EĞİTİM ZEBRA YAZICI ÇÖZÜMLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EĞİTİM ZEBRA YAZICI ÇÖZÜMLERİ"

Transkript

1 EĞİTİM ZEBRA YAZICI ÇÖZÜMLERİ

2 Eğitim sektörü için Zebra çözümleri Eğitim kurumları giderek artan şekilde öğrencilerini, personelini ve kaynaklarını nasıl koruyabildiğine bakılarak değerlendiriliyor. Zebra baskı teknolojisi ile bu grupların ayrı ayrı izlenmesi hayati önem taşıyan bu koruma görevinin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlar. Zebra, kart, bileklik, fiş ve etiket basımını mümkün kılan çeşitli ürünler sunarak, okul, kolej ve üniversitelerin gerek öğrencilerini gerekse kaynaklarını korumalarını sağlar. Danışma Kimlik bileklikleri Öğrenci takibi Öğrenci güvenliği Sınıf Giriş kontrolü Kayıt Kantin Nakitsiz ödemeler Fişler Ön sipariş Kütüphane Kaynak takibi Self servis ödünç alma ve süre uzatma işlemleri Öğrenci taşıma Kimlik bileklikleri Öğrenci takibi Öğrenci güvenliği

3 Okulda kimlik, takip ve kayıt işlemleri Okullarda güvenlik, hayati bir önem taşıyor. Okul sınırları içinde sadece yetkili kişilerin, doğru yerde ve doğru zamanda bulunmalarının sağlanması güvenlik açısından önemli bir gerekliliktir. Zebra kart yazıcılar, kimin kim olduğunun belirtmekten çok daha fazla işlev gören öğrenci kimlik kartları oluşturabilir: personele, öğrencilere ve ziyaretçilere kimlik kartları vererek, kimin ne zaman nerede olduğunu görmenin yanı sıra, genel olarak okula girişleri de kontrol altına alabilirsiniz. Zebra kimlik kartları, sınıflara, kütüphanelere ve diğer yerlere giriş-çıkışları takip etmek için de kullanılabilir. Akıllı kartlara kodlanmış bilgileri bir saniyeden bile kısa bir süre içinde alarak, okula devam durumları verimli bir şekilde kaydedilir ve son tespit edilen yerin dosyada bulunması ise güvenliği büyük ölçüde artırır. Kaynakların rezervasyonu ve nakitsiz ödeme Nakitsiz ödeme amacıyla ya da okul kaynaklarının ödünç alınması ya da rezervasyonu için Zebra yazıcılardan çıkan kimlik kartlarının kullanılması, genel olarak eğitim hayatının daha iyi ve düzenli olmasını sağlar. Nakitsiz ödeme kartları, kantin ve okul mağazası gibi hizmetler için kullanılabilir; ve ayrıca öğrencilerin kütüphaneden kitap ödünç almalarını, tesis ve donanım rezervasyonu yapmalarını sağlar. Eğitim kurumlarında nakitsiz ödeme, hırsızlık ve zorbalık olaylarına karşı caydırıcı olmanın yanı sıra, öğrencilerin okuldan dışarı çıkmalarına gerek bırakmaz. Özel bir kiosk çözümü uygulamaya koyarak, öğrencilerin personel desteği olmaksızın ön ödemeli kartlarını doldurmalarını, bilgilere bakmalarını ve yemek siparişleri vermelerini sağlayabilirsiniz. Bu da sonuçta yönetim masraflarını, kasalarda ve bankolarda harcanan zamanı azaltmakla kalmaz, aynı zamanda öğrencilere bağımsızlık duygusu ve güven kazandırır.

4 Kaynakların korunması Eğitim kurumlarının yönetimleri için insanların hareketlerinin izlenmesi hayati bir önem taşımakla beraber, pahalı kaynakların korunması da önemlidir. Çözüm içerisinde RFID ve barkod uygulamaları kullanılarak varlıkların daha iyi takibi ve kayıpların azaltılması sağlanabilir. Barkodlar ve RFID, (kütüphane kitapları ve donanım gibi) kaynakların konumunun, durumunun ve mevcudiyetinin kayıt altına alınmasını kolaylaştırarak, doğru bilgilerin her an hazır bulunmasını sağlar. Gözetimsiz kiosklar Kioskların günlük hayatımızdaki yeri giderek artıyor. Okul, kolej ve üniversitelerde özel kiosk uygulamaları (öğrencilerin mevcut tesis, kaynak ve etkinliklere göz atmasını sağlamak gibi) çeşitli amaçlar için kullanılarak, özel etkinlik programları ve özel takvimler oluşturulabilir. Okul dışı güvenlik Bir diğer önemli güvenlik sorunu, okul dışındayken öğrencilerin takip edilmesidir. Okul gezileri için bariz bir seçenek, bilekliktir: bu, hızlı ve basit bir kimlik uygulamasıdır. Öğrencilere, alerjiler, özel ihtiyaçlar ve gruptan ayrı düşmeleri ya da acil bir durum olması halinde gerekebilecek iletişim bilgileri gibi önemli kişisel bilgiler içerebilen, kişiselleştirilmiş bileklikler verilebilir. Personel, otobüse binen ya da inen öğrencilerin bilekliklerini (el bilgisayarı ve hatta akıllı telefon gibi) basit bir tarayıcı cihaz kullanarak tarayıp, sayılarını kaydederek yoklama yapabilir. Böylece bu öğrenci bilgileri okuldaki idari işler bölümüne iletilerek, gerektiğinde veliler anında haberdar edilebilir. Zebra baskı teknolojilerinin güvenlik ve idari işlerinize nasıl katkıda bulunabileceği konusunda daha fazla bilgi edinmek için, bkz.

