Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince, Belediye Sağlık ve Diğer İşler Komisyonunun 5 kişiden oluşmasına ve

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince, Belediye Sağlık ve Diğer İşler Komisyonunun 5 kişiden oluşmasına ve"

Transkript

1 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. maddesi gereğince NİSAN 2009 Ayı toplantısını 05 Nisan Pazar günü saat de yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır NİSAN Sayılı Belediye Kanununun 19. maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliği nin 5. maddesinin 1. fıkrası gereğince M. Birinci Başkan Vekili olarak 31 oy alan Levent GÜNDOĞDU, M. İkinci Başkan Vekili olarak 27 oy alan Hasan ÖNBEY seçilmiştir Sayılı Belediye Kanununun 19. maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliği nin 5. maddesinin 1. fıkrası gereğince 28 oy alan Vedat KAÇAR ve 29 oy alan Müzeyyen GÜRKAN Asil Meclis Katibi, 20 oy alan Sami DURHAN ve 23 oy alan Eyüp YİĞİTER Yedek Meclis Katibi seçilmiştir Sayılı Çiftçi Malları Koruma Kanununun 4. maddesi gereğince Çiftçi Malları Koruma Heyeti Asil Üyeliklerine İsmet COŞKUN, Ümit ÇALIŞKAN, Ali ARABACI, İsmail EREN ve Kamil GÜNEY, Yedek Üyeliklerine İbrahim ARICI, Muhittin VARDAS, Kadem İNCEHASAN, Ekrem NAZLI ve Hüseyin GÜLLE, Murakabe Kurulu Asil Üyeliklerine Hakkı MUMCU, Hasan TURAN, Hasan ÇELİK, Orhan DEMİREL ve Ahmet SEVİL, Yedek Üyeliklere Çetin GÜLGEZEN, Hasan YENİPAZARLI, Salim BULUT, Sefer ÇELİK Şenol ÖZKAN seçilmiştir Sayılı Belediye Kanununun 33. maddesinin (a) fıkrası gereğince, Encümen Üyesi seçimi yapılmış; İlhan İMRAK 31 oy, Ali KILIÇ 31 oy, Ercan KISA 23 oy, Erdinç TOKATLI 8 oy almış olup; bir (1) yıl süreyle İlhan İMRAK, Ali KILIÇ ve Ercan KISA Encümen Üyesi olarak seçilmiştir Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince, Belediye İmar ve Bayındırlık Komisyonunun 5 kişiden oluşmasına ve oylamanın gizli oyla yapılmasına oybirliği ile karar verildi. Yapılan seçim neticesinde Oral ÇELİKKOL 29 oy, Ercan KISA 20 oy, Neşat ERDOĞAN 31 oy, Meral ÖZDEMİR 27 oy, Önder AYDIN 25 oy, Erdinç TOKATLI 16 oy almış olup, Oral ÇELİKKOL, Ercan KISA, Neşat ERDOĞAN, Meral ÖZDEMİR ve Önder AYDIN İmar ve Bayındırlık Komisyonu Üyesi olarak seçilmiştir Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince, Belediye Plan ve Bütçe Komisyonunun 5 kişiden oluşmasına ve oylamanın gizli oyla yapılmasına oybirliği ile karar verildi. Yapılan seçim neticesinde Mehmet Sabri YÜCE 30 oy, Vedat KAÇAR 29 oy, Ali YILMAZ 30 oy, Hüseyin UYSAL 30 oy, Mürsel ÖZCAN 29 oy almış olup; Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi olarak seçilmiştir Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince, Belediye Sağlık ve Diğer İşler Komisyonunun 5 kişiden oluşmasına ve oylamanın gizli oyla yapılmasına oybirliği ile karar verildi. Yapılan seçim neticesinde Erdinç TOKATLI 27 oy, Mustafa TURHAN 29 oy, Sami DURHAN 27 oy, Hasan ÖNBEY 27 oy, Çiğdem KONCAGÜL 27 oy almış olup; Sağlık ve Diğer İşler Komisyonu Üyesi olarak seçilmiştir.

