüme: %48 Çalışan sayısı: 2200+ İletişim Ağı Veri Merkezi

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

HP Yazılım Zirvesi - İstanbul 20 May 2015 - Wyndham Grand Levent Pınar Uğurlu Kirazcı Yeni Nesil Akıllı Servis Masası

HP Yazılım Zirvesi - İstanbul 20 May 2015 - Wyndham Grand Levent Pınar Uğurlu Kirazcı Yeni Nesil Akıllı Servis Masası HP Yazılım Zirvesi - İstanbul 20 May 2015 - Wyndham Grand Levent Pınar Uğurlu Kirazcı Yeni Nesil Akıllı Servis Masası Yazılım Denetimleri DevOps IT performans metrikleri BYOD Zorunluluk Beklentiler değişiyor...

Detaylı

TAI MERKEZİ RAPORLAMA SİSTEMİ Gülsen BAYRAMUSTA Bilgi Teknolojileri Müdürü. TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. Aralık 2014 1 TASNİF DIŞI

TAI MERKEZİ RAPORLAMA SİSTEMİ Gülsen BAYRAMUSTA Bilgi Teknolojileri Müdürü. TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. Aralık 2014 1 TASNİF DIŞI TAI MERKEZİ RAPORLAMA SİSTEMİ Gülsen BAYRAMUSTA Bilgi Teknolojileri Müdürü TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. Aralık 2014 1 TASNİF DIŞI Genel 1984 F-16 uçaklarının Türkiye de üretimi amacıyla

Detaylı

Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri

Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri Neden Unify Çözümleri? Global Pazar payında 3# USA de 6.2 milyon son kullanıcı Latin America 1# (18%) Almanya da 1# (40%) Avrupa da 1# (19%) Hindistan

Detaylı

Orçun M. Özalp 11.08.15 KURUMSAL SUNUM

Orçun M. Özalp 11.08.15 KURUMSAL SUNUM Orçun M. Özalp 1 Ajanda 1 Bulutistan Teknoloji de Yol Arkadaşınız 2 Veri Merkezi Yatırımımız ve Teknik Yetkinlikler 3 Çağrı Merkezi Yatırımımız ve Yardım Masası Hizmetimiz 4 Ürün Kataloğumuz ve İşyerim

Detaylı

Yenilikçi bulut mimarimiz ve güçlü altyapımız bizi farklı kılıyor

Yenilikçi bulut mimarimiz ve güçlü altyapımız bizi farklı kılıyor KAPAK KONUSU RÖPORTAJI Yenilikçi bulut mimarimiz ve güçlü altyapımız bizi farklı kılıyor Türkiye de DorukCloud markasıyla, Microsoft Hyper-V platformu üzerinde, bulut bilişim hizmetini veren ilk firma

Detaylı

DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE YENİLİKÇİ İŞ MODELLERİ

DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE YENİLİKÇİ İŞ MODELLERİ DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE YENİLİKÇİ İŞ MODELLERİ TEB Girişim Evleri EDİRNE İSTANBUL SF İZMİR BURSA DENİZLİ KONYA MERSİN TRABZON ERZURUM GAZİANTEP 2015 Yılında açılan 2016 Yılında açılan 2017 Yılında açılacak

Detaylı

www.netas.com.tr 45.YIL

www.netas.com.tr 45.YIL www.netas.com.tr 45.YIL Başarılarla dolu 45 yıl... Bilgi ve iletişim teknolojileri alanında yenilikçi ve yaratıcı çözümler sunan, ulusal ve uluslararası pazarda, servis sağlayıcılar ve kurumlara uçtan

Detaylı

Bilgi Çağında Kütüphane

Bilgi Çağında Kütüphane Bilgi Çağında Kütüphane Gürcan Banger 27 Mart 2006 Yunus Emre Kültür Merkezi Değişen Dünya 1950 li yıllara kadar üretim için sermaye, işgücü, enerji ve hammadde önemli girdiler olarak kabul ediliyordu.

Detaylı

EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup,

EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup, EDM KURUMSAL SUNUM Şirketimiz EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup, Güçlü sermaye yapısı, GİB E-Fatura, E-Defter ve E-Arşiv Lisansları BTK E-İmza ve KEP Kayıt Makamı Yetkisi İstanbul ve Ankara da iki

Detaylı

Şimdi Çok Daha Yetenekli

Şimdi Çok Daha Yetenekli Şimdi Çok Daha Yetenekli Müşterinizi daha yakından tanıyın, müşteri odaklı süreçlerinizle Türkiye nin modern kurumları arasındaki yerinizi alın. Microsoft un Silver Partner seviyesindeki iş ortağı İnnova,

Detaylı

Kaspersky Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Güvenlik

Kaspersky Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Güvenlik Kaspersky Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Güvenlik 2018 KOBİ'lerin Kendilerine Özgü Sorunları ve Gereksinimleri Vardır Bulut BT'ye Geçiş Basit, hepsi bir arada çözüm Kullandığın kadar öde İzleme

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

Dell EMC Hiper-Bütünleşik Altyapılar

Dell EMC Hiper-Bütünleşik Altyapılar Dell EMC Hiper-Bütünleşik Altyapılar Hiper bütünleşik altyapılara genel bakış GLOBAL SPONSORS Geleneksel altyapılar ve süreçler sürdürülebilir olmaktan uzaklaştı Pahalı yenilemeler ve riskli migrasyonlar

Detaylı

1.Baskı Çözümleri: 2. Bilgisayar Bileşenleri: 1.Baskı Ürünleri. 1.1. Faks Cihazları. 1.2. Fotokopi Cihazları. 1.3. Tarayıcılar. 1.4.

