KONGRE PROGRAMI Saraybosna(3), Bihaç(1),Zagreb(1), Budapeşte(2) (Türk Hava Yolları)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KONGRE PROGRAMI Saraybosna(3), Bihaç(1),Zagreb(1), Budapeşte(2) (Türk Hava Yolları)"

Transkript

1 KONGRE PROGRAMI Saraybosna(3), Bihaç(1),Zagreb(1), Budapeşte(2) (Türk Hava Yolları) 1. Gün / 29 Mayıs 2011 İstanbul Saraybosna 10:30 Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminali etstur deskinde buluşma. 11:30 Pasaport ve Check-in İşlemlerinin Tamamlanması 12:35 Türk Hava Yolları TK 1023 Seferi ile Saraybosna ya hareket. 13:25 Saraybosna Havalimanı na Varış 14:00 Özel otobüsümüzle şehre transfer ve Yarım Günlük Saraybosna Panoramik Şehir Turu. Kenti gezerken Osmanlı İmparatorluğu'nun izlerine rastlayacağınız turumuzda göreceğimiz yerler arasında; 1561 yılında inşa edilen Ali Paşa Camii, Sultan (İmparator) Camii, Sultan Köprüsü, Gazi Hüsref Bey Çarşısı ve Camisi, 1896 yılında Avusturya-Macaristan İmparatorluğu döneminde inşa edilen Belediye Binası, Balkanları en büyük katedrallerinden biri olan Ortodoks Katedrali, Svrzo nun Evi, Despic in evi ve Osmanlı döneminde günümüze kalan diğer önemli tarihi yerler bulunmaktadır. 17:00 Tur bitiminde otelimize varış ve oda dağılımlarının tamamlanması. 18:00 Akşam yemeği otelin restoranında alınacaktır. Geceleme Saraybosna daki otelimizde. 2. Gün / 30 Mayıs 2011 Saraybosna 09:00 Otelimizde verilecek olan 3. Uluslararası Balkanlarda Sosyal Bilimler Kongresi açılış oturumu. 10:30 Kahve molası. Çay, kahve ve kurabiye servisi. 10:45-12:30 oturum 2 13:00 Öğle yemeği otelimizde alınacaktır. 15:00-17:30 oturum 3 17:30-19:30 Serbest zaman 19:30 Akşam yemeği otel lobisinde buluşma. 20:00 Akşam yemeği Park Princeva restoranda alınacaktır. 22:00 Yemek bitiminde otelimize varış. Geceleme Saraybosna daki otelimizde.

2 3. Gün / 31 Mayıs 2011 Saraybosna - Mostar - Saraybosna 09:00-10:30 oturum 4 10:30-10:45 Kahve molası. Çay, kahve ve kurabiye servisi. 10:45-12:30 oturum 5 12:30-13:00 Kongre kapanışı 13:00 Öğle yemeği Lunch-box (Sandviç, Meyve ve Meşrubat) olarak temin edilecektir. 13:30 Özel otobüsümüzle Dubrovnik yolu üzerinde yer alan Mostar a hareket. Doğa manzaraları eşliğinde yaklaşık 2 saat sürecek yolculuk esnasında Jablanica Köprüsü, Tito Köprüsü, Buna Su Kaynağı (Avrupa'nın en büyük su kaynağı) gibi önemli yerleri göreceğiz. Mostar'a varışı takiben yaklaşık bir saat sürecek şehir turunu yapacağız. Bu bölge yüzyıllar boyunca değişik kültürlere ve dinlere ev sahipliği yapmıştır. Her bir kültür bölgeye kendi izlerini bırakmıştır ki Türk yönetimindeyken bölge önemli bir ticaret merkeziydi. Eski çarşıyı, Koska Mehmet Paşa Camisini, tipik bir Türk evini gezerken bu dönemin izlerini görebileceksiniz. Ardından bölgeyle özdeşlesen dünyaca meşhur Mostar Köprüsü nü göreceğiz. Mimar Hayreddin tarafından 1557 yılında inşa edilen köprü Osmanlı mimarisinin bir şaheseridir. Köprü 1992 yılında cereyan eden savaşta Hırvat topçusu tarafından yıkılmış, ancak Türkiye Cumhuriyeti'nin de büyük katkılarıyla 2004 yılında yeniden hizmete açılmıştır. 19:00 Akşam yemeği Bellavista restoranda verilecektir. 21:00 Yemek bitiminde Saraybosna daki otelimize geri dönülecektir. 23:00 Otelimize varış ve oda dağılımlarının tamamlanması. Geceleme Saraybosna daki otelimizde. 4. Gün / 1 Haziran 2011 Saraybosna - Travnik - Bihac 07:30 Açık Büfe Sabah Kahvaltısı 08:30 Odaların boşaltılması ve çıkış işlemlerinin tamamlanması, 09:00 Özel otobüsümüzle Travnik e transfer. 12:00 Vezirler Şehri Travnik e varış sonrası panoramik olarak gerçekleştireceğimiz tur esnasında görülecek yerler arasında yol üzerinde Avrupa kıtasının ilk ve tek piramidi olan Visoko Güneş Piramit'ini ziyaret ettikten sonra saat 15:00'te Travnik'e varılacaktır. Öğle yemeği Lokal Restoranda alınacaktır. Travnik gezisi sonrası Bihac a hareket. 20:00 Akşam yemeği otelde alınacaktır. Geceleme Bihac daki otelimizde. 5. Gün / 2 Haziran 2011 Bihac Zagreb 09:30 Odaların boşaltılması ve çıkış işlemlerinin tamamlanması, 10:00 Otelimizden hareketle Yarım Günlük Bihac turu gerçekleştirilecektir. Bosna Hersek in Kuzeybatı sınırında Hırvastistan a komşu olan bu kentte yer alan Bihac Kalesi, Osmanlı İmparatorlu ğuna 1592 yılında dahil olmuştur. Kale nin yanı sıra panoramik olarak göreceğimiz yerler arasında Una Nehri, Bihac Kulesi (Kapetanova Kula), şehir merkezi ve Belediye Sarayı bulunmaktadır. Gezimiz sonrasında Zagreb e hareket.

3 20:00 Akşam yemeği lokal bir restoranda ya da otelde alınacaktır. Geceleme Zagreb deki otelimizde. 6. Gün / 3 Haziran 2011 Zagreb Balaton - Budapeşte 09:30 Odaların boşaltılması ve çıkış işlemlerinin tamamlanması, 10:00 Otelimizden hareketle Yarım Günlük Zagreb turumuz gerçekleştirilecektir. Barok mimarilerle süslü yukarı kent (the Upper Town), kamu anıtları, müzeleri, yeşil alanları ve çeşmeleri ile Avrupa'nın en önemli turistik kentlerinden biri olan Zagreb de kentin en önemli Gotik tarzda inşa edilen yapıtlarından bir olan Zagreb Katedrali dir. Ayrıca, 13. yüzyıl sonlarında üç göbekten meydana gelen St. Mark Kilisesi Avrupa'nın bu bölgesindeki en özgün dini yapılardandır. Tur esnasında göreceğimiz diğer yerler arasında; Zagreb Müzesi, Arkeoloji Müzesi ve Mimari Müzesi, Botanik Bahçesi, Opatovina Parkı ve Maksimir Parkı bulunmaktadır. Tur sonrasında Gölü yle bilien Balaton a hareket. Doğal güzellikleriyle çok çekici bir manzaraya sahip olan bu nadide gölü gördükten sonra Budapeşte ye devam ediyoruz. 20:00 Akşam yemeği lokal bir restoranda ya da otelde alınacaktır. Geceleme Budapeşte deki otelimizde. 7. Gün / 4 Haziran 2011 Budapeşte 07:00 Açık büfe sabah kahvaltımız otelimizde 08:00 Budapeşte Panoramik Şehir Turu otelimizden hareket. Bu turda göreceğimiz yerler arasında; Kahramanlar Meydanı, Opera, Parlamento Binası, Matyas Kilisesi, St.Stephen Bazilikası görülecek yerler arasındadır. Sabah kahvaltısı sonrasında tam gün sürecek Öğle Yemekli Estergon Kalesi, Vseghrad Kalesi ve Szentendre Köyü Turu için otelimizden hareket ediyoruz. İlk olarak Kanuni zamanında ele geçirilen, Osmanlı tarihinde önemli yeri olan Estergom Kalesi ni göreceğiz. Orta Avrupa da Avusturya Habsburg Handedanlığı na karşı yaklaşık 150 yıl sınır koruması yapmış bu kentteki Estergon Kalesi nden günümüze sadece harap edilmiş surları kalmıştır. Bunun yanı sıra, Estergon Katedralini ve muhteşem Tuna Nehri manzarasını göreceğiz. Ardından orta çağlardan kalma atmosferiyle sizleri eskilere götürecek olan Vseghrad Kalesi ne çıkacağız. Çok stratejik bir konuma sahip olan kalenin işgal edilmesi uzun yıllar almıştır. Bunun sebebi olarak da çok yüksek bir tepe üzerinde, sert bir yamaçta konuşlanmış olması gösterilmektedir. Ardından Öğle Yemeğini Renaissance Restoran da Ceylan çorbası yiyerek alacağız. Yemek sonrası Szentendre Köyü ne gideceğiz. Çok özel ve kendine has bir mimariye sahip bu küçük kasabada alış veriş için serbest zaman bırakılacaktır. Özellikle hediyelik eşyalar için çok uygun fiyatlı ürünler almak mümkündür. Tur bitiminde otelimize dönüş. 17:00 Tur bitiminde otelimize dönüş, serbest gezinti ve alışveriş imkanı. 19:30 Gala yemeği Özel Çigan Gecesi için otelimizden hareket. 22:00 Yemek bitiminde otelimize dönüş. Geceleme Budapeşte deki otelimizde.