2 NİSAN Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince, Belediye Kültür Komisyonunun 5 kişiden oluşmasına ve oylamanın gizli oyla yapılmasına oybirliği ile karar verildi. Yapılan seçim neticesinde Yıldırım Orhan ÇEBİ 27 oy, Müzeyyen GÜRKAN 24 oy, Ali KILIÇ 28 oy, Gaye PEKYALÇIN 24 oy, Ferhat VARLIK 25 oy, almış olup; Kültür Komisyonu Üyesi olarak seçilmiştir. 71 Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği Tüzüğü nün 13. maddesi gereğince üye seçimi yapılmış olup; yapılan oylamada Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği ne doğal üye Belediye Başkanı Op.Dr.Adem DALGIÇ yanında İlhan İMRAK, Ali KILIÇ ve Gaye PEKYALÇIN Asil Üye, Eyüp YİĞİTER ve Oral ÇELİKKOL Yedek Üye olarak oybirliği ile seçilmiştir. 72 Tekirdağ İli Çevre Hizmet Birliği (TİÇHİB) Tüzüğü nün 7.maddesi gereğince üye seçimi yapılmış olup; yapılan oylamada (TİÇHİB) Tekirdağ İli Çevre Hizmet Birliği ne doğal üye Belediye Başkanı Op.Dr.Adem DALGIÇ, Asil Üye Hasan ÖNBEY, Mustafa TURHAN ve Levent GÜNDOĞDU, Yedek Üyeliğe ise Ali YILMAZ ve Müzeyyen GÜRKAN oybirliği ile seçilmiştir, 73 Trakyakent Tüzüğü nün 7. maddesi gereğince üye seçimi yapılmış olup; yapılan oylamada Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği (Trakyakent) Meclisinde belediyemizi temsil etmek üzere doğal üye Belediye Başkanı Op.Dr.Adem DALGIÇ, Asil Üyeliğe Yıldırım Orhan ÇEBİ ve Gaye PEKYALÇIN,Yedek Üyeliğe ise Ercan KISA oybirliği ile seçilmiştir. 74 Tarihi Kentler Birliği Tüzüğü nün 8. ve 9. maddeleri gereğince üye seçimi yapılmış olup; yapılan oylamada Tarihi Kentler Birliği ne doğal üye Belediye Başkanı Op.Dr. Adem DALGIÇ yanında Neşat ERDOĞAN Asil Üye, Mehmet ÖZEN Yedek Üye olarak oybirliği ile seçilmiştir Sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanununun 7. maddesi gereğince üye seçimi yapılmış olup; yapılan oylamada Tekirdağ Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetine Hüseyin UYSAL, Ali YILMAZ ve Ercan KISA Asil Üye, Hasan ÖNBEY, Levent GÜNDOĞDU ve Oral ÇELİKKOL Yedek Üye olarak oybirliği ile seçilmiştir Sayılı Belediye Kanununun 49.maddesine göre Belediye Başkanı tarafından Meclis Üyeleri arasından görevlendirilen Belediye Başkan Yardımcılarına, Belediye Başkanına verilen ödeneğin 2/3 ünü aşmamak üzere verilecek olan aylık ödeneğin belirlenmesi talebi görüşülmüş olup; yapılan oylamada Belediye Başkanı tarafından Meclis Üyeleri arasından görevlendirilen Belediye Başkan Yardımcılarına, Belediye Başkanına verilen ödeneğin 2/3 ün aşmamak üzere aylık ödenek verilmesine oybirliği ile karar verildi.

3 NİSAN Sayılı Belediye Kanununun 32. maddesine göre Meclis Başkanı ve Üyelerine Meclis toplantılarına ve ihtisas komisyonları toplantılarına katıldıkları her gün için 39.madde uyarınca Belediye Başkanına ödenmekte olan aylık brüt ödeneğinin günlük tutarının üçte birini geçmemek üzere huzur hakkı ödeneğinin belirlenmesi talebi görüşülmüş olup; yapılan oylamada Meclis Başkanı ve Üyelerine Meclis toplantılarına ve ihtisas komisyonları toplantılarına katıldıkları her gün için 39.madde uyarınca Belediye Başkanına ödenmekte olan aylık brüt ödeneğinin günlük tutarının üçte birini geçmemek üzere huzur hakkı ödeneğinin verilmesine oybirliği ile karar verildi. 78 Sokak ismi ile ilgili 04/02/2009 tarih ve 29 sayılı BMK nın iptali konusu görüşülmüş olup; yapılan oylamada konunun Sağlık ve D. İ. Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi. 79 Tekirdağ Merkez, Karadeniz Mah. NATO Akaryakıt Boru Hattı İçin Milli Savunma Bakanlığı-İnşaat Emlak ve Nato Enfrastrüktür Bölge Başkanlığı nca yapılan imar planı değişikliği talebi görüşülmüş olup; yapılan oylamada talebin İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi. 80 Tekirdağ İli Merkez İlçesi, Zafer Mah. 638 ada, 165 parselde kayıtlı, mülkiyeti Tekirdağ Belediyesi ne ait olan taşınmazın olası bir afet sonrasında İl Afet Acil Yardım Plan gereğince Çadırkent Alanı olarak belirlenmesi ve bu işleme ilişkin ibarenin imar planı notlarına eklenmesi talebi görüşülmüş olup; yapılan oylamada talebin İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi. 81 Tekirdağ Merkez, Aydoğdu Mah. 5 pafta, 2319 ada, 276 parsel numarasında kayıtlı taşınmaz için Uygulama İmar Planı Değişikliği talebi görüşülmüş olup; yapılan oylamada talebin İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi.

