Gölcük'te bir emekli polis, komşusu uzman çavuşu öldürdü.daha sonra da kendisi intihar etti.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Gölcük'te bir emekli polis, komşusu uzman çavuşu öldürdü.daha sonra da kendisi intihar etti."

Transkript

1 Gölcük'te bir emekli polis, komşusu uzman çavuşu öldürdü.daha sonra da kendisi intihar etti. Gölcük İlçesi'nde Saraylı Deprem Konutları'nda oturan emekli polis memuru 59 yaşındaki Selim Bağcı, kapı komşusu uzman çavuş 34 yaşındaki Uzman Çavuş Serhat Yakar'ı av tüfeği ile öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti. Saraylı Köyü Deprem Konutları Yunus Emre Mahallesi'nde meydana geldi. Bir süre önce eşinden boşandığı için yalnız yaşayan uzman çavuş Serhat Yakar ile kapı komşusu emekli polis Selim Bağcı'nın arası, yüksek sesli müzik dinleme ve gürültü nedeniyle çıkan tartışmalarla açıldı. Bu akşam saatlerinde apartman girişinde karşılaşan Serhat Yakar ile Selim Bağcı aynı nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi ve kavgaya dönüşmesi üzerine emekli polis memuru Selim Bağcı, evinde bulundurduğu av tüfeğiyle uzman çavuş Serhat Yakar'a ateş etti. Serhat Yakar olay yerinde yaşamını yitirirken Selim Bağcı, tüfeğin namlusunu başına dayayıp tetiği çekti. Bağcı da olay yerinde can verdi. B Kavgada bir kişiyi öldüren Gürcan Ö. hem polise, hem de ambulansa haber verdi. ESENYURT'ta gürültü yüzünden çıkan kavgada bir kişiyi öldürdüğü iki kişiyi de yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan Gürcan Ö. (22) polisteki ifadesinde "Bize onları polise şikayet ettiğimiz için saldırdılar. Evimizi terk etmemizi söylediler. Karakolda serbest kaldıktan sonra ertesi gün yine bana saldırdılar" dedi. Zanlının tabancayla ateş ettikten sonra önce 112'yi arayarak ambulans istediği ardından 155'i arayarak polis çağırdığı ortaya çıktı. Örnek Mahallesi, 1512 Sokak, No:12'de dün meydana gelen olayda iki aile arasında gürültü yüzünden başlayan kavga cinayetle bitmişti. Üniversite mezunu Gürcan Ö., alt kat komşularına ateş edince Nuriye Taş (26) ölmüş, Abdülvahap Taş (32) ile Yusuf Taş (19) ağır yaralanmıştı.

2 Karabük'te Erfe Çengelcik, gürültü yapıyor diye kızkardeşini öldürdü, eniştesini yaraladı. Karabük'ün Yenice İlçesi'nde, kız kardeşi,erfe Çengelcik'i av tüfeği ile vurarak öldüren, kız kardeşinin nikahsız eşi Mehmet Çevik'i bacağından vurarak yaralayan Aydın Çengelcik, jandarmadaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Komşular arasında gürültü nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada bir çocuk annesi 26 yaşındaki Nurcan Taş yaşamını yitirirken, iki kayınbiraderi yaralandı Üst katta oturan Yener Ö. ve oğlu Gürcan Ö., bir hafta önce yakınlarını kaybeden ve taziye için gelen akrabaları nedeniyle gürültü yaptıklarını öne sürdükleri alt komşuları Abdulvahap ve kardeşi Yusuf Taş ile dün tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.yener Ö. ve Gürcan Ö. nün darp edildiği kavga taraflar olay yerine gelen polisler tarafından karakola götürülen burada barıştırıldı. Ancak öfkesi dinmeyen Yener Ö. ve oğlu Gürcan Ö. bugün apartmanda karşılaştıkları alt komşusu Abdulvahap Taş tekrar tartıştı.iki aile arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Gürcan Ö., yanında bulunan silahla rast gele ateş etmeye başladı. Kavga sırasında 1 çocuk annesi Nuriye Taş, kayınbiraderleri Abdulvahap Taş ile Yusuf Taş yaralandı.esenyurt Devlet Hastanesi ne kaldırılan yaralılardan Nuriye Taş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.göğsüne 3 kurşun isabet eden Yusuf Taş, sevk edildiğiistanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi nde yoğun bakım ünitesine alındı. Kavgada yaşamını yitiren Nuriye Taş ın 19 yaşında evlendiği ve 6 yıldır bebeği olmadığı için tedavi olduktan sonra geçen yıl bir çocuk dünyaya getirdiği ortaya çıktı.cinayetin ardından apartmanda bulunan zanlı Gürcan Ö., ile kavgaya karışan babası Yener Ö., Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

3 Gürültü yüzünden komşusunu öldürdü Başkent'te, iki komşu arasında çıkan gürültü kavgası cinayetle sonuçlandı Olay Yenimahalle ilçesinde meydana geldi.halis U. İsimli kişi gürültü kavgası yüzünden husumetli olduğu alt katta oturan komşusu Harun Olgaç ı 30 yerinden bıçaklayarak öldürdü.kavga sırasında olgaçın kardeşide ağır yaralandı. Halis U.kendisine yardım ettiği öne sürülen eşi Hacer U. Ve kızı Tuba B. de gözaltına alındı.halis U.tutuklanarak cezaevine konuldu Çocukların Gürültü kavgası cinayetle bitti.. Esenyurt'ta 2 aile arasında 'çocukların gürültü çıkarmaları' gerekçesiyle başlayan ve dün karakolda biten kavga, bugün yeniden alevlendi. Tartışmanın ardından silahlar çekilince aynı aileden 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Gerginliğin sürdüğü mahalle çevik kuvvet ekipleri tarafından abluka altına alındı.edinilen bilgiye göre olay, Esenyurt Örnek Mahallesi 1512 Sokak üzerinde bulunan 2 numaralı bir binada meydana geldi. İddiaya göre, aynı binada yaşayan Nuriye ve Abdulvahap T. çiftinin çocukları gürültü yaptıkları gerekçesiyle aileyle komşuları Yener Ö. ve oğlu Gürcan Ö. arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar arasında kavga çıktı. Olayın ardından her 2 aile karakolda barıştırılarak evlerine geri gönderildi. Ancak bu akşam saatlerinde taraflar arasında henüz bilinmeyen bir nedenle yeniden tartışma başladı. Kavgaya dönüşen tartışmanın ardından belindeki tabancasını çeken Gürcan Ö., komşuları olan Nuriye T., Yusuf T. ve Adulvahap T.'ye kurşun yağdırdı. Açılan ateş sonucu yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı ancak yaralılardan anne Nuriye T. hastanede hayatını kaybetti. Olayı öğrenen her 2 tarafın yakınları olay yerine akın etti.

