Connecting builds us a stronger world

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Connecting builds us a stronger world"

Transkript

1 MARINE

2 Connecting builds us a stronger world If there is one thing we ve learned in life, it s that we need to get together to achieve the most. Life is all about participating, it s about connecting. Whether it s similar or different things we bring together, binding makes it stronger and it leads to the most beautiful results. Maybe that s why adhering became our passion. Because we believe a stronger world is what we need. And it s togetherness that will take us there. We contribute our expertise to that stronger world. And we enable those solid connections professionally, reliably and with the best solutions. Stick with us for a stronger world

3 ZETTEX MARINE Zettex Marine, yat endüstrisi için kullanılabilecek ürünlerden oluşan komple bir ürün koleksiyonudur. Bu koleksiyondaki ürünler tik güvertelerin yapıştırılmasından camların yapıştırılmasına veya yalıtımına ve iç yüzeylerdeki uygulamalara kadar kullanılabilir. Zettex yüksek kaliteli ürünler sunar. Bu ürünler mükemmel bir sonucun ilk adımıdır. En yeni polimer teknolojilerini ve en güçlü kontak yapıştırıcıları kullanırken, ürünlerimizi tercih ettiğiniz için hiçbir pişmanlık duymazsınız. Bu Marine broşüründe ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Örneğin, ihtiyacınız olan tüm ürünler hakkında size genel bir bakış sunarken aynı zamanda tik yapıştırma konusundaki kullanım talimatlarını da size sağlarız. Bu işlem Zettex Bedding Compound veya Zettex Marine Bond kullanımında farklılık gösterir. Yatınızdaki pencerelerin yapıştırılması için size en yeni polimer teknolojilerini sunuyoruz. MS 72 Windshield ürünümüz son derece güçlü kimyasal dirence sahip bir pencere yalıtım malzemesidir. Astar kullanımı artık gerekli değildir. İç mekan serimizde çeşitli kontak yapıştırıcılarla birlikte hem yapıştırma hem de yalıtım özelliklerine sahip bazı izolasyon malzemelerine de yer verilmiştir. Uygulamanız ister yapıştırma isterse de yalıtım olsun Zettex ürünleri kullandığınız zaman sonuçtan emin olabilirsiniz. Marine Serisi hakkında daha fazla bilgi almak için web sitemize göz atabilir veya adresine e-posta gönderebilirsiniz Stick with us for a stronger world

4 Hazırlık ve Yüzey İşleme Hazırlık, işin yarısıdır. Zettex'te hazırlık aşamasından yüzey işlemeye kadar kullanabileceğiniz, A'dan Z'ye tüm ürünleri bulabilirsiniz. Projenizin ilk aşaması yüzeyin iyice temizlenerek yapıştırma işlemine hazır duruma getirilmesidir. Yüzeyi temizlemek için Zettex Profi Cleaner kullanabilir, ön hazırlık işlemi için ise Primer Z-05'ten yararlanabilirsiniz. Uygulama sonrasında ise, Zettex Easy Finish'i kullanarak sonuç üzerindeki son düzeltmeleri yapabilirsiniz. Ürünlerle ilgili daha ayrıntılı bilgileri gelecek sayfalarda bulabilirsiniz. Hazırlık ve Yüzey işleme, size mükemmel ve kalıcı çözüm sunar.

5 Profi Cleaner Zettex Profi Cleaner tıbbi alkol içeren bir yağ gidericidir ve son derece hızlı buharlaşma özelliğine sahiptir. Zettex Profi Cleaner, çok etkili bir kir ve gres solventidir ve her tür yapıştırıcı ve izolasyon malzemesinin çıkarılması için kullanılabilir. Kalıntı bırakmaz ve yüzeye zarar vermez. Uygulama alanları: Yağ, gres, silikon, yapıştırıcı kalıntılarının vb. hızlı çıkarılması. Kiri, plastik ve metal yüzeylerden güç sarf etmeden çıkarır. Kullanım talimatları: Ürünü uygulanacak parçalara tamamen püskürtünüz ve çözülmüş kirin tamamen akmasını bekleyiniz. Kaba kirler için Zettex Profi Cleaner'i kirli parçalara bir fırça ile uygulayınız. Primer Z-05 Zettex Primer Z-05 poliüretan bazlı bir astardır ve tik ağacından yapılmış güvertenin zemin yüzeyine Zettex Marine Bond uygulamasından önce sürülebilir. Böylece, Zettex Marine Bond'un en uygun biçimde yapışmasını sağlar. Primer Z-05, tik uygulaması yapılacak yüzeylerin iyileştirilmesi için de kullanılabilir. Uygulama alanları: Tik güvertelerdeki ve gözenekli yüzeylerdeki yapışmayı iyileştirmek için kullanılır. Kullanım talimatları: Zettex Primer Z-05'i bir fırça yardımıyla yüzeye uygulayınız. Kuruma süresi 1-3 saat arasında olmalıdır. Bu süre geçtikten sonra yüzeye Zettex Marine Bond veya Bedding Compound uygulaması yapabilirsiniz.

6 Güverte Yapıştırma Tik Güverte Yapıştırma Tik güvertelerin elastik, usulüne uygun ve su geçirmez bir şekilde yalıtımı ve yapıştırılması için iyi bir hazırlık ve yüksek performans gerekir. Tik parçaların yapıştırılmasında ve parçalar arasındaki derzlerin yalıtımında mükemmel sonuç için aşağıdaki adımlar uygulanmalıdır. Hazırlık Tik parçaları kuru olmalı, maksimum nem derecesi +/- %14 düzeyini geçmemelidir. Tik güvertenin yüzeyi (çelik, alüminyum, polyester veya kontrplak) ovalanmış, temizlenmiş, yağdan arındırılmış ve kuru olmalıdır. Zettex Profi Cleaner kullanmanızı öneririz. Buna ek olarak Zettex Primer Z-05 kullanılması da önerilir; böylece daha iyi bir yapışma sağlanır (daha fazla bilgi için bkz. Hazırlık ve Yüzey işleme). Primer Z-05 minimum 1, maksimum 3 saat içinde kurur. Yapıştırma Tik güvertenin yapıştırma işlemlerinde Zettex Bedding Compound kullanılabilir. Ürün çok çeşitli ambalajlarda sunulmaktadır. Zettex Bedding Compound standart bir silikon tabancası yardımıyla kolayca uygulanabilir. Yapıştırıcıyı bir mala ile yaymanızı öneririz. En uygun yapıştırıcı kalınlığı 2 mm'dir. Yapıştırılacak tik parçalarının Zettex Bedding Compound uygulandıktan sonraki 20 dakika içinde yerine sabitlenmesi gerektiğini unutmayınız. Çok farklı yüzeyler bulunduğundan uygulama öncesinde bir test yapılması önerilir.

7 Bedding Compound Zettex Bedding Compound yüksek kaliteli, MS polimer tabanlı ve tek bileşenli bir yapıştırıcıdır. Ürün, tik parçalarını güverteye yapıştırmak için kullanılır. Zettex Bedding Compound neredeyse bütün yüzeylere yapışabilir; yapışmayı daha da iyileştirmek için Zettex Primer Z-05 kullanılabilir. Uygulama alanları: Çelik, alüminyum veya polyester güverteler ile ahşap arasında bir Bedding Compound olarak kullanılır. Tik parçalar arası için de kullanılabilir. Suya dayanıklı kontrplak güvertenin çelik, alüminyum, polyester veya ahşap üzerine yapıştırılması için de uygundur. Kullanım talimatları: Zettex Bedding Compound kuru, temiz ve yağdan arındırılmış bir güverte üzerine uygulanmalıdır. Zettex Bedding Compound bir mala ile yayılmalıdır. Yapıştırıcı kalınlığının 2 mm olmasına dikkat ediniz. Yapıştırma ve yapım açısından en iyi sonuç için aşağıda belirtilen derz boyutları dikkate alınmalıdır. Width Roof Part. Joint width Joint depth(*) (*) Belirtilen derinlik taşıyıcı malzeme kapatır