4 NİSAN 2009 Kentimizde meydana gelebilecek olası bir deprem afeti sonrasında insanların geçici olarak barınabilmesi için Tekirdağ Merkezde yer alan; Zafer Mah. 638 ada, 165 parselde kayıtlı, mülkiyeti Tekirdağ Belediyesi ne ait imar planında Spor Alanı kullanımına sahip taşınmazın, Karadeniz(Yavuz) Mah. 103 pafta, 1268 ada, 58 parselde kayıtlı 75.Yıl Spor Alanının, Karadeniz(Aydoğdu)Mah ve 2448 adaların güneyinde yer alan ve imar planlarında Park olan alanın, Karadeniz(Aydoğdu)Mah. Hayrabolu Yolu, Trabzon Caddesi üzerindeki Neşe Alten Anaokulu bahçesinin, 100.Yıl(Yavuz)Mah. 103 pafta, 1268 ada, 54 parselde kayıtlı taşınmazın, Gündoğdu Mah ada, parsellerde kayıtlı ve imar planlarında Spor Alanı kullanımına sahip alanın, Gündoğdu Mah adaların güneyinde yer alan ve imar planlarında Park Alanı kullanımına sahip alanların, Gündoğdu Mah adanın güneyinde yer alan ve imar planlarında Park Alanı kullanımına sahip alanın, Köseilyas Köyü sınırları dahilindeki Namık Kemal Üniversitesi Kampus Alanı nın Çadırkent Alanı olarak belirlenmesi, bu tespite dair alınacak olan BMK nın Uygulama İmar Planı Notlarına eklenmesi talebi görüşülmüş olup; yapılan oylamada talebin İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi Belediye Meclis Üyesi tarafından verilen yazılı önerge ile Tekirdağ Merkez, Hürriyet Mah ada, 82 parselde kayıtlı taşınmazın güney tarafında mevcut uygulama imar planına göre ihdas bulunmakta olup; bu ihdasın taşınmaza verilmesi halinde mevcutta işleyen kaldırım ve taşıt yolunun bir kısmı kapanarak, kamu kullanımındaki bir alanın özel mülkiyete konu edilmesi zorunlu olacağından, bu gereksiz ve olumsuz durumun önüne geçilebilmesi amacıyla yukarıda adı geçen ada ve parselin güney tarafındaki uygulama imar planı değişikliği görüşülmüş olup; yapılan oylamada talebin İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesine göre Denetim Komisyonunun 2008 Yılına ait Raporu okunarak, Belediye Meclisine bilgi verildi Sayılı Belediye Kanununun 56. maddesi ve Kamu İdarelerince Hazırlanacak Faaliyet Raporları Hakkında Yönetmeliğin 11. maddesine İstinaden 2008 Mali Yılı İdare Faaliyet Raporu görüşülmüş olup, yapılan oylamada 2008 Mali Yılı İdare Faaliyet Raporunun kabulüne oybirliği ile karar verildi.

5 NİSAN 2009 Tekirdağ Merkez, Ertuğrul, Yavuz, Eskicami, Ortacami, Turgut, Gündoğdu ve Hürriyet Mahallesi sınırları içinde yer alan Tekirdağ Kentsel Sit ve Kentsel Sit Etkileme Geçiş Alanı dahilindeki 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Çalışmaları ile 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Çalışmaları kurumumuzca tamamlanarak görüşülmüş olup; talebin İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi. 87 Her yıl Haziran tarihleri arasında kutlanmakta olan Kiraz Festivalinin bu yıl 45. si düzenlenecek olup; Kiraz Festivali ile ilgili çalışmaların yapılabilmesi için festival tarihinin belirlenmesi ve Kültür Komisyonunun görevlendirilmesi talebi görüşülmüş olup; yapılan oylamada bu yıl 45. si düzenlenecek olan Kiraz Festivali ile ilgili çalışmaların yapılabilmesi ve festival tarihinin belirlenmesi için Kültür Komisyonunun görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi. Op.Dr. Adem DALGIÇ Belediye Başkanı

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince MART 2009 Ayı toplantısını 04 Mart Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

oybirliği ile seçilmiştir.

oybirliği ile seçilmiştir. 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince MAYIS 2009 Ayı toplantısını 06 Mayıs 2009 Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince OCAK 2009 Ayı toplantısının 1. OTURUMUNU 07 Ocak Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya

Detaylı

TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKALIĞI 04 NİSAN 2012 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ

TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKALIĞI 04 NİSAN 2012 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ KARAR NO 479 : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. Maddesinin (a) fıkrası gereğince Ali KILIÇ, İlhan İMRAK ve Ercan kısa Belediye Encümen Üyesi seçilmiştir. KARAR NO 480 : 5393 Sayılı Belediye Kanununun

Detaylı

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince HAZİRAN 2009 Ayı toplantısının 1. OTURUMUNU 03 Haziran 2009 Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri

Detaylı

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince MAYIS 2008 Ayı toplantısının 2. OTURUMUNU 07 Mayıs 2008 Çarşamba günü saat 13.30 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya

Detaylı

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ :

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ : 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince HAZİRAN 2007 Ayı toplantısını 06 Haziran 2007 Çarşamba günü saat 10:00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

448 Evsel Katı Atık Toplama, Taşıma ve Bertaraf Ücret Tarifesinin Plan ve B. Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi.

448 Evsel Katı Atık Toplama, Taşıma ve Bertaraf Ücret Tarifesinin Plan ve B. Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi. 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince EKİM 2010 Ayı toplantısını 06 Ekim 2010 Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

talebin reddine oybirliği ile karar verildi.

talebin reddine oybirliği ile karar verildi. 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince HAZİRAN 2008 Ayı toplantısının 1.OTURUMU 04 Haziran Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya

Detaylı

370 Tekirdağ Merkez, Gündoğdu Mahallesi, Damlarca Mevkii 49 pafta, 211 ada, 132 parselin imar planı değişikliği talebi

370 Tekirdağ Merkez, Gündoğdu Mahallesi, Damlarca Mevkii 49 pafta, 211 ada, 132 parselin imar planı değişikliği talebi 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince KASIM 2008 Ayı toplantısının 1. OTURUMUNU 05 Kasım Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya

Detaylı

240 Belediyemiz Kültür Komisyonunun Mayıs 2011 Ayı Raporunun kabulüne oybirliği ile karar verildi.

240 Belediyemiz Kültür Komisyonunun Mayıs 2011 Ayı Raporunun kabulüne oybirliği ile karar verildi. 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince HAZİRAN 2011 Ayı toplantısını 01 Haziran 2011 Çarşamba günü saat 10:00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

3 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince 2012 yılında Belediye Meclisi Tatil Ayının Ağustos ayı olmasına oybirliği ile karar verildi.

3 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince 2012 yılında Belediye Meclisi Tatil Ayının Ağustos ayı olmasına oybirliği ile karar verildi. 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince OCAK 2012 Ayı toplantısının 1.OTURUMUNU 04 Ocak 2012 Çarşamba günü saat 10:00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya

Detaylı

ARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

ARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince ARALIK 2010 Ayı toplantısını 01 Aralık 2010 Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ :

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ : 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince OCAK 2007 Ayı toplantısını 10 Ocak 2007 Çarşamba günü saat 10:00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ :

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ : 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince KASIM 2007 Ayı toplantısının 1. BİRLEŞİMİNİN 1. OTURUMUNU 07 Kasım 2007 Çarşamba günü saat 10:00 da yapmış olup, alınan

Detaylı

ARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

ARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince NİSAN 2011 Ayı toplantısının 1.OTURUMUNU 06Nisan 2011 Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 19 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin 27/03/2018 tarih ve 3449 sayılı Yazı İşleri Müdürlüğü ifadeli

Detaylı

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ :

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ : 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince TEMMUZ 2007 Ayı toplantısını 04 Temmuz 2007 Çarşamba günü saat 10:00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

KARAR NO 526 : Belediyemiz 2011 Yılı Kesin Hesabının Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi.

KARAR NO 526 : Belediyemiz 2011 Yılı Kesin Hesabının Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi. KARAR NO 526 : Belediyemiz 2011 Yılı Kesin Hesabının Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile KARAR NO 527 : 2012 Yılı Ücrete Tabi İşler tarifesinde Hafriyat Toprağı Sahası/Geri Kazanım

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 102 KARAR 102: Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU ve Mehmet BİLGİN in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 103 KARAR 103 İlçenin İskele Mahallesi 97 ada

Detaylı

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince EKİM 2008 Ayı toplantısının 1. OTURUMUNU 08 Ekim Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 204/20 Özet: Meclis.Başkan Vekili ile Meclis 2.Başkan Vekili seçimi. K A R A R : "5393 sayılı Belediye Kanununun 9. maddesi uyarınca Belediye Meclisinde 2 yıl müddetle görev yapmak üzere, Meclis.Başkan

Detaylı

KARAR NO 12 : 06/12/2012 tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6360 sayılı Kanunun

KARAR NO 12 : 06/12/2012 tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6360 sayılı Kanunun KARAR NO 1 : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesi gereğince Denetim Komisyonuna Belediye Meclis Üyelerinden Vedat KAÇAR, Müzeyyen GÜRKAN, Fehmi İŞLER, Mehmet Sabri YÜCE ve Bayram BAŞELMA seçilmişlerdir.

