SONY, HERKESİN BAŞARILI ÇEKİMLER YAPABİLECEĞİ KOMPAKT DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİNİ DUYURDU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SONY, HERKESİN BAŞARILI ÇEKİMLER YAPABİLECEĞİ KOMPAKT DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİNİ DUYURDU"

Transkript

1 Berlin, 04 Ocak 2006 SONY, HERKESİN BAŞARILI ÇEKİMLER YAPABİLECEĞİ KOMPAKT DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİNİ DUYURDU Güçlü bir kombinasyon: 6.0 etkin Mega piksel, daha net çekimler için Yüksek Hassasiyet, ZEISS Geniş-Açı zoom mercek ve güçlü bir Flaş Bak-ve-çek Sony Cyber-shot S600 dijital fotoğraf makinesi harika ve geleceğe yönelik kompakt tasarımını, yüksek kaliteli ve kullanımı kolay fotoğraf makinesi teknolojisi ile bir araya getiriyor. Sonuç? Her zaman üstün görüntü kalitesini garanti eden eğlenceli ve rahat bir çekim deneyimi dijital fotoğraf dünyasına atılacak ilk adım için ideal. Yüksek kaliteli bir çekim ve paylaşım deneyimi Cyber-shot S600 ile çekilen resimler, cihazın kalbindeki 6.0 efektif Megapiksellik Sony Super HAD CCD ve parlak, keskin resimler üreten Yüksek Hassasiyet ile birleştirilmiş 3x Optik Zoom Carl Zeiss Vario-Tessar mercek sayesinde yüksek çözünürlüğe sahip. Fotoğraf makinesinin arkasında yer alan 2.0 büyük ve parlak ekran, görüntüleri rahat bir şekilde kadraj içine almanızı, görüntülemenizi ve gözden geçirmenizi sağlıyor. Ayrıca, harika STAMINA pil ömrü* sayesinde hiçbir çekim fırsatını kaçırmayacaksınız. Daha net çekimler için Anti-Blur teknolojisi Cyber-shot S600 ün Yüksek Hassasiyetli anti-blur teknolojisi sayesinde, zayıf ışık gibi zor koşullarda elin titremesi ile görüntüde bulanıklık oluşması riski olmaksızın çekim yapabiliyorsunuz. Cihaz ayrıca hızlı hareket eden nesneleri de bulanıklık olmadan yakalamanızı sağlıyor, ya da aynı şekilde siz hareket ederken (örneğin bir arabadayken) sabit bir nesneyi çekebilirsiniz sadece görüntü sabitleyici kullanırken mümkün olmayan bir özellik. Yüksek Hassasiyet flaşsız çekim yapmanızı bile sağlıyor ve flaşlı çekimler kadar keskin ama çok daha doğal ışıklı resimler sunuyor. Normalde Yüksek Hassasiyet gürültünün artmasına neden olur, bununla birlikte yeni geliştirilen Clear RAW NR özelliğinin kullanılması, sinyal/gürültü oranını büyük oranda

2 geliştiriyor. Sony Clear RAW NR orijinal algoritma sistemi renk ve parlaklık gürültüsünü azaltıyor ve çekimin belirgin şekilde daha hassas yapılmasını sağlıyor (ISO 1000 değerine kadar). Bu da resimlerin daha az gürültülü ve daha ince detaylı olmasını sağlıyor. Bu, özellikle zayıf ışık koşullarında avantajlı oluyor. Cyber-shot S600 ile fotoğraf fırsatlarınızın hiçbir zaman sınırlandırılmayacağı ve sonuçların her zaman göz alıcı olacağını bilmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz. İlk seferde daha iyi çekimler için yeni büyük Flaş ve Geniş-Açı mercek Yeni Sony Cyber-shot S600 fotoğraf makinesinin bir diğer harika özelliği de geliştirilmiş süper Güçlü Flaş. Flaş kullanarak nesneye 11 m. mesafeden (ISO 1000'de) çekim yapılabiliyor, bu önceki modellere göre yaklaşık üç kat daha uzun bir mesafe. Bu sayede daha güzel, iyi aydınlatılmış karelerde sadece tek bir çekim ile daha başarılı sonuçlar elde edeceksiniz. Sadece bu da değil, Cyber-shot S600 ün üstün 31 mm (35 mm eşdeğeri) Geniş-Açı ZEISS Merceği (normalde sadece çok daha pahalı fotoğraf makinelerinde bulunan) sayesinde artık tek bir kareye çok daha fazla manzara, arkadaş ya da görüntü sığdırabileceksiniz. Sony ve Carl ZEISS ortaklığı Cyber-shot S600'ün hoş, gümüş renkli ve kompakt gövdesi, Sony tarafından geliştirilen 6.0 efektif Megapiksellik bir Super HAD CCD içeriyor. Bu, bir Carl Zeiss Vario-Tessar 3x Optik Zoom mercek ile birleştiğinde (6 grupta 7 eleman), her çekimde kristal berraklığında görüntüler sunuyor. Daha fazla yakınlaştırmaya ihtiyacınız varsa sorun değil: kamerada 6x Precision Digital Zoom özeliği var ve 15x VGA Smart Zoom özelliği de uzaktaki nesneleri yakınlaştırmanıza yardımcı oluyor. 16:9 çekim modu geniş ekran TV'lerde göstermek için geniş ekran çekimler bile yapabilirsiniz. Her zaman hazır Pil performansı Cyber-shot S600 için sorun değil - gelişmiş Sony STAMINA teknolojisi sayesinde, iki opsiyonel 2500mAh Ni-MH pilin tek bir şarjıyla 460* adede kadar çekim yapabilirsiniz. Fotoğraf makinesinin bu çekim yapabilme yeteneğini korumak için cihazın Gerçek Görüntü İşlemcisi (Real Imaging Processor) çok hızlı bir makine tepki zamanı sunuyor. Her durumda çekim Durum ne olursa olsun, aralarında Twilight, Snow, Beach ve High Sensitivity fonksiyonlarının da bulunduğu yedi adet ön ayarlı Sahne Seçim modundan biri mutlaka uygundur. Sadece tercih ettiğiniz modu seçin: obtüratör hızı ve pozlama tamamen önceden ayarlanmış olarak sorunsuz ve rahat bir çekim sağlar. Ayrıca kendinizi daha yaratıcı hissediyorsanız Cyber-shot S600'ün manuel pozlama özelliği de var.

3 Sorunsuz Hafıza Cyber-shot S600 ün 32MB'lık dahili belleği ile sorunsuz çekimler artık gerçek oldu. Resimleri sadece çekip opsiyonel bir Sony Memory Stick Duo ya da Memory Stick PRO Duo içine kaydetmekle kalmıyor, ayrıca dahili bellek ile harika bir fotoğraf fırsatını hiçbir zaman kaçırmayacağınızı bilmenin güvenini hissediyorsunuz. Daha Çekici Cyber-shot S600'de ayrıca, Sony DPP-FP50 gibi uyumlu PictBridge foto yazıcılardan doğrudan baskı alma standardı olan PictBridge özelliği de var. Ayrıca, Siyah renkte mevcut dayanıklı taşıma çantası ve yeni başlayanlar için Çanta, Şarj Cihazı ve Ni-MH Pilleri içeren uygun bir kit (ACC-CN3TR) gibi Cyber-shot S600 için mevcut birçok opsiyonel aksesuar bulunuyor. Dil seçimi Sony, kullanım kolaylığı sağlayacak bir başka harika çözüm olarak Cyber-shot S600'de menü dillerinin sayısını 15'e kadar çıkarmış. Bu menü dilleri artık İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Flemenkçe, Rusça, İsveççe, Norveççe, Danimarkaca, Fince, Lehçe, Macarca ve Çekçe dillerini kapsıyor. Cyber-shot S600, 2006 Ocak ayının ortalarında bütün Avrupa'da satışa çıkacak.

4 EDİTÖRLER İÇİN NOTLAR Basın Bülteni içinde vurgulanmış ürünler ve hizmetler ile ilgili daha detaylı bilgileri aşağıda bulabilirsiniz: Gerçek Görüntü İşlemcisi (Real Imaging Processor) Gerçek Görüntü İşlemcisi, mükemmel şekilde geliştirilmiş görüntü kalitesi ve fotoğraf makinesi kullanımı sağlamak amacıyla daha hızlı bir başlangıç zamanı, geliştirilmiş renk üretimi ve gelişmiş bir sinyal/gürültü oranı sunmak için Sony tarafından tasarlanmıştır. Burst modunda çekim, Cyber-shot S600'ün batarya performansında olumlu bir etkisi olan Gerçek Görüntü İşlemcisi sayesinde mümkün olmaktadır. Ayrıca yüksek çözünürlüklü görüntü çekimini ve MPEG Movie VX Fine (640 x 480, 30 fps) formatında film kaydını da mümkün kılmaktadır buradaki kayıt süresi sadece opsiyonel Memory Stick PRO Duo medyanızın kapasitesi ile sınırlıdır. Esneklik Kamera birkaç gelişmiş Auto Focus (AF) seçeneğine sahiptir. Multi-Point (5 nokta), Centre Weighted, Spot and Free Spot (dokunmatik paneli kullanarak) olarak sıralanabilecek bu seçeneklerin yanında Saturation (doygunluk), Contrast (kontrast) ve Sharpness (netlik) gibi ayarlar da mevcuttur. Auto, 80, 100, 200, 400, 800 ve 1000 değerlerini içeren bir dizi ISO hassaslık ayarı kullanıcıya daha fazla esneklik sağlar. Ekran Histogram göstergesi gibi çekim özelliklerinin yanı sıra, Kırmızı Göz Azaltma (Red Eye Reduction) ve Zamanlayıcı'da cihazın özellikleri arasında yer alıyor. Bağlanabilirlik Bağlanabilirlik seçenekleri arasında Hi-Speed USB 2.0 özelliği ve bir PC'ye gerek duymadan Cybershot S600'ü uyumlu bir yazıcıya doğrudan bağlamak için bir yol sunan PictBridge arayüzünün gelişmiş bir versiyonu da bulunmaktadır. Aksesuarlar Sony Cyber-shot S600 için çok çeşitli opsiyonel aksesuarlar mevcut. Bunlar 2x AA Alkalin pilleri, Bileklik, uygulama ve USB sürücü yazılımlarını içeren bir CD ve bir USB kablosu da dahil. Ana teknik özellikler: Cyber-shot S Efektif Megapiksel Carl Zeiss Vario-Tessar lens 3x Optik Zoom, 13x'e kadar Smart Zoom, 6x'e kadar Precision Digital Zoom "Anti-blur" ISO1000 Yüksek Hassasiyet STAMINA Pil Ömrü (yaklaşık 460* çekim) Büyük ve Parlak 2.0" (5.1cm) LCD Ekran Clear RAW Gürültü Azaltma Teknolojisi Güçlü Flaş 7.0m (Geniş Açı), 11.0m (ISO1000) 31-93mm (35mm dönüşüm) Hızlı Kullanım (Obtüratör Gecikme süresi 0.4 sn, Deklanşör Gecikmesi 0.01 sn) Gerçek Görüntü İşlemcisi Geniş Ekran TV için 16:9 Modu Çekim için 32MB'lık dahili bellek Oto Makro Ses ile MPEG VX Fine %100 LCD görüntüleme alanı Otofokus Yardımcı Işığı (AF Illuminator) Histogram Göstergesi USB 2.0 Yüksek Hızlı Aktarım Sahne Seçim Modları (7) PictBridge Uyumlu 15 Menü Dili (İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Flemenkçe, Rusça, İsveççe, Norveççe, Danimarkaca, Fince, Lehçe, Macarca ve Çekçe) * Ölçüm yöntemi, opsiyonel NH-AA-2DB pillerini kullanarak CIPA standardını (CIPA: Camera & Imaging Products Association) temel almaktadır. Hatalar ve teknik değişiklikler olabilir.

5 Daha fazla bilgi için: Evren Inankur Sony Hakkında: Sony, küresel tüketiciler ve profesyonel pazarlar için ses, görüntü, iletişim ve bilgi teknolojisi ürünleri üretmektedir. Müzik, resim, oyun ve online ticaret faaliyetleri ile Sony dünyanın önder tüketici markalarından biri olarak eşsiz bir yer edinmiştir. Sony, 31 Mart 2005 itibarıyla sona eren mali yılda toplam milyar EURO (7,160 milyar yen) satış rakamı kaydetmiştir ve dünya çapında yaklaşık 151,400 kişiyi istihdam etmektedir. Avrupa'da Sony, 31 Mart 2005 itibarıyla sona eren mali yılın sonunda, aynı süreçte gerçekleşen 134 yen/euro'luk ortalama pazar paritesi oranı baz alındığında toplam milyar EURO (1,613 milyar yen) satış rakamı kaydetmiştir. Sony Europe merkez bürosu Sony Center am Potsdamer Platz Berlin'dedir, şirketin Avrupa elektronik ticari faaliyetlerinden sorumludur ve 31 Mart 2005 itibarıyla sona eren mali yılda toplam 8.87 milyar EURO satış rakamı kaydetmiştir. Sony Europe hakkında daha fazla bilgi için, lütfen ve sitelerini ziyaret edin.

Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam

Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam Sayı: 20 Bu Ay... Dünya nın en küçük ve hafifi çok havalı Taşınabilir High Definition İhtişamı BRAVIA D3000 Serisi ile Tanışın Cyber-shot ile su altı keyfi Anılarınızı

Detaylı

VAIO FZ serisi burada

VAIO FZ serisi burada Sayı:19 VAIO FZ serisi burada Bu Ay... DSC-W200 ile etkileyen performans Tatil e Hazır mısınız? HD nin İhtişamı, Hard Disk in Kolaylığı Büyük Ekran Keyfi Size Daha Yakın VAIO FZ için 5 Muhteşem Neden Etkileyen

Detaylı

E-410. Son derece kompakt ve hafif Mükemmel toz giderici sistem 6.4cm / 2.5" HyperCrystal LCD Ekran. Canlı İzleme

E-410. Son derece kompakt ve hafif Mükemmel toz giderici sistem 6.4cm / 2.5 HyperCrystal LCD Ekran. Canlı İzleme E-410 Son derece kompakt ve hafif Mükemmel toz giderici sistem 6.4cm / 2.5" HyperCrystal LCD Ekran Sıradışı kullanım kolaylığı Canlı İzleme 10 Megapiksel Live MOS alıcı Yeni görüntü işlemcisi Opsiyonel

Detaylı

Önemli Teknolojik Özellikler

Önemli Teknolojik Özellikler Gerçek 1.3 Mega Piksel Otomatik Odaklamalı Web Kamerası Genius, yenilikçi bir web kamerası olan Slim 1322AF yi sunmaktan gurur duyar. Optik, otomatik odaklamalı bir merceğe sahiptir ve gerçek zamanlı,

Detaylı

SELP28135G. 35 mm tam kare motorlu E mount yakınlaştırma lensi mm F4,0 OSS. Genel Bakış

SELP28135G. 35 mm tam kare motorlu E mount yakınlaştırma lensi mm F4,0 OSS. Genel Bakış SELP28135G 35 mm tam kare motorlu E mount yakınlaştırma lensi 28-135 mm F4,0 OSS Genel Bakış Sony teknolojisi profesyonel 4K film yapımc mcılığı için gelişmi miş optik performans ve kullanım sunuyor SELP28135G,

Detaylı

TG 870 Beyaz. Gelişmiş dış mekan kahramanı

TG 870 Beyaz. Gelişmiş dış mekan kahramanı TG 870 Beyaz 15m**'ye kadar su basıncına dayanıklı, 2.1m***'den düşmeye dayanıklı, 100kg****'a kadar basınca dayanıklı ve -10 C'ye kadar soğuğa dayanıklı 16 Megapiksel ışıklandırmalı CMOS 7.6cm/3.0" 920,000

Detaylı

Genel Bilgiler Aksesuarlar Genel Bilgiler Dış Görünüş Üst Yan Buton fonksiyonları MENU Arka Mod Düğmesi(Çalışma modu)

Genel Bilgiler Aksesuarlar Genel Bilgiler Dış Görünüş Üst Yan Buton fonksiyonları MENU Arka Mod Düğmesi(Çalışma modu) mm+- Aksesuarlar Dijital Fotoğraf Makinası Driver CD & Ulead Yazılımı Hızlı Kullanım Kılavuzu x AA Pil USB Kablo Kılıf El Kayışı Kullanma Kılavuzu Video Kablosu Dış Görünüş Üst Kayıt Butonu Power Butonu

Detaylı

HXR-MC1500P. 1/4 inç Exmor R CMOS sensörlü HD / SD AVCHD video kamera. Genel Bakış HXR-MC1500P 1

HXR-MC1500P. 1/4 inç Exmor R CMOS sensörlü HD / SD AVCHD video kamera. Genel Bakış HXR-MC1500P 1 HXR-MC1500P 1/4 inç Exmor R CMOS sensörlü HD / SD AVCHD video kamera Genel Bakış Profesyonel bir izlenim bırakb rakın HXR-MC1500P 1 Sony nin G Lensi, Exmor R sensör ve en son Aktif Optik SteadyShot ile

Detaylı

Sony Alpha Eğitim Dökümanı. Fotoğraf Makinesini bilgisayar aracılığı ile uzaktan kullanmak

Sony Alpha Eğitim Dökümanı. Fotoğraf Makinesini bilgisayar aracılığı ile uzaktan kullanmak Sony Alpha Eğitim Dökümanı Fotoğraf Makinesini bilgisayar aracılığı ile uzaktan kullanmak Sony Alpha serisi fotoğraf makinenizi yapacağınız profesyonel işlerinizde bilgisayar aracılığı ile uzaktan kontrol

Detaylı

E-3. Tamamen biaksiyal yüksek hızlı 11 nokta AF sistemi Yüksek kaliteli dahili görüntü sabitleyici. Yeni TruePic III ile uzman görüntü işlemi

E-3. Tamamen biaksiyal yüksek hızlı 11 nokta AF sistemi Yüksek kaliteli dahili görüntü sabitleyici. Yeni TruePic III ile uzman görüntü işlemi E-3 Profesyonel çalışma aracı Tamamen biaksiyal yüksek hızlı 11 nokta AF sistemi Yüksek kaliteli dahili görüntü sabitleyici Yeni TruePic III ile uzman görüntü işlemi Dünyanın en hızlı otomatik odaklama

Detaylı

E-3. Teknik Özellikler. Vizör. Tip. Görüntü Algılayıcı. Motor. Canlı İzleme. Filtre. Görüntü Sabitleme

E-3. Teknik Özellikler. Vizör. Tip. Görüntü Algılayıcı. Motor. Canlı İzleme. Filtre. Görüntü Sabitleme E-3 Profesyonel çalışma aracı Tamamen biaksiyal yüksek hızlı 11 nokta AF sistemi Yüksek kaliteli dahili görüntü sabitleyici Yeni TruePic III ile uzman görüntü işlemi Dünyanın en hızlı otomatik odaklama

Detaylı

etailer Kit TAB 2 A10-70 Tablet 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır.

etailer Kit TAB 2 A10-70 Tablet 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır. etailer Kit TAB 2 A10-70 Tablet TAB 2 A10-70 etailer Kit'e Dahil Varlıklar PPT Önerilen nüsha (Özet, Genel Bakış, Temel Özellikler) Fotoğraf Kılavuzu 3 boyutlu model bağlantısı Ürün ve yaşam tarzı Görüntüleri

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI DOĞRUDAN TEMİN İLANI Elazığ ili SODES BİR FOTOĞRAF KARESİYLE BAŞLADI HERŞEY Projesi kapsamında Fotoğraf Makinası Alımına İlişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9 maddesine göre Doğrudan

Detaylı

Teknik Katalog [Pirometre]

Teknik Katalog [Pirometre] Teknik Katalog [Pirometre] [PCE-TC 32] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

D-SLR Kamera Tasarımı

D-SLR Kamera Tasarımı D-SLR Kamera Tasarımı Firmanın n Tasarımdan Beklentileri Amatör r ve Profesyonel kullanıcılar. lar. Orta-Üst düzeyde. d (Başlang langıç- Orta- Đleri Düzey) Düşük k maliyet yüksek y performans. En geniş

Detaylı

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI 3 VERİMİ ARTTIRIN Kullanım kılavuzu ve renkli LCD paneli ile büyük hacimli baskıları hızlı bir şekilde alın ve kolaylıkla baskı malzemesi

Detaylı

BRC-H inç tipi Exmor R CMOS sensörlü HD Yatay Kaydırma/Eğme/Yakınlaştırma kamerası. Genel Bakış

BRC-H inç tipi Exmor R CMOS sensörlü HD Yatay Kaydırma/Eğme/Yakınlaştırma kamerası. Genel Bakış BRC-H800 1 inç tipi Exmor R CMOS sensörlü HD Yatay Kaydırma/Eğme/Yakınlaştırma kamerası Genel Bakış Yumuşak, sessiz PTZ ve mükemmel düşük ük ışık k hassasiyeti ile yayın n kalitesinde Full HD görüntüleri

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 5768 01/04/2010 Konu : Profesyonel Fotoğraf Makinesi Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan Profesyonel Fotoğraf Makinesi Alımı için kapalı zarfta teklif almak sureti

Detaylı

NX Mini. Görüntü Sensörü. Open Galaxy S5 Key Visual Ana sayfa > MÜŞTERİ > Fotoğraf Makineleri & Kameralar > Smart NX Fotoğraf Makineleri >

NX Mini. Görüntü Sensörü. Open Galaxy S5 Key Visual Ana sayfa > MÜŞTERİ > Fotoğraf Makineleri & Kameralar > Smart NX Fotoğraf Makineleri > Open Galaxy S5 Key Visual Ana sayfa > MÜŞTERİ > Fotoğraf Makineleri & Kameralar > Smart NX Fotoğraf Makineleri > NX Mini Yazıcıya Gönder NXF1 0 DENEYİMLER GENEL BAKIŞ ÖZELLİKLER TEKNİK ÖZELLİKLER GALERİ

Detaylı

E mm Kit. flash kontrolü. alıcı Sıradışı kullanım kolaylığı

E mm Kit. flash kontrolü. alıcı Sıradışı kullanım kolaylığı E-450 14-42mm Kit Sanat Filtreleri 100% D-SLR kalitesi Düşük bulanıklık ve ideal renkler içintruepic III işlemci Yüksek hızlı AF görüntüleme sayesinde rahat LV Dahili flash ve kablosuz flash kontrolü 10

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri Sony Video Güvenlik Gözetim uygulamalarına yönelik ağ tabanlı video güvenlik ürünlerimiz: IP kameraları, ağ kayıt cihazları, CCTV, monitörler, aksesuarlar, kodlayıcılar ve güvenlik yazılımını içerir. Analogdan

Detaylı

Tak ve Çalıştır USB2.0 USB Video Sınıfı Web Kamerası

Tak ve Çalıştır USB2.0 USB Video Sınıfı Web Kamerası Tak ve Çalıştır USB2.0 USB Video Sınıfı Web Kamerası Eye 320 ile gerçek tak ve çalıştır özelliğini yaşayın! Bu USB Video Sınıfı web kamerası için hiçbir sürücü gerekmez. Her yerde, her türlü dizüstü, masaüstü

Detaylı

E mm Kit. Teknik Özellikler. Tip. Görüntü Algılayıcı. Motor. Filtre. flash kontrolü. alıcı Sıradışı kullanım kolaylığı

E mm Kit. Teknik Özellikler. Tip. Görüntü Algılayıcı. Motor. Filtre. flash kontrolü. alıcı Sıradışı kullanım kolaylığı E-450 14-42mm Kit Sanat Filtreleri 100% D-SLR kalitesi Düşük bulanıklık ve ideal renkler içintruepic III işlemci Yüksek hızlı AF görüntüleme sayesinde rahat LV Dahili flash ve kablosuz flash kontrolü 10

Detaylı

BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD GÜVENLİK

BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD GÜVENLİK BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ TERMAL GÖRÜNTÜLEME FLIR ONE PRO KAMERA ANLIK GÖRÜNTÜ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD FREEFLIGHT THERMAL 25 DK UÇUŞ SÜRESİ BİR

Detaylı

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ VESTEL VIDEOWALL VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ Vestel Videowall ile ister ekranları birleştirerek aynı anda birden fazla yayını izleyin, ister tek bir yayını yüksek

Detaylı

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için.

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için. Citizen fotoğraf yazıcıları: Citizen fotoğraf yazıcıları: Profesyonel bir fotoğrafçı olarak müşterilerinizin hayatlarındaki en önemli anlardan bazılarını saklayan kişi sizsiniz. Sizin ustalığınız, deneyiminiz

Detaylı

E-420. Teknik Özellikler. Tip. Vizör. Görüntü Algılayıcı. Motor. Filtre. Sıradışı kullanım kolaylığı

E-420. Teknik Özellikler. Tip. Vizör. Görüntü Algılayıcı. Motor. Filtre. Sıradışı kullanım kolaylığı E-420 Dünyanın en kompakt D- SLR* modeli Autofocus Live View ile rahat görüş 6.9cm / 2.7'' HyperCrystal II LCD Mükemmel odaklama ve yüzleri açığa çıkarmak için Yüz Tanıma Teknolojisi Sıradışı kullanım

Detaylı

E-420. Sıradışı kullanım kolaylığı. 100% D-SLR kalitesi. 10 Megapiksel Live MOS alıcı Gölge Ayarlama Teknolojisi

E-420. Sıradışı kullanım kolaylığı. 100% D-SLR kalitesi. 10 Megapiksel Live MOS alıcı Gölge Ayarlama Teknolojisi E-420 Dünyanın en kompakt D- SLR* modeli Autofocus Live View ile rahat görüş 6.9cm / 2.7'' HyperCrystal II LCD Mükemmel odaklama ve yüzleri açığa çıkarmak için Yüz Tanıma Teknolojisi Sıradışı kullanım

Detaylı

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera]

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] [PCE-TC 9] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

E-520. Tüm lensler için dahili görüntü sabitleyici. Yüksek hızlı AF görüntüleme sayesinde rahat LV 100% D-SLR kalitesi. Mükemmel toz giderici sistem

E-520. Tüm lensler için dahili görüntü sabitleyici. Yüksek hızlı AF görüntüleme sayesinde rahat LV 100% D-SLR kalitesi. Mükemmel toz giderici sistem E-520 Tüm lensler için dahili görüntü sabitleyici Mükemmel toz giderici sistem Profesyonel fonksiyonlar 10 Megapiksel Live MOS alıcı Yüksek hızlı AF görüntüleme sayesinde rahat LV 100% D-SLR kalitesi 6.9cm

Detaylı

SORULAR (1-36) SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir?

SORULAR (1-36) SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir? SORULAR (-36) SORU - Aşağıdakilerden hangisi sadece giriş donanımıdır? A) Ses kartı B) Klavye C) Yazıcı D) Ekran SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir? A) Paralel

Detaylı

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR TOSY QF-7004 AHD TOSY QF-7008 AHD TOSY QF-7016 AHD TOSY QF 7004HDMI

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR TOSY QF-7004 AHD TOSY QF-7008 AHD TOSY QF-7016 AHD TOSY QF 7004HDMI Selectronik Sistem ve Teknoloji Ürünleri Gayrettepe Mah. Vefabey Sok. Gayret Apt. No:5/7 Gayrettepe-Beşiktaş / İstanbul T: 0212 275 70 45 / F: 0212 275 70 45 info@selectronik.com www.selectronik.com TOSY

Detaylı

PARTS BULLETIN. Date: Issue No: Page: 1 (5) Pioneer Radyoları

PARTS BULLETIN. Date: Issue No: Page: 1 (5) Pioneer Radyoları Date: 2011-06-22 Issue No: 11-029 Page: 1 (5) Pioneer Radyoları Geçerlilik başlangıcı: 2011-06-22 Arkaplan: Müşterilerimizin çoğu A-siparişi ve FFU'dan Scania Radyolarından başka Radyolar talep ediyor.

Detaylı

Sayı : 2018/ 96/3-4 11/05/2018 Konu : Teklif Mektubu

Sayı : 2018/ 96/3-4 11/05/2018 Konu : Teklif Mektubu Sayı : 208/ 96/3-4 /05/208 Konu : Teklif Mektubu Ardahan İli Arı Yetiştiricileri Birlik Başkanlığımızca uygulanmakta olan Üç Adımca Üç Hizmet Projemiz de öngörülmüş olan aşağıda cinsi ve miktarı yazı mal/malzemeler

Detaylı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Sony FY14 BRAVIA B2B Uygun maliyetli kurumsal ekran, eğitim ve kurumsal TV uygulamaları için etkileşimli seçeneklere sahip ince, dikkat çekmeyen, enerji tasarruflu

Detaylı

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır starlight teknolojisi 2 starlight teknolojisi Benzersiz 7/24 kameraları Aydınlatma koşullarından bağımsız olarak net ve işe yarar görüntülere güvenebilseniz

Detaylı

Cyber-shot El Kitabı DSC-W300. İçindekiler. İndeks VTIKLAYINIZ!

Cyber-shot El Kitabı DSC-W300. İçindekiler. İndeks VTIKLAYINIZ! VTIKLAYINIZ! İçindekiler Temel İşlemler Çekim işlevlerini kullanma Dijital Fotoğraf Makinesi Cyber-shot El Kitabı DSC-W300 Ürünü kullanmadan önce, lütfen bu El Kitabı nı Kullanma Kılavuzu ve Cybershot

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF-7004 AHD TOSY QF-7008 AHD TOSY QF-7016 AHD

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF-7004 AHD TOSY QF-7008 AHD TOSY QF-7016 AHD Selectronik Sistem ve Teknoloji Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Gayrettepe Mah. Vefabey Sok. No:5/7 Gayrettepe Beşiktaş / İstanbul T: +90 (212) 275 70 45 / F: +90 (212) 275 70 45 www.selectronik.com info@selectronik.com

Detaylı

1. Kameranızı tanıyın. 2. Fonksiyonel parçalar

1. Kameranızı tanıyın. 2. Fonksiyonel parçalar ÖNEMLİ - Su altında pil kapağını açmayın. - En iyi su sızdırmazlık için doğru pil kapağını kapatın. - Temiz su ile durulayın kullanılan sonra ve depolama için kuru tutun. 1. Kameranızı tanıyın 3M su geçirmez

Detaylı

E-520. Teknik Özellikler. Tip. Görüntü Algılayıcı. Motor. Filtre. Yüksek hızlı AF görüntüleme sayesinde rahat LV 100% D-SLR kalitesi

E-520. Teknik Özellikler. Tip. Görüntü Algılayıcı. Motor. Filtre. Yüksek hızlı AF görüntüleme sayesinde rahat LV 100% D-SLR kalitesi E-520 Tüm lensler için dahili görüntü sabitleyici Mükemmel toz giderici sistem Profesyonel fonksiyonlar 10 Megapiksel Live MOS alıcı Yüksek hızlı AF görüntüleme sayesinde rahat LV 100% D-SLR kalitesi 6.9cm

Detaylı

Gerçek Laser Projeksiyon Cihazı LS830 Öne Çıkan Özellikler

Gerçek Laser Projeksiyon Cihazı LS830 Öne Çıkan Özellikler Gerçek Laser Projeksiyon Cihazı LS830 Gerçek saf Laser Phospor ışık kaynağı ile ViewSonic LS830 laser projeksiyon cihazı standart lambalı projeksiyonların ötesinden bir çözüm sunuyor. Laser kaynağının

Detaylı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı Kodak 1500 Ağıziçi Kamera İdeal sohbet başlatıcısı Her görüntüyü mükemmel bir görüntü haline getirin Gerçek Otomatik Odaklanma İnsan gözü gibi, kameranın patentli Likit lens teknolojisi kamera ile görüntüsü

Detaylı

E PL mm Kit Champagne Gold

E PL mm Kit Champagne Gold E PL1 14-42mm Kit Champagne Gold Canlı Rehber ve ienhance 4 farklı renkte ultra ile daha kolay kullanım kompakt tasarım HD Video ve HDMI Kontrol Sanat Filtreleri, Çoklu Pozlama, Çoklu Açı Aksesuar Portu

Detaylı

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar KARTUŞLARA VEDA EDİN Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar ULTRA DÜŞÜK MALİYETLİ GÜNLÜK BASKI İster evde çalışın ister ofiste, bir Epson mürekkep tanklı (ITS) yazıcı, baskı ve iş maliyetlerinizi azaltacaktır.

Detaylı

E PL mm Kit Champagne Gold

E PL mm Kit Champagne Gold E PL1 14-42mm Kit Champagne Gold Canlı Rehber ve ienhance 4 farklı renkte ultra ile daha kolay kullanım kompakt tasarım HD Video ve HDMI Kontrol Sanat Filtreleri, Çoklu Pozlama, Çoklu Açı Aksesuar Portu

Detaylı

İnşaat Kamerası. Brinno BCC200 Brinno Inc. All rights reserved. 1

İnşaat Kamerası. Brinno BCC200 Brinno Inc. All rights reserved. 1 İnşaat Kamerası Brinno BCC200 Set @2016 Brinno Inc. All rights reserved. 1 Aylarca süren inşaat alanını, Time lapse kamera ile dakikalar içinde belgeleyin 2 İçindekiler Giriş Uygulamalar Özellikler Teknik

Detaylı

Elektrostatik Deşarj (ESD)-güvenli dijital mikroskoplar elektronik endüstrisi için

Elektrostatik Deşarj (ESD)-güvenli dijital mikroskoplar elektronik endüstrisi için Elektrostatik Deşarj (ESD)-güvenli dijital mikroskoplar elektronik endüstrisi için Geniş bir yelpazesini Elektrostatik Deşarj (ESD)-güvenli dijital mikroskoplar Dino-Lite elektronik sektörünün ihtiyaçları

Detaylı

ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 2015. BiR K AT ALO G

ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 2015. BiR K AT ALO G ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 05 inanilmaz BiR K AT ALO G TELEVİZYONLARIMIZIN İnanılmaz Regal özellikleri regal-tr.com Regal Müşteri Hizmetleri Üstün görüntü kalitesini tecrübe etmenin yanı sıra, Regal TV ile

Detaylı

ASUS VT207N 10 Parmak Çoklu Dokunmatik Sezgisel Dokunmatik Deneyimi

ASUS VT207N 10 Parmak Çoklu Dokunmatik Sezgisel Dokunmatik Deneyimi 10 Parmak Dokunmatik Ekranda Nefes Kesen Görsellerin Tadını Çıkarın 10 parmak dokunmatik ekran ile girdileriniz sezgisel olarak algılanır 100.000.000:1 ASUS Akıllı Kontrast Oranı ve 5ms tepki süresi ile

Detaylı

VPL-FX lümen XGA 3LCD Kurulum projektörü. Genel Bakış

VPL-FX lümen XGA 3LCD Kurulum projektörü. Genel Bakış VPL-FX35 5000 lümen XGA 3LCD Kurulum projektörü Genel Bakış Yüksek parlaklık k ve düşük ük bakım sunan 3LCD XGA kurulum projektörü Yüksek kaliteli projektörün gerektiği hemen her duruma uyacak şekilde

Detaylı

LEICA D-LUX 4 Firmware Update 2.2. Yeni fonksiyonlarla ilgili talimatlar

LEICA D-LUX 4 Firmware Update 2.2. Yeni fonksiyonlarla ilgili talimatlar LEICA D-LUX 4 Firmware Update 2.2 Yeni fonksiyonlarla ilgili talimatlar D-LUX 4 Bellenim Güncellemesi ile ilgili notlar Aşağıdaki fonksiyonlar 2.2 ve daha sonraki bellenim versiyonlarına eklenmiş veya

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [SpectroPlate] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

65 4K Ultra HD Toplantı Odası Ekranı CDE6510 4K Ultra HD Çözünürlük

65 4K Ultra HD Toplantı Odası Ekranı CDE6510 4K Ultra HD Çözünürlük 65 4K Ultra HD Toplantı Odası Ekranı CDE6510 ViewSonic CD6510, haftada 7 gün, günde 16 saat çalışma kapasitesine sahip 65 boyutunda dayanıklı 4K LED kurumsal ekrandır. Üründeki dahili tarayıcı, internetteki

Detaylı

Web kameranın genel özellikleri

Web kameranın genel özellikleri Web kameranın genel özellikleri Normal kameranın bir türevi olarak kullanılabilen web kamerası, bilgisayara kablolar ya da bluetooth aracılığıyla bağlanan kamera sistemleridir. Dış kaynaklı görüntüleri

Detaylı

YENİ ARÇELİK LCD TV LERLE HAYATA RENK KAT. 444 0 888 www.arcelik.com.tr

YENİ ARÇELİK LCD TV LERLE HAYATA RENK KAT. 444 0 888 www.arcelik.com.tr YENİ ARÇELİK LCD TV LERLE HAYATA RENK KAT 444 0 888 www.arcelik.com.tr GÖRÜNTÜ VE SES TEKNOLOJİLERİ Full Motion+ Arçelik Full Motion+ teknolojisi, daha akıcı ve detaylı bir görüntü için hareketli görüntülerdeki

Detaylı

Canon XEED SX60. Özellikler

Canon XEED SX60. Özellikler Canon XEED SX60 Projektörler Arşiv Ürünleri XEED SX60 pırıl pırıl sunum ve filmler için parlak, yüksek kontrastlı projeksiyon sağlar. SXGA+, sessize yakın kullanım ve Ev Sineması moduyla, hem evde hem

Detaylı

TSA-11. OKÇU TSA-11, hem avcılık hemde askeri kullanım amacıyla dizayn edilmiştir.

TSA-11. OKÇU TSA-11, hem avcılık hemde askeri kullanım amacıyla dizayn edilmiştir. DİJİTAL TERMAL KAMERA TSA- OKÇU TSA-, başarılı termal görüntüleme araçlarının en önde gelen temsilcilerindendir. Cihaz, özel olarak taktiksel silahlar için tasarlanmıştır. Küçük ve hafif oluşu bu cihazın

Detaylı

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control.

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control. Tensoval duo control Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval duo control Yeni Doğru ölçüm mümkündür. Tensoval duo control sayesinde dijital ölçülere

Detaylı

Yerleşik medya oynatıcı ve 16 GB hafıza USB multimedya oynatma İnternet erişimi için LAN işlevi Açma/kapama zamanlaması Çift 10W hoparlör

Yerleşik medya oynatıcı ve 16 GB hafıza USB multimedya oynatma İnternet erişimi için LAN işlevi Açma/kapama zamanlaması Çift 10W hoparlör 55" All-in-One eposter Dijital Kiosk EP5520 ViewSonic EP5520, şık ve ince bir tasarıma sahip, bağımsız olarak durabilen bir 55" all-in-one e-poster kiosk'tur. Kalabalık ve yoğun trafiğin olduğu alanlarda

Detaylı

Ayarlar (Bold=Varsayılan) Fotoğraf (camera), video, karışık (hybrid) 3 megapiksel, 8 megapiksel, 14 megapiksel

Ayarlar (Bold=Varsayılan) Fotoğraf (camera), video, karışık (hybrid) 3 megapiksel, 8 megapiksel, 14 megapiksel Mode (Mod) Image Size (Resim boyutu) Image Format (Resim formatı) Capture Number (Çekim sayısı) Fotoğraf (camera), video, karışık (hybrid) 3 megapiksel, 8 megapiksel, 14 megapiksel Full screen (Tam ekran)

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler

24 FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler 24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED ViewSonic VA2445-LED, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak, ince ön çerçeve tasarımına sahip, 24 inç (23,6 Vis) geniş

Detaylı

DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNELERİ VE KAMERALAR ÜRÜN E-EĞİTİMİ ÖZETİ

DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNELERİ VE KAMERALAR ÜRÜN E-EĞİTİMİ ÖZETİ DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNELERİ VE KAMERALAR ÜRÜN E-EĞİTİMİ ÖZETİ DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNELERİ Dijital Fotoğraf Makinesi Nasıl çalışır? Dijital fotoğraf makineleri 4 elemandan oluşur. Bu elemanlar Objektif,

Detaylı

Canon Log Talimat Kılavuzu

Canon Log Talimat Kılavuzu EOS 5D Mark IV (WG) Canon Log Talimat Kılavuzu Bu kılavuz, Canon Log uyumluluğu için yükseltilmiş EOS 5D Mark IV ürününe yöneliktir. Bu kılavuz, sadece Canon Günlüğü ile ilgili özellikleri açıklamaktadır.

Detaylı

Cyber-shot El Kitabı DSC-H10. İçindekiler. İndeks VTIKLAYINIZ!

Cyber-shot El Kitabı DSC-H10. İçindekiler. İndeks VTIKLAYINIZ! VTIKLAYINIZ! İçindekiler Temel İşlemler Çekim işlevlerini kullanma Dijital Fotoğraf Makinesi Cyber-shot El Kitabı DSC-H10 Ürünü kullanmadan önce, lütfen bu El Kitabı nı Kullanma Kılavuzu ve Cybershot Gelişmiş

Detaylı

Mitsubishi Electric Endüstriyel Uygulama için Projeksiyonlu Kapasitif Dokunmatik Paneller İçeren Renkli TFT-LCD Modülleri Serisini Genişletecek

Mitsubishi Electric Endüstriyel Uygulama için Projeksiyonlu Kapasitif Dokunmatik Paneller İçeren Renkli TFT-LCD Modülleri Serisini Genişletecek DERHAL YAYINLANACAKTIR No. 3035 MITSUBISHI ELECTRIC CORPORATION HALKLA İLİŞKİLER DEPARTMANI 7-3, Marunouchi 2-chome, Chiyoda-ku, Tokyo, 100-8310 Japonya Müşteri İlişkileri LCD Pazarlama Dept. Mitsubishi

Detaylı

E-5. Ekstrem durumlar için yapılmış. Teknik Özellikler. Tip. Vizör. Görüntü Algılayıcı. Motor. Canlı İzleme. Filtre

E-5. Ekstrem durumlar için yapılmış. Teknik Özellikler. Tip. Vizör. Görüntü Algılayıcı. Motor. Canlı İzleme. Filtre E-5 Profesyonel çalışma aracı Tamamen biaksiyal yüksek hızlı 11 nokta AF sistemi Yüksek hızlı 12,3 Megapiksel Live MOS sensör Yüksek kaliteli dahili görüntü sabitleyici Su sıçramasına karşı dayanıklı magnezyum

Detaylı

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF 7004HDMI TOSY QF 7008HDMI TOSY QF-7004 TOSY QF-7008

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF 7004HDMI TOSY QF 7008HDMI TOSY QF-7004 TOSY QF-7008 Selectronik Sistem ve Teknoloji Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Gayrettepe Mah. Vefabey Sok. No:5/7 Gayrettepe Beşiktaş / İstanbul T: +90 (212) 275 70 45 / F: +90 (212) 275 70 45 www.selectronik.com info@selectronik.com

Detaylı

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ:

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ: A. AMAÇ: BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun değişik birimlerinde ihtiyaç duyulan LCD Video Monitörlerin ve LCD Televizyon

Detaylı

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 500 Serisi Gözetim alanında standartları belirler ff Şehir içi kullanıma uyum sağlaması için çekici ve kompakt tasarım ff Sağlam,

Detaylı

Cyber-shot El Kitabı DSC-T100. İçindekiler. İndeks VTIKLAYINIZ!

Cyber-shot El Kitabı DSC-T100. İçindekiler. İndeks VTIKLAYINIZ! VTIKLAYINIZ! İçindekiler Temel İşlemler Çekim fonksiyonlarını kullanma Dijital Fotoğraf Makinesi Cyber-shot El Kitabı DSC-T100 Üniteyi çalıştırmadan önce, bu El kitabını, Kullanma Kılavuzu ve Cyber-shot

Detaylı

Canlı İzleme. Pozlama Sistemi. Görüntü Sabitleme. Çoklu Pozlama. Odaklama Sistemi. Işık ölçüm. Hassasiyet. Deklanşör

Canlı İzleme. Pozlama Sistemi. Görüntü Sabitleme. Çoklu Pozlama. Odaklama Sistemi. Işık ölçüm. Hassasiyet. Deklanşör E-30 Sanat Filtreleri, Çoklu Pozlama, Kablosuz flaş, Yaratıcılık için Çoklu Açı Tamamen biaksiyal yüksek hızlı 11 nokta AF sistemi Yüksek hızlı 12,3 Megapiksel Live MOS sensör Çok açılı LCD ile Canlı Görüntüleme

Detaylı

E-620. Olympus E-620 ile sınır gökyüzüdür. Teknik Özellikler. Vizör. Tip. Görüntü Algılayıcı. Motor. Filtre

E-620. Olympus E-620 ile sınır gökyüzüdür. Teknik Özellikler. Vizör. Tip. Görüntü Algılayıcı. Motor. Filtre E-620 Dahili görüntü sabitleyici ve taşınabilir yaratıcı stüdyo ile dünyanın en küçük ve en hafif D-SLR'ı!* Yüksek hızlı 12,3 Megapiksel Live MOS sensör 7 nokta AF sistem Yüksek kaliteli dahili görüntü

Detaylı

İNTERNET İÇİN VİDEO KAMERALAR. medyaakademisi.com

İNTERNET İÇİN VİDEO KAMERALAR. medyaakademisi.com İNTERNET İÇİN VİDEO KAMERALAR Bugün çok da profesyonel bir sistem kurmadan internet üzerinden kaliteli bir şekilde yayın yapmanız mümkündür. Özellikle tüketiciler açısından daha da önemli olan fiyat/verim

Detaylı

SORULAR. A) Ses kartı. SORU -1 Aşağıdakilerden hangisi sadece giriş donanımıdır? D) Ekran. B) Klavye. C) Yazıcı

SORULAR. A) Ses kartı. SORU -1 Aşağıdakilerden hangisi sadece giriş donanımıdır? D) Ekran. B) Klavye. C) Yazıcı SORULAR SORU -1 Aşağıdakilerden hangisi sadece giriş donanımıdır? A) Ses kartı B) Klavye C) Yazıcı D) Ekran SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir? A) Paralel port

Detaylı

TPC-PT8420AP-TC60Z30. Termal Network Hibrid Pan & Tilt Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-PT8420AP-TC60Z30. Termal Network Hibrid Pan & Tilt Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 400 300 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(termal),Focus-free 1/1.9 2Megapiksel progresif tarama Sony CMOS Güçlü 30x optik zoom Sıcaklık ölçümü mevcut Yangın algılama

Detaylı

FOTOĞRAFÇILIK Okt. Murat TOKBAŞ

FOTOĞRAFÇILIK Okt. Murat TOKBAŞ FOTOĞRAFÇILIK Okt. Murat TOKBAŞ mtokbas@pau.edu.tr http://mtokbas.pau.edu.tr FOTOĞRAF MAKİNESİ ÇEŞİTLERİ Filmli Makineler Kompakt Makineler Profesyonel Görünümlü Kompakt Makineler (DSLR-Like) Profesyonel

Detaylı

Uyum, özen, düzenlilik ve temizlik

Uyum, özen, düzenlilik ve temizlik Uyum, özen, düzenlilik ve temizlik Eskiden gereken meziyetlerdir. Bununla birlikte, bunun tek nedeni PISA nın öğrenci ve öğretmenlere benzer şekilde medyanın kullanım biçimlerindeki değişikliklere maruz

Detaylı

PLED-W600. Genel Bakış. WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı

PLED-W600. Genel Bakış. WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı Genel Bakış ViewSonic PLED-W600, ultra hafif taşınabilir tasarımı ile 600Ansi lümen parlaklık, WXGA(1280x800) çözünürlük ve 120.000 kontrast oranına sahiptir. Hafif kompakt tasarımı ve 30.000 saat lamba

Detaylı

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] [MK350S] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

E PM1 1442 Kit Kahverengi

E PM1 1442 Kit Kahverengi E PM1 1442 Kit Kahverengi Sıradışı yüksek hızlı kontrast AF Kullanımı kolay bir arabirim içeren Fotoğraf ve videolar için Canlı Kılavuz Güçlü TruePic VI görüntü işlemcisi Stereo ses, alan derinliği ve

Detaylı

BDP-S300 Burada. Yeni Blu-ray TM Oynatıcı. Sony SELECT. Sayı: 21. Bu Ay...

BDP-S300 Burada. Yeni Blu-ray TM Oynatıcı. Sony SELECT. Sayı: 21. Bu Ay... Yeni Blu-ray TM Oynatıcı BDP-S300 Burada Sayı: 21 Bu Ay... VRD-MC5 Yüksek Zoom lu DSC-H3 Hayatı High Definition da Yakalayın Benzersiz Blu-ray TM deneyimi Sony Çağrı Merkezi VRD-MC5 Dünya da bir ilk! Sony

Detaylı

Đstanbul, 17.03.2010 Sirküler No: 66. Bu sirkülerimiz ile sizlere yeni Sony ürünlerini tanıtmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Đstanbul, 17.03.2010 Sirküler No: 66. Bu sirkülerimiz ile sizlere yeni Sony ürünlerini tanıtmaktan memnuniyet duyuyoruz. Đstanbul, 17.03.2010 Sirküler No: 66 Sayın Yetkili Satıcımız, KONU: YENĐ SONY ÜRÜNLERĐ VE LCD TV FĐYAT DEĞĐŞĐKLĐĞĐ DUYURUSU Bu sirkülerimiz ile sizlere yeni Sony ürünlerini tanıtmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Detaylı

MIC400 Sualtı PTZ Kamera

MIC400 Sualtı PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC400 Sualtı PTZ Kamera MIC400 Sualtı PTZ Kamera 25 metreye kadar tamamen suya batırılabilir Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Çoklu protokol çalıştırma

Detaylı

Makine. Kağıt Mürekke. Servis. rça Yedek P PLAN KOPYA RENKLİ SCANNER KATLAMA MAKİNASI İÇ MEKAN-DIŞ MEKAN BASKI MAKİNELERİ

Makine. Kağıt Mürekke. Servis. rça Yedek P PLAN KOPYA RENKLİ SCANNER KATLAMA MAKİNASI İÇ MEKAN-DIŞ MEKAN BASKI MAKİNELERİ Makine si Sarf eme z l a M Kağıt Mürekke p Servis rça a Yedek P İÇ MEKAN-DIŞ MEKAN BASKI MAKİNELERİ PLAN KOPYA RENKLİ SCANNER KATLAMA MAKİNASI : Rodin E6080UV Baskı Gen. / Uzunluk : 800mm X 550mm : 700

Detaylı

E P mm Kit. Olympus Pen: bir efsane geri döndü. Teknik Özellikler. Canlı İzleme. Tip. Görüntü Algılayıcı. Görüntü Sabitleme. Motor.

E P mm Kit. Olympus Pen: bir efsane geri döndü. Teknik Özellikler. Canlı İzleme. Tip. Görüntü Algılayıcı. Görüntü Sabitleme. Motor. E P1 14-42mm Kit Sanat Filtreleri, Çoklu Pozlama, Çoklu Açı Yüksek kaliteli dahili görüntü sabitleyici İzlemede gerçek zaman etkisi Öncelikli yakalanan görüntünün üzerine mevcut görüntünün çoklu pozlama

Detaylı

E P mm Kit. Olympus Pen: bir efsane geri döndü

E P mm Kit. Olympus Pen: bir efsane geri döndü E P1 14-42mm Kit Sanat Filtreleri, Çoklu Pozlama, Çoklu Açı Yüksek kaliteli dahili görüntü sabitleyici İzlemede gerçek zaman etkisi Öncelikli yakalanan görüntünün üzerine mevcut görüntünün çoklu pozlama

Detaylı

Merge To Hdr. Merge To Hdr. Merge to hdr. HDR resimleri. www.dersmax.com Merge To Hdr 1

Merge To Hdr. Merge To Hdr. Merge to hdr. HDR resimleri. www.dersmax.com Merge To Hdr 1 Merge To Hdr Merge to hdr HDR resimleri. www.dersmax.com Merge To Hdr 1 www.dersmax.com Merge To Hdr 2 HDR nedir? Yüksek kontrastlı ya da ters ışıklı ortamlar için yapılan çekimlerde kullanılan bir teknik

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [MK350S] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Çıktı ve Çıkış Aygıtları

Çıktı ve Çıkış Aygıtları Çıktı ve Çıkış Aygıtları 1 Çıktı nedir? Çıktı, kullanıma uygun hale getirilecek şekilde işlenmiş veridir. 2 Çıktı nedir? Çıkış aygıtı, bilgiyi bir veya daha fazla insana aktaran donanım bileşeni tipidir.

Detaylı

BİR SONRAKİ ADIMI ATMA GÜCÜ. Fotoğrafçılığınızı bir sonraki aşamaya taşımak için ileri düzey performans kompakt fotoğraf makinaları

BİR SONRAKİ ADIMI ATMA GÜCÜ. Fotoğrafçılığınızı bir sonraki aşamaya taşımak için ileri düzey performans kompakt fotoğraf makinaları BİR SONRAKİ ADIMI ATMA GÜCÜ Fotoğrafçılığınızı bir sonraki aşamaya taşımak için ileri düzey performans kompakt fotoğraf makinaları 2 sonraki adımım mı? mükemmel fotoğrafı yakalamak FOTOĞRAF MAKİNASI G1

Detaylı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Kartuş Derdine Son Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Ev ve küçük ofis kullanımı için idealdir. Hızlı ve düşük maliyetli, aynı zamanda kullanıcı dostu bir çok fonksiyonlu yazıcıya sahip olmanın

Detaylı

TPC-SD8620P-TA50. Termal Network Hybrid Dome Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-SD8620P-TA50. Termal Network Hybrid Dome Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 640 * 512 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(termal),Focus-free 1 / 1.9 2Megapiksel Progresif tarama Sony CMOS Güçlü 30x optik zoom Sıcaklık ölçümü mevcut Yangın

Detaylı

İçindekiler İşlem Araması. MENU/Ayar Arama. İndeks. Cyber-shot El Kitabı DSC-W270/W275/W290. 2009 Sony Corporation 4-130-214-62(1)

İçindekiler İşlem Araması. MENU/Ayar Arama. İndeks. Cyber-shot El Kitabı DSC-W270/W275/W290. 2009 Sony Corporation 4-130-214-62(1) Cyber-shot El Kitabı DSC-W270/W275/W290 2009 Sony Corporation 4-130-214-62(1) TR Bu el kitabının nasıl kullanılacağı hakkında Sağ üstteki bir düğmeye tıklayarak, karşılık gelen sayfaya atlayın. Bu, görmek

Detaylı

SENSEVİEW PORTABLE/DUO/LİGHT

SENSEVİEW PORTABLE/DUO/LİGHT SENSEVİEW PORTABLE/DUO/LİGHT Küçük taşınabilir bu büyüteçler artık görmenize yardımcı vazgeçilmez asistanınız olacak. EMO ENGELLİ MALZ. VE TEKN. SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. Adres: Büyükdere cd. Naci Kasım

Detaylı

etailer Kit TAB 2 A8 Tablet 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır.

etailer Kit TAB 2 A8 Tablet 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır. etailer Kit TAB 2 A8 Tablet TAB 2 A8 etailer Kit'e Dahil Edilenler PPT Önerilen nüsha (Özet, Genel Bakış, Temel Özellikler) Fotoğraf Kılavuzu 3 boyutlu model bağlantısı Örnek düzen (Amazon, Flipkart) 2

Detaylı

E-5. Ekstrem durumlar için yapılmış. dayanıklı magnezyum katkılı gövde Eşsiz toz önleme fitresi (SSWF) CF ve SD kart için çift slot

E-5. Ekstrem durumlar için yapılmış. dayanıklı magnezyum katkılı gövde Eşsiz toz önleme fitresi (SSWF) CF ve SD kart için çift slot E-5 Profesyonel çalışma aracı Tamamen biaksiyal yüksek hızlı 11 nokta AF sistemi Yüksek hızlı 12,3 Megapiksel Live MOS sensör Yüksek kaliteli dahili görüntü sabitleyici Su sıçramasına karşı dayanıklı magnezyum

Detaylı

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 4k ultra HD teknolojisi Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 2 teknolojisi Her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlıyor Büyük bir alanı kapsamak ve uzun bir mesafeden nesneleri tanımlamak

Detaylı