8 Güverte Kalafatlama Mühürleme Tik parçalarının yapıştırılmasından sonra güverte iyice ovularak toz ve yağdan arındırılmalıdır. Güvertenin yağdan arındırılması için Zettex Profi Cleaner kullanmanızı öneririz. Zettex White veya Bont Tricot gibi temiz bezler kullanmanız gerekir. Yağların tamamen temizlenmesi için bezleri sık sık değiştirmeniz önemlidir. Tik bölümler kuruduktan sonra Zettex Primer Z-05'i bir fırça yardımıyla uygulayınız. Ahşabın astarı iyice emmesini sağlayın ve uygulanan astarı 1 saat boyunca tozdan ve nemden koruyunuz. Zettex Marine Bond'u derzlerin alt bölümünden başlayarak ve derzleri tamamen dolduracak şekilde uygulayınız. Uygulama sırasında derz içinde hava boşluğu kalmamasına dikkat edilmelidir. Yüzey İşleme Zettex Marine Bond'u Zettex Easy Finish kullanarak yaydığınızda süper düzgün bir yüzey elde edersiniz. Güverteyi Zettex Marine Bond uygulamasının üzerinden 4-7 gün geçtikten sonra zımparalayabilirsiniz. Orta-ince zımpara kağıdı kullanınız. Güvertede vernik bulunuyorsa öncelikle verniğin boya ile uyumu test edilmelidir. Güverteyi ancak Zettex Marine Bond uygulamasının üzerinden yedi gün geçtikten sonra boyayabilirsiniz. Boyanın Zettex Marine Bond'a göre farklı bir biçimlenme özelliğine sahip olması nedeniyle boyada çatlamalar oluşabileceğine dikkat ediniz. Bakım Tik güverte suyla düzenli olarak temizlenmelidir. Böylece tik güvertenin kuruması sağlanır ve güverte üzerinde yapılacak işlemler minimuma iner. Bu işlem özellikle sıcak ve kuru iklime sahip bölgeler için daha da önemlidir.

9 Marine Bond Zettex Marine Bond yüksek kaliteli, MS polimer tabanlı ve tek bileşenli bir izolasyon malzemesidir. Tik parçalarını birleştirmek ve su geçirmezliği sağlamak için kullanılır. Uygulama alanları: Tik güvertelerde derzlerin su izolasyonu için kullanılır. En sık kullanılan malzemelerle birlikte kullanım için uygundur. Kullanım talimatları: Yüzeyin temizlendiğinden ve aynı zamanda yağ ve tozdan arındırıldığından emin olunuz. Bu iş için Zettex Profi Cleaner kullanabilirsiniz. Yapıştırma öncesinde tik parçalar üzerine Zettex Primer Z-05 uygulaması yapılmalıdır. Zettex Marine Bond'u alttan üste doğru ve derzlerde hava boşluğu kalmayacak şekilde uygulayınız. Zettex Marine Bond 7 gün sonra zımparalanabilir.

10 Pencere Yapıştırma ve İzolasyonu Yatınız için mükemmel bir cam uygulaması vazgeçilmezdir. İster standart lombozlar, isterse de özel şekilli cam parçalar olsun yatınız ve camları ayrılmaz bir bütün oluşturur. Ayrıca, tüm boyutlardaki camların yapıştırılmasında Zettex size mükemmel çözümü sunar. Karmaşık bir temizleyici veya astar yerine bir bileşenli, son derece yüksek tutuşa sahip, modifiye edilmiş polimer izolasyon malzemesi. MS 72 Windshield Adhesive, Poliüretan ve Silikonun yaşlanma gibi istenmeyen özelliklerini almadan bu malzemelerin tüm iyi özelliklerini bir araya getirir. Dahası, MS 72 Windshield çevreye saygılı bir ürün olarak sucul organizmalara zarar vermez. Avantajları Dayanıklı ve elastik Akustik titreşimleri yüksek düzeyde sönümleme Çok hızlı kuruma Yüksek UV direnci Düşük elektrik iletkenliği. Astarsız uygulanabilme. Eşit kürleşme. Hava baloncuğu oluşmaz. Mükemmel kimyasal direnç. İzosiyanat, solvent ve silikon içermez. Zettex MS 72 Windshield, yatçılık sektöründe tüm cam işlerinde kesin çözüm.

11 MS 72 Windshield Adhesive Zettex MS 72 Windshield esnek, tek bileşenli, yalıtıcı, çok yüksek tutma gücüyle kalıcı yapışma sağlayan araba camı yapıştırıcısıdır. Yeni MS Polymer teknolojisi poliüretan, silikon ve akrilat gibi geleneksel ürünlerin özelliklerini bir araya getirir. MS 72 solvent içermeyen yeşil bir üründür. Zettex MS 72 astarsız olarak uygulandıktan 1 saat sonra taşıt kullanılabilir. Zettex MS 72, +5 ile +35 arası sıcaklıklarda bir el veya hava tabancası yardımıyla kolayca uygulanabilir. Maksimum +70 sıcaklığa kadar ısıtılarak uygulama hızı arttırılabilir. MS 72 uygulandıktan sonra camın 15 dakika içinde yapıştırılması gerekir. İyi bir yapışma için temiz, kuru ve tozdan arındırılmış bir yüzey gerekir. Seramik kaplamalı ve alüminyum, kaplamalı çelik ve polyester gibi kaplanmış yüzeylerdeki kirler Zettex Profireiniger ile temizlenebilir. Aletlerin ve diğer kalıntıların temizlenmesinde Zettex Profireiniger kullanılabilir. Bu temizleyiciyi kullanmadan önce yüzeye yapacağı etkinin test edilmesi önerilir.

12 İç mekan Bir yatın iç mekanı teknenin lüks havası için çok önemlidir. İsteklerinize göre tasarlanmış, en yüksek standartlara sahip, alıştığınız bir ortama kaçabilme olanağınızın olmasını istersiniz. Zettex ürünleri, yüksek kaliteli bir estetik bütünlüğün tamamlayıcısıdır. HPL, çeşitli kumaşlar, metaller vb. yapıştırmak için tasarlanmış ürünlerden oluşan komple ürün yelpazemizde kontak yapıştırıcılardan izolasyon malzemelerine kadar tüm olanaklar sunulmaktadır.

13 Spraybond X10 Zettex Spraybond X10 inşaat işlerinde ve sanayide kullanılan pek çok malzeme için uygun, hızlı kuruyan, genel amaçlı bir sprey yapıştırıcıdır. Uygulama alanları: Her türlü halı, mantar, muşamba, yalıtım malzemesi ve kauçuk yapıştırmada kullanılabilir.. Kullanım talimatları: Yapıştırılacak yüzeyde olabilecek nemi ve yağı temizleyiniz. Kontak yapıştırıcıyı, her iki yapıştırılacak yüzeye hafifçe püskürtünüz. Yüzey ile püskürtme tabancası arasındaki ideal uzaklık 30 cm olmalıdır. Yapıştırıcıyı tek kat olarak uygulamaya çalışınız. 2-4 dakika sonra yüzeyleri bir araya getirip güçlü bir şekilde üzerine bastırınız veya üzerinden ruloyla geçiniz. Eğer katlar üst üste bindiyse, yüzeyleri yapıştırmak için en az iki kat uzun süre beklemeniz gerekir. Yüzey gözenekli yapıdaysa, yapıştırıcı katmanları arasında yeterli temas olduğundan emin olmak için dikkatli bir şekilde kontrol ediniz. Gerekiyorsa fazladan bir tabaka uygulayınız. Spraybond X20M Easy Contact S20 Zettex Spraybond X20M inşaat işlerinde ve sanayide kullanılan pek çok malzeme için uygun, son derece hızlı kuruyan, genel amaçlı ve sis püskürtmeli bir yapıştırıcıdır. Uygulama alanları: Kağıt, ahşap, mantar, dekoratif kaplama, folyo ve tekstil, yalıtım, EPS, HPL, SKY ve her tür deri ve kauçuk gibi malzemeleri yapıştırmak ve sıkıştırmak için kullanılır. Kullanım talimatları: Yapıştırılacak malzemeleri kurutup toz ve yağdan arındırınız. Ardından, kontak yapıştırıcıyı her iki yüzeye dikkatli bir şekilde püskürtünüz. Yüzey ile püskürtme tabancası arasındaki ideal uzaklık 30 cm olmalıdır. Yapıştırıcı şeritlerin birbirinin üzerine gelmemesi tercih edilir. 2-4 dakika sonra her iki yüzeyi birbirine yapıştırıp güçlü bir şekilde üzerine bastırınız veya üzerinden ruloyla geçiniz. Şeritler birbiri üzerine geliyorsa, açık kalma süresi en az iki kat olmalıdır. Çok fazla gözenekli yüzeylerde her iki yapıştırıcı tabaka arasında yeterli temas olduğunu dikkatli bir şekilde kontrol ediniz. Gerekiyorsa fazladan bir tabaka uygulayınız. Zettex Easycontact S20 işlerinde ve sanayide kullanılan pek çok malzeme için uygun, son derece hızlı kuruyan, genel amaçlı bir kontak yapıştırıcıdır. Easycontact S20, bir fırça veya ruloyla uygulanır ve DCM içermez. Uygulama alanları: Kağıt, ahşap, mantar, dekoratif kaplama, folyo ve tekstil, yalıtım, PU, EPS, HPL, SKY ve her tür deri ve kauçuk gibi malzemeleri yapıştırmak ve sıkıştırmak için kullanılır. Kullanım talimatları: Yapıştırılacak malzemeleri kurutup toz ve yağdan arındırınız. Bu iş için Zettex Profireinger kullanabilirsiniz. Ardından, kontak yapıştırıcıyı her iki yüzeye dikkatli bir şekilde uygulayınız. Bu iş için bir fırça veya rulo kullanabilirsiniz. Yapıştırıcı şeritlerin birbirinin üzerine gelmemesi tercih edilir. 2-4 dakika sonra her iki yüzeyi birbirine yapıştırıp güçlü bir şekilde üzerine bastırınız veya üzerinden ruloyla geçiniz. Şeritler birbiri üzerine geliyorsa, Easycontact S20'nin açık kalma süresi en az iki kat olmalıdır. Çok fazla gözenekli yüzeylerde her iki yapıştırıcı tabaka arasında yeterli temas olduğunu dikkatli bir şekilde kontrol ediniz. Gerekiyorsa fazladan bir tabaka uygulayınız.