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 24 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1 inci maddesinde yer alan Birinci ve İkinci Meclis Başkan Vekili seçimine ilişkin 29/03/2016 tarih ve 2798 ayılı Yazı İşleri

Detaylı

Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi

Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU 21 Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi Kosova Cumhuriyeti İpek Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 02.04.2018 tarihli oturumunda

Detaylı

ARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

ARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince EYLÜL 2011 Ayı toplantısının 1.OTURUMUNU 07 Eylül 2011 Çarşamba günü saat 10:00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20 Karar No : 20 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5.ve 19.maddesi uyarınca görev süreleri tamamlanan 1. Meclis Başkan Vekili ve 2. Meclis Başkan Vekilinin

Detaylı

Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 41850698.301.05-36. Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi

Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 41850698.301.05-36. Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi Karar No : 41850698.301.05-36 Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 19. maddesi gereğince, iki yıl süre ile

Detaylı

KARAR NO 586 : Tekirdağ Kiraz Üreticileri Birliği Başkanı Sami DURAK ın taleplerinin Kültür Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi.

KARAR NO 586 : Tekirdağ Kiraz Üreticileri Birliği Başkanı Sami DURAK ın taleplerinin Kültür Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi. KARAR NO 586 : Tekirdağ Kiraz Üreticileri Birliği Başkanı Sami DURAK ın taleplerinin Kültür Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile KARAR NO 587 : Almanya Münih de düzenlenen IFAT ENTSORGA Uluslararası,

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ MECLİS BAŞKANI : Mükerrem TOLLU Belediye Başkanı MECLİS ÜYELERİ Serdar ARSLAN Duran KARA Veli ŞAHMAN Şevk ŞEVK

Detaylı

ARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

ARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince ŞUBAT 2011 Ayı toplantısını 02Şubat 2011 Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2017-1000 Birleşim Tarihi : 02/01/2017 Birleşim Saati : 19:30 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU MECLİSİ Tarih : 06.09.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU KONU : Ödenek Aktarma. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 05.09.2011 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

ARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

ARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince MART 2011 Ayı toplantısını 02Mart 2011 Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 47 Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesinde bulunan taşınmazın ifraz tevhit ve parselasyon işlemleri sonucunda Kadastronun ada 1620 parsel 17 de kayıtlı 172,38 m² den ibaret olan taşınmazda

Detaylı

TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKALIĞI 05 HAZİRAN 2013 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ

TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKALIĞI 05 HAZİRAN 2013 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ KARAR NO 342 : 27.03.2012 tarih ve 630 sayılı Deprem Riskinin Önceden Tahmini Amacıyla Hareketlerin ve Jeofiziksel Parametrelerin Gözlemlenmesi Projesi ile ilgili Barbaros Belediye Başkanlığı nın tahsis

Detaylı

T.C. ERZİNCAN İLİ ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ : 01/04/2016 KARAR NUMARASI : 4 KARAR

T.C. ERZİNCAN İLİ ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ : 01/04/2016 KARAR NUMARASI : 4 KARAR MECLİS I TARİHİ : 01/04/2016 NUMARASI : 4 : Belediye Organlarının Seçimi. YILMAZ, Feramuz AYÇİÇEK, Muharrem DÜNDAR ve Yusuf EREN in iştirakleri ile 01/04/2016 Cuma günü saat 14.00 de Belediye Meclis salonunda

Detaylı

edilmesine oybirliği ile karar verildi.

edilmesine oybirliği ile karar verildi. 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince AĞUSTOS 2009 Ayı toplantısının 1. OTURUMUNU 05 Ağustos 2009 Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :96 KARAR 96 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Nisan ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 11 Nisan 2014 Cuma günü

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

02.09.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI

02.09.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 458 Özü : günlü meclis toplantısına katılamayan Üye İbrahim Güney, Mehmet Tosun, Bahadır Yantaç, Mustafa Küçükoğlu, Can Kasapoğlu, Ercan Merthatun un mazeretli sayılmalarına

Detaylı

482 Kurbağa Adam Personel Yönergesi değişiklik talebinin kabulüne oybirliği ile karar verildi.

482 Kurbağa Adam Personel Yönergesi değişiklik talebinin kabulüne oybirliği ile karar verildi. 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince ARALIK 2011 Ayı toplantısını 07 Aralık 2011 Çarşamba günü saat 10:00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :01 KARAR 1 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Mehmet BİLGİN ve Günseli ÇELİK in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :02 KARAR 2 : Meclis Üyesi Okan İRGE

Detaylı

214 Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü Çalışma Yönetmeliği nin Sağlık ve D.İ. Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi.

