T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI"

Transkript

1 MECLİS I Havale Tarihi : Kararın Nosu : 91 Belediyemizin 2016 mali yılında vermiş olduğu hizmetlerden dolayı alınması gereken fiyat tarife cetvellerine ek gelir ücretlerinin belirlenmesinin görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü' nün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve /2034 sayılı yazısı ile Belediyemiz 2016 mali yılında halkımıza vermiş olduğumuz hizmetlerden dolayı 5393 sayılı Belediye Kanununun 18.maddesine göre vergi, resim ve harç dışında kalan ve hizmet karşılığı yapmış olduğu işlerden dolayı aşağıda belirtilen gelir kalemleri için ücret belirlenmesi yetkisinin Belediye Meclisinde olması nedeniyle konunun görüşülmesi istenilmektedir YILINDA ALINMASI DÜŞÜNÜLEN EK GELİR MADDELERİ 1- Karaçalı Mahallesi pazaryerinde bir direk arası ilk tahsislerde katılım payı olarak köşe başlarından ve orta kısımlardan ücret alınması. 2- Atakent Pazaryerinden bir direk arası ilk tahsislerde katılım payı ücreti alınması. 3- İşyeri açma ruhsatında dosya hazırlama ve basılı evrak ücreti alınması. 4- İşyeri açma ruhsatında kültür payı olarak beher m2' den ücret alınması. 5- Ceza ve borç ihbarnamesi bildirimi için ücret alınması. 6- Emlak beyan değerleri için ücret alınması Sayılı yasa gereği istenecek belge sahife için renkli ve siyah beyaz olmak üzere ve encümen, meclis, komisyon kararının fotokopisinden ücret alınması. 8- Doğrudan temin limitini aşan ihalelerde 2886 ve 4734 sayılı yasa gereği ihale şartnamesinde belirtilmek kaydı ile şartname bedeli adı altında ücret alınması. 9- Belediyemize beyanname ile müracaat eden ölçü ve tartı aletleri sahiplerinden muayene esnasında ayar memuru iştirak ücreti alınması. 10- Dorse kiralama ücretinin belirlenmesi. 11- Bina numalandırma ücretinin belirlenmesi. 12-Belediyemize ait 30 adet totemin günlük kira bedelinin belirlenmesi. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda;belediyemiz 2016 mali yılında halkımıza vermiş olduğumuz hizmetlerden dolayı 5393 sayılı Belediye Kanununun 18.maddesine göre vergi, resim ve harç dışında kalan ve hizmet karşılığı yapmış olduğu işlerden dolayı yukarıda belirtilen gelir kalemleri için ücret belirlenmesi konusunun incelenmek üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. maddesi ve Belediye Çalışma Yönetmeliğinin 21.maddesi gereğince Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine; yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabulüne;

2 İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine karar verildi.

3 MECLİS I Havale Tarihi : Kararın Nosu : 92 Belediyemizce düzenlenecek olan alt yapı ruhsatları için ruhsat m2 ücretinin belirlenmesinin görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü Belediye Fen İşleri Müdürlüğü' nün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve sayılı yazısı ile Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi' nin tarhi ve 194 sayılı kararı ile Fen İşleri Daire Başkanlığı AYKOME (Alt Yapı Koordinasyon Merkezi) tarafından tarihinde yürürlüğe giren yönetmelik çerçevesinde zemin tahrip bedelleri belirlenmiş olup, Alt Yapı Kazı Ruhsatları verilmektedir. Belediyemizce düzenlenecek olan alt yapı ruhsatları için ruhsat m2 ücretinin belirlenmesi konusunun görüşülmesi istenilmektedir. Belediye Meclisince konununun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; Belediyemizce düzenlenecek olan alt yapı ruhsatları için ruhsat m2 ücretinin belirlenmesi konusunun incelenmek üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. maddesi ve Belediye Çalışma Yönetmeliğinin 21.maddesi gereğince Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine; yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının Fen İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine karar verildi.