1.Baskı Çözümleri: 2. Bilgisayar Bileşenleri: 1.Baskı Ürünleri. 1.1. Faks Cihazları. 1.2. Fotokopi Cihazları. 1.3. Tarayıcılar. 1.4. Yıldırım Bilişim - 2014 1.Baskı Çözümleri: 1.Baskı Ürünleri 1.1. Faks Cihazları 1.2. Fotokopi Cihazları 1.3. Tarayıcılar 1.4. Yazıcılar 2. Bilgisayar Bileşenleri: 2.1. Anakartlar 2.2. Bellekler 2.3. Ekran

Detaylı

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS 1 KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Kurumsal unsurlar ve BT üzerindeki etkileri ÇEVİKLİK Hızlı hareket edin, çevik ve esnek olun İşletme sahiplerinin %66'sı kurumsal çevikliğin öncelik olduğunu

Detaylı

Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti

Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti Social Media Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti!!! ValeApp Vale işletmeleri ve mobil kullanıcılar için geliştirilmiş araç park etme, çağırma ve ödeme süreçlerini hızlı ve güvenli

Detaylı

OMNICHANNEL DİJİTAL DÖNÜŞÜM

OMNICHANNEL DİJİTAL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜNDE OMNICHANNEL DİJİTAL DÖNÜŞÜM 444 0 262 www.kocsistem.com.tr 360 DENEYİMİ Perakende Sektörüne 360 Perakende Deneyimi Odak Konuları Özel Çok Kanallı Çözümler KoçSistem perakende sektörüne özel

Detaylı

OMNICHANNEL DİJİTAL DÖNÜŞÜM

OMNICHANNEL DİJİTAL DÖNÜŞÜM PERAKENDE SEKTÖRÜNDE OMNICHANNEL DİJİTAL DÖNÜŞÜM 444 0 262 www.kocsistem.com.tr 360 PERAKENDE DENEYİMİ Perakende Sektörüne Özel Çok Kanallı Çözümler 360 Perakende Deneyimi Odak Konuları KoçSistem perakende

Detaylı

VBLOCK SİSTEMLERİ: DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ BÜTÜNLEŞİK ALTYAPISI

VBLOCK SİSTEMLERİ: DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ BÜTÜNLEŞİK ALTYAPISI VBLOCK SİSTEMLERİ: DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ BÜTÜNLEŞİK ALTYAPISI VBLOCK 100 AİLESİ VBLOCK 200 AİLESİ VBLOCK 300 AİLESİ VBLOCK 700 AİLESİ VCE BT'yi Dönüştürüyor VCE'nin sunduğu yenilikler BT ekibinin, kaynaklarını

Detaylı

İŞ ZEKASI (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın

İŞ ZEKASI (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın Kurumunuzun yarınını belirleyecek kararları verirken en iyi iş zekası araçlarını kullanın. *BUSINESS INTELLIGENCE İş Zekası Çözümleri

Detaylı

Dijital Dönüşümde Bulut Şirket!

Dijital Dönüşümde Bulut Şirket! Dijital Dönüşümde Bulut Şirket! Dijital dönüşüme ayak uyduran şirketler yoğun rekabet ortamında zaman, maliyet ve iş gücü avantajı elde etmektedir. eplatform ile dijital dönüşümde güvenilir alt yapı, uzman

Detaylı

AB2015 17. AKADEMİK BİLİŞİM KONFERANSI. 4-6 Şubat 2015 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ESKİŞEHİR

AB2015 17. AKADEMİK BİLİŞİM KONFERANSI. 4-6 Şubat 2015 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ESKİŞEHİR AB2015 17. AKADEMİK BİLİŞİM KONFERANSI 4-6 Şubat 2015 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ESKİŞEHİR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNİN GELİR İDARESİNDE KULLANIMI (VEDOP) Öğr.Grv.Dr. Şennur ÖZTÜRK Anadolu Üniversitesi AÖF VERGİ

Detaylı

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da!

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da! Logsign Hotspot Misafir Ağlar İçin Yeni Nesil Bütünleşik Erişim ve Analitik Çözümü Misafir ağların her geçen gün artan ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yeni nesil mimari ile tasarlanmış olan Logsign

Detaylı

2017 Yılı Değerlendirmesine Hoş Geldiniz

2017 Yılı Değerlendirmesine Hoş Geldiniz 2017 Yılı Değerlendirmesine Hoş Geldiniz C. Müjdat Altay, CEO Türkiye nin bir numaralı «Sistem Entegratörü» Bilişim Sektöründe köklü ArGe tecrübesi Satış Gelirlerimizin ortalama %20 si ihracatlarımızdan

Detaylı