14 Powertix Express MS 60 Polymer Zettex Powertix Express çok hızlı kürleşen, köpüren ve tiksotropik yapıya sahip bir poliüretan yapıştırıcıdır. Yapıştırıcı, yüzeydeki nemle reaksiyona girerek sertleşir ve kürleşme sonrasında sağlam, suya dayanıklı ve çok güçlü bir birleşme sağlar. Zettex Powertix Express hafif bir doldurma kapasitesine sahiptir. Zettex Powertix Express aynı zamanda solvent içermez ve sertleştikten sonra yüksek sıcaklıklara ve yaşlanmaya karşı mükemmel bir direnç gösterir. Uygulama alanları: Her tür ahşabı hızlı biçimde yapıştırmak için kullanılır. Kullanım talimatları: Yüzeyler yağdan ve tozdan arındırılmış olmalıdır. Kirli yüzeyler veya kürleşmemiş kalıntılar Zettex Profireiniger veya Zettex Cleaning Wipes ile temizlenebilir. Yapıştırıcıyı yapıştırılacak yüzey üzerine Zettex Caulkgun kullanarak uygulayınız. Yapıştırıcı tamamen sertleşene kadar yapıştırılan malzemelerin preslenmesi önerilir. Malzeme yapıştırıcıyı emmiyorsa veya % 8'den daha az nem içeriyorsa; daha hızlı kürleşme için yüzeyi ıslatınız. Zettex MS 60 Polymer inşaat işlerinde PE ve PP dışındaki her tür malzeme için kullanılabilecek genel amaçlı bir yapıştırıcı ve birleşim yerleri yalıtıcısıdır. Bu polimer tüm yüzeylerde kullanılabilir; son derece çok yönlü bir ürün olarak tüm yapıştırma ihtiyaçlarınıza cevap verir. Uygulama alanları: En sık kullanılan malzemelerin yapıştırılmasında kullanılır. Kullanım talimatları: Yüzeyler yağdan ve tozdan arındırılmış olmalıdır. Yapıştırıcıyı Zettex Caulkgun kullanarak, yapıştırılacak malzemenin bir yüzüne cm aralıklı şeritler halinde uygulayınız. Tampon kullanımı önerilmez. Gerekiyorsa, daha iyi bir yapışma için Zettex Primer Z-05 kullanınız. Gerekiyorsa, malzemeleri sabitlemek için Zettex Fixerband kullanınız. Uygulama sonrasında malzemeleri gereken biçimde 24 saat süreyle destekleyiniz. Gerekiyorsa Zettex Easy Finish kullanarak Zettex MS 60 Polymer'in yüzeyini düzeltiniz. Kullanım sonrasında malzemeleri Zettex Profi Cleaner ile temizleyiniz. MS 70 High Tack Zettex MS 70 Hightack PE ve PP dışındaki her tür malzeme için kullanılabilecek genel amaçlı bir yapıştırıcıdır. Zettex MS 70 Hightack ilk andan itibaren çok güçlü bir yüzey yapıştırma özelliğine sahiptir ve sık kullanılan yüzeylerin çoğu için uygundur Uygulama alanları: İlk andan itibaren güçlü bir yapıştırma gerektiren durumlarda en sık kullanılan malzemelerin yapıştırılmasında kullanılır. Kullanım talimatları: Yapıştırıcıyı V-spout kullanarak dikey şeritler halinde uygulayınız. Şeritler arasında cm olmalıdır. Ardından, yapıştırılacak malzemeyle yüzey arasında en az 2-3 mm kalacak biçimde malzemeleri birbirine bastırınız. MS 70 Hightack ürününü tampon kullanarak uygulamayınız! Başlangıçtaki yüksek güç sayesinde kürleşme sırasında destek yapmaya genellikle ihtiyaç kalmaz. MS 70 Hightack, siyah ve beyaz olarak sunulmuştur. Teknik sorularınız için teknik departmanımızla bağlantı kurabilirsiniz.

15 Flexcryl Zettex Flexcryl suyun buharlaşmasıyla hızlı bir şekilde kürleşen, birleşim yerlerinin yalıtımı ve dahili çatlakların doldurulması amacıyla kullanılan, tek bileşenli, plastoelastik ve su bazlı bir mastiktir. Zettex Flexcryl dayanıklı ve esnek bir yalıtım sağlar ve boyanabilir. Uygulama alanları: Her türden boyanabilir birleşim yerlerinin yalıtımında kullanılır. Kullanım talimatları: Zettex Flexcryl'i Zettex Caulkgun ile uygulayınız. Mükemmel bir yalıtılmış yüzey elde etmek için izolasyon malzemesi kabuk bağlamadan önce suyla ıslatılmış bir alet yardımıyla düzeltilmelidir. Düzleştirme sadece estetik amaçlar için önerilmez; bu işlem aynı zamanda alt tabaka ile yakın bir temas ve iyi yapışma olanağı da sağlar. Koruyucu bant kullandıysanız düzleştirme sonrasında vakit kaybetmeden çıkarınız. Henüz kürleşmemiş ürünü ve aletleri suyla temizleyebilirsiniz. MS 30 Construct Zettex MS 30 construct, inşaat işlerinde PE ve PP dışındaki her tür malzemenin yapıştırılmasında kullanılabilecek çok yönlü bir yapıştırıcı ve izolasyon malzemesidir. Zettex MS 30 construct, geniş bir uygulama aralığına sahiptir ve her yüzeyde kullanım için uygundur. Zettex MS 30 construct, son derece çok yönlü bir ürün olarak tüm yapıştırma ihtiyaçlarınız için tek noktadan çözüm sunar. Uygulama alanları: Tüm metal, ahşap, EDPM, kurşun, çinko, bakır, ayna, taş, polistiren, plastik, beton ve doğal taş malzemeleri yapıştırır. Kullanım talimatları: Yüzey toz ve nemden arındırılmış olmalıdır. Zettex MS 30 Construct ürününü Zettex Caulkgun kullanarak malzemenin tek yüzeyine uygulayınız. Zettex MS 30 Construct, Zettex Easy Finish ile yağlanabilir. Kullanılan aletler Zettex Profi Cleaner ile temizlenebilir. FR Zettex FR 300 yüksek kaliteli, dayanıklı, tek bileşenli, yangına dayanıklı ve hibrit tabanlı bir yapıştırıcıdır. Bu yapıştırıcı genleşme derzlerinde 4 saatlik bir yangın dayanımı sağlar. Zettex FR 300 her tür yangına dayanıklı malzemenin yapıştırılmasında kullanılabilir. Uygulama alanları: İnşaatlarda yangın durumunda belirli bir yangın dayanımı gerektiren bağlantı ve genleşme derzlerinin yangına dayanıklı olarak yapıştırılması için uygundur Kullanım talimatları: Her ne kadar FR 300 sık kullanılan yüzeylere mükemmel şekilde yapışsa da, önce bir test yapılması önerilir. Bazı yüzeylerde en uygun yapışma için önce astar uygulaması yapılabilir. Henüz sertleşmemiş kalıntılar Zettex Profi Cleaner ile temizlenebilir

16

AĞAÇ VE İLETİŞİM YAPIŞTIRICI

AĞAÇ VE İLETİŞİM YAPIŞTIRICI AĞAÇ VE İLETİŞİM YAPIŞTIRICI ZETTEX Ahşap ve Kontak Yapıştırıcılar Ahşap Yapıştırıcılar Zettex geniş bir ahşap yapıştırıcısı serisi sunar. Bu ahşap yapıştırıcıları farklı ambalajlarda sunulur. Her bir

Detaylı

www.parabond.eu Parabond DL CHEMICALS

www.parabond.eu Parabond DL CHEMICALS Parquet ZINC transparent 600 700 Glazing Marine-Parquet Construction SPRAYABLE PANEL & DECORATION www.parabond.eu TR MS polimer bazlı, yüksek kaliteli, hızlı kürlenen yapıştırıcı mastik. Çok yüksek ilk

Detaylı

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ocak 2015

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ocak 2015 1/5 Ürün Adı Renk Ürün Kodu Ambalaj Fiyat Birim Koli Açıklamalar Sikaflex 290i DC POLİÜRETAN VE HİBRİT ESASLI YAPIŞTIRICILAR VE İZOLASYON MALZEMELERİ Siyah 100169300 300 ml kartuş 9,10 12 Adet Siyah 100030600

Detaylı

MARANGOZ TUTKALLARI PRATİK YAPIŞTIRMA ÇÖZÜMLERİ.

MARANGOZ TUTKALLARI PRATİK YAPIŞTIRMA ÇÖZÜMLERİ. MARANGOZ TUTKALLARI PRATİK YAPIŞTIRMA ÇÖZÜMLERİ www.romabond.com 2Pratik Yapıştırma Çözümleri ROMABOND HAKKINDA Yenilenen yüzü ve yüksek performansıyla ROMABOND Marangoz Tutkalları, 20 yılı aşkın bir tecrübenin,

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Alfa Hibrit Polimer Esaslı Tek Komponentli Şeffaf Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda, ıslak zeminlere

Detaylı

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ekim /5

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ekim /5 Ekim 2017 1/5 POLİÜRETAN VE HİBRİT ESASLI YAPIŞTIRICILAR VE İZOLASYON MALZEMELERİ Ürün Adı Renk Ürün Kodu Ambalaj Fiyat Birim Koli Açıklamalar Sikaflex 290 DC PRO Sikaflex 291i Siyah 182806300 300 ml kartuş

Detaylı

3M VHB Bantlar VHB. THE Acrylic Foam Tape. Güvenilirlik, Güç. ve Dayanıklılık. VHB Akrilik Köpük Bantlar

3M VHB Bantlar VHB. THE Acrylic Foam Tape. Güvenilirlik, Güç. ve Dayanıklılık. VHB Akrilik Köpük Bantlar 3M VHB Bantlar VHB THE Acrylic Foam Tape Güvenilirlik, Güç ve Dayanıklılık VHB Akrilik Köpük Bantlar Kalite avantajları güçlü ve dayanıklı yapıştırma geliştirilmiş estetik görüntü mükemmel sızdırmazlık

Detaylı

Zettex Yangına Dayanıklı İzolasyon Ürünleri

Zettex Yangına Dayanıklı İzolasyon Ürünleri YANGNA AYANKL Zettex Yangına ayanıklı İzolasyon Ürünleri Yangın güvenliği son yıllarda giderek daha fazla önem kazanan bir konu olmuştur. Yangın güvenliğinin başlangıç noktası bölmelere ayırmadır. Buna

Detaylı

ZETTEX AEROSOLLER. ZETTEX Temizleyiciler. Graffiti Remover. Stick with us for a stronger world 1000 L

ZETTEX AEROSOLLER. ZETTEX Temizleyiciler. Graffiti Remover. Stick with us for a stronger world 1000 L AEROSOLLER ZETTEX AEROSOLLER Pek çok kişi aerosolü tek bir ürün olarak düşünür, ancak bu doğru değildir. Bir aerosol dört parçadan oluşur: valf, kapak, kutu ve aktüatör. Aerosolün kutusu her türlü malzemeden

Detaylı

: Alman GetstoffV kanuna göre metilen klorür içerir (bkz. Güvenlik formu)

: Alman GetstoffV kanuna göre metilen klorür içerir (bkz. Güvenlik formu) 506.0 pur yapıştırıcı Poliüretan bazlı havadaki nemle kürleşen tek-kompenantlı reaktif yapıştırıcı. Çok yüksek sıcaklık ve su direnci. DIN/EN 204 normlarına bağlı D4. Uygulama alanları - Kapı ve pencere

Detaylı

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Sayfa 1/5 ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Inside, iç yüzeylerde kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiş,kolay uygulanabilir hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. NOVOBRAN Inside kaplama, özellikle yüksek bir

Detaylı

SEALANTS - FOAMS - ADHESIVES - AEROSOLS. "Sail to Excellence"

SEALANTS - FOAMS - ADHESIVES - AEROSOLS. Sail to Excellence SEALANTS - FOAMS - ADHESIVES - AEROSOLS "Sail to Excellence" -6- PU MARINE SEALANT ProLoc Marine Line 6, Marin sektörü için geliştirilmiş, tek komponentli, hızlı kürleşen, çok amaçlı kullanıma uygun, poliüretan

Detaylı

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.!

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.! ÜRÜN TANIMI; Granülometrik karbonat tozu, portlant çimentosu ve çeşitli polimer katkılar ( yapışma, esneklik, suya karşı direnç ve aşırı soğuk ve sıcağa dayanmı arttıran ) birleşiminden oluşan, seramik,

Detaylı

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ocak 2016

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ocak 2016 1/5 Ürün Adı Renk Ürün Kodu Ambalaj Fiyat Birim Koli Açıklamalar POLİÜRETAN VE HİBRİT ESASLI YAPIŞTIRICILAR VE İZOLASYON MALZEMELERİ Sikaflex 290 DC PRO Siyah 182806300 300 ml kartuş 9,10 12 Adet Siyah

Detaylı

Silikonlar, Mastikler ve Köpükler

Silikonlar, Mastikler ve Köpükler Vulkanize fiber, Bez ve Kağıt mesnetler üzerine elektroliz yöntemiyle kaplanan zımparalarımız, en yüksek kalite ve performansta aşındırma kabiliyetine sahip, OSA, EN, ANSI sertifikalarına uygun ve uzun

Detaylı

Sızdırmazlık Ürünlerİ ÜRÜNLERİ

Sızdırmazlık Ürünlerİ ÜRÜNLERİ Würth SIZDIRMAZLIK Türkİye Sızdırmazlık Ürünlerİ ÜRÜNLERİ SİLİKON Bazlı Sızdırmazlık Ürünlerİ Şeffaf 310 ml Art.-Nr. 0892 317 1 310 ml Art.-Nr. 0892 317 2 Gri 310 ml Art.-Nr. 0892 317 3 Kahverengi 310

Detaylı

ZORLU UYGULAMALAR İÇİN PROFESYONEL SİLİKON MASTİKLER

ZORLU UYGULAMALAR İÇİN PROFESYONEL SİLİKON MASTİKLER CREATING TOMORROW S SOLUTIONS ZORLU UYGULAMALAR İÇİN PROFESYONEL SİLİKON MASTİKLER En yüksek beklentileri karşılayan profesyonel silikon mastikler Hayat kalitesi yaratan mimarlık. Bu ilke profesyonel silikon

Detaylı

SENTETİK GRUBU SERİSİ

SENTETİK GRUBU SERİSİ SENTETİK GRUBU SERİSİ Metal yüzeylerde benzersiz Filli Boya koruması! Pas Koruma Sistemi... 3 Flat - Hammer... 5 Master... 11 Uygulama Bilgileri... 13 NEDEN PAS KORUMA SİSTEMİ? Metal yüzeylerin korunması

Detaylı

Yapıştırıcılar Mastikler ve Köpükler

Yapıştırıcılar Mastikler ve Köpükler Kalekim Mastikler ve Köpükler 85 Yapıştırıcılar Mastikler ve Köpükler KaleMastik KaleSilikon KalePolyMas KaleFoam 86 Kalekim Mastikler ve Köpükler 8001 KaleMastik Akrilik Mastik Tek bileşenli, kolay uygulanan,

Detaylı

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ.

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ. ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ www.ardex.com.tr 1949 yılında kurulan ARDEX, dünyanın önde gelen yüksek kaliteli uzman inşaat malzemeleri geliştirip, üreten firmalarından biridir. Genel merkezi Witten, Almanya

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 109 Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SERACARE Çimento Sökücü SERACARE Leke Çıkartıcı SERACARE Derz Temizleyici SERACARE Yüzey Koruyucu 110 Kalekim Yüzey Temizlik

Detaylı

RULO ÜZERİ AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

RULO ÜZERİ AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ RULO ÜZERİ AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ Rulo üzeri akrilik zemin kaplama özellikle tenis kortları, basketbol, voleybol saha zeminleri için geliştirilmiş zemin kaplama sistemidir. Açık hava şartlarında

Detaylı

Sayfa 1/6. NOVOBRAN Outside Dış yüzeylerde kullanılmak için özel olarak geliştirilmiş hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır.

Sayfa 1/6. NOVOBRAN Outside Dış yüzeylerde kullanılmak için özel olarak geliştirilmiş hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. Sayfa 1/6 ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Outside Dış yüzeylerde kullanılmak için özel olarak geliştirilmiş hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. NOVOBRAN Outside kaplama kötü hava şartlarına ve çevresel etkilere

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F

BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F lfa hibrit polimer esasli tek komponentli içme suyu depolari için su yalıtım malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda,

Detaylı

H-SEAL 67 HT Tek parça SİP elastik yapışkan Solvent ve izosiyanat içermez

H-SEAL 67 HT Tek parça SİP elastik yapışkan Solvent ve izosiyanat içermez H-SEAL 67 HT Tek parça SİP elastik yapışkan Solvent ve izosiyanat içermez Açıklama H -SEAL 67 HT tek bileşenli, yüksek modüllü, Silil Sonlandırmalı Polimer elastik yapıştırıcıdır. Sıkıldığında, zaman dayanımı

Detaylı

Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Matt

Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Matt Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Matt Ürün tanımı Fenomastic Hygiene Emulsion Matt yüksek kalitede, saf akrilik, su bazlı iç cephe boyasıdır. Düşük uçucu organik bileşik (VOC) değerine sahip olması

Detaylı

Teknik Föy Fenomastic Pure Colours Emulsion Matt

Teknik Föy Fenomastic Pure Colours Emulsion Matt Teknik Föy Fenomastic Pure Colours Emulsion Matt Ürün tanımı Fenomastic Emulsion Matt yüksek kalitede, akrilik kopolimer esaslı, su bazlı, düşük uçucu organik bileşik (VOC) değerine sahip bir iç cephe

Detaylı

Çatılarda Tam Koruma CONIROOF

Çatılarda Tam Koruma CONIROOF Çatılarda Tam Koruma CONIROOF En Tepeden Başlayın Bir binanın en önemli bölümlerinden biri çatısıdır. Yetersiz çatılar, yapının yalnızca işlevselliğini etkilemekle kalmaz, aynı zamanda bakım zorunluluğuyla

Detaylı

Teknik Data Boydur M12 Ultra MMA Esaslı, Solventsiz, İki Bileşenli, Zemin Kaplama Veya Çabuk Tamirat Amacı İle Kullanılabilen Mortar:

Teknik Data Boydur M12 Ultra MMA Esaslı, Solventsiz, İki Bileşenli, Zemin Kaplama Veya Çabuk Tamirat Amacı İle Kullanılabilen Mortar: Teknik Data MMA Esaslı, Solventsiz, İki Bileşenli, Zemin Kaplama Veya Çabuk Tamirat Amacı İle Kullanılabilen Mortar: Tanım: İki bileşenli, MMA (Metilmetakrilat)esaslı, mekanik ve kimyasal etkilere, atmosfer

Detaylı

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama Baumit SilikatTop (SilikatPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, mineral esaslı, silikat ince son kat dekoratif kaplamadır. Dış ve iç cepheler için, Tane veya Çizgi dokuya sahip sıva dokulu

Detaylı

DİLATASYON SU YALITIMI

DİLATASYON SU YALITIMI DİLATASYON SU YALITIMI 1. Genel Farklı yapısal hareketlerin karşılanabilmesi için yapılar arasında bırakılan dilatasyon derzlerinin su yalıtımı büyük önem taşımaktadır. Yapılarda meydana gelen kaçakların

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 91 Yapıştırıcılar Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SeraCare Çimento Sökücü SeraCare Leke Çıkartıcı SeraCare Yüzey Koruyucu 92 Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım

Detaylı

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak,

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak, BT2K PU ELAST Bitüm-Poliüretan Esaslı Çift Komponentli Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı Bitüm-Poliüretan esaslı, çift bileşenli, hızlı kürlenen, kalıcı ve yüksek esnekliğe sahip, soğuk uygulanan su yalıtım

Detaylı

Yalıtım Çözümleri. inovatif yapı çözümleri

Yalıtım Çözümleri. inovatif yapı çözümleri Yalıtım Çözümleri inovatif yapı çözümleri Bodrum, Temel ve Perde Yal t m 13 Hızlı sertleşen, lifli, 3 mm ile 50 mm arasında uygulanabilen su yalıtım sıvası Yasal onay belgeli Özellikler INTRASIT RZ1 55HSP

Detaylı

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA (HVAC) 4 ODE RFLEX PRM/STD LEVHA ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) (0 C) Yangın Sınıfı (TS EN 11) Yangın Sınıfı (BS 47) Sıcaklık Dayanımı ( C) Kimyasallara

Detaylı

SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR

SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR Kardelen Plastik KÜF ÖNLEYİCİ Akrilik kopolimer esaslı, su bazlı, örtücülüğü yüksek, dekoratif mat iç cephe boyası. 1 20 kg 131.00 1 10 kg 67.00 4 3.5 kg 25.40 Aura Plastik

Detaylı

MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI

MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI MS 991 yapısında solvent ve uçucu bileşen içermeyen 2 kompenantlı 3:1 oranında kullanılan derz, dilatasyon noktaları ve beton çatlakları için tasarlanmış

Detaylı

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Aftermarket Ürünleri Fiyat Listesi. Şubat 2016

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Aftermarket Ürünleri Fiyat Listesi. Şubat 2016 1/7 OTOCAM YAPIŞTIRICILAR Ürün Adı Renk Ürün Kodu Ambalaj Şekli Fiyat Birim Koli içi adedi Açıklamalar Sikaflex 256 Siyah 250300300 300 ml Kartuş 3,55 Siyah 250300400 400 ml Sosis 3,95 Siyah 250300600

Detaylı

TEMEL PERDE YÜZEYLERDE SU YALITIMI YAPILMASI

TEMEL PERDE YÜZEYLERDE SU YALITIMI YAPILMASI TEMEL PERDE YÜZEYLERDE SU YALITIMI YAPILMASI KONU: Toprak altında kalan betonarme perde yüzeylerin dıştan İZOTEX markalı Su Yalıtım Membranı ile yüzeye yapıştırılması suretiyle su yalıtımının yapılması

Detaylı

ADEKA ULTRA SEAL Su Yalıtım Profilleri

ADEKA ULTRA SEAL Su Yalıtım Profilleri ADEKA ULTRA SEAL Su Yalıtım Profilleri ÜRÜN BİLGİSİ Tanımı : Deformasyona karşı dayanıklı doğal kauçuk esaslı su yalıtım profilleri. Su ile temas ettiğinde içerdiği Hidrofilik maddeler dolarak hacminin

Detaylı

Baumit ArtlinePutz. Kaplama

Baumit ArtlinePutz. Kaplama Baumit ArtlinePutz Kaplama Ürün Cephelerin dekoratif tasarımında kullanılan, kullanıma hazır, kıvamlı, organik bağlayıcılı, ince kat örtücü bir kaplamadır. Dış ve iç cepheler için tane dokuya sahip bir

Detaylı

Bitümento BT2K 600. Bitümento BT2K 600 İki bileşenli, esnek, su bazlı, elyaf takviyeli, çimento ve kauçuk bitüm esaslı su yalıtım malzemesi

Bitümento BT2K 600. Bitümento BT2K 600 İki bileşenli, esnek, su bazlı, elyaf takviyeli, çimento ve kauçuk bitüm esaslı su yalıtım malzemesi Bitümento BT2K 600 Bitümento BT2K 600 İki bileşenli, esnek, su bazlı, elyaf takviyeli, çimento ve kauçuk bitüm esaslı su yalıtım malzemesi Kullanım Yerleri Temel, perde duvar ve bodrum gibi zemin altı

Detaylı

Hızlı ve güvenilir zemin uygulamaları için ARDEX Sistem çözümü.

Hızlı ve güvenilir zemin uygulamaları için ARDEX Sistem çözümü. Hızlı ve güvenilir zemin uygulamaları için ARDEX Sistem çözümü. ŞAP VE DÖKME EPOKSİ ASTARI ARDEX A 35 Hızlı şap çimentosu ARDURAPID Efektli Hızlı kürlenir ve üzerine hızlı kaplama yapılabilir 3 saat sonra

Detaylı

Ü R Ü N K AT A L O Ğ U

Ü R Ü N K AT A L O Ğ U ÜRÜN KATALOĞU İ Ç İ N D E K İ L E R 08 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 POLIMAX ULTRASOFT POLIMAX EXTREME POLIMAX FIBER POLIMAX LIGHTWEIGHT POLIMAX 55 POLIMAX SILVER POLIMAX WHITE POLIMAX ELECTRO POLIMAX

Detaylı

ARD 500 P ARD 990 P ARDIÇ PVB P EMCEPREN 200 P EMCEPREN IG80 P

ARD 500 P ARD 990 P ARDIÇ PVB P EMCEPREN 200 P EMCEPREN IG80 P ARD 500 P ARD 990 P ARDIÇ PVB P EMCEPREN 200 P EMCEPREN IG80 P www.ardiccam.com.tr www.ardickimya.com ARD 500 Yapısal İzolasyon Camları İçin Çift Kompenantlı Dolgu Silikonu TEMEL KULLANIM BİLGİLERİ ARD500

Detaylı

Yapıştırıcılar YENİ YENİ YENİ

Yapıştırıcılar YENİ YENİ YENİ YENİ YENİ YENİ Yapıştırıcılar SMP ESASLILAR MSP SuperTrans SMP Esaslı Şeffaf Hibrid Yapıştırıcı 214 MSP 2750 SMP Esaslı Yapıştırıcı 215 MSP SuperFix SMP Esaslı Hibrid Yapıştırıcı 216 EPDM-Fix SMP Esaslı

Detaylı

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler MEMBRAN ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA Yapı kimyasalları sektöründe 20 yılı aşkın süredir Türkiye pazarına hizmet veren firmamız, 2011 yılından itibaren hedefini

Detaylı

GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE

GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE İyisini iste! GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE HERHANGİ BİR UYGULAMA YAPILMADAN 12 AY BOYUNCA

Detaylı

Mastikler ve Köpükler

Mastikler ve Köpükler Kalekim Mastikler ve Köpükler 101 Mastikler ve Köpükler KALEMASTİK KALESİLİKON KALEPOLYMAS TECHNOBOND KALEFOAM 102 Kalekim Mastikler ve Köpükler 8001 KALEMASTİK Akrilik Mastik Kolay uygulanan, boyanabilir,

Detaylı

Kuru Yapı Sistemleri 02/2016. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Toz Alçı Ürünleri

Kuru Yapı Sistemleri 02/2016. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Toz Alçı Ürünleri Kuru Yapı Sistemleri 02/2016 Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Toz Alçı Ürünleri İçindekiler İzogips...4 Jetgips Ultra...4 Jetgips Ultra40...5 Jetgips Base...5 Jetgips Fire...6 Satengips...6

Detaylı

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ Köşe leri 9002 köşe bitiş profilidir. Hareketli tavan ve duvar bitişlerinde kullanılır. Tek taraflı uygulanır. 9077 Farklı kanat genişliklerinde üretilen alüminyum

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi POLİETİLEN KÖPÜK Etilen ve propilen maddelerinden

Detaylı

Asma tavan uygulamalarında levhaları yerine sabitlemek için kilitli sistemlerin tercih edilmesi tavsiye olunur.

Asma tavan uygulamalarında levhaları yerine sabitlemek için kilitli sistemlerin tercih edilmesi tavsiye olunur. Decoser CTP Duvar ve Tavan Kaplama Levharı Montaj Detayları Decoser levhalar sadece sert duvar yüzeylerine kaplanmalıdır ( ahşap, alçı levhalar, ince sıva vs ). Duvar yüzeyleri temiz, düz, kuru ve düzgün

Detaylı

Baumit GranoporTop. (GranoporPutz) Kaplama

Baumit GranoporTop. (GranoporPutz) Kaplama Baumit GranoporTop (GranoporPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, yapay reçine bazlı ince kat kaplama (son kat kaplama). Dış ve iç cepheler için, tane veya çizgi sıva dokularına sahip bir

Detaylı

2014 Ekim Fiyat Listesi

2014 Ekim Fiyat Listesi Hakkımızda, başta yapı sektörünün ihtiyacı olan montaj, izolasyon, boşluk doldurma ve sızdırmazlık uygulamalarına odaklanmış yenilikçi bir üreticidir. Uzmanlık alanı; katma değeri yüksek aerosol PU köpükler;

Detaylı

SU DEPOSU, HAVUZ VE DENGE DEPOLARINDA SU YALITIMI YAPILMASI:

SU DEPOSU, HAVUZ VE DENGE DEPOLARINDA SU YALITIMI YAPILMASI: SU DEPOSU, HAVUZ VE DENGE DEPOSU SU YALITIMI YAPILMASI KONU: Doğal zemine oturan veya tabliyeye oturan teras tipi havuzlarda, depolarda, su gören betonarme yüzeylerin İZOTEX markalı Su Yalıtım Membran

Detaylı

ISLAK HACİMLERDE (TUVALET-BANYO-KORİDOR-MUTFAK-SAUNA-HAMAM-DUŞ VB) KARO KAPLAMA ALTINA SU YALITIMI YAPILMASI

ISLAK HACİMLERDE (TUVALET-BANYO-KORİDOR-MUTFAK-SAUNA-HAMAM-DUŞ VB) KARO KAPLAMA ALTINA SU YALITIMI YAPILMASI ISLAK HACİMLERDE (TUVALET-BANYO-KORİDOR-MUTFAK-SAUNA-HAMAM-DUŞ VB) KARO KAPLAMA ALTINA SU YALITIMI YAPILMASI KONU: Islak hacimler gibi akışkan ve basınçlı suyun olmadığı mekanlarda İZOTEX markalı Su Yalıtım

Detaylı

Tek bileşenli, bitüm ve suyun özel yöntemlerle bir araya getirilmesiyle yapılmış, kullanıma hazır astar ve su yalıtım malzemesi

Tek bileşenli, bitüm ve suyun özel yöntemlerle bir araya getirilmesiyle yapılmış, kullanıma hazır astar ve su yalıtım malzemesi TEKNOMER 400 ASTAR Bayındırlık Poz No: 04.615/1 Su Bazlı, Bitüm Kauçuk Esaslı, Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: Tek bileşenli, bitüm ve suyun özel yöntemlerle bir araya getirilmesiyle yapılmış, kullanıma

Detaylı

H-SEAL 50 Tek parça elastik poliüretan yapışkan /yalıtıcı

H-SEAL 50 Tek parça elastik poliüretan yapışkan /yalıtıcı H-SEAL 50 Tek parça elastik poliüretan yapışkan /yalıtıcı Tanım H-SEAL 50, tek parça, sarkma yapmayan, poliüretan yalıtıcıdır. Sıkıldığında, atmosferik nemle tepkimeye girip kuruyarak yüksek performanslı,

Detaylı

POLİONE BİTÜMLÜ SU YALITIM ÖRTÜSÜ

POLİONE BİTÜMLÜ SU YALITIM ÖRTÜSÜ Sayfa: 1 / 5 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 APP MODİFİYELİ, PLASTOMERİK BİTÜMLÜ SU YALITIM ÖRTÜLERİ (APP- Ataktik Polipropilen) Tanımı Polione, her türlü iklim koşulunda uygulanmak

Detaylı

Fiyat Listesi 2012-13

Fiyat Listesi 2012-13 Fiyat Listesi 202-3 Yaşamın bütün r... Boya'da Nanoteknolojk Sistem 202-3 SELÜLOZ VE RAPİD SONKAT BOYALAR VE ASTARLAR RAPİD END. SON KAT BOYA LUX Rapid alkyd esaslı, çabuk kuruma özelliği olan parlak yapışma

Detaylı

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KAPSAM Projede belirtilen yerlerde aşağıda teknik özellikleri verilen Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri kullanılacaktır. 2. GENEL ÖZELLİKLER

Detaylı

EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM ÖZELLİKLER

EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM ÖZELLİKLER 2000 EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM Epocell PR, çift bileşenli solventsiz epoksi astarıdır. Yüzeye derinlemesine nüfuz ederek yüzeyi sağlamlaştırır ve epoksi kaplaması için tutunma yüzeyi oluşturur.

Detaylı

Baumit SilikatColor. (SilikatFarbe) Boya

Baumit SilikatColor. (SilikatFarbe) Boya Baumit SilikatColor (SilikatFarbe) Boya Ürün Dış ve iç cephelere el veya makine ile uygulanabilen, sodyum silikat bazlı, kullanıma hazır mineral esaslı bir boyadır. Bileşimi Mineral esaslı dolgu maddeleri

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU YAPIŞTIRICILAR - - YAPI KİMYASALLARI BANTLAR. www.polidol.com

ÜRÜN KATALOĞU YAPIŞTIRICILAR - - YAPI KİMYASALLARI BANTLAR. www.polidol.com ÜRÜN KATALOĞU YAPIŞTIRICILAR - - YAPI KİMYASALLARI www.polidol.com BANTLAR YENÝ İÇİNDEKİLER YAPI KİMYASALLARI SİLİKON DOLGU MACUNU - ÜNİVERSAL AKRİLİK BOND - HEM YAPIŞTIRIR - HEM DOLDURUR sayfa 1 BOND

Detaylı

Sektörler İçme Suyu Maden Suyu Meşrubat Meyve Suyu Alkollü İçecek Konserve Bitkisel Sıvı Yağ Sirke Boya Deterjan

Sektörler İçme Suyu Maden Suyu Meşrubat Meyve Suyu Alkollü İçecek Konserve Bitkisel Sıvı Yağ Sirke Boya Deterjan GREEN ADH-Tech su bazlı etiketleme ürün serisi, cam ve plastik şişe, plastik kovaların dayanıklı ve güvenilir bir şekilde etiketlenmesinde geniş bir çeşitlilik sunmaktadır. Neden GREEN ADH-Tech su bazlı

Detaylı

DUVAR KAĞIDI YAPIŞTIRICILARI

DUVAR KAĞIDI YAPIŞTIRICILARI Dekorasyon DUVAR KAĞIDI YAPIŞTIRICILARI Queyld Special Vinyl Yüksek Performanslı Duvar Kağıdı Yapıştırıcısı 120 Queyld Fliz Dokumasız Sırtlı Duvar Kaplaması Yapıştırıcısı 121 Quelyd Super Express Çok Amaçlı

Detaylı

Poliüretan Esaslı, Tek Bileşenli, Hızlı Kürlenen, Yüksek Modül Elastomerik Derz Dolgu Mastiği

Poliüretan Esaslı, Tek Bileşenli, Hızlı Kürlenen, Yüksek Modül Elastomerik Derz Dolgu Mastiği TANIMI MasterSeal 473, poliüretan esaslı, hava şartlarına, UV ışınlarına ve atmosferde bulunan kimyasal maddelerin yol açtığı bozulmalara karşı dirence sahip, hızlı kürlenen, yüksek modül elastomerik derz

Detaylı

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KONTAK 1 EVRENSEL YAĞ ÇÖZÜCÜ 2 PAS ÖNLEYİCİ 3 HIZLI 4 DONDURUCU 5 SİLAH YAĞI 6 SİLİKON KAYGANLAŞTIRICI 7 ETİKET ÇIKARICI 8 YAPIŞTIRICI

Detaylı

ARSECOL. 20 kg Torba göre Açık Gri. Gri. 25 kg Torba Gri. 25 kg Torba uygulandığında Gri. 18 kg Kova Gr / m Beyaz. Yapı Kimyasalları.

ARSECOL. 20 kg Torba göre Açık Gri. Gri. 25 kg Torba Gri. 25 kg Torba uygulandığında Gri. 18 kg Kova Gr / m Beyaz. Yapı Kimyasalları. ASIR 001 - DERZ DOLGU Çimento esaslı, polimer katkılı elastik özellikli, yüksek performanslı geniş ve derin uygulanabilen derz dolgusudur. Suya ve dona dayanıklıdır, ısı farklılıklarının yoğun olduğu yerlerde

Detaylı

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI STANDART Tanım : Fayans, seramik yapıştırıcı, Çimento esaslı, gri Toz Kullanım : Seramik, fayans için yatay ve düşeyde ıslak ortamlarda kullanıma uygun

Detaylı

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ S O F E TA M A R İ N E GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ Tekne Güverte Ve Gövde Temizlik Maddesi Cleaner teknelerdeki kaymaz yüzeylerde oluşan ağır kirleri ve siyah lekeleri etkili bir şekilde ve kolaylıkla

Detaylı

2-B)DUVAR DIŞTAN ISI YALITIMI (MANTOLAMA) (POZ NO:19.055/C1-C2)

2-B)DUVAR DIŞTAN ISI YALITIMI (MANTOLAMA) (POZ NO:19.055/C1-C2) 2-B)DUVAR DIŞTAN ISI YALITIMI (MANTOLAMA) (POZ NO:19.055/C1-C2) Sağlıklı ve rahat yaşam sadece uygun ısı ve nem şartlarına sahip olan mekanlarda mümkündür. Yapılarda görülen rutubetli alanlar, küf oluşması

Detaylı

PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR

PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR PROFESYONEL YAPIŞTIRICILAR FİYAT LİSTESİ 2017/08 Altı odak noktası Daha yaşanabilir bir dünya için, sürdürülebilirlik stratejimizde sosyal gelişim, performans, sağlık ve güvenlik, enerji ve iklim, malzeme

Detaylı

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı Asfalt yüzeyler için dekoratif renkli kaplama Genel Bilgi : KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı asfalt ve beton yüzeylere uygulanan, dekoratif renkli yüzey kaplama sistemidir. Paket

Detaylı

Mobilya Tutkalları. www.romaplastik.com

Mobilya Tutkalları. www.romaplastik.com Mobilya Tutkalları www.romaplastik.com DÜNDEN BUGÜNE ROMA T ürkiye, Balkanlar ve Ortadoğu nun lider, dünyanın en büyük 3. kenarbandı üreticisi Roma Plastik, 1996 yılında kurulmuştur. Gebze de yer alan

Detaylı

BT2K 600 PLUS. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak,

BT2K 600 PLUS. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak, BT2K 600 PLUS Polimer modifiye, Bitüm Kauçuk esaslı, iki bileşenli, su yalıtım malzemesi Kullanım yerleri Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi

Detaylı

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ 11 Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 02 FİYAT LİSTESİ Elastomerik Kauçuk Köpük Yüksek buhar difüzyon değerine sahip olan elastomerik kauçuk köpük malzemeler, tesisatlarda iyi bir ısı

Detaylı

OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK)

OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK) OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK) 1. Genel Altı yaşam alanı ve üzeri otopark (veya üzerinde mekanik etkiler olan tüm alanlar) olarak kullanılan yapıların su yalıtımı ve kaplama sistemi olarak

Detaylı

Zemin derzleri için yüksek performanslı derz dolgu mastiği

Zemin derzleri için yüksek performanslı derz dolgu mastiği Ürün Bilgi Föyü Düzenleme 23/08/2006 Identification no: 01 05 01 01 005 0 000001 Sikaflex PRO-3 WF Zemin derzleri için yüksek performanslı derz dolgu mastiği Construction Ürün Tanımı Kullanım Alanları

Detaylı

Küfü Temizleme. Küf Temizleyici Klorsuz. Küf Temizleyici Klorlu

Küfü Temizleme. Küf Temizleyici Klorsuz. Küf Temizleyici Klorlu 1 Küfü Temizleme Küf sporlarının odaya dağılmasına izin vermemek için küflenmiş yerlerin fırçalanmaması veya başka bir şekilde müdahale edilmemesi gerekir. İlk olarak küfün üzerine Küfx Küf Temizleyiciyi

Detaylı

MasterSeal NP 474 (Eski Adı Masterflex 474)

MasterSeal NP 474 (Eski Adı Masterflex 474) TANIMI MasterSeal NP 474, poliüretan esaslı, hava şartlarına, UV ışınlarına ve atmosferde bulunan kimyasal maddelerin yol açtığı bozulmalara karşı dirence sahip, elastomerik derz dolgu mastiğidir. EQ Credit

Detaylı

TEKNİK BİLGİ FÖYÜ. -Tüm yapılarda, mantolama işlemlerinde polistren levhaları (XPS, EPS) yapıştırmada kullanılır.

TEKNİK BİLGİ FÖYÜ. -Tüm yapılarda, mantolama işlemlerinde polistren levhaları (XPS, EPS) yapıştırmada kullanılır. ISI YALITIM LEVHA YAPIŞTIRICISI/3333 Tanımı Isı yalıtım levhaları için, çimento esaslı yapıştırma harcı Uygulama alanı -Tüm yapılarda, mantolama işlemlerinde polistren levhaları (XPS, EPS) yapıştırmada

Detaylı

Akustik Sünger Çeşitleri ve Uygulama Alanları.

Akustik Sünger Çeşitleri ve Uygulama Alanları. Akustik süngerler, akustiği düzenleyici ses yalıtımı ve izolasyon özelliklerine sahiptir. Profesyonel akustik ses malzemesidir. Gözenekli bir yapıya sahiptir. Radyo Stüdyoları, müzik stüdyoları, eğlence

Detaylı

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 A- SİSTEM TANIMI: Konutların, otellerin, spor merkezlerinin, stadyumların, alış veriş merkezlerinin,

Detaylı

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ YAPILAN İŞLER Bina Dış Cephe Gerekli Yüzey Hazırlıklarının ve Gerekli Tamiratların Yapılması Dış Cephenin

Detaylı

1.5-2.0 mm 1.7-2.2 bar tabanca hava girişinde. 20 C de 5-10 dakika 20 C de 5-10 dakika. 20 C de 8 saat 60 C de 45 dakika 3 kat uygulama

1.5-2.0 mm 1.7-2.2 bar tabanca hava girişinde. 20 C de 5-10 dakika 20 C de 5-10 dakika. 20 C de 8 saat 60 C de 45 dakika 3 kat uygulama Tanım İki bileşenli, VOC uyumlu, kromat içermeyen epoksi astar oto tamir sektöründeki tüm yüzeylere iyi yapışma ve pas direnci sağlar. Hem yeni parça hem de tamir işlerine uygundur. Zımparalı sistem 100

Detaylı

3M FAST Esnek Hava Sızdırmazlık Bantları. Sızdırmazlık Ürünleriyle. Yaratın

3M FAST Esnek Hava Sızdırmazlık Bantları. Sızdırmazlık Ürünleriyle. Yaratın 3M FAST Esnek Hava Sızdırmazlık Bantları Sızdırmazlık Ürünleriyle BaşarıHikayenizi Yaratın Binalarda Yalıtım ve Sızdırmazlık için tek bir ürün yeterli Binalarda sızdırmazlık sağlamak hiçbir zaman kola

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

MasterSeal NP 474 (Eski Adı Masterflex 474)

MasterSeal NP 474 (Eski Adı Masterflex 474) Poliüretan Esaslı, Tek Bileşenli, Elastomerik Derz Dolgu Mastiği Tanımı MasterSeal NP 474, poliüretan esaslı, hava şartlarına, UV ışınlarına ve atmosferde bulunan kimyasal maddelerin yol açtığı bozulmalara

Detaylı

kaplamalarınsağlıklı bir şekilde yapılabilmesi ilave bir önem kazandı.

kaplamalarınsağlıklı bir şekilde yapılabilmesi ilave bir önem kazandı. EREN ENERJİ ÇATALAĞZI 1360 MW TERMİK SANTRAL PROJESİ LİMAN İNŞAATIN DA KULLANILACAK FARKLI ÇELİK BORULAR DURATEK ÜRÜNLERİ Liman iskele ayağı olarak kullanılacak çelik borular, farklı çap, boru et kalınlığı

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

Bitümlü Örtüler BĐTÜMLÜ ÖRTÜ NEDĐR? ĐZODER YALITIM EĞĐTĐM ve DANIŞMA MERKEZĐ. Bitümlü örtüler; 1. Taşıyıcı ve 2. Bitümden oluşurlar. Bitüm.

Bitümlü Örtüler BĐTÜMLÜ ÖRTÜ NEDĐR? ĐZODER YALITIM EĞĐTĐM ve DANIŞMA MERKEZĐ. Bitümlü örtüler; 1. Taşıyıcı ve 2. Bitümden oluşurlar. Bitüm. Bitümlü Örtüler ĐZODER YALITIM EĞĐTĐM ve DANIŞMA MERKEZĐ BĐTÜMLÜ ÖRTÜ NEDĐR? Bitümlü örtüler; 1. Taşıyıcı ve 2. Bitümden oluşurlar. Bitüm Bitüm Taşıyıcı 1 BĐTÜM NEDĐR? Doğada tabii olarak bitüm kayaları

Detaylı

NANO KAPLAMA ENDÜSTRİYEL

NANO KAPLAMA ENDÜSTRİYEL NANO KAPLAMA ENDÜSTRİYEL Nasiol Türkiye deki ilk ve tek nano kaplama üreticisidir. Hizmetlerimiz ve uzmanlığımız Avrupa ya ve tüm dünyaya yayılmıştır. Bilimsel amaçlarımız; ev ve endüstriyel kullanımda

Detaylı

BETON SERTLEŞTİRİCİ TEKNİK ÜRÜN BİLGİLERİ

BETON SERTLEŞTİRİCİ TEKNİK ÜRÜN BİLGİLERİ BETON SERTLEŞTİRİCİ TOTAL BS Beton gözenekli bir malzemedir, genelde bu gözenekler su ile doludur, ayrıca betonun bünyesinde serbest kireç bulunur, bünyedeki bu serbest kireç betona dönüşmemiştir. Prensip

Detaylı

Sealants and Adhesives

Sealants and Adhesives Sealants and Adhesives Mutfak Ve Banyo Silikonu BONDİT MUTFAK VE BANYO SİLİKONU, mutfak ve banyo gibi rutubetli ortamlardaki sızdırmazlık ve dolgu uygulamalarında kullanılabilen yüksek kaliteli %100 silikondur.

Detaylı

SIVI YALITIM MALZEMELERİ

SIVI YALITIM MALZEMELERİ SIVI YALITIM MALZEMELERİ Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi SIVI YALITIM MALZEMELERİ 1. Bitüm 2. Asfalt 3. Sika 4.

Detaylı

Ahşap Yapıştırıcıları

Ahşap Yapıştırıcıları YENİ YENİ YENİ YENİ Ahşap Yapıştırıcıları AHŞAP PARKE YAPIŞTIRICILAR VE DOLGULAR HPA80 SMP Esaslı Parke Yapıştırıcısı 0 SILENSTIK SMP Esaslı Akustik Parke Yapıştırıcısı JOINT PB SMP Esaslı Derz Dolgu Mastiği

Detaylı

shingle nedir? Kullanım alanları

shingle nedir? Kullanım alanları SHINGLE MEMBRAN hakkımızda Veratek Yapı Ürünleri, ticari hayatına 1935 yılında başlayan Topaç Metal in tecrübesinden faydalanarak 2016 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır. Çatı ve izolasyon konularında

Detaylı