214 Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü Çalışma Yönetmeliği nin Sağlık ve D.İ. Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi. 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince MAYIS 2010 Ayı toplantısını 05 Mayıs 2010 Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 05/04 /2010 Toplantı Dönemi : 2010 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 04 Birleşim No : 04 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2010

Detaylı

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince EYLÜL 2009 Ayı toplantısının 1. OTURUMUNU 02 Eylül 2009 Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KASIM 2016 DONEMİ MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanununun 13. Maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 22 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1 inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin önerge meclisin görüşüne sunuldu: Encümen Üyeliğine Erdoğan ÖZTÜRK

Detaylı

Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince 2011 yılında Belediye Meclisi Tatil Ayının Ağustos ayı olmasına oybirliği ile karar verildi.

Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince 2011 yılında Belediye Meclisi Tatil Ayının Ağustos ayı olmasına oybirliği ile karar verildi. 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince OCAK 2011 Ayı toplantısını 05 Ocak 2011 Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKALIĞI 03 NİSAN 2013 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ

TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKALIĞI 03 NİSAN 2013 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ KARAR NO 218 : Tekirdağ - Merkez, Hürriyet Mahallesi, Ġstanbul Yalı Mevkii nde yer alan ve tapuda G19A02A3B pafta, 1179 ada, 4 parsel numarasında kayıtlı taģınmaza iliģkin daha önce sunulan Uygulama Ġmar

Detaylı

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ Meclis Üyesi Selami YILDIZ ın izinli sayılmasına karar verildi. Doğrudan

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ Meclis Üyesi Selami YILDIZ ın izinli sayılmasına karar verildi. Doğrudan BELEDİYENİN ADI: ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ S.NO KARAR TARİHİ KARA R NO KARARIN KONUSU NE ŞEKİLDE KESİNLEŞTİĞİ (/ Yeniden Görüşülerek) TESLİM ALAN TESLİM TARİHİ

Detaylı

Karar Tarihi Karar No Kararın- Meclis Başkan Vekillerinin Seçimi. 11 / 04 /2014 ( 19 ) Konusu. BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN

Karar Tarihi Karar No Kararın- Meclis Başkan Vekillerinin Seçimi. 11 / 04 /2014 ( 19 ) Konusu. BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN Karar Tarihi Karar No Kararın- Meclis Başkan Vekillerinin Seçimi. 11 / 04 /2014 ( 19 ) Konusu GÜNDEMİN ( 2. ) MADDESİ : seçimi; : 5393 sayılı yasanın 19. Maddesi gereğince Meclis 1. ve 2. Başkan Vekillerinin

Detaylı

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI NIN 07 OCAK 2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ :

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI NIN 07 OCAK 2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ : 1.BİRLEŞİM 1. OTURUM KARAR NO 1 : Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Köseilyas Mahallesinde yer alan ve tapuda 967 parsel numarada kayıtlı taşınmaz İmar Planlarında yol da kalmakta olduğundan, bu taşınmazların

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 206/36 Konu: Meclis Başkan Vekili Seçimi Evrak No: 232 Özet: Meclis. Başkan Vekili ile Meclis 2. Başkan Vekili Seçimi. T E K L İ F VE K A R A R : "5393 sayılı Belediye Kanununun 9. maddesinde

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Hizmet Alım İhalesi. komisyonumuza havale edilen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün

Detaylı

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ : ARALIK 2009 Belediye Meclis Üyesi Nazım YARAPSANLI nın 02/12/2009 tarihli

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ : ARALIK 2009 Belediye Meclis Üyesi Nazım YARAPSANLI nın 02/12/2009 tarihli 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince ARALIK 2009 Ayı toplantısını 02 Aralık 2009 Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

ARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

ARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince KASIM 2011 Ayı toplantısını 02 Kasım 2011 Çarşamba günü saat 10:00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI NIN 01 NİSAN 2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ :

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI NIN 01 NİSAN 2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ : 1.BİRLEŞİM 1. OTURUM KARAR NO 180 : Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Eskicami Mahallesinde bulunan tapuda 77 ada 16 parselin yolda kalan kısmı C parselin takasının kabulüne, takas işlemlerinin yapılması

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.02.2011 Meclis toplantısı Sn. Başkan Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Filiz YILMAZ GÜNER ve Mustafa BAKTIR ın izin

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2019-1000 Birleşim Tarihi : 07/01/2019 Birleşim Saati : 18:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Nakliye Bedelinin Ödenmesi. Komisyonumuza havale edilen Destek Hizmetleri Müdürlüğü nün 12/10/2011 tarih ve 965 sayılı

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU KONU : Bina Kiralama. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 03/12/2012 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ :

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ : 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince EKİM 2007 Ayı toplantısını 03 Ekim 2007 Çarşamba günü saat 10:00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ :

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ : 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince EYLÜL 2007 Ayı toplantısını 05 Eylül 2007 Çarşamba günü saat 10:00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :30 KARAR 30 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 9 Ocak 2015 Cuma günü saat

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh :

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet KARAOĞLU, Ahmet ÇALIŞKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut

Detaylı

TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKALIĞI 03 EKİM 2012 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ

TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKALIĞI 03 EKİM 2012 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ KARAR NO 780 : 2013 yılında uygulanması istenen 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanununun 96. maddesinin (b) fıkrasına istinaden hazırlanan tarifelerin Plan ve B. Komisyonuna havale edilmesine oybirliği

Detaylı

PLAN BÜTÇE VE HUKUK KOMİSYON RAPORU

PLAN BÜTÇE VE HUKUK KOMİSYON RAPORU Tarih : 02/03/2016 Karar No : 15 PLAN BÜTÇE VE HUKUK KOMİSYON RAPORU 01/03/2016 Tarih ve 57 Sayılı Meclis Kararı ile incelenmek üzere Komisyonumuza gönderilen, 07.01.2016 Tarih ve 21 Nolu Meclis Kararı

Detaylı

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI NIN 01 TEMMUZ 2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ :

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI NIN 01 TEMMUZ 2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ : 1.BİRLEŞİM 1. OTURUM KARAR NO 321 : Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Eskicami Mahallesi 361 ada 137 parsele ait taşınmazın imar planlarında park da kalmakta olduğu belirtilerek bu taşınmazın kamulaştırılması

Detaylı

Sıra No. Kararın Tarihi. Kararın No /51 Geçen toplantı zaptı.

Sıra No. Kararın Tarihi. Kararın No /51 Geçen toplantı zaptı. Özeti 1 01.04.2015 2015/51 Geçen toplantı zaptı. Mart / 2015 Dönemi Olağan Meclis toplantısı I. birleşim görüşme tutanağı okundu sayılarak, Belediye Meclis Çalışma Yönetmeliğinin 11.maddesine istinaden

Detaylı

TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKALIĞI 05 EYLÜL 2012 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ

TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKALIĞI 05 EYLÜL 2012 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ KARAR NO 715 : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 23. Maddesi Ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliği nin 17. Maddesi gereğince Belediye Başkanı 04 Temmuz 2012 tarih ve 678 sayılı Belediye Meclis Kararını

Detaylı

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili Konu: Program Değişikliği. Toplantı : Mayıs Karar Sayısı : 101 mizin 30.11.2012 tarih ve 277 sayılı kararları ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün 2013 Yılı İş Programında yapımı karara bağlanan Çatak

Detaylı

Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince 2010 yılında

Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince 2010 yılında 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince OCAK 2010 Ayı toplantısını 06 Ocak 2010 Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKALIĞI 07 KASIM 2012 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ

TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKALIĞI 07 KASIM 2012 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ KARAR NO 844 : 5393 Sayılı Belediye Kanunun 18/b maddesi gereğince, Stratejik Plan ve Performans Programına ve Mahalli İdareler Bütçe Muhasebe Yönetmeliğine uygun olarak hazırlanan 2013-2015 Mali yıllarını

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :476 KARAR 476 : 2016 yılı Bütçesinin Kesin Hesabı ile ilgili konunun incelenmek üzere, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :477

Detaylı

TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKALIĞI 04 ARALIK 2013 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ

TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKALIĞI 04 ARALIK 2013 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ KARAR NO 668 : Tekirdağ ili Merkez ilçesi Barbaros Beldesi sınırları içinde kalan ve tapuda Hürriyet Mahallesi, Mezarlık Mevkii nde bulunan, sınırları 08.12.2006 tarih ve 1188 sayılı Edirne Kültür ve Tabiat

Detaylı

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE Tarihi Saat 14.00 07.04.2016 Sayısı 19 4 Özü Meclis katipi Seçilmesi 2 (İki)Asil 2 ( İki) Yedek ( Gizli Oyla) Akçadağ Belediye Meclisi, Meclis 2 Başkan vekili Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri, Cumali

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BAŞKANLIĞI Tarih. 08.06.2010 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 KONU : İptal-İhdas. edilen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/05/2010 tarih ve 405 sayılı teklifi üzerinde komisyonumuzca inceleme

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :350 KARAR 350 : İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığı Taşınmazlar Şube Müdürlüğü nün 01.08.2016 tarih ve 19606469-756-3882 sayılı yazısı ile; Urla ilçesi Altıntaş

Detaylı

TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKALIĞI 02 EKİM 2013 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ

TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKALIĞI 02 EKİM 2013 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ 1.OTURUM KARAR NO 517 : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin (f) fıkrası ile 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanununun Ücrete Tabi İşler başlıklı 97. Maddesine istinaden düzenlenen tarifelerin

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi ARALIK ayı

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI TOPLANTISI 05/11/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI TOPLANTISI 05/11/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI TOPLANTISI 05/11/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 972 Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği ile ilgili Meclis Hukuk ve

Detaylı

358 Yıllık Evsel Katı Atık Toplama, Taşıma ve Bertaraf Ücret Tarifesinin Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi.

358 Yıllık Evsel Katı Atık Toplama, Taşıma ve Bertaraf Ücret Tarifesinin Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi. 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince EKİM 2011 Ayı toplantısının 1.OTURUMUNU 05 Ekim 2011 Çarşamba günü saat 10:00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya

Detaylı

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 03.11.2015 Karar No : Konu:2015 Yılı Kasım Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S

T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S Sayı:58 03.07.2014 Özü: İmar plan değişikliği KARAR Belediye Meclisi Genel Kurulunda okunan İmar, Tüketiciyi Koruma, Hesap İnceleme, İnsan Hakları, Emlak,

Detaylı

TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKALIĞI 03 TEMMUZ 2013 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ

TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKALIĞI 03 TEMMUZ 2013 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ KARAR NO 393 : Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü nün 10.06.2013 tarihli ve 10294 sayılı yazısının ekindeki raporda, Tekirdağ ili Merkez ilçesi, 100. Mahallesi nde yer alan ve tapuda Yavuz Mahallesi,

Detaylı

-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22

-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22 KARAR TARIHI : 07/04/2014 KARAR NOSU : 61 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 5.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 01 KARAR 01 - Avrupa Birliği ne üyelik sürecinde Belediyeler ile AB li taraflar arasındaki ekonomik, sosyal diyaloğun tesis edilmesi ve güçlendirilmesi doğrultusunda faaliyet göstermek amacıyla

Detaylı

BAKIRKÖY BELEDİYE MECLİSİNİN 7. SEÇİM DÖNEMİ 5.

BAKIRKÖY BELEDİYE MECLİSİNİN 7. SEÇİM DÖNEMİ 5. BAKIRKÖY BELEDİYE MECLİSİNİN 7. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2018 SENESİ NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISININ 04 NİSAN 2018 TARİHLİ İKİNCİ BİRLEŞİMİNE AİT ZABIT ÖZETİDİR. Ekseriyetin bulunduğu tespit

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 01/11/2011 Toplantı Dönemi : 2011 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 11 Birleşim No : 11 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2011

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal-Yakacık Eski:7971 Yeni: 12427 ada 2 parsele ilişkin Eski:7971 Yeni: 12427 ada 1 parsel Maliki Tarafından hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği. TEKLİF: Plan ve Proje

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 02 Eylül 2016 Cuma günü saat 18.00 da Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında Kültür

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :420 KARAR420:Yenice Mahallesi 282 ada 91 parsele ilişkin, Belediye Meclisi nin 01.08.2016 tarih ve 286 sayılı kararı ile uygun bulunarak, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin 18.11.2016 tarih

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 04.04.2011 Meclis toplantısı Sn. Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Mahmut DEVECİ nin izin dilekçesi okundu

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Mart 2016 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

BELEDİYE MECLİS KARARI KARAR TARİHİ: KARAR NO: NOLU MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI

BELEDİYE MECLİS KARARI KARAR TARİHİ: KARAR NO: NOLU MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI Açılış Yoklama 36. 2017 Yılı Kesin Hesabının Görüşülmesi 37. Meclis 2. Başkan Vekili Seçimi 38. Osman DEMİR in Encümen Üyeliğinden istifasının Görüşülmesi 39. Encümen Üyesi Seçimi 40. Yozgat İli Katı Atık

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1 MECLİS I Karar Tarihi :01/02/2018 Karar Numarası : 9 Gündem No/Sıra : 9-1 KONUSU: PARKA İSİM VERİLMESİ (Kore Gazisi Feti BOZKURT) Yazı İşleri Müdürlüğünün 25/01/2018 tarih ve E-8121 sayılı Park isimlendirmesi

Detaylı

Meclis Başkanı Katip Katip Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Tevfik AYYARKIN Belediye Başkanı

Meclis Başkanı Katip Katip Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Tevfik AYYARKIN Belediye Başkanı Karar Tarihi : 06/04/2009 Karar No : 08 Belediye Meclisi; nın 01/04/2009 tarihli yazılı daveti üzerine Belediye Başkan üyelerin tamamının mevcut olduğunu açıklayarak, 2009 yılı döneminin 4.toplantısının

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 01 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Mustafa TOKSÖZ - İsmail KAHYA- Doğan SAYDAM- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı