Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri"

Transkript

1 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı -

2 BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam :..... Toplam Erişim : En yoğun gün : Temmuz Haziran Mayıs Temmuz En yoğun günde erişim sayısı :.... En tenha gün : Temmuz Temmuz Temmuz Kasım En tenha günde erişim sayısı :.... Erişim : İnternet Sitesinde sunulmakta olan herhangi bir doküman, resim vb. içeriğe erişim miktarını ifade etmektedir. : İnternet Sitesini ziyaret eden kullanıcı sayısını ifade etmektedir. Aynı kullanıcının aynı gün içerisinde, dakika arayla gerçekleştirdiği erişimler, yeni ziyaret olarak kabul edilmektedir. BDDK İnternet Sitesine Abone Olan Kullanıcı Türkçe İngilizce

3 Haftalık (.. -..) ler... ler... Pzts Sal Çar Per Cum Cts Paz Pzts. - Paz. ( Haftalık)

4 Haftalık (.. -..) En çok indirilen Doküman En Çok İndirilen Doküman İndirilme Bankacılık Kanunu - (Yayın). Bankacılık Kanunu. Finansal Piyasalar Raporu Mart. Sermaye Ölçümü ve Sermaye Standartlarının Uluslar arası Düzeyde Uyumlaştırılması ARD Çalışma Raporları -/ Basın Açıklaması / Krizden İstikrara Türkiye Tecrübesi (İkinci Baskı) Tek Düzen Hesap Planı ve İzahnamesi Hakkında Tebliğ Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik Taslağı Basın Açıklaması /

5 ... Haftalık (.. -..). En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim Akbank. Türkiye İş Bankası. Garanti Teknoloji. Adsl. Vakıfbank. Deniz Destek. Halkbank. Finansbank. İnternet Servis Sağlayıcı. TCMB.

6 Haftalık (.. -..) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke ABD *. Türkiye. Rusya İngiltere Japonya Almanya Suudi Arabistan Ukrayna Hollanda İsviçre * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

7 Aylık (.. -..) ler ler Cts.. - Paz.. ( Aylık)

8 Aylık (.. -..) En çok indirilen Doküman En Çok İndirilen Doküman İndirilme Bankacılık Kanunu - (Yayın). Bankacılık Kanunu. Finansal Piyasalar Raporu Mart. Sermaye Ölçümü ve Sermaye Standartlarının Uluslar arası Düzeyde Uyumlaştırılması. Krizden İstikrara Türkiye Tecrübesi (İkinci Baskı). Finansal Piyasalar Raporu Aralık. ARD Çalışma Raporları -/. Tekdüzen Hesap Planı Ve İzahnamesi Hakkında Tebliğ. Türk Bankacılık Sektöründe CAMELS Analizi. Türk Bankacılık Sisteminde Net Faiz Marjının Modellenmesi.

9 Aylık (.. -..) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim Akbank. Türkiye İş Bankası. Halkbank. Garanti Teknoloji. Vakıfbank. Adsl. Deniz Destek. Finansbank. Türk Ekonomi Bankası. İnternet Servis Sağlayıcı.

10 Aylık (.. -..) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke ABD *. Türkiye. Rusya İngiltere Ukrayna Yunanistan Japonya Almanya Suudi Arabistan Hollanda * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

11 Aylık (.. -..) ler.... ler Sal.. - Paz.. ( Aylık)

12 Aylık (.. -..). En çok indirilen Doküman En Çok İndirilen Doküman İndirilme Bankacılık Kanunu - (Yayın).. Bankacılık Kanunu.. Bankacılık Kanunu.. Sayılı Kanun. Sermaye Ölçümü ve Sermaye Standartlarının Uluslar arası Düzeyde Uyumlaştırılması. Finansal Piyasalar Raporu Aralık.. Krizden İstikrara Türkiye Tecrübesi (İkinci Baskı). Türk Bankacılık Sektörü Genel Görünümü Mart. Türk Bankacılık Sektöründe CAMELS Analizi. ARD Çalışma Raporları -/.

13 Aylık (.. -..) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim Akbank. Türkiye İş Bankası. Garanti Teknoloji. Halkbank. Vakıfbank. Deniz Destek. Adsl. Kurum içi. İnternet Servis Sağlayıcı. Finansbank.

14 Aylık (.. -..) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke ABD *. Türkiye. İngiltere Rusya Yunanistan Japonya Almanya Ukrayna Hollanda Suudi Arabistan * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

15 Yıllık (.. -..) ler ler Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Oca Şub Mar Nis May Haz Şub Nis Haz Ağu Eki Ara Oca Mar May Tem Eyl Kas Tem.. - Tem.. ( Yıllık)

16 Yıllık (.. -..) En çok indirilen Doküman En Çok İndirilen Doküman İndirilme Bankacılık Kanunu - (Yayın).. Bankacılık Kanunu.. Sermaye Ölçümü ve Sermaye Standartlarının Uluslar arası Düzeyde Uyumlaştırılması.. Krizden İstikrara Türkiye Tecrübesi (İkinci Baskı).. Sayılı Bankalar Kanunu.. Basın Açıklaması //.. Basel-II Ulusal İnsiyatif Alanlarının Anlaşılmasına Y.. Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerince Uygulanacak THP Hakkında Tebliğ.. Sınav İlanı.. Finansal Piyasalar Raporu Eylül..

17 Yıllık (.. -..) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim çi Akbank... Kurum içi. Türkiye İş Bankası.. Garanti Teknoloji.. Vakıfbank.. Halkbank.. Kurum içi. Deniz Destek.. Ziraat Bankası.. Adsl..

18 Yıllık (.. -..) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. İngiltere. Rusya. Almanya. Japonya Hollanda Yunanistan Çin Fransa * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

19 FİNTÜRK Finansal Türkiye Haritası Haftalık Bülten Uygulamaları Erişim İstatistikleri

20 Haftalık (// - //) Erişim Sorgu *** FİNTURK Uygulaması Haftalık Bülten Uygulaması * Haftalık Bülten/ Kurul Kararları Uygulaması * ** ler ler Pzt Sal Çar Per Cum Cts Paz Pzt / - Paz / (Mon) * Bu Uygulamalar için Üretilmemektedir. **FİNTÜRK,Haftalık Bülten ve Kurul Kararları uygulamaları için toplam ziyaret grafiği *** FİNTÜRK Uygulamasında oluşturulan finansal harita sayısı

21 Haftalık (// - //) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim Kurum içi. Halkbank. Garanti Bankası. Adsl. Türkiye İş Bankası. Kuveyt Türk Katılım Bankası. Akbank. Adsl. Deniz Destek. Adsl.

22 Haftalık (// - //) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye ABD * Polonya Rusya Hong Kong İngiltere Japonya Almanya Macedonia Yunanistan * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

23 Aylık (// - //) FİNTURK Uygulaması Haftalık Bülten Uygulaması Haftalık Bülten/ Kurul Kararları Uygulaması Erişim Sorgu *** * * ** ler ler / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / Cts // - Paz // ( Aylık) * Bu Uygulamalar için Üretilmemektedir. **FİNTÜRK,Haftalık Bülten ve Kurul Kararları uygulamaları için toplam ziyaret grafiği *** FİNTÜRK Uygulamasında oluşturulan finansal harita sayısı

24 Aylık (// - //) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim Kurum içi. Halkbank. Finansbank. Garanti Bankası. Akbank. Türkiye İş Bankası. Marsh Sigorta. Adsl. Kuveyt Türk Katılım Bankası. Deniz Destek.

25 . Aylık (// - //) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. Polonya İngiltere Yunanistan Rusya Japonya Güney Afrika Fransa Almanya * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

26 Aylık (// - //) Erişim Sorgu *** FİNTURK Uygulaması Haftalık Bülten Uygulaması * Haftalık Bülten/ Kurul Kararları Uygulaması * ** ler ler / / / / / / / / / / / / / / Sal // - Paz // ( Aylık) * Bu Uygulamalar için Üretilmemektedir. **FİNTÜRK,Haftalık Bülten ve Kurul Kararları uygulamaları için toplam ziyaret grafiği *** FİNTÜRK Uygulamasında oluşturulan finansal harita sayısı

27 Aylık (// - //) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim Marsh Sigorta. Garanti Bankası. Halkbank. Finansbank. Kurum içi. Akbank. Türkiye İş Bankası. Vakıfbank. Deniz Destek. Türk Net.

28 Aylık (// - //) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. Polonya Yunanistan İngiltere Rusya Japonya Fransa Güney Afrika Almanya * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

29 Yıllık (// - //) Erişim Sorgu *** FİNTURK Uygulaması Haftalık Bülten Uygulaması * Haftalık Bülten/ Kurul Kararları Uygulaması * ** ler ler Tem Ağu Şub Eyl Eki Nis Kas Ara Haz Oca Şub Ağu Mar Nis Eki May Haz Ara Oca Mar May Tem Eyl Kas Tem // - Tem // ( Yıllık) * Bu Uygulamalar için Üretilmemektedir. **FİNTÜRK,Haftalık Bülten ve Kurul Kararları uygulamaları için toplam ziyaret grafiği *** FİNTÜRK Uygulamasında oluşturulan finansal harita sayısı

30 Yıllık (// - //) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim çi Garanti Bankası.. Akbank.. Türk Net. Türkiye İş Bankası.. Halkbank.. Kuveyt Türk Katılım Bankası.. Deniz Destek.. Marsh Sigorta. Finansbank. Akbank..

31 Yıllık (// - //) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. Polonya İngiltere Yunanistan Hollanda Rusya Fransa Almanya Japonya * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi 2.8.21 Sayı - 6 BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu 2.8.21 BDDK İnternet Sitesinde

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi 3.1.211 Sayı - 65 BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu 3.1.211 BDDK İnternet

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 41

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 41 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu.. BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 18

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 18 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 32

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 32 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu // BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 28

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 28 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu // BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 31

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 31 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu // BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. nternet Sitesi Eri im

Denetleme Kurumu. nternet Sitesi Eri im Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu nternet Sitesi Eri im im statistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi..2 Sayı - 5 BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu..2 BDDK nternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Denetleme Kurumu. im Đstatistikleri. Đnternet Sitesi Erişim. Sayı - 90

Denetleme Kurumu. im Đstatistikleri. Đnternet Sitesi Erişim. Sayı - 90 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu 9.1.211 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (26.9.211-2.1.211) Aylık (3.9.211-2.1.211) 3 Aylık (5.7.211-2.1.211)

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu 46 8 BDDK nternet Sitesi Eriim statistikleri Raporu 4.6.1 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (8.5.1-3.6.1) Aylık (5.5.1-3.6.1) 3 Aylık (6.3.1-3.6.1)

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu 2 8 BDDK nternet Sitesi Eriim statistikleri Raporu 2..22 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (25.6.22 -..22) Aylık (2.6.22 -..22) Aylık (..22 -..22)

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 06.10.2008 Sayı - 37

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 06.10.2008 Sayı - 37 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu // BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu 6.6.211 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (3.5.211-6.6.211) Aylık (7.5.211-5.6.211) 3 Aylık (6.3.211-5.6.211)

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu 8 86 BDDK nternet Sitesi Eriim statistikleri Raporu 8..1 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (1..1 -..1) Aylık (8.9.1 -..1) 3 Aylık (..1 -..1) Yıllık

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 01.10.2007 Sayı - 25

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 01.10.2007 Sayı - 25 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu // BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu 85 BDDK nternet Sitesi Eriim statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (8.8. - 3..) Aylık (5.8. - 3..) 3 Aylık (6.6. - 3..) Yıllık

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu 9 BDDK nternet Sitesi Eriim statistikleri Raporu..1 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (..1-4..1) Aylık (4..1-4..1) Aylık (6.1.11-4..1) Yıllık (6..11-4..1)

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 01.12.2008 Sayı - 40

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 01.12.2008 Sayı - 40 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu.. BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu 02.05.2011

BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu 02.05.2011 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam :.....

Detaylı

TGSD-ESDH HAZIR GİYİM SEKTÖR ENDEKSLERİ EKİM 2014

TGSD-ESDH HAZIR GİYİM SEKTÖR ENDEKSLERİ EKİM 2014 2014 2007 ARALIK 2008 ARALIK 2009 ARALIK 2010 ARALIK 2011 ARALIK 2012 ARALIK 2013 ARALIK 160 BİLEŞİK HAZIR GİYİM FAALİYET ENDEKSİ 150 140 130 120 110 100 90 80 127,89 130,62 144,90 BİLEŞİK HAZIR GİYİM

Detaylı

Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler) Haftalık Ortalama

Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler) Haftalık Ortalama 3,460,026 3,455,723 3,444,081 3,553,432 3,534,351 3,522,035 3,494,924 3,469,997 3,473,428 3,460,781 3,489,658 3,457,103 3,605,416 3,568,284 3,530,832 3,700,000 Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler)

Detaylı

Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler) Haftalık Ortalama

Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler) Haftalık Ortalama 3,755,937 3,724,949 3,747,083 3,885,754 3,913,738 3,850,411 3,932,120 3,899,001 3,937,691 3,920,581 3,883,788 3,859,947 3,953,640 3,989,982 3,964,024 4,200,000 Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler)

Detaylı

İÇİNDEKİLER (*) 1- Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Uzun Vadeli Kredi Borcu (2002-2015 Eylül)

İÇİNDEKİLER (*) 1- Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Uzun Vadeli Kredi Borcu (2002-2015 Eylül) İÇİNDEKİLER (*) 1- Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Uzun Vadeli Kredi Borcu (2002-2015 Eylül) 2- Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Uzun Vadeli Kredi Borcunun Borçluya Göre Alacaklı Dağılımı (2002-2015

Detaylı

Dünya ve Türkiye Ekonomisinde Beklentiler. İbrahim TURHAN Başkan 12 Nisan 2012

Dünya ve Türkiye Ekonomisinde Beklentiler. İbrahim TURHAN Başkan 12 Nisan 2012 Dünya ve Türkiye Ekonomisinde Beklentiler İbrahim TURHAN Başkan 12 Nisan 2012 Sunum Planı Dünya Ekonomisi Kriz sonrası gerçekleşmeler ve beklentiler Türkiye Ekonomisi Kriz sonrası gerçekleşmeler ve beklentiler

Detaylı

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK GRANİT DIŞ TİCARET VERİLERİ

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK GRANİT DIŞ TİCARET VERİLERİ 2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK GRANİT DIŞ TİCARET VERİLERİ DÜNYA DÜNYA PAZARINDA 1.406.544 2.178 0,155% DÜNYA ÇI ÇI NİN MEVCUT YE ÇI NİN DÜNYA INDAKİ ÇI MEVCUT DEKİ RAKİP ÇILAR MİKTAR 1 - Çin 521.837 0

Detaylı

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 27 Şubat 2018

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 27 Şubat 2018 AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 27 Şubat 2018 Pazar 2017 yılı Aralık ayında, AB ve EFTA ülkeleri toplamında ticari araç pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 4,2 azalarak 213 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

HAZIRGİYİM VE KONFEKSİYON SEKTÖRÜNÜN 2011 OCAK - ARALIK İHRACAT PERFORMANSI ÜZERİNE KISA DEĞERLENDİRME

HAZIRGİYİM VE KONFEKSİYON SEKTÖRÜNÜN 2011 OCAK - ARALIK İHRACAT PERFORMANSI ÜZERİNE KISA DEĞERLENDİRME HAZIRGİYİM VE KONFEKSİYON SEKTÖRÜ 2011 ARALIK AYLIK İHRACAT BİLGİ NOTU İİTKİİB GENEL SEKRETERLİİĞİİ AR & GE VE MEVZUAT ŞUBESİİ Ocak 2012 HAZIRGİYİM VE KONFEKSİYON SEKTÖRÜNÜN 2011 OCAK - ARALIK İHRACAT

Detaylı

Endişeye mahal yok (mu?)

Endişeye mahal yok (mu?) tepav Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı Endişeye mahal yok (mu?) Güven Sak İstanbul, 19 Ekim 2011 1960 1965 1970 1975 1980 1985 1990 1995 2000 2005 2010 Reel milli gelir (1960=100) www.tepav.org.tr

Detaylı

Dış Ticaret Verileri Bülteni

Dış Ticaret Verileri Bülteni (Milyar $) 3 217 Mayıs - 217 %12,5, ithalat %21,7 arttı. Türkiye İstatistik Kurumu ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı işbirliğiyle oluşturulan geçici dış ticaret verilerine göre; ihracat 217 yılı Mayıs ayında,

Detaylı

ÖZEL SEKTÖRÜN YURTDIŞINDAN SAĞLADIĞI KISA VADELİ KREDİ BORCU İSTATİSTİKLERİ Ağustos İstatistik Genel Müdürlüğü Ödemeler Dengesi Müdürlüğü

ÖZEL SEKTÖRÜN YURTDIŞINDAN SAĞLADIĞI KISA VADELİ KREDİ BORCU İSTATİSTİKLERİ Ağustos İstatistik Genel Müdürlüğü Ödemeler Dengesi Müdürlüğü ÖZEL SEKTÖRÜN YURTDIŞINDAN SAĞLADIĞI KISA VADELİ KREDİ BORCU İSTATİSTİKLERİ Ağustos 2017 1 Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Kısa Vadeli Kredi Borcu (2004-2017 Ağustos) 2 Özel Sektörün Yurtdışından

Detaylı

Ekonomik Ticari Gelişmeler

Ekonomik Ticari Gelişmeler Ekonomik Ticari Gelişmeler 3 Mayıs 2011 1 / 24 İçindekiler Giriş Sektör Haberleri Ülkelere Göre Çıkış Sayıları Haftalık Makroekonomik Gelişmeler 2 / 24 Yükselen Değerler Mart ayında İmalat Sanayi Genelinde

Detaylı

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansal Kiralama Şirketleri İstatistikleri ne İlişkin Yöntemsel Açıklama

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansal Kiralama Şirketleri İstatistikleri ne İlişkin Yöntemsel Açıklama Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansal Kiralama Şirketleri İstatistikleri ne İlişkin Yöntemsel Açıklama İstatistik Genel Müdürlüğü Parasal ve Finansal Veriler Müdürlüğü İçindekiler I-Tanım... 3 II- Amaç...

Detaylı

Dış Ticaret Verileri Bülteni

Dış Ticaret Verileri Bülteni Milyon $ Milyon $ (Milyar $) 3 216 Kasım- 216 TÜİK dış ticaret verilerine göre ihracat 216 yılı Kasım ayında, 215 yılının aynı ayına göre %9,7 artarak 12 milyar 817 milyon dolar, ithalat %6 artarak 16

Detaylı

HAFTALIK RAPOR 23 Şubat 2015

HAFTALIK RAPOR 23 Şubat 2015 23Q4 24Q2 24Q4 2Q2 2Q4 26Q2 26Q4 27Q2 27Q4 28Q2 28Q4 29Q2 29Q4 21Q2 21Q4 211Q2 211Q4 212Q2 212Q4 213Q2 213Q4 214Q2 214Q4 HAFTALIK RAPOR 23 Şubat 21 Makro ekonomik değişkenlerin takipteki alacaklar üzerindeki

Detaylı

2018 YILI SON DÖNEMİNE GİRERKEN BEKLENTİLER ve ÖNGÖRÜLER EKONOMİ VE STRATEJİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ 28 AĞUSTOS 2018

2018 YILI SON DÖNEMİNE GİRERKEN BEKLENTİLER ve ÖNGÖRÜLER EKONOMİ VE STRATEJİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ 28 AĞUSTOS 2018 YILI SON DÖNEMİNE GİRERKEN BEKLENTİLER ve ÖNGÖRÜLER EKONOMİ VE STRATEJİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ 28 DÜNYA EKONOMİSİ YILIN SON DÖNEMİNDE BEKLENTİLER 1 DÜNYA EKONOMİSİNDE YÜZDE 3,5 BÜYÜME 2 DÜNYA MAL TİCARETİNDE

Detaylı

HAZIRGİYİM VE KONFEKSİYON SEKTÖRÜNÜN 2012 NİSAN İHRACAT PERFORMANSI ÜZERİNE KISA DEĞERLENDİRME

HAZIRGİYİM VE KONFEKSİYON SEKTÖRÜNÜN 2012 NİSAN İHRACAT PERFORMANSI ÜZERİNE KISA DEĞERLENDİRME HAZIRGİYİM VE KONFEKSİYON SEKTÖRÜ NİSAN AYLIK İHRACAT BİLGİ NOTU İİTKİİB GENEL SEKRETERLİİĞİİ AR & GE VE MEVZUAT ŞUBESİİ Mayııs HAZIRGİYİM VE KONFEKSİYON SEKTÖRÜNÜN NİSAN İHRACAT PERFORMANSI ÜZERİNE KISA

Detaylı

INCOMING TURİZM RAPORU / ARALIK 2017

INCOMING TURİZM RAPORU / ARALIK 2017 Özet Sonuçlar Ocak-Aralık döneminde gelen yabancı ziyaretçi sayısında % 27.84 oranında artış Aralık ayında gelen yabancı ziyaretçi sayısında %30.84 oranında artış Ocak- Aralık döneminde OECD ülkelerinden

Detaylı

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ 01.Haz.18 Cum 04.Haz.18 Pzt 13.Haz.18 Çar 2018-2019 Güz Yarıyılında Lisansüstü programlarda açılacak derslerin

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI 691010 ABD 0 463 0 0 9.273 7.644 691090 ABD 783.096 190 1.634.689 1.330.333 3.869 3.102 TOPLAM 783.096 653 1.634.689 1.330.333 13.142 10.746 691090 Afganistan 6.557 0 24.223 19.558 691010 Almanya 885 1.068

Detaylı

SERAMİK KAPLAMA MALZEMELERİ VE SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ SEKTÖRÜNDE DÜNYA İTHALAT RAKAMLARI ÇERÇEVESİNDE HEDEF PAZAR ÇALIŞMASI

SERAMİK KAPLAMA MALZEMELERİ VE SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ SEKTÖRÜNDE DÜNYA İTHALAT RAKAMLARI ÇERÇEVESİNDE HEDEF PAZAR ÇALIŞMASI SERAMİK KAPLAMA MALZEMELERİ VE SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ SEKTÖRÜNDE DÜNYA İTHALAT RAKAMLARI ÇERÇEVESİNDE HEDEF PAZAR ÇALIŞMASI ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Seramik sektörünün en

Detaylı

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 2 Ekim 2017 Pazar 2017 yılı Ağustos ayında, AB ve EFTA ülkeleri toplamında ticari araç pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 0,3 artarak 159 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

HALI SEKTÖRÜ. Ekim Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1

HALI SEKTÖRÜ. Ekim Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1 2015 HALI SEKTÖRÜ Ekim Ayı İhracat Bilgi Notu TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği Page 1 HALI SEKTÖRÜ 2015 EKİM AYI İHRACAT PERFORMANSI Ülkemizin halı ihracatı 2014 yılını % 7,3 oranında

Detaylı

HAZIRGİYİM VE KONFEKSİYON SEKTÖRÜNÜN 2012 TEMMUZ İHRACAT PERFORMANSI ÜZERİNE KISA DEĞERLENDİRME

HAZIRGİYİM VE KONFEKSİYON SEKTÖRÜNÜN 2012 TEMMUZ İHRACAT PERFORMANSI ÜZERİNE KISA DEĞERLENDİRME HAZIRGİYİM VE KONFEKSİYON SEKTÖRÜ 2012 TEMMUZ AYLIK İHRACAT BİLGİ NOTU İİTKİİB GENEL SEKRETERLİİĞİİ AR & GE VE MEVZUAT ŞUBESİİ Ağusttos 2012 HAZIRGİYİM VE KONFEKSİYON SEKTÖRÜNÜN 2012 TEMMUZ İHRACAT PERFORMANSI

Detaylı

EKİM 2018 İHRACAT RAKAMLARI _tt

EKİM 2018 İHRACAT RAKAMLARI _tt EKİM 2018 İHRACAT RAKAMLARI 181104_tt (-I-) TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI Ekim 2018 EKİM AYINDA TÜM ZAMANLARIN İHRACAT REKORUNA İMZA ATILDI Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre Ekim ayında ihracat

Detaylı

Dış Ticaret Verileri Bülteni

Dış Ticaret Verileri Bülteni (Milyar $) Dış Ticaret Verileri Bülteni 216 ŞUBAT - 216 TÜİK dış ticaret verilerine göre; ihracat 216 yılı Şubat ayında, 215 yılının aynı ayına göre ihracat 216 yılı Şubat ayında, 215 yılının aynı ayına

Detaylı

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 14 Temmuz 2017

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 14 Temmuz 2017 AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 14 Temmuz 2017 Pazar 2017 yılı Mayıs ayında, AB ve EFTA ülkeleri toplamında ticari araç pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 9,4 artış göstererek 213 bin adet seviyesinde

Detaylı

ŞUBAT 2019 İHRACAT RAKAMLARI _tt

ŞUBAT 2019 İHRACAT RAKAMLARI _tt ŞUBAT 2019 İHRACAT RAKAMLARI 190310_tt (-I-) TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI HEDEF: Haftalık 4 Milyar Dolar İhracat İhracat 2019 yılı Şubat ayında yüzde yüzde 3,5 artıs la 13,6 milyar dolar olarak gerçekles

Detaylı

Dış Ticaret Verileri Bülteni

Dış Ticaret Verileri Bülteni (Milyar $) 217 Temmuz - 217 Türkiye İstatistik Kurumu ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı işbirliğiyle oluşturulan geçici dış ticaret verilerine göre; ihracat 217 yılı Temmuz ayında, 216 yılının aynı ayına

Detaylı

2014 OCAK DIŞ TİCARET RAPORU

2014 OCAK DIŞ TİCARET RAPORU 2014 OCAK DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2014 OCAK / TÜRKİYE

Detaylı

Şubat 2013, Sayı: 7 Intrade, Fatih Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü Aylık Dış Ticaret Bülteni 1 $24 $22 $20 $18 $16 $14 $12 $10 $8 $6 $4 $2 $0

Şubat 2013, Sayı: 7 Intrade, Fatih Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü Aylık Dış Ticaret Bülteni 1 $24 $22 $20 $18 $16 $14 $12 $10 $8 $6 $4 $2 $0 Şubat 2013, Sayı: 7 Intrade, Fatih Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü Aylık Dış Ticaret Bülteni 1 Tablo-1 Yıllık ve Kümülatif Dış Ticaret Rakamları Yıllık Aylık - Ocak Başlıklar 2005 2006 2007 2008

Detaylı

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 16 Ekim 2016 Pazar 2016 yılı Ağustos ayında AB ve EFTA ülkeleri toplamına göre ticari araç pazarı 2015 yılı aynı ayına göre yüzde 31,2 artış göstererek 157 bin adet seviyesinde

Detaylı

LEASING. finansman yöntemidir. y Finansal Leasing %100 finansman riskinin alınd. ndığı işlemdir.

LEASING. finansman yöntemidir. y Finansal Leasing %100 finansman riskinin alınd. ndığı işlemdir. LEASING Leasing yatırımlara finansman sağlayan alternatif bir finansman yöntemidir. y Finansal Leasing %100 finansman riskinin alınd ndığı işlemdir. Operasyonel Leasing ise genel olarak %70 finansman riski

Detaylı

1/11. TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI Rapor tarih 30/03/2018 Yıl 01 Ocak - 28 Subat 2018

1/11. TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI Rapor tarih 30/03/2018 Yıl 01 Ocak - 28 Subat 2018 ve ye göre dış ticaret Miktar m2 Miktar m2 690721 ABD 29.636.682 1.428.016 0 0 8.481.569 6.912.337 690722 ABD 226.394 13.790 0 0 68.891 55.759 690723 ABD 826.034 61.902 0 0 349.614 285.071 690730 ABD 88.188

Detaylı

TÜRKİYE & ADANA İHRACAT RAKAMLARI

TÜRKİYE & ADANA İHRACAT RAKAMLARI TÜRKİYE & ADANA İHRACAT RAKAMLARI Ağustos 2018 180903_tt (I) TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI Ağustos 2018 Ağustos ayında ihracat 9 günlük bayram tatiline rağmen, güçlü performansına ara vermeden devam etti.

Detaylı

Dış Ticaret Verileri Bülteni

Dış Ticaret Verileri Bülteni (Milyar $) 216 Haziran - 216 TÜİK dış ticaret verilerine göre ihracat 216 yılı Haziran ayında, 215 yılının aynı ayına göre %8,1 artarak 12 milyar 916 milyon dolar, ithalat %7 artarak 19 milyar 475 milyon

Detaylı

Haftalık Piyasa Beklentileri. 05 Mayıs 2014

Haftalık Piyasa Beklentileri. 05 Mayıs 2014 Haftalık Piyasa Beklentileri 05 Mayıs 2014 1 May 13 Haz 13 Tem 13 Ağu 13 Eyl 13 Eki 13 Kas 13 Ara 13 Oca 14 Şub 14 Mar 14 Nis 14 May 14 BIST Hisse Senetleri BIST 100 Endeksinde son bir ay boyunca 71,000-74,000

Detaylı

EYLÜL 2018 İHRACAT RAKAMLARI _tt

EYLÜL 2018 İHRACAT RAKAMLARI _tt EYLÜL 2018 İHRACAT RAKAMLARI 181001_tt (-I-) TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI Eylül 2018 İHRACATTAN BİR REKOR DAHA: ARTIŞ HIZINDA SON 13 AYIN REKORU KIRILDI. Eylül de ihracat geçen yılın aynı dönemine göre yüzde

Detaylı

Dış Ticaret Verileri Bülteni

Dış Ticaret Verileri Bülteni Milyon $ Milyon $ (Milyar $) 217 Nisan - 217 İhracat %7,4, ithalat %9,9 arttı. Türkiye İstatistik Kurumu ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı işbirliğiyle oluşturulan geçici dış ticaret verilerine göre; ihracat

Detaylı

YÜRÜRLÜKTE BULUNAN ÇİFTE VERGİLENDİRMEYİ ÖNLEME ANLAŞMALARI. ( tarihi İtibariyle) Yayımlandığı Resmi Gazete

YÜRÜRLÜKTE BULUNAN ÇİFTE VERGİLENDİRMEYİ ÖNLEME ANLAŞMALARI. ( tarihi İtibariyle) Yayımlandığı Resmi Gazete YÜRÜRLÜKTE BULUNAN ÇİFTE VERGİLENDİRMEYİ ÖNLEME ANLAŞMALARI (21.01.2016 tarihi İtibariyle) Taraf Devlet Anlaşmanın İmza Edildiği Tarih Yayımlandığı Resmi Gazete Tarih No Yürürlük Tarihi Vergiler Açısından

Detaylı

Ekonomik Veriler: Almanya

Ekonomik Veriler: Almanya Ekonomik Veriler: Almanya Genel Veriler Yüzölçümü 357.050 km² Nüfus 80,5 Mio. (2013) Nüfus ve yaş gurupların toplam nüfus içindeki payı (%, tahmin) Yaş piramidi (Bin) 100% 90% 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20%

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU İzmir Bölge Müdürlüğü 1/45

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU İzmir Bölge Müdürlüğü 1/45 TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU İzmir Bölge Müdürlüğü 1/45 Fiyat Endeksleri Finansal Yatırım Araçları Tüketici Güven Endeksi Sektörel Güven Endeksleri İnşaat Ciro ve Üretim Endeksleri Bina İnşaatı Maliyet Endeksi

Detaylı

Rakamlarla Konya Analizi. Rakamlarla Konya Analizi

Rakamlarla Konya Analizi. Rakamlarla Konya Analizi Rakamlarla Konya Analizi KASIM 2017 KASIM 2017 YÖNETİCİ ÖZETİ Konya nın 2017 yılı Kasım ayı ihracatı 140 Milyon 847 Bin $ olarak gerçekleşmiştir. 2017 yılının Kasım ayı Konya ihracatının, 2016 yılının

Detaylı

HALI SEKTÖRÜ. Mart Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1

HALI SEKTÖRÜ. Mart Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1 2018 HALI SEKTÖRÜ Mart Ayı İhracat Bilgi Notu TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği Page 1 HALI SEKTÖRÜ 2018 MART AYI İHRACAT PERFORMANSI 2018 yılı Ocak-Mart döneminde Türkiye nin toplam ihracatı

Detaylı

2019 ŞUBAT DIŞ TİCARET RAPORU

2019 ŞUBAT DIŞ TİCARET RAPORU 2019 ŞUBAT DIŞ TİCARET RAPORU ATSO AR-GE VE DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2019

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü Aralık

Türkiye de Bankacılık Sektörü Aralık Türkiye de Bankacılık Sektörü 2011-2015 Aralık Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası

Detaylı

2015 YILI DEĞERLENDİRME VE BEKLENTİLER EKONOMİ VE STRATEJİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ HAZİRAN 2015

2015 YILI DEĞERLENDİRME VE BEKLENTİLER EKONOMİ VE STRATEJİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ HAZİRAN 2015 2015 YILI DEĞERLENDİRME VE BEKLENTİLER EKONOMİ VE STRATEJİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ HAZİRAN 2015 HAZIR GİYİM BÜYÜKLÜKLERİ 2015 TAHMİNLERİ 2014 FİİLİ 2015 TAHMİN İHRACAT MİLYAR DOLAR 18,74 19,0-19,5 İHRACAT

Detaylı

Rakamlarla Konya Analizi. Rakamlarla Konya Analizi

Rakamlarla Konya Analizi. Rakamlarla Konya Analizi Rakamlarla Konya Analizi EKİM 2017 EKİM 2017 YÖNETİCİ ÖZETİ Konya nın 2017 yılı Ekim ayı ihracatı 139 Milyon 245 Bin $ olarak gerçekleşmiştir. 2017 yılının Ekim ayı Konya ihracatının, 2016 yılının aynı

Detaylı

TÜRKİYE & ADANA İHRACAT RAKAMLARI

TÜRKİYE & ADANA İHRACAT RAKAMLARI TÜRKİYE & ADANA İHRACAT RAKAMLARI Ağustos 2018 180903_tt (I) TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI Ağustos 2018 Ağustos ayında ihracat 9 günlük bayram tatiline rağmen, güçlü performansına ara vermeden devam etti.

Detaylı

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 21 Mayıs 2018

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 21 Mayıs 2018 AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 21 Mayıs 2018 Pazar 2018 yılı Mart ayında, AB ve EFTA ülkeleri toplamında ticari araç pazarı 2017 yılı aynı ayına göre yüzde 2,8 azalarak 268 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

Haftalık Piyasa Beklentileri. 15 Eylül 2014

Haftalık Piyasa Beklentileri. 15 Eylül 2014 Haftalık Piyasa Beklentileri 15 Eylül 2014 1 BIST Hisse Senetleri BIST 100 Endeksi FED baskısı altında doların genelde tüm varlıklara karşı değer kazanması paralelinde geçen hafta %6 ya yakın değer kaybederek

Detaylı

ydstime.com Online YDS Kursu Haftalık Program [Kalan Hafta: 28]

ydstime.com Online YDS Kursu Haftalık Program [Kalan Hafta: 28] ydstime.com Online YDS Kursu Haftalık Program [Kalan Hafta: 28] 12.Eyl 13.Eyl 14.Eyl 15.Eyl 16.Eyl 17.Eyl 18.Eyl ydstime.com Online YDS Kursu Haftalık Program [Kalan Hafta: 27] 19.Eyl 20.Eyl 21.Eyl 22.Eyl

Detaylı

I. 2011 İlk 1000 İhracatçı Araştırması II. 2012 Değerlendirme III. 2012 İlk Yarı Yıl Faaliyetleri

I. 2011 İlk 1000 İhracatçı Araştırması II. 2012 Değerlendirme III. 2012 İlk Yarı Yıl Faaliyetleri I. 2011 İlk 1000 İhracatçı Araştırması II. 2012 Değerlendirme III. 2012 İlk Yarı Yıl Faaliyetleri I. 2011 İlk 1000 İhracatçı Araştırması 2010 yılında 113,9 milyar dolar olan Türkiye ihracatı, 2011 yılında

Detaylı

5.21% -11.0% 25.2% 10.8% % Eylül 18 Ağustos 18 Eylül 18 Ekim 18 AYLIK EKONOMİ BÜLTENİ ÖZET GÖSTERGELER. Piyasalar

5.21% -11.0% 25.2% 10.8% % Eylül 18 Ağustos 18 Eylül 18 Ekim 18 AYLIK EKONOMİ BÜLTENİ ÖZET GÖSTERGELER. Piyasalar ÖZET GÖSTERGELER Piyasalar USD/TRY 5.50 Altın (USD) 1,225 Ekim 18 EUR/TRY 6.24 Petrol (Brent) 76.2 BİST - 100 90,201 Gösterge Faiz 24.4 Büyüme Sanayi Üretimi Enflasyon İşsizlik 5.21% -11.0% 25.2% 10.8%

Detaylı