4 MECLİS I Havale Tarihi : Kararın Nosu : 93 İlçemiz Hürriyet Mahallesi 3114 ada 3 parsel sayılı 1000,18 m2 yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazın Tapu Müdürlüğüne tahsisinin yapılmasının görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü' nün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve /1250 sayılı yazısı ile Dalaman Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü' nün tarih ve sayılı yazısınde mülkiyeti Belediyemize ait olan İlçemiz Hürriyet Mahallesi 3114 ada 3 parsel sayılı m2 yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazın Belediye Başkanlığımızca uygun görülmesi halinde Tapu Müdürlüğü' ne tahsis edilmesi konusunun görüşülmesi istenilmektedir. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; mülkiyeti Belediyemize ait olan İlçemiz Hürriyet Mahallesi 3114 ada 3 parsel sayılı m2 yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazın Tapu Müdürlüğü' ne tahsis edilmesi talebinin incelenmek üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. maddesi ve Belediye Çalışma Yönetmeliğinin 21.maddesi gereğince İmar Komisyonuna havale edilmesine; yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının İmar ve Şehircilik Müdürlüğü' ne gönderilmesine karar verildi.

5 MECLİS I Havale Tarihi : Kararın Nosu : 94 Altıntas Mahallesi 3005 ada 18, 19, 20 ve 21 nolu parseller ile 3006 ada 17 ve 18 nolu parsellerin cep otoparkı olarak düzenlenmesine ilişkin yapılan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü' nün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve /1256 sayılı yazısı ile İlçemiz onanlı İmar Planının O21b-22a-4a, O21b-22a-4b paftalarında yer alan ve Gazi Bulvarı üzerinde bulunan Altıntas Mahallesi 3005 ada 18, 19, 20 ve 21 nolu parseller ile 3006 ada 17 ve 18 nolu parsellerin cep otoparkı olarak düzenlenmesine ilişkin yapılan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin görüşülmesi istenilmektedir. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; ile İlçemiz onanlı İmar Planının O21b-22a-4a, O21b-22a-4b paftalarında yer alan ve Gazi Bulvarı üzerinde bulunan Altıntas Mahallesi 3005 ada 18, 19, 20 ve 21 nolu parseller ile 3006 ada 17 ve 18 nolu parsellerin cep otoparkı olarak düzenlenmesine ilişkin yapılan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği talebinin incelenmek üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. maddesi ve Belediye Çalışma Yönetmeliğinin 21.maddesi gereğince İmar Komisyonuna havale edilmesine; yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının İmar ve Şehircilik Müdürlüğü' ne gönderilmesine karar verildi.

6 MECLİS I Havale Tarihi : Kararın Nosu : 95 Belediye Meclisinin 02/11/2015 tarih ve 87 sayılı kararıyla Plan ve Bütçe Komisyonu ile Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm Komisyonuna havale edilen Katı Atık Toplama ve Bertaraf Hizmetlerinin tarifeleri hakkındaki komisyon raporunun görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü' nün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve /356 sayılı yazısı ile 27 Ekim 2010 tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Atık Su Altyapı ve Evsel Katı Atık Bertaraf Tesisleri Tarifelerinin Belirlenmesinde Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmeliğe göre Belediyemizce 2016 yılında yapılacak olan Katı Atık Toplama hizmetleri ile ilgili tarifelerinin belirlenmesi konusu Belediye Meclisinde Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısında görüşülmüş olup, tarih ve 87 nolu Meclis Kararı ile Plan ve Bütçe komisyonu ile Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm Komisyonuna havale edilmiştir tarihinde toplanan Plan ve Bütçe Komisyonu ile Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm Komisyonu üyelerince tespit edilen Katı Atık Toplama ve Bertaraf ücretleri ile ilgili ekte sunulan komisyon kararının Belediye Meclisince görüşülmesi istenmektedir. Belediye Meclisimizce konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; daha önce köy olup da Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüştürülen yerlerin Katı Atık Toplama ve Bertaraf ücretlerinin Plan ve Bütçe komisyonu ile Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm Komisyonunca belirlenen ücretlerin Belediye Meclisince meskenlerde yüksek bulunması nedeniyle tekrar incelemek üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. maddesi ve Belediye Çalışma Yönetmeliğinin 21.maddesi gereğince Plan ve Bütçe Komisyonu ile Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm Komisyonuna havale edilmesine; yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının Temizlik İşleri Müdürlüğüne, bir nüshasının Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesi karar verildi.

7 MECLİS I Havale Tarihi : Kararın Nosu : 97 Belediyemiz hizmetlerinde ve araç parkının yenilenmesinde kullanılmak üzere bankalardan kredi alınması için 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18/d maddesi uyarınca Belediye Meclisimizce karar alınmasının görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü Belediye Meclisinin 1.Birleşiminin 2.Oturumunda; Belediyemiz Destek Hizmetler Müdürlüğü' nün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve /4120 sayılı yazısı ile Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 adet hafriyat kamyonu, 2 adet çöp kamyonu, 1 adet beko loder iş makinası, 1 adet mini ekskavatör, 1 adet tek kabin pick up, 1 adet traktör ve 1 adet ağaç öğütme makinası alımı yapılması düşünülmektedir. Bahsi geçen alımın yapılabilmesi ve ,00.-TL (birmilyonikiyüzbin TL) kredi kullanılması için 5393 Sayılı Belediye Kanununun 68.maddesinin d bendi gereği borçlanmaya karar verme yetkisinin Belediye Meclisinde olması ve yine 5393 Sayılı Belediye Kanunu' nun 68.maddesi "belediye görev ve hizmetlerinin gerektirdiği giderleri karşılamak amacıyla aşağıda belirtilen usul ve esaslara göre borçlanma yapabilir tahvil ihraç edebilir", 68.maddenin d bendi "belediye ve bağlı kuruluşları ile bunların sermayesinin % 50' sinden fazlasına sahip oldukları şirketlerin faiz dahil iç ve dış borç stok tutarı en son kesinleşmiş bütçe gelirlerinin toplamı 213 Sayılı Vergi Usul Kanununa göre belirlenecek yeniden değerleme oranıyla arttırılan miktarı aşamaz, bu miktar Büyükşehir Belediyeleri için 1,5 katı uygulanır" hükmüne istinaden konunun Belediye Meclisinde görüşülmesi istenilmektedir. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; Belediyemiz hizmetlerinde kullanılması düşünülen 2 adet hafriyat kamyonu, 2 adet çöp kamyonu, 1 adet beko loder iş makinası, 1 adet mini ekskavatör, 1 adet tek kabin pick up, 1 adet traktör, 1 adet ağaç öğütme makinası, 1 adet kırıcı ve 1 adet forklift aracın alımı için bankalardan ,00.-TL ye kadar kredi kullanılmasına; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi gereğince yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının Destek Hizmetler Müdürlüğüne ve Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine karar verildi.

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.07.2016 Kararın Nosu : 72 Meclis Üyelerinden Hüseyin ERTUĞRUL bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi' nden istifa etmiş olduğundan, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24.maddesi ile

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 09.11.2016 Kararın Nosu : 98 Belediye Meclisinin 01.11.2016 tarih ve 95 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen sokak ismi ile ilgili 09.11.2016 tarih ve 12 sayılı İmar

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 18.12.2015 Kararın Nosu : 1 Belediyemiz 2015 mali yılındaki gelir ve giderleri ile hesaplarının incelenmesi için 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25.maddesi gereğince gizli oy ile

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 12.07.2017 Kararın Nosu : 53 Belediye Meclisinin 03.07.2017 tarih ve 49 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Atatürkçü Düşünce Derneği' nin büro talebine ait

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 17.05.2016 Kararın Nosu : 63 Belediye Meclisinin 02.05.2016 tarih ve 59 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen Kargınkürü Mahallesi 102 ada 112 ve 113 parsel 1/1000 ölçekli

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 11.08.2017 Kararın Nosu : 62 Belediye Meclisi' nin 01.08.2017 tarih ve 56 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen Altıntas Mahallesi yer altı nakil hattı 1/1000 ölçekli

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 16.02.2017 Kararın Nosu : 17 Dolu kadro iptal-ihdasının görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, İlhan KURAL, Hüseyin ERTUĞRUL, Ahmet Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.02.2016 Kararın Nosu : 28 Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen tenis kortu alanı dışında kalan kısımların Büyükşehir Belediyesine devrinin iptal edilmesinin görüşülmesi.

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.08.2016 Kararın Nosu : 77 Meclis Üyelerinden Mehmet MADENCİ, Halil ÇALIŞ, Nadi UYSAL ve Ekrem DAŞDEMİR üyesi bulundukları Milliyetçe Hareket Partisi nden istifa etmiş olduğundan,

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 23.02.2015 Kararın Nosu : 21 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18/d maddesi uyarınca, Belediyemiz tarafından yürütülmekte olan havalimanı taksi işletmeciliğine ait 2015 yılı için

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 24.06.2016 Kararın Nosu : 68 Belediye Meclisinin 01.06.2016 tarih ve 66 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen konuya ilişkin İmar Komisyonu' nun 22.06.2016 tarih ve