4 Adana'da kendisini yaralayan kişiyi öldürmek isterken önüne atlayan babasını öldüren katil zanlısı, "kasten adam öldürmek" suçundan 25 yıla, "yaralama" suçundan ise 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Adana'da kendisini yaralayan kişiyi öldürmek isterken önüne atlayan babasını öldüren katil zanlısı, "kasten adam öldürmek" suçundan 25 yıla, "yaralama" suçundan ise 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Merkez Seyhan ilçesi Meydan Mahallesi nde ikamet eden Veli Şahin, 2009'da gürültü yaptığı için kendisini uyaran Mustafa R.'yi bıçakla yaraladı. 3 ay cezaevinde yattıktan sonra çıkan Şahin, 20 Mart'ta yine alkollü olarak aynı sokaktan geçerken karşılaştığı Mustafa R.'ye, "Senin yüzünden hapis yattım. Bunun bedelini ödeyeceksin" diye bağırarak küfür etti. Tartışma sırasında evine gidip pompalı tüfeğini alan Mustafa R., silahı üzerine doğru gelen Şahin'e doğrultup ayaklarına ateş etti. Bu sırada oğlunu kurtarmak için silahın önüne atladığı iddia edilen baba Bayram Şahin hayatını kaybetti. Veli Şahin'in de yaralandığı olaydan sonra polise teslim olup tutuklanan Mustafa R., yargılandığı Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar duruşmasına çıktı. Duruşmadaki iyi hali nedeniyle cezası 25 yıla indirilen sanığa "yaralama" suçundan ise 3 yıl 4 ay hapis cezası verildi. Zeytinburnu'nda bir işyerinde gürültü yüzünden çıkan kavgada, iki kardeş silahla vurularak hayatını kaybetti. İddiaya göre, Yeşiltepe Mahallesi 74 Sokak'ta Erdal Sezer ve Serdar Sezer kardeşlere ait işyerine gelen S.D. isimli şahıs, Sezer kardeşlerle gürültü yaptıkları gerekçesiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sezer kardeşler, S.D'nin üzerine çivi çakma makiması ile saldırdı. Bu sırada S.D. üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabanca ile kardeşlere ateş etmeye başladı. İki kardeş vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından kayıplara karışan S.D. polis ekiplerinin çalışmaları sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. İki kardeşin cesetleri olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcının incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

5 İzmir'in Çeşme İlçesi'nde, gündüz plaj, gece disko olarak hizmet veren Aya Yorgi Koyu'ndaki işletmelerin hemen bitişiğinde, denize sıfır malikanenin sahibi Çelebioğlu Ailesi'nin 'gürültü' savaşı sürüyor.. Aya Yorgi Koyu'ndaki işletmelerin hemen bitişiğinde oturan, Çelebioğlu Holding'in sahibi aile, önce 'gürültüye gürültüyle' karşılık verdi. Aile evin bahçesine kurdurduğu dev müzik sisteminin sesini, gürültünün arttığı saatlerde sonuna kadar açtı. Geçtiğimiz günlerde İzmir Valisi Cahit Kıraç tarafları biraraya getirip kurallara uyulması konusunda uzlaştırdı. Ancak geçen hafta sonu Çelebioğlu Ailesi işletmelerin kurallara yine uymadığı gerekçesiyle bu kez bahçesine direk üzerine kurdurduğu projektör aydınlatmalarını yakarak çevresindeki eğlence mekanlarını stadyum gibi aydınlattı. Önce ses, ardından ışık savaşının ardından gözler yetkililere çevrildi.! İzmir'in Ödemiş ilçesinde gürültü yüzünden çıkan kavgada 2 kişiden biri orakla göğsüne aldığı darbeyle öldürüldü, diğeri de tabancayla yaralandı. Cumhuriyet Mahallesi Şehit Özpolat Caddesi'ndeki apartmanda komşu olan Celaleddin Yigen (45) ile Aydın B (35) arasında gürültü yüzünden tartışma çıktı. Olayın kavgaya dünüşmesi sonucu Aydın B, yanındaki orakla Celaleddin Yigen'i göğsünden yaraladı. Yigen de tabancayla Aydın B'yi, sol kolundan ve sağ göğsünden vurdu. Ödemiş Devlet Hastanesine kaldırılan Celaleddin Yigen, kurtarılamadı. Diğer yaralı Aydın B, önce İzmir Tepecik Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesine kaldırıldı, daha sonra da Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Gözlem altına alınan Aydın B'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.izmir (A.A) Kağıthane'de, iki kardeş arasındaki kavgadan rahatsız olup uyarmak için yanlarına giden Şenol Uzun, kardeşlerin küçüğü tarafından silahla vuruldu Ağır yaralanan Uzun, hastaneye kaldırılırken ambulansta hayatını kaybetti. Fail, olaydan sonra kaçarak izini kaybettirdi. Olay, saat sıralarında, Kağıthane Çağlayan Esen Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 katlı binanın en üst katında oturan konfeksiyon işçisi Şenol Uzun (44), işten geldikten sonra yattı. Binanın bodrum katında ikamet eden Nuri Arık isimli şahıs ise geç saatlerde ağabeyi ile kavga etmeye başladı. Kavga nedeniyle yükselen seslerden rahatsız olan Uzun, şahısları uyarmak için bodruma indi. Tartışmanın büyümesi üzerine Arık, ruhsatsız silahını çekerek Uzun'a ateş etti. Göbeğinden vurulan Uzun, ağır yaralandı.

6 İzmir'de gürültü yüzünden komşular arasında başlayan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada 3 kişi yaralandı. İzmir Alsancak'ta, apartmana girerken çok gürültü çıkarılması nedeniyle komşular arasında başlayan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada 3 kişi yaralandı. Olay, saat sıralarında, 1478 Sokak'taki apartmanın önünde meydana geldi. 35 yaşındaki Hakan Doğan, apartmana girişlerinde çok gürültü çıkardıklarını söylediği komşularıyla dün sabah saatlerinde tartıştı. Gece komşularının binaya girerken tekrar gürültü yapmaları üzerine Doğan, kapısının önüne çıktı. Doğan ile 29 yaşındaki Orhan Işık, 28 yaşındaki Ömer Akbulut ve 30 yaşındaki Ahmet Şimşek, bu yüzden tekrar tartışmaya başladı. Büyüyen tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Öfkesine hakim olamayan Hakan Doğan, mutfaktan aldığı bıçakla Işık ile Akbulut'u göğsünden, Şimşek'i de sol kolundan yaraladı. Yaralıları görenler durumu, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri, 3 yaralıyı ambulansla Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Polis tarafından gözaltına alınan Doğan, Alsancak Polis Merkezi'ne götürüldü. Yaralıların tedavilerinin sürdüğü, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. İzmir Konya'da öğle saatlerinde aynı binada yaşayan iki komşu arasında gürültü yüzünden kavga çıktı. O kavgada üst kattaki dairenin sahibi öldürüldü, oğlu yaralandı. Şüpheli komşu gözaltına alındı. Olay Karatay İlçesi Fetih Caddesi'ndeki bir apartmanda yaşandı. İddialara göre; 53 yaşındaki Ali Kemal K, üst katında yaşayan komşusu Hüseyin Bağcı ile gürültü yaptıkları gerekçesiyle sürekli tartışıyordu. Öğle saatlerinde o tartışma yeniden alevlendi ve kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında önce 21 yaşındaki Mithat Bağcı, ardından da sokak ortasında babası Hüseyin Bağcı vuruldu. Şüpheli Ali Kemal K, kısa sürede olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Acı haberi alan Bağcı nın yakınları hemen eve koştu. Gözyaşlarına hakim olamadılar, sinir krizi geçirdiler, şüphelinin otomobiline zarar verdiler. Yaralı Mithat Bağcı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne, babası Hüseyin Bağcı nın cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Şüpheli sağlık kontrolü sonrasında Cinayet Büro Amirliği ne teslim edildi. 11.temmuz.2013

7 Avcılar'da gürültü yüzünden çıkan kavgada baba ile oğlu öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Denizköşkler Mahallesi Levent Sokak'taki Kardeşler Apartmanı'nda oturan Ercan Telci, önceki gece aşırı gürültü yüzünden. Avcılar'da gürültü yüzünden çıkan kavgada baba ile oğlu öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Denizköşkler Mahallesi Levent Sokak'taki Kardeşler Apartmanı'nda oturan Ercan Telci, önceki gece aşırı gürültü yapınca komşularıyla tartıştı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Ercan Telci, pompalı tüfekle komşuları Suadet Doğan ve oğlu Anıl Doğan ile diğer komşusu Kadir Karaca'ya ateş etti. Suadet Doğan olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu ile komşusu ağır yaralandı Adıyaman'da, komşu 2 aile arasında gürültü nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Taş ve sopaların kullanıldığı kavga, polisin biber gazlı müdahalesiyle sonlandırıldı. Polis, kavgaya karışan ve birisinin üzerinde tabanca bulunan 7 şüpheliyi, karga tulumba gözaltına aldı. DHA 17 Temmuz 2014 Perşembe Olay, öğleden sonra Eskisaray Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, birbirine komşu olan Ekinci ile Özgür ailesi fertleri arasında gürültü yapma nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, 2 aile fertlerinin telefonla ulaştığı yakınlarının da katılmasıyla büyüyerek kavgaya dönüştü. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada yaralanan olmazken, mahalle sakinleri taraflara engel olamayınca durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, kavgayı sona erdiremeyip yetersiz kalınca bölgeye takviye ekipler sevk edildi. Takviye ekiplerin gelişinin ardından yapılan çağrıya rağmen ayrılmayan taraflara biber gazı ve copla müdahale etti ve kavgayı sonlandırdı.

8 06 Kasım 2013 Gemlik te akşam da yaşanan olayda, Ahmet Öztürk (53) alt komşusu Fehim Arı (45) tarafından evinin önünde silahla 5 el ateş edilerek öldürüldü. İddialara göre olaydan birkaç saat önce, ikili arasında ses yüzünden çıkan kavgada kolu kırılan Ahmet Öztürk Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğün e giderek Fehim Arı dan şikayetçi oldu. Şikayeti öğrenen Fehim Arı ise, Emniyet müdürlüğü dönüşünde komşunu Ahmet Öztürk ü evlerinin önünde silahla vurarak öldürdü ve olay yerinden kaçtı. Ayak ve karın kısmından ağır yaralanan Ahmet Öztürk, olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitiren Öztürk ün cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Olay yerinden kaçan Fehim Arı nın aranması devam ederken, Gemlik Emniyet Müdürlüğü tarafından olayla alakalı soruşturma başlatıldı. lütfen

AYŞEGÜL ARSLAN IN KATİL ZANLISI MÜEBBET YEDİ

AYŞEGÜL ARSLAN IN KATİL ZANLISI MÜEBBET YEDİ AYŞEGÜL ARSLAN IN KATİL ZANLISI MÜEBBET YEDİ Geçtiğimiz 28 Mayıs ta kendisinden ayrılan iki çocuğunun annesi dini nikahlı eşi 29 yaşındaki Ayşegül Aslan ı çalıştığı işyerinde silahla öldüren, işyeri sahibini

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 25.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 25.01. Günlük Haber Bülteni 26.01.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 25.01.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa.com Tarih: 25.01.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.balıklıgol.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.balıklıgol.com İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.balıklıgol.com Tarih:09.04.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.urfastar.com Tarih:09.04.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com

Detaylı

************* ***************

************* *************** Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, 18 metre derinliğindeki kuyuda cesedi bulunan ve iddiaya göre gizli ilişki sonucu hamile kalan ve 8.5 aylık hamile olduğu belirlenen 19 yaşındaki kadının, töre kurbanı

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

CMC, EKIBINI HAKAN SARAN ILE GÜÇLENDIRDI

CMC, EKIBINI HAKAN SARAN ILE GÜÇLENDIRDI Portal Adres CMC, EKIBINI HAKAN SARAN ILE GÜÇLENDIRDI : www.maxihaber.net İçeriği : Bilişim/Teknoloji Tarih : 03.08.2014 : http://www.maxihaber.net/fotolar/2014_foto/agustos_2014/mh_cmc_atama_03082014.htm

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 26.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 26.01. Günlük Haber Bülteni 27.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 26.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 26.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 26.01.2015

Detaylı

FETÖ İMAMLARINDAN S. TÜRK ÜN OĞLU BODRUM DA GÖZALTINA ALINDI

FETÖ İMAMLARINDAN S. TÜRK ÜN OĞLU BODRUM DA GÖZALTINA ALINDI FETÖ İMAMLARINDAN S. TÜRK ÜN OĞLU BODRUM DA GÖZALTINA ALINDI Hakkında yakalama kararı bulunan FETÖ İmamlarından, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalı

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.aktifhaber.com Tarih: 22.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.aktifhaber.com Tarih: 22.01. Günlük Haber Bülteni 23.01.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.aktifhaber.com Tarih: 22.01.2015 1 2 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 22.01.2015 İNTERNET

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 04.02.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 04.02. Günlük Haber Bülteni 05.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 04.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 04.02.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekilleri Gök ile Çetin, polisler tarafından vurularak hayatını kaybeden Cem Aygün ü Meclis gündemine taşıdı. Tarih : 03.09.2012 Ankara Milletvekilleri Levent Gök

Detaylı

Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı

Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı KANLI HESAPLAŞMA NIN KEŞFİ YAPILDI Bodrum da yol ortasında 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavganın devam eden davası kapsamında keşif

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Günlük Haber Bülteni 11.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:10.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.urfa.com Tarih:10.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet

Detaylı

Kahramanmaraş'a Şehit Ateşi Düştü

Kahramanmaraş'a Şehit Ateşi Düştü Kahramanmaraş'a Şehit Ateşi KARS ın Kağızman İlçesi nde PKK lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan jandarmauzman çavuş 23 yaşındaki Ahmet Ece nin Kahramanmaraş ın Ebistan İlçesi ndeki baba ocağına

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Günlük Haber Bülteni 13.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:12.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sabah.com.tr Tarih:12.03.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

Antalya Belek'te Otel Çöktü 8 Yaralı

Antalya Belek'te Otel Çöktü 8 Yaralı Antalya Belek'te Otel Çöktü 8 Yaralı yalinosgb.com /haber/belek-antalya-otel-is-kazasi-8-yarali Antalya'nın Serik ilçesi Belek bölgesinde bir otel inşaatında meydana gelen göçük sonucu 8 işçi yaralandı.

Detaylı

Diyarbakır ve Yüksekova da kayıplarının failleri soruldu

Diyarbakır ve Yüksekova da kayıplarının failleri soruldu Diyarbakır ve Yüksekova da kayıplarının failleri soruldu İHD ve kayıp yakınları, faile meçhul cinayetlere kurban giden ve kaybedilenlerin faillerini Diyarbakır ve Yüksekova da bu hafta da biraraya gelerek

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU İstanbul da bir süre önce evini terk eden genç kızı Bodrum polisi buldu. Ulusal televizyon kanallarında kızının eviden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediğini açıkladığını

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi:

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: Günlük Haber Bülteni 27.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sondakika.com Tarih:26.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.haber7.com Tarih: 26.02.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

HALKIN DOKTORLARINDAN KORKUYORLAR

HALKIN DOKTORLARINDAN KORKUYORLAR BALIKESİR - 30.09.2014 HALKIN DOKTORLARINDAN KORKUYORLAR Balıkesir Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Hüseyin Gündoğdu, Ankara ve Hatay Tabip odaları üyelerinin Gezi Parkı olayları sürecinde hukuka aykırı

Detaylı

OKULLARDA GELĠġĠMSEL ve ÖNLEYĠCĠ PDR-5. Prof. Dr. Serap NAZLI Ankara Üniversitesi

OKULLARDA GELĠġĠMSEL ve ÖNLEYĠCĠ PDR-5. Prof. Dr. Serap NAZLI Ankara Üniversitesi OKULLARDA GELĠġĠMSEL ve ÖNLEYĠCĠ PDR-5 Prof. Dr. Serap NAZLI Ankara Üniversitesi Suçlu çocuk-ergen yoktur, Suça itilmiş çocuk-ergen vardır. Suça karışma İzmir'de 15 yaşındaki H.K., öğretmenini bıçaklayarak

Detaylı

KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI

KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI Bodrum açıklarında tur teknesi personelince deniz yüzeyinde fark edilen 3 yetişkin mülteciye ait ceset bulundu. Bodrum dan Yunan adalarına gitmek üzere denize açılan

Detaylı

İdiiaya göre, Kadın kaptan önce öldürmüş sonra çuvala

İdiiaya göre, Kadın kaptan önce öldürmüş sonra çuvala İdiiaya göre, Kadın kaptan önce öldürmüş sonra çuvala koyup ormanlık alana bırakılmış Bodrum da 6 gündür kayıp olan kadın kaptan ormanlık alanda çöp poşeti içerisinde koyulup bırakılmış halde bulundu.

Detaylı

yaralandı. Polisten elde edilen bilgiye göre, kaza, saat 22.00'de karşıya geçmekte olan Mahmut ve Ayla, 120 km. hızla giden aracın

yaralandı. Polisten elde edilen bilgiye göre, kaza, saat 22.00'de karşıya geçmekte olan Mahmut ve Ayla, 120 km. hızla giden aracın 1.LEFKOŞA'DA TRAFİK KAZASI: 10 YAŞINDAKİ HASAN AĞIR YARALI Dün, sabah saatlerinde Lefkoşa'da meydana gelen trafik kazasında, 10 yaşındaki Hasan ciddi şekilde yaralandı. Polisten edinilen bilgiye göre,

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : Tarih:

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi :  Tarih: Günlük Haber Bülteni 13.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.urfanatik.com Tarih: 12.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa.com Tarih:12.02.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01. Günlük Haber Bülteni 01.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih:

Detaylı

Polis 'Adın çıkar evine git' deyip ölüme göndermiş - Evrensel.net

Polis 'Adın çıkar evine git' deyip ölüme göndermiş - Evrensel.net 1 / 6 07.04.2015 16:07 ANASAYFA YAZARLAR GÜNDEM İŞÇİ-SENDİKA POLİTİKA DÜNYA DERGİLER 2014'te dünyada ve Türkiye'de ne oldu? Yemen'de ne oldu, bugün ne oluyor? ANASAYFA / GÜNCEL Polis Ve 'Adın elbet çocuk

Detaylı

SON BEŞ YIL ŞİDDET VERİLERİ

SON BEŞ YIL ŞİDDET VERİLERİ SON BEŞ YIL ŞİDDET VERİLERİ Yapılan basın taraması ve Mezarlıklar Şube Müdürlüğünden alınan bilgiler doğrultusunda son 5 yılda (11-15 Kasım) Diyarbakır da; kadın dövülerek, bıçaklanarak, boğularak ve silahla

Detaylı

Ankara'da İş Kazası! Kendi Mesleği Sonu Oldu

Ankara'da İş Kazası! Kendi Mesleği Sonu Oldu Ankara'da İş Kazası! Kendi Mesleği Sonu Oldu www.yalinosgb.com/haber/ankarada-is-kazasi-kendi-meslegi-sonu-oldu Ankara nın Çankaya ilçesinde inşaatı süren Sinpaş Altınoran Konutları nda üzerine sac parçası

Detaylı

ABD'nin iki seçeneği kaldı: Ya gücünü artır ya da Taliban'a göz yum

ABD'nin iki seçeneği kaldı: Ya gücünü artır ya da Taliban'a göz yum ABD'nin iki seçeneği kaldı: Ya gücünü artır ya da Taliban'a göz yum Kunduz'da yaşanan savaş ABD için iki seçeneği ortaya çıkardı; ya işgal güçlerini artıracak yada Taliban'ın ilerleyişine göz yummak zorunda

Detaylı

Yer altı şehrine açılan kapı, Kayıp İncil, cinayet ve MİT : Tarsus taki gizemli evde ne oluyor?

Yer altı şehrine açılan kapı, Kayıp İncil, cinayet ve MİT : Tarsus taki gizemli evde ne oluyor? Yer altı şehrine açılan kapı, Kayıp İncil, cinayet ve MİT : Tarsus taki gizemli evde ne oluyor? HABER MERKEZİ- Mersin in Tarsus ilçesinde yaklaşık 1 yıldır devam eden kazı ile ilgili gizem her geçen gün

Detaylı

Hekimlik Sanatı ve Deontolojide Neredeyiz? Doktor varken düşmana ne gerek! Hekim hekim ilişkileri etik mi?

Hekimlik Sanatı ve Deontolojide Neredeyiz? Doktor varken düşmana ne gerek! Hekim hekim ilişkileri etik mi? Hekimlik Sanatı ve Deontolojide Neredeyiz? Doktor varken düşmana ne gerek! Hekim hekim ilişkileri etik mi? Doç. Dr. Dede ŞİT Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastahanesi İç Hastalıkları Kliniği 3. İstanbul

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : Tarih:

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi :  Tarih: Günlük Haber Bülteni 17.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 16.02.2015 İnternet Haber Sitesi: www.urfanatik.com Tarih:16.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.urfanatik.com Tarih: 16.02.2015

Detaylı

Polis Taksim Meydanı'na girdi

Polis Taksim Meydanı'na girdi On5yirmi5.com Polis Taksim Meydanı'na girdi Gezi Parkı eylemlerinin 15. gününde polis, Taksim Meydanı na girdi. AKM ve Cumhuriyet Anıtı ndaki afişler söküldü, barikatlar da kaldırıldı. Yayın Tarihi : 11

Detaylı

'Uyardık ama ciddiye almadılar'

'Uyardık ama ciddiye almadılar' 1/5 ページ 8 Mart 2010, Pazartesi 'Uyardık ama ciddiye almadılar' Elazığ'da meydana gelen 6.0 şiddetindeki depremde ölü sayısı sürekli artıyor. Son bilgilere göre 51 kişi yaşamını yitirdi, 50'nin üzerinde

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi etmeden hırsızlık olayını gerçekleştirmeleri ise dikkat çekti. Polis şüphelilerin

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi etmeden hırsızlık olayını gerçekleştirmeleri ise dikkat çekti. Polis şüphelilerin 3 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Hırsızlar kamerada TA bir kuruyemişçiye giren hırsızlar işyerindeki kasadan 650 TL parayı alarak kayıplara karıştı. Güvenlik kameraları

Detaylı

2015 BURS VEREN VAKIF KURUM VE KURULUSLARIN TAM LISTESI - BURS...

2015 BURS VEREN VAKIF KURUM VE KURULUSLARIN TAM LISTESI - BURS... 2015 BURS VEREN VAKIF KURUM VE KURULUSLARIN TAM LISTESI - BURS... Portal : www.meydangazetesi.com.tr İçeriği : Gündem Tarih : 26.11.2015 Adres : http://www.meydangazetesi.com.tr/guncel/2015-burs-veren-vakif-kurum-ve-kuruluslarin-tam-listesi-burs-sartlari

Detaylı

İNSAN HAKLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI HAZİRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS AYLARI İNSAN HAKLARI İHLAL RAPORU

İNSAN HAKLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI HAZİRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS AYLARI İNSAN HAKLARI İHLAL RAPORU İNSAN HAKLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI HAZİRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS AYLARI İNSAN HAKLARI İHLAL RAPORU 2014 GİRİŞ: Türkiye de son üç ayda (Haziran, Temmuz, Ağustos) insan hakları ihlalleri istikrarlı bir biçimde

Detaylı

İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2017 YILI İLK 3 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU BİLANÇO 05 MAYIS 2017 İHD DİYARBAKIR ŞUBESİ

İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2017 YILI İLK 3 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU BİLANÇO 05 MAYIS 2017 İHD DİYARBAKIR ŞUBESİ İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2017 YILI İLK 3 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU BİLANÇO 05 MAYIS 2017 İHD DİYARBAKIR ŞUBESİ -AÇIKLAMA- Bu raporda yer alan veriler ve verilere

Detaylı

2.Polis arama sırasında bulunan dökümanı eksik (lisans, ehliyet, ruhsat) ve yasadışı eşyalara,araçlara el koyma hakkına sahiptir.

2.Polis arama sırasında bulunan dökümanı eksik (lisans, ehliyet, ruhsat) ve yasadışı eşyalara,araçlara el koyma hakkına sahiptir. Bölüm 1.0.: Polis Yaptırımları 1.1.: Durdurma ve Arama 1.Polisin sivillerin üzerlerinde, evlerinde veya araçlarında arama yapması için makul birsebebe ihtiyacı vardır.(ihbarlar, şüpheli davranış, hız limitini

Detaylı

KARABÜK İl Emniyet Müdürlüğü İl Emniyet Müdürlüğü Polikliniği Sivil Savunma Büro Amirliği Özel Kalem Büro Amirliği Rehberlik ve Psikolojik Danışma

KARABÜK İl Emniyet Müdürlüğü İl Emniyet Müdürlüğü Polikliniği Sivil Savunma Büro Amirliği Özel Kalem Büro Amirliği Rehberlik ve Psikolojik Danışma KARABÜK İl Emniyet Müdürlüğü İl Emniyet Müdürlüğü Polikliniği Özel Kalem Büro Amirliği Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirliği Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Basın ve Halkla İlişkiler Büro

Detaylı

22.05.2014 Perşembe İzmir Gündemi

22.05.2014 Perşembe İzmir Gündemi 22.05.2014 Perşembe İzmir Gündemi GÜNAH KEÇİSİ BULUNDU! Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tancan Uysal, Soma daki kömür faciası hakkında çok tartışılacak bir yazı kaleme aldı.

Detaylı

İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2017 YILI İLK 6 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU -BİLANÇO-

İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2017 YILI İLK 6 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU -BİLANÇO- İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2017 YILI İLK 6 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU -BİLANÇO- 21 TEMMUZ 2017 İHD DİYARBAKIR ŞUBESİ -AÇIKLAMA- Bu raporda yer alan veriler ve verilere

Detaylı

GÜNGÖREN TERÖRİST SALDIRISI

GÜNGÖREN TERÖRİST SALDIRISI GÜNGÖREN TERÖRİST SALDIRISI 27.07.2008 O. Metin İlkışık Nilay Ö. Ergenç ve Murat T. Turk İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, AKOM Güngören Bombalamaları Tarih: 27 Temmuz 2008, Saat:

Detaylı

AYHAN KARAHAN CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI

AYHAN KARAHAN CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI AYHAN KARAHAN CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI Bodrum da HDP nin basın açıklamasına katılan gazeteci ve Bodrum Çevre Platformu Sözcüsü Ayhan Karahan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret ettiği

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi n Ortaköy Zabıta Hizmet Ofisi n Ortaköy Mahallesi n Etiler Mahallesi Yaşam Evi n Etiler Mahallesi Ahular

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi n Ortaköy Zabıta Hizmet Ofisi n Ortaköy Mahallesi n Etiler Mahallesi Yaşam Evi n Etiler Mahallesi Ahular 20-21 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Online işlem yapabilirsiniz BELEDİYEYE gelmeden online işlemlerinizi yapabilirsiniz. Beşiktaş Mobil uygulamaları ile TC / sicil

Detaylı

2. Haber Listesi. 15:19 son güncelleme Bianet Bültene Abone Ol facebook twitter rss youtube BĐANET. Haber Listesi. 5. Özel Dosyalar BĐAMAG

2. Haber Listesi. 15:19 son güncelleme Bianet Bültene Abone Ol facebook twitter rss youtube BĐANET. Haber Listesi. 5. Özel Dosyalar BĐAMAG 1 / 5 07.04.2015 15:50 15:19 son güncelleme Bianet Bültene Abone Ol facebook twitter rss youtube BĐANET 4. Galeriler 5. Özel Dosyalar BĐAMAG 2. Yazılar 4. Galeriler 5. Bia Kitaplığı ENGLISH 1. Homepage

Detaylı

İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2017 YILI İLK 9 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU -BİLANÇO-

İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2017 YILI İLK 9 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU -BİLANÇO- İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2017 YILI İLK 9 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU -BİLANÇO- 01 KASIM 2017 İHD DİYARBAKIR ŞUBESİ -AÇIKLAMA- Bu raporda yer alan veriler ve verilere

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : Tarih:

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi :   Tarih: Günlük Haber Bülteni 10.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com.tr Tarih: 09.02.2015 1 2 İnternet Haber Sitesi :www.haberler.com.tr Tarih: 09.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih:

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 2 TEMMUZ 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Beşiktaş'ta kutlandı 1 TEMMUZ Kabotaj Bayramı kapsamında İstanbul Boğazı nda gerçekleştirilen gösteriler, renkli görüntülere sahne

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ Günlük Haber Bülteni 09.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.sondakika.com.tr Tarih: 08.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi :www.haberler.com.tr Tarih: 08.02.2015 İNTERNET

Detaylı

Diyarbakır dan Acı Haber

Diyarbakır dan Acı Haber Diyarbakır dan Acı Haber Dün Türkiye nin yüreği bir kez daha yandı. Bir günde 10 kahraman evladımızı terör belasına kurban verdik. Alçakça saldırıları bitmeyen PKK lı teröristler, bu defa Diyarbakır ın

Detaylı

Geriye hüzünlü hikâyeleri kaldı

Geriye hüzünlü hikâyeleri kaldı 1 / 6 2017/01/10 15:21 Geriye hüzünlü hikâyeleri kaldı TSK nın desteğiyle Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından Suriye nin kuzeyinde yürütülen Fırat Kalkanı harekâtında önceki gün Halep e bağlı El Bab bölgesi

Detaylı

AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ İKİNCİ DAİRE KABULEDİLMEZLİK KARARI. (Özet Çeviri) Ali ACAT ve Diğerleri Türkiye (Başvuru no.

AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ İKİNCİ DAİRE KABULEDİLMEZLİK KARARI. (Özet Çeviri) Ali ACAT ve Diğerleri Türkiye (Başvuru no. AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ İKİNCİ DAİRE KABULEDİLMEZLİK KARARI (Özet Çeviri) Ali ACAT ve Diğerleri Türkiye (Başvuru no. 77200/01) OLAYLAR Ali Acat, Selime Acat, Semire Acat, Arif Acat, Çetin Acat,

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 53

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 53 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 2.3.2017-2.3.2017 Haber Sayısı: 53 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 2.3.2017 AKDENİZ GERÇEK İBRAHİM AKKAYA 2 2 2.3.2017 AKDENİZ

Detaylı

Günlük Kent Gazetesi

Günlük Kent Gazetesi 5 HAZİRAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Göz altına alındılar TA akşam saatlerinde polisle göstericiler arasında uzlaşma sağlandı ancak bu fazla uzun sürmedi. Polis, gece

Detaylı

Aynı sahneyi paylaşan tiyatro oyuncularının evine aynı anda hırsız girdi

Aynı sahneyi paylaşan tiyatro oyuncularının evine aynı anda hırsız girdi Aynı sahneyi paylaşan tiyatro oyuncularının evine aynı anda hırsız girdi Ünlü yönetmen ve tiyatro oyuncusu Harun Özakıncı ve tiyatro oyuncusu Ülkü Aşaröz evlerine hırsız girdiği haberini tiyatro sahnesinde

Detaylı

2016 YILI İLK 6 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

2016 YILI İLK 6 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2016 YILI İLK 6 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İ RAPORU -BİLANÇO- 21 TEMMUZ 2016 İHD DİYARBAKIR ŞUBESİ YAŞAM HAKKI İ ÖLÜ YARALI YARGISIZ İNFAZ (Keyfi Öldürme,

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...V ÜÇÜNCÜ BASKIYA SUNUŞ... VII İKİNCİ BASKIYA SUNUŞ... IX SUNUŞ... XI İÇİNDEKİLER... XIII KISALTMALAR...XIX

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...V ÜÇÜNCÜ BASKIYA SUNUŞ... VII İKİNCİ BASKIYA SUNUŞ... IX SUNUŞ... XI İÇİNDEKİLER... XIII KISALTMALAR...XIX İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...V ÜÇÜNCÜ BASKIYA SUNUŞ... VII İKİNCİ BASKIYA SUNUŞ... IX SUNUŞ... XI İÇİNDEKİLER... XIII KISALTMALAR...XIX BİRİNCİ BÖLÜM KOLLUK HUKUKU KAPSAMINDA KOLLUĞUN ÖNEMLİ GÖREV VE YETKİLERİ

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 01.02.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 01.02. Günlük Haber Bülteni 02.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 01.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 01.02.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

İstanbul ve Denizli'de sahte araç muayene çetesi çökertildi

İstanbul ve Denizli'de sahte araç muayene çetesi çökertildi İSTANBUL, DENİZLİ VE ANKARADA SAHTE ARAÇ MUAYENE ÇETELERİ ÇÖKETİLDİ İstanbul ve Denizli'de sahte araç muayene çetesi çökertildi Denizli ve İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlarda sahte araç muayenesi

Detaylı

Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü açıldı

Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü açıldı Ekim 2012 Yıl :2 / Sayı:24 Ücretsizdir, Para ile Satılamaz Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü açıldı Bursa da aranan 150 şahıs adliyeye sevk edildi Gücünü halktan ve kanunlardan alarak güvenlik

Detaylı

Söyleşi öncesi katılanlara. Emekliler tartıştı!..

Söyleşi öncesi katılanlara. Emekliler tartıştı!.. 15 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Emekliler tartıştı!.. CHP Beşiktaş İlçe Örgütü İşçi Komisyonu Ortaköy Kültür Merkezi nde Emek en yüce değerdir sloganıyla emeklilerin

Detaylı

7 HIRSIZLIK OLAYI ZANLISI 2 KİŞİ TUTUKLANDI

7 HIRSIZLIK OLAYI ZANLISI 2 KİŞİ TUTUKLANDI 7 HIRSIZLIK OLAYI ZANLISI 2 KİŞİ TUTUKLANDI Muğla Valiliğinden yapılan açıklama ile Emniyet Müdürlüğü tarafından Selimiye de, Jandarma ekipleri tarafından Turgutreis te düzenlenen operasyonlarda 7 hırsızlık

Detaylı

SANIKLAR AYLAN BEBEĞİN BABASINI SUÇLADI

SANIKLAR AYLAN BEBEĞİN BABASINI SUÇLADI SANIKLAR AYLAN BEBEĞİN BABASINI SUÇLADI Dünya gündemine oturan Aylan Kurdi isimli Suriyeli göçmen bebeğin ve 5 kişinin ölümüyle ilgili olarak iki sanık Bodrum da mahkemeye çıkarıldı. Sanıklar Aylan bebeğin

Detaylı

Batı Dünyasının 'Bireysel Silahlanma' İkilemi

Batı Dünyasının 'Bireysel Silahlanma' İkilemi Batı Dünyasının 'Bireysel Silahlanma' İkilemi Batı ülkelerinde yaşanan silahlı saldırılar bireysel silah edinimi konusundaki tartışmaları alevlendiriyor. Peki, bu konuda düzenleme yapan ülkeler hangileri?

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.haberturk.com Tarih: 16.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.haberturk.com Tarih: 16.01. Günlük Haber Bülteni 17.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.haberturk.com Tarih: 16.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sondakika.com Tarih: 16.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 16.01.2015

Detaylı

AİLE & YETİŞTİRME KONULU SORU LİSTELERİ

AİLE & YETİŞTİRME KONULU SORU LİSTELERİ VG&O 0-3 A.A. Vermulst, G. Kroes, R.E. De Meyer & J.W. Veerman AİLE & YETİŞTİRME KONULU SORU LİSTELERİ 0 İLA 3 YAŞ ARASINDAKİ ÇOCUKLARIN ANNE-BABALARINA YÖNELİKTİR GENCIN ADI: TEDAVI ŞEKLI: DOLDURMA TARIHI:

Detaylı

tüm bunların değişebileceğine bir kadın dünyası var. O dünyanın zenginliğini, gücünü kullanarak, yanlışları ve doğruları kadın gözüyle yorumlanmış

tüm bunların değişebileceğine bir kadın dünyası var. O dünyanın zenginliğini, gücünü kullanarak, yanlışları ve doğruları kadın gözüyle yorumlanmış 1 MART 2013 Tasarım: Onur Baştuğ - Muzaffer Topal - Haber: Didem Tutal - Ufuk Çoban IPHONE ve IPad uygulama: Uğur Baştuğ Sahnede '11' kadın CUMHURİYET Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı, 8 Mart Dünya

Detaylı

YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI

YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI BİR İHBARI DEĞERLENDİREN BODRUM POLİSİ UYUŞTURUCU SATMAK İÇİN İLÇEYE GELEN 3 KİŞİYİ YAKALADI Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup

Detaylı

2012 MART AYI KADINA YÖNELİK ŞİDDETİN KARA TABLOSU

2012 MART AYI KADINA YÖNELİK ŞİDDETİN KARA TABLOSU 2012 MART AYI KADINA YÖNELİK ŞİDDETİN KARA TABLOSU Mart ayı'nın kara tablosunu hazırlarken yine kadınlara dönük şiddettin vahşetine tanık oluyoruz. Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Gül'ün

Detaylı

AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ KARAR İNCELEMESİ MEHMET HÜSEYİN ÇİÇEK - TÜRKİYE DAVASI AHİM 3. DAİRE 76933-01 -30.03.2006

AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ KARAR İNCELEMESİ MEHMET HÜSEYİN ÇİÇEK - TÜRKİYE DAVASI AHİM 3. DAİRE 76933-01 -30.03.2006 AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ KARAR İNCELEMESİ MEHMET HÜSEYİN ÇİÇEK - TÜRKİYE DAVASI AHİM 3. DAİRE 76933-01 -30.03.2006 Hazırlayan: Hüseyin Kayıkcı * OLAYLAR: 1941 doğumlu ve Diyarbakır da ikamet etmekte

Detaylı

ISTANBUL ÜNIVERSITESI BGD'YE BELÇIKALI RAKIP

ISTANBUL ÜNIVERSITESI BGD'YE BELÇIKALI RAKIP Portal Adres ISTANBUL ÜNIVERSITESI BGD'YE BELÇIKALI RAKIP : www.memleket.com.tr İçeriği : Gündem Tarih : 13.02.2015 : http://www.memleket.com.tr/istanbul-universitesi-bgdye-belcikali-rakip-592936h.htm

Detaylı

S.N Hizmetin Adı İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi GİRİŞ ÇIKIŞ 1-Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi BELGESİ

S.N Hizmetin Adı İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi GİRİŞ ÇIKIŞ 1-Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi BELGESİ T.C. HANÖNÜ KAYMAKAMLIĞI İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S.N Hizmetin Adı İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi GİRİŞ ÇIKIŞ 1-Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi BELGESİ 15 DAKİKA 2-Dilekçe

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 55

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 55 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 15.02.2016-15.02.2016 Haber Sayısı: 55 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 15.02.2016 AKDENİZ BEYAZ KURT "KADIN CİNAYETİ DURSUN" 1

Detaylı

ACĐL TIP VE HUKUK SAĞLIK PERSONELİ OLMA ŞARTI. PROF. DR. HAKAN HAKERİ

ACĐL TIP VE HUKUK SAĞLIK PERSONELİ OLMA ŞARTI. PROF. DR. HAKAN HAKERİ ACĐL TIP VE HUKUK GENEL HÜKÜMLER VE ACİLDEN KAYNAKLANAN İSTİSNALAR SNALAR PROF. DR. HAKAN HAKERİ www.hekimhukuku.com www.tiphukuku.org.tr 1 SAĞLIK PERSONELİ OLMA ŞARTI 1. Müdahaleyi Yapanın Sağlık Personeli

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 4 HAZİRAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Gece boyu sürdü DOLMABAHÇE tarafından gelen 100 kişilik bir gruptan yüzleri maskeli bazı kişiler, Beşiktaş'ta Başbakanlık Çalışma

Detaylı

VALİDEBAĞ KORUSU ve VALİDEBAĞ GÖNÜLLÜLERİ

VALİDEBAĞ KORUSU ve VALİDEBAĞ GÖNÜLLÜLERİ VALİDEBAĞ KORUSU ve VALİDEBAĞ GÖNÜLLÜLERİ Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesi sınırları içinde bulunan Validebağ Korusu 354.076 m2 alanıyla İstanbul un Anadolu yakasının ikinci en büyük yeşil alanıdır.

Detaylı

ASSUBAY CİNAYETİNDE 4 GÖZALTI

ASSUBAY CİNAYETİNDE 4 GÖZALTI ASSUBAY CİNAYETİNDE 4 GÖZALTI Bodrum Bitez Beldesinde evinde dün cesedi bulunan emekli Astsubay Hakan Alp i öldürdüğü iddia edilen 4 kişi İzmir de gözaltına alınarak Bodrum a getirildi. Bodrum, Muğla ve

Detaylı

Trinidad ve Tobago 1990: Latin Amerika'nın ilk ve tek İslam devrimi

Trinidad ve Tobago 1990: Latin Amerika'nın ilk ve tek İslam devrimi Trinidad ve Tobago 1990: Latin Amerika'nın ilk ve tek İslam devrimi 1990 yılında Latin Amerika'nın ada ülkesinde bir grup Müslüman ülkedeki yönetimi ele geçirmek için silahlı darbe girişiminde bulunmuştu.

Detaylı

Günlük Ulusal Gazete. Kahraman'a 740 lira adli para cezası verildi. Selçuk Kahraman bundan böyle 5 yıl denetime tabii tutulacak.

Günlük Ulusal Gazete. Kahraman'a 740 lira adli para cezası verildi. Selçuk Kahraman bundan böyle 5 yıl denetime tabii tutulacak. 4 MART 2013 www.reisgida.com.tr Oğlum bak '5 yıl' İZLENME rekorları kıran video ile gündeme gelen 'oğlum bak git' sözüyle anılan kahramanlar için mahkeme son kararı verdi. Selçuk Kahraman a 740 lira para

Detaylı

Uluslararası Üniversiteler Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Darbeci Kurşununa Hedef Oldu

Uluslararası Üniversiteler Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Darbeci Kurşununa Hedef Oldu GÜNÜN MANŞETLERİ 23 Temmuz 2016 Cumartesi 11:52 Uluslararası Üniversiteler Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Darbeci Kurşununa Hedef Oldu FETÖ darbe girişimi olaylarında darbecilerin hedefinde UIC Yönetim

Detaylı

KLÜ DEN SAGLIK OKURYAZARLIGI EGITIM SEMINERI

KLÜ DEN SAGLIK OKURYAZARLIGI EGITIM SEMINERI Portal Adres KLÜ DEN SAGLIK OKURYAZARLIGI EGITIM SEMINERI : www.anayurtgazetesi.com İçeriği : Gündem Tarih : 24.03.2014 : http://www.anayurtgazetesi.com.tr/default.asp?page=haber&id=489297 KLÜ DEN SAGLIK

Detaylı

Ergen Psikiyatri Kliniği nde. Cinsel Suç Mağdurları. Sorunlara Yaklaşım

Ergen Psikiyatri Kliniği nde. Cinsel Suç Mağdurları. Sorunlara Yaklaşım Ergen Psikiyatri Kliniği nde Cinsel Suç Mağdurları ve Sorunlara Yaklaşım Cinsel Suç mağdurları: 15 yaşını tamamlamamış olgular 15 1818 yaş arasındaki olgular 18 yaşını tamamlamış olgular Onbe ya n tamamlamam

Detaylı

Şiddetli Geçimsizliğin Çözümü Şiddet Değildir!!

Şiddetli Geçimsizliğin Çözümü Şiddet Değildir!! Şiddetli Geçimsizliğin Çözümü Şiddet Değildir!! Acı ve ızdırap veren, yaşam hakkını tehdit eden,temel bir insan hakkı ihlali olan şiddete DUR DE! KADINA KARŞI ŞİDDETE HAYIR! VE KONUK EVİ Şiddet Sadece

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 51

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 51 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 21.7.2017-21.7.2017 Haber Sayısı: 51 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 21.7.2017 AKDENİZ GERÇEK KADIN POLİSİ ŞAKA KURŞUNU ÖLDÜRDÜ

Detaylı

Kenyada otele saldırı: 12 ölü

Kenyada otele saldırı: 12 ölü Kenyada otele saldırı: 12 ölü Kenya polis yetkililerinden yapılan açıklamada saldırganların işgal ettiği otelden aralarında yaralıların da bulunduğu 10 kişinin kurtarıldığı açıklandı. Kenya yayın organlarında

Detaylı

2016 YILI İLK 9 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

2016 YILI İLK 9 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI DERNEĞİ 2016 YILI İLK 9 AY DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ İNSAN HAKLARI İHLALLERİ RAPORU -BİLANÇO- 19 EKİM 2016 İHD DİYARBAKIR ŞUBESİ YAŞAM HAKKI İHLALLERİ ÖLÜ YARALI YARGISIZ İNFAZ (Keyfi

Detaylı

İNSAN HAKLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI ARALIK AYI İNSAN HAKLARI İHLAL RAPORU ARALIK 2012

İNSAN HAKLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI ARALIK AYI İNSAN HAKLARI İHLAL RAPORU ARALIK 2012 İNSAN HAKLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI ARALIK AYI İNSAN HAKLARI İHLAL RAPORU 01 31 ARALIK 2012 M. SEZGİN TANRIKULU CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSTANBUL MİLLETVEKİLİ GİRİŞ: Bugün 10 Aralık İnsan Hakları

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 40

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 40 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 16.2.2017-17.2.2017 Haber Sayısı: 40 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 17.2.2017 KENT "HALO DAYI" KOD ADLI TERÖRİST 5 ŞEHİDİN FAİLİ

Detaylı

Mustafa Koç Hayatını Kaybetti

Mustafa Koç Hayatını Kaybetti Mustafa Koç Hayatını Kaybetti Kalp krizi geçiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç Beykoz Devlet Hastanesi nde ve ardından götürüldüğü Amerikan Hastanesi nde yapılan tüm müdahalelere rağmen

Detaylı

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000)

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) 14.08.2014 SIRA SIKLIK SÖZCÜK TÜR AÇIKLAMA 1 1209785 bir DT Belirleyici 2 1004455 ve CJ Bağlaç 3 625335 bu PN Adıl 4 361061 da AV Belirteç 5 352249 de

Detaylı

Yönetim Kurulumuz Ceyhan Temsilcilik Binasında eczacılarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda yaşanan son gelişmeler meslektaşlarımıza aktarıldı.

Yönetim Kurulumuz Ceyhan Temsilcilik Binasında eczacılarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda yaşanan son gelişmeler meslektaşlarımıza aktarıldı. 03 EKİM 2012 Yönetim Kurulumuz Ceyhan Temsilcilik Binasında eczacılarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda yaşanan son gelişmeler meslektaşlarımıza aktarıldı. 04 EKİM 2012 Yönetim Kurulumuz bölgemizde Edak

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.urfa.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.urfa.com İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.urfa.com Tarih:30.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.urfanatik.com Tarih:30.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.haberler.com

Detaylı

EKİM AYININ KARA TABLOSU

EKİM AYININ KARA TABLOSU EKİM AYININ KARA TABLOSU Devletin kadın cinayetleri karşısında ki samimiyetsiz tutumu karşısında bir kadın arkadaşımız daha boşanmak istediği kocası tarafından işkence ile öldürüldü. Kadın arkadaşımızın

Detaylı

Bombalama konusunda araştırma sürüyor

Bombalama konusunda araştırma sürüyor Bombalama konusunda araştırma sürüyor Mart 01, 2012-8:48:28 Bakan Şahin, Van'ın Erciş ilçesindeki depremzedelerin kaldığı afet evlerini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Afet evlerinin

Detaylı

Başkan Kocadon, Yalıkavak ta vatandaşlarla sohbet etti

Başkan Kocadon, Yalıkavak ta vatandaşlarla sohbet etti Başkan Kocadon, Yalıkavak ta vatandaşlarla sohbet etti Başkan Kocadon, Yalıkavak Mahallesi nde yaptığı kahve ziyaretinde kapanan Yalıkavak Belediyesi eski Başkanı Celal Yıldızhan ile bir araya gelerek

Detaylı