STORK MEDIA YA HOŞGELDİNİZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "STORK MEDIA YA HOŞGELDİNİZ"

Transkript

1 credentials

2 STORK MEDIA YA HOŞGELDİNİZ Bir doğrudan pazarlama çeşidi olarak sampling akhviteleri, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye de de oldukça yaygın olarak kullanılan bir pazarlama yöntemi. Pek çok pazarlama departmanının yıllık KPI ları arasında yer alan «mümkün olduğunca çok ürün deneyimi yaşatmak» ya da ajansa aniden gelen «dağıtmak istediğimiz sample ürünümüz var» sorunsalına etkileyici bir soluk gehriyoruz. Sampling akhvitelerinizin çok daha planlı, yaraxcı ve efekhf olabilmesi adına çalışıyoruz. Sizin için planlıyor, operasyonel süreci uyguluyor, takip ediyor ve raporluyoruz. SAMPLE KONUMLANDIRMA Çi\ yönlü bir ilehşim sistemidir. Ürün ile tükehci arasında çi\ yönlü bir ilehşime olanak sağlar. TükeHciye anında yanıt verme ^rsax tanır. Olası tepkisini izlenme şansı vardır. Bir saxş noktasına gelmesine gerek kalmadan, tükehci ile ilehşim her yerde olabilir. TükeHciye kendini özel hisse_rir. Eşit erişim sağlar.

3 CRUISE KANALI Cruise içerisinde, kabinlerde ya da banyolara, Güvertede ortak kullanım alanlarında, Restoran bölümünde, spor akhvite alanında, wellness alanında, lobi alanında sample ürünlerinizi konumlandırabiliyoruz. A / A+ hedef kitleye, özellikle luxury segment markalar için ideal bir alternahf kanal olanağı sunuyoruz. Cruise içerisinde kabinlerden, casinoya, wellness alanından, gece kulübüne kadar çok geniş bir alanda konumlandırma alanı hizmeh sağlıyoruz. Bu sayede ulaşmak istediğiniz asıl hedef kitlenin, ürününüzle doğrudan buluşmasını sağlıyor ve tükehcinizin ürününüzü denemesi için ^rsat yaratmış oluyoruz.

4 OTEL KANALLARI Otel odalarına ya da banyolarına sample ürünleriniz konumlandırılabilir. Otele ait spor salonu gibi ortak kullanım alanlarında sample ürünleriniz konumlandırılabilir. Resepsiyon görevlileri tara^ndan konuklara check-in ya da chek-out sırasında sample ürünlerinizi sunabilir. Otel lobisinde bir stanfa ürünleriniz yer alabilir. Otel kanalımız, hedef kitle özelinde turist otelleri, yazlık oteller, kayak otelleri, business oteller, adult oteller, çocuk dostu oteller, pah dostu oteller, buhk oteller gibi sınıflandırılabilmekte. Bu sayede ulaşmak istediğiniz asıl hedef kitlenin, ürününüzle doğrudan buluşmasını sağlıyor ve tükehcinizin ürününüzü denemesi için ^rsat yaratmış oluyoruz.

5 SPOR SALONLARI KANALLARI Spor salonlarında soyunma odalarında ya da duş alanlarında sample ürünleriniz konumlandırılabilir. Resepsiyonist tara^ndan üyelerin girişleri ve / veya çıkışları sırasında sample ürünleriniz sunulabilir. Spor salonu ortak alanlarında bir stanfa broşürleriniz yer alabilir. Sample ürün dağıxmı çalışmalarımız, büyük çaplı spor salonlarında olabileceği gibi pilates stüdyoları, nefes egzersiz sınıfları, yoga stüdyoları gibi daha niş şekilde de sınıflandırılabilmekte. Bu sayede ulaşmak istediğiniz asıl hedef kitlenin, ürününüzle doğrudan buluşmasını sağlıyor ve tükehcinizin ürününüzü denemesi için ^rsat yaratmış oluyoruz.

6 KUAFÖR KANALLARI Kuaför salonlarında ayna önlerinde, Ortak kullanım alanlarında, Manikür pedikür personeli kanalı ile ya da kuaförün kendisi aracılığı ile sample ürünleriniz konumlandırılabilir. Kuaför salonları ile kadın kuaförleri, erkek berberleri ya da unisex kuaför salonları olarak üç segmenfe çalışıyoruz. Bu sayede ulaşmak istediğiniz asıl hedef kitlenin, ürününüzle doğrudan buluşmasını sağlıyor ve tükehcinizin ürününüzü denemesi için ^rsat yaratmış oluyoruz.

7 İŞ YERLERİKANALLARI Beyaz yaka çalışanların masalarına sample ürünleriniz konumlandırılabilir, Mavi yaka çalışanlara İK kanalı ile birebir sample ürünleriniz dağıxlabilir, İş yerleri yönehm kadrosuna birebir erişim sağlanarak sample ürün dağıxmı yapılabilir. Çalışanların ortak kullanım alanlarında lavabo, yemekhane, sigara içme alanı gibi noktalarda konumlandırılabiliriz. İş yerlerinde doğrudan yönehm kadrosuna, beyaz yaka personellere ve mavi yaka çalışanlara erişim sağlayabiliyoruz. Bu sayede ulaşmak istediğiniz asıl hedef kitlenin, ürününüzle doğrudan buluşmasını sağlıyor ve tükehcinizin ürününüzü denemesi için ^rsat yaratmış oluyoruz.

8 SAĞLIK KANALLARI Sağlık Ocakları / Aile Sağlığı Merkezleri Özel hastaneler Muayenehaneler Sağlık kanallarımız aile sağlığı merkezleri, özel hastaneler ve muayenehanelerden oluşmakta. Hedef kitlenize ulaşmak istediğiniz servisin hemşirelerine ve /veya doktorlarına doğrudan gönderim yapabiliyor, tüm Türkiye de yer alan aile sağlığı merkezleriyle iş birliği sağlayabiliyoruz. Bu sayede ulaşmak istediğiniz asıl hedef kitlenin, ürününüzle doğrudan buluşmasını sağlıyor ve tükehcinizin ürününüzü denemesi için ^rsat yaratmış oluyoruz.

9 AÇIK HAVA KANALLARI Açık hava kanallarımızı Semt pazarları, Çocuk parkları, Sokak simitçileri, Fırınlar, Lunaparklar, Halı sahalar olmak üzere alx farklı alanda konumlandırıyoruz. Bu sayede ulaşmak istediğiniz asıl hedef kitlenin, ürününüzle doğrudan buluşmasını sağlıyor ve tükehcinizin ürününüzü denemesi için ^rsat yaratmış oluyoruz.

10 EĞİTİM KANALLARI Yuvalar, ana okulları ve üniversite kampüsleri olarak üç segmenfe dağıxm yapxğımız eğihm kanalımız ile hem doğrudan çocuklara ve gençlere hem de kurguladığımız senaryolar ile onların ailelerine erişiminizi sağlayabiliyoruz. Ana okulları ve yuvalarda öğretmenler kanalı ile çocuklara ve ailelerine, Üniversitelerde ise kampüs içerisinde çeşitli alanlarda ve şenliklerde sample dağıxmı gerçekleşhrebiliyoruz. Bu sayede ulaşmak istediğiniz asıl hedef kitlenin, ürününüzle doğrudan buluşmasını sağlıyor ve tükehcinizin ürününüzü denemesi için ^rsat yaratmış oluyoruz.

11 WELLNESS KANALLARI Wellness kanallarımızda spa salonları, hamamlar, güzellik ve masaj salonları gibi farklı kategorilerde dağıxm yapabiliyoruz. Bu sayede ulaşmak istediğiniz asıl hedef kitlenin, ürününüzle doğrudan buluşmasını sağlıyor ve tükehcinizin ürününüzü denemesi için ^rsat yaratmış oluyoruz.

12 KÜLTÜR SANAT EĞLENCE KANALLARI Sinema salonlarında birebir salon içinde koltuklara ürün konumlandırma yapabiliyoruz. Yine sinema içerisinde fuaye alanını da bu amaçla kullanabiliyoruz. Özel Hyatro salonlarında hem salon içi koltuklara ürün konumlandırma yapabiliyor hem de fuaye alanlarında çeşitli konumlandırmalar gerçekleşhriyoruz. Konser mekanlarında, konser girişinde ya da çıkışında sample ürün dağıxmı gerçekleşhrebiliyoruz. Bu sayede ulaşmak istediğiniz asıl hedef kitlenin, ürününüzle doğrudan buluşmasını sağlıyor ve tükehcinizin ürününüzü denemesi için ^rsat yaratmış oluyoruz.

13 AVM KANALLARI İstanbul içi ve İstanbul dışı pek çok AVM de ürün dağıxmı gerçekleşhriyoruz. Bu sayede ulaşmak istediğiniz asıl hedef kitlenin, ürününüzle doğrudan buluşmasını sağlıyor ve tükehcinizin ürününüzü denemesi için ^rsat yaratmış oluyoruz.

14 TAKSİ DURAKLARI KANALI İstanbul da pek çok taksi durağı ile araç içerisinde sample ürün konumlandırması yapabiliyoruz. Taksi şoförü kanalı ile ya da direk olarak araç içinde, ön koltuk sırt cebi gibi alanlara konumlandırma yapabiliyoruz. Bu sayede ulaşmak istediğiniz asıl hedef kitlenin, ürününüzle doğrudan buluşmasını sağlıyor ve tükehcinizin ürününüzü denemesi için ^rsat yaratmış oluyoruz.

15 SİTE YÖNETİMİ KANALI İstanbul da pek çok site yönehmi ile iş birliği sağlayarak özel konut içerisinde sample ürün konumlandırması yapabiliyoruz. Site içi ortak kullanım alanlarında, posta kutularında ya da kapılara ürün dağıxmı gerçekleşhrebiliyoruz. Bu sayede ulaşmak istediğiniz asıl hedef kitlenin, ürününüzle doğrudan buluşmasını sağlıyor ve tükehcinizin ürününüzü denemesi için ^rsat yaratmış oluyoruz.

16 TEMİZLİK FİRMALARI VE KURU TEMİZLEMECİ KANALI Temizlik firmaları ve kuru temizleme firmaları ile iş birliği sağlıyoruz. Sample olarak dağıxlacak ürünü direkt olarak temizlik firmalarına ulaşxrabiliyoruz. Benzer şekilde kuru temizleme firmaları ile anlaşma sağlayarak hizmet teslimi sırasında sample ürün konumlandırması yapabiliyoruz. Bu sayede ulaşmak istediğiniz asıl hedef kitlenin, ürününüzle doğrudan buluşmasını sağlıyor ve tükehcinizin ürününüzü denemesi için ^rsat yaratmış oluyoruz.

17 VE DAHA FAZLASI Marka talepleri doğrultusunda, ürün ihhyacına yönelik olarak markaya özel ve farklı kanallar yaratabiliyoruz.

18 teşekkürler

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN.

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN. ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN. TRABZON Zigana Dağları ve Karadeniz arasında yer alan Trabzon, M.Ö. 756 yılından beri bir yerleşim yeri oluşuyla hem İstanbul hem de Roma dan daha eski ve köklü bir kenttir. Pek

Detaylı

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde Maya World Belek AKINLAR MAHALLESI DINLER MERKEZI KARSISI, - - KADRIYE-BELEK / ANTALYA, Belek, Belek Bu club resort, çam ormanları ve çok sayıda doğa gösterileri ile bir turist cenneti ve popüler golf

Detaylı

Destekleyenler Eylül

Destekleyenler Eylül Destekleyenler 13-16 Eylül Türkiye nin en büyük spor festivali Türkiye nin en büyük fuar merkezinde Spora dair hayallerini CNR Sports Week İstanbul ile yakala! TARZINI YAKALA Mutlu yaşamanın en önemli

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2019 YILI ÜCRET TARİFESİ TEKLİFİ

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2019 YILI ÜCRET TARİFESİ TEKLİFİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2019 YILI ÜCRET TARİFESİ TEKLİFİ Sıhhi ve Gayrisıhhi İşyerleri için Düzenlenecek Ruhsat Belge Ücretleri: Tarifesi m² Olarak 20,00 20,00 20,00 İşyeri m² harçı 2,00 2,00 2,00 İşyeri

Detaylı

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı SAHINİnvest 02 03 Siriustown Antalya Kundu da Sİrİustown la Yaşamın Keyfİne Varın! Doğa, kültür ve tarih kokan Antalya da Siriustown Residence ile sunulan kaliteli yaşam ayrıcalıkları

Detaylı

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Tesis Dubrovnik şehrinde yer almaktadır. Otel, 1972 yılında inşa edildi. Otel, 2014 yılında baştan aşağıya yenilendi.

Detaylı

Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya

Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya Bu modern aile oteli, 2 ayrı bölümden ve 4 bloktan oluşuyor. Otelin özel plajı ve 2 aquaparkı var. Modern bir dekorasyona

Detaylı

Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side

Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side Uzun bir kumsaldan 500 m uzaklıkta Kumköy'de bulunan otel, tarihi Side kent merkezinden yaklaşık 4 km uzaklıkta. Bu

Detaylı

7-10 MART 30. İSTANBUL LÜTFİ KIRDAR RUMELİ SALONU.

7-10 MART 30. İSTANBUL LÜTFİ KIRDAR RUMELİ SALONU. 30. İstanbul Uluslararası Güzellik & Bakım, Profesyonel Kozmetik ve Saç, Spa & Wellness Fuarı 7-10 MART İSTANBUL LÜTFİ KIRDAR RUMELİ SALONU www.guzellikvebakim.com Organizatör BU FUAR 5174 SAYILI KANUN

Detaylı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

Croatia Cavtat FRANKOPANSKA, 10-20210 - CAVTAT, Cavtat, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Croatia Cavtat FRANKOPANSKA, 10-20210 - CAVTAT, Cavtat, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Croatia Cavtat FRANKOPANSKA, 10-20210 - CAVTAT, Cavtat, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Binada 487 oda bulunmaktadır. Tesis şunları sunar: 480 çift yataklı oda ve 7 süit. Bu resort, sıcak güneşli tir aile tatili

Detaylı

RATEM GENEL LİSANSLAMA TARİFESİ 2017

RATEM GENEL LİSANSLAMA TARİFESİ 2017 İç / Doğu / 1. KONAKLAMA TESİSLERİ ODA BAŞINA A. Turizm Belgeli Tesisler 1) 5 Yıldızlı Oteller 36,91 29,53 25,84 18,45 (Tatil Köyleri,Turizm Kompleksleri, Özel Sınıf Oteller / Özel Belgeli Tesisler) 2)

Detaylı

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa, dünyanın en büyük otel zinciri Wyndham Hotel Group a bağlı olup; dağ, deniz ve termali bir arada bulabileceğiniz dünyadaki tek noktadır. Aynı zamanda Türkiye de

Detaylı

Türkiye nin en büyük. spor festivali. Türkiye nin en büyük. fuar merkezinde. Spora dair hayallerini CNR Sports Week İstanbul ile yakala!

Türkiye nin en büyük. spor festivali. Türkiye nin en büyük. fuar merkezinde. Spora dair hayallerini CNR Sports Week İstanbul ile yakala! 13-16 Eylül Türkiye nin en büyük spor festivali Türkiye nin en büyük fuar merkezinde Spora dair hayallerini CNR Sports Week İstanbul ile yakala! TARZINI YAKALA Mutlu yaşamanın en önemli yolu sağlıklı vücuda

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Marigold Thermal & Spa Otel

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Marigold Thermal & Spa Otel Otel Bilgisi Marigold Thermal & Spa Otel Marigold Thermal & SPA Hotel; Çekirge mevkiinde 120 oda ve 246 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Tesiste verilen açık büfe sabah kahvaltısı ile güne güzel

Detaylı

Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Uzun Plaj üzerinde ideal bir konumda yer alan bu otel, pek çok mağaza, butik, kafe, bar, restoran ve gece kulübüne

Detaylı

KIŞLA GAZİNO MÜDÜRLÜĞÜ

KIŞLA GAZİNO MÜDÜRLÜĞÜ KIŞLA GAZİNO MÜDÜRLÜĞÜ SUNUŞ MSÜ Kışla Gazino Müdürlüğünde; bünyesinde apart, oda ve suit odalar bulunan toplam 813 yatak kapasiteli 4 Vardiya yatakhanesi ve 3 lokanta bulunmakta, ayrıca terzi, berber,

Detaylı

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel Otel Bilgisi Büyük Abant Oteli Büyük Abant Oteli Abant Gölü Milli Parkı mevkiinde, tertemiz havası ve büyüleyici güzelliği ile misafirlerinin memnuniyetini sağlamaktadır. A'la carte restoranı ve barıyla

Detaylı

3D ASPHALT ART ÖLÇÜMLENEBİLİR INDOOR & OUTDOOR REKLAM PROJELERİ İLE MARKANIZA DEĞER KATIN!

3D ASPHALT ART ÖLÇÜMLENEBİLİR INDOOR & OUTDOOR REKLAM PROJELERİ İLE MARKANIZA DEĞER KATIN! 3D ASPHALT ART ÖLÇÜMLENEBİLİR INDOOR & OUTDOOR REKLAM PROJELERİ İLE MARKANIZA DEĞER KATIN! WIRELESS CHARGING POINT NETWORK HAVALİMANLARI LOUNGE NETWORK RESTORAN & CAFE NETWORK PREMIUM SİNEMA NETWORK PRESTİJ

Detaylı

Evinizden uzaktaki eviniz

Evinizden uzaktaki eviniz ADRES : Gürsel Mah., Tümleç Sk. No:2, 34400, KÂĞITHANE/İSTANBUL TEL : +90 212 368 86 33 FAKS : +90 212 288 57 74 WEB : www.tempohotels.com E-MAIL : caglayan@tempohotels.com KATEGORİ : ŞEHİR OTELİ AÇILIŞ

Detaylı

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi 300 m uzunluğundaki Mavi Bayrak'lı bir kumsalda kurulu olan Tusan Beach Resort, Ege Denizi'nin ışıltılı sularına

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Sanayi Tipi Led Aydınlatma Çözümleri NAKLİYE VE MONTAJ HİZMETLERİ

ÜRÜN KATALOĞU. Sanayi Tipi Led Aydınlatma Çözümleri NAKLİYE VE MONTAJ HİZMETLERİ Sanayi Tipi Led Aydınlatma Çözümleri MAKSİMUM KALİTE VE HİZMET ANLAYIŞI VERİMLİ VE EKONOMİK AYDINLATMA İÇİN ARGE NAKLİYE VE MONTAJ HİZMETLERİ ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATALOĞU İçindekiler 1-Yüksek

Detaylı

KOLAY UYGULAMA PROJEYE ÖZEL KAPI ÇÖZÜMLERİ HIZLI MONTAJ ONNO SERVİS GARANTİSİ YENİLİKÇİ DETAYLAR PROFESYNEL HİZMET

KOLAY UYGULAMA PROJEYE ÖZEL KAPI ÇÖZÜMLERİ HIZLI MONTAJ ONNO SERVİS GARANTİSİ YENİLİKÇİ DETAYLAR PROFESYNEL HİZMET PROJEYE ÖZEL KAPI ÇÖZÜMLERİ KOLAY UYGULAMA ONNO HIZLI MONTAJ PROFESYNEL HİZMET SERVİS GARANTİSİ YENİLİKÇİ DETAYLAR Sunum Planı Başlangıç Kapılar Alüminyum Kasalı Kapılar Ahşap Kasalı Kapılar Konferans

Detaylı

EÐLENCE SEKTÖRÜNÜN PARLAYAN YILDIZLARI

EÐLENCE SEKTÖRÜNÜN PARLAYAN YILDIZLARI EÐLENCE SEKTÖRÜNÜN PARLAYAN YILDIZLARI ORGANÝZATÖR Atraxion Magazine & Tureks Uluslararasý Fuarcýlýk YARIÞMANIN AMACI 0 Dünyanýn eðlence anlayýþýný mercek altýna alan Atraxion Magazine, baþarýlý çalýþmalarýn

Detaylı

Kartalkaya Mevkii P.K BOLU, TÜRKİYE

Kartalkaya Mevkii P.K BOLU, TÜRKİYE Otel Adı Adres Grand Kartal Otel Kartalkaya Mevkii P.K. 50 14200 BOLU, TÜRKİYE Telefon +90 374 234 50 50 Faks +90 374 234 50 47 Web Sitesi E-posta www.grandkartal.com info@grandkartal.com Açılış Tarihi

Detaylı

Kullanıcı El Kitabı Sürüm 1.0

Kullanıcı El Kitabı Sürüm 1.0 Bazaar Kullanıcı El Kitabı Sürüm 1.0 Ç NDEK LER 1. Bazaar a Hoflgeldiniz! 5 2. Temel Bilgiler 7 3. AVM 9 AVM Listesi 9 AVM Listesini Sıralamak 9 AVM Bilgi Sayfası 9 AVM İletişim Sayfası 10 AVM İşlev Menüsü

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life Bir adımda değişir HAYAT! Touch Box interaktif zemin ve yüzey çözümü, yansıtılan görüntü ile insan vücudu hareketlerine bağlı olarak görsel efektler

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ A1 KATI SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL)

Detaylı

THE GREEN PARK KARTEPE SPOR KÖYÜ. Kartepe 5 Yıldızlı Kamp ve Turnuva Merkezi

THE GREEN PARK KARTEPE SPOR KÖYÜ. Kartepe 5 Yıldızlı Kamp ve Turnuva Merkezi THE GREEN PARK KARTEPE SPOR KÖYÜ Kartepe 5 Yıldızlı Kamp ve Turnuva Merkezi Muhteşem Samanlı Dağları nın zirvesinde yer alan, The Green Park Kartepe Resort & SPA, bir tarafta Sapanca Gölü diğer yanda İzmit

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel Sherwood Club Kemer Denize sıfır konumlanmış ve ormanların içinde bulunan Sherwood Club Kemer, doğası ile size cennetin kapıları açıyor, dilerseniz arkadaşlarınızla tesisin geniş voleybol, tenis sahalarında

Detaylı

TARİH : 09.06.2016 KİME : AFYONKARAHİSAR BASKETBOL İL TEMSİLCİLİĞİ YETKİLİ : Feyzullah DEMİRKALE TEL : 0505 631 60 50

TARİH : 09.06.2016 KİME : AFYONKARAHİSAR BASKETBOL İL TEMSİLCİLİĞİ YETKİLİ : Feyzullah DEMİRKALE TEL : 0505 631 60 50 TARİH : 09.06.2016 KİME : AFYONKARAHİSAR BASKETBOL İL TEMSİLCİLİĞİ YETKİLİ : Feyzullah DEMİRKALE TEL : 0505 631 60 50 Sayın Feyzullah DEMİRKALE; Öncelikle Oruçoğlu Termal Resort a göstermiş olduğunuz nazik

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Kusadasi şehrinde bulunan bu tesis, hem iş hem de tatil seyahati için mükemmel bir yerdir. Otel, 1994 yılında

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 91 92 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK, BİLGİSAYAR ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS

Detaylı

Invisa Hotel La Cala HUESCA, 1-07840 - SANTA EULALIA, Santa Eulalia, Ibiza

Invisa Hotel La Cala HUESCA, 1-07840 - SANTA EULALIA, Santa Eulalia, Ibiza Invisa Hotel La Cala HUESCA, 1-07840 - SANTA EULALIA, Santa Eulalia, Ibiza Santa eulalia şehrinde bulunan bu tesis, dinlenme ve rahatlama için ideal bir yerdir. Otel, 1988 yılında inşa edildi. Otel, 2010

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR KAYA KONGRE MERKEZİ ZEMİN KAT SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL) YÜKSEKLİK m ZEMİN

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 121 122 Elektrik, Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI SINIFLAR

Detaylı

DERS BİLGİ FORMU Gün İçi Hizmetler Konaklama Hizmetleri Kat Elemanlığı. 2. Yıl, 3. ve 4. dönem

DERS BİLGİ FORMU Gün İçi Hizmetler Konaklama Hizmetleri Kat Elemanlığı. 2. Yıl, 3. ve 4. dönem Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem/Sınıf/Yıl Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Ders İle Kazandırılacak Yeterlikler Dersin İçeriği Yöntem ve Teknikler Eğitim Öğretim Ortamı

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 133 134 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

JACARANDA BEACH LUXURY CLUB

JACARANDA BEACH LUXURY CLUB GENEL BİLGİ Kategori Konsept Açılış Yılı : 2014 Yenilenme Yılı : 2014 JACARANDA BEACH LUXURY CLUB Fact Sheet / Yaz 2015 : 5 Yıldız : Ultra Herşey Dahil Oda Sayısı : 225 Kredi Kartı : Visa, Master Card

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC ARTEMİS KONGRE MERKEZİ ARTEMİS KONGRE MERKEZİ 750m 2 550m 2 700m 2 SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL) YÜKSEKLİK

Detaylı

ONLİNE CHECK-IN İLE RESEPSİYON BİR TIK UZAĞINIZDA

ONLİNE CHECK-IN İLE RESEPSİYON BİR TIK UZAĞINIZDA Konuk Ağırlama Konuk Ağırlama Eyedius Nedir? Eyedius uygulandığı tüm alanları daha güvenli hale getiren, tamamen yerli bir yüksek teknoloji yazılımıdır. Mevcut kameralara entegre olarak çalışan Eyedius,

Detaylı

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır.

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Otel Bilgisi Sherwood Breezes Resort Sherwood Breezes Resort; Lara Kundu mevkiinde denize sıfır konumda bulunmaktadır. Tesis, 499 odası ile misafirlerine konforlu hizmet sağlamaktadır. Tesis; ana restoran,

Detaylı

TANITIM YAZISI. megalityapi.com

TANITIM YAZISI. megalityapi.com 480residence.com TANITIM YAZISI Residence 480, Kocaeli nin ilk tam residence hizmeti veren projesidir. Toplamda 32400 m² alan içerisinde yer alan projede, hayatınızı kolaylaştıracak pek çok yapı bir arada

Detaylı

GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİ PROTEZ TIRNAK MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİ PROTEZ TIRNAK MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİ PROTEZ TIRNAK MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2012 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

Mutlu Bir Yaşam İçin

Mutlu Bir Yaşam İçin Mutlu Bir Yaşam İçin Akıllı Yatırım Gayrimenkul yatırımcısının ilk kriteri, yaptığı yatırımın ne kadar zamanda kendisine geri döneceğidir. Bundan dolayı ; elini taşın altına daha fazla koyan inşaat firmalarının

Detaylı

En İyi Üniversite Kampüsleri

En İyi Üniversite Kampüsleri On5yirmi5.com En İyi Üniversite Kampüsleri Üniversitenizi seçtiniz ve öğrencilik hayatınıza başladınız. Üniversite seçimi yaparken şüphesiz en önemli şey üniversitenin eğitimdeki başarısıdır. Peki yıllarca

Detaylı

THB Los Molinos CALLE RAMON MUNTANER,, 60-7800 - IBIZA, Ibiza, Ibiza

THB Los Molinos CALLE RAMON MUNTANER,, 60-7800 - IBIZA, Ibiza, Ibiza THB Los Molinos CALLE RAMON MUNTANER,, 60-7800 - IBIZA, Ibiza, Ibiza Tesis Ibiza şehrindedir. Otel, 1972 yılında inşa edildi. Otel, 2014 yılında tamamen yenilendi. Tesiste toplam 168 oda bulunmaktadır.

Detaylı

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız.

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız. Otel Bilgisi NG Sapanca Wellness & Convention NG Sapanca Wellness & Convention Sakarya nın oksijeni bol tertemiz havasında, yemyeşil ağaçlarla çevrili bir bölgede hizmet vermektedir. Ağaçlar arasına kurulu

Detaylı

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2019 YILI TARİFE CETVELLERİ. Gelirin Adı 2019 YILI EVSEL KATI ATIK TOPLAMA HİZMETİ ÜCRET TARİFESİ

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2019 YILI TARİFE CETVELLERİ. Gelirin Adı 2019 YILI EVSEL KATI ATIK TOPLAMA HİZMETİ ÜCRET TARİFESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2019 YILI TARİFE CETVELLERİ Gelirin Türü (Vergi, resim, harç, ücret) Gelirin Dayanağı Gelirin Adı Birimi (Adet, saat, m2, m3, ton, gün vb.) 2019 Yılı Tarife Ücreti (TL. - Kdv

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

Artı Teminat Ayrıcalıkları

Artı Teminat Ayrıcalıkları Sompo Japan, artık gündelik hayatınızda da yanınızda Yapacağınız artı teminat kasko ile gündelik hayatınızda sürekli kullandığınız hizmetlere indirimli ve ayrıcalık olarak ulaşabileceksiniz. Türkiye geneline

Detaylı

5. MERKEZ YERLEŞKEYE KONFERANS VE

5. MERKEZ YERLEŞKEYE KONFERANS VE 1. KEZER YELEŞKESİNDEKİ LOJMANLARIN YAŞAM ALANLARININ DÜZENLENMESİ. ACİLEN PREFABRİK BİR MARKET, ÇEVRE DÜZENLEMESİ, ÇOCUK PARKI, LOJMAN İLE ŞEHİR MERKEZİ ARASINA ÖZEL SERVİS, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, KREŞ VE

Detaylı

KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR

KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR TECHNIC KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR KAYA KONGRE MERKEZİ ZEMİN KAT / KAYA CONVENTION CENTER GROUND FLOOR SALONLAR MEETING HALLS ALAN - m 2 AREA - m 2 TİYATRO THEATRE SINIF CLASSROOM U DÜZENİ U SHAPE BANKET

Detaylı

Spor. Sağlıklı Yaşam. Fuarı Ekim 2018, BURSA. Network Fuarcılık / Burkon. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi

Spor. Sağlıklı Yaşam. Fuarı Ekim 2018, BURSA. Network Fuarcılık / Burkon.   Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Sağlıklı Yaşam ve Spor Fuarı 25 28 Ekim 2018, BURSA Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi www.busasfuari.com Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi info@merinosakkm.com www.merinosakkm.com 444 9 443

Detaylı

Tesis Alaçatı merkeze 2, Çeşme Merkeze 7, İzmir Merkeze yaklaşık 80 km mesafededir. Otelin plajımıza mesafesi (MADEO - KUM BEACH) yaklaşık 1 km dir. (Otel misafirlerine %50 indirimli kullanım) Otelimizin

Detaylı

ULUDAĞ ZONE. Tam Pansiyon Plus alkoclar.com.tr KIŞ E-KATALOG

ULUDAĞ ZONE. Tam Pansiyon Plus alkoclar.com.tr KIŞ E-KATALOG ULUDAĞ ZONE Alkoçlar Zone Otel Uludağ 2.Gelişim Bölgesi Alkoçlar Zone Otel Bursa t. +90 224 285 22 88 f. +90 224 285 22 40 2013-2014 KIŞ E-KATALOG Alkoçlar Merkez Sıraselviler Caddesi No:17 Taksim, İstanbul

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ. MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal

ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ. MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal ANKARA DA KONYA KARAYOLU ÜZERİNDE SOSYAL VE KÜLTÜREL HİZMET YAPISI Amaç Ankara Yerleşiminin

Detaylı

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız.

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız. Otel Bilgisi NG Sapanca Wellness & Convention NG Sapanca Wellness & Convention Sakarya nın oksijeni bol tertemiz havasında, yemyeşil ağaçlarla çevrili bir bölgede hizmet vermektedir. Ağaçlar arasına kurulu

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ ÖZEL SAYISI SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ ÖZEL SAYISI SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ ÖZEL SAYISI 21 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Turizm Yatırımları Bülteni DEDEMAN GRUBU Özel Sayısı yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Grubu ndan

Detaylı

Club Hotel Falcon SIRINYALI MAHALLESI, 1512 SOKAK, 3-07400 - LARA, Antalya City, Antalya

Club Hotel Falcon SIRINYALI MAHALLESI, 1512 SOKAK, 3-07400 - LARA, Antalya City, Antalya Club Hotel Falcon SIRINYALI MAHALLESI, 1512 SOKAK, 3-07400 - LARA, Antalya City, Antalya Antalya falezlerinde kurulu bu şehir oteli muhteşem Akdeniz ve Antalya körfezi manzarasına sahip. Merkezden 5 km

Detaylı

Ticaretimiz taçlandı...

Ticaretimiz taçlandı... Ticaretimiz taçlandı... OTEL & AVM Yatırımcının yeni gözdesi... Satın alır gibi kiralayın... OTEL & AVM İstoç Saray Projesi, Uzun Vadeli Kiralama Sistemi ile (Leasehold) yerli ve yabancı yatırımcıların

Detaylı

2014 FACTSHEET Valid between 01/01/2014-31/12/2014

2014 FACTSHEET Valid between 01/01/2014-31/12/2014 2014 FACTSHEET Valid between 01/01/2014-31/12/2014 RIXOS PERA ISTANBUL BEKLENTİLERİNİZİ EN ÜST SEVİYEDE KARŞILIYORUZ İstanbul daki Küçük Avrupa diye adlandırılan tarihi bölgede bulunan otelimiz, zengin

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

FACTSHEET SUMMER 2018

FACTSHEET SUMMER 2018 FACTSHEET SUMMER 2018 VILLA SUNFLOWER APARTS & SUITES Genel Villa sunflower hotel alanya merkezde bulunur. Villa sunflower Aparts & Suites 9000 m2 lik bir alan üzerine kurulmuştur ve 6 binadan oluşur.

Detaylı

Odisej POMENA BB, - 20226 - MLJET, Island Mljet, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Odisej POMENA BB, - 20226 - MLJET, Island Mljet, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Odisej POMENA BB, - 20226 - MLJET, Island Mljet, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Bu popüler tesis Mljet şehrindedir. Otel, 1978 yılında inşa edildi. Otel, 2005 yılında baştan aşağıya yenilendi. Binada 157 oda

Detaylı

BİLGİLERİMİZ. Bodrum Havalimanı: Açılış tarihi : 2007. Bodrum Merkez: Kategori : 5* En Yakın Merkez: Toplam Alan: 8.500 m2

BİLGİLERİMİZ. Bodrum Havalimanı: Açılış tarihi : 2007. Bodrum Merkez: Kategori : 5* En Yakın Merkez: Toplam Alan: 8.500 m2 2015 FACT SHEET BİLGİLERİMİZ Açılış tarihi : 2007 Kategori : 5* Bodrum Havalimanı: Bodrum Merkez: 38 Km 5 Km Toplam Alan: 8.500 m2 En Yakın Merkez: Bodrum Posta Adresi: 1410. Sokak Gündönümü Mevkii, Bitez,

Detaylı

Elit BA Ş ARAN BUSINESS HOTEL 2017 FACT SHEET

Elit BA Ş ARAN BUSINESS HOTEL 2017 FACT SHEET Elit BA Ş ARAN BUSINESS HOTEL 2017 FACT SHEET Kızıltoprak Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi No:1 Muratpasa/ANTALYA Tel: +90 242 229 21 59 Fax:+90 242 229 23 12 info@basaranhotels.com www.basaranhotels.com

Detaylı

ADANA ŞEHİR HASTANESİ DIŞ TİCARİ ÜNİTELER

ADANA ŞEHİR HASTANESİ DIŞ TİCARİ ÜNİTELER RÖNESANS SAĞLIK YATIRIM Rönesans Holding in sağlık alanındaki yatırım faaliyetlerini yürütmektedir. 2012 yılında kurulmasına rağmen şimdiden Türkiye nin sağlık sektöründeki en önemli yatırımcıları arasına

Detaylı

GÜZELLİK VE SAÇBAKIM HİZMETLERİ GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

GÜZELLİK VE SAÇBAKIM HİZMETLERİ GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü GÜZELLİK VE SAÇBAKIM HİZMETLERİ GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2012 ANKARA ÖN

Detaylı

SORUN. Ana sorun: Aile içi şiddete maruz kalan kadınların, bundan kurtulmak için ne yapacaklarını bilmemeleri ve çevrelerinden yardım alamamaları.

SORUN. Ana sorun: Aile içi şiddete maruz kalan kadınların, bundan kurtulmak için ne yapacaklarını bilmemeleri ve çevrelerinden yardım alamamaları. SORUN Ana sorun: Aile içi şiddete maruz kalan kadınların, bundan kurtulmak için ne yapacaklarını bilmemeleri ve çevrelerinden yardım alamamaları. Kadınların şiddet karşısında sessiz kalmaları, bu durumu

Detaylı

DESIGNED BY

DESIGNED BY 444 46 90 www.sunisblueresidence.com DESIGNED BY SUNIS BLUE RESIDENCE bir Projesidir. Sunis Yapı, TURAÇLAR A.Ş. nin gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanında faaliyet gösteren grup şirketidir. Sunis Yapı,

Detaylı

FAIRMONT LIFESTYLE ÜYELİKLERİ, misafirlerimizin günlük hayattaki ihtiyaçlarını karşılamak üzere oluşturulmuş bir seçki sunuyor. Bir FAIRMONT QUASAR

FAIRMONT LIFESTYLE ÜYELİKLERİ, misafirlerimizin günlük hayattaki ihtiyaçlarını karşılamak üzere oluşturulmuş bir seçki sunuyor. Bir FAIRMONT QUASAR FAIRMONT LIFESTYLE ÜYELİKLERİ, misafirlerimizin günlük hayattaki ihtiyaçlarını karşılamak üzere oluşturulmuş bir seçki sunuyor. Bir FAIRMONT QUASAR İSTANBUL üyesi olmanızı sağlayan Lifestyle üyeliği, son

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı Bakanlar

Detaylı

2010 YAZ FACT SHEET. 01Haziran 01Kasım 2010 tarihleri arasında geçerlidir. Tesis Yapım Yılı : 1988 Tesis Yenilenme Yılı : 2010

2010 YAZ FACT SHEET. 01Haziran 01Kasım 2010 tarihleri arasında geçerlidir. Tesis Yapım Yılı : 1988 Tesis Yenilenme Yılı : 2010 2010 YAZ FACT SHEET 01Haziran 01Kasım 2010 tarihleri arasında geçerlidir. Tesis Yapım Yılı : 1988 Tesis Yenilenme Yılı : 2010 KONUM Dünyanın en büyük mandalin bahçelerinin bulunduğu Seferihisar -Özdere

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa...

Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa... Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa... GÜVENLİK Sadece yaşayanlara özel geniş alanları olsa ve bu alanlara geçişler güvenlik kontrollü

Detaylı

ASHRAE Standard

ASHRAE Standard İç Tanım Kullanım 1.sınıf 2.sınıf 3.sınıf Çok düşük kirliliği olan ve zararsız koku bulunan hava. Az miktarda koku ve partikül içeren hava. İçerisinde etkili bir koku ve partikül bulunan hava. Herhangi

Detaylı

KEMERKÖY SİTESİ SOSYAL ALAN ANKET SONUÇLARI

KEMERKÖY SİTESİ SOSYAL ALAN ANKET SONUÇLARI KEMERKÖY SİTESİ SOSYAL ALAN ANKET SONUÇLARI 1.Genel olarak Köy Meydanı'n düzeni ve görünümünden memnun musunuz? Memnunum 50,8% 101 Kısmen memnunum 39,7% 79 Memnun değilim 9,0% 18 Fikrim yok 0,5% 1 2.Köy

Detaylı

İÇİNDEKİLER Sayfa ÖNSÖZ... V. I. BÖLÜM İNSAN DAVRANIŞLARI VE ANLAMLARI A. İnsan Davranışları... 1 B. Davranışların Anlamları... 11

İÇİNDEKİLER Sayfa ÖNSÖZ... V. I. BÖLÜM İNSAN DAVRANIŞLARI VE ANLAMLARI A. İnsan Davranışları... 1 B. Davranışların Anlamları... 11 İÇİNDEKİLER Sayfa ÖNSÖZ... V I. BÖLÜM İNSAN DAVRANIŞLARI VE ANLAMLARI A. İnsan Davranışları... 1 B. Davranışların Anlamları... 11 1. Beden Dili... 11 2. Bedensel Davranışlar ve Anlamları... 13 3. Beden

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Katagori : 5 Yıldız Yapım Yılı : 2011 Mesafeler : Şehir merkezi 5km., İzmir 140km., Bodrum 80km. Adres : Altınkum Mah. İnonu Bulvarı

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ YAŞAR DOĞU SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve SPOR MERKEZİ

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ YAŞAR DOĞU SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve SPOR MERKEZİ ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ YAŞAR DOĞU SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve SPOR MERKEZİ FİYAT LİSTESİ TESİS ÜYELİK ÜCRETİ ( 1 Kişi - 1 Yıl ) OMÜ Öğrenci, Personel Eşi ve Çocukları : 25.00 OMÜ

Detaylı