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.03.2017 Kararın Nosu : 23 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33.maddesine göre 2 Encümen Üyesinin bir yıllığına gizli oy ile seçiminin yapılması. başkanlığında, üyeler,, Ramazan

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 08.09.2015 Kararın Nosu : 79 İlçemiz Karacaağaç, Kayadibi, Kızılkaya, Sabunlu, Elcik, Taşbaşı, Bozbel, Gürleyk, Narlı, Kavacık, Çömen ve Darıyeri Mahallerinde 3402 Sayılı Kanunun

Detaylı

01 ARALIK 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ

01 ARALIK 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 01 ARALIK 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 1- Odunpazarı Belediyesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notları Revizyonuna İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi tarafından

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.01.2016 Kararın Nosu : 15 Derece değişikliği yapılarak yeni oluşturulacak olan memur kadrolarının güncellenmesinin görüşülmesi. Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 8 Belediye Meclisi, Ocak ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1inci oturumda görüşülmesine geçilen ve gündemin 5 inci bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergeleri Görüşülmesi 1inci maddesinde yer

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 13 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN Mustafa TOKSÖZ - Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Komisyonumuza havale edilen 25.07.2016 tarih ve 80000058/457 sayılı İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ifadeli Başkanlık önergesi incelendi. Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü nce işletilmesi yapılan

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Havale Tarihi : 26.08.2014 Kararın Nosu : 107 Derece değişikliği yapılarak yeni oluşturulacak olan kadro ihdaslarının güncellenmesinin görüşülmesi. Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü nün Başkanlık Makamına

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :350 KARAR 350 : İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığı Taşınmazlar Şube Müdürlüğü nün 01.08.2016 tarih ve 19606469-756-3882 sayılı yazısı ile; Urla ilçesi Altıntaş

Detaylı

Emine KARAKUŞ GÜVEN MECLİS KATİBİ

Emine KARAKUŞ GÜVEN MECLİS KATİBİ MECLİS I Havale Tarihi : 25.04.2014 Kararın Nosu : 59 Belediyemize ait memur ve işçi kadro ihdasları ile kadrolarının güncellenmesinin görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Okulların İhtiyaçları. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 07/03/2011 tarihli oturumunda Komisyonlarımıza

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Karar No: 206/40 Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Konu: Kapalı Kasa Evrak No: 8057 Özet: Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan araçlara kapalı kasa yapılması. "04/04/206 tarihli Meclis

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :167 KARAR 167 : Kuran Kursu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu adına, İlçenin Camiatik Mahallesi 310 ada 27 parselin, Belediyemize ait uygun bir arsa ile takas edilmesine İmar Komisyon

Detaylı

T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S

T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S Sayı:58 03.07.2014 Özü: İmar plan değişikliği KARAR Belediye Meclisi Genel Kurulunda okunan İmar, Tüketiciyi Koruma, Hesap İnceleme, İnsan Hakları, Emlak,

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 09.01.2014 Kararın Nosu : 16 Belediye Meclisinin 02.01.2014 tarih ve 10 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen konuya ilişkin İmar Komisyonunun 09.01.2014 tarih ve 17

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No : 482 KONUSU: 2. Plan ve Bütçe Komisyon Raporlarının görüşülmesi. i) Ula ilçe Belediye Başkanlığına ait 2017 yılı bütçesi ve gelir tarife

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 104 Mülkiyeti Maliye Hazinesine Erzurum ili Palandöken ilçesi Güzelyurt Mahallesi, 1153 Parsel Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız dışındadır.çevre

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 07 Özü: İlçemiz, Vatan Mahallesi, 522 no lu Karar Trh : parsel.

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 07 Özü: İlçemiz, Vatan Mahallesi, 522 no lu Karar Trh : parsel. Karar No : 07 Özü: İlçemiz, Vatan Mahallesi, 522 no lu Karar Trh : parsel. (PİN: 6010,11) Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş ÖZ, Haluk Uğur DAĞISTANLI,, Selvet KARAOĞLU, Cemil ÇALIŞKAN,, Mahmut

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.4154 07.12.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 23.03.2016 Kararın Nosu : 36 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19.maddesine göre I. ve II. Meclis Başkan Vekili ile en az 2 asil 2 yedek Meclis Kâtibinin gizli oy ile ilk Mahalli