5 Eğitim sektörü için Zebra yazıcı çözümleri Zebra kart yazıcılar Zebra kart yazıcılar, temel işlevlerden öğrenciler hakkında önemli bilgilerin kaydedildiği akıllı kartlara dek değişen, güvenlikli öğrenci ve ziyaretçi kartları düzenlenmesinde kullanılabilir. Bunlar alınıp, istek üzerine hızlı ve verimli bir şekilde, güvenli ve profesyonel bir kimlik kartı düzenlenebilir. ZXP Series 3 yazıcılar, canlı renkler, metin ve barkodları ile mükemmel bir baskı kalitesi sunar. Kartlarda amblemler de kullanılabildiği gibi, kişilerin resimleri bir web kamerası ile çekilip, anında karta eklenebilir. Kodlama seçenekleri ise, okulların çeşitli seviyelerde giriş kontrolü, nakitsiz ödeme ve takip işlevlerini uygulamaya koymasını sağlar. Zebra masaüstü yazıcılar Masaüstü yazıcılar (örneğin G-Series modelleri) kantin kasalarında çok kullanılmakta olup, istek üzerine verimli bir şekilde fiş düzenlenmesini sağlar. Zebra masaüstü etiket yazıcıları, kolayca saklanabilecek, ya da kullanımdayken en rahat çalışma alanı sağlayabilecek küçüklüktedir. Zebra masaüstü yazıcılar, takip etmek istediğiniz kadar sayıdaki kaynağa uygulanabilecek, okunaklı ve uzun ömürlü etiketler oluşturur. Kütüphanede yazıcı bulundurulması, ihtiyaç duyulduğunda etiket basılabilmesini ve dolayısıyla her zaman kaynaklar hakkında doğru verilerin bulunmasını sağlar. Zebra bileklik yazıcılar HC100 bileklik yazıcıda kullanılan bileklik kartuşları yazıcı içine bırakılıp, kalibrasyon işlemi otomatik olarak gerçekleştirilir: minimal kullanıcı eğitimi gerektiren, basit ve müdahalesiz bir çözüm sunar. Z-Band Fun ve Z-Band Splash bileklikler içeren kartuşlar çeşitli renk seçeneklerine sahiptir. Z-Band Fun, günlük geziler için uygun olup, daha dayanıklı Z-Band Splash ise, dışarıda ya da su etkinliklerinde maruz kalınabilecek suya dayanıklıdır. Zebra kiosk yazıcılar Zebra kiosk yazıcılar, bilgilerin ve fişlerin personel müdahalesi veya bakıma gerek olmadan hızlı ve güvenilir bir şekilde basılabilmesini sağlar. Alanın sınırlı olduğu durumlarda Kiosk Baskı İstasyonu basit bir çözüm sunar. RFID yazıcılar Zebra, RFID yazıcı/kodlayıcılarda en geniş ürün yelpazesine sahiptir. R2844-Z ve RZ400 yazıcılar, RFID etiketler basılıp kodlanarak, büyük alanlardaki kaynakların takip edilebilmesini sağlar.

6 Sarf malzemeleri Kalite Zebra sarf malzemeleri Zebra tarafından Zebra yazıcılar için en yüksek standartlarda üretilir. Performans ve güvenilirlik Orijinal Zebra sarf malzemeleri kullanılması, optimum yazıcı performansı sağlar ve yazıcı kafasındaki eskime ve yıpranmayı minimize ederek, yazıcı ömrünü uzatır. Geniş ürün yelpazesi Zebra nın geniş sarf malzemeleri yelpazesi, 75 etiket ve fiş malzemesinin yanı sıra gerektiğinde ısı, ışık ve sıvılara dayanıklı etiketler ve bilekler gibi özel ürünlerden oluşmaktadır. Kolaylık Zebra stoklarında 400 ün üzerinde markalı (ZipShip SM ) sarf malzemeleri çözümleri mevcut olup, siparişe göre (özel üretim) sarf malzemeleri de sağlanabilmektedir. Zebra stoklarında masaüstü mumlu dar ribbonlardan reçineli geniş ribbonlara dek, tüm yazıcılar için çeşitli genişliklerde ribbonlar da mevcuttur. Zebra kart malzemeleri Zebra kart malzemeleri, Zebra kart yazıcılardan optimum performansın elde edilmesi için testlerden geçirilerek, yüksek standartlara sahip olmaları sağlanır. Çeşitli tiplerde ve çeşitli malzemelerden yapılmış kaliteli plastik kartlar için Zebra yı tercih edin Yüksek kaliteli baskılar için orijinal Zebra ribbonlarına güvenin Z-Band Fun ve Splash Bileklikler Zebra Z-Band Fun ve Z-Band Splash bileklikleri, istek üzerine kişisel kimlik düzenleme esnekliği sunan, ekonomik bir çözümdür. Canlı renklerde, parlak ve dayanıklı olan bu bileklikler, eğlenceli ve pratiktir. Ve gezi ya da etkinlikte su da varsa, Z-Band Splash bileklikler su geçirmez olduğundan, üzerindeki bilgiler yıkanıp silinmez, ve bileklik bozulmaz. Barkodlar gerekirse nakitsiz işlem olanağı sunarak, gezideki etkinliklerin güvenli ve zahmetsiz olmasını sağlarken, öğrencilerin güvenliğini arttırır. Zebra IQ Color Zebra nın tüm Zebra termal yazıcılarla uyumlu, patentli IQ Color direkt termal mürekkep teknolojisi ile istek üzerine renkli etiketler yazdırabilirsiniz. IQ Color, tek bir etiket formatı içerisinde önemli bilgileri vurgulamak için gerektiğinde aktif hale getirilebilen üç renk bölgesi (artı siyah) oluşturulmasını sağlar. Bu yenilikçi teknoloji, hazır renkli baskılı termal medya, lazer ve mürekkep püskürtmeli baskı, ayrı renklerde etiketler ve renkli markerler gibi diğer yöntemlere esnek, verimli ve kusursuz bir alternatif oluşturur ZIH Corp. Tüm ürün adları ve numaraları Zebra ticari markaları, ZipShip bir hizmet markası olup, Zebra, Zebra Başı resmi ve Z-Band, ZIH Corp. tescilli ticari markalarıdır. Tüm hakları saklıdır. Tüm diğer ticari markaların mülkiyeti sahiplerine aittir. Türkiye Bölge Ofisi TÜRKİYE İSTANBUL İrtibat Bürosu, Ağaoğlu My Prestige Barbaros Mah. Ihlamur Sok. No: 1 / Ataşehir, İstanbul, Türkiye Telefon: +90 (0) Faks: +90 (0) E-posta: turkey@zebra.com Web: Diğer EMEA Ofisleri EMEA Genel Merkezi: Britanya Avrupa: Almanya, Fransa, Hollanda, İspanya, İsveç, İtalya, Polonya, Rusya Orta Doğu ve Afrika: Dubai, Güney Afrika Lütfen kullandıktan sonra geri dönüşüme verin 12623L-T (08/11)

Hızla değişen bir dünyada izleyen, tanımlayan ve yer saptayan çözümler

Hızla değişen bir dünyada izleyen, tanımlayan ve yer saptayan çözümler Zebra ürün portföyü Hızla değişen bir dünyada izleyen, tanımlayan ve yer saptayan çözümler Zebra yla bir adım önde kalın Hızla değişen bir dünyada, Zebra nın dijital baskı ve otomatik kimlik saptama çözümleri

Detaylı

Orijinal Zebra Ribbonları

Orijinal Zebra Ribbonları Orijinal Zebra Ribbonları Zebra yazıcınızdan en iyi performansı alın Zebra, özel olarak Zebra yazıcılarda Zebra yle kullanılmak üzere tasarlanmış ribbonlar sunar. Bizim yazıcılarımızı hiç kimse bizim kadar

Detaylı

ZEBRA RFID ÇÖZÜMLERİ

ZEBRA RFID ÇÖZÜMLERİ ZEBRA RFID ÇÖZÜMLERİ RFID yazıcı/kodlayıcılarda en geniş ürün yelpazesi Yenilikçilik konusunda köklü bir geleneğe sahip olan Zebra, ürün bazında etiketleme gibi yükselen yeni uygulamaları da kapsayan birçok

Detaylı

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST, IŞ ORTAKLARIMIZIN ZEBRA UZMAN BASKI ÇÖZÜMLERININ DEĞERINI GELIŞTIRMEYE VE MÜŞTERI MEMNUNIYETINI ARTTIRMAYA YARDIMCI OLMAK ÜZERE TASARLANMIŞ BIR KANAL PROGRAMIDIR.

Detaylı

Hastanın yolculuğu. Tipik sağlık bakım uygulamaları:

Hastanın yolculuğu. Tipik sağlık bakım uygulamaları: Sağlık Sektörü Zebra Baskı Çözümleri Hastanın yolculuğu Bir hastanın hastane tecrübesinin her aşamasında güvenliği, rahatlığı ve verimliliği arttırmak için Zebra nın kendini kanıtlamış yazıcı ve medya

Detaylı

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar KARTUŞLARA VEDA EDİN Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar ULTRA DÜŞÜK MALİYETLİ GÜNLÜK BASKI İster evde çalışın ister ofiste, bir Epson mürekkep tanklı (ITS) yazıcı, baskı ve iş maliyetlerinizi azaltacaktır.

Detaylı

Daha Fazlasını İsteyin

Daha Fazlasını İsteyin Daha Fazlasını İsteyin Hızlı ve güvenilir mono lazer yazıcı serisi. İşiniz için en akıllı çözüm. YAZICI FOTOKOPİ TARAYICI FAKS KABLOSUZ AĞ www.brother.com.tr İşiniz için her dakikanın değerli olduğunun

Detaylı

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI 3 VERİMİ ARTTIRIN Kullanım kılavuzu ve renkli LCD paneli ile büyük hacimli baskıları hızlı bir şekilde alın ve kolaylıkla baskı malzemesi

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı, doğrudan sahada nefesten alkol ve uyuşturucu testi ölçüm sonuçlarını yazdırır. Sonuçları belgeleme Logonuz ve kişisel metniniz için alan. Optik arayüz

Detaylı

Etiketler ve oluklu kutularin ve kartonlarin doğrudan kodlanmasi

Etiketler ve oluklu kutularin ve kartonlarin doğrudan kodlanmasi Etiketler ve oluklu kutularin ve kartonlarin doğrudan kodlanmasi ETİKETLER VE OLUKLU KUTULARIN VE KARTONLARIN DOĞRUDAN KODLANMASI Günümüzün üretim tesislerinde çeşitli ürünlerin kutularını tanımlama ihtiyacını

Detaylı

MOBİL İş GÜcÜ: ZEBRa BaSkı ÇÖZÜMLERİ

MOBİL İş GÜcÜ: ZEBRa BaSkı ÇÖZÜMLERİ MOBİL İş Gücü: Zebra Baskı ÇÖZÜMLERİ Saha ekibi faaliyetlerini geliştirmek için akıllı fikirler Mobil teknoloji, saha ekibi faaliyetlerine gerçek ticari faydalar sağlamaktadır. Mobil yazılım platformları,

Detaylı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Kartuş Derdine Son Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Ev ve küçük ofis kullanımı için idealdir. Hızlı ve düşük maliyetli, aynı zamanda kullanıcı dostu bir çok fonksiyonlu yazıcıya sahip olmanın

Detaylı

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük.

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. KV-S1037 Serisi kompakt tarayıcılar Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. Bilgilerle dilediğiniz gibi çalışabilme özgürlüğü Kompakt bir gövde içinde yüksek performanslı tarama Serideki her iki

Detaylı

Eşsiz bir çözüm ürünleri yelpazesi

Eşsiz bir çözüm ürünleri yelpazesi Eşsiz bir çözüm ürünleri yelpazesi DOĞRU OLANI seçin Eşsiz bir baskı çözümleri yelpazesinin temel özelliklerini keşfedin. Renkli iletişiminizi hızlandırın ComColor X-Jet yazıcılarının çok yüksek düzeydeki

Detaylı

Medikal Baskı Ortamı Baskı Ortamı Kılavuzu. pro.sony.eu/medical

Medikal Baskı Ortamı Baskı Ortamı Kılavuzu. pro.sony.eu/medical Medikal Baskı Ortamı Baskı Ortamı Kılavuzu pro.sony.eu/medical Sony medikal yazıcılar için Sony baskı ortamları Her zaman optimum baskı kalitesini elde etmek istediğinizde yazıcı donanımınıza odaklanmak

Detaylı

SureColor SC-P5000. Kalıcı kalite

SureColor SC-P5000. Kalıcı kalite SureColor SC-P5000 Kalıcı kalite Yüksek kalite hassasiyeti Üstün baskı kalitesi ve üstün güvenilirliği birleştiren Epson SureColor SC-P5000, fotoğraf, güzel sanatlar ve prova baskısı standartlarını yeniden

Detaylı

Title Tecrübe of presentation. Keep it short!

Title Tecrübe of presentation. Keep it short! Date Title Tecrübe of presentation. Yeniden... Keep it short! Novexx Solutions Subheadline on 2 lines max Subheadline on 2 lines max Novexx Etiketleme Sistemleri Division A.Ş. Name Location İstanbul //

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

Lexmark çok fonksiyonlu renk ile çalışma gününüzü güçlendirin!

Lexmark çok fonksiyonlu renk ile çalışma gününüzü güçlendirin! X540 Serisi Lexmark X543dn X544 modelleri BASKI FOTOKOPİ TARAMA FAKS KULLANILABİLİR Dakikada 23 Sayfaya Kadar Renkli Dakikada 23 Sayfaya Kadar Siyah ÇİFT TARAFLI BASKI Ağ Lexmark çok fonksiyonlu renk ile

Detaylı

BARKOD İHTİYAÇLARINIZA KAPSAMLI ÇÖZÜMLER. +90(216)

BARKOD İHTİYAÇLARINIZA KAPSAMLI ÇÖZÜMLER. +90(216) BARKOD İHTİYAÇLARINIZA KAPSAMLI ÇÖZÜMLER MOBİL BİLGİSAYARLAR El Terminalleri Forklift Terminalleri Giyilebilir Terminaller RFID Terminaller Sabit Terminaller Teknolojik gelişmeler beraberinde mobil veri

Detaylı

Kütüphanelerde RFID Sistemler

Kütüphanelerde RFID Sistemler Kütüphanelerde RFID Sistemler Uygun, Güvenilir ve Denenmiş Teknoloji Hazırlayan : Mehmet ÖZSOY Neden HF RFID? Güvenilir ve uygun bir sistemdir. Kütüphanedeki işlemler yakın mesafeden çalışmayı gerektirir.

Detaylı

Direct Express Hızlı çözümler

Direct Express Hızlı çözümler Direct Express Hızlı çözümler Sizin için TNT Direkt Ekspres DİREKT: Gönderiler depo ve merkezleri atlayarak doğrudan yurtiçi dağıtım ağlarına gönderilir. EKSPRES:Hızlı, esnek ve güvenilir bir kapıdan kapıya

Detaylı

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için.

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için. Citizen fotoğraf yazıcıları: Citizen fotoğraf yazıcıları: Profesyonel bir fotoğrafçı olarak müşterilerinizin hayatlarındaki en önemli anlardan bazılarını saklayan kişi sizsiniz. Sizin ustalığınız, deneyiminiz

Detaylı

SurePress L-6034VW Dijital Etiket Baskı Makinesi TUTARLI RENK, OLAĞANÜSTÜ SONUÇLAR

SurePress L-6034VW Dijital Etiket Baskı Makinesi TUTARLI RENK, OLAĞANÜSTÜ SONUÇLAR SurePress L-6034VW Dijital Etiket Baskı Makinesi TUTARLI RENK, OLAĞANÜSTÜ SONUÇLAR İŞ FIRSATLARI OLUŞTURUN SurePress L-6034 Inkjet Dijital Etiket Baskı Makinesi, daha kolay ve daha etkili bir şekilde yüksek

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Satışınızı artırmak ve masraflarınızı

Detaylı

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri Zemin Çözümleri Daha temiz, daha güvenli mekânlar 3M San ve Tic A.Ş. Nispetiye Cad. Akmerkez Blok 3 Kat: 4-5-6 Etiler 34340 İstanbul Türkiye Tel: (212) 350 77 77 Faks: (212) 350 77 99 www.3m.com.tr Türkiye

Detaylı

Zebra kiosk ve entegre baskı çözümleri

Zebra kiosk ve entegre baskı çözümleri Zebra kiosk ve entegre baskı çözümleri Gözetimsiz baskı uygulamalarında güvenilir performans İhtiyacınız olan baskı uygulaması; bilet ve fişlerden biniş kartlarına ne olursa olsun, Zebra tam ihtiyacınıza

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Koliler, balyalar ve şrinkli ambalaj üzerindeki barkodlar için doğru kodlama yöntemini seçme

Koliler, balyalar ve şrinkli ambalaj üzerindeki barkodlar için doğru kodlama yöntemini seçme Teknik rapor Koliler, balyalar ve şrinkli ambalaj üzerindeki barkodlar için doğru kodlama yöntemini seçme En iyi barkodlama sonuçlarını elde etmenize yardımcı olacak kılavuzunuz Perakendeci ve mevzuat

Detaylı

Tasarım, yazılım ve imalat Makina tarafından yapılmısdır. tescilli markasıdır.

Tasarım, yazılım ve imalat Makina tarafından yapılmısdır. tescilli markasıdır. Tasarım, yazılım ve imalat Makina tarafından yapılmısdır. tescilli markasıdır. Çeş tl l k YÜZLERCE ÇESIT KOKTEYL KISIYE ÖZEL KOKTEYL ÜRÜN GAMINA GÖRE KOKTEYL KOLAY KULLANIM B LG EKRANI ÖDEME KOLAYLIKLARI

Detaylı

S4M Hızlı Referans Kılavuzu

S4M Hızlı Referans Kılavuzu S4M Hızlı Referans Kılavuzu Bu kılavuz yazıcınızın günlük kullanımında yardımcı olması için hazırlanmıştır. Daha detaylı bilgi için S4M Kullanıcı Kılavuzuna başvurun. Dış Görünüm Şekil Yazıcının Dış Cephesi

Detaylı

PROFESYONEL BASKININ GİZLİ MALİYETİ

PROFESYONEL BASKININ GİZLİ MALİYETİ PROFESYONEL BASKININ GİZLİ MALİYETİ Üretkenlik kaybı 24 milyar 7 milyar 7 milyar yazıcı ve yazıcı teknolojisinden kaynaklanan kayıp Düşük BT performansı bunun 7 milyar civarı yazıcılarla ilgili olmak üzere,

Detaylı

Açık Siyah, Çok Açık Siyah, Fotoğraf Siyahı, Mat Siyah, Cyan, Açık Cyan, Sarı, Canlı Macenta, Canlı Açık Macenta, Turuncu, Yeşil, Mor 4

Açık Siyah, Çok Açık Siyah, Fotoğraf Siyahı, Mat Siyah, Cyan, Açık Cyan, Sarı, Canlı Macenta, Canlı Açık Macenta, Turuncu, Yeşil, Mor 4 TEKNİK ÖZELLİKLER SureColor SC-P6000 SureColor SC-P7000/V SureColor SC-P8000 SureColor SC-P9000/V Teknoloji Mürekkep teknolojisi UltraChrome HD UltraChrome HDX UltraChrome HD UltraChrome HDX Baskı Yöntemi

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

Codentify için Videojet çözümleri

Codentify için Videojet çözümleri Markalama, kodlama ve etiketleme sistemleri Codentify için Videojet çözümleri Dijital vergi doğrulaması, takip izleme ve ürün doğrulama Codentify ın uygulanması, makine tarafından okunabilen seri kodları

Detaylı

RİSK ALMAYIN ORİJİNAL TONER ALIN.

RİSK ALMAYIN ORİJİNAL TONER ALIN. RİSK ALMAYIN ORİJİNAL TONER ALIN. GERÇEK BİR AVANTAJ ELDE EDİN. Toner arızalarından, tekrar baskı yapma güçlüğü ve masraflarından kaçınmanın tek bir yolu var; o da sadece orijinal KYOCERA toneri kullanmak.

Detaylı

Tel, Kablo ve Boru Ekstrüzyonu Markalama, Kodlama ve Sistem Çözümleri

Tel, Kablo ve Boru Ekstrüzyonu Markalama, Kodlama ve Sistem Çözümleri Mürekkep Püskürtme. Lazer. Termal Transfer. Etiketleyiciler. Takip ve İzleme. Sarf Malzemeleri. Parçalar ve Servis. Tel, Kablo ve Boru Ekstrüzyonu Markalama, Kodlama ve Sistem Çözümleri Tel Kaplamalı Kablo

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

A Unique Imprint. Tüm ürün çeşitlerimizi ve spesifik uygulama başarılarımızı görebileceğiniz hsasystems.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

A Unique Imprint. Tüm ürün çeşitlerimizi ve spesifik uygulama başarılarımızı görebileceğiniz hsasystems.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Türk A Unique Imprint HSA Systems endüstriyel inkjet donanımları konusunda lider bir üreticidir. Şirketimiz 1993 yılında Danimarka da kurulmuştur ve temel faaliyet alanımız yüksek çözünürlüklü inkjet yazıcılar

Detaylı

Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı

Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı Panasonıc KX-TGP600, akıllı IP kablosuz telefon sistemi Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı KX-TGP600, birçok sektör için tek sistem KX-TGP600'ın çok yönlülüğü, onu birçok farklı endüstri ve sektör

Detaylı

Vakum otomasyonu. Ürün grupları

Vakum otomasyonu. Ürün grupları Vakum otomasyonu Ürün grupları WWW.SCHMALZ.COM.TR/OTOMASYON Schmalz: Vakum teknolojisiyle akıllı otomasyon ve ergonomik taşıma sistemleri 1300 çalışan her gün müşterilerimiz için görev başında. 19 merkez

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN Mülkiyet Koruma Çözümleri SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Kapalı mekan çevre korumasında Dünya lideri üretici Troax endüstriyel panel ve bölme sistemlerinde

Detaylı

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Making Modern Living Possible Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye www.danfoss.com.tr Danfoss DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Yaşam

Detaylı

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL.

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. TEK TUŞLA, BİRDEN FAZLA BELGE TARAMA HER MEKAN İÇİN ZAMAN KAZANDIRAN, ÜRETKENLİK SAĞLAYAN TARAMA KOMPAKT BİR PAKETTE YÜKSEK PERFORMANS MI ARIYORSUNUZ? MALİYETLERİ

Detaylı

ses-imagotag G1 Retail Elektronik Raf Etiketi

ses-imagotag G1 Retail Elektronik Raf Etiketi Perakende Operasyonları için Hızlı ve Yenilikçi Çözümler Elektronik Raf Etiketleri sayesinde kağıt etiketlere ihtiyaç duyulmaz.böylece elle yapılan tüm fiyat değişiklikleri ile ilgili hatalar ortadan kalkar.

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI Epson'da biz, yazıcınıza ne kattıysak onu alacağınıza inanıyoruz. ETKİLİ KALİTE. OLAĞANÜSTÜ YAZICILAR. Epson un deneyimi yazıcı donanımları için

Detaylı

KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI

KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN ÇALIŞMA BIÇIMINIZE UYGUN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

Sürekli Mürekkep Püskürtmeli Videojet Mükemmel fiyata sağlam performans

Sürekli Mürekkep Püskürtmeli Videojet Mükemmel fiyata sağlam performans Sürekli Mürekkep Püskürtmeli Videojet 1040 Mükemmel fiyata sağlam performans Genel kodlama ihtiyaçlarını karşılayan kanıtlanmış Videojet performansı mükemmel değerde Küçük ve orta ölçekli üreticilerin

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır:

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır: K A B L O S U Z N I - 7 0 7 5 0 3 N I - 7 0 7 5 0 7 N I - 7 0 7 5 0 8 1 PA K E T I N I Ç I N D E K I L E R 4 T E K N I K Ö Z E L L I K L E R 5 U Y G U L A M A Y E L PA Z E S I 6 P C / P C I K A R T I D

Detaylı

Polytex Tekstil Yönetim Sistemi

Polytex Tekstil Yönetim Sistemi Polytex Tekstil Yönetim Sistemi MEDİKUS MEDİKUS Ltd. Şti. Profesyonel Hastane Çözümleri Cinnah Cad. Farabi Sok. No:30/1, 06690 Ankara, Türkiye Tel. +90 (312) 428 83 40 Faks. +90 (312) 428 83 42 medikus@medikus.com.tr

Detaylı

Broşür Yapı iskelesi ve destekleme sistemi DURALOK DURALOK. Yapı iskelesi ve destekleme sistemi. v2014/01tr

Broşür Yapı iskelesi ve destekleme sistemi DURALOK DURALOK. Yapı iskelesi ve destekleme sistemi. v2014/01tr Broşür Yapı iskelesi ve destekleme sistemi DURALOK DURALOK Yapı iskelesi ve destekleme sistemi v2014/01tr Dayanıklı, pratik ve güvenli 02 Scafom-rux duralok, modüler yapı iskelesi ve kalıp sistemi Duralok,

Detaylı

TRIGON TEKNOLOJİ OTOMASYON SĐSTEMLERĐ POMPA, TANK, ARAÇ, MÜŞTERİ, PERSONEL

TRIGON TEKNOLOJİ OTOMASYON SĐSTEMLERĐ POMPA, TANK, ARAÇ, MÜŞTERİ, PERSONEL TRIGON TEKNOLOJİ OTOMASYON SĐSTEMLERĐ POMPA, TANK, ARAÇ, MÜŞTERİ, PERSONEL 1 TANK OTOMASYON SĐSTEMĐ - Prob tarafından gerçek zamanlı yakıt, su ve sıcaklık derecelerini gösterir. - Tanktan çıkan yakıt miktarını

Detaylı

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması 2 AEGIS Aydınlatıcılar AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Patent bekleyen Constant Light teknolojisi, LED verim kaybını dengeler. Black Diamond

Detaylı

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI KÜTÜPHANE HİZMETLERİ TANITIMI & KULLANICI EĞİTİMİ Genel Bilgi-Merkez Kütüphane Ordu Üniversitesi Emin Çetinceviz Merkez Kütüphanesi üniversitemiz Cumhuriyet

Detaylı

KABLO MARKALAMA VE CİHAZ ETİKETLEME YENİ SUPVAN TP76E

KABLO MARKALAMA VE CİHAZ ETİKETLEME YENİ SUPVAN TP76E KABLO MARKALAMA VE CİHAZ ETİKETLEME YENİ SUPVAN TP76E TP76E Genel Özellikler Tp76E Termal transfer metodu ile 300 dpi baskı kalitesi LCD Ekran beyaz arka plan ışığı PC Bağlantısı USB 2.0 hızlı kolay ekonomik

Detaylı

ZEBRA INSIDE OUT Zebra nın güçlü teknolojileri işinizde daha güçlü bilgiye sahip olmanızı ve geleceği daha iyi görmenizi sağlar.

ZEBRA INSIDE OUT Zebra nın güçlü teknolojileri işinizde daha güçlü bilgiye sahip olmanızı ve geleceği daha iyi görmenizi sağlar. ZEBRA INSIDE OUT Zebra nın güçlü teknolojileri işinizde daha güçlü bilgiye sahip olmanızı ve geleceği daha iyi görmenizi sağlar. 4 Gİrİş 5 See more. Do more. Yenilikçilik ve güvenilirliği ile tanınmış

Detaylı

Z Series /RZ Serisi Hızlı Referans Kılavuzu

Z Series /RZ Serisi Hızlı Referans Kılavuzu Z Series /RZ Serisi Hızlı Referans Kılavuzu Bu kılavuz yazıcınızın günlük kullanımında yardımcı olması için hazırlanmıştır. Daha detaylı bilgi için Kullanıcı Kılavuzu'na başvurun. İçindekiler Dış Görünüm...........................................................

Detaylı

Dräger VentStar Koaksiyel Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar

Dräger VentStar Koaksiyel Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Dräger VentStar Koaksiyel Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Yeni Dräger VentStar Koaksiyel solunum devresi portföyü, hasta ile ventilatör veya anestezi çalışma istasyonu arasında esnek, alan tasarruflu bir

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

AKINSOFT Barkod 4. AKINSOFT Barkod 4 Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT Barkod 4. AKINSOFT Barkod 4 Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Barkod 4 Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Barkod 4 programı, her türlü barkod etiketi, raf etiketi ya da reyon etiketi

Detaylı

Çift Açılım Sistemi UNI-JET UNI-JET... ile akıllı çözümler. G.U çift açılım sistemi UNI-JET. Akıllı

Çift Açılım Sistemi UNI-JET UNI-JET... ile akıllı çözümler. G.U çift açılım sistemi UNI-JET. Akıllı UNI-JET... ile akıllı çözümler G.U çift açılım sistemi UNI-JET Akıllı UNI-JET......ile daha fazla esneklik Beklentilerinizi karşılayacak üstün özellikleri: Daha fazla esneklik Her ölçekte pencere üreticisi

Detaylı

Sağlam plastikler ve metaller üzerinde yüksek hızlı üstün marka kontrastı. Kodlama ve markalama örnek kılavuzu. Fiber lazer markalama sistemleri

Sağlam plastikler ve metaller üzerinde yüksek hızlı üstün marka kontrastı. Kodlama ve markalama örnek kılavuzu. Fiber lazer markalama sistemleri Sağlam plastikler ve metaller üzerinde yüksek hızlı üstün marka kontrastı Kodlama ve markalama örnek kılavuzu Fiber lazer markalama sistemleri Sağlam malzemeler üzerinde yüksek kontrastlı lazer markalar

Detaylı

Sürekli Mürekkep Püskürtme 1000 Serisi yazıcılar. Akıllı markalama ve kodlama ile artan üretkenlik

Sürekli Mürekkep Püskürtme 1000 Serisi yazıcılar. Akıllı markalama ve kodlama ile artan üretkenlik Sürekli ürekkep Püskürtme 1000 Serisi yazıcılar Akıllı markalama ve kodlama ile artan üretkenlik Videojet 1000 Serisi: En yeni teknoloji ile gelişen üretkenlik. Videojet 1000 Serisi sürekli mürekkep püskürtmeli

Detaylı

BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA

BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA 2 BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ Entrematic, giriş kapılarının temininde uzmanlıkla Normstahl, Dynaco, Ditec ve EM gibi tanınmış markaları bir araya getiren bir iş ortağıdır. Geçiş otomasyonlarımızı

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için)

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım

Detaylı

Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler. En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm. Answers for infrastructure.

Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler. En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm. Answers for infrastructure. Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm Answers for infrastructure. En zorlu kalite gerekliliklerini karşılar ve en uygun maliyetli kullanımı sağlar

Detaylı

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ RESTORAN Sistemi WOLVOX Restaurant Programı, Restaurant, kafe, bar, otel, spa ve bilardo salonlarında adisyonları takip etmek için kullanabilirsiniz R T S B İ L G İ S A Y A R L E V E N T - İ S T A N B

Detaylı

Sadakat Programı. Avis Preferred. Avis Preferred Plus. Avis President s Club. Ücretsiz Katılım - Sadece Çevrimiçi Kayıt yeterlidir...

Sadakat Programı. Avis Preferred. Avis Preferred Plus. Avis President s Club. Ücretsiz Katılım - Sadece Çevrimiçi Kayıt yeterlidir... Sadakat Programı Avis Preferred Ücretsiz Katılım - Sadece Çevrimiçi Kayıt yeterlidir... Avis Preferred Plus Sadakat yılınız içinde 5 kiralama ve 1.000 harcama ile bu kademeye ulaşırsınız... Avis President

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

1.Baskı Çözümleri: 2. Bilgisayar Bileşenleri: 1.Baskı Ürünleri. 1.1. Faks Cihazları. 1.2. Fotokopi Cihazları. 1.3. Tarayıcılar. 1.4.

1.Baskı Çözümleri: 2. Bilgisayar Bileşenleri: 1.Baskı Ürünleri. 1.1. Faks Cihazları. 1.2. Fotokopi Cihazları. 1.3. Tarayıcılar. 1.4. Yıldırım Bilişim - 2014 1.Baskı Çözümleri: 1.Baskı Ürünleri 1.1. Faks Cihazları 1.2. Fotokopi Cihazları 1.3. Tarayıcılar 1.4. Yazıcılar 2. Bilgisayar Bileşenleri: 2.1. Anakartlar 2.2. Bellekler 2.3. Ekran

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

ozalit çekimi A0 renkli fotokopi A0 renkli tarayıcı pvc kaplama spiral-cilt-faks ofis kırtasiye

ozalit çekimi A0 renkli fotokopi A0 renkli tarayıcı pvc kaplama spiral-cilt-faks ofis kırtasiye ozalit çekimi A0 renkli fotokopi A0 renkli tarayıcı pvc kaplama spiral-cilt-faks ofis kırtasiye can_ ozalit@hotmail.com canozalitfotokopi@gmail.com Hakkımızda Can Ozalit çatısı altında Toplam Kalite Anlayışı

Detaylı

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ Kapınızı akıllı bir çözüme dönüştürün. akıllı kilitleme çözümü, kapı kilidinizi akıllı telefonunuzdan, tablet bilgisayarınızdan ve çok sayıda geçiş kontrol cihazından kontrol etmenize

Detaylı

DEMİRBAŞ TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ. www.ardgrup.com.tr

DEMİRBAŞ TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ. www.ardgrup.com.tr DEMİRBAŞ TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ www.ardgrup.com.tr Demirbaş Takip ve Yönetim Sistemi Demirbaş listelerinin kâğıt üzerinde arşivlenmesi ile verilerin güncelliği ve güvenilirliğinde tutarsızlıklar ortaya

Detaylı

Güvenlik tepki değil, bir stratejidir... ... ... elektronik. ... Datapark Otopark Sistemi... a t i t e k

Güvenlik tepki değil, bir stratejidir... ... ... elektronik. ... Datapark Otopark Sistemi... a t i t e k Güvenlik tepki değil, bir stratejidir Sistemi a t i t e k Sistemi Güvenlik tepki değil, bir stratejidir eğitimini sizlere sağlamaktadır Otopark Yönetim Sistemi Datapark, ABD California merkezli bir şirket

Detaylı

SureColor SC-F Serisi Dye Süblimasyon Yazıcılar ÜSTÜN PERFORMANS, HARİKA SONUÇLAR

SureColor SC-F Serisi Dye Süblimasyon Yazıcılar ÜSTÜN PERFORMANS, HARİKA SONUÇLAR SureColor SC-F Serisi Dye Süblimasyon Yazıcılar ÜSTÜN PERFORMANS, HARİKA SONUÇLAR EKSİKSİZ TEKSTİL BASKISI ÇÖZÜMÜ Donanım ve mürekkepten kağıt ve yazılıma kadar SureColor SC-F Serisi, tekstil, kumaşa baskı

Detaylı

SSS Eski Excel Yüksek Voltaj Güç Kaynağı Değişim Programı Parça Numarası SP355026

SSS Eski Excel Yüksek Voltaj Güç Kaynağı Değişim Programı Parça Numarası SP355026 S: Hangi modeller etkileniyor? C: Tüm Excel, PC70, PC80 ve 2100 yazıcılar. S: Bu durum Videojet lazerleri, termal transfer yazıcıları veya 1000 serisi InkJet (Mürekkep Püskürtmeli) Yazıcıları etkiler mi?

Detaylı

daha kolay! MicroDestek +90 232 465 14 99 İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur.

daha kolay! MicroDestek +90 232 465 14 99 İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur. twitter.com/microdestek facebook.com/microdestek İş ve Dava Takibi daha kolay! KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur. Tek bir programla ofisinizin tüm işlemlerini

Detaylı

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma alanları ve iş faaliyetleri

Detaylı

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans Bilgiyi Keşfedin! LOGO MIND INSIGHT (powered by Qlik) İŞ ANALİTİĞİ ÜRÜNÜ, HERKESİN SEZGİLERİ İLE ARAŞTIRMA VE KEŞİF YAPMASINI SAĞLAYAN ÇOK ÇEŞİTLİ ESNEK VE İNTERAKTİF GÖRSELLER OLUŞTURABİLECEĞİ YENİ NESİL

Detaylı

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control.

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control. Tensoval duo control Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval duo control Yeni Doğru ölçüm mümkündür. Tensoval duo control sayesinde dijital ölçülere

Detaylı

Elektronik Cevap Sistemi

Elektronik Cevap Sistemi Coğrafi Veri Modelleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Elektronik Cevap Sistemi Anadolu Üniversitesi Yunusemre Yerleşkesi ETGB Anadolu Teknoloji Parkı No : 213 ESKİŞEHİR Telefon : (0 222) 249 07 50 Faks

Detaylı

Elektrik tesislerinizi daha verimli hale dönüştürün.

Elektrik tesislerinizi daha verimli hale dönüştürün. Elektrik tesislerinizi daha verimli hale dönüştürün. Prisma P 4000 A'e kadar güvenilir ve geliştirilebilir AG panoları için basit fonksiyonel sistemler. Fonksiyonel AG sistemlerimiz sayesinde iş verimliliğinizi

Detaylı

VEGA. Hazır Giyim Mağazacılığı Programı YAZILIM. Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi. Müşteriye özel Club Kart uygulanması

VEGA. Hazır Giyim Mağazacılığı Programı YAZILIM. Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi. Müşteriye özel Club Kart uygulanması Hazır Giyim Mağazacılığı Programı Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi Müşteriye özel Club Kart uygulanması Satışlarda Manyetik Kart yada RFID Kart kullanımı CRM uygulamalarında sınırsız seçenek

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

Gökay Çiçek İş Geliştirme Müdürü

Gökay Çiçek İş Geliştirme Müdürü Gökay Çiçek İş Geliştirme Müdürü gokay.cicek@trinoks.com Demirbaş Yönetimi Nedir? Demirbaş Yönetimi, işletme bünyesindeki sabit kıymetlerin sistematik bir yapıda izlenmesi, analiz edilmesi ve raporlanması

Detaylı

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE HRG SERİSİ Honda Motor Kendini birçok alanda kanıtlamış düşük ses ve emisyon düzeylerine sahip 4 zamanlı motor; otomatik jikleye sahiptir, kolay çalışır ve düşük yakıt tüketimi sunar. Akıllı Bıçaklar Özel

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30-90kW yağ enjeksiyonlu vidalı kompresör ürün yelpazemiz oldukça geniştir; ancak

Detaylı

RFD8500 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

RFD8500 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU RFD8500 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU 2 RFD8500 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Zebra; güvenilirliği, işlevselliği ya da tasarımı geliştirmek için tüm ürünlerinde her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar. Zebra,

Detaylı

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ Beklenmeyen arızalar, yoğun zaman kaybına ve yüksek maliyete sebep olur. İstenmeyen gecikmelerden kaçınmak için, yedek parçaların güvenilir ve sorunsuz performans sağlaması gereklidir.

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Winka Kurumsal. İş Yönetimi

Winka Kurumsal. İş Yönetimi İş Yönetimi Kurumsal ya da kurumsal olmak isteyen firmaların tüm iş süreçlerini kontrol altına almak için gelişmiş çözümler sunar. Grafiksel analiz raporları, Winka Kokpit ve diğer kurumsal çözümlerle

Detaylı