4 8. Gün / 5 Haziran 2011 Budapeşte - İstanbul 10:30 Odaların boşaltılması ve çıkış işlemlerinin tamamlanması, 11:00 Özel otobüsümüzle Budapeşte Havalimanına transfer olmadan önce Gül Baba Türbesi ne ziyaret gerçekleştirilecektir. 12:30 Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin tamamlanması. 13:45 Türk Hava Yolları TK 1036 sefer sayılı uçağı ile İstanbul a haraket. 16:40 İstanbul a varış.

5 Program Fiyatlarımız / 29 Mayıs 5 Haziran 2011: 3* ve 4* Oteller Çift Kişilik Odada Kişibaşı : TL Tek Kişilik Odada Konaklama Farkı : TL Gezi Ücretine Dahil Olan Hizmetlerimiz : Türk Hava Yolları ile İstanbul - Saraybosna // Budapeşte - İstanbul parkurunda ekonomi sınıfı uçak biletleri, Havalimanı vergileri, Programda belirtilen ve özel otobüsümüz (49 koltuklu) ile yapılacak olan tüm transferler, Programda belirtilen ve özel otobüsümüzle gerçekleştirilecek olan bütün pamanoramik şehir turları, Saraybosna da 4* Hollywood otelde 1 gece oda & kahvaltı konaklama, - Bihac da 3* Hotel Sedra otelde 1 gece oda & kahvaltı konaklama, - Zagreb de 4* Hotel International otelde 1 gece oda & kahvaltı konaklama, - Budapeşte de 4* Novotel Congress otelde 2 gece oda & kahvaltı konaklama, - Programda belirtilen öğle ve akşam yemekleri. etsassistance Yurtdışı Seyahat ve Sağlık Sigortası, Tur süresince etstur profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri. Gezi Ücretine Dahil Olmayan Hizmetlerimiz : Yurtdışı çıkış harcı. (15.-TL / Kişi Başı) Her türlü kişisel harcama ve oda ekstraları, (minibar, telefon vb.) Programda belirtilmeyen yemekler ve yemeklerdeki belirtilmeyen içecekler, Şehir turları esnasında herhangi bir müze veya ören yeri giriş ücretleri. Notlar : Tüm Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları için Bosna Hersek ve Hırvastistan için vize gerekmemektedir. En az 6 ay geçerli bir pasaport ve 1 tane boş vize sayfasının bulunmasına dikkat ediniz. Macaristan için yeşil pasaport sahibi olan misafirlerimiz için vize gerekmemektedir. Gerekli vizenin alınabilmesi için vize evraklarının, tur tarihinden itibaren en az 7 ay geçerlilik süresi olan pasaportların gezi tarihinden en geç 3 hafta önce tarafımıza iletilmesi gerekmektedir. Havalimanı vergilerine gelebilecek olası artış ve azalışlar belirtilen bütçeye yansıtılacaktır. Bu vergiler bilet kesim tarihine kadar günlük olarak değiştiğinden son rakam iş bitiminde proforma faturamızda tarafınıza bildirilecektir. Gezi ücretlerimiz belirtilen dönemde minimum 40 kişi katılımı ve peşin ödeme esasına göre bütçelendirilmiştir.

2 0-2 3 E K İ M 2 0 1 0 T O P L A M K A T I L I M C I : 3 5 M İ S A F İ R

2 0-2 3 E K İ M 2 0 1 0 T O P L A M K A T I L I M C I : 3 5 M İ S A F İ R B A F R A T İ C A R E T O DA S I P R A G G E Z İ S İ 2 0-2 3 E K İ M 2 0 1 0 T O P L A M K A T I L I M C I : 3 5 M İ S A F İ R e t s t u r B a ğ d a t C a d N o : 5 5 K ı z ı l t o p r a k, İ s t a n b

Detaylı

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI 11 Nisan 15 İSTANBUL Q LOS ANGELES! SAN DIEGO Cumartesi Saat 10:45 te İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde B2B Travel deski önünde buluşma. Deskten yapılacak seyahat

Detaylı

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 08 KASIM 2013 İSTANBUL-LVOV Saat 08:35 de Sabiha Gökçen Havalimanı nda kurulacak olan deskimizde buluşuyoruz. Bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Pegasus

Detaylı

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ 11 16 OCAK 2016 HEIMTEXTIL 2016 5 GECE 6 GÜN FUAR PAKETİ ULAŞIM BİLGİLERİ Türk Hava Yolları TK 1587 08.20 /10.40 Türk Hava Yolları TK 1592 15.05 /19.00 KATILIMCI PROGRAMI 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

3 Gece 4 Gün Prag Turu

3 Gece 4 Gün Prag Turu 3 Gece 4 Gün Prag Turu Prag 12/07/2018-15/07/2018 1.GÜN ISTANBUL - PRAG Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali kontuarda saat 09:00 da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları TK

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2010

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2010 ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2010 1 İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM 2. HİZMETİN ÖZELLİKLERİ 3. TEKLİF VERME ŞEKLİ VE SÜRESİ 4. ÖDEME 5. İHTİLAFLARIN ÇÖZÜMÜ 2 1. KAPSAM Bu şartnamenin

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

1.Gün İstanbul- Belgrad

1.Gün İstanbul- Belgrad Balkan cografyasinda 5 ulke vizesiz turu Sirbistan-Bosna- Karadag-Aranavutluk-Makedonya - Belgrad Saraybosna- Mostar-Trebinje-Budva-Tiran- Ohrid-Üsküp 8 gun-7 gece Pegasus Havayolları 1.Gün İstanbul- Belgrad

Detaylı

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul Prag Turu 30.12.2017'den itibaren kalkışlı 599,00 EUR 2.346,52TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Prag Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Como Gölü Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Milano Como "Milano Tanıtım Turu" 2. Gün: Como "Como ve Bellagio Turu"

Como Gölü Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Milano Como Milano Tanıtım Turu 2. Gün: Como Como ve Bellagio Turu Como Gölü Turu 31.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.097,00 EUR 4.178,36TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Milano Como "Milano Tanıtım Turu" Dış hatlar terminalinde bulunan Setur deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul Riga Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.758,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Riga Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 4 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

***OTOBÜS İLE ORTA AVRUPA***

***OTOBÜS İLE ORTA AVRUPA*** 1 ***OTOBÜS İLE ORTA AVRUPA*** **TÜM TURLAR FİYATA DAHİL** *DOLU DOLU 10 GECE 11 GÜN* Selanik, Üsküp, Budapeşte, Bratislava, Prag, Viyana, Belgrad, Sofya, Edirne, İzmir 18.07.2018 28.07.2018 15.08.2018

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Şeker Bayramında Saffet Emre Tonguç eşliğinde LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri MS General Lavrinenkov Gemisi ile Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri Kazan - Çeboksar - Kosmodemyansk - Nijni Novgrod - Plioş - Kostroma - Yaroslavl - Ugliç - Moskova 03 Mayıs - 12 Mayıs 2017 (10 gün - 9

Detaylı

BÜYÜK BALKANLAR TURU TÜRK HAVA YOLLARI Belgrad(1)- Saraybosna(1)- Trebinje (1) Budva-Ulcinj (1)-(Dubrovnik)- Ohrid (2)- Üsküp(1)

BÜYÜK BALKANLAR TURU TÜRK HAVA YOLLARI Belgrad(1)- Saraybosna(1)- Trebinje (1) Budva-Ulcinj (1)-(Dubrovnik)- Ohrid (2)- Üsküp(1) BÜYÜK BALKANLAR TURU TÜRK HAVA YOLLARI Belgrad(1)- Saraybosna(1)- Trebinje (1) Budva-Ulcinj (1)-(Dubrovnik)- Ohrid (2)- Üsküp(1) 7 Gece / 8 Gün 4* Otellerde Yarım Pansiyon Konaklama 28 OCAK, 08 NİSAN,

Detaylı

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul Catania Turu 02.11.2017'den itibaren kalkışlı 349,00 EUR 1.365,67TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Catania Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde buluşma. Check in

Detaylı

Alsace Noel Pazarları

Alsace Noel Pazarları Alsace Noel Pazarları 22.12.2017'den itibaren kalkışlı 697,00 EUR 2.724,78TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Basel Colmar "Colmar Tanıtım Turu ve Setur Hoşgeldiniz Akşam Yemeği" Atatürk havalimanı Dış

Detaylı

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün 20-24 Haziran & 04 08 Eylül Doğa ile tarihin buluştuğu yeşil ülke İsviçre. Yüksek Alp Dağları nın arasına saklanmış

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 4329 08/03/2010 Konu : Orta Avrupa Gezisi Hizmet Alımı Sayın İlgili, Orta Avrupa Gezisi Hizmet alımı için kapalı zarfta teklif almak sureti ile satın alınacaktır. Tekliflerinizin

Detaylı

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5)

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5) 30 Haziran 6 Temmuz 2017 (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO (5) (5) 1. GÜN / 30 Haziran 2017, Cuma İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat 12:00 de buluşma. Bizler için özel olarak

Detaylı

Barcelona Gaudi nin Katalunyası

Barcelona Gaudi nin Katalunyası Barcelona Gaudi nin Katalunyası (4) 16-20 Ekim 2013 sofistike ve kendine özgü tarzı olan uçuk bir kent. Norman Foster ın plaj kenarındaki parlayan balık heykeli, Gaudi nin renkli parkı Güel ve yemek sihirbazı

Detaylı

BÜYÜK BALKANLAR TURU

BÜYÜK BALKANLAR TURU BÜYÜK BALKANLAR TURU TÜRK HAVA YOLLARI Üsküp(1)-Ohrid (2)- Budva-Ulcinj(1)- Trebinje (1)- (Dubrovnik) Saraybosna(1)- Belgrad(1) 7 Gece / 8 Gün 4* Otellerde Yarım Pansiyon Konaklama 21 OCAK, 31 MART, 8

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün LJUBLJANA DA NOEL PAZARI 15-18 Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, Noel için süslenmiş ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk Noel Pazarları ile Avrupa

Detaylı

DINYEPER İN ALTIN KUBBELERİ KIEV Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

DINYEPER İN ALTIN KUBBELERİ KIEV Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün DINYEPER İN ALTIN KUBBELERİ KIEV Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 26 29 Temmuz 2014 04 07 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Avrupa nın canlı sokak kültürünü sevenleri, hafta sonuna özel minik bir Kiev yürüyüşü

Detaylı

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan.

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Ranthambore Milli Parkı Hindistan Vahşi Yaşam Turu Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Tarih : 11-12-2016-17-12-2016 Şehirler : Agra,

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3)

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA (5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) 23 Haziran 7 Temmuz 2016 1.GÜN / 23 Haziran 2016, Perşembe Istanbul Tokyo Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde

Detaylı

İngiltere ve İskoçya

İngiltere ve İskoçya Türk Hava Yolları ile İngiltere ve İskoçya Şeker Bayramı'nda İngiltere ve İskoçya Londra - Edinburg 24 Haziran - 29 Haziran 2017 (6 gün - 5 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün

Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün İspanya nın 17 Özerk bölgesinden biri olan Endülüs, 8.Yüzyıldan 11.Yüzyıla kadar Emevilerin himayesinde İslam medeniyetine,

Detaylı

KURBAN BAYRAMINA ÖZEL GRAZ VİYANA CESKY KRUMLOV PRAG - BUDAPEŞTE TURU Kesin Kalkışlı

KURBAN BAYRAMINA ÖZEL GRAZ VİYANA CESKY KRUMLOV PRAG - BUDAPEŞTE TURU Kesin Kalkışlı KURBAN BAYRAMINA ÖZEL GRAZ VİYANA CESKY KRUMLOV PRAG - BUDAPEŞTE TURU Kesin Kalkışlı 1.GÜN: İSTANBUL - GRAZ- VİYANA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 11:30'da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden

Detaylı

4 Günde Orta Avrupa (Avusturya-Slovakya- Slovenya Graz-Viyana- Bratislava-Lübyana) TÜRK HAVA YOLLARI

4 Günde Orta Avrupa (Avusturya-Slovakya- Slovenya Graz-Viyana- Bratislava-Lübyana) TÜRK HAVA YOLLARI 4 Günde Orta Avrupa (Avusturya-Slovakya- Slovenya Graz-Viyana- Bratislava-Lübyana) TÜRK HAVA YOLLARI Gün 1 İstanbul Graz İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde, saat 16.30 da buluşma.

Detaylı

Marsilya & Provence Turu 2

Marsilya & Provence Turu 2 Marsilya & Provence Turu 2 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 697,00 EUR 2.654,80TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün İstanbul Marsilya "Marsilya Şehir Turu" Dış hatlar terminalinde bulunan SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Ortadoğu nun Paris i Beyrut

Ortadoğu nun Paris i Beyrut l Ortadoğu nun Paris i Beyrut Türk Havayolları ile 17 19 Mayıs Beyrut 2 gece 3 gün Ortadoğu'nun Paris'i diye anılan Beyrut, 70'lerdeki iç savaş dönemi ve 96'daki İsrail - Lübnan krizi sonucu peş peşe maruz

Detaylı

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS BRILLIANT ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA Münih - Passau - Emmersdorf(*Melk) - Wachau Vadisi Geçişi - Viyana(1) - Budapeşte(1)(*Visegrad-Szentendre)

Detaylı

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul Bükreş Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.563,04TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Bükreş Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Öne Çıkanlar Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklama, Ürgüp'ün eşsiz güzellikte bir vadi manzarasına hakim 13.000 m2 alanı ile Kapadokya nın en

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün Neden Gitmeli? 27 30 Temmuz 2014 Şeker Bayramı Turu Karadeniz in öteki ucunda Ortaçağ hissi uyandıran heykelleri, Sovyet döneminin izlerini

Detaylı

BOSNA HERSEK VE SIRBİSTAN 4 GECE 5 GÜN

BOSNA HERSEK VE SIRBİSTAN 4 GECE 5 GÜN BOSNA HERSEK VE SIRBİSTAN 4 GECE 5 GÜN 1.Gün - Saraybosna Sabah Atatürk havalimanı Türk Hava Yolları A/B kontuarı önünde Yağmur Tur yetkilisi ile buluşarak kontuar işlemlerinin başlaması ve bavulların

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu

Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 597,00 EUR 2.273,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Ljubljana Ljubljana Şehir Turu" Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

DUBROVNİK TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE

DUBROVNİK TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE DUBROVNİK TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1.Gün İstanbul-Dubrovnik Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali GeziMod kontuarında saat 06:15'de siz değerli misafirlerimiz ile buluşuyoruz. Bilet, pasaport

Detaylı

PRAG (2) - VİYANA (2) 08 12 MAYIS 2013 (Türk Havayolları ile)

PRAG (2) - VİYANA (2) 08 12 MAYIS 2013 (Türk Havayolları ile) PRAG (2) - VİYANA (2) 08 12 MAYIS 2013 (Türk Havayolları ile) Atatürk Mah. Girne Cad. Şengül Sok. Keskin İş Merkezi No:23 Ataşehir / İstanbul Sayın Yetkili, 20 Şubat 2013 Ekte, tarafınıza özel olarak hazırlamış

Detaylı

ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE

ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE 1.Gün ISTANBUL (SAW) VİYANA ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali HFD Turizm kontuarı önünde siz değerli misafirlerimizle saat 08:30

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 827,00 EUR 3.149,96TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 597,00 EUR 2.361,79TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS BRILLIANT ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA Münih - Passau - Emmersdorf(*Melk) - Wachau Vadisi Geçişi - Viyana(1) - Budapeşte(1)(*Visegrad-Szentendre)

Detaylı

Budapeşte Başlangıç Tüm Balkanlar Turu

Budapeşte Başlangıç Tüm Balkanlar Turu 1 Budapeşte Başlangıç Tüm Balkanlar Turu İzmir Budapeşte uçakla gidiş, Otobüsle İzmir e dönüş (Budapeşte Belgrad Saraybosna, Mostar, Dubrovnik, Budva, Tiran, Ohrid, Üsküp, Sofya) Dolu Dolu 9 Gün 8 Gece

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 827,00 EUR 3.236,13TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 6 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 6 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 6 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 BÜYÜLEYİCİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 19 Nisan 2018 Perşembe 20:40 Gidiş - 29 Nisan 2018 Pazar 05:35 İstanbul Varış ŞİRAZ ( 2 ) PERSEPOLIS YEZD ( 2 ) ISFAHAN ( 2

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

Noelde Brugge ve Gent Turu

Noelde Brugge ve Gent Turu Noelde Brugge ve Gent Turu 22.12.2017'den itibaren kalkışlı 767,00 EUR 2.998,43TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün İstanbul Brüksel Gent Brüksel Şehir Turu Belçika nın başkenti olan Brüksel de şehir turu yapıyoruz.

Detaylı

ROMANYA - UKRAYNA MOLDOVA - BULGARİSTAN

ROMANYA - UKRAYNA MOLDOVA - BULGARİSTAN 4 ÜLKEYİ KAPSAYAN BÜYÜK TRANSİLVANYA TURU VİYATRAVEL DAN EMSALSİZ BİR GEZİ PROGRAMI GEZGİNLER İÇİN DÜNYA KÜÇÜKTÜR ROMANYA - UKRAYNA MOLDOVA - BULGARİSTAN KARPATLAR, SOVYETLER DÖNEMİNE YOLCULUK, ŞATOLAR,

Detaylı

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL 9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL MALAGA - SEVILLA - CORDOBA GRANADA - TOLEDO - MADRİD GIRONA - FIGUERAS BARSELONA 4* MERKEZİ OTELLER 01.GÜN İSTANBUL - MALAGA - SEVİLLA 29 Ocak Atatürk Havalimanı

Detaylı

***Paskalya Bayramında Balkanlara***

***Paskalya Bayramında Balkanlara*** ***Paskalya Bayramında Balkanlara*** Arbanassi Veliko Tarnovo Shumen (Şumnu) Varna (KONAKLAMA) Nessebar (Sunny Beach) Burgas... (gezilecek yerlere ait resimler en alttadır)... KONAKLAMA ::::::::> Golden

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün l Jahorina Kayak Turu ViZESiZ Jahorina 3 gece 4 gün Jahorina, Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti entitesinde Dinar Alpleri'ne bağlı bir dağdır. Yüksekliği 1913 m (6276 ft)dir. 1984 Kış Olimpiyatları'nın

Detaylı

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Bu pakette 7 veya daha fazla kişi kontenjan mevcuttur. 1.GÜN - İSTANBUL - ROMA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 03:00'te tur yetkilileriyle

Detaylı

Roma Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Roma "Şehir Tanıtım Turu" 2.Gün: Roma Castel Gandolfo & Nemi & Outlet Ekstra Turu"

Roma Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Roma Şehir Tanıtım Turu 2.Gün: Roma Castel Gandolfo & Nemi & Outlet Ekstra Turu Roma Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 797,00 EUR 3.115,71TL TUR ÖZELLİKLERİ Türkçe Rehberli Yeşil Pasaporta Vizesiz Türkiye Çıkışlı / Varışlı 1.Gün: İstanbul Roma "Şehir Tanıtım Turu" Belirtilen Havalimanı

Detaylı

Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz!

Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz! Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz! 16-18 Kasım 2018 Sokaklarında gezerken Doğu nun ünlü 1001 Gece Masalları nı yaşatan bir şehir düşünün! Gündüzleri güneşin sarı sıcak tonları ile çölün

Detaylı

Alsace Turu 2 (Colmar Strasbourg Baden Baden)

Alsace Turu 2 (Colmar Strasbourg Baden Baden) Alsace Turu 2 (Colmar Strasbourg Baden Baden) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Basel Eguisheim Colmar Atatürk havalimanı Dış Hatlar Terminali SETUR

Detaylı

Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo)

Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo) Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 1.520,00 EUR 5.789,53TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Oslo Bergen Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde

Detaylı

3 Gece 4 Gün Budva Turu

3 Gece 4 Gün Budva Turu 3 Gece 4 Gün Budva Turu Budva 3 gece Türk Hava Yolları 07/07/2018-10/07/2018 1.Gün İstanbul-Podgorica-Kotor-Budva Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Prontotour kontuarında saat 05:00 de buluşma. Bagaj,

Detaylı

için yola çıkıyoruz. Dubrovnik e varışımıza istinaden akşam yemeğimizi yiyoruz ve otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde. 2.

için yola çıkıyoruz. Dubrovnik e varışımıza istinaden akşam yemeğimizi yiyoruz ve otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde. 2. Dalmaçya Kıyıları Adriyatik le İtalya ya karşıdan bakan tüm kıyıyı kendi zenginliği olarak yaşayan bir ülke Hırvatistan'dan Avrupa nın en büyük kültürel zenginliği İtalya'ya... Tarih : 10-10-2016-15-10-2016

Detaylı

İsviçre Turu (Cenevre Zürih)

İsviçre Turu (Cenevre Zürih) İsviçre Turu (Cenevre Zürih) 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.347,00 EUR 5.130,59TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Cenevre "Cenevre Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminalinde rehberiniz

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Bosna - Hersek. Özel Sefer ile - 3 Gece 4 Gün. Neden Gitmeli? Ne Yapmalı? 01-04 Mayıs 2014. Mostar Köprüsünü görmek için

Bosna - Hersek. Özel Sefer ile - 3 Gece 4 Gün. Neden Gitmeli? Ne Yapmalı? 01-04 Mayıs 2014. Mostar Köprüsünü görmek için Bosna - Hersek Özel Sefer ile - 3 Gece 4 Gün 01-04 Mayıs 2014 Neden Gitmeli? Mostar Köprüsünü görmek için Eski Osmanlı Bakırcılar Çarşısına uğramak için. Ne Yapmalı? Boşnak Böreğini yerinde yeyin PROGRAM

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Kathmandu 04 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 04 Gece 05 Gün Zorluk Derecesi: Kolay Vize: Var

Detaylı

Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor...

Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Havayolu ulaşımı dahil Kapadokya nın en büyük kaya oteli MDC Cave Hotel de 2 gün 1 gece konaklamalı 'Kapadokya Turu' Sarıçamlar Turizm ile 349 TL'den başlayan fiyatlarla! Detaylar: Özel günler hariç 31

Detaylı

Harikalar Diyarı Alsace

Harikalar Diyarı Alsace Harikalar Diyarı Alsace Rüdesheim Strasbourg Heidelberg Riquewihr Equisheim - Colmar 20 24 Eylül 2017 / 4 Gece 5 Gün Ren Nehri ve kolları üzerinde kurulmuş hepsi bir birinden cezbedici köy ve kasabalar,

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI 25 Mayıs 2017 itibariyle Her Perşembe / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı,

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal...

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Nepal - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Tarih : 14-04-2017-20-04-2017 Şehirler : Çitvan, Katmandu

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda Volcano Ulusal Parkı nda 9 tane goril ailesi yaşıyor ve her aile yaklaşık olarak 22 gorilden oluşuyor. Aile reisi kavramı goriller arasında da mevcut ve önemli

Detaylı

İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ROMA ( EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE

İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ROMA ( EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ( 06 11 EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE 1. GÜN: 06 EYLÜL 2017 ÇARŞAMBA İSTANBUL VENEDİK Sabah saat 08:50 de Atatürk

Detaylı