Detaylı

Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210 Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mevcut imar planında İbadet Yeri Alanına isabet eden mülkiyeti Belediyemize ait Sille

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :249 KONUSU: 2. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi r) İlimiz, Menteşe İlçesi, İkizce Mahallesi, Enişdibi Mevkiinde yer

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Karar No: 204/2 Evrak No: 6687 Özet: Kadro değişiklik cetveli. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Kadro değişiklik cetveli. "3/0/204 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen Yazı İşleri

Detaylı

BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 06/10/2016 TARİHLİ EKİM AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR ÖZETİ

BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 06/10/2016 TARİHLİ EKİM AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR ÖZETİ BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 06/10/2016 TARİHLİ EKİM AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ KARAR NO KARAR ÖZETİ Belediye Meclisinin 06/09/2016 tarihli Eylül ayı olağan meclis

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 37 KARAR 37 İlçenin Altıntaş Mahallesi, 509 ada, 13 ve 14 parsel sayılı, Hazine adına kayıtlı taşınmazların E:0.10, hmax: 6.50 m yapılaşma şartı ile Spor Alanı olarak düzenlenerek imar ada sınırlarının

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 28 : İller Bankasından Araç Ve İş Makinesi Alımı İçin Kredi Kullanılması Hususunun Görüşülmesi Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün Araç ve İş Makinesi Alımı Hususunda kredi

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 08.04.2014 Kararın Nosu : 43 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19.maddesine göre I.ve II.Meclis Başkan Vekili ile 2 asil ve 2 yedek Meclis Katibinin gizli oy ile seçiminin yapılması.

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :30 KARAR 30 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 9 Ocak 2015 Cuma günü saat

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 26219312-301.01-3866 08/12/2017 Konu : MBB Meclis Toplantısı İLAN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI NDAN Muğla

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-141 10.09.2012 Özü: İsim verilmesi Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.09.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.09.2012 tarih ve M.01.1.ABB.010.01-301.01-151 sayılı

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2016 yılı Haziran Ayı Birleşim : 6 Oturum : 1 Tarihi : 06/06/2016 Karar Sayıları : 67, 68, 69, 70, 71 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI ÖZETİ Havale Tarihi : 21.09.2017 Belediye Meclisi' nin 05.09.2017 tarih ve 68 nolu kararı ile Plan ve Bütçe Kararın Tarihi : 02.10.2017 Komisyonuna

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 26219312-301.01-2633 02/12/2016 Konu : MBB Meclis Toplantısı İLAN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI NDAN Muğla

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA ESKİŞEHİR

T.C. ESKİŞEHİR ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA ESKİŞEHİR Sayı : 87287600.301.05.02-382 05/09/2014 Konu : Karar Özeti ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA Odunpazarı Belediye Meclisimizin; 01 Eylül 2014 Tarihli Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı 16 ncı birleşim 1

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 19 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin 27/03/2018 tarih ve 3449 sayılı Yazı İşleri Müdürlüğü ifadeli

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :338 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi. ö)ilimiz Milas İlçesi, Ulaş Mahallesi sınırlarında yer alan N19C1-C2

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.07.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 25.01.2017 Kararın Nosu : 13 Almanya' nın Berlin Şehrinde 08-12 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan İTB seyahat fuarına katılacak olan heyetin belirlenmesinin görüşülmesi.

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2017/11-1 (108) Gündem maddesi gereğince; Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/10/2017 tarih ve 35158 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile Mahalli

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 297 KARAR 297: Meclis i Yılmaz KARAKOYUNLU, Çağlagül ÖZÇELİK, Mehmet BİLGİN, Bülent ONAT ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 298 KARAR 298 : İlçenin

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M KONAK BELEDİYE MECLİSİ 02.05.2016 G Ü N D E M 1-Meclisin açılışı. 2-Mecliste verilecek önergeler. 3-Birimlerden gelen önergeler. 1-(68/16)-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 04.04.2016 tarihli

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR Belediye Meclisimiz Belediye Başkanı Sayın K. Sıtkı KÜRÜM ün Başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 131 KARAR 131- Meclis Üyesi Ali Muzaffer TUNÇAĞ ve Mehmet DUMAN ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 132 KARAR 132 Yarımada Belediyeler Birliği nin

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETLERİ

BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETLERİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETLERİ Meclis Toplantı Tarihi :05/04/2011 Salı günü saat 18:30 Nisan Ayı Olağan Toplantısı. Meclis Başkanı :Belediye Başkanı Abdurrahman KUZU Meclis Üye Durumu :Başkan dâhil 16

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA ESKİŞEHİR

T.C. ESKİŞEHİR ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA ESKİŞEHİR Sayı : 87287600.301.05.02-385 05/09/2014 ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA Odunpazarı Belediye Meclisimizin; 03 Eylül 2014 Tarihli Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı 17 nci birleşim 1 nci oturumunda alınan

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 50 Belediye Meclisi, Ağustos ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1 inci oturumunda görüşülmesine geçilen ve gündemin 5 inci bölümüne Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi geçmeden önce

Detaylı

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 75 TARİH VE NOSU 10.06.2015/ 3118 KÜLTÜR MAHALLESİ DUDAYEV CADDESİNİN İMAR KOMİSYONUNA HAVALESİ 2 İmar Komisyonu ile ilgili evrakların Görüşülmesi 10.06.2015 tarih ve 3118 sayılı müzekkeresi meclise

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2018 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2018 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2018 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Plan ve Bütçe Komisyonumuz 20/11/2017 tarihinde saat 14:00'te Şeyh Mahallesi Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No : 358 KONUSU: Gündem 08/12/2017 tarihinde duyurulan 21 maddelik gündeme; aşağıda sırası belirtildiği şekilde birimlerden gelen 13 madde

Detaylı

Komisyonuna havale edilmesine Meclisimizce mevcudun oybirliği ile karar verildi.

Komisyonuna havale edilmesine Meclisimizce mevcudun oybirliği ile karar verildi. (2015/1) Meclis te yapılan görüşmeler ve açık oylama neticesinde; Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünde görev yapan Zabıta Müdürü, Zabıta Amiri, Zabıta Komiserleri ve Zabıta Memurlarına 2015 Yılında ödenecek

Detaylı

ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2017 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2017 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2017 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Plan ve Bütçe Komisyonumuz 24/11/2016 tarihinde saat 11:00'de Şeyh Mahallesi Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2015-21000 Birleşim Tarihi : 09/10/2015 Birleşim Saati : 20:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :476 KARAR 476 : 2016 yılı Bütçesinin Kesin Hesabı ile ilgili konunun incelenmek üzere, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :477

Detaylı

EVSEL KATI ATIK TOPLAMA VE NAKLİ HİZMET BEDELİ TARİFELERİNİN BELİRLENMESİ İLE İLGİLİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU

EVSEL KATI ATIK TOPLAMA VE NAKLİ HİZMET BEDELİ TARİFELERİNİN BELİRLENMESİ İLE İLGİLİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU T.C. ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ DÖNEMİ ARALIK 2014 BİRLEŞİM 21 OTURUM 1 TOPLANTI TARİHİ 05.12.2014 GÜNDEM MADDE NO 1 KARAR NO 84 ÖZÜ ANTAKYA BELEDİYESİ EVSEL KATI ATIK BERTARAF TESİSLERİ TARİFESİNİN GÖRÜŞÜLMESİ

Detaylı

ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2019 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2019 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2019 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Plan ve Bütçe Komisyonumuz 16/11/2018 tarihinde saat 14:00'da Şeyh Mahallesi Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :371 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi. f) İlimiz Menteşe İlçesi, Çırpı Mahallesi, tapunun 125 Ada, 1 Parselinde

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :283 KARAR 283 : Ahmet Bahri YALAZ, Mehmet BİLGİN, Bülent ONAT ve Zeki ALDI nın mazeretlerinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :284 KARAR 284 : İlçenin Barbaros

Detaylı

finansmanı için 2016 yılı mali verileri göz önünde bulundurularak TL(Altımilyon)

finansmanı için 2016 yılı mali verileri göz önünde bulundurularak TL(Altımilyon) 417 Mülkiyeti Belediyemize ait Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Beyazşehir Mahallesi, 3721 ada, 4, 5 ve 6 parsel numaralı arsa vasıflı taşınmazların satışlarının yapılması talebinin görüşülmesi. Meclis gündeminin

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2016 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 01 TEMMUZ 2016 TARİHLİ TOPLANTISININ 1. OTURUMUNDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 01 TEMMUZ 2016 TARİHLİ TOPLANTISININ 1. OTURUMUNDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2016 yılı Temmuz Ayı Birleşim : 7 Oturum : 1 Tarihi : 01/07/2016 Karar Sayıları : 72, 73, ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :365 KARAR 365 : İlçenin Altıntaş Mahallesi 2193 ada 1 parselde Belediyemizin 1771/26670 hisse oranına düşen 17,71 m2 lik hissesi, Cemile KAYACAN ın 23448/26670 hisse oranına düşen 234,88 m2 lik

Detaylı

Karar Tarihi : 07.03.2014 Karar No : 41850698.301.05-31. Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi.

Karar Tarihi : 07.03.2014 Karar No : 41850698.301.05-31. Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi. Karar No : 41850698.301.05-31 Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi. KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun "Komisyonumuza havale edilen, Bosna Hersek Kütüphanemizin bulunduğu Bosna Hersek Halit Eroğlu

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :40 KARAR 40: Meclis üyeleri; Mehmet BİLGİN, Okan İRGE ve Zeki ALDI nın mazeretlerinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Katip Katip Karar No :41 KARAR 41: Belediyemizde Teknik

Detaylı

MECLİS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- BORÇLANMA; 07 / 07 /2014 ( 62 ) Konusu (Mimarsinan Sahili 3. Etap Düzenlemesi Yapımı)

MECLİS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- BORÇLANMA; 07 / 07 /2014 ( 62 ) Konusu (Mimarsinan Sahili 3. Etap Düzenlemesi Yapımı) SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- BORÇLANMA; 07 / 07 /2014 ( 62 ) Konusu (Mimarsinan Sahili 3. Etap Düzenlemesi Yapımı) GÜNDEMİN 1. MADDESİ : M E V Z U : Belediyemiz bütçe imkanlarının yetersizliği

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. /11/2017 Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. /11/2017 Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 56567348-301.05.01-3577 20/11/2017 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı DUYURU Muğla Büyükşehir Belediye Meclisinin

Detaylı

Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192 Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait Dumlupınar Mahallesi 24 L 3 pafta 14085 ada 7 parsel nolu

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 161 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 46 KARAR 46- İlçemiz, Sıra Mahallesi 2150 ada 7 parselde bulunan trafo yerinin değiştirilmesi Gediz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi İzmir İl Tesis Müdürlüğünün 04.01.2013 tarih 273 sayılı yazısı

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER Gündem No : 56567348.301.03-1/1 Toplantı Tarihi:14/01/2016 Toplantı

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :01 KARAR 1 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Mehmet BİLGİN ve Günseli ÇELİK in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :02 KARAR 2 : Meclis Üyesi Okan İRGE

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Karar No: 205/29 Evrak No: 75037 Özet: Kadro değişiklik cetveli. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Kadro değişiklik cetveli. 05/0/205 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen Yazı İşleri

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 336 Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinin görüşülmesi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 03 Mart 2017 Cuma günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 16.10.2015 2015/571 RAPOR/GÜNDEM NO 01: Araştırma Geliştirme ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliği teklifi ile ilgili Hukuk 16.10.2015 2015/572

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 01 Özü: Serdivan Beşköprü 1/1000 Ölçekli Karar Trh : 05.01.2015 Revizyon Uygulama İmar Planı.

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 01 Özü: Serdivan Beşköprü 1/1000 Ölçekli Karar Trh : 05.01.2015 Revizyon Uygulama İmar Planı. Karar No : 01 Özü: Serdivan Beşköprü 1/1000 Ölçekli Karar Trh : Revizyon Uygulama İmar Planı. Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet KARAOĞLU, Ahmet ÇALIŞKAN,,

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 56567348-301.05.01-3145 24/10/2017 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı DUYURU Muğla Büyükşehir Belediye Meclisinin

Detaylı

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Komisyonlarımıza havale edilen 04.06.2015 tarih ve 45914605/1119 sayılı Emlak ve Mülkiyeti Belediyemize ait Karşıyaka Şemikler Mahallesi 45 pafta 5998 parsel sayılı 317,39 m2 miktarındaki taşınmaz üzerinde

Detaylı

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Komisyonlarımıza havale edilen 22.03.2018 tarih ve 45914605-756.02-E.1432 sayılı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ifadeli Başkanlık önergesi incelendi.

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 MART 2017 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 MART 2017 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ====================== Toplantı Dönemi : 2017 yılı Mart Ayı Birleşim : 3 Oturum : 1 Tarihi : 6/03/2017 Karar Sayıları : 27, 28, 29, 30, 31,32,33,34,35 ÖDEMİŞ

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.1255 06.04.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 57 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR-Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN- İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı